62.724 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-10-2020 om 15:23 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 6043 | Gelezen: 53196x
Opgewonden en met knikkende kniën open ik de deur van de bar, en ga opzoek naar mijn date. Wat is dit toch spannend, voor het eerst ga ik daten met een vrouw. Na 6 jaar mannen af te gaan was het wel eens tijd voor iets anders, het is toch altijd hetzelfde. Lief, vriendelijk en heel bekwaam in het begin, maar al snel draait het maar op 1 ding meer, hun eigen genot. Daarom heb ik er genoeg van. Als 28 jarige meid wil ik ook wel eens wat lieve aandacht, goede een eerlijke gesprekken, een romantisch avondje, fijne strelingen, ... En ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het vrouwelijke geslacht ook...

Via een datingssite leerde ik haar kennen, en op chat klikte het meteen. Ze is ongeveer dezelfde leeftijd of ik, en heeft zelf al veel ervaring met vrouwen, maar is terug single sinds een jaar. Ik loop naar binnen en zie haar al snel zitten. Ze wuift naar me, en met trillende handen stap ik op haar af...
Luc - 12-01-2024 om 15:56
0


Ik hoor van Mila over de ontvoering van Linda en de geslaagde bevrijding. "Dan zijn we ook van Lodewijk en zijn bende af." zucht ik. Nog dezelfde dag word ik uit het ziekenhuis ontslagen en melden Mila en ik ons bij Maria. Die is reuzeblij dat haar koks er weer zijn.
Maar ik ben met mijn gebroken arm beperkt inzetbaar. Maria weer raad. Ze belt met Kokschool en peutert een stagiaire los. Ene Henriette, nog erg jong, blond en knap. "Leer jij haar het vak, Luc," zegt Maria. Ik zie Mila een beetje boos kijken naar de knappe Henriette. "Ik kan haar ook wel opleiden hoor," zegt ze jaloers. "Natuurlijk," zegt Maria, "maar jij hebt geen gebroken arm en Luc wel. Zo kan ze de handen van Luc worden." "Hum," zegt Mila, "als ze die maar alleen achter het fornuis gebruikt." Ik zoen haar en zeg dat ik echt geen pubermeisje begeer. Mila is half overtuigd, maar laat me toch alleen met Henriëtte. Die blijkt een aanwinst, ze kan goed koken en snacks klaarmaken en is snel van begrip en niet bang om haar handen vuil te maken. Van Maria hoor ik dat Bill geholpen heeft bij de redding van Linda en nu in de nor zit. Ik krijg een beetje medelijden met hem en bel met Sonja Molencamp, de advocate van Linda. Die zegt me toe, de zaak van Bill te bekijken en misschien te helpen met zijn verhoren. "Hoe is het met Felien?" vraagt hij nog. "Die zou ik maar even vergeten," zeg ik, "die is helemaal hoteldebotel van Linda." De volgende dag hoor ik van Sonja dat Bill strafvermindering kan krijgen als hij kroongetuige wordt in de zaak tegen Lodewijk de Lange. Peinzend hang ik op.
Mila - 13-01-2024 om 16:15
0


Ik hou me groot maar inwendig kook ik. Echt iets voor Maria om zo'n knap jong ding in te huren voor mijn Luc. Mannen zijn net kinderen, als ze speelgoed zien willen ze het hebben. Ik loop naar huis met de bedoeling wat te rusten, maar ik blijf rusteloos. Uiteindelijk sta ik weer op en bel met grote zus. Maar Felien neemt niet op, die ligt natuurlijk te rollebollen met Linda. Ik probeer tv te kijken, maar dan sta ik resoluut op en rijd naar het flatje van Linda en Felien. Hun liefdesnestje ligt er rustig bij, ik twijfel nog even, maar Felien moet me echt goede raad geven, zij kent Luc ook goed. Dus misschien weet ze me te vertellen dat ik me aanstel. Ik druk op de bel en nog eens en eindelijk gaat de deur open en doet Felien in haar kamerjas open. "Hé zus," zegt ze, "wat doe jij hier. Linda en ik..." "Lagen te krikken." zeg ik. "Allemaal prima, maar je neemt maar even pauze, wat ik heb je raad nodig." Felien doet na enige aarzeling de deur verder open en laat me binnen. Linda, ook in kamerjas, zit op de bank. Ik begroet haar en ze vraagt of iets wil drinken. "Nee, nee," zeg ik. "ik heb een probleem. Nu Luc een gebroken arm heeft, heeft Maria de knapste en jongste stagiare van de koksschool ingehuurd. Zo'n type met grote bambi-ogen, enorme tieten en een figuurtje dat door een lampenglas past. Kortom ik ben stinkjaloers. Luc kan wel zeggen dat hij niet valt op meisjes, maar boys will be boys." Ik stop en zie Felien glimlachen. "Je lacht me uit," zeg ik. "Nee, nee," zegt, "als Maria een gelijksoortige stagiaire in de bediening had aangenomen zou ik hetzelfde reageren. Maar luister..."
Felien - 14-01-2024 om 01:09
0


Linda en ik hebben heel wat verloren tijd in te halen. Het lijkt erop dat deze nachtmerrie stilaan achter de rug is, al hoop ik dat ze Bill niet te zwaar gaan straffen. Hij heeft fouten gemaakt, maar al bij al heeft hij een goed hart en ziet hij mij oprecht graag. Als het kan, ga ik zeker helpen om hem strafvermindering te geven. Ik biecht Linda mijn slippertje met Karin, Maria en Jessica op en tot mijn verbazing gaat ze er goed mee om. Nu weet ik het wel echt zeker, Linda is de vrouw van mijn leven. We vrijen passioneel en ik voel me gelukkiger dan ooit. Die onzekere momenten waarop ik niet wist of ik Linda nog ooit zou terugzien, waren de engste uit mijn leven. Ik wil mijn liefste schat nooit meer kwijt. We vergeten alles om ons heen waardoor ik ook mijn telefoon niet hoor. Ik lig tussen de benen van Linda en lik haar kletsnatte schaamlipjes. Kreunend streelt ze haar eigen lichaam en geniet van mijn tong en vingers die haar verwennen. We willen net van plaats wisselen als de bel gaat. Vloekend stappen we uit bed en trekken een kamerjas aan. We bekijken elkaar nog even en schieten in de lach. “Ik ga wel open doen”, fluister ik tegen Linda. Ik ga kijken wie er ons komt storen en zie Mila staan. Verbaasd laat ik haar binnen en ze kijkt met grote ogen als ze in de living ook Linda in kamerjas ziet. Ik weet dat Mila nog een oogje heeft gehad op Linda en zo te zien vindt ze mijn vriendin nog steeds een lekker stuk en ik kan haar geen ongelijk geven. We zetten ons neer en Mila vertelt over de nieuwe stagiaire bij Maria en dat ze hartstikke jaloers is nu die veel te mooie meid zo nauw met Luc moet samen werken. Mila reageert nogal gepikeerd als ik begin te lachen. “Ik begrijp je hoor, ik zou ook zo reageren”, zeg ik. “Maar luister, je moet er gewoon voor zorgen dat Luc er niet eens aan denkt om een poging te doen bij dat jong ding. Bezorg hem een avond om nooit te vergeten. Een lekker etentje, opwindende babbel, een hete striptease en om af te sluiten een stomende nacht. Luc zal dat kokkinnetje snel vergeten zijn. Je bent zo’n mooie vrouw zusje. Je hebt echt geen enkele reden om onzeker te zijn.” Mila kijkt langs mij heen met grote ogen naar Linda. Als ik omkijk zie ik ook waarom, haar kamerjas is een stukje open gevallen. Als ze ziet hoe veel er zichtbaar is, knoopt ze hem blozend weer toe. “Ik ga toch iets halen om te drinken”, zeg ik lachend en ga naar de keuken. “Ben direct terug, momentje”, zeg ik glimlachend tegen Linda en Mila.
Mila - 15-01-2024 om 15:35
0


Als Felien vertrekt zitten Linda en ik wat onhandig kijkend in de kamer. "Ik weet wat je bedoelt," zegt Linda. "ik ben ook snel jaloers en Felien is nog altijd best vol van Luc en Bill. Ik knik. "Ja, mijn zusje kan er wat van..." We schieten in de lach en dan komt net Felien binnen met een fles witte wijn en drie glazen. "Wat is er zo grappig?" vraagt ze wantrouwig. "Jij," zeg ik en vertel eerlijk wat Linda en ik gezegd hebben. "Ach schatje toch," zegt Felien en knuffelt met Linda. "Je bent echt mijn vrouw, daar komt geen andere vrouw of man tussen. Ze schenkt de wijn in en we praten nog een tijdje over onze herinneringen toen Felien ook vaker met een man tussen de lakens verdween. Knappe mannen ook. Ze had er oog voor. Ik maak na een tijdje weer aanstalten om weg te gaan. Luc kan zo thuis komen en ik wil niet dat hij in een ongezellig leeg komt. Ik kus met mijn zus en Lin en vertrek weer.

Als ik thuis kom, maak ik het gezellig en wacht op Luc. Maar drie uur later is hij er nog altid niet en ik bel met Maria's koffiehuis. Ik krijg Melanie aan de lijn, één van de dienstertjes en die meldt dat Luc is vertrokken...met de stagiare!
Jessica - 16-01-2024 om 17:05
0


Na alle geharrewar met Linda en die bende van Lodie zit ik weer thuis. Karin is uit met Maria en ik zit tv te kijken met mijn moeder. We zitten de Masked Singer te kijken en proberen te raden wie er verborgen zit in het pak. Tegen tienen krijg ik een appje van Karin.
"Hé Muts, heb je iets te doen? Kom anders naar De Cobra. Maria is een oud vriendin tegen gekomen die wel behoefte heeft aan een afspraakje." Mijn moeder wil net naar bed gaan en ik douche en maak me op. Ik trek een zwart jurkje aan met hakken en rij naar De Cobra. Dat is een cocktailbar in het centrum waar veel shemales en travestieten komen. Als ik naar binnen ga trek ik de nog aandacht van de aanwezige Queens die allemaal denken dat ik een verklede man ben. Ik help ze snel uit de droom en schuif aan bij Maria en Karin die we wijzen op een bijzonder mooie vrouw die is gekleed in een paars zijden jurkje en voorzien is van pracht blond krullend haar. Ze stelt zich zelf voor als Miranda. We praten en drinken wat en op gegeven moment sleurt Miranda me de dansvloer op. Als er een slow nummer wordt gespeeld door de DJ en we heel close dansen, voel ik iets bij Miranda groeien wat beslist niet vrouwelijk is!
Bill - 17-01-2024 om 15:18
0


Ik zit in het huis van bewaring en hoor via de gevangenis tam tam dat Lodie en zijn bende zijn opgepakt en worden verhoord. Daar word ik wel benauwd van, want als Lodie hoort dat ik hier zit, geef ik geen rooie duit voor mijn leven. Ik vraag een gesprek aan met Sonja. "Je moet me hieruit krijgen," zeg ik, "als Lodie hoort dat ik hier zit, ben ik binnen een week een lijk, zeker als hij hoort dat er een kroongetuige is. ]" Sonja knikt. "Lodie gaat naar de zwaarbeveiligde inrichting, maar ik geef toe dat is niet helemaal safe. Ik probeer iets te regelen." De volgende dag krijg ik te horen dat ik naar een safe house ga.

Het safehouse is in een grote stad en ik ben omringd door politieagenten. Sonja komt me weer bezoeken. "Is er nog iets wat je wilt?" Ik geef haar een brief. "Kun je die aan Felien geven?" Sonja knikt. Opgelucht ga ik weer naar mijn kamer. Ik hoop dat Felien begrijpt dat ik nog altijd van haar houd en graag nog een keer wil spreken om uit te leggen wat ik allemaal heb gedaan en haar nog één keer te mogen zien.
Felien - 17-01-2024 om 17:07
0


Na dat Mila vertrokken is, wil Linda mij meteen opnieuw bespringen. "Wowww, rustig schat. En ik die dacht dat ik een hete doos was. Weet je, neem jij anders al een lekker flesje wijn en twee glazen om mee naar de slaapkamer te nemen. Ik ga even de brievenbus leeg maken en daarna vliegen we er weer in." Ik geef haar nog een zoen en een tik op haar billen. Veel post is er niet, vooral reclame en rekeningen, maar dan valt er een envelop op de grond. Ik raap hem op en zie dat mijn naam er op geschreven staat. Nieuwsgierig scheur ik hem open.

"Liefste Felien,
Ik vind het vreselijk dat het allemaal zo gelopen is.
Ik besef dat onze kennismaking niet bepaald goed verlopen was en dat mijn manieren om jou in mijn bed te krijgen alles behalve fraai waren.
Maar de tijd die daarop volgde was de mooiste uit mijn leven.
Nooit eerder heb ik een vrouw zo graag gezien.
Toen je voor Linda koos, viel ik in een zwart gat met als gevolg dat ik dingen begon te doen zonder nadenken.
Ik heb je nooit willen verraden, want ik hou van jou. Hopelijk kun je mij ooit vergeven.
Uit angst voor wat Lodewijk eventueel nog van plan is, hebben ze mij overgebracht naar een safe house.
Het is jouw keuze natuurlijk, maar ik zou een arm en een been geven om nog één keer met jou te kunnen praten.
Je kunt contact opnemen met Sonja, zij weet waar ik verblijf.
Hopelijk tot binnenkort.
Ik hou van jou!
Liefs,
Bill"

Met open mond en betraande ogen lees ik de brief. Ik ga naar de slaapkamer en zie Linda op bed liggen. Als ik dichterbij kom, zie ik dat ze aan het slapen is. Het moest er een keer van komen. Sinds de schietpartij, de arrestatie en vervolgens de ontsnapping heeft Linda eigenlijk nog geen moment fatsoenlijk geslapen. Ik zet me naast haar en zoen haar voorhoofd. Ik besluit haar te laten rusten, dat heeft ze wel verdiend na alle commotie. In de living bel ik naar Sonja. Ik vertel haar dat ik de brief van Bill gelezen heb en hem graag wil zien. "Geen probleem Felien, ik ben in de buurt. Als je wil, kom ik je ophalen en dan breng ik je erheen. Ik word de hele tijd geschaduwd door agenten, dus die zullen ingrijpen moesten we achtervolgd worden." We ronden het gesprek af en een half uurtje later zit ik naast Sonja op weg naar Bill. De rit verloopt vlekkeloos en ze zet mij veilig af bij het safehouse. "Ik laat jullie even, wij bewaken het terrein", zegt Sonja en ze laat me naar binnen gaan. Ik hoor gestommel boven en ga de krakende trap naar boven. Dan komt Bill juist uit de badkamer als ik hem zie met een handdoek rond zijn middel geslagen en een andere handdoek waarmee hij zijn haren aan het drogen is. "Bill", zeg ik zacht. Verschrikt kijkt hij mijn kant uit. "Felien", antwoordt hij met een glimlach.
Bill - 18-01-2024 om 11:06
0


Net als ik uit de badkamer kom zie ik ineens een vlam rood haar. "Felien!" roep ik uit. Dat had ik nooit gedacht. Mijn wanhoopsbrief was eigenlijk bedoeld als een afscheid, maar nu is ze ineens hier. "Wacht even," zeg ik en trek snel wat kleren aan. We gaan op het bed zitten en Felien kijkt me verwachtingsvol aan, "Nou waar wil je over praten?" Ik knik en begin. Het komt er uit als stromende rivier bij een dambreuk. Ik blijf praten. Dat ik een schurk ben en een smerige verrader, maar dat ik ga proberen het goed te maken hoe gevaarlijk het ook is en dat ik zo'n spijt heb dat onze relatie is stuk gelopen en dat ik nergens op reken, maar graag nog eens goed afscheid van haar wil nemen. Als ik uitgesproken ben, zie ik Felien glimlachen. "Als dit een van je oplichterstrucs is, dan ben je wel heel goed, mannetje," zegt ze, "ik geloof je en ik vind het ook jammer dat onze relatie zo snel is afgebroken, de seks tussen ons was geweldig en ik mis in de lesbische liefde wel eens een pik." Ze staat op en loopt naar de badkamer. "Ik ga even douchen en dan ga ik me je naar bed. Maar het is eenmalig. Ik ben nu van Linda. Maak jij het intussen gezellig..."
Felien - 18-01-2024 om 11:39
0


Bill begint onophoudelijk te vertellen. Hij voelt zich duidelijk oprecht schuldig en wil zijn leven beteren. Hij zegt ook dat ik hem veranderd heb. Door onze kortstondige, maar intense relatie heeft hij voor het eerst gevoeld hoe het is om echt van iemand te houden. Zijn woorden raken mij. Ik wist dat Bill verliefd was op mij, maar dat zijn gevoelens zo diep gingen had ik nu ook niet gedacht. Hij rond zijn pleidooi af door te zeggen dat hij niet had verwacht dat ik ook echt naar hier zou komen, maar dat hij zo graag afscheid van mij wil nemen. Ik geef aan dat ik ga douchen en daarna met hem naar bed wil, maar dat het eenmalig moet zijn. Snel spring ik onder de douche en spoel al het zweet van me af. Ik vertrouw Bill, maar dat betekent niet dat ik niet met angst naast hem zat. Bill blijft heel onvoorspelbaar en dat bewijst hij nog maar eens als ik terug de slaapkamer binnen kom. Het bed is prachtig versiert met verse lakens en rozenblaadjes. Er branden kaarsen, het licht is gedempt en er hangt een heerlijke geur in de kamer. Bill blijft me verbazen, op een positieve manier. Ik hoor voetstappen achter mij en voel plots twee handen op mijn schouders. Teder begint hij mij te masseren. “Je kunt niet geloven wat dit voor mij betekent”, fluistert Bill in mijn oor. “Ik heb je gemist”, antwoord ik hem. Sensueel draai ik me om en sla mijn armen rond zijn nek. Hij tilt mij op in zijn sterke armen en we beginnen liefdevol met elkaar te zoenen. “Ik ga je niet gewoon als een beest neuken vandaag, ik wil dat dit een avond wordt die je nooit zult vergeten.” “Oh Bill”, hijg ik en laat me door hem op het bed leggen zonder dat onze lippen elkaar verlaten.
Bill - 18-01-2024 om 16:00
0


Ik weet dat ik Felien voorgoed kwijt ben en ik beschouw haar komst en wens om nog één keer seks met me te hebben als een kostbaar geschenk. Ik doe mijn uiterste best om er een romantische avond van te maken. We zoenen teder en ik leg haar op het tweepersoonsbed als een breekbaar poppetje. We blijven zoenen en langzaam begin ik haar uit te kleden, heel langzaam en ik kus haar gezicht, haren, borsten en vulva langzaam en wel overwogen. We kronkelen om elkaar heen en ik voel dat ondanks mijn tedere aanpak mijn piemel zich weinig aantrekt van gewoon liefhebben. Er groeit een kanjer tussen mijn benen en het duurt niet lang voordat Felien haar lippen plooit over de gezwollen roodpaarse eikel. Ze kneedt onderwijl mijn ballen en kijkt me zo en nu dan sensueel aan. Ik bef haar kletsnatte lipjes en duw mijn tong er tussen. Ze kreunt zachtjes. "Neuken, mag best." zegt ze teder, 'doe het maar rustig aan..." Ik aarzel even, maar duw dan mijn op springen staande eikel in haar venusgrotje. Het is op een heel andere manier de liefde bedrijven dan ik gewend ben. Heel rustig en teder en we blijven onderwijl zoenen.
Felien - 18-01-2024 om 20:06
0


Ik heb echt geen spijt dat ik heb toegegeven aan de wensen van Bill. Hij behandelt mij zo zacht en teder en zelfs wanneer ik hem toestemming geef om mij te neuken, doet hij dit liefdevol. Zijn dikke lul glijdt mijn natte kutje in en ik ontvang deze kreunend. We zoenen onophoudelijk en strelen elkaars gezicht en lichaam. Bill stoot langzaam heen en weer. Met mijn nagels kras ik in zijn rug als ik mijn orgasme voel naderen. Hijgend en zuchtend kom ik intens klaar. Dromerig kijk ik Bill in de ogen en ik voel me in de zevende hemel. “Gaat het schatje?” vraagt hij lief. Ik knik instemmend. “Geweldig”, zucht ik. “Maar nu wil ik geneukt worden, zoals alleen jij mij kan laten genieten met een stevige beurt.” Met een brede glimlach draait hij mij op mijn buik en wrijft over mijn natte kutje. Hij drukt zijn eikel naar binnen en begint mij op een stevig ritme te penetreren. “Ohjaaa meer… meer… harder!” gil ik luidkeels. Met plezier geeft Bill gehoor aan mijn oproep en begint mij steviger in mijn kutje te pakken. “Oh Bill, oh jaaa wat heb ik dit gemist. Oh, dit is heerlijk.” Bill bezorgt mij in geen tijd een nieuw orgasme, maar hij blijft onvermoeibaar verder beuken. Het is duidelijk weer een tijdje geleden voor hem, maar hij is het nog lang niet verleerd. Linda is geweldig, maar dit soort sensatie kan zij mij onmogelijk bieden, niemand kan dat, geen enkele man of geen enkele vrouw. “Oh schat, neuk mijn tieten”, smeek ik hem.
Bill - 19-01-2024 om 08:47
0


“Oh schat, neuk mijn tieten” kreunt Felien enthousiast. Ze is duidelijk erg opgewonden en ik ook. Ik trek mijn pik uit haar kkletsnatte kutje en duw die tussen haar niet geringe tieten. Ze beweegt haar hoofd op en neer om mijn eikel die voortdurend in de inham tussen haar borsten omhoog piept te likken. Uiteindelijk neemt ze mijn neukvriendje in haar mond en begin ik die te neuken. Ze kreunt en trilt van opwinding. Ik duw haar op haar rug en neuk haar in de missionarissenhouding. Het is allang niet meer rustig en teder. Mijn pik dreunt in haar kut in een ruw ritme en ik neem haar vol hartstocht. "Oh schatje, neuk me, neuk me," kreunt ze en ik doe haar graag plezier. Onophoudelijk stampt mijn gezwollen leuter in haar drijfnatte liefdesgrotje. Ze kreunt en hijgt en omklemt mijn middel met haar sterke benen. "Oh meer, " kreunt ze, "harder, maak me gek met die pik van je." Ik blijf als een goed geoliede machine haar penetreren in een moordend tempo. Ze kronkelt zichzelf zodanig dat ik weer mijn pik tegen haar prachtige billen voelen. Ik vinger haar kontgaatje en als Felien kreunt. "Ja, neuk me daar, lieverd, alsjeblieft," duw ik mijn eikel tegen haar sluitspier en druk door. Het is een stuk nauwer en de de druk op mijn pik neemt alleen maar toe. Felien gilt, kreunt en hijgt en blijft me opzwepen. Ze zegt de meest opwindende en goorste opmerkingen en ik blijf in het nauwe gaatje rammen.
Felien - 20-01-2024 om 18:01
0


Bill geeft me terug het genot waar ik nood aan had. Linda is geweldig, ze is de vrouw van mijn leven, maar nog eens een lekkere beurt van een knappe man doet ook wel deugd. Na dat hij mijn kutje, tieten en keel onder handen genomen heeft is het tijd voor mijn laatste opening. Bill drukt een vinger tegen mijn kontgaatje en dit zorgt ervoor dat ik haast smeek om anaal geneukt te worden. Bill wil duidelijk niet het risico lopen dat ik van gedacht veranderd en meteen drukt hij zijn harde paal in mijn strakke gaatje. Ik gil het uit en trappel met mijn voeten van plezier. Zijn handen omvatten mijn grote tieten en stevig kneedt hij deze. Wat een heerlijk gevoel, wat een man. Hij buigt voorover zonder dat zijn lul mijn reet verlaat en likt speels aan mijn tepels. We kijken elkaar sensueel in de ogen. Een passionele blik op mijn gezicht en een vurige blik in zijn ogen. Maar dan verandert zijn gezichtsuitdrukking. “Gaat het?” vraag ik hijgend. “Ga je klaarkomen?” Bill schudt zijn hoofd en begint mij liefdevol te zoenen. “Felien, blijf bij mij! Ik beloof je elke dag de heetste seks uit je leven te geven. Wij twee horen samen. Kies voor mij schat!” Verrast door zijn openhartigheid en smeekbede kijk ik hem aan en streel teder over zijn wang.
Maria - 21-01-2024 om 09:40
0


Als Felien weer terug is bij Linda na haar uitstapje met mij te hebben opgebiecht lijkt alles weer normaal te gaan. Mila heeft een oogje op mijn chefkok, onze Luc, en Linda kan niet van Felien afblijven en zorgt dat zij min of meer in het gareel loopt. Jessica daarentegen is bijzonder geïnteresseerd in mij, en Karin denkt dat ze de combinatie heel erg spannend vindt.

Na dagen van rust en drukte in het restaurant hebben Karin en ik eindelijk weer eens zin en tijd om lekker te dollen in een club. Deze keer “de Cobra”. Ik heb mijzelf supervrouwelijk opgedoft. Mooie kousen met jarretels en een heel sexy jurkje dat een enorm decolleté heeft en Karin zich erin kan verdrinken. Niet alleen Karin doet dat want de nodige dames in de club doen hetzelfde. Karin heeft een magistraal idee om Zjessica uit te nodigen die meteen ja zegt en in haar meest sexy jurkje de club binnenkomt en na twee drankje de aandacht heeft van Miranda, een gezamelijke kennis van ons.
De twee draaien wat om elkaar heen en belanden op de dansvloer. “Kijk eens aan”, en wrijf Karin zacht over haar billen. “Ze kussen al”. Karin mompelt wat en trekt mij naar zich toe en we beginnen heel hartstochtelijk te kussen. Onze tongen smelten ineen alsof ze één worden. Ik streel de gekouste dij van Karin die mijn hand zonder twijfel tussen haar benen duwt. “Vinger me’hijgt Karin en ik doe uiteraard wat mijn liefste zegt. Haar kutje is toegangkelijk doordat ze een open slipje aan heeft en de kousen ook worden opgehouden door een gordeltje. Karin kneed mijn tieten door het flinterdunne stof en mijn tepels richten zich meteeen op. Net als mijn piemel, en dat ziet Miranda en Felicia ook als ze arm in arm terugkomen van de dansvloer. “Beginnen jullie zonder ons”, kirt Jessica opgewonden.
Jessica - 21-01-2024 om 11:48
0


Nu het geheim van Miranda nauwelijks is verborgen, raak ik enorm opgewonden. "Ben jij ook een hermafrodiet zoals Maria?" vraag ik. "Nee," zegt Miranda, "ik ben geboren als jongen, maar heb altijd vrouwelijke trekjes gehad. Ik droeg als kind vaak meisjeskleren en ik voelde me ook later meer vrouw dan man. Op gegeven moment ben ik hormonen gaan slikken waardoor ik borsten kreeg en ik nog vrouwelijk werd en ik ging mezelf Miranda noemen en als vrouw leven. Vind je het erg?" Als antwoord kus ik haar en als we zien hoe Karin en Maria bezig zijn, zeg ik opgewonden, "beginnen jullie zonder ons?" Snel gaan we met de auto van Maria naar haar appartement boven het koffiehuis. Daar liggen Karin en Maria al snel met elkaar te vrijen en ik trek Miranda op de bank. We kussen wild en ik voel weer iets omhoogkomen bij haar kruis. Nieuwsgierig trek in haar rokje omhoog en zie een enorme bult in haar slipje. Ik sjor het textiel naar beneden en zie een kingsize penis omhoog komen. "Wauw!" zeg ik. "Dank je" glundert Miranda. Ik begin het ding te zuigen en Miranda kreunt. Terwijl we vrijen en strelen kleden we elkaar uit. Miranda begint me te beffen en ik laat mijn lippen over de eikel van de forse pik van haar glijden. Zo liggen we in een standje 69 met elkaar te vrijen. Het is uitermate opwindend, helemaal als Miranda haar lul diep tussen mijn schaamlippen drukt. Kreunend ontvang ik de pik die nu ritmisch begint te stoten.
Bill - 21-01-2024 om 12:40
0


“Felien, blijf bij mij! Ik beloof je elke dag de heetste seks uit je leven te geven. Wij twee horen samen. Kies voor mij schat!” hoor ik mezelf zeggen. Gelukkig wordt Felien niet boos. Ze streelt zelfs liefdevol mijn wang. "Bill. liefste," zegt ze teder, "ik zou niets liever willen, je bent een geweldige man en de seks is fantastisch." Ik hoor een 'maar' aankomen. "Was ik vrij. dan zou ik gelijk op je aanbod ingaan, maar ik ben verliefd op Linda en ik hou van haar." Ik knik gelaten. Was Linda een man dan zou ik de strijd onmiddellijk aangaan, maar ze is een vrouw en tegen de lesbische liefde kan ik niet op. "Maar," zegt Felien, "ik ben een klein beetje een snol. Dus ik wil best zo nu en dan seks met jou, naast mijn liefde voor Linda. "Echt?" zeg ik ongelovig. Felien knikt en begint mijn piemel zo lekker te kneden dat het ding in een mum van tijd keihard omhoog staat. "Je hebt een apart plekje in mijn hart. Mijn liefde is voor Linda, maar zo nu en dan wil ik een echte pik in mijn kut en dan wil ik die van jou." Ik spreid haar benen en duw mijn eikel diep in haar kletsnatte poes. Felien kreunt als ik begin te stoten. Ik ben in de zevende hemel, Felien is deels toch van mij.
Felien - 22-01-2024 om 20:49
0


Bill is niet ontevreden over mijn beslissing. Ik zie Linda doodgraag en wil haar nooit meer kwijt, maar anderzijds is Bill een geweldige minnaar zonder wie ik ook niet meer kan leven. Het is misschien nogal egoïstisch van mij, maar dit lijkt me de enige juiste keuze. Natuurlijk moet ik de situatie nog voorleggen aan Linda en ik hoop zo dat ze mij begrijpt, want als ik moet kiezen weet ik niet voor wie ik moet gaan. Gelukkig begint Bill weer stevig in mijn poesje te stoten. Ik ontvang kreunend elke stoot en voel me oprecht gelukkig nu. Bill plaats zijn handen op mijn borsten en begint mijn tieten te kneden. Mijn tepels laat hij tussen zijn vingers rollen. “Hmmmm stouterd, je weet hoe gevoelig ik daar aan ben”, hijg ik. “Zeg het me Felien, waar wil je mijn zaad hebben schatje?” Ik kijk Bill smachtend aan.
Karin - 23-01-2024 om 15:59
0


In de politieauto bepraten Jessica en ik de volgende dag onze recente avonturen. Jessica is duidelijk heel verliefd op Miranda. Het is een oude vriendin van Maria die wat ongelukkig in de liefde is geweest. Omdat ze is begonnen als man en pas geleidelijk is getransformeerd in een verleidelijke vrouw met een pik zijn veel mannen of bang dat ze homo is of willen juist dat ze zich meer als man moet gedragen. Maar Miranda weet nu eindelijk dat ze een vrouw met een pik kan zijn en is net zo verliefd op Jessica als die op haar. Ook Maria is heel blij, ze maakte zich altijd bezorgd over Miranda omdat die nooit de ware kon vinden. Onze patrouillewagen krijgt een oproep. "Vrouw wordt bedreigd..." horen we en het adres. Jessica draait het stuur in de rondte en we spurten naar de bewuste straat. Daar treffen we tot onze verbijstering Miranda aan. Ze heeft een blauw oog, gescheurde kleren en ligt op de grond. We helpen haar op bed en bellen de ambu. Huilend vertelt Miranda dat ze door haar ex is geslagen, omdat die seks met haar wilde en zij dat weigerde. Ik noteer snel de details. De ambu arriveert en Miranda wordt onderzocht. Het blijkt dat ze inwendige kwetsuren heeft en ze wordt meegenomen naar het ziekenhuis. Samen met Jessica rijd ik naar het adres van de ex.

Als we aankomen en aanbellen duurt het erg lang voor de deur wordt opengedaan. Een wat angstige dame doet de deur open. "Is Nick Voorman aanwezig?" vraagt Jes. De vrouw schudt haar hoofd en kijkt angstig naar ons. Net als we weg willen gaan, horen we gestommel in de woning. "Dat is de hond," stamelt de vrouw nerveus. Maar dan verschijnt plotseling een blonde vent met een snor. "Wat moeten jullie hier?" zegt hij agressief. "Doe nou rustig, Nick," zegt de vrouw. "Bemoei je er niet mee, stomme hoer," zegt de man. Ik ruik de drank al. Nick is zat. Hij begint de vrouw te slaan en Jes en ik grijpen in. We draaien zijn armen op zijn rug en slaan hem in de boeien. Niet veel later zit hij op het bureau. Zijn vrouw wil geen aangifte doen, maar Miranda wel. Het blijkt dat Nick een stiekeme homo is die het niet kan verkroppen dat Miranda als vrouw door het leven gaat, daarom sloeg hij haar uit onmacht het ziekenhuis in. Hij zal worden voorgeleid aan de rechter-commissaris die zal beslissen over de verlenging van zijn vasthouden. Intussen zal de officier onderzoek doen. We rijden naar het ziekenhuis om Miranda te bezoeken en treffen daar ook Maria aan die bij haar vriendin op bezoek is. Jes knuffelt haar nieuwe liefde voorzichtig.
Jessica - 24-01-2024 om 11:41
0


Na een week is mijn lief weer hersteld van haar kwetsuren. Ik slaap tegenwoordig in haar flatje en we hebben al lekkere seks gehad. Dan krijgen we bezoek van Maria en Karin. Maria heeft een voorstel. Ze wil meer entertainment in de zaak en ze weet dat Miranda leuk kan zingen. Ze stelt voor dat ze een paar avonden per week in het koffiehuis optreedt met haar gitaar en liedjes. Het is een lief aanbod en Mir gaat er grif op in. Dan gaat er een flesje wijn open en wordt het steeds gezelliger. Miranda is al naakt op haar slipje na en ik ben helemaal bloot. Karin en Maria zijn nog sneller. Die liggen elkaar al af te likken en Karin zuigt op de pik van Maria en vingert haar kutje. Ik trek het slipje van Miranda uit en lik over de eikel van haar inmiddels stevig gegroeide pik. Ze wil absoluut geen operatie en ik ben haar dankbaar, een vrouw met een penis is veel opwindender. Ik zuig op de lul en kneed de gezwollen ballen. Mir kreunt en hijgt en likt ondertussen over mijn vochtige spleetje. Intussen schuiven Maria en Karin steeds meer dichterbij. Voor ik het weet heb ik plotseling de stijve pik van Maria in mijn kutje en neukt Miranda Karin die kreunend en hijgend wacht op de climax. Die komt helaas sneller dan we hadden gedacht en het duurt niet lang voordat Maria en Miranda hun zaad in onze kutjes spuiten. We liggen nog uit te hijgen als de bel gaat. Maria trekt haar kimono aan en loopt naar de deur. We horen stemmen en daar staan Linda en Felien in de kamer.
Linda - 24-01-2024 om 11:51
0


Felien heeft me ondertussen bekend dat ze met Bill heeft geneukt en dat wel vaker zal doen. Weer kijkt ze me aan als een hondje dat iets onverwachts op het tapijt heeft gedaan en vergeving zoekt. "Zo lang het niet een andere vrouw is, ga je je gang maar." zeg ik, "je zal wel altijd een snolletje blijven en een pik zo nu en dan lijkt me wel goed voor je." We knuffelen uitgebreid en Felien vertelt uitgebreid over haar seksavonturen. Ik word er behoorlijk heet van en het duurt niet lang of we liggen in een standje 69 elkaar uitgebreid te likken. Als we klaar komen zeg ik, "weet je wie ook een pik heeft? Maria!" Felien kijkt me verbaasd aan. "Ja? En?" zegt ze. "Ik wil ook wel eens met een pik kennismaken," zeg ik, "maar niet van een man, daar ben ik te lesbisch voor..." "Dus?" lacht Felien. "Wil ik wel eens geneukt worden door Maria." We schieten in de lach, maar de gedachte laat me niet los en al snel kleden we ons aan en rijden naar het koffiehuis. Maria is thuis, maar tot mijn teleurstelling ook Karin, Jessica en een onbekende dame die wordt voorgesteld als Miranda. "Waar kwamen jullie voor?" vraagt Maria. Zo te zien heeft zij en de andere aanwezigen net uitgebreid seks gehad, want de hele kamer ruikt er naar. Ik bloos en durf niks te zeggen, maar Felien is niet zo bang. Ze vertelt over haar affaire met Bill en dat ik ook een keer geneukt wil worden, maar niet door een man. "Dus dachten we aan jou," zegt Felien. Maria glimlacht en kijkt vertederd naar mij. "Je hebt geluk," zegt ze, "vanavond kun je kiezen..." Zij en Miranda staan op en maken hun kimono open. Verbaasd kijk ik naar de pikken die bij hen omhoog steken. Op de eikels glanst het voorvocht. "Nou?" zegt Maria glimlachend, "wie van ons tweetjes mag je ontmaagden?"
Miranda - 25-01-2024 om 12:19
0


Ik ben een tranny, ik loop in vrouwenkleding, heb een pik en heb nog nooit meegedaan met dit soort verhalen. Maar dit kon ik niet laten schieten, Het is net alsof het personage Miranda over mij gaat. Ik heb alleen geen schrijfervaring dus zeg me eerlijk of ik het goed doe of niet...

Ik ben stapel verliefd op Jessica. Zij is mijn stoere politieagente. Ik was altijd een beetje jaloers op Maria omdat zij zo'n mooie stoere meid als Karin aan haar zijde heeft, maar nu heb ik zelf mijn eigen 'Karin'. Het kan Jes niet schelen dat ik geboren ben als jongetje, maar ik voel me, zeker na de hormonenbehandeling, op en top vrouw. Het enige wat nog aan mijn verleden herinnert is mijn pik. En nu sta ik naast Maria en onthul mijn grote geheim. Ik zie Linda verrast opkijken als ze kan kiezen uit twee pikken. "Ik kan niet kiezen," zegt Linda, "jullie zijn allebei geweldig..." "Nou doe je best," zegt Maria tegen mij. Ik heb al Karin en Felien ontmaagd, nu ben jij aan de beurt. Het is duidelijk de bedoeling dat ik Linda voor de ogen van de rest ontmaagd, iets wat ik toch een beetje eng vind. Maar Linda trekt me mee en we verdwijnen in een kamertje. Daar staat een bed. Linda kleedt zich snel uit en gaat op haar rug in bed liggen. "Doe je wel een beetje voorzichtig," zegt ze met een knipoogje, "ik ben daar echt nog maagd." Nerveus kleed ik me uit en ga op Linda liggen. We zoenen voorzichtig en ik duw mijn vingers tussen haar schaamlipjes. Dan stop ik mijn tong er bij en Linda kreunt als ik er voor zorg dat ze steeds natter word tussen haar benen. Ze duwt zelfs de kop van mijn pik tegen haar kutje en ik duw voorzichtig een beetje door. Linda geeft een gilletje, maar tegelijk roept ze, "niet stoppen, ga door." "Doet het pijn?" vraag ik bezorgd. "Een beetje," kreunt ze. Heel voorzichtig duw ik mijn pik naar binnen en Linda lacht opgelucht. "Ga alsjeblieft door..." hijgt ze. Langzaam begin ik te stoten.
Felien - 25-01-2024 om 13:19
0


(Wat mij betreft ben je met glans geslaagd Miranda, prachtige eerste schakel. Van harte welkom bij dit verhaal, ik hoop dat je jou snel thuis zult voelen. Voor het eerst lesbisch is meer dan alleen een groep schrijfsters en schrijvers die samen een mooi verhaal proberen neer te zetten, het voelt echt als een tweede familie. Ben heel blij dat je er bij bent Miranda. Kusjesss.)

Linda haar mond valt open als er plots twee vrouwen met een lul voor haar staan. Maria met zowel een pik als een vagina en Miranda met een mooie, harde penis. Linda is zo lesbisch als wat, maar het idee om gepenetreerd te worden terwijl ze naar een prachtig vrouwengezicht kan kijken, vindt ze zo opwindend. Toen ik haar vertelde over mijn bezoek aan Bill, keek ze in eerste instantie wat gefrustreerd, maar besefte ze al snel dat het voor mij puur om de seks gaat en dat ik alleen maar verliefd ben op haar. Een paar weken gingen voorbij en Linda begin steeds meer te verlangen naar geneukt te worden door een echte lul in plaats van een dildo. Nu ze weet heeft van Maria haar ‘situatie” wist ze dat ze bij haar langs wou gaan en zo geschiedde. We staan voor het duo en Linda weet niet wie kiezen, maar Maria zet een stap opzij en gunt Miranda de kans om mijn mooie Linda te neuken. Voor het eerst in mijn leven voel ik jaloezie. Voorheen kende ik dat gevoel niet, omdat mijn relaties nooit zo serieus waren. Maar ik zie Linda doodgraag en Miranda is een onwijs mooie vrouw. Maar ik weet dat Linda van mij houdt. Linda neemt haar mee naar een kamertje apart en ik blijf achter met Jessica, Karin en Maria. Deze setting doet me terugdenken aan enkele weken geleden toen ik ontdekte dat Maria een pik heeft. Toen hebben we ook seks gehad onder ons viertjes. Maar op dit moment kan ik alleen maar denken aan Linda en de ervaring die ze nu beleefd.

Oh ja en dan is er nog Mila. Zij logeert nu al een tijdje bij ons. Weken geleden had ze een gezellige avond voorbereid voor haar en Luc. Maar Luc kwam niet opdagen, hij bleek na zijn werk vertrokken te zijn samen met een stagiaire van bij Maria die hem kwam helpen na dat hij aangevallen is geweest en zijn arm was gebroken. Eerst was Mila boos, aangezien Luc haar hoogstwaarschijnlijk aan het bedriegen was. Maar haar woede maakte plaats voor angst toen Luc de volgende dag nog niet terug was. Ze kwam bij ons logeren om steun te zoeken. We zijn nu weken later en Luc is nog altijd spoorloos als ook de stagiaire waarmee hij het laatst gezien was. Mila is uiteraard aangifte gaan doen, maar aangezien Luc een volwassen man is, nam de politie haar niet serieus. Sindsdien voert ze haar eigen onderzoek om te achterhalen wat er met Luc gebeurd is.

Ah en Bill, Bill zijn zaak komt morgen voor. Ik moet gaan getuigen in de rechtbank en hoop zo dat ze hem vrij gaan spreken. Bill verdient een kans voor het opbouwen van een nieuw leven.
Luc - 25-01-2024 om 16:00
0


Sorry dat ik een tijdje niet meedeed. Ik heb een zware griep gehad en nu gaat weer een beetje. Bedant Felien om de draad weer op te pakken. Je houdt alles goed in de gaten...

Ik ben er in gelopen als de eerste de beste beginneling. Ik geef toe ik was best onder de indruk van de knappe stagiaire in mijn keuken en toen ze voorstelde om een avond gezelllig met haar door te brengen, deed ik niet moeilijk. Het was lullig naar Mila, maar helaas heeft een stijve lul geen geweten dus zat ik een mooie flat met een mooie vrouw. Aangezien mijn hersens een halve meter naar beneden waren gezakt naar mijn ballen, vroeg ik me niet eens af hoe een jonge stagiaire in zo'n chique flat kon wonen. Ik liet me ook gewillig champagne voeren...

De volgende morgen werd ik wakker in een vochtige kille kelder met een stampende koppijn en zonder kleren. Het duurde uren voor de kelderdeur open ging en mager mannetje binnenkwam met een kroes water en twee sneetjes bruin brood. Hij zei niets, maar zette het 'ontbijt' neer en verdween weer. Zo ging het een tijdje door. Ik leed kou, kreeg amper te eten en te drinken en werd uiteindelijk door twee kerels uit de kelder gehaald. Nog altijd naakt werd ik in een soort wachtruimte gedumpt. Uiteindelijk verscheen de stagiaire. Ze zag er hooghartig uit en bekeek me vol verachting. "Laat ik me even voorstellen, ik ben Sheila Davelaer-Winschoten." Het was alsof ik een klap voor mijn kop kreeg. Ik kende ooit een Wilma Davelaer-Winschoten, een oudere rijke dame die ik oplichtte en van haar geld bevrijdde. Ze was de weduwe van een rijke industrieel en hopeloos verliefd op me. Toen ik er vandoor ging met haar juwelen, pleegde ze zelfmoord. Ik was diep geschokt en dacht even om me aan te geven. Maar Bill praatte me het uit mijn hoofd. Sinds die tijd was ik Wilma eigenlijk alweer vergeten. Sheila kwam voor me staan en haar gezicht was nu vlak bij. "Ja, ik ben de dochter van Wilma, verachtelijk zwijn, als je eens wist hoe lang ik op dit moment heb gewacht..." "Het spijt me." probeerde ik nog. Sheila spoog een lange groene fluim spuug over mijn gezicht. "Een beetje laat, niet?" zei ze en lachte hatelijk. "Mijn moeder heeft haar polsen opengesneden, omdat ze verliefd op je was en echt geloofde dat jij dat op haar was..." Ik slikte. "Ga je...ga je..me vermoorden?" Ze keek me vol haat aan. "Dat ben je niet waard, stuk stront, daar krijg ik mijn moeder nee mee terug...Nee, ik heb iets leuker in gedachten. Ik weet dat - hoe ongelooflijk het ook klinkt - er momenteel mensen zijn die om je geven. Wat afschuwelijk als er iets met hen zou gebeuren...en brand in het koffiehuis...de lieve Mila die een zwaar verkeersongeluk krijgt...de mooie Felien die de verkeerde man tegenkomt...allemaal ongelukjes en intussen zit jij in de kelder en hou ik je op de hoogte van al dat leed, tot ook jij op een morgen het niet meer ziet zitten. Ach zo tragisch, Luc in de bloei van zijn leven, beroofd van zijn naasten, pleegt zelfmoord." Hierna werd ik weer teruggesleept naar de kelder en daar zit ik nu al weken. Elke morgen krijg ik de krant, maar tot nu geen berichten over ongelukken met de mensen waarvan ik hou. Hoe lang nog?
Maria - 26-01-2024 om 10:13
0


(Welkom Miranda, een prachtige mooie ketting en fantastisch dat je zo vrij en eerlijk uitkomt over je sexualiteit)

Ik en Karin zijn zo blij dat Jessica haar liefde heeft gevonden en dat Miranda dat ook volledig teruggeeft. Ze komt zingen in het koffiehuis en de eerste kleine orgie is in volle gang als Felien en Linda langskomen.
Eerder die avond hebben we elkaar uitvoerig bevrdigt en heb ik sinds lange tijd weer eens een flinke stijve piemel afgezogen. Karin keek er samen met Jessica met bewondering naar, en na de flinke eruptie van Mir waren ze beide er als de kippen bij om het van mijn gezicht te likken.

Nu is Linda die dolgraag ook een pik van vlees en bloed in zich wil voelen bij Miranda in een van de kamers. Het gekreun is heel duidelijk hoorbaar en ik voel de Felien dit ongewone feit dat Linda nu zich sexueel uitleeft in plaats van zijzelf. Ik omhels haar samen met Karin en Jessica en kussen strelen ieder plekje van haar lichaam. Ik ben nog niet in haar achterste gaatje geweest waar Karin haar nu uitgebreid likt en Jessica mijn harde lul diep pijp met lange halen. Ik kneed zacht en senueel de grote harde tepels van deze wonderschone vrouw. Ze gaat volledig op in ons liefdespel.
Karin vindt haar nu nat genoeg en heeft haar gaatjes voorbereid. Jessica begint Felien eerst te vingeren en streelt geroutineerd over haar gezwollen clit terwijl Karin haar billen uit elkaar trekt. Mijn dikke kletsnatte eikel zit al voor haar gaatje. “Neuk haar”, hijgt Karin ongeduldig. Neuk haar gaatje en Felien onspant zichzelf door de liefdevolle strelingen van ons drie.”ooooooooohhh wat ben je dik en lang hijgt Felien onregelmatig en geeft zich volledig over.
Miran en Linda zijn stilletjes weer teruggekomen en voegen zich weer bij ons. Onverwacht pijp Linda Miranda met volle overtuiging weer hard en Jessica stopt met vingeren zodat ze Miranda’s natte dikke eikel voor de gezwollen lipjes van Felien kan zetten. Linda kijkt even beteuterd en ik vermoed dat ze dit zelf ook zou willen. Felien zucht steunt en hijgt als een bezetene en komt in een oogwenk klaar. We doen alsof er niets gebeurt is en stoten in een rustig tempo door. Linda gaat onrustig op de mond van Felien zitten en die komt tot haar positieven als ze het romige zaad vermengd met het bekende kutvocht van haar geliefde in haar mond voelt lopen. Haar ogen wijd open kan ze niets anders doen dan beffen. Linda geniet van deze dominante rol en neukt haar kut als een cowgirl diep op de tong en mond van Felien. Ik zie dat Jes en Karin opeens weglopen richting de deur en daar met Mila terugkomen. Deze staat met haar mond open te kijken. “Maaaar Maria heeft een lul”, ja en een heerlijk kutje zegt Karin luid en duidelijk. “En zij”, heeft zij dat ook? “ nee valt Jessica bij, nee Miranda heeft alleen een lekkere piemel die nu je zusje uitwoont”. Ja zo klinkt het vast wel. “Dat dat, stommelt Mila, wil ik ook nu Luc weg is.
En juist op dat moment spuit ik mijn meervoudige ladingen in de lekkere kont van Felien die voor de zoveelste keer klaarkomt en haar kutsappen in het rond squirt. Ik glijd langzaam uit haar en Miranda ook. Karin kijkt bijna boos als ze mijn slappe piemel ziet. Miranda lacht, oooh die heb ik zo weer hard hoor en duikt er volmondig op. Mila schuifelt wat onwennig naar mij toe om ook een graantje mee te pikken, en likt mij samen met Mir weer stijf. “Nu ik’, zegt Karin resolut. Ik wil een straffe beurt van mijn vrouw!



Mila - 26-01-2024 om 13:31
0


Welkom Miranda. Een echte she male hadden we nog niet in dit verhaal. Je schrijft lekker...

Ik ben nog helemaal confuus van alle die onverwachte lullen. Ik ben een beetje bi en had gehoopt op een lesbisch triootje met een van de dames, maar ik krijg duidelijk meer. Nu Luc al weken onvindbaar is, mis ik de seks en als Miranda op me komt liggen en ik haar piemel hard voel worden, sluit ik genietend mijn ogen. De pik van Miranda is weliswaar niet zo groot en dik als die van Luc, maar een pik is een pik. Het is een apart ervaring om de tieten van Mir tegen me aan te voelen en haar mooie gezichtje te zoenen, terwijl haar pik op me in beukt. Kreunend zoen ik met haar en kneed haar tieten. "Ik wil dat ding in mijn kontgaatje," fluister ik in het oor van Miranda. Haar pik is toch te klein vergeleken bij Luc en ik hoop dat het in mijn nauwe kontgaatje beter zal gaan. Miranda duwt me op mijn buik en maakt mijn anus nat met haar vingers, dan duwt de kop tegen mijn rectum en schiet in mijn darmen. Jezuszalmekriebelen, dit is lekker. Mijn gaatje is lekker nauw en die pik past er prima in. Ik kreun en hijg en mompel. "ga door, neuk me daar, oh jaaaaah jaaaaah." Miranda;s tieten prikken in mijn rug en haar pik dreunt stevig in mijn anale gedeelte. Naast me zie ik Felien en Linda die Maria helpen bij het neuken van Karin. Jessica komt op mijn mond zitten en ik lik haar snel klaar. Dan voel ik hoe mijn hol wordt ondergespoten en hoe Miranda uitgeput in me klaar komt.
Bill - 26-01-2024 om 17:02
0


Ik ben nerveus. Ik zit in de rechtzaal met naast me mijn advocate, Sonja Molencamp. Ze vertelt me dat ze Felien heeft gevraagd te getuigen. Eerst komt de officier van justitie aan het woord, een blonde bitch die geen spaan van me heel laat. Dan komen er verschillende getuigen en uiteindelijk komt Felien. Ik zie ook Linda tussen het publiek zitten. Felien is ook nerveus. Sonja stelt haar op haar gemak. "We weten inmiddels van mijn confrere de officier van justitie dat mijn cliënt geen doorsnee type is. Een misdadiger, een oplichter, bent u het daar mee eens?" Felien glimlacht. "Ja en nee," begint ze. "ja Bill was geen brave jongen, maar hij heeft zich nooit bezig gehouden met drugs of geweldsmisdrijven en hij toen mijn vriendin werd ontvoerd heeft hij geholpen haar te bevrijden." Ik zie de rechter knikken. "Mevrouw Molencamp, de rechtbank weet dat uw cliënt getuige zal zijn in het proces tegen Lodewijk de Lange. " Sonja knikt. "Dat is juist edelachtbare, maar mijn inziens is nog niet goed naar voren gekomen dat mijn cliënt weliswaar niet een brave burger is, maar ook geen keiharde misdadiger. Hij probeert zijn misdaden goed te maken." De rechter geeft aan dat ze door kan gaan en Felien legt een verklaring af die zelfs mij doet blozen. Wat hou ik van haar... Als de officier Felien aan een kruisverhoor onderwerpt wordt alles weer een beetje recht getrokken, maar uiteindelijk weet ik zeker dat de rechter duidelijk wat gungstiger tegenover me staat. De zaak wordt verdaagd tot morgen en ik ga weer terug naar mijn cel.

Tegen de avond staat ineens Sonja weer bij me. "Het is Felien," zegt ze, "toen ze terugkwam van de rechtbank is ze aangereden, de chauffeur is doorgereden. Ze ligt in het ziekenhuis." Ik voel hoe het bloed uit mijn gezicht terugtrekt. "Hoe is het met haar?" "Ze is geopereerd," zegt Sonja, "ze heeft veel bloed verloren, en een hersenschudding, maar geen botbreuken of ander letsel. Ze heeft veel geluk gehad..."
Luc - 27-01-2024 om 12:58
0


Bij het 'ontbijt' zit vanmorgen een krant. "Getuige in zaak tegen Lodewijk de L. aangereden" met een droge mond lees ik verder. Felien! Sheila heeft haar dreigement waargemaakt. Tot mijn opluchting blijkt Felien het redelijk goed te maken, maar ik weet nu één ding zeker, ik moet ontsnappen. Die bitch zal niet rusten voordat ze al mijn vriendinnen iets heeft aangedaan. Maar wat moet ik zit in mijn nakie in een vochtige kelder zonder uitgangen. Als ik mijn karige ontbijt heb veroberd, verken ik voor de zoveelste maal mijn cel. Niets! Koppig blijf ik proberen. Dan stuit mijn hand plotseling op een kleine opening in het metselwerk. Voorzichtig onderzoek ik de opening, net als ik wil opgeven, merk ik dat er een steen loszit. Na een lange inspanning weet ik de steen los te wrikken. Ik hijg van inspanning, maar tot mijn vreugde voel ik een windvlaag...

Pas laat in de middag heb ik voldoende stenen verwijderd. Het metselwerk verbergt een smalle gang, vermoedelijk een oude riolering. Ik probeer er door heen te kruipen en schaaf mijn blote lijf aan de stenen. Bloedend ga ik door tot ik door de smalle gang kan kruipen. Het stinkt als een bunzing en er staat een smerig stroompje water. Na weer uren kruipen zie ik een uitgang. Weliswaar heel klein, maar weer weet ik stenen weg te wrikken tot ik uiteindelijk buiten sta. Het is koud buiten. Huiverend sta ik in mijn nakie in een straat die is gevuld met auto's. Ik begin te lopen en kom in straten met verlichte ramen. Als ik halverwege een lange straat sluip hoor ik plotseling een vrouw gillen...
Linda - 28-01-2024 om 21:28
0


Ik zit in het ziekenhuis bij het bed van Felien. Ze is gelukkig bij en kletst alweer als vanouds. Haar verwondingen vallen erg mee en ze mag als het goed over een week alweer naar huis. "Toch raar dat die auto is doorgereden," zeg ik. Felien lacht. "Hij zal zich wel schuldig hebben gevoeld.." Ze zet de tv aan het plafond aan. "Oh het journaal," zegt ze, "misschien is er nog nieuws over de rechtszaak van Bill." Maar wat volgt is oorlog in het midden-oosten, de formatie, protesten tegen stikstof en wel grappig eigenlijk, een streaker in de straten van Amsterdam. "De man werd aangehouden terwijl hij naakt over straat liep. Een vrouw die hem zag lopen begon te gillen en toen werd 112 gebeld. De man is meegenomen omdat hij een verwarde indruk maakte. Vanzelfsprekend beschikte hij niet over papieren." De camera laat zien hoe twee agenten een man, die ze bedekken met een deken, afvoeren naar een politieauto. Voor het instappen glijdt de deken een stukje weg en wordt zijn piemel zichtbaar. Het scherm gaat snel even zwart, maar ik hoor naast me Felien naar adem happen. "Maar...maar...dat is Luc...ik...ik..herken die pik gelijk!"
Mila - 30-01-2024 om 15:41
0


Samen met Linda ga ik direct naar het politiebureau. Ik heb toch wel een beetje de kelere in. Mijn zusje natuurlijk weer. Die slet herkent zomaar een pik en nog wel die van mijn vriendje. Een beetje mopperend lopen we naar de wachtcommandant die ons afwachtend aankijkt. "We komen voor die streaker," zeg ik, "dat is mijn vriendje." De politieman kijkt me onbewogen aan. "Mevrouw, u bent nummer 250 die denkt dat ze die meneer wel kent." zegt hij sarcastisch. Verdomme, denk ik, die hufter loopt met zijn potlood in Amsterdam te venten en gelijk herkennen nog 250 vrouwen hem. Nou die zal er van lusten vanavond. We worden in een wachtkamer gezet en na een uurtje meegenomen door een rechercheur. Ik lul als Brugman en Linda helpt me en eindelijk na nog eens twee uur worden we geloofd. Het helpt dat ik het paspoort van Luc heb meegenomen. Na nog eens een uur komt Luc gekleed in een witte overall naar ons toe. "Mila!" schreeuwt Luc, "eindelijk." We nemen Luc mee en in de auto wauwelt hij voortdurend over die stagiaire, die helemaal geen stagiaire was, maar Sheila Davelaer-Winschoten dochter van een of andere oud rijk mens die Luc had opgelicht. "Hou je kop!" schreeuw ik, "het is al erg genoeg dat je in je nakie door Amsterdam zwerft en aan je piemeltje door meerdere vrouwen wordt herkend en nu ga je ook nog eens beweren dat je er vandoor wilde met die knappe stagiare en dat dat mens je heeft opgesloten vanwege haar moeder. Je bent een zeldzame klootzak Luc en je slaapt vanavond maar op de bank!"
Miranda - 01-02-2024 om 16:19
0


Nadat ik Linda heb ontmaagd is Jes wel een beetje jaloers, maar ze begrijpt dat ik niet echt verliefd ben op de vriendin van Felien. In mijn flatje vrijen Jessica en ik uitgebreid. Jes haalt mijn pik onder mijn rokje vandaan en begint er op te zuigen. "Jezus vrouw, dat doe je lekker," kreun ik. "Beter dan Linda?" Kan Jes niet nalaten te zeggen. "Veel beter," zeg ik. Daarop trek ik mijn lul tussen de lippen van Jes vandaan en trek haar slipje uit. Ze is zo nat dat ik zonder problemen in haar glij en vervolgens begin te stoten. "Ohhh" kreunt Jessica als ik haar van achteren neuken en mijn handen onder haar oksels naar haar niet geringe tieten breng. Ik kom stotend klaar in haar heerlijk kutje.

Die avond brengt Jes me met de auto met mijn gitaar naar het koffiehuis. Ik verkleed mezelf in het appartement van Maria en maak me op. Dan loop ik naar beneden waar Maria me aankondigt. Er klinkt applaus en ik ga met mijn gitaar achter de microfoon zitten. "Goeienavond," zeg ik en kondig aan dat ik "Beaufiful People" van Melanie zal zingen als eerbetoon aan de net overleden zangeres van weleer. Al snel vervolg ik mijn optreden en ik krijg applaus en verzoekjes. Het is een intiem concert en na afloop zegt Maria dat ze een veel betere omzet dan normaal heeft gedraaid en dat ik mag blijven.
Maria - 03-02-2024 om 11:37
0


Mila loopt met haar ziel onder haar arm bij mij naar binnen. Miranda maakt zich op en heeft zich omgekleed in een prachtig sexy outfit. Bloednerveus maar daar help ik haar later wel mee.

Ik stel Mila gerust door haar eerst een glaasje water te geven en een lichte hoofdmassage. Zo, vertel maar eens wat op je hart ligt.
Mila vertelt rond uit over Luc, dat hij ontvoerd was door een dochter van een een rijk mens die hij opgelicht heeft. De tranen komen al en ik weet exact wat dat betekent. “Weet je Mila”, als je verliefd bent, van iemand houd dan krijg je dit soort dingen. Mila kijkt mij verlegen en boos tegelijk aan. “Die ongeloofelijke klootzak”, ik kan niet zonder hem, en zijn magische monsterlul, en daarbij komt dat hij mijn hart gestolen heeft. Ik knik begrijpend. Bel hem en laat hem hierkomen, we hebben een afterparty nadat Miranda heeft opgetreden. Maar daar moet je mij even bij helpen, ze is bloednerveus, en dan heeft één ding altijd effect. Ik maak een duidelijk pijpbeweging en Mila lacht. “Kom”, en overvallen Miranda die alles gewillig toelaat en een fantastisch optreden geeft.

“ Je mag vaker komen optreden”, zeg ik tegen Miranda en Jessica glundert volluit. Kom, de afterparty begint zo hoor, en vraag nog even aan Jessica waar Karin blijft? Luc komt al binnen en zo ook Felien en Linda. Ik mis Karin al een paar dagen door haar vroege diensten en hebben elkaar al 3 dagen niet gesproken. Een angstig gevoel bekruipt me…
Linda - 03-02-2024 om 15:44
0


Ik ben nog altijd onder de indruk van het verhaal van Luc. Zou het waar zijn wat hij beweert dat Felien is omver gereden vanwege die stagiaire en haar moeder? Mila gelooft er in ieder geval moer van en is heel jaloers en boos op die arme Luc. Ik haal Felien op uit het ziekenhuis en samen lopen we naar het koffiehuis voor de afterparty voor Miranda die net haar eerste optreden heeft gegeven. Maria is druk met alles, maar zegt tegen mij en Felien dat ze zich druk maakt over Karin. "Wat is er dan?" vraagt Felien. "Ik heb haar al drie dagen niet gesproken," bekent Maria, "ze heeft vroege dienst dus dat is niet zo gek, maar ik heb een naar voorgevoel. Net op dat moment gaat de telefoon. "Jessica!" zegt Maria, "Jes..?" Al snel zien we Maria verbleken. Ze laat de telefoon uit haar handen glijden en Luc kan haar nog net opvangen. Ik pak de telefoon die op de grond is gevallen. "Hallo?" zeg ik, "Jes?" Even klinkt er gekraak dan hoor ik Jessica. "Linda? Waar is Maria?" "Die is flauw gevallen," zeg ik. "Karin," gaat Jessica verder, "we moesten naar een gevalletje huiselijk geweld en toen kregen we ook de buren tegen ons. Ik riep versterking in en toen ik weer op keek, zag ik Karin op de grond liggen, ze heeft een hoofdwond. De ambu heeft haar net naar het ziekenhuis gebracht, iemand heeft haar met een zwaar voorwerp op haar hoofd geslagen...vml een hersenschudding."
Maria - 06-02-2024 om 14:51
0


(Ik mis je Karin. Nu vooral je een hersenschudding hebt en allerlei dromen door je hoofd gaan. Hopelijk gaan ze over ons. )

Als ik weer bij kom voel ik mij verre van gerust en wil maar één ding. “Ik ga NU naar karin, en val weer flauw.
Karin - 08-02-2024 om 11:39
0


Excuus Maria, ik zag dat ik alweer een tijdje niet geschreven heb. Ik heb het erg druk de laatste tijd. In mijn relatie en op mijn werk. ME training en veel diensten. Personeelsgebrek. Maar ik doe nog altijd mee...

Als ik bijkom zie ik Maria aan mijn bed zitten. "Hoe gaat het met je schatje?" zegt ze. "Geen idee," zeg ik, "wat is er gebeurt?" Ik zie Maria naar een verpleegster kijken. "Geheugenverlies," zegt ze, "ze heeft een hersenschudding." Ik zie nog iemand dichterbij komen. Jessica. "We waren bij dat gevallentje huiselijk geweld en toen kwam de buurt op ons af. Iemand heeft je toen bewusteloos geslagen. Ik weet het niet, want ik was bezig om back up te vragen." Ik knik er staat me vaag iets bij van een opgewonden menigte.
Er komt een arts binnen. Hij onderzoekt me. "Drie dagen volledige bedrust." zegt hij, "en u kunt pas weer aan het werk als u geen last heeft van duizelingen, dubbel zien of hoofdpijn." Ik knik. Jessica zegt dat ze wegmoet. "We gaan buurtonderzoek doen, kijken of we de dader nog kunnen achterhalen." Als ze vertrekt komt Maria weer naast me zitten. Ze huilt. "Ik ben zo geschrokken..." zegt ze. "Risico van het vak," zeg ik. "Luc zei dat het misschien te maken heeft met die dochter van die vrouw die hij heeft opgelicht, en dat jij en Felien door de zelfde dader zijn gepakt." Ik knik. "Dat kan, maar het is wel erg toevallig allemaal..."
Maria - 10-02-2024 om 20:31
0


Jessica scheurde zo rap dat onze Max er niets bij was. Ik kon niet wachten om mijn lief te zien, en kwam een beetje tot rust toen ik haar zag liggen in dat bed en het een hersenschuddung bleek te zijn. “Allemaal erg toevallig”, zei Jes, ik knikte. Ik werd gisteren bijna omver gereden door een of andere blonde trien in een dikke BMW. Als ik niet mijn kous opnieuw moest vastmaken aan de jarretel was ik zeker aangereden. Ik moet je kussen schat, en Karin kreunde even omdat haar hoofd toch erg zeer deed. Ik ging maar weer zitten en keek bezord naar mijn schat. Mijn rok kroop nu ook weer omhoog en je zag de aanzet van de kous. De zuster keek er glimlachend naar toen ze binnen kwam. Ik kom u temperturen. Draai maar op uw zij. Ik heb liever jou thermometer giecelde Karin. De zuster snapte het grapje uitaard niet.Ik voelde ineens hoe de wereld begon te draaien, en de zuster iets zei. “ Gaat het go”, is wat ik nog hoorde, en ik word daarna wakker op dezelfde kamer als Karin met hetzelfde kleedje aan…..
Karin - 10-02-2024 om 23:04
0


Kleedje? Ben jij ook Vlaams Maria, net zoals Felien? kusje van je Karin...

Ik zie Maria wat wazig om zich heen kijken als ze langzaam bijkomt in het ziekenhuisbed. De verpleegster is er nu ook. "U ging onderuit," zegt ze tegen Maria, "spanningen," zegt de dokter, "u moet maar even rustig ontspannen..." Als ze vertrekt kruip ik snel bij mijn schat in bed. Ik voel haar enorme penis tegen mijn zij drukken. "Oh mevrouw," zeg ik gemaakt deftig, "komt u me temperaturen? En ik moet juist me rustig houden." "Een beetje vrijen kan geen kwaad." glimlacht Maria, "kom..." Ze slaat de lakens terug en ik kijk verlekkerd naar de gigantische pik, de aderen zijn gezwollen, net als de ballen en de eikel is donkerpaars. Ik buig me er over heen en lik plagend aan de lullenkop, dan neem ik in één keer de pik in mijn mond en zuig deep throat. Maria kreunt zachtjes. Ik zoek met mijn vingers haar spleetje en beginnen haar te vingeren terwijl ik doorzuig. Ik lik langs de schacht en kijk olijk in de ogen van Maria die me glimlachend aankijkt. "Mijn temperatuur is inmiddels torenhoog." hijgt ze.
Felien - 27-02-2024 om 19:20
0


(Hey allerliefste vriendinnen en vrienden. Ik stuur jullie iets om te laten weten dat ik stop met schrijven op opwindend.net. Ik heb dit sinds 2015 met veel passie en nog meer plezier gedaan, zowel in eigen verhalen als in kettingverhalen, maar voel nu dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik hoop dat VHEL terug een wederopstanding zal kennen, maar vind dat we na meer dan 6000 schakels en meer dan drie jaar ons niet moeten schamen als het verhaal uitgedoofd is. Ik ga jullie ongelooflijk missen lieve schatten. Iedereen die van het begin tot nu heeft meegeschreven aan VHEL, jullie zijn als familie voor mij. Blijf alsjeblieft schrijven, jullie hebben zo veel talent dat het zonde zou zijn dat niet te gebruiken. Maria, veel sterkte he schat. Laat zien dat je sterker bent dan de pijn en zorg goed voor jezelf. Veel succes allemaal in alles wat jullie doen en wie weet tot ooit. Duizend kusjesss van jullie Felien.)
Hilde - 27-02-2024 om 23:08
0


(Lieve Felien, super bedankt voor het starten en je talloze opwindende bijdragen aan dit echt unieke verhaal. Ik heb ervan genoten, ook al heb ik eerlijk gezegd niet altijd alles gelezen. Heel veel liefs,
je Hilde)
Maria - 01-03-2024 om 08:22
0


Hoi Felien, wat jammer dat je ermee stopt, maar begrijp het wel als je al zo lang schrijft. Ik was weer eens ziek, wat eerder normaal dan een uitzondering lijkt te zijn. Het is niet anders. Jij bent samen met de anderen echt een familie voor mij, en mij door donkere en zware tijden hebben heengesleept. Ik wil nog wel doorgaan maar zie wel dat het verhaal stilgevallen is. Ik ben ook aan de beurt he Karin, mijn lieve schat. Ik probeer snel weer te schrijven. Ik woon wel dicht bij Belgie maar ben geen Vlaamse. Ik mis je nu al Felien en hoop dat je toch weer terug gaat komen met je prachtige opwindende en prachtige kettingen. Gaan jullie ook nog door vriendjes en vriendinnen? Lieve kussen , jou Maria
Maria - 06-03-2024 om 12:20
0


“Oh lieve Karin, sorry dat ik niet meer geschreven heb, was weer eens ziek, maar ik ben geen vlaamse, woon wel erg dicht bij de grens. Ben bourgondisch, vooral met mijn vormen”. Ik hoop toch echt, dat we wel doorgaan met het verhaal. “Begrijp dat jij nu je liefde even kwijt bent het Linda, maar dat kan misschien een mooie opening geven voor iemand anders of een spannende driehoeksverhouding?”

Karin heeft altijd zin in mij en ik in haar, en ik breng het zo alsof ik haar wil temperaturen. Ik ben dan wel geen zuster maar mijn temperatuurmeter is warm en hard. Karin laat er geen gras over groeien en laat haar gewillige lippen over mijn dikke eikel en neemt mij meteen helemaal. Haar vingers bespelen mijn altijd natte kutje en zelfs weet ze nog twee vingers in mijn geile kontje te persen. Het is al weer even geleden dat we zo lekker stiekem gevrijd hebben en ik kom al bijna klaar. Ik geniet zo van de warme mond van mijn geliefde dat ik niet merk dat we bezoek hebben. Als ik met een heftige kreunende gil klaarkom spuit ik Karin vol en schieten er nog extra stralen warm zaad tegen haar wangen en voorhoofd. Jessica staat samen met Miranda en Linda en kijken vol bewondering naar ons liefdesspel. “We zijn weer beter”, zegt Karin nog naslikkend en veegt het zaad van haar wang en likt het sensueel op. Kom kus me hijgt ze geil, zodat ik mijn warme zaad ook weer proef. Jessica grijpt al onder het korte rokje van Miranda om ook haar pik hard te maken, en Linda zakt al gretig door haar knieeen om de prachtige lul te gaan pijpen. Ze is dan wel lesbisch maar niet vies van een mooie lul en zuigt vol overtuiging terwijl ik Karin begin te beffen.” Ik wil je in me “, hijgt Karin.

Linda - 06-03-2024 om 16:12
0


Ik was inderdaad van plan te stoppen. Maar na lang nadenken ga ik toch door. Net als Jessica (in het echt mijn vriendin). Maar ik ben nog even aan het nadenken over een goede manier om Felien er uit te schrijven. Ze kan in het verhaal nu eenmaal niet zo 1,2,3 verdwijnen. Als iemand een suggestie heeft? Graag...
Maria - 06-03-2024 om 16:25
0


Oh wat lief en fijn dat jij en Jessica toch doorgaan. En wat mooi dat jullie partners zijn. Het verhaal heeft mij gered tijdens die vreselijke dagen, weken toen ik ziek was. Ik ben jullie allemaal eeuwig dankbaar daarvoor. Dus ik hoop dat het nog even doorgaat. Ben het ook met je eens om Felien met een mooie ketting het verhaal uit te schrijven, en dan het liefste met een open einde. Wie weet komt ze toch nog eens terug, als we bij 10000 kettingen zijn. Laten we dat proberen, dan schrijven we geschiedenis.

Wat denk je van die troela die mij omver wilde rijden, en de eerste keer het mislukte bij Felien. Of een ver familielid van mijn moeders kant die wraak wil op mij en vooral op Felien, en haar kidnapt ? Of ze verdwijnt ineens, misschien wil je zelf nog schrijven Felien? Jij weet ook vast wel een heel mooi einde te schrijven voor haar, als eeuwige onbereikbare geliefde.

Liefs Maria
Maria - 12-03-2024 om 17:44
0


Geen inspiratie Linda, of Jessica? misschien dat jij een goed idee hebt Karin? ik zou het wel erg vinden mochten we Felien niet kunnen uitschrijven op een waardige manier. Maar heb ook wel weer veel zin in je Karin. ik ben zo geil de laatste paar dagen. gelukkig want de laatste weken was het niet veel.

tot snel hoop ik
liefs jou Maria
Linda - 12-03-2024 om 22:10
0


Sorry Maria, maar Jessica en ik zijn uit elkaar. Nogal onverwacht. En het is mijn eigen schuld. Toen Jessica (zo heet ze niet echt, natuurlijk) voor haar politiewerk een paar dagen weg was heb ik met een hetero vrouwelijke collega liggen zoenen. Meer niet, en ik heb het eerlijk bekend. Jes had me vergeven en we gingen weer verder. Maar toen maakte de vriend van mijn collega de relatie met haar uit en kwam ze bij mij uithuilen. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ging weer vreemd, maar nu all the way. met seks en al en Jessica betrapte ons. Knallende ruzie en Jessica maakte het uit. Ik zit weer bij mijn moeder en je begrijpt dat Jes noch ik even puf hebben om te schrijven. Die hetero vrouwelijke collega wil met me verder, maar ik niet met haar. Dus ben ik alleen momenteel en diep ongelukkig want ik hou nog altijd heel veel van Jes. Dus sorry maar op dit ogenblik kan ik even niet schrijven...
Felien - 13-03-2024 om 11:15
0


(Oh liefste schat, als ik dit hier lees, kom ik natuurlijk weer terug voor jou. Ben terug actief op mijn oude mailadres en heb je alvast een berichtje gestuurd. Hoop dat je het ziet zitten om te antwoorden, want ik wil er echt zijn voor jou. Weet dat ik altijd voor je klaar sta Lin. Kusjesss.)
Maria - 13-03-2024 om 11:27
0


sorry Linda, ik vind het altijd een drama als mensen uit elkaar gaan. Sorry dat ik jou in “de Lijfwacht” een bitch genoemd heb. Ik had daar het recht niet toe. En wat lief van je Felien, jij bent echt een lieve vrouw! Zoals ik daar ook al schreef heb ik een vriendin die nu in een vechtscheiding zit en zij is echt een bitch. Nogmaals sorry. Neem vooral de tijd en maak je vooral niet druk om dit verhaal. We zijn er al zo lang en gaan niet meer weg. ten minste dat heb ik mij voorgenomen. Het gaat mij en jullie te na aan mijn hart, dus jou hart ook Linda. Ik zal mijn mailadres ook eens doorgeven dan kunnen we wellicht verder praten. Met jou ook Felien mocht je dat willen.

Liefs Maria
Felien - 13-03-2024 om 13:15
0


(Ik zou heel graag met je chatten Maria. Zoals ik al vaker heb aangegeven, zijn jullie als familie voor mij. Ik hou zielsveel van Lin, net als van jou Maria en al de rest van VHEL. Dit verhaal is inderdaad niet kapot te krijgen. Als je wil, mijn mailadres is KomMaarGenieten123@gmail.com
Love you all schatties.)
Felien - 14-03-2024 om 09:25
0


(Heb eventjes kort getwijfeld, maar uiteindelijk toch besloten om niet terug te keren naar VHEL. Jullie hoeven mijn personage er niet uit te schrijven hoor. Persoonlijk denk ik dat VHEL beter een afgesloten hoofdstuk kan zijn. We hebben met ons allemaal een prachtig verhaal weten neerzetten met duizenden schakels en tientallen personages. Of jullie verder willen gaan of niet, die keuze ligt natuurlijk bij jullie, maar voor mij is VHEL afgerond. Geen enkel verhaal zal dit succes nog kunnen evenaren en daar mogen we fier op zijn. Hou jullie goed, zorg goed voor jullie zelf en we komen elkaar zeker nog tegen in andere geile verhaaltjes. Kusjesss.)
Maria - 16-03-2024 om 19:44
0


Lieve Karin, ik denk er ook over om te stoppen maar als jij doorgaat dan blijf ik zeker!
. Het komt niet omdat Felien ermee stopt. Mijn priverelatie ligt onder druk en we gaan in therapie. Laat ik het zo stellen, Felien heeft mijn ogen geopend, maar ik wil wel voor mijn relatie gaan. Ook al ben ik soms ontrouw. Ben niet altijd trots op mijzelf maar wil zo veel mogelijk genieten van het leven, sex en liefde eten, nu ik het nog heb en kan. Schrijven, hier met jullie is er ook één van. Wie van jullie wil nog doorgaan?

Liefs Maria


Maria - 01-04-2024 om 12:34
0


(Het gaat gelukkig weer beter met mijn relatie en we zijn in therapie. Ik heb niets meer gehoord van je Karin? Neem aan dat liever wilt stoppen. Waarschijnlijk heeft Felien gelijk, al zou ik jammer vinden mocht het verhaal
stoppen. Als ik niets meer hoor van de andere schrijfsters en schrijvers dan zal dit mijn laatste bijdrage zijn. Ik wens jullie alle liefde en vooral een hele goede gezondheid toe. Het allerbelangrijkste!

Liefs Maria)
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer