62.735 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Camping


Door RobinCrypto
Datum: 15-08-2022 om 11:25 | Categorie: Hetero
Schakels: 112 | Gelezen: 6178x
Mijn naam is Robin, 36 jaar, over aandacht van vrouwen nooit te klagen maar bewust vrijgezel. Ik heb blond haar, licht gespierd, maar geen sportschooltype, blauwe ogen en ben 1.86. Ik rijd mijn Audi met caravan de camping op, een groot rond veld waar diverse tenten, caravans, campers en vouwwagens staan. De caravan heb ik mijn ouders cadeau gedaan maar zij hebben geen geschikte auto om deze te trekken dus breng ik de caravan waar ze maar willen. Over een week komen ze pas dus zolang maak ik er eens gebruik van.

Ik zet de caravan op zijn plek, draai de pootjes uit, zet de stroom erop en zet de luifel op. Ik pak iets te drinken en plof neer in de stoel voor de caravan en kijk over het veld. Ik zie diverse knappe moeders en meiden bij hun eigen plaatsen. Benieuwd hoe deze week als vrijgezel gaat bevallen… *omschrijf jezelf in het verhaal voor het complete beeld.
Inge - 31-01-2023 om 16:35
0


Mark geeft aan dat hij het zelfde wil als Robin, en zonder moeite klim ik omgedraaid op hem. Met mijn hoofd tussen mijn dijen, mijn natte kutje op zijn mond en mijn hoofd naar beneden lig ik op hem. Zijn pik is alweer op sterkte en gulzig leg ik mijn lippen om zijn eikel. Geen dwang is er meer nodig, ik neem zijn dikke pik direct diep in mijn mond en laat zijn eikel in mijn keel verdwijnen. Ik zie dat ook het jonge meisje zonder moeite de dikke pik van Robin in haar mond laat verdwijnen. Ik zie haar hand tussen zijn billen verdwijnen en weet zeker dat ze een of twee vingers diep zijn aars in duwt. Het idee maakt me geiler en ik volg haar voorbeeld. Twee vingers verdwijnen in de kont van Mark.

Ik hoor m gesmoord kreunen als ik mijn vingers krom en weet dat dit goed is. Zijn pik laat ik even ontsnappen uit mijn mond en kijk weer opzij. Julia doet op dat moment precies het zelfde en we geven elkaar een zalige tongzoen. Wat een geile bende is het zo geworden. Als ik weer onder mij kijk zie ik een dikke pik, nat van mijn speeksel dat langzaam de bilnaad van Mark in loopt. Het smeert mijn vingers en daardoor kan ik daarmee nog dieper in zijn komt doordringen. De paal van Mark beweegt uit zichzelf op en neer en lijkt nog stijver te worden. We liggen zo een tijdje heerlijk de twee mannen te verwennen, terwijl zij zich druk maken tussen onze benen. Heerlijk word ik gelikt door de ervaren tong en laat de dikke pik weer mijn keel in glijden.

De mannen lijken nu alles gelijk te doen want ik hoor twee zware mannenstemmen kreunen en beide geven aan te gaan spuiten. De vernedering is al compleet vanochtend dus ik kruip van Mark af en kom voor hem zitten op mijn knieën. Ondertussen melk ik zijn pik en kneed zijn volle zak. Julia doet het zelfde en we kruipen dichter bij elkaar. Mark pakt zijn eigen pik vast en begint in een moordend tempo zichzelf af te trekken. Ook Robin neemt zelf het heft in handen en beide richten ze zich op onze gezichten terwijl wij elkaar een heerlijke tongzoen geven. Ik kneed de tietjes van Julia en voel de handen over mijn borsten gaan. Met een harde kreet spuit Robin zijn eerste straal zaad tegen mijn hoofd aan, precies over mijn ogen. Ik voel een tweede ook neerkomen op mijn mond, en proef direct zijn zaad. Ook Mark hoor ik roepen dat hij komt en ik hoor zijn zaad spatten op de wang van Julia. Beide mannen spuiten hun zak leeg en ons helemaal onder. Ik kan niets zien maar dit moet een zalig gezicht zijn. Als ze achterover op het bed vallen, uitgeput, voel ik de tong van Julia over mijn ogen gaan om het zaad op te likken. Ze likt mijn hele gezicht schoon en dan krijg ik een zalige tongzoen, waarmee ze het zaad met mij deelt. Haar handen kneden mijn borsten nog steeds en zo wrijft ze het druipende sperma over mijn lijf. Ik slik het zaad door en begin dan met het schoonlikken van Julia. Ook met haar deel ik het sperma en zoenen we lekker.

Mark staat op en zegt dat hij weer naar zijn tent moet om te kijken hoe het met zijn kinderen is, Robin stelt dan voor om met z'n drietjes even een duik te nemen in het zwembad. Nu is het nog niet zo druk in de ochtend, voor alle kinderen het onveilig maken. eigenlijk wil ik wel even douchen stel ik voor...
RobinCrypto - 31-01-2023 om 16:50
0


Dit tafereel wordt Mark en mij snel teveel. Voor ons 2 heerlijk uitziende vrouwen die we volledig mogen gebruiken zoals we willen en die er ook nog van genieten.

Trekkend aan onze lullen wachten de dames gewillig op onze mannenpap en met 2 luiden grommen spuiten we ze beide helemaal onder. Moe maar voldaan vallen we beide op de bank en het bed en bekijken hoe de vrouwen elkaar helemaal aflikken en sabbelen. Wat een heerlijke ochtend!

Mark pakt zijn spullen en moet gaan. Ik kan wel wat verfrissing gebruiken en Inge heeft aan dat ze graag even wil douchen. Dit vind ik een goed idee en ook Julia wil mee. Het is nog vroeg en weinig mensen zijn wakker. “Zullen we naar het toiletgebouw lopen om te douchen” vraag ik? Beide dames knikken instemmend ja. Ze pakken hun bikini en ik mijn zwembroek en ze willen beide hun gezichten afvegen. “Laat dat maar lekker zitten” zeg ik uitdagend. “ Gaan we voor de walk of shame “ vraagt Inge uitdagend aan Julia? Ze knikt ja.

Ik kom overeind en beide dames pakken even mijn lul vast. “ Zorg jij maar dat je zo weer kan in het toiletgebouw zeggen ze tegen mij…
Inge - 31-01-2023 om 21:01
0


Besmeurd met het zaad van Robin en Marc lopen we beide, gelukkig nog wel in bikini, dwars over de camping naar de douches. We komen een paar mannen tegen die ik niet herken. We lopen vlak bij de douches Thea tegen het grote lijf, die even moet grinniken als ze ons ziet. "Goed je best gedaan Robin!" Ik moet er wel om lachen, maar ik weet niet of Julia dit zo leuk vindt. Gelukkig geen rij voor de douches en we kunnen zonder gedoe de familiedouche in. Lekker ruim, met een paar douches met losse douchekop en een ruime houten bank. Robin houdt voor ons de deur galant open en laat ons binnen. Ik strijk even langs zijn zwembroek en voel er alweer wat leven in. Eenmaal binnen beginnen Julia en ik aan een supergeile zoensessie, waarbij we snel het overbodige stof van elkaars lijf af trekken. In mijn ooghoek zie ik Robin plaats nemen op de houten bank, benen wijd met zwembroek aan.

Ik laat mijn handen over het heerlijke slanke lijf van Julia gaan. Ze heeft zalige billen die extra aandacht van me krijgen.Ik laat mijn vinger door haar bilspleet glijden wat me komt te staan op een beet in mijn lip. Ik ga met mijn hand nog wat verder en voel haar zachte warme schaamlippen, nat en openstaand. Julia zet haar nagels in mijn billen van genot. Robin heeft t wat lastig, zijn zwembroek kan met moeite zijn erectie binnen houden. En als hij begint te wrijven steekt hij snel zijn hand in zijn slip.
Ik wil het jonge kutje proeven en laat me op mijn knieën zakken. Een heerlijk strak buikje met een geschoren kutje zie ik voor me. Met mijn tong lik ik de voorkant van haar lipjes, met gewenst resultaat. Ze grijpt direct mijn hoofd vast. En gaat iets door haar knieën. Ik krijg meer ruimte en kan zo haar kutje verder likken. Zalig smaakt ze, met haar klitje als hard knopje dat om aandacht vraagt. Ik hoor dat Robin is opgestaan.
RobinCrypto - 31-01-2023 om 21:55
0


Terwijl Inge het kutje van Julia compleet leeg likt zakt Inge op haar knieën en zit uitdagend met haar billen naar me toe gericht. Inmiddels ben ik weer keihard en ontdoe mijn lul van mijn zwembroek. Ik trek stevig aan mijn lul en mijn ballen schudden hevig op en neer. Terwijl Inge volledig bezig is met Julia zak ik door mijn hurken, spuug op mijn lul en op mijn hand. Ik wrijf het over Inge haar kutje en zet mijn lul tegen haar lippen en duw hem stevig naar binnen.

Langzaam laat ik haar wennen en hoor haar kreunend voor me. Ik begin haar stevig te neuken en ik voel hoe mijn ballen tegen haar klitje slaan. Ik pak Inge haar haren vast en duw haar hoofd stevig tegen Julia haar kutje. Om en om spank ik haar billen en Inge kreunt het uit…
Inge - 01-02-2023 om 11:15
0


Robin stoot meedogenloos zijn alweer dikke pik diep mijn kutje in als ik mijn kontje naar hem toe richt. Hij slaat hard op mijn kont wat weergalmt in de badkamer. Dan pakt hij mijn haren stevig vast en duwt me dichter op het kutje van het meisje. Ik lik diep en stevig haar kutje en hoor haar al heerlijk kreunen. Ze knijpt hard in haar stijve tepeltjes en komt dan trillend klaar.
Robin weet van geen ophouden, maar wil toch wat anders blijkbaar. Hij trekt zijn dikke pik uit mijn natte neukgrot en zet zijn eikel tegen mijn aars. Gelukkig is zijn pik nat van mijn kut, want opnieuw zonder enig gevoel voor mij duwt hij zijn pik bij mij naar binnen. Ik gil van de pijn, gesmoord in het kutje van Julia. De handen van Robin houden mij stevig om mijn heupen vast als hij met een moordend tempo mijn kontje neukt. Aangezien hij al een paar keer zijn zak geleegd heeft kan hij dit lang volhouden. Ik voel mijn knieën beurs worden van de harde vloer, mijn kont van de harde klappen en mijn aars van de dikke pik, maar het genot is groter.

Na een paar minuten trekt hij zich weer terug en loopt naar Julia, die met grote ogen dit staat te bekijken. Robin is los en pakt haar bij haar schouders, zet haar tegen de tegelwand en trekt haar kontje naar achter. Ze trekt haar rug hol als een ervaren sletje en geeft Robin de ruimte. Die neemt hij direct in en plaatst zijn eikel tegen het jonge kutje...
RobinCrypto - 01-02-2023 om 16:09
0


Terwijl ik Inge afpaal in haar kutje geeft het me niet genoeg stimulans qua gevoel in mijn lul. Dit komt vast omdat ik al meerdere keren mijn zak heb geleegd in het afgelopen uur.

Zonder blikken of blozen zet ik mijn staalharde paal tegen de kont van Inge en pers hem naar binnen alsof ze een neukpop is. Inge gilt het uit en ze komt niet echt meer toe aan het verwennen van Julia. Ik merk dat ik Inge zover aan het down drillen ben dat ze bijna bezwijkt en ik trek mijn lul uit haar kontje waarna ze in elkaar zakt als een zak aardappelen. Ik duw Julia tegen de muur met haar kontje naar achteren en zet mijn lul tegen haar kutje en pers hem stevig naar binnen. Gewillig bied ze haar billen aan zodat ik een heerlijk uitzicht heb op haar sterretje.

Mijn handen gaan van haar borsten naar haar hals en mijn duimen gaan op beide wangen en de rest van mijn vingers in haar mondhoeken. Ik trek haar mondhoeken stevig open en zet nog eens flink aan. Via de douchestang zie ik haar tanden en tandvlees en bij elke stoot dat zij naar achteren stoot stoot ik naar voren. Ze wordt compleet uitgewoond.

Met een lichte duw van mijn voet in haar knieholte zakt ze voorover. Ik laat haar los en kom voor haar staan en duw mijn lul in haar mondje. Ik begin haar mondje te neuken maar ze kokhalst al snel. Inge krabbelt overeind alsof ze in een gevecht is beland en kruipt op haar knieën naar Julia en pakt met een hand de kin en hals vast van Julia en met de andere hand haar achterhoofd. Ze begint haar als een gek over mijn lul te bewegen en Julia stribbelt heftig tegen. Mijn lul gaat zo diep dat mijn ballen haar kin raken..
Julia - 02-02-2023 om 09:29
-1


'Ok nu moet je je niet zo aanstellen Juul' denk ik bij mezelf als ik trillend in de voortent can de camper zit. 'Je wist best dat dit ging gebeuren toen je ging gluren en dit is juist waar je altijd over fantaseert dus nu niet terugkrabbelen!'.

Ik stap de camper weer in en ik zie Inge op haar knieën voor Mark zitten. "Heb je je bedacht voor de laatste klus?” vraagt Robin als hij me ziet en ik knik ja. Hij trekt zijn benen op naar zijn borst en ik weet wat hij wil. Ik kijk nog even naar Inge en ik zie dat zij het kontgat van Mark likt en aan zijn ballen zuigt.

Ik ga op mijn knieën voor Robin zitten en begin ook te sabbelen aan zijn ballen. Hij duwt mijn hoofd lager en ik heb geen keus en lik zijn kont. "Goedzo sletje" hoor ik van boven. Ik heb me nog nooit zo onderdanig en zo vernederd gevoeld als nu maar ik lik stevig door.

“Kom maar in 69 op me zitten. Met je knieën op de hoofdsteun en hoofd naar beneden" beveelt Robin en ik doe braaf wat hij zegt. Onmiddellijk duwt hij mijn hoofd naar beneden en kokhalzend voel ik zijn pik mijn keel in schieten. Ruw neukt hij mijn gezichtje en als ik even opzij kijk ondergaat Inge hetzelfde lot.

Dan kreunen beide mannen dat ze gaan komen en Inge en ik klimmen snel van ze af en wachten braaf tot we ondergespoten worden. We zitten dicht tegen elkaar aan en geven elkaar een tongzoen. De knappe vrouw die ik gisteren nog met open mond bastaarden toen ze langs liep zit nu naakt naast me en we zijn aan het tongen!

Dan begint Mark als eerste te spuiten en volgt Robin gelijk daarna en klodder na klodder sperma beland op ons gezicht en we zitten eronder. Mark is vrij snel weg en wij hebben zin om ons op te frissen.

Laten we nog even met zijn drieën douchen stelt Robin voor. Ik pak een handdoek om het sperma af te vegen. "Laat dat maar zitten sletje". "Gaan we voor de walk of shame?“ vraagt Inge knipogende. "Wat? Zonder bikini helemaal naakt naar het douchegebouw??" vraag ik geschrokken. "Haha, dat mag ook wel, maar ik bedoelde eigenlijk met bikini aan zonder je gezicht af te vegen dus zoals nu onder het sperma".

Doodeng natuurlijk en ik durf dat eigenlijk niet maar ik stem in want ik wil me niet laten kennen. 'Als ik mijn ouders maar niet tegenkom' denk ik bij mezelf...
RobinCrypto - 07-02-2023 om 14:01
0


Mijn lul hamert als een heipaal in Julia haar mondje terwijl mijn ballen als een stevige zak een klap nageeft tegen haar kin.

Ze protesteert hevig maar Inge houdt haar stevig en dominant vast. “Hmmm ja sloop haar mondje” maar kreunt Inge overdreven en moedigt mij nog meer aan. Ondertussen voel ik soms aan Inge haar stevige tieten. Het slijm en speeksel loopt langs mijn ballen over mijn benen naar beneden en spat bij elke stoot over het gezicht van Julia en de handen van Inge..
Julia - 09-02-2023 om 11:56
0


Als wij met onze gezichten onder het sperma naar het douchegebouw lopen kijken mannen ons geil aan, vrouwen met kinderen ons boos aan en jongens en meisjes van mijn leeftijd stoten elkaar aan en wijzen giechelend naar ons. "Goed je best gedaan Robin!" zegt een gezette vrouw lachend terwijl ze naar ons kijkt. Ik zie Inge een beetje lachen, maar ik schaam me vooral dood. En tegelijkertijd heb ik me nog nooit zo geil gevoeld want hier heb ik vaak over gefantaseerd.

Ik het douchegebouw hoeven we niet te wachten en we duiken snel het grootste hokje in. We zijn nog niet binnen of Inge trekt me tegen zich aan en begint me heerlijk te zoenen. De vrouw die ik gisteren nog met open mond aanstaarde omdat ik haar zo knap vond heeft nu haar tong in mijn mond en ik voel haar handen over mijn lichaam gaan. Mijn bikini is al lang weer uit en ik voel Inge's handen tussen mijn benen gaan. Ze bukt zich en sabbelt en likt heerlijk aan mijn harde tepeltjes en gaat dan verder naar beneden en haar tong verdwijnt tussen mijn lipjes.

Het voelt alsof ik in de hemel ben als Inge me stevig begint te likken en ik duw haar hoofd harder tegen mijn kutje aan. Robin zit te kijken maar wil meedoen dus loopt naar Inge en stoot in een keer hard naar binnen. Inge blijft een tijd likken en Robin neukt haar door en ik zie dat hij inmiddels in haar kontje zit. Het is allemaal veel te lekker en ik hou het niet meer en kom zo stil mogelijk maar wel rillend klaar. Inge stort ter aarde en Robin loopt op mij af, draait me om, open m'n benen en stoot dan hard in mijn kutje. Een elektrische schok gaat door mijn lichaam als ik hem helemaal naar binnen voel gaan en hij begint direct hard en diep te stoten.

Hij pakt met zijn vingers mijn mondhoeken vast en trekt mijn mond open en mijn hoofd naar achteren. In de reflectie van de muur en de douchestang zie ik mijn eigen gezicht met mijn mond open en tanden bloot genomen worden door Robin en ik herken mezelf niet meer. Ik het jonge brave meisje word nu in een openbaar douchehokje genomen als een jong sletje door een man van 20 jaar ouder. Als mijn ouders en vriendinnen dit zouden weten zouden ze niet geloven dat ik dit ben...

(wordt vervolgd)
Julia - 20-02-2023 om 12:22
0


We proberen stil te zijn maar de stoten van Robin tegen mijn billen aan zijn duidelijk te horen en ook al doen we zo stil mogelijk zijn gehijg en mijn zzahte kreuntjes kun je wel horen als je in een van de andere douchehokjes bent. En we zijn niet alleen want ik hoor andere mensen douchen en praten en er lopen ook kleine kinderen met hun ouders in het gebouw dus zij moeten ons echt niet horen. Ik kende de term 'uitwonen' natuurlijk wel van het internet en van jongens die stoer met elkaar praten maar ik had het nog nooit ervaren. Maar nu snap ik het. Robin heeft maar een doel en dat is om mij volledig uit te wonen.

Dan voel ik een tik tegen de achterkant van mijn knie en ik zak door mijn benen. Robin zijn pik floept uit me en hij komt al snel voor me staan. Hij pakt mijn hoofd vast en stoot zijn pik mijn mond in en ik voel hoe hij mijn keel in glijdt. Hier ben ik nog steeds niet echt aan gewend en ik kokhals heftig en ik probeer hem weg te duwen. Hij is natuurlijk veel sterker en trekt zich weinig van mijn verzet aan. Opeens voel ik hoe Inge mijn hoofd aan de voor- en achterkant vastpakt om Robin te helpen. “Hmmm ja sloop haar mondje maar”. Ik ben een beetje geschokt als ik haar zo hoor praten over mij want ik had het gevoel dat zij mij wel zou beschermen tegen Robin als het te heftig werd maar schijnbaar niet dus.

Ik krijg door dat verzetten geen zin heeft dus ik geef het op. Ik voel me net zo'n opblaaspop met open mond waar ik wel eens plaatjes van gezien heb en ik verzet mij helemaal niet meer en mijn armen hangen langs mijn lichaam terwijl Robin 'mijn mondje sloopt'. Waar ik voor vandaag met mijn ex-vriendjes nog niet eens half zo diep heb gepijpt begint het zelfs al een beetje te wennen en gaat het makkelijker. Zo af en toe moet ik nog kokhalzen als hij te snel te diep stoot maar het gaat wel beter en makkelijker al. Ondanks ons leeftijdsverschil houdt Robin zich helemaal niet in en hij blijft snel doorstoten. Met iedere stoot voel ik slijm in mijn gezicht spetteren en ik wil niet weten hoe ik er nu uit zie.

Dan voel ik hoe hij diep in mijn keel blijft zitten en een aantal snelle korte stootjes rechtstreeks in mijn keel doet en dat is het teken dat hij klaar gaat komen. Hij trekt zijn pik uit mijn keeltje en slaat er nog een paar keer mee tegen mijn gezichtje en trekt zich af en dan begint hij te spuiten. Er komt nog steeds veel uit en Inge en ik krijgen om en om een straal in ons gezicht. Als hij uitgespoten is wrijft hij zijn sperma nog uit over onze gezichtjes en dan is hij klaar met ons.

"Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden met een 16-jarig sletje maar het bevalt me wel! Hoe lang ben jij hier nog op de camping?" vraagt Robin me. "Nog 4 weken" antwoord ik hees omdat het geweld in mijn keeltje wel zijn sporen achtergelaten heeft. "Ok heel goed, voor de komende 4 weken ben jij van mij en doe je alles wat ik zeg begrepen? Begrepen??" en hij geeft me een tik tegen mijn wang aan. "Ok, begrepen" zeg ik stilletjes. "Goedzo sletje, ik maak een Whatsapp groepje aan met ons drieën en als ik of Inge zegt dat je moet komen luister je naar ons. Mijn ouders komen over een weekje wel op bezoek maar dan zoeken we gewoon andere plekjes. Of misschien introduceer ik je wel aan mijn vader, ik denk dat hij jou ook wel leuk zal vinden" zegt Robin met een gemeen lachje.

Robin neemt een snelle douche en laat mij met Inge achter in het hokje. "Kom laten wij ons ook gaan afspoelen lieverd" zegt Inge en ze helpt me overeind en was mijn gezicht en lichaam lief. "Dankjewel Inge" zeg ik tegen haar en ik druk me even tegen haar aan. Ze knuffelt me en geeft me kusjes op mijn gezicht. "Robin is een bruut en trekt zich niet veel aan van ons maar hij neukt wel echt heel erg goed en ik bescherm je heus wel zoveel mogelijk ook al leek dat zonet misschien niet zo. En als je echt niet wilt dan moet je het gewoon aangeven en ermee stoppen maar geef dat wel van tevoren aan en niet als hij al bezig is want dan stopt hij niet meer". "Dankjewel voor de tip, ik zal erover nadenken, maar als ik heel eerlijk ben vind ik het superspannend en is dit veruit het meest stoute en geile dat ik ooit gedaan heb en heb ik hier al best veel over gefantaseerd".

"Hihi, dan heeft Robin het dus heel goed ingeschat en ben je echt een jong sletje" zegt Inge lachend. Ik voel mezelf een beetje rood worden en ik kijk weg "ja ik denk wel dat dat klopt ja..."
Rob - 24-02-2023 om 11:54
0


Ik opende de WhatsApp: 'Hey pa, kijk er naar uit je over een paar dagen hier te zien, loopt hier genoeg lekkers op de camping om je op uit te leven'. Ik moest er wel om lachen, typisch mijn zoon Robin, altijd bezig om vrouwen te scoren, en eigenlijk puur voor de sex. Maar, eerlijk is eerlijk, hij lijkt op zijn vader, maar is dan de 2.0 versie. Ik ben trouwens Rob, ben 59 jaar, en heb met mijn vrouw Karin een open relatie. Op voorwaarde dat we elkaar wel alles vertellen.

De laatste maanden is hij samen met Inge, leuke meid. En ook bijzonder lekker. Daar krijg ik met ook een harde pik van. Zou haar maar wat graag een keer neuken, maar ja, het is zijn vriendin, dus dat zal er wel niet in zitten. Al heb ik, lang geleden, wel een keer sex gehad met zijn ex vriendin Miranda, weliswaar nadat ze het uitgemaakt hadden, maar toch.

Ik ga verder met mijn spullen in de auto te laden, zodat we morgenochtend kunnen vertrekken naar de camping in Frankrijk waar Robin en Inge zitten. Het idee om een paar weken tussen lekkere vrouwen  op een camping in Frankrijk te vertoeven windt me op. Van de gedachte aan Inge in alleen een bikini krijg ik spontaan een harde lul. Het worden vast heerlijke weken.








Julia - 28-02-2023 om 11:50
0


Hoi Inge en Robin, zijn jullie nog van plan en in de gelegenheid om verder te gaan met dit verhaal of lukt dat niet meer? Ik vind het wel een heel spannend verhaal en ik fantaseer er best vaak over dus ik zou er wel verder mee willen gaan. Rob heeft ook een stukje geschreven dus dan wordt het een groter groepje. Hopelijk willen jullie verder gaan en zo niet zijn er dan misschien anderen die mee willen doen? xxx
RobinCrypto - 01-03-2023 om 14:05
0


Nadat ik zowel Julia als Inge compleet uitgewoond heb neem ik een lekkere douche en loop in de vroege ochtend terug naar mijn caravan. Ik plof op bed en app mijn vader: “ Genoeg lekkers hier waarom we ons kunnen uitleven komende weken. Goede reis en tot vanavond”

Ik val in slaap en rond de middag word ik weer wakker en ga richting het zwembad. Ik zie Inge op haar bedje slapen en Julia is wat aan het zwemmen en gaat vervolgens lekker liggen zonnen.

Eind van de middag loop ik terug naar de caravan en trek een flesje wijn open. Inge sluit snel aan als ze dat ziet. “ pfff wat was het heerlijk vanmorgen” zegt ze. “ Maar ik ben vandaag compleet gesloopt en ga vanavond maar eens vroeg slapen” zegt ze. “ ik heb me lekker op jullie uit kunnen leven” lach ik. We praten wat en een uur later appt mijn vader dat hij voor bij de poort staat.

Ik laat hem wat foto’s zien van Inge en vertel dat ik nog niet met haar samen ben, dat hij waarschijnlijk in de war is met een andere vrouw voor de vakantie. Mijn vader vind het een lekker ding en verheugd zich om haar te ontmoeten. We drinken flink wat bij de caravan en gedurende de avond komen we in gesprek over Julia. Hij heeft ook wel zin om te lozen en ik app haar. “ Ik lig in mijn tentje, je kan komen als je wil”. Even later lopen mijn vader en ik naar haar toe en sluipen in het donker snel haar tent in. Ik stel Julia voor aan mijn vader en we komen meteen ter zake. Ze ligt alleen in haar string op haar matras en wij kleden ons ook beide uit en ploffen beide naast haar hoofd neer op onze knieën. We dirigeren haar hoofd naar mijn lul en ze opent haar mond..
Robin - 02-03-2023 om 18:13
0


t was even doorrijden, maar aan het begin van de avond kom ik aan op de camping. Samen met Robin drinken wat bij de Caravan. Hij laat me foto's zien van zijn nieuwe vriendin. Ik snap hem wel.

'We kunnen wel even bij een ander lekker ding langslopen' stelt hij voor. We lopen over de camping en stoppen bij een klein tentje   Robin kruipt er naar binnen  en ik volg hem. In de tent ligt een meisje. Ze stelt zich voor en heet Julia. Ze is zo jong, dat ze mijn kleindochter had kunnen zijn. Ze heeft alleen een stringetje aan, en ligt op haar slaapzak. De tepels van haar heerlijk strakke tienertietjes staan hard overeind. We gaan beiden langs haar liggen. Ik streel haar borsten en ga met mijn hand door haar haar. Ik breng haar hoofd richting de pik van Robin, die zijn boxershort al uitgetrokken heeft. "Durf je hem te pijpen?" Daag ik haar uit. Ze zegt niets maar neemt zijn paal in haar mondje. Eerst een klein stukje, maar dan slikt ze en neemt hem tot de wortel in haar mond .

Mijn pik wordt instant keihard van deze aanblik. Ik trek haar stringetje uit, en steek mijn hand tussen haar benen. Ik voel haar natte kutje. Ik wil haar, nu. Ik wrjjf mijn eikel tussen haar schaamlippen en ram mijn pik in haar strakke tienerkutje. Ze gilt even verschrikt, en laat Robin's pik uit haar mond schieten. Hij pakt haar hoofd. 'Zuigen slet !', roept hij tegen haar.

Ik neuk haar strakke kutje, ze is werkelijk heerlijk strak. '"Jong spul past strak om de lul" zeg ik, terwijl ik in haar kutje blijf stoten.
Julia - 13-03-2023 om 15:00
0


Als ik na Robin's heftige neukbeurt zonder enig medelijden voor mijn gezichtje terug loop naar onze caravan zie ik papa zo'n 200 meter voor mij lopen met een handdoek om en zijn toilettas in zijn handen. "Oh shit, komt hij nu ook uit het douchegebouw vandaan??" gaat er door mijn hoofd. Bij de caravan aangekomen hoor ik hem tegen mama praten en ik luister stiekem mee.

"Ja echt niet normaal hoe hard dat er aan toe ging in het douchehokje naast mij. Ik kon alles letterlijk horen en het klonk als jonge mensen, ik denk dat ze met z'n drieën waren, 1 man en 2 vrouwen en sowieso een van hen klonk echt nog als een jong meisje en volgens mij werd zij het hardst aangepakt van de drie." "En heb je gewoon staan luisteren?" vraagt mama aan papa. "Ja ik kon niet veel anders want het was zo dichtbij en ze deden hun best om stil te zijn denk ik maar dat lukte voor geen meter. Ze waren constant aan het neuken want ik hoorde het geklets van lichamen tegen elkaar aan en volgens mij werd de jongste van de drie ook nog flink in haar mond geneukt want ik hoorde haar constant kokhalzen" antwoord papa. "En werd je daar geil van en heb je je afgetrokken? Eerlijk zeggen!" vraagt mama hem lachend. "Ja ik kon me echt niet inhouden hoor dat was veel te dichtbij en klonk te heftig." "Haha ouwe viespeuk ben je ook, je was zeker aan het fantaseren dat jij dat jonge meisje aan het neuken was" hoor ik mama weer lachend zeggen.

Met rooie oortjes sluip ik stiekem weg en denk even na over wat ik net gehoord heb. Shit hee, papa heeft zich op mij afgetrokken zonder dat hij natuurlijk wist dat ik het was. Mijn tepeltjes prikken als zeker 2cm harde knopjes door mijn bikinitopje heen en ik voel mijn kutje alweer kriebelen. Ik besluit om even heel duidelijk te roepen dat ik er weer ben zodat papa en mama zich niet betrapt voelen. "Hoi ik ben weer terug van het zwembad!" roep ik. "Hoi lieverd, heb je lekker gezwommen en een lekkere ochtend gehad?" vraagt papa. Mijn tepeltjes zijn al iets minder hard dan net maar toch zie ik zijn ogen naar beneden gaan en wat langer op mijn borsten rusten waar mijn opwinding nog steeds goed te zien is aan mijn priemende knopjes. "Papa, mijn ogen zitten hier hoor" zeg ik knipogend als hij mij al een seconde of 10 niet aangekeken heeft en ik zijn ogen over mijn lichaam zie gaan en ik zie papa schrikken en mij weer aankijken. "Ehh ja sorry, heb je honger en zin om te lunchen?" zegt hij snel.

De rest van de middag is lekker ontspannen en ik lig met mijn vriendinnetjes lekker bij het zwembad. We trekken veel bekijks en er zijn constant jongens die proberen om een van ons te versieren en een van mijn vriendinnetjes gaat met een jongen mee en komt na een klein half uurtje met een rood hoofd terug waar we haar flink mee pesten. Ook een aantal oudere mannen flirten schaamteloos met ons en proberen erachter te komen of we zin hebben om met hun mee te gaan. Twee knappe meisjes van 19 en 20 vragen of ze bij ons mogen liggen en het is heel gezellig met hun erbij en ik weet vrij zeker dat zij een lesbisch stel zijn en op zoek naar een derde persoon ook al zeggen ze dat niet zo. Ik heb voor nu even genoeg gehad door mijn actieve ochtend dus ik houd me een beetje rustig ook al is een van de 2 meisjes duidelijk met mij aan het flirten.

's Avonds gaan papa en mama en mijn zusje en broertje een dorpje een stukje verderop in en gaan daar wat eten en ze vragen of ik toch geen zin heb om mee te gaan want het kan best wel laat worden maar ik heb zin om te chillen en ik heb al met vriendinnetjes afgesproken zeg ik ze ook al is dat niet zo. Ik lig de rest van de avond lekker op de ligstoel met mijn telefoon te spelen en naar muziek te luisteren en het wordt al wat donker als ik een appje krijg van Robin. 'Hey lekker jong sletje van mij, waar ben je? Ik heb zin.'

Dat was natuurlijk het appje waar ik stiekem op zat te wachten en ik app terug. 'Ik lig in mijn tentje, je mag langskomen als je wilt. Ik ben alleen hier maar mijn ouders zijn denk ik over een half uur terug dus wacht niet te lang'. Mijn tepeltjes en kutje reageren onmiddellijk als ik op versturen druk en ik heb gelijk weer zin. Ik kruip mijn tentje in en doe mijn topje vast af. Voor de zekerheid app ik mijn zusje om te vragen of ze me wil laten weten als ze weer richting de camping komen omdat ik 'even bezig ben in ons tentje' stuur ik met een knipoog. Vrijwel onmiddellijk appt ze terug 'Oeh stout hoor, wat heb ik toch ook een sletterige zus 😄 Jongen of meisje?' 'Zelfde man als vanochtend' 😉 app ik terug. 'Ouch, dat wordt weer heftig en afzien dus! Lekker genieten maar, ik zal mijn best doen om het hier te rekken zodat je meer tijd hebt 😄 xxx'. Wat heb ik toch een lief zusje, ben zo gek op haar en heel blij dat wij alles aan elkaar kunnen vertellen.

Robin laat er geen gras over groeien en ik hoor de rits een paar minuten later opengaan. Ik schrik wel een beetje want hij is niet alleen en er komt ook een oude man binnen kruipen. "Dit is mijn vader en hij heeft ook zin. Pa dit is Julia" is alles wat hij zegt. Robin's vader is iets beleefder en geeft me nog een hand en stelt zich aan me voor. Ik schud zijn hand en met een zacht stemmetje stel ik me aan hem voor, toch wel een beetje bang wat komen gaat.

Voordat ik het weet hebben ze hun kleren uit en zitten ze beide op hun knieën naast mijn gezicht. De stijve van Robin's vader is nog groter dan die van Robin en hij ziet me bang kijken. "Niet bang zijn lieverd, wij gaan je laten genieten" en ik voel zijn grote handen mijn borsten masseren en zie ik zijn gezicht naar de mijne komen. Ik ruik een bierlucht als ik Robin's vader zijn mond zie openen en zijn tong uit zie steken. Automatisch open ik mijn mond ook en ik voel hoe die grote oude tong snel rondjes draait in mijn mond. Onze tongen spelen een minuutje met elkaar en ik voel zijn slijm mijn mond in lopen als hij stopt met tongen en hij vraagt "Durf je hem te pijpen?" Ik heb niet veel keus want hij duwt mijn gezicht naar Robin's stijve toe en ik open mijn mond en neem zijn eikel in mijn mond. Ik begin te sabbelen en mijn hoofd op en neer te bewegen en weer heb ik een hand van iemand anders op mijn hoofd die mij tegenhoudt en dieper duwt.

Al snel voel ik Robin dieper naar binnen glijden en ik moet een paar keer luid kokhalzen en heb het gevoel dat ik over moet geven. Robin trekt zich daar zoals gewoonlijk niks van aan en heeft geen medelijden met mij en al snel voel ik zijn onderbuik tegen mijn neus aan en zijn ballen tegen mijn kin aan kletsen. Ik voel Robin's vader anders gaan liggen, hij trekt mijn broekje uit en zijn hand verdwijnt tussen mijn benen. Ik begin te trillen als hij mijn kutje vingert, het voelt heerlijk, en dan opent hij mijn benen en ramt hij zijn grote pik zonder waarschuwing in een keer in mijn kutje. Ik schrik van dit plotselinge geweld en gil even geschrokken. Robin's stijve vliegt uit mijn mond maar daar is hij niet van gediend en hij duwt mijn gezicht terug. "Zuigen slet" zegt hij boos en ik ga snel verder.

Robin's vader is duidelijk ervaren en ook heel erg geil want hij ligt dicht achter mij tegen mij aan met zijn dikke buik en ik hoor zijn gehijg dicht tegen mijn oor. Zijn tempo van neuken ligt ontzettend hoog en hij heeft mijn relatief kleine borsten vast met zijn grote handen als houvast. "Vinger je klitje zo hard je kunt" hoor ik hem in mijn oor hijgen en ik voel zijn tong langs mijn hals gaan en aan mijn oorlelletje zuigen. Mijn hand gaat naar beneden en ik begin mezelf te vingeren en ik voel hoe zijn grote pik steeds weer in en uit mijn kutje gaat. Er ontsnappen ook steeds meer kreuntjes uit mijn mond ook al vult Robin nog steeds mijn mond en keeltje volledig.

"Ik hou het niet meer Robin" hoor ik Robin's vader zeggen. "Ik kom ook bijna pa, laten we dat knappe gezichtje en die lekkere tietjes van dat sletje helemaal onderspuiten" antwoord Robin en Robin's vader komt ook weer op zijn knieën zitten. "Toe maar kleine knapperd, wees maar een gehoorzaam meisje en vraag ons om ons zaad" zegt hij. Ik ben mezelf nog steeds aan het vingeren en met een zacht stemmetje vraag ik "Mag ik alstublieft uw zaad hebben meneer?" en ik open mijn mond. Dat is teveel voor die oude man en hij begint vrijwel onmiddellijk te spuiten. Het is echt ontzettend veel en hij heeft hele dikke klodders die op mijn gezichtje, in mijn mond en in mijn haar landen. Een paar seconden later hoor ik ook Robin kreunen en ik voel nog meer klodders sperma op mijn gezicht en borsten landen. Ik ben me nog steeds aan het vingeren en dit is ook voor mij teveel en als ik mijn tempo nog een beetje verhoog kom ik tegelijk met de mannen klaar en mijn hele lichaam ligt trillend voor hun.

"Man o man, dat was lekker zeg!" hoor ik Robin's vader zeggen. "Haha, ik zei je toch dat ze lekker was? Kom we gaan weer, ik heb zin in een biertje" antwoord Robin. "Moeten we haar niet helpen?" klinkt Robin's vader een beetje bezorgd. "Nee hoor, ze is een grote meid. Als ze zich kan laten neuken door 2 mannen kan ze zichzelf ook wel schoonmaken." Ik hoor de rits van de tent opengaan en de mannen weglopen. En daar lig ik dan alleen in de tent, voor de 2e keer vandaag afgewerkt en achtergelaten, sperma overal over mijn gezicht, op mijn lichaam en in mijn haar. Ik blijf een aantal minuten zo liggen, ik moet even bijkomen hoor. Dan hoor ik opeens een auto stoppen en mensen naar onze caravan lopen. "Lieverd, we zijn er weer, waar ben je?" hoor ik mijn moeder roepen.

"SHIT, SHIT, SHIT!!!" denk ik bij mezelf en ik veeg snel wat sperma uit mijn ogen zodat ik wat kan zien. "Waarom heeft Sophie niet geappt dat ze eraan komen??" gaat er door me heen en ik pak mijn telefoon om te kijken. Shit, ze heeft meerdere berichtjes gestuurd die ik allemaal gemist heb. Ik kijk snel om me heen in de tent op zoek naar een handdoek. Ik zie er een liggen in de voortent en kruip er naar toe. "Hoi hoi, ik ben in mijn tent, ik kom eraan!" roep ik nog maar te laat. Terwijl ik op handen en knieën naar de voortent kruip om de handdoek te pakken gaat de rits van de tent open...
Veronique - 30-03-2023 om 16:02
0


Zo! Dat ging vlot. Mijn baas en ik hadden verwacht dat we hier de hele week nog zouden zitten, maar het is woensdag en de deal is getekend. We pakken onze spullen in onze hotelkamers. Jos, mijn baas zegt dat hij graag hier de week zou vol maken, maar het komt hem privé heel goed uit dat we al klaar zijn. Hij maakt dan ook haast om weg te komen. Ik ga graag alvast mee. Mijn werk hier zit er ook op. Als we bijna in de auto zitten zegt Jos opeens dat ik zó goed gewerkt heb, dat ik wat hem betreft best nog even hier mag blijven. Meteen denk ik aan Inge, een ex-buurmeisje van vroeger die heel toevallig op exact dezelfde dag geboren werd als ik. Zij was toen, en is nog steeds mijn beste vriendin. Ik mag mijn zakelijke credit-card gebruiken om voor dinsdagochtend half 9 negen weer in Nederland te kunnen zijn. Dankbaar neem ik dit aanbod aan, en ik klap meteen mijn laptop open. Ik zoek een dichtsbijzijnde depot van een internationaal auto-verhuurder. Deze blijkt hier in Lyon te zitten.

Jos zet me daar af, als ik verteld heb dat mijn vriendin Inge in de Ardeche op de camping staat. Dat is hier niet zo ver vandaan. Daar wil ik een paar dagen heen.
Mijn baas roemt me om mijn organisatie-vermogen en creativiteit. Hij is het er mee eens dat ik op zijn kosten die auto huur en dat ik hem maandag voor 9 uur 's avonds in Rotterdam in lever. Zo gezegd, zo gedaan.
Terwijl ik mijn koffer uit de auto haal, schiet Jos naar binnen en komt binnen 5 minuten alweer naar buiten met autosleutels. Die grijze daar! grijnst Jos. Met open mond kijk ik naar een BMW cabrio die bliept terwijl zijn lichten knipperen. Ik bedank hem en zeg dat een simpel klein boodschappenkarretje ook prima geweest was. Hij wil er niks van horen, en wenst me fijne dagen. We nemen afscheid en hij vertrekt in zijn Audi Q8.Nog steeds beduusd gooi ik mijn koffer in de kofferbak van de auto.
Ik app Inge: "Hey babe, verrassing! Ik ben op weg naar jou! Ik leg straks alles uit. Rij nu weg in Lyon, wat is je exacte adres? Kus Vero."
Meteen krijg ik antwoord. 3 verbaasde smileys en een link naar google maps. Ik stuur haar terug dat ik er met een kleine 3 uur rijden zou moeten zijn.

En inderdaad, 2 uur en 50 minuten nadat ik in Lyon weg reed, sta ik voor een slagboom die toegang biedt naar wat er uitziet als een gezellige familiecamping in het prachtige groene berg-decor van de Ardeche. Ik app Inge: "Ik bent'r hoor!! Zie je zo!" In vloeiend frans leg ik de receptioniste de situatie uit. Ik betaal een klein bedrag om mezelf tot en met maandag in te schrijven als gast op deze camping. Als ik mijn auto geparkeerd heb, en met mijn rolkoffertje de camping op loop zie ik Inge in de verte al aan komen. In haar bikini en op flip-flops, rennend alsof we elkaar 10 jaar niet gezien hebben. Ik vind het fijn om haar sinds lange tijd weer zo spontaan en vrij te zien. Met een innige omhelzing en een paar dikke zoenen word ik ontvangen. In elkaars bijzijn is het plat Rotterdams weer op vol volume te horen. Heerlijk.

Als we samen richting haar campertje lopen vraag ik of ze het eigenlijk wel ok vindt als ik een paar dagen bij haar logeer, anders probeer ik of er nog een stacaravan leeg is. Ze vraagt of ik op mijn achterhoofd gevallen ben. Dat is in onze taal dus een ja! We lachen weer samen en ik zie nu al hier en daar mensen omdraaien als we langslopen. Het zal een raar zicht zijn. Inge in haar úber-camping outfit en ik nog in mijn degelijke lange rok met daarboven een strak topje. Gelukkig had ik mijn hakken voor ik ging rijden al geruild voor een paar makkelijke sneakers uit mijn koffer.
Inge zegt dat ze vandaag nog boodschapen moest doen, maar dat kunnen we nu met de BMW doen. Net zo handig. Maar eerst wil ik naar haar camper. Een wijntje en iets makkelijkers aan trekken... Bij haar plekje aangekomen zie ik al behoorlijk wat lekkers rond lopen en zitten. Ik snap wel dat Inge het hier prima naar de zin heeft.. Ze lacht "I told you girl!"...

RobinCrypto - 03-04-2023 om 16:21
0


Ik kom na een dagje zwembad met mijn Audi het terrein oprijden en draai richting mijn kampeerplaats. Half op mijn plaats en half op de plaats van Inge staat een mooie BMW cabrio. Ik parkeer mijn auto net tussen de caravan en BMW en stap uit. Zal Inge een mannelijk gezelschap hebben geregeld bedenk ik mij enigszins jaloers. Ik pak wat spullen uit mijn auto en ineens hoor ik: “Dag buurman, mag ik je voorstellen aan mijn vriendin Veronique”? Een knappe verschijning komt haar camper uit en ik loop er op af. Ze vertel dat ze een paar dagen blijft en ik zit alleen maar verlekkerd naar haar lichaam te kijken in een bikini van Inge die weinig verhult.

“Gaan jullie straks mee varen op het meer hier beneden, een prachtig uitzicht met ondergaande zon” zeg ik tegen de dames. “ ik heb mijn boot net in het water gelegd, wat wijn en hapjes mee” zeg ik. Beide dames zeggen enthousiast ja. “ We zullen onze zwembad jurkjes en bikini alvast aandoen” knipoogt Inge. Oké, neem ook wat nette kleding mee voor het geval we ergens aanmeren en een restaurantje willen pakken zeg ik.

Een half uur later loop ik naar de dames en zeg dat ik klaar ben. Ze stappen bij mij in de auto en rijden 5 minuten naar de haven waar de speedboot met kajuit ligt te wachten..
Rob - 07-04-2023 om 14:02
0


Ik zit voor mijn camper in de zon, als Julia aan komt gelopen. Twee dagen eerder heb ik haar samen Robin geneukt in haar tentje. 'Hallo meneer, is Robin er ook ?' Vraagt ze op een lieve en onschuldige manier. "Sorry meid, maar hij is er nu niet" zeg ik haar. Een  teleurgestelde blik verschijnt op haar gezicht. "Wil je wat drinken ?", vraag ik haar. 'Graag' zegt ze, en volgt me als ik de camper in stap.

Zonder te vragen wat ze wil drinken schenk ik een wijntje voor haar in. Ik had me zo voorgenomen me niet meer in te laten met dit geile tienermeisje dat mijn kleindochter had kunnen zijn, maar haar tepeltjes prikken door de stof van haar jurkje heen. Ze nipt aan de wijn. "Win kunnen ons wel vermaken zonder hem" zeg ik en sla mijn arm om haar heen. Mijn hand laat ik in haar jurkje glijden. Het sletje heeft geen BH'tje aan, en ik neem haar tepel tussen duim en wijsvinger. Ik zoen haar op haar mond. Onze tongen zijn verwikkeld in een  innige omhelzing. Als we stoppen met zoenen sta ik op, sluit de deur van de camper en neem haar aan de hand mee naar bed.

Ik trek het jurkje over haar hoofd. Poedelnaakt staat ze voor me. Ik duw haar zachtjes op het bed. Ik kruip naast haar en zoen haar weer. Daarna ga ik met mijn mond over haar borsten naar haar kutje. "Ik zal je eens lekker klaar likken" zeg ik haar. Uitnodigend spreid ze haar tienerkutje. Ik lik haar en neem haar klitje in mijn mond, met twee vingers glijdt ik in haar kletsnatte spleetje. Mijn hand glijdt over haar lijfje naar haar borsten. Haar kutje smaakt lekker zoet, en ze kreunt er heerlijk geil bij. Ik zuig aan  haar klitje. Mijn stoppelbaard kriebelt haar kutje. Ze begint zwaarder te ademen. Ik voer het tempo nog iets verder op  en ze verkrampt opeens... 'oefff...oooooeeeffff...ja...jaaaa...jaahh !!! Ik kommmmm!!!' Kreunt ze terwijl ze schokkend klaar komt.

Ik ga naast haar liggen. Ze kijkt me versuft aan. Ik trek mijn broek uit en bevrijdt mijn stijve lul uit de krappe boxershort. Ik ga weer naast haar liggen. Ik duw haar hoofd zachtjes maar zeker naar mijn lul. Ze kijkt me vragend aan... "Neem mijn lul in dat geile zaadmondje van je en pijp me zoals je nog nooit gepijpt hebt", draag ik haar op. Even later omsluit ze met haar lippen mijn eikel...














Julia - 09-04-2023 om 09:18
0


Het is al anderhalve dag geleden dat ik 's avonds bezoek kreeg van Robin en hij onverwacht zijn vader Rob ook meegenomen had. Ze hadden duidelijk bier gedronken en ik vond het ook wel erg spannend maar ik had zoveel zin dat ze alles wel bij me mochten doen. Beide waren ook heel ervaren dus ze wisten precies wat ze deden en vooral Rob was ook wel heel lief voor mij en vond het belangrijk dat ik er ook van genoot.

Het was wel echt een kliederboel toen ze allebei in mijn gezichtje en over mijn borsten klaarkwamen want ze spoten echt heel erg veel. En toen had ik ook nog even heel veel stress omdat mijn ouders, zusje en broertje opeens thuiskwamen terwijl ik nog onder het sperma zat maar gelukkig kwam mijn zusje onze tent binnen (zij slaapt in dezelfde tent als ik) en niet een van mijn ouders. Sofie was wel even geschrokken toen ze mij zo naakt met overal klodders sperma op mijn lichaam zag maar was ook heel lief voor mij geweest en had me snel geholpen met mij schoonmaken zodat ik snel ons tentje uit kon en onze ouders niks doorhadden.

Gisteren was er helemaal niks gebeurd helaas. Ik was nog een paar keer langsgelopen om te kijken of ik Inge of Robin zag en hoopte dat ik een appje zou krijgen maar het bleef stil. Behalve in mijn hoofd want ik bleef maar aan de sex avontuurtjes denken die ik nu al in de eerste paar dagen op de camping had beleefd en het leek wel of mijn lichaam in een constante staat van geil zijn was.

Zo ook vanochtend. Ik werd wakker met een geil gevoel in mijn hele lichaam, keiharde tepeltjes en een kletsnat kutje. Waarschijnlijk had ik geil gedroomd of zo. Onder de douche kon ik ook niet van mezelf afblijven en ik kwam wel twee keer binnen een paar minuten klaar. Normaal gesproken is het geile gevoel dan wel weg maar vandaag niet dus ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en naar de caravan van Robin te lopen. Ik trek snel alleen mijn jurkje aan zonder ondergoed of bikini eronder, dat is toch snel weer uit dus niet de moeite waard om aan te doen.

Ik zie Robin's vader voor de caravan zitten en loop naar hem toe. 'Hallo meneer, is Robin er ook?' "Sorry meid, maar hij is er nu niet" antwoord hij. Hij moet mijn teleurgestelde blik zien want hij biedt me gelijk wat te drinken aan. 'Graag' zeg ik snel en ik volg hem de caravan in. Hij geeft me een glas en ik proef dat het rose is. Wel een beetje vroeg maar wel lekker en het is net 12 uur geweest op de klok.

Het is duidelijk wat Rob wil en hij laat er geen gras over groeien. "Wij kunnen ons wel vermaken zonder hem" zegt hij en zijn hand gaat direct mijn jurkje in en hij pakt mijn rechterborst vast en speelt met mijn tepeltje die al hard was maar nu nog harder wordt. Zijn tong verdwijnt diep mijn mond in en voordat ik het weet staan we diep met elkaar te tongen. Ik voel een vinger tussen mijn lipjes en bij me naar binnen gaan en dan doet hij mijn jurkje over mijn hoofd en zie ik hem verlekkerd naar mij kijken. "Wat een lekker lichaampje heb je toch ook meid" kreunt hij en hij hapt mijn linkerborst in zijn mond. Hij zuigt eraan alsof hij een baby is en likt en bijt zelfs een beetje in mijn tepel. Dat is echt mijn zwakke punt en mijn geilheid is nu op haar hoogtepunt en ik kom nog net niet klaar.

Hij duwt me op het bed en ik zie die grote meneer op me aflopen. "Ik zal je eens lekker klaar likken" zegt hij en als vanzelf open ik mijn benen zo wijd mogelijk en trek mijn knieën naar me toe zodat hij er goed bij kan. Hier heb ik zoveel behoefte aan nu. Hij laat 2 vingers bij mij naar binnen glijden en zijn andere hand masseert mijn borsten en knijpt in mijn tepeltjes terwijl zijn tong wonderen doet. Wat is zo'n ervaren man toch heerlijk! Dit kan ik niet lang volhouden en na een paar minuten begin ik klaar te komen. 'Oefff...oooooeeeffff...ja...jaaaa...jaahh !!! Ik kommmmm!!!' gil ik nog net niet uit en mijn hele lichaam ligt te trillen en ik ben even van de wereld.

Als ik even later mijn ogen open doe zie ik hem naast me liggen en hij kijkt mij vriendelijk aan. "Was het lekker lieverd?" vraagt hij en ik knik hem glimlachend aan. Dan legt hij zijn hand op mijn achterhoofd en duwt me naar beneden en ik zie opeens zijn enorme stijve daar al bloot klaar staan. "Neem mijn lul in dat geile zaadmondje van je en pijp me zoals je nog nooit gepijpt hebt" zegt hij opeens streng en ik heb geen andere keus dan mijn mond open te doen en Rob te pijpen. Niet dat er ook maar iets is wat ik op dit moment liever doe trouwens.

Zijn eikel is echt groot en opgezwollen en ik moet mijn mond ver open doen maar al snel glijdt zijn stijve best wel soepel tot de helft in en uit mijn mondje. Ik doe echt mijn best en gebruik veel spuug zodat het makkelijk glijdt. Ik hoor Rob ook goedkeurend kreunen en als ik omhoog kijk met zijn ogen dicht genieten. Ik probeer zelf wat dieper te gaan en dat gaat echt wel goed totdat zijn eikel echt een stukje mijn keeltje in gaat en ik moet kokhalsen. "Goedzo lieffie, dat doe je goed ga nog maar wat dieper" hoor ik hem zeggen en ik voel hoe hij harder begint te duwen.

Ik doe mijn ogen dicht en focus me op mijn ademhaling terwijl Rob mij harder en dieper over zijn stijve heen duwt. Opeens voel ik mijn neus tegen zijn buik aankomen en Rob kreunen "Aaahhhhh goedzo pijpsletje, hij zit er helemaal in". Ik open mijn ogen en kijk tegen zijn dikke buik aan en voel nu hoe diep zijn stijve in mijn keel zit. 'Bizar dat dit zo diep lukt' gaat er door mijn hoofd heen maar ik blijf rustig door mijn neus ademen.

Dan trekt hij mijn hoofd omhoog en duwt die weer helemaal naar beneden en dat gaat nu verbazingwekkend soepel alsof mijn keel er nu aan gewend is. Hij doet dit een paar keer maar dan stopt hij. 'Even pauze anders spuit ik nu al en ik ben nog lang niet klaar met jou'. Een golf van geilheid gaat door mijn lichaam als ik dat hoor. 'Ok sletje, kom maar omhoog en kom maar eens even bij opa op schoot zitten' commandeert hij dan...
Rob - 07-05-2023 om 13:28
0


Ik wil dit geile dondertje in haar mondje neuken.ze is zo heerlijk geil dat ze me geweldig pijpt. Ze zuigt aan mijn eikel en doet haar best. Door veel spuug te gebruiken neemt ze mijn harde paal dieper in haar mondje. Als mijn eikel haar keel toucheert moet ze kokhalzen. "Goed zo lieffie, dat doe je goed, ga nog maar wat dieper" prijs ik haar pijpkunsten. Ze doet haar uiterste best, en ik 'help' haar nog wat door haar hoofd vast te houden en door te duwen. Ze ademt goed door haar neus. Dan voel ik haar neus tegen mijn onderbuik, ze heeft mij  hele lul in haar mond en keel. Ik hou haar hoofd goed vast en neuk haar in haar mond. Ongelooflijk hoe zo'n jong meisje zo in haar mond geneukt kan worden zonder dat ze over mijn lul kotst.

Als ik nu doorga spuit ik haar mondje vol. Dat wil ik nog niet, dus haal mijn paal uit haar mond. Lange draden slijm hangen tussen mijn lul en haar mond en haar ogen zijn betraand door het deepthroat neuken. "Even pauze sletje, anders spuit ik je nu al vol, en ik ben nog lang niet klaar met jou" zeg ik haar.  "Ok sletje, kom maar eens bij opa op schoot zitten" zeg ik tegen haar, en trek haar op mijn schoot. Ze spreidt haar schaamlipjes en laat mijn pik in haar soppende spleetje glijden. Mijn handen plaats ik op haar billen, en ik zuig aan haar harde tepeltjes. Danst op en neer op mijn schoot en elke keer stoot als ze landt op mijn schoot stoot ik tegen waardoor ik diep in haar baarmoeder stoot, waarbij ze elke keer een luid 'aahhhh!!' Kreunde.

We neukte een tijdje zo voort. Toen ze wat vermoeid begon te raken  leidde ik haar van me af. "Ga maar op je buik liggen" gebood Ik haar. Julia deed wat ik haar vroeg.  Ik was benieuwd hoe ver ik met haar kon gaan, en haalde een sjaaltje uit de kast. Ik pakte haar polsen achter haar rug. Ze keek achterom. 'Gaat u me vastbinden ?', vroeg ze. "Ja, vertrouw me maar", zei ik tegen haar. Ik was verbaasd dat ze het toeliet  en bond haar polsen vast achter haar rug. Ik ging over haar heen zitten en trok haar billen van elkaar. Haar kontgaatje zag er strak uit, en juist daarom wil ik het, ik wil in haar kontje. Ik spuug een paar keer op haar sterretje. Zo kom ik nooit in haar kontje. Ik trek haar omhoog, zodat ze nu op haar knieën  steunt en met haar hoofd op de bank. Haar kontje steekt nu uitnodigend omhoog. Ik plaats mijn eikel tegen haar kontgaatje  en trek haar billen nog wat verder open. 'Dat past toch nooit !', roept ze verschrikt als ze door heeft wat ik van plan ben. "Vertrouw me maar, jij bent zo'n geil sletje, dit kun jij hebben", probeer ik haar gerust te stellen. "Even ontspannen...", zeg ik in duw mijn eikel in haar kontje. 'Auwww !!!' Gilt Julia uit...
Julia - 08-05-2023 om 10:37
0


Hoi lieve Rob, dankjewel voor weer een spannende schakel! Ik schrijf graag met je mee en hoop dat we samen wat sneller schakels kunnen gaan schrijven. De anderen mogen natuurlijk (graag!) ook weer mee gaan doen. Liefs, jullie Julia

"Ok sletje, kom maar eens bij opa op schoot zitten" zegt Rob en ik kom omhoog en klim bovenop hem. Ik spreid mijn benen en lipjes en ga voorzichtig naar beneden. Ik moet me echt goed concentreren omdat Rob zo groot is maar dan voel ik hem langzaam bij me naar binnen glijden. En het voelt heerlijk en ik ben helemaal gevuld, zo heb ik me bijna nog nooit gevoeld. Rob zuigt zich vast aan mijn tepels die pijnlijk hard zijn en ik blijf op en neer stuiteren. Er ontsnapt iedere keer een kreun uit mijn mond als ik hem diep in me voel stoten. Zo diep in me is een beetje pijnlijk en dit standje is ook wel erg vermoeiend voor mijn benen.

Dat ziet Rob ook en hij zegt dat ik op mijn buik moet liggen. Ik hoor hem wat rommelen in een kast en dan pakt hij mijn polsen vast en doet ze achter mijn rug. Ik kijk om en vraag verbaasd 'Gaat u me vastbinden?' "Ja, vertrouw me maar" zegt hij en ik verzet me ook niet als mijn handen achter mijn rug vastgebonden worden. Ik voel me wel heel erg weerloos nu maar ik heb niet het idee dat dit gevaarlijk is of zo dus ik wacht rustig af. Ik lig op mijn buik en Rob wrijft tussen mijn benen en ik hoor hem een paar keer spugen om het wat natter te maken tussen mijn benen. Dat is volgens mij niet echt nodig maar ik voel zijn vingers tussen mijn lipjes door en over mijn kontgaatje heen gaan. Rob komt op mij liggen en ik voel zijn stijve tussen mijn benen maar het lijkt niet echt te lukken dus hij trekt me omhoog tot ik op mijn knietjes zit.

Dan krijg ik door wat hij van plan is. 'Dat past toch nooit !', roept ik verschrikt. "Vertrouw me maar, jij bent zo'n geil sletje, dit kun jij hebben, even ontspannen...", zegt Rob en hij duwt zijn eikel in mijn kontje. 'Auwww !!!' gil ik uit maar Rob stopt niet. Hij glijdt een stukje mijn kontje in maar dan stopt het. "Ontspannen lieverd, het komt goed" stelt hij mij gerust en ik voel dat hij weer uit mij gaat. Ik hoor hem spugen op mijn kontje en neem een diepe ademhaling en probeer te ontspannen. Dan begint Rob weer te duwen en het gaat al veel beter deze keer. Hij glijdt dieper naar binnen en dan weer rustig naar buiten en in een rustig tempo begint hij in en uit te gaan. Ik merk dat ik meer ontspannen begin te raken en dat helpt een boel. Stoot na stoot glijdt Rob dieper naar binnen en hij verhoogt langzaam het tempo ook wat. Hij heeft met een hand mijn vastgebonden armen vast en zijn andere hand heeft mijn haar in een staart vast en trekt mijn hoofd achterover.

Het begint te wennen wat ik niet verwacht had en ik begin ook te genieten. Rob gaat nu ook heel snel in en uit en het verbaast me hoe soepel het gaat, dat had ik zeker niet verwacht. Hij trekt me aan mijn armen en haren omhoog terwijl hij door blijft neuken en draait mijn hoofd zodat we kunnen tongen. "Zie je wel, ik zei toch dat zo'n geil sletje als jij dit wel zou kunnen en kijk nu eens hoe makkelijk het gaat. Je geniet er ook van of niet sletje?" Hij wacht mijn antwoord niet af en duwt zijn tong weer diep in mijn mond terwijl ik probeer te antwoorden dat ik er inderdaad ook van geniet...
RobinCrypto - 09-05-2023 om 12:13
0


De storing voor bij de poort zorgt ervoor dat ik mijn auto buiten het park moet laten staan. Vandaar dat ik moet lopen en dus niks vermoedend bij mijn caravan aan kom lopen. Ik zie buiten op de tafel een half vol glas drinken staan maar mijn vader is nergens te bekennen. Als ik even rondkijk hoor ik gestommel en wat gekreun uit de caravan. Ik wil niet storen en sluip om de caravan heen en gluur via de achterkant onzichtbaar voor iedereen naar binnen. Ik zie hoe mijn vader Julia doggy neukt. Harde stoten krijgt ze te voortduren en mijn vader maakt haar uit voor slet en andere dominante uitspraken. Haar hoofd en haren worden hardhandig achterover getrokken en ik zie dat ze het zwaar heeft. Mijn zwembroek staat gelijk op spanning en ik wrijf wat over mijn zwembroek terwijl ik dit neukende stel begluur.
Inge - 09-05-2023 om 19:51
0


Het aanbod van Robin was heel leuk, een boottripje. Behalve dan dat Veronique na nog geen 5 minuten strontmisselijk was en haar lunch naar boven kwam. Al snel waren we weer terug in de haven en op de camping. Vero was weer wat bekomen en we sprongen gelijk in de cabrio. Veronique keek haar ogen uit in de Super U. Een mega supermarkt waar je bijna alles kunt kopen wat je maar bedenkt.
Ook wij, in onze zomerjurkjes met daaronder een stringbikini, krijgen behootlijk wat bekijks. Menig mannenhoofd draait zich mee in onz looprichting. Als ik dit tegen Vero vertel, trakteert ze de eerste beste jongeman op een glimp van haar heerlijke kont door haar jurkje op te tillen. We lachen en ik geef haar een kus.

Terug op de camping lopen we naar mijn camper. We zien hoe Robin bij zijn eigen caravan naar binnen gluurt. Vreemd. Als we dichterbij komen horen we duidelijk waar hij zeer waarschijnlijk naar kijkt. Met grote ogen kijken Vero en ik elkaar aan. Ze glundert en voor ik het door heb zegt ze tegen Robin: " Ach.. mag je niet meedoen? " beiden lachen we en ze trakteert ook Robin op haar billen als ze de camper in loopt. Ik vind fat ik niet achtrr kan blijven til ook ik mijn jurkje op. Robin kijkt verbijsterd onze kant uit.
RobinCrypto - 09-05-2023 om 21:08
0


Terwijl Julia en mijn vader elkaar in het zweet werken sta ik buiten de caravan en wrijf over mijn inmiddels harde lul. Zo te merken wordt Julia hard in haar kont geneukt en soms gilt ze het uit. Ineens hoor ik: “ Ach.. Mag je niet mee doe ?” Ik schrik me dood en kijk om en zie Veronique en Inge tussen mijn en hun plaats door naar de camper lopen. Betrapt denk ik. Veronique gaat de camper in en tilt even haar jurkje op met daaronder een heerlijke strakke kleine string. Ook Inge gaat achter haar aan de camper in en flasht ook haar heerlijke kont. Ik twijfel wat ik ga doe terwijl ik de caravan binnenkijk en zie hoe mijn vader Julia in piledriver in haar kontje blijft neuken. Ik besluit dat ik mijn vader even de tijd met haar alleen gun en loop achter mijn caravan tussen de haag door naar de camper van de dames naast mij.

Ik loop de luifel onderdoor en klop zachtjes op de zijkant van de camper. “Mag ik hier dan mee doen” vraag ik en zet een stap de camper in. Ik zie dat de dames een wijntje aan het inschenken zijn en inmiddels hun jurkje uit hebben en alleen nog hun string bikini aan hebben. Veronique zegt: “ ja ik wil die verhalen van jou en Inge ook eens ervaren, maar op de boot was ik daar te misselijk voor” zegt ze en kijkt me geil aan. “ Ze moest kokhalzen van de golven” lacht Inge. “ Ja helaas was het niet van een lul die op de boot in mijn mond op en neer ging” zegt Veronique brutaal..
Rob - 09-05-2023 om 22:18
0


Ze schrikt ervan als ik haar strakke kontje binnen dring. Het is echt heel strak. Ik haal mijn harde paal er weer uit. "Ontspannen lieverd, het komt goed", stel ik haar gerust. Ik maak haar kontje nog wat vochtiger met spuug, en duw mijn eikel weer tegen haar kontgaatje, ze ontspant en let goed op haar ademhaling. Centimeter voor centimeter duw ik mijn lul in haar strakke kontje. Ik pak haar vast bij haar vastgebonden polsen en haar, en neuk haar steeds wat steviger in haar kontje.

Ik kan haar op deze manier ook geil tongen, terwijl ik haar anaal blijf nemen. "Zie je wel, ik zei toch dat zo'n sletje als jij dit wel zou kunnen, je geniet er zelfs van, toch ?". Ik wacht haar antwoord niet af, en tong haar weer.

Wat is dit een vreselijk geil meisje. Ik blijf haar in haar kontje nemen. 'Oh God, ik word hier in mijn kont geneukt!'Kreunt ze, gilt ze haast. Elke keer trek ik mijn lul terug tot hij er alleen nog met mijn eikel in zit. Dan, in een vloeiende, maar ook rustige beweging stoot ik weer naar binnen. Julia is nu zo knettergeil dat ze tegen gaat stoten. 'Kom dan  kon op' spuit mijn kontje vol dan !!' Jut ze me nog verder op, voor zover dat mogelijk is. Ik ga door met neuken en ganu sneller en feller stoten. Alles was nu genoeg opgerekt dat het allemaal vrij soepel ging. “Oh ja, schatje, ik kom, ik kom” kreunde ik, en spoot een lading sperma in haar kont.

Het duurt even voor ik mijn lul uit haar kontje kan halen. Uitgeput liggen we naast elkaar. Ik dacht toch echt Robin net gehoord te hebben, maar als ik even onder het gordijn door naar buiten kijk zie ik hem echter nergens. Jammer, had zijn blik wel eens willen zien als hij binnen kwam en zag hoe ik Juilia hier in haar kontje neukte terwijl haar polsen waren vastgebonden. Zou hij haar ook nog in haar kontje genomen hebben ? . Julia is er heet genoeg voor. Ik maak haar polsen los en trek haar liefdevol tegen me aan. Mijn sperma druipt uit haar kontje. Plotseling wordt er op de deur geklopt. Zou dat dan toch Robin zijn ?. "Ben jij het Robin ?, kom maar binnen" Roep ik.
Thea - 10-05-2023 om 10:02
0


Ja ik sta nog op de camping, was even een paar dagen bij vrienden in de buurt maar heb mijn caravan weer betrokken. En als ik zo rond kijk op het veld zie ik een paar nieuwe gasten. En in de hut van mijn buurman Robin heb ik vanochtend toen ik net aankwam een oudere man binnen zien gaan, gevolgd door een jong grietje. Mooi, petite zou je bijna zeggen. Een kwartiertje later waren de geluiden niet van de lucht. Het was duidelijk dat ze niet een potje aan het kaarten waren. Aangezien Robin van wanten wist toen we samen in mijn caravan waren maakt mij dat nieuwsgierig wie die man is.

Het is al even stil naast mij en de nieuwsgierigheid word me te groot. Ik sta op uit mijn luie campingstoel, die mijn bikinitop even recht en loop naar de deur van de caravan. Als ik op de deur klop krijg ik direct antwoord "Ben jij het Robin? Kom maar binnen". Ik kan geen positief antwoord op de eerste vraag geven maar de uitnodiging neem ik graag aan en open de deur om binnen te stappen. Op het bed zie ik de oudere man en het jonge grietje opveren als ze mij binnen zien komen. Het ziet er goed uit, beide volledig naakt. Zijn wat gerimpelde pik glanst nog, maar heeft duidelijk net gespoten. En bij het meisje zie ik een wit vlokje rond haar uitgestoken aarsje glijden. Ze schrikken en proberen zich wat te verbergen maar dat wordt moeilijk, de kleding ligt op de grond. "doe geen moeite lieverds, ik ben Thea en de geluiden die hiervandaan kwamen maakte me niet alleen nieuwsgierig maar ook geil, ik wil meedoen met jullie spel. De ogen van de man gleden direct over mijn hele lijf, en ook het meisje bekeek me uitvoerig. Hun reactie was verschillend. De man keek geïnteresseerd en ik dacht ook enige actie te zien in zijn kruis. Het meisje kwam verder omhoog, trok haar benen op en keek wat afwachtender. "Kom eens dichterbij, Thea. Ik ben Rob trouwens, en deze prachtige meid is Julia". Als ik dichterbij kom schat ik haar op 18 jaar. En hem toch wel rond de 60. "Ik had Robin hier verwacht, hij weet dat jullie hier zijn?" "Ik ben de vader, en denk wel dat hij akkoord is met mijn actie. We gingen voor een glas wijn maar het liep wat uit de hand." De hand van Rob reikt naar mijn dij en streelt me. Hij trekt brutaal aan het touwtje van mijn bikinibroekje dat gewillig meewerkt en direct los laat. Ik voel zijn vingers in mijn volle bil grijpen en zie zijn lid kleine schokjes maken. "Zeg schoonheid, kom eens op dit bed liggen"
RobinCrypto - 10-05-2023 om 16:15
0


Terwijl ik in de camper bij Inge en Veronique sta zie ik Thea, de lekkere buurvrouw die ik in het begin geneukt heb ook mijn caravan binnengaan waar mijn vader Julia een beurt aan het geven is. Nu denk ik na, wat ik doe, blijf ik hier of haak ik aan bij mijn vader en Thea? ( wie gaat het verhaal vervolgen)?
Veronique - 11-05-2023 om 10:26
0


Inge stapt na mij haar campertje binnen en ik zie Robin ook onze kant op komen. Hij vraagt of hij bij ons mee mag doen. Toch zien we hem twijfelen dus neemt Inge het heft letterlijk in handen. Ze grijpt Robin in zijn kruis en trekt hem letterlijk de camper in. "Au au... rustig" "niks rustig mannetje, je weet dat mijn vriendinnetje graag jouw reputatie wil checken, dus zul je hier aan het werk moeten. Ik laat me direct op mijn knieën zakken en Inge volgt. Neemt de short van Robin mee waarna ik zie dat ze niet heeft gelogen. Wat een zalige staaf bungelt er voor onze ogen. Zonder handen en met open mond beweeg ik naar zijn pik en neem zijn eikel in mijn mond. Het is al even terug dat ik zo'n pracht exemplaar heb kunnen pijpen. direct voel ik zijn pik verder verstijven en legt Robin zijn hand op mijnhoofd. Die geeft een lichte druk. Ik sluit mijn ogen als de steeds harder wordende pik mijn mond in schuift. Ik voel de haren van Inge onder mijn gezicht en dan haar tong die zijn ballen likt. in no time staat deze heerlijke pik op oorlogssterkte en weet Robin hem diep in mijn mond te drijven. Inge had al verteld dat Robin eenmaal actief hij weinig oog meer heeft voor zijn partner, enkel voor zijn genot. En dat merk ik direct, hij begint in een stevig tempo zijn neukstaaf mijn mond in te pompen, steeds verder komend tot hij zijn eikel mijn keei n drijft. Daar houdt hij me stevig vast. Ik adem moeizaam door mijn neus en kan hem zo houden. Ik tik op zijn bil om vrij te komen vanwege ademnood, maar hij houdt m nog een paar tellen vast. Dan trekt hij zich terug en proestend krijg ik weer lucht...
RobinCrypto - 11-05-2023 om 10:41
0


Ik hoef zelf geen beslissing te nemen want ik word hardhandig door Inge naar binnen getrokken in de camper. Voordat in het weet hangt mijn zwembroek op mijn enkels en zitten de dames voor me op hun knieën. Inge sabbelt aan mijn kale ballen en Veronique neemt mijn lul in haar mond. Ze gaat er volledig voor en met wat hulp en dwang zit mijn lul tot de wortel in haar keel. Ze stikt en kokhalst behoorlijk en hou haar even vast. Dan laat ik mijn lul er weer uit gaan en laat haar even ademen. Dit herhaalt zich een aantal keer en afwisselend neuk ik Inge en Veronique hardhandig in hun mond. Mijn ballen slaan regelmatig tegen hun kunnen en binnen een paar minuten loopt het slijm en speeksel over hun topjes. De bikini topjes gaan uit en beide dames hebben heerlijke borsten die ik afwisselend begin te neuken. Gewillig duwen ze hun borsten tegen elkaar aan als mijn lul er tussen ligt. Ze proberen niet voor elkaar onder te doen. Als ik Inge haar tieten neuk trek ik Veronique achter me en ze begint onderlangs mijn ballen en kont te likken. Wat een heerlijk gevoel zo alles nat bij mijn lul ballen en kont. Soms sla ik mijn lul in hun gezichten en masseer ondertussen ook hun borsten en kutjes. De vele kreun geluiden worden steeds heftiger en alle remmen gaan los.
Julia - 14-05-2023 om 10:12
0


Rob stoot nog steeds hard door en ik raak er nu zelfs aan gewend want zijn piemel glijdt best wel soepel in en uit mij. Het voelt heel lekker en ik ben echt aan het genieten dus ik moedig hem aan om nog harder te gaan. Hij verhoogt zijn tempo nog meer en beide kreunen we nu luid. "Even op adem komen hoor en ander standje. Ken je piledriver?" vraagt Rob me. Ik heb geen idee en schud van nee. "Draai je om, rol achterover op je rug met je benen omhoog en plaats je knieën naast je hoofd" legt hij uit. Ik probeer wat hij zegt en ga half dubbelgevouwen achterover liggen. "Perfect lieverd" zegt Rob en zonder aarzelen duwt hij zijn grote piemel weer mijn kontje in.

"Aahhhh" kreun ik luid als hij weer verder gaat met diep stoten. Ik lig nu andersom en als ik mijn ogen weer open doe kijk ik plotseling recht in de ogen van Robin die voor het raam met grote ogen staat te gluren. Ik schrik maar ik kan niks doen en hij heeft volledig zicht op hoe zijn vader mij in deze moeilijke positie neukt. Ik kijk even omhoog naar Rob die met een bezweet gezicht bezig is en het duidelijk zwaar heeft en als ik weer terug naar het raam kijk is Robin verdwenen. "Ik kom!!" kreunt Rob luid en ik zie zijn lichaam schokken en zijn gezicht vertrekken. Ik voel hoe zijn stijve piemel nog groter wordt en begint te spuiten en het voelt helemaal warm van binnen.

We vallen beide op bed, uitgeput en voldaan. Rob maakt mijn handen los die de hele tijd achter mijn rug vastgebonden waren en hij trekt me tegen zich aan. Hij ligt achter me en ik voel zijn grote lichaam tegen me aan terwijl zijn arm om me heen ligt en hij met zijn hand over mijn buikje heen gaat en wat met mijn borsten speelt. "Dat was heerlijk lieverd, vond jij het ook lekker?" Ik kijk Rob gelukzalig aan en knik van ja. Zijn mond komt dichterbij en al snel zijn we weer in een innige tongzoen verwikkeld. Opeens wordt er op de deur geklopt en we schrikken beide. 'Dat moet Robin wel zijn' gaat er door me heen. "Ben jij het Robin?, kom maar binnen" roept Rob.

Ik schrik me een hoedje als niet Robin maar een vrouw de caravan in komt lopen en probeer mijn blote lichaam een beetje te verbergen, Rob lijkt niet te schrikken en blijft gewoon liggen. "Doe geen moeite lieverds, ik ben Thea en de geluiden die hiervandaan kwamen maakte me niet alleen nieuwsgierig maar ook geil, ik wil meedoen met jullie spel." zegt de vrouw snel. Ik ga toch wat rechterop zitten en trek mijn benen een beetje op voor mijn borsten. Ik bekijk de mevrouw wel uitvoerig en ik zie dat ze ontzettend grote borsten heeft. Ze is niet echt slank dus alles is best wel groot. "Kom eens dichterbij, Thea. Ik ben Rob trouwens, en deze prachtige meid is Julia".

Thea komt dichterbij gelopen en staat naast het bed. Rob trekt brutaal aan de touwtjes van haar broekje dat snel op de grond valt. "Zeg schoonheid, kom eens op dit bed liggen en doe eerst je topje ook maar af. En jij ook lieverd, je hoeft niet bang te zijn en kom maar tussen ons in liggen" stelt Rob mij gerust. Thea wacht niet af en haar vingertoppen strelen al snel mijn lichaam. Met haar nagels kietelt ze in mijn zij en gaat ze over mijn blote borsten en langs mijn tepeltjes die alweer keihard zijn en er gaat een rilling door mijn lichaam en ik heb spontaan kippenvel. "Heb je het koud lieverd?" zegt Thea met een lieve glimlach. "Nee, u kietelt me met uw nagels" zeg ik giechelend. "Je bent in ieder geval goed opgevoed" zegt Thea en ze gaat met haar hoofd naar voren en begint op mijn linkertepeltje te sabbelen.

"Ohhhh" is het enige wat ik kan zeggen en haar tong draait rondjes om mijn tepeltje en ze bijt er ook zacht in. Ik voel hoe haar hand over mijn buikje naar beneden gaat tussen mijn benen in en automatich open ik mijn benen wijd. Haar middelvinger gaat tussen mijn natte lipjes door en al snel heeft ze mijn gevoeligste plekje gevonden. Thea doet het heel liefdevol en het is duidelijk dat ze heel ervaren is met vingeren, ze heeft waarschijnlijk al bijna 40 jaar ervaring schat ik zo in 😄. Ik heb mijn ogen dicht en lig te genieten van haar vingers als ik opeens haar mond op mijn mond voel. Ik open mijn ogen en ze kijkt me lief aan. Zonder iets te zeggen beginnen we elkaar te zoenen en beginnen onze tongen een innige en diepe worsteling met elkaar.
Julia - 08-08-2023 om 23:27
0


Hoi lieve allemaal, het is wel heel erg jammer dat dit verhaal gestopt is vind ik zelf. Nu zo in de vakantie periode en ik zelf op de camping sta met mijn ouders heb ik wel zin om hier verder te gaan met fantaseren. Is er iemand of het liefst meerdere mensen die zin hebben om samen nieuw leven in dit verhaal te blazen? Ik hoop het! Liefs, Julia
RobinCrypto - 08-08-2023 om 23:34
0


Hoi Julia, wat een leuk initiatief. Anders gewoon een andere twist eraan?

Ik lig in mijn caravan te kijken naar mijn buurmeisje. Ik schat haar 18/19 en samen op vakantie met haar ouders. Die ouders hoorde ik vanmiddag, toen hun dochter in haar string bikini naar het zwembad was, flink tekeer gaan in hun vouwwagen. Als ik goed gekeken heb zag ik de moeder zelfs daarna met glinsterende borsten en kin naar buiten komen naar de waslijn opzoek naar een handdoek.

Het buurmeisje ziet er heerlijk uit en ik haal mijn lul uit mijn broek en stroke hem langzaam. Ik zie hoe ze voorover de tent in gaat opzoek naar iets. Als ze omdraait kijkt ze me recht aan en ziet overduidelijk wat ik aan het doen ben..
Julia - 09-08-2023 om 09:00
0


Papa en mama zijn naar het dorpje in de buurt en ik ben net terug van het zwembad waar ik lekker gezwommen heb met vriendinnetjes en heerlijk heb liggen zonnen. Lekker om nu ook even alleen hier te zijn.

Ik ben wat aan het rommelen in de caravan op zoek naar mijn koptelefoon en boek als ik vanuit mijn ooghoek iets zie bewegen in de caravan van onze buurman. Ik kijk op, zie hem op zijn bed liggen en we kijken elkaar recht in de ogen aan.

Mijn ogen worden nog groter want ik zie zijn hand op en neer bewegen. 'Hij zal toch niet?' gaat er door me heen maar als ik een beetje opzij beweeg is het wel zo en zie ik hoe hij zijn hand langzaam over zijn grote stijve heen beweegt.

Mijn mond valt open van verbazing en we maken weer oogcontact. Ik voel mijn tepeltjes keihard worden en het begint te kriebelen tussen mijn benen. Ik bijt op m'n lip en doe een stapje opzij zodat ik zijn hand en stijve goed kan zien.
RobinCrypto - 09-08-2023 om 11:11
0


Het buurmeisje gaat zo zitten dat het lijkt alsof ze bovenop iemand zit te rijden met haar voorkant naar me toe en wrijft stevig over haar stringbikini. Ik zie dat ze mij goedkeurend aankijkt en dit geeft mij de reden om er eens goed voor te gaan liggen. Ik trek stevig aan mijn lul en mijn ballen schudden hevig op en neer. Zij schuift haar broekje opzij en begint zich zelf te vingeren en met de andere hand masseert ze haar borsten. Zichtbaar kreunt ze en ik adem zwaar. Ik wenk haar dat ze mijn kant op moet komen.

Ze gaat even de tent in en een halve minuut later komt ze eruit. Alleen in haar stringbikini met haar haren opgestoken komt ze mijn kant op. Ik zie dat ze hoge hakken aan heeft gedaan die er ontzettend geil uitzien. Ik blij liggen op bed en ik hoor hoe ze op het opstapje stapt van mijn caravan..
Julia - 09-08-2023 om 11:55
0


Hier had ik schijnbaar heel veel behoefte aan want het uitzicht op de aftrekkende buurman maakt me onmiddellijk heel erg geil. Hij gaat steeds harder met zijn hand op en neer over zijn grote piemel en ik zie zijn grote ballen schudden.

Ik hou het niet meer en ga met mijn hand mijn broekje in en begin mezelf stevig te vingeren over mijn klitje heen. Ik kreun het uit en met mijn mond open en een gelukzalige blik blijf ik naar hem kijken. Mijn linkerhand masseert mijn linkerborst over mijn topje heen en als hij naar mij knikt maak ik snel mijn topje los en laat hem mijn borsten zien.

Dan wenkt hij dat ik naar hem toe moet komen. Ik schrik want dat durf ik eigenlijk helemaal niet maar mijn geilheid overwint. Ik kan nu niet stoppen en moet klaarkomen. Ik knik van ja en ga snel de caravan in, kijk in de spiegel hoe ik eruit zie, doe mijn haar in een knotje omhoog ben tevreden wat ik zie.

Ik wil m'n topje weer aandoen maar voel me sletterig en geil en weet dat het topje toch gelijk weer uit gaat. Ik zie mijn nette schoentjes met hakjes staan en doe die aan, zo zie ik er nog meer uit als een sletje!

Trillend van de spanning kom ik weer tevoorschijn, zie dat hij nog steeds ligt te trekken en gluur naar buiten of er geen mensen zijn. Er zitten wel wat buren voor hun tent maar als ik snel ben haal ik het wel zonder dat ze me topless zien denk ik. Snel huppel ik naar de caravan van de buurman en klop aan. 'Binnen' hoor ik en doe de deur open. 'Hoi ik ben Julia' zeg ik verlegen terwijl ik van binnen op ontploffen sta van de spanning...
RobinCrypto - 09-08-2023 om 12:08
0


“Hoi Julia, kom lekker binnen” zeg ik. Julia stapt de caravan binnen met haar ontblootte borsten en alleen een mini string aan en haar hoge hakken. “We kunnen er lang omheen draaien” zeg ik. “ Maar ik ga je ballen op alle manieren” zeg ik dominant. “Je maakt me al een week zo geil als ik je zie in al je minibikini’s” zeg ik en trek langzaam door aan mijn lul. “Ga jij maar eens hier op bed liggen en geef mij maar eens goed je hoofd” zeg ik en klop op de matras. Julia loopt langzaam op me af en kijkt nog even om of ze gezien is.
Julia - 09-08-2023 om 18:22
0


Op het moment dat ik op de deur klop wil ik het liefste omdraaien en hard wegrennen, zo eng vind ik het! Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig? Ik ken deze man niet eens en hij is zo'n 20 jaar ouder dan ik ben en nu loop ik bijna naakt zijn caravan binnen??

Zoals zo vaak werken mijn hersenen niet zo goed als ik opgewonden ben en ga ik toch naar binnen. “Hoi Julia, kom lekker binnen” zegt de buurman en hij klopt naast zich op het matras. Ik check nog even of niemand van de buren me hier ziet. "Kom maar liggen en neem deze taak van me" over en hij legt mijn handje om zijn stijve heen. Mijn handje past er nog maar net omheen maar ik begin hem automatisch rustig af te trekken.

"Goedzo sletje, dat doe je lekker, rustig aan maar" en ik zie zijn hoofd dichterbij komen. Hij pakt mijn hoofd vast en duwt zijn tong diep mijn mondje in. Zijn grote handen masseren mijn kleine borstjes en knijpen hard in mijn tepeltjes die hard naar voren staan. Het is in ieder geval duidelijk wie hier de baas is en dat ik hier weinig zelf in te brengen ga hebben...
RobinCrypto - 09-08-2023 om 23:45
0


Julia geeft mij een lekkere rustige handjob. Ik stuur haar andere hand naar mijn ballen die ze masseert. Ik kreun stevig en zoen haar terug terwijl ik aan haar lichaam voel. Ik ga op mijn knieën zitten en Julia zit ook op haar knieën. Ze trekt me nog af en ik duw haar hoofd voorover naar beneden naar mijn lul. “ Neem die maar eens lekker in je mondje” zeg ik en duw hem met kracht in haar mond. Dat overvalt haar een beetje maar ik geef haar geen tijd om te herstellen en begin meteen flink te stoten terwijl ik haar haren op een knot vasthoudt. Ik zie hoe ze voor me zit in doggy terwijl ik haar mondje neuk en naar haar kontje kan kijken over haar rug heen.
Julia - 10-08-2023 om 07:38
0


“Neem die maar eens lekker in je mondje” zegt de buurman al vrij snel en duwt mijn hoofd naar zijn stijve. Dat had ik natuurlijk al verwacht en wil ik ook anders was ik niet naar hem toe gegaan. Wat ik niet verwacht had is dat hij me geen kans geeft om te wennen maar hij begint me direct hard in m'n mondje te neuken.

Ik schrik een beetje en moet kokhalzen omdat hij gelijk al best wel diep gaat maar hij houdt mij stevig vast aan mijn haren. "Goed zo meisje" hoor ik als ik weer moet kokhalzen. Ik probeer mezelf weg te duwen maar dat mag niet "Nee nee niet met je handen, leg ze maar op je rug" hoor ik en hij vindt ze vast op m'n rug met een stukje stof.

"Dit is beter, nu gaan we pas echt plezier hebben met elkaar" zegt de buurman en ik voel een vinger tussen m'n billen doorgaan tegen m'n kontgaatje aan. Ik kijk hem een beetje bang aan als hij mijn hoofd weer vastpakt en hij naar me glimlacht, wel een beetje gemeen. "Eens kijken hoe diep jij al kunt gaan..."
RobinCrypto - 10-08-2023 om 11:08
0


Terwijl Julia mijn lul nog voorzichtig pijpt gaat mijn rug over haar rug naar haar kontgaatje. Ik duw er tegenaan en ik merk dat ze wat samenspant. Ik heb haar handen op haar rug gebonden en houd haar aan haar nek omhoog en schuif mijn lul in haar mond. “Eens kijken hoe diep jij al kunt gaan” zeg ik gemeen. Ik merk meteen weerstand en ze probeert tegen te stribbelen. “Er is geen ontkomen aan slet” kreun ik en pers mijn lul al voor de helft in haar mond. Ik hoor een kokhals en ze probeert wat te mompelen, “ verzet je maar, dat vind ik alleen maar geil” en duw hem nog verder naar binnen. “Hier, je hebt bijna een speen volledig in je mond” kreun ik. Heftig spartelend en snakkend naar adem probeert ze mij weg te duwen. Als ik er bijna helemaal inzit bezwijkt ze en ik voel een golf speeksel omhoog komen. “Ohhhhhhh ja lekkerrrrr” kreun ik en geef een harde klap op haar kont.
Julia - 10-08-2023 om 16:27
0


"Mwahghguggguugg" is het geluid dat er uit mijn binnenste komt als de buurman mijn hoofd helemaal naar beneden duwt over zijn stijve piemel heen. Ik ben nog nooit zo diep gegaan dus ik raak in paniek omdat ik geen adem krijg en moet overgeven.

Een golf speeksel komt omhoog over zijn stijve heen en het enige dat ik hoor is “Ohhhhhhh ja lekkerrrrr”, geen medelijden dus maar hij geniet ervan. Ik krijg een harde klap op m'n billen waardoor ik ook weer schrik en hij me nu helemaal naar beneden duwt. Ik voel mijn neus tegen zijn buik aankomen en ik wist niet dat dit mogelijk was.

"Door je neus ademen" instrueert hij en wanhopig probeer ik zo zuurstof te krijgen. Mijn handen liggen vastgebonden op m'n rug dus ik kan me ook niet verzetten. Ik ben nog steeds geil maar ik had niet verwacht dat het zou gaan.

Wonder boven wonder kom ik een beetje tot rust en dat merkt hij ook. "Goed zo meisje ontspan maar". Ik adem diep in en ontspan en op dat moment tilt hij mijn hoofd omhoog en duwt me weer naar beneden en begint op deze manier mijn gezichtje tot diep in m'n keeltje te neuken.
RobinCrypto - 10-08-2023 om 16:49
0


Nadat Julia haar paniek enigszins onder controle heeft begin ik haar mond en vooral keel hard te neuken. “ Ik ga je slettenmondje slopen” kreun ik terwijl ik haar haren vast heb en ze aan haar haren hangt omdat ze alleen op haar knieën zit en haar handen op haar rug gebonden zijn. Haar kin krijgt elke keer een tik van mijn kale harde ballen te voortduren en het speeksel en slijm loop uit haar mond over mijn ballen op het dekbed. “Galgakgakgakgakgakkkgakgak” klinkt het uit haar mond. Alles rond mijn lul, ballen en liezen zijn zeiknat. Ik ga uit haar mond en leg haar op haar rug en ga op mijn hurken boven haar hoofd hangen en ga met mijn ballen op haar mond zitten.
Julia - 10-08-2023 om 17:05
0


Ik treed als het ware een beetje uit mijn lichaam en geef me over aan wat de buurman ook maar van plan is met me. Ik kan me toch niet verzetten met mijn handen op mijn rug. En als ik me ontspan gaat het makkelijker merk ik dus ik voel iedere keer zijn dikke opgezwollen eikel langs mijn huig mijn keeltje in glijden.

Mijn keel maakt veel geluid en er loopt een stroom spuug mijn mond uit over zijn pik en ballen en hij is kletsnat. Dan draait hij me om op het bed en ik ben blij dat ik weer normaal adem krijg. Ik zie de buurman boven me hurken met zijn grote zware ballen boven m'n gezicht. "Lik m'n ballen" hoor ik en ik steek mijn tong uit.

Ik zuig een bal naar binnen en ik hoor hem kreunen, dat vindt ie lekker dus. Wild zuig ik zijn andere bal naar binnen, weer een goedkeurende kreun. Dan verzit hij een beetje en zie ik zijn kontgat boven me verschijnen. "Lik mijn kontgaatje slavinnetje van me" commandeert hij. Daar walg ik van en moet bijna weer kokhalzen en wil dat echt niet. "Nee dat wil ik echt niet, dat vind ik vies" jammer ik...
Inge - 12-09-2023 om 15:07
0


-Sorry voor mijn lange afwezigheid -

Na ons geile trio met Robin vertrok deze moe weer naar zijn eigen caravan. Nog nagenietend lagen Vero en ik op het vaste bed achter in de camper. Om ons heen hing de geur van geile seks. En niet alleen de geur verklapte wat hier zojuist gebeurd was. Ik voelde hoe mijn kutje langzaam leeg sijpelde. Ik keek naar Veronique. Ze had haar ogen gesloten. Haar mooie gezicht werd gesierd door Robins geile sperma. Rond haar lippen, op haar voorhoofd en zelfs in haar mooie lange haren zaten flinke klodders. Zachtjes boog ik me over haar heen, en begon teder en zwoel haar gezicht schoon te likken. Al snel opende ze haar ogen en kreunde in mijn oor. Onze tongen vonden elkaar en we zoenden. Lang en vol passie. Dat was zeker niet de eerste keer, maar het was al wel heel lang geleden dat wij samen intiem waren. En dan met zo'n hengst als Robin erbij als bonus.
Na een paar minuten lieten we elkaar los. "Kom, we gaan douchen. Het is nodig" zei ze terwijl ze me een handdoek toegooide. We pakte mijn douche-pasje en op slippers en alleen gewikkeld en een handdoek liepen we naar het verste sanitairgebouw. De dichtsbijzijnde was, zoals altijd rond dit uur, hartstikke druk.

Aangekomen bij het sanitairgebouw, bleek de dameszijde helemaal bezet. Dan maar de heren, lachten we, toen op dat moment twee, hoorbaar Nederlandse, jongens net voor ons het gebouw in liepen. Wij keken elkaar aan en knipoogde. Zonder woorden wisten wij wat ons volgende doel was. Tot onze spijt namen zij hokje 1 en 3. De laatste 2. Nu was ook hier alles bezet en wilde we eigenlijk teruglopen. Net op dat moment gaat hokje 2 open en een vader met zijn jonge zoontje komt buiten. De bierbuik-papa kijkt ons wat vreemd aan. "Zullen we maar samen gaan"? vroeg ik. Vero fluisterde dat we elkaar ook vies gemaakt hadden, dus dat dat dan wel logisch was.
Onder de warme straal zochten we elkaars heerlijke lichaam op en begonnen te zoenen. Al snel stopte Veronique en begon, zonder aanleiding, zachtjes te kreunen... "Had jij die twee knapperds voor ons ook gezien? " Huh? "Je weet wel, die de laatste 2 hokjes toen namen" Ze knipoogt, want ze weet dat ze het hard genoeg en duideijk uitsprak. Natuurlijk om de aandacht van die 2 jongens te eisen.
Ondertussen was ik zo geil van haar plan, dat ik op mijn knieën ging en Veronique's geile kutje begon te likken en kussen..
Peter - 12-09-2023 om 16:23
0


Na een lange middag zwemmen in het meer iets verderop besluiten Stanley en ik te gaan douchen. Als we bij het sanitairhok aan komen zijn er precies nog twee douches over en resoluut stappen we beide in een hokje. In de verte zie ik twee mooie meiden, jonge vrouwen aan komen. Snel de douche in voor de uitwerking van hun sexy lijven zichtbaar wordt in mijn zwemboxer. Stanley begint dat k*t lied :Ik ga zwemmen, in ...' onder de douche te zingen en ik krijg er bijna een lachstuip van. Hij moet altijd weer even overdrijven hoe Nederlands hij is, ook al liggen zijn roots aan de andere kant van de oceaan.

Het hokje tussen ons in komt leeg en ik hoor dat snel wordt ingenomen. Er komen twee stemmen uit het hokje en.. ook zij spreken
Nederlands. Nou ja, spreken. Ik hoor zoenen en gekreun. Het moet Stanley ook opgevallen zijn want zijn valse gezang houdt op. "Had jij die twee knapperds voor ons ook gezien? " Huh? "Je weet wel, die de laatste 2 hokjes toen namen" Hebben ze nu niet door dat we naast hen staan of... Mijn aandacht is zeker gevangen, en als ik naar de vloer van de douche kijk kun je er precies 5 cm onderdoor kijken. Dus je ziet niks, maar als ik even buk en goed kijk zie ik twee voeten en ertussen de knieën van een ander. Dat zijn die mooie meiden.
"Ohh Inge, wat lik je me heerlijk. Ga door en laat me nog een keer komen". Echt. Dit moet opzet zijn want anders ga je niet zo lopen roepe toch? Ik pak mijn mobiel en stuur een appje naar Stanley. "Hoor jij die meiden ook? Die vragen toch om aandacht?" Ja man, en wij gaan die geven. is zijn antwoord. Top!
"He meiden, hebben jullie soms wat zeep voor mij" Stanley weer met zijn bekende kopje suiker. Eerst een boel gegiechel, en dan zacht kreunend "Mmmm kom je dat dan hier halen?" Dat was genoeg, en beide stappen direct naakt en nat uit onze hokjes en trekken aan de deur van het middelste hokje. Die gaat niet direct open, worden we nu voor de gek gehouden?
Inge - 15-09-2023 om 16:11
0


Vero's truc werkt! In no time horen we van rechts een zware, maar jonge mannenstem met de meest doorzichtige smoes ooit. Of wij zeep voor hem hadden. Terwijl ik mijn mond en tong verder tussen Vero's benen druk gaat zij vol in op zijn vraag. "Mmmm kom je dat dan hier halen?" Nog bijna voor ze het uitgesproken heeft, gaat naast ons de douche uit, en horen we zijn deurtje van t slot gaan. Meteen hoor ik hoe links van ons óók de douche stopt en het deurtje opengaat. Wanneer er aan ons deurtje getrokken wordt, schrikken we beiden eigenlijk wel. Ik kom omhoog en zoen mijn BFF. "Let's get a party!" fluister ik in haar oor. Dan gooi ik snel het grendeltje van de deur en ga weer snel onder de warme straal staan. Als het deurtje open gaat, komen er twee heerlijke jongens binnen. Één slanke donkere jongen met zwarte krullen en de andere is een volledig afgetrainde blondekrullen-blauwe ogen Surfdude.

Ze gooien het deurtje op slot, en hun handdoeken op het bankje. "Oh My God.." is het enige wat ik kan bedenken als de twee het douchegedeelte in lopen. Ik pak een fles douchegel, spuit een flinke klodder in mijn handen en loop op de krullenbol af. "Waar had u uw zeep gewild jongeman?" hoor ik mezelf vragen terwijl mijn handen over zijn tepels naar beneden strelen, terwijl ik op mijn knieën voor hem zak. Zijn prachtige flinke lul hangt halfstijf op enkele centimeters van mijn gezicht. Gulzig hap ik naar zijn eikel. "Oh ja lekkertje, leef je maar uit" hijgt mijn blonde krullenbol...

We draaien een kwartslag zodat hij tegen de muur staat en vanuit deze positie zie ik hoe de donkere jongen achter Veronique is gaan staan. Zijn ene hand speelt met haar keiharde tepels. Zijn andere hand heeft duidelijk de plek gevonden waar mijn tong zojuist nog zat. Met haar hoofd achterover tegen zijn borst leunend kreunt ze licht onder het geile spel wat zich hier afspeelt...
Stanley - 15-09-2023 om 16:56
0


Damn, waar ben ik nu weer in beland. Even lag ik nog in het zwembad en nu... mijn handen vol over twee prachtige volle tieten, en de eigenaresse staat met haar rug kronkelend tegen mijn lijf aan. Ze leunt met haar hoofd op mijn borst, en de heel snel opgekomen geilheid maakt dat ik haar volle rode lippen moet zoenen. Een heerlijk tongspel volgt, ze geeft goed tegenkracht. Ik pluk en draai aan twee zalig harde tepels en voel haar kontje wrijvend over mijn pik. Die was, toen we dit hokje binnenstapje redelijk slap. Het koude water waaronder ik nog stond in de douche doet nooit zoveel goeds ... maar deze dame weet me in no time stijf te wrijven met een zalig kontje. En nu glijdt mijn grote vriend tussen haar billen door, wachtend op een warm ontvangst.

Ik kijk even op en zie dat Peter direct goed verwend wordt door de prachtige vrouw op haar knieën. Alsof het een tweeling is, ook zij bezit een heerlijk stel tieten.En het kontje dat ze achteruit steekt, voor zover er ruimte is in dit hokje, is ook gekmakend. Als mijn mooie meid haar tong terug trekt en haar lippen van de mijne af haalt vraag ik, voor de vorm, hoe deze schoonheid heet. "Veronique' zegt ze met een heerlijk hese stem. "T maakt me niet uit wat jouw naam is, maar ik wil nu die dikke pik van je diep in mij voelen.' Veel meer aansporing heb ik niet nodig. Ik til een van haar prachtige benen op, zet die op het bankje en leid mijn al flink harde donkere eikel tussen haar schaamlippen. Daar voel ik hoe nat ze al is. Wat een geil beest is dit.

Voorzichtig duw ik mijn heup naar voren en voel ik mijn pik langzaam haar warme kutje in glijden. Nog steeds met een hand op een borst, en de ander om haar been. Veronique kreunt zacht en vraagt om meer. Geen probleem want ik ben nog niet halverwege. Ik begin langzaam maar steeds wat dieper mijn pik bij haar binnen te dringen, en het gekreun van mijn minnares wordt daarmee ook steeds wat heftiger.
Ondertussen zie ik dat de pik van Peter totaal wordt binnen genomen in de mond van de blonde. Zijn hand rustop haar hoofd en hij maakt flinke neukbewegingen. Aan zijn gezichtsuitdrukking te zien doet de dame op haar knieën het goed, hij heeft zijn ogen dicht en mond open. Dan laat ze hem met een plop uit haar mond ontsnappen en komt omhoog, fluisterd wat in het oor van Peter en draait zich ook om.
Veronique - 15-12-2023 om 13:22
0


Hmmm... Zijn donkere sterke handen over mijn lijf maken me gek. Zijn steigerende lul tegen en tussen mijn billen zorgen bij mij voor een drijfnat kutje. Terwijl ik al even niet meer onder de douche sta. Als hij mijn naam vraagt geef ik antwoord, en maak hem meteen duidelijk wat wat mijn betreft zijn enige doel is hier. Neuk me! En dat doet hij. Ik had wel vaker groot geschapen jongens, maar deze jongeheer is kolossaal. Niet alleen vanwege zijn lengte, vooral de dikte is niet gebruikelijk. Hij drukt zijn lul steeds verder in me. Ik kan het kreunen niet meer onderdrukken en spoor hem ondertussen aan zichzelf zeker niet in te houden. Als ik opzij kijk zie ik hoe Inge door de blanke jongen onder handen genomen wordt. Hij neukt haar keel alsof zijn leven ervan afhangt. Inge heeft er zichtbaar en hoorbaar moeite mee..
Peter - 09-03-2024 om 23:55
0


Wow, ik heb best wat ervaring met meiden die weten wat pijpen is, maar deze blonde stoot heeft er een sport van gemaakt. Ze is wat mij betreft wereld kampioen. Zonder moeite neemt ze mijn niet kleine pik tot diep in haar keel en voel regelmatig haar tong op mijn ballen likken en haar neus op mijn buik stoten. Ze maakt me zo geil dat ik me niet meer in hou en haar keel begin te neuken. Ik hoor ee nzalig gorgelend geluid dat het bij haar opwekt, en ze probeert nu aan te geven dat t wat rustiger moet. Maar dat stadium ben ik wel voorbij, haar geile bekkie heeft me zo ver uitgedaagd dat mijn zaad mijn ballen uit moet. Met nog een paar fikse stoten voel ik het sperma van diep uit mijn ballen naar boven komen en hou hey hoofd van de blonde strak tegen mijn buik. Spuit mijn eerste stralen zaad diep in haar keel en laat dan pas los. Proestend en hoestend glijd mijn spuitende pik uit haar en bijna kwaad kijkt ze me aan, terwijl de laatste stralen op haar haar belanden.
"Jij wilde ruw schatje, dan kun je t krijgen." Nu pas voel ik dat ze mij ook flink te pakken had, haar nagels stonden diep in mijn kont op het moment dat ik haar gevangen had. Ze komt omhoog, draait zich om en begint het zaad uit haar haar te spoelen onder de stromende douche. Het geeft mij zicht op haar billen. Vol, strak en prachtig rond. Egaal bruin met een klein streepje boven haar bilsleet. Mijn wat minder stijve pik voel ik met dit uitzicht al snel weer harder worden en ik doe een stap naar voren, leg mijn eikel tussen haar billen en beweeg mijn handen naar haar borsten. Als ik haar in haar nek kus is de woede bloijkbaar gezakt, voel ik haar hand tussen haar benen door overm ijn pik glijden en leidt ze me
Inge - 12-03-2024 om 16:27
0


Peter neukt mijn keel zoals nog nooit iemand deed. Ik deed wel vaker deepthroat, maar dat was rustig en voorzichtig. Peter is alles behalve rustig en voorzichtig. Met de tranen en mascara over mijn wangen word ik wat benauwd als hij zijn lul steeds langer en dieper in mijn keel stoot. Ik geef aan dat het wat rustiger mag. Peter schakelt alleen nog maar een standje bij. Ik krijg echt amper nog lucht als ik zijn lul voel ontploffen diep in mijn keel. Tot mijn grote opluchting trekt hij zijn lul terug. Een paar laatste stralen belanden in mijn haar. enigszins geschrokken en boos over hoe hij me behandelde, merk ik dat ik er ook bloedgeil van werd. Wanneer hij zijn halfstijve lul tegen mijn billen aandrukt terwijl ik mijn haren was, kan ik me niet inhouden. Ik grijp naar zijn lul en leidt deze tot mijn lipjes. Ik trek één been op en steun hiermee tegen de muur. Zijn eikel raakt mijn kutje. Als Peter gelijk door wil stoten, houdt ik hem tegen en zeg hem even stil te staan en te genieten. Hij doet het nog ook. Ik laat me voorzichtig naar beneden zakken, en wanneer zijn eikel in me zit, ga ik weer naar boven. Peter kreunt, maar laat me mijn gang gaan. Dan zet ik mijn kutje nét tegen zijn eikel en kantel en draai mijn bekken en heupen afwisselend. Kreunend dat ik een geile slet ben pakt hij me met één hand bij mijn borsten, en zijn handere hand zoekt mijn klitje op. Al snel valt het niet meer mee om me te concentreren op de bewegingen die ik zelf maak, net op of tegen zijn eikel.. Duidelijk is dat Peter behalve keelneuken ook erg goed is in het betere handwerk.. Kreunend gooi ik mijn hoofd achterover. Ik hoor mezelf kreunend smeken: "neuk me geilerd! Neuk me!"
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer