62.724 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

De Lijfwacht


Door Marjan
Datum: 16-10-2023 om 11:21 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 171 | Gelezen: 4883x
Ik ben Marjan, 30 jaar, lang donkerbruin krullend haar en gezegend met een slank sportief lichaam. Ik ben na mijn diensttijd bij de Luchtmobiele brigade bij de politie gaan werken en uiteindelijk brigadier geworden in een grote stad. Het werk was uitdagend, avontuurlijk en helaas soms ook hemeltergend saai. Er is op me geschoten, ik ben gewond geraakt, en ik vond dat ik de weinig verdiende om dat allemaal te pikken. Dus besloot ik ontslag te nemen en me te vestigen als bodyguard. Ik liet visitekaartjes drukken en een website bouwen. Al snel kreeg ik baantjes als lijfwacht van CEO's van grote bedrijven, popsterren en extreem rijke mensen. Het verdiende goed al was het werk niet echt opwindend. Ik liep dat ook niet over van enthousiasme toen ik werd gebeld om langs te komen bij Erica Post, een selfmade miljardair die rijk was geworden in de computerbusiness. Dergelijke klusjes zijn vaak saai, maar gelukkig wel winstgevend.

Erica ontving me in een strak ontworpen kantoor met veel glas en high tech speeltjes. Ze was in de vijftig, knap en gekleed in een dior mantelpakje. "U bent dus Marjan de Lange," zei ze en bekeek me alsof ik een kakkerlak was die het waagde in haar schone kantoor te komen. "Ik heb uw dossier gelezen, u hebt de reputatie om goed te kunnen werken met tieners." Ik kon bijna de gaap niet onderdrukken. Ik moest weer kindermeisje spelen over het ongetwijfeld lastige dochtertje of zoontje van mevrouw Post. Erica overhandigde me een foto. Ik veerde gelijk op. Er was een knap jong meisje te zien van een jaar of zeventien die brutaal in de lens keek. Dit is Veronica, hoewel iedereen haar Vero noemt, mijn dochter. Ik heb via mijn eigen inlichtingdienst aanwijzen gekregen dat Vero ontvoerd zal worden. Voor haar veiligheid wil ik haar naar Zwitserland brengen, daar heb ik een landhuis dat zo goed beveiligd is dat niemand er binnen kan komen. Om te voorkomen dat Vero onderweg wordt ontvoerd, heb ik twee meisjes die op haar lijken laten vertrekken, een met het vliegtuig, de ander met de trein. De echte Vero reist met jou mee en jullie gaan over de weg. Vero zal vermomd zijn en jullie reizen als twee zusjes op vakantie. Ze schoof een envelop over haar bureau. Hier zit alles in, papieren, autosleutels, geld. De sleutels zijn voor een weinig opvallende auto en jullie reizen als Irma en Linda de Keijzer, op vakantie naar Zwitserland. Ik heb ook gezorgd voor een wapen. Nog vragen?" Ik schudde mijn hoofd, voor het geld dat Erica Post me ging betalen, was ik niet van plannen vragen te stellen.

De plek waar ik Vero moest ophalen was een klein pension bij de Duitse grens. Ik hoefde me niet te vermommen. Want wie kende mij nou? Ik kreeg van de pensionhoudster de sleutel en liep naar kamer 12. Ik opende de deur en kreeg gelijk een waterkan naar me toe gesmeten. Ik ontweek het ding en het sloeg te pletter tegen de deurpost. Een knap jong meisje keek me woest aan. "Vero Post neem ik aan?" zei ik.
Marjan - 02-01-2024 om 15:43
0


Ik was ook even uit de roulatie, Eva, mijn eigen fout. Een beetje te wild gedanst tijdens een schoolopvoering van de kerstmusical. Enkel verstuikt en mijn pols ook. Enfin dat zal me leren...Nu Erica nog!

Het lesbische triootje met de moeder-overste is een aparte ervaring. Nooit geweten dat er onder die zwarte rokken zoveel lust aanwezig is. Na een tijdje heeft de priester genoeg van alleen toekijken. Hij komt dichterbij en wordt gepijpt door Moeder-overste. Vero en ik zijn bij elkaars kutje bezig en likken alles bezeten. Het gaat me een beetje te ver om ook met de priester bezig te zijn, maar samen met Vero kijk ik toe hoe die twee elkaar uitgebreid aflikken. Op gegeven moment duwt de priesters zijn piemel in het kutje van de moeder-overste en komt in haar klaar. Net op dat moment wordt er zachtjes op de deur geklopt. We kleden ons snel aan en dan roept de moeder-overste, "binnen!" Een van de nonnetjes komt binnen en fluistert iets in het oor van de abdis. Die wenkt ons. "Er is bericht van onze spionne bij de politie. Gevaar! Erica Post heeft de joker ingezet, ze dreigt haar investeringen uit Oxford en Engeland weg te halen en kennelijk is de politie gelijk overgelopen. Jullie moeten weg..."

Even later zijn Vero en ik onderweg in een grote truck die wordt gereden door een knappe truckster, een roodharige schotse met een gulle lach en een stem als een kanon. Ze is gekleed in een jeans en een houthakkershemd. Ze vertelt dat ze ons naar Schotland zal rijden. Op een van de kastelen daar woont Gravin Jean McDonald en die heeft plek voor ons. "Als jullie het niet erg vinden om daar als bediendes te werken. De weg is lang en onderweg slapen we in de cabine. De trucster snurkt alsof ze tien bomen moet doorzagen en we krijgen weinig slaap.

De volgende morgen komen we in Schotland aan. De truckster zet ons af en vertrekt weer. Lady Jean is rond de veertig en poepie chique. Ze is slank, blond en draagt een rok in een schotse ruit. Ze maakt uitgebreid kennis en vraagt of we niet erg vinden om als bediendes te moeten werken zolang we daar ondergedoken zitten. Vero en ik hebben geen bezwaar. Vero krijgt als alias de naam Deirdre en ik word Sheila genoemd. We krijgen een soort uniform, een zwarte rok tot op de enkels en een grijze bloes. We worden ingezet bij het klaarmaken van het ontbijt en het serveren van de maaltijden. "Vanavond krijg ik wat dames van de Scottisch Society op bezoek zegt Lady Jean. We dineren in de grote zaal en jullie moeten serveren..."

Als we op onze kamer zijn, klaagt Vero dat ze het maar een kakmadam vindt. "Wees blij dat ze ons helpt," zeg ik. Na een uurtje komt de lady aankloppen. We laten haar binnen en ze zegt. "Kleed jullie eens uit..." Verbaasd voldoen we aan haar verzoek en tot onze verrassing doet de gravin mee. Ze gaat op het bed liggen en klopt op het dekbed. "Kom eens hier meiden, vanavond komen mijn lesbische vriendinnen en een van jullie taken zal zijn om ze te verwennen. Ik wil even checken hoe goed jullie zijn..."
Vero - 04-01-2024 om 10:04
0


We moesten weeral op de vlucht. Wanneer ging het stoppen? Zou het ooit stoppen. Erica Post heeft blijkbaar de grote middelen ingezet, maar het merendeel ontging me, waarschijnlijk omdat Marjan me wilde sparen. We moesten onze spullen pakken en zouden naar een onderduik adres in Schotland gaan. In een van de kastelen woont een zekere Gravin Jean McDonald een vriendin van moeder-overste en die heeft nog plek voor ons.
‘Jullie gaan werken als bedienden,’ vertelde de roodharige truckster die ons meenam en lachte. Ze droeg een jeansbroek en een houthakkers hemd. ‘De weg is lang en onderweg slapen we in de cabine,’ zei ze en lachte weer haar gulle lach. ‘Jullie kunnen op het bed ik slaap hier wel.’
Tien minuten later stond ze aan de kant en toonde ons het bed. ‘Niet teveel kreuntjes laten, hé,’ merkte ze grinnikend op.
Kreuntjes laten was er niet bij, dacht ik en slapen ook niet. Wat kon dat mens snurken.

De volgende morgen stond gravin Jean ons al op de wachten op de bordes voor haar kasteel. De truckster zwaaide ons gedag en vertrok weer. haar reis ging verder.
Lady Jean was rond de veertig en een knappe verschijning. Ze was slank, had blonde lange haren en droeg een rok in een schotse ruit onder een witte bloes.

We maakten uitgebreid kennis en vertelde ons nog een keer dat we als bediende zouden werken. We maakten gene enkele bezwaar en zeiden dat we graag bediendes werden zolang we ondergedoken zouden zitten. ‘Jullie krijgen ook andere namen,’ vertelde ze. ‘Jij Vero heet vanaf nu Deidre en jij Marjan, Sheila. De namen van mijn beide grootmoeders, dus draag hen waardig.’
Lady Jean ging ons voor naar de kamer en opende de deur. ‘Vanavond krijgen we dames van de Scottisch Society,’ zei ze. ‘We dineren in de grote zaal en jullie serveren en morgenvroeg helpen jullie bij het ontbijt. Jullie uniformen liggen klaar op bed.’ Ze knikte en liet ons alleen.

We keken de kamer rond die ronduit prachtig was en groot. Een groot king size
Stond in het midden.
‘Het is een kakmadam,’ zei ik.
‘Wees blij dat ze ons helpt,’ merkte Marjan op en bekken de uniformen. Ze hield hem bij me voor en knikte. ‘Mooi zijn ze wel.’
‘Ja dat wel,’ knikte ik en giechelde. We sprongen meteen op bed en begonnen elkaar uitbundig te zoen. Een uur later werd er op de deur geklopt.

Marjan opende de deur en liet de gravin binnen. Ze ging op bed zitten en keek ons aan. ‘Kleed jullie eens uit?’
‘Hoezo?’ vroeg ik verbaasd.
‘Gewoon,’ zei ze. ‘Kleed jullie eens uit.’
Langzaam begonnen we ons uit te kleden en tot onze verbazing deed ze mee. Gravin Jean McDonald was net zoals Marjan gespierd en slank. Haar lange blonde haren vielen over haar grote borsten en eindigden net boven haar navel. Tussen haar benen prijkte een blond toefje haar. Ze ging op bed liggen en klopte op het dekbed. ‘Vanavond komen mijn lesbische vriendinnen en jullie taak is om ze te verwennen. Ik wil even testen wat voor lekkers ze kunnen verwachten.’ Zei ze en grinnikte. We gingen ieder aan een kant liggen. Meteen richtte ze zich op en nam m’n borst in haar mond. Ze beet zachtjes op de tepel en zoog eraan, terwijl ze haar hand op Marjan’ kutje legde en over de lipjes wreef?
‘Jullie zijn beide lekker,’ merkte ze op. ‘De dames zullen pret beleven.’
‘Hoeveel komen er?’ vroeg ik.
‘Een stuk of vijf,’ antwoordde ze en kuste me. Haar tong vond meteen de mijne en we begonnen heftig te zoenen. ‘Je zoent lekker,’ prees ze en wende zich naar Marjan toe en zoende haar ook, terwijl ze nu haar hand op mijn kutje legde en naar binnen drong. Gravin McDonald, vingerde me met passie en liet me in een mum van tijd komen. Ik zuchtte en keek Marjan aan die eveneens genoot van de vingers van de gravin.

‘Gekeurd en goed bevonden,’ zei ze en sprong van het bed. Ze kleedde zich terug aan. ‘Wel Sheila en Deidre, ik verwacht jullie om zeven uur beneden,’ zei ze. ‘De butler, zal jullie verdere instructies geven.’ Ze keek ons nog even aan. ‘Jullie zijn vrij tot die tijd?’Ze verliet de kamer en liet ons alleen en naakt achter op het grote King size bed.

'Gekeurd en goed bevonden,' grinnikte ik en keek Marjan aan? Wist jij hiervan?'
'Helemaal niet,' zei ze. 'Maar we kunnen niet aders vrees ik. We moeten gewoon bevelen opvolgen en hopen op het beste. Misschien zal het allemaal wel meevallen en beleven we ook nog plezier. '
'Misschien wordt je wel verliefd op een van haar lesbische vriendinnen?'
Marjan keek me aan en schudde het hoofd. 'Dat nooit,' zei ze. 'Jij bent mijn enige liefde.'
'En jij mijn enige liefde,' merkte ik op en kuste haar zacht.

Marjan - 04-01-2024 om 11:47
0


De butler, een oudere man kwam ons halen. Vero en ik hadden ons omgekleed in onze uniformen. De Butler bracht ons naar de eetzaal, een prachtig vertrek met houten bekleding en een enorme eettafel. Lady Jean zat aan het hoofd en was spiernaakt. Dat gold ook voor de andere vijf vrouwen, allemaal van haar leeftijd. Er was geen eten en Lady Jean verzocht ons op det tafel te gaan liggen, in ons nakie. Snel trokken Vero en ik ons uniform uit en we beklommen de tafel. Ik lag tegenover een roodharige vrouw met een permanentje en grote hangtieten met dito tepels die werd voorgesteld als Agnes. Achter zat een slanke brunette met kleine tietjes die Sondra bleek te heten. Ze kregen gezelschap van ene Audrey, een al wat oudere dame met asblond haar en een gebruind lichaam. Achter me hoorde ik Vero kreunen, die werd tegelijk aangepakt door lady Jean en twee vriendinnen. Ik voelde hoe de lippen van Audrey mijn tepels verwenden, terwijl onder haar Sondra mijn schaamlippen likte, mijn aarsje werd tegelijk geliefkoosd door Agnes. Ik hoefde niets te doen. De drie vrouwen namen me in een perfecte lesbische driehoek en begonnen me gelijktijdig te beffem, rimmen en te likken. Het was heerlijk, ik kwam meerdere keren klaar en ik hoorde naast me ook Vero zachtjes kreunen van genot. Dit was een heerlijk baantje...
Vero - 06-01-2024 om 07:55
0


Marjan en ik keken op toen er op de deur werd geklopt. Ze keek me even aan en stond recht. Toen ze de deur opende stond er een oudere man voor de deur. Hij kwam ons halen, zei hij. We volgden hem naar de eetzaal die prachtig was ingericht. Rijkelijk versierd houtsnijwerk. In het midden stond een enorme tafel. Lady Jean zat aan het hoofd ervan, naast haar nog vijf vrouwen. Ze waren allemaal naakt en keken ons aan alsof het een keuring betrof.
'Jullie zijn er,' sprak Lady Jean. 'Ik wil dat jullie je kleren uittrekken en op tafel gaan liggen.'
We keken elkaar aan en trokken ten slotte onze kleren uit. Naakt klommen we op tafel en gingen nat elkaar liggen. Meteen stonden de vrouwen op en verdeelden zich in groepjes.
Ik keek Marjan aan die meteen werd betast door een vrouw met een vreemde vrouw met een permanentje en hangtieten. Ze begonnen mijn schatje nu allemaal te betasten en op dat moment voelde ik hoe een vinger in mijn kutje verdween. Ik richtte me op en zag dat Lady zien me glimlachend aankeek, terwijl ze me uitgebreid vingerde. Een dame met ravenzwart haar en rood gestifte lippen kwam naast me liggen en stelde zich voor als Amy. Ze was ongeveer dertig jaar en was met voorsprong de jongste van het gezelschap. Ze pakte mijn hand en legde die op een van haar kleine borsten. Ze keek me aan en lachte, toen ik ineens een tong in mijn mond voelde. Emily, de derde van vrouw die bij mijn groepje hoorde, was ongemerkt achter me komen zitten en kuste me innig op de mond. 'Jij heerlijk schepseltje,' fluisterde ze en pakte mijn borsten vast en kneep ze, alsof het deeg was. Ik slaakte een zucht en kreunde zacht. Toen ik Marjan aankeek, zag ik dat ook zijn hiervan genoot.
Eva - 06-01-2024 om 11:21
0


Het is om gek van te worden. Zelfs nu Erica de politie en de rechter in haar macht heeft, kunnen we Vero en Marjan niet vinden. Wij hebben de B&B gevonden waar ze verbleven en uiteindelijk het klooster waar ze tijdelijk ondergedoken zaten. Erica neemt me naar de moeder-overste en de priester die ze verborgen hielden. Haar mannetjes hebben de moeder-overste uitgekleed en op een eettafel vastgebonden. Erica loopt er om heen met een gigantische strapon om. "Waar zijn Vero en Marjan?" sist ze. De oppernon blijft zwijgen en Erica geeft een teken. De benen van de vrouw worden gespreid en Erica duwt de kop van de dildo tussen de schaamlippen van de non. Ze begint te stoten, maar de vrouw ondergaat het gewillig. "Verdomme!" brult Erica, "ze vindt het lekker!" Ze trekt zich terug uit de vagina van de abdis en laat de priester op de tafel binden met zijn kont omhoog. "Nou!" zegt Erica, "waar is mijn dochter en die hoer?" De man zwijgt en Erica begint hem anaal te neuken. De priester blijkt minder te genieten dan de moeder-overste. "Stop! Stop!" kreunt hij, "ik zal spreken!"
Marjan - 06-01-2024 om 15:36
0


Na de lesbische orgie vertrekken de vriendinnen van Lady Jean weer. Die neemt Vero en mij mee naar een gezellige huiskamer. We hebben allebei ons uniform weer aan. De oude gravin is in een goed humeur. "Jullie zijn fantastisch meiden," zegt ze, "en mijn vriendinnen waren ook heel tevreden. Ik zal jullie een bonus geven. Morgen is er een bijeenkomst op het kasteel van de pachters en dan geef ik een lunch. Het eten zal worden uitgestald op grote tafels en jullie moeten bedienen. Geen seks dit keer. Die pachters denken dat ik een braaf vrouwtje ben, maar doe goed je best."

De volgende morgen zijn de tafels gedekt met allerlei spijsen en drank, salades, vleeswaren, haggis (gadverdamme gevulde schapendarmen), toetjes, kazen, worst, whiskey, bier, wijn. We zijn er druk mee, net als de butler. Rond het middaguur komen de pachterboeren met hun gezinnen binnen en worden ontvangen door de lady. Ze spreekt een welkomswoordje en nodigt dan iedereen uit om aan te vallen. Wat volgt is vergelijkbaar met een Middeleeuwse veldslag. Het eten en drinken verdwijnt als sneeuw voor de zon en binnen anderhalf uur is vrijwel alles op. De gasten vertrekken weer en de gravin roept uit: "geweldig dames! Opruimen doen we later wel. Ik heb nu wel zin in seks met jullie. We rennen naar haar slaapkamer en daar kleden Vero en ik haar uit. Even later zijn we druk bezig het gravinnelijk kutje te verwennen.
Vero - 08-01-2024 om 07:47
0


Het feest was volop aan de gang. De pachters en hun gezinnen, vielen als gekken aan op het overvloedige eten. Ook ik verorberde onopgemerkt een stukje lamsbout. Geheel onopgemerkt was mijn daad niet echt, want Marjan keek me plots fronsend aan. Ik glimlachte ondeugend naar haar en wierp haar een kushandje toe. Na een paar uur, vertrokken de pachters en hun gezin weer.
'Geweldig dames,' zei ze, 'opruimen doen we later wel, zei de gravin. Ik heb nu wel zin in een potje seks met jullie.' verbaasd keken Marjan en ik elkaar aan, maar we renden vlug naar onze kamer.

Op onze kamer trokken we onze uniformen uit en ook lady Jean trokken we de kleren van het lijf. Gedrieën stonden we nu naakt en Marjan nam het voortouw en begon aan haar borsten te likken, terwijl ik haar kutje verwende met mijn mond. Ze was nog lekker nat. De gravin legde haar handen achter mijn hoofd en drukte me tegen zich aan, terwijl ze zuchtte en kreunde. 'Ooocchh!' kreunde ze. 'Laten we op het bed gaan liggen,' zei ze. 'Dan kan ik jullie verwennen.'

We gingen op bed liggen en terwijl Marjan mijn kutje voor haar rekening nam, likte de gravin mijn borsten en kuste me op de mond. Ja, dit was echt wel genieten.
Eva - 08-01-2024 om 12:21
0


Zelfs seks lukt niet meer om Erica te kalmeren. Ze is bezeten door de zoektocht om Vero te achterhalen. De priester die uit angst voor een anale verkrachting is doorgeslagen, heeft iets gezegd over 'kasteel inhet hoge noorden'. Onmiddellijk werd ik achter mijn laptap geschopt en ging ik op zoek naar een spoor. Het barst uiteraard van de kastelen in de highlands van schotland. Maar ik ben niet voor niets een uiterst bekwame hacker. Al snel kom ik er achter dat ene lady Jean, een schotse gravin woont in een eeuwenoud kasteel bij Loch Desmond en dat ze banden heeft met die kliek in Oxford. Als ik Erica wil kalmeren door haar in bed te trekken, schopt ze me weg en belt Scotland Yard. Die kunnen contact leggen met de Schotse politie, In Groot Brittannië zijn Engeland en Schotland twee aparte landen die dezelfde koning hebben, Charles III. Elk land heeft zijn eigen parlement, wetten en politie. Maar Erica blijft dreigen met het terugtrekken van haar investeringen en krijgt het voor elkaar dat een Schots anti-terroristenteam wordt opgetrommeld om het kasteel te bestormen. Het helpt uiteraard als blijkt dat de gravin, Lady Jean, geen geweldige reputatie heeft in Schotland en dat de regering haar liever kwijt dan rijk is. Samen met Erica vlieg ik in een helicopter naar Glasgow.
Vero - 27-01-2024 om 08:29
0


@Marjan, het is enige tijd geleden dat er nog iets is geschreven. Misschien schrijf je niet meer of heb je geen zin. Ikzelf heb een tijdje in de lappenmand gelegen en nu het weer wat beter gaat, wil ik heet verhaal best wel weer opnemen. Misschien wil je ook terug mee ons avontuur beleven?

Uitgeput liet ik me naast Marjan vallen. Ook mijn schatje was bezweet. 'Dat was lekker,' zei ik toen Lady Jean de kamer had verlaten.
'Heel,' zei ze, 'zoals jij,' voegde ze eraan toe en legde haar hand op mijn borst.
'Zullen we een wandeling maken?'
''Heb je daar zin in?' ze keek me aan en kneep mijn tepel die meteen reageerde.
'Ja,' knikte ik. Ik heb frisse lucht nodig.'
'Dan gaan we wandelen,' ze keek me aan en gaf me een zoen. 'Eerst douchen,' zei ze en trok me mee naar de kleine badkamer.
'Gaan we samen?
'We gaan samen,' grinnikte ze.
'Dan gaan we samen,' knikte ik en giechelde.
Marjan - 27-01-2024 om 12:46
0


Lieve Vero, wat een opluchting, ik dacht dat je gestopt was met het verhaal en aangezien ik zelf een nare griep onder de leden kreeg, kon ik ook even niet schrijven. Maar hoewel ik soms nog blaf als een rotweiler, ben ik inmiddels bijna genezen, dus gauw verder...

Samen hand in hand lopen Vero en ik over het landgoed. Het is prachtig en we genieten met volle teugen. Onderwijl praten we over onze toekomst. Misschien emigreren naar de VS of een caraïbisch eiland. Allemaal mooie plannen. Dan zie we plotseling allemaal helicopter aan komen vliegen en ik trek Vero mee naar de rand van het bos. Ik heb een verrekijker bij me en zie dat er allemaal agenten uitstappen met helmen en kogelwerende vesten. "Een anti-terreur eenheid" zeg ik tegen Vero. We moeten machteloos toezien hoe Lady Jean geboeid wordt weggevoerd. Ook ziet Vero hoe haar moeder bijna een toeval krijgt nu ze ons niet heeft gevonden. Ze wordt gekalmeerd door de jonge vrouw bij haar die haar meeneemt naar een van de helicopters. Als ze zijn verdwenen neem ik Vero bij de hand en we lopen een stukje het bos in. "Wat moeten we nu?" zegt Vero. Ik haal mijn schouders op. "Geen idee," zeg ik.

Achtenveertig later zitten me op San Christophor, een caraïbisch eilandje met een spaanssprekende bevolking. Dit keer was het Vero die ons gered heeft. Ze heeft veel kennissen in Nederland die een bloedhekel aan haar moeder hebben en bereid waren ons te helpen. Een van hen was 'oom' Johan. Geen echte oom, maar een vriend van haar vader. Hij is schat hemeltje rijk en kan het bloed van Erica Post wel drinken. Hij stelde gelijk zijn 'buitenhuisje' op San Christophor ter beschikking. Het blijkt een enorme villa die van alle gemakken is voorzien en zelfs uitgerust met een butler en een kokkin. We moeten alleen afzien van het gebruik van mobiele telefoon en voorlopig in de buurt van de villa blijveb. Nu is dat geen straf en Vero en ik zwemmen naakt in de baai waaraan de villa ligt of luieren eveneens naakt naast het zwembad of kijken films in de enorme bioscoopzaal. Kortom als gevangenis is het ideaal. Halverwege de film 's avond voel ik hand van Vero onder mijn zomerjurkje glijden en over mijn naakte kutje spelen. We kussen uitgebreid en terwijl op het witte doek Hugh Grant aan het vechten is met Colin Firth, duw ik mijn lippen en tong tegen de opgezwollen schaamlippen van Vero.
Eva - 27-01-2024 om 16:20
0


Erica is ziedend. In de helicopter zit ze voortdurend te vloeken en ik hou me zo rustig mogelijk. Pas als we weer in haar suite in het hotel in Londen zijn, komt ze tot rust. "Morgen gaan we weer verder zoeken." zegt ze, "en ik reken op jouw kwaliteiten. Dat brutale nest zal leren wat het is om tegen mij in opstand te komen." Ik neem haar mee naar het ultraluxe bed, waar permanent de heerlijkste champagne klaar staat en kleed haar uit. Voorzichtig kus ik haar prachtige en nog altijd stevige tieten. Ik lik aan de harde tepels en lik dan door naar druipnatte liefdesgrotje. Ze kreunt als mijn tong haar clitoris en vervolgens haar g-plekje raakt. "Oooh oooh gooood" kreunt Erica, "wat doe je dat goed, ooh good, ga door, ja daar, oohhhh, oohhh" In een standje 69 likken we door en Jezus, Erica kan er wat van, ik ben nog nooit zo lekker gelikt. Hoe fijn zou het niet zijn als we voortaan als echtpaar doorgingen en die stomme Vero konden vergeten. Maar ik wil nu even niet de stemming bederven. We vrijen uren en uren en komen zo vaak klaar dat het bed door en door nat is.
Maria - 27-01-2024 om 19:44
0


Lieve schatten, ik zou het heel,leuk vinden om met jullie mee te schrijven in dit verhaal. Ik schrijf nu mee met Vhel als Maria, ien eerst als Charlie in de makeover. En ook als Ladan in “waar is yvon”.Misschien dat jullie het ook leuk vinden om nog een zieltje errbij. Als je het liever niet wilt is dat uiteraard ook goed

Liefs Maria
Marjan - 28-01-2024 om 13:04
0


Lieve Maria, wat leuk. Ik doe ook mee in VHEL als Jessica. Maar hier in dit verhaal heb ik een mooie relatie met Vero. Maar als ik zo brutaal mag zijn. Nu degene die Erica gestalte gaf kennelijk heeft afgehaakt, zoeken we nog een goede schurk. Zou jij die rol op je kunnen nemen en invullen. Dus niet Erica's personage overnemen (misschien komt ze terug). Maar misschien kun je iemand spelen op het eiland San Christophor waar Vero en ik zijn ondergedoken. Misschien een CEO/miljardair die een vriendin in van Erica. Maar enfin misschien ga ik ver met invullen. Vero ben je het met me eens?
Vero - 28-01-2024 om 17:46
0


Natuurlijk ben ik het eens. We zoeken nog een goede schurk die ons zal proberen op te sporen en uit elkaar te drijven, wat weeral eens zal mislukken, omdat we iedereen een stapje voor zijn. Het is trouwens leuk om te horen dat er nog mensen zijn die onze avonturen lezen en volgen. Dus lieve, Maria, je bent meer dan welkom. Ik hoop dan ook dat we veel plezier gaan beleven. Jullie schrijven mee in VHEL? Al heb ik geen idee wat dat is, toch welkom. In wat voor hoedanigheid dan ook.
Eva - 28-01-2024 om 21:18
0


VHEL is ,Voor het eerst Lesbisch, een kettingverhaal dat al meer dan 6000 reacties en al een aantal jaren meegaat. Ik volg het inmiddels al een tijdje en het is een aanrader. Welkom Maria, mag ik een voorstel doen. Nu Erica lijkt afgehaakt, ben ik wel mijn schrijfpartner kwijt. Als je straks meedoet kun we het dan zo draaien dat ik Eva, computernerd, jouw vriendin wordt? Ik vind jouw personages in VHEL en zeker Charlie in de Makeover geweldig. Maar ook Ladan in Waar is Yvon is legendarisch...Bijvoorbeeld Maria is de tante van Vero en de zuster van Erica en dan blijkt dat Erica overspannen is en neemt Maria haar taken als CEO over en mij als computernerd ook. En ja dan word ik je minnares, lieve Maria (a dream comes true...) ik lees het wel.
Maria - 28-01-2024 om 22:18
0


“ Wat een lieve reactie’s zeg! Ik ga mijn best doen om de rijke tante van Vero. Ik weet niet of ik een goede schurk kan spelen, maar zo geven we Erica decruimte om te herstellen en kan ik mooi haar schone nerd kapen. ten slotte ben ik haar lesbische tante met wulpse vormen. Hopelijk vindt je dat niet erg Eva. Ik vindt je naam heel opwindend, en jij bent dat in het verhaal ook al wat ik zo kan lezen.”

Liefs Maria
Eva - 28-01-2024 om 22:43
0


Lieve Maria, top! Wat is een goeie schurk? Maar ik weet dat je in iedergeval een fantastische lesbienne bent in VHEL en al die andere verhalen. Ik probeerde Erica al een beetje te veranderen want hoe lang kunnen Marjan en Vero nog vluchten? Misschien kun je een menselijke schurk neerzetten? Zal ik een opzetje geven?

De volgende morgen is Erica volkomen apatisch. Ze blijft slapen. Als ik haar probeer wakker te maken, raakt ze op gegeven ogenblik zelfs hysterisch! Ik bel de dokter. Die komt gelijk en constateert een zware overspannenheid. "Mevrouw Post moet direct worden opgenomen." Niet veel later wordt Erica weggebracht naar een eersteklas kliniek. Wat nu? Ik ben nu al een tijdje de vertrouwelinge van Erica geweest en ik open de kluis in de suite. Daar ligt een verzegelde envelop. Met trillende vingers verbreek ik het zegel. Er valt een brief uit. 'Regels voor mijn (tijdelijke) vervanging" staat er boven. Snel lees ik de inhoud. Daar staat het. "Mocht ik -al dan niet tijdelijk- wegvallen, neem contact op met mijn zuster Maria. De contactgegevens staan er bij. Maria van de Brink, het adres is een tropisch eiland San Christophor. Ik kijk op mijn horloge, het is daar nu midden in de nacht.

Later in de middag bel ik het telefoonnummer. Maria van der Brink. Ik heb haar opgezocht. Van der Brink is de meisjesnaam van Erica. Maria is haar jongere zus. Ook CEO, maar van een modemerk in de VS, ook schatrijk net als haar zusje. Maar ze leeft wat meer terug getrokken in een villa op het eiland. "Met Maria van der Brink" hoor ik plotseling. "Ja," schrik ik, "u spreekt met Eva, ik ben de vriendin van uw zuster." "Van Erica? Een vriendin? Ik wist niet dat ze vriendinnen had..." Maria heeft een aangename stem. Ik heb foto's op internet van haar gezien. Ze lijkt op Erica, maar oogt liever, mooier ook eigenlijk. Een prachtig lichaam met grote borsten, blond lang haar. Een schoonheid. "Maar wat is er Eva? Is Erica in haar bord soep gevallen en verdronken?" Ik glimlach, ze heeft gevoel voor humor. "Nee, ze is overspannen..en nu.." "...moet ik haar taken tijdelijk waarnemen..." zegt Maria. "Weet je schatje, ik heb geen zin om helemaal naar Londen te komen voor dit, maar volgens mij weet je wel het een en ander, ik zal zorgen dat er een eersteklas ticket voor je klaar ligt op Heathrow voor een privé-jet. Ik verwacht je morgen. Toedeloe..."

De volgende morgen landt een kleine privé-jet op San Christophor. Ik ben vertroeteld door twee Spaanstalige stewardessen die me ook een koffertje overhandigden met allemaal nieuwe kleren. Als ik uitstap staat er een limousine klaar en word ik door de chauffeuse naar een enorme villa gereden. Als ik uitstap word ik opgewacht door een bediende die mijn koffertje overneemt en me binnen brengt. In een enorme salon komt een prachtige overeind en glimlacht me toe. Ik herken haar gelijk Maria van der Brink!
Maria - 29-01-2024 om 14:26
0


dank je voor de lovende woorden, eerst maar eens waarmaken dan. Ik was al begonnen met een opzetje maar deze is zeker niet verkeerd. Top Eva!

Ik vermoede al dat ik een telefoontje ging krijgen omdat de appjes in een stroom op mij afkwamen. Erica is opgenomen. Zenuwinzinking. En dat voor iemand met een ijskoud karakter. Heel wat anders dan ik en mijn moeder waar ik sprekend op lijk. Zowel qua gevoel als uiterlijk. Beide blond haar knalblauwe ogen en een wulps voorkomen. Onze weelderige boezem is niet over het hoofd te zien en onze billen mogen er ook wezen. Al vindt ik zelf dat er wel een paar onsjes vanaf zouden mogen.

Eva hoor ik aan de andere kant van de lijn, de vriendin van Erica. ‘Ohh heeft mijn zus vriendinnen, dat is nieuw? En wat schaft mij het genoegen want je klinkt heel vriendelijk als de vriendin vanmijn zus. "Maar wat is er Eva? Is Erica in haar bord soep gevallen en verdronken?", ik hoor een zachte glimlach bijna stil maar hij is er. Neeee ze is overspannen. Voordat Eva alles wil uitleggen neem ik het voortouw en nodig ik haar uit om hier op het eiland te komen, want ik vermoed dat er meer achter dit hele gedoe zit.
Een firstclass ticket in een privejet ligt klaar op Heathrow, en hang met een jolige toedeloe op.

Ik heb de nodige formaliteiten geregeld en twee van mijn zuidamerikaanse stewardessen op het hart gedrukt dat er niets maar dan ook niet tekort mag komen voor deze mooie Eva. De socials liegen er niet om, een hele sexy jongedame. Een van de vertrekken laat ik gereed maken inclusief een luchtige garderobe voor Eva zodat ze zich thuisvoelt.
De volgende ochtend ariveert de knappe jongedame en wil gelijk van wal steken. “Stop jongedame”, eerst een aperatief. Ik schenk een mooi glas witte wijn in en voel de ogen van Eva op mijn billen. Mijn jurk is lang maar sluit strak aan op mijn lichaam en is van voor zo subtiel geknoopt dat mijn borsten toch een beetje bedekt worden maar ze schommelen vrolijk mee bij iedere stap die ik zet. De hoge zilveren heels maken het geheel af.
Eva staart even naar mijn harde tepels die zoals vaker door de stof heen priemen. “Hmmm denk ik bij mijzelf” en kijk naar de typische kleding die men in Londen draagt. Rokje blouse, kousen mooie heels en een keurig jasje. Sexy maar niet te?

Carmen komt binnen en zie Eva kijken naar deze zuidamerikaanse schoonheid. Ook al hele weelderige vormen in een wit schoonheidsspecialiste uniform. Maar dan de sexy variant. Eerst een spabehandeling en een massage, daarna een dutje en dan gaan we eten, zeg ik streng en onverbiddelijk. Eva volgt Carmen en ik volg ze tot mijn kantoor.

Even later wordt Eva schoongeschrobt door Carmen en zie ik het prachtige lichaam van Eva. Eva wordt steeds vrijer en ondergaat de weldadige behandeling. De massage komt daarna die geen enkele vrouw kan weerstaan. Zoals ik maar al te goed weet stelt Carmen je nooit teleur en wordt je opgewonden, of je het nu wilt of niet. Zo ook Eva. De eerste kreuntjes komen al.

Snel regel ik met het hoofdkantoor in Londen de lopende zaken, want ik vermoed dat er meer iets in de privesfeer zich afspeelt. Mijn zus kennende zal er wel weer iets zijn met haar dochter of met haar ex.
Vero - 29-01-2024 om 15:33
0


"Goed dat ik op 'oom Johan' ben gekomen," zei ik. "Ik kan haast niet geloven dat ik daar niet eerder had aan gedacht. Het zou ons een hoop miserie hebben bespaard,"
"Zit er niet mee," zei Marjan en gaf me een laatste likje op mijn kutje. "We zijn veilig nu."
"Veilig?" ik keek haar aan en schudde mijn hoofd. "Voor die moeder van me, die tang, zijn we nooit veilig. Waar we ook terecht komen,'
Marjan keek me aan en glimlachte. "Wat?'
"Je bent mooi als je boos bent."
"Anders niet dan?' vroeg ik en zette mijn beste pruillipje op.
"Anders ook," antwoordde ze en lachte. Ze liet zich languit op de strandstoel vallen en sloot haar ogen.

'Is er nog iets dat u wenst, juffrouw Vero," klonk plots een stem.
"What the fuck!" riep ik uit en richtte me op. Ook Marjan had zich half opgericht en keek de zwarte man aan die naar ons keek.
"Het spijt me dat ik jullie heb laten schrikken, juffrouwen," zei hij. "Mijnheer Johan heeft me opgedragen om jullie te bedienen indien nodig." Hij keek ons nog steeds met een onbewogen gezicht aan. Het leek wel of het van steen was.
"Nee," schudde ik. "Bedankt."
"U juffrouw Marjan?"
Marjan keek hem aan en schudde eveneens het hoofd.
"Dan laat ik jullie nu alleen," zei hij. "Indien jullie toch nog een versnapering wensen, druk dan op de gele knop, alstublieft." Hij keek ons nog steeds onbewogen aan. Toen draaide hij zich om en verdween door de openstaande deur het huis in.

'Vreemde man."
"Een echte butler," merkte Marjan op en ging terug liggen. "Onbewogen en koel."
Eva - 29-01-2024 om 16:56
0


Ik kan me hier best thuisvoelen, bedenk ik als ik de massage van Carmen onderga. Maria is heel lief en mooi, een tikje dominant, maar dat zit in de familie. Ik hoop dat ze iets meer flexibel is dan haar zus. Erica was hard bezig om compleet gek te worden. Misschien kan ik Maria op andere gedachten brengen over Vero. En dat we afzien van de zinloze jacht op haar nichtje. Het lijkt me wel wat om de vriendin te worden van deze mooie vrouw.

"Zo en vertel me nu alles over mijn zus, Vero en die geheimzinnige Marjam" begint Maria als ik wat soezerig in mijn bikini naast haar op een ligbed bij het zwembad lig. Nou jou bikini, drie lapjes zwart textiel die amper mijn tieten en kutje bedekken. Ik zie Maria mijn lichaam nauwkeurig bekijken. Ik breng verslag uit over de bijna maniakale zoektocht van Erica naar haar dochter en dat ze vast van plan is om Marjan te laten vermoorden. Ik bekijk gelijk het weinig verhullende badpak van Maria en vraag me af hoe haar kutje zal smaken. Of hoe haar tepels zullen verstijven onder mijn gevoelige tong. "Volgens mij was Erica verkeerd bezig," besluit ik mijn relaas, "ze ging door roeien en ruiten en verwaarloosde haar bedrijf." "Hum, ik heb al ingegrepen," zegt Maria. "Tegenwoordig kan alles digitaal. Ik heb de zoektocht voorlopig stopgezet. Laat mijn nichtje maar even haar gaan." Ze komt overeind en tot mijn genoegen stroopt ze haar badpak van haar weelderige lichaam. Dan wenkt ze me en we kruipen tegen elkaar. Onze lippen vinden elkaar en haar handen zijn plotseling overal, al snel ben ik ook naakt en vrijen we uitgebreid. Onze borsten klappen op elkaar en onze kutjes vrijwen tegen elkaar. Maria draait zodanig dat we in een standje 69 naast het ligbed liggen en onze tongen over elkaars schaamlippen bewegen. Ze smaakt heerlijk zoet en een beetje ziltig. Het duurt niet lang voor Carmen zich ook bij ons voegt en we in een triootje belanden dat naar meer smaakt. Als ik hijgend klaarkom ben ik dolverliefd op Maria die er voor zorgt dat ook Carmen schreeuwend begint te squirten.
Maria - 29-01-2024 om 22:01
0


Carmen heeft Eva goed opgewarmd en het heeft mij verre van onberoerd gelaten. Met enige tegenzin doe ik ragfijne badpak aan waar mijn borsten bijna uitvallen. Eva heeft de microbikini gevonden en past haar perfect. Dat wil zeggen haar tepels zijn bedekt, en als ze haartjes zou hebben dan waren ze nu zichtbaar geweest. Verrukt scan ik haar opwindende lichaam.
Eva verteld ronduit, hoe ze verliefd is geworden op mijn zus, wat mij een raadsel blijft, en hoe Erica weer eens compleet de weg kwijtraakte. Dit is niet de eerste keer zeg ik terloops. Mijn vader had dezelfde trekjes als het ging om controle en dacht dat ik hetzelfde was als mijn zusje, maar kwam bedrogen uit. Vero heeft helaas nu dezelfde behandeling opgelegd gekregen. Laat haar maar even, ze komt vanzelf naar mij toe, wacht maar af. Ik sta op en stroop het flinterdunne badpak van mijn lichaam. Eva kijkt sensueel met een half geopende mond. Ik krom mijn vinger en met de bekende beweging gaan onze lichamen in elkaar over. De minieme lapjes verdwijnen in lutele seconden terwijl onze tongen elkaar vinden en onze tongzoen lang en nat is. Ik plet mijn grote tieten tegen die van Eva en mijn kutje schuurt al vrij snel langs die van Eva. Heerlijk warm en vochtig draai ik om en likken we elkaar grotje met veel geluidjes uit. Honingzoet smaakt Eva en ik kan er geen genoeg van krijgen mijn tong verkent ieder plekje van haar zachte gezwollen lipjes en Eva heeft een magistrale tong die mijn clit en mijn vagina knettergek van verlangen maakt. Geil, zo geil ben ik nog nooit geweest. Ik kom bijna klaar en Eva stopt even. Ze kijkt mijn aan en lacht met haar ogen. Ik laat je nooit meer gaan, zeggen mijn ogen. Ik lik haar gevoelige knobbeltje. Mijn vinger vindt snel haar lonkende sterretje wat soepel opengaat. Mmm. Of deze prachtige knappe vrouw is heel relaxed of ze heeft veel ervaring daar. Mijn zus inschattend zal ze haar meesteresvoorkeur en fetish op deze schoonheid hebben losgelaten. Ik ben er ook niet vies van maar alles op zijn tijd. Nu is hetaan Eva om te grommen. We staan beide op het punt om klaar te komen. Dan komt Carmen. Naakt, haar gelaseerde kut en zware schommelende tieten bied ze aan als handelswaar. Een trio is onvermijdelijk. Twee vingers, van wie weet ik niet, laten mij squirten, en squirten. Dan komt Eva gillend klaar en laat Carven haar kutje ook spuiten. Wat een vochtexplosie. Eva en ik kussen als in een roes. Lang. Nat. Verliefd voel ik me, en neem de hand van Eva, naar mijn slaapkamer. “Kom, ik wil meer”!
Marjan - 30-01-2024 om 15:30
0


We zijn nu een paar dagen op het eiland en worden steeds brutaler. Op een dag gaat Vero alleen naar het dorpje op het eiland om een nieuw boek te kopen. Ik zwem een paar baantjes, want al dat lekkere eten en die rust heeft er voor gezorgd dat mijn kont een stuk dikker aanvoelt. Als ik weer lig te zonnen, komt Vero opgewonden binnen. "En heb je een leuk boek gekocht?" vraag ik. "Wat? Ik? eh...nee...ik bedoel..." stamelt ze. "Wat is er?" vraag ik overeind komend. "Ik zag mijn tante..." zegt Vero. "Je tante?" "Ja, tante Maria, een zuster van mijn moeder. Ze zien elkaar niet zo veel en nu ik er over nadenk, volgens mij heeft mama een keer gezegd dat tante Maria op een eiland woont." Ze vertelt dat ze net de boekhandel uitkwam en toen haar tante uit een limo zag stappen, met een of ander bleke vrouw bij zich. "Duidelijk iemand die net op het eiland is..." "Nou geen paniek," zeg ik, "misschien weet je tante niet eens dat je hier bent." "Misschien, misschien" bouwt Vero me na. "het is wel heel toevallig. En zou die bleke meid niet die assistente van mama kunnen zijn? Net over van Engeland?" Ik knik. Dat is heel goed mogelijk. "Wat doen we nu?" zegt Vero. "Niks," zeg ik. "we blijven hier, hier vind ze ons nooit." Ik trek haar jurkje over haar hoofd uit en overdek haar naakte lichaam met zoenen. Even later liggen we te vrijen naast het zwembad.
Eva - 30-01-2024 om 21:31
0


De slaapkamer is superdeluxe, een enorm rond bed en het plafond is bedekt met spiegels. Er staat champagne en kaviaar en ik ben nog altijd zo verliefd als een pubertje op de mooie Maria. Ik vond Erica al geweldig, maar die haalt het niet bij de prachtige Maria. Behaagziek strekt ze zich op het bed en duwt haar onderlichaam omhoog. "Kom..." zegt ze met een zwoele stem, "ik wil dat je mijn kutje in brand zet. Ik duik op het bed en druk mijn lippen op de gezwollen schaamlippen van Maria. Ze kreunt zachtjes als mijn tong haar kutje opensplijt en ik haar clitje zo opgeil dat ze gespannen onder me ligt. Mijn handen en vingers kneden haar zachte vlees en ik lik naar boven naar die prachtige tieten die zijn bekroond met opgezwollen tepels. Ik bijt er zachtjes in en duw tegelijk drie vingers in haar kletsnatte mosseltje. Terwijl ik mijn hand op en neer beweeg, begint Maria weer te kreunen. We blijven vrijen, strelen, vingeren, beffen en likken. Als we alletwee meerdere keren zijn klaargekomen geeft Maria me een harde pets op mijn billen. "Daar had ik even zin in," zegt ze. "Lekker," lach ik. Ik zie Maria gelijk geïnteressseerd kijken. "Vind je dat lekker?" vraagt ze. Ik knik. Ik heb altijd al gehouden van het spelen van slavin voor een veeleisende meesteres. Maria rommelt wat in een nachtkastje en haalt er een stel glanzende handboeien uit. Even later lig ik op mijn buik met mijn geboeide armen naast mijn hoofd. Maria loopt naar een ander kastje en haalt er een zwart leren rijzweepje uit. "Wat ben jij?" zegt ze zoetsappig. En als ik niet snel genoeg antwoord geef, krijg ik een lel met het zweepje. "Ik ben een slome trut, meesteres," zegt Maria, "nou? Wat ben je?" "Een slome trut, meesteres!" zeg ik haastig. Goedkeurend loopt Maria naar een ander vertrek en komt even later terug in een leren body die haar tieten vrijlaat en beenlaarzen met stilettohakken. Ze sleurt me uit bed en hangt me aan mijn armen aan een takel en even later hang ik 20 cm boven de grond te zweven. Maria pakt een strokenzweep en haalt hard uit over mijn tieten.
Vero - 31-01-2024 om 07:44
0


Marjan overstelpte me met zoentjes en even later lagen we te heerlijk te vrijen naast het zwembad. Maar toch kon ik de gedachten niet van me afzetten. Ik zag tante Maria toch wel duidelijk? Of had ik dit gedroomd? En hier op het eiland. Op San Christophor.
'Ontspan je, liefje,' zei Marjan.
'Sorry,' zei ik. Maar ik kan het maar niet uit mijn hoofd krijgen, tante Maria hier op San Christophor?'
'Een eiland van 1700 inwoners,' merkte Marjan op en streelde m'n haar. Ze keek me aan en we begonnen weer innig te zoenen. 'Laten we haar vergeten,' zei ze, 'en genieten van de zon, het zwembad en van elkaar. Is dat geen goed idee?'
Ik knikte. 'Dat is een goed idee. Het zwembad in? Of kan je niet zwemmen?' vroeg ik en giechelde.
'Daag je me nu uit?'
'Ik daag je uit,' zei ik en duwde de voormalige nationaal zwemkampioene op de grond. 'Wie eerst aan de overzijde is,' zei ik en sprong het warme water van het zwembad in en begon als een razende te zwemmen.
'Hé,' riep ze lachend. 'Valsspeler.' Ze kroop overeind en sprong ook het water in.
Ik zwom de longen uit mijn lijf, maar Marjan was in een mum van tijd naast me en liet me ver achter zich. Ze was al uit het water toen ik arriveerde. 'Fuck!' zei ik. 'Ik kan niet meer.'
'Conditie, liefje,' lachte ze en trok me uit het water.
Nahijgend viel ik op mijn rug en sloot de ogen.
'En wat heb ik nu gewonnen?'
'Wat denk je?' vroeg ik haar en opende mijn armen. 'Ben je hier tevreden mee?'
Marjan lachte en keek me aan. 'Daar ben ik heel tevreden mee,' zei ze en kuste me.

Maria - 31-01-2024 om 16:16
0


Eva kijkt haar ogen uit in de grote slaapkamer en we belanden meteen op het grote ronde bed. Ik ben te geil en kom zowat meteen klaar als ze , na mijn lichaam grondig verkent te hebben, drie vingers in mijn natte kut duwt haar magistrale mond op mijn lipjes zet en ik gillend klaar kom. Nu is het mijn beurt en begin rustig bij haar tenen en zabbel ze een voor een. Ondertussen kijk ik hoe ze kronkelt onder mijn liefkozingen. Mijn weg naar boven is al net zo langzaam en het maakt haar gek van verlangen. Haar kliedernatte spleet sla ik express over en ga over haar buikje kussend naar twee prachtige borsten met spijkerharde tepels die recht naar de hemel wijzen. Ik pak even haar beide handen stevig vast en duw ze boven haar hoofd en zie een welkome glinstering in haar ogen. In mijn hoofd maak ik een sprongetje, zou ze geilen op onderdanigheid? Als ze zo lang met mijn zus heeft uitgehouden moet dat haast wel. Ik ben alleen smoorverliefd op deze prachtige opwindende vrouw en wil meer veel meer. Ik lik met grote lome erotische halen haar oksels uit en bespeur wat stoppeltjes. Kan, maar ik houd er niet van. Daar gaan we nog iets aan doen, maar goed voor latere zorg. Door dit gelik word ik zelf botergeil en dat merkt Eva direct. Haar glinstering in haar mooie groene ogen zijn nu ineens een stuk minder gedienstig. Ooooh ik voel dat we hele intense soulmates kunnen worden. Mijn grote zware borsten strelen zacht haar strakke C cup en laten de tepels nog harder worden, en die van mij. Godsamme wat geil ik op haar. Onze lippen vinden elkaar weer als vanzelf en onze schaamlippen ook. Beide zijn nat en heel hongerig, en we komen over en weer klaar en soms tegelijk.

Eva ligt zuchtend half over mij heen en streelt zacht mijn tepel van mijn borst. Al weer wind het mij op, alsof ik maanden geen sex heb gehad, en geef een flinke klap op haar billen. Eva veert op. “Hmmm lekker”. “Ik heb altijd al een slavin willen zijn van een veeleisende meesteres”. Ik reik naar een kastje langs het bed en laat de glinsterende handboeien voor de ogen van Eva bungelen. We zeggen niets maar onze blikken zijn overduidelijk. Zorgvuldig en stil leg ik haar handen vast en kan ze geen kant meer op.

Ik pak mijn zweepje uit een ander kastje en kijk streng en ongeduldig naar Eva. "Wat ben jij?" En als ze niet snel genoeg antwoord geeft, geef ik een lel met het zweepje. "Wat ben je “? Ik ben een slome trut, meesteres," na twee verdere tikken op haar billen. Ik ga stil weg om terug te komen met mijn body waar mijn tieten vrij zijn en mijn dampende nat kut nog achter de rits zit. Ik ben kliedernat van deze verandering. Mijn beenlaarzen zijn hoog en komen bijna tot mijn liezen. De stilletohakken maken mij zeker 10 cm groter. Ik hang Eva eenvoudige aan het plafond net boven de vloer, ze bungelt vrolijk mee met de slagen van de strokenzweep op haar tieten, die al flink rood worden. “ Je vindt het echt fijn he”, want je kut druipt gewoon. Een natte plek onder haar kut wordt groter en groter. Ik open de rits en mijn gezwollen schaamlippen worden naar buiten gedrukt. Bef mijn kut slet. “Wat ben je”. “ Ik ben uw slet” meesteres. Nu sneller en heel gewillig.

Ik geef mij al bijna weer gewonnen als haar magistralevtong mijn kutje likt. Wat een hemels lekkere tong. Zo lekker ben ik nog nooit gebeft. Ik sla tegelijk harder op haar billen en ze vindt het alleen maar lekkerder gezien de steeds groter wordende plek op de grond.
Hijgend kom ik klaar en loop weer richting het speelkastje. Bind een flinke dildo voor en ga achter mijn slavinnetje staan.
“Spreid je benen slavin” en geef direct weer een ferme tik. Direct open Eva haar benen. Een werkelijk drijfnatte kut open zich, en vermoed dat een paar keer stoten een orgasme geeft. “Ohhhhh ja meesteres”, mag ik aub komen. “ nee teefje”, pas wanneer ik het zeg en begin de forse eikel in haar kut te duwen. Gekreun en diep gehijg vullen de ruimte. Carmen kijkt op een afstandje samen met mijn moeder die achter haar staat. Ze wonen in een aparte vleugel van het huis maar kijken is hun fetish. Mama Carmen en ik delen alles, zo ook sex. Het is al jaren geleden zo begonnen en toen mijn vader overleed zijn ze bij mij komen wonen.
Ik glijd steeds dieper in de zeiknatte kut van Eva die zich niet meer kan inhouden en squirtend klaarkomt. Enorme lange stealen van kutvocht spuiten uit haar en trillend komt ze megaheftig klaar. Zo hevig dat ze out gaat. Ik laat haar zakken en we leggen haar gezamenlijk op bed waar ze weer snel bijkomt en ons drieën om haar heen ziet. “Eva kijkt volledig relaxed en bevredigt naar mij en mijn moeder. Twee druppels water, en kust mij heel intens. Mama kust haar daarna heel moederlijk, “ jullie horen bij elkaar”!

Eva valt in een diepe slaap en snurkt zachtjes in mijn armen.

Twee uur later zitten we in de grote auto naar het dorp. Beide in een dun jurkje stoppen we bij de soort schoonheidscentra. Deceigenaresse heeft een schenking van mij gekregen en geeft alle vrouwen en soms ook mannen zeer goedkope behandelingen. Gratis laserontharing en andere lichaambehandelingen. Als we uitstappen, zie ik bij de boekenwinkel een bekend postuur, en de manier van bewegen. Overduidelijk Vero, de dochter van Erica, mijn zus. Ik weet al even dat ze in het huis van de ex van Erica zitten. Ik heb zo mijn contacten op dit kleine eiland. Ze ziet mij en draait zich vliegensvlug om. Eva vertel ik nog even niets. Ik moet 100% zeker zijn dat mijn zus hier niet achter zit.

“Kom”, je krijgt een ontharingprogramma. En Eva slaat haar ogen neer. “Uiteraard zek ik vrij streng”, geen enkel haartje is wenselijk als je bij mij bent!
Carolina, de wulpse zuidamerikaanse, maakt duidelijk dat ze haar jurkje uit kan doen en plaat kan nemen in de comfortabele stoel. Met haar benen in de beugels begint Caro direct, maar niet zonder haar goed op te nemen, en haar plagend opwind. 2 uur later is Eva spiegelglad, en moet nog wel wat nabehandelingen krijgen maar het resultaat is perfect. Eva op opgewonden en krult zich om mij heen. Kom je mag wat kleding uitzoeken bij een vriendin van mij, en flaneren richting de winkel. Evita komt meteen op ons af als we binnenkomen. Oooh Guapa, en fluit zachtjes naar de megaglade huid van Eva. “Ik stel Eva voor en ze komt meteen aan met supersexy rokjes en jurkjes. En lingerie vraagt Eva twijfelend als ze een groot rek met heel frivole setjes ziet hangen. “ nee jij draagt de komende tijd geen slipjes of een bh.
Eva - 01-02-2024 om 15:01
0


Ik ben in de hemel beland. Maria is zoveel anders dan Erica, haar zus. Erica was niet zo van de SM, althans niet bij mij. Niet dat ik niet gewild had. Haar dominante manier van doen, had me wel de illusie gegeven, want ik ben mijn hele leven al een SM-slavinnetje. Maar het is Maria waar ik voor het eerst mijn fetisj kan uitleven. Als we in de auto zitten, zegt Maria zwoel. "ga met je blote billen op het leer van de stoelen zitten." Ik draag geen slipje en voel het koele leer onder mijn billen onder mijn korte jurkje zuigen. Goedkeurend kijkt Maria me aan. "Mijn zus deed zeker ook BDSM-spelletjes met je?" Ik schud mijn hoofd en leg uit dat Erica wel dominant was, maar veel te gefixeerd op het vinden van haar dochter. Maria schudt haar hoofd. "Wat zonde en je bent zo'n schatje, Ik heb altijd al een slavinnetje wil hebben." Ze zoenen in de auto en Maria trekt even hard aan mijn tepels. "Laat je blote kutje nog eens schatje..." vraagt ze verlekkerd en ik spreid mijn benen. Maria laat zich zakken en likt aan mijn kale doos waarop mijn opgezwolllen schaamlippen gedrapeerd liggen. "Oh jaaaa," kreun ik, "ga door..."

Als we weer thuis zijn, word ik naakt op het SM paard gebonden en staat Maria in een leren catsuit achter me. Ze slaat op mijn billen met een leren paddle. "Meetellen!" zegt ze. "Een!" schreeuw ik, "dank u wel meesteres...PETS...twee, dank u wel meesteres." Ze stopt bij 25 en maakt me weer los. Dan roept ze Carmen en masturbeert Maria er op als ik met de mooie eilandbewoonster in een standje 69 lig te vrijen.
Maria - 02-02-2024 om 14:19
0


Als we klaar zijn met winkelen, rijden we terug, en op de achterbank sommeer ik Eva met haar kale spiegelgladde kutje op het koele leer te gaan zitten. Ze luistert meteen en neemt een zeer onderdanige loopse houding aan. Toon jezelf aan mij, zeg ik hees en tilt haar frivole jurkje omhoog. Haar gezwollen schaamlippen plakken bijna aan het leer en ik kan het niet weerstaan Eva even te beffen. Langzaam lik ik Eva tot een orgasme en tongen we nat en delen haar sappen uit met elkaar. Carmen rijd de grote auto en gluurt zo nu en dan naar ons. Het is een fetish van haar maar ook van mijn moeder en ik kick er zelf ook op.

Dat mijn zus hier geen oog voor had, want Eva bloeit echt op en bied zichzelf volledig aan. Hmmm heerlijk een slavinnetje, en Eva glundert van top tot teen.
Ik kleed mij snel om in een leren rokje, kruisloos leren slipje en opengewerkte bh. Torenhoge stiletto’s maken het geheel af.
“Uitkleden sloerie”! En bind Eva geroutineerd vast op het sm paard. Haar billen geil omhoog en er druppelt al snel kutvocht uit haar wanneer ik met de leren paddle haar billen bewerkt. Zelf voel ik bij iedere slag mijn eigen kut lekken, en mijn dijen nat worden. Wie domineert wie bedenk ik mij en ben zeker zo geil als Eva wanneer ik haar losmaak. We tongen lang en vurig en ik krijg al een miniorgasme wanneer ze mijn tepels kneed.

Carmen heeft zich al gevleid op het bed en weet dat mama niet ver weg is om te gluren. Ik heb het niet van een vreemde en laat Eva in standje 69 met haar vrijen. Over en weer krijgen ze orgasmes en ik lig vingerend hen te bespieden, en kom hijgend klaar.

“Kom hier slavin”, en bef je meesters klaar. Eva komt braaf op haar knieën naar mij toe gekropen en likt met grote trage halen mijn geile kutje. “Vinger mijn gleuf”, slet! Ooooooh god wat een hemels genot, en smeek om meer. Meer vingers, meer, meer. Eva zit met al haar vingers in me. Ik pak haar pols beet en kijk haar met samengeknepen ogen aan. “Erin, slet”. Neuk me met je hand. Instant begin ik al te lekken en squirt mijn kut zich continue leeg op het gezicht en lichaam van mijn slavin. Wat een geil gezicht. Carmen en Mama staan op een afstand te kijken, en zie hoe zij schokt op de vingers van Carmen. Het maakt mij maar ook Eva nog geiler. Opeens zijn ze weg, en puffen Eva en ik uit. Kom laten we douchen, en duiken als twee geliefden onder ze regendouche.

Tussen de twee gordijnen zie ik een bekend gezicht. Vero heeft mij gevonden, en kijkt toe hoe Eva en ik douchen. Ik doe of ik haar niet zie en duw Eva naar beneden om mij nog een keer te beffen en mijn kontje te vingeren. Ze blijft kijken, met haar mond half open. Ze wordt zelf ook verwend, maar door wie?
Marjan - 04-02-2024 om 21:07
0


Ik ontdek onder de villa een complete schietbaan met allerlei handwapens. Opgewonden check ik al het moois. Vero had al de fitnessruimte gevonden en in gedachten maak ik al een plannetje om mijn lief te trainen tot ze net zo'n supersoldaat is als ik. Dan kunnen we samen het bedrijfje weer opstarten dat ik ooit ben begonnen. Maar eerst wil ik met mijn meisje trouwen. Ik heb al een ring gekocht en wil haar vanavond tijdens een etentje vragen. Fluitend loop ik weer naar boven en besluit eerst eens wat aan mijn conditie te doen. IJverig doe ik mijn oefeningen, trainen met gewichten, toestellen, ik merk dat ik alles wat verwaarloosd heb. Na anderhalf uur ga ik douchen en word zoals gewoonlijk supergeil. Met het beeld van een naakte Vero voor ogen krijg ik al snel een nat spleetje en ik vinger mezelf tot ik schreeuwend klaar kom. Dan ga ik naar onze kamer en trek een geil lingeriesetje aan. Een supervrouwelijk kort jurkje en elegante schoentjes met een lage hak. Ik ben klaar voor ons etentje en zoek het doosje met de ring. Het wordt tijd dat Vero ook terug komt. Een paar uur geleden ging ze 'even naar het dorp'. Ik loop door de villa maar zie haar nergens. Ik vraag aan de bediendes waar Vero is, maar die hebben haar niet gezien. Ongerust besluit ik naar het dorp te gaan om mijn schatje te zoeken.

Een uur later ben ik doodongerust. Ze is nergens te zien. Maar dan zoemt mijn telefoon. Vero zie ik op het display. "Waar zit je muts?" zeg ik kwaad. "Sst, niet zo hard," hoor ik Vero zeggen. Ik zit bij de villa van mijn tante. Het is wel een pervers type hoor. Ik zie dat ze een jonge vrouw net met een paddle op haar dikke reet heeft geslagen en nu liggen ze te neuken onder de regendouche. Ze is heel anders dan mijn moeder..." Ze geeft aanwijzingen en na een tijdje lig ik naast haar en gluren we naar tante Maria die wordt gebeft door een jonge vrouw. Ik zie dat het rokje van Vero omhoog is geschoven en ik word weer bloedgeil. Ik trek haar string opzij en duw mijn mond tussen haar bilhelften. Haar kutje is kletsnat en staat wijd open. Ik begin te likken en al snel kreunt Vero net zo hard als haar tante.
Vero - 05-02-2024 om 15:53
0


'Sst!' zei Marjan. 'Straks horen ze ons nog.'
'Kunnen we misschien lekker meedoen,' lachte ik.
'Serieus?'
'Wat zie je er trouwens lekker uit?'
Marjan grinnikte. 'Speciaal voor jou,' zei ze.
'Een gelegenheid?'
'Een speciale,' zei ze en kneep in mijn borsten. 'Maar dat is voor straks.'

Ik keek nogmaals naar het huis en zuchtte.
'Ze weet van aanpakken.'
'Jouw tante?'
'Haar vriendin ook,' knikte ik. 'Hoe oud zou ze zijn?'
Marjan schudde het hoofd. 'Een jaar of dertig, misschien.'
'Tante Maria is zeker een stuk in de vijftig. Misschien zestig.'
'Echt. Ze ziet er nog wel lekker uit.'
'Lekker?'
Ik schudde mijn hoofd. 'Ik vertrouw haar niet. Ze is de zuster van mijn moeder,' merkte ik op. Ik kroop overeind en ging achter een boom zitten.
'Misschien moet je kennis maken?'
'In geen geval,' merkte ik op. 'Toch nog niet meteen,' voegde ik eraan toe. 'Misschien later.' Ik keek Marjan aan en legde mijn hand op haar wang. 'Laten we gaan. Ik ben benieuwd wat je van plan bent.'
'Zal je wel merken als we er zijn,' lachte ze en we liepen hand in hand naar de auto die een eindje verderop stond geparkeerd. 'Klik je vast.'
Ik maakte mijn riem vast en Marjan duwde het gaspedaal in. Met gierende banden schoten we de baan op.
'Nu zullen ze ons wel gehoord hebben.'
Marjan haalde haar schouders op en grinnikte.
Marjan - 06-02-2024 om 01:07
0


Het verbaasde me nogal dat Vero haar tante was gaan opzoeken. Maar aan de andere kant die tante Maria leek me een stuk aardiger dan haar zuster, de moeder van Vero. Misschien moeten we inderdaad eens kennis maken. Maar eerst belangrijke zaken. Ik neem mijn schatje mee naar een club die al in de middag open is en eerst dansen we lekker op de tonen van een rete goede DJ. Vero is net een gazelle zo sierlijk danst ze en ik voel me altijd een nijlpaard met een rokje aan zo houterig doe ik mee. Maar het is gezellig en als het tegen de avond loopt, neem ik haar mee naar het restaurant. Ik ben nu wel erg nerveus, stel dat ze nee zegt. Ik moet er niet aan denken. Ik heb de creditcard van de 'oom' van Vero mee en de bediening loopt zijn benen uit zijn reet om ons te verwennen met drank en heerlijk eten. Vero zit wel de hele tijd te vissen naar mijn verrassing. Als we het toetje krijgen is het tijd. "Nou waar blijft je verrassing?" dreint Vero voor de zoveelste keer en ziet me opstaan en op één knie zakken. "Wat..wat?" stamelt ze en wordt vuurrood als ik het doosje pak. "Lieve Vero," zeg ik het doosje openklappend, "ik hou zoveel van je, wil je met me trouwen?" Om ons heen is het doodstil geworden en het lijkt alsof het hele restaurant meekijkt. Ik begin te zweten en keek wanhopig naar Vero. Wat gaat ze zeggen?
Vero - 06-02-2024 om 17:12
0


Het restaurant was zijn drie sterren meer dan waard, vond ik. Ik koos voor Penne met verse zalm en verse spinazie. Mijn lievelingsgerecht. Marjan was niet zo'n viseter en koos voor hazenrug met witloof en portosaus. 'Moet je weg? vroeg ik.
'Nee. Waarom?'
'Je lijkt me zenuwachtiger dan anders.'
'Ik ben helemaal niet zenuwachtig,' merkte ze op en schoof het lege bord van zich af. Meteen snelde een ober toe en nam het weg. Terwijl een ander het toetje op tafel zette. Een biscuittaart van aardbeien.
'Lekker,' zei ik en keek haar aan. 'Hoef jij niet?'
'Ik hou het voorlopig bij koffie,' zei ze.
'Het is anders hemels,' zei ik. 'Net zoals jij,' voegde ik eraan toe en grinnikte en stak een stuk taart in mijn mond. 'Nou waar blijft die verrassing nu?'
Plots stond Marjan op en zakte op een knie.
'Wat...doe je nu...?' Ze keek me aan en pakte een doosje.

'Lieve Vero,' begon ze. "Ik hou zielsveel van jou en hoop dat jij ook zielsveel van me houdt. Wil je met me trouwen?'
'What the fuck!' De weinige aanwezigen werden muisstil en keken onze richting uit. 'What the... ' Ik keek Marjan aan en zag dat ze begon te zweten. Ze keek me bijna hopeloos aan. Ik legde het vorkje op tafel en stond eveneens recht. 'Ik dacht dat je het nooit ging vragen,' lachte ik en kuste haar innig, terwijl een luid applaus weerklonk. We kregen van iedereen gelukwensen en de ober bracht een fles champagne. 'Van de zaak,' zei hij en liet de kurk knallen.
Maria - 06-02-2024 om 17:35
0


ik mis je wel Eva, je hebt vast veel te doen, ik wacht geduldig af, of heb je liever dat ik je ga plagen met bijv een eitje in laten doen en dat je dan niet maar klaarkomen? Vindt het zelf heel opwindend en geil om mijzelf te edgen.
Wat een mooi stukje Marjan en Vero. ik word altijd blij als mensen gaan trouwen! Zoooo romantisch. Maar zover zijn we nog niet. Moest wel even slikken dat ik al zo oud was.

Lieve geile kusjes Maria
Eva - 08-02-2024 om 11:26
0


Lieve Maria, ik ben er nog hoor. Het zeer romantische verhaal van Marjan en Vero ging even voor, vond ik . In het verhaal ben je wat rijper in jaren. Maar in werkelijkheid ben je natuurlijk veel jonger, maar dit is een verhaal en daarin kan alles. Kusje van je slavinnetje!

Maria is een geweldige meesteres! Ze vernedert me, straft me. Kortom ik kom helemaal aan mijn trekken. Maar SM blijft een spel en het is maar een rol die we samen spelen. Als we 's nacht in haar grote bed liggen. compleet uitgeput na een inspannende SM-sessie waarbij we allebei meerdere keren klaar zijn gekomen, kruip ik tegen haar grote borsten en streelt ze mijn haar. "Hoe heeft mijn zuster je ooit laten gaan?" verzucht Maria. 'je bent zo mooi, sexy en gehoorzaam." We knuffelen en vallen in slaap.

De volgende morgen word ik wakker en zie Maria een enorme voorbindlul vastmaken aan haar onderlijf. Ik geef een gilletje van opwinding. "Ik ga je neuken, slet!" zegt Maria, "neem de positie in." Snel kruip ik op handen en knieën. Maria likt van achteren aan mijn kutje die gelijk drijfnat wordt. Dan ramt ze zonder pardon de siliconen eikel diep in mijn kut. Kreunend onderga ik haar brute behandeling. "Is het lekker, smerige spermaslet?" schreeuwt ze. Ik kom klaar en een zogenaamd woedende Maria trekt me aan mijn oren van het bed. "Je komt klaar zonder toestemming, stomme lellebel." zegt ze. Ik word aan het Andreaskruis vastgemaakt en Maria pakt een strokenzweep van de muur. "Meetellen!" schreeuwt ze, "je krijgt er tien!" KLETS en de zweep slaat over mijn kont. "Een!" roep ik, "dank u meesteres. In rap tempo krijg ik nog negen slagen over mijn rug, dijen en kont en ik tel schreeuwend mee. "Tien!" roep ik ten slotte, "dank u meesteres!" Tevreden kijkt Maria me een beetje hijgend aan. "Trek wat aan en kom me bedienen bij het ontbijt!"

Maria - 09-02-2024 om 11:43
0


Dank je lieve Eva, even wennen aan de leeftijd maar ook dat is spannend

Na een enerverende avond en een heerlijk begin van de ochtend komt mijn sletje weer terug nadat ik haar gesommeerd heb wat aan te trekken. Ondertussen is carmen druk in de weer om Vero en Haar metgezelin Marjan te volgen. Ze houd mij op de hoogte en ik glimlach in mijzelf. Ze heeft een aanzoek gekregen in een van mijn restaurants. Ik zie de beelden en ze passen heel goed bij elkaar. Ik hoop ze snel te mogen zien, want ik heb een speciaal plekje voor Vero in mijn hart, en dat zit er al lang.

Mijn hart springt over als ik Eva weer zie aankomen, en droom even weg over een huwelijk, gekleed in een simpelweg hoerig kort rokje en topje. Het rokje wat ze aan heeft is schandalig kort en haar tieten vallen bij het minste of geringste uit haar halfdoorzichtige topje. De tepels zijn heel goed zichtbaar en priemen door het stof. De 8 cm hoge heels met oridinaire zilveren pinnen tikken indringend op de vloer en ik roep haar bij me. “Wat ben je toch een sloerie”. Laat eens zien wat er onder dat schandalig korte rokje zit. Vol trots laat Eva zien dat haar kut bloot en nog zeiknat is. “Je bent ook echt een slet he”. “Geen slipje aan sletje”? “ “Ja maar Maria, stamelt Eva vragend, ik mocht toch geen slipje aan”?
“Er staat een doosje in de eerste lade onder de spiegel”, ga die nu halen”! Eva draait zich direct om en ik kijk hoe haar schudende billen supersexy onder het rokje uit komen. De rode striemen van mijn zweepje zijn nog duidelijk zichtbaar. We voelen beide de enorme erotische en geile spaning die er al de hele ochtend en avond hangt. Eva komt terug met het doosje. Ik open het en pak de twee tepelklemmen tevoorschijn. Ik zet de klemmen die steeds strakker zullen gaan zittn op de al harde tepels van Eva’s borsten. En diepe kreun en een auw komt bedeest maar onmiskenbaar over haar lippen. Ik verbind de ringetje met een kettingkje zodat beide tepels verbonden zijn en trek er even stevig aan. “Dit isceen tussenoplossing sletje, want uiteindelijk zal ik er een paar mooie ringen in je tepels, en iets moois in je clitje laten zetten. Eva knikt gedienstig, en haar ogen twinkelen. “Je vindt dit lekker he”, kijk nu eens je dijen en de vloer zijn gewoon nat van je kutgeil. Ik strijk langs haar dijen en lange draden kutgeil zitten aan mijn vingers. Ik lik er even aan als ware het een afrodisiacum. “Aflikken Sletje”! Toen ik haar vanmorgen met de voorbinddildo nam, was ze ook als mega nat. De dildo was zelfs wittig van haar kutsap.

In het doosje zit ook een leren broekje met riempjes. Eva kijk ernaar en ziet de twee flinke dildo’s die in het broekje verwerkt zitten. “Trek dat rokje maar uit en doe deze aan”! Eva wiebelt met haar billen om het schandalige geile rokje naar beneden te stropen. Het broekje zit als gegoten en ik duw nog eenscextra tegen de twee dildo van buitenaf. Eva kreunt en hijgt als ik de afstandsbediening pak en ze even om beurte aanzet. Ik gesp de riempje vast en sluit deze met een slotje. “Zo, en nu bepaal ik wanneer je klaarkomt”, en geef een flinke mep op haar billen. Haar billen komen bijna hoerig onder het broekje uit en ze lekt nu al als ik haar lies inspecteer. Ik laat de dildo trillen en trek even stevig aan het kettingkje. “Meekomen stomme lellebel”. Je gaat de badkamer eerst eens poetsen. Van poetsen komt niet veel terecht want ik zet de krachtige trildildo’s soms aan en laat haar telkens bijna klaarkomen, wat Eva tot waanzin drijft. “Ohhh meesteres mag ik aub klaarkomen”? Het kutvocht druipt als een gestaag stroompje langs haar dijen. “Hierkomen sletje”. En tijdens het lopen zet ik gemeen de dildo op een hele hoge stand. Het doet Eva wankelen en zit vlak voor een heftig orgasme. Ik laat het doorgaan en gillend komt ze squirtend klaar want het spuit langs het broekje naar beneden. “Kijk nou eens wat je doet, teefje”.” Oplikken, voordat je je straf krijgt, want je mocht niet klaarkomen he”!
Marjan - 10-02-2024 om 23:16
0


In de villa bemin ik mijn jonge bruid uitgebreid. Ik kus ieder plekje van haar verleidelijke lijf en bedenk, straks is deze mooie jonge meid, mijn vrouw. Vero hijgt zachtjes als ik haar clitje lik en tegelijk mijn vingers in haar vagina duw. Daarna vrijen we weer heel sensueel en uitgebreid. "Waar gaan we wonen?" zucht Vero als we na het zoveelste orgasme uitblazen. "Hier," zeg ik, "we gaan op zoek naar een huis hier. Alleen moet ik eerst weer aan het werk, want dat kost geld..." "Niet nodig," zegt Vero, "ik ben rijk. Ik kreeg vanochtend bericht dat mijn moeder ontoerekingsvatbaar is verklaard. Ze komt vermoedelijk nooit meer uit de kliniek. Ik krijg al haar geld en tante Maria is aangewezen als mijn voogd en zij zal het bedrijf van mama voortaan leiden. Ik kijk haar sprakeloos aan, "was je daarom bij je tante vandaag?" Vero knikt. "Maar het was duidelijk niet het juiste moment. Weet je, tante Maria is best ok. Vroeger mocht ik vaak bij haar logeren. Ze is niet zo'n kenau als mama." "Dus we hebben niets meer te vrezen?" zeg ik. "Nee," zegt Vero en kust me, we kunnen wel tien huizen kopen hier en lekker dik worden naast het zwembad." Ik lach. "Ik denk het niet, liefje, mijn aanstaande vrouw gaat trainen. Ik zal met je hardlopen, zwemmen..." "En schieten? Karate?" lacht Vero. "Ook," zeg ik. Ik voel de zachte mooie borsten van Vero in mijn gezicht drukken. "Ik hou van je" kreunt Vero als ik in haar tepels hap. "Morgen gaan we naar tante Maria, als ze ten minste niet weer ligt te neuken met dat grietje.."
Vero - 11-02-2024 om 15:53
0


Ik genoot van de kusjes die mijn vrouwtje op mijn borsten drukte en zuchtte hoorbaar. 'Heb je al een huwelijksdatum in gedachten?'
Marjan keek me aan en schudde het hoofd. 'Liever vandaag dan morgen,' zei ze en lachte. 'Maar ik moet nog aan je vader vragen of ik met zijn dochter mag huwen,' zei ze.
Ik keek haar aan en grinnikte. 'Die zal vast en zeker geen bezwaar maken,' merkte ik op.
'Ik hoop het,' grinnikte Marjan nu ook en legde haar hand op mijn kutje en kuste me hartstochtelijk op de mond. 'Ik heb trouwens al een locatie in gedachten.'
'Waar?'
'De kapel op de berg,' zei Marjan.
'Die is al een eeuwigheid niet meer in gebruik,' merkte ik op.
'Dan is het aan ons om daar verandering in te brengen,' zei Marjan en keek me aan. 'Niet?'
'Ze is misschien niet meer heilig,' zei ik, 'of hoe noemen ze dat?'
'Ontwijdt,' zei ze. 'We moeten in ieder geval gaan kijken,' zei ze. 'Trouwens een kapel blijft een kapel,' zei ze en duwde haar hand, die nog steeds op mijn kutje lag, naar binnen en zocht mijn clitje.

Ik kreunde zacht toen ik weer kwam. 'Morgen,' zei ik, 'gaan we eerst naar tante Maria en daarna naar de kapel.'
'Oké,' zei ze en rolde van het bed. 'Ik moet nodig plassen,' zei ze en liep de grote slaapkamer uit.
Eva - 11-02-2024 om 16:03
0


Hoe zeer het me ook opwind dat Maria een meesteres is hoeveel ik ook geniet van haar SM heb ik ook een romantische kant. Ik ben tot over mijn oren verliefd op deze mooie vrouw en verlang naar een beetje romantiek. Dat krijg ik gelukkig. Maria heeft een dineetje georganiseerd in een van haar restaurant. Kaarslicht, gedempte muziek, heerlijk eten en champagne. "Heb je al nagedacht over de nieuwe ontwikkelingen rond je zuster en je nichtje?" vraag ik. "Ja," zegt Maria. "Ik verwacht eigenlijk dat Vero en haar vriendin vandaag of morgen langskomen. Vero is nu rijk net als ik en ik moet het bedrijf van mijn zuster overnemen.." "Ik kan je wel helpen," zeg ik, "ik weet inmiddels alles van het bedrijf. Erica zat in de computers en de software, vooral beveiligingssoftware. Ik heb alle codes en achterdeurtjes van de systemen." "Bravo," lacht Maria, "een wiz kid dus," Ik knik en Maria voert me kleine hapjes van het eten. "Ik wil vanavond lekker ontspannen met je seksen, vingeren, beffen. SM is wel leuk, maar niet voortdurend."

Na het eten, neemt Maria me mee op haar luxe jacht en we gaan voor anker bij een klein eilandje. Daar in het maanlicht vrijen we naakt op het dek en laat ik me lekker verwennen door de tong en vingers van mijn grote liefde. Als ik voor de zoveelste keer klaarkom, fluistert Maria, "wil je met me trouwen?"
Vero - 05-03-2024 om 18:08
0


Hallo lieve schatten. Marjan, Maria en Eva. Het is een hele tijd geleden dat ik geschreven heb. Ik heb dan ook een tijd in het ziekenhuis doorgebracht en de diagnose die ik heb gekregen voorspeld niet veel goeds om eerlijk te zijn. Ik zou graag verder schrijven, want ik heb wel veel plezier aan mijn avonturen met Marjan en op die manier vergeet ik een beetje mijn problemen. . Jammer genoeg zal het voor mij steeds moeilijker worden om te schrijven. Net nu ik op het punt stond om te trouwen met mijn Marjan.
Ik zal al mijn kracht nodig hebben om zo goed mogelijk te herstellen. Als jullie willen schrijf dan verder, misschien kan ik zelf nog wat meeschrijven?

Ik hou van jullie, Vero

@Marjan. Misschien nog vlug trouwen? 😄
Maria - 06-03-2024 om 08:37
0


[i]och lieve schat, natuurlijk schrijven we door. Ik wel hoor. Ik heb een tijdje geleden ook een hele lange tijd erg slecht gelegen. Kanker. Ben daar tot nu toe weer vrij van, maar erg vaak ziek. Zoals nu ook weer. Begin weer wat ip te krabbelen. Mocht je willen zeggen wat het is dan mag dat natuurlijk, maar praat er wel over met gelijkgestemde. Dat helpt echt. Ik heb en had hetzelfde als jij. Hier schrijven verzet je gedachtes . [laten we verder schrijven en er wellicht een dubbel huwelijk van maken. En las je niet kan schrijven hoef je niets te zeggen, wij, in ieder geval ik zal op je wachten! Hemeltje lief ik hou ook van jullie! De tranen komen al weer. Liefs en heel veel knuffels Maria. /i]
Maria - 06-03-2024 om 13:39
0


Ik ben er volledig stil van geworden dat Eva mij ten huwelijk vraagt. Onze relatie is stormachtig op zijn minst gezegd, en hoe lief en zacht wij nu elkaar liefhebben is zeker zo lekker als onze SM periode’s. Na elkaar veelvuldig te hebben gebft gelikt in en over alle gaatjes borsten en plekjes gaat Eva richting mijn oor. “Wil je met me trouwen”. Ik kan eerst geen woord uitbrengen van geluk, maar dan stort ik duizend maal ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaa uit, en overlaad Eva met kussen. We scharen zodat onze natte gezwollen kutjes elkaar ook het jawoord kunnen geven komen weer meerdere malen heel nat klaar. Ik squirt bijna meteen als Eva mij vingert en het superlekkere plekje betast. Onze ogen zeggen alles wat onze lippen niet meer kunnen zeggen en vallen bij elkaar in slaap op de zacht schommelende jacht. De ochtend daarop horen we geronk van een ander jacht die recht op ons afkomt, vaart mindert en dan wordt ons duidelijk dat Marjan en Vero gearmd op het voordek staan. Stralend als altijd, en liggen beide jachten al snel bij elkaar. Wij hebben nieuws zeggen we tegelijk….
Marjan - 06-03-2024 om 16:17
0


Ach lieve Vero, wat erg! Dat wist ik niet. Ik was ook even afwezig. Er verandert een hoop in mijn leven momenteel. Problemen in de liefde, nieuwe baan. Maar dat valt allemaal in het niet bij wat jij momenteel meemaakt. Heel veel sterkte lieve schat! En Maria wat goed dat je ondanks al je medische problemen blijft schrijven. Petje af hoor! Ik zal snel weer schrijven. Maar vandaag moet ik nog een hoop regelen en uitpraten! - Kusje voor mijn twee kanjers!
Marjan - 08-03-2024 om 22:12
0


Daar ben ik weer. Ik ben politievrouw en heb een relatie met een onderwijzeres. Althans ik had een relatie met een onderwijzeres. Ze ging vreemd. Ze bekende me dat ze had gezoend in een dronken bui met een collega. Ik heb het haar vergeven, maar inmiddels is ze weer vreemd gegaan met die collega en zijn we uit elkaar. Kloten! Maar tegelijk heb ik een geweldige promotie gemaakt, dus kan ik me op mijn werk storten. En schrijven helpt ook...Vero doe maar rustig aan met schrijven. Net als jij Maria. Jullie gezondheid is veel belangrijker!

Samen met Vero ga ik de volgende dag naar Maria. Het jacht van Vero koppelt aan bij dat van Maria en mijn aanstaande roept, "we hebben nieuws..." Maria is inderdaad erg aardig en lijkt in niets op haar zuster, de moeder van Vero. Ik vertel over onze huwelijksplannen en ze is oprecht blij. "Jullie moeten alleen wel trouwen op huwelijkse voorwaarden," zegt Maria streng, "Vero is nu schatrijk en het is niet de bedoeling dat een of andere golddigger met het geld aan de haal gaat." Vero wordt boos. "Marjan is geen golddigger," zegt ze verontwaardigd, "ze heeft een eigen bedrijf en verdient zelf haar geld." Maria lacht. "Ik test je maar," zegt ze. "Ik ga trouwens ook trouwen, met Eva." Een knap meisje met een bril komt binnen en lacht nerveus. Eva weet alles van computers, een echte supernerd," zegt Maria, 'maar ze is ook een hete donder..." Vero kijkt me aan en geeft een knipoogje. "Zullen we er een dubbelhuwelijk van maken?" zeg ik. "Geweldig idee," zegt Maria. "Dan houden we de receptie hier in mijn villa."
Maria - 12-03-2024 om 21:08
0


je bent een lieve schat Marjan, maar wel jammer dat je vriendin is vreemd gegaan. Meerdere malen. What a bitch. Stort jezelf niet teveel op je werk aub, en wordt niet een slaaf van je werk! Je gaat de ware tegenkomen, dat weet ik zeker. Ik weet het niet zeker maar je klinkt dat je gezond bent en dat is best een dingetje, ik kan het weten, en Vero ook. Super dat je weer schrijft dat zal Vero ook helpen, en mij en Eva ook. Je schrijft toch wel door he lieve Eva? Laat anders iets weten aub. Liefs en heel veel knuffels aan jullie allemaal,
Maria
Maria - 13-03-2024 om 10:53
0


Ik lees net dat Linda en Jessica uit elkaar zijn in mijn andere verhaal waarbik ook schrijft als Maria. Jij bent Jessica he Marjan. Wat bot van mij om Linda een bitch te noemen. Sorry hiervoor. Een goede vriendin van mij ligt in een soort vechtscheiding en haar partner is echt een bitch. Maar had ik niet moeten zeggen. Sorry voor jullie beide! Blijf aub normaal met elkaar praten en hoop dat jullie er toch uitkomen, maar misschien is er te veel kapot gegaan nu. Nogmaals sorry.
Vero - 14-03-2024 om 16:05
0


Hallo lieve Maria. Wat vreselijk om te lezen dat je kanker hebt. Kanker is een vreselijke ziekte, maar ik lees ook dat je momenteel vrij van kanker bent, of lees ik dat verkeerd? dat is natuurlijk goed nieuws. Hopelijk blijf je dan ook verder gespaard van deze vreselijke ziekte. En dat het een vreselijk beest is, daar kan ik van meespreken. De toekomst ziet er dan ook slecht uit met weinig of geen kans op herstel. Maar ik blijf hopen op een mirakel 😄.

Lieve Marjan, wat jammer dat je relatie is afgelopen en dat jij en jouw vriendin gescheiden verder gaan. Of misschien is het alweer goed gekomen? Het is al een tijdje dat ik nog iets gepost heb. Ik las ook dat je een echte politievrouw bent. Ik wilde vroeger ook bij de politie. Je moet je niet helemaal op je werk storten, dat is niet goed. Profiteren van het leven en genieten. Het kan zo voorbij zijn. Ik hoop dat ik nog de kracht vind om te schrijven samen met jou, lieve Marjan en Maria.

XXXVero
Maria - 16-03-2024 om 10:46
0


Hoi lieve Vero, mijn hart is bij je. Blijf aub hoop houden, als je de kracht hebt. Ik heb tot nu toe geen kanker meer, maar dat is iedere keer weer spannend bij de volgende bloedafgifte. Ik heb erg veel kracht en ook afleiding geput in het schrijven hier tijdens mijn behandelingen. Hoop dat jij dat ook kan hebben en er weer bovenop komt. Ik denk aan je!
Helaas heb ik privé nu ook een relatiecrises. We zijn nog niet uit elkaar maar gaan in therapie bij een psychologe en seksuologe. Mijn vriendin is erg jaloers en ik heb gechat met een vrouw uit een ander verhaal, waar ik heel intens op reageer. Misschien verward ik geilheid met verliefdheid, want eigenlijk kan ik niet op haar verliefd zijn, heb haar nog nooit gezien, of gesproken. Toch voel ik hele intense gevoelens als ik met haar chat. Wil proberen onze relatie te behouden als mijn vriendin minder jaloers zou kunnen worden. We zullen het zien.
Ik blijf wel schrijven hier hoor.

Liefs Maria
Vero - 16-03-2024 om 18:03
0


Bedank Maria voor je lieve woorden. Het doet me deugt te horen dat het met je gezondheid beter gaat. Hopelijk komt voor jou alles goed met je vriendin. Vandaag gaat het weer wat beter.

Tante Maria is heel anders dan mijn moeder. Hoe twee zussen zo verschillend van karakter kunnen zijn? Ik luisterde hoe Marjan onze huwelijksplannen uit de doeken doet.
'Jullie moeten wel trouwen op huwelijksvoorwaarden,' zei Tante Maria en keek Marjan streng aan. 'Vero is nu en schatrijke vrouw en ik wil niet dat je gaat profiteren.'
'Marjan is zelf rijk,' riep ik boos ik uit? 'Ze verdient haar eigen geld.'
'Rustig maar, Vero,' zei ze. 'Ik plaag je maar wat. Ik ga zelf trouwens,' zei ze en sloeg haar arm rond het meisje dat de kamer was binnengekomen. 'Eva is een kei in computers,' zei ze trots.

Marjan keek me aan. 'We kunnen er een dubbelhuwelijk van maken,' zei ze.
'Dat is een geweldig idee,' merkte Tante Maria op. 'Dan houden we hier in de villa de receptie.
'We trouwen in de kapel,' zei ik.
'Op de berg? Die wordt al jaren niet meer gebruikt?'
'We gaan ze gebruiken,' zei ik beslist en keek Marjan aan. 'Marjan?'
'We gaan kijken,' zei ze of ze nog bruikbaar is.
'Vast wel,' hield ik aan.
'Anders maken we ze bruikbaar,' knikte ze en kuste me op de mond.

Marjan - 17-03-2024 om 21:19
0


Ik heb eigenlijk geen tijd om te schrijven. Ben momenteel in opleiding en word behoorlijk afgeknepen. Ben doodop. Maar ik ben zo getroffen door je verhaal Vero, dat ik toch een stukje meeschrijf. Hou je goed, hè, ik hoop zo dat je er toch door heen komt!. Volgende week heb ik even rust en ga ik weer naar huis. Ik moet dan even goed nagaan of iki toch weer verder wil met mijn vriendin. Ze heeft er echt veel spijt van en is er kapot van dat ik haar het huis heb uitgezet. Maar nogmaals dit is allemaal niks vergeleken met wat jou overkomt. Sterkte lieverd!

Vero en ik gaan naar de kapel. We moeten behoorlijk omhoog lopen en ik merk toch dat mijn conditie achteruit is gegaan. Ik maak alvast een mentaal trainingschema. De kapel is prachtig. Een beetje vervallen, maar ziet er niet onbruikbaar uit. Een oude man komt naar ons toe als we naar binnen proberen te kijken. Hij blijkt de koster en is heel vriendelijk. Als hij hoort dat we willen trouwen hier, doet hij de deur open. Binnen is het een ravage. Alle banken staan kris kras door elkaar en het altaartje is omgevallen. Het ziet er wat viezig uit en onverzorgd uit. De koster vertelt ons dat de kerk de kapel heeft gesloten en wil laten slopen vanwege de ouderdom. Vero protesteert en we krijgen het adres van de pastoor. We dalen weer af en lopen naar het dorp. Vero belt met Maria en die gaat met ons mee naar de pastoor. Die is een en al dienstbaarheid als hij Maria ziet. "Ik heb een forse financiële bijdrage aan de kerk gedaan," lacht Maria. Ze valt meteen met de deur in huis en zegt dat zij en wij in de kapel willen trouwen. En dat we graag de opknapkosten willen betalen. De priester protesteert voor de vorm, zeker als Vero ook een bijdrage aan het armenfonds belooft. Na een halfuurtje zijn we er uit. Een aannemer van Maria zal de kapel opknappen en schoonmaken.
"Wat nu?" zegt Vero als we weer buiten staan. "Een trouwjurk uitzoeken," zeg ik, "ga je mee Maria?" Die knikt en belt met Eva. Met de helicopter van Maria vliegen we naar het naburige veel grotere eiland waar een bruidsboetiek is.
Maria - 22-03-2024 om 10:41
0


De trouwkapel is oud en bijna vervallen maar er is zeker nog iets moois van te maken. Ik bel meteen een goede vriend die aannemer is en fantastisch werk levert. Nadat ik Eva heb gebeld is ze er in een oogwenk en staan twee kersverse bruidsparen in een oude vervallen kerk. Eva komt tegen mij aan staan en fluistert zacht in mijn oor dat ze van mij houd en een klassieke bruidsjurk wil hebben. “Je krijgt alles wat je wilt”, en het lijkt of Vero tegelijk hetzelfde doet.

Ik kijk Marjan aan en onze ogen ontmoeten elkaar.
Kom laten we naar het volgende eiland gaan, daar is een uitstekende winkel.

Ik bel mijn pilote die ons naar het eiland zal vliegen met mijn helicopter.
Even later zitten we opgewonden in de heli. Eva en Vero giechelen dat wij er niet bij mogen zijn als zij hun jurk uitkiezen.

Even later nemen we elkaar in de arnen, kussen elkaar uitgebreid en gasn Marjan en ik , onze lingerie uitkiezen in een ander leuke winkeltje.

Maria - 01-04-2024 om 10:23
0


(Lieve Eva, ik hoop dat je meeschrijft. Al os het maar voor Vero. Ik denk dat het voor haar een welkome afleiding is. Ik begrijp het natuurlijk mocht jij niet meer kunnen schrijven. Laat het aub even weten. Ik mis je wel hoor. En we gaan trouwen lieverd. Marja jij zal het ook wel erg druk hebben met je werk en je eigen liefdesleven.

Wil het niet telkens vragen maar hoe gaat het Vero. Ik denk iedere keer weer aan jou en mijn eigen verleden met mijn ziekte)
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer