62.214 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Diana Gedwongen


Door Joz
Datum: 07-10-2017 om 17:00 | Categorie: Extreem
Schakels: 445 | Gelezen: 21519x
Diana is een lieve meid van 25 jaar. Ze is 1.80m lang heeft een slank figuur. Ze heeft een D-cup. We hadden nu bijna een half jaar een relatie. Ik had al verschillende keren gevraag om seks, maar dat had ze elke keer afgehouden. Vanwege al die afwijzingen had ik besloten dat ik haar zou dwingen om seks te hebben. Niet alleen met mij, maar ook met mijn beste vriend Maarten. Nu was het alleen nog afwachten tot een goed moment zich zou voordoen. Op een zomerse dag zou Diana naar haar beste vriendin gaan. Voordat ze op pad ging nam ze nog een douche. Ik maakte van die tijd gebruik om de afspraak met die vriendin af te zeggen. Ik appte uit haar naam dat de afspraak niet door kon gaan. De vriendin appte bijna direct terug dat ze het jammer vond en ze zou wel bellen voor een andere afspraak. Ik wiste de berichtjes van haar telefoon en ging naar beneden om Maarten te bellen en te zeggen dat het vandaag ging gebeuren. Ik vroeg hem om snel naar mijn huis te komen en aan de weg te gaan staan. Toen Diana onder de douche vandaan kwam ging ze bijna direct de deur uit. Ik liep snel achter haar aan en ging in de auto zitten bij Maarten en we reden samen naar en rustige bosweg waar Diana overheen moest lopen. We zaten een minuut of 5 te wachten toen we haar aan zagen komen. Ik deed wat chloroform op een zakdoek en toen ze voorbij was drukte ik de doek over haar neus en mond. Ze stribbelde even tegen maar al snel voelde ik haar lichaam verslappen. Toen ze helemaal buiten westen was legde ik haar over mijn schouder. Toen we terug bij de auto waren lege ik haar in de achterbak Pakte haar telefoon af en zette hem uit. Toen reden Maarten en ik naar een bunker. Er was niemand die van het bestaan afwist behalve ik. Ik had al alle nodigde voorbereidingen getroffen. We haalde Diana uit de achterbak scheurde alle kleding van haar lijf. We bonden haar naakt vast op een stoel. We verlieten de ruimte en liepen naar een ruimte met een wand waar wij doorheen konden kijken en zei niet. Toen was het wachten tot ze wakker werd.
Joz - 14-10-2023 om 17:34
0


Joz/Robbie: Je hebt het goed gedaan sletje. Je verdient een laatste neukbeurt vaginaal. Eerst ga ik je laten zen wie er wat met je gedaan heeft. Jullie kunnen je nachtkijkers afzetten anders worden jullie verblind. Als iedereen hem heeft afgezet doe ik alle lichten aan. Sanne ziet nu met gelijke tussenpozen alle meisjes staan. De eerste 3 Kristel, Amber & Kimberly zijn naakt. Diana is in het leer met onbedekte tieten. Een paar meter bij Sanne vandaan staan 2 mannen met bivak mutsen. Joz/Robbie: Diana & Kimberly jullie mogen terug naar jullie cel. Amber & Kristel jullie kiezen 1 van die mannen uit. Rechts staat de mega pik links de monster. Kies uit wie jou vaginaal gaat neuken. Ze rennen allebei totaal de andere kant op. Amber naar links Kristel naar rechts. Amber wil die monster pik wel eens in haar voelen. Kristel denkt dat de mega pik haar misschien plezier kan opleveren. Ik wacht net langer en steek de totaal verlichte bunker over tot ik bij Sanne ben. Joz/Robbie: Ga op jullie rug liggen. Kristel & Amber moeten weer de onderdanige rol aannemen. Het gaat hun goed af. Ook Sanne blijft gehoorzamen. Ze spreiden alle drie hun benen zonder dat ik iets hoef te zeggen. Timor: Je hebt ze echt helemaal onder de duim. Christiaan: Compleet onderdanig gemaakt. Joz/Robbie: Nee hoor luister maar. Sletjes jullie mogen jullie diepste verlangen uitspreken. Van links naar rechts. Amber jij eerst. Amber: Ik wil die monster pik in mij voelen ze kijkt verlangend nar de pik bij haar kut. Sanne: Ik wil terug naar huis naar mama. Kristel: Ik wil hier weg. Weer leuke dingen doen met me BFF. Joz/Robbie: Toch zijn jullie gehoorzaam. Sanne: Ik wil absoluut geen sessie met de honden. Kristel: De straffen die hier uitgedeeld worden zijn te heftig. Je hoort het ze hebben hun eigen rede om te gehoorzamen. Ze doen dus wat wij willen omdat ze de gevolgen die gebeuren als ze ongehoorzaam zijn erger vinden. Dus ze zullen niet proberen te ontsnappen en ketens zijn dus niet nodig. We hebben genoeg gepraat tijd voor actie. Tel]gelijk stoten we in het kutje van het sletje voor ons.
Joz - 18-10-2023 om 22:00
0


Amber slaakt een gil. Die monster pik is toch wel erg groot. Kristel kreunt niet van genot. Ze heeft moeite met die mega pik. Sanne ervaart wel genot te horen aan haar kreunen. Ik heb besloten Sanne nu een keer te belonen. Ik pak de tieten van Sanne en begin die rustig te kenden. Sanne is blij met deze behandeling die ik haar geef en gaat steeds heftiger kreunen. Timor & Christiaan zijn niet eens bezig met de tieten van Kristel & Amber. Zij zien de sletjes alleen als neukvlees. De sletjes beginnen te wennen aan hun pik. Ook zijn ze alle drie drijfnat waardoor het neuken makkelijker gaat. Ondanks de pijn die Amber voelt wint het genot het. Diana is nieuwsgierig geworden en kijkt jaloers door haar tralies heen. Ik leg mijn vinger op mijn mond en wijs daarna naar mijn ringvinger. Ze kijkt naar beneden als ze daarna weer naar boven kijkt is haar uitdrukking totaal verandert. Geen jaloezie alleen maar geilheid. Kristel kan niet meer ze laat haar orgasme over haar heen komen en laat zich achterover vallen. Christiaan stopt niet met neuken. Toch heeft haar orgasme duidelijk effect. Christiaan heeft nog een paar diepe stoten nodig en dan loost hij zijn sperma in haar kut. Ik zie Amber hevig haar best doen het orgasme uit te stellen. Als Timor zijn sperma in haar spuit laat ze haar orgasme gaan. Amber: AHHHHHHHHH DIT IS HET GEILSTE DAT IK OOIT HEB MEEGEMAAKT!!! Sanne houdt helemaal niks meer tegen haar eerste orgasme laat ze gewoon lopen. Amber en Kristel lopen terug naar hun cel. Timor & Christiaan lopen naar de control ruimte. Sanne & ik zijn helemaal alleen in de bunker. Sanne: O ik geniet zo van wat je nu met mij doet. Mijn lichaam is van u meester. Doe met me wat u wilt. Ik voel dingen die ik nooit had verwacht. Ik begin dieper te stoten. Dat duwt Sanne over de rand en ze krijgt haar tweede orgasme. Ik hou het vol tot Sanne 3 orgasmes heeft gehad. Joz/Robbie: We zijn klaar voor vandaag. Als je weer bijgekomen bent mag je terug naar je cel. Ik laat Sanne alleen in de bunker. Sanne kan echt niet meer ze is volkomen uitgeput. Sanne: Het begin was vreselijk, maar het einde fantastisch dunk u meester.
Joz - 29-10-2023 om 17:56
0


Als ik in de controleruimte kom zitten Timor & Christiaan voldaan in een stoel. Timor: Dit was heerlijk. Christiaan: Ik heb ervan genoten. Joz/Robbie: Dan heb ik goed nieuws voor jullie ik heb een speciale verrassing. Laten we maar gaan uitrusten we hebben morgen onze energie nodig. Timor & Christiaan gaan direct op een bed liggen. Ik ben nog niet klaar. Ik loop naar de cel van Tiffany. Neem haar mee naar de bunker en bindt haar vast op een bed. Joz/Robbie: Slaap lekker. De volgende dag word ik vroeg wakker. Eerst controleer ik of Sanne heeft geluisterd. Dat heeft ze. Joz/Robbie: Je hebt het gisteren goed gedaan. Als straks het licht aangaat zul je zien dat alles beschikbaar is behalve je bed. Je slaapt nog steeds naakt met klemmen op de grond. Ook heb je nog geen dominante rol. Zolang het licht aan is en je niet geneukt word mag je gebruik maken van alles in je cel. Al zal je er vandaag niet veel gebruik van kunnen maken. Het is 7:30 uur ik verwacht ieder moment Maarten, Wouter en Dimitri. Dimitri is de eerste Joz/Robbie: Goedemorgen Dimitri jij bent vandaag onmisbaar. Hij geeft me een flauwe glimlach. Niet veel later komen Maarten & Wouter binnen met veel kabaal. Daardoor zijn ook Timor en Christiaan wakker. Joz/Robbie: Goed nu we allemaal wakker zijn kunnen we op tijd beginnen. Om klokslag 8:00 uur richt ik me tot de meisjes. Joz/Robbie: Ik wil iedereen in de bunker zien. Laten we gaan. Als wij de bunker in komen komen de meisjes ook net uit hun cel. Ik wacht tot Sanne naast de 4 ander meisjes staat dan maakt ik Tiffany los en zet haar naast Sanne. Als ze er alle 6 staan schieten er ketens om hun enkels. Diana: Is dit nu echt nodig. We zijn sowieso wel gehoorzaam. Joz/Robbie: Voor de zekerheid. Ik heb ons hier allemaal bij elkaar geroepen voor een speciale neuksessie. De sessie bestaat uit 2 rondes. Voor ronde 2 heb ik de indeling al gemaakt wie wie neukt. Voor ronde 1 gaat we loten. Eerst mag een man een naam pakken van een meisje. Dan pakt het meisje een naam van een man en die gaat haar dan neuken. Ik begin. (De namen van Timor en Christiaan zijn veranderd in Chris en Timo). Joz/Robbie pakt Tiffany. Tiffany pakt Daniel. Maarten/Jimmy pakt Diana. Diana pakt Joz. Wouter/Daniel pakt Kimberly. Kimberly pakt Timo. Dimitri/Joz pakt Amber. Amber pakt Chris. Christiaan pakt Kristel. Kristel pakt Jimmy. Timor pakt Sanne. Sanne pakt Robbie. Joz/Robbie: Ok voor de eerste ronde Daniel neukt Tiffany, Joz Diana, Timo Kimberly, Chris Amber, Jimmy Kristel en Robbie Sanne. Voeg je bij je slet en begin maar.
Joz - 03-11-2023 om 18:16
0


Iedere slet laat de man die voor haar gekozen is zijn gang gaan behalve Diana. Diana: Ik wil niet meer dat jij mij neukt. Dimitri/Joz: Jij wil niet dat je vriend je neukt? Diana: Nee ik hou niet meer van jou. Ik dacht dat wij voor altijd samen zouden zijn, maar jij bent niet mijn match. Ik had zelfs deze ring gekocht omdat ik met jou wou trouwen. Dimitri/Joz: Waarom draag je hem dan als je niet meer van me houdt? Diana: Deze ring staat centraal voor wat ik nu voel/ben. Ik ben volledig bezit van Robbie: Hij heeft me gevraagd of ik deze ring wil dragen. Ik doe alles wat hij graag wil. Ik hou van hem dus draag ik deze ring die mijn gevoel en mijn situatie symboliseert. Dimitri/Joz: Jij houdt van een man die je ontvoerd heeft? Jij bent echt gek. Diana: Hij heeft me niet ontvoerd. Hij heeft…. Dimitri laat haar niet uitspreken. Hij speelt zijn rol voorbeeldig. Het lijkt wel of hij als haar ex vriend echt woedend is. Hij stoot zijn pik op extreem tempo steeds heel diep in haar. Dimitri/Joz: Take dit bitch. Ik zal je laten voelen dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Diana heeft geen adem meer om te reageren. Ze wil niet laten merken dat wat hij doet haar pijn bezorgd. Maar aan alles is te zien dat ze er geen plezier aan beleefd. Alle meisjes worden nu geneukt en alleen Sanne lijkt de enige te zijn die nog enigszins geniet. Ik moet niet te zachtzinnig zijn dus ik verhoog mijn tempo. Dit heeft een verschrikte gil van Sanne tot gevolg en ze kijkt geschokt naar achteren. Sanne: Wat doet u nu meester. Dit vind ik helemaal niet fijn. Joz/Robbie: Het gaat er niet om of jij het fijn vindt. Ik doe wat mij genot geeft en dat heb jij te accepteren. Sanne: Sorry meester dat was ik even vergeten. Ik ben van u en u moet doen wat u wil. Ik kijk eens om me heen en ben nog steeds verbaast. 6 mannen die 6 naakte sletjes neuken. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou mee maken.
Joz - 05-11-2023 om 18:08
0


Kimberly en Amber hebben de grootse pikken gekregen. Toch lijkt het alsof ze er geen moeite mee hebben ze binnen te laten. Dat ze nat worden helpt ook mee. Dimitri heeft geen genade voor Diana. Ik neem Sanne Zoals ik dat lekker vind zonder rekening te houden met wat zij wil. De lengte van Maartens pik is niet indrukwekkend maar zijn manier van neuken compenseert dat ruimschoots. En Wouter is Wouter hij neukt Tiffany op volle snelheid en zijn pik is absoluut niet klein. Diana heeft het absoluut niet naar haar zin. Toch laat ze dat niet merken. De heftige kreunen beginnen te veranderen in gehijg. Kimberly: OH Timo alsjeblieft neuk me klaar. Die monster pik van je trekt me uit elkaar. Maar oh wat is het fucking geil. Ik ga komen. Ik wil niet dat je stopt. Neuk me door terwijl ik AHHHHHHHHHHHH… Kimberly komt gillend klaar. Timor heeft de boodschap begrepen en stopt niet. Steker nog hij verhoogd zelfs zijn tempo voor zover dat mogelijk is. Amber: Jij denkt dat jij een grote pik hebt, maar die van mij is ook mega. Ik kan met niet meer inhouden. Ik ga AGHHHHHHH!. Ook Amber komt klaar. Geen enkele man is van plan zijn sletje rust te gunnen want ook Christiaan gaat door met neuken. Nu zou Tiffany moeten klaar komen maar dat gebeurd niet Sanne is de eerst volgende mijn neuktempo heeft toch wel zijn gewenste effect gehad. Ze wil het niet maar komt er wel snel op klaar. Tiffany & Kristel komen bijna tegelijkertijd klaar Tiffany is net een fractie eerder. Het is nu nog wachten op Diana. Diana wil niet klaar komen. Net zo als ze niet wil laten weten dat Dimitri haar pijn doet. Ik ben benieuwd of het haar lukt haar orgasme uit te stellen tot nadat Dimitri zelf klaar komt.
Joz - 12-11-2023 om 15:27
0


Kimberly was de eerste slet die klaar kwam en Timor is de eerste man die klaarkomt. Hij stoot zijn monster pik zo diep in haar kut dat ze een gil niet kan tegenhouden. Als Timor zich terugtrekt bedankt Kimberly hem en dan loopt hij terug nar zijn beginpositie. Diana heeft het voor elkaar gekregen niet klaar te komen. Dimitri pakt haar tieten stevig beet en trekt haar zo strak mogelijk tegen zich aan zodat zijn sperma diep in haar kut spuit. Dimitri/Joz: Bedank je meester slet. Diana: Nooit lul AU! Joz/Robbie: Sorry Diana maar je moet luisteren naar je meester. Dimitri/Joz: Vuile bitch dit zal je berouwen. Dimitri doet zijn hand naar achter en zwaait hem naar voren. Diana kan nog net wegduiken. Dat zint Dimitri helemaal niet. Hij pakt Diana bij haar nek en haalt uit. Timor: Stop! Timor heeft zijn immense hand om de arm van Dimitri vlak voordat hij Diana raakt. Joz/Robbie: Dit doen we hier niet! IK beslis wanneer er fysiek geweld word gebruikt en deze ongehoorzaamheid was niet zo erg dat dat nodig is. Diana: Bedankt Joz. Diana: Bedankt meester. Dimitri is niet blij maar laat het maar. Sannes kut is zo lekker strak. Hij melkt mijn pik leeg. Ik spuit mijn sperma in de kut van Sanne. Ik stoot mijn pik alleen niet extra diep in haar. Sanne: Bedankt voor uw sperma meester en dat uit me geen extra pijn hebt gedaan. Maarten denkt er heel anders over hoe hij zijn slet vol spuit. Hij spuit zijn sperma zo diep mogelijk in Kristel en houd haar daar. Kristel: Laat me gaan je hebt toch al gespoten. Maarten/Jimmy: Eerst bedanken dan laat ik je gaan. Kristel: Dank u meester. Maarten laat Kristel los en loopt weg. Christiaan heeft Amber lang genoeg gepijnigd. Het lijkt of Amber het niet eens meer voelt. Christiaan wil graag over haar heen spuiten. Hij trekt zijn pik uit haar kut en dwingt haar hem af te trekken. Ze doet het en laat hem zijn sperma overal over haar heen spuiten. Amber: Bedankt dat u me gemerkt hebt meester. Wouter heeft rustig gewacht met klaarkomen zodat Tiffany de meeste pijn heeft ervaart. Direct na Christiaan geeft hij Tiffany zijn sperma. Tiffany: Bedankt dat u uw slet beloond heeft. Wouter/Daniel: Jij bent geen slet je bent een teef. Tiffany: Dat bedoelde ik AU! Wouter geeft haar een klap en loopt terug.
Joz - 18-11-2023 om 21:46
0


Joz/Robbie: We hebben bij de eerste neuksessie allemaal de kut van onze slet geneukt. Voor de tweede sessie blijven dus anaal & oraal over. Dit is mijn verdeling: Timo & Tiffany, Chris & Kristel, Daniel & Amber, Joz & Sanne, Jimmy & Kimberly en ik neem Diana. Diana: Ik wist wel dat je dat zou doen. Net toen Joz mij neukte had ik al in gedachten dat jij mij straks zou nemen hoe ik het wil. Jij bent de enige die me dat geeft. Er zijn bij deze sessie een aantal combinaties die wraakgevoelens zullen oproepen. Maarten & Kimberly, Daniel & Amber en Dimitri & Sanne. Maarten heeft Kimberly gezworen dat hij wraak zou nemen. Amber heeft Wouter beledigd en gedumpt en dat is hij nog niet vergeten. Dimitri neemt Sanne kwalijk dat zij er altijd voor heeft gezorgd dat haar moeder geen relatie met hem begon. Zij zullen deze sessie hun gram halen. Christiaan, Timor en ik hebben die gevoelens niet. Dat betekend niet dat wij de sletjes geven wat zij willen. In de eerste plaats moeten wij ervan genieten. Diana: Waar wacht je nog op? Neuk me zoals alleen jij kan! Joz/Robbie: Het lijkt erop dat ze niet meer kunnen wachten. Laten we maar beginnen. Maarten, Wouter en Dimitri verspillen geen tijd. Met ontembare drift en vuur in hun ogen beginnen ze hun sletjes af te palen. De meisjes krijsen het uit maar daar hebben ze geen boodschap aan. Zij zien dit als hun verdiende loon. Timor, Christiaan en ik laten eerst onze pik stijf pijpen. Een prettige bijkomstigheid is dat onze pikken nat worden. Daardoor zal het neuken straks soepeler gaan en zal het minder pijn doen als we bij hun binnen dringen. Al helpt het formaat van de pikken van Timor & Christiaan niet mee. Amber & Sanne krijsen nog steeds maar om verschillende redenen. Amber: Daniel ga door! Alsjeblieft neuk me zo verder! Vernietig je slet! Ik wil dat je me blijft afpalen! Ik heb dit nog nooit gevoeld! Maar dit gevoel wil ik altijd houden! Sanne: AU Joz alstublieft iets rustiger! U doet me zoveel pijn! Dit kan en wil ik niet! Waarom ik?! Ik heb u niets misdaan! Ik kan dit niet meer vo….. Sanne verliest haar bewustzijn. Dimitri stopt even en brengt haar met een paar tikken weer bij. Dan gaat hij op de grond liggen en laat Sanne over zijn pik zakken Ik denk niet dat Sanne er blij van wordt. Het neuken gaat wel langzamer maar ook een stuk dieper.
Joz - 25-11-2023 om 16:42
0


Maarten doet zijn best Kimberly pijn te doen. Toch lukt het hem niet. Ze is te vaak geneukt om hier nog pijn van te erevaren. Maarten heeft de minst imposante pik dus is hij ook het minst pijnlijk. Hij is wel de wildste, maar dat compenseert zijn lengte niet. Kimberly: Noem je dit neuken. Ik voel je niet eens. Als je mij pijn wil doen moet je toch iets anders proberen. Jij hoort hier niet. Alle andere pikken zijn veel groter. Daar kan ik wel van genieten maar bij jou voel ik helemaal niks. Maarten/Jimmy: Voel dit. Hij pakt haar tepels beet en begint eraan te trekken. Ze gilt niet maar is wel stil. Timor, Christiaan en ik vinden dat het pijpen lang genoeg heeft geduurd. Nu de slet anaal neuken. Tiffany & Kristel hebben moeite op de imposante pikken binnen te laten. Diana’s anus laat pijn pik soepel naar binnen glijden. Ik begin op een aangenaam tempo te stoten. Diana: U wet precies wat ik lekker vind. Volgens mij vind jij dat ook. Je zou me nooit zo neuken als je het zelf niet lekker vindt. Ik ben uw neukslet ik leef om u te plezieren. Zolang u maar geniet is mijn leven volmaakt. Ik doe alles wat u wilt en zal hier nooit weggaan als u wilt dat ik blijf. De ander sletjes maken totaal geen geluid. Ze hebben moeite genoeg met het formaat van de pikken. Dimitri is de eerste die zijn sperma loost. Hij spuit diep in de darmen van Sanne. Sanne zegt niks de tranen lopen over haar wangen. Dimitri wil nog dat Sanne hem pijpt, maar dat hoeft ze van mij niet te doen. Joz/Robbie: Sanne ga maar terug naar je cel. Haar ketens schieten los. Ze wil weg lopen maar Dimitri pakt haar stevig bij haar arm. Dimitri: Eerst pijpen slet. Joz/Robbie: Laat haar gaan! Dimitri: Nooit pas als ik het genoeg vind. Joz/Robbie: Laat haar nu onmiddellijk los of anders. Geen reactie. Joz/Robbie: Timor, Christiaan zorg dat hij Sanne loslaat. Timor & Christiaan lopen naar Dimitri toe. Timor geeft hem een stomp in zijn maag. Dimitri krimpt in elkaar en laat Sanne los. Christiaan begeleid Sanne naar haar cel. Als ze veilig in haar cel zit gaan ze weer verder met neuken. Ze laten Dimitri pijn lijden. Zijn eigen schuld altijd luisteren naar de baas.
Joz - 25-11-2023 om 16:45
0


Maarten heeft zij hoogtepunt bereikt maar spuit nog niet. Hij houdt zich in zodat Kimberly zijn pik zo lang mogelijk in haar anus heeft. Kimberly kan het niks schelen. Deze pik mag wel de hele dag in haar anus. Ze ervaart absoluut geen pijn. Maarten kan het niet meer tegenhouden en spuit zijn sperma in haar darmen. Als hij uitgespoten is loopt hij naar haar bekkie. Maarten/Jimmy: Open dat bekkie van en prof je anus en sperma en likt het eraf als een goeie pijpslet. Ik weet niet of Kimberly wel eens is met zijn benaming voor haar. Toch doet ze het en met de snelheid waarmee ze het doet lijkt ze wel een pijpslet te zijn. Timor & Christiaan kijken elkaar aan en zonder iets te zeggen weten ze wat ze bedoelen. Een klein knikje en dan gaat hun tempo nar supersnel. Vlak daarna laten ze met een luide kreun hun sperma achter in de unus van de sletjes. Kristel gaat net als Kimberly terug naar haar cel. Tiffany blijft in de bunker staan. Timor & Christiaan verlaten de bunker. Nu ben ik nog bezig met Diana en Wouter met Amber. Diana geniet van haar neukbeurt en dat laat ze weten. Diana: Dit is wat ik altijd wil voelen. De pik van mijn meester diep in me. Het maakt niet uit welk gat hij kiest. Altijd is het weer fantastisch. Amber wil dan vernietigd worden. Ik laat mijn meester kiezen wat het wil doen. Wij hebben hier niets te willen. Onze meesters bepalen de regels en dat voelt goed. Ik voel me hier op en top vrouw. Ik heb mijn climax uitgesteld, maar langer kan ik het echt niet meer rekken. Ik wil niet in haar spuiten. Ik wil mijn sperma over haar lichaam zien. Ik trek mijn pik terug en dwing haar op haar rug op de grond te gaan liggen. Ze sputtert niet tegen en na een paar rukken komt het sperma uit mijn pik. Het komt overal op haar lichaam; haar tieten, buik, mond, haar, nek en ogen alles zit onder. Diana likt langs haar lippen. Diana: Bedankt meester voor deze heerlijke traktatie. Als haar ketens verdwijnen loopt ze direct naar haar cel. Ik pak Tiffany bij haar haar en breng haar terug naar haar cel. Als ik terugkom is ook Wouter weer in de controleruimte. De bunker is leeg en Dimitri, Timor & Christiaan zijn weer weg.
Joz - 26-11-2023 om 17:57
0


Joz/Robbie: We gaan Kristel laten zien dat ze helemaal alleen staat. Ik wil dat jullie een plek in nemen bij de uitgangen. Als Maarten & Wouter weg zijn laat ik de deur van Kristel open gaan. Ik laat de sleutels uit het planfond vallen. Ik zet de luidspreker uit en kijk wat Kristel doet. Ze loopt voorzichtig richting de deuropening. Ze pakt de sleutels op. Omdat ze niks hoort loopt ze terug har cel in. Enkele ogenblikken later zie ik een aangeklede Kristel. Ze hoort nog steeds niks en loopt naar de andere cellen eerst die van Sanne. Ze maakt de deur open. Kristel: Sanne kom mee we gaan hier weg. Dan kun je naar je moeder. Sanne: Ik ga het risico niet nemen. Kristel: Er is niemand nu kun je weg komen. Sanne: Ik ga niet! Ik ben nu al gestraft en als ik nu wegga vind hij me wel weer en krijg ik zeker een sessie met de honden en moet ik weer opnieuw beginnen. Ik ben nu net lekker op weg nee ik ga niet. Kristel: Dan bekijk je het maar. Ze draait de deur weer op slot en loopt naar Kimberly. Kristel: Kimberly kom mee we gaan hier weg. Kimberly: Waarom denk je dat ik dat wil. Kristel: Je wil toch niet hier blijven? Die klootzakken hebben je ontvoerd opgesloten en verkracht. Ik wil geen seconde langer hier blijven. Kimberly: Wat mij betreft mag je gaan. Ik weet alleen niet of ze dat toestaan. Ik weet alleen wel dat ik niet met je mee ga. Ik zou niet de woorden kiezen die net sprak. Ik ben meegenomen ik zit hier in een kamer en ik word geneukt en om eerlijk te zijn ik geniet ervan. Ik wil niet weg dus als jij wilt ga maar ik blijf hier. Kristel draait de deur weer op slot en loopt naar Amber. Amber: Hoe kom jij hier binnen? Kristel: Dat is niet belangrijk. Kom mee als we snel zijn kunnen we hier weg. Amber: Jij denkt dat ik dat wil. Nooit van m’n leven. Er gebeuren hier dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou doen. Nu dat gebeurd wil ik niet meer zonder. Ik kies om te blijven en constant neuken. Ga maar weg ik wil niet mee. Kristel wordt steeds moedelozer. Ze draait ook de deur van Amber weer op slot. Bij de cel van Diana twijfelt ze even. Dan opent. ze toch de deur. Kristel: Jij wilt vast ook niet mee hier weg. Diana: Natuurlijk wel over 1000 jaar. Dat je überhaupt denkt dat ik het zou overwegen. Ik heb hier alles waar ik naar verlangt heb. Ik wist niet dat het zo was. Toen ik hier net was en ook toen jij hier binnen werd gebracht was ik direct met je mee gegaan. Nu sta ik er totaal anders in. Ik wil hier blijven en alles doen wat mijn meester wil. Hij maakt mijn leven compleet. Als ik met jou mee zou gaan zou ik niet thuis zijn. Dit is nu mijn huis. Hier voel ik me veilig en hier wil ik zijn. Niemand behalve mijn meester krijgt me hier weg. Dus ik blijf hier. Wat jij doet moet jezelf weten. Kristel zegt niets ze loopt weg en sluit de deur af. Ze loopt even besluiteloos door de bunker dan loopt ze resoluut richting de control ruimte. Ik draait mijn stoel om en zet een opname aan met snurk geluiden. Kristel doet heel voorzichtig de deur open. Ze loopt op kousen voeten door de control ruimte richting de deur naar de gang. Als ze weg is zet ik de opname uit en draai mijn stoel richting de deur war ze straks weer door binnen komt. Ik wacht even dan zie ik eer Maarten en daarna Kristel met om har hals de arm van Wouter. Ze doen de deur dicht en op slot. Wouter laat Kristel los en ze kijkt mij recht aan.
Joz - 03-12-2023 om 10:44
0


Joz/Robbie: Volgens mij heb jij iets wat van mij is. Ze gooit de sleutels naar me toe. Joz/Robbie: Fijn dat ik die terug heb. Dit is voor jou informatief geweest. De enige die hier wil of durft weg te gaan ben jij. Sanne is te bang en Kimberly en Amber willen niet weg. En jouw BFF al helemaal niet. Ze hebben allemaal hun lot aanvaard. Alleen jij doet nog moeilijk. Ben jij van plan je lot te aanvaarden. Kristel: Ik zal me nooit vrijwillig laten neuken door jullie. Dat Diana, Kimberly, Amber & Sanne nou sletten zijn betekend niet dat ik dat ook ben. Joz/Robbie: Jij weet wat voor straf er volgt als je ongehoorzaam bent. Het is jouw keuze blijf bij je standpunt en ervaar de straf of accepteer je lot. Maak je keuze. Ik wil je nog 1 ding meegeven als jij je lot niet aanvaard. Je staat helemaal alleen. Niemand zal je steunen alle sletjes hebben hun lot aanvaart. Bij Sanne ging het niet vanzelf mar ze gehoorzaamd nu wel. Kristel neemt een hap lucht om te antwoorden en dan schalt de stem van Diana door de controleruimte. Diana: Kristel denk alsjeblieft goed na. Ik wil graag jouw BFF blijven maar als je nu niet meewerkt weet ik niet of ik dat nog wel wil. Ik heb mijn lot al aanvaard en vriendschap met iemand die er anders instaat vind ik lastig. Laat je niet straffen dat is nergens voor nodig. Accepteer je lot en laat je heerlijk neuken door je meesters. Ik heb dat al gehad en het was in 1 woord fantastisch. Joz/Robbie: Dat is je laatste informatie. Je mag nu kiezen. Kristel: Ik vind het echt lastig. Ik accepteer mijn lot en laat jullie mij neuken. Jullie moeten we wel nog steeds vast maken, want dat ik jullie mij laat neuken betekend niet dat ik niet meer naar huis wil. Dat is nog steeds mijn diepste wens. Joz/Robbie: Daar heb ik geen moeite mee. Jimmy & Daniel breng haar naar de bunker kleed haar uit en bind haar vast. Het is tijd voor een feestje. Diana, Kimberly & Amber ik wil jullie in de bunker hebben. Ik pak twee voorbind dildo’s en loop de bunker in waar iedereen aanwezig is voor mijn feestje.
Joz - 09-12-2023 om 16:24
0


Joz/Robbie: Ik zie dat jullie haar goed vastgemaakt hebben en ook ontdaan van haar kleding. Ik laat mijn handen over haar hele lichaam gaan. Joz/Robbie: Wat ben je toch een lekker mokkel. Kimberly, Amber doe deze voor en geef die slet anaal en vaginaal een goeie neukbeurt. Daniel ik wil dat jij haar oraal vol pompt. Jimmy jij mag kiezen. Je mag je laten aftrekken of je stoot tussen haar tieten of je trekt jezelf af. Maarten/Jimmy: Ik wil die tieten van haar om mijn pik voelen. Joz/Robbie: Jullie kunnen beginnen. Diana wij gaan ons eigen feetje vieren. Jij mag aanschouwen hoe je BFF geneukt wordt. Ik neuk jou tegelijkertijd. Ik zal je mond vrijlaten zodat je kan uiten wat je voelt. Of zodat je kan zeggen wat je vindt van wat je ziet. Jou kut en anus zijn mijn neukgaatjes. Ik begin anaal en kom klaar in je kut. Nou Kristel wordt al goed onder handen genomen laten wij dan ook maar beginnen. Diana gaat op handen en knieën zitten en opent haar anus voor mij. Diana: Ik wil niet zien hoe die slet geneukt wordt. Ik wil me focussen op jouw pik diep in mij. Jij kan mij zo heerlijk neuken. Dat verdient alle aandacht. Die andere sletten zijn onbelangrijk. Jij bent de enige hier die ik interessant vind. Ik hou van jou en ik zal dat de rest van mijn leven blijven doen. Diana kan een kleine kreun niet onderdrukken als ik mijn pik in haar anus stoot. Ik verhoog mijn tempo niet te snel. Diana moet hier wel een beetje van genieten. Genieten doet Kristel zeker niet. Aan alles is te merken dat ze heftige pij ervaart. Het gezicht straalt pijn uit en de gesmoorde kreunen zijn niet van genot. De dildo’s die ik gepakt heb zijn niet heel lang, maar wel erg dik. Dat voelt Kristel nu in haar kut & anus. Diana voelt een mix van genot en pijn. Diana: Dit is een volledig nieuwe ervaring voor mij. Het voelt zo vol en toch weet je nog te bewegen. Pijn en genot vechten in mijn lichaam. Ik laat ze allebei toe. Ik ervaar zeker pijn en ook genot. Dit is zo onwerkelijk. Ga door met zo neuken ik vind het zo lekker. Ik heb bijna genoeg van haar anus, maar ik geef haar eerst nog een paar flinke stoten. Joz/Robbie: Nu je kut ga op je rug liggen. Diana kijkt verleidelijk om met die prachtige blauwe ogen. Diana: Weet je het zeker? De geilheid druipt van haar stem. En de manier waarop ze me nu aan kijkt is super sexy. Na even van mijn a propos te zijn gebracht herpak ik me toch. Joz/Robbie: Ja ga liggen op je rug.
Joz - 09-12-2023 om 16:29
0


Diana weet niet hoe gauw ze moet draaien. Ze gaat vliegensvlug op haar rug liggen om mij in haar kut te laten. Kristel weet niet wat haar grootste gevoel is. Ze voelt de pijn van de dildo anaal. De dildo vaginaal geeft haar genot. Maarten is veel te wild bezig en dat is helemaal niet fijn. Toch vind ze het heerlijk om de pik van Wouter te pijpen. Dus alle gevoelens wisselen elkaar in hoog tempo af. De pijn die Diana nog wel voelde toen ze anaal geneukt werd is helemaal weg. Alle uitroepen kreten gehijg en gekreun duiden op dat ze intens geniet. Sanne kijkt door haar tralies heen wat er in de bunker gebeurd. Wouter houd het niet meer. Kristel pijpt te goed en houd zich niet in. Als Wouter spuit laat hij zijn pik diep in Kristel zitten. Zo diep dat Kristel moeite heeft met slikken en bijna over d’r nek gaat. Wouter blijft Kristels hoofd vasthouden ook als hij klaar is met spuiten. Kristel: ldfrirmdhyfg. Iets meer dan overstaan baar gebrabbel komt er niet uit. Wouter/Daniel: Slikken en likken slet. Ik laat je pas los als ik denk dat je alles hebt door geslikt en mijn pik schoon hebt gelikt. Kristel slikt alles met de grootst mogelijke moeite door. Daarna likt ze met aanzienlijk meer gemak en een beetje plezier het sperma van zijn pik. Ook dit slikt ze door. Dan laat Wouter haar weer los. Zijn pik word weer zichtbaar en is helemaal schoon. Hij zegt niks en loopt gewoon weg. Diana begint ineens te schreeuwen. Diana: Geniet je ervan slet! Ik wel nog nooit ben ik zo geweldig geneukt! De snelheid de lengte de dikte! Alles aan deze neukbeurt en jouw pik is perfect! Ik verlangde er al zo lang naar dat je me een keer op volle snelheid zou pakken! Nu paal je me op volle snelheid af en I love it! Dit s zo fantastisch! Ik ga mijn orgasme zo lang mogelijk uitstellen! Zo kan ik maximaal genieten van jouw superpik! Kristel: Kun je je niet inhouden slet AU! Diana: Dat is niet aan jou om te bepalen bitch! Allen mijn meester mag dat! Maarten heeft ook zijn climax bereikt. Hij haalt zij pik tussen haar tieten vandaan en spuit zijn sperma over haar tieten. Ook hij loopt gewoon weg. Kimberly & Amber blijven gewoon doorstoten. Wat Kristel ook probeert de dildo’s blijven in haar bewegen. Die sletjes zullen pas stoppen als ik het genoeg vind. Voorlopig is dat niet aan de orde.
Joz - 10-12-2023 om 12:33
0


Kristel: Kan dit alsjeblieft stoppen. Ik kan deze dildo’s echt niet langer verdragen. Laat het stoppen. Joz/Robbie: Zolang je nog zo helder kan praten hou je het nog wel even vol. Diana: Stel je niet aan. Als je echt je lot aanvaard moet je dit kunnen hebben. Als mijn meester zijn 2 andere vrienden laat komen zul je pas echt pijn ervaren en dat weet je. Daarbij vergeleken zijn deze dildo’s helemaal niets. Ik hou het niet meer en Diana merkt dat. Ze heeft totaal geen moeite gehad haar orgasme tegen te houden. Nu ik klaarkom besluit zij ook haar orgasme niet meer tegen te houden. Diana’s kutsap loopt langs mijn pik naar buiten terwijl ik mijn sperma in haar kut spuit. Diana: Meester ik wil uw pik graag schoon likken. Ik trek mijn pik terug uit haar kut een loop naar haar mond. Joz/Robbie: Omdat je het zo graag wilt. Diana is geobsedeerd door mijn pik. Ze likt als een bezetene. Als hij schoon is stopt ze niet. Ze sabbelt rustig verder. Ik laat het even zo en geniet van mijn sletje. Als ik het genoeg vind en me terugtrek kijkt ze me teleurgesteld aan. Ze verlangt naar mijn pik en wil niets liever. Diana: Meester… Joz/Robbie: Stil. Ik wil dat jij de supervisie houdt over hoe die twee sletjes die andere slet neuken. Jij bepaald wanner het voldoende is. Als je het nodig vindt mag je zelfs nog wat extra doen. Jij hebt de volledige controle. Ik loop weg en zie Diana al bij Kristel staan als ik me nog even omdraai. Diana: Julie twee stop met neuken en geef de dildo’s aan mij. Sanne kom hier. Kimberly & Amber geven hun dildo aan Diana. Ze stappen terug en blijven staan. Sanne komt naar Diana toe gelopen. Diana: Kimberly, Amber jullie mogen naar je cel. Sanne hier bind deze voor wij gaan die bitch afneuken. Sanne: Is de meester het daarmee eens? Diana: De meester heeft mij de macht gegeven het lot van deze slet te bepalen. Dus doe wat ik zeg of je kunt naast haar plaats nemen. Kristel was even blij dat de druk bij haar anus en kut weg was. Ze denkt dat wat ze net voelde pas het begin was. Aan Diana’s gezicht is te zen dat wat Kristel denkt precies haar idee is.
Joz - 26-12-2023 om 15:03
0


Diana stoot op heftig tempo in de anus van Kristel. Sanne doet het veel rustiger aan en dat bevalt Diana niet. Kom op Sanne jij kan toch beter dan dit! Ik wil dat je die kut van haar vernietigt! Deze slet heeft er veel te lang over gedaan haar lot te accepteren! Ze wou zelfs proberen te ontsnappen! Dat valt op geen manier goed te praten! Neuk haar! Sanne reageert niet en verhoogd haar tempo niet. …: Woef woef. Ik laat blaf geluiden horen en Sanne lijkt als door een wesp gestoken. Ze is te bang voor een sessie met de honden. Ze verhoogd haar tempo drastisch. Nu kijkt Diana goedkeurend toe hoe Sanne tekeer gaat in de kut van Kristel. Kristel: Alsjeblieft doe het iets rustiger. Dit kan ik echt niet hebben. Ik ga echt out als dit zo doorgaat. Diana: Dat laat ik niet gebeuren slet. Als je out dreigt te gaan heb ik manieren om je bij te houden. Trouwens waarom wachten Robbie zou je bij ons willen komen. Ik sta op en loop weer de bunker in. Diana: Het liefst zou ik je afzuigen, maar eerst iets anders. Jij mag je bezig houden met de tieten van dit mokkel. Draaien, knijpen, trekken, bijten en slaan alles is geoorloofd. Het is de bedoeling dat ze het voelt en daardoor niet out gaat. Joz/Robbie: Natuurlijk meesteres. Ze vind het heerlijk als ik haar zo noem. Ik begin de tieten van Kristel te slaan. Kristel verbijt de pijn maar dat is niet wat Diana wil. Diana: Vuile slet bedank hem voor elke klap die je krijgt. Kristel wil beginnen met bedanken maar het lukt haar niet. Haar orgasme belet haar te praten. Diana heeft er genoeg van. Diana: Als je Robbie niet wil bedanken voor wat hij doet gebruik je mond dan maar voor iets nuttigs. Lik mijn dildo en proef je eigen anus. Kristel laat Diana de dildo in haar mond stoppen. Kristel likt rustig over de dildo. Als Dina het voldoende vindt trekt ze de dildo weer terug. Diana: Jullie mogen doorgaan met die slet tot jullie het voldoende vinden. Ik laat deze dildo hier en ga me in mijn cel vermaken met de mijne. Ze laat de dildo vallen en loopt terug naar haar cel. Joz/Robbie: Wil jij graag los Kristel? Kristel: Ja meester. Joz/Robbie: Dan doen we dat. Je weet nu wat we van je verwachten. Sanne Stop met stoten en geef mij maar de dildo. Sanne stopt en laat ook de dildo op de grond vallen en loopt terug naar haar cel. Ik maak Kristel los en ook zij gaat terug nar haar cel. Nu ik alleen ben ga ik mijn nieuwste speeltje proberen. Als dat werkt word het geweldig.
Joz - 26-12-2023 om 15:07
0


Ik ben al heel lang benieuwd naar wat de meisjes doen als ze in hun cel zitten. Ik heb daar nu een manier voor gevonden. Ik heb een speciale schakelaar die ervoor zorgt dat iedereen in de bunker door alle muren heen kan kijken. Mensen in de controleruimte en de cellen zien dat niet. Dan is ook alles nog te horen. Ik druk op de schakelaar en alle muren worden doorzichtig en boven de cellen verschijnt een luidspreker met daarnaast een rood lampje. Alles wat gezegd word word opgenomen. Het is 19:00 uur. Kimberly zit rustig TV te kijken. Amber zit naakt over haar tieten te wrijven. Diana zit zich naakt te bevredigen met een forse vibrator. Kristel verzorgd haar gepijnigde tieten. Sanne zit zachtjes te huilen. Ik wil horen wat Sanne zegt. Sanne: Ik hou van je mama. Je kunt me niet horen, maar ik moet je iets bekennen. Ik begin Robbie te respecteren. En stiekem vind ik het wel lekker als hij me neukt. Ik zal het nooit tegen hem zeggen maar mijn gevoel liegt niet. Diana is er ook op los aan het parten. Diana: Ik hou van Robbie. Hij geeft mij gevoelens van puur genot. Er is geen speeltje dat zijn pik kan ervenaren. Zolang ik in deze cel zit zal ik het met de speeltjes moeten doen. Ik hoop dat hij me snel weer neukt. Kristel praat ook. Kristel: Ik hou helemaal niet van het neuken. Zeker Daniel is en bruut. Jimmy is wel wild, maar zijn pik stelt niets voor. Robbie is de enige die nog menselijkheid laat zien. Net ook niemand liet me gaan na dat ze zelf plezier hadden gehad. Hij heeft me maar even geslagen en liet me toen gaan. Ook al was het maar even het was evengoed pijnlijk. Mijn rode tieten zijn het bewijs. Kimberly zit zwijgend TV te kijken. Amber heeft wel wat te zeggen. Amber: Ik zou graag willen dat alle pikken net zo groot zij als die van Timor & Christiaan. Hun pikken zijn zo lekker groot. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Daniel heeft nog wel die enigszins in de buurt komt. Die van Robbie is kleiner, maar hij weet wel hoe hij moet neuken. Als Jimmy me neukt voel ik het niet eens. Test is gelukt. Dit kan nog best eens handig zijn. Ik maak de wanden weer ondoorzichtig en hou de schakelaar bij me. 20:00 uur ik loop naar de controleruimte om te kijken of Sanne zich aan de afsprak houdt.
Joz - 28-12-2023 om 12:05
0


Als ik de controleruimte binnenkom zitten Maarten & Wouter rustig in een stoel. Ik ga zitten op de stoel bij de doorkijkwand en projecteer Sanne op de wand. Ik zie dat ze weer gedaan heeft wat ik verwacht. Morgen nieuwe versoepelingen voor haar. Ik zet de wand uit en draai me naar Maarten & Wouter. Maarten: Je hebt echt de beste sletjes van de wereld hier. Ik vind het vooral geweldig dat ik mijn ex klasgenoot kan straffen. Wouter: Ik ben het met hem eens. Het is vooral fijn dat ik mijn ex vriendin kan laten weten wat ze mist. Joz/Robbie: Ik vind het fijn te horen dat jullie het naar je zin hebben. Ik ga ons volgende doel uitleggen. Wij gaan alle sletjes met z’n drieën tegelijk neuken. Ieder van ons neukt 2X anaal 2X oraal en 2X vaginaal. Ik wil nu graag een planning maken wie wat doet bij welke sletjes. Ik zal beginnen ik neuk Tiffany anaal, Sanne vaginaal, Amber oraal, Kimberly anaal, Diana vaginaal en Kristel oraal . Wouter nu jij Tiffany vaginaal, Sanne oraal, Amber vaginaal, Kimberly oraal, Diana anaal en Kristel anaal, Maarten Tiffany oraal, Sanne anaal, Amber anaal, Kimberly vaginaal, Diana oraal en Kristel vaginaal. Joz/Robbie: We beginnen hier morgen mee eerst Tiffany dan Sanne, Amber, Kimberly, Diana en Kristel. Laten we gaan slapen dan zijn we morgen goed uitgerust. Maarten & Wouter gaan naar bed in de controleruimte. Ik zie daar niks in. Ik geef Diana een 2-persoonsbed pak 2 sets handboeien en loop naar haar cel. Als ik Diana’s cel binnenkom draait ze zich om en haar verraste blik klaart direct helemaal op. Diana: Ga je vanavond bij mij slapen? Joz/Robbie: Dat is wel het plan als je dat wil. Diana: Of ik dat wil ben je gek! Ik wil niets liever dan dat! Ik heb me nog net niet elke avond in slaap gehuild, omdat je niet naast me lag. Joz/Robbie: Geef me nu je polsen. Ik haal de handboeien tevoorschijn. Diana: Wat doe je? Je hoeft me niet te boeien ik wil dit. Joz/Robbie: Er gebeuren dingen per ongeluk. En wat nou als jij expres per ongeluk mijn masker wegtrekt. Dus boei ik je polsen of ik slaap bij 1 van de andere meisjes. Diana wil liever haar polsen vrij hebben, maar ze wil absoluut dat ik bij haar slaap. Ze laat me haar polsen vastmaken aan het bed. Joz/Robbie: Ik doe dit alleen maar zodat mijn anonimiteit gewaarborgd blijft. Diana: Ik wil niet eens weten wie je bent. Juist de mysterieuze situatie maakt het opwindend. Ik wil dat je me neukt. Nog een goeie neukbeurt en dan kunnen we voldaan in slaap vallen. Ik laat me dat geen twee keer zeggen. Ik stoot mijn pik in 1 keer volledig in haar kut. Ze heeft er gewoon plezier in. Ze heeft totaal geen moeite mij pik binnen te laten. Ze ligt gewoon te lachen. Zelfs als ik haar tieten vastpak en stevig begin te kneden veranderd haar uitdrukking niet. Diana: Ja neuk je set gebruik haar tieten. Haar hele lichaam staat tot jou beschikking. Ze heeft niks te vertellen. Ze doet alles wat jij wilt. Jou plezieren is haar opdracht en ze is blij dat te doen. Ze houd van die rol en zal die voor altijd blijven vervullen. Diana gaat steeds zwaarder ademen en ik ga langzamer, maar ook dieper neuken. Door die diepe stoten gaat Diana veel sneller naar haar climax dan ze zelf had verwacht. Ik geniet ervan om Diana zo te neuken. Diana houd het niet meer en laat haar orgasme in alle hevigheid lopen. Ik neuk gewoon door. Dit is zo’n geil gevoel en ik wil hier geen moment van missen. Als Diana’s orgasme (dat lang duurt) over is geef ik haar mijn sperma. Als al het kutsap en sperma uit haar kut gelopen is help ik haar van het bed af. Ze staat met haar handen geboeid aan het bed. Ik zorg voor een nieuw matras en hoes. Dan help ik haar weer op het bed. Ik ga naast haar liggen. Diana is dolgelukkig dat ik naast haar lig en ik voel me gezegend dat ik naast zo’n sexy slet lig.
Joz - 30-12-2023 om 15:36
0


Ik word de volgende ochtend heerlijk wakker. Mijn sexy slet is mijn pik aan het pijpen. Ze is niet van plan te stoppen voordat ik ben klaargekomen. Ze houd me goed in de gaten en heeft door dat ik wakker ben. Ze wil wel parten maar doet dat niet. Eerst die pik pijpen en daarna pas praten. Ze weet heel goed wat ze doet en dat doet ze fantastisch. Ik krijg er geen genoeg van en zal zeker niet spuiten totdat ik het niet meer kan tegenhouden. Ik wil zolang mogelijk hiervan genieten. Diana is helemaal niet bezig met of ik me inhoud of niet. Ze is volledig gefocust op haar taak pijpen. Dit had ik nooit verwacht toen ik haar ontvoerde. Ik wist dat ik haar zou dwingen te doen wat ik wil. Nu doet ze die dingen vrijwillig. Ze pijpt zelfs zonder dat ik het hoef te vragen. Ze is nu wel geketend, maar ik heb haar nooit gedwongen te pijpen. Dit is haar initiatief. Zo gaat het nog een tijdje verder totdat ik het niet meer kan tegenhouden. Ik spuit mijn sperma bij Diana naar binnen. Ze slikt alles door tot de laatste druppel. Daarna sabbelt ze nog even verder tot mijn pik schoon is. Dan trekt ze zich terug. Diana: Goedemorgen meester lekker geslapen? Joz/Robbie: Lekker geslapen? Lekker wakker geworden. Waarom deed je dat? Diana: Ik was vroeg wakker en had dus tijd over. Ik heb even zitten wachten en toen kreeg ik zin in je pik. Heb je er niet van genoten? Ik wel. Joz/Robbie: Natuurlijk. Waarom wil je dat doen? Diana: Ik wil doen wat jij van me verwacht. Ik heb al vaak gezegd dat ik leef voor jou. Mijn leven draait om jou. Ik beslis niks. Jij bepaald wat ik moet doen. Jij bent mijn meester en dat voelt goed. Ik ben hier om geneukt te worden. En ik wil geneukt worden. Overal en zoveel mogelijk. Jouw pik is de beste die wil ik zoveel mogelijk. Daarom wou ik hem graag pijpen. Ik ben niet zoals die sletjes hier. Die doen iets als jij of de andere meesters en iets opdraagt. Ik wil niet wachten tot jij het me opdraagt. Jij bent zo goed voor me. Als dank daarvoor wil en zal ik alles voor je doen. En soms neem ik zelf het initiatief. Joz/Robbie: Ik laat je voorlopig hier zo liggen. Diana: Maar ik heb bijna geen bewegingsruimte. Joz/Robbie: Ik vind jou er zo weerloos extra sexy uitzien en volgens mij wind het jou op. Diana: Dat is wel waar. Toch wil ik graag los zijn. Ze begint te rukken aan haar boeien. Joz/Robbie: Rustig die boeien krijg je niet los. Ik mak je vandaag wel los maar je moet geduld hebben. Dan loop ik de cel uit Diana geboeid achterlatend.
Joz - 01-01-2024 om 17:35
0


Het is 7:55 uur als ik de controleruimte binnenkom. Ik bel nog snel even met Christiaan. Ik vertel hem dat hij morgen samen met Timor naar de bunker moet komen. Als ik ophang springt de klok op 8:00 uur. Het licht bij Sanne gaat aan en ze wil direct haar klemmen afdoen. Joz/Robbie: Sanne wacht nog even of je krijgt geen versoepeling. Sanne laat de klemmen zitten. Joz/Robbie: Goed zo. Ik maak je weer dominant over Kristel, Amber, Kimberly en Tiffany. Ook mag je zelf weer bepalen wanneer en hoelang het licht aanblijft. Dat betekent niet dat je je klemmen later op mag doen. Klokslag 20:00 uur kleed jij je uit en doe je de klemmen op je tepels. Je hoeft allen niet meteen te gaan slapen. Ik heb trouwens direct een taak voor je. Je mag zo de klemmen afdoen daarna trek jij je leren pakje aan met open kut en anus. Jij mag vandaag voor ons de sletjes ophalen die we gaan gebruiken. De eerste die je moet ophalen is Tiffany. Sanne doet haar klemmen af trekt haar leren pakje aan en loopt haar cel uit. Ik loop de bunker in met Wouter & Maarten. Dan is het wachten op Sanne met Tiffany.
Joz - 07-01-2024 om 11:32
0


Sanne komt de bunker in met een naakte Tiffany. Tiffany is altijd het aankijken waard. Maar Sanne in haar strakke leren meesters outfit is zo mogelijk nog sexyer. Haar tieten die strak opgeborgen zitten en haar kut en anus die wel bereikbaar zijn. Maarten & Wouter kijken stomverbaasd naar dit tafereel. Tiffany verzet zich niet en laat zich voort trekken door Sanne. Joz/Robbie: Nou waar wachten jullie op pak die teef en bind haar vast. We lopen met z’n drieën naar Tiffany & Sanne. Maarten & Wouter hebben alleen aandacht voor Tiffany. Ik richt me tot Sanne. Joz/Robbie: Als je vandaag je rol voorbeeldig vervult laat ik op 1 na al je beperkingen vallen. Ik aai even teder over haar wang en loop dan naar Tiffany, Wouter & Maarten. Ik ga op de grond liggen en Maarten & Wouter laten Tiffany met haar anus over mijn pik zakken. Als ik begin te bewegen laten ze haar los. Tiffany geeft geen kik. Als Wouter zijn pik in haar kut stoot kan ze een gil niet onderdrukken. Voor Maarten is dat het moment om zijn pik oraal naar binnen te stoten. De eerste slet word nu drievoudig geneukt. Wouter/Daniel: Kijk maar goed sletje want jij bent de volgende. Maarten/Jimmy: En daarna volgen jullie sletten. Alle meisjes behalve Diana (die zit nog steeds vast aan haar bed) lopen naar de deur. Ze kijken door de tralies naar wat er met Tiffany gebeurd. Tiffany neemt niet eens de moeite zich te verzetten. In niet al te lange tijd is ze veranderd in een onderdanige teef. Ze doet alles zonder tegenspraak. Ook nu maakt ze een totaal verslagen indruk. De gaatjes van Tiffany melken ons wel alleen Maarten in niet tevreden. Maarten/Jimmy: Kom op teef doe beter je best! Tiffany kijkt hem met lege ogen aan. Maarten/Jimmy: Zuigen & Likken of ik neem je veel dieper. Tiffany doet niks dus stoot Maarten zijn pik veel dieper naar binnen. Tiffany reageert helemaal nergens op. Ook het stoten van Wouter lijkt haar weinig te doen. Haar strakke anus heeft mijn naar mij climax gebracht en ik spuit mijn sperma in haar darmen. Wouter heeft een paar stoten meer nodig om haar kut te vullen. Maarten heeft alles zelf gedaan. Tiffany krijgt zijn sperma diep in haar keel. Slikken is niet nodig het glijd gewoon naar binnen. We laten Tiffany voor oud vuil achter en gaan nu naar Sanne. Joz/Robbie: Zo nu onze meesteres in het leer. Armpjes op de rug en netjes meewerken.
Joz - 07-01-2024 om 11:35
0


Samen met Wouter bind ik Sannes armen stevig op haar rug. Maarten is de eerste die in haar mag binnen dringen. Voor zijn pik is Sanne niet echt bang. Ze kan zijn pik wel in haar anus hebben. Sanne in aanmerkelijk lichter dan Tiffany. Het kost Wouter geen moeite haar op te tillen. Zoals verwacht geeft ze geen kik als ze over de pik van Maarten zakt. Ik wacht niet lang. Maarten is pas net begonnen als ik haar kut binnendring. Sanne heeft het niet makkelijk, maar ze maakt geen geluid. Wouter/Daniel: Doe je bekkie maar wijd open sletje. Sanne gehoorzaamt en Wouter stoot zijn pik naar binnen. Sanne heeft alle moeite zijn pik te verwerken. Ze doet haar best, maar zijn pik past bijna niet. Ze likt zijn pik voor zover dat mogelijk is. Sanne is jong en onervaren al lijkt dat niet zo. Ook al is het pijpen lastig Wouter lijkt er toch van te genieten. Sanne is totaal een ander verhaal dan Tiffany. Tiffany kijkt totaal gebroken en met lege ogen voor haar uit. Ze heeft totaal geen energie meer. Sanne is juist heel energiek. Ze doet haar best haar anus te ontspannen. Ook wil ze de ruimte die ze heeft optimaal benutten. Elke pik die ze krijgt wil ze diep in haar voelen. Dus bij elke stoot beweegt ze haar lichaam een beetje naar beneden. De pikken zijn wat haar betreft goed verdeelt. Jimmy in har strakste gat, Robbie in haar middelste en Daniel heeft de meeste ruimte. Maarten zal het niet lang meer volhouden. Hij is het heftigst aan het hijgen. Het is ook niet verwonderlijk want hij neukt het strakste gat. Als hij met een luide kreun klaarkomt hoor je bij Sanne een licht gedempte kreun. Maarten kruipt onder Sanne vandaan en gaat op een stoel zitten om bij te komen. Ondanks alle moeite die Sanne heeft komt Wouter als tweede klaar. Hij geeft Sanne alles wat hij heeft. Als hij zijn pik terugtrekt houd hij zijn hand voor haar mond. Wouter/Daniel: Doorslikken. Sanne slikt liever niet maar ze heeft geen keus. Alles slikt ze door. Ik stoot maar door en Sannes kut reageert. Nu de pik van Wouter weg is kan ze weer voluit geluid maken. Sanne: JA IK KOOOOOOOOM!. Joz/Robbie: Ik zal de ruimte die je overhebt opvullen. Sanne kan dit niet aan. Dit tweerichtingsverkeer is haar te veel. Ze verliest haar bewustzijn. Als ze weer bijkomt probeert ze op te staan, maar dat lukt niet. Dan merkt ze dat ze naakt ergens op ligt vastgebonden. Er stoot een dildo in haar kut en de mannen zitten toe te kijken.
Joz - 12-01-2024 om 18:36
0


Sanne: Laat me gaan! Joz/Robbie: Dat heb je zelf in de hand. Sanne: Waarom doe je dit? Joz/Robbie: Wij hebben tijd nodig om bij te komen en jij was een makkelijke prooi. Sanne: Hoe bedoel je dat ik het zelf in de hand heb? Joz/Robbie: Zo gauw je klaarkomt laat ik je gaan. Sanne: Waar is mijn outfit? Amber: Dat heb ik aan. Amber komt tevoorschijn. Sanne: Trek het onmiddellijk uit! Ik ben jouw meesteres en dat is mijn outfit! Amber: Rustig aan je mag zo meteen zelf je pakje bij mij uittrekken, maar voor nu sta ik boven jou. Sanne: Wie heeft jou…. Joz/Robbie: Dat heb ik gedaan. Ik heb Amber toestemming gegeven jouw kleding aan te doen en je te straffen. Amber: Ik zal je tieten een welverdiende les geven. Joz/Robbie: Het enige wat jij moet proberen is klaarkomen. Als jij klaarkomt stopt alles. De dildo stopt, Amber stopt met slaan en je komt weer los. Amber ga je gang. Amber haalt uit. Sanne: AUUUWWW VUILE BITCH!!! Sanne krijgt geen schok, maar Amber gaat hierdoor niet zachter slaan. Amber: Matig je toon of zeg niks. Mij uitschelden helpt niet. Ik zal daardoor echt niet zachter gaan slaan. Weer een mep op volle snelheid. De tranen springen in de ogen van Sanne, maar ze klemt haar kaken stijf op elkaar. Amber blijft uithalen en bij elke klap zie je meer striemen ontstaan. Amber is zich ervan bewust dat ze niet tot bloedens toe mag slaan. Daarom slaat ze niet steeds op dezelfde plek. Sanne moet het laten gebeuren. Alle slagen zijn pijnlijk. Toch zijn die op haar tieten en kut extra pijnlijk. Hoeveel pijn het ook doet de dildo doet zijn werk. Sannes kut begint nat te worden. Sanne: Nee dit wil ik niet. Amber: Wat zei ik nou net. Als je niks zinnigs te zeggen hebt houd dan je bek. Amber wil vol uithalen tot ze een idee krijgt. Amber legt haar zweep opzij en klimt op Sanne. Amber: Lik me slet. Lik me klaar. Sanne: Wie denk je wel AU! Wat was dat. Joz/Robbie: Doe wat je meesteres zegt! Sanne: Nooit AU AU AU! Waarom doe je dat AU AU! Joz/Robbie: JIJ DOET NU WAT JE MEESTERES JE OPDRAAGT OF ERVAAR DE GEVOLGEN!!! Sanne: Breek me. Joz/Robbie: Haal ze! Amber weg daar! Ik loop naar Sanne. Joz/Robbie: Je hebt je lot gekozen. Straks ga je terug naar je cel. Geen versoepeling voor je. De versoepelingen die je had krijg je wel weer terug. Als je in je cel bent wil ik je vandaag niet meer zien. Maar eerst… Op dat moment komen Maarten & Wouter binnen met Sannes grootste nachtmerrie.
Joz - 21-01-2024 om 12:04
0


Sanne: NEE NEE! Alstublieft niet de honden alles liever dan dat. Ik lik iedereen alle mannen mogen me neuken, maar laat me niet misbruiken door die beesten. Joz/Robbie: Daar had je eerder aan moeten denken. Ik heb je vele malen gezegd wat je te wachten stond als je ongehoorzaam zou zijn. zo meteen ga je weer terug naar je cel en ben je in ieder geval 24 uur terug bij af. Alle privileges die je had bereikt zijn bevroren. Je krijgt ze terug als je morgen de hele dag gehoorzaam bent. Het is pas 10 uur dus je hebt nog 8 lange uren te gaan. Vooral de komende tijd word zwaar als je dacht dat Timor & Christiaan het ergst waren dan vergis je je. Zij zien een meisjes om te neuken. Deze jongens zien een teef om te vernietigen en dat gaan ze doen. Ik loop weg en gebaar Maarten & Wouter de honden los te laten. Ze ontdoen de honden van hun halsband en ze lopen regelrecht naar Sanne. Sanne ligt alleen maar te huilen en de tranen stromen over haar wangen. De honden snuffelen even rond en met een ijselijke gil dringt de eerste hond binnen in de kut van Sanne. De andere wacht af en besnuffeld alle plekken van de naakte Sanne. Amber die afgeleid is door alles wat er gebeurd merkt niet dat wij naar haar toe komen. Pas als we dichterbij zijn ziet ze ons. Ze kan niet snel genoeg reageren. Ik trek haar omhoog trek haar leren pakje uit en samen met Wouter bind ik haar armen achter haar rug vast. Maarten ligt alweer op zijn rug en Wouter en ik tillen Amber op en laten haar over de pik van Maarten zakken. Amber is teleurgesteld dat Maarten haar anaal neemt. Ze had liever een grotere pik in haar anus gehad. Vaginaal krijgt ze wel wat ze wil. Het is geen Timor of Christiaan, maar Wouter in haar kut is wat ze van deze mannen het graagst wil. Ze opent haar mond om te zeggen wat ze vindt. Toch krijgt ze daar de kans niet voor. Ik reageer sneller en heb mijn pik in haar bekkie gestoot voor ze kan spreken. Ze laat wat ze wil zeggen achter wegen en begint me te pijpen. Nu hebben we slet drie onder controle. Terwijl Sanne bruut word misbruikt door de honden vullen wij Amber helemaal. Ik hoor dat 1 van de honden bij zijn hoogtepunt is. Sanne: NEEEEEEEEEEEEEEEE!!! IK WIL DIT NIET! GEEN HONDENSPERMA IN ME! NEEEEEEEEEEEE! Echt een keus heeft ze niet. De hond blijft in haar als hij zijn sperma loost. Sanne krijgt ook geen tijd om bij te komen. De andere hond neemt direct de plaats in van de eerste. Sanne huilt aan 1 stuk dit is voor haar de ultieme straf. Amber is eerde aan het genieten. Twee sletjes die twee verschillende neuksessies ervaren.
Joz - 21-01-2024 om 12:07
0


Amber geniet niet zoveel als ze zou willen. Ze probeert er maar het beste van te maken. Jimmy in haar anus voelt ze niet. Van Daniel in haar kut ervaart ze veel meer genot. Robbie in haar mond is ook wel lekker. Ze had het liefst nog een knots in haar anus gehad. Joz weet dat Amber van de grootste pikken houdt. Ze krijgt hem sneller dan ze denkt. Maarten is al aan het hijgen. Zijn gehijg wordt overstemt door het gekrijs van Sanne: Sanne: NEEEEEEEEEEEEEE NIET WEER LAAT HET ALSJEBLIEFT OPHOUDEN! Joz/Robbie: Nu omdraaien en bied je anus aan. Sanne: WAT!!! Joz/Robbie: Geen vragen stellen gewoon doen of we beginnen in alle opzichten opnieuw. Sanne heeft niet meer de spirit om tegen Joz in te gaan. Ze gaat op haar buik liggen. De hond die als eerst haar kut heeft geneukt pakt nu als eerste haar anus. Sanne: AUWWWWW dit past echt niet! Wouter/Daniel: Houd je gemak of ik geef je een rede om te schreeuwen. Sanne klemt haar kaken op elkaar en huilt onophoudelijk. Maarten kan zich niet meer inhouden. Hij trekt Amber naar zich toe en laat zijn sperma diep in haar darmen achter. Amber is blij dat mijn pik nog in haar mond zit. Nu hoeft ze Jimmy niet te bedanken voor iets waar ze net van genoten heeft. Amber heeft goede pijpskils. Ze brengt me met gemak naar mijn climax. Amber doet haar best al mijn sperma door te slikken. Het lukt haar niet helemaal. Er lekt wat sperma op de bunkervloer. Amber ziet het en kijkt bang en afwachtend naar mij. Ze verwacht een straf. Die krijgt ze ook maar nu nog niet. Ik loop naar Sanne en kijk hoe het haar vergaat. Sanne: Laat het alsjeblieft ophouden. Ik kan niet meer. Ik zal nooit meer ongehoorzaam zijn. Joz/Robbie: De honden zijn nog niet klaar met jou. Je hebt wel geluk dat ons sletje niet alles kon doorslikken. Daardoor zal ze een klein deel van je straf overnemen. Wouter geeft Amber zijn sperma en laat haar vastgebonden achter. Amber vraagt niet haar los te maken. Ze weet dat ze straf krijgt. Joz/Robbie: Daniel & Jimmy straks als deze hond is klaargekomen mag de volgende haar anus neuken. Dan mag deze naar Amber. Kijken hoeveel sperma ze van hem kan doorslikken. Sanne mag als de laatste is klaargekomen hem pijpen. Daarna is haar straf over en zal ik me over haar ontfermen. Op dat moment komt de eerste hond klaar in Sannes anus.
Joz - 21-01-2024 om 16:03
0


Maarten & Wouter gaan over de honden en ik wacht tot Sanne klaar is met haar straf. De hond die is klaargekomen in Sannes anus wordt door Wouter naar Amber toegebracht. Wouter/Daniel: Dit is de pik die je nu mag pijpen. Ambers ogen beginnen te stralen als ze het formaat van de ik van de hond ziet. Amber: Mag ik echt die mega pik pijpen? Joz/Robbie: Ja maar ik waarschuw je dit beest houdt zich niet in. Amber: Hoe groter de pik hoe blijer ik ben. Ze opent haar mond zo weid mogelijk en zuigt de pik zover mogelijk naar binnen. Het is wonderlijk te zien hoe makkelijk ze beweegt. Sanne: Eindelijk klaar ik kan echt niet meer. Maarten klikt de halsband vast en trekt de pik van de hond ter hoogte van haar mond. Maarten/Jimmy: Pijen slet met dat pijbekkie van je. Sanne: Ben je gek! Dat gaat nooit passen. Joz/Robbie: Wat zeg je?! Sanne: Sorry meester ik zal mijn best doen de pik zo goed mogelijk te pijpen. Sanne opent haar mond zo weid mogelijk. Sanne heeft aannemelijk meer moeite de pik van dan hond te verwerken dan Amber. Ze beweegt minder makkelijk en geniet er ook niet van. Amber heeft eindelijk een pik van het formaat waar ze naar verlangt. Dat helpt mee om de hond sneller te laten spuiten. De hond geeft Amber meer sperma dan ik. Toch weet ze deze keer alles door te slikken. Joz/Robbie: Netjes deze keer alles door geslikt teef. Amber: Ik ben liever een slet. Ik zal mijn best doen volgende keer al uw sperma door te slikken. Ik vind uw sperma veel lekkerder dan dat van de hond. Joz/Robbie: Ok slet dan zal ik je zo noemen. Je mag terug naar je cel. Amber verlaat de bunker gelukkig en ik kijk naar Sanne. Sanne doet haar best en het lukt haar de hond klaar te krijgen. Ze slikt zoveel mogelijk sperma door, maar het is teveel. Ik vind het nu niet zo erg dat ze niet alles doorslikt. Ze heeft haar straf gehad en dit vind ik het minst belangrijk. Joz/Robbie: Daniel, Jimmy breng die honden weg. Jij komt met mij mee. Sanne loopt gedwee achter me aan richting haar cel. Daar aangekomen draai ik me om. Joz/Robbie: Je hebt de sessie met de honden gehad. Nu gaan we de rest van je straf bepalen. Sanne kijkt me bang aan. Ze denkt dat ze er niet makkelijk vanaf komt. Gelijk heeft ze.
Joz - 28-01-2024 om 15:54
0


Ik neem plaats achter Sanne en boei haar armen. Hetzelfde doe ik met haar benen. Ik zet de klemmen nu al op haar tepels en haar schaamlippen krijgen elk 2 wasknijpers. Ik doe haar nog een blinddoek voor en een ball-gag in. Ik maak de boeien om haar armen en benen aan elkaar vast met een touw. Dan leg ik haar op de grond en bekijk mijn werk eens goed. Daar ligt ze dan een ongehoorzaam sletje Handen en voeten bij elkaar gebonden. Ze is compleet weerloos nu en kan niks beginnen. Ik zou alles met haar kunnen doen maar ik besluit dat niet te doen. Joz/Robbie: Sanne je hebt de sessie met de honden gehad. Onthoud het gevoel dat je had. Elke volgende keer dat je ongehoorzaam bent zal je dat weer voelen. Je gaat vanavond zo slapen als je nu bent. Morgen geef ik je een kans om toch te gehoorzamen en te doen wat je meesters zeggen. Ik laat je nu alleen. Voor de rest van vandaag zal e hier zo liggen. Denk maar eens goed na waarom je dit verdient hebt. Slaap lekker morgen kom IK je halen. Ik geef haar nog een tik op haar tieten en verlaat dan de cel.
Joz - 28-01-2024 om 16:00
0


Als ik de bunker binnenkom zie ik de naakte Kimberly al klaar staan. Haar armen zijn op haar rug vastgebonden. Wouter/Daniel: Ga je gang haar strakste gat wacht op jou. Kimberly: Ik wil graag dat je me nu gaat neuken meester. Ik moet hier nu al te lang wachten. Dat hoeft Kimberly geen tweede keer te zeggen. Ik ga op de grond liggen en Maarten & Wouter hoeven haar niet eens op te tillen. Ik hou mijn pik omhoog en deze sexy slet laat haar anus eroverheen zakken. Als ik begin te bewegen wil Maarten niet meer wachten. Hij stopt zijn pik in haar kut. Kimberly is teleurgesteld dat Daniel haar niet in haar kut neukt. Kimberly: Deze pik ka jhyfreyujslnyu. Wat meer dan onverstaanbaar gemurmel komt er niet uit als Wouter zijn pik in haar mond stopt. Deze slet wil gewoon geneukt worden. Ze doet echt haar best de meesters te plezieren. Wouter kreunt goedkeurend, Maarten is aan het hijgen en zei geeft mij ook een heel geil gevoel. Wat ze ook doet ze is goed bezig. Kimberly probeert er ook zoveel mogelijk van te genieten. Zolang ze haar hoofddoel de meesters plezieren maar niet vergeet mag ze zoveel genieten als ze wil. Ik weet niet of Kimberly het weet, maar wij vinden haar supersexy. Na Diana is zij wat mij betreft de meest sexy slet. Maarten haat haar om wat ze tijdens hun tijd op de Havo heeft gedaan. Toch vind hij har wel supersexy anders had hij haar nooit uitgekozen. Ik kan me niet meer inhouden. Mijn sperma vind zijn weg in haar darmen. Er komt een onverstaanbaar gemurmel uit Kimberly dat door moet gaan voor “dank je meester”. Ik kruip onder Kimberly uit een loop richting de cel van Diana. Ik blijf naast de deur staan kijken. Maarten/Jimmy: Pak aan bitch en ontvang mijn sperma. Met 1 diepe stoot zit Maarten helemaal in Kimberly en spuit zijn sperma diep in haar. Ook het pijpen van Kimberly heeft effect. De enige keer dat Wouter haar beetpakt is als hij zijn sperma in haar keel wil spuiten. Joz/Robbie: Brengen jullie die slet terug naar haar cel. Ik zal de volgende halen. Ik open de deur van Diana’s cel en loop naar haar toe.
Joz - 28-01-2024 om 17:59
0


Diana kijkt met onverschillig aan en zegt niets. Joz/Robbie: Je hebt netjes op je beurt gewacht precies zoals ik van mijn sletje verwacht. Daar zal ik je straks voor belonen. Nu eerst maak ik je armen achter je rug vast en gaan we je neuken. Ik maak Diana’s boeien los en trek haar armen op haar rug. Ik bind ze stevig vast. Ik rommel nog wat in haar kast. Diana kijkt niet om. Als ik klaar ben loopt ze gehoorzaam achter me aan naar de bunker. Maarten ligt al klaar op de grond en Diana laat haar anus over zijn pik zaken. Als ik naar haar toeloop om mijn pik in haar kut te stoppen probeer ik oogcontact te maken. Als ze opmerkt dat ik dat probeer wend ze haar hoofd af. Ze heeft sinds ik haar los heb gemaakt niks meer gezegd en me ook niet aangekeken. Ik gebaar Wouter even te wachten. Joz/Robbie: Wat is er Diana? Waarom zeg je niets en kijk je me niet aan? Diana: Ik praat voorlopig niet met jou. Je hebt me vast laten zitten. Dat vergeef ik je niet zomaar. Wouter/Daniel: Als je je mond niet wil openen om te praten, open die bek dan maar voor een pik slet. Diana opent haar mond wagenwijd en Wouter dringt binnen. Diana besluit mijn nog iets meer te tergen door Wouter op precies dezelfde manier te pijpen als ze eerder die dag bij mij heeft gedaan. Toch heb ik iets dat zij graag wil. De manier hoe ik haar kan neuken. Ze heeft al vaak aangegeven dat ze ervan geniet. Als ze het hard wil spelen dan kan ze het krijgen. Ik neuk haar harder en dieper dan ik ooit eerder heb gedaan. Diana schrikt duidelijk er klinkt een gedempte gil en ze heeft haar ogen wijd open. Joz/Robbie: Jij wil niet praten dan ben ik niet terughoudend. Ik weet precies wat jij lekker vindt. Als jij je trots opzij zet dan geef ik je waarvan je geniet. Tot die tijd hou ik me niet in. Ik weet niet precies wat Diana probeert te zeggen, maar er is wel iets. Ze gaat nu Wouter supersnel pijpen, zodat ze snel weer kan praten. Haar skills hebben duidelijk effect. Wouter spuit veel sneller dan hij zou willen. Diana slikt alles door en dan begint ze te praten. Diana: Meester alstublieft neuk me zoals we lekker vinden. Dit is te snel en hard. Alstublieft iets rustiger. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen. Dat wou ik horen. Ik verlaag direct mijn tempo. Diana’s gillen gaan over in kreunen. En nadat Maarten ook is klaargekomen zijn Diana & ik aan elkaar overgeleverd en wen genieten van elkaar.
Joz - 28-01-2024 om 18:01
0


Diana wil weer van mij genieten. Er was wat pijn voor nodig. Nu is Diana weer gewoon mijn slet die niets liever wil dan dat ik haar neuk. En ik wil haar graag neuken. Diana: Ik ga nu ruimte maken voor je sperma. Ze komt daverend klaar en haar kutsap wurmt zich langs mijn pik naar buiten. Dat gevoel is altijd mijn zwakke punt. Een sletje dat klaarkomt terwijl ik haar aan het neuken ben. Ik kom dan altijd direct klaar zo ook deze keer. Als ik uitgespoten ben en weer voor har sta is het tijd voor haar beloning. Joz/Robbie: Je mag dit aantrekken. Diana: Dat is mijn meesteres outfit. Joz/Robbie: Je zal er vast extra sexy uitzien in de strakke leer. Ik wil dat jij je BFF gaat domineren. Eigenlijk had Sanne dat moeten doen, maar dat is geen optie meer. Jij haalt Kristel uit haar cel. Wij zullen haar vastbinden en neuken. Jij mag haar straffen en daar zijn 3 manieren voor. Jij mag er 1 kiezen. Je mag tussen haar tieten stoten met een voorbinddildo. Of je mag haar tieten slaan met je hand of een zweep. Het is jouw keuze. Eerst moet je haar uit haar cel halen. Diana loopt naar de cel van Kristel. Ze gaat naar binnen en komt even later weer naar buiten. Ze loopt voorop en trekt Kristel naakt achter zich aan. Ze heeft een touw rond de middel van Kristel gebonden zodat ze moet volgen. Ze draagt Kristel aan mij over en loopt naar de kast achter in de bunker. Ik laat Diana even voor wat het is en richt me volledig op Kristel. Ik bind met Maarten de armen van Kristel vast op haar rug. Wouter is al op de grond gaan liggen en als Kristels armen goed vast zitten laten we haar anus zakken over Wouters pik. Een lichte kreun kan ze niet onderdrukken. Als Maarten haar gaat neuken is het een lichte gil. Het echte gekrijs begint pas als Diana met haar zweep vol uithaalt op haar tieten. Kristel: AAAUUUUWWWW!!! VUI… Ik laat haar niet uitpraten en stop mijn pik in haar bekkie. Diana: Ik weet niet wat je wou zeggen. Het klonk als iets wat je een schok zou opleveren. Maar goed voor jou dat je meester je de mond snoerde. Ik zou de tijd die je krijgt maar goed gebruiken om te bedeanken wat je straks tegen me gaat zeggen. Nadat de meesters klaar met je zijn wil ik dat je me bedankt voor het slaan. En ik zou maar de goede benaming gebruiken want anders.
Joz - 04-02-2024 om 12:57
0


Kristel geniet zeker niet van wat er gebeurd. Diana geniet daarentegen wel van haar rol. Ze vindt het heerlijk weer een keer dominant te zijn. Ze weet moeiteloos te switchen tussen de onderdanige slet voor haar meesters en de dominante meesteres tegenover de andere sletjes. In eerste instantie had ik Sanne in gedachte dit te laten doen bij alle sletjes maar na haar ongehoorzaamheid was dat niet meer mogelijk. Nu Diana zo bezig is zie ik dat zij een goed alternatief is. Elke klap die Kristel krijgt laten rode striemen achter op haar lichaam. Samen met de drievoudige neuksessie zal het wel pijn doen. Gelukkig voor haar komt de grootste pik als eerste klaar. Wouter pompt zijn sperma diep in haar darmen. Zodra hij klaar is kruipt hij onder haar vandaan. Hij loopt linearecta naar de controleruimte en verdwijnt door de deur. Niet lang daarna volgt Maarten en laat zijn sperma diep achter in Kristel. Ook hij verdwijnt in de controleruimte. Nu de onderkant van Kristel ook beschikbar is maak Diana daar gretig gebruik van. Heel lang kan het niet, want Kristel pijpt mij veel sneller dan ze al deed. Dus kom ik ook sneller klaar. Kristel besluit alles door te slikken bang voor een andere straf. Ik stap weg en laat Kristel & Diana alleen. Kristel: Wil je nu stoppen bitch AU AU AU! Diana: Noem me zoals het hoort of je krijgt meer schokken en ik blijf je slaan. Kristel AU AU AAAUUUUWWWW!! Ok AU ik zal AU het doen AU! Meesteres zou u alstublieft willen stoppen. Diana : En? Kristel: Bedankt meesteres dat u mij een passende straf heeft gegeven. Joz/Robbie: Diana maak Kristel maar los. Dan kunnen jullie allebei terug naar jullie eigen cel. Diana geeft op allebei de tieten van Kristel een kus en maakt dan haar armen los. Ze lopen hand in hand naar de cellenwand. Ze omhelzen elkaar nog even voor ze elk hun eigen cel ingaan. Maarten & Wouter slapen in de controleruimte. Ik kies voor 1 van de cellen op de gang. Ik kan maar niet begrijpen dat Diana & Kristel nog steeds BFF’s zijn. Ik denk nog even wat er morgen gaat gebeuren en val met een stijve in slaap.
Joz - 04-02-2024 om 13:02
0


Als ik ’s ochtends de controleruimte inloop is alles nog in diepe rust. Geen van de meisjes is al wakker en Maarten & Wouter slapen ook nog. Ik ga in mijn stoel zitten en geniet even van de totale rust. De rust wordt kort verstoord door een appje van Christiaan. Hij en Timor zij er om 7:30. Het is nu 7:15. Diana wordt langzaam wakker. Ze voelt naast haar en constateert teleurgesteld dat er niemand ligt. Joz/Robbie: Het kan niet altijd feest zijn Diana. Wat je misschien wel blij maakt is dat wij de enige zijn hier die op dit moment wakker zijn. Diana wordt er niet echt blij van ze pakt een vibrator en gaat daar maar mee spelen. Ik zet al het geluid uit ik wil nog even niks horen. Als Timor & Christiaan komen is het met de totale rust gedaan. Om 7:50 is iedereen wakker. Joz/Robbie: Ik ga Sanne ontdoen van haar beperkingen. Om 8:00 uur mogen jullie de sletjes opdragen naar de bunker te komen. Ik zal Sanne daar naartoe brengen. Ik loop via de gang Sannes cel binnen. Ze hoort de deur en draait haar hoofd die kant op. Snel richt ze haar hoofd weer naar beneden. Joz/Robbie: Licht aan. Sannes cel is totaal verlicht. Ik loop naar het sletje toe. Ik maak alles los op haar armen na en de ball-gag laat ik ook zitten. Joz/Robbie: Je verdient het eigenlijk niet, maar ik geef je dezelfde keuze als de andere sletjes. Jouw armen blijven vast zitten en de ball-gag blijft erin als dat mogelijk is. Als je vandaag alles doet zonder tegenspraak hef ik morgen alle beperkingen op op 1 na. Ik doe de deur van de bunker voor haar open. Ze loopt naar binnen en ik volg haar. Ze gaat naast de 4 naakte sletjes staan die er al zijn staan. Ik neem plaats naast mijn vrienden. Joz/Robbie: Jullie willen vast wel weten waarom jullie hier zijn. Amber: Nou niet echt. Kimberly: Het is altijd hetzelfde. Diana: Jullie gaan ons neuken. Kristel: En wij hebben niets te vertellen. Joz/Robbie: Het was eigenlijk geen vraag, maar jullie zitten aardig in de richting. Allen wat jij zegt Kristel klopt niet. Jullie hebben deze keer wel degelijk iets te vertellen. Jullie bepalen wie wie gaat neuken. Jullie mogen 1 van ons uit kiezen. Als 1 van ons door meerdere sletjes gekozen wordt bepaald hij. Nou ga jullie gang.
Joz - 11-02-2024 om 14:00
0


Amber gaat natuurlijk voor de grootste pik Timor. Kimberly pakt haar droom Wouter/Daniel. Kristel Diana & Sanne kiezen alle drie voor mij. Joz/Robbie: Zo ik ben populair. Ik heb hier wel een goede oplossing voor. Er zijn drie verschillende gaten die geneukt kunnen worden en ik heb hier 3 sletjes voor me staan. We gaan het dus zo doen. Amber en Kimberly hebben allebei solo voor een man gekozen zij krijgen die man in alle drie hun gaten. Bij deze 3 sletjes gaat het iets anders. Jullie krijgen mij alle drie 1 keer. Sanne krijgt mij oraal, Kristel anaal en Diana vaginaal. Sanne krijgt Christiaan vaginaal en oraal dat is nog een verlening van je straf. Voor Kristel hebben we Jimmy in de aanbieding die zal jou oraal en vaginaal neuken. Diana jij krijgt 3 verschillende mannen Christiaan oraal Jimmy anaal en mij vaginaal. Ik heb nog een speciale mededeling voor Christiaan. Sanne heeft een pijnlijke dag achter de rug. Ga niet te ruw met haar om jouw pik is al pijnlijk. Ik zal haar ball-gag verwijderen en weer terug stoppen als ik klaar ben. Jij mag haar niet los maken en ook de ball-gag niet verwijderen. Dat is nog onderdeel van haar straf en ik bepaal hoe lang die duurt. Dat zijn denk ik alle mededelingen. Tijd om die sletjes oraal onder handen te nemen. Amber: Wacht! Ik zou graag willen vertellen waarom in Timor heb gekozen en ik vind dat alle sletjes dat moeten doen. Joz/Robbie: Goed idee doen we begin maar. Amber: Ik wil die monsterpik van Timor in me voelen. Ik had niet gedacht dat ik zo’n pik zou kunnen verwerken, maar nu wil ik niet meer anders. Kimberly: Daniel is mijn meester. Hij weet mij precies te geven wat ik wil/verdien. Hij is ruw en zijn pik heeft het juiste formaat. Kristel: Robbie is de enige die nog enige mededogen heeft. Ik wil niet graag onbedaarlijk geneukt worden. Sanne: Robbie is mijn meester. Mijn lichaam is van hem en hij bepaald wat ik ermee moet doen. Diana: Ik hou van Robbie. Hij is mijn meester en bepaald alles voor mij. Ik doe alles voor hem. Hij kan me neuken zoals niemand anders kan. Ik geniet er meestal van. Ik wil altijd geneukt worden door mijn meester. Joz/Robbie: ok de redenen zijn bekend. Nu gaan we beginnen.
Joz - 11-02-2024 om 14:34
0


Alle meisjes open hun mond en de pikken gaan naar binnen. Amber heeft de meeste moeite met hem naar binnen te laten. Diana heeft ook niet de kleinste pik, maar het gaat haar een stuk makkelijker af. Sanne ik blij dat haar ball-gag weg is. Ze is wel bang dat ik haar extra ga straffen. Dat ben ik niet van plan. Die pik van Christiaan is al straf genoeg. Bij de andere meisjes gebeurd er niets bijzonders. Alle sletjes zuigen en pijpen hun meester. Er is er geen die haar taak verzaakt. Sanne wil niet nog een keer een sessie met de honden. De andere meisjes willen gewoon graag pijpen. Diana mag dan de op 1 na grootste pik hebben ze heeft hem als eerste klaar gepijpt. Het lijkt wel alsof Diana geen model is maar sekswerker. Het is echte veel sperma dat Diana in haar bekkie krijgt. Toch krijgt ze alles doorgeslikt als een volleerd pijpsletje zonder een druppel te morsen. Kristel heeft totaal geen moeite Maarten klaar te pijpen. Ook zij slikt alles door het is ook niet zoveel. Hoewel Amber de meeste moeite heeft krijg ze Timor wel wonderbaarlijk snel klaar. Het is voor haar onmogelijk alles door te slikken. Ze krijgt zoveel sperma dat het niet meer past. Het sperma sijpelt langs haar mondhoeken naar buiten. Timor geeft Amber een tik op haar wang. Amber: Dank u meester dat u me straft. Uw sperma is te kostbaar om te verspillen. Ik zal de rest oplikken. Amber likt al het sperma dat op de grond ligt op tot er niets meer te zien is. Wouter & ik zijn nog bezig. Ik weet niet of Kimberly goed pijpt, Sanne doet echt haar best. Ik heb besloten dat ze mij zolang mogelijk moet pijpen. Anders was ik al veel eerder klaargekomen. Op en gegeven moment kan ik het niet meer houden. Sanne houdt haar mond diep over mijn pik. Het is voor haar moeilijk om te slikken, maar wel supergeil. Ze krijgt het met moete voor elkaar alles door te slikken. Als ze alles heeft door geslikt laat ze mijn pik weer gaan. Wouter lijkt wel gewacht te hebben tot ik klaarkwam. Nog geen minuut later laat hij Kimberly slikken. Ze doet het net als Diana keurig en morst geen druppel. Joz/Robbie: Dat was oraal nu anaal. Alle manen gaan liggen en de sletjes zoeken hun sekspartner op.
Joz - 18-02-2024 om 16:05
0



De meisjes proberen synchroon naar beneden te gaan, maar als de pik de anus raakt ontstaat er verschil. Diana heeft met Maarten de kleinste pik dus gaat ze zonder enige weerstand met haar anus over zijn pik. Kristel heeft nu mijn pik ze voelt enige weerstand. Als ze doordrukt zakt ook zijn volledig over mijn pik. Kimberly leeft nog volledig in haar droom. Daar hoort het oprekken van haar anus door de pik van Wouter ook bij. Haar anus sluit strak rond zijn pik als ze over hem heen zakt. Sanne is nog niet helemaal herstelt van gisteren. Toch krijgt ze nu de mega pik van Christiaan in haar 2 meest intieme zones. Die mega pik gaat haar nu uitwonen. Sanne kermt en kreunt als die mega pik steeds verder in haar dringt. Amber heeft zelf gekozen voor de grootste pik en zal er koste wat het kost voor zorgen dat ze hem in haar krijgt. Amber gilt van genot als die monsterpik bij haar binnendringt. Als alle sletjes de pik helemaal in hun hebben pakken we ze vast en beginnen te bewegen. Diana wordt beestachtig snel geneukt. Kristel krijgt de neukbeurt die ze liever 3X had gehad. Kimberly geniet van de stevige stoten van haar droompik. Sanne is bang dat Christiaan zich niet inhoud. Dat doet hij wel toch is die pik groot genoeg om haar pijn te doen. En Amber wordt geneukt met diepe stoten. Elke keer als de pik volledig in har zit slaakt ze een kleine gil. Puur genot is wat zij ervaart. Geen enkel ander sletjes zal dat ervaren bij Timor. Amber wil niets anders. De combinatie van de mega pik van Christiaan in het strakke gaat je van Sanne brengt hem het snelst naar zijn hoogtepunt. Zijn sperma komt onder het gegil van Sanne die in haar darmen. Amber en Kimberly krijgen tegelijkertijd hun sperma. Ook zij krijsen erop los. Diana geniet niet van haar neukbeurt. Aan alles is te zien dat ze iets anders wil. Ik kan me voorstellen dat ze verlangt naar mijn pik die haar iets rustiger neemt. Het beestachtige stoten van Maarten doet haar geen pijn. Daar is zijn pik te klein voor. Als hij na een paar heftige stoten klaarkomt geeft ze geen kik. Als Maarten wegloopt lijkt ze blij dat het over is en kijkt ze uit naar de volgende. Kristel en ik zijn de laatste. Kristel heeft een anus die wel wat gewend is. Hij is iets ruimer dan die van de andere sletjes. Met een paar flinke stoten laat ik mijn sperma achter in haar darmen.
Joz - 24-02-2024 om 16:28
0


Na deze twee neuksessies hebben we even tijd nodig om bij te komen. Joz/Robbie: Voordat we jullie vaginaal gaan neuken hebben we even tijd nodig om bij te komen. Om te zorgen dat jullie je niet gaan vervelen mogen jullie elkaar vastbinden. Diana jij maakt eerst de armen van Sanne los de ball-gag blijft zitten. Dan binden Diana, Sanne, Kimberly en Amber Kristel vast. Dan Diana, Sanne & Kimberly Amber. Vervolgens Diana & Sanne Kimberly. En uiteindelijk bind Diana Sanne vast. Sanne: dbjbhdbsjbihdwajl. Joz/Robbie: Ik weet niet wat je probeert te zeggen. Als het gaat over dat je geen dominante rol meer hebt. Ik geef jou toestemming dit te doen. En aangezien ik hier de leiding heb bepaal ik wat jij doet en of je daar bevoegd toe bent. En zoals ik bepaald heb gebeurd het ook. Uiteindelijk liggen alle sletjes vastgebonden behalve Diana. Joz/Robbie: Is er iemand die zich geroepen voelt die slet vast te binden. Diana draait haar armen op haar rug en kijkt de mannen 1 voor 1 uitdagend aan. Zen laat uiteindelijk haar ogen rusten op mij. Diana: Volgens mij moet jij het maar doen. Er is niemand die zich geroepen voelt en aangezien jij me gaat neuken moet jij me vastbinden zoals jij dat wilt. Joz/Robbie: Niemand? Ok kom maar sletje ik heb iets speciaals voor jou. Ik pak haar bij de hand en trek haar mee. We komen bij een hoek en daar stat een kooi klaar. Diana: Nee alsjeblieft niet sluit me niet op in een kooi! Ik ben bang als ik geen ruimte om me heen heb! Daarom wou ik zo graag dat je me losmaakt in mijn cel! Gelukkig had ik toen nog ruimte om me heen dus hielt ik het nog wel vol! Maar daarin kan ik me niet bewegen! Bind me vast als je dat wil maar stop me niet DAARINNNnnn!!!... Ik luister niet naar haar en haar geschreeuw sterft weg als ik haar in de kooi gestopt heb en hem heb afgesloten. Ze is enkel nog zachtjes aan het snikken. Ze wordt met klemmen tegen de tralies aangehouden. Ik breng haar terug naar de andere sletjes die in een kring staan. Ik zet haar neer op de plek die nog open is. Ik maak aan de tralies bovenaan de kooi haken vast en takel haar naar de juiste hoogte. Als haar kut precies ter hoogte van mijn pik is stoot ik direct bij haar naar binnen en de anderen volgen mijn voorbeeld.
Joz - 25-02-2024 om 10:50
0


Diana zegt niks meer ook het snikken is gestopt. Joz/Robbie: Zo erg is het dus ook weer niet. Diana: Ik wil niet opgesloten zitten. Ik doe alles wat je wil dus dit is niet nodig. Alleen kan ik geen weerstand bieden tegen de manier waarop je me neukt. Dat is zo’n heerlijk gevoel daar kan niks tegenop. Zelfs deze kooi kan me er niet van weerhouden van jouw pik te genieten. Amber: Dan had je ook niet zo hoeven krijsen slet AU! Als er iemand rede heeft om te krijsen ben ik dat. Diana: Jij hebt er zelf voor gekozen bitch ik niet. Amber: Waarom krijgt zij nou geen schok? Joz/Robbie: Diana mag tegen jou zeggen wat ze wil. Jij moet op je woorden letten. Tegen iemand die hoger staat zoals Diana moet je beleefd blijven. Sanne ervaart echt wel pijn, maar schreeuwen doet ze niet. Haar kut voelt erg pijnlijk en dit helpt niet. Toch verbijt ze de pijn. Kristel heeft niet het gevoel dat ze geneukt word. Het enige waaraan ze merkt dat ze geneukt wordt zijn de beestachtige stoten van Jimmy. Zijn pik voelt ze niet. Kimberly: Jullie moeten niet zo bezig zijn met elkaar. Jullie moeten genieten van de neukbeurt de jullie krijgen. Ik doe dat ten volle. Ook niet zo moeilijk ik heb de beste pik hier in me. Amber: Niet waar hoe groter hoe beter. In mij zit de beste pik hier. Diana: Jullie kunnen zeggen dat jullie de beste pik in jullie hebben. Dat is niet zo. Ondanks dat Robbie me heeft opgesloten heeft hij de beste pik hier. De andere sletjes zijn dat met me eens aangezien we alle drie Robbie kozen. Sannes pijn zal eindelijk stoppen. Christiaan heeft zijn sperma aan haar gegeven en trekt zich langzaam terug. Sanne ligt uitgeput een volledig gebroken op haar plateau. Christiaan gaat rustig op een stoel zitten. Kristel krijgt Maarten zijn sperma. Ze zegt niks en laat ook niets merken. Het neuken kan Kimberly niet lang genoeg duren. Wouter kan zich niet meer inhouden. Onder luid gekreun en gekrijs geeft hij Kimberly haar prijs. Wouter is pas net klaar of Timor is de volgende. Amber: Nee alsjeblieft neuk me langer. Timor geeft haar zijn sperma en stopt met neuken ondanks haar smeken. Als ik Diana haar sperma heb gegeven is het tijd voor het volgende. Joz/Robbie: Timor & Christiaan jullie brengen Amber naar haar cel. Jimmy jij Kristel, Daniel Kimberly. Als jullie nog iets willen doen met die sletjes dan mag dat. Ik zal Sanne naar haar cel brengen en daarna ontferm ik met over Diana.
Joz - 25-02-2024 om 11:14
0


Aangekomen in de cel van Sanne doe ik hetzelfde als ik gisteren deed alleen laat ik die kap af. Joz/Robbie: Je hebt je goed gedragen vandaag. Morgen mag je alles weer zelf bepalen. Je moet alleen nog wel op de grond slapen en de klemmen van 20:00 uur tot 8:00 uur op je tepels hebben. Deze straf zul je niet gauw vergeten en dat is maar goed ook. Onthoud dit goed want dit is wat je krijgt elke keer als je ongehoorzaam bent. De volgende keer (als die komt) krijg je je privileges niet zo makkelijk terug. Ga maar slapen je hebt het nodig. Ik loop Sannes cel uit terug naar Diana. Ze zit daar helemaal alleen zachtjes te snikken. Joz/Robbie: Wat is dit nou ik dacht dat je het hier fijn had? Diana: Dat is ook zo zolang ik maar niet zit opgesloten. Joz/Robbie: Wat is er precies aan de hand? Diana: Ik heb een vervelde ervaring met opsluiting. In mijn kindertijd als mijn zusje of ik iets fout deden werd mijn vader woest. Hij pakte ons dan bij ons haar en sloot ons op in de bezemkast. Na een paar uur moest je zeggen dat je je lesje had geleerd en dan zat je de rest van de dag alleen op je kamer. 1X ben ik aan hem ontsnapt en ben toen direct naar mijn kamer gerent. Ik hoorde me vader volledig buiten zinnen achter me aan komen. Hij kwam boven en rukte mijn deur open en schreeuwde “JIJ VUILE BITCH! DE BEZEMKAST IS NIET GENOEG STRAF VOOR JOU! JIJ KRIJGT IETS SPECIAALS!” Hij trok me aan me haren mee naar benden. Mee naar de kelder daar bond hij me armen en benen vast. Toen stopte hij me in de wasmachine. Hij zette een rooster voor de machine en maakte dat met magneten vast aan de machine en ging gewoon weg. 24 uur lang heb ik daarin gezeten. Joz/Robbie: Wat een vreselijke man. Diana: Dat is nog niet het ergste. Mijn zusje heeft de ultieme prijs betaald. Mijn zusje had een grote fout begaan en mijn moeder stuurde mijn naar boven. Ik ben halverwege op de trap blijven staan en zag hoe mijn vader mijn zusje sloeg met zijn riem. Mijn zusje bedankte hem na elke slag. Uiteindelijk raakte ze buiten bewustzijn. Ze zei niets meer en dat maakte mijn vader alleen maar kwader. Hij sloeg veel langer dan nodig. Mijn moeder constateerde dat ze niet meer ademde. Mijn vader voelde geen hartslag meer. Hij had haar doodgeslagen en dat mocht niemand weten.
Joz - 02-03-2024 om 14:42
0


Joz/Robbie: Is dat bij de lijkschouwing niet aan het licht gekomen. Diana: Mijn vader was arts. Hij heeft zelf vastgesteld dat het een natuurlijke dood was. Niemand anders heeft er ooit naar gekeken. Mijn vader heeft me nooit meer met een vinger aangeraakt na dat voorval. Joz/Robbie: Hoe is het nu met je ouders? Diana: Mijn moeder is alleen. Vlak nadat ik uit huis ben gegaan heeft mijn vader zich aangegeven. Hij is veroordeeld voor doodslag en heeft 25 jaar celstraf gekregen. Joz/Robbie: Wanner is dit allemaal gebeurd? Diana: Ik werd in de wasmachine opgesloten ten ik 6 was. En mijn zusje was 10 toen ze werd doodgeslagen en ik was 12. Mijn moeder was 37 en mijn vader 45. Ik ben uit huis gegaan toen ik 20 was. Dus mijn vader zit vast tot hij 78 is. Joz/Robbie: Ga maar slapen je hebt morgen je energie nodig. Ik laat haar uit de kooi en ze loopt terug naar haar cel. Als ik de controleruimte binnenloop is iedereen aan het slapen. Ik besluit ook even mijn ogen dicht te doen. Ik ben die ochtend niet de eerste die wakker is. Ik zie Sanne verwoede pogingen doen los te komen. Dat gaat niet lukken. Die touwen zijn te stevig en ze zit te strak vastgebonden. Om 7:50 uur is iedereen wakker. Joz/Robbie: Sletjes luister goed ik wil dat jullie een bikini, slip en een zomerjurkje aantrekken. Als jullie dat hebben gedaan komt er een man die je een blinddoek omdoet. Hij brengt je dan naar de bunker en daar krijgen jullie de aanvullende informatie. Na deze mededeling sta ik op en loop naar Sanne toe. Joz/Robbie: Goedemorgen dominante sletje. Nu kan ik je weer zo noemen zolang je maar alles doet wat je meesters of meesteres je opdraagt. Ik ga je los maken en je moet dan een bikini slipje en zomerjurkje aantrekken. Sanne is blij dat haar armen eindelijk weer los zijn. Alle drie de kledingstukken die ze aantrekt zijn lichtblauw. Als ze klaar is draait ze haar rug naar mij toe. Ik pak de blinddoek en maak die over haar ogen achter haar hoofd vast. Ik leid haar naar de bunker. Ik zet haar naar de andere 4 sletjes. Joz/Robbie: Jullie zien er allemaal mooi sexy uit. zo meteen worden jullie alle 5 op een andere plek gedropt. Het is de bedoeling dat jullie allemaal weer 1 van ons terug vinden. Om het veilig te houden zitten jullie met je blinddoek op in en afgesloten ruimte. Niemand kan daar binnen komen, want de sleutel word onder de deur door geschoven, zodat alleen jullie hem kunnen open maken. Als je gedropt bent moeten jullie alle drie 3 minuten wachten voordat je je blinddoek af mag doen. Jullie moeten de blinddoek om jullie onderarm binden, zodat wij weten dat jullie het zijn. Jullie krijgen alle 5 een telefoon mee. Hierop krijgen jullie meldingen en hints. Hij bevat ook een plattegrond. Elke keer als 1 van jullie 1 van ons vind krijgen de anderen een hint. Als jullie denken 1 van ons gevonden te hebben moeten jullie zeggen. “Goedendag meester ik ben jullie eigen naam zou u mij willen neuken?” Jullie meesters zal antwoorden met. “Natuurlijk slet ik ben naam van de meester kom maar met me mee.” Kijk wel uit tegen wie je dat zegt. We kunnen er niet voor zorgen dat alleen de meesters je willen neuken. Als je de verkeerde man aanspreekt zou het kunnen dat je door iemand anders geneukt word dan ons. Er is wel een veiligheidsmaatregel die we hanteren. Als jullie echt in nood verkeren dan zien we dat. Wij kunnen jullie volgen. Mocht dat aan de orde komen dan stopt de uitdaging. Jullie worden dan allemaal opgehaald en we zorgen dat dat sletje in veiligheid word gebracht. Jullie mogen door iedereen geneukt worden, maar jullie zijn ons bezit.
Joz - 03-03-2024 om 18:19
0


Diana:
Diana wordt door Joz/Robbie gedropt. Als de 3 minuten zijn ingegaan probeert ze alle geluiden die ze hoort te plaatsten. Het is een constant monotoon geluid. Als ze de blinddoek af mag doen en de deur heeft geopend begrijpt ze het. Ze zit in een kelder van een gebouw waar allemaal verwarmingsbuizen lopen. Ze loopt de trap op naar boven door en deur de straat op. Het idee dat ze zomaar de verkeerde man kan aanspreken en door een vreemde geneukt kan worden maakt haar toch wel opgewonden. Toch gaat ze proberen de juiste man aan te spreken. Ze vraagt zich af of Robbie het dichtstbij is. Het mag van haar iedereen zijn behalve Jimmy. Diana loopt door en kijkt goed om zich heen. Opeens staat ze stokstijf stil. Aan de overkant van de weg loopt Joz (zij weet niet dat het Dimitri is) met een ander vrouw. Ze kan bijna net geloven dat hij al iemand anders heeft. Ze wil naar hem toe rennen, maar bedenkt zich. Diana denkt als Joz doorgaat dan heb ik ook recht op een nieuw leven. Nog een paar meter verder ziet ze een donkere gestalte stil staan. Hij is bijna niet waar te nemen, maar als je weet dat hij er staat ook niet te missen. Ze blijft daar enige tijd staan om hem te observeren. Hij blijft steeds op dezelfde plek staan en kijkt niet op of om. Diana loopt op hem af. Diana: Goedendag mester ik ben Diana zou u mijn willen neuken? De man richt zijn gezicht op en gelukkig is het iemand die Diana herkent. Christiaan: Natuurlijk slet ik ben Christiaan kom maar met me mee. Diana is blij dat ze niet Jimmy is tegengekomen. Ze had liever Robbie gehad. Christiaan: Geef mij je telefoon. Je hebt mij gevonden dus heb je hem niet meer nodig. En ik moet mijn hint bekend maken. Diana overhandigt Christiaan haar telefoon. Hij ongegrendeld hem zonder probleem. Hij geeft aan dat Diana hem gevonden heeft en geeft zijn hint prijs: Wij lopen niet graag. Hij loopt me en gehoorzame Diana achter hem aan naar zijn auto. Hij houd het achterportier voor haar open. Als ze zit gooit hij de deur dicht en klimt zelf achter het stuur. Tot zijn verbazing ziet hij dat Diana zich uitkleed zonder dat hij iets hoeft te zeggen. Christiaan: Heb je nog problemen gehad? Diana: Nee niet echt. Ik heb nog wel mijn ex Joz zien lopen met een andere vrouw. Ik had even de aandrang naar hem toe te rennen, maar toen ik weer aan Robbie dacht wist ik dat ik weer z.s.m. terug wou zijn in de bunker. Lekker geneukt worden door mijn meester(s). Bevalt het je wat je ziet? Christiaan: Wat bedoel je? Diana lacht uitdagend via de spiegel naar hem. Diana: Kom op Christiaan je weet vest wat ik bedoel. Ik zie wel dat je via de spiegel naar me gluurt. Ik begrijp het wel nu mijn meester er niet is neem je het ervan. Ik ben een sexy chick dat kun je niet ontkennen. Je hebt geluk dat jij de eerste was die ik tegenkwam. Ik kijk er naar uit om straks geneukt te worden door jouw mega pik. Christiaan: Ik dacht dat mijn pik niet gewild was. Geen van jullie koos mij. Diana: Dat moet je niet denken. Geen van ons vindt jouw pik de minste. Timors pik is voor veel meisjes te groot. Alleen Amber houdt daarvan. Jouw pik is wat groter dan die van Daniel. In dat geval is het maar net wat een slet op dat moment wil. Ik vind jouw pik op plek 2 staan. Ik zal altijd voor de pik van Robbie kiezen ik hou van hem en ook van zijn pik. Denk dus niet dat jouw pik niet gewaardeerd word. Er is er alleen meestal 1 die meer gewaardeerd word. Christiaan: Bedankt je gaat zo geneukt worden door je nummer 2 pik, want we zijn weer terug bij de bunker. Diana kan niet wachten ze wil hem nu al voelen.
Joz - 03-03-2024 om 18:25
0


Kristel:
Kristel wordt door Jimmy ergens afgezet. Ze hoort niks als ze gedropt is. Na 3 minuten rukt ze de blinddoek af. De ruimte is volledig donker op de tast vind ze de sleutel en op de tast stopt ze hem in het slot. Als ze de deur opent moet ze een paar keer knipperen om te wennen aan het licht. Ze staat in iets dat er uitziet als een kantoor. Als ze door de deur loopt staat ze in een kledingwinkel. De verkoopster kijkt even op en gaat dan gewoon weer verder met waar ze mee bezig was. Het zal wel afgesproken zijn. Kristel rent naar buiten en probeert z.s.m. iemand te vinden. Ze weet totaal niet wat ze zoekt. Ze hoopt dat ze de eerste is die iemand vind. Ze durft niet zo goed mannen aan te spreken. Als ze een verkeerde heeft word ze geneukt door een vreemde. Als ze even stilstaat geeft haar telefoon een signaal. Ze baalt dat Diana al iemand heeft gevonden. De hint helpt Kristel wel. Als ze opkijkt ziet ze aan de overkant een donkere gestalte staan die niet beweegt. Na even af te wachten loopt ze erop af. Kristel: Goedendag meester ik ben Kristel zou u me willen neuken? Joz/Robbie: Natuurlijk slet ik ben Robbie kom maar met me mee. Kristel is blij dat het Robbie is. Robbie steekt zijn hand uit. Joz/Robbie: Je telefoon graag. Ze geeft hem aan hem. Joz/Robbie: Kristel heeft mij gevonden. Mijn hint is wij kijken niet naar mensen. Kristel huppelt bijna achter Robbie aan richting zijn auto. Ze had niemand anders liever willen dan Robbie. Ze zitten allebei veilig in de auto en Robbie zet koers richting de bunker. Joz/Robbie: Ik wil dat je je uitkleed en hoe kan het dat jij en Diana nog steeds BFF’s zijn? Kristel kleed zich uit en praat tegelijkertijd. Kristel: Diana en ik kennen elkaar als sinds de kleuterschool. We zijn elkaar pas na de Havo uit het oog verloren. We zijn elkaar alleen nooit helemaal kwijtgeraakt. We hebben 14 jaar bij elkaar gezeten. Iedereen heeft gezegd dat wij het direct goed met elkaar konden vinden. We hadden net zo goed zussen kunnen zijn. Ook na die 14 jaar zagen we elkaar nog regelmatig. Ik vond het ook zo raar dat ze niet meer reageerde. Wat ze hier met me heeft gedaan en heeft gezegd past niet in onze vriendschap. Toch blijkt onze vriendschap bestand tegen alles wat hier gebeurd. Wij zijn dus echte BFF’s. Joz/Robbie: En zo worden jullie ook geneukt als echte BFF sletten.
Joz - 03-03-2024 om 18:29
0




Amber:
Amber wordt door Timor gedropt. Ze merkt wel als ze haar blinddoek op heeft dat ze bijna geen bewegingsruimte heeft. Amber trekt na 3 minuten haar blinddoek af, maar ze ziet nog steeds niets. Als ze op de tast de sleutel heeft gevonden en het deurtje opent komt ze uit een holle boom gelopen. Na een minuut komt ze aan de rand van het bos en loopt de stad in. Ze kijkt om haar heen. Het eerste signaal op haar telefoon zorgt ervoor dat ze actief gaat zoeken. Het tweede signaal geeft haar lichte paniek. Ze kijkt niet naar de hints. Ze weet dus niets. Amber loopt gewoon op een man af zonder eerst te observeren. Amber: Goedendag meester ik ben Amber zou u me willen neuken? Simon: Wat een ongewoon aanbod. Ik ga graag in op je aanbod in Amber. Volg je meester. Amber: Sorry ik heb de … Simon: Stil zijn meisje ik ben je meester en je doet wat ik zeg zolang ik dat wil. Simon trekt Amber richting het bos. Wouter heeft alles zien gebeuren en volgt het twee en zal ingrepen als het nodig is. Amber is weer terug waar het begon alleen staat ze nu vastgebonden en naakt aan de holle boom. Ze wordt hard van achteren genomen. Simon heeft niet zo’n grote pik als Timor, maar zijn formaat bevalt Amber wel. Ze doet geen moeite te verbergen dat ze het wel lekker vindt. Simon: Geile neukslet als ik niet getrouwd was zou ik je meenemen naar huis. Amber: U heeft gelijk meester ik ben een geile slet en geniet hiervan. Simon spuit zijn sperma in de darmen van Amber. Simon: Omdraaien slet voordat ik ga wil ik je bek nog vullen. Amber draait zich om en ondanks haar lastige positie begint ze hem lekker te pijpen. Simon is binnen no time weer stijf. En veel sneller dan hij wil laat hij zijn sperma achter in de bek van Amber. Simon: Zo u nog even goed vastbinden en die slet het zwijgen opleggen. Simon is veel te sterk voor Amber dus ze probeert niet eens tegen te stribbelen en laat het gewoon gebeuren. Hij bindt haar stevig vast aan de boom. Simon: Zo een lekker sletje goed vastgebonden. Deze gag zal je stilhouden. Jou kleding is voor mij. Ik hoop voor jou dat je een beschermengel hebt. Daar geloof ik niet in dus als ik jou was zou ik niet teveel hoop hebben. Jij zal nog heel leng mijn neukslet blijven en ik zal je nog veel vaker nemen in dit bos. Beschouw het hier maar als je nieuwe thuis, want je zult hier nog lang zijn. Simon loopt het bos uit met de kleding van Amber. Wouter heeft in de tussentijd contact gehad met Joz en hij heeft vertelt dat hij Amber mag bevrijden als de man met haar klaar is. Achter een boom komt Wouter tevoorschijn. Wouter: Je hebt de verkeerde man gekozen. Hij heeft je telefoon achter gelaten handig. Ik heb Amber gevonden. Mijn hint is zwart is prachtig. Ik ga je nu losmaken en dan ga je met mij terug naar de bunker.
Joz - 08-03-2024 om 18:25
0


Kimberly:
Kimberly wordt door Christiaan gedropt. Ze heeft veel ruimte om zich heen. Als ze de blinddoek afdoet ziet ze dat ze in een loods zit. Het lijkt wel een beetje op de bunker alleen dan veel leger. Kimberly loopt snel de loods uit om eerste keus te hebben. Net als ze op een man wil afstappen krijgt ze de eerste hint. Daardoor valt de lopende man af. Er is een paar meter verder een stilstaande man. Net als ze hem wil aanspreken krijgt ze hint twee. Deze man kijkt om zich heen naar mensen. Een eind verderop staat een man stil en kijkt naar beneden. Ze wacht even en krijgt hint 3. Deze man kan ook niet want hij heeft een rood shirt aan. Kimberly wordt bang dat ze niemand gaat vinden. Dan ziet ze een boom van een man stilstaan, naar benden kijken en hij heeft een zwart shirt aan. Kimberly rent naar hem toe en zonder verder te wachten begint ze tegen hem te praten. Kimberly: Goedendag meester ik ben Kimberly zou u me willen neuken? Timor: Natuurlijk slet ik ben Timor kom maar met me mee. Kimberly is blij dat de hints op tijd kwamen en ze daardoor een meester heeft gevonden. Timor: Ik wil je telefoon hebben. Kimberly geeft hem aan hem. Timor: Kimberly heeft mij gevonden. De locatie van de laatste meester is nu zichtbaar op de plattegrond. Timor verwacht dat Kimberly achter hem aan loopt en dat doet ze. Net als de andere sletjes stapt zij ook achter in de auto. Timor hoeft niet te vragen of ze zich wil uitkleden dat doet ze uit zichzelf net als Diana. Timor: Nog iets bijzonders meegemaakt? Kimberly: Voor mij kwamen de hints precies op het juiste moment. Als we geen hints hadden gehad werd ik nu vrijwel zeker nu geneukt door een vreemde. Ik word veel liever door jou bespied via de spiegel. En ik ben heel benieuwd hoe het voelt om jouw monsterpik in me te hebben. Timor: Ik bespied je niet. Kimberly: Echt wel ik zie je ogen net iets te vaak naar de spiegel gaan. Ik neem het je niet kwalijk. Als je zo’n sexy sletje in je auto hebt die zich ook nog vrijwillig uitkleed dan moet je daar optimaal van genieten. En zo te zien doet je gereedschap ten volle. Timor weet dat ze gelijk heeft. Hij rijd met een stijve naar de bunker. Deze slet krijgt zijn paal in haar en ze zal hem voelen hard en diep.
Joz - 08-03-2024 om 18:34
0


Sanne:
Sanne wordt gedropt door Daniel. Ze hoort helemaal niks om zich heen. Of ze nu de blinddoek wel of niet op heeft het maakt geen verschil. Ze heeft hem nu af en ziet nog steeds niets. Ze moet op de tast voelen hoe de situatie is. Al ze voor zich voelt voelt ze smalle planken. Het lijkt op een trap. Op 1 van de traptrede komt ze een sleutel tegen. Uiterst voorzichtig loopt ze de trap op. Ze moet ook even zoeken naar het sleutelgat. Als ze hem eenmaal open heeft en naar buiten loopt komt ze in een verlaten ruimte. Het geeft haar de kriebels. Ze loopt snel naar buiten. De steeg waar ze dan in staat voelt niet beter. Snel loopt ze de steeg uit naar en drukkere straat. Sanne loopt een beetje te dralen. Ze wil eigenlijk niet weer geneukt worden. Zelfs als al 4 meisjes hun meester hebben gevonden (of andersom) heeft ze geen haast. Als ze de laatste hint heeft ontvangen kijkt ze op de plattegrond. Sanne hoeft alleen nog deze straat uit te lopen en dan staat de meester links om de hoek. Sanne weet niet of ze er nou naartoe moet lopen of niet. De volgende boodschap die ze krijgt trekt haar over de streep. Joz/Robbie: Sanne je hebt nog 5 minuten om je meester te vinden. Je weet waar hij is. Vind jij je meester niet binnen die 5 minuten dan vind hij jou. Dan zal hij je vastbinden en meenemen. Als je dan hier terugkomt vervallen alle privileges. En krijg je weer dezelfde straf en dat wil je niet. Dus wees een braaf sletje en vind je meester dan is er niets aan de hand. Sanne rent nu de straat uit. Ze spreekt de eerste donkere gestalte aan die ze links ziet staan. Sanne: Goedendag meester ik ben Sanne zou u me willen neuken. Maarten/Jimmy: Natuurlijk slet ik ben Jimmy kom maar met me mee. Je hebt het gered. Sanne ik wil nu je telefoon. Sanne weet dat ze moet gehoorzamen. Ze geeft de telefoon aan Jimmy. Maarten/Jimmy: Sanne heeft mij gevonden. Alle sletjes hebben de uitdaging volbracht we zijn nu toe aan deel 2. Sanne loopt gehoorzaam achter Jimmy aan naar zijn auto. Ze stapt achter in en Jimmy gaat achter het stuur zitten. Maarten/Jimmy: Jij gaat je uitkleden en waarom duurde het zolang. Sanne gehoorzaamt en terwijl ze zich uitkleed geeft ze antwoord. Sanne: Ik wil niet weer geneukt worden. Ik ben alleen maar naar je te gelopen omdat ik niet nog een keer die straf wil en ik mijn privileges wil behouden. Maarten/Jimmy: Ik heb slecht nieuws voor je. Je wordt zo meteen 3X genomen en ik ben de eerste.
Joz - 10-03-2024 om 15:59
0


Als Diana & Christiaan terug komen in de bunker is er nog niemand. Diana: Zo te zien zijn wij de eerste. Ga je me nu neuken? Christiaan weet niet hoe hij het heeft. Dit sletje vraagt gewoon om geneukt te worden. Het maakt haar niet uit wie haar neukt als ze maar geneukt word. Christiaan: Loop maar naar de bunker dan krijg je wat je wil. Diana bedenkt zich geen moment en loopt rechtstreeks naar de bunker met Christiaan er achteraan. Diana blijft midden in de bunker staan en draait zich om naar Christiaan. Diana: Weet jij wat mijn meester in petto heeft? Christiaan: Hij heeft mij alleen vertelt dat ik het eerste sletje dat ik ontmoet anaal mag nemen. Diana: Dus jij gaat mij anaal nemen? Christiaan: Ja en dat ga ik nu doen. Buig voorover slet. Op het moment dat de polsen van Diana ter hoogte zijn van haar enkels schieten er ketens omheen. Diana probeert weer omhoog te komen, maar de ketens geven niet mee. Christiaan: Zo jouw anus is van mij. Christiaan stoot zonder enige voorbereiding naar binnen. Diana slaakt een korte gil. Als ze de pik eenmaal in zich heeft vind ze het geweldig. Dan komen Joz & Kristel binnen. Joz/Robbie: Zo sletje geniet je een beetje van de situatie? Diana: Ja meester alleen zou ik liever los staan. Joz/Robbie: Dat zal ik in gedachte houden voor straks. Zie jij je BFF Kristel ik wil dat jij in dezelfde positie gaat staan. Kristel weet dat het geen zin heeft om tegen te stribbelen dus gaat ze in dezelfde ongemakkelijke positie staan. Ook Robbie stoot zonder voorspel bij Kristel naar binnen. Diana: Wacht even. Zei je net dat je dat in gedachte ging houden? Dat betekent dat jij mij gaat NEUKEN!!! Joz/Robbie: Zeker slet dat is het plan. Alle mannen neuken 3X 1 slet anaal, 1 slet vaginaal en 1 slet oraal. Het is de bedoeling dat jullie alleemaal vanavond 1X anaal 1X vaginaal en1X oraal geneukt zijn. Wij weten ook wie wij willen neuken voor jullie blijft dat een verrassing. Maar jij mag nu alvast weten dat ik jou vaginaal ga neuken. Diana: Oh Kristel geniet jij ook zo van de pik die anaal bij jou naar binnen stoot. Kristel: Die pik is prima. Ik zou alleen liever niet geketend staan. Diana: Daar hebben wij geen recht op slet. Onze meesters bepalen hoe wij geneukt worden. Wij moeten blij zijn dat we dit mogen ervaren. Wij zijn niks meer dan speeltjes van onze meesters.
Joz - 15-03-2024 om 17:54
0


Christiaan kan zich niet meer inhouden. Nu zijn climax dichtbij is laat hij zijn ware aard zien. Hij neukt Diana nu op volle snelheid. Diana lijkt het wel lekkerder te vinden als die mega pik haar sneller neukt. Christiaan houdt het niet meer en geeft Diana zijn witte goud. Net als Christiaan zich terugtrekt komt Wouter/Daniel binnen met Amber. Joz/Robbie: Daar hebben we ons sletje dat gered moest worden. Genoten van je neukbeurt door een vreemde? Amber: Ik vond het wel opwindend. Toch geef ik de voorkeur aan jullie vooral Timor & Christiaan. Wouter/Daniel: Eerst krijg je mij anaal. Amber: Ik wil niets liever. Jou pik past daar precies die ander twee zijn eigenlijk iets te groot. Ook Amber buigt zich voorover en word geketend. Wouter/Daniel wil niet wachten dus ook hier geen voorspel. Ik weet niet of Amber gilt van genot of pijn, mar het is wel duidelijk dat de stoot van Wouter wel iets teweeg brengt. Diana ligt inmiddels te kijken wat ik doe met haar BFF. Christiaan heeft haar met rust gelaten en ze ligt nu te wachten op mij. Als het anaal neuken voorbij is schieten de ketens ook los. Diana: Ja meester neuk mijn BFF harder dan je ooit iemand geneukt hebt. Vernietig haar anus en spuit haar darmen helemaal vol. Diana haar aanmoedigingen hebben effect op mij. Ik ga Kristel steeds extremer neuken. Daardoor kom ik ook veel sneller dan ik dacht klaar. Diana heeft dat waarschijnlijk zo gepland. Hoe eerder ik in Kristel klaar kom hoe eerder ik haar ga neuken. Christiaan en ik wisselen van sletje. Christiaan ketent Kristel met gespreide armen en benen en neukt haar dan in haar kut. Ik loop naar Diana toen ze volgt al mijn bewegingen met haar ogen. Ze kan alleen niet boven haar hoofd kijken. Diana: Wat ben je nou aan het doen? Ik wil dat je me neukt. Joz/Robbie: Rustig sletje we hebben alle tijd. Zo nu ben je klaar. Diana’s polsen zitten vastgeketend. Diana: Je zou toch in gedachte houden dat ik liever los wil zijn? Joz/Robbie: Je zou liever los staan. Nou je staat niet. Trouwens ik heb alleen je polsen geketend je benen kun je gewoon bewegen. Doe ze maar wijd zodat ik je heerlijk kan neuken. Diana doet wat ik zege en laat me zonder moeite in haar binnen dringen.
Joz - 17-03-2024 om 14:43
0


Wouter vindt het heerlijk om zij ex vriendin te neuken. Hij weet niet wie de andere twee zijn die haar neuken. Hij verwacht dat het Timor & Christiaan zijn. Als je het over de duivel hebt Timor komt binnen met Kimberly. Joz vindt haar lekker sexy. Diana komt voor hem op de eerste plaats, maar Kimberly is een goede tweede. Kimberly ziet iedereen al staan. Zij weet dat ze op dezelfde manier geneukt zal worden. Ze wacht niet tot Timor haar de opdracht geeft. Ze gaat uit zichzelf al zo staan. Ook zij krijgt ketens om haar polsen en enkels. Timor: Wat is dit toch een fantastische slet. Super sexy en ze doet alles. Je hebt haar goed uitgekozen. Joz/Robbie: Je complimenten moeten niet voor mij zijn. Jimmy heeft haar uitgekozen. Je kunt hem je complimenten geven. Timor heeft geen zin in voorspel. Kimberly krijst het uit als Timor zonder voorspel bij haar binnendringt. Kimberly blijft gillen als Timor beweegt al word het wel steeds korter een zachter. Timors pik blijft een monster formaat, maar zelfs dat kan fijn voelen als je eraan gewend bent. Diana is volop aan het genieten van mijn pik. De manier van neuken hoe ik het lekker vind is ook haar favoriet. Ze praat niet, maar hijgt en kreunt van genot. Wouter kan het niet meer houden. Amber krijgt zijn sperma in haar darmen. Wouter heeft even tijd om bij te komen. Ook Amber heeft nog even rust. Timor is haar volgende neukpartner, maar die is nog bezig met Kimberly. De deur van de bunker gaat op en daar komt het laatste paar Maarten/Jimmy en Sanne. Joz/Robbie: Daar hebben we het sletje dat zolang aan het twijfelen was. Uiteindelijk heeft ze toch ervoor gekozen zich te laten neuken. Sanne: Ik hou er niet van geneukt te worden. Er is alleen 1 ding dat ik nog erger vind en dat is die straf. Dat waren de keuzes die je me gaf dus kies ik toch maar voor neuken. Maarten/Jimmy: Vooroverbuigen presenteer je anus. Net als de andere 4 sletjes buigt Sanne voorover tot ook haar polsen en enkels geketend zijn. De kut van Kristel is niet zo strak. Toch komt Christiaan als eerste klaar, omdat zijn pik ook mega is. Kristel & Christiaan hebben even tijd om bij te komen. Kristel krijgt Timor als laatste en Christiaan Amber. Aangezien Timor & Amber nog samen een neuksessie hebben zal het nog even duren. Ik weet dat het niet lang meer zal duren totdat Diana mijn DNA krijgt. Diana: Ik weet dat jij alles bepaald. Ik zou alleen willen vragen of je je sperma over mijn lichaam wil spuiten in plaats van me vol pompen. Ik heb je sperma als zo vaak in mijn lichaam gevoeld. Ik wil je sperma nu graag over mijn sletten lichaam voelen.
Joz - 17-03-2024 om 14:46
0


Diana weet wat ze wil. Het is niet mijn idee om de sletten te geven wat ze willen. Voor deze keer zal ik Diana geven wat ze wil. Ik maak de polsen van Diana los. Vlak voordat ik klaar kom trek ik mijn pik uit de kut van Diana. Joz/Robbie: Maak het werk af sletje. Trek mijn pik klaar. Diana is gelukkig dat ze mijn pik mag klaar trekken. Diana grijpt gretig naar mijn pik. Ze werkt mijn pik op een heerlijke manier af. Ze zorgt er met haar hand voor dat de stralen sperma op haar gezicht, tieten, buik en kut komen. Als ik klaar ben likt ze over haar lippen. Daarna likt ze haar vingers af. Diana: Dank je meester voor je heerlijke sperma. Diana en ik zullen nog lang moeten wachten. Onze laatste sexpartners zijn Sanne & Jimmy. Zij zijn met elkaar bezig en dat is pas de eerste partner. Timor heeft zich anaal naar zijn hoogtepunt geneukt. Het sperma spuit onder het gegil van Kimberly haar anus in. Kimberly krijgt even rust, want Jimmy is de volgende. Timor kan wel direct door hij wenkt Amber en die rent naar hem toe. Geen tijd verspillen aan haar vastmaken gewoon direct neuken. Amber is zo gewend aan zijn monster pik dat het geen moeite kost hem binnen te laten. Diana en ik zitten bij elkaar en kijken naar wat er in de bunker gaande is. Maarten/Jimmy heeft de sleutel in handen om veel mannen en sletjes weer aan de slag te krijgen. Hij is al dicht bij zijn hoogtepunt. Op het moment dat hij zijn sperma in Sanne spuit doet Sanne net alsof er niets aan de hand is. Sanne krijgt geen rust als Jimmy nog maar net uit haar anus is ziet Daniel al in haar kut. Hij neukt haar met diepe halen. De rust voor Kimberly is ook voorbij. Maarten/Jimmy komt op haar aflopen. Hij zal zijn ex klasgenoot van de Havo een goed laten weten met wie ze te maken heeft. Kimberly heeft totaal geen angst. De pik van Jimmy is toch veel te klein om haar pijn te doen. Alleen Diana, Kristel, Christiaan en ik zijn niet aan het neuken. Christiaan en Kristel zijn naar Timor en Amber gelopen. Zij gaan zo wisselen van sletje. Diana & ik zitten nog steeds naast elkaar. Diana: Meester zou je me nog een keer willen neuken. Joz/Robbie: Eerst deze sessie afmaken. Daarna krijg je wat je wil.
Joz - 23-03-2024 om 15:50
0


Amber wil niet dat het stopt. Toch kan haar neuksessie met Timor niet eeuwig duren. Als ze Timors pik voelt verkrampen begint ze te protesteren. Amber: Nee nog niet. Niet nu al klaarkomen. Ik wil je langer in me voelen. Jij geeft me wat ik wil. Neuk me door. Timor: Sorry sletje maar ik kan het echt niet meer langer tegen houden. Amber heeft geen protest meer en verzet zicht ook niet langer. Timor stoot extra diep bij Amber naar binnen en geeft haar zijn sperma. Amber wordt geen rust gegund Christiaan staat al klaar en Amber slurpt zijn pik gulzig naar binnen. Timor neemt Kristel over en zij heeft meer moeite met het monster formaat. Maarten/Jimmy neukt zij ex klasgenoot beestachtig toch lijkt ze er weinig van te voelen. Sanne daarentegen voelt de pik van Daniel in alle hevigheid. Er staan tranen in haar ogen van de pijn die ze ervaart. Het wordt tijd dat de laatste sletjes ook oraal genomen gaan worden. Aan de geluiden van Maarten/Jimmy & Wouter/Daniel te horen kan het niet lang meer duren. En alsof het zo gepland is komen ze precies op hetzelfde moment klaar. Joz/Robbie: Ik had hier wel op gehoopt. Maar dat het dan ook nog gebeurd is onverwacht. Wij gaan met z’n drieën tegelijk ons laatste sletje oraal nemen. Sanne jij komt hier bij mij. Kimberly Daniel is nu jouw meester. Diana jij gaat je vermaken met Jimmy. Diana: Nou daar zal weinig vermaak aan te pas komen AU! Joz/Robbie: Beledig je meester niet slet! Diana: Sorry meester maar ik weet bijna zeker dat ik hier niet van ga genieten. Bij jou geniet ik zeker bij Jimmy betwijfel ik het. Maarten/Jimmy: Waarom krijgt ze nu geen schok? Joz/Robbie: Ze zegt dat ze twijfelt. Dat mag ze zeggen als ze had gezegd dat ze zeker weet dat ze niet gaat genieten dan had ze een schok gekregen. Nu gaan we onze sletten oraal nemen. Sletjes in positie in 3..2..1 pijpen. Alle sletjes nemen tegelijk de pik in hun mond. Tot mijn verbazing kan Sanne fantastisch pijpen. Het is nog niet het niveau van Diana, maar ze heeft zeker wat skills bij geleerd.
Joz - 23-03-2024 om 16:43
0


Amber is te snel gaan pijpen. Christiaan komt veel sneller bij zijn hoogtepunt dan hij zou willen. Amber probeert nu niet eens te protesteren. E geniet gewoon zolang die pik in haar mond zit. Ze slikt het sperma dat ze in haar mond krijgt door. Ze krijgt ook nog iets op har lippen en dat likt ze ook nog op. Ik zorg ervoor dat de celdeur van de cel van Amber opengaat. Ze snapt de hint en loopt naar haar cel. Als ze weer in haar cel zit dat sluit Christiaan de deur met een klap. Christiaan: Zo die zit weer veilig opgesloten. Met die woorden verlaat Christiaan de bunker. Kristel heeft veel meer moeite om Timor klaar te pijpen. Ze probeert het echt wel, maar die pik is zo groot dat ze het moeilijk voor elkaar krijgt. Diana heeft het een stuk makkelijker. Zij is ook het beste pijpsletje. Ze is tegelijkertijd met Kimberly & Sanne begonnen. Ze had zelfs een flinke achterstand op Kristel. Maar ze heeft Jimmy als tweede klaar gepijpt. Jimmy houd haar mond diep over zijn pik. Ze zal weten wie de baas is. Diana weet dat zijn pik nooit groot genoeg is om haar last te bezorgen. Jimmy heeft zijn best gedaan. Alleen heeft Dana geen kik gegeven. Zodra ze het sperma van Jimmy heeft doorgeslikt loopt ze al richting haar cel. Vlak voordat ze daar aankomt zwaait de deur open. Ze loopt naar binnen en sluit zelf de deur. Jimmy is allermist blij dat hij de deur niet kon dicht smijten. Mokkend verlaat ook hij de bunker. Hoe Kristel het voor elkaar heeft gekregen is me een raadsel. Toch heeft ze met de nodige moeite Timor klaar gepijpt. Kristel wil niet terug naar haar cel. Kristel: AU! War was dat nou voor?! Maarten/Jimmy: Ga terug naar je cel slet of je krijgt er nog 1. Kristel wil niet nog een schok en loopt daarom terug naar haar cel. Als ze pas net in de cel is smijt Timor de deur dicht. Kristel draait zich om en blijft met haar handen om de tralies kijken naar de bunker. Sanne heeft het prima gedaan. Ik heb me als doel gesteld als laatste klaar te komen en dat lukt me. Kimberly is er ook in geslaagd Daniel klaar te pijpen. Kimberly lijkt in veel opzichten op Diana. Ook zij slikt al het sperma door. Zij loopt ook richting de cel voordat de deur open is. Ze sluit alleen niet de deur achter zich dus doet Wouter/Daniel dat. Als Wouter/Daniel weg is geef ik Sanne als laatste haar sperma. Ik hou Sanne tegen als ze naar haar cel wil lopen. Joz/Robbie: Jou heb ik nog even nodig.
Joz - 24-03-2024 om 18:38
0


Ik loop met Sanne naar de controleruimte. Als we daar zijn zeg ik haar met haar rug tegen de muur te gaan staan. Joz/Robbie: Ik hou me zo met jou bezig. Jimmy, Christiaan & Timor ik wil dat jullie in de bunker gaan doen wat we besproken hebben. Kristel & Kimberly jullie lopen naar de cel van Diana om weer het uiterlijk aan te nemen van jullie actrices. Kristel doet weer de haren en Diana de make-up. Amber ik wil dat jij naar de controleruimte komt. Alle deuren die aan de bunker grenzen gaan open behalve die van Sanne. Timor, Christiaan & Jimmy lopen naar het midden van de bunker. Kimberly & Kristel lopen naar de cel van Diana om weer te veranderen in hun actrices. Amber komt richting de controleruimte. Als ze binnen komt en Sanne ziet staan neemt ze naast haar plaats. Joz/Robbie: Sanne aangezien jij geen idee waar dit over gaat ga ik je dat nu uitleggen. Alle meisjes hebben een tijdje geleden een speciale neuksessie gehad. Tijdens die neuksessie zagen ze eruit als actrices die dezelfde haarkleur hebben als zij. Diana als Amanda Seyfried, Kristel als Megan Fox, Kimberly als Emilia Clarck in haar rol als Daenerys Targaryen en Tiffany als Lindsey Lohan. Amber was Anne Hathaway het is me alleen opgevallen dat Anne Hathaway geen zwart haar heeft. Amber ik heb besloten dat jou nieuwe actrice Victoria Justice word. Ga maar naar de andere sletjes en zeg maar dat ze jou in Victoria Justice moeten veranderen. Amber loopt weg. Joz/Robbie: Sanne jij hebt bruin haar net als Anne Hathaway. Dus bij de volgende neuksessie ben jij Anne Hathaway. Ga maar naar de andere en vertel het ze. Als ik samen met Wouter in de bunker ben vraagt hij iets aan me. Wouter/Daniel: Wat zou jouw ranking zijn van de sletjes her? Joz/Robbie: 1 is natuurlijk Diana, 2 Kimberly, 3 Sanne, 4 Amber, 5 Kristel en 6 Tiffany. En jij? Wouter/Daniel: 1 is mijn ex Amber, 2 Diana, 3 Kimberly, 4 Kristel, 5 Sanne, 6 Tiffany. Joz/Robbie: Vond jij het vervelend toen Amber het uitmaakte? Wouter/Daniel: Ze heeft het uitgemaakt met Wouter omdat ze vond dat Daniel veel beter neukte. Ze weet alleen niet dat ik Daniel ben. Ze heeft het dus uitgemaakt met mij om van mij te houden. Joz/Robbie: Heb je van de andere mannen ook de ranking gevraagd. Wouter/Daniel: Ja en dit zeggen ze. Timor: 1 Kimberly, 2 Amber, 3 Diana, 4 Kristel, 5 Sanne; Christiaan: 1 Kristel, 2 Diana, 3 Amber, 4 Amber, 5 Kimberly; Maarten/Jimmy: 1 Sanne, 2 Kimberly, 3 Kristel, 4 Amber, 5 Diana, 6 Tiffany. Joz/Robbie: Dat is interessante informatie. Misschien dat we daar later nog iets aan hebben.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer