62.721 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-06-2021 om 19:07 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 426 | Gelezen: 8617x
Met de nodige bloed zweet en tranen heb ik mijn VWO diploma net binnen gehaald. Na de zomer ga ik in Groningen studeren, superveel zin in! Heb me net via een site ingeschreven voor een studentenflat. Eigenlijk zou ik met Ewald gaan samenwonen maar sinds kort is het uit en ik zag dat niet meer zitten. Ik wil nu graag in een meidenflat, ben even klaar met jongens die me continu nafluiten. Ja, als ik de jongens mag geloven heb ik best een lekker figuurtje, 1,70m 59kg en cup C, maar ik zit er niet op te wachten om als hoertje afgelebberd en afgedankt te worden. Ewald was op zich niet zo maar de chemie tussen ons was er gewoon niet meer of misschien wel nooit geweest.

Op de site voor de studentenflat kam ik al gauw een leuke advertentie tegen:

"3 jonge meiden zoeken leuke gezellige meid die zowel van studeren als van een lolletje houdt".

Het serieuze en ook niet serieuze sprak me aan. Ik ben van mezelf best rustig, heb tijd voor mezelf nodig maar een heerlijke melige avond met vriendinnen vind ik ook heerlijk...

Ik neem contact op en krijg Annemiek aan de lijn die vertelt dat ze samen met Fleur en Sofie woont ...
Anna - 23-03-2023 om 08:25
0


Ik bloos er wel van, mijn man en ik zijn echt uit elkaar, het was niet met de man van mijn zus, maar wel een goede vriend van haar. En mijn twee dochters hebben mij weer in het leven teruggebracht. Droeg wel heeeel vaak grote hema onderbroeken hi hi, en die hebben ze echt weggesmeten, ik heb donker lang krullend haar blauwe ogen, ben 38 jaar, 170, 70 kg, volle grote borsten E cup en een lekkere kont, wat mijn dochters ook hebben. Mijn twee meiden zijn bijna net als Jolanda en Yara, iets minder sexueel actief maar wel bi. Ik moet even niets meer van mannen weten, maar een lekkere piemel is natuurlijk wel eens lekker. Dat is ook een fantasie van mij, een vrouw met een piemel….
Lynn - 23-03-2023 om 08:34
0


Lieverd, ik wil eigenlijk niks over mezelf vertellen, de spanning houden, maar met 1,63m en 61kg, bruine ogen heb je wel een beetje beeld.
Vrouw met piemel waar je echt alles mee kan is wel lekker idee he? Vind ik ook maar alleen al verdrinken in jouw heerlijke billen, tegen je aan kruipen en je borsten strelen mmm net zo mooi en lekker...
Anna - 24-03-2023 om 08:38
0


Hmmm lekker Lynn, dat vindt ik ook opwindend, de fantasie rondom iemand, hoe haar lichaam is, de geur, oogopslag, zachtheid van huid, zo geil en opwindend. Ik moest mij inhouden jou niet in het andere verhaal te betrekken.

Wat denk je met dit verhaal, een ommezwaai, of wil je liever ophouden? Ik wil zo graag intiem met je schrijven, je ruiken, voelen ontdekken, en vooral veel zoenen en onze handen hun gang laten gaan….
Lynn - 24-03-2023 om 09:13
0


Oohhh Anna, je bezorgt me weer helemaal kriebels...ik wil niet ophouden, ik wil jou tegen mij aanvoelen, mij tegen jou aanvoelen...zoen en de handen hun gang laten gaan ja...als ze dan over jouw lichaam glijden en bij jouw prachtigste plekje aankomen, voelen hoe heerlijk soepel mijn vingers naar binnen glijden terwijl we eindeloos zoenen... mmmmm

We kunnen hiervoor een nieuwe ketting beginnen maar ook gewoon hier verder gaan natuurlijk, net zo makkelijk ;-)

Ik begin hieronder een nieuw stukje, hoor ik wel of je het wat vindt. De titel "Met huisgenootje op onderzoek" kan dan nog steeds...



Samen met Fleur, mijn bestie, woon ik sinds sep in een flatje, we zijn best jong op kamers gegaan, allebei 17. Met Fleur altijd supergoed contact gehad, samen de HAVO doorgeploeterd. Mijn eigen ouders hielpen wel wat maar waren vooral druk met werk. Ouders van Fleur zijn gescheiden, haar moeder is nog best jong en ik vind het echt een mooie vrouw om te zien. Echt wel een mama maar ook jong van geest. Met haar kunnen we ook best makkelijk over hele persoonlijke dingen praten. Maar ik merk nog wel een kleine drempel en dat is...dat ik eigenlijk niet goed weet of ik nou op jongens of op meisjes val.. En nog eerlijker...als ik de moeder van Fleur, Anna, wel eens een knuffel geef als we weer weggaan, dan voelt dat zo heerlijk warm en vertrouwd, zij is als een mama voor mij maar de laatste keer leek ik even zelfs nog wat meer te voelen. Ik weet gewoon niet of dat komt doordat ik het gewoon heel goed met haar kan vinden of dat er meer...nou ja, weet ik veel, ik weet het gewoon niet, misschien moet ik er ook niet zo moeilijk over doen, ze is gewoon moeder van m'n bestie en klaar.
Anna - 25-03-2023 om 09:57
0


ik heb ook z’on zin in jou, en een heel mooi begin van een mooi verhaal, heerlijk


Het huis is soms best leeg zo, vooral nu mijn dochter Fleur samenwoont met Lynn, haar beste vriendin. Die twee kennen elkaar al zo lang en delen alles met elkaar. Het zijn hele lieve meiden. Lynn is net een dochter voor mij en knuffel mij ook regelmatig wat ik heel fijn vind sinds ik gescheiden ben van mijn man.
Hij is er vandoor gegaan met een blonde griet. Dom, grote tieten en een piepstemmetje.
Ik ben blij dat hij weg is. Even geen piemels voor mij hoor.

Ik heb vroeger wel eens wat met een vriendin gehad maar vermoede dat het een experiment was, en niet het idee had dat ik ook op vrouwen val.

De laatste keer en ik Fleur en Lynn zag keek ik met een andere blik naar haar, en voelde een heel warm gevoel toen ze mij omhelsde en mij heel zacht op mijn wang kuste. Haar borsten drukte zacht tegen mijn grote boezem en mijn tepels richten zich gelijk op toen ze zich omdraaide en nog een keer glimlachend over haar schouder keek.
Nee, nee dat kan niet. Ze is de vriendin van mijn dochter. 17 jaar. Ik 36. Nee.
We wilden de volgende dag gaan winkelen, en ik heb de hele nacht zeer onrustig geslapen, en was behoorlijk vochtig in de ochtend. Met een duffe kop onder de douche en deed mijn ritueel. Haren wassen, alles netjes glad scheren, en deed dat ook maar extra goed bij mijn poes.
Ik schoot nog even in een zachte legging en een leuke top, voordat ik mij zou omkleden, toen de voordeur openging en ze giechelend binnenkwamen, met croissant en lekkere dingen. “Suprise”, we hebben een ontbijtje!…
Lynn - 29-03-2023 om 08:09
0


"Jouw moeder is echt weer helemaal zichzelf he? zeg ik tegen Fleur als we bezig zijn met het verrassingsontbijtje.
"Ja, blij dat die gast weg is. Hij is en blijft mijn vader maar dat hij mama dit heeft aan kunnen doen, ik weet niet of ik m ooit kan vergeven"
Ik omhels Fleur, blij met zo'n heerlijke vriendin en hoe open we kunnen kletsen samen.
Bewapend met de broodjes, croissants, eitjes bellen we aan.

"Surprise, we hebben een ontbijtje" roepen we lachend als we Anna verbaasd zien kijken.
Ik zie wat een heerlijke zachte legging ze aan heeft, ben echt fan van zachte kleren. Ze ziet er echt weer zo mooi uit en als ze ons voorgaat naar de eettafel zie ik hoe de legging haar billen goed laat zien, ook haar bilspleet en het maakt me nieuwsgierig hoe zij er uit zal zien.
Als de spullen op tafel gezet zijn, knuffelen we elkaar. Weer voel ik de warme gloed door me heen gaan.
"Mag ik even voelen over de legging, die is volgens mij zo lekker zacht" Ik vraag het beetje beschamend, maar fleopte het eruit voor ik er erg in had.
"Tuurlijk Lynn, jij zeker" lacht ze en geeft een knipoogje.
Ik streel over de broek, ga heel voorzichtig langs haar billen en voel de reactie in mijn lijf. Ik laat zo min mogelijk blijken, weet zelf al niet wat ik met deze gedachte aan moet ten slotte.
Gelukkig haalt Fleur me uit de droom. "Kom, aan tafel jullie, alles wordt koud anders"
"Ja mama" reageer ik lachend en kijk niet alleen naar Fleur, ook naar haar moeder als ik mama zeg.
Anna - 01-04-2023 om 08:58
0


“De schatten”, ik heb veel klote jaren gehad met de vader van Fleur, maar mijn dochter is zoooo lief. Ze is mijn alles. We omhelsen elkaar even als Fleur het ontbijtje naar de keuken brengt en Lynn gebiologeerd naar mijn legging kijkt. “Mmm mag ik even voelen over de legging”? Ik knik onbewust ja, en volledig toestemment. Het moment dat haar hand mijn bovenbeen raakt en langzaam over de ,inderdaad, zachte stof streelt, krijg ik een tinteling in mijn schoot die op die manier al heel lang niet meer gevoeld heb.

Haar handen zijn zo warm en gaan dan bijna richting mijn lies, het maakt mij gek. Ik voel hoe mijn tepels zich oprichten, en ik draai met mijn heupen om het contact te verlengen. En voel nog even hoe haar ene hand over mijn bil gaat. Ooooh god wat gebeurt hier, en weet dat ik megaharde tepels heb die zeker zichtbaar zijn in mijn topje wat van hetzelfde materiaal is.

Fleur komt glimlachend binnen met een heel groot dienblad en dampende koffie, en ziet meteen dat ik een kleutje heb, en de harde tepels. “Heb je het koud , mam”. “Euhh stotterbik bijna, ja een beetje, en draai heupschuddend mijn billen. Zij weet net zo goed als ik dat het zweet mij bijna uitbreekt want zelf heeft ze ook snel harde knoppen. Alleen zijn mijn tepels en borsten en heel stuk groter.

Waarom heb ik dan ook geen bh aangedaan en voel ze meedeinen als ik naar de tafel loop en Lynn iedere beweging die ik maak volg.

Fleur zet alles op tafel en haalt ons beide uit deze droom. Lynn zegt nog ja mam, en we vallen aan op het ontbijtje.
Lynn zit langs mij op de bank die tegen de muur staat, en onze dijen raken elkaar de hele tijd. Het zorgt ervoor dat mijn tepels eerder nog harder worden dan ze al zijn, en nu echt door mijn topje priemen. Jeeetje ik word nat, en voel hoe mijn schaamlipjes dikker worden. “ wat is er aan de hand met mij, ik geil op de beste vriendin van mijn dochter”.
Lynn heft haar hand weer op mijn dij. “Waar heb je deze legging gekocht”, ik wil er ook eentje, en streelt weer over mijn dij. Oooh we komen straks langs die winkel. Het is een klein lingerie zaakje waar ze deze ook hebben. Ik heb er ook zo’n nepleren legging gekocht, die ik dadelijk aan wilde doen. “Of zal ik deze aanhouden”? En kijk Lynn bijna zwoel aan….
Lynn - 03-04-2023 om 07:36
0


De zachte legging van mama Anna voelde echt zo lekker zacht en toen ik even over haar billen streelde...mijn lijfje gloeide en tintelde.
Ik kon mijn ogen ook niet van haar afhouden toen ze naar de tafel liep, haar billen, borsten die zo heerlijk heen en weer gingen. Volgens mij waren haar tepels ook heel hard maar dat kan natuurlijk door van alles komen.

Aan tafel zitten we naast elkaar, onze benen dicht tegen elkaar. Ik kijk even opzij en zie dat er eigenlijk wel meer ruimte is. Zou ze expres zo dicht tegen mij aan zijn gaan zitten? De gedachten doet mijn gezicht gloeien.
Ik leg voorzichtig weer een hand op haar dij, voel die heerlijke zachte legging.
Waar heb je deze legging gekocht, ik wil er ook eentje" zeg ik en maak gelijk van de gelegenheid gebruik ietsje over de binnenkant van haar dij te strelen.
"Oooh we komen straks langs die winkel. Het is een klein lingerie zaakje waar ze deze ook hebben. Ik heb er ook zo’n nepleren legging gekocht, die ik dadelijk aan wilde doen. “Of zal ik deze aanhouden?"
Ze kijkt me vragend aan met een blik in haar ogen die haast betoverend op mij werkt.
"Ik vind het allebei mooi, zo'n neplerenlegging staat jou denk ik ook wel dus maakt me echt niks uit" zeg ik en mijn stem schiet haast beetje over van enthousiasme. "Jou staat alles" lach ik en ooo shit, ik weer...spontaan geef ik haar een kusje op haar mond. Shit shit, waarom kan ik me nooit inhouden. "Ooo sorry, ik reageerde te enthousiast, die legging is gewoon echt zo mooi en zacht, ben er beetje verliefd op" giechel ik...pfffff...Lynnie Lynnie...roep ik mezelf in gedachten tot de orde.

Anna - 10-04-2023 om 11:31
0


Mijn dochter kijkt hoe Lynn over mijn dijen aait. Dat doet ze vaker hoor, ze vindt het heerlijk om zachte stofjes te voelen, en knipoogt naar mij.
Nou dat houd ik deze aan en krijgen jullie beide iets moois uit die winkel. Ik draai mij om, en strijk zelf over mijn ronde billen en kijk nog even naar Lynn die met glinsterende ogen en bijtend op haar onderlip naar mijn billen kijkt.
Nu voel ik een heel warme opwinding door mijn lichaam stromen. Geilt de beste vriendin van mijn dochter op mij?
Tijdens het ontbijt komen onze dijen regelmatig tegen elkaar en smullen we van alle heerlijkheden. “Nu moet ik stoppen”, anders kan ik dadelijk niet meer door de deur, en strijk bijna wulps over mijn kont. Lynn volgt iedere beweging en geeft mij een speels tikje erop. “Hmmm prachtige billen hoor”. En haar wangen kleuren een beetje…..
Ik moet even een bh aandoen en wat make up en dan kunnen we, zeg ik maar snel. Ik schiet een van mijn meest sexiest bh, bruinrose aan en schud mijn grote borsten erin.
Ik doe ook bruinerose kanten string onder de legging aan en merk dat ik best vochtig ben. “Waar gaat dit naartoe denk ik nog even maar schud even met mijn hoofd.
[i[/i]
Lynn - 12-04-2023 om 08:02
0


Ik zie in gedachten weer hoe de moeder van Fleur over haar eigen billen strijkt. Met die heerlijke zachte legging erover heen...wat zou ik graag die billen voelen...
Met onze dijen die elkaar regelmatig aanraken tijdens het ontbijt, voel ik het heerlijk tintelen in mijn lijf.
Als ze van tafel opstaat en weer over haar billen wrijft, ze beetje beweegt (doet je dat expres of is dat mijn whisfulk thinking??). In een reflex geef ik er een tikje tegen. "Hmmm prachtige billen hoor" zeg ik en voel mezelf kleuren.
"Ik moet even een bh aandoen" zegt ze en volgens mij nog meer maar dat hoor ik al niet. Ik zie haar weglopen en kijk nog weer naar die mooie billen in die zachte broek...
"Ik ga nog even naar de wc zeg ik tegen Fleur
Als ik in de wc mijn slipje naar beneden doe zie ik de slierten geil in mijn slipje. Even ga ik langs mijn kutje en voel dat ik bijna niks nodig heb om tot een orgasme te komen...Ik streel over mijn klitje en probeer zo zacht mogelijk te doen. Ik bijt hard op mijn onderlip om het geluid te onderdrukken als ik klaarkom.

Ik geil gewoon echt op de mama van Fleur, hoe erg is dat? Ik veeg me schoon, ook mijn slipje zo goed als mogelijk. Ik zie dat er een pakje inlegkruisjes staat en pak er eentje uit om in mijn slipje te doen.

Ik voel mijn wangen, ze zijn gloeiend,. Ik hoop dat dat wegtrekt.

"Grote boodschap" lacht Fleur en ze kijkt me aan met een blik dat duidelijk maakt dat ze volgens mij donders goed weet wat ik heb gedaan.
"Volgens mij vindt mama jou best heel leuk" fluistert ze.
Ik kijk haar geschrokken aan. "Wat bedoel je"
"Ssttt ze komt eraan" reageert Fleur
Anna - 14-04-2023 om 08:29
0


Op het laatste moment heb ik mijn topje verwisseld voor een ander topje wat mijn grote borsten nog mooier doet uitkomen. Ik mag alleen niet te ver voorover buigen want dan vallen mijn tieten eruit. Ik heb een behoorlijk diep decolleté.
Lynn staat bij mijn dochter en ze fluistert iets in haar oor. Haar wangen zijn best rozig en ik voel weer die kriebel door mijn lichaam tintelen. Maar goed dat ik een string aan heb gedaan, al heb ik er niet veel aan want ik word iedere keer natter als Lynn zo naar me kijkt.
Ik draai een klein rondje voor mijn dochter en Lynn. “Mag ik zo mee”?
Fleur kijkt naar mij en knipoogt naar Lynn, wat ben je toch mooi, mama, zegt ze en kust mij op de wang, en spoort Lynn aan hetzelfde te doen. Door de zachte lippen van fleur komen de hete warme lippen van Lynn niet op mijn wang maar op mijn hals. Oooh ik kreun bijna, en voel haar hand op mijn bil en zelfs even door mijn bilspleet glijden, waar de legging, door mijn volle billen, diep in zit.

Mijn diepe zucht spreekt boekdelen. “Kom we gaan”, zegt Fleur glimlachend en streelt over mijn borst.” Mooie bh mam”! Mijn tepel reageert meteen. Oooh nee mijn dochter ook al….
Lynn - 14-04-2023 om 09:11
0


We lopen richting auto. Die staat ergens op de grote parkeerplaats hier bij de flat, stukje lopen.
Ik hou Fleur even tegen zodat we iets achter haar moeder lopen.
"Wat deed jij joh?" fluister ik en kijk haar ondeugend aan.
"Wat bedoel je" vraagt ze onschuldig.
"Bij mama, je weet donders goed wat ik bedoel"
"O even over haar borst strelen bedoel je? Dat doe ik wel vaker hoor en ik deed het ook beetje voor jou"
"Hoezo?"
"Nou, ik zag jou wel over de billen van mam strelen en hoe je daar volgens mij...best beetje geil van werd"
Ik voel mezelf kleuren, probeer er over heen te praten.
"En jij, wat vind jij van jouw moeder dan, als je zo over haar borsten aait, dat doet toch niet elk kind bij zijn moeder op jouw leeftijd nog, wees eerlijk!"
Nu zie ik Fleur ook iets kleuren. "Ik vind mama best een hele mooie aantrekkelijke vrouw ja, kijk" wijst ze op de billen van haar moeder en we zien de borm heel mooi, haar bilspleet is goed te zien door de legging.
"Heeee dames, niet fluisteren in gezelschap he?" reageert haar moeder nu ineens. "Wat zitten jullie te smoezen met elkaar? Niet over mij toch he?"
"Toch wel mam, je ziet gewoon nog supermooi uit voor je leeftijd" begint Fleur
"En aantrekkelijk" flap ik eruit en weer voel ik mezelf kleuren.
Haar moeder stop even en draait zich naar ons toe. "Aah super lief van jullie schatjes" waarop ze ons omhelst. Ze geeft Fleur een kus op haar mond, op zich niet gek, moeder en dochter. Dan draait ze naar mij toe. Even een momentje van twijfel maar dan krijg ik ook een kus op mijn mond waarop ze over mijn wang aait. "Je bent een lieverd Lynn, zo blij met jou als vriendin van Fleur"
Ik zie Fleur een beetje grijnzen.
"En ik ben blij met jou...mama" zeg ik. waarop we elkaar omhelzen en weer een kus op de mond geven, net iets langer dan de vorige keer.
Haar warme zachte lippen tintelen heerlijk na als we alledrie omarmd het laatste stukje naar de autp lopen.
Anna - 27-04-2023 om 10:54
0


(Sorry Lynn, dat ik al zo lang niet geschreven heb, ik was weer eens ziek, en begin mij gelukkig weer wat beter te voelen, ben ook niet gestopt in het andere verhaal maar had er de fut helemaal niet voor)

Als we naar de auto lopen voel ik nog steeds de tinteling van Fleurs lippen tegen de mijne gloeien. Haar hand in mijn zij aan de ene kant en die van mijn dochter aan de andere kant. Weer voel ik de hand van Fleur richting mijn billen gaan en voel hoe ze er weer overheen streelt, en kijk haar met hoopvolle ogen diep aan. Gelukkig stopt ze niet en streelt door mijn bilgleuf, wat makkelijk kan, nu de ultrazachte legging er helemaal tussen gekropen is. Ik voel mijn minieme string langzaam maar zeker vollopen met mijn geile sappen. Het tintelt daar nu de hele tijd, en als de lenige vingers van Fleur of mijn dochter er aan zouden komen wist ik niet hoe snel ik mij zou overgeven. Wat voor moeder ben ik toch, sex met mijn eigen dochter en haar vriendin. Mijn tepels zeggen iets heel anders want ze zijn pijnlijk hard en priemen dwars door het stof, wat mijn dochter haar fijn opmerkt. “Ja mam, daar ik ook altijd last van”, en streelt er express wat ruwer overheen. Ik zucht nu heel, en met een iel stemmetje weet ik er nog net uit te persen, “kom dames in de auto”.

Ik rijd veels te snel, om maar eerder bij de winkel te zijn. Welke eerst, dat lingeriewinkeltje of die andere….
Lynn - 04-05-2023 om 07:44
0


Geeft niks lieverd, hoop dat je weer opgeknapt bent nu. En ik denk dat je hier Fleur en mij door elkaar hebt gehaald. Fleur is je dochter ;-)

Terwijl we naar de auto lopen, streel ik de mama van Fleur weer even over haar billen. Het lijkt of ze iets langzamer gaat lopen en ik kan nu even heel duidelijk over haar bilspleet strelen. Oee ik voel nu echt duidelijk een stroompje uit mijn kutje lopen. Wat zou ik nu graag mijn hand in haar legging laten glijden, echt haar billen voelen...De gedachte maakt het er niet makkelijker op de boel beneden schoon te houden. Ik hoor mezelf zwaarder ademen.
"Kom dames in de auto" zegt ze dan en ik ben blij dat ik even wakker geschud word.
Fleur en ik gaan allebei achter zitten. Ik leg mijn hand op Fleur d'r been. "Ben blij met jou als vriendin" zeg ik en wrijf over haar been "En met jouw moeder" vul ik aan en buig me naar voren en geef haar moeder even een kus. Meer kan helaas niet in de auto.

"Mam, je mag hier maar 50 he?" roept Fleur ineens. Ik had niet eens door dat we te hard reden.
Anna reageert nauwelijks, rijdt door en Stopt even later voor een winkeltje dat wat achtergelegen ligt.

"Dit is mijn favoriete lingeriewinkeltje meiden" zegt ze en ik ben heel benieuwd waarmee we deze winkel uitstappen.
"Ohhhh je bent echt een mama voor mij. Dit doe je toch niet met de moeder van een vriendin normaal gesproken?" zeg ik en ik hoor mijn stem van enthousiasme overslaan. Ik omhels Anna en als ik me daarna weer terugtrek en we elkaar aankijken...geeft dat een heel apart gevoel in mijn buik..aarzelend ga ik iets naar voren. Zij doet hetzelfde. Dan voel ik haar lippen tegen de mijne, voel ik haar tong, haar tong! Meteen trekt ze terug. "Oooh sorry Lynn, sorry, ik ..." "Ooo geen sorry nodig, echt niet. Heel eerlijk was het best fijn zo dicht bij elkaar" reageer ik en ik voel en kleuren tot in mijn nek.

"Kom erin dames. Anna, leuk dat je er weer eens bent en twee beauty's mee zie ik" zegt iemand lachend, kennelijk de eigenaresse van het winkeltje. Blij dat we weer even op aarde geland zijn maar ik weet bijna zeker dat Anna die sorry niet echt meende... die gedachte...mijn kutje wordt alweer natter...
Anna - 19-05-2023 om 13:26
0


Sorry lieverd, ik probeer snel weer te schrijven. Ik ben al weer ziek geweest. Longontsteking deze keer.
Het gaat weer beter. En wordt weer opgewonden. Hoop dat je mij vergeeft.

Ik geil nog steeds op je !!
Zo heerlijk dit verhaal nu!
Jou geile Anna
Anna - 20-05-2023 om 09:06
0


Hoop dat je mij kan vergeven LynnIk heb echt iedere snelheidsovertreding gemaakt op de weg naar mijn favoriete lingeriewinkeltje. Ze verkoopt ook een beperkte collectie sexy kleding, en verder achter in haar stulpje is de speciale afdeling, met kinky kleding.

Mijn dochter brengt mij gelukkig bij de les als ik bijna 80 rijd waar ik maar 50 mag. Gelukkig zijn we er al, en schuifel ik dicht tegen Lynn en Fleur aan die me stevig vastpakken en voel hoe Lynn haar handen over mijn billen laat glijden. Fleur wordt al verwelkomt door Liselore. Ik sta telkens weer verbaast hoe groot haar borsten zijn en hoe enorm sexy ze is. Fleur kleurt zelfs een beetje want zij staart net als Lynn naar haar geweldige voorgevel die net haar tepels niet zichtbaar heeft.
Ik draai mij naar Lynn toe en kus haar zacht en laat mijn tong speels in haar mond glijden, en voel meteen die van haar. Het tintelt meteen bij mij en ook vast bij Lynn want ze kleurt tot in haar haar als ze stamelt dat het niet erg is. Bij mij staan mijn tepels al de hele ochtend hard maar nu knallen ze echt uit mijn topje. En mijn superzachte legging zit nu mega strak en diep tussen mijn billen en mijn schaamlippen wat een heftige cameltoe oplevert. Lynn draait wat om mij heen en ik voel hoe vreselijk glibberig ik ben. Mijn sapjes lopen gewoon uit mijn kutje.

Mijn dochter wordt al meegenomen door Lise, en wenkt ons ook. “Ik heb twee prachtige setjes voor deze schoonheden en begeleidt ze naar een grote paskamer waar makkelijk meer mensen in kunnen. Gegiechel en gestommel horen we, en ook decwoordjes, “ nee jij dan”.

“Laat zien dames kirt Lise, en zowel Fleur als Lynn komen in hun nieuwe lingerie naar buiten. God wat een schoonheid. Een prachtige c cup en haar billen verpakt in een nietig klein stringetje met een schattig gordeltje, waar één kous wat verkeerd zit.
Ik snel mij naar haar toe terwijl Liselore de duidelijk grotere borsten van Fleur goed legt. Mijn dochter kleurt weer en zie dat haar tepels net zo hard staan als de mijne.
Mijn warme handen glijden om de kousenrand en frunik wat aan de jarretelles. Ik ruik haar zoete kutje zo vlak bij mijn gezicht en kom omhoog waar mijn volle F cup tegen haar mooie borsten glijden en ik haar kin even omhoog til, en kus. Onze kus duurt nu langer, veel veel langer tot we gegrom horen van mijn dochter enLise. “De volgende sessie dames en we lopen naar achter, waar de kinky spulletjes en haar beroemde zachte leggings en catsuits zijn.
Lynn - 25-05-2023 om 08:38
0


Als we bij de winkel zijn en we zo naast Anna lopen, kan ik het niet laten mijn handen over haar billen te laten glijden. Haar heerlijke zachte legging..Wat zou ik graag mijn hand daarin laten glijden en zo haar zachte billen willen voelen..
Zo een beetje in gedachten, draait Anna zich naar mij toe en kust me. Ik voel haar zachte tong en mijn kutje dat volgens mij al behoorlijk nat was, laat weer een vleugje room stromen. Ik schrik er ergens wel een beetje van maar tegelijk is dit gewedlg, ik hou echt van haar. Ik voel mijn hoofd gloeien en zeg gauw tegen Anna dat dit niet erg is allemaal. Als ik mijn hoofd van verlegenheid wat neerbuig zie ik haar tepels door haar topje, ze zijn echt keihard en het is totaal niet koud nu..Wens is de vader van de gedachte zei mama wel eens maar dit ...Nee, Lynn, kom..

Ik pak mezelf weer beet en we gaan de winkel inm waar Liselore ons helpt. Fleur en ik hebben echt prachtlingerie aan vind ik. Liselore helpt Fleur het goed te doen en Anna helpt mij. Haar gezicht is nu zo mooi tussen mijn benen als ze de kousrand goed doet. Liefst zou ik me nu iets bukken, haar hoofd beetpakken. Dan komt Anna omhoog en ik voel haar warme grote borsten tegen mijn tietjes aandrukken. Ze tilt mijn kin iets omhoog en weer voel ik de zachtheid van haar lippen, strelen onze tongen elkaar.

Maar dan roept Lise ons tot de orde en gaan we naar de plek van de kinky spulletjes en zachte leggings, catsuites. Ik zie al gelijk een hele schattige maar zie voor mama Anna ook een geweldige legging en een catsuit. Bij de andere spulletjes kijk ik mijn ogen uit, ik ben echt nog zo onervaren hierin.
Ik wijs naar de legging en ga dwars op Anna naast haar staan. "In die leggiing kom je nog beter tot je recht" zeg ik en met mijn ogen dicht laat ik mijn ene hand over haar bilspleet gaan, mijn andere voorlangs waarna ik snel mijn handen weer terugtrek. Doodeng maar I dit it! Ik voelde Anna...
Anna - 03-06-2023 om 12:08
0


Als Fleur even niet kijkt en zelf druk in de weer is met Lise, komen onze lippen als vanzelf tegen elkaar. Ik voel hoe mijn hele lichaam volstroomt met opwinding. Honger, sexuele honger die ik al even niet meer zo gevoeld heb. Als haar vingerrs dan achter door mijn bilspleet glijd zucht ik diep, en voel hoe mijn mijn kutje echt kliedernat wordt, en mijn stringetje een doorweekt stukje stof is. Ik duw automatisch mijn heupen tegen Lynn haar hand aan als deze tegen mijn venusheuvel drukt. Jeetje wat ben ik geil op haar. Maar dat kan niet, het mag niet, en Fleur kijkt mij streng aan. En mimit, maaam. Zelf duwt ze haar borsten verleidelijk vooruit om Lise te imponeren die er gretig gebruik van maakt om de maat nogmaals te meten.
Als ik naar mijn eigen dames kijk zijn mijn tepels spijkerhard en de juiste aanraking zal een miniorgasme tot gevolg hebben.

Net op tijd lopen we richting de kinkyafdeling waar Linn een hele sexy zachte legging voor mij uitkiest en een catsuit met allerlei ritsen in een nepleren uitvoering. Het pakje is klein maar het streched compleet om je lichaam glimlacht Liselore.

Ik volg Lynn die nu mij vergezelt als Fleur en Lise op zoek gaan naar iets anders. “Niet viespeuken he dames tetert mijn dochter”.

Ik trek eerst mijn eigen legging uit om de andere aan te proberen en sta met mijn billen richting de wand, en als ik buk, heeft Lynn een fantastisch uitzicht op mijn grote decolleté . Ze kijkt met roze wangetje naar mij en glimlacht als ik de legging over mijn billen trek. Deze zit als gegoten en glijd weer tussen mijn billen en heeft een kleine cameltoe van voren. “Is dat niet te sletterig”, vraag ik gemaakt meisjesachtig en laat express mijn billen uitbundig zien en voel haar warme handen weer tussen mijn bilspleet. Ik kijkt haar aan als ik mijn hoofd omdraai en laat mijn ogen langzaam dicht glijden. We voel de geilheid tussen ons in en duw mijn kont steeds verder tegen haar hand. Zou ze het durven….
Lynn - 08-06-2023 om 10:01
0


De lieve warmte van Anna, haar mooie volle volwassen figuur, de stroomstoot die door me heen ging toen ik even langs haar billen voelde...ik durf het niet te denken maar ik voel me verliefd. hoe kan dat? Ze is zoveel ouder maar ik voel me zo fijn en veilig bij haar.
Als mijn hand weer voorzichtig tussen haar billen gaat en ik zo lekker haar bilspleet voel, voel ik tegelijk weer een straaltje van mijn geil lopen..Ik ga weer iets verder... en dit kan toch geen inbeelden zijn? Haar kont gaat echt dichter tegen mijn hand..
Ik ga nog iets verder met mijn hand...omg...ik voel haar warme geil, dit is echt haar vocht...ik...ik...ik...ik kan mezelf niet meer tegenhouden...Owww Anna...Ik begin haar uitgebreid te zoenen en mijn hand is nu volop bij haar kut...mijn vingers voelen nat...
Dit is waanzinnig, dit kan niet maar het is zooo lekker en zooo fijn...Mijn andere hand glijdt haar heerlijk zachte legging in, op haar warme zachte volle billen...haar tong glijdt glad over de mijne, oowww mama Anna...
Dan schik ik even wakker lijkt het wel. "Ooo sorry sorry" roep ik weer maar ze legt haar vinger op mijn mond, dwingt me stil te zijn
Anna - 24-06-2023 om 10:26
0


“Sorry dat het zo lang duurde lieve schat, denk je dat het andere verhaal waarin ik Eve ben nog leeft? Zou jij daar nog in eillen doorgaan?” Leentje van VHEL, deed daar ook mee?

Steeds dichter voelde ik haar vingers tussen mijn billen en nam een dierlijk verlangen het bijna over van mij toen we even heel intens kusten. Nou ja we stonden gewoon te tongzoenen. Diep geil nat en heel heel vurig. Sttttt je moet stil zijn toen mijn hoofd het weer over nam en Lynn vurig van verlangen naar mijn grote borsten staarden , en met samen geknepen ogen haar hoofd oprichte voor de volgende kus.
“Mijn dochter , jou beste vriendin’Lynn. Dat kan toch niet waar zijn gaat er door mijn hoofd. Je lingerie die je nu aan hebt is voor een overspelige vrouw maar bij Lynn is het mooi dat ik bijna zwicht. Mijn kutje stroomt over van geulheid en voel dat het minime stringetje de strijd vetloren heeft en mijn legging nat wordt.

Ik voel hoe je vinger langs mijn billen strijkt ertussen , al weer, en nu ben ik degene die heel diep zucht en een kreuntje laat. Nu is het Lynn die lacht en mij heel volwassen en geil bekijkt. Als vrouwen onder elkaar. Mijn tepels zijn spijkerhard en priemen als harde knopen gezwollen dwars door het topje en zijn mijn tepelhoven net niet zichtbaar en blijven nauwelijks onder het stof.

Dan staat Fleur en haar partner in crime ineens beide in ons hokje. ‘Nu ben jij asn de beurt mam. ‘.
Ze slepen ons mee naar het rek waar een latex slipje en een latex jurkje naast een vrij degelijk uitzient leren jurkje hangt. Wat ik wil pakjen. ‘Nee mam, deze en pakt het latex setje.
De twee meiden kijken me vol verwachting aan en Lynn helemaal als ik naar het openstasnde hokje loop en het gordijn eil sluiten. Weer twee schuddende hoofdjes.
We zullen je helpen Mam , zegt mijn dochter grmeen als de eigenaresse Lynn medneemt om nog iets uit te zoeken. “Ik probeer mijn legging samen met mijn string tegelijk uit te trekken zodat mijn dochter het kletsnatte stukje stof niet ziet, maar dat mislukt. Ze heeft het al lang gezien hoe nat ik ben , maar zegt niets. Nu mijn topje mijn borsten zwaar en bevallig nog maar net gevangen in de sexy bh. Fleur heeft haar vingers al bij de sluiting en doet de bh uit. Net zoals ik dat ook altijd doe en strijkt over mijn tepels dir werklijk direct in verbinding staan met mijn kutje. Mijn dochter lacht alleen.

Dan staat Lynn er weer met een paar torenhoge naaldhakken. ‘Je slipje mams’ en ik mompel onhoorbaar, ‘ohh god’.

Ik ruik zelf hoe geil ik ben wat beiden meiden ook wel weten en helpt de eigenaresse mij in het latex slipje en fluistert in mijn oor, “ deze lekt niet door schat’. Ze talkt mijn lichaam in en het latex jurkje zit even later als een tweede huid om mijn ronde vormen. Lynn doet de pumps asn en sluit de enkelbandjes. Mijn tieten komen voor een groot gedeelte vrij en mijn tepels priemen er nu helemaal doorheen. Het jurkje eindigt 10 cm boven mijn knie en is daardoor nog best degelijk.

Lynn heeft een spuitbus en sproeit alle talk er vanaf en wrijft samen met mijn dochter het jurkje schoon. Steeds weer over mijn billen mijn borsten. Wowwww zegt de drie dames in koor.
Ik moet toegeven dat het heel heel sexy en mooi staat. En kijkt nu naar het rek en zie een legging van hetzelfde materiaal Deze is voor jou Lynn en houd deze voor haar heupen. ‘Die draag je je zonder slipje, zegt Fleur duidelijk en begint al Lynn uit te kleden. Jarretells uit kousen en haar slipje wat duidelijk ook nat is. Ik pak alles snel van haar over en zeg al dat we die kopen en druk het slipje even onder mijn neus. Oooh hemeltje wat lekker.

Lynn laat het zich maar bevallen en glijd soepel in de legging. Die ook weer naadloos aansluit en iedere detail van haar billen laat zien en slechts een beetje een cameltoe heeft. Het topje wat ik uitkies is van de stif waar ook mijn eigen legging van is gemaskt. Superzacht maar heel uitdagend en heeft een diepe jnkijk. Bh loos staan we beide nu elkaar aan te kijken totdat mijn dochter zegt. ‘Kom we gaan wat eten’.




Anna - 29-06-2023 om 15:44
0


Eten? Zo gaan eten in deze supersexy hoerige kleding?
Mijn dochter heeft soms de gekke vijf minuten en geeft zelfs een tik tegen mijn kont die heel rond en enorm strak in de latex jurk zit. Je ziet bijna mijn bilspleet erdoorheen van het zweet wat zich tussen de latex en mijn huid zit. Als Lynn over mijn dij strijk gaan er weer hele hevige sidderingen door mij heen die ik niet meer kan verdringen. Ik draai mij naar haar toe en vlei mij tegen Lynn aan zodat grote dames borsten tegen de mooie C cup van Lynn komt. Ze kijkt verwachtingsvol naar mijn borsten en neemt de rits vast die tussen mijn bollende grote borsten zit en trek deze ietdjes naatr beneden . Al die tijd zijn mijn tepels pijnlijk hard, en moeten grondig gekneed worden. “Pak haar Lynn”, zegt mijn dochter streng in haar leren lingeriesetje met dijlaarzen en paardenstaart ziet ze er uit als een ware meesteres, en zo gedraagt ze zich ook.

Ik weet niet waarom maar het bevalt mij wel, haar dominante gedrag heeft een over heel opwindende werking over mij. Lynn luistert ook meteen en de rits gaat zover naar beneden dat mijn tieten als rijpe meloenen eruit rollen. Ik zucht als Lynn ze vastpakt en haar lippen op de spijkerharde tepels zet. Ooooooo ja zuig erop, hijg ik bijna, wat mijn dochter vast gehoord heeft.
Lynn zuigt kneed en bijt in mijn lekkere tepels en rits de jurk, die van voren zit, helemaal open. Naakt sta ik bevallig voor de beste vriendin van mijn dochter, en Fleur zit met haar hand in het kleine slipje van de geile verkoopster. Wat ziet lynn er heerlijk uit en plant mijn lippen op haar mond en trek haar dicht tegen me aan. Onze tongen gaan nu op in een wellust van opgekropte geilheid en verslinden elkaar bijna. Dan streel ik haar billen die nog in de prachtige latex legging zitten en stroop deze van haar plakkerig lekkere kont. Mijn huid is net zo plakkerig met een laagje zweet bedekt en ruikt speciaal naar latex en onze geile kutjes. Godddd wat ben ik nat en hoor mijn dochter weer. “Bef haar kut Lynn”! Lynn zakt meteen door de knieën en komt op de hoogte van mijn spiegelgladde kutje dat glinstert van geil en geefteen likje. “Beffen!, niet kleine likjes” zegt Fleur streng. Als in een droom voel ik hoe de begerige ongeduldige mond mijn rijpe slettenspleet raakt. Ik tril met heel mijn lichaam en alle spanning die tussen ons is opgebouwd komt er meteen uit.

Als Lynn mij nog een keer stevig likt kom ik al klaar en sproei een klein stroompje kutvocht in haar mond. Een heel goedkeurend geluid komt uit de mond van Lynn en voel hoe ze nu echt begint te beffen. Waar zou ze dit geleerd hebben? Met Fleur, ik heb het haar geleerd. En voel me opgelaten dat ik mijn dochter zo veel toelaat. Maar ze ziet er zo vreselijk geil uit.
Fleur kijkt met haar benen uit elkaar en handen in de zij hoe Lynn mij veft en laat zichzrlf grondig likken door de bevallige verkoopster die haar impossnte boezem maar nauwelijks in de kleine bh kan houden. Het leren slipje wat mijn dochter aan heeft is kruisloos en haar rode gezwollen schaamlippen steken er als een rijpe vrucht doorheen.

Ik nu ook de vingers van Lynn in mijn kut glijden zelf even in mijn gaatje wat een diepe diepe zucht oplevert aan mijn kant. Ik ben zooo geil dat ik kutgeil stroom en Lynn alles gulzig doorslikt.

Nu jij mama, bef dat hoerige geile teefje klaar, dat wil wil ze al weken. Ze vingert zich de hele dag door klaar op jou geile tieten en steekt haar neus in je gedragen slipjes. “Mijn slipjes? “ Nu snap ik waar mijn rose strings gebleven zijn. Het wind mij alleen maar meer op.

Het maakt mij allemaal niets meer uit en begraaf mij in de zeiknatte kut van Lynn. Lynn kreunt zo hevig dat ze onder mijn eerste tongstreling ook al klaarkomt. Ze sproeit mijn gezicht onder met haat kutvocht dat rijkelijk uit haar geile gladde spleet stroomt.
Mijn vingers glijden nu ook in haar kutje en vinger haar steeds dieper en weer iets terug tot ik haar plekje vindt. Dan trilt haar hele lichaam en squirt ze mij volledig onder. Mijn gezicht hals en mijn grote dikke tieten. Ik vinger weer door tot Lynn weer komt en weer nu ook in haar kontgat waar ik twee vinger in pers. Ooooja krijst lynn bijna, neuk mijn gaatje en komt voor de zoveelste keer klaar en zucht ineens met haar hoofd op mijn zachte grote borsten. Fleur kijkt goedkeurend. Maar heeft nog iets voor ons in petto dat voel ik gewoon. Iets extremers.











Anna - 30-06-2023 om 18:08
0


“Hopelijk gaat het goed met je lieve schat. Maar nerm je tijd he. Ik ben vaker degene die laat is.
Ik was zo vreselijk geil na een avondje stappen met mijn dochter dat ik wel iets moest schrijven Tot ze binnenkwamen. Bloooooos

Liefs Anna”
Lynn - 08-07-2023 om 11:00
0


lieve lieverd ik ben er nog hoor! Weekje weggeweest en ook nog eens afspraken. Hoop snel weer te reageren. Het verhaal van Nieuwe Klasgenootje wil ik ook nog wel reageren maar kom ik dus ook niet aan toe maar owww Anna...ik krijg al heerlijke kriebels als ik aan jou denk, dan glijden mijn vingers alweer naar zalige plekjes van jou en gaat mijn tongetje mijn vingers snel achterna...in gedachten lieverd en mama van mijn vriendin hihi, mmmm doe mij zo'n lekkere vriendinmama love youuu!!

Jouw Lynn
Anna - 09-07-2023 om 20:48
0


“Doe aub rustig lieverd, en geloof mij dat jij mij altijd opwind, zelfs nu weer als ik korte regeltjes weer doorlees. Mijn poesje tintelt zo lekker, wat ook komt doordat ik 2 dagen op het naaktstrand heb gelegen en mijn kutje lekker veel zon heeft gekregen .

Hel erg fout maar heb mij twee keer op mijn buik liggend klaar gevingerd. Erg he. De koele zee hielp niet om mij hitte af te blussen

Dus neem je tijd schat, ik wacht op je hoor!

Liefs Anna”
Lynn - 12-07-2023 om 08:42
0


Fleur is een lieve schat maar soms heeft ze het hart iets te veel op de tong. Ze had me beloofd er niks van te zeggen, dat moment dat ik bij hun was, in de badkamer en het slipje van haar moeder in de wasmand zag. Ik pakte het, drukte het tegen me aan en snoof de geur op, deze moest nog vers zijn! Ik likte er overheen en waande me in de gedachten dat ik de kut van haar moeder, van Anna aan het likken was. Het maakte me waanzinnig geil en ik begon me te vingeren. Juist op dat moment kwam Fleur de badkamer in. Ik had m niet op slot gedaan, doen we eigenlijk nooit. "Lynn! Wat doe je? Je zit op mama's string te geilen? Serieus"
Ik schrok me rot. "Pleasssse don't tell her" smeekte ik zowat.
Ze beloofde het maar vandaag flapte ze het er uit. Shitterdeshit. Ik voel me knalrood worden, kijk schuchter even naar Anna. Fleur roept het nog een keer "Bef dat hoerige geile teefje klaar, dat wil wil ze al weken. Ze vingert zich de hele dag door klaar op jou geile tieten en steekt haar neus in je gedragen slipjes"
Ik durf bijna niet te kijken maar als ik dan de tong van Anna langs mijn kutje voel glijden, kom ik al gelijk klaar en als ze me dan hevig vingert en haar vingers ook in mijn kontje gaan, kom ik gelijk nog een keer squirtend klaar. "Owwww jaaaaa mamaaaaa" kreun en gil ik en als een klein kind begin ik stevig op de enorme tepels en tieten van Anna te sabbelen, pak haar waar ook maar kan stevig beet. "Ik hou van jou mama" kreun ik en ik lik zo over haar buik tot ik bij haar natte moederspleet kom. Zo enorm veel geil vloeit eruit, ik kan het gewoon drinken. Ik duw een vinger in haar kont en hoor haar kreunen. Dieper, zo diep als kan duw ik m erin.

Dan staat Fleur ineens bij ons. Wat heeft ze daar? Een dubbele dildo? Neuk elkaar nu echt! We willen dit zien. Ik zie dat de staaf glimt. "Ja, Lynn, verkoopster en ik hebben al wat voorwerk gedaan..."
Anna - 26-07-2023 om 08:57
0


Ik wist het wel dat Fleur aan het sexen was met Lise. Dat heeft ze mij al een keer verteld interesse te hebben in haar.
Ik heb alleen maar oog voor Lynn die jammer genoeg haar vinger uit mijn kontje laat glijden. Ik was er bijna . En ik vloei als een bezetene , zo veel is het anders nooit. Lynn is ook kliedernat en voel stiekem van achter in haar kutje als Fleur met een dubbele glimmende dildo aan komt zetten.
Fleur is erg dominant en als het op sex aankomt is zij de meerdere. Meteen schiet ik en ook Lynn in een onderdanige rol. Twee teefjes die niet van elkaar af kunnen blijven. We moeten met onze knieën en billen omhoog naar elkaar toe zitten. Fleur laat de staaf van zeker 40 cm met aan beide zijdes en flinke eikel door mijn natte kut glijden, zo ook bij Lynn. We kreunen zwaar en ik voel de eikel naar binnen glijden. Oooh god wat voelt dat geil vooral als ik de billen van Lynn tegen de mijn voel drukken. Hij zit er helemaal in als Fleur haar kutje aan mij aanbied. “Beffen mama, bef je geil dochter”! Ik hoor dat lynn de hoerige Lise aan het beffen is en Fleur ondertussen twee tepelklemmen op mijn tepels plaatst. Het maakt mij alleen mar nog geiler. Ik moet naar voor en weer naar achter zodat en billen nu flink tegen elkaar kletsen. “Ooooh kut ik kom”, en krijg een harde pets op mijn kont waardoor ik het helemaal niet meer kan tegenhouden. Fleur is boos. “Jij eerst klaarkomen, he”. Ik zal je leren en gaat met haar kutje voor mijn mond staan en begint te plassen. Ze geilt daar enorm op en om het nog erger te maken moet Lynn mijn gezicht dat volledig ondergeplast is aflikken. Ik draai langzaam richting haar uitstekende tong. De dildo zitnu niet alleen in haar kutje maar Lise heeft het andere einde in haar achterste gestoken. Lynn begint langzaam te likken, en onze tongen vinden elkaar meteen. Ze vindt het lekker, de plas van Fleur, zou ze dat vaker gedaan hebben…..
Lynn - 28-07-2023 om 15:25
0


Fleur is altijd al een dominante geweest en heeft me over verschillende drempels getild, figuurlijk dan. Ergens vind ik het wel lekker om de underdog te spelen en ik zie dat Anna daar ook niet veel moeite mee heeft. Ik heb het niet altijd makkelijk gevonden moet ik eerlijk zeggen. Ik kan me nog de keer herinneren dat ze zei nog een stap verder te willen. We kenden elkaars kutsapjes al heel goed en ze wilde wel eens meer vocht. Ik keek haar met grote ogen aan toen. "Je bedoelt?..." Ik keek haar aan, keek naar haar lekkere lijf en voor ik er erg in had, begon ze te plassen, over mij heen. Ik schrok even maar eigenlijk vond ik het daarna lekker en vooral geil, mijn vriendin te zien plassen en haar warme stralen over mij te voelen.

Maar wat ze nu doet? Ze staat voor haar eigen moeder te pissen! Dit had ik echt niet verwacht. Ik kijk Fleur aan en ze gebaart me. Als ik niet gelijk reageer, commandeert ze me dat ik haar moeder schoon moet likken! Ik kijk Anna aan, die me onzeker aankijkt. Ik snap haar angst, ze weet niet wat Fleur en ik al gedaan hebben. Ik begin haar gezicht te likken en proef de urinesmaak van Fleur. Het windt me op en ik begin intenser te likken. Afwisselend tongen we en lik ik het gezicht van mijn lieve vriendinmoeder. "Jaaa door geile teefjes" commandeert Fleur en ook Lise staat er nu bij te kijken.

"Mama" fluister ik. en ondertussen gaan mijn vingers naar beneden en strelen langs haar natte kutje. "Mama" fluister ik nog een keer, "Ik wil jou ook op die manier proeven ..." "Fleur, jij likt mij schoon" geef ik daarna als commando
Even zie ik Anna schrikken maar als ik mijn arm om haar heenleg en haar intens zoen, ontspant ze al wat "Ik hou van alles van jou mama, laat jouw heerlijke gele vocht over mij komen"
Ik leg me op de grond op mijn rug en Anna bukt boven mij. Een paar twijfelachtige druppels komen maar dan volgt er meer...Ik druk haar kut tegen mijn gezicht en drink van haar zalige vocht...
Anna - 06-08-2023 om 09:14
0


Ik krijg van binnen best een kleur. Mijn eigen dochter doe haar gele nectar over mij heen sproeit. Ik gloei helemaal van binnen en mijn tepels lijken nog harder te worden. Ik pak ze vast en knijp er hard in terwijl Fleur rechtstreeks in mijn mond plast. Dat dominante kreng weet hoe ze mij moet onderwerpen en ik voel de handen van Lynn over en in mijn kutje glijden. Ze voelt hoe vreselijk geil ik ben want ik kom gelijk klaar. Fleur druppelt nog wat na en ik lik door haar lipjes om haar even schoon te likken.

Lynn kruipt tegen mij aan en likt het gele vocht van mijn grote volle tieten en dan ontmoetten onze tongen weer. Lieve zachte woordjes en haar heerlijke tong, haar lippen, het danst gewoon.
Ik spreid mijn benen meteen gewillig als haar hand weer tussen mijn begeerige kutje glijd. Nat van mijn sappen en wat plas. Ik duw als een loops teefje mijn venusheuvel tegen haar hand.

“ ik houd van je “ zegt Lynn zacht maar ook duidelijk hoorbaar voor Fleur, die lachend kijkt en vanachter gepakt wordt door Lize. Het onmogelijke denkbaar, want Lynn vraagt mij haar ook onder te plassen, ze wil het echt, en wat nog mooier is dat Ze Fleur zegt haar schoon te moeten likken. Fleur knikt gretig en Lize is nu de lachende derde.
Ik hang met mijn gezwollen lipjes boven de open begeerige mond van Lynn en druppel eerst wat kleine beetjes. Ik ontspan mij even en dan komt een lange straal over het mooie geile gezicht van Lynn. Ik plas haar volledig onder en ze drinkt gulzig alles op wat mogelijk is. De rest glimt op haar mooie lichaam waar ik enorm verliefd op ben. De laatste druppels zuigt ze uit mijn kutje en raakt mijn harde klitjenatuurlijk heerlijk aan. Ik kom bijna klaar als Fleur mij wegtrekt en Lynn begint schoon te likken. Fleur zit op haar knieeen met haar kliedernatte spleet recht voor mijn neus. Ik ruik haar natte kutje en besluit eerst haar te beffen en mijn vingers in de bloedhete kut van Lynn te laten glijden. Mijn geoefende vingers weten al snel het plekje van Lynn te vinden en mijn tong zuigt en likt als een bezetene het mooie kutje van mijn bloedeigen dochter. Waar gaat dit naartoe als Fleur met Lynn kust na haar schoongelikt te hebben, en de twee meiden zich naar mij toe draaien.
Lynn - 09-08-2023 om 16:20
0


"Zie je hoe mama naar ons kijkt" fluisterde ik naar Fleur na dit heerlijke spel met mama Anna. Voor rmij is ze echt geen Anna meer, maar echt mama geworden. Een mama op wie ik hopeloos verliefd ben geworden en eerlijk is eerlijk, ook op mijn vriendin Fleur eigenlijk. Ik kan er niet meer onderuit dat ik gewoon enorm geil wordt van allebei. Zo moeder zo dochter zullen we maar zeggen. Het lekkere strakke lijf van Fleur heeft dan weinig gemeen met de heerlijke volheid van haar moeder maar verder... Bij mama kan ik gewoon heerlijk wegkruipen, verdrinken in haar borsten als een klein meisje, mijn gezicht verliezen in haar volle zachte billen, stout mijn tongetje laten gaan en haar sterretje beroeren, haar volle schaamlippen in mij opzuigen. Mmmm de gedachte maakt me alweer nat... en Fleur is gewoon een superknappe griet waar ik liefst 8 dagen per week 30 uur per dag seks mee heb hihi.
Als we mama zo naar ons zien kijken, draaien we naar haar toe. "Showtje" fluister ik nog en Fleur snapt me. Langzaam openen we onze monden en beginnen elkaar uitbundig te zoenen, mama moet onze tongen duidelijk om elkaar zien draaien, zien wat we doen. Ik kijk even weer haar kant op en zie haar wrijvend over haar kut begerig naar ons kijken. Oww wat hou ik van haar, wat is ze toch een heerlijke geile moeder. "Speeksel laten komen liefje" commandeert Fleur en we zoenen natter en natter. Mama komt bij ons en ik voel haar vingers bij mijn kutje. Als ik even naar beneden kijk, zie ik dat ze ook Fleur aan het beroeren is. Haar hoofd komt iets onder ons. "Laat jullie speeksel maar lekker druipen schatjes" Mama smeekt het haast. Dit laten we ons geen twee keer zeggen en het festijn wordt al natter en geiler. "Ooooo Mammmmmm" kreun ik als ik haar vingers diep in mijn kutje voel gaan. Mijn speeksel loopt vol uit mijn mond van genot, mijn kutje moet ook overvloeien, kan niet anders. Ik kon niet goed bij mama d'r kut maar wel achterlangs en mijn vingers banen een weg langs haar billen, bilspleet. Mmm jaaaa ik glij haar sterretje binnen en merk dat Fleur wel voorlangs kan. We vingeren mama van beide kanten en ze komt dichter bij ons. Haar grote borsten tegen ons aangedrukt. We triotongen dat het een lust is, ik jank zowat van genot dat ik deze twee lieverds heb mogen ontmoeten. Dan voel ik de hand van mama uit mijn kutje gaan en even later een paar vingers in mijn mond, de andere hand van haar, ik proef de warme geile honong van Fleur, sabbel als een klein kind op mama d'r vingers en zie dan mama en Fleur elkaar aankijken. "We moeten jou eigenlijk eens echt als dochter in ons gezin introduceren" zegt mama en met een knipoog naar Fleur maakt ze zich los van ons. Wat gaat ze doen??
Anna - 30-08-2023 om 15:55
0


Hmmm nog een dochter erbij…. We kijken beide Lynn aan. “Kom mam, naar het gemeentehuis”
Ik heb een achterdeurtje bij de burgelijke stand en daar kunnen Lynn zo tot mijn dochter maken. Illegaal natuurlijk, maar wel alles 100% in orde daarna. “Zou je dat willen vraag ik Lynn, en ze knikt met haar mond open, jaaaaaa”.

Oke dan kleden we ons even om na fris gedoucht te hebben. Ik pak weer een van mijn favoriete zachte leggings en Lynn doet dezelfde aan. Net mijn dochter. Een leuke push up bh en sexy truitje maakt onze outfit meteen af. Er is wel een flink verschil in borstgrootte. Ik heb enorme borsten Fleur wat kleiner en Lynn heeft een B cup. Wacht zegt Fleur en pakt een van haar kleinste bh’s en geeft die aan Lynn. “Die is veels te groot”, zegt Lynn. Fleur komt al aanzetten met een paar siliconen protheses. Lynn geniet van de aandacht en ik breng de nepborsten aan bij Lynn, die van een B naar volle D cup gaat. Je krijgt binnenkort nieuwe borsten als je wilt, fluister ik in Lynn’s oor en voel haar handen over mijn dijen strelen. “Die stof maakt me waanzinnig, iedere keer weer, en drukt zich tegen mijn boezem aan. Kom we gaan zegt Fleur ongeduldig. Kussen doe je maar in het gemeentehuis.

Eenmaal daar is mijn vriendin, een vrolijke negerin met een heerlijke kont en ook enorme borsten al klaar met de voorbereidingen. Ze is een hete dame en keurt Lynn al met haar ogen. Ik kom vanavond bij jullie langs hoor om het te vieren en geeft een flinke knipoog. De papieren zijn een formaliteit en nu nog een foto. Ook dat is snel geregeld waarna we toevallig langs een kliniek komen.

Fleur neemt het voortouw, en neemt Lynn aan de hand mee. Twee dames, ook duidelijk geholpen, zijn vriendelijk en enthousiast. Verschillende groottes worden getoont, maar Lynn is onzeker. “Wat als het fout gaat. Je hoort zo veel negatieve dingen”. Er is ook een lichaamseigen mogelijkheid. Nieuw uit Amerika. Duurder maar kan nooit lekken want het is van je eigen vetweefsel. Over twee kan je terecht zegt een van de dames.
Van een B naar een volle D of E dat kan variëren. We gaan naar huis via de supermarkt, en kopen lekkere dingen voor de maaltijd. Lynn en Fleur staan te giechelen bij de komkommers en nemen er 3 mee. Voor straks zegt Fleur suggestief. Lynn streelt mijn billen en voel haar vingers door mijn gleufje gaan. Daar word ik altijd hitsig van, en kus Lynn vol op haar mond. Kom we gaan zegt Fleur anders worden we nog opgepakt. We stoppen nog even bij een schoenenzaak waar Fleur haar dijlaarzen ophaalt. Supersexy en torenhoge hakken. Die staan goed bij haar leren outfit, en gaan snel richting huis.
Lynn - 06-09-2023 om 16:44
0


Lieve lezers en lezeressen, het zou heerlijk zijn als er nog een paar meeschrijven. Fleur en ik (Lynn) verwennen graag onze mama Anna en beleven van alles met haar. Laat je fantasie gaan. Het is de biologische moeder van Fleur, ik zie haar als moeder waar ik heerlijke geile avonturen mee beleef

Ik moet nog echt wel wennen aan mijn nieuwe cup. Fleur plaagt me er al mee en mama lijkt nog verheerlijkter te kijken dan ze al deed, al heb ik nog steeds niet haar enorme cup natuurlijk.

Onderweg naar huis zit ik me al helemaal te verlekkeren aan de outfit van Fleur. Haar billen komen echt onwijs lekker eruit en de hoge hakken maken het helemaal af. Onbewust zit ik alweer over mijn kruis te wrijven. "Hee dat mag je niet zelf doen bitchie" lacht Fleur en trekt mijn hand weg en laat haar hand erover glijden. Ik kom nu al spontaan klaar en pak het gezicht van Fleur in mijn handen en we beginnen enorm te zoenen. Alsof ik als uitgedroogde bij een waterbron kwam, djeezzz wat is dit lekkerrr...
"Ladies, we zijn bijna thuis, nog ff geduld, ik wil ook meedoen" roept mam vanachter het stuur.

We rijden de oprijlaan op. Plots staat mama stil. We onderbreken onze zoen. WAATTT?? Deuren staan open, er lijkt rook uit de keuken te komen en we zien iemand hard wegrennen. Een man? Nee, man en vrouw lijkt het...
Mama lijkt helemaal verstijfd. Ik kom tegen haar aan staan en leg een arm om haar heen. We zijn als verdoofd. "M'n ex...m'n ex...hij..." mama stort in.
Anna - 09-09-2023 om 08:38
0


Fleur zit samen met Lynn op de achterbank en Lynn zit telkens net twee handen haar prachtige borsten te strelen. Mijn kadootje aan haar is vast wennen maar ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Fleur heeft mij vanochtend verboden een slipje en bh te dragen en twee balletjes in mijn kutje gestopt. Sinds dat moment ben ik al bloedgeil. De nepleren legging zat zo strak dat het direct tussen mijn billen zat en mega aftekende aan de voorzijde. Gelukkig kan je niet zien hoe nat ik ben wat nu ook weer gebeurt als Lynn haar vinger tussen duwt. Fleur zegt er meteen iets en ik ook want ik wil ook.

Bij het huis valt mij meteen iets op, rook wat uit de keuken komt en twee mensen die uit het huis rennen . Ik herken mijn ex. Neeee Shit hoe weet hij nu waar we nu wonen en dan wordt het zwart voor mijn ogen. Als ik wakker wordt lig ik nog steeds op de grond in de armen van Lynn. De brandweer heeft het snel geblust. De keuken is niet meer maar de rest gelukkig wel. Het viel mee schijnbaar als Fleur naar ons komt. Ik wil overeind komen maar dat gaat niet. Voel een grote bult op mijn hoofd waar ik op gevallen ben.

Lynn blijft me gelukkig vasthouden en val weer bijna flauw. “Liggen blijven”. En drukt haar borsten moederlijk tegen me aan. We wachten eerst op de ambulance.

Na een kort onderzoek mag ik langzaam opstaan. Lichte hersenschuding. 3 dagen op bed geen rare dingen doen. Daarna melden bij de huisarts. Ik onderga het morrend.
“We moeten Sonja bellen” onze rechercheur die ons dit huis heeft toegewezen, en denk meteen over haar prachtige lichaam en hoe ze mijn vormen ook bewonderde. Fleur pakt meteen haar telefoon. “We moeten hier weg” kreun ik ineens bang en val weer weg…..

(Het zou echt heel leuk zijn als er een Fleur of Sonja mee gaat schrijven. )
Lynn - 13-09-2023 om 06:57
0


Nog half in shock pak ik samen met Fleur de spullen zodat we weg kunnen.
Ik wil net wat naar de auto brengen als daar een donkere vrouw aankomt. Hee dat is die vrouw die we in de stad zijn tegengekomen!
"Wat is hier in vredesnaam gebeurd??"
Fleur en ik doen zo goed als kan het verhaal en ik begin te huilen.
Ik voel een arm om me heen en de warme grote borst van de vrouw tegen mij aan. Het is alsof de borst genezend werkt, wat voelt dit heerlijk.
"Jullie gaan met mij mee" zegt ze. "We halen mama op en ik rij haar auto wel, komt goed lieve schatten.
"Sonja!" roept Fleur ineens. "Je bent er nu al???"
"Tuurlijk" reageert ze. "Ik hoorde gelijk hoe ernstig het was en zat gelijk in de auto. Waar is mama?"
"Die ligt nog binnen" zegt Fleur.
Ik sta nog steeds dicht bij de donkere vrouw. "Komt goed meisje" troost ze mij "En ik heet Zara trouwens, volgens mij had ik het nog helemaal niet gezegd he?"
Fleur en Sonja halen mama op en ik klets nog even door met Zara.
"Nou, even aan wat anders denken nu, ben je blij met je nieuwe borsten meisje?" vraagt ze en zachtjes streelt ze erover.
"Ik moet nog wel wennen" zeg ik eerlijk en ze zijn natuurlijk nog niet zo groot als die van jou, die zijn echt puur natuur he?"
Zara knikt en ik kijk met bewondering naar haar borsten, denk dat ze echt nog een slagje groter zijn dan die van mama.
Ze pakt mijn hand en legt die op haar borst. "Bij mij thuis mag je ze echt voelen hoor" lacht ze. Ik lach door de tranen van spanning heen. Idee dat ik straks heerlijk tot rust kan komen bij haar borsten geeft lekker warm gevoel en ik meen zelfs een vleugje room te voelen ontsnappen...

Dan komen mama met Fleur en Sonja er aan. "Ik heb een aantal collega's ingeschakeld" zegt Sonja. "We hebben een aantal aanwijzingen gevonden en ik denk dat we snel de dader of daders gevonden hebben. Ik moet er nu dan vandoor, maar kom snel weer bij jullie en houd jullie op de hoogte. Met Anna komt het goed, maar jullie houden haar in de gaten he?" en ze geeft na de laatste opmerking een knipoog. Dan buigt ze naar mama die al kan reageren. "Ze je gauw schat" hoor ik en ik zie hoe de twee elkaar even innig zoenen.

Anna - 18-09-2023 om 08:54
0


Dan komen mama met Fleur en Sonja er aan. "Ik heb een aantal collega's ingeschakeld" zegt Sonja. "We hebben een aantal aanwijzingen gevonden en ik denk dat we snel de dader of daders gevonden hebben. Ik moet er nu dan vandoor, maar kom snel weer bij jullie en houd jullie op de hoogte. Met Anna komt het goed, maar jullie houden haar in de gaten he?" en ze geeft na de laatste opmerking een knipoog. Dan buigt ze naar mama die al kan reageren. "Ze je gauw schat" hoor ik en ik zie hoe de twee elkaar even innig zoenen.


Half verdoofd en verschrikt in oude herinneringen hoor ik de vertrouwde stem van Sonja. Een oude vriendin van mij die bij de politie werkt. Het doet mij deugd als zij deze zaak oppakt en eens en voor altijd die waardeloze schoft van een ex opsluit.

Fleur heeft er geen directe herinneringen aan maar ze is wel door hem verkracht. Ik zelf ook meerdere malen en toen was hij ineens weg. Sonja kust mij eerst liefelijk op de mond om daarna innig haar tong warm en nat mijn tong te ontmoeten en ik mij netvassepoester voel die ontwaakt uit een diepe slaap.
In mijn ooghoek legt Zara de hand van Lynn op haar overweldigende boezem en streelt zij op haar beurt de mooie nieuwe E cup van Lynn.
Ik weet dat Lynn van grote borsten houd en zich erin kan verliezen dus ben benieuwd, want Zara kan ook erg dominant en soms zelfs een meesteres zijn.
Ik voel een vlaag van jaloezie door mij lichaam gaan, maar dat is weer snel weg als Fleur en Lynn zich om mij scharen. Mijn dochters, hmmm zo lief zo intens.
Lynn geeft mij kusjes en ik nestel mijn armen tussen haar benen en voel intens warm het daar is. Ik denk er niet veel bij en val weer even weg.

Even later lig ik een een mooi groot bed bij Zara in huis. Het ruikt fris en is heerlijk groot. Dan komt toch weer de paniek. Mijn ex. Het huis, de brand.
Fleur en Lynn komen langs met thee en Zara met koekjes. Die heeft inmiddels een top aan met spagettibandjes, en haar borsten deinen als twee overrijpe meloenen gezellig heen en weer. Lynn heeft er erg veel oog voor, maar ik vindt ze ook mooi. Fleur ziet ons kijken. Lynn’s tepels staan megahard vooruit, en Zara ziet het ook, en lacht, en schud met haar tieten. “Streel ze maar Lynn”.
Lynn - 22-09-2023 om 14:18
0


lieverd, denk dat je Sonja bedoelde waar je op een gegeven moment Zara schreef

"Waar is hij" schreeuwt mama opeens, ik schrik me kapot. Ik was net de mooie tieten van Sonja aan het strelen die ze zo uitnodgend tegen me aandrukte.
"Rustig Anna, hij is er niet, ze gaan onderzoek naar hem doen, rustig liefje." Sonja streelt mama langs haar wang en kust haar dan teder, het lijkt als een medicijn te werken op mam. Maar op mij werkt het ook, zo verschrikkelijk lekker sensueel en intens zoals Sonja dat doet. Opeens krijg ik een por van Fleur. "Wakker worden Lynnie" lacht ze. "Je kijkt zowat de tong uit haar mond" gaat ze verder en ze pakt me beet, draait me naar haar toe en begint mij ook heftig te zoenen. Haar hand vindt snel mijn broekje en ik kan me vergissen maar volgens mij is 'ie echt nat, gewoon dwars door alles heen. "Geil teefje dat je bent" lacht ze en ze duwt haar hand voor mijn neus. "Hier, ruik jezelf eens haha"
Sonja komt ondertussen bij ons staan. "Dames, wat zijn jullie nou weer allemaal aan het doen, kijk toch hoe jullie moeder erbij ligt"
"O met met gaat het wel weer hoor...denk ik" reageert ze
We maken ons los van elkaar en komen om mam heen zitten.

Dan gaat de telefoon.
"Ik pak m wel" zegt Sonja. "Zou maar zo kunnen dat het een collega van me is"
"Henk!" zegt ze en knikt naar ons dat het goed zit, collega
"We zijn allemaal hier ja, hoezo?"
"Wat?? HIj wil hierheen komen om excuses aan te bieden??"

Anna - 22-11-2023 om 21:05
0


“Sorry sorry sorry, ik schrijf snel weer, maar heb eigenlijk niet veel trek in een man weer, vind je dat heel erg? Voel mij enorm schuldig.
Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna Jou Anna
Anna - 23-11-2023 om 11:39
0


“Ik dacht dat we bij Zara thuis waren, en Sonja ook kwam.”?

Ik wil hem nooooooit meer zien, die lul moet opgesloten worden. De vuile smerige verkrachter, sis ik in een volle zin. Mijn dochter, die anders heel adrem is, is nu stil, en Sonja ziet het gelijk. “Jij bent ook door hem verkracht he”, en kijkt mijn dochter an, deze knikt. Lynn nestelt zich tegen mij aan en Zara weer tegen haar rug. “Het gaat wel weer hoor”, ik ben alleen geschrokken en erg boos. Als een tweede natuur omhels ik Lynn als mijn dochter en onze borsten drukken zacht en ook weer stevig tegen elkaar. “Ze zijn erg mooi Lynn”. Lynn glimlacht trots en kijkt dan weer naar de megagrote borsten van Zara, die zeker nog twee keer als die van Lynn zijn. Zara neemt haar hand weer en die van mij en legt ze op haar enorme tieten, de dunne bandjes rekken soepel mee en beide strelen de grote tepelhoven en knijpen zacht in de hardervwordende knoppen. Ho ho , en ik dan zegt Sonja lachend, en kruipt tussen mijn benen en begint mij heerlijk te beffen. Mijn dochter vindt zichzelf terug en kruipt op haar beurt onder het minucule rokje van Zara en beft haar kutje en zo te horen ook haar kontje. Ik kan het niet meer tegenhouden als Son twee vingers in mijn kontje laat glijden en mijn clit naar binnen zuigt. Ik voel hoe mijn kusappen naar in overvloed buiten vloeien.

Ik kus je met volle passie en onze tongen worstelen heftig met elkaar terwijl Son steeds meer vingers in mijn kut duwt, tot haar duim erbij komt, en haar hand in mijn zeiknatte kut glijd, ik kom gelijk weer klaar maar ze gaat onverstoorbaar door en Lynn kneed nu sman met zara mijn grote dikke tieten….

Lynn - 07-12-2023 om 08:32
0


Lieve lieverd, ik merk dat de tijd me echt ontbreekt. Soorrrrryyyyy. Ik ga het echt niet meer redden, er zit dan steeds zoveel tijd bij mij tussen, jij hoeft je niet te verontschuldigen ook. Ergens superjammer, want het is zo ontzettend lekker met jou...elke keer de heerlijke opwinding voelen, naar jou verlangen... SORRY schat en onwijssss veel kusjes, likjes anywhere 😍😍 😍
Anna - 08-12-2023 om 12:35
0


ik snap het Lynn, ik heb dat zelf ook. Maar ik mis jou eigenlijk. We schrijven zo lekker samen. Heb zelfs een hele zachte onsie aan nu. Hmmm zoooo zacht, niets eronder strak rond mijn billen en mijn grote borsten, en denk aan jou, hoe jij mij verwend met je vingers, mond , je warme lichaam.

Kijk maar of je nog wilt….alles is goed, de tijd ook!
Liefsssssss Anna
Lynn - 13-12-2023 om 14:26
0


Ik mis jou net zo! Dat is het dubbele...het is zo ontzettend lekker mezelf in jou te verliezen. Idee dat ik tegen je aan lig, strelend over je onesie...onze tongen die een slowdanse doen, overgaan in heftiger...mijn hand strelend tussen je benen...en en en ...mmmmmm ...gedachte windt me al zo lekker op...
Anna - 13-12-2023 om 15:33
0


ohhh Lynn, je maakt mij zo warm en zacht van binnen. Ik voel je vingers bijna tussen mijn hete gleufje. Heb nu een velourse legging aan. Mijn hand zacht wrijvend over jou billen, jou hete mond, zwoele lippen tegen mijn smachtende lippen, en kronkelend … ik ben nu al weer instant geil op je, en wordt al vochtig.
Mijn tepels staan al hard, puur door jou woordjes…hmmmmmmmmm, wat is dit opwindend
Lynn - 14-12-2023 om 07:48
0


Mmmm eigenlijk is dit de lekkerste manier van schrijven...zoals jij geniet windt mij ook weer zo lekker op... Voel de reactie in mijn lijf ...je warme handen die over mijn billen gaan, mijn handen over de jouwe, langs je hete gleufje, verlangend om in je te glijden met mijn vingers, je warme...hete...vocht te voelen, al zoenend en kronkelend...
Even glijdt mijn tong langs je lippen maar dan zoenen we weer zo heftig en intens...ik wil in je kruipen Anna...
Anna - 15-12-2023 om 08:34
0


Mmmm Wat is dit supergeil om te doen. Ik voel jou zachte warme lippen , jou heerlijke tong die kronkelt om de mijne, en je vingers die in mijn legging glijden. Ik ben nu kliedernat Lynn. Hoe jij mijn vingers wegdrukt en mijn natte doosje vingert. Vooral de plek waar ik nu ben. Openbaar en warm, we kunnen ontdekt worden, vooral nu jij mijn legging afstroopt en je mond op mijn kutje zet. Je ruikt mijn zoetenatte spleet. ik word gek Lynn. Ik ben er bijna en dan worden we ontdekt, de vrouw die ons ziet lacht even, en knipoogt. We kussen weer vurig en ik kan niet anders dan mijn hand in jou legging te laten glijden en je achterste gaatje te strelen, waarna ik verder ga , jij bent ook heel nat, net als ik…. Het is in de trein gebeurt
Lynn - 18-12-2023 om 08:27
0


Jouw warme zachte lippen maken me gek van verlagen Anna...
Als ik dan mijn vingers in jouw legging laat glijden...voor en achter...mmmm strelend langs je bilspleet terwijl ik vooraan jouw warme vocht voel en mijn vingers je spleet in laat glijden...
Ik hou het niet meer en wil je proeven..
Ik stroop je legging af en vol overgave streelt mijn tong jouw kletsnatte kutje..
Mijn vingers zoeken je sterretje en ik druk een vinger er iets in...
Dieper glijdt mijn tong in jou...owwww Anna...je smaakt zo lekker, je warme zachte lijf zo lekker intens dicht bij mij..
Ik voel jouw hand in mijn legging glijden, mijn kontje ligt in jouw handen...
Veiligheid, warmte en geilheid zo lekker dicht bij jou...
Lynn - 18-12-2023 om 09:26
0


En wat hoop ik stiekem dat die vrouw die naar ons knipoogte ons nog op komt zoeken, ze was aantrekkelijk he? Ik zag iets liefs in haar maar volgens mij verlangde ze ook iets

PS ik schrijf niet meer in italics (schuin), eigenlijk is ons 'echte' verhaar nu gewoon het verhaal geworden en wat zou het lekker zijn als er nog iemand bij kwam...
Anna - 27-12-2023 om 08:57
0


De vrouw die keek is hoogblond en kort haar, knalblauwe ogen en is ongeveer tussen de 40 en 50. Ze straalt iets wellustigs uit. Ze heeft zeker interesse vooral toen haar leren rokje wat naar boven werd getrokken en haar kousenband zichtbaar werd. Ze staat plotseling op en gaat tegenover ons zitten. “Jullie vinden het vast niet erg dat ik kijk, naar jullie, en tilt haar rokje nu nog verder omhoog. Haar kruisloze slipje wordt zichtbaar en een nat kutje met een perfect geschoren driehoekje erboven wordt zichtbaar.

We kijken beide even met bewondering en knikken volmondig ja. Dan stroop ik nog verder de superzachte legging van je romige lekkere billen. Jou kutje is ook zooooo mooi. Kaal en superglad. Ik ruik je geilheid en laat er een vinger door glijden. Tergend langzaam richting je andere gaatje. Je tong gaat weer tussen mijn lipjes en ik verlies mijzelf direct is je likkunsten.
De vrouw buig langzaam voorover , neemt je billen vast en likt een keertje tussen je billen over je gaatje. Ik voel je sidderen van genot, en je duwt bijna je kont in haar gezicht. Een duidelijke , ja.
Lynn - 11-01-2024 om 11:43
0


De vrouw had zo mijn moeder kunnen zijn, net als jij een beetje mama voor mij bent. En wat ziet ze er goed uit..
We zien haar kutje en ik kijk jou verlekkerd aan.
Als je dan mijn legging naar beneden stroopt en ik de vrouw naar ons zie kijken, verlekkerd, voel ik mijn warme room stromen. Je ruikt mijn geilheid en zooooo lekker om me aan jou over te geven dan en vol overgave mijn tong ook langs jouw lipje te laten glijden...owwww Anna...

Dan voel ik wat bij mijn billen...De vrouw heeft mijn kontje vast, ik sidder van genot als haar tong langs mijn bilspleet glijdt...Owww lieverds...neem mij...jullie meisje...Ik knijp in jouw tepels, heb amper door dat ik dat best hard doe...Mijn tong glijdt diep in je spleet en ik laat mijn vinger in je kontgaatje glijden...
Anna - 26-01-2024 om 14:54
0


Sorry Lynn, zie pas nu jou ketting. Schrijf je inmiddels al ergens mee in een verhaal? Ik als maria in VHEL maar dat wist je al toch?

De wulpse vrouw likt nu heel luidruchtig tussen jou billen en jij steekt gelukkig steeds dieper jou vinger in mijn achterste terwijl je mijn kutje zo enorm lekker beft. Ik duw je gezicht steeds dieper in mijn natte spleet als ik mijn orgasme nader. Yeeeesssssss gil ik kermend van pure geilheid uit maar je beft gewoon door en voel jou tweede vinger in mijn achterste gaan. De geile dame is nu tegelijk je kleddernatte kut en gaatje aan het vingeren wat jou doet kronkelen van pure geilheid en je kont steeds loopser naar haar toe richt.
Dan komt er ineens de donkerkleurige conductrice binnen. ‘Zooo dames, zijn we geil’?
Lynn - 31-01-2024 om 11:28
0


Lieffie het gaat me toch echt niet meer lukken te schrijven. Ik schrijf ook niet meer bij andere verhalen. Heel af en toe lees ik mee maar daar blijft het ook bij...
Kusjes kusjes en nog meer kusjes warme likjes voor jou... 😍😍 😍
Anna - 31-01-2024 om 16:30
0


hey lieve, ik begrijp het hoor. Geen enkel probleem. Soms heb ik veel tijd en zin en soms niet, maar ga je wel missen. Echt!
We hebben zulke mooie, spannende en geile verhalen geschreven, maar wie weet kom je toch weer terug. Hoop wel dat alles goed gaat met je?

Liefs jou hete Anna
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer