62.726 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Voetbalvrouw


Door Debbie
Datum: 30-07-2023 om 10:35 | Categorie: Overspel
Schakels: 34 | Gelezen: 3450x
Daar stond ik dan. Op mijn hakken, benen een beetje wijd tegen het lockertje van mijn man aan geplakt. Achter mij voel ik de handen van de technisch directeur mijn lingerie omlaag trekken en gehurkt zijn gezicht begraven in mijn spleetje. “We hebben 10 minuten, wees snel!” Sis ik hem nog toe.

Ik wend me tot de openstaande locker en voel een tong als een slang mijn strakke poesje nat likken. Ik kijk naar het rugnummer van mijn man, dat met mooie letters is geplakt op de achterkant. ‘OLIVERA, NUMMER 9’

Mijn mannetje was de spits van deze grote club. Een succesvolle over het algemeen. Zowel qua statistieken als financieel gezien. Dat tweede is voor mij niet onbelangrijk. Ik bevind me maar al te graag in op de betere plekken des levens. Het leven van een voetbalvrouw zorgt ervoor dat ik me op heel wat sociale evenementen van de rijkere kringen moet en mag begeven.

De zakenman begraaft zijn tong diep in mijn strak geschoren kutje. “Neuk me, alsjeblieft” zeg ik ondeugend.

De veertiger trekt wild zijn broek uit en positioneert zijn kloppende eikel tegen mijn kutje aan.

Ik leun nog steeds tegen de deurtjes en voel hem binnendringen.

20 min geleden zat ik nog in de skybox te kijken naar hoe mijn man de 2-1 scoorde. Ik had de technische directeur natuurlijk al vaker ontmoet en voelde aan alles de interesse naar mij. Toen iedereen aan het juichen was liep ik langs hem. “Kleedkamer. 10 min” had ik resoluut gezegd en terwijl niemand het zag, hem in zijn kruis geknepen.

Ik wist de weg naar de kleedkamers van mijn post wedstrijd avontuurtjes met mijn man. Wedstrijdbonussen noemde we dat thuis. 1 goal? Pijpbeurt. 2 goals? Rimjob. 3 goals? Dan was mijn kontje van hem.

Ik voelde het tempo van de veertiger opvoeren en kreunde lekker overdreven. Mijn dik gevormde bolle kontje stuiterde op zijn pik. Ik had een strak, net jurkje aan dat rond mijn buik zat. Mijn cup E schommelde heen en weer in mijn dure lingerie. Dan voel ik na enkele minuten zijn pik enigszins aanspannen. Ik trek me snel los en ga op mijn knieën zitten. Ik trek hard aan de stam van zijn dikke piel en sluit mijn mond om zijn eikel. Hij gromt en spuit mijn hele mond vol. Ik kijk hem lief aan en blijf slikken om alles te kunnen hebben en mijn kleding en make up netjes te houden.

Als hij klaar is, kom ik snel overeind.

Ik sla mijn armen om zijn nek en kijk hem flirterig aan:

“Kun je maandag eindelijk even kijken naar Jay zijn contract?” De directeur kijkt even zoekend en bevestigt dan twijfelend “eh ja, ja tuurlijk.”

“Thanks jij beest.” Zeg ik speels en knijpend in zijn zak trippel ik de kleedkamer uit terwijl ik mijn natte slip weer omhoog trek. Ik keer terug naar de skybox waar de laatste 10 min van de tweede helft in gaan. Jay zit midden in een moeilijke contract situatie met de club. Iets waarvan ik dacht dat daar best even wat gas achter gezet kon worden..

Dit is geen uitzonderlijke situatie. Ik ben een seksmaniak die weet hoe ik dat kan inzetten op momenten om te krijgen wat ik wil. Ik hoef maar 1 keer mijn blonde haren te wapperen en de meeste domme mannen in deze masculine wereld zijn als hete was in mijn handen.
Robby - 02-08-2023 om 15:29
+2


Ik kijk naar de lange sexy benen, die door de hoge hakken lekker slank en gespierd lijken. Ze staat heerlijk haar kontje achteruit te duwen naar onze directeur!

5 minuten eerder liep ik de kleedkamers in. Het was mijn taak om de kleedkamers netjes te houden. Zeker voor de wedstrijd en net voor de rust, werd van mij verwacht dat iedereen een flesje water heeft, misschien nog wat druivensuiker, droge handdoek etc. Liever had ik een taak op of rond het veld gehad, dan kon ik nog wat zien van de wedstrijd.

Maar nu..nu niet..nu was ik blij dat ik hier was. “Neuk me, alsjeblieft” hoor ik haar zeggen terwijl ze achterom kijkt.

Maar...maar dat is Mevr. Olivera!! Dat is de vrouw van onze spits!

Met mijn inmiddels harde pik, in mijn hand, kijk ik stiekem hoe ze zich laat neuken door onze club directeur. De manier waarop ze haar heupen naar achter duwt bij elke stoot, vraag ik me af wat voor wek ze precies doet. Die bewegingen zien er te profesioneel uit!

Even later snelt ze zich op haar knieën voor hem en ontvangt zijn sperma in haar mondje.
Terwijl ik zelf stilletjes klaarkom, leg ik haar zaadgulzige mondje vast met mijn telefoon. Ik draai me snel achter een openstaand deurtje en ruike haar zoete parfum als ze op haar hakken voorbij loopt.
Debbie - 04-08-2023 om 00:30
0


In de wandelgang zie ik de kar van de teamassistent staan. Ik bedenk me opeens dat ik mazzel heb gehad dat er niet iemand kwam opruimen! Ah fijn. In de lift trek ik mijn jurkje recht en fatsoeneer me. Mijn slipje is nog vochtig van het hevige avontuurtje. Ik loop de skybox in waar ik me weer voeg bij wat andere WAGs. Ik zie nog steeds de stand 2-1 staan met nog 5 min te gaan. Ik laat me een goed glas wijn inschenken en spoel de zilte smaak enigszins uit mijn mond. Meneertje stond denk ik al een tijdje droog…

De wedstrijd eindigt en er wordt gewonnen. De directie is blij en we worden vriendelijk verzocht om richting de lounge te gaan waar de spelers zullen komen na het douchen.
Het is een zondagavond, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik nog 1x aan de bak zal moeten vandaag. Even mijn heerlijke man wat stoom laten afblazen. Van die knalpartij in de kleedkamer ben ik nog niet klaar gekomen, dus ik voel me nog niet helemaal voldaan..
Robbie - 04-08-2023 om 01:58
0


Nog niet bekomen van mijn snelle orgasme kijk ik naar de foto. Wat is ze heerlijk! Even los van het feit dat haar gezicht onder het zaad zit, maar zelfs dan ziet ze er lekker uit.
Nadat de spelers hebben geducht en ze de kleedkamer heel verlaten, ruim ik alles op. De handdoeken, bidons, etc.
Bij het klusje nummer 9 hangt nog steeds de zoete geur van haar parfum.

Ik haast me naar de lobby om nog wat van de afterparty mee te maken. Ik zoek snel mijn maatjes op. We zijn ten slotte toch maar het werkvolk in deze massa van spelers, hoge voetbal Bobo's en zakenlui.

Dan zie ik haar weer staan. Lachend en pratend alsof er niets is gebeurd. 20 minuten geleden liet ze zich als een hoertje neuken!
Ik loop achter haar langs en stoot haar aan. Snel laat ik de foto zien als ze kijkt. "Ik kan je ook wel helpen om zijn Jay's contract te laten bekijken. Kleedkamer...in 10 minuten!

Met een bonkend hart loop ik van haar weg en loop naar de kleedkamer...locker no.9
Jay - 04-08-2023 om 11:57
0


70e minuut. Ik kap de tegenstander uit, haal uit en schiet via een prachtig schot de bal in de kruising. 2-1!! Mijn 2e doelpunt vandaag. Een moment schiet er door mijn hoofd: dat contract gaat wel goedkomen na deze prestatie. Ik kijk naar de skybox waar mijn vrouw ook zit, zonder dat ik haar precies kan onderscheiden weet ze wat ik bedoel. Onze afspraak, 1 goal een goede pijpbeurt, 2 goals dan neemt ze mijn kont goed mee, 3e goal dan mag ik altijd haar kontje uitwonen. De scheids legt de bal weer op de middenstip en er wordt weer afgetrapt. Tussen het spel door tijdens een corner kijk ik even naar de skybox maar zie geen blonde vrouw zitten. Ze zal wel even naar de wc zijn of een wijntje binnen halen bedenk ik mij. Een aantal minuten later klinkt en fluit signaal. We bedenken het publiek en vertrekken naar de kleedkamer. De andere spelers en ik douchen en kleden ons om. Ik groet de anderen en loop naar de skybox waar ik de gebruikelijke felicitaties ontvangen. De technisch directeur komt naar me toe en klopt op mijn schouder,” we gaan naar je contract kijken “ en loopt door en ik zie hoe hij naar mijn vrouw knikt. Overdreven als altijd komt Debbie naar me toe en omhelst me alsof ze mij al weken niet gezien heeft. Ze is al aardig tipsy. We begeven ons even onder de mensen en na een uurtje lopen we naar mijn nieuwe Audi Q8, gesponsord natuurlijk. “Je weet wat je thuis te doen staat “ zeg ik tegen haar en we rijden naar huis.
Debbie - 05-08-2023 om 03:56
0


Aangekomen in de lounge sta ik nog wat wijntjes te drinken en dan komen de spelers er ook bij. Net voor ik Jay zie, komt dat joch van het team langslopen. Hij tikt me aan en laat me onopvallend een foto zien. Ik herken mijn heerlijke pijpmondje.
Hij mompelt iets over het contract van Jay en zegt dat ik naar de kleedkamer moet komen. Ik kijk hem arrogant aan, maar hij ziet het niet omdat ie met een rood hoofd wegloopt.
Klein mannetje. Alsof ik er een fuck om geef dat mensen mij zien in waar ik het best in ben? Ik laat het voor wat het is. Mocht hij iets in zijn hoofd halen, heb ik de directeur om mijn vinger en laat ik hem simpelweg op straat zetten. Dat moet nog een langere sessie best gedaan kunnen krijgen.
Ik zie mijn heerlijke vent en bespring hem half. Als niemand het ziet, knijp ik hard in zijn pik. “Nog even je sociale gedoe afronden en dan ga ik je thuis lekker verwennen tijger” fluister ik in zijn oor.
Zo volgt en we drinken nog wat en praten gezellig mee. Ik zie de technisch directeur nog altijd een beetje rozig naar me kijken. Ik moet toegeven dat ik me nog altijd super wild voel en zin heb om er nog wel echt even tegenaan te gaan..

Als we eindelijk kunnen gaan, stap ik in de dikke wagen van mijn man. De getinte ruiten geven wat privacy en als we door de horde handtekeningenjagers heen zijn, rijden we binnen een paar minuten de snelweg op.
Ik kijk hem uitdagend aan, trek mijn jurk weer iets omhoog en begin met een vinger mijn klitje en lipjes uitdagend uit elkaar te trekken. Ik ben nog zo nat als wat en kreun lekker overdreven. Jay kijkt verlangend en tevreden. Als we de oprijlaan van onze villa oprijden, ben ik zijn dikke lul al aan het hardkneden.
Meneertje Olivera heeft niet de grootste pik, maar wel een lekkere qua omvang. Als we bij de bank aankomen, zet ik de tv voor hem aan. Ik pak een 0.0 biertje uit de ijskast en kom als een brave onderdanige nympho voor hem op mijn knieën zitten. Ik trek zijn trainingsbroek uit en terwijl hij zijn eigen wedstrijd zit terug te kijken, slurp ik zijn dikke eikel mijn mond in. Ik kneed zijn dikke ballen en pijp hem als een echte slet.
Hij kreunt af en toe en streelt mijn blonde haren. Ik ga gulzig door en probeer met een vinger al tussen zijn gespierde billen zijn kontje te verwennen. Ik laat mijn keel hard kokken op zijn dikke paal. Ah wat een heerlijke vent!
Jay - 05-08-2023 om 21:51
0


Slurpend, slobberend en kokkend werkt Debbie mijn paal in haar mondje naar binnen. Ik geniet van haar onderdanigheid en dat ik op deze manier leef. Ik verdien het geld en zij verwend mij waardoor ik vaak nog beter presteer. “ Haal je je tieten eruit” zeg ik terwijl haar hoofd als een gek over mijn lul gaat. Ze komt overeind, trekt haar cup E, siliconen: cadeau voor haar verjaardag, uit haar jurkje aan de bovenkant en schuift haar jurkje boven haar billen en gaat weer op haar knieën zitten. “ Deepthroat maar goed” zeg ik en duw flink op haar achterhoofd. En ik voel hoe haar vinger naar mijn kont gaat en ik kreun heftig. “Hmmmm lekkere slet” kreun ik. “ Je gaat me helemaal leeg melken en ik je mondje volspuiten” zeg ik en duw haar helemaal over mijn lul.
Debbie - 06-08-2023 om 11:24
0


Mijn jurkje hangt als een stukje stof bijna op mijn billen. Mijn dikke tieten bungelen tegen Jay’s zak aan met elke haal dat ik hem pijp. Als hij mijn hoofd vast pakt en me zo diep duwt dat zijn schaamhaar in mijn neus kriebelt, glijdt een van mijn natte vingers naar zijn kontgaatje. Hij neukt mijn keel en ik hap soms naar lucht. Ik druk door en bereik zijn Gspotje. Hij kreunt hard. Met een kromme vinger forceer ik hem om zijn voeten op de rand van onze grote bank te zetten. Ik blijf hem gulzig doorpijpen. Dan, nog voor ik mezelf klaar heb kunnen neuken op zijn paal, voel ik opeens dat hij al moet komen. Het zal de wedstrijd adrenaline zijn. Ik laat de controle los en laat hem mijn keel neuken. Mijn ogen draaien even weg van het gevoel. Ik gorgel en duw mij vinger nog iets dieper bij hem naar binnen. Dit is te veel. Hij schreeuwt het uit en pulseert dikke ladingen heet zaad mijn keel en mond in. Ik verslap en proest. Het loopt mijn mondhoek uit over mijn borsten. Jay kreunt en houdt mijn hoofd strak vast. Ik vind het heerlijk om zo gebruikt te worden door hem. Zelfs als ik zelf niet klaar kom.
Hij zakt naar achter en ik zit besmeurd op mijn knieën voor hem. Hij kijkt even naar zijn uithijgende kunstwerk. Mijn oogmakeup is uitgelopen en er hangen meerdere slierten zaad aan mijn kin. “Thanks baby” zeg ik hem lief. Allen kriebelt mijn kutje nog wel steeds..
Jay - 07-08-2023 om 10:17
0


Eigenlijk wil ik nog niet komen maar de vinger van Debbie in mijn kont die mijn prostaat raakt zorgt ervoor dat ze me helemaal leegmelkt. “ Ohhhh godver, nee nog niet” schreeuw ik kreunend door de woonkamer. Debbie is genadeloos en zet door. Pulserend , schokkend en stotend probeer ik haar mondje te slopen. “Hier als je het hebben wil kan je het krijgen ook” kreun ik dominant en gebruik haar hoofd als een flashlight over mijn lul. Diep spuit ik mijn stralen zaad in haar hoofd. Ze komt overeind en snapt naar adem duidelijk heftig aangepakt maar bedankt me onderdanig. Mijn lul nat van het speeksel land op mijn buik en mijn ballen liggen glinsterend voor haar hoofd.

Debbie komt even bij en masseert mijn benen. “ Ga je nieuwe louboutin nude hakken boven halen” zeg ik. “Kom daarna naar de garage, daar wil ik je neuken op je nieuwe Porsche cabrio” zeg ik en geef een flinke klap op haar kont.
Debbie - 07-08-2023 om 16:46
0


Jay voelt zich blijkbaar nog wel goed genoeg na de wedstrijd en deze afzuigsessie om mij ook te geven wat ik wil.. yeey!! :)
Hij wil me in mijn geile hakken van louboutin. Mijn mannetje is er dol op als ik me lekker hoerig kleed voor hem. Ik kom omhoog en trippel naakt en giechelend richting de inloopkast. Als wegloop krijg ik nog een klap op mijn dikke billen.
Ik trek de hakken aan die Jay mooi vindt en trek ook snel een bijpassend roze lederen harnasje aan. Ik knap mijn gezicht op en draai, terwijl ik richting de garage loop, mijn lange blonde haren in twee space buns.
Jay heeft me vorige week voor mijn verjaardag een nieuwe Porsche gegeven en aangezien we het hele huis al 3 keer gehad hebben qua plekken om te vozen, wil hij me nu tegen de nieuwe wagen aan neuken. Mmm ik gehoorzaam zijn vraag en loop de garage in. Daar aangekomen leun ik over de achterkant heen en wijdbeens blijf ik gehoorzaam staan.
Mijn kut is nog steeds zeiknat en ik laat een hand langs mijn knobbeltje wrijven. Ik hoor de gangdeur opengaan en kijk niet om. Ik presenteer mijn bolle achterwerk langzaam heen en weer schuddend.
“Neuk me Jay.” Zeg ik hem kil.

Ik voel hoe hij zijn lid richting mijn schaamlippen bestuurt. Zonder enige weerstand glijdt hij in me en begint stevig te stoten.
Het grootste voordeel van een topsporter als partner hebben is dat hij die conditie ook in bed mee neemt..
Alsof ik hem zojuist niet helemaal heb leeggezogen begint hij mijn kutje te neuken. “Mmm JA papi!” Kreun ik.
Jay pakt mijn dikke heupen vast en stoot nog harder.
Jay - 08-08-2023 om 12:25
0


Bij elke stoot die ik uitdeel klappen mijn heupen tegen de billen van Debbie. Lekker hoerig staat ze voor me met een Candy roze body aan en op haar hoge hakken. Ze kreunt het uit en aangezien ik net gekomen ben gaat het nog wel even duren voordat ik haar weer volspuit. Met het tempo dat ik opvoer probeer ik haar kutje flink af te werken. Afwisselend pak ik haar heupen vast, sla haar soms stevig op haar billen of pak haar Space buns vast en trek er stevig aan. Hoe harder ik haar aanpak hoe gemaakter Debbie reageert dat ze er van geniet en het heerlijk vindt. Het is een enorm geil gezicht haar zo te neuken, zo opgemaakt en hoerig gekleed tegen deze geweldige auto. Haar tieten bungelen stevig op en neer en haar tepels schuren over de roosters van de motor die achterin de auto ligt.

“Op je hurken” zeg ik. Debbie draait zicht sletterig om en ik heb uitzicht op haar borsten en openstaande kutje. Ze begint me hard af te zuigen en ik neuk haar mond en keel afwisselend. Haar space buns geven mij een geweldige houvast.
Debbie - 14-08-2023 om 09:41
0


Normaal ben ik zo classy naar de buitenwereld. Des te meer geniet ik van mijn lieve vent die even zijn stoom afblaast door me hard van achter te nemen. Ik kan het wel hebben en kreun hard om hem aan te moedigen me nog dieper te nemen.
Mijn borsten hangen op de warme lak van de motor.
Na 10 minuten aan 1 hoog tempo door mij aan zijn pik geregen te hebben, voel ik dan eindelijk mijn orgasme opborrelen. Ik vinger mijn klitje hevig en met een geluidloze kreun, kom ik scheel uit mijn ogen kijkend klaar. Lang kan ik er niet van nagenieten want Jay duwt me op mijn hurken. Nog hijgend begint hij mijn mond soppend te neuken en duwt zijn staaf soms zo ver dat hij mijn kokhalsreflex activeert.
Hij houdt mijn knotjes vast en ik duw mijn tong naar buiten als hij mijn wulpse lippen gebruikt als kutje. Ik grijp zijn ballen en voel dat hij kracht verlies.
Ik vind het wel mooi geweest en begin hem nu wild te zuigen. Hij kreunt harder en harder en op het moment dat ik hem 1 keer keihard in zijn ballen knijp, zakt hij bijna door zijn benen, pakt de auto vast en komt schreeuwend klaar in en over mijn mond. Een hele lading, gezien het vorige orgasme.
Voor de tweede keer in een paar uur zit ik ondergespoten op mijn knieën. Maar deze keer ook zelf ontzettend voldaan.
We zoenen en Jay helpt me naar de slaapkamer.

We slapen allebei diep en ik droom over andere sekspartners..
Als ik vroeg wakker wordt van een telefoon die gaat, doe ik mijn slaapmasker af. Ik kijk om me heen en zie Jay al uit bed. 07:00. Poeh. Ik stap ook maar uit bed, want hoor beneden vreemde stemmen en trek mijn panterprint nachtjaponnetje aan. Op blote voeten loop ik onze prachtige villa aan de stadsrand door en hoor de stemmen in de hal.
Daar staat Jay in een trainingsbroek en zijn zaakwaarnemer Paul. Een grote zakenman altijd in pak. Hij groet me half bellend en ik kijk Jay vragend aan.

“Die club uit Engeland.. ze willen me! We moeten die kant op..” zegt hij enthousiast.
Ik had de transferperiode compleet uit mijn hoofd gezet aangezien Jay zo geliefd was hier en het zo goed gaat. Het plan was om te blijven. Maar als er een club met miljoenen komt smijten…
Het was vandaag de deadline dag ook.. dus moest er misschien nog heel wat gebeuren.
Ik veeg het slaap uit mijn ogen en loop naar de keuken waar onze hulp, Moyra, een ontbijt aan het maken was in alle haast. Normaal zou dat pas rond 8:00 zijn.
“Goedemorgen mevrouw Olivera!”
Ik zit met een kopje koffie op de barkruk van onze ontbijttafel en moet nog een beetje wakker worden. Ik voel mijn tong nog wat slapen van het hevige likken gister.
Paul - 14-08-2023 om 15:40
0


De laatste dag dat de transferwindow sluit, en het is een goede kans dat we Jay toch nog kunnen wegzetten bij een Spaanse club.Hij zit hier prima, voetbalt goed en bij een prima club. Maar in zijn, en ook mijn, belang is het mooi als hij zou verhuizen. Zijn salaris gaat er echt heel goed op vooruit, mijn premie is zeker niet misselijk, en ik heb begrepen dat zijn vriendin graag liever in de zon ligt dan door de regen fietst. Zal ze niet veel fietsen, die mooie beentjes van haar gaan op en neer als je er een pik in stopt, heb ik begrepen. En t kost Jay heel wat om haar bij hem te houden, vorige week kreeg ze nog een vette Porsche.

Dus Jay uit zijn bed gebeld om direct naar Spanje te vliegen voor de laatste onderhandelingen en direct medische training. Dus haal ik m op en zorg voor een directe vlucht. Als ik bij m binnen ben stapt ook Debbie de keuken binnen. Gekleed in een kort tijgerprint niemand dalletje, ik stat in haar pyjama. "We stappen over een half uur in de plane naar Spanje, Deb". Ze kijkt haar vriend wat slaperig en verbaasd aan. "Ja, het is gelukt om toch dat contract bij de Spanjaarden voor elkaar te krijgen, dus dat betekent vijf jaar lang in de zon" leg ik het vriendinnetje uit. Ze staat direct op en valt mij om mijn nek. "Oh, Paul, je bent fantastisch". De tepels van haar neptieten prikken direct in mijn arm. Ik leg mijn arm om haar middel en geef een hug. Even voel ik het vederlichte lijf hangen aan mijn nek, en dan daalt ze weer op de grond. Een zalige geur van een slaperige vrouw hangt om haar heen en snuif ik onopvallend op.
"Ik wil mee Jay, want dan kan ik direct kijken hoe het in de stad daar is". Jay kijkt mij aan en ik vind t prima. "Ze willen je graag hebben dus de nieuwe club betaald. Die hebben geen probleem met een ticket meer of minder".
Met die twee in de auto zoeven we naar Rotterdam Airport waar mijn assistente een charter heeft geregeld. Daar aangekomen direct door en binnen een half uur zitten we in de lucht. Jay is zenuwachtig en zit enkel op zijn telefoon voor wat afleiding. Zo heb ik even meer tijd om zijn vriendin te bekijken die tegenover me zit. Het uitzicht bevalt me goed, strak lijfje, lange benen, echte neptieten en ze is niet bang om het te tonen. Wat dat betreft zal zer goed in de smaak vallen bij het vooral mannelijke spaanse publiek.

Even trek ik me terug op het toilet, om mij op te frissen. Als ik bijna klaar ben hoor ik zacht geklop op mijn deur. Ik haal m van t slot en kijk door een kier wie er klopt...
Debbie - 15-08-2023 om 07:07
0


Ik heb het blijkbaar verkeerd gehoord, Engeland.. veel beter zelfs, we gaan naar zonnig Spanje! Mmm wat een heerlijk vooruitzicht.
“Ik wil mee Jay, want dan kan ik direct kijken hoe het in de stad daar is" zeg ik de heren.

Jay kijkt Paul aan en hij zegt: "Ze willen je graag hebben dus de nieuwe club betaald. Die hebben geen probleem met een ticket meer of minder" Yeey :)
Ik kleed me zo snel mogelijk mooi aan. Een lange sundress met de hakken eronder waar Jay me gister nog zo lekker jn heeft geneukt. Mijn haar in een knot.
Anderhalf uur later staan we op de opstijgbaan van Rotterdam Airport met een privé jet.
Jay ben ik kwijt, die is afleiding aan het zoeken op zijn telefoon. Ik herken zijn zenuwtrekjes uit duizenden.
Paul gaat naar het toilet. Ik voel hem al de hele tijd naar me kijken en weet dat ook deze zakenman ook wel andere plannen met mij zou hebben. Misschien later. Ook al voel ik me wel super geil.
Ik aai even over Jay zijn been en laat mijn hand even tegen zijn slappe lul glijden. Ik geef hem een kus en hij staat meteen op.
“Ik moet plassen.” Zegt hij een beetje nors.
Hij klopt op de deur van het toilet en Paul kijkt om een kier.
Ik hoor Jay zeggen: “Schiet op pik, verwacht je iemand of zo.”
Misschien hoopte hij wel dat ik me even bij hem zou willen voegen in het kleine hokje… nee toch? Dan zou Jay het merken.

Niet dat Jay helemaal tegen mij met andere mannen is trouwens. Vorig jaar nog, hebben we bij een feestje bij ons thuis een trio gehad met Michael, een teamgenoot van hem.
Een teamgenoot van hem, met een heerlijke zwarte pik..
Ook wel eens vrouwen. Hij weet namelijk dat ik niets erg vindt qua vreemdgaan. Maar het liefst wil ik ze ook.
We beginnen te dalen en ik voel nog altijd Paul zijn blik afglijden naar mijn dikke borsten die met elke beweging lekker los heen en weer gaan in deze jurk.
Ik dacht, is vast een goeie binnenkomer voor de Spaanse roddelpers..
Debbie - 30-08-2023 om 20:38
0


Als we geland zijn, stappen we al snel in een grote SUV die klaar staat. Deze brengt ons naar de club waar waarschijnlijk een lange onderhandeling volgt. Ik voel mijn tepels tegen mijn jurk drukken van het windje dat opstak toen we uit de jet stapte.
In de auto hang ik om Jay heen en probeer hem een beetje te laten ontspannen. Paul zit voorin.
Er is veel spanning vanwege de deadline dag en ik merk dat Jay zich niet helemaal op mij kan/wil focussen. Ik probeer even mijn hand langs zijn kruis te laten glijden, maar hij negeert me.
Ik voel mijn kutje kriebelen en zet mijn Chanel bril weer op. Ik kijk naar buiten en hoop snel op locatie te zijn.
We rijden door een slagboom een garage in. Er staan hordes journalisten voor de poort, hopend op een foto.
We stappen uit en gaan richting een luxe lobby/ontvangstruimte. Jay trekt me even tegen hem aan en zegt: “Oke schat. Jij vermaakt je wel effe toch? Dit kan even duren.” En hij grijpt met een van zijn grote handen mijn bil vast.
Ik voel mijn dikke kont gekneed worden en wordt alweer helemaal heet. “Tuurlijk schat. Zet em op.” Zeg ik en na een kus gaan Jay en Paul naar de directiekamer voor de onderhandeling.
Ik krijg van de nette dame iets te drinken en begeef me naar het toilet.
Dennis - 31-08-2023 om 19:21
0


Ik sta in de luxe ontvangstruimte en zie 3 mensen binnen komen. Ik herken 1 van de 3 dat is Jay waarvan al het gerucht binnen de club ging dat hij vandaag zou gaan tekenen. Die andere 2 moeten dan zijn zaakwaarnemer en zijn vriendin/vrouw zijn. Ik bekijk de vrouw van top tot teen terwijl ze afscheid neemt van Jay die wegloopt om te onderhandelen. Wat een lekker ding is dat denk ik bij mezelf. Een heerlijk slank lijf met prachtige dikke tieten er op. Ik voel mijn pik al groeien als ik haar zo zie in dat jurkje.

Ik zie haar naar het toilet lopen en besluit even te wachten tot ze terug is. Ik stap op haar af en stel mezelf voor.
Hoi ik ben Dennis de teammanager ik doe alles voor de voetballers zodat ze zelf zo weinig mogelijk hoeven te doen buiten trainen en de wedstrijd spelen. Zal ik je even een rondleiding geven over waar je man zo overal zal rondgaan lopen binnen de club? We hebben alle tijd om alles en iedereen goed te bekijken hier zeg ik haar met een geile knipoog erachteraan. Op de hoop dat ze mijn dubbele opmerking door heeft. 😏
Debbie - 02-09-2023 om 13:05
0


Ik sluit de toiletdeur en ben eindelijk even alleen. Met zo veel mensen die ook paraat staan om mij te helpen, zit snel masturberen er niet in vrees ik. Ik zak even op de pot en trek mijn strakke jurkje omhoog. Het lingeriestringetje gaat uit en stop ik in mijn tasje. Ik zie de sporen kutgeil op mijn slipje zitten en ruik mijn eigen wildheid. Wauw, ik ben echt lekker losgekomen door die sessies gister. De libidometer slaat hoog uit. Ik wrijf ongeduldig over mijn klitje en laat een zuchtende kreun ontsnappen. Meegenomen dat ik straks (waarschijnlijk) op de foto ga moeten, beheers ik me en flits ik slechts een paar keer door mijn prachtig gevormde kutlipjes.
Opeens bedenk ik me, dat ik in deze tas nog iets heel stouts heb zitten… een siliconen buttplugje! Soms neem ik zoiets wel eens mee om een geil geheimpje te hebben voor Jay. Of iemand anders..
Ik lik met veel kwijl langs het kleine kegeltje en laat het tussen mijn billen verdwijnen. Met een beetje doorduwen, glijdt het plugje mijn strakke kontje in. Weer een kreuntje. Ik fatsoeneer me en voel de plug heerlijk zitten. Als ik loop, beweegt het tussen mijn dikke billen en voelt het lekker geil.

Ik loop het toilet en er staat meteen een mannetje van de club. Hij blijkt Nederlands te spreken en stelt zich voor als de teammanager. Hij spreekt zo goed Nederlands omdat hier ooit al een hele enclave heren uit Nederland hebben gevoetbald.

Zijn blik glijdt bij elke zin langs mijn lichaam. Oh oh oh, mannen. Geen normaal gesprek mee te voeren. Hij ziet er best cute uit en nodigt me uit om een rondleiding te doen.
“Dan laat ik de plekken zien waar je allemaal zult komen!”
“Ik hoop dan wel dat ze er uit komen met de onderhandeling ;)” lach ik terug van achter mijn zonnebril.

We lopen het pand door en ik voel zijn ogen prikken.
Dennis - 03-09-2023 om 11:48
0


Ik zal je eerst het spelershome laten zien die ligt een verdieping hier boven zeg ik terwijl ik voor haar uit loop richting de lift en trap. Ik bedenk snel een plan om haar billen beter te zien en zeg tegen Debbie de lift is kapot we moeten helaas met de trap. Ik wijs haar naar de trap en leg mijn hand op haar onderrug net boven haar ronde billen en ze loopt voor mij de trap omhoog. WOW wat een heerlijke dikke billen zitten er in dat strakke jurkje, ik moet moeite doen om niet meteen dat jurkje omhoog te doen en mijn gezicht tussen die billen te duwen.

Aangekomen in het spelershome zeg ik haar dat dit de plek is waar de spelers tussen trainingen door zullen verblijven en dat op wedstrijddagen ook familie en vrienden hier ontvangen zullen worden omdat je van hier uit makkelijk naar de kleedkamer en de familielounge kunt lopen waar jij de wedstrijd kunt gaan bekijken. Zullen we daar eerst even heen lopen? van daar uit kan je het hele stadion en veld zien van achter glas waar niemand anders naar binnen kan kijken. Je kan er dus doen wat je maar wil zonder meekijkers en de ruimte kan afgesloten worden voor 100% privacy zeg ik zo normaal mogelijk terwijl ik voor haar uit loop naar de lounge.
Debbie - 08-09-2023 om 17:24
0


Het is warm in dit heerlijke land en ik voel de buttplug bewegen tussen mijn zweterige billen. De jongen neemt me mee naar boven en ik loop voor hem uit. Hij weet vast niet wat hij ziet.
Hij legt me uit over de spelerslounge en de interessante features van de privacy ruimte.
Dennis opent de deur en ik kijk naar binnen. Een luxe ingerichte lounge waar ik me zeker nog wel in zal begeven. Ik voel aan waar deze jonge bink op hoopt en pest hem door licht arrogant te knikken en niet naar binnen te gaan.

“Ik wil graag even de directiekamer zien.” Zeg ik streng.
Dennis glimlacht even ongemakkelijk.
“Dat kan natuurlijk mevrouw, ik denk alleen dat uw man nu met de technisch directeur aan het praten is in een andere ruimte.” Stamelt Dennis.
“Nou top toch? Kan ik even zijn kantoor zien.” Zeg ik resoluut en Dennis loopt voor me uit: “Natuurlijk mevrouw..”
Ik heb een plannetje met deze knul en loop met hem naar de luxe directie kantoren. Ik zie een grote vergaderzaal en door een strookje raam, zie ik Jay en Paul praten met wat bobo’s.
“Dit is eh.. de ehm.. dit is het kantoor van de dire-“ stamelt Dennis die zo te zien hier niet echt hoort te zijn. Ik onderbreek hem en duw hem de deur door. Ik sluit de deur en trek hem aan zijn nette stropdasje van de club naar het bureau van de directeur. Ik zak door mijn knieën terwijl de knul op het bureau leunt en niet weet hoe snel hij zijn broekriem los moet maken.
Hij kijkt zenuwachtig naar de deur en ik maan hem tot rust: “Maak je niet druk. Je bent hier om voor mij te zorgen..” ik val vervolgens even stil als ik zijn pik over de rand van de boxer zie floepen. Want wat een heerlijke joekel heeft dit mannetje hangen.
“Oh my..” zucht ik. Ik kijk hem strak aan en slurp zijn dikke eikel die werkelijk met elke hartslag dikker wordt van al het bloed dat erheen pompt, gulzig naar binnen.
Dennis - 11-09-2023 om 21:40
0


Als ik om kijk zie ik dat Debbie mij niet volgt, ze bekijkt me van top tot teen. Ik krijg het gevoel dat ze mij door heeft terwijl ze vraagt om de directiekamer te zien. Ik glimlach naar haar maar ik denk alleen maar shit daar mag ik mij zonder toestemming van de directie niet bevinden. Maar Debbie is resoluut in haar bewoording dus ik loop maar voor haar uit naar de bovenste verdieping waar de directiekantoren zich bevinden.
We lopen langs de ruimte waar de gesprekken tussen Jay, Paul en de directie plaatsvind. Ik kijk niet naar binnen en loop er snel langs. Terwijl ik stamel dat we bij het kantoor van de directie zijn duwt Debbie mij naar binnen en sluit de deur. Ze pakt mijn stropdas stevig beet en trekt mij naar het bureau. Ze zakt voor mij op haar knieën en meteen maak ik mijn broek open terwijl ik even kort naar de deur kijk. Debbie stelt mij gerust en snel doe ik ook mijn boxer uit waardoor mijn half harde pik de vrijheid tegemoet springt.

Ik hoor haar zuchten en dan neemt ze mijn eikel in haar mond en ik voel mijn pik groeien in haar heerlijke hete mondje. Ik pak haar lange haren vast en duw haar hoofd verder over mijn harde pik. Eens zien hoe ver dit sletje kan gaan denk ik bij mezelf terwijl ik haar langzaam verder duw. Dit lukt haar helemaal en ik trek haar nu aan haar haren omhoog helemaal van mijn pik af. Ik trek zo aan haar haren dat ze mij moet aankijken en zeg haar als jij mij regelmatig lekker verwent dan verwen ik jouw ook en dan zal jouw vent alles krijgen wat hij maar wil begrepen? Ik wacht niet op haar antwoord en duw haar weer over mijn pik. Debbie begint als een dolle diep te pijpen. Ik denk wel dat ze het begrepen heeft terwijl ze me met haar mooie groene ogen aankijkt onder het pijpen door. Ik blijf in haar ogen kijken terwijl ze met haar knappe koppie heen en weer gaat over mijn harde pik. Blijf mij pijpen tot ik alles in je mond gespoten hebben zeg ik haar, dan zal ik jouw daarna ook eens heerlijk verwennen. Ze knikt dat ze het begrepen heeft en ze lijkt wel nog dieper en harder te zuigen.

Ik hou het dan ook niet lang meer vol en spuit mijn hete zaad haar mondje in. Ze verspeelt geen druppel en ze laat braaf zien hoe ze mijn zaad heeft doorgeslikt. Ik help haar omhoog en neem haar mee naar de comfortabele bank in de directie kamer. Ga hier maar lekker liggen dan zal ik jouw eens heerlijk verwennen. Ik trek haar jurkje omhoog waardoor ze even haar billen omhoog doet. Wat zie ik nu voor lekkers zeg ik kijkende met grote ogen tegen haar...
Debbie - 10-10-2023 om 14:56
0


Ik speel mee en knik onderdanig naar de teamknul. Hij sommeert me wat dingen maar ik luister nauwelijks. Er is nog altijd maar 1 iemand in controle in mijn wereld en dat ben ik met mijn poesje dat elke man op hol laat slaan.
Ik zuig hard en laat hem mijn keel neuken gulzig slikkend voel ik nu zijn benen trillen en een paar seconde later komt er een heerlijke lading kokend heet zaad vrij in mijn mondje.
Ik slik het met gemak door en laat het zien aan Dennis.
Dan wil hij mij nog graag verwennen, iets dat echt niet perse hoeft nu van mij.. maar goed, hij dringt aan en duwt me op de bank in de hoek. Ik trek mijn jurkje iets omhoog en liggend zie ik zijn blik verwonderd kijken naar mijn gleuf. De buttplug zit er nog natuurlijk.
Ik geef hem geen moment en duw zijn hoofd nu net zo hardhandig als hij bij mij deed tegen mijn klit aan.
Hij begint me verrassend heerlijk te zuigen en ik kreun. Mijn kutje sopt al even later en ik begin weer lekker overdreven te jammeren. Hij trekt zachtjes aan de plug en ik geef hem een tik.
“Dat is niet voor jou meneertje”. Zeg ik streng.
“Lik me naar mijn hoogtepunt!!” Gil ik er achteraan en Dennis probeert zichzelf te verdrinken in mijn kutje.
Langzaam voel ik de druk in mijn hoofd toenemen en als zijn tong degelijk door blijft flitsen, kom ik even later heerlijk klaar. “oh ja! Oh Ja! OH JA JA JA JAAAaaaaahhhh yesss ohhhhh mmmm” gil ik het uit. En ik zie Dennis enigszins zenuwachtig naar de deur kijken. Ik pers mijn dikke vrouwelijke dijen gemeen om zijn hoofd en laat de naschokken heerlijk door mijn lichaam razen. Ik klim hijgend van de bank en haal mijn hand langs zijn wang. “Bedankt mop” zeg ik kortaf en loop richting de gang. “Eh mevr.. ja! Graag ge-.. mevrouw!” Roept hij nu enigszins verward.
Ik trek mijn jurkje omlaag en kijk op de gang links en rechts. Aan het einde zie ik net de deur opengaan van de onderhandelruimte en tevreden handenschuddend komen de heren naar buiten. Ik trippel sensueel die kant op en zie de heren even afgeleid zijn. “Baby!” Zegt Jay.
“Welkom bij je nieuwe thuis!” Lacht hij vrolijk. Waarmee ik begrijp dat de deal geslaagd is. Ik geef overdreven alle bobo’s een knuffel en druk met mijn dikke borsten lekker tegen ze aan.
“Zullen we gaan vieren?” Zeg ik opgewekt.
Maar Jay kijkt star en zegt: “ik moet alleen nog de fysieke testjes doen en dan even poseren met het shirt.”
“Mag ik mee?” Zeg ik lief richting Paul.
“Eh ja sure!” Zegt hij me.

We gaan naar de doktersruimte van de club en Jay moet allerlei fysieke inspanningen doen om zijn lichaam te testen. Opzich geen probleem, maar met de wedstrijd nog in de benen misschien best zwaar. We krijgen wat privacy omdat hij moet omkleden en klaar maken. Ik twijfel geen moment en weet wel hoe ik zijn hartslag en adrenaline kan laten opkomen. Ik trek zijn broek omlaag en zie hem verrast maar blij kijken. “Kom op baby, ik ga je even een beetje oppeppen.” Zeg ik geil en ik begin hard aan zijn semi slappe pik te trekken.

Mmm mijn mannetje heeft echt ver uit de heerlijkste lul.
Ik pijp de pik nat en ga meteen erg diep. Wilder en dieper dan net bij de clubjongen. Jay kreunt terecht en ik knijp hard in zijn ballen. Ik voel hem meer opgefokt worden en ik ben extra streng voor hem. Lange snelle halen met veel spuug. Ik draai zijn ballen gemeen met mijn hand. En voel hem nu op gang komen. Nu zijn paal kloppend vooruit staat sta ik opeens op. Jay kijkt vragend en ik buk snel over de massagetafel heen. Hij heeft nu zicht op mijn kontje en wat daar in zit.
“Mmm vies meisje van me” zegt hij verlekkerd. Hij lsat de plug zitten en glijdt diep mijn kutje in.
“Oh my god wat ben je nat” zegt hij licht verbaasd en ik voel hoe hij het zojuist door een andere vent afgelikte kutje begint te rijgen aan zijn paal. Ik laat mijn mond open vallen bij het gevoel van mijn opgevulde poes en Jay begint hard te stoten. Ik heb een dejavu met de garage seks. Ik voel door de spanning dat hij erg on edge is en op het moment dat ik hem ongecontroleerder voel stoten, kap ik het af en klim van de tafel. Ik knijp in zijn kloten en kijk hem dichtbij aan.
“Nou hup, die tests doen en daarna gaan we lekker eten.”
Jay kijkt jammerend maar begrijpt mijn spel.
“Ik wil je zaad vandaag nog in mijn kontje voelen, mannetje” zeg ik hem zwoel in zijn oor.

Met een dikke erectie trekt Jay de club kleding aan van zijn nieuwe werkgever en begint te fietsen. De dokter komt net weer terug en kijkt ons argwanend maar vrolijk aan. Ik zak met mijn natte poesje op een stoel in de hoek en sla mijn lange benen over elkaar.
Jay 2 - 14-10-2023 om 01:44
0


Als een beest neuk ik haar, als ze over de massagetafel heen bukt. Net als ik op het punt sta om klaar te komen, kapt ze het af.

De dokter komt na een tijdje terug en Debbie zakt in een stoel en slaat haar lange benen over elkaar. Ik zie de dokter kijken. Het kan niet anders of hij heeft haar blote kut gezien en misschien wel dat die glimt van het vocht.
Debbie leeft voor seks en daar is onze relatie op gebaseerd. Ondertussen heeft ze een E-cup, schaamhaar weg gelaserd en een gebleekte aars. Kortom, ze is een heerlijk nymfo.

Dan begint de dokter: "Je hebt een verhoogde hartslag, maar ik denk dat ik de oorzaak wel weet." Hij kijkt Debbie onderzoekend aan. God, wat zou ik graag zien, dat die oude dokter zijn oude mannenlul diep in haar natte kut steekt.
Debbie - 16-11-2023 om 15:36
0


EEN MAAND VERDER.

We zijn heerlijk gewend aan ons nieuwe leven in het warme land. Na de presentatie van Jay zijn we gesettled in een grote villa op een heuvel in de rijke wijk van de stad. Een grote upgrade van ons al gigantische huis in Nederland. Mijn nieuwe wagen is mee geïmporteerd en als kadootje hebben we weer een nieuwe gekregen van de club. Jay heeft er twee wedstrijden op zitten waarin hij al 4x scoorde. Het leven ziet er opeens anders uit en we zijn nu echt beroemd. Ik word in bladen genoemd als de geile WAG van Jay en de roddelpers heeft het maar druk met me. Waar ik het druk mee heb? Het huis inrichten en aan mijn trekken komen.
Jay is druk en de trainer is streng. Er wordt veel getraind en hij is veel weg. Ik ben de kamers nog steeds aan het indelen met al onze spullen, waaronder ook veel nieuwe.
Dat doe ik niet alleen. Moyra, onze maid uit NL is ingevlogen en woont weer bij ons. De mooie jonge blonde meid helpt me met alles kopen en inrichten hoe ik het wil.
Een nieuw deel van het huis is de ruimte die aan de kelder vast zit. De kelder is een thuisbioscoop. Maar als je een bijna verborgen deur doorgaat in de donkere ruimte, kom je in een oude wijnkelder die al onder het huis zat. Ik hou wel van een wijntje en heb deze dan ook in tact gelaten. Maar.. om de hoek van het grote rek wat pontificaal in de ruimte staat, is een soort bijruimte waar ik wat andere plannen mee heb.

Ik heb Moyra een grote boodschappenlijst gestuurd van een high end SM site, waar ik in NL wel eens mooie pakjes bestelde.
Een groot leder bedekt kruis, geluidsisolatie, touwen, kettingen en een bok.
Fijn om te hebben als ik zin heb in een kinky dagje.
Moyra stelt geen vragen. Ze is dienstbaar en netjes. Daarbuiten is ze ook een prachtige meid om te zien. Iets waar Jay ook inspraak op wilde hebben..

Toen de bestelling aankwam, heb ik Moyra samen met onze vaste klusjesman de kelder ingestuurd om alles te installeren. Ik heb ze een extra fooi gegeven zodat ze zouden zorgen dat het dit weekend af zou zijn.
Jay zou namelijk naar de andere kant van het land moeten reizen om te spelen.. wat betekent.. weekendje alleen thuis…
Ik vind het heerlijk om me geil aan te kleden en mezelf gek te vingeren. Daar had ik geen man perse voor nodig..
“Doei lieverd, zet hem op! Ik mis je nu al” zeg ik zwoel en ik hang om zijn nek. De auto van de club staat voor de deur om hem op te halen.
“Als ik scoor, zal ik je een kusje blazen baby”
We zoenen innig en ik laat mijn hottie gaan.
Debbie - 10-12-2023 om 12:53
0


Ik snelde me naar mijn walk in closet en trok de kist met spannende pakjes onder mijn jurken vandaan.
Mijn comfortabele lingeriesetje gaat uit en ik graai tussen mijn lederen en latex pakjes naar een strak latex jurkje met een rits op de rug. Ik trek het geile materiaal over mijn zongebruinde huid en duw mijn borsten in het buste stuk. Mmm, ik kan alleen moeilijk de jurk dichtritsen, dat zal Moyra dan maar moeten doen…
Ik pak mijn hoge zwarte laarzen met hoge pumphak uit de kast en rits ze langs mijn lange benen dicht.
In de spiegel trek ik mijn haar in een strakke staart en maak het vast met een stevig elastiek.

Mmm ik zie er fucking heerlijk uit. Een heerlijke kerker meesteresje. En dit meesteresje gaat zichzelf even flink verwennen in haar nieuwe speelpaleisje.
Ik loop naar beneden en hoor Moyra in de keuken.
“Moyra lieverd, wil je me even dichtritsen?” Vraag ik rustig.
“Tuurlijk mevr.. ehm.. ja! T-tuurlijk mevrouw!” Stokt Moyra even als de blondine zich omdraait. Ze slikt en ik zie haar ogen betrapt over mijn lichaam glijden.
Ze ritst me dicht en ik bedank haar. Ik draai me om en we staan opeens erg dicht bij elkaar.
“Ik ga naar de wijnkelder. Ik wens verder niet gestoord te worden tenzij het een slaaf is die zich komt onderwerpen.” Lach ik luchtig.
“.. eh ja! Natuurlijk meestere.. mevrouw! Mevrouw!” Schutter de meid en ze wordt knalrood.
Ik lach en draai me om. Heupwiegend trippel ik met mijn hakken naar de kelder.
Het is mooi gelukt. Een heeerlijke plek waar het doodstil is. Ik zie in de hoek de gloednieuwe fuckmachine staan waar Jay nog niets van weet. Daarbij een mooie schatkist met daarin roestvrij stalen speeltjes in de meest kinky vormen. Buttplugs, krom gebogen dildos met grote Gspot-stimulerende ballen aan het eind en nog veel meer spannends. Ik pak een lekker plugje dat niet te groot is en strijk neer op de bok/kast die precies voor ze neukmachine staat. Wat een heerlijke kinky bui ben ik in, en wat geweldig dat ik eens even de tijd heb om ongestoord met mezelf bezig te zijn.
Ik slurp de plug mijn mond in en maak het nat. Mijn kutje is al nat genoeg van het beeld dat ik in de grote wandspiegel zie. Met het spuug op de plug haal ik deze door mijn kutlipjes heen. Gemengd met mijn poesgeil glijdt ik de ijzeren vorm langzaam heen en weer richting mijn nauwste gaatje. Ik duw na een paar keer wrijven langzaam door en de plug glijdt door mijn barricade heen als ik uitadem. Het gevoel is benevelend en het voelt alsof ik een aanknopje heb gevonden bij mezelf.
Ik kreun alsof ik iemand anders dan mezelf probeer geil te maken en vinger zachtjes mijn heerlijk verzorgde kutje. Ik pak de kop van de machine, waar een grote dildo aan vast zit. Langzaam laat ik de eikel van de siliconenlul door mijn lipjes glijden.
Kreunend graai ik naar het afstandbedieningkje dat aan de zitting vast zit gemonteerd. Als ik de ronde knop langzaam draai, begint er een machinaal geluid te pompen, gevolgd door de lul die mij zonder pardon binnen dringt.
Mijn ogen worden groot en ik sla mijn hoofd zuchtend achterover.
Ik sluit mijn ogen en wreef mijn klitje mee op het rustige tempo van de machine.
Mmm fantaserend over een vent met zo’n dikke lul die me zonder pardon neemt…
Ik fantaseer de laatste weken veel meer.. komt vast door de nieuwe omgeving en nieuwe mensen die ik leer kennen. Ik kende Jay zijn team erg goed bij de oude club, inclusief de staf.. maar hier heb ik veel mannen alleen nog maar gezien op het veld. Dat bevalt me overigens wel.. want wat een hete hunks zitten er tussen. Ik zou die wel eens allemaal tegelijk… jemig ik laat me gaan. Als ik me ogen open zie ik de machine nog altijd door pompen. Ik draai de knop iets verder en het effect laat me hard kreunen..
Pablo - 21-12-2023 om 23:25
0


Mijn telefoon geeft een kort trilsignaal en het lampje licht oranje op. Ik ben net de laatste spulletjes aan het opruimen in de tuin berging als dat mijn werkzaamheden verstoort.
Ik leg gelijk het gereedschap weg en open mijn telefoon.
Ik zie hoe Debbie de “ wijnkelder “ betreedt.
Ik ben blij dat ik vanuit mijn eerdere werk als installateur van bewakingscamera’s wat spullen heb achter gehouden

Omdat Debbie ons pas vroeg om snel de geleverde spullen te installeren wist ik dat dat iets speciaals zou worden. Zo heb ik haar speelkamer ( en meer) geïnstalleerd
Op het scherm zie ik hoe zij een plug nat maakt met haar mond en daarna nog door haar kutje haalt
Ik druk op de “ record” button “ altijd handig je weet maar nooit waar het goed voor is”
Ondertussen laat Debbie zich zakken over een van de siliconen dildo’s en laat zich verwennen door de machine
Ik plug mijn AirPods in en hoor mijn bazin zacht kreunen
Ik merk hoe mijn pik zich vult met bloed en ik wrijf eens stevig over de bobbel in mijn broek
Ik heb Debbie altijd een mooie vrouw gevonden met een prachtig goed gevormd lichaam. Heel soms denkniveau wel eens dat ze ook naar mij kijkt zeker als Jay weer weg is of door zijn trainingen niet toekomt om haar haar aandacht te geven
Debbie - 24-12-2023 om 09:07
0


Pompend lig ik te genieten van mezelf. De machine doet goed zijn werk en ik voel mijn kutlipjes opzwellen van het aanhoudende stoten. Ik voel me bloedgeil en lig nu vrijuit te fantaseren over welke lul of poes ik zin in zou hebben. Wrijvend over mijn klitje duurt het dan ook niet heel lang voor ik mijn eerste razende orgasme voel aankomen. Langzaam zwellend voel ik mijn lichaam tintelen en ik hijg harder en harder. Ik duw het knopje nog iets verder en de machine begint te neuken als een man die bijna bij zijn orgasme is. Daardoor gebeurt hetzelfde bij mij en de siliconen lul floept uit me als ik schokkend en trillend op de kast klaar kom. Ik voel een golfje kutgeil over mijn vingers lopen. Hijgend laat ik het even uitrazen. Ik voel me wild.
Dan is het enige dat je nog hoort het mechanische geluid van de lul die nu zonder doel aan het stoten is. Ik zie het ding glanzen van mijn poesgeil en met de machine op iets lager tempo zet ik die paal tegen mijn dikke lippen. Ik slurp de kunstpik naar binnen en de halen zijn lang en diep. Deze machine geeft niets om mijn huig en duwt consistent door. Precies hoe ik het lekker vind..

Ik slurp en pijp het ding uit alle macht en draai weer aan de knop. De facefucksessie die voor de komende 2 min volgt laat mij al het speeksel wat ik in me heb over mijn strak ingepakte tieten vallen. Hijgend laat ik de lul weer even pulseren in het niets.
Plots hoor ik iets in de hoek bij de deur naar de bioscoop. Zou Moyra zich bedacht hebben? Of heb ik misschien een nieuwsgierige klusjesman? Of beiden?
Vingerend roep ik streng: wie is daar?
Pablo - 24-12-2023 om 09:33
0


De deur van mijn werkhok zwaait open juist op het moment dat Debbie schokkend klaarkomt op haar neukmachine
Verschrikt draai mij om de telefoon in mijn hand een grote bobbel in mijn broek
Ik kijk recht in het boze gezicht van Moyra
“ hoe durf je in de baas zijn tijd porno te kijken??!! Ik heb je al paar minuten geobserveerd via het raam”
Ik haal mijn AirPods uit mijn oren en vergeet dat het geluid dan doorschakelt naar mijn telefoon.
Duidelijk hoorbaar hoe de neukmachine door beweegt en op de achtergrond de ademhaling van Debbie

Moyra gritst de telefoon uit mijn en kijkt op het scherm
Pablo - 24-12-2023 om 09:49
0


Zij ziet hoe haar bazin de dildo deepthroat even blijft zij gebiologeerd kijken, ze voelt gelijk hoe haar kutje reageert
“ Ow wat een brutale perverse man ben jij. Het vertrouwen van je bazin zo misbruiken. Ik kan niet anders dan dit melden bij haar. Ik wil mijn baan niet kwijt als zij erachter komt dat ik hier van weet”
Mijn pik blijf keihard,enerzijds nog door de beelden van Debbie maar ook door het heerlijke lichaam van Moyra en die felheid in haar ogen

Ik word aan mijn arm gepakt en meegenomen. Heel even strubbel ik tegen Gespeeld tegen want het idee dat zij mij mee neemt naar de speelkamer van Debbie maakt mij nog geiler
Handig draait Moyra mijn arm op mijn rug en duwt mij voor zich uit

Ze neemt mij mee naar beneden en opent de deur
“ 100 maal sorry mevrouw dat ik u hier nu stoor “ hakkelt Moyra als zij binnenvalt.
“ maar deze geile man observeerde U op zijn telefoon. Hij heeft hier camera’s opgehangen zonder uw toestemming. Zij geeft mij een zet en ik val op mijn knieën
Als ik opkijk staat Debbie naakt vlak voor mij. Ik zie hoe het slijm van haar borst drupt
Debbie - 26-12-2023 om 09:11
0


“Bedankt Moyra, je kunt gaan.” Zeg ik streng.
Zo.. de klusjesman heeft dus wat kinky geheimpjes.. dat is niet zo bruikbaar in de discrete wereld waar ik en Jay ons in bevinden. Alhoewel.. ook wel geil om misschien wat opnamen te hebben..
“Pablo. Je gaat die camera’s weghalen. Behalve 1. Daarna scheer je je weg uit dit huis en kom je niet meer terug tenzij we je nodig hebben voor iets. Ik kan geen ongehoorzaam personeel rond hebben lopen.”
Pablo kijkt angstig en een beetje beteuterd. Ik negeer heel bewust tot nu toe zijn stijf schokkende leuter. Prima omvang om me mee te vermaken..
“Dus jij zat lekker naar me te kijken, vies mannetje?” Zeg ik geil terwijl ik om hem heen loop op mijn hakken. Pablo knikt. Ik gebied hem omhoog te komen en pak een zweepje uit een kist. Hem speels slaand duw ik hem richting het andreaskruis dat hij zelf heeft neergezet.
“Ga staan.” Gebied ik weer. Ik maak zijn polsen hoog vast en zie hem nieuwsgierig kijken wat ik van plan ben. Het leer van de zweep glijdt langs hem en ik haal uit.
KLETS. Pablo kreunt.

Pablo - 27-12-2023 om 07:22
0


Ik voel hoe het leer vh zweepje een paar mijn blote huid raakt. De prikkeling geeft geile stroomstoten naar mijn brein EN pik.

Dus jij zat lekker naar me te kijken, vies mannetje?” vraagt ze gebiedend
“Ga staan.” Gebied ze mij wijzend richting het kruis Ik word met mijn polsen hoog vast gezet Het leer van de zweep glijdt langs mij em ze haalt uit
KLETS. Ik kreun het onverwachte maakt dat mijn pik wat verslapt.
“ oh nee vies mannetje ik dacht het niet!!! “ hoor ik van dichtbij in mijn oor
“Jij gaat hier niet slap worden ik heb hele andere plannen met je. Blijf je niet hard zal ik je gedrag vermelden op je CV”
Ik voel haar nagels onder mijn zak krassen, mijn pik reageert gelijk en zwelt op. Een druppel voorvocht laat mijn eikel nog meer glimmen.
Haar duim gaat over mijn eikel en voor ik het weet proef ik mezelf als zij haar duim in mijn mond drukt.
“ je telt nu mee en bedankt mij voor wat ik doe en de kans die ik je geef
Ze neemt afstand en kijkt mij aan als ze haar hand opheft
Debbie - 27-12-2023 om 09:04
0


De spiegels aan de wand bieden mij genot van dit geile beeld. Zo was ik zelf bezig mijn poes machinaal te laten neuken, zo heb ik een slaafje om een lesje te leren!
Pablo kijkt me nu toch echt wel een beetje angstig aan.
Ik klap de zweep tegen zijn borst en laat de slierten langs zijn pik naar beneden glijden. “EE-e..een!” Kreunt hij.! En ik zie zijn piemel bungelen. De volgende klap knalt tegen zijn ballen en Pablo buigt een beetje voorover: “OhwwOhhh.. tw..twee!” We gaan rustig door tot 5 en tot mijn genoegen zie ik zijn gemiddeld grote lul kloppend rechtvooruit staan. Hij heeft een mooie kromming naar boven.
Mijn kutje tintelt en de kreunende werker gaat mij uitkomst bieden. Ik maak zijn polsen en handen los van het kruis en aan zijn lul trek ik hem naar de ietwat door mij bevlekte kast/bank. Hij neemt liggend op zijn rug plaats en ik sta boven hem ik pak de handboeien die op de grond liggen en vast zitten aan de bok en maak zijn net bevrijde polsen weer vast. Dan strijk ik neer op zijn heupen, mijn nauwelijks verhullende jurkje trekt wat omhoog en mijn natte godinnen poesje staat wat open naar hem te kijken. Zijn lul klopt tegen mijn billen.
Ik zeg hem niets. Geen zin om met dit onderkruipsel te praten. Ik schuif naar voren en met een been aan weerszijde hurk ik zonder pardon met mijn vrouwelijkheid over zijn gezicht heen. Ik probeer Pablo te stikken in mijn natte kutje. Hij opent zijn mond en een gulzige tong begint naar binnen te glijden. Ik kreun en pak zijn hoofd vast. Ik duw hem nog harder tegen mijn poes aan en begin langzaam te rijden. “Likken jij slet” zeg ik intimiderend en glimlachend. Je kunt zien dat het mannetje al een tijdje droog stond, want hij geniet volop van mijn heerlijke poes. Of misschien is ie wel niet dit level kutje gewend.. strak, mooi bijgehouden met wat hulp van de chirurg. Een echt pornopoesje.
Ik maak een draai en zit nu 69 op hem. Ik duw mijn bolle kontje iets naar achter en voel zijn neus in mijn aarsje. Met één hand pak ik de stam van zijn lul en met de ander zijn eikel. Ik knijp extra hard in zijn stam en voel hem kronkelen. Dit is echt even geleden volgens mij. Ik begin hem stevig en met het tempo van een menselijke fuckmachine af te trekken. De pik pulseert en kronkelt. Het likken van mijn gaatjes wordt heviger en ik hoor hem mijn kontje in kreunen. Ik hef mijn dijen iets omhoog zodat hij nu alleen lucht kan happen en ik hoor hem hardop schreeuwen en kreunen. “JAA mevrouw alstublieft… ohhh godd niet stoppen ja!!!” Kermt hij al van een simpele rukbeurt. Ik lach en maak het erger door op hetzelfde tempo mijn keel in een beweging te vullen met zijn harde lul. Gorgelend pijp ik wild de werker lul naar binnen. Hij probeert met zijn heupen mee te bewegen, wat mijn tempo op fokt. Ik tik hem tegen zijn ballen en hij houdt direct op.
“Rits” zeg ik hem direct. “Wah-wat?” Zegt Pablo dromerig.
“Mijn fucking rits!” Zeg ik gemeen en eindelijk snapt hij de hint. Ik voel mijn jurkje aan de bovenkant opengaan. En trek zijn pik rustig door.
Plots stop ik en draai ik weer op hem. Ik trek het latex/leder ietwat naar beneden en mijn dikke trophywife tieten komen naar buiten. Pablo weet niet wat hij ziet en voor hij kan beseffen wat er gebeurt, pak ik onder me zijn lul vast en begeleidt die zonder pardon mijn strakke poesje in. Pablo zijn ogen draaien weg en meteen geef ik hem een tik op zijn wang. “Hier kijken. Kijk me aan als je je zielige lulletje in me duwt” zeg ik weer streng.
Ik duw mijn volle heupen naar beneden en begin te rijden. Pablo hijgt en kreunt. Ik zie dat de jongen al zowat op ontploffen staat maar ik trek me er niets van aan. In een langzaam optrekkend tempo beginnen mijn borsten heen en weer te schudden van het pompen op zijn schacht. Ik help mijn klitje met mijn hand en voel aan mijn stijve tepels. Ik neuk Pablo. Niet andersom. Ik focus volledig op mezelf en stuiterend knijp ik mijn poesje fijn op zijn lul. Ik zie wederom zijn ogen wegdraaien en dan schreeuwt Pablo de hele kerker bij elkaar. Ik leg een hand op zijn keel en choke hem terwijl ik hard doorga met rijden. Ik ben ook dichtbij en vinger me suf. Mijn cup E stuiteren op en neer. Pablo verslapt in zijn lijf, alleen zijn pik die misschien wel 6 warme stralen zaad in me schiet staat nog redelijk overeind. Ik blijf neuken tot ik ook dichtbij kom. Ik melk zijn pik fijn. Pablo lijkt half bij kennis en kijkt gehypnotiseerd naar mijn borsten. Ik klets en knal nu hard op zijn buik en pompend kom ook ik tot een hoogtepunt. Mijn vingers flitsen en ik voel dat mijn poesje opgepompt door de fuckmachine iets kwijt moet. Met een lange gil, squirt ik richtend de borst en gezicht van Pablo onder mijn kutgeil. Nu ben ik degene die de controle verliest en ik draai even naar een andere dimensie. Mmmmm.
Als ik uitgeraasd ben, herpak ik me en hijgend klim ik van de jongen af. Wat nu te doen met hem denk ik even. Ik ben voor nu wel uitgeteld, maar misschien dat deze jongen nog wel meer “straf” verdient?
Pablo - 27-12-2023 om 13:50
0


Ik word bereden door een bloedgeile en prachtige Amazone. 100% hitsigheid beweegt zich over mijn paal. Ik voel hoe mijn zak zich aanspant en bereidt mij voor op een daverend orgasme. Mijn hele lichaam raakt overprikkeld door de vele signalen van genot die mijn brein bereiken
Ineens voel ik haar hond om mijn keel en begint zij mij te choken
Ik val wat weg op het moment dat mijn balken zich samentrekken en straal na straal diep in het hete kutje van mijn bazin afvuren.
Het knijpen van haar kutspieren houdt mijn pik nog hard als ik door een waas zie hoe zij zichzelf hard vingert. Ik voel haar sappen op mijn gezicht spatten als zij spuitend klaarkomt.
Heel even komt zij liggend op mijn afgetrainde lichaam tot rust. Haat keiharde tepels drukken in mijn borst. Dan staat zij op, verzadigd kijkt zij mij aan. Al snel zie ik weer de felheid terug in haar ogen komen
Een druppel van mijn zaad glijdt langs haar dijbeen naar beneden

Zij loopt naar de intercom en gebiedt moyra zich met spoed beneden te melden
Dan loopt ze terug naar mij en kijkt mij aan alsof ik een stuk vuil ben
Debbie - 08-01-2024 om 09:40
0


“Moyra, wil je even komen helpen hier beneden, snel een beetje alsjeblieft.” Zeg ik streng door de intercom.
De lange eveneens blonde, maar slankere meid kwam binnen. Ze keek nu met iets minder zekerheid dan zojuist toen ze Pablo naar binnen smeet.
“Ja mevrouw..?” Zegt ze lief.
“Pablo komt even niet meer terug in huis. Ik dacht misschien wil je even afscheid van hem nemen. Of heb je altijd al iets met die vent willen doen?” Zeg ik terwijl ik zijn zak weer vast pakt. Door de spanning leeft zijn pik nog steeds wel. Niet zo lekker als net, maar misschien dat Moyra er wel raad mee weet. Ik klik de polsen van Pablo weer vast op de tafel en ga op een stoel in de hoek zitten.

Dit is niet helemaal hoe ik mijn vrije zaterdag voor me zag, maar misschien wel beter!
Moyra loopt nu in een rondje om Pablo heen. Ze draagt een soort schort. Geen cliche Maid pakje, maar met haar lange benen en de panty die ze draagt is het ook niet minder sexy dan dat. Wederom input van Jay.

“Deze lul gedraagt zich al tijden niet netjes naar mij toe” zegt Moyra.
“Stoere opmerkingen, aan mijn billen zitten.”
Zucht ze. “We zullen eens zien hoe vies je bent”
Debbie - 17-01-2024 om 14:58
0


Moyra knijpt hard in de ballen van Pablo.
“Viespeuk. Je wordt zo goed behandeld hier en alsnog doe je zoiets.” Ze hurkt op zijn gezicht en probeert hem te stikken met haar mooie kortgeschoren kutlipjes.
Ik zie dat dit al een tijdje in haar hoofd heeft moeten spelen. Want onze dienstmeid doet net alsof ik niet meer in de kamer ben.
Ik besluit dat ik eigenlijk wel uitgeraasd ben. Ik trek mijn geile pakje uit en loop om het stel heen. Pablo’s pik trilt. Nog steeds stijf. Zonder twijfel hurk ik en neem ik de dikke lul in 1 keer naar binnen. Moyra kijkt me van boven kreunend aan. Ik slurp en kok nog even lekker op de vervangbare lul en hoor Pablo kreunen. Ik geef hem een harde tik in zijn ballen en hij krimpt ineen. Hij doet blijkbaar iets met zijn tong waardoor Moyra ook een kreet slaat.
“Veel plezier nog even kinders. Ruim je rotzooi zo op.” Zeg ik zwoel en loop de kamer uit. Als ik de metalen deur dicht trek, zie ik Moyra naar achter schuiven en zijn paal vastpakken en naar binnen schuiven.

ZONDAG
Ik hang op de bank en kijk op het grote scherm de wedstrijd van Jay. Hij staat in de basis. Het spel boeit me allerminst. Maar naar mijn man kijken hoort wel bij de verplichtingen van een voetbalvrouwtje zijn.
De camera draait over de hoofden van de tegenpartij. Daarna zie ik stuk voor stuk de teamgenoten van Jay verschijnen op beeld. Mooie mannen, gespierd, donker, lang, baard. Alles zit er tussen..

Ik voel mijn poesje branden en wrijf heel even over mijn sportlegging. Mijn fantasie komt weer omhoog. Al die mannen…
Moyra komt binnen en heeft een glas wijn bij zich voor me.
“Bedankt lieverd.” Zeg ik lief.
“Alstublieft mevrouw. Verder nog iets nodig?”
Moyra is duidelijk heerlijk op haar gemak na afgelopen avontuur.
“Nee hoor schat.”
Moyra knikt en loopt weg op haar hakken.

“Moyra!” Bedenk ik me opeens.
“Ja mevrouw?”
“Het team van Jay he. Wat vind je daar nou van?”
“Ik vind het het beste team! Ik ben fan hoo-“
“Neee meid, ik bedoel.. die teamgenoten. Welke vind jij leuk?”
Moyra verstomd even en wordt een beetje rood.
“Kom even er gezellig bij zitten anders!” Zeg ik.
Moyra zakt neer op de bank en kijkt mee naar de wedstrijd die is begonnen.
“Nou?” Zeg ik
“Ehm.. eh.. het lijken me ehm.. allemaal hele aardige mannen” zegt ze nog heel degelijk.
“Ohhh Moyra please, kom op. Het zijn hele mooie mannen. Dat weten we. Maar van wie krijg je nou echt een nat poesje?” Zeg ik lomp.
Moyra bloost.
“Ehm.. eh…”
Ik wrijf rustig over mijn broek en kijk naar het scherm.
“Die Johnson vind ik een lekker ding hoor. En die keeper, die Gonzalez, daarvan zie je gewoon dat ie een dikke vleeslul tussen dat broekje heeft hangen..” zeg ik rozig.
Moyra kleurt nog roder en kijkt met grote ogen naar de TV.
“..Young..” zegt ze zachtjes.
Young is een grote donkere vent die achterin staat en in beeld komt. Wat een beer van een vent.
“Mmm ja he meid. Die zou je wel eens hier langs willen en dat hij je stevig vast pakt..”
“J..Ja..” zegt Moyra een beetje in trance. Ze wrijft nu ook zachtjes over haar lijf. Mmm. De heerlijke meid.

Ik laat mijn hand in mijn legging verdwijnen en voel mijn kutlipjes samengeplakt van het geil.
“Vertel eens.. wat zou je met hem doen…” vraag ik haar
Moyra slikt en kijkt me even twijfelend aan.
Ik knik haar geruststellend.
Jay - 07-03-2024 om 07:35
+1


De competitie ging door en ik raakte er aan gewend om elke week wel van huis te zijn. Debbie vond het maar niets en was niet van me af te slaan als ik terug kwam. Er kwam een interlandperiode aan en ik kampte met een blessure. Perfecte tijd om even terug te vliegen naar Nederland om langs familie te gaan.

We vlogen privé richting Rotterdam aiport. Debbie had me zonder pardon even de kleine badkamer ingesleurd en ons lid gemaakt van de Mile High Club. Mijn heerlijke vrouwtje die nooit genoeg had.

Debbie had met wat vriendinnen afgesproken en ik kreeg een appje van een oude vriend. Hij zat in het vastgoed en had goed geboerd. Ik wist dat ie recent getrouwd was met een jonge meid van het platteland, maar had hem al lang niet gesproken: Willem.

“Jay, gozer, ik heb iets spannends voor je. Kom morgenavond ff langs dit adres, zorg dat mensen je niet hoeven te herkennen misschien”

Ik was benieuwd en was naar de boerderij gereden. Het bleek om een orgie te gaan met twee bloedgeile jonge dames. Een daarvan scheen Willem zijn nieuwe vrouw te zijn. Ik had een bivakmuts op en voelde me ontspannen.
De meiden, Kiki en Myrthe zogen iedereen professioneel af. Ook werd er flink wild in het rond geneukt.
Ik was aan de beurt en werd tot een hemels hoogtepunt gezogen. Met veel gekreun en spuug, zoog Kiki mijn dikke lading naar binnen. Wat een ontspanning.

Ik besloot wel om er meteen vandoor te gaan. Ik groette Willem en hij zei me: “dat was nice he? Als je wil moet je je team een keertje meenemen! Lekker ontspannen een avondje aan de hand van deze dames” en ik keek naar Myrthe die net vakkundig nog een lading over haar lieve gezichtje gespoten kreeg.
“Ik ga zeker die jongens ff checken.. thanks man. En veel plezier hier nog…”
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer