62.732 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Alleenstaande Vader


Door Cornelis
Datum: 05-02-2023 om 01:25 | Categorie: Hetero
Schakels: 171 | Gelezen: 6497x
We waren met z'n tweeën overgebleven in de grote, lege woonkamer. Op de vloer in de woonkamer lag confetti, propjes cadeaupapier en op de eettafel in de keuken stond nog een half overgebleven slagroomtaart. De andere helft van de overgebleven slagroomtaart zat in de buikjes van de kinderen, vriendjes en vriendinnetjes van school en uit de woonwijk van mijn 6 jarige zoontje Jeffrey, die zojuist allemaal door hun ouders waren opgehaald. Het verjaardagsfeestje van mijn zoontje Jeffrey was afgelopen en de vrolijke kinderstemmetjes waren langzaam weggestorven.

En nu waren alleen mijn 20 jarige buurmeisje Ashley, een vriendin van mijn 20 jarige dochter Samantha, en ik, Cornelis, een alleenstaande vader van 46, nog over. Ashley's schmink was een beetje uitgelopen, maar Ashley zag er desondanks nog er aantrekkelijk uit. Verleidelijk kwam Ashley naar mij toegelopen, lachte haar witte tanden bloot en knielde toen voor mij op de bank neer op de grond. Met een bonzend hart in mijn keel volgde ik de beweging van haar hand, die in haar broekje verdween en het bekende rubbertje te voorschijn haalde. "Wil je...?", vroeg Ashley zachtjes. Haar grote blauwe ogen keken mij vragend aan en ik kan alleen maar zwijgend instemmen.

Mijn buurmeisje Ashley ging als een echte professional te werk. Eerst alleen met haar vingers, haar mooie dunne vingers met de roodgelakte nagels, en toen ook met haar mond. Bij de aanraking van haar rode lippen zwol het rubbertje langzaam op, en het gevoel van haar warme adem maakte het rubbertje in haar handen alleen maar groter en harder. Toen Ashley tevreden was over de lengte haalde ze hem uit haar mond en begon ze er voorzichtig aan te trekken. Eerst langzaam, maar toen steeds sneller! Haar soepele vingers sloten zich vlak onder het kopje en maakten een draaiende beweging.
Ashley - 06-10-2023 om 08:32
0


“Laten we maar even gaan douchen en je pa dan proberen te vinden?”, stel ik Sam voor. Snel spoelen we alle seks en pis van ons af, kleden ons om en verlaten het appartement op zoek naar Cornelis. “Ik vind het niet erg hoor dat hij er niet is. Heb ik ten minste jouw volledige aandacht”, probeert Samantha mij op te vrolijken, maar dat gaat op dit moment niet werken. “Sorry Sam… Ik ben gek op je vader. Niemand heeft me ooit geneukt zoals hij. Ik voel me fantastisch bij hem Bij jou ook hoor, maar je weet dat ik niet genoeg aan alleen een kutje heb, hoe nat en geil jouw kutje ook is”, zeg ik haar heel eerlijk en ergens wist ze dit ook allang.
“Misschien is ‘ie teruggegaan naar het restaurant. Hij had wel erg veel oog voor de roodharige serveerster”, zegt Sam dan en dat zou best eens zo kunnen zijn. Na lang gezoek, vinden we het restaurant, maar daar is geen spoor van haar vader. Van de roodharige serveerster overigens al even min.
Ashley - 06-10-2023 om 08:36
0


“Ben je werkelijk met Samantha naar Brussel? Waarom lieg je over met vriendinnen gaan, als je met haar gaat? En ik verwacht dat jullie alles wat jullie met zijn credit card doen, aan haar vader terugbetalen, want die is woest. Dit kan je niet maken Ashley. Zo hebben we je niet opgevoed”, lees ik het boze berichtje van mijn moeder.
“Shit… Je vader heeft me in een opwelling voor de leeuwen gegooid”, stamel ik geschrokken tegen Samantha, mijn telefoon met het berichtje nog open nog in mijn bevende hand. Samantha pakt mijn telefoon en leest het berichtje. Dan belt ze mijn moeder opeens op met mijn telefoon…

Sorry, maar ik kon het hele stuk om een vage reden niet meer in 1x plaatsen, dus moest ik het in meerdere stukjes knippen. Hoop dat dit een tijdelijk euvel is...
Cornelis - 07-10-2023 om 10:15
0


Nadat ik mijn spullen in de auto gooide, drong ineens het besef door dat ik zeker nog niet kon autorijden. Onder het eten had ik daarvoor toch teveel gedronken. Niet goed wetende wat dan wel te doen, dwaalde ik door de straten van Brussel. In mijn jasak voelde bonnetje van het restaurant en had ineens een ingeving. Ik sloeg het telefoonnummer op en stuurde daarna een berichtje: "Ik kreeg je telefoonnummer van je bij het afrekenen. Heb je zin om vanavond wat te doen?"
In afwachting van een reactie liep ik richting het restaurant. Onderweg een paar keer mijn telefoon controlerend en uiteindelijk: "Ja, natuurlijk. Ik ben met 10 minuten klaar."
Het barretje wat bij het restaurant hoorde, was nagenoeg leeg en ik besloot om daar nog wat te drinken tijdens het wachten.

Nauwelijks staat mijn bestelling voor me of ik hoor naast me: "Fijn, dat je nog aan mij dacht! Ik ben trouwens Veronica."
Met een glimlach van oor tot oor gaat ze naast me zitten. Haar spijkerbroek spant zich om haar dijen.
Cornelis - 07-10-2023 om 10:26
0


Ik stel me voor en vraag ik wat te drinken voor haar. Veronica gaat verder: "Sommige mensen vinden het ongepast om een telefoonnumer op de bon te zetten, maar ik kon het niet laten. Ik zag je met die 2 meiden zitten en ik zag in dat blonde meisje, mijn eigen verleden... Je kunt het ontkennen, maar ik weet dat je haar neuk, vaak en hard!..."
Ik knikte instemmend, waarna ze door ging.
"Zo was ik ook rondom mijn twintigste. Dat was met Kees, de opa van mijn vriendin. Die woonde een blok verderop en dat was zo spannend en zo kinky, maar af en toe deden andere mannen uit de buurt mee. Nou, die wilden natuurlijk ook wel eens zonder Kees en ik ben altijd geil... Lang verhaal kort, een paar vrouwen kwamen erachter en toen had ik geen leven meer. Uiteindelijk ben ik verkast en woon nu al een jaar of 12 in Brussel. Het is hier heerlijk anoniem. "
Ondertussen is haar hand op mijn been komen te liggen en ik bekijk haar en zo af en toe ongegeneerd naar haar borsten.
Cornelis - 07-10-2023 om 10:35
0


"Tja, ik denk dat het verhaal van Ashley en mij wel overeenkomt. Zij is bloedgeil en laat al mijn perverse gedachten toe. Alleen heeft ze het mijn dochter verteld en soms willen ze iets teveel samen zijn." zeg ik.
Zachtjes zegt: "Ashley? Ash? Dat is toch ook de naam voor een geile slet. Ik zag haar en jou en kreeg gelijk warme gevoelens. Kom, laten we gaan. Ik heb me niet voor niks door de chef zojuist laten neuken om eerder weg te kunnen."

Ik reken af en gezamenlijk lopen we de stad in, waar we al snel een steegje inschieten. Ze stopt met lopen en ik weet het eigenlijk al. "Ik ben zo geil, neem me" zegt ze hees. Ik druk mijn lippen op de hare en vurig zoenen we. Wild kneed ik haar borsten door haar blouse heen en als we onze zoen verbreken, rits ik mijn broek open en laat zij haar broek zaken. In het vage licht zie ik in haar donkere slip de witte sporen van haar vocht en het zaad van de chef. Ik kan niet langer wachten en trek wild aan haar blouse.
Cornelis - 07-10-2023 om 10:40
0


De knopen blijven heel, maar haar blouse scheurt. Brutaal maak ik de scheur verder open en wip haar borsten uit haar BH. Wild lik ik haar tepels, waarop ik haar hand om mijn stam voel. "Geen voorspel, neem me, dek me!" zegt ze hees. Ze draait zich om en bukt, steun zoekend bij de muur tegenover haar. Ik zet mijn paal tegen haar lipjes en druk mezelf moeiteloos naar binnen. Hard, ruw neuk ik haar hier in de steeg. Haar kreunen echoen tegen de hoge muren.
Samantha - 08-10-2023 om 12:16
0


Wat een oetlul is me pa toch eigenlijk! Ashley dacht hem der echt een plezier mee te doen door voor ze ogen plasseks met me te hebben. En daarna mocht hij der weer helemaal uit mekaar trekken en scheel neuken als hij dat wilde. Zij wilde namelijk wel. Maar me pa was weg. Hij had ons achtergelaten in het appartement en der was geen spoor meer van em te vinden. Niet in het appartementencomplex en nergens op straat of in de kroegjes die we onderweg tegenkwamen en zelfs niet in het restaurant waar we eerder hadden gegeten en waar me pa die lekkere serveerster had gezien. Want lekker was ze zeker met haar lange rode haren en grote memmen hmmmmm.
En om het nog erger te maken heeft me pa ook nog tegen Ashley der ma gezegd dat ze hier met mij is. Grote paniek natuurlijk daar thuis want ik ben niet goed voor der lieve dochter. Ik ben slecht want ik val op meisjes en straks besmet ik der oogappeltje daar ook nog mee! Jammer voor der ma dat lesbisch nou eenmaal niet een besmettelijk virus is maar dat Ashley van huis uit al gewoon een geil en experimenteel secreet is die alles doet voor een goeie beurt zolang der pa en ma der maar niet achter komen.
Maar nu is me bestie toch wel verdrietig en staat bijna te snikken naast me. Dus ik pak der telefoon af en bel der ma op.

Mevrouw van Santen? Nee niet met Ashley. Met Samantha. Ja ik ben hier inderdaad met Ashley. Ik en pa en hebben der mee naar Brussel genomen, om der te bedanken voor der geweldige hulp met het feestje van me broertje een tijdje terug, lieg ik namens me vriendinnetje glashard door de telefoon tegen der moeder. De stem van der moeder Melanie klinkt geschrokken maar zo geil. En steeds als der moeder dan tegen me terugpraat dan knijp ik midden op straat uitdagend en ongegeneerd in me eigen tieten.
Maar het was een idee van me pa dus ik weet niet waarom hij liegt over dat ik ze credit card zou hebben misbruikt. Me pa is hier ook alleen is hij nu ff weg, zeg ik en kijk verbaasd naar me vriendin bij het horen van wat der ma allemaal zegt.
Ja, een beetje manneke pis kijken. Ashley dan. Ik kijk liever naar janneke pis zoals u inmiddels wel heeft begrepen. Ja die staat hier ook in Brussel in een klein achteraf steegje en paar straten verderop. Zondag komen we weer naar huis, zeg ik tegen der moeder en me vingertoppen strelen midden op straat over me nu echt spijkerharde tepeltjes.
Wat?, vraag ik Ashley dan als ik heb opgehangen. Je ma heeft gewoon een geile stem. En jij mag wel mijn vader neuken maar ik mag niet over jouw moeder fantaseren? Me vriendin kijkt me stomverbaasd aan en schiet dan in de lach. Natuurlijk mag je fantaseren over wie je wilt schat, lacht ze.
We zoeken nog wat verder naar me pa maar kunnen em niet vinden en besluiten dan maar weer terug naar het appartement te gaan. Ik haal opgelucht adem als we daar aankomen en we ze auto zien staan. Pa is dus niet zonder ons kwaad vertrokken maar is nog steeds onvindbaar voor mij en Ashley. Ashley geeft dus echt om me pa want ze vraagt zich af of er niks ernstigs is gebeurd met em.
Ashley - 15-10-2023 om 11:18
0


“Ga je het je ouders vertellen?”, vroeg Sam me toen we weer terug in het appartement waren. Ik vond het maar niks dat we haar vader nog niet hadden gevonden, maar het leek zinloos om stad en land af te zoeken naar een man die nu niet gevonden wilde worden, welke reden hij daar ook voor mocht hebben. Maar daar had hij me ook enorm mee aan het twijfelen gebracht. Hij had immers op voorhand aangekondigd dat het hem supergeil leek om mij met zijn dochter te zien en nu dat eenmaal het geval was, was hij opeens vertrokken. “Mijn ouders wat vertellen schat?”, vroeg ik Samantha onnozel. “Van jij en m’n vader natuurlijk gekkie. En van ons?”, verduidelijkte ze haar vraag.
Ik wist het echt even niet. Een uur of wat geleden had ik eigenlijk al besloten om het m’n ouders bij thuiskomst meteen te gaan vertellen van de buurman en mij. Dat de buurman en ik een heftige maar waanzinnige seksuele relatie met elkaar hadden en dat ze daar van mochten vinden wat ze wilden, maar dat ik er toch gewoon mee door zou gaan. Mam had destijds gelijk gehad toen ze onze buurman ervan verdacht een vriendin te hebben, want dat was ik. Al moest ik het toen in alle toonaarden ontkennen. Nu wilde ik er juist openlijk voor uitkomen en ik zou het ze met trots vertellen, want het was meer dan geweldig met Cornelis. Althans, totdat hij ons opeens had verlaten en niet te vinden was en niet meer op mijn telefoontjes of berichtjes reageerde. Misschien had hij een logische reden hiervoor en was er niets aan de hand, maar op dit moment twijfelde ik aan alles. Nee, ik zou het mijn ouders denk ik niet gaan vertellen, niet zonder te weten waar ik bij hem aan toe was. Aan de andere kant, als hij me opeens om welke reden dan ook niet langer wenste te neuken, dan kon ik natuurlijk voor een leuke rel in de buurt zorgen. En bij zijn ex. Mijn ouders zouden vast niet blij zijn met het feit dat de aardige buurman zich aan hun dochter had vergrepen en haar min of meer had gedwongen tot het hebben van seks met hem. Niet alleen mijn ouders konden hem dan wel schieten, maar zijn ex – de moeder van mijn beste vriendin – ook. Maar waarschijnlijk kon ik dat Samantha niet aandoen en was ik haar dan ook kwijt.
“Op dit moment denk ik niet dat ik het van je vader en mij ga vertellen. Maar zou je willen dat mijn ouders het weten van ons? M’n moeder is volgens mij echt een lesbofoob of zo, die denkt dat dit allemaal gewoon tussen je oren zit of zo, terwijl het tegelijk zo besmettelijk is als wat volgens haar”, lachte ik vertwijfeld tegen Samantha. Ze haalde haar schouders op, wist het zelf duidelijk ook nog niet echt. “Krijg ik haar natuurlijk wel geweldig met op de kast, als haar oogappeltje opeens een lesbisch sletje blijkt te zijn. Poef, weg kans op kleinkinderen, hahaha”, grapte ik, “weet jouw moeder het eigenlijk?”. Samantha ontkende. Haar moeder had wel zo haar vermoedens, maar ze had er nooit echt expliciet naar gevraagd en dus had Sam het haar ook nooit verteld. Haar vader echter wist maar al te goed op wat voor type meiden hun dochter viel, namelijk hetzelfde type sletje dat hij zelf ook al zo vaak helemaal scheel had geneukt. “Ik denk dat ik het ze ga vertellen. Van ons”, zei ik toen enigszins vastbesloten en lachte aarzelend naar Samantha. Haar ogen glinsterden vurig, want dat vond ze toch wel spannend. En ik ook.

Ik sloeg mijn arm om haar heen en trok haar naar me toe. “Als je pa zijn zaad liever aan een ander verspild of wat the fuck hij op dit moment maar doet en waar hij ook uithangt zonder iets te zeggen, mij best. Ik laat hem dit weekend echt niet verzieken met zijn gedrag”, zuchtte ik en zoende Samantha. Onze lippen sloten om elkaar, onze tongen vonden elkaar en we lieten niet meer los. We wreven met onze borsten langs elkaar en verloren ons in een steeds heter worden tongzoen. “Ooooh Sam… Laat jij me please je vader even vergeten”, kreunde ik geil en greep haar lichaam stevig en onstuimig vast. Nu haar vader er niet was om me te verwennen, moest zijn dochter het maar ontgelden, al vond die dat beslist niet erg.
Veronica - 18-10-2023 om 14:59
0


Tijdens mijn avonddienst in het restaurant komt er een man met twee jonge meiden binnen. Ze zijn jong genoeg om zijn dochters te zijn, maar dat zijn ze denk ik niet. Die blonde zeker niet, want dat rasechte sletje zit wel heel erg met hem te flirten aan tafel. Maar ondanks de aandacht van de twee jonge meiden, merk ik dat mijn aanwezigheid hem niet ontgaat. Als hij wil afrekenen, zet ik mijn telefoonnummer op zijn bon. Je weet maar nooit, ook al verwacht ik er niets van, aangezien het blondje zijn aandacht weer volledig begint op te eisen.
Ik herken mezelf van vroeger in die meid. Veel te uitdagend gekleed en bij voorkeur oudere mannen het hoofd op hol brengen. Zelf had ik toen ik haar leeftijd had Kees, de opa van een hele goeie vriendin van me. Leuke vent die er geen geheim van maakte op jonge meiden te vallen. En aangezien de jongens van mijn eigen leeftijd er weinig van bakten en leeftijd voor mij geen belemmering was, had ik mezelf aan hem cadeau gedaan toen hij met pensioen ging. Een fantastische tijd met hem gehad en met een aantal vrienden van hem. Legendarische pokeravond met hem en zijn vrienden gehad, die steevast in een geile gangbang op de oude pokertafel eindigden. Terwijl de mannen na afloop hun winst of verlies telden, telde ik het aantal zaadlozingen dat ik had gewonnen tijdens het avondje pokeren.
Maar ja, hoe geiler en hoe extremer het wordt, hoe groter de kans wordt dat je geheim uit ge komen. En dat gebeurde dan ook. Een aantal echtgenotes kwamen er achter wat hun man uitspookten en vooral met wie en sindsdien was ik gebrandmerkt. Die wijven konden me wel lynchen. Achteraf terecht natuurlijk, maar toen zag ik dat anders. Of wilde ik het niet zien. Ik had geen zin om constant over mijn schouder te moeten kijken en na het overlijden van Kees, die mij wat geld had nagelaten, verhuisde ik naar Brussel. Heerlijk in de anonimiteit en geen woeste vrouwen achter me aan die me wel konden vermoorden. Ik heb hier leuk leven op weten te bouwen, heb een leuke baan en geniet van mijn leven als vrijgevochten vrouw. Vrijgezel, dat wel, maar ik zorg goed genoeg voor mezelf hahaha. De voorliefde voor oudere mannen, in elk geval voor mannen die toch echt wel een aantal jaar ouder zijn dan ik, is er nog steeds. Als ik ooit met pensioen ga, en ik zie er nog goed genoeg uit, dan zal ik mijn pijlen wel eens op de jonge binken richten en een echte cougar gaan uithangen. Maar voorlopig nog niet.

Ik was dan ook hoogst verbaasd dat ik een berichtje kreeg van diezelfde man. Want ik had eigenlijk verwacht dat hij zich inmiddels wel helemaal suf zou neuken met die twee jongen meiden.
"Ik kreeg je telefoonnummer van je bij het afrekenen. Heb je zin om vanavond wat te doen?", lees ik tot mijn verbazing. Als een man met twee van zulke lekkere meiden dat vraagt en mij boven die twee delletjes plaatst, dan kan dat maar 1 ding betekenen: die wil met me neuken! En laat ik dat nou ook willen, want anders had ik hem natuurlijk nooit mijn telefoonnummer gegeven. Met het risico dat deze man alsnog naar de twee jonge meiden teruggaat als het allemaal te lang zou duren, vraag ik mijn chef of ik eerder weg kan. Jacques ziet direct een geweldige mogelijkheid om mij eens even flink te chanteren, maar ik heb zin in die man en dus ga ik mee in Jacques chantage. En zo kwam het dus dat ik zijn zweterige en volgens mij ongewassen lul diep in mijn keel had zitten, alvorens ik me door hem achter de vuilcontainers liet neuken. Jacques was gelukkig veel jonger dan mij en toonde maar weer eens aan dat ik het beter had met oudere mannen.
"Ja, natuurlijk. Ik ben met 10 minuten klaar.", stuur ik de man uiteindelijk terug als Jacques mijn doos heeft vol geblaft. Dat ik er zelf niet van klaar was gekomen, had ik al ingecalculeerd, want dat zou wel bij die oudere man gaan gebeuren.

Ik serveer mijn laatste tafeltje eten en drinken en zie de man al aan het barretje zitten. Nu ik hem weer zie en weet wat de verwachtingen waarschijnlijk zijn, krijg ik meteen een warm gevoel. Het zaad van mijn chef lekt in het kruis van mijn slipje en sopt bij iedere stap als ik mijn schort heb afgedaan en naar de man aan de bar loop.
"Fijn, dat je nog aan mij dacht! Ik ben trouwens Veronica.", stel ik me meteen voor. Hij blijkt Cornelis te heten en is toch al snel nog altijd een jaar of tien ouder dan mij.
"Sommige mensen vinden het ongepast om een telefoonnummer op de bon te zetten, maar ik kon het niet laten. Ik zag je met die 2 meiden zitten en ik zag in dat blonde meisje, mijn eigen verleden... Je kunt het ontkennen, maar ik weet dat je haar neuk, vaak en hard!...", val ik meteen maar met de deur in huis.
Cornelis knikte instemmend, waarop ik hem mijn verleden uitleg en me dus in die jonge meiden herken van vroeger. Ondertussen ligt mijn hand op zijn bovenbeen en gooi ik mijn beste wapen in de strijd. Of wapens beter gezegd, meervoud. Mijn D-cup trekt nog steeds genoeg bekijks en Cornelis kijkt soms ongegeneerd naar mijn grote blikvangers.

"Tja, ik denk dat het verhaal van Ashley en mij wel overeenkomt. Zij is bloedgeil en laat al mijn perverse gedachten toe. Alleen heeft ze het mijn dochter verteld en soms willen ze iets teveel samen zijn", zegt hij. Ik hoor de teleurstelling in zijn stem en waarschijnlijk is dit ook precies de reden dat hij nu hier bij mij aan de bar zit en niet met die twee meiden in bed ligt.
"Ashley? Ash? Dat is toch ook de naam voor een geile slet. Ik zag haar en jou en kreeg gelijk warme gevoelens. Kom, laten we gaan. Ik heb me niet voor niks door de chef zojuist laten neuken om eerder weg te kunnen.", stel ik hem gerust. Dat ik eigenlijk tweede keus voor hem was en hij hier alleen maar is omdat het blonde sletje even geen aandacht voor hem had, maakt mij niets uit. Ik wil alleen maar een geile avond met lekkere seks en waarom hij dat met me wil, maakt me verder niets uit.

Cornelis rekent af en gezamenlijk lopen we de stad in, waar ik hem al snel een steegje intrek. "Ik ben zo geil, neem me", zegt ik hees als ik stop met lopen. Hij drukt zijn lippen op de mijne en zoent me. Voor die test slaagt hij in elk geval met vlag en wimpel. Nu de rest van het examen nog. Wild en gretig kneedt hij mijn borsten door m´n blouse heen en als we onze zoen verbreken, ritst hij zijn broek open en trek ook ik mijn jeans uit. Het sperma van mijn chef glinstert zichtbaar in mijn donkere slip. Maar het maakt Cornelis alleen maar gretiger en hij scheurt mijn blouse kapot en haalt mijn dikke memmen uit mijn bh. "Geen voorspel, neem me, dek me!" zeg ik hees als hij wild mijn tepels likt, terwijl ik zijn dikke harde pik vastgrijp. Ik draai me om en buk voorover. Mijn handen zoeken steun bij de muur tegenover me zodra Cornelis zijn eikel tussen mijn lipjes wrikt. Hij zet aan en drukt door en zijn grote pik glijdt moeiteloos naar binnen. Hij neukt me hard en ruw in de steeg, waarschijnlijk zoals hij Ashley ook zou neuken. Niks geen liefde, alleen maar lust, precies wat ik nodig had.
Op slag waan ik me weer een jaar of 14 jonger, toen ik nog de leeftijd van Ashley had en dit zo´n beetje mijn dagelijkse bezigheid was. Mijn hoge nasale gekreun galmt door de verlaten steeg.
Het zaad druipt uit mijn spleet en glibbert langs mijn dijen omlaag. Niet het zaad van Cornelis, want die is nog niet gekomen en lijkt daar ook geen haast mee te hebben, maar het zaad van mijn chef, waar de grote staaf van Cornelis op dit moment heerlijk in roert.

In tegenstelling tot Jacques, weet Cornelis mij wel naar mijn hoogtepunt te neuken, wat mijn kut alleen maar natter en glibberiger maakt. Zijn malende handen zoeken nu houvast aan mijn schommelende tieten die hij als verse sinaasappels lijkt uit te willen knijpen. Die geile Ashley heeft hem goed afgericht, want hij weet wat neuken is, zonder dat hij zelf veel te snel komt. En waarschijnlijk heeft hij haar of hen beide vandaag al eerder geneukt, waardoor zijn drang niet zo hoog is en hij het lekker lang weet vol te houden. “En da´s twee…”, kerm ik uitzinnig door de steeg als Cornelis mij opnieuw naar een hoogtepunt neukt. “Geef me je zaad schatje. Tot de laatste druppel”, hijg ik zwaar en maak me los van zijn lekkere pik. Ik laat me op m´n knieën vallen en grijp meteen naar mijn grote borsten. Met lange halen begint Cornelis zijn lul af te trekken, totdat het zaad me bijna letterlijk om de oren vliegt. Geil druk ik mijn tieten de hoogte in en lik zijn zaad van mijn tieten en mijn keiharde tepels.
Als ik zijn slurf heb leeg geslurpt ga ik weer staan en hijs mijn slip en spijkerbroek weer omhoog. Mijn slip plakt nu nog meer dan eerst aan mijn natte kut. Even kijken we elkaar aan. “Als je nu weer liever terug gaat naar die twee geile sloeries van je, dan snap ik dat hoor. No hard feelings”, zeg ik tegen Cornelis als ook hij zijn broek weer dichtknoopt. “Maar als je een geile nacht wilt beleven en eens verandering van spijs wilt… Je mag ook met mij mee hoor”, bied ik hem aan, want ik ben voorlopig toch nog niet in staat om te gaan slapen “die meiden redden zich denk ik wel”, zeg ik hem met een knipoog.
Cornelis - 21-10-2023 om 01:13
-2


"Terug naar hun? Nu even niet! Je verdient een fijne nacht en daarnaast zij hebben elkaar... en mij niet echt nodig." antwoord ik. Hand in hand lopen we door de stegen van Brussel, waarbij de gescheurde blouse, haar borsten nauwelijks bedekt. Her en der zie je hoe de blouse wat donkerder is door het sperma.

Na een tijdje gelopen te hebben, komen we bij een water, een kanaal en lopen er langs. Ergens staat een bankje en we gaan erop zitten. Ik kijk Veronica in de ogen en zeg: "Ik wil niet naar je huis, ik wil zien hoe jij je hier op straat als een hoer laat nemen."
Ik druk mijn lippen op de hare en begin haar innig te zoenen.
Veronica - 23-10-2023 om 20:53
-1


Goed, die twee meiden is voor Cornelis op dit moment dus echt geen optie. Dat komt goed uit, want wat hij me tot dusver heeft gegeven, was een geweldig opwarmertje en vraagt om een spetterend vervolg. Wat zou ik deze geile vent toch graag mee naar huis nemen en me door hem alle hoeken van mijn huis (en lichaam) laten zien. Hand in hand lopen door de donkere en veelal verlaten stegen van Brussel in de richting van mijn huis. Een enkele passant kijkt minachtend naar mijn gescheurde bloes, die mijn borsten nog maar amper kan bedekken. Het laat even oude herinneringen terugkomen, toen ik er dikwijls zo bij liep over straat na een geile avond met enkele mannen.
Bij een bankje langs het kanaal bij de Verbrande Brug gaan we even zitten. Cornelis kijkt me aan, geil zoals hij de hele avond al is. Hij knijpt even openlijk in de bult in zijn broek, die weer hard is geworden.
"Ik wil niet naar je huis, ik wil zien hoe jij je hier op straat als een hoer laat nemen", kreunt hij en plet zijn mond hartstochtelijk op mijn lippen en begint me wild te zoenen. In mijn sletterige periode voordat ik naar Brussel kwam, heb ik me echt bijzonder misdragen en schandalig veel seks gehad. En vrijwel zonder uitzondering met oudere mannen, soms echt veel oudere mannen. Maar de eindeloze blowjobs bij de opa van mijn vriendin, de talloze triootjes of gangbangs die ik bijna ieder weekend wel onderging, vonden eigen altijd binnenshuis plaats. Bij iemand thuis, in de kroeg, in een vakantiehuisje, stacaravan of zelfs een gangbang op een boot. Om nog maar te zwijgen over het waanzinnige triootje waarbij ik me achterin een werkbus liet sandwichen tot ik er scheel van zag. Maar eigenlijk altijd beschut. De mannen destijds waren wel erg geil, maar Cornelis is anders. Die lijkt precies te weten wat hij wil en houdt van kinky. “Als ik me als een hoer op straat moet laten nemen, ben jij dan mijn pooier of ben je dan mijn klant?”, lach ik tegen hem. Ik ben toch al achterlijk geil, dus wie me nu zou neuken, maakt me niet echt uit, al beviel de lekkere pik van Cornelis me wel uitermate.
Met zijn gedrag voert Cornelis me terug naar vroegere tijden en doet de innerlijk slet in mij herleven. En die innerlijk slet heeft vreselijke honger en moet gevoed worden.
Paul - 26-10-2023 om 23:05
-1


“Als ik me als een hoer op straat moet laten nemen, ben jij dan mijn pooier of ben je dan mijn klant?” lacht Veronica tegen me. Ik ben verdomd geil geworden van hoe we op straat werden nagekeken door passanten, als ze haar gescheurde bloes zagen.
Lachend antwoord ik: "Vandaag ben ik je klant... Als ik je over een tijdje goed ingewerkt heb, dan ben ik je pooier en neem je aan het eind van je werkdag."
Ik druk mijn lippen weer op de hare en betast haar borsten door de scheur in de bloes. Mijn opwinding neemt toe en hees zeg ik: "Toe maar hoer, pijp me."
Zo waar hurkt Veronica tussen mijn benen en ritst mijn broek open. Mijn harde lul haalt ze eruit en begint me te zuigen.
"Laat me je tieten zien. Ik kom dan sneller klaar. Toe maar!" kreun ik als ze alsmaar harder op mijn lul zuigt.
"Als je me klaar hebt, dan kun je me meenemen voor het volgende avontuur!" kreun ik en sluit mijn ogen.
Veronica - 29-10-2023 om 20:28
-1


Cornelis wil voor nu mijn klant zijn, al betwijfel ik of ik er ook nog iets aan zal verdienen. Iets anders dan een lekkere lading sperma dan. Hij zoent me gretig en grijpt door de scheur in mijn bloes naar mijn borsten. Cornelis gaat uitnodigend op het houten bankje zitten en wil gepijpt worden. Als hij denkt dat hij me daar mee heeft, dan heeft hij het mooi mis. Ik hurk neer tussen zijn benen en haal zijn stijve lul uit zijn broek tevoorschijn. Al snel drukt mijn gezicht tegen zijn buik en rasp zijn rits langs mijn kin als hij mijn hoofd hardhandig geheel over zijn lul perst. Het is lang geleden dat een man mijn mond zo afranselde met zijn lul, maar ik ben het gelukkig nog niet verleerd. Kokhalzend en kwijlend gaat mijn mond tekeer op zijn lul en moet ik met tussenpozen flinke slierten kwijl van zijn ballen zuigen. Cornelis zucht en kreunt geil en ik doe het kennelijk dus goed. "Laat me je tieten zien. Ik kom dan sneller klaar. Toe maar!", kreunt hij zwaar als ik hem alsmaar steviger begin af te zuigen. Mijn vingers masseren zijn glibberige zak en trekken soms flink aan zijn ballen, maar hij kan het hebben. Dat sletje van hem heeft hem nogal goed afgericht, zo merk ik al snel.
"Als je me klaar hebt, dan kun je me meenemen voor het volgende avontuur!", kreunt hij en sluit zijn ogen. Eigenlijk wil ik helemaal niet dat hij nu al zo snel klaarkomt, want ik vind het veel te geil om hem een tijdje te edgen, zeker nu hier in het openbaar. Dat anderen ons zouden kunnen zien, maakt me allang niks meer uit, zolang het maar geen politie is, want dan is ons feestje natuurlijk over. Tegelijk ben ik ook razend benieuwd naar wat voor volgend avontuur deze vent in gedachte heeft. Dus als hem nu hier klaar pijpen de sleutel is tot ons volgende avontuur, dan moet het maar.

Ik kneed zijn ballen nog wat steviger en slurp met nog langere en vooral krachtigere halen aan zijn lekkere pik, terwijl mijn tong zich overal tegelijk rond zijn pik probeert te begeven. “Ooh fuck! Ik ga komen!”, stamelt hij, stoot zijn paal zelf een paar keer mijn mond in en grijpt mijn hoofd met beide handen vast. Hij perst mijn gezicht zo hard mogelijk in zijn kruis en houdt me daar in de houtgreep. Ik voel zijn lul schokken als een malle, terwijl zijn ballen zich voelbaar ronddraaien bij elke spermagolf die hij rechtstreeks mijn slokdarm in stuurt. Cornelis is zeker tevreden over mijn service en komt overeind. Niet wetende wat mij verder nog te wachten staat, volg ik hem aan de hand verder, op weg naar een volgend avontuur?
Onderweg trek ik mijn kletsnatte string uit en gooi die naar een zwerver. De man zucht dankbaar en snuift aan mijn natte string. Hij heeft denk ik in geen eeuwigheid meer een kutje geroken, dus wat dat betreft was die natte string wel goed besteed denk ik.
1001 gedachten lijken door het hoofd van Cornelis te gaan en vraag me af welke van al die gedachtes uiteindelijk de overhand gaat krijgen. De man beschouwd me nu als niets anders dan een stuk neukvlees waar hij recht op heeft. Ik heb niet de illusie om ook maar iets meer dan een hoer voor hem te zijn op dit moment. Als zijn lul niet zo lekker en groot was, dan had ik er ook echt niet mee akkoord gegaan, of op z’n minst echt wel geld voor mijn diensten aan hem gevraagd. Maar om onverklaarbare redenen gaan zijn perverse gedachten hand in hand met mijn eigen gevoelens en vind ik het juist leuk om weer eens ouderwets echt even de neukslet uit te kunnen hangen. “So, what’s next honey?”, vraag ik Cornelis met een smachtende stem, “klant is koning, dus zeg het maar schat”.
Samantha - 01-11-2023 om 17:04
+1


Sorry dat ik ff niet meer reageerde maar ik was op vakantie. Heb nog wel ons verhaal gevolgd op me telefoon maar ben in de gelegenheid geweest om via me telefoon een schakel te schrijve. Ben erg benieuwd naar de avonturen van me pa met Veronica en of hij nog terug naar ons appartement komt.


Zodra ik met Ashley weer terug in het appartement ben ken ik het niet laten om der te vragen wat ze met me pa en met me wilt. En dan bedoel ik niet alleen seks maar ook de rest. Want geile seks dat wil Ashley volgens mijn altijd wel. Dat ze niet staat te springen om der ma te zeggen dat ze lesbo met me is snap ik wel want ik heb het me eigen ma ook nog niet verteld. Alleen me pa weet dat ik op meiden val. Jammer voor hem alleen dat ik deze keer op precies dezelfde meid val als hem. Ik kon me pa denk ik de geilst denkbare schoondochter schenken waarmee hij ook nog stoute spelletjes mocht spelen maar nou is hij opeens pleite. Gelukkig is Ashley geil genoeg om dat niet de stemming om te laten slaan en ze smeekt me om me haar te helpen om me pa ff te vergeten. Nou zou ik toch al niks anders willen maar als ze het zo smeekt dat maakt ze het me wel heel erg makkelijk. En volgens mijn maak ik ook helemaal geen misbruik van de situatie want dit is juist echt wat Ashley wilt. Spannende en vooral geile seks om alles om der heen ff te kunnen vergeten.

We zoenen wild en zitten lekker aan mekaar te plukken en we trekken elkaars kleren uit. Verdomme Ash wat blijf je toch een lekker wijf, hijg ik geil als ik der weer naakt voor me zie. Het voelt haast alsof het me eerste keer is dat ik der zo zie terwijl dit appartement toch al het nodige te verduren heeft gehad met ons.
Kom mee naar het grote bed. Als me pa nog wel thuis komt dan is zijn plek al bezet door twee ranzig geile sletjes lach ik tegen Ashley en geef der een flinke pets op der kont. Hm die wil je zeker wel ff onder handen nemen?, kreunt ze alweer goedkeurend.
Toe maar sla die lesbo gevoelens die ik voor je heb er maar uit. Zal me ma leuk vinden, lacht Ashley en begint der eigen reet met mijn hand te slaan als ze op der buik over me schoot komt liggen. Als een heel stout en vooral heel erg lekker schoolmeisje ligt ze over me schoot en mag ik op der billen slaan. Ik vind der billen zo mooi als ze bij elke pets zo geil na blijven trillen ook al beginnen der billen inmiddels wel aardig rood te kleuren. Heb je al genoeg gehad sletje?, vraag ik hijgend en wrijf zachtjes over der gloeiende billen. Van jou? Nooit!, daagt ze me uit. Ik trommel wat op der kont terwijl ik nog zoveel meer met der wil doen op dit moment.
Ik wil je geile reet weer likken. Heel erg diep dit keer, grom ik dan maar en sla nog een keer stevig op die gloeiend rode billen van der. Oh. Okay!, lacht ze en laat der voorover op bed vallen spreid der benen belachelijk ver uit mekaar. Holy shit Ashley, jij ben lenig, kreun ik verbaasd. Leef je maar lekker uit op me sterretje geile sloerie, lacht ze en trekt der billen zo ver mogelijk van mekaar terwijl ze met haar tanden het kussen voor der naar zich toe trekt.
Ashley slaakt een diepe grom als ik me natte tong hard tegen der kontgaatje druk en me tong steeds wat dieper in der nauwe gaatje laat verdwijnen. Terwijl ze met der eigen handen der billen nog steeds zo veel mogelijk voor me spreid leg ik me hand ook op der billen en pers der billen nog verder van mekaar. En zo kan ik me gezicht zo goed mogelijk tussen der billen persen en me tong nog dieper in der zalige reet laten kronkelen. Met smakkende geluiden begin ik haar reetje te tongneuken en beweeg me hoofd met uitgestoken tong steeds wilder naar voren en naar achteren. Kauwend op der kussen prevelt ze geile woorden en smeekt me om vooral niet te stoppen. Ja hallo! Alsof ik dat al van plan was zeg! Dan begint Ashley opeens bibberend en trillend der kont tegen me gezicht te rammen en voel ik een grote natte plek op de lakens ontstaan. Geen idee of ze is klaargekomen of alleen maar heeft geplast. En misschien wel allebei.
Me gezicht zit helemaal onder de kwijl als ik me mond met een slurpend geluid van die zalige reet van der lostrek. Meteen verplaatst ze der handen wat en zie ik der lange nagels der natte glimmende kringspier half opentrekken. Ik spuug een grote klodder tegen der geopende gaatje en druk achteloos me ringvinger en me wijsvingers zo diep mogelijk naar binnen. Ashley gromt en hijgt en trekt onrustig met der tanden aan der kussen. Steek je eigen vuist in je geile reet en verwen jezelf. En als je bent klaargekomen dat mag je die zeiknatte vuist van je dit keer in me kut of kont steken. Beloofd want ik wil het nu ook meemaken, hijg ik gek van geilheid tegen me geile vriendin.
Cornelis - 01-11-2023 om 22:29
-1


Van een kleine afstand kijken mensen toe, als Veronica me pijpt tot ik op een heerlijke wijze mijn zaad in haar loos. Even moet ik bijkomen, maar dan kom ik overeind en neem haar bij de hand mee. Onderweg gooit ze haar slip naar een zwerver.

“So, what’s next honey?”, vraag ze mij “klant is koning, dus zeg het maar schat”.
De aanblik van Veronica, die haar doorweekte slip weggooit, jaagt mijn geilheid alleen maar op. Ik knijp even in haar hand en zeg dan: "De klant is koning? Nou, deze klant vindt dat je gepast gekleed moet zijn, voor lust, voor seks. We gaan dus eerst eens naar je appartement en dan op zoek naar meer vertier."

Hand in hand lopen we door de straten en stegen van de stad op weg naar Veronica's appartement. Als we er eindelijk zijn, gaat Veronca me voor naar binnen. Ik neem plaats in een stoel en zeg tegen Veronica: "Verras mij, deze klant wil een koninklijke hoer!"
Veronica - 02-11-2023 om 13:22
-1


"Verras mij, deze klant wil een koninklijke hoer!", zegt Cornelis als we in mijn appartement zijn beland en hij in een stoel gaat zitten. Zijn wensen zijn specifiek en zeker ook apart, maar dat zie ik graag in een man. “Oké, maar wel op voorwaarde dat jij deze koningin dan neukt als een hoer”, lach ik tegen hem en scheur mijn toch al gerafelde bloes kapot en gooi ‘m weg. “Moet je die meiden eigenlijk niet even laten weten waar je uithangt?”, vraag ik hem nog en ga mijn grote inloopkast in. Als je van onder de rivieren komt, ben je opgegroeid met Carnaval en ook al wordt dat hier in Brussel nauwelijks nog echt gevierd, afstand doen van mijn mooiste outfits heb ik nooit kunnen doen. En daar zit nog een prachtige jurk tussen van een markiezin, in echt Middeleeuwse barokstijl. Het is een zware dieprode jurk van fluweel met wit kant en gouden borduursels. Niet een echte jurk van een koningin, maar ik denk dat het als verrassing en in een opwelling wel dicht genoeg in de buurt zal komen voor Cornelis.
Het is lang geleden dat ik deze jurk gedragen heb, maar als ik ‘m even voor me hou, verwacht ik er nog wel in te passen. Als ik de jurk even losjes pas, blijkt dat echter niet helemaal meer het geval te zijn. Ik ben toch wel een paar kilootjes aangekomen sinds de laatste keer dat ik in deze jurk Carnaval vierde. En mijn boezem is ook wat toegenomen, want ik krijg de rits niet helemaal meer dicht. Maar daar weet ik wel wat op.
Ik open de schuifdeur van het lingeriegedeelte en ga op zoek. Daar hangt mijn paarse korset. Een jaar geleden aangeschaft, maar nog nooit gedragen. En eigenlijk dacht ik ook niet dat dit ooit nog zou gebeuren, maar nu ben ik toch zeer blij dat ik dat gekocht had.
Ik snoer mezelf in het korset en voel hoe mijn borsten zich hevig verzetten tegen de krappe behuizing. Mijn borsten willen naar alle kanten ontsnappen, maar kunnen zich alleen naar boven nog iets vrij bewegen. Mijn borsten puilen geplet wat naar buiten, tegen het ordinaire aan. Maar natuurlijk perfect voor iemand als Cornelis, die mij toch maar wat graag lekker hoerig ziet. Het korset zit, letterlijk, adembenemend strak om mijn bovenlijf gesnoerd en geeft me zelfs zo weinig bewegingsvrijheid dat het me de nodige moeite kost om mijn netkousen aan te trekken. En met de kinky geest van Cornelis in gedachte besluit ik om verdere lingerie maar achterwege te laten en trek mijn jurk aan. De fluwelen stof hangt zwaar rond mijn lichaam en komt bijna tot op de grond, zodat Cornelis nu mijn netkousen nog niet kan zien. Als ik loop en adem, hoe moeizaam met name dat laatste soms ook gaat in het strakke korset, voel ik de zware stof van mijn jurk langs ieder bloot stukje huid van mijn borsten schuren. Het geeft me een allemachtig heet gevoel en het voelt alsof mijn spijkerharde tepels zich door het korset en het dikke fluwelen voorpand van mijn jurk heen willen vreten. Maar zichtbaar zijn mijn harde tepels allerminst.
Snel steek ik mijn lange rode haren nog elegant op en zet dat met een goudkleurige speld vast. “Hare majesteit is geil en klaar om al jouw perverse dromen uit te laten komen”, zeg ik lachend als ik weer terug naar Cornelis loop. Die kijkt me met grote ogen aan en begint geheimzinnig te lachen. Wat hij ziet, lijkt hem te bevallen.
“Machtig als een koningin. Maar geiler dan een hoer”, lach ik tegen hem en zet mijn voet moeizaam vanwege de zware jurk en het strakke korset, op de armleuning van zijn stoel als ik voor hem sta.
Cornelis - 04-11-2023 om 06:33
-1


Nauwelijks binnen scheurt Veronica haar blouse van zich af, gooit hem van zich af en loopt een inloopkast in, terwijl ze vraagt: “Moet je die meiden eigenlijk niet even laten weten waar je uithangt?”
Typisch vrouwen om daaraan te denken, maar ze heeft wel een punt. Ook al voelde ik me behoorlijk buitenspel gezet door de meiden, ik had ze natuurlijk wel meegenomen. Na even nagedacht te hebben, besluit ik Ashley maar een app-je te sturen: "Ik hoop dat jullie me niet zoeken, maar ik ben bij iemand die wel haar kut laat neuken. Ik kom morgen wel weer bij jullie langs."
Snel verstuur ik het en bedenk me dan dat haar moeder haar zoekt, dus nog een app: "O ja, je moeder zoekt je en ze weet waar je verblijft."

Ik leg mijn telefoon weg en kijk het appartement rond, terwijl ik ondertussen Veronica hoor stommelen in de kast. Het lijkt een eeuwigheid te duren, maar dan komt ze terug. Ze verrast me volledig, als ze binnenkomt in haar dieprode jurk, waarbij haar borsten tot volle glorie naar boven geperst zijn, haar haren opgestoken, waardoor haar nek mooi uitkomt: “Hare majesteit is geil en klaar om al jouw perverse dromen uit te laten komen. Machtig als een koningin. Maar geiler dan een hoer”.
Haar voet heeft ze op de leuning van mijn stoel gezet en die streel ik, terwijl ik naar boven kijk. Haar borsten zwoegen bij iedere ademhaling op en neer. Dit is beter dan ik verwachtte en zeg breed glimlachend: "Koningin? Je lijkt wel tsarina Catharina de Grote. Wat ben je fantastisch."
Mijn hand laat ik vanaf haar voet omhoog gaan langs haar gespannen kuit, waarna ik haar dijen streel. Haar huid voelt fluweel zacht en mijn hand glijdt tergend langzaam op en neer langs haar been. Als ik uiteindelijk haar spleetje beroer, voel ik haar vochtigheid. Ik til haar jurk omhoog en en ga onder jurk zitten. Het is warm en benauwd onder de zware jurk. Zachtjes begin ik haar te likken. Veronica stimuleert me door mijn hoofd door de jurk beet te pakken. Het duurt niet lang of het is me al te benauwd onder de jurk. Ik kom er onderuit en dat is voor Veronica het moment om wat comfortabeler te gaan staan. Ik trek mijn shirt uit en ga staan. Ik zoen haar op haar mond, in haar mooie nek, naar beneden toe naar haar decolleté. Ik lik haar decolleté, wat mijn opwinding snel doet toenemen. Hees zeg ik: "Draai je om en jurk omhoog"

Als zij dat doet, trek ik mijn broek uit en sta naakt achter haar met mijn stijve lul. Ik plof in de stoel en kijk naar haar blote billen, grijp ze beet en druk ze uiteen. Opgewonden begin ik haar bilnaad te likken om dan rondom haar ster rondjes te maken met mijn tong. Zachtjes druk ik met het puntje van mijn tong tegen haar anus. Ik maak mijn wijsvinger nat in mijn mond en penetreer haar anus. Instemmend kreunt Veronica.
Ik kom overeind en Veronica zegt: "Ik zal je pijpen."
Ik schud nee en zeg: "Ik ben uw onderdaan, majesteit, u hoeft niet te werken, gaat u maar liggen."
Veronica gaat op de bank liggen, kussentje onder haar hoofd.
"Ik denk dat mijn zaad niet adellijk genoeg is voor uw verheven kut, majesteit, maar dat lossen we op zijn Russisch op"
Ik ga boven haar zitten, de knieën aan weerszijden van haar lijf en zet dan mijn eikel tegen haar decolleté aan. Door het korset is het nog nauwer dan een kontje, waarop ik dikke klodder tuf laat vallen. Met de nodige smering lukt het me nu om mijn pik tussen haar borsten in te krijgen. Langzaam neuk ik haar borsten en hijg" Lik mijn reet, majesteit, lik me"
Een tel later voel ik haar tong door mijn bilspleet en het duurt niet lang of ik voel mijn orgasme opkommen. Ik spuit mijn zaad diep in haar korset
Veronica - 05-11-2023 om 14:53
-1


Eens zijn heerlijke stijve pik weer bevrijd is, begeeft Cornelis zich al snel onder mijn zware warme jurk. Zijn vingers en tong verkennen opnieuw de aanwezige openingen aldaar, hetgeen me naar een kookpunt brengt. Van een hete pijpbeurt wil hij ditmaal echter helaas niets weten, omdat hij zichzelf als mijn onderdaan ziet en hij degene is die al het werk moet verrichten. Ik ga op de bank liggen en steek een kussentje onder mijn hoofd.
Mijn voorkomen doet hem meer aan een Tsarina dan aan een koningin denken, waarop hij voorstelt om ons spel op z’n “Russisch” voort te zetten. Sinds mijn vrijwillige verbanning naar Brussel, heb ik dat eigenlijk nooit meer gedaan, op z’n Russisch. Hoewel ik vroeger dikwijls tussen mijn tieten ben geneukt, was dat eigenlijk nooit wanneer ik met maar één man was. Ik was dan altijd met meerdere mannen tegelijk in de weer, waarbij de positie tussen mijn tieten nog als enige vrije plek beschikbaar was. Maar dat Cornelis het nu wil, is onder deze omstandigheden wel zo toepasselijk. En daar houd ik wel van, een man die zich zo makkelijk schikt naar de huidige situatie.

Cornelis kruipt over mijn heen en schuift zijn kloppende pik in de kloof tussen mijn borsten, in mijn korset. Het zit lekker strak en is warm, zeker nog met de jurk die ik er overheen draag. Maar hij weet ‘m in mijn korset te krijgen en zijn ballen rusten zwaar op mijn keel. Zijn blote reet is op enkele centimeter van mijn gezicht vandaan. "Lik mijn reet, majesteit, lik me", kreunt de man, terwijl ik zijn hete eikel tussen mijn borsten voel bewegen. Mijn uitgestoken tong maakt lange uithalen naar zijn verlangende aars en Cornelis neukt me steeds heftiger tussen mijn tieten. Ik vraag me zelfs af of de stof van mijn korset niet ruw langs zijn harde schacht schaaft, maar als dat zo is, dan laat Cornelis het in elk geval niet blijken.
Mijn tong op zijn ster maakt de man in elk geval geiler dan geil en hij kreunt hevig. Als zijn anus lekker nat en glibberig is geworden, maak ik mijn tong wat harder en steek ‘m zonder aankondiging in zijn nauwe gat. Hij joelt het uit van geluk en genot en ik voel hem direct hevig schokken in mijn korset, gevolgd door een warme gloed die zich tussen mijn tieten begint uit te breiden.
Cornelis is klaargekomen. De inhoud van zijn ballen kleeft nu in mijn korset tussen mijn tieten. Hij kreunt tevreden en trekt zijn lul langzaam uit mijn korset terug. Ik hap ‘m in mijn mond en lik en zuig zijn pik zo goed mogelijk schoon. De heerlijke geur van vers sperma stijgt op vanuit mijn decolleté en prikkelt de receptoren in mijn neus.

We komen overeind en ik trek mijn jurk weer uit. Dan maak ik het korset los, waar het zaad van Cornelis al tussen de rijgsnoeren door naar buiten begint te komen. Zelfs met de rijgsnoeren geheel los blijft mijn korset door het vele zaad dat er onder zit gewoon keurig rond mijn lichaam zitten en ik moet ‘m echt lostrekken van mijn kleverige huid om ‘m af te doen. Mijn tieten glimmen geil van zijn zaad en een dikke klodder loopt nu direct van tussen mijn borsten vandaan omlaag richting mijn navel. Ik voel het warme kleverige goedje over mijn huid mijn navel bereiken, terwijl ik smaakvol het zaad van Cornelis van de binnenkant van mijn korset sta te likken.
Als het zaad even later mijn klit bereikt, hou ik het niet meer. Ik moet zelf nu ook komen en begin driftig het zaad over mijn klit te masseren, net zo lang totdat mijn sappen in straaltjes langs mijn dijen omlaag drijven en ik me trillend achterover op de bank laat vallen.

“Wil je misschien even douchen?”, vraagt Cornelis als hij mijn met zijn sperma versierde lichaam bekijkt. “Nee. Want ik dacht dat jij wel van vieze meisjes hield. En ik ben heet en vies, maar nog lang niet vies genoeg”, lach ik naar hem, druk mijn grote borsten met beide handen omhoog en begin de spermaresten van mijn tieten te likken. Cornelis komt me op zijn manier helpen om mijn borsten schoon te likken. Dat hij zijn eigen sperma niet direct schuwt is al een hele meevaller vergeleken bij die eerdere mannen. Maar ook Cornelis vindt het voornamelijk erg lekker om op mijn harde tepels te zuigen. Waar ik dit bij de meeste mannen toch vrij snel eentonig vond worden, weet Cornelis zich met zijn mond op mijn blote tieten toch wel degelijk te boeien. Hij doet het lekker en weet me daarmee in een constante geile spanning te houden.
We wisselen regelmatig speeksel uit en langzaam belanden we weer in een hete natte tongzoen. Een gevoel van blijdschap trekt door mijn lichaam wanneer ik mijn hand tussen zijn benen leg en voel dat zijn pik zich weer begint op te richten. Het kan nooit lang duren voordat hij weer klaar voor wat productiviteit is. “En? Hoe wenst meneer zo meteen deze queen-whore te neuken? Als koningin of als hoer?”, vraag ik uitdagend en sta op van de bank. Ik voel me nog zwak in mijn knieën, maar ben opnieuw geil genoeg voor een nieuwe ronde.
Cornelis - 09-11-2023 om 22:19
-1


“Nee. Want ik dacht dat jij wel van vieze meisjes hield. En ik ben heet en vies, maar nog lang niet vies genoeg” zegt Veronica lachend tegen me. Ik ben blij verrast met het antwoord en het liefst zou ik antwoorden dat ze een golden shower verdient, maar dan begint ze mijn zaad van haar borsten te likken. Geil doe ik mee en al snel tongen we elkaar. Heerlijk geniet ik van haar harde uitstekende tepels, die behoorlijk gevoelig blijken te zijn. Mijn lul groeit al langzaam en ik kan het niet laten om mijn hand naar haar kut te laten gaan. Voordat ik haar goed kan betasten, komt Veronica overeind: “En? Hoe wenst meneer zo meteen deze queen-whore te neuken? Als koningin of als hoer?”

Ik kijk haar aanen neem haar langzaam in me op, haar borsten glimmen, de tepels hard vooruit, haar haren opgestoken. Dan zeg ik bedachtzaam: "Je ziet eruit als een koningin, maar een koningin behoudt haar macht door de juiste mannen te neuken als een hoer."
In het appartement zie ik zo snel niet de mogelijkheid om haar voor geld te laten neuken door een andere vent. Mijn hersenen maken overuren om dan met een plan te komen: "Kom op, doe hakken aan en een jas tot over je billen, verder naakt!"
Veronica rommelt weer wat in die kast van haar, terwijl ik snel mijn broek en schoenen aan doe. Als ik klaar ben met veters strikken, staat Veronica voor me. Een paar hoge hakken onder haar voeten en een jas over haar billen tot halverwege de knieën. De jas hangt nog open en ik kan het niet nalaten even haar kutje te beroeren, terwijl ik haar vol op de mond zoen. De geur van zaad hangt om haar heen.
"Kom, we gaan een stukje wandelen" zeg ik tegen haar en neem haar aan de hand mee naar buiten. In het holst van de nacht lopen we over de verlaten straten, waarbij onze voetstappen echoën. Het lijkt eindeloos te duren voor we iemand tegen komen, maar dan komen we een laveloze twintiger tegen. Lallend begint hij: "Heb, heb, hebben jullie mijn vrienden gezien? Zo, zo, jij bent een lekker wijf zeg!"
"Je vrienden hebben we niet gezien, maar kijk eens goed naar deze hoer!" zeg ik en ik trek haar jas open. De dronkaard kijkt met grote ogen naar Veronica. "Ze pijpt je voor 50 euro klaar."
Ik kijk nu aandachtig naar Veronica en ben benieuwd wat ze doet.
Veronica - 11-11-2023 om 14:07
-1


Cornelis weet me zover te krijgen dat ik alleen een lange jas en stiletto’s aantrek als we weer over straat lopen. Mijn netkousen had ik nog aan, maar verder ben ik volledig naakt onder mijn jas. En vreemd genoeg geeft het me een fijn gevoel om zijn speeltje uit te hangen, al schrik ik wel heel even wanneer hij me werkelijk de hoer wil laten uithangen.
Onderweg komen een dronken jongen tegen die zijn vrienden tijdens een avondje stappen is kwijtgeraakt en Cornelis zegt hem dat ik de jongen voor 50 euro gerust wil pijpen. Op dit moment beschouwt Cornelis mij kennelijk als zijn bezit, alsof hij mijn pooier is.
Vertwijfeld bekijkt de jongen me even goed als Cornelis mijn jas losmaakt en mijn naakte lichaam meteen zichtbaar is. De jongen haalt dan 50 euro uit zijn portemonnee. “Doe nou niet alsof je het niet wilt”, sist Cornelis in mijn oor en pakt me bij m’n lange rode haren. Met zijn hand in mijn nek, dwingt hij me op het bankje en pakt het geld van de jongen, die zijn broek losknoopt en laat zakken, aan. Ook al was dit niet helemaal wat ik verwacht had van de avond, ik ben te geil om er tegen in te gaan. En dus ligt mijn hand al op de boxershorts van de jongen en kneed ik zijn groeiende bult door de elastische stof heen.
“Zuigen kreng”, zucht de jongen denigrerend tegen me als ik zijn stijve pik uit zijn shorts heb gehaald. Ik doe wat ik geacht wordt te doen en begin de jongen te pijpen. Nat en diep, omdat ik weet dat de meeste mannen daar bij mij gek op waren. De jongen kijkt geil naar mijn volledig naakte lichaam. “Wat een lekker geil lijf heb je”, zucht de jongen, legt zijn handen op mijn hoofd en begint me in mijn mond te neuken. Cornelis speelt met mijn tieten en vingert mijn kut. En of ik deze hele situatie nou fijn vind of niet, het maakt me geil. Mijn kutje soms rond de pokende vingers van Cornelis, die ik zonder tegensputteren zijn gang laat gaan. Maar het is de jongen die al mijn aandacht heeft op dit moment en zijn lul soms werkelijk diep in mijn keel weet te schuiven.
De jongen kreunt zwaar en geniet van mijn natte zuigend mond rond zijn harde pik. Door zijn dronken toestand duurt het veel langer dan gebruikelijk eer hij klaar zal komen en op dit moment vind ik dat nog geen eens heel erg. Ik heb mijn duistere, sletterige kant, nog altijd niet verloren.
“Aaarghhh!”, kreunt de jongen zwaarder en zwaarder, “twintig euro extra als je m’n vracht doorslikt”. Met grote natte ogen kijk ik omhoog en zie hem een briefje van twintig uit z’n portemonnee pakken en geeft dat ogenblikkelijk aan Cornelis. Ik heb op dit moment echt helemaal niets in te brengen. Wat ik hiervan vind, doet er momenteel niet toe. Ik ben betaald en heb maar gewoon te doen waar voor betaald is. “Je mag het gerust filmen hoor. Voor je vrienden”, zegt Cornelis tegen de jongen en steekt zijn vingers weer terug in mijn natte spleet.
In het ligt van zijn telefoon open ik mijn mond en steek mijn tong uit, terwijl de jongen zich genietend aftrekt. Met zwaar gehijg spuit hij zijn ballen leeg over mijn tong en in mijn mond. Zijn kleverige zaad brandt in mijn mond. “Slikken bitch”, zucht de jongen alleen nog maar, met zijn telefoon nog steeds op mijn gezicht gericht. Het vele zaad moest duidelijk zichtbaar zijn op beeld, waarna ik langzaam alles doorslik en mijn mond weer voor de camera open, zodat je ziet dan alles weg is.

Moeizaam hijst hij zijn broek weer op en strompelt weg, op zoek naar zijn vrienden om hen te vertellen wat hem zojuist is overkomen. “Ik lijk wel gek dat ik hiermee in heb gestemd”, zucht ik nog een beetje verbaasd tegen Cornelis. “Stel je niet zo aan. Je vond het maar wat lekker”, hijgt hij en haalt nu zelf zijn lul weer tevoorschijn.
Hij prakt zijn staaf tussen mijn tieten en begint me woest tussen mijn borsten te neuken, net zolang totdat hij zaad er krachtig tussen vandaan spuit tot tegen de onderkant van mijn kaak. “Hmmm, je hebt lekkere tieten”, zucht hij tevreden, terwijl hij zijn zaad met zijn lul over mijn tieten staat uit te smeren.
Als hij zich weer aankleedt, voelt hij het geld van de jongen. Cornelis geeft mij het briefje van twintig, maar houdt zelf het briefje van 50, als een echte pooier. “Fuck, m’n telefoon is leeg. Kan jij een taxi voor me bellen?”, vraagt hij me dan. “Ik zou wel willen, maar ik heb geen telefoon bij me. Die jas van mij heeft maar 1 klein zakje, en daar zit alleen mijn huissleutel in. Waar moet je heen dan?”, leg ik hem uit. Het lijkt hem opeens wellicht toch beter om terug naar het appartement te gaan, zeker nu hij Ashley ook niet meer kan bereiken omdat de batterij van zijn telefoon plat is. “Je appartement bevindt zich in de wijk Matogne, bijna 3 kwartier lopen vanaf hier denk ik. Iets langer als je ook nog met geile intermezzo’s aan komt zetten. Als je me beloofd dat je zorgt dat ik weer veilig thuiskom daarna, dan wil ik je er wel heenbrengen”, stel ik voor. Cornelis knikt en even later lopen richting zijn appartement. Regelmatig stijgt er een lekker kamille-achtige walm op uit mijn jas, afkomstig van het zaad van Cornelis dat nog op mijn blote borsten kleeft.
Cornelis - 15-11-2023 om 21:50
-1


Als ze klaar is met de dronkaard af te werken en ik mijn zaad geloosd heb, krijg ik het idee om samen een taxi te pakken, om Veronica te nemen terwijl de chauffeur toekijkt. De teleurstelling is dan ook groot als mijn telefoon leeg is. Eigenlijk hoef ik nergens heen, maar als Veronica het vraagt, vertel ik haar waar het appartement is.
Veronica reageert: “Je appartement bevindt zich in de wijk Matogne, bijna 3 kwartier lopen vanaf hier denk ik. Iets langer als je ook nog met geile intermezzo’s aan komt zetten. Als je me beloofd dat je zorgt dat ik weer veilig thuiskom daarna, dan wil ik je er wel heenbrengen”.
Ik knik en even later loop ik samen met de mooie Veronica over de straten. Ze heeft de jas dicht gedaan, maar mijn zaad kleefde nog aan haar borsten. In mijn beleving heeft ze net als Ashley een uitstekend karakter, niet moeilijk doen over wat zaad. Als we Matonge naderen, kan ik me eigenlijk niet in houden. Op de hoek van een straat druk ik Veronica tegen een muur en begin haar innig te zoenen, terwijl mijn hand haar jas omhoog werkt, om haar billen te strelen. Veronica laat me begaan en ik merk dat we wat bekijks hebben.
Hees zeg ik: "We hebben drie keuzes: als je niks te doen hebt de komende dagen, neem ik je mee naar Nederland"
Veronica vraagt nieuwsgierig: "En wat zijn de andere keuzes?"
"Ik kijk toe hoe die drie donkere jongens genieten van je geile lijf, of we doen dat en ik neem je alsnog mee"
Als ze mee wil, dan moet Ashley maar even wennen. Van Ashley heb ik ten slotte al een tijdje niks gehoord en Samantha is gewoon niet in mij geinteresseerd, dus dat kan al zeker geen probleem zijn.
Veronica - 19-11-2023 om 14:13
-1


@Cornelis, was die laatste opmerking van je een steek onder water naar Ashley toe? Ze heeft inderdaad al een tijd niets meer geschreven, ook niet op het laatste stukje van Samantha. Hoop wel dat ze weer terugkomt, want wat jullie 2 beleefden en hoe jullie dat wisten te verwoorden, was gewoon ronduit schandalig geil, hihihi. En tot die tijd geniet ik gewoon zelf lekker van je en laat ik me zo goed mogelijk meevoeren in jouw geile wensen en verlangens. X Veronica

Na ruim een half uur lopen, drukt Cornelis me op de hoek van een staat opeens tegen een muur en begint me te zoenen. Ik zou hartstikke gek zijn om daar niet meteen op in te gaan en hem vurig terug te zoenen, want Cornelis is een geweldige kusser. Hij trekt mijn jas wat omhoog, zodat hij met zijn hand gemakkelijker onder mijn jas kant en mijn billen kan strelen. Vanaf de overkant van de straat, worden we nauwlettend gadegeslagen, maar ik laat Cornelis begaan bij me. Al snel prikt zijn middelvinger in mijn kontgaatje. Hij heeft ook in de gaten dat drie donkere mannen aan de overkant van de straat geil naar ons kijken. "We hebben drie keuzes: als je niks te doen hebt de komende dagen, neem ik je mee naar Nederland", zegt hij hees. "En wat zijn de andere keuzes?", vraag ik hem nieuwsgierig. "Ik kijk toe hoe die drie donkere jongens genieten van je geile lijf, of we doen dat en ik neem je alsnog mee", luidt zijn antwoord.
Alsof de jongens doorhebben dat ons gesprek deels over hen gaat, steken ze dreigend en nieuwsgierig de straat over en lopen op ons af. “Wat moet dat in onze wijk?”, vraagt een van hen dreigend. De jongens zijn ouder dan ze van een afstandje leken. Zeker geen straatschoffies of hangjongeren wat dat betreft. “Ik ben bang dat die gasten ons niet zoveel keus laten als hij zou willen Cornelis”, zucht ik in zijn oor als ik de jongens ons zie naderen. “We… We doen niets hoor. We zijn gewoon onderweg naar ons appartement, een paar straten verderop. Maar mijn vriendje is een beetje geil en die wilde even weten of ik dat ook al was voor als we zo thuis zijn”, leg ik de drie jongens met een zelfingenomen glimlach uit.

“Dus jij denkt dat je hier in onze buurt jezelf wel even aan dat blanke kutje mag vergrijpen?”, zegt de andere jongen dreigend tegen Cornelis. “Kontgaatje. Mijn vriend vergreep zich aan mijn kontgaatje, maar dat ter zijde”, kom ik tussenbeide. “Nog erger dus. Ook al vond jij het waarschijnlijk wel lekker, vuile stoephoer”, sist de jongen. En daar had hij misschien wel een beetje gelijk in. “Tussen middernacht en zonsopgang is elk sneetje hier op staat van ons. Had je dus maar de moeite moeten nemen om een paar straten om te lopen”, zegt de derde man dreigend. “Dat zei ik toch al schat. Het wemelt hier op staat van de geile schoffies die geen vrouw fatsoenlijk kunnen versieren en ze alleen maar met macht en dreigementen aan hen kunnen onderwerpen”, zeg ik tegen Cornelis en daag daarmee de drie donkere mannen uit. “Kop dicht bleke teef. Dan zul je merken wat onderwerpen is. En dat je beter een paar straten had om kunnen lopen”, wordt er door de mannen gedreigd en ik word bij mijn haren vastgegrepen en mee terug naar de overkant van de straat gesleurd.
Ze nemen me mee naar een steeg even verderop en ik word naar een aftandse Amerikaanse mislukte pooierbak gedwongen. Met een klopje op het raam van het portier gaat deze omlaag. “Wat?”, klinkt het kortaf uit de mond van de donkere man, die waarschijnlijk hun baas is. De man werd duidelijk gestoord tijdens een intensive pijpbeurt van een blonde snol naast hem op de passagiersstoel. “Deze slet dacht dat ze wel even op onze straat seks in het openbaar kon hebben. Zonder tol te betallen nog wel”, zegt de man die mijn hoofd richting het portier duwt. Meteen grijpt de man in de auto mijn haren vast en trekt mijn gezicht naar zich toe. “Dus jij denk een beetje gratis over onze straten te kunnen tippelen?”, vraagt ze man en ik probeer hem uit te leggen hoe het werkelijk zit. “Je adem… Hij ruikt naar zaad. En het is niet mijn zaad dat ik ruik”, zegt hij met een dreigende lach. “Daar kan ik wel verandering in brengen hoor”, zeg ik hem als ik zijn natgelikte boomstam vanuit zijn kruis omhoog zie torenen. “Priscilla hier is de beste pijpslet ter wereld. Je mag kijken hoe ze het bij mij doe. Ken je misschien nog wel wat van leren”, zegt hij en sluit het portierraam terwijl hij me nog steeds bij mijn haren vastheeft. De rand van het raampje drukt tegen mijn keel, terwijl mijn achterhoofd tegen de binnenbekleding van het dak drukt. Ik zit opgesloten en kan nergens heen En ik kan alleen toekijken hoe de blonde Priscilla de grote zwarte lul van de man weer in haar mond neemt. Zij mag dan in zijn ogen de beste pijpslet ter wereld zijn, maar of ze me ook daadwerkelijk iets zou kunnen leren, betwijfel ik. Maar dat zeg ik maar niet, want ik krijg het in mijn opgesloten houding toch al druk genoeg met de drie zwaar oversekste bendeleden achter me.

Of dit ook helemaal is wat Cornelis op voorhand voor mij in gedachten had, weet ik niet, maar ik weet wel dat ik bijna een half uur lang stelselmatig, systematisch, maar gelukkig ook zeer gedegen, genomen wordt in beide gaatjes door de drie mannen. Ik laat me vrijwillig door de drie mannen verkrachten en verzet me zogenaamd hevig tegen alles wat ze met me doen, terwijl ik in werkelijkheid juist enorm geniet. Pas nadat elk van de drie mannen een keer in mijn kut en een keer in mijn kont is klaargekomen, heb ik kennelijk de tol betaald voor ons nachtelijk bezoek aan hun grondgebied. En dan pas ook laat Priscilla de man voor mijn ogen klaarkomen en toont me haar met sperma doordrenkte lach. De man laat het portierraampje zakken en ik ben weer vrij, vrij om onze weg naar huis te vervolgen.

“Zo, dat deel van jouw voorstel kunnen ze mij niet meer afpakken”, lach ik tegen Cornelis als we de hoek om zijn. Ik moet echter niet te hard lachen, want dan loopt het zaad van de 6 orgasmes van de 3 mannen nog sneller langs mijn dijen omlaag. “En als je me beloofd over 3 dagen weer thuis af te zetten, dan wil ik ook nog wel even maar naar Nederland met je hoor”, zeg ik en pak zijn hand vast, “maar ik heb geen zin in gelazer met die sletvriendinnetjes van je”, waarschuw ik hem.

De meiden zijn volgens Cornelis nog wakker, want hij ziet het licht nog in het appartement branden en over het plafond bewegen duidelijke schimmen. Als we even later voor de deur van het appartement staan, horen we de geluiden van de meiden al. De twee meiden gaan helemaal los op elkaar en we horen ze om elkaars vuist in hun kut en zelfs kont smeken. De meiden klinken haast als bezeten met hun perverse smeekbedes. “Ashley en mijn dochter zijn echt ziek”, zucht hij als hij de sleutel in het slot steekt, “maar ik denk dat jij ze wel zal mogen”.
Fuck, die andere meid is dus zijn dochter. Vandaar dat ze niets met hem wil. En die geile Ashley snoept lekker van twee walletjes door het met zowel de vaders als de dochter te doen.
Als het appartement betreden, zijn de geluiden van de twee geile meiden nog harder en heviger en komt de geur van natte kutjes en pis me al tegemoet. Deze twee meiden zijn inderdaad niet helemaal goed bij hun hoofd. Maar het is een geil gezicht om die natte vuisten bij elkaar en soms bij zichzelf in en uit te zien bewegen.
“Gaan we lekker meiden? Ik ben weer thuis. Dit is Veronica, jullie hebben haar al gezien”, zegt Cornelis dan doodleuk.
Ashley kijkt ons met een vernietigende blik aan. Die is echt woest om alles dat Cornelis haar momenteel geflikt heeft. “Ik dacht als dat je met haar zou zijn pa. Je zat mij net iets te veel naar d’r lekkere tieten en kont te kijken tijdens het eten”, lacht zijn dochter, die er duidelijk veel minder moeite mee heeft. Misschien logisch ook wel, want als haar vader mij heeft, hoeft zij Ashley minder te delen. “Hoi, ik ben Samantha, zijn dochter”, zegt de meid doodleuk en trekt even haar hand terug uit de zeiknatte kut van Ashley om me een hand te kunnen geven. Aarzelend neem ik de natte hand aan en stel mezelf voor. Dan steekt Samantha haar hand weer terug in de kut van Ashley, alsof er helemaal niets gebeurd was.
“En jij moet Ashley zijn. Veel over je gehoord”, zeg ik, maar Ashley en ik zullen niet op korte termijn besties worden schat ik zo in als ik haar blik zie. Zij ziet mij denk ik als een concurrent. En terecht misschien ook wel, maar dat is helemaal aan Cornelis. “Waar was je verdomme. En waarom ging je zomaar weg? We maakten ons hartstikke ongerust. En ik vond het echt een naaistreek dat je me ouders heb gebeld en verdomme niet eens de waarheid hebt gezegd. Nou denk m’n moeder dat ik hier alleen maar ben om de kut van je dochter te kunnen likken. Had dan ten minste nog het gore lef gehad om tegen mijn moeder te zeggen dat ik hier was om me door jouw grote lul helemaal scheel geneukt te laten worden”, verwijt ze Cornelis en dat begrijp ik dan ook wel weer.
“Ah en nu je al je kruit bij haar hebt verschoten, kom je maar weer terug naar ons gekropen, in de hoop dat geile Ashley nog iets magisch uit haar hoge hoed weet te toveren?”, zegt ze boos als ze naar mij kijkt. Mijn jas hangt los langs mijn lichaam en het vele zaad dat uit mijn kut en kont druipt is nu duidelijk zichtbaar.
“Ach lieve schat”, zeg ik tegen Ashley, “dat is niet van hem afkomstig hoor. Ik ben daarnet door drie zeer lekkere kerels van de lokale buurtpreventie alhier te grazen genomen in de steeg”.
“Ik ben je schat niet”, bromt Ashley alleen maar terug. Maar wie weet komt dat nog, denk ik even bij mezelf en haal mijn schouders op naar Cornelis. “Ach ja meiden. Ik ben zelf ook zo geweest. Misschien nog wel erger. Ik heb het in elk geval geprobeerd”, lach ik tegen hem en trek mijn jas uit. Cornelis haalt wat te drinken voor ons en onbedoeld blijf ik toch meer kijken dan ik wil naar wat zijn dochter en zijn vriendinnetje met elkaar uitspoken.
Cornelis - 26-11-2023 om 00:23
-1


Het was een beetje bedoeld om Ashley uit de tent te lokken. De reeks is tot nu toe heerlijk geil en ik hoop dat het nog even duurt

Tot mijn verbazing daagt Veronica de drie mannen uit en niet veel later wordt ze ruw over straat mee gesleurd naar een auto. De laatste man geeft mij een duw, waarop ik achter ze aan loop. Het gesprek dat Veronica heeft, kan ik niet volgen, maar dan zie ik het raampje van de auto dicht gaan. Het ziet er onplezierig uit hoe het raam tegen haar keel drukt. De donkere mannen maakt het niet uit, want ik zie de eerste harde paal al uit de broek gehaald worden. Jas omhoog en dan wordt Veronica door de eerste enorme lul hard in haar kut geneukt. Zelfs in het licht van de lantaarnpaal zie ik haar kut glimmen van het vocht. ik word gedwongen om op mijn knieën toe te kijken. Pik na pik verdwijnt in haar, om haar onbarmhartig te nemen. Genietend kijk ik toe. Dan volgt haar kontje. De eerste is klaar gekomen en komt dan op mij af. "Schoon maken" bromt hij. Ik kijk hem even onbegrijpend aan, maar zie dan een mes in zijn hand. Mijn mond gaat open en ik zuig zijn lul schoon van Veronica's sappen en zijn zaad.
Zo worden we beide 'gestraft'.
Als de mannen eindelijk klaar zijn, laten ze Veronica gaan en gezamenlijk lopen we weg. Volgens mij heeft Veronica niet eens door gehad, dat ik ook gebruikt ben. Haar lach als we weglopen, spreekt boekdelen.

Als we bij het appartement zijn, brandt het licht nog. Voordat ik de sleutel in de deur kan steken, horen we de meiden al seksen. Blijkbaar hebben ze me niet heel erg gemist. We lopen naar binnen en een geur van pis en kutsappen vult onze neusgaten. Het deert Veronica niet, constateer ik tevreden en denk aan mijn volle blaas.

Zodra ik de eerste woorden gezegd heb, krijgt Veronica een vernietigende blik van Ashley, maar Samantha trekt ongeneerd haar vuist uit het kutje en schudt Veronica de hand. Ashley begint te foeteren en zeker nadat ze het zaad tussen de benen van Veronica ziet.

Ik haal wat glazen. Als ik de kamer binnen kom, zie ik Veronica gehypnotiseerd toe kijken. Ze is op het puntje van een stoel gaan zitten. Ik hou een glas voor haar kut. Ze begrijpt het en perst het zaad eruit. Er komt nog meer uit dan ik dacht. Als ze klaar is, zet ik het glas aan de kant, waarna ik voor haar hurk. Haar kut ruikt naar zaad, naar gebruik en ongeneerd begin ik haar schoon te likken. Ik lik de laatste resten zaad op. Haar kutje is nat en ik kom overeind, rits mijn broek open om mijn lul te pakken en pis dan een paar glazen vol.
Veronica is alleen maar bezig met het schouwspel voor ons. "Ik denk dat als je mee doet, Ashley je een harde behandeling geeft. Vind je Samantha geen mooie meid? Als ze neukt, zie ik alleen maar het genot. Ik denk er niet over na dat ze mijn eigen doch... laat ook maar."
Ik wijs naar de glazen met pis en zaad en zeg: "Kun jij mij een glas aangeven? Ik heb dorst"
Veronica - 30-11-2023 om 16:59
-1


Verbaasd kijk ik Cornelis aan als hij alleen maar met lege glazen terugkomt uit de keuken. “De drank zal wel ergens anders staan, niet in de keuken?”, denk ik nog bij mezelf en richt mijn blik dan weer op de twee jonge meiden, die elkaar nu in een soort van standje 69 met roterende vuisten liggen te verwennen. Ik zit lettelrijk op het puntje van mijn stoel toe te kijken en voel opeens wat kouds tegen mijn poesje drukken. Cornelis heeft een glas tegen mijn doos gedrukt en ik snap de bedoeling en begin te persen. Ook al ben ik onderweg naar zijn appartement het nodige zaad kwijtgeraakt, er komt nog altijd meer uit dan ik dacht. De drie kerels op straat hadden mij meer afgeroomd dan ik dacht.
Met een flinke bodem sperma van drie totale vreemdelingen in het glas zet Cornelis het glas op tafel en begint spontaan mijn kut uit te likken. Het fenomeen cream-pie eating is mij niet geheel onbekend, maar nooit eerder had ik dit op deze manier meegemaakt. Zonder dwang, geheel vrijwillig, begint Cornelis de zaadresten van de drie onbekende mannen uit mijn spleet te likken. Zoiets geils had ik nog niet eerder meegemaakt. Maar bij Cornelis verbaasd niks mij meer.
Dan komt hij overeind, haalt zijn semi-harde lul tevoorschijn en pist de glazen opeens vol. Opnieuw een blik vol verbazing van mijn kant, want ook dit is iets waarmee ik mij nog niet eerder heb ingelaten. En ook al hadden Ashley en Samantha het voorbeeld gegeven voor een golden shower, ik had niet direct de drang om daarin mee te doen.

Al het andere dat dit twee meiden met elkaar doen, is ronduit extreem en ik kijk gehypnotiseerd toe hoe ze elkaar fisten. Ik voel zelfs even een pijnscheut door mijn eigen kont trekken wanneer de twee meiden elkaar anaal beginnen te fisten.

"Ik denk dat als je mee doet, Ashley je een harde behandeling geeft. Vind je Samantha geen mooie meid? Als ze neukt, zie ik alleen maar het genot. Ik denk er niet over na dat ze mijn eigen doch... laat ook maar", mijmert Cornelis als hij mij in trance en met opengevallen mond ziet kijken naar het extreme seksspel van de twee jonge meiden. Dan wijst hij naar de glazen met pis en zaad en of ik er een wil aangeven, want hij heeft dorst.
Beide glazen zijn gevuld met het zaad van de drie mannen van de straat en met zijn eigen pis. Ik geef hem het glas met het minste zaad en met de meeste pis. De andere hou ik zelf en we proosten. Want dat had neem ik aan toch wel de bedoeling geweest. De smaak ik minder ranzig dat ik had verwacht en ik voel de dikke klodders sperma duidelijk door mijn keel omlaag glijden. Ik lik de restjes sperma uit het glas en geef hem dan mijn lege glas.

“Samantha is zeker een mooie meid. Net als Ashley. En zo lekker geil ook, allebei”, antwoord ik dan op zijn eerder gestelde vraag. “Denk je…?”, vraag ik en voor ik mijn vraag heb af kunnen maken, loopt hij naar zijn dochter en vriendin. Hoewel Ashley absoluut niet vies van plasseks is, voelt ze hier weinig voor. Maar dat komt waarschijnlijk alleen maar door mij. Samantha is alleen maar blij dat ze haar blaas weer even kan legen en pakt beide glazen gretig aan, houdt ze onder haar kutje en begint er in te plassen. Nogmaals probeert hij Ashley zover te krijgen om ook een donatie in het glas te doen, maar ze weigert.
“Jij mag het wel hebben Sammie, maar ik gun het hen niet. Nu niet. Niet op deze manier”, zegt ze nog steeds gepikeerd en hurkt over het gezicht van Samantha en trakteert haar op een uitgebreide golden shower. “Proost geile bink”, lach ik tegen hem en sla het glas met een knipoog achterover. “Krijg je serieus spontaan een stijve van het drinken van de pis van je eigen dochter?”, vraag ik hem verrast als ik zijn lul als een raket omhoog zie komen op het moment dat hij haar warme vocht in zijn mond neemt en doorslikt. “Hm hm. Ik zou nog wel veel meer van haar willen drinken en met haar willen doen, maar dat staat ze niet toe”, zegt hij heel eerlijk. En dat zou ik denk ik ook niet doen, hoe geil ik ook ben. Seks met mijn eigen vader? Ik moet er niet aan denken. “T’is niet alleen dat hij mijn vader is hoor Veronica. Ook omdat hij het neukertje van mijn bestie is. En vooral omdat ik helemaal niet van piemels hou”, bemoeit Samantha zich er mee tussen het weglikken en doorslikken van Ashley’s pis door.

“Toe schat, pis in m’n bek. Ik wil al je vocht drinken”, dringt Cornelis dan hijgend aan als hij weer tussen mijn benen kruipt en over mijn kut begint te likken. Ik geef toe en sta op. Ik loop naar het bed waar de twee meiden op bezig zijn en verzoek hem achterover met zijn hoofd tegen de bedrand te gaan zitten. Als hij zit, stap ik over zijn gezicht en begin even later langzaam te plassen. Cornelis likt en slikt en kreunt geil als ik hem een golden shower geef. Hij rukt stevig aan zijn grote pik. “Is het lekker pap?”, vraagt Samantha hem en even raak ik zijn dochter aarzelend aan. Zo weinig contact ik met Ashley heb, zo veel contact heb ik juist met zijn dochter. Tot grote ergernis van Ashley, verplaatst Samantha haar aandacht van haar vriendin naar mij en schuift op haar rug onder mijn kutje. Ze ligt ondersteboven ten opzichten van haar vader en ze liggen wang tegen wang, terwijl ik mijn blaas verder leegpers en het straaltje pis weer laat aanzwellen. Vader en dochter genieten hoorbaar van mijn plas.
Met een mond vol van mijn urine, glijdt Samantha weer onder mij vandaan en drukt haar mond op die van Ashley. Ze zoenen en Samantha dwingt haar vriendin nu mijn plas te proeven. “Toe Ash, geef het een kans. Je gaat toch niet zo moeilijk doen over wat minder seks met m’n pa?”, dringt Samantha er op aan, want die is duidelijk op zoek naar meer. “Oké goed dan, omdat jij het wilt Sam”, zucht Ashley dan en komt overeind. Ik gloei inwendig, want dankzij Samantha heb ik deze slag gewonnen. “Maar je moet niet denken dat je opeens de baas over me kun zijn, ook al ben je ouder”, zegt ze nog altijd behoorlijk boos, maar geeft me wel een natte kus op mijn mond. “En verwacht geen lief meisje van me. Cor heeft gelijk en ik zal niet zachtjes met je omgaan”, klinkt het dreigend uit haar mond. Deze slag heb ik dan misschien gewonnen, maar de oorlog is wat Ashley betreft nog maar net begonnen.
Ashley - 04-12-2023 om 08:33
0


Sorry, ik was een paar weken heel veel weg voor mijn werk en moest ff nadenken over op welke manier ik dit verhaal verder wilde laten gaan. Zeker met de tussenkomst van een nieuwe concurrente in de vorm van Veronica. Maar goed, met kettingverhalen kan gelukkig altijd alles weer op z’n pootjes terecht komen…


Samantha slaagde er prima in om mij haar vader even te doen vergeten. Ons seksspel werd alsmaar extremer, alsof ik werkelijk helemaal geen grenzen of taboes meer bij haar kende. Gutsend, spuitend en pissend kwamen we klaar op bed. Het maakte me geen fuck meer uit. De rekening voor het doorweekte matras zou toch naar Cornelis gaan, want hij had dit geboekt en stond op zijn credit card. Net goed! Had ‘ ie mij maar niet achter moeten laten.
Maar op het moment dat hij opeens weer doodleuk het appartement binnenkwam, was ik alles op slag vergeten. Ik was allang blij dat hij ongedeerd was teruggekeerd en had hem alles direct vergeven. Totdat die roodharige sloerie naast hem verscheen. De serveerster die hij zo uitvoerig had bekeken in het restaurant en waar Sam en ik al het vermoeden van hadden dat hij naar haar op zoek zou zijn gegaan toen hij hier was vertrokken.
En nu nam hij deze vrouw dus doodleuk mee naar “ons” appartement. En erger nog: mijn buurman nam haar niet alleen maar naar dit appartement, ze zou ook nog mee terug naar Nederland gaan.
Als ik geluk had, dan mocht ik voorin naast Cornelis zitten op de terugreis, of samen met Sam op de achterbank (dat kon nog leuk worden, hihihi), maar het zou me niet eens verbazen als Cornelis nu zelfs zo gemeen was om mij samen met deze vrouw, die zich voorstelde als Veronica en deed alsof we al jaren lang beste vriendinnen waren, op de achterbank plaats te laten nemen.

De vrouw probeerde op haar manier vast wel het ijs te breken, maar ik was nu niet bepaald in de stemming om er opeens noodgedwongen met een nieuwe beste vriendin opgezadeld te worden. Zeker niet met eentje die alle gunsten van “mijn buurman” kreeg, terwijl hij mij in de kou liet staan. Samantha was fantastisch, daar lag het echt niet aan, maar de lul van Cornelis was voor mij niet te versmaden. En als hij Veronica inderdaad mee naar Nederland zou nemen, dan was het voor mij eenvoudig te raden waar zij zou verbleven.
Zolang zij bij hem verbleef, zouden die twee het nest niet verlaten (dat hadden Cornelis en ik namelijk ook nooit gedaan), terwijl ik aan de kant geschoven mocht toekijken (als ik mazzel had, want waarschijnlijk zou ik ze alleen maar horen). Dus nee, hoe mooi Veronica ook eigenlijk wel was, het zou vast niet boteren tussen ons. Gezworen aartsvijanden omwille van één enkele man…

Hoeveel genot ik ook beleefde aan mijn samenzijn met Samantha, ik bleef mijn buurman en zijn “nieuwe vriendin” met argusogen in de gaten houden. Hij likte zelfs het zaad van andere mannen uit haar uitgewoonde kut. Als dat iets is waar hij op kickte, dan had hij me dat toch gewoon kunnen zeggen. Ik had me wat graag geleend voor een lekkere gangbang met een aantal vrienden van hem, waarna hij al dat zaad weer uit mijn uitgewoonde spleet mocht likken. En die trut dronk zelfs zijn pis uit een glas, iets wat ik nog helemaal niet had mogen doen. Ja, ik was gewoon jaloers op de roodharige vamp met heerlijke voorgevel. Ik voel me echt niet te goed om dat toe te geven hoor.
Samantha vond de vriendin van haar vader wel leuk en deed zelfs haar best mij ervan te overtuigen dat het echt wel geil zou kunnen zijn met Veronica erbij. Ze gaf haar vader zelfs een glas met haar eigen pis, waarmee die twee mochten doen wat ze wilden.
Even leek Veronica er van te schrikken dat het Cornelis opwond om de pis van zijn eigen dochter te kunnen drinken. Maar diezelfde opwinding gaf hem ook weer zo’n geweldige stijven, waarbij haar schrik weer als sneeuw voor de zon smolt en plaats maakte voor de lust zoals ik die ook zo vaak bij hem had ervaren.
“Toe Ash, geef het een kans. Je gaat toch niet zo moeilijk doen over wat minder seks met m’n pa?”, dringt Samantha er op aan als ze me een natte piszoen geeft. Ik proef de pis van Veronica in de mond van mijn vriendinnetje en zwicht. Al is het alleen maar omdat Samantha duidelijk op zoek is naar meer. “Oké goed dan, omdat jij het wilt Sam”, zucht ik en kom overeind. Ik zie Veronica zelfingenomen naar me lachen. “Maar je moet niet denken dat je opeens de baas over me kun zijn, ook al ben je ouder”, zeg ik nog altijd boos, maar geef haar wel een natte kus op haar mooie mond. “En verwacht geen lief meisje van me. Cor heeft gelijk en ik zal niet zachtjes met je omgaan”, geef ik dominant aan. Keep your friends close, but your enemies closer, toch? Nou, dat is dus precies wat ik ga doen nu. En als Veronica werkelijk zo stom is om te denken dat zij vroeger nog wel erger was dan ik ben, dan mag ze dat laten zien. Want tot nu toe heeft ze me nog niet echt weten te overtuigen, en is er niets gebeurd dat Cornelis en ik niet met elkaar hebben gedaan. Maar goed, ik zal het haar wel leren…

“Kom meiden, jullie zullen echt moeten samenwerken hoor. Want anders laat ik jullie hier allebei achter en dan zoeken jullie het maar uit”, dringt Cornelis er op aan als Veronica en ik wat onwennig met elkaar omgaan op bed. Wat dat betreft behandeld hij ons ten minste nog wel als gelijke, respectloos naar ons beiden.
“Zullen we Sam samen doen?”, stel ik Veronica voor en Samantha hurkt al gelijk met haar kontje boven mijn gezicht. De vrouw rolt zich bovenop me en drukt haar kop in Sammie’s schoot. We likken allebei aan haar gaatjes en voel de zware memmen van Veronica op mijn borsten leunen. “Oooeee pa… Nu heb je opeens twee gewillige sletjes voor je liggen. Toe, doe er wat mee”, hijgt Samantha tegen haar vader. Snakkend naar zijn vette lul, grijp ik Veronica bij haar billen en trek haar onderlijf stijf tegen mijn eigen venusheuvel. Haar natte kut gloeit en ik voel haar gezwollen klitje duidelijk tegen de mijne aanwrijven. Het is zalig, maar dat zal ik niet zomaar toegeven natuurlijk.

Ik voel Cornelis op bed kruipen en dan hoor ik Veronica een zalige kreet slaken. Ik voel haar ook meteen over mijn lichaam heen naar voren drukken, met haar tong nog dieper in de kut van Sammie. Ze slaakt een diepe zucht, want hij heeft haar kontgaatje gepenetreerd. Natuurlijk haar kontgaatje. Natuurlijk haar als eerste. De vuile schoft. Veronica heeft dus toch nog wel een streepje op mij voor.
Na zijn voor mij alom bekende geweldige penetratie in het kontgaatje van Veronica, haalt Cor zijn pik er weer uit en boort ‘m in haar natte scheur. Daar ontvangt ze zijn pik al met net zoveel gemak en plezier. Weer een stoot later zijn het dan eindelijk mijn kutlippen die zijn pik doet wijken. Tyfus, wat is zijn pik toch lekker en wat heb ik ‘m gemist, ook al was het maar voor een paar uur. De volgende stoot is voor mijn kontje en ik laat mijn vreugde hiervoor blijken ook. Dan gaat zijn lul weer gaatje voor gaatje omhoog, steeds een enkele stoot, een enkele penetratie, waarna het volgende gaatje er aan moet geloven. Cornelis voert het tempo op, maar blijft onze lichamen aanvallen met een spervuur aan enkelvoudige penetraties. Maar dit is zo verdomde lekker.
Samantha is helemaal in haar element en geniet van hoe Veronica en ik als echte hartsvriendinnen haar gaatjes met onze tongen verwennen. “Wie is er lekkerder pa, Ashley of Veronica?”, hijgt ze als ze klaarkomt, maar haar vader is zo verstandig om daar geen antwoord op te geven. Hij wil ons geen van beiden voor het hoofd stoten en zal binnen tegen elk van ons, afzonderlijk, hijgen dat wij lekkerder zijn dan de ander.
Maar zolang hij zijn leuter tot in de diepte van mijn gewillige gaatjes weet te jagen en dat blijft doen, zal het me eigenlijk een rotzorg zijn wie van ons twee hij lekkerder vindt.

Misschien is de onverwachte komst van de roodharige Veronica wel een zege voor ons, die mij er toe dwingt niet alleen de buurman, maar meer nog ook mezelf, tot nieuwe hoogtes te stimuleren. Alles wat zij hem zal beloven of toezeggen, dat doe ik ook. Klakkeloos en zonder nadenken. En ik kan hem garanderen dat ik het beter zal doen dan haar. Hoe lekker en hoe geil die vrouw ook is (want een echte vrouw is het wel vergeleken bij mij), haar missie is gedoemd om te mislukken. Daar ben ik van overtuigd, want ik laat me deze heerlijke plak kaas dus echt niet van het brood eten…
Cornelis - 08-12-2023 om 23:55
0


Welkom terug, Ash! Voor een tijdje dacht ik dat we je kwijt waren, maar het is fijn je terug te hebben.

Als Sam mijn glas vol pist, neem ik het gretig aan en de perverse gedachte dat het mijn eigen dochter is, doet mij weer verstijven. Veronica had even een verbaasde blik bij het idee, maar genoot toen blijkbaar al volop van het schouwspel voor haar. Het kost me eventjes moeite om Veronica te overtuigen, maar dan stroomt haar blaas over mij heen leeg. Als Sam naast me komt liggen, ben ik even verbaasd, maar onder de gutsende stroom sap heb ik niet veel tijd om na te denken. Dit is, denk ik, zo'n beetje ons intiemste moment van het weekend.

Sam is blijkbaar overtuigd dat Veronica helemaal niet beroerd is. Of dat nu is omdat ik dan minder beslag leg op Ashley of omdat ze Veronica interessant vindt, blijft voor nu ongewis. Ashley laat zich minder overtuigen en blijft mokken, totdat ik er klaar mee ben: Kom meiden, jullie zullen echt moeten samenwerken hoor. Want anders laat ik jullie hier allebei achter en dan zoeken jullie het maar uit”,
Het is voor Ashley voldoende en stelt dan voor: “Zullen we Sam samen doen?”
Sam niet de beroerdste, hurkt boven Ashley en een moment later ligt Veronica bovenop Ash. Hun klitjes lijken nog wel meer opgezwollen dan anders en raken elkaar zelfs. Sam hijgt al snel van genot en niet veel later zegt ze: “Oooeee pa… Nu heb je opeens twee gewillige sletjes voor je liggen. Toe, doe er wat mee”
Dat laat ik me geen twee keer zeggen en blijkbaar accepteert Sam eindelijk dat Veronica en Ash een stijve wel waarderen. Ik werk de vier gaten van boven naar beneden af. Het goed gesmeerde kontje van Veronica penetreer ik moeiteloos, gevolgd door de twee kutjes om dan in het holletje van Ashley te neuken. Haar anus heeft nog niet de normale strakheid terug en moeiteloos druk ik mijn stam er helemaal in, terwijl ik ondertussen Sam aan kijk. Haar tepels staan strak vooruit en onze blikken kruisen elkaar, waarna ze een goedkeurend knikje geeft.
Ik blijf doorgaan met gaatje na gaatje te nemen en ergens tussendoor komt Sam hijgend klaar: “Wie is er lekkerder pa, Ashley of Veronica?”
Geen moment, dat ik ook maar overweeg om een waarde oordeel hierover te vellen. Als mijn orgasme zich aandient, druk ik mijn harde paal in de kont van Ashley om haar vervolgens in een woest tempo te neuken. Hijgend zeg ik: "Geile slet, negeer me nooit meer!"
Mijn orgasme is intens en ik sta te wankelen op mijn benen. Het bed ligt vol vrouwelijk 'schoon'. Even kijk ik er genietend naar en zeg dan: "Ik ga douchen. Morgen is het nog een lange rit, maar ga vooral door."

Bij het verlaten van de badkamer zie ik ze nog liggen op het bed, teder elkaar strelend, zoenend en likkend. Ik laat me op de bank neerploffen en sluit mijn ogen. In gedachten mijmer ik over hoe geil het zou zijn om terug de straat op te gaan, waarna ze genadeloos genomen zouden worden in een gangbang. Sam zou ik natuurlijk nooit zover krijgen, die kan nog niet eens 1 lul hebben. Pas op dat moment besef ik me, dat ik na dit weekend op dat vlak een voorsprong heb op mijn dochter.

Ik dommel langzaam weg terwijl ik de meiden opgewonden hoor roezemoezen .
Cornelis - 10-12-2023 om 16:10
0


Ik vond mijn vorige bijdrage wel erg mager, dus nog een kleine toevoeging.

Het was al na negen uur, toen ik ontwaakte. Langzaam doe ik mijn ogen open en zie hoe de anderen nog in diepe rust zijn. Het bed is onbeslapen, maar op de grond ernaast liggen Sam en Ash, terwijl Veronica op een stoel slaapt met haar jas over zich heen getrokken.
Stilletjes doe ik mijn kleren aan en kom beneden nog net op tijd voor het ontbijt. Ik geniet van een stevig ontbijt met gebakken eieren, spek en een grote mok koffie. Ik kijk op de klok en zie dat het bijna 10 uur is. Over niet al te lange tijd moeten we uitchecken. Terug op de kamer zie ik dat Sam en Veronica al klaar zijn. Veronica heeft een rokje en een blouseje van Ashley geleend, maar daar bleef het dan ook bij. Ashley had ten slotte geen ondergoed mee mogen nemen. Ashley staat nog onder de douche.
"Kom, dames, pak jullie spullen, we gaan!" zeg ik. Sam en Veronica verzamelen hun spullen en lopen naar buiten. Tegen Ashley zeg ik: "Opschieten schat, ik ga uitchecken en zal moeten melden dat het matras een zware nacht gehad heeft!"
In de lobby meld ik me om uit te checken. In plaats van de vraag of alles naar wens was, krijg ik de wind van voren: "We hebben klachten gehad over geluidsoverlast! U heeft meerdere gasten vannacht uit hun slaap gehouden!"
"Tja, sorry, het was een lange nacht. We moeten het ook even over het bed hebben, want er is een ongelukje geweest." antwoord ik.
"We zullen samen met u de kamer inspecteren!"
Niet veel later sta ik met twee hotelmedewerkers in de lift en hoop maar dat Ashley klaar is. Als ik de kamerdeur open doe, zie ik hoe ze de laatste hand aan haren legt. Ze is gekleed in een plooirokje, blouseje erboven en sokken tot aan de knieën. De mannen gaan de kamer in en beginnen gelijk te razen: "Ongelukje? Het matras wordt beschermd door een plastic hoes, maar wie moet het opruimen? Wij met zijn tweeën! Het hotel wordt wel betaald voor de extra kosten, maar wij dan? Je dochter was er toch bij, moeten wij aangifte doen?"
Ash en ik kijken elkaar aan en dan zeg ik: "Het is heel vervelend dat jullie dat moeten doen, maar kijk eens naar haar. Wat zouden jullie gedaan hebben? Weet je wat? Jullie mogen haar allebei nemen tot je klaar komt!"
Ash kijkt me met grote ogen aan. Ik haal mijn schouders op en zeg tegen haar: "Mijn creditcard, jouw kut om dit af te handelen!"
De mannen bedenken zich ook niet en een moment later is het rokje omhoog, en staat Ashley voorover gebogen bij het dressoir, waarna de eerste haar in haar kut neemt. Hij houdt het niet languit en de tweede neukt haar net zo wild als zijn voorganger: Ashley kreunt en hijgt. Ik vraag me af of ze wel goed nat was. Gelukkig komen ze allebei snel klaar.

Gezamenlijk lopen Ash en ik de kamer uit, het hotel uit naar de auto. Daar staan Sam en Veronica al op ons te wachten. Als de bliksem stappen we in. Ash op de voorstel en de andere twee achterin. Waar menigeen verwacht had dat we met zijn allen gelijk weer los zouden gaan, sukkelen de meiden achterin al snel in slaap. Ash zit wijdbeens naast me en ik trek haar rokje omhoog. Ik zie het zaad van de mannen uit haar kutje druipen.

De kilometers schieten onder ons door en als de meiden weer ontwaken, stoppen we bij het eerste benzinestation voor ons ontbijt.
Ashley - 11-12-2023 om 13:32
0


Wanneer Cornelis zich volledig heeft uitgeleefd op Veronica en mij en ons zijn zaad heeft gegeven, gaat hij douchen. Even lijkt het erop dat de rondborstige serveerster hem daarbij wil vergezellen, maar met onze natte kutjes weten Samantha en ik haar eenvoudig op andere gedachte te brengen.
Deed ik dit met haar in het begin zuiver omdat Samantha het me had verzocht, en later omdat het me het beste leek om Cornelis’ interesse in mij te bewaren, nu doe ik het alleen nog maar omdat Veronica lang niet zo erg is als ik in eerste instantie dacht. Het is gewoon een lekker wijf, die wel heel veel gelijkenis met mij vertoond, zij het een jaar of 10 ouder dan ik.
Misschien heb ik me wel wat in haar vergist en had mijn jaloezie de overhand. Maar als mijn buurman deze vrouw en als bijsnoepje bij wil hebben, dan mag dat van mij. Zolang ik maar hoger in de hiërarchie sta dan haar.
Veronica heeft nog altijd de tomeloze energie van een twintigjarige en weigert om als eerste te capituleren. Samantha, Veronica en ik likken elkaar in diverse combi’s, maar daar krijgt mijn buurman nog weinig van mee, want die ligt al op de bank te slapen.

Uiteindelijk is het Sam die ons er op attendeert dat we morgen ook nog naar huis moeten en geeft het als eerste van ons drieën op. Haar vader slaapt zo vast dat hij niet eens door heeft dat Veronica zijn pik aftrekt en ik hem afzuig. Met pijn en moeite weten we nog wat sap uit zijn ballen te forceren. Het is niet veel meer, want hij is gedurende deze dag echt wel helemaal leeggeschoten, maar het genoeg voor ons om even in een hete tongzoen met elkaar te delen.
“Slut-sisters?”, vraag ik Veronica in een poging de oorlog tussen ons te beëindigen. Ze knikt. Samenwerking is immers leuker dan elkaar tegenwerken.

Er valt niet meer op het ranzige en vooral natte bed te slapen, waardoor Samantha en ik ons noodgedwongen op de grond begeven. Veronica ligt in de stoel, met haar jas als deken over haar heen. Sam en ik moeten de warmte bij elkaar zoeken.
Een paar uur later zijn we weer wakker. Opnieuw is Cornelis vertrokken, maar ditmaal waarschijnlijk om op poesjes te jagen. We schieten even snel onder de douche en ik leen Veronica zelfs een rokje en bloesje. Mijn rokje past ze nog wel, maar de meeste knoopjes van mijn bloesje moet ze open laten omdat haar grote borsten er anders niet inpassen. Maar het staat haar niet verkeerd.

"Kom, dames, pak jullie spullen, we gaan!", hoor ik Cornelis zegge als ik nog onder de douche sta. Als ik klaar ben met douchen is iedereen al vertrokken. Ik leg net de laatste hand aan mijn haren als twee mannen van de receptie ons appartementje komen inspecteren. Daar sta ik dan in een kort plooirokje, kniekousjes en een krap bloesje om mijn tieten geknoopt. En met het schaamrood op mijn kaken als ik die twee mannen tekeer hoor gaan over wat me met het bed hebben gedaan. Het is echt te gênant voor woorden. En bij wie woord de schuld weer neergelegd door meneer? Juist, ik zei de gek. "Het is heel vervelend dat jullie dat moeten doen, maar kijk eens naar haar. Wat zouden jullie gedaan hebben? Weet je wat? Jullie mogen haar allebei nemen tot je klaar komt!", zegt Cornelis tot mijn verbazing en gooit mijn lichaam weer te grabbel. Ik kijk hem aan. "Mijn creditcard, jouw kut om dit af te handelen!", is zijn verklaring. Ach, wat maakt het ook uit. Na alles van afgelopen weekend, kunnen die twee pikken er ook nog wel bij.

De mannen nemen me gretig voorovergebogen over het dressoir. Nauwelijks is de eerste klaargekomen of de tweede ramt zijn pik al in mijn volgespoten doos. Ze nemen me bruut en lomp, maar wel geil. En als daarmee de kous af is, dan is daar wat mij betreft de kous ook wel af.

We haasten ons naar de auto en weten niet hoe snel we hier weg moeten komen. Even heb ik weer het gevoel zijn liefje te zijn, want Cornelis laat me dit keer plaats voorin de auto te nemen. Eigenlijk had ik verwacht dat deze plek aan Veronica zou worden toegekend. Maar natuurlijk wist Cornelis ook dat ik op dit moment veel te geil zou zijn om in slaap te sukkelen, in tegenstelling tot Samantha en Veronica op de achterbank.

Als we op de snelweg zitten en ik lekker ongegeneerd wijdbeens onderuit gezakt in de passagiersstoel zit, trekt Cornelis mijn rokje met 1 hand omhoog. Het zaad van de twee hotelmedewerkers druipt uit mijn vurige kutje en lekt op de voorstoel. De buurman graait even naar mijn kutje, roert met zijn vingers in het zaad van de mannen en laat mij zijn vingers aflikken. Ik onderga alles een beetje gelaten, alleen maar in de hoop dat ik weer wat in zijn aanzien zal stijgen. Af en toe kijk ik hem verliefd aan als ik opzij kijk. Ik kan toch onmogelijk lang boos blijven op deze man.
Wanneer Veronica en Samantha weer wakker zijn, stoppen we bij het eerste benzinestation voor ons ontbijt.
Met haar halfontblote tieten trekt Veronica heel wat bekijks op het tankstation, wat mij mooi de gelegenheid geeft om even het toilet te bezoeken. Ik pers mijn kut leeg en veeg het zaad van te twee mannen zo goed mogelijk weg. “Hoe lang blijf je eigenlijk?”, vraag ik dan quasi-geïnteresseerd aan Veronica. Hoe leuk ik het ook met haar lijk te vinden, wat ik eigenlijk bedoel te vragen is wanneer ze weer oprot. Want ik wil Cornelis weer voor mezelf. Ik wil weer door dat beest getemd worden en laat me niets liever dan als een echt straatsletje door hem behandelen. Behendig weet Veronica het antwoord op mijn vraag te omzeilen en na wat eten en drinken en gaan we weer onderweg.

“Nee, niet doen. Ik help je er onderweg wel vanaf”, hou ik Cornelis tegen als hij nog even naar de wc wil gaan voor we vertrekken. “Zo zo Ashley, jij wil wel heel erg graag op de voorstoel zitten, is het niet?”, lacht hij tevreden. Ik knik, want het is zo.
Als we weer onderweg zijn en de eerste smakkende geluiden van de zoenende Veronica en Samantha door de Volvo klinken, maakt Cornelis zijn gulp los. “Ik moet pissen als een beer”, zucht hij, terwijl zijn blik meer in de achteruitkijkspiegel is gericht dan op de snelweg voor ons. “Ik hoop zelfs nog meer”, lach ik rijmend en haal zijn lul uit zijn broek. Nauwelijks ligt de warme slurf in mijn mond of hij begint al te pissen. In slechts enkele seconden is mijn mond steeds gevuld met zijn warme pis, dat ik zonder een druppel te morsen doorslik. Net zolang totdat zijn blaas geheel geleegd is in mijn mond en de inhoud in mijn maag drijft.
“Slobber mijn kloten dan ook maar meteen leeg als je daar dan toch bezig bent”, kreunt hij en als bij toverslag schiet zijn lul weer stijf. Met beide handen aan het stuur, drukken zijn ellenbogen op mijn achterhoofd en in mijn nek. Gretig als hij is, lijkt hij me wel weer te willen laten stikken in zijn grote dikke lul. Het voelt weer ouderwets en automatisch trek ik mijn been wat op om de hand van Veronica wat meer ruimte te geven. Al zoenend met mijn beste vriendin, heeft zij haar arm tussen mijn deur en stoel weten te wurmen en streelt mijn natte poesje, terwijl ik Cornelis afzuig. Haar vingers steken afwisselend in mijn natte spleet en nauwe kontgaatje, terwijl Cornelis zijn warme vracht met veel en vooral zwaar gekreun rechtstreeks mijn keel in spuit.

Nadat we eerst Samantha thuis hebben afgezet, komen we bij ons in de straat. Mijn ouders zijn thuis en nog voordat mijn buurman met zijn tijdelijke Belgische vriendinnetje ligt te ketsen, heb ik al een preek van mijn ouders te pakken. De enige die me nog weet te troosten, is Max, al doet ook hij dat waarschijnlijk omwille van geheel andere redenen dan troosten. Voor hem ruikt het vrouwtje alleen maar geil en dus lekker.
Na de preek van mijn ouders, wat excuses over en weer en natuurlijk de bijbehorende huisarrest, trek ik me terug op mijn kamer. Alsof Cornelis en Veronica het er juist om doen, hoor ik ze met veel lawaai met elkaar neuken. Hoewel ik vandaag niets te klagen heb gehad voor wat betreft de aandacht van mijn buurman, is mijn jaloezie naar Veronica opeens toch weer terug. Hoe eerder zij weg zal zijn, hoe beter. Maar voor nu, is het maar goed dat ze er is, want met mijn huisarrest is het voor mij tijdelijk onmogelijk om mijn buurman te plezieren. Maar o wee als ik straks geen huisarrest meer heb. Dan zullen Cornelis en ik de schade dubbel en dwars gaan inhalen, hehehe.
Cornelis - 20-12-2023 om 00:17
-1


Als Ashley me bij de benzinepomp tegen houdt, als ik naar het toilet wil, denk ik nog: 'ik lijk wel gek'. We rijden nog op de oprit, als de dames achterin elkaar zoenen en ik mijn broek openrits. Als ik zuchtend zeg: “Ik moet pissen als een beer”, dan rijmt Ashley erop. Zonder omhalen pakt ze mijn lul beet en al snel loos ik mijn blaas in haar mond. Telkens slikt ze het warme sap door, zonder ook maar een druppel te morsen.
Het idee, dat deze jonge meid, nu zo verdorven is, maakt me geil en opgewonden zeg ik: “Slobber mijn kloten dan ook maar meteen leeg als je daar dan toch bezig bent”
Ze zuigt aan mijn pik, terwijl ik nauwelijks nog op de weg let. Veronica heeft als een slangenmens ondertussen haar hand naar voren gewurmd en vingert Ashley. Ik voel haar nagels over mijn ballen krassen en niet veel later spuit ik mijn zaad luid kreunend in haar mond. Even wordt het wazig door het intense orgasme, maar gelukkig wordt de auto door de beveiligingssystemen tussen de lijntjes gehouden. Met een glimlach van oor tot oor gaat ze rechtop zitten, haar rokje omhoog en verwent haar klitje. De leren bekleding wordt vochtig en tevreden kijk ik toe.

Terug in onze woonplaats zet ik eerst Sam af. Het gaat een beetje sneaky, want haar moeder hoeft niet te zien, dat ze uit een auto stapt met haar vader en nog 2 vrouwen. Als we bij mij de straat inrijden, stop ik gewoon voor mijn huis. Ashley geeft me nog een vluchtige zoen en ik proef mijn eigen zaad en urine. Dan stapt hij Ashley uit en rent naar haar ouderlijk huis. Als ik naast de auto sta en mijn tassen pas, hoor ik hoe het knettert tussen Ashley en haar ouders. Veronica merkt het ook op en reageert: "Hmmm, het lijkt erop dat ik jou de komende dagen voor mezelf heb."
Ik knik instemmend en bedenk me hoe ze eenzaam met haar hond op haar kamer zit. Die hond moet na zo'n weekend wel jaloers zijn.

Eenmaal binnen druk ik Veronica tegen de muur van de hal, zoen haar op de mond en voel onder het korte rokje. Haar spleetje is heerlijk warm en vochtig. Haar reactie liegt er niet om, want ik voel haar hand in mijn broek. Een moment later ligt mijn broek op mijn enkels en sta ik met mijn stijve lul voor Veronica. Zonder verder voorspel, draai ik haar om, trek haar rokje omhoog en neuk haar hard in haar kutje, terwijl ze voorovergebogen op het dressoir leunt. Ze kreunt luidkeels, terwijl ik hard blijf stoten. Al snel voel ik mijn orgasme komen en spuit diep in haar. Lachend draait ze zich om, zoent me en hijgt: “Dat was geil, ben alleen bang dat de buurt mij gehoord heeft.”
Met een brede lach antwoord ik: “Mooi, dan hebben de ouders van Ash nog iets anders om zich druk om te maken.

Niet veel later staat Veronica onder de douche, terwijl ik een laptop op schoot heb. Eerst nodig ik wat kameraden uit voor morgenavond om te pokeren. Het is weliswaar een maandag, maar het is lang geleden, dus er zullen er vast wat kunnen. Daarna vraag ik een offerte aan om de slaapkamer boven te voorzien van tegels. Beneden heb ik ze een natuurstenen vloer, maar het lijkt mij dat het boven ook nodig is.
Nauwelijks heb ik de aanvraag de deur uit, of de eerste instemmende reacties komen binnen en al snel weet ik dat we morgenavond met 5 man zijn.

Die zondagavond doen wij het rustig aan, bestellen wat te eten, hangen op de bank en gaan vroeg naar bed om een beetje bij te komen van het weekend. Gedurende de maandag hebben we zo af en toe seks, terwijl ik tussendoor werk. Of is het dat ik werk en tussendoor seks heb?
Na weer een maaltijd te hebben laten bezorgen zitten we weer op de bank. Veronica heeft het setje van Ashley net weer gewassen en gedroogd, waardoor ze redelijk netjes gekleed door het huis loopt.
Dan zeg ik: “Ik heb wat vrienden uitgenodigd voor een spelletje poker.”
Ze zegt niks, maar ik zie een ondeugende glimlach. Niet veel later zijn de eersten er en iedereen stelt zich netjes voor. Tja, in het verleden was er nooit iets voorgevallen.

Als het spel zich ontvouwt, verzorgt Veronica voor de hapjes en de drankjes. Ik laat mijn hand onder rokje gaan, als ze naast me staat. Al snel valt het op en dan bromt Marcel: “Kom, kun je dat niet vanavond doen?
Schaamteloos antwoord ik: “Misschien willen jullie zelf ook wel voelen aan deze heerlijke billen?”
Instemmend gemompel en ik zeg: “Toe dan, het mag”
Niet veel later gaat de eerste vreemde mannenhand onder haar rokje en Veronica laat het gelaten toe. Vijf minuten later ligt ze op de tafel, haar rokje om haar middel en de blouse opengetrokken.
Opgewonden kijk ik toe en moedig ze aan: “Kom op, neem haar! Deze slet houdt wel van een paar stijve palen”
Het volgende moment zuigt ze op een lul en wordt de eerste pik in haar gedrukt. Het gaat minstens 2 uur lang door, dat de mannen elkaar afwisselen. Eindelijk zijn ze klaargekomen en als ze naar buiten lopen, sluit ik de deur achter ze.
Op de keukentafel ligt ze, wijdbeens, druipend van het zaad van 5 man. Ik wacht geen moment en stoot naar binnen. Na urenlang toegekeken te hebben, houd ik het niet lang uit en loos mijn zaad.
Als we naar boven lopen, zie ik een dikke sliert zaad uit haar kut bungelen, waarop ik haar bovenaan de trap nogmaals neem.

Na een nacht vol passie ontwaken we wat laat, waarna ik haar naar het station breng. Zoals afgesproken zou ze tot dinsdag blijven. Hopelijk komt ze nog eens terug. Aan de andere kant, ik heb nog mijn grote liefde, Ashley. Het zal mij benieuwen tot wanneer ze huisarrest heeft. Die hond heeft ondertussen meer lol aan haar kutje, dan ik, bedenk ik me op de terugweg.
Veronica - 22-12-2023 om 17:02
0


Ergens ben ik wel blij dat dat geile buurmeisje van Cornelis flink wat gezeik heeft thuis, want dan heb ik hem ten minste nog even voor mezelf voor ik weer terug naar Brussel moet. Maar die maandag blijkt Cornelis toch hele andere plannen te hebben, waarin mij voor zichzelf beslist niet voorkomt. Als hij me zegt dat er vanavond vier vrienden komen om te pokeren, kijk ik hem uitdagend aan. Ik weet gerust wel hoe laat het is en waar dit op moet uitdraaien. Natuurlijk zal het als een gewone avond pokeren beginnen, maar ik neem aan dat mijn lichaam als de ultieme prijs ingezet zal gaan worden.
De mannen druppelen een voor een binnen en ik voorzie ze van een hapje en een drankje. Het korte rokje dat ik nog steeds van Ashley te leen heb, is wel heel erg kort en de avond is nog niet eens halverwege als ik al een paar keer een bezoekje heb gehad van een nieuwsgierige hand.
Nog enkele potjes later, loopt de spanning al dusdanig hoog op dat flink sta te soppen tussen mijn benen als ik de mannen hun drankjes weer serveer. Waar ik ook sta, er is steeds wel een man die zijn brutale vingers tussen mijn schaamlippen steekt en mijn soppende doos verwend. “Winner takes all?”, stelt Cornelis dan voor als laatste potje. “You are all winners. And you’ll all take me”, kreun ik bezeten van geilheid en kruip over de stapels met fiches en kaarten.
“In dat geval ga ik all-in”, bromt een van de mannen, die meteen gaat staan en het weinige rokje dat ik draag over mijn kont omhoog schuift. “Ja, kom op mannen. Allemaal all-in”, spoor ik ze aan en weldra ben ik omring door een vijftal naakte mannen. “I’m out”, grijnst Cornelis echter, die kennelijk weer iets heel anders van plan is. De vier vrienden van Cornelis neuken me echter als een echte trophy-whore. Er blijft me werkelijk niets gespaard en nauwelijks ben ik nog bekomen van de ene man die in of over me klaarkomt, of de volgende pik dient zich alweer aan. Ik word constant de tafel rondgeserveerd en krijg beurt na beurt. “Iemand nog wat drinken?”, stelt Cornelis zich nu opeens als gastheer op wanneer de mannen bezweet in hun stoelen zitten en ik lekkend en ondergespoten met de speelkaarten op mijn lichaam geplakt uitgewoond op tafel lig.

“Ik moet zo gaan. Maar ik wil dat geile wijf nog wel een keetje neuken als dat kan”, zegt een van de mannen. Al snel is iedereen het daar over eens. “Dan maar allemaal tegelijk”, zucht ik al wat vermoeid en kom overeind op tafel. “En jij schat? Doe je nu wel mee?”, vraag ik Cornelis nog een keer, maar die bewaart zijn krachten liever voor later. Zij vier vrienden mogen dus het voorwerk doen en me naar de rand van de afgrond brengen, maar uiteindelijk zal het Cornelis zijn die het afmaakt en me genadeloos die afgrond in trapt.
“Jij”, wijs ik naar de man met de grootste pik, “op je rug op de grond en hou dat ding voor me overeind”. Zodra hij ligt, laat ik me met mijn reet over zijn lekker stamper zakken en laat me kreunend achterover vallen. “Jij”, wijs ik naar de volgende man, “in mijn kut met dat ding van je. Laat me voelen dat ik een echte slet ben”.
Zodra beide gaatjes gevuld zijn, grijp ik mijn ondergespoten tieten vast en nodig de derde man uit. “Tussen mijn tieten jij”, kreun ik tegen hem en nodig uiteindelijk de vierde en laatste man uit om over mijn gezicht te knielen, zodat ik hem kan leegzuigen.
Een gruwelijk lekkere orgie als apotheose van een avondje kaarten. En doordat elk van hen al meerdere keren was klaargekomen, duurt het nu ook langer dan gedacht. Als de mannen mij uiteindelijk hun allerlaatste zaad hebben geserveerd, weet ik van achteren niet meer dat ik van voren leef.

Maar zodra de mannen weg zijn, laat Cornelis me dat wel voelen. Die gaat als een ontketend beest meteen helemaal los op me en neukt me rauw en hard. Volgens mij kost het me zelfs meer moeite om hem alleen bevredigd te krijgen dan het me die vier mannen kostte. Maar nadat Cornelis dan uiteindelijk ergens midden in de nacht zijn zaad tijdens zijn zoveelste orgasme in mijn pokerface heeft geloosd, gaan we eindelijk slapen.

Cornelis houdt zich gelukkig aan zijn afspraak en brengt me terug naar Brussel. Jammer dat ik Ashley en/of Samantha niet meer heb kunnen zien, maar wat ik voor terug heb gekregen – zeker tijdens het avondje pokeren – was het meer dan waard. En wie weet zie ik de meiden ooit nog eens.
Onderweg naar Brussel gaat zijn telefoon. Het is zijn dochter en hij zet ‘m op speaker. “Hoi pap, waar ben je. Je bent niet thuis. Ik was er niet, maar er werd niet open gedaan en je auto is weg”, ratelt het kind al meteen uit de speaker. “Ik breng Veronica terug naar huis”, zegt hij. “Hoi Veronica, met Samantha. Zit je naast pap in de auto? Wat heb je aan?”, vraagt ze meteen.
“Hoi Sam, ja ik zit naast je vader in de auto. We zijn onderweg naar Brussel, want ik moet morgen weer werken. En ik heb nog steeds het rokje van Ashley aan. Ik had niets bij me toch? Als ik thuis ben en wat anders kan aantrekken, geef ik ‘m wel mee aan je vader”, zeg ik haar.
“Oh, oké. Pap? Wil je even wat voor me doen?”, vraagt ze dan en Cornelis vraagt wat. “Wil je die lekkere geile sloerie even keihard klaarvingeren voor me? Ik had het liever zelf gedaan, maar dat gaat dus niet. Dus moet jij het maar even doen. Maar ik wil het wel horen”, lacht ze in de telefoon.
Meteen tilt haar vader mijn rokje omhoog, propte meerdere vingers diep in mijn spleet en begin me schoftig geil te vingeren. Binnen een paar seconden vult mijn gekreun en gekreun en het soppen van mijn natte spleet de gehele Volvo en hoor ik Samantha door de telefoon genietend meekreunen. Mijn kut stroomt leeg over zijn hand, de lederen bekleding en tegen de stof van Ashley’s rokje. “Als ik ooit nog in de buurt van Brussel ben, kon ik je zeker opzoeken”, lacht Samantha en hangt dan opeens op. Cornelis en ik kijken elkaar verbaasd aan en schieten dan keihard in de lach.
Cornelis - 24-12-2023 om 01:54
0


Sam ratelt schaamteloos door de telefoon en vraagt me dan Veronica te vingeren. Ik bedenk me geen moment en trek het rokje omhoog en vinger haar ruw. Veronica laat zich gaan en komt met veel vocht klaar. Voor Sam is dat genoeg en met een kort afscheid drukt ze ons ineens weg.
We kijken elkaar aan en schieten in de lach. Nog lachend neem ik de afrit om vervolgens naar een MacDonalds te rijden. In de drive-in bestel ik een hamburger, wat drinken en nog wat voor Veronica. Als we bij de kassa komen, wil Veronica het rokje weer fatsoeneren, maar ik trek het gelijk omhoog: "Laat die jonge jongens, maar zien wat voor geile slet je bent!"
Spontaan zet ze een voet op het dashboard en ik merk dat de jongen bij de kassa compleet van zijn a propos is door Veronica. We rijden door om de bestelling op te halen en worden daar spontaan geholpen door 3 jonge gozers. Ze proberen elkaar te verdringen bij het raam.

Ik besluit de auto niet op de parkeerplaats van de MacDonalds te zetten, maar rijd het terrein af en parkeer de auto op de naastgelegen carpoolplaats, waar we iets meer rust hebben. Ik neem een hap van de hamburger en als ik mijn eerste hap weg werk, zeg ik tegen Veronica: "Eigenlijk mist deze hamburger nog iets."
Een beetje verbaasd kijkt ze me aan en vraagt dan: "Wat?"
"Nou, het broodje is een beetje droog en mist wat smaak, maar dat kunnen we snel oplossen!" antwoord ik. Veronica zit nog altijd met een voet op het dashboard en ik spreid met mijn vingers haar spleetje en begin het broodje hamburger naar binnen te drukken. Het wordt een beetje een zootje, maar het lukt. Eenmaal klaar verwacht Veronica, dat ik het er weer uithaal, maar ik start de auto en rijd weg. "Het broodje moet wel even de tijd krijgen om de sappen en aroma op te nemen" zeg ik. "Als het ooit stuk loopt, tussen mij en Ashley, heb je dan eigenlijk zin om het Brusselse te verlaten, zodat ik dagelijks jouw kut kan gebruiken?"
Veronica - 24-12-2023 om 16:29
0


Nadat zijn dochter heeft opgehangen, rijdt Cornelis door de drive-thru van de McDonalds. En Cornelis staat er op dat ik de jonge jongens daar achter het loketje een ruime blik op mijn kut geef. Met mijn voet op het dashboard en mijn rokje omhoog getrokken, is dat geen enkel probleem. De jongens kijken hun ogen uit en duwen elkaar weg achter het loketje om allemaal maar wat te kunnen zien.
Als ik weer recht wil gaan zitten, kijkt Cornelis me geil aan en voor ik het weet, heeft die gek zijn hamburger in mijn kut gepropt. Ben ik toch even blij dat dit de McDonalds was en niet de Burger King, want dan had ik nu waarschijnlijk met een dubbele Whopper kaas in mijn kut in de auto gezeten!
Als ik verwacht dat hij de burger weer uit mijn kut zal halen, rijdt hij opeens weg, door naar Brussel. "Het broodje moet wel even de tijd krijgen om de sappen en aroma op te nemen", legt hij uit met een geile glimlach.
Met mijn kut volledig gevuld met een hamburger, voel ik iedere hobbel in het wegdek. Het voelt vreemd, maar niet eens onaangenaam. Mayo en ketchup lekken bij iedere samentrekking van mijn kutspieren tussen mijn benen vandaan. Alsof ik ongesteld ben, maar dan gelukkig eetbaar.

"Als het ooit stuk loopt, tussen mij en Ashley, heb je dan eigenlijk zin om het Brusselse te verlaten, zodat ik dagelijks jouw kut kan gebruiken?", vraagt hij dan opeens. Zijn vraag is heel direct en overvalt me daarmee ook wel. “Da’s wel een beetje rare vraag om aan een vrouw te stellen, wiens kut je zojuist een complete hamburger hebt gevoerd”, lach ik tegen hem. “Waarom zou het stuklopen tussen jou en Ashley? Die meid is echt helemaal idolaat van je, of heb je dat zelf nog niet door? Ze is knap, speels en supergeil. Maar hoe extreem ze zich soms ook gedraagt, ik denk dat ze nog niet eens het achterste van haar tong heeft laten zien”, moet ik hem zeggen, ook al ken ik Ashley nog niet echt goed. Maar wel goed genoeg om te weten dat ze echt gek op deze man is. Net als ik trouwens. “Maar om je vraag te beantwoorden”, vervolg ik, “ nee, ik ga niet zomaar weg uit Brussel. Ook niet voor zo’n lekkere pik als de jouwe. Of voor je leuke geile ideetjes. Als je mijn kut dagelijks wil gebruiken, zul je er voor naar Brussel moeten komen. Want dat mag altijd hoor, met of zonder Ashley”, zeg ik. Want wat ik door de jaren heen heb opgebouwd in Brussel, geef ik gewoon niet zomaar op. Al helemaal niet voor een geile vent die ik net een paar dagen ken. Hij lijkt het te snappen en vindt het denk ik wel prima dat ik hem ook na vandaag gerust wil blijven zien, maar dat ik niet zomaar iets vast wil hebben.
“Gaat het nog? Met die hamburger?”, vraagt hij dan. “Nou, ik zit eigenlijk wel een beetje vol. En volgens mij begint je burger uit elkaar te vallen”, zucht ik, terwijl ik probeer te voorkomen dat ik het broodje met mijn kutspieren kapot knijp. Cornelis schiet de snelweg af en stopt op een verlaten parkeerplaats. Dit parkeerterrein is op dit tijdstip meestal wel grotendeels verlaten. Cornelis stapt uit, opent mijn portier en helpt me uitstappen. “Wat ben je van plan nu?”, vraag ik hem. “Alsof jij dat niet zou kunnen raken”, kreunt hij met een geile blik in zijn ogen. “Op de motorkap jij. En gooi die benen maar ’s goed voor me open. Dan zal ik je van die burger afhelpen”, lacht hij, waarop ik wijdbeens op de warme motorkap ga liggen. “T’s net bloed”, straalt hij als hij de vegen ketchup tussen mijn dijen ziet. Gretig laat hij zijn tong zijn werk doen en likt de ketchup en mayo met veel gesmak van mijn dijen en uit mijn geopende spleet. “Moet ik je soms voeren? De burger naar buiten proberen te persen?”, vraag ik hem. “Nog niet. Dat mag zo meteen. Ik zal ‘m eerst ’s goed kapot prakken in je geile doos”, kreunt hij, grist zijn lul uit zijn broek tevoorschijn en propt zijn lul bij de hamburger in mijn kut.

Ik kan amper bevatten dat het zou passen, maar Cornelis begint bruut in me stoten en prakt op die manier de hamburger steeds fijner in mijn kut. Brood, saus en vlees zitten volgens mij zelfs in mijn baarmoeder en eierstokken, zo wild gaat hij te keer.
“Hmm Veronica, je kut is zo lekker. Net zo lekker als die van Ashley. Zeker op deze manier”, kreunt hij geil op het moment dat hij wild schokkend begint klaar te komen en zijn zaad bij de inmiddels fijn gemaalde hamburger spuit.
“Cornelis, als je zo gek bent op dat geile buurmeisje van je, waarom ben je dan hier met mij? Als je in de buurt bent mag je me altijd komen opzoeken voor ene potje neuken, maar Ashley klinkt als een meisje uit duizenden. Daar moet je zuinig op zijn”, zeg ik hem. Cornelis mompelt iets onverstaanbaars, waarschijnlijk omdat mijn opmerking niet helemaal is wat hij had gehoopt. Dan duikt hij met zijn kop tussen mijn benen en begint me te beffen. “Nou mag je me die hamburger prak voeren”, zucht hij en begint te eten zodra ik mijn spieren aanspan en de kapotgeneukte hamburger in stukjes met zijn sperma naar buiten begin te persen.
Ashley - 26-12-2023 om 16:10
0


Verbannen naar mijn kamer na een behoorlijk hooglopende ruzie met mijn ouders. Wat kan het leven soms belachelijk oneerlijk zijn en wat kunnen ouders soms hopeloos ouderwets zijn. Zelfs mijn telefoon hebben ze afgepakt. En dat alleen maar omdat ik volgens mijn moeder de meiden van het hockey team heb laten stikken voor wat seks. Omdat ik mijn tong in de natte spleet van mijn vroegere buurmeisje heb gestopt, bedoelt ze gewoon. Maar dat durft ze niet te zeggen. Nee, alsof een weekje huisarrest me opeens minder lesbisch zou maken. Gelukkig hebben we de foto’s nog, zou ik willen zeggen, al heb ik daar op dit moment ook niets aan, want ook die staan op mijn telefoon.

Teruggetrokken op mijn slaapkamer, zonder TV en internet en mobiele telefoon, zal ik vast wel mijn zonder overdenken. En op zich zou ik dat best hebben kunnen doen en met een een of andere kutsmoes een verbetering in mijn gedrag kunnen voorstellen, ware het niet dat ik helemaal gestoord werd van de asociale gehijg en gekreun van de buurman en zijn vriendin. Waarschijnlijk deden ze het alleen maar om mij te stangen, elkaar zo keihard neuken in de kamer naast mij. Maar zelfs door de betonnen muur heen hoorde en voelde ik alles. Godver, wat was ik nu weer stikjaloers op die roodharige slet die zich genadeloos en compleet door mijn buurmannetje uit elkaar liet trekken.

“Aardige vrouw, die nieuwe vriendin van buurman Cornelis”, krijg ik tot overmaat van ramp ook nog eens te horen als ik ’s maandags weer van college thuiskom. “Nou, die likt anders ook gewoon de spleet van zijn dochter. En van je eigen dochter ook”, zou ik haar het liefst willen zeggen, maar ik hou me in.
Ik verveel me echt de pestpleuris thuis en kan zelfs niet de motivatie vinden om me dan maar te vingeren. Van achter mijn bureau zit ik mijn college voor de volgende dag voor te bereiden en fantaseer vast wat over wat ik met Cornelis wil doen als mijn huisarrest weer over is, als het me opvalt dat er steeds weer een auto voor de deur stopt en er iemand op visite komt. Vier stuks welgeteld in totaal. En allemaal mannen.
Ik ben natuurlijk niet helemaal achterlijk. De rest van de buurt kent onze buurman niet zoals ik hem ken. Mijn ouders al helemaal niet.
Dus terwijl ik mijn avonden seksloos moet doorbrengen terwijl mijn lichaam juist om niets anders schreeuwt dan een stevige beurt, heeft die geile Brusselse griet bijna een half dozijn pikken tot haar beschikking. Zoals ik al zei dus, soms is het leven fucking oneerlijk.

“T’ is volgens mij wel een beetje een slet, die vriendin van de buurman of niet?”, vraagt mijn moeder dan weer de volgende dag. “Waar slaat dat nou weer op mam? Je kent haar niet eens”, reageer ik toch wat gepikeerd. Niet dat Veronica nou opeens mijn nieuwe beste vriendin is, maar om haar nou te beoordelen op een uit de hand gelopen pokeravond is wel wat heel erg kort door de bocht. Al hebben mijn ouders, net als ik, de dierlijke geluiden uit de naastgelegen woning ook vast wel gehoord.

48 uur geen seks inmiddels, maar het voelt haast wel als 48 weken geen seks. Jezus, wat ben ik geil en wat was ik het ook de hele dag. Maar ik kon me er gewoon niet toe zetten om een leuke studiebol het toilet in te sleuren en me daar even te laten verwennen. Nog een paar dagen, dan is mijn straf weer voorbij en heb ik mijn vrijheid weer terug. En Cornelis ook. Vandaag niet, want vanuit mijn slaapkamerraam zie ik hem en Veronica in de auto stappen. Hij gaat haar terug naar Brussel brengen. Waarschijnlijk met een ommetje via de kutsteeg, de anaallaan of blow job avenue en het zou me niet eens verbazen als hij zelfs nog een nachtje (of 2) bij haar in Brussel bleef, voordat hij weer hierheen zou komen. Zou ik in zijn geval ook doen, want aan zijn oversekste buurmeisje van amper 20 heeft hij op dit moment toch geen moer.

Tegen beter weten in, kijk ik de volgende ochtend hoopvol uit het raam, om vervolgens te constateren wat ik ergens al wist: mijn lekkere buurman is nog niet thuis. Niet dat het wat had uitgemaakt, want ik had me toch niet door hem kunnen laten naaien, zelfs niet stiekem. Mijn moeder houdt alles in de gaten met die verdomde Ring deurbel. En met de beveiligingscamera’s. Zelfs met de beste wil ter wereld kan ik nu niet meer het huis uit sneaken voor een lekker potje seks. Of de buurman binnenlaten. Het huis zou te klein zijn als ik zoiets op dit moment zou flikken en ik kan waarschijnlijk mijn biezen pakken. En ik betwijfel of de buurman me dan ook met zulke open armen ontvangt zoals ik hem altijd met open benen ontvang. Zeker niet na het geintje dat hij me flikte in Brussel met Veronica. Nee, ik moet nog even een paar dagen doorbijten. Nog een paar dagen de bandeloze slet in mij in toom zien te houden.

Makkelijker gezegd dan gedaan weer, want mijn kut is volgens mij inmiddels heter dan de bosbranden op Rhodos van afgelopen zomer. Zo heet dat er denk ik stoom vanaf zou komen als ik onder de douche zou stappen. Zo heet, dat het zelfs Max opvalt. De hele middag is het dier onrustig in mijn aanwezigheid. Zou hij dan werkelijk kunnen voelen wat er in mij omgaat?
Na weer een dag de brave dochter te hebben uitgehangen, lig ik na het douchen in bed. Nog altijd freaking geil en met gemak zou ik enkele van de speeltjes die de buurman voor mij had gekocht in mijn verlangende gaatjes kunnen stoppen. Maar na Brussel hunker ik alleen nog maar naar echte seks, niet naar speeltjes bij gebrek aan beter. Nee, ik spaar al mijn geilheid wel op voor de buurman, voor als mijn huisarrest weer wordt opgeheven. Dan kan hij aan de bak bij mij, hihihi.

Mijn gedachten houden mijn gemoederen bezig en zorgen ervoor dat ik midden in de nacht een doorweekte string kan uittrekken. Geen idee hoe ik dit nog drie, vier dagen moet volhouden, maar ik ga het echt proberen. Voor de buurman.
Als ik ’s morgens beneden kom, ligt Max uitvoerig op mijn string te kauwen. Hij zal ‘m wel uit de wasmand hebben gepakt, al kan ik me niet herinneren dat ik ‘m daar al in had gedaan. Maar als ik het ondergekwijlde stukje stof uit zijn bek af pak, is er weinig van over en is die rijp voor de prullenbak.
De ochtend daarna heeft die stouterd weer een string van me te pakken. En ook die kan ik weggooien. “Je lijkt de buurman wel Max, die laat me ook het liefst in m’n blote kont lopen”, fluister ik tegen het dier als ik de kapotte string in de prullenbak gooi. Maar op deze manier blijft er natuurlijk weinig ondergoed voor me over.

Als ik weer terug van college kom, is Max nog onrustiger dan de afgelopen dagen. “Ja ik weet het jongen. Jij ruikt het vrouwtje natuurlijk al aan het begin van de straat. Het vrouwtje is vreselijk geil”, spreek ik hem toe, alsof hij er iets van zou begrijpen. Maar volgens mij begrijpt hij er wel degelijk iets van. Niet alles denk ik, maar toch wel iets. Want Max kijkt me aan, zoals een jonge pup dat kan en blaft naar mijn kruis. “Wil je mijn string? Je wilt dat stukje stof dat zo lekker naar het vrouwtje ruikt hè?”, plaag ik hem en trek mijn rokje wat omhoog, waardoor Max nog onrustiger wordt.
“Ja doei, deze krijg je niet. Je kauwt ze toch alleen maar stuk. Daar is deze veel te mooi en veel te duur voor. Ik haal wel een andere voor je goed?”, zeg ik tegen onze hond en zelden heeft die zo blij staan kwispelen voor me.
Ik vlieg naar boven, gris een aftands stringetje uit mijn la en trek deze uit in plaats van mijn dure. Dat goedkope ding, waarvan de bijbehorende bh toch allang te klein was, mag de hond wel hebben van me. Maar mijn string moet natuurlijk wel lekker naar me ruiken, dus alleen even een paar tellen dragen is niet genoeg. Ik plof neer op mijn bureaustoel en begin een beetje met mijn kut te spelen, waarbij ik de stof flink tussen mijn verlangende kutlippen prop. Zo wordt de stof vast binnen no-time lekker vochtig en goed doordrongen met de geur van mijn hete kut. Ik weet dat ik gek ben, dat ik dit voor mijn hond doe, maar mag het beest ook wat hebben. Ik heb immers zelf ook al helemaal niets de afgelopen dagen. Dus als ik er iemand is die begrijpt hoe het beest zich op dit moment voelt, dan ben ik het wel.

En terwijl ik zo even lekker en ongegeneerd met mijn natte kut zit te spelen, staat Max opeens blaffend in de deuropening van de slaapkamer. “Verdomme Max, wil je me niet zo laten schrikken”, roep ik tegen het dier. Max is nog nooit uit zichzelf de trap op gelopen en de keren dat we hem naar boven moesten krijgen om hem weer eens te douchen, kostte dat meestal wel een heel pak ham. Maar kennelijk heb ik hier iets dat nog beter werkt dan ham. En nu snap ik ook hoe mijn kapotte strings in zijn mand zijn beland. Die heeft hij dus ook gewoon ’s nachts sneaky uit mijn slaapkamer gestolen. Ik kon me al niet herinneren dat ik ze in de wasmand had gegooid.
“Wat is er Max? Kon je niet meer wachten op het cadeautje van het vrouwtje en kom je het zelf maar halen?”, lach ik tegen hem en stroop de inmiddels best wel vochtige string van mijn benen.
Als ik hem het lekker geurende stukje stof toewerp vangt hij het met zijn bek, maar legt ‘m net zo snel weer naast zich neer op de grond. Max kijkt me nog steeds aan en blaft naar me. Dan opeens schiet hij naar voren en blaft nogmaals tegen me, ditmaal echter met zijn bek op hooguit een decimeter van mijn kruis. Ik voel zijn hete adem en spetters kwijl tegen mijn huid.
“Wat wil je Max? Wil je dit soms? Is mijn natte string niet meer goed genoeg voor je”, vraag ik zenuwachtig en ook deels angstig. Dan schiet Max als een echt roofdier met zijn kop naar voren en galmt mijn kreun door mijn slaapkamer wanneer zijn natte koude neus, maar vooral zijn hete glibberige tong mijn kut raken. “Nee Max, niet doeeeeeee… Godver Max, wat lekker”, hijg ik verzenuwd als ik zijn grote vlezige tong met indringende halen op en neer voel bewegen door mijn spleet. “JAAAHHHH!”, kerm ik het tot mijn eigen verbazing uit en in plaats van Max nog langer te proberen weg te duwen, aai ik ‘m nu juist over zijn kop en geef hem daarmee juist volledig toestemming. Ik ben al best vaak gebeft, maar nooit op een manier als deze. Dat dit verkeerd is, weet ik ook wel. Maar ik kan het ook niet helpen dat ik dit onverwacht zo lekker vind. En bovendien: dit ging niet van mij uit, maar juist van Max. Mijn eigen hond begint me aan te randen en te beffen en ik sta het gewoon toe! Binnen de kortste keren zit ik heftig schokkend in mijn bureaustoel gedrukt en kronkel als een idioot en stoot mijn lekkende spleet gretig tegen zijn snuit. En Max weet wel raad met mijn natte kut. Met alle respect voor al die mannen die zo vaak op fantastische wijze mijn spleetje hebben gelikt, niemand van hen kwam ook maar in de buurt van mijn hond momenteel doet! Zonder pardon en met het grootste gemak likt Max me tot een grandioze climax, waarbij mijn sappen in druppels in de vacht van zijn kop glinsteren. Niet voordat mijn orgasme volledig uitgedoofd is, laat Max me gaan, draait zich langzaam om en sloft naar beneden, alsof het slimme dier als geen ander besefte waar het baasje zo nodig had. Mijn natte string ligt nog bij de deuropening van mijn kamer, want die had hij na dit alles kennelijk toch niet meer nodig.
Geschrokken en totaal overdonderd over wat ik zojuist heb toegelaten was ik me schoon. Hier kan ik toch moeilijk met iemand over praten? Misschien heb ik wel professionele hulp nodig.
De volgende ochtend aan de ontbijttafel krijg ik van mijn moeder het vriendelijke verzoek Max een beetje beter in de gaten te houden in het park. “Ik weet niet waar dat beest nou weer in had liggen rollen, maar z’n kop stonk vreemd”, zegt mijn moeder en ik verslik me nog net niet in mijn beker melk.
“Zal wel ganzenstront zijn geweest. Het wemelt weer van de ganzen bij het meertje. Maar ik zal er de volgende op letten”, antwoord ik zo neutraal mogelijk. Het is maar goed mijn moeder niet echt weet hoe een nat en geil kutje ruikt en dat de hondenvacht de geur van mijn kutje voldoende wist te maskeren voor mijn moeder, want anders was al meteen mijn geheimpje met Max uitgekomen.
Dat het niet goed is wat ik Max met mij heb laten doen, weet ik heus wel. Maar bij gebrek aan mijn lekkere buurman, is Max op dit moment het beste denkbare alternatief. Niet iemand die ik stiekem het huis in moet zien te sneaken en waardoor ik dan halsbrekende toeren zou moeten uithalen om de beelden van de beveiligingscamera’s te omzeilen. Max is immers gewoon altijd thuis. Alleen mag hij nu gewoon wat vaker naar boven komen, naar de slaapkamer van het baasje.
Ashley - 04-01-2024 om 14:00
0


“Natuurlijk hunker ik ook naar jou Sammie”, beken ik wanneer ze plots voor me staat als ik de collegezaal verlaat. “Hoeveeeeeel?”, vraagt ze me met een kinderlijk stemmetje. “Zoveel als ik je nu ga laten zien”, zeg ik resoluut, grijp haar hand vast en sleur haar achter me aan het dichtstbijzijnde toilet in. “M’n ouders hebben mijn telefoon afgepakt en ik heb huisarrest. Ik kan nergens heen en mag niemand zien. Ze houden me fucking streng in de gaten momenteel”, hijg ik en maak haar broek ongeduldig open. Ik moet haar likken. Al heeft het kind sinds Brussel niet meer gedouchte, dan nog vreet ik die geile kut van haar helemaal op. Uitgelaten ram ik mijn gezicht in haar kruis en begin haar te likken zoals ik volgens mij maar zelden heb gedaan. Ik ben uitgehongerd en slurp haar kut met veel gesmak geheel leeg. Gelukkig heeft Samantha wel gedouchte, want anders had ik er denk ik toch minder plezier aan beleefd. Graaiend naar haar lekkere tieten, lik en zuig ik haar kut en klit net zolang totdat ik haar sapjes kan slikken. “Zodra het weer kan, gaan we weer samen geile spelletjes spelen schatje”, hijg ik tegen haar en veeg mijn kletsnatte mond aan mijn mouw af. “Daar hou ik je aan Ash”, stamelt ze. Geen idee of zij mij ook nog wilde likken, maar daar is geen tijd meer voor. Ik moet naar college. Ik kan het me in de huidige situatie niet permitteren om hier ook nog gezeik te krijgen over het te laat of helemaal niet aanwezig zijn bij colleges.

Na afloop van de colleges wist ik niet hoe snel ik me weer naar huis moest haasten. Vlak bij thuiskomst wierp ik snel een blik naar het huis van de buren. Verdomme, de vader van Ashley was nog altijd niet thuis. Enerzijds gelukkig maar natuurlijk, want dan kon ik ook niet in de verleiding komen om toch weer alles voor hem te riskeren en mijn huisarrest gruwelijk te laten verlengen voor een potje broodnodige seks. Maar tegelijk betekende dat natuurlijk wel dat hij nog altijd met de roodharige schoonheid in Brussel verbleef, waar hij haar zeer waarschijnlijk bij iedere gelegenheid finaal door midden zou proberen te neuken zoals hij dat ook zo dikwijls bij mij had gedaan.
Tyfus, wat was ik geil. Alweer, nog steeds, whatever. Ik was geil. Te geil voor woorden. Geiler dan goed voor me was. De korte seks met Samantha had mij slechts heel even een bepaalde mate van bevrediging opgeleverd. Ik had de smaak van haar sappige kutje urenlang zorgvuldig op mijn lippen bij me gedragen, maar nog voordat mijn eerstvolgende college was begonnen, droomde ik al weg in seksuele fantasieën. Geiler en extremer dan ze ooit waren geweest. Maar tegelijk totaal onrealistisch nu ik huisarrest had.
Maar daardoor was ik wel al uren klets-en klets nat. Zo nat, dat mijn doorweekte string er waarschijnlijk droger van kon worden als ik in mijn broek zou pissen. Met een jeukende kut, dat schreeuwde om aandacht en een verlossend orgasme, of een hele serie verlossende orgasme liever nog, pleurde ik mijn fiets in de garage en haastte me naar binnen. Ik voelde geen jaloezie meer tegenover Veronica die nu vast wel weer met mijn buurman lag te ketsen in haar appartement in Brussel. Zij gaf hem alleen maar wat ik hem op dit moment niet kon geven. Ik voelde alleen maar verlangens naar seks. Op welke manier dan ook.

Bij binnenkomst sprong Max weer overenthousiast tegen me op. Zijn scherpe nagels krasten langs mijn flanken en het beest ramde brutaal zijn kop in mijn kruis. Twee dagen geleden dat ik ‘m nog een tik op zijn snuit gegeven en hem streng naar zijn mand gestuurd. Maar nu was het allemaal zeer welkom. In plaats van een tik op zijn snuit, kreeg hij nu juist een aai over zijn kop. En in plaats van hem naar zijn mand te sturen, wees ik alleen maar naar boven, naar mijn slaapkamer. Het slimme dier wist niet hoe snel hij de trap op moest rennen en sprong zelfs mijn slaapkamerdeur open.
Max lag triomfantelijk op mijn bed en kwispelde hevig, alsof hij me nu opeens welkom heette in zijn domein.
“Je hebt wel zin hè Max?”, kreunde ik terwijl ik mijn broek zo snel mogelijk probeerde uit te trekken. Max sprong ongeduldig van het bed en er weer op terug. Ik wist inmiddels waar zijn grote tong toe in staat was en kon niet wachten dat weer te ervaren. Kletsnat gleed mijn natte string van mijn benen en ik liet me wijdbeens achterover op bed vallen. Abraham wist waar hij de mosterd haalde en Max was nu mijn Abraham en mijn kutje was de mosterd. Met natte lange halen bewoog Max zijn vlezige tong op en neer over mijn kut en bracht me in slechts enkele seconde compleet in extase. Ik schokte wild over mijn hele lichaam en Max deed bij mij waar Samantha helaas eerder die dag geen tijd meer voor had gehad.
Wat was ik mijn trouwe viervoeter dankbaar hiervoor en kreunend van genot liet ik hem lekker zijn gang gaan. Of Max werkelijk mijn beste orale minnaar ever was of omdat ik gevoel vreselijk geil was en hoge nood had, weet ik niet. Maar het was eerste klas genieten! Pas na mijn vierde of vijfde orgasme, want zo gemakkelijk ging het mijn hond af, stopte hij heel even. Tijdens een van de meest intense en misschien wel allerlekkerste likbeurt van mijn leven had ik mijn shirtje en bh uitgetrokken en lag nu volledig naakt op bed nog na te spartelen van al het genot.

“Je dacht toch niet dat je al klaar met me was hè Max?”, zuchtte ik tegen de hond alsof ik het tegen een vriendje had. Zijn tong was veel te lekker om nu al te stoppen en hij mocht echt nog wel even doorgaan hiermee. Ik rolde me op mijn buik en drukte mijn onderlichaam wat omhoog. Alsof hij inderdaad precies begreep wat het vrouwtje van hem verlangde, boorde hij zijn snuit weer tussen mijn dijen. In een wild tempo glibberde zijn hete tong weer op en neer door mijn spleet en verdween zelfs gedeelte in mijn natte grote. Maar het lekkerste was nog wel om gelijktijdig zijn koude natte neus tegen mijn sterretje te voelen. “Nee Max, niet stoppen. MEER!”, kreunde ik vurig toen Max tot mijn spijt weer stopte.
Ik gaf mezelf een pets op mijn bil, in de hoop dat hij weer verder zou gaan. En eigenlijk wilde ik heel graag die grote glibberige tong ook op mijn kontje voelen. Max blafte en ik voelde zijn hete adem weer tegen mijn billen stromen. Hij kwam weer in beweging en ik zette me schrap voor zijn tong, in mijn kut, tegen mijn kont, waar dan ook.
Maar Max sprong op, half op bed en kraste met zijn scherpe duimnagels pijnlijk langs mijn taille. Het likken van mijn kletsnatte kut, hoe lekker hij mijn sappen ook vond smaken, behoorde voor hem niet langer tot de opties. Max wilde meer en wilde wat zijn instinct hem ingaf. Max besprong me en op het moment dat ik zijn hete harige buik op mijn onderrug voelde belanden en ik bijna bezweek onder zijn gewicht, joeg hij zijn hete hondenpik mijn kut in.

Dit was niet de bedoeling, maar met zijn gewicht hield Max mij op mijn plaats. In een moordend tempo en met de dodelijke precisie van een sluipschutter bewoog Max zijn forse hondenlul in mijn kokendhete kut. Voor hem was ik niets meer dan een lekker teefje dat gedekt diende te worden. Oooh, dit was pas echt op z’n hondjes! Langer dan een minuut duurde het de niet, deze zalige verkrachting door mijn eigen hond. Maar het was genoeg om mij nog zeker een keer hevig te laten klaarkomen voordat Max mijn zuigende kut vol met zijn gloeiende hete hondenzaad spoot. Geen enkele man of jongen had mij met zoveel overtuiging geneukt als mijn hond zojuist had genot en ik was nog in totale shock aan het bijkomen. Zijn grote opgezwollen hondenpik zat muurvast in mijn kut en verslapte pas na enige tijd. De beurt die Max mij had gegeven had net zolang geduurd als dat het hem kostte om zijn pik weer laten te verslappen en mijn kut te verlaten.
Toen sprong hij van het bed en slenterde naar beneden. Nog helemaal overdonderd van wat er was gebeurd lag ik plat op mijn buik op bed. Het dunne hete zaad van Max vloeide uit mijn kutje op de lakens en mijn nek plakte van zijn kwijl.
Ik veegde het dikke kleverige kwijl uit mijn nek en likte het van mijn vingertoppen. Alsof ik geen andere keuze had, alsof dit mijn instinct was. “Fuck, Max toch… Wat hebben we gedaan? Waarom was dit zo fucking lekker met jou?”, bedacht ik me met een grote grijns op m’n gezicht.

Ik krabbelde overeind en zag de natte plek van het hondenzaad op mijn bed liggen. Het rook sterk en geil. Ik slurpte het van het laken, speelde er wat mee in mijn mond en slikte het door. Wat kon mij het nog schelen. Het was geil en smaakte niet eens zo vies. Oké, lang niet zo lekker als dat van de buurman (of van elke andere kerel waar ik het van had doorgeslikt), maar lekker genoeg om het probleemloos binnen te houden. En bij gebrek aan iets beters…

“Ash, zou jij zo even met die hond willen? Max is zo onrustig”, riep mijn moeder naar boven terwijl ik de krassen die Max op mijn taille had achtergelaten met Calendulan stond in te smeren. Mijn moeder was inmiddels dus thuisgekomen uit haar werk. Waarschijnlijk was dat ook de reden geweest dat Max opeens naar beneden was gegaan, want hij had haar al veel eerder dan ik aan horen komen. “Tuurlijk wil ik dat man, ik kom”, riep ik vrolijker dan eigenlijk de bedoeling was. Natuurlijk wilde ik dat, want ik wilde wel van alles met Max. Vooral dingen die in het bijzijn van anderen niet konden.
Zelden liep Max zo keurig naast. Hij had op dit moment geen enkele belangstelling voor de andere teefjes. Want zijn meest dierbare teefje liep nu naast hem. Dat dierbare teefje van hem had op dit moment misschien zelfs wel weer behoefte aan hem, maar dat kon niet. Niet midden in het park. Ik moest de oversekste reu meerdere keren tot de orde roepen en toen hij eenmaal doorhad dat ik me niet door hem ging laten aanranden of verkrachten in het park, stoof hij weg en besprong de eerste de beste bereidwillige teef die hij in het zicht kreeg.
Met leeggeschoten hondenkloten en haast een arrogante blik op zijn snuit keerde hij even later terug en keek me aan, alsof hij wilde zeggen: “voor jou tien anderen hoor lekker teefje van me”. Max mocht dan een hond zijn, zijn gedrag was niet heel anders dan dat van de meeste andere mannen die ik in mijn leven had gekend. Max en mijn buurman waren in dat opzicht ook helemaal niet eens zo verschillend, want beiden deden het net zo gemakkelijk met een ander als ik even niet beschikbaar was.
Samantha - 05-01-2024 om 15:58
0


Dat me pa met Veronica mee terug naar Brussel was vond ik helemaal niet erg. Zij was een prima afleiding om Ashley even uit ze hoofd te krijgen. En me pa was volgens mij constant geil en kon Ashley niet neuken dus neukte hij Veronica dan maar. Ik gaf em groot gelijk. En als ik heel eerlijk mag wezen denk ik dat ik zelfs stiekem hoopte dat er meer zou opbloeien tussen Veronica en me pa.
Het idee van een lekkere en vooral geile stiefma stond me ergens wel aan maar ik kon Ashley gewoon nooit als me stiefma zien. Met Ashley wilde ik gewoon spelen als met me bestie maar de mooie Veronica durfde ik denk ik best wel als mam aan te spreken als we samen in bed zouden liggen.

Ashley moest het moeilijk hebben dat kon niet anders. Ik had al dagen niks van der gehoord en der telefoon was dood. Ik ging naar der toe op college en binnen hooguit een minuut had ik der heerlijke tong op de plee al in mijn kut steken. Ashley stond inmiddels al dagen droog en wist niet hoe snel ze me moest klaarlikken. Ik wist dat Ash een hekel aan speeltjes had in tijden van droogte. Die gebruikte ze liever alleen tijdens de echte seks als aanvulling. Hongerig maar voldaan en moet een hoerige blik in der ogen veegde ze der natte mond schoon en ging terug naar college. Ik was blij het mijn hoogtepunt maar had haar ook zo graag willen laten komen want dat kon ze wel gebruiken leek me.

Maar misschien zat ik er wel volledig naast en sleurde me bestie na ieder college een knul mee de plee in voor een vluggertje om op die manier me pa even te vergeten.
Het was slechts een kwestie van tijd voordat der huisarrest weer voorbij was en dan zouden we weer helemaal los gaan met mekaar en de schade wel weer inhalen. Tot die tijd kon ik eigenlijk alleen maar medelijden met der hebben en speelde ik iedere avond wel met mijn kutje. Ashley mocht dan geen fan zijn van seksspeeltjes tijdens de eenzame momenten maar ik wist al jaren niet beter en gebruikte ze waar en wanneer ik maar wou.

En eenzame momenten had ik momenteel meer dan genoeg met Veronica in Brussel met me pa en met Ashley die aan huis gekluisterd was. Ze had me zelfs gewaarschuwd vooral niet langs te komen want dat maakte het alleen nog maar moeilijker voor der. Ze mocht niemand zien van der ouders en werd met beveiligingscamera’s in de gaten gehouwen. Dus ik kon ook niet stiekem naar binnen of iets geils in de tuin doen met der.
Toch was ik er ook van overtuigd dat Ashley vast wel een manier had gevonden om haar drang naar seks te beantwoorden. Je ken het meisje wel uit de slet halen maar de slet niet uit het meisje. En Ashleys leven draaide momenteel om seks en ik kon me gewoon niet voorstellen dat der huisarrest daar verandering in zou brengen. Daar was me bestie gewoon veelste creatief voor. In me ogen zelfs zo creatief dat ze nog voor de ogen van der ouders een gangbang kon hebben zonder dat der ouders dat door zouden hebben.
Ashley - 15-01-2024 om 17:20
0


Hoewel Corona volgens mij officieel helemaal niet meer bestaan, vallen de laatste drie colleges uit omdat de docenten uitgerekend dus toch Corona hebben. Had me dit een paar dagen geleden overkomen, dan had ik nu allang bij de buurman in het nest gelegen en had hij me stelselmatig de vernieling in mogen neuken, al dan niet met behulp van Veronica. Of ik had Samantha verleid voor een paar uurtjes eerste klas kutjelikken.
Maar ik kies hier allemaal niet voor en ga netjes naar huis. Niet omdat ik opeens zo’n braaf meisje ben geworden, niet omdat ik hoop dat mijn huisarrest wat ingekort zal worden als ik goed gedrag vertoon. Maar omdat ik nu opeens drie uur extra heb om met Max door te brengen.
De buurman is nog steeds niet thuis merk ik als ik thuis kom. Zijn auto staat er niet en de plantjes in de vensterbank staan er inmiddels verlept bij. De eerstvolgende keer dat ik weer bij hem ben, moet hij de planten maar even uit de vensterbank halen, dan zal ik ze wel bevochtigen met zijn hulp. En voor het eerst dat deze situatie zich voordoet, vind ik het niet eens erg dat de buurman er niet is. Voor het eerst ben ik zelfs wel blij dat hij momenteel nog met Veronica ligt te rampetampen in Brussel. Want dan hoef ik me ten minste niet schuldig te voelen over het feit dat ik wat extra tijd met mijn hond doorbreng.

De seks die ik met mijn hond heb gehad, of Max eigenlijk met mij beter gezegd, want hij deed alles, stond nog vers in mijn geheugen. Ik had me alleen maar aangeboden en het allemaal toegelaten, maar het was Max die mij had genomen en niet andersom.
Max was geiler dan de meeste vriendjes ooit waren geweest toen hij me zag. Hij was het grootste deel van de dag helemaal alleen thuis geweest en had misschien wel al die tijd weer lopen fantaseren over ons. Ik gooide de achterdeur open, zodat hij nog even een plas kon doen in de tuin. Aan een echt rondje door het park had Max op dit moment geen behoefte. En ik al evenmin.
Max luisterde ongekend goed, nog beter dan een afgerichte politiehond en kwam ogenblikkelijk naar binnen toen ik hem riep. Max was gek op mensen en op andere honden, maar dit poesje van mij ging voor alles bij hem. Ik kreeg amper tijd om nog wat te drinken, want Max stootte zijn snuit al ongeduldig tegen mijn billen en kruis. Als ik op dat moment een kort rokje had gedragen, dan had Max me dwars door mijn string heen naar een kletsnat orgasme gelikt, terwijl ik nog wat stond te drinken bij het aanrecht.
Het beest was niet meer te houden en ik wist vanaf dat moment dat ik nooit meer in een rokje in het bijzijn van Max kon verschijnen. Max was nu eenmaal een hond en kon niet weten dat het ongepast was om mijn kut te likken of me gewoon bruut op z’n hondjes te nemen in het bijzijn van mijn ouders of familie. Nee, dat was nog wel iets wat ik hem moest zien bij te brengen.

“Gaat Max met mammie mee?”, nodigde ik het dier uit, alsof ik mijn eigen vriendje mee naar boven wilde nemen voor een spannende nacht. Max stond al ongeduldig bovenaan de trap te kwispelen toen ik mijn woorden had uitgesproken. En op dit moment was Max ook gewoon mijn vriendje. Een spannende nacht zouden we misschien niet hebben, maar wel een lekkere geile middag.
Ik liet mijn slaapkamerdeur bewust open, want ik vertrouwde er op dat Max zich uit de voeten zou maken en naar beneden zou vluchten op het moment dat hij mijn moeder hoorde aankomen. Een beter alarm was er denk ik niet.
Gehaast trok ik mijn kleren uit. En mijn ondergoed. Max wilde dan nog wel eens mijn gedragen strings in zijn mand opsparen, maar dat was alleen maar omdat hij die zo lekker vond ruiken. Voor de rest gaf Max geen ene moer om mijn ondergoed. Het maakte hem niet geiler. Dan kon ook niet, want Max zijn geilheid stond de hele tijd al in de allerhoogste stand. Vanaf het moment dat ik een voet binnen de deur zette, bungelde zijn vuurrode pistool de hele tijd al uit zijn holster. Het was moeilijk voor te stellen dat dit vreemdsoortige geval mij zoveel genot kon geven. Maar het was zo. Een vluggertje met Max (iets anders kende hij nu eenmaal niet), gaf me 1000x meer genot dan de vluggertjes die ik tussen de colleges door met studiegenootjes had.

Max wist precies wat het vrouwtje nodig had en hoe hij dat haar moest geven.
Wijdbeens en geheel naakt lag ik op mijn bed met mijn voeten op de grond. Max had geen idee van wat voorspel was. Die likte mijn zeiknatte kut alleen maar omdat die zo lekker zeiknat was en zo lekker smaakte voor hem. Max slobberde mijn kut alsof ‘ ie zijn waterbak stond leeg te drinken. Natuurlijk kon ik hem smeken mijn klit ook zo lekker te likken, maar dat begreep het dier toch niet. Die had vast geen notie van wat mijn klit was. En dat hoefde ook niet, want zijn hete adem door zijn neus tegen mijn klit zette de boel al in lichterlaaie. En mijn klit bespelen, dat kon ik zelf ook als de beste.
Kermend kwam ik al zeer snel klaar en zag mijn kut in een grote boog spuiten. Eerst een grote onafgebroken straal sap dat krachtig wegspuit, half in Max’ likkende bek, half over de vloer en daarna meerder kortere straaltjes die door de wrijvende bewegingen van mijn vingers over mijn klit werden afgevuurd.
Nog half schokkend rol ik me op mijn buik toen Max tussen mijn benen vandaan stapte. Ik wist wat hij wilde en dat had hij ook meer dan verdiend. “Toe maar Max, neuk me”, nodigde ik hem uit, ook al had het beest geen flauw benul van wat ik precies vroeg. Maar mijn spleet stond uitnodigend open voor hem en dat was alles wat hij nodig hij. Ik keek geil over mijn schouder en zag hem mij nu ook voor het eerst bespringen. Gelukkig zette hij zijn voorpoten dit keer net iets verder van elkaar, alsof hij zich had gerealiseerd dat die nagels van hem zeer pijnlijk konden zijn voor een meisje. Ik zag Max wat met zijn ogen knijpen toen hij zijn pik bij me naar binnen stootte. Het verbaasde me nog altijd hoe probleemloos dit dier de ingang van mijn grotje wist te vinden. Ik gaf me weer helemaal aan hem over en stootte mijn kont zelfs wat naar achteren om hem nog beter en nog dieper in me te kunnen voelen. Ik probeerde Max zo lang mogelijk aan te blijven kijken terwijl hij me weer nam, op z’n hondjes uiteraard, maar moest mijn blik afwenden toen ik opnieuw klaarkwam.
Ik spoorde de hond nutteloos aan om ook te komen en mijn kut vol te spuiten. Maar Max deed dit wanneer het tijd was. Niet wanneer ik dat op commando wilde. Max was een hond, geen man. Gelukkig hoefde ik er bij Max niet lang op te wachten. Dieren kennen geen langdurige seks en uitgebreide liefdestaferelen. D’r op en d’r over, meer is het niet. Een man hoefde mij niet op deze manier te nemen, tenzij ik er op stond als het niet anders kon, maar Max kon nooit wat fout doen. Grommend en kwijlend spoot hij zijn hete zaad weer tot in alle uithoeken van mijn natte scheur. Ik zat vol met hondenzaad en zijn opgezwollen pik. En het duurde nog dermate lang voordat deze weer slonk, dat ik me nog een keertje naar een heerlijk orgasme kon wrijven.

Uiteindelijk floepte de hondenpik uit mijn spleet en sprong Max van me af. Waar ik het de vorige keer uit mijn spleet liet wegstromen, rolde ik me dit keer vliegensvlug op mijn rug en trok mijn benen op. Ik had zijn zaad de vorige keer ook wel al wat geproefd, maar nu wilde ik het echt allemaal proeven.
“Ga jij maar ff je lekkere pikkie wassen, want die ga ik echt niet likken. Dan ga ik even spelen. En dan mag je daarna nog een keertje. Goed Max?”, vroeg ik hem en alsof hij ook nog begreep wat ik voorstelde, ging hij liggen, tilde zijn poot op en begon die rode glanzende hondenpik uitvoerig schoon te likken.
In navolging van wat Max bij zichzelf doet, gooide ik mijn benen naar mijn hoofd en drukte mijn voeten in het matras aan weerskanten van mijn gezicht. Het dunne hondenzaad stroomde en droop uit mijn spleetje en ik ving het zo veel mogelijk op in mijn geopende mond. Ik had nu echt een hele mond vol met het hete uiterst vloeibare hondenzaad en slikte het tevreden door. In deze houding stond mijn kutje nog vlak boven mijn gezicht en was rood en geopend. Restjes hondenzaad glinsterden in de rode kelk van mijn geile kutje. Ik begon met mezelf te spelen en had al snel ook twee vingers diep in mijn aarsje gestoken. Ik ging net zo lang door totdat ik opnieuw klaarkwam en ontving de spontane regenbui van mijn kut met veel genoegen in mijn gezicht en mond.

Het enige wat ik me nu nog even afvroeg of Max ook in staat zou kunnen zijn om anale seks met mij te hebben? Ik wist dat mijn gedachte niet normaal was, evenals het gedrag dat ik met mijn hond vertoonde. Maar dit was allemaal zo onverwacht geil en lekker dat ik beslist niet aan stoppen dacht. “T’is maar goed dat ik niet in het dierenasiel werk Max. Jullie zouden me nog in een kennelhoer veranderen”, grinnikte ik tegen de hond.
“Kom Max, waar is het poesje?”, nodigde ik hem uit en Max kwam weer overeind. Max sjokte naar me toe, alsof hij nu al helemaal geen zin meer in me had en het nu alleen nog maar deed omdat ik er om vroeg. “Toe maar, lik mama’s kut schoon”, spoorde ik hem aan en Max zette zijn tong met toch wel veel plezier weer aan het werk. Het volgende orgasme kondigde zich al snel weer aan en Max bleef me zalig doorlikken. Hij vond de sappen van dit poesje toch wel heel erg lekker zo te merken.

Ik bewonderde de hond, de manier waarop hij met zoveel toewijding mijn spleet maar bleef likken en speelde genietend met mijn borsten. Mijn tepels waren zo hard als staal, terwijl Max lebberend aan mijn natte kut helemaal opging in zijn eigen wereld.
“Wil je weer neuken Max”, snakte ik dwars door mijn zoveelste orgasme heen. Dat Max een bijzonder intelligente hond was, dat wist ik al, maar dat hij zelf precies wist wat ik met “neuken” bedoelde, dat had ik nooit verwacht.
Bij het woord “neuken”, sprong hij op bed, kwam bovenop me liggen en wist ook in deze houding zijn hete pik rechtstreeks in mijn grotje te steken. Max lag met z’n hele gewicht bovenop me en zijn zachte vacht voelde als een warme deken op mijn blote buik en borsten. Hij stond met zijn achterpoten op de grond voor het bed en bewoog vanuit die positie steeds met zijn lichaam over me heen en weer. Het voelde lekker en behaaglijk. En dat zijn grote bek zo vlak boven mijn gezicht hing, dat maakte me misschien alleen nog maar geiler.
Zijn grote tong hing uit zijn bek en speeksel droop naar beneden. Het droop warm neer op mijn keel en schouders. “Verdomme Max, wat maak je het vrouwtje toch weer geil”, zuchtte ik en opende mijn mond om zijn speeksel op te kunnen vangen. Ik was mezelf niet meer en genoot alleen nog maar van de driftige bewegingen van Max in mijn kutje. Met verbazingwekkende eenvoud neukte mijn hond mij ook in deze houding naar een heerlijk orgasme, terwijl ik de zoute hondenkwijl dankbaar opving in mijn mond en doorslikte. Opnieuw kwam Max klaar in mij en terwijl we weer minuten lang moesten wachten tot zijn lul voldoende geslonken was om mijn volgespoten grotje te kunnen verlaten, likte hij gretig over mijn gezicht. En met geopende mond en uitgestoken tong liet ik het toe. Het liefst zou ik met het dier zoenen en hapte zelfs een paar keer naar zijn grote natte tong.

Wat er momenteel tussen Max en mij gaande was, was zeer primitief en volledig gebaseerd op wat zijn dierlijke voortplantingsinstinct hem in gaf en waar mijn lusten eindigden. Maar mijn lusten leken vooralsnog eindeloos te zijn. Dit was een geheel nieuwe manier van seks beleven voor mij. Voor ons beiden noodgedwongen om geheel eigen redenen. Maar wel zeldzaam lekker.
Toen zijn hondenlul weer voldoende geslonken was, sprong Max naar achteren. Ik wilde overeind komen en zijn zaad uit mijn spleet weg laten vloeien, maar Max was me voor. Alsof hij me probeerde te overtuigen dat hij minstens zo goed voor mij kon zijn als de buurman, begon hij driftig aan mijn volgespoten kut te likken. Max vrat zijn eigen zaad uit mijn kut, zoals Cornelis dat ook wel bij me deed. Zelfs het zaad dat in het diepst van mijn kut was gespoten werd tijdens mijn hoogtepunt naar buiten geperst en opgelikt door de hond.
“Als je nog zin hebt Max, dan mag het”, zuchtte ik met bevende stem en trok mijn benen wijdbeens op. Max begreep inmiddels wel wat daarmee werd bedoeld door mij en bespring me nogmaals. Het zalige gevoel van zijn lekkere pik en zijn zachte warme vacht als een deken over mijn naakte lichaam was geweldig. Ik sloeg zelfs mijn benen om zijn lijf en bewoog genietend met hem mee. Max werd wilder en wilder, liet zijn zoute kwijl opnieuw over mijn gezicht druipen en neukte me snel en wild. Voor de derde keer kwam hij klaar en wist niet hoe snel hij uiteindelijk naar beneden moest gaan toe hij klaar was.
Zelfs mijn hond liet me nu volgespoten achter op bed en zocht waarschijnlijk de geborgenheid van zijn mand op.
Ik lag nog naakt op bed, uitgewoond door mijn eigen hond en met zijn zaad nog uit mijn kutje lekkend, toen ik mijn moeder hoorde thuiskomen.

“Ashley, heb je zin om even mee te lopen met Max? Volgens mij wil hij naar buiten”, riep mijn moeder al snel. “Ja is goed mam. Gezellig”, hield ik de schijn op en kon me nog gauw even haasten om me weer een klein beetje toonbaar te maken.
Tijdens de wandeling door het park zei mijn moeder dat het verbazingwekkend was hoe goed Max zelfs zonder riem naast mij bleef lopen. Bij haar ging hij altijd achter iedere hond aan, met name teefjes. Maar bij mij bleef hij keurig naast me lopen en had geen oog voor andere honden. “Nee gek hè mam, Max heeft nu alleen maar belangstelling voor mijn poesje”, dacht ik bij mezelf. Het was maar goed dat ik nu een zwarte fitnessbroek droeg, want het hondenzaad lekte nog altijd uit mijn kutje. In elk andere kleur broek had dit denk ik wel een behoorlijk donkere en vooral zichtbare plek opgeleverd in mijn kruis en tussen mijn dijen. Maar bij deze zwarte broek zag je dat niet. Al rook Max het wel degelijk, merkte ik aan zijn gedrag.

“Kan ik nog douchen voor het eten mam?”, vroeg ik en dat kon gelukkig. Max had zijn koekje tevreden opgegeten en lag nu weer uitvoerig zijn pik schoon te likken. Het zien van zijn knalrode pistool gaf me opnieuw een vertrouwd gevoel. Het liefst had ik Max mee naar boven laten gaan, maar wist dat we dit nu maar niet moesten doen. Max en ik konden het nooit zacht genoeg doen en het verborgen houden voor mijn moeder.
Terwijl ik de douche liet opwarmen, trok ik mijn kleren uit. Max’ zaad glinsterde zilverachtig aan de binnenkant van het kruis. Ik moest het doen, ik had geen andere keuze. Met lange halen gleed mijn tong over de stof en likte zo ook de laatste restjes hondenzaad weg. In totale stilte masseerde ik nog één keer een heerlijk orgasme uit mijn lichaam, waste me en verliet de badkamer.

Onder het eten, waarbij Max alleen maar zijn kop tegen mijn been legde, voelde alles goed en vertrouwd. Het contact met mijn hond, hoe klein en onschuldig het ook was, hield het vuurtje tussen mijn benen sluimerend.
“Zullen we volgende week je huisarrest maar weer eens beëindigen?”, stelde mijn moeder voor tot mijn verbazing. “Graag, als dat zou kunnen”, zij ik dankbaar. “Maar ik wil niet dat je dan meteen weer met die Samantha gaat lopen vozen hoor. Je bent toch zeker geen pot?”, maakte ze me duidelijk. Nou, eigenlijk was ik dat wel. In ieder geval wel als er geen mannen beschikbaar waren. Of geen hond, sinds afgelopen week.
Maar mijn moeder hoefde echt niet bang te zijn dat ik Samantha hier meteen mijn nest in zou sleuren. Voor Samantha zou ik ergens anders wel tijd maken. De eerste die ik terug in mijn leven en kut wenste was de buurman. Want die had ik na al die dagen veel te veel moeten missen.
Het leven lachte me weer tegemoet. De enige die hier nu onder moest lijden, was Max. In tijden van nood was hij er voor me geweest. En ook al begreep het beest niets van de gesprekken die we aan tafel voerde, of welke gedachten er door mijn hoofd gingen, dat er iets dreigde te veranderen, ontging hem vast niet. “Maar ik zal ook jou echt niet verwaarlozen hoor Max”, fluisterde ik tegen hem en gaf hem zelfs een knipoog toen mijn ouders in de keuken waren. Alsof Max iets van de betekenis van een knipoog zou snappen.
Samantha - 16-01-2024 om 15:58
0


Woohoo eindelijk is me telefoon terug en vanaf dit weekend ook geen huisarrest meer, stuurt Ashley me dan eindelijk weer. Ben na al die dagen echt freaking geil en moet de schade echt ff inhalen met je, stuurt ze der achteraan. Ik kom der nog net niet spontaan van klaar als ik haar berichtjes lees want ik heb echt zin in me bestie!
Zaterdag moet Ashley eerst trainen voor de hockey en ook al staat ze in beschermende kleding op doel voor mij is de mooiste meid van het veld. Maar misschien dat me kut me op dit moment niet helemaal helder laat denken.
Ff omkleding en dan kom ik der aan, zegt ze na afloop van de training. Ze gaat niet douchen echt alleen ff omkleden en slaat zelfs het bezoek aan de kantine met de meiden over. Ashley wil zo snel mogelijk naar het zwembad.
Ik had verwacht dat we al meteen samen in een kleedhokje zouden belanden maar Ashley kan ondanks haar zin het nog opbrengen om het nog even uit te stellen. Me bek valt open als ik der uit het kleedhokje van het subtropisch zwemparadijs zie komen. Der tieten lijken nog wel groter dan normaal in der krappe bikini. Wauw die staat je echt heel lekker Ash, zucht ik genietend als ik der zie lopen. Daar was het der ook duidelijk om te doen.
Nauw hoeft Ashley al weinig moeite te doen om me hart sneller te laten kloppen en me kut lekker nat te maken maar het is nu wel heel extreem met me gesteld. Ze plaagt me en daagt me steeds weer uit omdat ze weet dat ik der vreselijk geil van wordt.
In het bubbelbad rand ze me zo wat aan als haar hand in me bikinibroekje verdwijnt. Wild propt ze drie vingers diep in me snee en vingert me even hardhandig. Ze geniet der van en ik ook al laat ze me niet klaarkomen. Uitdagend likt ze der vingers af.
Als we op de trap van de glijbaan staan te wachten voel ik der lippen en tanden opeens tegen mijn bil drukken als ik voor der sta. Ashley heeft expres wat ruimte gelaten zo ze met der gezicht precies op de hoogte van mijn kont kwam. Ze bijt zachtjes in me bil en ik zucht. Ze weet me zo geil te krijgen met die dingen van der.
Ergens hoop ik dat Ashley zelfs zo brutaal is om me bikinibroekje opzij te trekken en met me kut te doen wat ze wil hier midden op de trap. Maar dat gaat der toch te ver.
Zodra ik de glijbaan in spring grijp ik meteen naar me kut en me tieten. Ik moet en zal klaarkomen voordat ik beneden ben. Gelukkig heb ik maar weinig nodig op dit moment en ben ik voordat ik uit de glijbaan schiet al lekker klaargekomen.

Heb je ook me je eigen gespeeld in de glijbaan?, vraag ik Ashley als ze even later ook beneden is. Nee, ik lag met me hoofd omlaag en heb de hele rit liggen zeiken als een otter zodat ik werd ingehaald door me eigen pis, lacht ze geil en ik weet dat het vast nog waar is ook.
Laten we naar het bubbelbad gaan, stel ik dan voor en even later kruip ik bij de op schoot als we in het bubbelbad zitten en de bubbels aangaan. Ik zit met der te geinen en te geilen en kijk haar opeens strak in der mooie ogen als ik me kut tegen haar buik pers en me blaas uit alle macht begin te legen.
Je bent me lekkerste en geilste bestie die ik heb, kreun ik tegen der en kus der op de mond. Ik ben je enigste bestie gekkie, hijgt ze terug. Maar wel je geilste ja, dat klopt.

Van het bubbelbad gaan we naar de sauna. Helaas kan die niet op slot maar inmiddels voel ik me eigen zo geil dat me daar nu ook al niet meer druk om kan maken.
Cornelis - 18-01-2024 om 23:48
0


Excuses voor de lange afwezigheid. Ik had even een soort van 'writer's block' en kon niet zo goed bedenken welke kant het verhaal op moest met aan de ene kant Veronica en aan de andere kant Ashley. Gelukkig zijn jullie lekker geil doorgegaan. Ik zal nog aanhaken op de schakel van Veronica, maar het lijkt mij dat ik weer terug naar huis ga

Op de parkeerplaats blijkt Veronica net zo pervers als ik te zijn en wil met haar natte kut de hamburger voeren, maar eerst neem ik haar nog eens ruw. Als ik eindelijk mijn zaad loos en mijn terug trekt, is mijn lul besmeurt met brood, ketchup en lijkt er ondanks het recente orgasme iets van een stukje hamburger in de pisbuis te zitten.

Ik laat me op mijn knieën voor haar zakken en langzaam perst ze zichzelf leeg. Hap naar hap werk ik het mengsel van broodje hamburger met zaad en kutsap weg. Het kost me zeker 10 minuten voordat Veronica helemaal leeg is. Zo af en toe, schijnen de lampen van passerende auto's over de parkeerplaats, maar wij negeren het in ons perverse exhibisionisme.
Als ze eindelijk leeg is, kom ik overeind, maar dat is voor Veronica het signaal om zich te laten zakken en mijn lul schoon te likken. Ik ben nauwelijks verslapt geweest, opgegeild door de situatie. Als Veronica eindelijk mijn lul schoon heeft, komt ze overeind. We drukken onze lippen op elkaar en ik proef weer mijn eigen zaad. Als we onze zoen verbreken, draait Veronica zich om en zonder een woord te zeggen, zonder voorspel neem ik haar vanachter. Ik stoot stevig door om dan van gaatje te wisselen en haar anaal te nemen.

De tijd lijkt stil te staan. Passerende auto's werpen met hun lichten vage schaduwen over de parkeerplaats. Luidkeels kreunt Veronica tot ik brommend klaar kom. Ik sta nog bij te komen, als ik achter me hoor: "Verdomd, dat was geil!"
Ik kijk achter me en zie 2 mannen staan. Veronica staat nog voorover gebogen en ik zeg: "Nou, als jullie willen, ga je gang. Deze slet wil haar gaatjes goed gevuld hebben."
Een paar tellen later heeft de eerste zijn lul al in de hand en drukt zichzelf een weg bij Veronica naar binnen. De mannen wisselen elkaar als een goed ingespeeld team af en neuken Veronica compleet suf. Als ze eindelijk hun zaad lozen, heeft Veronica moeite om te staan. Ze bedanken me en Veronica wankelt naar haar plek in de auto. Het laatste stuk van de reis zegt ze niks en eenmaal in haar appartement laat ze zich op de bank vallen en valt gelijk in slaap

Haar rok is omhoog en haar kutje glimt van het zaad. Ik voel mijn geilheid en laat mijn broek zakken. Woest neem ik de slapende Veronica als een beest.

De volgende ochtend ontbijten we samen en eten min of meer van elkaars lijf. We spreken af dat ik de rest van de week nog bij haar blijf en in die week beleven we geile momenten met elkaar, met zwervers, in publiek en in clubs en openbare toiletten totdat ik moet gaan.

Vol perverse herinneringen stap ik in de auto terug naar Nederland, hopend dat Ashley weer beschikbaar is.
Veronica - 22-01-2024 om 10:05
0


Uitgehongerd stort Cornelis zich op mijn volgespoten kut en begint zijn zaad en de stukjes hamburger uit schoot te vreten. En dat het hier midden op een verlaten parkeerplaats gebeurt, zal mij een zorg zijn. We zoenen zelfs enkele keren, terwijl hij zijn mond nog vol heeft met hamburger en sperma, maar niets lijkt ons te gek te zijn op dit moment. Kennelijk was de parkeerplaats ook iets minder verlaten dan gedacht, want we krijgen opeens de complimenten van twee mannen die even hebben staan toekijken. Op het moment dat Cornelis met hen begint te praten, weet ik wel weer hoe laat het is. En inderdaad kan ik binnen een paar tellen opnieuw aan de bak, wanneer hij mijn lichaam aan de twee mannen aanbiedt. Als een goed geoliede machine neuken ze me helemaal suf en spuiten me langs beide kanten lekker vol.
Dat die geile Cornelis me zelfs nog in mijn slaap wenst te neuken, neem ik allemaal voor lief. Zolang hij hier nog maar een paar dagen blijft. De seks is veel te lekker met hem, maar ik weet dat dit van korte duur zal zijn. Met mijn opmerkingen heb ik hem waarschijnlijk terug naar Ashley gejaagd. Die twee verdienen elkaar. En voor Ashley is het veel makkelijker met hem te neuken aangezien ze buren zijn, dan voor mij met Cornelis, honderden kilometers van elkaar verwijderd.
Het was leuk en het was geil, zolang het duurde, maar dit had wat mij betreft geen toekomst. Onze levens liggen te ver uit elkaar. Na eerst nog zoveel mogelijk seks met elkaar te hebben gehad, nemen we dan weer afscheid. “Je bent hier altijd welkom Cornelis, dat weet je. Even een belletje van tevoren en ik zal zien wat ik in mijn agenda kan schuiven. En voel je ook zeker niet bezwaard om Ashley en/of je dochter mee te brengen, want ik kan die twee meiden zeker wel waarderen. Maar jij en Ashley zijn gek op elkaar, dat zag ik al meteen”, zeg ik bij het afscheid.

Ik heb een week lang de slet uitgehangen voor hem. Een week lang zijn gratis privéhoertje gespeeld. En ik heb geen moer verdiend, maar wel geweldige seks gehad. En met 1 telefoontje doe ik het zo weer voor hem.

Ik zal nog vaak met weemoed terugdenken aan alle spannende en onbezonnen dingen die we de afgelopen dagen hebben gedaan en tot we elkaar weer zien, zal ik me denk ik maar moeten behelpen met het veel minder indrukwekkende pikkie van mijn baas. Maar hij wil me ten minste altijd wel neuken, dus dat is wel wat waard.
En terwijl Cornelis waarschijnlijk nog maar net terug de Nederlandse grens over is, staat mijn baas zijn ballen alweer gretig in mijn kut te legen. Het komt niet in de buurt van wat het met Cornelis was, maar het is beter dan niets. En het enige waar ik nog aan kan denken, is die geile Ashley, die zijn lekkere pik binnen de kortste keren weer helemaal voor zichzelf heeft. Het liefst zou ik nu al weer terug naar Nederland gaan en we bij hen aandienen, maar ik weet ook dat ik moet werken en dat zij tijd voor elkaar nodig hebben. Misschien dat ik binnenkort maar een korte vakantie naar Nederland moet boeken?
Ashley - 03-02-2024 om 18:51
0


Samantha en ik hebben de tijd van ons leven met elkaar. Nu haar vader er niet is en ik weer wat bewegingsvrijheid van mijn ouders heb gekregen, vier ik mijn lusten met haar. Die heerlijke geile kont van haar recht voor mijn neus op de trappen van de glijbaan. God, wat wilde ik daar mijn tanden graag in zetten. Ik smachtte naar de heerlijke geile smaak van haar kontgaatje. Maar dat het op dit moment hier niet kon, dat snapte zelfs ik nog wel, ondanks mijn gruwelijke verlangen naar Sammie.
Wijdbeens ging ik op mijn rug en met mijn hoofd naar beneden de glijbaan af. Mijn bikini lekker opzij getrokken, mijn vingers mijn schaamlippen van elkaar drukken en schaamteloos een grote goudgele boog wegschietend uit mijn kut. Het was leuk om af te remmen in de glijbaan zodat ik werd ingehaald door mijn eigen pis. Het maakte mijn haren vast wel nat, al kwam dat ook door het water van de glijbaan zelf. Ik wist dat mijn pis er was, al proefde ik er door de verdunning en het chloor niets van.

Sammie en ik hitsten elkaar in het bubbelbad nog veel meer op en gingen uiteindelijk naar de sauna. Daar proefde ik uiteindelijk de pis wel, die Samantha maar wat graag en ruimschoots over mijn gezicht liet stromen. Ik dronk zoveel mogelijk van haar golden shower op en genoot ervan hoe nat ze mijn haren ermee wist te maken. Onze (plas)seks spelletjes gingen nog even door, totdat we beiden geen druppel meer over hadden om aan de ander te geven.
Tien minuten later zat Samantha dubbelgevouwen voorover op het kleine bankje van het krappe kleedhokje en deed mijn tong waar het voor gemaakt was: haar knijpende kontgaatje zo diep en zo grondig mogelijk uitlikken.

“Je maakt me gelukkig Samantha. Net zoals je vader doet”, bekende ik haar eerlijk. Ik wist niet of het echt was wat ze wilde horen, maar zo voelde het wel voor me. Als dank kreeg ik nog wel een grote klodder speeksel in mijn mond gespuugd door haar. “Ik hou ook van jou Ash”, lachte Samantha, die de boodschap begreep.
Eenmaal thuis kreeg ik mijn telefoon weer terug en het eerste wat ik deed, was een selfie van mijn kontje maken en die naar Cornelis sturen. “Ben zeer snel weer geheel voor je beschikbaar. En ik heb je fucking gemist, dus hoop dat je klaar voor me bent”, stuurde ik hem met de geile selfie mee.
“Onderweg uit Brussel. Met een stijve van hier tot Tokio”, stuurde hij alleen maar terug. Mijn heerlijke neukmachine was dus weer terug onderweg naar mij. Veronica had hem laten gaan en daar was ik haar dankbaar voor. Zo dankbaar, dat ik haar dat nog wel eens op mijn eigen manier zou laten blijken.

Max is weer laaiend enthousiast als ik weer thuis kom, zoals hij de laatste dagen wel vaker was als ik thuis kwam. “Sorry jongen, vandaag niet. ten minste niet nu, want de buurman mag eerst”, moet ik het arme dier teleurstellen. Alsof hij het nog begrijpt ook, druipt hij meteen af naar zijn man en begint uitvoerig zijn pik en ballen te likken. Dat is precies wat ik bij de buurman zal gaan doen. Dat en nog veel meer.

“Ashley, je vader en ik zijn vanavond weg. Kunnen we er op vertrouwen dat je niet meteen met die vriendin van je gaat lopen vozen?”, vraagt mijn moeder onder het eten. Volgens mij heeft mijn vader nog geen idee van wat er speelt en van wat mijn moeder inmiddels weet, want die kijkt ons echt zo stom aan. Het is ook voor het eerst dat mijn moeder de naam van Samantha niet lijkt te durven uitspreken. “Nee mam, is goed. Ik ga niet naar Sam en ik zal haar ook niet hier uitnodigen”, zeg ik haar in alle eerlijkheid. En dat kan ik ook gemakkelijk beloven nu, want ik zie de auto van de buurman voorbij rijden. Nee, vanavond zal ik beslist niets met Samantha afspreken of ondernemen. Maar me het licht uit m’n ogen laten neuken door haar vader, daar is met geen woord over gesproken. En ik zal mezelf nu toch wel een beetje moeten bewijzen tegenover die heerlijke dame in Brussel. Maar hij is natuurlijk niet voor niks terug gekomen. Met een stijve van hier tot Tokio…
En dus sta ik al bij Cornelis op de stoep in een weinig verhullend pakje als mijn ouders nog maar koud de straat uit zijn gereden. “Ik heb je gruwelijk veel gemist geile dondersteen”, hijg ik gretig tegen de buurman als hij de voordeur opent en ik dwing mezelf meteen bij hem naar binnen de gang in. Met een klap slaat de voordeur achter me dicht.
Cornelis - 06-02-2024 om 23:00
0


Ondanks de week vol seks voelde ik me compleet opgeladen als ik weer terug naar huis rijd. Op het beeldscherm van mijn auto zie ik dat ik een app-je van Ashley krijg. Ik laat het app-je voorlezen en dicteer dan mijn antwoord: “Onderweg uit Brussel. Met een stijve van hier tot Tokio”.
Daar was geen woord van gelogen. Ik verlangde naar haar blonde ranke lijf en wilde niks liever dan genieten van haar. Het is nog een knap eind terug, maar mijn fantasieën laten de tijd voorbij vliegen. Als ik eindelijk de straat in rij, zie ik de auto van Ashley's ouders staan. Een beetje teleurgesteld parkeer ik de auto, pak mijn spullen en ga naar binnen.

Uitgebreid douche ik me en ik sta me nog af te drogen als ik deurbel hoor. Snel schiet ik een badjas aan en open de deur. Voor me staat Ashley gekleed in te krap wit blouseje met daaronder een grijs geruit plooirokje, wat ook net te klein lijkt. Als een schoolmeisje prijken er een paar witte kniekousen onder. Bij deze aanblik voel ik mijn lul al verstijven onder de badjas. Hijgend begroet ze me: “Ik heb je gruwelijk veel gemist geile dondersteen” om het volgende moment naar binnen te stappen. Ik zwiep de deur dicht en antwoord hees: "Ik jou ook". Ik druk mijn lippen op de hare, waarna onze tongen elkaar vinden. Voel opwindingen laten we daar in het halletje onze handen over elkaars lijf glijden. Mijn handen laat ik direct naar haar billen gaan en zitten al snel onder haar rokje, waar ik haar billen masseer en uit elkaar trek.

Ashley's handen hebben ondertussen mijn badjas losgetrokken en ze trekt het over mijn schouders heen. Om haar te helpen laat ik haar billen los, waarna de badjas op de grond dwarrelt. Naakt sta ik voor Ashley met mijn stijve lul gericht op haar. Ik voel het speeksel in mijn mond en druk mijn lippen op de hare om het in haar mond te laten lopen. Met een geile glimlach verbreken we onze zoen en ik voel haar hand om mijn lul, als ze zegt: "Je hebt me er goed bij genaaid bij mijn ma!"
Hijgend zeg ik: "Ik weet het, ik ben fout geweest! Ik zal het goed maken."
Ik draai haar om en gewillig bukt Ashley voorover tegen de voordeur, waarop ik op mijn knieën achter haar ga zitten. Ik wip het korte rokje omhoog, trek haar billen uit elkaar en begin haar ster intens te likken. Ik voel hoe haar sterretje langzaam minder weerstand geeft en trek dan met 2 vingers haar kontje open om haar binnenste te likken. Vol overgave lik ik haar, proef ik haar en wil verder gaan, maar weet niet of dit voldoende een goedmakertje is of dat er meer voor nodig is.
Ashley - 11-02-2024 om 17:35
0


Het kwam vast niet als een verrassing voor de buurman dat ik lekker hoerig en in makkelijk toegankelijk kleding bij hem op de stoep stond. Hij mocht me nemen, eindelijk weer na al die dagen van afwezigheid. Hij MOEST me nemen. Ik snapte het volledig dat hij zijn lusten op de mooie Veronica had afgereageerd. Maar nu was het toch echt weer mijn beurt.
En alsof Cornelis zich schuldig voelde, zeker toen ik hem nog maar eens inwreef wat voor een kutstreek hij me geflikt had, probeerde hij het goed te maken met mij. Een schuldbewuste en vooral intense rimjob als begin van onze goedmaak seks. Zo kende ik de buurman weer. Hij likte me diep, intens en vooral heel erg lekker. Maar hoeveel ik er ook van genoot, ik ging natuurlijk nooit maar zomaar toegeven dat dit al genoeg was om alles weer te vergeten en te vergeven. Nee, daarvoor moest hij echt wel een heel stuk verder voor gaan.
“Geef me je tong. Ik wil mijn eigen reet op je tong proeven”, hijgde ik tegen hem en probeerde de buurman aan zijn haren achter me overeind te trekken. Ik drukte mijn uitgestoken tong tegen zijn natte tong en likte er over. “Hmm, lekker. Maar ik proef mezelf nog veel te weinig”, lachte ik zo dominant mogelijk en duwde hem terug omlaag. Met hereende kracht zette Cornelis de rimjob voort, dieper en intensiever dan daarvoor. Ik controleerde nog enkele keren de smaak op zijn tong en gaf uiteindelijk toe dat het wel goed was. Mijn kontje was kennelijk te schoon op dit moment om nog meer smaak aan zijn tong toe te voegen, want dieper kon zijn tong gewoon niet in mijn reet steken.

“Vergeet mijn kut maar. Die is zaterdag weer helemaal van jou. Hou het nu maar bij mijn kontje, want daar ben je lekker mee bezig”, gromde ik toen zijn beide duimen diep in mijn aars verdwenen en hij mijn kontkaken met kringspier en al maximaal van elkaar probeerde te scheuren.
Ik strekte mijn benen, greep mijn enkels vast en liet me diep voorovergebogen met mijn rug tegen de muur drukken tegen de buurman. “Neem me in mijn nauwste gaatje”, kreunde ik verlangend, “maar waag het niet om die duimen uit mijn reet te halen”.
Toen stootte de buurman als een volleerde biljarter zijn grote harde paal tussen zijn duimen door mijn kontgaatje in. Zijn snoeiharde penetratie in mijn kont liet me mijn kut opensplijten, iets dat ik ondersteboven prima kon zien. Zijn zware kloten sloegen meteen hard tegen mijn kutlippen op het moment dat hij mijn kontje begon te pompen. Binnen no-time kwam ik krijsend, spuitend en piesend klaar en spoot mijn eigen vocht hard tegen mijn topje en in mijn gezicht. “Niet stoppen schat”, was het enige wat ik nog wist uit te brengen en me helemaal overgaf aan het genot van deze onstuimige anale beurt.
Cornelis - 12-02-2024 om 00:12
0


Perverser dan ooit hijgt Ashley: “Geef me je tong. Ik wil mijn eigen reet op je tong proeven”
Ze likt over mijn tong en duwt me omlaag. Opgewonden lik ik haar kontgat. Ik proef haar en mijn geiligheid neemt toe. Ze likt mijn tong nog een paar keer en haar verdorvenheid maakt me alleen maar geiler. Van geiligheid kom ik bijna klaar, als Ashley zich plots in een moeilijk standje werkt. Tot deze avond dacht ik dat dit standje alleen voor porno gereserveerd was, maar de jonge Ashley laat hier in het halletje zien, dat zij ook wel wil.

Als een beest pomp ik in haar kontje, waarop Ashley luidt kreunt bij iedere stoot. Ik stond al op springen en houdt het gewoon niet, zeker niet als Ashley met een luide kruis klaar komt. Ik spuit mijn zaad diep in haar, terwijl ik haar straal pis tegen mijn ballen voel kletsen. Hijgend kom ik overeind en kijk neer op Ashley. Haar blouse is nu doorweekt en haar ronding zijn goed te zien. Glimlachend kijkt ze me aan, waarop ik mijn hand uitsteek en haar overeind trek. Haar rokje valt over haar billen.
Schichtig kijk ik door het smalle raampje van de deur of iemand ons gezien of gehoord heeft. Het lijkt mee te vallen, alhoewel die hond van Ashley luidkeels blaft. Aan haar hand neem ik Ashley mee naar de woonkamer, waar ze zich op de bank laat vallen. Met nog een halve stijve kniel ik boven haar en brom: "Die paal is een stuk dieper naar binnen geweest, dan proef jij je zelf zeker wel."

Haar mondje opent als vanouds en al snel zit mijn lul diep in haar. Genietend sluit ik mijn ogen, benieuwd naar het resulaat van deze ronde.
Ashley - 17-02-2024 om 16:52
0


Godver, wat neukt die vent toch schandalig lekker. En wat heb ik die grote lans en volle kloten van hem gemist. En stiekem heeft hij mij toch ook wel een beetje gemist denk ik, zo te voelen aan de manier waarop hij mijn kontje genadeloos staat te palen. Met eenzelfde dierlijke drift als Max staat Cornelis mijn kontje keihard te pompen. Zijn intensiteit doet in elk geval niet onder voor die van Max, al heb ik die nog nooit in dit nauwe gaatje weten te ervaren.
Het behang schuurt rauw tegen mijn blote onderrug, maar dat mag de pret niet drukken. Cornelis laat zich heerlijk bij me gaan en leeft zich helemaal uit op mijn kontgaatje. Net zolang tot zijn kokende zaad zich een weg in mijn knijpende schacht vind.
Kletsnat kom ik weer overeind, druipend van het zweet, mijn kutgeil en mijn pis. Het zit werkelijk overal. Het is maar goed dat mijn ouders niet thuis zijn, want als ze ons al niet zelf tekeer hadden horen gaan, dan had het geblaf en gehuil van Max ons wel verraden. Als een geile jaloerse wolf laat hij ons weten dat hij er ook nog is en dat hij alles weet van wat hier gebeurd. De buren aan de andere kant van de geschakelde twee-onder-1 kap kunnen ons denk ik niet hebben gehoord, en anders maar wel. Als het ze niet bevalt, doen ze hun oren maar dicht.
“Max is geloof ik een beetje jaloers op de buurman”, lach ik plagend wanneer Cornelis me meeneemt naar de woonkamer en me plaats laat nemen op de bank. Hij lijkt echter geen aandacht te hebben voor mijn opmerking. Met dit gewillige sletje op zijn bank is de hond van de buren wel het laatste waar hij aan wil denken. In tegenstelling tot het gewillige sletje op de bank…

"Die paal is een stuk dieper naar binnen geweest, dan proef jij je zelf zeker wel", hijgt hij nog na en geeft daarmee aan, wat er van mij verwacht wordt.
Half bedwelmd door de heerlijke geile geur van mijn eigen kontje op zijn nog steeds behoorlijk harde lul, opent mijn mondje zich als vanouds en als vanzelfsprekend. Met mijn geile darmsappen op zijn leuning smaakt zijn pik pas echt voortreffelijk en al snel zit zijn lul diep en volledig in mijn mond en keel. Ik lig onderuitgezakt op de bank , met mijn hoofd iets omhoog tegen de rugleuning. Cornelis zit over mijn tieten gekropen en klemt mijn gezicht stevig tussen zijn grote sterke handen. Onrustig begint hij mijn mond te neuken en propt zijn heerlijk staaf keer op keer voor mijn gevoel via mijn achterhoofd en nek weer naar buiten. Kokkend, kwijlend en slurpend onderga ik dit genot, grijp zijn blote billen stevig met beide handen vast en plaag zijn anus en ballen, terwijl ik hem zelf ook zo diep mogelijk in mijn gezicht druk. Cornelis geniet met gesloten ogen, en ik voel zijn lul harder en harder worden.

“Blijft die hond janken?”, vraagt de buurman me dan duidelijk afgeleid. “Die is gewoon jaloers. Dat beest doet weliswaar de hele dag niets anders dan zijn eigen pik en ballen likken, maar hij wil gewoon liever dat ik het bij hem doe, net zoals jij”, lach ik hardop en duw hem van me af. Zijn lul is nu weer zo hard als staal en mijn kont stelt me nog steeds in staat om te kunnen zitten, dus ook die is er weer helemaal klaar voor.
Liggen op zijn rug, hurk ik over hem heen en rijg mijn kontje aan zijn heerlijke lul. Hij hoofd eventjes helemaal iets te doen. Alleen maar te liggen, er te zijn en zijn lul voor mij beschikbaar stellen. Ik ga helemaal los op zijn staaf in mijn darmen en iedere keer dat ik klaarkom, schiet ik naar voren en laat mijn kut het vocht over zijn gezicht en geopende mond uitstorten.

Wanneer ik mijn kutgeil en pis voor de zoveelste keer in zijn mond heb gespoten, tilt Cornelis me onverwacht omhoog en legt me op m’n buik op de rugleuning. Hij komt overeind en trekt me naar de zijkant van de bank. Met één voet op de grond en de andere op de zitting van de bank, prijkt mijn openstaande kontje in zijn richting.
Soepel floept zijn hand in mijn kontgaatje, tergt het alsmaar minder nauwe gaatje eventjes, vult het gapende gat met speeksel en met weet ik wat niet meer en begint me dan opnieuw in mijn kontje te nemen.
“Je bent echt ziekelijk geil Ashley. Heerlijk!”, hijgt hij zwaar, terwijl hij stevig aan mijn haren trekt en mijn kontje nu echt de vernieling in probeert te neuken. Proberen ja, maar slagen? NEE! Ik kan beslist meer hebben dan dit. Maar voor nu is het echt wel meer dan voldoende en bulderend laat ik hem voor een tweede keer mijn kontje volspuiten met zijn heerlijke zaad.
“Mijn ouders zijn dit weekend weg. Dus als je zin hebt? We zouden naar een seksclub kunnen gaan? Of hier blijven en de meest zieke seksspelletjes met elkaar spelen? Misschien met Sammie erbij? Of met die mannen die laatst bij je kwamen kaarten toen Veronica er was? Ik heb er geen moeite mee om all-in te gaan, dat weet je”, stel ik hem voor, terwijl ik tevergeefs nog iets van mijn doorweekte kleding probeer te maken.

“Wat het wordt, laat ik je nog wel weten. Heel snel”, kreunt Cornelis tevreden en bezegelt ons afspraakje door me nog maar eens lekker uitgebreid in mijn geopende mond te tuffen. Cornelis lijkt weer helemaal verliefd op me te zijn, op mijn lichaam en geile uitspattingen in elk geval. Misschien dat we binnenkort toch maar eens voorzichtig mijn ouders moeten gaan inlichten over de werkelijke situatie tussen dochterlief en de buurman en diens dochter.

Nog geen halve minuut later ben ik weer thuis, waar ik word besprongen door een naar zijn idee verwaarloosde herdershond. En letterlijk besprongen bedoel ik daar dan mee. Even is onze relatie tussen baasje en huisdier volkomen verstoort en ben ik duidelijk niet de meerdere hier. Max blaft dreigend, bijt in mijn rokje en schuurt het stukje stof van mijn kont. Hij begraaft zijn koude snuit tussen mijn billen en begint het lekkende zaad van de buurman op te likken.
En hoe minder zaad er nog over is om tussen mijn billen weg te lekken, hoe meer vocht er langs mijn dijen omlaag sijpelt. Met zijn geweldige tong weet Max me weer helemaal naar zijn zin te schikken en met pijn en moeite weet ik nog naar de trap te kruipen.
Met een klap slaat zijn voorpoten naast mijn gezicht neer op de derde trede en jaagt zijn lekkere grote hondenpik al tot in mijn baarmoeder. Liever had ik zijn pik een keer in mijn toch al omgeploegde en uitgewoonde kontgaatje ervaren, maar ook dit is zeker geen straf.
Na een wilde en voor zijn doen lange beurt, spuit Max mijn kutje voel en zodra we niet langer met elkaar verbonden zijn, ga ik naar boven en spring onder de douche. Dan ook pas kleed ik me uit, zodat het meeste vocht ten minste al meteen uit mijn kleren is weggespoeld.
“Max, kom je bij het vrouwtje boven slapen?”, fluister ik zachtjes tegen de hond beneden in de gang als ik wil gaan slapen en mijn ouders nog steeds niet thuis zijn. Zachtjes, alsof ik een prinses opgesloten in een toren ben en Max een elegante ridder die mij stiekem komt bezoeken, sluipt het dier naar boven en komt bij me op bed liggen.
“Alleen slapen hoor”, wijs ik het slimme dier op zijn plek. Ik wil niet dat mijn ouders er achter komen wat er zo nu en dan tussen ons speelt.
Cornelis - 11-03-2024 om 23:44
0


Als Ashley weg is, open ik een fles wijn en neem plaats op mijn luie stoel in de woonkamer. Mijn gedachten gaan terug naar de geile afgelopen uren en het was alsof Ashley geiler was dan ooit. Het was alsof ze mij bijna dwong om haar in haar mond te neuken en dan die spuitende orgasmes, zo extreem was het niet eerder geweest.

De striemen op de zijkant van haar lijf, ter hoogte van haar borsten waren met niet ontgaan. Vreemd genoeg zaten ze aan beide kanten op nagenoeg dezelfde plek. Ik kon het me bijna niet voorstellen, maar zou ze het echt met die hond gedaan hebben.

Al overpeinzend zat ik nog na te denken over wat ze op het eind gezegd had: “Mijn ouders zijn dit weekend weg. Dus als je zin hebt? We zouden naar een seksclub kunnen gaan? Of hier blijven en de meest zieke seksspelletjes met elkaar spelen? Misschien met Sammie erbij? Of met die mannen die laatst bij je kwamen kaarten toen Veronica er was? Ik heb er geen moeite mee om all-in te gaan, dat weet je”
Haar woorden galmden nog na in mijn oren. Sam erbij was niet echt een optie, want ze was alleen op vrouwen gericht. Tjemig, had ze het meegekregen met Veronica... Dat was wel geil geweest en laat ik wel wezen: Asley is nog jonger. Alleen had ze me een tijdje die donkere jongen niet snel afgewimpeld...?

Langzaam begon er een plan te vormen en ik appte haar: "Zorg voor een oppas voor de hond! Ik verwacht je aan het begin van de avond. Kleed je in je kortste rokje, hoge hakken, kwart cup BH en een lekker blousje"
Denkend aan haar voelde ik mijn lul al weer hard worden. Nu moest ik alleen nog bedenken wat ik met haar zou gaan doen. Die zieke seksspelletje leken me wel wat, maar nog een avondje pokeren was ook niet verkeerd... Het was alleen de vraag of alle mannen zo ziek van geest als ik waren.

Ik begon mijn vrienden uit te nodig en op het moment dat ik een volgende naam opzocht, zag ik de naam van een oom van Ashley. Ooit ontmoet op een feestje en zijn nummer gekregen omdat hij me wel eens kon helpen met wat klusjes. Ik bedacht me geen moment en nodigde hem uit en vertelde hem vooral zijn broer of zo ook mee te nemen. We zouden zeker met 5 man zijn.

Als ze weg gingen, dan wilde ik ons op laten sluiten en wel op zo'n manier dat we maar in één ruimte konden. Eigenlijk vond ik mijn eigen huis ongeschikt en appte dus of een vriend, een makelaar, ons kon opsluiten in een verlaten pand, zonder werkende douche en zo.

Fantaserend viel ik in slaap en de volgende ochtend voelde ik me geiler dan ooit. Vreemd genoeg kreeg ik voor het eerst in 20 jaar weer behoefte om te roken, maar kon me nog net bedwingen. De dag ging tergend langzaam voorbij.
Ashley - 22-03-2024 om 16:42
0


Ik had geen idee wat het weekendje met de buurman zal brengen, maar dat het geil zou worden, stond voor mij nu al vast. Kortste rokje, hoge hakken, kwart cup BH en een lekker blouseje, luidde zijn kledingvoorschrift.
Een intense likbeurt aan de geile kut van mijn beste vriendin Samantha, was de eis die zij mij had gesteld om op onze hond Max te passen, terwijl ik juist geile spelletjes met haar vader zou hebben. Nu mag Samantha me er altijd voor wakker maken om mij haar te laten beffen, dus erg vond ik het zeker niet.

Na Sam een hete afscheidskus te hebben gegeven en haar alles over onze hond Max had uitgelegd (nou ja, niet echt ALLES natuurlijk, hihihi) stond ik te popelen bij de buurman op de stoep.

Hij keurde mijn outfit en het werd gelukkig goedgekeurd. Hij nam me mee naar een verlaten woning in aanbouw. Geen idee wat hier de bedoeling van was, maar daar zou ik vast wel achter komen. Er was wel elektriciteit, maar geen stromend water. Althans, geen heet water, want de cv was nog niet aangesloten. De koelkast was goed gevuld en in een van de lege kamers stond een grote pokertafel. Zijn plan was duidelijk. Vandaag zou er gepokerd worden en ik mocht de bank of bediende van de gasten zijn. Ik ging er namelijk niet van uit dat ik mocht meespelen. Ik was het zuiver voor het vermaak, net zoals Veronica dat enige tijd geleden ook was geweest. Wildvreemde mannen zouden zich aan mij gaan vergrijpen vanavond, zo vermoedde ik. Althans voor zover ik Cornelis kende dan. En waarschijnlijk zouden er vanavond ook meer spelers zijn dan toen Veronica deze discutabele maar o zo geile eer had. De buurman probeerde de mooie vrouw uit Brussel en mij tegen elkaar uit te spelen waar hij maar kon. Maar ik zou me niet laten kennen. Cornelis kreeg weer eens de slet van zijn dromen, want dat had hij wel verdiend.

De deurbel ging en ik werd geacht de deur te openen en de uitgenodigde gasten welkom te heten. Stuk voor stuk wildvreemde mannen, die vooraf door Cornelis waren ingelicht over wat voor een superslet hij voor vandaag had geregeld. ten minste zo bekeken de mannen mij. De laatste twee mannen echter waren zeker niet wildvreemden voor mij. Die geile klootzak van een buurman had mijn twee eigen ooms uitgenodigd voor vandaag, alsof hij wilde zien hoever ik werkelijk bereid was te gaan. Nu zijn die twee ooms gelukkig niet heel vervelend om te moeten zien. We keken elkaar wel een beetje verbaasd aan, maar lieten verder niet direct iets blijken tegenover de andere aanwezigen. “Serieus Cor, ons eigen nichtje?”, hoor ik mijn ene oom tegen de buurman fluisteren. Hij knikte trots. “Een slet eerste klas. Echt waar. Je zult het wel merken, als jullie dat ten minste durven”, pochte hij met mij.
“Als jullie je mond dichthouden tegenover papa en mama, dan doe ik ‘m vanavond juist extra goed open voor jullie”, fluisterde ik krols tegen mijn ooms. Na alles wat ik had gedaan, zeker de dozijn keer dat ik mij door mijn eigen hond had laten naaien, was seks met mijn ooms wel een stuk minder erg. “Godver Ash, ik wist niet dat jij zo’n geile sloerie was”, zuchtte mijn oom en propte pontificaal te midden van iedereen zijn tong in mijn mond. Niemand die nu nog zou merken dat wij oom en nicht waren, althans niet aan de manier waarop we elkaar geil stonden te tongzoenen.

De kaarten werden geschud en ik serveerde de mannen hun drankjes. Ik was daar puur het geile krolse katje waar de mannen vrij spel mee hadden. Regelmatig lagen handen dan ook op onzedige plekjes als ik een nieuw drankje kwam brengen. Me op een dergelijke manier door die kerels laten betasten, maakte me heter en heter. Het mondde uiteindelijk uit in een korstonde “verkrachting” tegen het aanrecht door een van de mannen. Geen idee wie het was, maar zijn pik voelde wel goed. Jammer dat hij al zo snel in mij klaarkwam, maar kennelijk had hij het meer nodig dan ik. Dat het in elk geval niet de buurman was, dat voelde ik wel aan de grootte van zijn pik, of aan het gemis aan grootte beter gezegd.
Een nieuwe ronde drankjes was aanleiding voor enkele mannen om nu ook wat verder te gaan. Ik keek geil en ondeugend omlaag naar de man die zijn vingers in mijn grotje liet verdwijnen en voelde dat daar al een wolk sperma in zat. “Sorry, iemand was je voor schat”, grijnsde ik trost en geil.

Keer op keer keek ik hoopvol naar de buurman, want ik wilde seksen. Maar hij gebood me om me voorlopig in te houden. “Geduld schat, straks mag je los”, lachte hij en gaf me een tik op mijn kont. Alsof ik een gevaarlijk beest was dat in toom diende te worden gehouden door hem.

Of mijn aanwezig een slechte invloed had op zijn spel of dat Cornelis expres meer en meer begon te verliezen, weet ik niet. Maar het resultaat was wel naar mijn bekkie, want uiteindelijk had hij zoveel verloren dat hij besloot om mijn lichaam in te zetten in een schijnbaar wanhopige poging alles of niets.
Cornelis - 31-03-2024 om 01:08
0


De dag leek eindeloos lang te duren, maar eindelijk was het moment daar. Ashley stond voor de deur en ik bewonderde haar uitgebreid. Haar tepels priemden nu al door haar blouse, haar rokje was te kort en haar benen leken eindeloos door haar hakken. Het liefst had ik haar ter plekke genomen, maar ik hield me in en niet veel later zaten wij in de auto onderweg naar een afgelegen woning in aanbouw. Het was meer een bungalow, nog net geen villa, ergens in de middle of nowhere.

Als we er komen, is er nog niemand en na een korte rondleiding is het Ashley wel duidelijk. Eigenlijk is zij een bron van afleiding bij poker, maar daar gaat het me niet om. Iedere man, die ik uitgenodigd heb, heeft eigenlijk een bedenkelijke reputatie.
Stuk voor stuk druppelen de mannen binnen en tot slot komen Ashley's oom als laatste aan. De verbazing is van hun gezichten te lezen, maar na een korte introductie zoent een oom haar vol op haar mond, wat ze vurig beantwoordt. Ik zie haar tepels reageren.

We gaan aan de tafel zitten en de drank vloeit rijkelijk. Ik zie dat menigeen zijn handen soms op de billen legt van Ashley of even aan de binnenkant van haar benen zit. Tja, daar komen ze normaal niet weg mee, maar nu... Als Ashley weer naar de keuken gaat, zie ik Fred opstaan en haar achterna gaan. Ik kan het nog net volgen door de deur, die op een kier staat.Voorover gebukt om in de koelkast te grijpen, is haar kutje goed zichtbaar voor Fred. Brutaal haalt hij zijn lul uit zijn broek en penetreert haar. Ze kan nog net het aanrecht grijpen, terwijl Fred zich naar een orgasme stoot. Hij loost zijn zaad en laat haar onbevredigd achter.

Als ze weer binnen kort kijk ik haar aan en ik zie haar blik. Ze is niet klaar gekomen, maar het bevalt haar om een lustobject te zijn.

De avond vordert, net zoals het spel, maar mijn verliezen nemen toe. De belangrijkste reden is eigenlijk dat ik geil als boter ben. Ik mag zelf delen en ik deel mezelf een fatsoenlijk hand met kaarten en wil dolgraag de inzet verhogen. Dit is het moment om van Ashley goed gebruik te maken.
"Mannen, ik wil raisen, maar ben door het geld heen. Ik weet het goed gemaakt. Ik raise met 300 euro en in ruil daarvoor mogen jullie je zaad in mijn slet lozen!"
De reactie is een hoop gemompel in de trend van dat ze dat sowieso wel zouden doen, maar ze stemmen in. Zo waar gaan ze ook nog allemaal mee. Als ik mijn kaarten omdraai, zien ze mijn royal flush. De boze reacties van de mannen verrassen me toch een tikkeltje, zeker als iemand zegt: "Verdomme, hoe dan? Heb je zitten steken?"
Het volgende moment zie ik een aantal overeind komen en word ik vast gegrepen. Na een korte worsteling hebben ze me vast gebonden aan een balk van het dak.

"Die slet van je zal je schuld moeten betalen" sist Fred. Ondertussen draaien de ooms van Ashley al om haar heen. Moeiteloos weten ze haar tengere lijf op de pokertafel te leggen. Haar mini-rokje schuift omhoog, waardoor haar kale kut zichtbaar wordt. De eerste oom laat zijn broek zakken en penetreert haar. "Godsamme, je kut is net zo lekker, als je moeders kut!"
De andere oom trekt haar blouse opzij, waardoor haar kleine borsten zichtbaar worden. De mannen laten stuk voor stuk hun broek zakken en niet veel later is Ashley man voor man aan het pijpen.
Mijn geilheid neemt toe en mijn broek staat strak gespannen. Iemand ziet het en trekt mijn broek naar beneden. "Kijk slet, die vent van je geilt erop dat jij genomen wordt!"
Even zie ik Ashley naar me kijken en vervolgens nog feller pijpen. De matrassen, die ik tegen de muur had staan, worden op de grond gegooid. Man na man neemt Ashley en tot ze allemaal minstens tweemaal of meer klaar gekomen zijn. Haar lijf glimt van het zaad. Nu maken ze me los: "Dus jij bent gek op deze slet, laat maar zien, likken klootzak!"

Op mijn knieën zit ik tussen Ashley's benen en begin haar kutje schoon te likken. Haar kutje druipt van haar vocht en het zaad van de mannen. De ranzigheid maakt mij alleen maar geiler en mijn lul staat strak. Het zaad is tot op haar kontje gedropen. Ze helpt me door met haar handen haar knieën te pakken, waarna ik haar anus begin te likken.

Een aantal mannen vertrekken ondertussen, waarbij iemand zegt, dat hij mijn auto meeneemt als afbetaling. Het gaat langs me heen en ik blijf likken. Haar ooms blijven nog en als ik opzij kijk, zie ik hoe ik gefilmd wordt, terwijl ik haar kontgat lik. Het daarop volgende moment voel ik een druppel speeksel op mijn eigen anus, waarop ik zelf gepenetreerd wordt. Fuck, dit was me nog nooit gebeurd.
Ashley - 01-04-2024 om 16:10
0


"Mannen, ik wil raisen, maar ben door het geld heen. Ik weet het goed gemaakt. Ik raise met 300 euro en in ruil daarvoor mogen jullie je zaad in mijn slet lozen!", stelt Cornelis voor. EINDELIJK!!! Ik mag los en ik mag mijn inwendige slet de vrije loop laten! Hoewel ik mij de avond anders had voorgesteld, kan ik mijn geluk niet op, want ik weet dat ik gruwelijk genomen ga worden door de mannen. Ongeacht wat het pokerspel de heren brengt.

"Die slet van je zal je schuld moeten betalen", sist een van de mannen tegen mijn buurman. Zijn winnende royal flush valt niet bepaald in goede aard bij de mannen, waarop Cornelis wordt overmeesterd en aan een van de dakbalken wordt vastgebonden. Mijn bloedeigen ooms draaien ondertussen al hitsig om mij heen. Moeiteloos weten ze mijn tengere lijf op de pokertafel te leggen waarop mijn minirokje omhoog schuift en mijn kale kutje zichtbaar wordt. Oom Harry laat zich nu niet meer tegenhouden, laat zijn broek zakken en penetreert mijn kutje. "Godsamme, je kut is net zo lekker als je moeders kut!", gromt ome Harry geil als hij zijn lul tot aan de wortel in mijn spleet perst en me stevig begint te neuken. Het is een opmerking die ik nog wel hoor, maar die niet echt tot me doordringt op dit moment. Zijn lekkere lul daarentegen dringt maar al te goed tot me door. In me door, liever gezegd. Ondertussen heeft ome Kees mijn blouse opzij getrokken en mijn tieten tevoorschijn gehaald. De overige mannen laten nu ook stuk voor stuk hun broek zakken en niet veel later heb ik het hartstikke druk met de mannen pijpen. Ik wil die pikken maar wat graag zuigen. Niet alleen omdat ik weet dat Cornelis er op kickt als ik dat voor zijn ogen doe, maar meer omdat ik nieuwsgierig ben naar welke man mij in de keuken had genomen.

Bij de derde of vierde pik die ik in mijn mond neem, proef ik de duidelijke smaak van een kut. Van mijn kut! “Jij dus”, sis ik alleen maar met een geile lach als ik mijzelf op de pik van Fred proef.
Vanaf nu ga ik helemaal los op al dat lekkere neukvlees en laat me vol overgave door al die mannen misbruiken. Het enige dat ik wil is voor mijn buurman de ultieme slet zijn, waarmee ik zijn goedkeuring en liefde hoop te winnen. Voor de meeste mannen is het thuis ook allang geen seksueel paradijs meer, want zijn maken dankbaar gebruik van mijn ongekende bereidheid tot seks. Ik word eindeloos genomen in talloze standjes, zowel op de pokertafel als op de matrassen die op de grond zijn gelegd. Er lijkt werkelijk geen eind te komen aan de lust van de mannen op dit moment. Ik presenteer me niet alleen als ultieme slet voor mijn buurman, maar voor al die mannen. Met mijn hete lichaam moet ik de schulden van Cornelis tot de allerlaatste cent afbetalen. En dat doe ik graag en dat doe ik goed!

Alle mannen komen zeker twee keer klaar bij me. In me en over me. Ik druip van het zaad en het zit echt overal wanneer ome Kees mij plots vastgrijpt en me over hem heen trekt. Opnieuw beukt zijn lekkere pik in mijn grotje. Even later hoor ik ome Harry achter me hijgen. “Trek die reet ’s van d’r open broertje. D’r moeder wilde dit nooit, maar deze slet heeft volgens mij geen grenzen”, hijgt hij tegen ome Kees, die daarop meteen mijn kontkaken zo ver mogelijk van elkaar trekt. “Hebben jij en mamma…? Hebben jullie en mamma…? OOOOH FUCK!!!”, hijg ik het uit als ik door mijn eigen ooms langs beide kanten gevuld word. “Van wie denk je dat je dit sletterige gedrag hebt? Niet van ons broertje hoor. Je moeder lijkt nu heel braaf, maar hing vroeger maar wat graag de slet uit, op haar manier dan. Want het stelt niets voor vergeleken bij wat jij allemaal laat zien”, hijgt ome Harry, terwijl hij mij samen met zijn broer als een goed geoliede machine heerlijk neukt. “Maar na zowel mij als Harry jarenlang leeg gemolken en tegen elkaar uitgespeeld te hebben, koos ze uiteindelijk toch voor de zekerheid van de goede baan van ons jongste broertje. Zet je maar even schrap meissie, want ik ga die malse reet van je even echt goed en hard penetreren”, kondigt ome Harry aan.
Ik krijg een paar hemelse penetraties van het zuiverste water voor mijn kiezen (of kont eigen beter gezegd), wat mij stuiptrekkend op het ultieme eindstation laat afrazen. Maar dat gaat het mis. Harry wil mijn reet weer snoeihard penetreren, maar mist zijn doel volledig. Langs de natte lul van zijn broer, penetreert hij per ongeluk mijn kut. “Jezus, jullie scheuren me uit, geile klootzakken. GA DOOR!!!”, krijs ik van pijn en genot. In een split second word ik overmeester door mijn genot en kom zo hard en nat klaar, dat ik de twee lullen in mijn kut bijna lijk te vermorzelen. “OOOHHH Fuck Ashley… Geile sloerie”, kermen mijn ooms in koor en spuiten gezamenlijk mijn kut voor de laatste keer vol in één groots en vooral goed georkestreerd orgasme.

"Kijk slet, die vent van je geilt erop dat jij genomen wordt!", sist een van mannen nadat die de broek van Cornelis omlaag heeft getrokken en zijn kloppende paal tevoorschijn heeft gehaald. Alsof dit voor mij nieuwe informatie is, hahaha. Die mannen moesten eens weten wat voor geile spelletje Cornelis en ik al met elkaar hebben gespeeld. Deze mannen mogen met me doen wat ze willen, me volspuiten zo vaak ze willen, maar mijn hoofdprijs, daar kijk ik nu naar: die heerlijke lul en volle kloten van mijn buurman.
"Dus jij bent gek op deze slet, laat maar zien, likken klootzak!", daagt een van de mannen Cornelis uit en maakt hem los. Alsof Cor daar problemen mee heeft, hahaha. Ze moesten een weten.

Mijn buurman zit geknield tussen mijn benen en begint mijn kutje schoon te likken. Dat ik daar druip van mijn vocht en het zaad van de vele mannen, maakt Cornelis juist alleen maar geiler. We delen het zaad van de mannen tijdens meerder hete tongzoenen, totdat ik met mijn handen mijn knieën optrek en hij vakkundig mijn anus begint te likken.
“Hmmmm schatje… Bijna net zo lekker als dat Max het kan”, kreun ik geil. Ik heb het er uit gegooid voor ik er erg in had. Cornelis lijkt echter niets door te hebben en heeft het te druk met het uitlikken van mijn flink uitgewoonde kut en kontgaatje.

Ik hoor enkele mannen vertrekken, maar dat vind ik nu niet meer erg. Hoe eerder Cornelis en ik samen kunnen zijn, hoe beter wat mij betreft. Ik wil er nu voor hem zijn, zijn eigen sletje zijn en niet langer de stoeipoes van alleen maar al die andere mannen, hoe lekker ze me misschien ook geneukt hebben. Mijn gedachten zijn overal en nergens. Bij Max, mijn hond, bij mijn twee ooms die me schandalig geil geneukt hadden, de andere mannen die hetzelfde bij me hadden gedaan, mijn beste vriendin Samantha, de Brusselse Veronica en zelfs het gedrag dat mijn moeder vroeger had vertoond. Maar het meest toch wel gaan mijn gedachten uit naar mijn buurman, die mijn kut en kont zo heerlijk weet te verwennen met zijn mond en tong. Ik wil hem. Volledig en 100%. Ik hunker naar zijn seks, naar zijn lekkere lul en zijn lekkere zaad.
De mannen die er nu nog zijn, kunnen me op dit moment niet bekoren. Ik geef alleen om de man die zo braaf tussen mijn benen zit en die het beffen en rimmen tot een ware kunst heeft verheven. Met hernieuwde energie valt hij mijn kontje aan met zijn tong en het volgende moment doorkliefd een ijzige kreet uit zijn hete bek mijn eigen geile hoerige gekreun. Verschrikt kijk ik op en zie tussen mijn benen door hoe we door ome Harry worden gefilmd, terwijl ome Kees zijn lul in de kont van mijn buurman heeft geparkeerd. Verdomme, nu ben ik daarin gewoon afgetroefd door mijn bloedeigen oom. Ik had maar wat graag als eerste (tenminste ik vermoed althans dat ik de eerste zou zijn geweest) de kont van mijn buurman met de mooie strap-on die ik voor mijn seksspelletjes met zijn dochter had gekocht, gepenetreerd. Maar die eer gaat nu dus naar mijn oom, die Cornelis vol overtuiging anaal neukt.
De verschrikking op het gezicht van de buurman maakt al snel plaats voor pure lust. Kennelijk heeft hij er in elk geval op dit moment niet zo’n probleem mee met wat hem overkomt. Sterker nog, hij lijkt het zelfs eigenlijk wel lekker te vinden, want zijn toch al respectabele lul is nog groter en harder dan anders.
“Toe oompje, naai die geile reet van me. Dwars die die geile klootzak heen”, jut ik ome Kees op als ik mijn natte anus tegen de opgezwollen neukstaaf van mijn buurman pers. Mijn handen vinden die van ome Kees en bij iedere stoot die hij loslaat op Cornelis, verdwijnt de zalige lul van Cornelis dieper in mijn kont. Samen neuken we mijn buurman, hij in zijn kont, ik zijn lul met mijn kont. En samen houden we Cornelis zo gevangen tussen onze bezwete lichamen. En nu ik de lekkere lul van mijn buurman eindelijk weer in me voel, ben ik niet van plan die zomaar te laten gaan. Ome Kees leeft zich hoorbaar uit op de ongetwijfeld krappe onervaren kont van mijn buurman en zodra ik merk dat Kees ieder moment kan gaan komen, smeek ik hem nu meteen klaar te mogen pijpen. Ik wil niet dat hij in mijn buurman klaarkomt, maar juist vol in mijn mond en gezicht. En dat ik hem daarvoor ass-to-mouth van de buurman moet geven, neem ik maar voor lief.

Op het moment dat ik de wat bittere smaak van de kont van de buurman in mijn mond proef, krijg ik vrijwel meteen die wat onfrisse smaak weggespoeld met zijn hete zaad. Cornelis echter krijgt amper de tijd om te beseffen wat er momenteel allemaal gebeurd, want de leegte de ome Kees in zijn kont had achtergelaten, is inmiddels door mijn andere oom opgevuld. Ook ome Harry blijkt niet vies te zijn van mannenliefde. En ach, met zo’n lekker geil schatje als mijn buurman, kan ik me daar ook wel iets bij voorstellen.
“Fuck buur, je lijkt nu zelf haast wel een slet, zo lekker vindt je het volgens mij”, lach ik plagend tegen Cornelis, wiens gekreun en genot echt niet langer gespeeld is.

Geholpen door het lichaam van Cornelis dat tussen ons in zit, neukt ome Harry me nu klaar. Straaltjes kutsappen, splashen tegen de toch al natte buik van Cornelis. “Niet in hem klaarkomen hoor. Jullie zaad behoort mij toe”, kreun ik geil gedurende mijn eigen orgasme.
“Hé? Was jij er ook nog?”, lach ik wanneer ik vanuit mijn ooghoek nog een achterbleven keren zie toekijken. Zijn hand zit strak om zijn kneiterharde pik geslagen en hij trekt zich genietend af bij wat ik allemaal toelaat. Even neem ik zijn lul in mijn mond en vraag hem op zijn rug te gaan liggen. Ik maak me los van de pik van Cornelis en zak over de pik van de man heen. “Ome Harry, wat zou u er van zeggen om mijn kut nog eens samen met een andere man zo lekker uit te wonen?”, stel ik mijn oom doodleuk voor. Voor het beste resultaat mag ik zijn pik even flink onderkwijlen als hij die tot diep in mijn strot probeert te forceren.
“Oooh fuck… Jezus JAAAHHHH OOOOHHHH!!!”, kerm ik het uit van genot wanneer ome Harry zijn lul bij de lul van de andere man in mijn spleet weet te persen. Perfect op elkaar afgestemd beginnen de twee mannen mijn kut als met één grote gezamenlijke lul te neuken. “Toe Cor, spaar die snollenkont van me vooral niet”, hijg ik zwaar, want ik wil meer. Altijd maar meer.
Twee lullen in mijn kut, de genotsstaaf van mijn lekkere buurman in mijn reetje en uiteindelijk ook nog de hernieuwde erectie van ome Kees in mijn mond. Ik stort van het ene orgasme in het andere, zolang als mijn lichaam en de vier overgebleven mannen het toelaten.
Kletsnat van het zweet en vele kutgeil, word ik uiteindelijk door de mannen van hen weggeduwd en krijg ik de ene lading sperma na de andere in mijn gezicht, mond en over mijn glanzende lichaam gespoten. Met een meer dan tevreden blik zit ik op mijn knieën en kijk rond naar de vier mannen met hun leeggeschoten pikken.

“Zo en nu kan deze sloerie wel een warme douche gebruiken”, zucht ik buiten adem en met een schorre stem van al het pijpen en deep-throaten. “Er is geen stromend warm water hier Ash”, verontschuldigd Cornelis zich dan. “Jullie hebben zelf toch wel warm stromend vocht? Dan maar een golden shower! Pis me maar schoon dan. Pis jullie zaad van mijn hoerige lijfje, stelletje geile honden”, stel ik voor en begin met geopende mond met mijn ondergespoten tieten te spelen.
“Die griet is niet goed hoor Cor”, lachen mijn ooms, maar beginnen weldra hun goudgele vocht in grote bogen richting mijn lichaam te spuiten. “Geiler dan dit worden ze echt niet hoor”, zucht Cornelis trots tegen mijn ooms als ook hij zijn blaas in mijn gezicht begint te legen. Ik geniet van de vier hydra-jets die de mannen op mij richten, speel met het vele pis, slik er regelmatig wat van door en probeer me er zo goed mogelijk mee te douchen.

Nog zeiknat, letterlijk in dit geval, nemen Cor en ik afscheid van mijn ooms en de laatste man. “Veel plezier nog jullie twee viespeuken”, lachen de mannen en laten Cornelis en mij achter in de lege woning.
“Gaat het schatje? Volgens mij was het dit keer wel een beetje uit de hand gelopen? Of niet?”, vraag ik voorzichtig aan de buurman. “Misschien wel. Maar het was wel fucking geil. Alleen mijn reet doet wat zeer nu”, pruilt de buurman. “Haha, weet je eens hoe ik me voel na een avondje met jou”, lach ik plagend terug. “Moet geile Ashley anders voor je lieve, lekkere, zielige kontje zorgen?”, stel ik hem voor en kus hem voorzichtig op zijn mond. Mijn lippen zijn sproos en schraal en ook bij mij is alles wel wat gevoelig. “Zullen we eerst maar ’s kijken of we ons nog een beetje kunnen opfrissen hier?”, stelt Cornelis dan voor en ik knik. “En wat was dat trouwens met Max? ten minste je noemde zijn naam toen ik je kut en kont likte. Je vond het nogal lekker, bijna net zo lekker als wanneer Max het doet zei je. Heb jij je echt serieus door je eigen hond laten beffen?”, vraagt Cornelis dan toch nieuwsgierig. “Meer dan eens. En veel meer dan alleen beffen hoor”, doorbreek ik uiteindelijk mijn eigen zwijgen. Of het verstandig is om het aan iemand te vertellen weet ik niet, maar ik vertrouw Cornelis hierin. En het lucht ten minste op het een keer aan iemand verteld te hebben en dit geheim niet langer alleen zelf te hoeven dragen.
Samantha - 22-04-2024 om 14:51
0


Toen me geile bestie me vroeg om voor der hond te zorgen zodat ze met me pa kon neuken stemde ik meteen in. Voor een goeie likbeurt natuurlijk want voor minder doe ik het niet. Maar achteraf had ik der om veel meer moeten vragen. Want der tong is buitengewoon goed maar dat was allemaal voordat ik alleen met der hond werd achtergelaten.
Ashley had me precies uitgelegd wat der hond moest eten en we hadden ze wandelingen doorgenomen. Beetje op der hond passen eten geven en uitlaten. Hoe moeilijk ken het wezen? De rest van me avond voor me eigen om lekker ontspannen een filmpje te kijken en om me geur in der nest achter te laten. Want ik mocht in der bed slapen had ze gezegd. Nou wat mij betreft zou ze dat nog dagen ruiken hihihi.

Der hond hield me echt de hele avond in de gaten. Ik werd der zelfs een beetje zenuwachtig van. Niet dat ik bang voor em was want echt dreigend kwam die niet over. Het was meer als wanneer een geile puberjongen en bloedlekker wijf ziet maar der niet tegen durft te praten. Ik voelde me echt te koop zitten bij Ashley der hond. Dat berichte ik haar ook maar Ashley had het op dat moment denk ik te druk met andere dingen om der op te reageren.
Na de film dan maar het laatste rondje en zo goed als Max luisterde bij Ashley aan de riem ook toen ik met em mocht lopen zo slecht luisterde die nu. Hij gedroeg zich echt alsof ik niet eens bestond. Ook dat stuurde ik naar der toe, maar daar kreeg ik alleen een duimpje omhoog op teruggestuurd. En vervolgens een foto van der waarop ze langs alle kanten met piemels werd doorkliefd. Ik snapte wel dat ze het te druk had om op me berichtjes te reageren. Ashley had hele andere bezigheden op dat moment. En ik moest me maar met der hond zien te redden.

Max vers water gegeven en een koekje en toen naar boven om me tanden te poetsen even lekker uitgebreid in bad en dan naar bed te gaan. Naar Ashley der bed. Maar voorlopig nog niet om der te gaan slapen.
Ik had in bad al lekker met me poesje liggen spelen en was der nu klaar voor om der bed te bevuilen. Natuurlijk was ik in het verleden zo vaak op Ashley der kamer geweest maar nog nooit zo lang en helemaal alleen. Nieuwsgierig en brutaal besloot ik rond te gaan snuffel tussen der spullen. “Less is more” leek het motto van haar kledingkast wel te wezen. Wat voor Ashley een jurk was was voor de meeste vrouwen echt gewoon een minirok. Zo kort waren de meeste rokjes van der. Der lingerie was al niet veel anders. Sexy lingerie of zelfs hoerige lingerie. Ashley had het allemaal. Dat moest ze me maar is in een geile modeshow aan me tonen en daarna natuurlijk heel veel seks.
Ik kreeg een stout idee en besloot het mooiste en meest uitdagende setje dat ik kon vinden gewoon even aan te trekken. Het werd uiteindelijk een sexy witte kanten bodystocking met ingenaaide push up cups. Hoewel de cups eigenlijk net iets te krap waren voor me oogde ik erin zoals ik me voelde: ongekend geil! Ik eigende het prachtige stukje stof mezelf toe en als Ashley em terug wilde, kwam ze em maar halen. Maar het mooiste was nog wel de inhoud van haar nachtkastje. Die slet bewaarde daar gewoon open en bloot en compleet garnizoen aan seksspeeltjes. Dat ze er op kickte om der moeder te stangen wist ik wel. Maar dat ze der speeltjes zo onbewaakt op der kamer liet rondslingeren had ik niet van der verwacht. Of misschien toch ook wel.

Tot diep in de nacht gaf ik me over aan al die speeltjes van der alsof ik een diepzinnig vergelijkend warenonderzoek deed naar het ultieme seksspeeltje. Tegen de tijd dat ik in slaap viel kon ik de bodystocking wel uitwringen denk ik, want die was echt helemaal doorweekt met me sapjes. Net zoals der lakens. Maar der slaapt echt niets lekkerder dan een van seks doorweekt bed hoor!
Voor me gevoel heb ik al uren leggen pitten als ik weer wakker wordt maar de wekker zegt toch echt dat ik hooguit een half uur heb leggen slapen. Nog een beetje warrig over waar ik nauw ben voel ik iets kouds tegen me bovenbeen drukken. En een gloeiend hete adem langs me benen stromen.
Het is Max die me wakker heeft gemaakt doordat die op bed is gesprongen en nu uitgebreid aan me bovenbenen staat te snuffelen. En ze kop gaat hoger en hoger dichter naar me kutje toe. Geschrokken probeer ik het beest weg te duwen maar het beest begint opeens meteen gevaarlijk te grommen. Voor het eerst ben ik nu wel bang van Max en durf em ook niet meer weg te duwen. Het volgende moment voel ik ze hete natte tong over me kruis glijden en likt het beest de stof van de bodystocking. Me lippen reageren direct en lijken zich meteen met bloed te vullen.
Geschrokken door de onverklaarbare reactie van me eigen lichaam trek ik het kruis van de body strak in me kruis zodat me dikke schaamlippen er omheen tuiten. Max begint driftig over me spleet te likken op een manier waardoor ik denk dat hij dit niet voor het eerst doet.
Op de tast vind ik het nachtlampje en doe het aan. Ik wil dit zien. Max staat voorover tussen me bovenbenen en likt me spleet waar hij maar kan. Rond de stof en over de stof. En me spleet doorweekt het toch al natte kruis alleen maar meer en meer. Kermend kom ik klaar en ik kan alleen maar hopen dat Ashley en me pa nog niet terug thuis zijn en me nu hebben gehoord want dan zou Ashley denk ik precies weten wat der is gebeurd.

Sorry Max maar ik val niet op jongetjes probeer ik der hond uit te leggen. Maar dat snapt de hond niet of hij heeft der maling aan want stoppen met het likken van me kut doet ie niet. En de manier waarop ik der van klaarkom vind ik doorgaans alleen bij meiden. Sjezis wat lekker!
Max begint nu zelfs met ze kop tegen mijn benen en kruis te stoten. Volgens mij probeert ie me wat duidelijk te maken. Opnieuw maakt een onverklaarbare nieuwsgierigheid zich meester van me en ga ik wat meer in op de ze dwingende bewegingen. Nee dit kan toch niet waar zijn? Denk ik als ik me uiteindelijk op handen en knieën voor Ashley der hond bevindt. De laatste piemel die ik in me lichaam heb gehad was van voor de tijd dat ik wist hoeveel genot ik bij vrouwen wist te krijgen. En nauw laat ik me door de hond van me beste vriendin nemen. Doggy uiteraard hoe kan het ook anders. Snel zet ik het trillende uiteinde van een vibo tegen me klit en begin als een gek op een andere dildo ze sabbelen. Ik wil geen kerels ik wil je bazinnetje hijg ik zwaar tegen de hond achter me. Maar vannacht maak ik voor jou graag een uitzondering Max. Het volgende moment komen zowel Max als ikzelf heerlijk intens in me klaar.

Ik weet niet wat je met die hond hebt gedaan. Maar die is wel ziekelijk goed afgericht as je begrijp wat ik bedoel, stuur ik Ashley midden in de nacht. Ze zal vast wel begrijpen wat ik der mee bedoel…
Aan slapen kom ik nauwelijks nog toe want iedere keer als ik bijna wegzak maakt Max opnieuw een move en zwicht ik. Tot zonsopkomst lig ik om de haverklap wijdbeens op me rug en laat Max me kut likken waarna ik me op handen en knieën voor em installeer en me door em laat nemen. Als ik later ooit is op me eigen ga wonen en niet meer op vrouwen val dan moet ik denk ik ook maar een hond als Max aanschaffen hahaha.

Foei slet. Je moest op me hond passen en em uitlaten en eten geven. Niet met em neuken. Heeft Ashley me de volgende dag teruggestuurd lees ik. De geile emoticons die ze der bij heeft gestopt zeggen me dat ze precies weet wat der hond allemaal ken. Ik wilde jouw maar kreeg je hond, stuur ik haar uiteindelijk maar terug en ga uit bed. Ik ga ff snel douchen en laat dan Max maar weer uit in het park. Gelukkig heeft die ze portie voorlopig wel gehad want hij laat me verder met rust en heeft alleen maar aandacht voor de teefjes in het park.
Als ik terugkom uit het park zie ik de auto van me pa weer bij em op de oprit staan. Hij en me vriendin zijn weer veilig thuis en ik ken nu eindelijk terug naar me eigen huis. Tenzij me vriendin nog andere plannen met me heeft.
Cornelis - 24-04-2024 om 01:10
0


Ik geniet als ik Ashley's ooms hoor zeggen, dat ze haar moeder in het verleden ook genomen hebben, maar niet anaal. Ik wist wel dat haar geiligheid aangeborden was.
Niet veel later lik ik, als een slet het zaad van de mannen uit het spleetje van Ashley. Iedere klodder smaakt net weer anders.Ik hoor Ashley de opmerking maken over Max en het maakt me nog geiler, perverser. Als zij zo verdorven is, dan... Er druipt zaad uit haar kontje, een beetje bruin en gedwee lik ik dit op. Het windt me op om me zo te verlagen, dat mijn lul klopt van geilheid.

Als ik zo bezig ben, voel ik een dikke lul tegen mijn ster. Voordat ik naar Nederland vertrok heeft Veronica, mij goed gewaxt en ik heb gewoon een vrouwelijk kontje.
Het is mijn eerste lul ooit in mijn anus en ik lijk uit elkaar te knappen. Het brandt op een heerlijk geile manier. Kreunend onderga ik het totdat Ashley mij haar laat penetreren. ik word nu gesandwicht, gebruikt door Ashley en haar oom. Als hij klaar komt in Ashley's mond, komt de volgende lul mijn anus in. Hij stoot bij kans nog harder dan zijn broer zichzelf naar een orgasme toe. Uit mijn ooghoeken zie ik dat Paul is blijven hangen. Terwijl de laatste oom zich terug trekt, zuigt Ashley nogmaals aan zijn lul.
Ondertussen geniet ik van hoe mijn darmen en ster langzaam krimpen tot normale proporties.

Asley laat me haar kont penetreren en even later vraagt ze, smeekt ze om haar kut door 2 man te nemen. Pervers als we zijn, hebben we alle 4 een snoeiharde pik, waarmee we haar lijf gebruiken. Als we klaar gekomen zijn, frissen we haar op met een golden shower. De mannen kleden zich aan en maken zich klaar om te vertrekken.
Ik ga achter Ashley staan en druk haar zeiknatte lijf tegen me aan, terwijl we afscheid nemen. De mannen lopen lachend weg, terwijl ze zeggen: “Veel plezier nog jullie twee viespeuken”

Alleen achter gebleven praten we na over de avond. Tussendoor wijs ik Ashley op de camera's aan het plafond. "Zo geil als jij bent, dat wil ik nog vaak zien. Ik had alleen niet gedacht dat ik vanavond ook een sletje zou zijn!"
We keuvelen gezellig door en dan breng ik het toch maar eens op Max. Natuurlijk had ik de krassen wel gezien en toen al bedacht dat ze zich had laten neuken door die hond. Niet helemaal mijn ding, maar het kon natuurlijk altijd nog interessant worden.

Ik ga op zoek naar mijn kleren en zie al snel dat die weg zijn. Daar zaten mijn autosleutels ook in en als ik buiten kijk, zie ik dat de bolide vertrokken is. Ashley vind een deel van haar kleren wel, dat is dan het minirokje en de kwartcups BH, maar de rest is weg. Buiten is een grote zwemvijver. Met geen andere mogelijkheden spoelen Ash en ik ons daarin af. Bij gebrek aan vervoer besluiten we tot de volgende ochtend te wachten. Een matras leg ik voor de haard in de woonkamer en van afvalhout maken we een vuur.

Tegen elkaar zitten kijken we naar het vuur. Ik zeg: "Ash, ik had altijd al wel een vermoeden dat je moeder wat verbergde, maar zo te horen ben jij veel geiler! Wat was het geil om die ass-to-mouth te zien, maar je hebt geen kontje gelikt."
Lachend duwt ze me en zegt: "Je hebt echt een lekkere kont in België gekregen, zo haarloos.
Met mijn handen spreid ik mijn billen en voel hoe haar tong zich een weg naar binnen werkt. Voor een tijdje likt ze me en kruipt dan over me heen. Haar borsten drukken op mijn borstkas als ze haar lippen op de mijne zet en me begint te tongen. Met een stijve lig ik tegen haar aan en Ashley trekt mij af. Niet veel later loopt het zaad over mijn stam heen. Te vermoeid om nog wat te doen vallen we in slaap.

Het is nog vroeg als we weer wakker worden. Zonder auto wordt het lopen. Hand in hand lopen we de oprijlaan af. Ik naakt, Ashley nauwelijks gekleed. Het valt me vies tegen en mijn hart maakt een vreugdesprong als we aan het eind van de weg mijn auto zien staan. Ashley rent naar voren en bukt om door het raam heen te kijken. "De sleutels, ze zitten erin! En je broek ligt op de achterbank."
Voorover gebukt op haar hakjes, kan ik me niet beheersen en druk mijn lul onder haar rokje.
Ooh, Cornelis, ik ben nog niet nat, oooh laat maar" zegt ze.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer