62.721 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 24-05-2023 om 15:08 | Categorie: Familie
Schakels: 54 | Gelezen: 5577x
Laatst was ik aan het hardlopen en was opgewonden. Daarom besloot ik mijn onderbroek uit te trekken zodat ik alleen nog een joggingbroek aanhad. Dit vrije gevoel voelde heerlijk. Opeens kom ik een vrouw tegen, ook hardlopen, in een hardlooprokje. Ik fantaseerde dat ze er niets onder had. Mijn moeder Doet ook nog steeds aan hardlopen. Misschien een idee om met haar een keer te gaan hardlopen. Zij heeft namelijk ook een hardlooprokje. Zij ziet er nog goed uit voor haar leeftijd. Daarom besloot ik haar te vragen om samen een keer te gaan hardlopen. Dit vond ze een goed idee en we kozen een warme vrijdagmiddag uit om samen door het bos te lopen. Uiteraard had ze haar Hardloop Rokje aan. Het was een heuvelig landschap waardoor we af en toe even moesten klimmen. Op een stijl stukje zei ik tegen haar dat ze voor moest gaan. Daardoor kon ik haar goed van achteren bekijken. Ze had een slipje aan zag ik. Jammer, maar goed. Erg hé , maar het wond me enorm op. Opeens moest ze plassen en dook achter de bosjes. Na een tijdje kwam ze weer en we konden weer verder. Weer een heuveltje voor ons. Ook nu ging ze voorop. Wederom kon ik het niet laten om te kijken. En wat ik toen zag, het slipje was verdwenen. Waarschijnlijk laten liggen tijdens het plassen. Wat een prachtig uitzicht op haar kutje. Het glom nog een beetje van het plassen. Mijn moeder die zonder slipje met haar zoon aan het hardlopen is. Dat zet te denken of ik fantaseerde teveel. Naast het bos aangekomen liep een paard in de wei. Mijn moeder werd daar een beetje onrustig van en bleef stokstijf staan. Ik vroeg haar wat er aan de hand was, en ze zei alleen maar dat het een hengst was. Ja nou en zei ik. Op dat moment zie ik een straaltje tussen haar benen naar beneden glijden. Het kan toch niet waar zijn, mijn moeder geilt op de pik van een paard. Ze begon te trillen en geil uit haar ogen te kijken. Ze moest iets doen, maar ja haar haar zoon stond erbij. Wat nu dacht ze. Ze stelde voor om het paard even te aaien. Ok zei ik en we liepen naar het paard. Zij aan de ene kant ik aan de andere zodat ik haar niet kon zien. Maar ik ben natuurlijk niet gek, dus keek ik even onder het paard door. Daar zag ik dat mijn moeder het rokje omhoog had gedaan en tegen het paard aan stond te rijden. Daardoor had ik een prachtig uitzicht op haar kutje.
Sharon - 25-05-2023 om 23:27
+1


Ik ben een gescheiden vrouw met een zoon. Sven is uitgegroeid tot een lekker jong. Een knappe verschijning, sportief, jong en ik geef toe dat ik onder de dekens wel eens fantaseer hoe zijn pik er uit zou zien. Sinds mijn man en ik vijf jaar geleden gescheiden zijn, heb ik alleen incidenteel nog wel eens seks, maar lang niet voldoende om mijn behoefte te bevredigen. Toch is het idee dat ik wel eens met mijn zoon het bed zou in duiken iets wat ik als onmogelijk heb weggezet. Sven heeft uiteraard geen behoefte aan zijn oude moeder. Ik weet dat ik er nog jong uitzie en ik mag er best wezen. Net als hij ben ik sportief en ik heb mijn lichaam in conditie gehouden. Vandaag vroeg Sven of ik met hem wilde hardlopen. Daar had ik wel zin in en ik trok mijn nieuwe hardlooprokje aan. We renden een tijdje naast elkaar, maar toen de weg versmalde liet Sven me voorgaan. Plotseling moest ik plassen. Ik dook de bosjes in en in een opwelling trok ik mijn slipje uit. Strikt genomen niet noodzakelijk, want ik kon het ook op mijn dijen schuiven. Maar het wond me op om samen met mijn zoon te rennen in de vrije natuur zonder slipje aan. Ik liet het ding (een goedkope witte uit de HEMA liggen en rende weer voor hem uit. Ik vermoedde dat hij mijn kont bestudeerde en ik voelde mijn kutje nat worden bij het idee dat hij kon zien dat ik geen slipje droeg. Plotseling zag ik een hengst in de wei staan. Een prachtige vos die duidelijk ook opgewonden was want zijn lul was behoorlijk uitgeschoven. Ik bleef staan en Sven vroeg me of er iets was. Gebiologeerd keek ik naar de paardenlul en stamelde, "het is een hengst..." Tegelijk voelde ik een straaltje kutsap tussen mijn benen lopen. Ik heb wel eens filmpjes gezien van vrouwen die het een paard doen en daar dacht ik aan toen ik naar het paard keek. "Ik wil dat beest even aaien," zei ik. Ik zag dat Sven aan de andere kant stond en in een nieuwe opwelling deed ik mijn rokje omhoog en schoof mijn blote kut tegen de flank van het paard heen en weer. Als ik alleen was geweest zou ik misschien wel onder de hengst zijn gedoken om de enorme hengstenlul tegen mijn spleetje heen en weer te wrijven.
We renden weer verder en Sven liep weer naast me. Ik zag dat hij een behoorlijk bult in zijn joggingbroek had en dat maakte me nog geiler. Maar gelijk verwierp ik die gedachte. Nee, Sven, kon wel beter krijgen dan zijn moeder. We kwamen nu in een bos en het pad werd smaller. Plotseling gleed ik uit en viel achteruit tegen Sven aan. Hij ving me op en hijgend hing ik in zijn handen. Tot mijn grote schrik zag ik dat mijn rokje omhoog geschoven was.
De Nieuwe Sven - 01-06-2023 om 09:16
+1


wauw wat werd ik geil van mijn uitzicht zeg, mijn moeder stond zich gewoon op te geilen tegen een paard.
hopelijk zou ze nog een stap verder gaan, zou ze dat durven?

helaas wilde mijn moeder weer verder rennen.
toen heb bos wat dichter werd en het pad smaller vroeg ik mijn moeder om eveen te stoppen, ik moest ook plassen.
ik sprong achter een bosje maar hoopte wel dat mijn moeder nog naar me stond te gluren.
snel trok ik mijn joggingbroek en boxer uit. hierna allen de joggingbroek weer aan.
hierdoor was mijn stijvwe pik nog beter te zien.
toen ik weer tevoorschijn kwam zag ik mijn moeder uit haar ooghoeken kijken, ze wist dus wat ik had gedaan.

wat er precies gebeurde weet ik niet, maar plotseling struikelde mijn moeder en ze viel achterover in mijn armen.
ik greep haar vast om te voorkomen dat ze op de grond viel maar hierbij had ik dus precies haar borsten vast.
oo wat voelde dit lekker zeg!
ik zag ook dat haar rokje nu omhoog geschoven was, wat mij een heerlijk uitzicht op haar kut gaf.
en wat voor kut, netjes kaalgeschoren en een heerlijke volle dikke venusheuvel.
ze moet ook al behoorlijk geil geweest zijn want haar dijen glommen van haar vocht.

uiteraard deed ik net of ik was geschrokken van haar val, en verontschuldigde me ervoor dat ik haar borsten had vastgepakt.
dat geeft niks hoor jongen, zei ze lief.
laten we een klein stukje verder lopen mama, daar heb je een bankje en kunnen we even rustig zitten.
mn moeder ging zitten en ik knielde een beetje gespeeld bezorgd voor haar.
heb je je niet bezeerd vroeg ik, en op dat moment zag ik een dat er een stelletje aan kwam lopen dat de hond aan het uitlaten was.
dit was mijn kans om mijn moeder als sletje te laten zien, ik pakte een been vast en bekeek deze op verwondingen.
ik zette hem weer neer, maar wel zo dat ze nu met haar benen een beetje uit elkaar zat.
mama keek op naar het stelletje en op dat moment tilde ik de rand van haar rokje op om zo haar geile kale kut te laten zien.
Hans - 01-06-2023 om 14:06
+1


Loop elke dag met mijn vriendin in het bos met de hond. Is mooi weer vandaag en zijn weinig mens aan het lopen. Hondje huppelt gezellig om ons heen en heb mijn hand op de rug stukje onder de oksel van mijn vriendin. Kan het niet laten om af en toe haar tiet te voelen. Foei zegt ze, kun je het weer niet laten.
Doen we wel vaker in het bos als het rustig is. Dan stoppen we beschut en doen dan dingen bij elkaar. Ik vind het spannend in het bos zo buiten is best lekker. Lopen verder en zie een vrouw op bankje zitten. Jongen zit voor haar en heeft der been vast. Jongen kijkt bezorgt en we lopen naar ze. We zijn er bijna en de jongen ziet ons.
Doet zomaar rokje van de vrouw omhoog en heeft geen ondebroek aan. Kijk en zie zo haar kale kutje. Zie dat mijn vriendin het ook ziet en we lachen samen stiekem naar elkaar. Vriendin doet soms ook dingen met een vrouw dus ze kijkt niet heel vreemd op. Kunnen we ergens mee helpen vraag ik aan de vrouw op de bank. Jongen zegt dat moeder gevallen is en pijn heeft. Weer doet hij rokje omhoog om te laten zien wat er is en weer kan ik haar kut zien.
Oh dat is niet zo mooi zeg ik en mijn vriendin gaat zitten op de bank naast de vrouw. Zachtjes aait ze over de zere been. Helpt het vraagt ze word het zo beter. Vrouw knikt en jongen kijkt met grote ogen als ze hand onder rokje doet. Vriendin kijkt de jongen aan en zegt dat ze liever een grote pik heeft en dat de vrouw beter bij mij past. De jongen steekt zijn hand uit en knijpt in de tiet van mijn vriendin.
Ze doet een knipoog naar mij en zegt tegen de jongen loop maar even mee. Ze gaan weg naar een beschut plekje en daarna zit ik naast de vrouw op de bank. Ze zegt ik heet Sharon zegt ze. Ik ben Hans zeg ik tegen haar. Wat is het lekker rustig in het bos zeg ik tegen haar. Dan zegt ze dat het perfect hier is om lekker te sexen. Ik schrik even maar bedenk dan dat ze best een geil wijf is.
Sharon - 01-06-2023 om 14:48
0


Ik schrik als Sven mijn rokje omhoog tilt als er net een paartje aan komt lopen. Ze krijgen een goed uitzicht op mijn blote kut. Aan de andere kant is het wel ongelooflijk geil. De vrouw van het stelletje komt op het bankje zitten en steekt haar hand onder mijn rokje, Ik zie Sven met een rode kop van opwinding toekijken. De vrouw glimlacht tegen mijn zoon en zegt, "ik heb liever een lekkere grotere pik van zo'n lekkere knul als jij, misschien kan je moeder beter met mijn vriend verder gaan." Ik knik en zie Sven en het meisje verdwijnen. De man komt naast me zitten. Hij is een stuk ouder dan Sven en ik een veelbelovende bobbel in zijn broek. "Ik ben Hans,' stelt hij zich voor. Hij zegt dat het zo lekker rustig is in het bos. Ik glimlach wellustig en kijk weer naar de bobbel in zijn broek. "Mooi, dat is perfect als ik je lekker wil pijpen." Ik zie Hans schrikken, en leg gelijk mijn hand op zijn kruis. Hij begint zwaarder te ademen als ik zijn gulp open maak en zijn penis naar boven haal. Ik buig me naar voren en neem het ding tussen mijn lippen, ik lik enige keren over de paars geworden eikel en slik dan het hele apparaat tot aan de ballen naar binnen. Ik kijk omhoog naar Hans en glimlach. "Oh god," kreunt hij, "wat ben jij een geil wijf..." Nu vind ik het heerlijk als mannen geile dingen tegen me zeggen en ik begin zijn ballen te kneden, terwijl ik zijn lul weer laten schieten en mijn tong over de schacht heen en weer haal. "Oh ja, lekkere hoer van me," kreunt Hans, "pijp me!" Ik lik onder de eikelrand, sabbel aan de kop en beweeg mijn hand heen en weer over zijn stang. Na een tijdje trekt Hans mijn rokje uit en mijn shirtje en zit ik naakt op het bank. Ik spreid mijn benen en Hans duikt er tussen. Zijn vingers bewerken mijn poes die door en door nat en vervolgens drukt zijn eikel tegen mijn schaamlippen.
Hans - 01-06-2023 om 16:39
-1


Sharon heeft haar hand al op mijn kruis voor ik het in de door heb. Ze trekt me pik uit me broek en begint me gelijk te pijpen. Ook me ballen worden verwent. Ze trek me af en pijpt me pik helemaal tot diep in der keel. Ik zeg dat ze een hoer is en me geil moet pijpen en dat doe ze heel lekker.
Ik trek haar kleren uit en dan zit ze in haar blote kut op de bank. De tieten zijn geil maar ik wil der kut proeven. Zij wil dat ook want ze doet de benen wijd. Zie dat de bank nat is door de druipkut. Steek mijn vinger in haar kut en beweeg een beetje. Dan kan er eentje bij en doe ik haar vingeren en wil haar proeven.
Lik over der klitje en proef haar sap. Smaakt naar zoet met een luchtje. Heb je net gepist vraag ik. Sap is beetje zout. Ja zegt Sharon mijn blaas is lekker leeg. Steek je lul diep in me Hans. Ik zeg jammer dat ie helemaal leeg is. Duw mijn eikel in haar kruis en druk tussen haar lippen. Glibber soepel in der en neuk haar. Eerst wennen maar dan neuk ik hard en wild. Vuile slet ik ga je kut mishandelen zeg ik en neuk hard als ik kan.
Wacht even zegt ze na een tijdje. Ik ga krom, dan kun je achterlangs. Ze doet het en doet haar kont omhoog. Geile kont en kut heeft ze zeg. Neuk haar kutje verder en duw natte duim in haar kont. Oh lekker geile neukbeer zegt ze. Ik ben zo geil. Haal me lul uit haar kut en duw de eikel tegen haar kont. Ster gaat open en laat me eikel der in. Duw steeds verder me pik er in en neuk haar keihard verder maar nu haar kontje.
De Nieuwe Sven - 04-06-2023 om 15:46
-1


samen met de vrouw (susan) loop ik een stukje verder over het smalle pad het bos in.
zodra we bij het bankje weglopen trekt de vrouw mijn broek al omlaag en pakt mijn harde pik vast.
ze trwkt me heerlijk af tijdens het lopen.

ik zeg haar dat ik niet te ver weg wil omdat ik ook mijn moeder nog wil zien als ze door de man gebruikt gaat worden.
we stoppen midden op het pad en ik draai me om.
zo heb ik nog net zicht op mijn moeder die ondertussen al helemaal naakt op het bankje zit.
susan knielt voor me en neemt mijn pik in haar mond.
het is meteen duidelijk dat ze vaak en graag pijpt want het is echt goddelijk.

hans knielt voor mijn moeder en duwt haar benen wijd open en begint haar met lange halen te likken.
ik kan ze helaas niet horen mar kan wel zien dat mama iets tegen de man zegt.
hij gaat weer staan en stopt een of meerdere vingers in haar kut.
wild en ruw begint hij mijn moeder te vingeren.
wauw wat geil om toe te mogen kijken hoe mama gebruikt word terwijl ik heerlijk gepijpt word.

hans haalt zijn vingers uit mama's kut en laat ze door haar schoonlikken.
mama draait zich om en bukt voorover, haar kontje mooi omhoog.
hans verspilt geen tijd en beukt meteen zijn pik in haar kut.
hij gaat als en wilde tekeer en neukt mijn moeder keihard.

susan haalt mijn pik uit haar mond en zegt dat ze ook geneukt wil worden.
ik wil niets liever zeg ik, maar wil wel heel graag mijn moeder horen kreunen terwijl ze geneukt en gebruikt word.
meteen lopen we weer naar het bankje, en al snel hoor ik mijn moeder zuchten en steunen door de harde diepe stoten in haar kut.

susan gaat vlak voor he bankje staan en ik trek haar broekje naar beneden, een slipje had ze niet aan.
ze stapt er uit en gaat wijdbeens staan.
van achteren steek ik mijn hand tussen haar benen en voel haar natte kale kut.
wat geil zeg dit, een heerlijke natte kut in mijn hand terwijl ik toe kijk hoe mijn moeder heel hard geneukt word.

o lekkek man, laat je maar goed neuken,laat je geile kut maar volspuiten roep ik uit als ik mama hoor kreunen.
terwijl ik dat zeg zie ik hans en susan beide opkijken.
of ze geschokt zijn weet ik niet maar ze hadden dus nog niet door dat we moeder en zoon waren.
Sharon 2 - 21-06-2023 om 18:31
0


Als ik antwoord dat mijn blaas leeg is, reageert Hans: "Jammer, dat ie leeg is!"
Een siddering trekt door mijn lijf, maar Hans heeft zijn lul al in mijn kutje. Een moment beweegt hij langzaam, maar het tempo gaat al snel omhoog. Wild en hard neukt hij me, zodat ik over het bankje heen schuif. Opgewonden zegt hij: "Vuile slet ik ga je kut mishandelen"
Mijn kut kan het hebben, maar ik scheur op het bankje en zeg hem even te wachten. Ik draai me om en hij gaat verder waar hij gebleven was. Dan voel ik zijn duim in mijn kont glijden, waarop ik hem kreunend complimenteer: "Geile neukbeer, ik ben zo geil"

Ik voel hem terugtrekken en dan zijn eikel tegen mijn ster zetten. Anaal ben ik wel wat gewend, maar had dit niet voorbereid. Toch glijdt zijn lul moeiteloos mijn darm in.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik de vriendin toekijken en achter haar mijn eigen zoon: "Ooh, lekker mam, laat je maar goed neuken, laat je geile kut maar volspuiten" roept hij. Fuck, denk ik, snapt Sven niet dat ik me in mijn kont laat neuken door die wildvreemde.
In mijn positie kan ik de gezichten van Susan en Hans niet zien, maar Hans lijkt nog meer kracht te zetten, nu hij weet dat ik de moeder ben. Met een luide brul loost hij zijn mannenpap in mij en volgens mij verspilt Sven zijn zaad op hetzelfde moment tegen het kontje van Susan.

Wankelend kom ik overeind, trek mijn rokje aan, mijn topje en zeg tegen Hans: "Jij hebt zeker wel een volle blaas, die nu leeg moet?"
Ik zie hem knikken, waarna ik voor hem kniel: "ik kan wel wat afkoeling gebruiken! Daarna gaan wij dezelfde route terug, Sven, weet je nog van dat weiland?"
Sven - 22-06-2023 om 22:37
-1


Ik ren met mijn moeder weer terug langs het weiland waar het paard stond. Hans had zijn blaas niet kunnen legen en mijn moeder was nog steeds heet. Ik vroeg haar, nu kan het zonder schaamte, wat ze bedoelde met de afkoeling. We bleven staan bij het hek, naast het paard. Ze vertelde me dat ze plasseks ook heel geil vind en dat nog nooit gedaan had. Het maakte haar niet uit of het plasje uit een vrouw of uit een man komt. Dus ik zeg,“en uit je eigen zoon?“.
Sven - 23-06-2023 om 11:52
0


Sharon, mijn moeder , schrikt toch een beetje van mijn vraag. Dit ondanks onze geile hardloop sessie. Ze stapt op me af , doet haar rokje omhoog, steekt haar vinger in haar natte kutje, en stopt de natte vinger in mijn mond. Vind je het lekker mijn kutsap?, zegt ze. Mijn lul staat direct weer omhoog. Mijn moeder die mij haar kutsap laat proeven. Ja, zeg ik, heerlijk, en lik haar vinger helemaal schoon. Voordat je over mij heen mag plassen wil ik eerst dat je me beft zegt Sharon. Dat laat ik me geen 2 keer zeggen en ga op mijn knieën voor haar zitten. Ze doet haar rokje weer omhoog en drukt haar kutje in mijn gezicht. Ik begin haar lekker te beffen. Wat ruikt ze lekker tussen haar benen. Mijn moeder speelt met haar tieten en houdt zich vast aan het hek bij het paard. Door de opwinding moet ze plassen en laat de straaltjes over mijn gezicht stromen. O sorry zegt Sharon, dat was niet expres. Geeft niet moeder, laat het warme plasje lekker stromen, ik lik lekker door. Wat een geile beleving. Mijn t shirt is helemaal nat door mijn moeders plasje.
Sharon - 12-07-2023 om 17:24
0


Sven zit op zijn knien voor me en kijkt me hoopvol aan.
Ik ga wijdbeens staan en trek mijn rok omhoog, scen kijkt toe hoe ik een paar vingers moeiteloo in mijn kut duw.
Wauw wat ben ik geil zeg.

Als ik mijn vinges weer terug trek glimmen ze helemaal van mijn kutvocht vermengd met de sperma van hans.
Ik laat ze schoonlikken door mijn zoon,cdie er zichtbar van geniet.

Kom scen lik dan ook mijn kut maar eens goed schoon.
Dat hoefde ik geen 2e keer te vragen, scen begon meteen met lange halen over mijn glibberige kutlippen te likken.
Ik genoot en voelde dat ik moest plassen, ach daar mag scen dan ook meteen van meegenieten.
Ik liet mijn plas lopen en scen likte alles gebietend op, hij was helemal kletsnat.

Toen ik uitgeplast was werden de rollen omgedraaid.
Ik ging smagtend op mijn knieën zitten en vroeg scen om over mijn gezicht te plassen.
Zijn warme pisbvoelde heerlijk en ik slikte af en toe wat door, wat voelde ik me een geile slet zeg.

Oo scen dit was zo geil, laten we hier nooit meer mee toppen.
Ik zou zo graag willen dat je ook in mijn kut pist.
Komop stop die geile pik diep in mijn kut en pis me vol
Sven - 03-08-2023 om 20:27
0


O moeder van me, wil je echt dat ik in je kut pis? Ik had veel water gedronken en kon wel weer plassen. Zonder aarzeling stopte ik mijn pik ik mijn moeders kut en begon te lozen. Haar kutje was gauw vol en het pis liep langs mijn ballen er weer uit. Ze trok zich terug en likte mijn ballen schoon . Wat een geile beleving. Uitgeblust lagen we in het weiland, naakt en nat! Sharon zag het paard dichterbij komen….
Sharon - 04-08-2023 om 13:44
0


mou dit had ik nog nooit meegemaakt en het was nog zo veel geiler dan ik had gehoopt.
ik voelde hoe sven mijn kut volpiste.
wat voelde ik me een vieze goekope slet zeg!
sven pompe en piste maar door tot hij nogmaals klaarkwam, toen hij zijn pik uit mijn overvolle kut trok kwam er een flinke golf kutsap/pis/sperma achteraan.

uitgeteld lieten we ons in het gras vallen.
ik voelde me voldaan, en ik voelde mijn kut gloeien van opwinding.
na een poosje uithijgen zag ii sven opkijken, met grote ogen keek hij naar iets ahter mij.
ik had al wel een idee door de plek waar we waren, en hoopte dat dit voorgevoel klopte.
langzaam draaide ik mijn hoofd om en zag het paard onze kant opvkomen.
meeen zag ik ook waarom sven waarschijnlijk zulke grote ogen opzette, tussen de benen van het paard hing al een gigantische penis.

mojn geile perverse bui laaide meteen weer op.
ik stond op en liep op het paard af, aaide hem over zijn hoofd.
zachtjes fluisterde ik naar hem, zoo geile hengst kom je speciaal voor mij.
kom je me verwennen met die grote pik van je.
ik stapte opzij en liet mijn handen over de flank van het paard glijden, langzaam naar onderen.
pfff nu had de rustige aanpak wel lang genoeg geduurd en snel paktr ik de grote slappe pik vast.
mijn god wat een apparaat, ik begon en stevig aan te trekken en volde hem in mijn handen groeien.
die geile paardenpik groeide van groot naar heel groot nar gigantisch!

met die gigantische pik in mijn handen keek ik opzij naar sven.
ook hij was blijkbaar alweer in een geile bui want hij stond stevig aftrekkend naar mij en het paard te kijken.
Sven - 05-08-2023 om 01:08
0


Mijn moeder die naakt naast een paard stond en aan z’n pik zat, wat een geil gezicht. Op dat moment kwam de boer aanrijden op z’n tractor. Mam rennen zei ik, en we renden naakt het bos weer in. Aangekomen hadden we alleen nog onze hardloop broekje en rokje bij ons. Hierdoor konden we nog naar huis rennen. Wat een geil avontuur. Hopelijk net op tijd voordat Mieke, mijn zus, thuiskomt. Aangekomen greep ik nog even tussen mijn moeders benen om de laatste sap te proeven, en zei wat een geil gezicht dat jij dat paard aan z’n pik trok. Op dat moment deed Mieke de deur open, Mieke die een echt paarde meisje is. Zou ze wat gezien en gehoord hebben…….
Boer Jarne - 05-08-2023 om 17:18
0


Wanneer ik met me trekker over het land rij, zie ik in de verte een zo goed als naakte blonde vrouw bij een van de paarden staan. Ik stop even om haar niet meteen weg te jagen, want ik moet even zien of ik dit wel goed zie. Verdomd ja, die vrouw staat mijn hengst te strelen. Niet gewoon te aaien, maar echt te strelen. En niet alleen zijn hoofd, hals en flank, maar haar hand glijdt zelfs via de buik omlaag. Nu heb ik meerdere paarden op dit verlaten stuk land bij het bos staan, maar dit is wel de grootste hengst die ik heb.
Langzaam rij ik nog wat dichterbij op mijn John Deere.
Oi, ze streelt zelfs de paardenlul, die in haar vakkundige handige enorm begint te groeien.
Pohhhh, de nood moet wel zeer hoog zijn om je als vrouw hiermee in te laten. Maar de vrouw gaat onverdroten verder met het aftrekken van mijn hengst en lijkt het alleen maar mooi te vinden dat die paardenlul zo groot is. Ze heeft er zelfs geen moeite mee dat haar vriend, een wel erg jonge vent als je het mij vraagt, staat toe te kijken. En hij vindt het ook maar wat geil, want hij staat zich er zelfs ook op af te trekken.
Het zal me toch benieuwen of die vrouw nog wat verder durft te gaan met mijn paard. Helaas schrikt mijn aanwezigheid het stelletje af en vluchten ze weg als ze mijn trekker zien naderen. De hengst schrikt ook van mijn komst en galoppeert er vandoor. Zijn lul nog onverminderd klaar voor de aanval.
Op de plek van het voorval liggen nog wat kledingstukken. En iemand is een portemonnee verloren. Laat daar nou toevallig een naam en adres in staan!

Een uur later kom ik aan bij het adres en bel aan. Een leuke vlotte meid doet de deur open, maar dit was niet de vrouw die ik bij mijn hengst had betrapt. “Mam, er is hier iemand die je wat wil vragen”, roept het meisje en even later komt er een vrouw de gang in. Hoewel ze nu niet zo goed als naakt is, maar zojuist gedouchte heeft, lijkt me dit zeer zeker de vrouw te zijn die mijn paard stond op te geilen.
“Volgens mij bent u dit verloren”, zeg ik tegen de vrouw en geef haar de kledingstukken en portemonnee. Even durft de vrouw niet te reageren, maar zodra de meid, ik denk haar dochter, uit de gang is verdwenen, spreekt ze me dankbaar aan. “En over het akkefietje met uw paard… Daar gaat u toch zeker geen aangifte van doen?”, vraagt ze met verleidelijke stem.

“Aangifte?”, vraag ik verbaasd, “nee zeer zeker niet. Ik wil u zelfs eigenlijk een voorstel doen”, grinnik ik en de vrouw kijkt me verbaasd aan. “Als u zou willen, dan kan ik hengst ook in de stal zetten. Dat maakt het voor u misschien wat gemakkelijker. En geen mogelijkheid om betrapt te worden”, zeg ik haar. “U wilt juist dat ik wat met uw paard doe? Waarom?”, zegt ze geschrokken, maar ook geïntrigeerd. “Om dezelfde reden als u, denk ik. Omdat het een geil idee is? Maar ik wil wel toekijken natuurlijk, meer niet. En toe, noem me alstublieft toch gewoon Jarne”, zeg ik haar. “Ik hoor het wel. U weet me te vinden”, zeg ik haar en vertrek weer terug naar mijn boerderij.
Sharon - 17-08-2023 om 01:02
0


Ik ben net gedoucht als Mieke me roept. Ik schiet snel een zomerjurkje aan, maar tijd voor ondergoed heb ik niet. Aan de deur staat een onbekende man, maar hij heeft mijn kleding en portemonnee. Aarzelend neem ik het aan en vraag hem of hij aangifte wil doen, maar niets van dat geval hij doet mij een voorstel.

Als hij wegloopt, doe ik de deur dicht en leun er tegen aan. Ik voel de opwinding door mijn lijf jagen. Hij vindt het een geil idee. Misschien heeft hij wel meer goede voorstellen. Ik kan eigenlijk niet wachten en begin dan ook snel aan het avondeten. Het wordt een simpele maaltijd, macaroni. Ondertussen vraag ik Mieke het nodige over paarden en hoe ze gerust te stellen en of ze wel eens een hengst heeft zien dekken.

Na het eten ruim ik de tafel af en ik zie Sven me aan kijken. Hij knikt met zijn hoofd richting zijn kamer en ik volg hem. Nauwelijks ben ik binnen of zijn broek hangt al op zijn enkels. "Pijp me, of ik vertel iedereen dat je een pisslet bent!"
Dat dreigen was niet nodig, want ik was al geil. Ik pijp hem klaar, waarna hij zich op het bed laat vallen. Ik loop het huis uit, richting de boerderij. De boerderij staat wat afgelegen en zo te zien houdt de boer meer dan alleen paarden.

Ik zie geen deurbel en bonk een paar keer op de deur.
Sharon - 17-08-2023 om 07:34
0


Ergens hoor ik een hond aanslaan. Mijn hart bonst in mijn keel van spanning. Ik ken de man niet, maar ik heb vandaag zoveel behoefte aan seks, dat ik wel moet. Ik fatsoeneer nog eens mijn kleding en veeg snel rondom mijn mond om eventuele zaadresten van Sven weg te poetsen. Ik hoor voetstappen in de boerderij en dan gaat de deur open.Met een glimlach kijkt Jame me aan en zegt: "ik dacht wel, dat je zou komen. Kom binnen!"

Ik volg hem de boerderij in, waarna we aan de keukentafel plaats nemen. Hij schenkt me een kop koffie in en ik durf hem eigenlijk niet aan te kijken. Dan zeg ik: "Ik heb mij vanmiddag nog niet voorgesteld, maar ik ben dus Sharon. Dit was voor mij de eerste keer..."
Hij zegt niks en knikt alleen maar instemmend.
"Graag wil ik het nogmaals doen, maar ik heb misschien wat uitleg nodig! Ik weet dat het niet normaal is, maar ik voel me aangetrokken tot die enorme... uhhh, penis" zeg ik met het schaamrood op mijn kaken.
Jame reageert met een glimlach en zegt: "En ik vind het een geil idee, dus dan zijn we samen niet normaal! Kom, dan gaan we de stal in!"

We staan op en lopen op het erf. In een grote houten schuur blijkt de hengst te staan. Ik ruik de stal als we naar binnen gaan. Op grote houten balken rust het dak. Het pad in de stal is schoon, maar aan het eind ligt een hoop stro. Ik hoor de hengst briezen, als we dichterbij komen.
Boer Jarne - 17-08-2023 om 11:24
0


’s Avonds na het eten, slaat Bello, mijn Sint Bernard plotseling aan. Doorgaans doet hij dit alleen als er iemand op het erf loopt of heeft aangeklopt. Ik slof naar de voordeur en open deze. Daar staat de vrouw die buitengewoon veel bestelling voor mijn paard toonde. Er glinstert nog wat in haar gezicht, voorbij haar mond op haar wang en een beetje op haar kin. Vermoedelijk was ze zo geil voor ze hierheen kwam, dat ze haar zeer jonge man eerst nog even verwend heeft.

Ik nodig haar uit binnen te komen en geef haar een kopje koffie aan de keukentafel. De vrouw stelt zich voor als Sharon. “Dit was voor mij de eerste keer...", zegt ze beschaamd en ik knik alleen maar, “graag wil ik het nogmaals doen, maar ik heb misschien wat uitleg nodig! Ik weet dat het niet normaal is, maar ik voel me aangetrokken tot die enorme... uhhh, penis", geeft ze toe met het schaamrood op haar kaken. Het vermoedelijk kloddertje sperma tekent zich nu nog wat beter af.
Ik glimlach begripvol en zeg dat ik het ook wel een geil idee vind, dus dat we samen niet normaal zijn. “Kom, dan gaan we de stal in!", stel ik haar voor en we lopen over het erf naar de grote houten schuur waar ik Blitz heb staan.
Ik ruik de stal als we naar binnen gaan en snuif de geur diep in me op. Sharon rilt eventjes bij het ruiken van de geur van de stal. Persoonlijk vind ik weinig dingen lekkerder ruiken dan de geur van een schone stal, het stro, de geur van schone dieren. “Alleen de geur van seks, van een lekker nat kutje, is nog lekkerder”, mompel ik tegen Sharon als we de stal binnen gaan. Ze kijkt even, snuift de geur van de stal nog een keer op, maar zegt niets. We horen de hengst briezen, als we dichterbij komen.
“Volgens mij herkent Blitz je al en hoopt ‘ ie dat je afmaakt waar je vanmiddag aan begonnen was”, lach ik tegen haar en Sharon lacht opgelaten terug.

“Toe maar. Vanmiddag was je toch ook niet bang voor ‘m?”, spoor ik haar voorzichtig aan als ik haar aarzelend naar het grote hoofd van Blitz zie kijken. Aarzelend begint ze ‘m weer over zijn hoofd te strelen en kijkt al snel nieuwsgierig over het hek de box in. “Ooh wat is ‘ ie mooi en groot”, zucht ze genietend en ik vermoed dat ze over de penis van Blitz heeft en niet over de rest van het dier.

Ik open het hek van de box en begeleid de enorme hengst de open ruimte van de stal in. Hij volgt me netjes naar het einde waar een grote berg hooi en enkele hooibalen liggen. Ik laat brede banden die aan katrollen aan de grote balken van de schuur hangen zakken en doe ze ‘m de benen van Blitz. “Wat doe je nu?”, vraagt Sharon en ik leg haar uit dat deze banden normaal gesproken worden gebruikt door de hoefsmid als een paard te wild is en dat de dierenarts die ook wel gebruikt voor mijn andere dieren. “Dan kan hij niet langer gevaarlijk steigeren of ontsnappen en blijft het dier doorgaans rustig op zijn plek, zeker Blitz”.

Blitz steigert slechts één keer wanneer ik de banden om zijn voorbenen doe en Sharon springt wat achteruit. “T’is goed mien jong… Deze mevrouw gaat heel lief voor je zijn, nietwaar Sharon?”, stel ik zowel het dier als de vrouw gerust. Sharon knikt aarzelend, maar kijkt weer met grote ogen naar de enorme penis die onder het paard bungelt.
Sharon - 17-08-2023 om 23:46
0


Met een gevoel van verbazing kijk ik toe hoe er allemaal beugels aan het plafond gemaakt zijn, waar de hengst mee vast gezet wordt. Ik schrik als de hengst toch nog steigert. De sussende woorden van Jame, stellen me niet geheel gerust, maar ik blijf staren naar die enorme hengstenlul. Altijd heb ik al een fascinatie gehad voor de penis van hengsten, maar nu is er meer mogelijk.

Voorzictig steek ik mijn hand uit en streel de enorme lul. De hengst briest zacht. Wat is zo'n paardenlul toch anders dan van een man, gaat het door me heen. Hij is zoveel warmer en ergens ook zacht. Ik kijk Jame aan en hij knikt. Ik trek mijn zomerjurkje uit en kniel voor de enorme lul neer. Langzaam trek ik de lul af, kijk nogmaals naar Jame en doe dan het ondenkbare. Ik zet mijn mond op de top van de paardepenis.
Boer Jarne - 18-08-2023 om 09:47
0


Haar fascinatie voor de enorme lul van mijn hengst wint het bij Sharon van haar angst voor het paard.
Voorzichtig steekt ze haar hand uit en streelt de enorme lul, die meteen harder en groter begint te worden. Blitz briest zacht en vind het zeker niet vervelend wat Sharon nu bij hem doet. Het is zo geil om te zien hoe Sharon de paardenlul streelt, Blitz begint af te trekken en hoe het dier daarvan geniet. Een dikke klodder vocht druipt uit de grote schijfvormige eikel en bungelt omlaag. De lange sliert schommelt zachtjes heen en weer in het ritme van de bewegingen van Sharons hand. Sharon kijkt aandachtig naar de lul en wat haar actie er mee doet. Dit zal haast wel voor haar een droom zijn die uitkomt, deze enorme paardenlul in haar warme hand. Ze kijkt me even aan en ik knik.

Het is goed. Blitz vind het prima wat ze doet. En ik vind het geil om te zien, dus ik wil vooral dat ze doorgaat. Dan trekt ze haar zomerjurkje uit en knielt voor de enorme lul neer. Zo te zien was ze hier al met een vooropgezet plan naartoe gekomen, want ondergoed heeft ze niet eens aan. Ik kijk meteen tegen het naakte lichaam van de vrouw. En het is een mooi lichaam. Volle zware borsten met donkere, vrij kleine tepels, een prachtig verzorgd kutje en een geil kuiltje net boven haar billen als ze op haar knieën bij Blitz zit. Ik kan het niet laten om even mijn hand in mijn kruis te leggen en zachtjes te knijpen. Die bult begint al behoorlijk hard te worden, zeker nu ik Sharon zo naakt zie zitten.

Heel rustig trekt ze de lul van Blitz met lange halen af. Er komen nog steeds behoorlijk klodders vocht uit zijn dikke eikel en sommige zijn inmiddels al op haar hand of onderarm gedropen. Het dikke vocht glimt op haar huid. Dan kijkt ze nogmaals naar mij en doet dan opeens iets dat ik niet had verwacht: ze opent haar mond en kust de enorme eikel van Blitz. Haar lippen sluiten zich over het grootste deel van de eikel en zuigen een beetje. Blitz begint wat meer te briezen. Hij geniet overduidelijk. Als ze haar mond weer losmaakt van de eikel, blijft er een grote klodder vocht aan haar lippen kleven. Ze likt, ze slikt en ze huivert bij het proeven ervan. Geen idee of het heel anders smaakt dan bij een man, maar ze lijkt het niet vies te vinden, want ze drukt haar tong tegen de opening in de eikel aan en likt nogmaals.
Sharon trekt wat steviger aan de grote lul, knijpt wat harder in de inmiddels ruim dertig centimeter lange harde schacht van de lul van Blitz en likt de vrijkomende klodder vocht nu gretig op. Ze vindt het dus duidelijk lekker genoeg om hiermee door te gaan. Ik knijpt nogmaals in mijn kruis en mijn bult is zo hard als staal. Ik denk dat ik zelfs met gemak klaar kan komen in mijn blauwe boeren overall. Wat Sharon doet is zoveel geiler dan ik ooit kon bedenken, dat ik het liefst mijn lul wil bevrijden. Maar ondanks dat ik zeer behoorlijk geschapen ben, zal ik lachwekkend klein aftekenen bij de enorme lul van Blitz.

Sharon kijkt nog een keer om en het vocht van de paardenlul glinstert op haar lippen en kin. “Wat ben je een geile vrouw Sharon”, zeg ik als ik een kreun niet kan onderdrukken. Haar ogen fonkelen, geil en ondeugend. Ze draait haar gezicht weer terug richting de enorme lul van Blitz, opent haar mond zo ver mogelijk en laat de grote eikel compleet naar binnen verdwijnen. Ze slaakt een donkere grom, gevolgd door wat kokhalzende geluiden en een flinke hoeveelheid speeksel die meteen naar buiten druipt. Blitz briest en snuift zenuwachtig en probeert zelfs onrustig wat te trappelen. Dit is een ervaring die hij nog nooit eerder heeft meegemaakt. Want hij mag dan al tientallen merries succesvol hebben gedekt, maar dat een vrouw hem nu werkelijk begint te pijpen, is voor hem geheel nieuw.
Sharon - 18-08-2023 om 16:08
0


Het voorvocht van de hengst smaakt anders dan van mannen, maar het is een afrodisiac voor me. Ik word bloedgeil van de smaak. Als maar verder ga ik met de hengst pijpen en nogmaals kijk ik om naar Jame, die kreunt: "Wat ben je een geile vrouw, Sharon!"
Het is voor mij een aanmoediging om de lul nog dieper naar binnen te werken. De dikke lul schiet tot achter in mijn keel en ik moet kokhalzen. Grote hoeveelheden speeksel ontsnappen en ik voel het over mijn kin druipen en hoe druppels op mijn borsten komen. Ik kan het nauwelijks handelen, maar Blitz blijkbaar ook niet. Ik voel de penis begint te schokken en ik weet niet hoe snel ik het uit mijn mond moet krijgen. Dikke stralen zaad loost hij op mijn gezicht. Zijn zaad plakt in mijn lange zwarte haren.

Beduusd kom ik overeind en kijk Jame aan: "Zo'n hengst wil zijn zaad wel snel lozen, zeg, Het spijt me dat ik zo'n goor wijf ben."
Dan pas zie ik hoe hij zijn hand in de overal heeft. "Vind je het geil? Heb je het gefilmd?"
Boer Jarne - 19-08-2023 om 17:21
0


Dat het lekker is wat Sharon doet, is mij wel duidelijk. Het speeksel druipt van haar kin op haar mooie borsten, terwijl ze Blitz pijpt. Het is verbazingwekkend hoe ontzettend ver ze de enorme lul van Blitz in haar mond en keel kan laten verdwijnen. Voor er ik erg in heb, verstijft de penis van Blitz en begint hij te schokken. Even leek Sharon verdoofd van geilheid, maar ze weet zich nog net op tijd los te trekken van de lul van Blitz die luid briesend zijn grote ballen leegpompt in het gezicht en haren van de geile vrouw.
Ze zit erbij alsof ze aan een spelshow heeft meegedaan en waarbij ze emmer slijm over zich uitgestort kreeg, omdat ze het verkeerde antwoord had gegeven. Haar lange zwarte haren zijn amper nog herkenbaar in het vele zaad.

Beduusd komt Sharon overeind. “Zo’n hengst wil zijn zaad wel snel lozen zeg. Het spijt me dat ik zo’n goor wijf ben”, zegt ze en veegt het vele zaad achterwaarts uit haar gezicht, waardoor ze haar haren strak achterover plakt. “Hm, deze vrouw is ongezond lekker”, denk ik bij mezelf en knijp nog eens in de harde bult in mijn overall.
"Vind je het geil? Heb je het gefilmd?", vraagt ze me en kijkt naar de knedende bewegingen van mijn hand. “Het was vreselijk geil. JIJ bent geil. Maar helaas heb ik het niet eens kunnen filmen. Daarvoor ging het allemaal zo snel. Eén troost, Blitz is een echte dekhengst. Je hoeft echt niet lang op ‘m te wachten als je het nog eens over wilt doen. En dan zal ik het filmen. Camera in de aanslag”, zeg ik en bekijk haar nog eens.

“Wauw, wat een vreselijk geil wijf eigenlijk. Gewoon… een paard naar zijn hoogtepunt gepijpt”, bedenk ik me als ik haar nog druipend van het paardenzaad voor me zie staan. “Wat je deed was gewoon nog veel te lekker voor Blitz. Die is dit niet gewend. Maar je bent zeker geen goor wijf. Integendeel zelfs”, kreun ik veeg met mijn duim het meeste van Blitz’ sperma van haar lippen.
“Liever een klap voor m’n kop van deze vrouw voor wat ik ga doen, dan mezelf voor me kop slaan om het niet te hebben gedaan”, denk ik bij mezelf en kus haar op haar lippen. Ik proef nog wat van het zaad van Blitz op haar lippen, maar Sharon ruikt zo geil en zo sterk dat ik me probleemloos door die smaak heen bijt en haar echt probeer te zoenen.
Sharon - 21-08-2023 om 22:55
0


Ik veeg het zaad uit mijn gezicht. Het is alsof je dikke klodders shampo weg wrijft. Ik voel mijn haren kleven van het zaad. Jame spreekt me bemoedigend toe en het is mij wel duidelijk dat hij genoten heeft. Hij poetst nog wat zaad van mijn lippen met zijn duim en dan drukt hij zijn lippen op de mijne. Gewillig open ik mijn lippen en al snel vinden onze tongen elkaar.

Ik weet wat me te doen staat en ga voor hem zitten.Ik trek aan zijn overal en de drukknopen schieten los. Onder zijn overal is hij naakt en zijn dikke paal schiet naar voren. Misschien niet groot voor een paard, maar voor een mens een heel behoorlijk exemplaar. Ik kijk naar boven: "Heb je nog meer geile spelletjes hier?"
Ik slurp zijn lul naar binnen.
Boer Jarne - 24-08-2023 om 13:54
0


De verwachte klap in mijn gezicht, blijft uit. En ik plaats daarvan laat Sharon mijn tong toe in haar mond. Met Blitz nog onrustig naast ons in de banden, tongzoen ik met Sharon. Phohhhh, wat ruikt deze vrouw geil naar seks en het zaad van Blitz.
Ze maakt mijn overall los en mijn dikke paal schiet naar voren. "Heb je nog meer geile spelletjes hier?", vraagt ze me als ze met grote verlangende ogen naar boven kijkt. Ze slurpt mijn lul naar binnen voor ik kan antwoorden.
“Ik ben slechts een eenzame geile ouwe boer. Wat moet ik met geile speeltjes hier? Maar voor jou wil ik wel van alles maken hoor”, kreun ik terwijl mijn lul dieper in haar mond verdwijnt. Deze vrouw is volgens mij de hele dag al geil en heeft inmiddels meerdere keren seks gehad, dat is mij inmiddels wel duidelijk. En zelfs naar de gigantische zaadlozing van mijn paard vraagt ze nog om speeltjes?
Dat Sharon uitzonderlijk was, dat had ik wel door. Maar het lijkt nog veel erger te zijn met haar dan ik dacht. Terwijl ik van alles kan bedenken voor haar, gaat hij natte mond soepel over de hele lengte van mijn lul. Ze pijpt voortreffelijk, zeker als je bedenkt dat net nog die enorme paardenlul van Blits in haar mond stak.
“Volgens mij is Blitz een beetje jaloers”, zucht ik genietend van Sharons bedreven mond. Slurpend haalt ze ‘m weg en kijkt achterom. Zijn lul bungelt weer imposant onder zijn buik. “Hmmm”, kreunt ze goedkeurend, “maar jij nu eerst”, en slokt mijn pik weer naar binnen.
Sven - 25-08-2023 om 13:01
0


Mieke komt binnengelopen en vraagt waar moeder is. Geen idee zeg ik. Waar hadden jullie het over zegt Mieke. Niets zeg ik en loop gauw weg, maar daar nam ze geen genoegen mee. Hoho wacht es effen Sven, ik zag dat je mam tussen de benen zat te friemelen en vervolgens je vinger in je mond stak. Ben niet blind hoor! Eh a , tja als je het toch wilt weten, Sharon onze moeder is nogal opgewonden de laatste tijd. Meer zeg ik niet, de rest moet je zelf maar vragen. Wat bedoel je, is ze geil? Ja, zeg ik.
Sven - 26-08-2023 om 12:20
0


Maar Sven, toe nou, vertel nou, wat is er gebeurd tussen jullie twee. Sorry Mieke, dat ga ik niet vertellen. Ben alleen wezen hardlopen met moeder in het bos. Wat heb je gezien vraagt Mieke. Ja bos, weiland, paarden, etc zeg ik. Kom op Sven vraagt ze weer, toe een klein tipje. Ok, zeg ik, moeder droeg geen slipje onder haar hardloopbroekje. Oh, zegt Mieke, vandaag ook al niet, ik zag het door het jurkje heen. Ze heeft zich geschoren hihi.
Eigenlijk best een mooi gezicht zegt ze. En wat nog meer zegt Mieke? Toen moest ze plassen. Dat deed ze zonder schaamte voor me ogen. O geil zegt Mieke. Pardon zei ik. Ja ik plas ook altijd graag in het vrije, het spettert zo lekker langs mijn dijbenen. Dus ik heb dat van moeder geërfd haha. En wat nog meer Sven. Nee nee, genoeg verteld , dat vraag je zelf maar . Maar één ding kan ik je wel zeggen, ongelofelijk wat je moeder Sharon geil vind.
Sharon - 31-08-2023 om 23:33
0


De lul van de boer druipt van het voorvocht en ik pijp hem, terwijl ik zijn ballen zachtjes masseer. Ik houd het even vol en laat dan zijn lul uit mijn mond glijden: "Dek me, als een geile hengst" zeg ik en ik draai me om. Aan het geritsel in het stro hoor ik hoe hij achter me komt zitten. Zonder verder voorspel drukt hij zijn lul naar binnen, grijpt me stevig beet bij mijn heupen en begint te stoten. Het is echt dierlijk zoals hij me neemt en ik hoor hem kreunen en mompelen tot hij zijn zaad diep in mij loost.
Terwijl Jame bijkomt van zijn orgasme kruip ik naar de hengst en zie die enorme penis. Ik begin er weer aan te trekken en kus de eikel. Ik draai me om en hees vraag ik: "Kan ik ook door deze hengst gedekt worden?"
Boer Jarne - 04-09-2023 om 11:15
0


Ik neuk Sharon hard, gretig en dek haar zoals zij dat wil. Ik neem haar dierlijk en wild en spuit haar hete kut al snel vol met mijn zaad. Met het zweet op m’n voorhoofd (ja sorry, het was een hele tijd geleden dat ik seks had) trek ik me uit haar en moet even bijkomen. Maar bijkomen is iets dat Sharon duidelijk niet nodig heeft. Zij kruipt opnieuw half onder Blitz en begint die enorme lul opnieuw te strelen. Het gevaarte richt zich weer op, tot bijna tegen de zachte buik van de hengst en Sharon moet de lul zelfs wat naar beneden trekken om de enorme eikel te kunnen kussen.
Terwijl ze de grote eikel aandachtig likt en kust en de grote harde paardenlul streelt en aftrekt, kijkt ze opeens weer aan.
"Kan ik ook door deze hengst gedekt worden?", vraagt ze hees. Ik hoor haar woorden met verbazing aan en die zin lijkt wel een toverspreuk voor mijn slappe lul te zijn, want die schiet in eens geheel weer in de aanvalsstand. Deze vrouw wil geneukt worden door mijn beste hengst. Phohhh, wat geil zeg!
“Nou, of je hem aan kan, weet ik niet, maar Blitz is er zeker meer dan genoeg klaar voor”, kreun ik geil en pak dit keer meteen mijn telefoon.
De handen en mond van Sharon maken mijn paard al weer flink onrustig en ik verplaats enkele grote hooibalen voor het paard. Ik laat haar voorover liggen op de hooibalen, zodat ze nog half op haar benen staat onder de grote hengst. De grote paardenlul klopt al onrustig en de dijen van Sharon zijn nat van haar geil en mijn zaad.
Met de telefoon in de aanslag zie ik hoe de grote lul onrustig op en neer danst en steeds op haar rug en billen landt, wat Sharon iedere keer geil laat kreunen. Ik begin te filmen en probeer met mijn vrije hand de extreem geile vrouw en mijn hengst te begeleiden. Ik duw tegen Sharon’s billen, zodat ze wat verder naar voren gaat en trek Blitz daarna een beetje naar achteren. Ze snappen allebei precies wat de bedoeling is en even later stoot Blitz stevig naar voren. Sharon kreunt geil wanneer de enorme eikel haar kutje schampt en langs haar klit wrijft. Blitz probeert de geile vrouw drie of vier keer te penetreren, maar zijn enorme staaf schiets steeds onder haar kut langs. Het maakt Sharon alleen nog maar geiler. De lul van Blitz is nu zo extreem hard en bezit zoveel kracht dat hij bij de laatste keer Sharon zelfs een stukje onder hem optilt. Haar sappen spoelen langs de enorme lul en haar dijen omlaag al ze hier van klaarkomt.

Dan begeleid ik met mijn hand de vijfde poging van Blitz en die raakt Sharon voel tussen haar gezwollen kutlippen. Haar kreet is ijzig, luidkeels en lang en ik vraag geschrokken of ze pijn heeft. De enorme paardenlul van Blitz is voor bijna de helft in haar kut verdwenen en zijn enorme eikel rekt haar kut ongetwijfeld maximaal uit. Blitz is gretig en wil meteen meer nu hij de vrouw rond zijn mast voelt spartelen, maar ik weet hem met pijn en moeite tegen te houden. “Hurts like fucking heel”, kermt Sharon met tranen in haar ogen en bevende stem, “maar pijn voelde nog nooit zo fucking geil”, kreunt ze er vastbesloten achteraan.
Nu laat ik Blitz los en die doet meteen wat zijn dierlijke instinct hem zegt te doen. Als raszuivere dekhengst heb ik hem alleen maar om merries te dekken voor de verkoop. Maar dat deze hypergeile Sharon ook door Blitz gedekt wil worden, is nog vele malen geiler. Blitz begint haar te neuken en pompt zijn enorme lul briesend en hinnikend steeds dieper in de alsmaar luider kreunende Sharon.
Ik kijk voor de zekerheid nog maar eens om de camera van mijn telefoon wel op opnemen staat, wat gelukkig zo is…
Sharon - 05-09-2023 om 23:27
0


Als ik de hengst nog aftrek, zie ik hoe Jame driftig in de weer is met een paar hooibalen. Ik zie de telefoon en ik vraag me af of ik hem op een idee gebracht heb. Toen ik het hem vroeg, wilde ik zeker weten dat niemand het ooit zou weten, maar ik ben zo geil en laat het maar zo.

Jame laat me op de hooibalen liggen en ik voel de sprieten in mijn lijf prikken. Gespannen wacht ik af en voel Jame mij en de hengst postitioneren. Dan voel ik de stoot van het paard en hij glijdt langs mijn kut heen. De ruwe behandeling van mijn klit brengt mij in extase, zeker als in korte tijd de harde lul nog een paar keer me pijnlijk op mijn klit raakt. Dan voeil ik ineens hoe mijn kutje opgedrukt wordt en de enorme lul naar binnen schuift. Mijn lijf glijdt iets over de hooibalen en ik kreun het uit van absoluut genot vermengd met pijn. Jame vraagt me: "Heb je pijn?"
Ik kijk hem aan en zie de camera, maar het interessert me niet en ik kerm: "It hurts like fucking hell, but I love it"
Hij laat de hengst zijn ding doen en stoot na stoot voel ik in mijn lijf. De pijnlijke prikkels van het hooi en mijn borsten gecombineerd met de stoten van het paard, laten al snel een orgasme komen. Trillend kreun ik: "Fuck, ik koooom"
Jame loopt met zijn stijve lul rond en ik zie hoe hij zijn telefoon checkt. Hij mompelt wat, maar het is mij verder onduidelijk. Tijd om bij te komen krijg ik niet, want de hengst ramt door tot zijn orgasme. Ik voel het zaad gewoon in me vloeien als de hengst briesend klaar komt. Even later glijdt zijn enorme lul uit me en hijgend blijf ik op de hooibalen liggen. Ik voel de golf van zaad uit mijn kut stromen. Het besef dringt dan pas tot me door, wat ik gedaan heb.

Ik lig nog bij te komen, als ik Jame naast me komt staan. Als ik mijn hoofd opricht om hem te pijpen, verrast hij me door een metalen riem om mijn nek te gespen. Verbaasd kijk ik hem aan, maar dan trekt hij aan het tuig en dwingt me mee te lopen. In een hoek van de stal maakt hij mijn tuig vast en gespt mijn polsen vast aan een frame. Gebukt sta ik daar, weerloos.
"Niet bang zijn, als je die hengst kunt hebben, dan kan dit ook"
Hij pakt een melkmachine en ik denk te weten wat komen gaat.
Boer Jarne - 06-09-2023 om 21:22
0


Blitz neukt Sharon alsof ze werkelijk een tochtige merrie is. Niet uit liefde of lust, maar uit pure noodzaak. Sharon heeft geen andere keuze dan het te ondergaan en beweegt noodgedwongen met de stotende bewegingen van de hengst mee. Haar bovenlijf schuift over de hooibaal en vanaf het moment dat de enorme paardenlul van Blitz niet dieper in haar kut kan verdwijnen, tilt hij haar zelfs met alleen zijn lul een beetje van de grond bij iedere stoot.
Overrompeld door de intensiteit van Blitz komt Sharon al snel heel hevig klaar. Haar gezicht is vertrokken van pijn en genot. Phohhh wat is dit geil zeg! Mijn lul is volgens mij nog nooit zo stijf geweest als niet. Maar ik vergeet me eigenlijk helemaal af te trekken op wat ik zie, want ik ben te druk bezig met alles te filmen. Blitz blijft Sharon neuken en heeft maar 1 doel voor ogen: haar zijn zaad geven. Blitz staat briesend door te pompen in de hete kut van de vrouw en probeert zelfs te steigeren in de beugels als hij klaarkomt. Ik zie de enorme ballen duidelijk samentrekken op het moment dat hij al stotend zijn zaad in haar begint te pompen.
Dan is Blitz klaar en even later glijdt zijn enorme lul nog half schokkend weer uit de uitgewoonde kut van Sharon. Die ligt uitgeteld en uitgewond nog voorover op de hooibalen en ligt buiten adem bij te komen, terwijl een enorme golf zaad uit haar kut naar buiten gutst.

Schijnbaar heeft Sharon zelfs nu nog wat energie over, want ze probeert mijn stijve lul opnieuw te gaan pijpen. Haar mond is waarschijnlijk ook een betere optie dan haar gapende kut, want na Blitz zal ze mijn pik in haar uitgewoonde en mijn paardenzaad volgespoten kut toch haast niet voelen. Maar hoe geil ik ook ben geworden van dit alles, ik spaar mijn krachten liever nog even voor later.

Aangezien Sharon toch al nieuwsgierig was naar of ik nog meer bruikbare attributen had, geef ik haar nu niet mijn pik, maar gesp ik snel een metalen riem om haar keel. Ze kijkt me verbaasd, maar zeker niet minder geil aan, en ik neem haar mee naar een groot frame in de hoek van de stal.
Ik gesp haar tuig er aan vast en bekijk vol genoegen die mooie vrouw die nu weerloos voorover gebukt staat. Waar de vorige stelling meer voor Blitz en ter bescherming van Sharon was, staat ze hier wel zeer ideaal voor elke man. Paardenzaad druipt nog altijd veelvuldig tussen haar schaamlippen vandaan op het hooi en stro op de grond en haar kut staat vurig rood wagenwijd open.
"Niet bang zijn, als je die hengst kunt hebben, dan kan dit ook", stel ik haar gerust als ik de melkmachine naar haar toe draai.

Ik zet de zuigmonden op haar bungelende tieten en laat ze zachtjes vastzuigen. Ik donkere kreun galmt door de stal als het grootste deel van haar tieten in de cups van de installatie worden gezogen. Sharon puft en steunt bij het voelen van het ritmische en pulserende gezuig aan haar tieten. Haar tieten waren al rood en bekrast van het ruwe werk op de hooibalen, maar nu worden haar borsten ook voor meer dan de helft rood gezogen door de melk machine. En het geile gekreun van haar wekt niet de indruk dat ze het vervelend vindt.
Dan pak ik een van de twee overgebleven zuigcups van de melkmachine en zet die tegen haar kut. Meteen zwelt haar gehijg en gekreun aan als ze het apparaatje haar kut naar binnen voelt zuigen. En waar haar lekkere tieten natuurlijk geen druppel melk produceren, komt er nu toch vloeistof uit de machine. Die laatste cup zuigt alle resterende zaad van Blitz uit haar geile kut, samen met een haast onafgebroken stroom aan kutsappen.

Ik zou haar hier gewoon de hele nacht kunnen laten staan en morgenochtend kijken wat het resultaat is: hoeveel vocht deze vrouw heeft weten te maken en hoeveel er nog van haar over is. Maar dat gaat mij wel veel te ver. Bovendien, ik vind het geil dat Sharon klaarkomt van mijn paard en deze melkmachine, maar liever wil ik degene zijn die haar genot geeft. En trouwens, mijn lul en ballen beginnen zelf al een beetje pijn te doen van de constante opwinding die er hier in de stal rondhangt.
“Geef het wel aan als je niet meer kan Sharon”, adviseer ik haar, maar die schudt met haar hoofd. “Please Jarne, nog niet. Dit gevoel is zo lekker en zo waanzinnig intens. Laat me nog even gaan”, verzoekt ze me met een onverzadigbare geilheid.
Sharon - 09-09-2023 om 00:03
0


De cups zuigen ze vast en een rilling gaat door mijn lijf als ik het koude staal voel. Hard worden mijn borsten erin gezogen. Het voelt meedogenloos en vernederend, maar dan begin ik te genieten. Net als ik hiervan geniet, schrik ik me rot als ik koud staal tegen mijn kut voel, waarop de cup zich vastzuigt. Een onbekend genot trekt door mijn onderlijf. Ik voel mijn lippen langzaam opzwellen en in de kan naast mij zie ik hoe uit de slangen een straal van het hengstenzaad en mijn eigen vocht komt.

Tijd lijkt stil te staan en ik kom enigszins bij positieven als Jame zegt: “Geef het wel aan als je niet meer kan Sharon”
Hoofdschuddend zeg ik: “Please Jarne, nog niet. Dit gevoel is zo lekker en zo waanzinnig intens. Laat me nog even gaan”
Even laat hij het zo door gaan en zegt dan: "Nu ben ik!"
Hij haalt de cup van mijn kut, maar niet van mijn borsten. Even later voel ik zijn eikel langs mijn kutlippen gaan. Het voelt intenser dan ooit tevoren en als hij zich naar binnendrukt, lijkt het alsof mijn kutje weer maagdelijk nauw is. Hij begint mij ruw te neuken, zoekend naar zijn eigen genot, mij gebruikend als een ordinaire neukslet.
Sven - 12-09-2023 om 19:40
0


Mieke vraagt aan mij waar moeder blijft. Geen idee zeg ik, duurt wel heel erg lang. En ze neemt de telefoon ook niet op. Dus ik zeg zo, “maakt toch niet uit, vanwaar die drukte?”. “Ja jij ook met je geile verhalen”, zegt ze. “O ja ben je een beetje opgewonden?” . “Een beetje, heel erg opgewonden, mijn kutje is al de hele tijd nat”. Dat klonk mij als muziek in de oren. Zolang Sharon er nog niet is, en zuslief ook geil is, dan heb ik wel een idee.
Boer Jarne - 14-09-2023 om 09:48
0


Als een geile koe laat Sharon zich door de melkmachine melken. Haar tieten zijn vurig rood en haar tepels zijn angstig veel gezwollen. Om over haar natte kut nog maar te zwijgen. Haar schaamlippen hebben zich met zoveel bloed weten te vullen, dat het merendeel van de cup met haar kut is gevuld. Het ritmisch pompende en pulserende gevoel van de machine brengt haar in extase. Sharon komt aanhoudend klaar, steeds weer gevolgd door een verse scheut vocht die uit de melkmachine komt en wordt opgevangen.
Ik kijk het geile tafereel nog even aan, maar kan me dan echt niet meer beheersen. Deze vrouw is te geil om zomaar te laten gaan. "Nu ben ik!", eis ik haar op, ook al hebben we dat nooit zo afgesproken. Gezien het feit dat ze me al eerder had gepijpt en al twee keer haar pleziertje met mijn paard heeft gehad, denk ik dit wel te kunnen maken bij haar.

Ik verwijder de cup van haar kut, die zich onwijs gezwollen aan me toont. Alsof de melkmachine haar kut binnenstebuiten heeft geprobeerd te zuigen, maar dan ook nog eens extreem gezwollen. Het is zo vreselijk geil en vooral bijzonder gezicht, dat ik er wel even een foto van moet maken.
Voorzichtig wrijf ik mijn natte dikke eikel langs haar extreem gezwollen kutlippen. Sharon kreunt en zucht, maar verzet zich niet. Onder het mom van “zwijgen is toestemmen” druk ik mijn dikke eikel bij haar naar binnen. Haar kokendhete kut voelt ontzettend nauw rond mijn harde lul, zoals Sharon waarschijnlijk decennia geleden aanvoelde. Misschien dat deze machine nog wel eens van pas kan komen als ik van de overheid met mijn boerenbedrijf moet stoppen. M’n eigen virginity reclaimer zeg maar, waarmee ik vrouwen hun uitgewoonde lichaam weer maagdelijk strak kan krijgen. Als de uitgewoonde kut van Sharon zelfs na haar prestaties met Blitz al weer zo strak aanvoelt, dan moet deze machine helemaal wonderen doen bij vrouwen die hun kutje aanzienlijk minder belast hebben.

Met de aanhoudende zuigende bewegingen van de cups op Sharon’s borsten begin ik de vrouw weer te neuken. Ik neuk haar hard en alleen maar geil. Van liefde is nu geen sprake en ik vind het alleen maar een vreselijk geile gewaarwording dat Sharon nu nog steeds zo heerlijk nauw en strak aanvoelt.
Sharon kreunt alleen nog maar, al moet ik zeggen dat de scheidingslijn tussen pijn of vermoeidheid en genot steeds vager te herkenner wordt voor mij.
Haar haren plakken nog steeds van het vele paardenzaad en ik ruik haar en de hengst zeer goed bij elke beweging. Phohh wat een heerlijk mens, deze Sharon. Die mag zeker nog wel vaker langskomen voor een ritje op mijn paard.
Het leven lijkt wel steeds meer uit haar te vloeien. Bij elke stoot worden haar reacties gedempter, alsof ze totaal verdoofd raakt. Ik heb het idee dat ik een levende opblaaspop aan het neuken ben, iets wat me behoorlijk laat schrikken. Tegelijk ben ik ook nog zo ontzettend geil dat ik ook wel graag wil klaarkomen. “Wil je dat ik stop?”, vraag ik Sharon voorzichtig. Waarschijnlijk hoort ze mijn twijfel in mijn stemt en zegt ze alleen maar daarom dat ik door mag gaan.
Ik zet een laatste maal aan en neuk mezelf nu binnen enkele minuten naar een voor mij daverend hoogtepunt, dat ik diep in Sharon’s kut loslaat. Op het moment dat ik klaarkom, hoor ik Blitz verderop in de stal onrustig snuiven en steigeren, alsof hij beseft dat “zijn merrie” momenteel door een ander wordt gedekt.

Voldaan trek ik me terug uit de hete vrouw en haal de melkcups van haar borsten. Haar borsten zijn helemaal rood en peervormig geworden van het zuigen van de melkmachine en haar tepels zijn extreem dik en gezwollen. Het ziet er allemaal pijnlijk uit en daar schrik ik wel wat van. Ik besluit haar dan ook te bevrijden uit de melkmachine, zodat ze rust heeft en kan herstellen voor ze terug naar huis zal gaan. Maar of dat ook al is wat Sharon in gedachte heeft, weet ik niet.
Mieke - 14-09-2023 om 10:37
0


"Waar blijft moeder toch? Ze blijft wel heel lang weg". Geen idee zegt Sven en ze neemt de telefoon ook niet op.
Hij vraagt "Vanwaar die drukte? Maakt toch niet uit dat moeder niet thuis is?". Ik zeg “Ja jij ook met je geile verhalen, ik wil vragen aan moeder hoe het was en wat ze allemaal heeft gedaan. Sven vraagt of ik opgewonden ben.
Ik zeg "niet een klein beetjes Sven, ik ben heel erg opgewonden en voel dat mijn kutje de hele tijd nat is. En dat komt niet door de plas maar door andere sapjes. Ik zie Sven opeens met een andere blik naar me kijken. Zijn mond staat een stukje open en hij kijkt naar mijn kleine tietjes.
Ik draai me om en loop naar de keuken en heb er nu wel een beetje spijt van dat ik een klein veel te strak kort broekje aan heb. Ik voel dat hij kijkt naar mijn jonge meisjeskontje. Ik buig voorover en drink wat water uit de kraan. Sven is meegelopen en staat achter me. Ik stop even met drinken en vraag of hij ook wat water wilt. Sven lacht en zegt dat hij dat niet wil maar wel trek heeft in ander vocht. Iets uit de koelkast vraag ik. Nee zegt hij, warm vocht. Ik schrik me kapot als hij mijn heupen pakt en zijn bobbel tegen me kontje duwt.
Mieke - 14-09-2023 om 11:55
0


"Hey wat doe je Sven!" roep ik. Ik kan nergens heen want hij duwt me strak te de aanrecht. Hij duwt nog vaster tegen me billen en ik voel een hele harde bult.

"Jij was toch heel nat zei je dus je bent geil" zegt Sven. Ik kan nergens heen en hij pakt me borstjes vast en knijpt er in. "Niet doen Sven, ik ben je zusje" zeg ik maar Sven laat me niet ontsnappen. "Je wou toch weten wat ik met mama deed" zegt hij en lacht geniepig als hij heel hard in mijn kleine tepeltjes knijpt die er wel hard van worden.

"Wat doe je Sven?" vraag ik nog een keer. Sven lacht weer en zegt dan "Ik zag je laatst wel kijken naar me toen ik onder de douche vandaan kwam. Je werd helemaal zenuwachtig toen je mijn piemel zag bungelen en je wist niet waar je naar toe moest kijken maar je keek steeds weer stiekem. Heb je al eens een piemel in je hand gehad?". "Ja duh..." reageer ik, "het zou toch niet normaal zijn als een jonge puber nog nooit iets geprobeerd heeft". Sjit, wat zeg ik nou. Ik heb nog nooit een piemel gevoeld. Niet in mijn hand, nergens niet. Hoewel, nu wel eentje tegen mijn billen, maart die is niet bloot.

Sven duwt me nog steeds tegen het aanrecht en pakt met zijn ene hand mijn borst vast en zijn andere probeert hij tussen mijn benen te doen. Ik knijp mijn benen bij elkaar maar Sven is sterker en met zijn voet duwt hij mijn voeten uit elkaar. Hij pakt me kut stevig vast en knijpt er in. "Wat een heet plekje zus" zegt hij en knijpt nog een paar keer. Ik kreun... het voelt lekker moet ik toegeven. Sven wurmt met moeite zijn hand aan de bovenkant in mijn strakke broekje. Hij is best sterk voel ik want de knoop springt er af. Ik voel zijn hand omlaag gaan door me schaamhaar en dan aan de bovenkant van me kutje voelt hij tussen me lipjes. "Hey zusje" zegt hij, "waarom heb je je kutje niet geschoren..."

Ik zeg nog een keer "niet doen Sven, ik ben je zusje" maar aan de andere kant wil ik dat hij doorgaat want het is heel erg lekker wat hij doet. Sven begint me te vingeren. Dat is veel lekkerder dan die ene keer met Arne, de zoon van boer Jarne. Die was heel lomp en Sven doet het veel voorzichtiger. En we werden toen betrapt door Jarne in de stal.

"Dus je bent nog maagd zusje" zegt Sven als hij zijn vinger wat dieper in me kut duwt. Ik kreun nu meer en harder door zijn vingeren.
Sven - 15-09-2023 om 18:30
0


Vind je het lekker Mieke? Weet je wat we gaan doen, we gaan samen hardlopen, we lopen mama tegemoet. Er ligt nog wel een hardlooprokje van mama in de kast, misschien een beetje te groot maar past wel. Daaronder geen slipje en geen bh. Ik heb een hardloopbroekje zonder binnenbroek, zodat het ook vrij voelt. “Lijkt je dat ook opwindend Mieke?” “Ja zegt ze” , en kleed zich snel om. We moeten wel een beetje oppassen natuurlijk zodat het niet opvalt. Maar jij mag dan wel niet geschoren zijn, die blonde haartjes op je kutje vallen toch niet op als het rokje iets omhoog schuift. Mieke ziet er heerlijk uit als ze van de trap komt gelopen. “Snel nog even een plasje “ zegt ze. “Nee zeg ik, geen tijd, doe maar onderweg”.
Mieke - 15-09-2023 om 22:21
0


"Vind je het lekker Mieke? Weet je wat we gaan doen, we gaan samen hardlopen, we lopen mama tegemoet" zegt Sven. Ik vind het wel jammer dat hij stopt met vingeren maar ook weer niet want ik ben zijn zusje. Het is wel een beetje gek als je broer je vingert. Hij wil dat ik hardloopkleren van mama aandoe en dat hij met een klein broekje ga hardlopen.

Ik vind hardlopen eigenlijk helemaal niet leuk maar heb toch niks te doen en wil mama wel zien dus nik doe het. Ik trek het rokje en het shirtje aan en doe mijn behaatje uit. Ook mijn onderbroek doe ik uit en zie dat die helemaal nat is. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik loop langzaam naar beneden en zie Sven staan. Bij elke stap zie ik dat zijn broekje boller word. Ik zie dat zijn piemel helemaal naar links zit en best dik is. “Snel nog even een plasje “ zegt ik. “Nee geen tijd, doe maar onderweg” zegt Sven.

"Niet zo hard lopen Sven, ik kan je niet bijhouden" roep ik als Sven ver voor me loopt. Hij wacht even tot ik weer bij hem ben. Ik voel de frisse wind op mijn kutje bij het lopen. Sven loopt nu achter me, ik heb echt het idee dat hij dat expres doet omdat hij dan mijn billen kan zien als mijn rokje bij elke stap omhoog waait. "Ik moet nu echt heel nodig plassen Sven" zeg ik en loop van het pad af de struiken in. Ik zak door mijn knieën en doe mijn rokje omhoog. "Wacht nog heel even" zegt Sven en doet zijn broekje omlaag. Hij heeft een kale lul die een beetje stijf is. Als hij zijn piemel in zijn hand heeft zegt hij "nu mag je Mieke".
Sharon - 15-09-2023 om 23:28
+1


De boer zet de melkmachine en verdwaasd kijk ik hem aan. Hij maakt geen aanstalten om me verder te gebruiken en lijkt eerder bezorgd. Ik kijk omlaag en zie hoe mijn borsten door de enorme zuigkracht helemaal strak staan en een beetje vervormd zijn. Het was dat hij mijn kutje zo mishandelde, maar voor een moment dacht ik melk te voelen.

Ik kijk om me heen en zie mijn zomerjurkje. Langzaam loop ik erheen en voel met iedere stap de gezwollen lippen langs de binnenkant van mijn benen. Aan de muur hangt een slang om de stal schoon te spuiten en ik spoel mijn haren zo goed mogelijk af. Dan trek ik het zomerjurkje aan en strompel naar buiten.
"Jame, ik moet gaan. Ik denk dat ik veel te ver gegaan ben! Maar het was wel heerlijk!" zeg ik tegen hem en loop dan weg, de avond in.

Ik neem niet de kortste weg, maar een stukje van de hardlooproute, zodat ik geen bekenden tegen zal komen. Ik voel me uitgewoond en een gebruiksvoorwerp. In mijn gedachten spookt het dat dit niet normaal was en dat ik hulp nodig had. Telkens als die gedachte komt, komt er ook de gedachte dat die hulp me maar nog meer grenzen over moet duwen.

Plots hoor ik stemmen: "Ik moet nu echt heel nodig plassen Sven". Dat klinkt als Mieke en dan hoor ik: "Wacht nog heel even"
Bij het herkennen van Miek's stem ben ik de struiken in gedoken en zo waar hurkt ze nu op nog geen 10 meter afstand. Verrek, die trut heeft mijn kleren aan. Ja hoor, daar is Sven. Tjemig, die is minstens zo verdorven als ik ben. Zou het erfelijk zijn en Mieke er ook mee besmet?
Ze wil plassen, maar Sven haalt nu eerst zijn lul te voorschijn. Wat gaat hier gebeuren? Gaat Sven zich aftrekken op zijn plassende zusje of pist hij haar gewoon onder?

Het windt mij gewoon op, maar ze mogen mij in mijn huidige toestand zeker niet zien. Ik voel de zwellingen afnemen, maar het is nog niet terug naar normaal.
Sven - 16-09-2023 om 09:27
0


Mieke begint te plassen, en sproeit ver voor zich uit. Wat een geil gezicht, de zon laat het plasje glinsteren. Na het plasje wil ze gaan staan maar haar kutje is nog nat, geen wc papier natuurlijk. Dus ik zeg,“Mieke laat me je drooglikken, doe je rokje even weer omhoog“. Ze doet wat ik zeg en laat me haar natte geile lipjes zien. Ongelofelijk, ik mag mijn zusje haar kutje drooglikken van het plassen. Ik begin heel zachtjes maar na een minuut zit mijn hele gezicht tussen haar benen, ik lik alles schoon. Mijn lul staat rechtop. Ook haar billen en kontgaatje zijn nat geworden, ik draai haar om en lik ook haar billen schoon. Ze kraait het uit van genot. Al haar blonde haartjes lik ik schoon, kan haast niet stoppen. De zoete geur tussen haar benen is verrukkelijk. Haar tietjes wiebelen heen en weer. Wat ben ik toch een bofkont met zo’n zusje en moeder. Dat we deze ervaring kunnen beleven in verbeeldende teksten.
Het begint te schemeren. We moeten door Mieke
Mieke - 18-09-2023 om 20:55
0


He gelukkig ik mag plassen van Sven. Wat is dat een opluchting als mijn blaasje leegloopt en mijn plasje rond spettert. Sven doet een beetje aan zijn piemel trekken en hij kijkt met grote ogen naar mijn benen die een beetje nat zijn geworden. Ik ben klaar en ga dus staa maar dat mag niet van Sven.
Hij doet iets heel geks dan als hij zegt dat ik mijn rokje omhoog moet doen. Hij gaat van heel dichtbij mijn kutje kijken en dan begint hij de plas op te likken en dan gaat hij zelfs aan me kutje en kontje likken tot alles schoon is. Dan zegt hij dat we door moeten want het begint te schemeren.
Hij wil heel de tijd de baas spelen dus ik zeg dat ik nog niet klaar ben. Ik zie hem blij reageren en hij vraagt of ik nog meer moet plassen. Ik zeg nee Sven, nu wil ik jou zien plassen dus doe maar dan ga ik kijken. Er komt met heel veel moeite een plasje uit zijn piemel die best nog een beetje stijf is. Ik ga achterover liggen en doe me rokje weer omhoog. "goed mikken Sven" zeg ik en doe me lipjes uit elkaar. Hij mikt en plast een beetje over me kutje heen en het loopt tot tussen mijn billen. Als hij klaar is zeg ik kom dichterbij en pak ik zijn piemel stevig vast en trek hem af. Ik heb nog nooit afgetrokken maar wel veel op internet gekeken en mezelf gevingerd en klaar gekomen. Sven gaat al snel kreunen en komt dan klaar en spuit in me gezicht.
Oh sorrie zegt Sven dat was niet de bedoeling zusje. Ik zeg dat hij het schoon moet likken en ook de plas op mijn kutje. Zo kunne we niet meer hardlopen. Sven zegt "dat is goed" en doet het. Als hij klaar is duwt hij me op me rug en zegt "en nu ga ik je neuken zusje". Meteen gaat hij op me liggen en doet zijn lul helemaal diep in me kut en begint me te neuken. Dat is lekker zeg, maar wel raar want Sven is me broer. Na een tijdje zegt hij ga op je knieën zitten Miek, dan ga ik het nog even van achteren doen. Ik wil dat best want ik kwam al bijna klaar. Sven duwt zijn lul weer in me en neukt hard verder. Dan haalt hij hem er uit en duwt hem tegen me kontje. "Niet doen Sven, niet in mijn kont neuken" roep ik hard.
Dan staat mama ineens bij ons. "Wat doen jullie? Wat is dit?" zegt ze. Sven schrikt maar ik niet. "Even wachten mama, Sven moet doorgaan want ik wil klaarkomen nu".
Sharon - 21-09-2023 om 23:37
0


Vol spanning kijk ik toe naar wat er gebeurt tussen broer en zus. Als Mieke haar plas laat lopen en Sven niet gelijk haar onder pist, besef ik weer eens dat hij kinky voorkeuren heeft. Als hij voorstelt haar schoon te likken, dan stemt Mieke zo waar toe. God, was ik ook zo verdorven op die leeftijd?

Als hij klaar is, trekt een rilling door mijn lijf als Mieke tegen Sven zegt: "Nee, Sven, nu wil ik jou zien plassen, dus doe maar, dan ga ik kijken." Ze gaat er voor liggen en hij mikt op haar kutje. De straal klatert op haar kut en schaamhaar. Niet veel later trekt ze gewoon haar broer af, tot hij klaar komt. Het geilt me op en voorzichtig vinger ik me. Ik voel dat mijn lippen weer redelijk hun normale vorm lijken te hebben.

En dan gebeurt het. Broerlief neemt zijn eigen zusje en even later gewoon op zijn hondjes. Als hij zich terug trekt, dan weet ik wat er komt. Mieke voelt zijn lul tegen haar ster en roept: "Niet doen Sven, niet in mijn kont neuken"
Ik houd het niet langer. Snel fatsoeneer ik mijn jurkje en kom tevoorschijn: "Wat doen jullie? Wat is dit?"
Sven kijkt me verschrikt aan, maar Mieke zegt: "Even wachten mama, Sven moet doorgaan want ik wil klaarkomen nu".
In mijn hoofd bedenk ik me wat een geil loeder ze eigenlijk is, als ze in zo'n situatie zo kalm blijft en voor haar eigen genot opkomt.

"Als jij zo graag wil klaar komen, dan kan hij je net zo goed in je kont neuken!" antwoord ik. Als ik Sven aankijk, zie ik dat zijn lul van schrik toch iets verslapt is. Ik knik bemoedigend naar hem en hij trekt met een hand zijn lul af om ondertussen een dikke klodder speeksel op het sterretje van Mieke te laten vallen. Zachtjes smeert hij haar anus in. Mieke sputtert: "Ma, ik wil klaarkomen, maar zo... door mijn eigen broer in mijn kont geneukt?"
Ondertussen is Sven weer stijf. Ondertussen zeg ik: "Zo moeder, zo dochter. Je lijf laat je nog veel gekker dingen!"
Ze kijkt me verbaasd aan en precies dan penetreert Sven haar, Haar ogen worden groot en ze kreunt luid.
Sven - 22-09-2023 om 20:25
0


Ik duw mijn lul zachtjes in haar kontgaatje, jemig wat strak zeg. Mijn eikel past er net in. Mieke kreunt het uit van genot en kijkt moeder lekker geil aan. Ze knipoogt naar haar en wijst naar haar kutje. Mieke wil dat moeder eronder gaat liggen en haar kutje gaat likken. Dat kan toch niet waar zijn denk ik. Mijn eigen moeder die het kutje lukt van haar eigen dochter terwijl ik haar in de kont neuk. Ik wacht even en zie mijn moeder zich uitkleden. Gaat ze het doen? Sharon haar kut is alweer kletsnat .
Sven - 09-10-2023 om 20:48
0


Jawel, ze gaat het doen. Helemaal naakt gaat ze onder Mieke liggen en met haar gezicht onder Mieke‘s kutje. Hierdoor heeft ze een prachtig uitzicht op mijn lul en Mieke‘s kut. Ze geniet door eerst even goed te kijken. Mieke kijkt vol in mama‘s natte kut. Ze wil haar beffen, zou ze het durven ?
Sharon - 17-11-2023 om 00:51
0


Even twijfel ik, maar dan ga ik onder Mieke liggen. Ik zie hoe mijn perverse zoon, mijn verdorven dochter penetreert en bij iedere stoot verlaat een straaltje pis het lichaam van Mieke. Haar kut produceert dikke vocht, dat blijft kleven aan haar lippen. Geil zuig ik haar lippen.

Ik verleng naar veel lullen, die mijn uitgewoonde kut kunnen vullen.
Sven - 23-11-2023 om 14:52
0


Ja goed zo mama, lik haar kutje helemaal leeg. Mijn moeders gezicht zit helemaal onder het geil en pis. Ze vindt het heerlijk. Af en toe trek ik mijn lul uit Mieke’s kutje en stop deze in Sharon mond. Jemig wat kan zuigen. Over mijn ballen stroomt de pis nog van Mieke . Moeders likt alles op. Mieke die nu een prachtig uitzicht heeft op mama’s kut houdt het niet meer. Een fantasie wordt werkelijkheid. Ze steekt haar tong in de hete natte kut van mama en begint te likken. Wat een geil gezicht is dit. Maar wat Mieke niet weet is dat mama ook kan spuiten.
Sharon - 22-02-2024 om 01:01
0


Oo wat is dit geil , ik word gewoon gelikt door mijn eigen dochter!
De tong van moieke dringt diep tussen mijn kletsnatte kutlippen om mijn vocht op te likken.
Zelf heb ik de grootste moeite om al dat dikke vocht uit miekes kut op te drinken, hoe meer hoe beter.

Het kut vocht wat mijn mond vult en de harde pik die mijn dochters kont uitloopt word me al snel te veel en ik voel dat ik ga klaarstomen.
Ik roep naar sven dat ik wil zien hoe hij miekes kut keihard neukt en volspuit.
Komop sven neuk je zus en spuit haar vol, neuk je zus zwanger!
En op het moment dat sven zijn harde pik diep in mijn dochters kut stamp kom ik klaar.
Mieke weet niet wat haar overkomt als ik spuitend klaarkom, haar hele gezicht is kletsnat.
Sven - 29-02-2024 om 11:00
0


Oooh zegt Mieke, happend naar lucht, mijn hele gezicht onder het geil van mijn eigen moeder. Ze likt de slierten van haar gezicht , zoetige smaak. De billen van Sharon schudden nog hevig na. Ook Mieke en ik komen klaar. Mijn sperma loopt langs mijn lul uit Mieke’s kut. Mama likt mijn ballen schoon en zuigt haar dochter de kut leeg. Helemaal afgepeigerd liggen we samen na te genieten van ons avontuur. Naakt in de natuur met een flauw zonnetje. Wat heerlijk dit allemaal.

Op naar huis zegt Sharon , het gewone leven gaat weer beginnen. Na een week rust is mijn zak alweer gevuld en ben ik weer geil. Na zulke avonturen kijk je wel even anders naar je moeder en zusje. Een tik op de billen of een kneepje in hun tieten, het mag allemaal vanaf nu. Wat een geile familie.

Wat zal ik nu weer eens bedenken voor avontuur? Mieke heeft nog geen seks gehad met dieren, zou mamma het ook weer aandurven……..
Mieke - 04-03-2024 om 01:54
0


Pff dat was geil zeg, en wat spoot mama een hoop van dat geile dikke vocht op mijn gezicht!
Ik slik het vocht wat ik in mijn mond kreeg allemaal door hmmmm.
Op mijn gzicht voel ik de dikke vochtslierten nog zitten.

Sven neukt me hard en ik merk dat hij klaar gaat komen.
Dat helpt mij ook over de rand en tegelijk hebben we een monsterlijk orgasmscen ramt zijn pik zo diep hij kan in mij en ik voel de stralen sperma mijn kut in schieten.
Als sven zijn pij uit mijn kut trekt loopt er een straaltje sperma tussen mijn billen, mama lijt het graag op.
Gelukkig laat ze het sperma in mijn kut niet allemaal op, ik wil het in me houden.
Zo geil om de sperma heel langzaam uit je kut te voelen lopen.

Savonds in bed voel ik het sperma nog steeds tussen mijn gevoelige kutlippen, ik voel me een slet omdat ik het laat zitten.
De volgende ochtend zitten mijn kutlippen onder de opgedroogde sperma, wat een geil gevoel en gezicht is dat zeg!

Ik heb nu echt de smaak te pakken, ik wil meer sperma, ik wil dat sven me zo vaak mogelijk neukt!

Maar eigenlijk wil ik wel meer, alle pik is goed.
Als ik maar geneukt word, en als mijn kut maar gevuld blijft met sperma.
Omg wat voel ik me een slet, heerlijk.


Sharon - 12-03-2024 om 16:14
0


Als Sven naar school is, loop ik bij Mieke naar binnen. De geur van zaad hangt in haar kamer en madam is nog langzaam aan het ontwaken.
"Vandaag ben je toch een dagje vrij? Kom dan gaan we hardlopen!"
Ik hoor een vaag gemompel in de trend van ik wil niet, maar ik laat me niet ontmoedigen: "Kom op meid, voor de mannen moeten we strak getraind blijven! En Sven's perversheid leerde ik tijdens het hardlopen!"

Ik zie hoe dat haar stimuleert en niet veel later staat ze naast me op haar hardloopschoenen, met korte sportbroekje en strak topje (of is het een sport-BH?). Nog een snelle hap en na een stukje stapvoets gelopen te hebben, gaat het tempo omhoog door weilanden en bossen, langs boer Jame. Mieke heeft een goede conditie en met het huidige tempo kunnen we nog een gesprek voeren.
Mieke - 14-03-2024 om 20:23
0


Zeg mieke hoor ik mama zeggen, toen ik je kamer in kwam kon ik niet om de geur van sperma heen.
Ja mam dat kan kloppen, ik heb gisteren avond mijn kut niet gewassen.
En toen ik vanmorgen wakker werd zaten er allemaa stukken opgedroogde sperma op mijn kut en dijen.

Ik voel me echt een slet mam, en ik wil echt elke dag door scen geneukt en volgspoten worden.
Eigenlijk wil ik gewoon de hele dag sperma op en in me, zo veel mogelijk.

Die boer, jarne, zouden we daar niet wat vaker langs kunnen gaan mam.
Die heeft toch ook dieren? Heeft hij ook paarden?
Volgens mij hebben die wel een hoop sperma, dan heb ik misschien met een paard wel genoeg voor en dag.
Heerlijk mijn kut vol en ook mijn licham onder de sperma.
Maar dan moet svrn eerst mijn kut volspuiten, zodat ik zijn sperma uit mijn kut voel druppelen al we naar boer jarne toe lopen.
Sven - 15-03-2024 om 11:45
0


Mieke, mama had vergeten te zeggen dat ik op excursie ben met de klas voor 4 dagen. Dus mijn zaad voor jou en mama moet even wachten. Wat ik wel kan doen is me even lekker aftrekken, terwijl ik over jullie fantaseer, en mijn sperma naar jullie opstuur. Je hebt het dan vanavond nog! Mama zou mijn sperma via haar mond in jouw kutje kunnen laten lopen. De restjes kunnen jullie al tongzoenend verdelen. En als jullie lekker gaan hardlopen, schuren jullie schaamlipjes lekker tegen elkaar aan zodat jullie boter geil worden voor vanavond.
Sharon - 18-04-2024 om 21:55
0


Verbaasd luister ik naar het onsamenhangende geklets van Mieke. Zaken waar ik nooit met haar over gesproken heb, lijkt ze ineens te weten. Jaren van voorzichtig seksuele ervaring opdoen denkt ze als tiener plots te hebben.

Voor een tijdje luister ik in verbijstering toe en typ dan een app-je naar mijn broer Pieter. Als directeur van een grote instelling weet hij vast raad. Zijn reactie laat niet lang op zich wachten en hij vraagt om onze locatie. Zonder aarzelen deel ik mijn locatie. Terwijl wij verder joggen, wacht ik vol spanning op Pieter. Mijn hart slaat van vreugde een slag over, als ik de ambulance zie.

Mieke heeft niets door, totdat we bij de ambulance zijn, Als ze Pieter ziet, kijkt ze me verbijsterd aan, maar het volgende moment wordt ze plat gespoten en zakt ze ineen. Ik zie hoe ze op een brancard wordt vastgesjord, terwijl ik nog wat woorden met Pieter wissel. Mieke zal een lange interne behandeling krijgen.

Al joggend ga ik terug naar huis. Ik douche me en realiseer me dan dat ik de rest van de week alleen ben. Voor de kinderen heb ik mijn sigaretten goed verborgen en zelden rook ik nog, maar nu neem ik het ervan. Ik pak een sigaret, een fles wijn en laat me op de bank neerploffen.
Mieke - 21-04-2024 om 17:25
0


Nietvermoedend joggen mama en ik door, de ambulance valt me pas op als we er naast lopen.
Ik zie mama's broer pieter en kijk naar mama, was is dit.
Maar voor ik iets kan vragen gebeurd er iets met me, ik kan niet meer reageren en voel me slap.

Even later kom ik weer bij en ik probeer om me heen te kijken, wat niet meevalt want mijn hoofd is met riemen vstgezet.
Ik zie een fel verlichte steriele kamer, en ik lig op een behandeltafel.
Bewegen is niet mogelijk want ik lig helemaal vastgesnoerd.
Met mijn armen omhoog zijn mijn polsen vastgebonden aan de tafel.
Ls ik naar onder probeer te kijken zi ik mijn blote borsten.
Ik kan nog net een brede leren riem zien die strak over mijn blote buik gespannen is.
En mijn voeten zijn op de hoeken van de tafel vastgezet, zodat ik met mijn benen wijd lig.

Wacht even, blote borsten,vbuik en blote voeten.
Warom lig ik hier naakt, en wat heeft pieter hier me te maken.
Ik vond het altijd al en vreemde kerel en hoorde ook soms verhalen over hem.
Maar die verhalen deed ik altijd als verzonsels af omdat ze best ver gingen.
Maar nu... Pieter was de laatste persoon die ik hade gezien en nu lig ik hier naakt en vastgebonden.
Wat gaat er allemaal met me gebeuren.

Boer Jarne - 22-04-2024 om 11:49
0


Sinds haar bezoek aan mijn boerderij heb ik Sharon, die vrouw die zich zo graag door mijn paard liet neuken, niet meer gezien of gehoord. Het is nu ruim een week geleden, een week waarin mijn lul volgens mij vrijwel continue stijf is geweest. Wat die geile vrouw allemaal toeliet met mijn paard en met mij, ging alle verstand te boven. Maar gelukkig hebben we de beelden nog, denk ik dan.
Ik heb de beelden waarop Sharon Blitz pijpte en neukte, heel vaak teruggekeken, vrijwel altijd trekkend aan mijn stijve pik.
Ik wil haar weer zien en moet weten of ze nog eens langs wil komen om Blitz (en zichzelf en ook mij) te verwennen. Ik heb de beelden van mijn telefoon op een USB stick gezet en besluit deze bij haar langs te brengen. Ze zal de beelden van destijds vast wel eens terug willen zien en heb ik meteen een goed excuus om haar op te zoeken.

Ik rij naar de stad en bel aan. Een beetje verward doet Sharon open. Ze kijkt me wat verslagen aan en de geur van rook komt me al tegemoet. “Er gaat toch niets boven een sigaretje na de seks, nietwaar?”, probeer ik het ijs te breken. “Ik heb wat voor je”, zeg ik dan maar als een echte reactie op mijn vraag uitblijft, “de beelden, van toen je bij me in de stal was” en geef haar de usb-stick.
Sharon - 24-04-2024 om 00:22
0


Genietend van een huis voor me alleen lig ik al rokend en drinkend, mezelf te vingeren op de sofa, genietend van een pornofilm. Als de deurbel gaat ben ik even van slag. Ik trek mijn rokje omlaag en trek mijn topje over mijn borsten, waarna ik de deur open doe. Tot mijn verbazing staat boer Jarne voor de deur. Ik wil hem eigenlijk gelijk afwimpelen, maar hij is de eerste die wat zegt: "Er gaat toch niets boven een sigaretje na de seks, nietwaar? Ik heb wat voor je! De beelden, van toen je bij me in de stal was"

Ik ben te verbaasd om te reageren en hij draait zich om en loopt weg. Verbijsterd loop ik naar binnen en druk de USB-stick in de zijkant van de tv. Een minuut later kijk ik naar de haarscherpe beelden van mij en Blitz. Gevoelens van verbazing dat het past, wisselen zich af met angst dat iemand dit ziet. Ik heb gezien dat er een 06-nummer op de USB-stick staat en bel boer Jarne.
Al kijkend bel ik hem en als hij opneemt, zegt hij: "Ik wist wel dat ik je aandacht zou krijgen!"
Met een schore stem zeg ik: "Jarne, niemand mag dit zien, echt niemand. Vertel me wat ik moet doen!"
Zijn reactie is kort en krachtig: "Loop naar buiten, ik pik je op, slet!"
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer