62.721 Gratis Sexverhalen

Een Relatie


Door Joke
Datum: 01-11-2023 om 13:11 | Categorie: Overspel
Schakels: 21 | Gelezen: 2633x
Hallo, mijn naam is Joke(schuilnaam). Ik ben vierendertig, gehuwd en mama van drie kinderen. Na enige tijd piekeren en dubben vond ik het aangewezen nom mijn verhaal hier te plaatsen. Als het ware mijn hart te luchten.
Sedert enkele maanden heb ik een relatie met een mannelijke collega op het werk. Wat begon als zuiver platonisch, groeide uit tot meer intiem en zelfs passioneel.

Tijdens de middagpauze, rijden we elk in onze eigen wagen, naar een afgelegen parking om te genieten van mekaar. En ik moet toegeven, het doet me deugt en ik geniet van dit alles en hij evenzeer. Maar wanneer ik dan 's avonds thuiskom, voel ik me slecht en is het of ik een verraadster ben en een slechte moeder en vrouw.

Nu mijn vraag. Zijn er nog vrouwen die zoiets meemaken. En ook misschien hun verhaal willen doen. Of ben ik de enige domme gans?
Carolien (schuilnaam) - 02-11-2023 om 11:50
0


Hoi Joke, Carolien hier. Ik zat bijna in dezelfde situatie een paar jaar geleden. Getrouwd, twee kids en hard werkend. In een goed huwelijk met een man die ik met heel mijn hart lief heb/had. Maar op via mijn werk kwam er een andere man in mijn leven. Niet iedere dag kwamen we elkaar tegen maar toch, elke keer als we elkaar zagen was ik daarna van slag. Ik merkte ook dat ik uiteindelijk over hem droomde soms.

Na een paar maanden werd de swing, zoals ik het altijd noemde, ook fysiek. Ik beleefde weer de passie die ik in jaren niet had meegemaakt in mijn huwelijk. Dat gaf aan de ene kant heel veel energie, en aan de andere kant een vreselijk schuldgevoel aan iedereen thuis. En gaf me, net als jij beschrijft, eenzelfde gevoel van slechte moeder en echtgenote.

Bij mij heeft tot nu toe, heel egoïstisch misschien, de lust gewonnen. We zien elkaar nog steeds, het knagende gevoel is er ook nog steeds maar minder. Ik weet iedere keer een andere smoes te verzinnen voor mezelf om het 'goed' te praten. En vaak heeft die smoes met de sex te maken, die nog steeds weergaloos is.
Ik weet niet of je hier wat aan hebt, maar weet dat je niet de enige bent.

Kus en sterkte!
Tom - 02-11-2023 om 13:22
0


Hallo Joke en Carolien,

Via een online spelletje kwam ik in contact met een vrouw. Na een poosje gespeelt te hebben en via de chat gezellig kletsen werd ons contact wat vrijer. Elkaar een beetje plagen en een afspraak dat de winnaar zou trakteren. Dat geintje werd na een tijdje serieus en we hebben afgesproken.
Wat ingezet werd als gezellig wat drinken veranderde opslag in een spannende date toe wij elkaar zagen.
Wij hadden afgesproken bij het strand. Toen we elkaar ontmoeten op de parkeerplaats ging het als vanzelf dat we in een zalige tongzoen belande.

Na wat gedronken te hebben zijn we in een duinpannetje belandt, en hebben we een heerlijke tijd gehad. Gevolg was dat we elkaar nog bijna een jaar regelmatig zagen. Nauw ja zagen... dat ook zeker maar het waren heel gezellige dagen waarin wij elkaar helemaal gek hebben weten te maken.

En ook ik als man, reed altijd naar huis met een gevoel van spijt en dat nooit meer. Maar de geilheid won het toch elke keer weer van de ratio.

Inmiddels is die second love relatie over, zij kreeg problemen thuis, maar dat neemt niet weg dat we er met veel plezier op terug kijken, hoe fout het ook is.

En als ik eerlijk ben, Die spanning en het plezier mis ik best wel, en als de gelegenheid zich voordoet...

Ik ben dan wel een man Joke, maar voor een second love zijn altijd 2 mensen nodig. Dus om te zeggen dat je een domme gans bent, als jij het bent, dan ben ik het ook 😃 😃

xxx Tom
Joke - 03-11-2023 om 09:24
0


Hoi Carolien en Tom.

Wat fijn dat jullie ook hebben gereageerd op mijn oproepje. Dat er nog vrouwen en blijkbaar mannen zijn die in hetzelfde bootje varen als ik. Zo heb ik het gevoel dat ik me minder eenzaam voel, op de wereld met mijn probleem. Al ervaar ik dat alleen als probleem wanneer ik mijn zoontjes zie. Als ik mijn man zie, heb ik dat minder. Bijna helemaal niet.

Misschien is dat ook wel slecht van me? Ik weet het niet. Toch wil en kan ik de relatie met mijn collega niet beëindigen.
Erica - 03-11-2023 om 13:29
-1


Met alle respect, maar jullie beseffen hopelijk toch wel dat dit geen 'Lieve Mona'-rubriek is?

Als Joke haar belevenissen/gedachten in een kort dan wel langer verhaal wil gieten en in de Overspel Sexverhalen wil plaatsen, dan kan dat. En in de reacties daar en daarop kan je dan als geïnteresseerde lezer helemaal los gaan.

De Kettingverhalen-sectie (hier dus) lijkt me daar nu niet de aangewezen plek voor. Hier willen we seks, geen filosofische discussies 😃
Tom - 03-11-2023 om 20:50
0


Ha Erica, je maakt een duidelijk punt. Filosoferen kan altijd nog, maar fantaseren, al dan niet met een dosis werkelijkheid, is ook leuk. Ik wil een poging wagen om hier een leuk verhaal voor op te starten.

Met een zoen en een werkse schat, trok ik de deur achter me dicht. Ik voelde me echt zo slecht op dit moment, mij hart klopte in mijn keel terwijl ik in de auto stapte. Stop hiermee Tom, ga naar je werk, schoot het door mijn hoofd. Maar als door een magneet getrokken leek ik wel automatische naar het hotel te rijden. Vorige week hadden we het al afgesproken om elkaar vandaag te ontmoeten.
En dat het geen afspraak was voor een bakkie koffie wisten we allebei maar al te goed. Vlug nog even naar de supermarkt voor wat eten en drinken voor vandaag. Als de kamer deur eenmaal dicht was ging die pas eind van de middag weer open.

Toen ik vlak bij het hotel was hoorde ik mijn telefoon pingen. Dat moest het kamernummer zijn dat je mij door stuurde. Vlug mijn auto geparkeerd en ik loop de hotelhal in, met de lift naar de 6 verdieping.
Als ik op de deur klop lijkt het wel eeuwig te duren voordat je de deur open doen.

Als ik binnen stap, kan ik nog net de deur achter me dicht duwen. Ik voel je warme mond op de mijne, je armen klemmen zich op mij heen. Ik zet mijn tas op de grond en neem je in mij armen.

MMMMMM... wat heb ik hier naar uitgekeken, jou weer te voelen.
Viola - 04-11-2023 om 15:48
0


'Het is zaterdag,' zei ik terwijl ik mijn man aankijk die voor de spiegel staat en zijn stropdas rechttrekt,'Moet je alweer naar het werk toe?'
'Ja sorry,'zegt Jack en kijkt mij aan.'Het is zo druk op het werk, en er ligt nog zoveel papierwerk.'
'Kan iemand anders dat niet doen dan, je beseft toch wel dat dit al twee maanden zo gaat?' Zeg ik gefrustreerd en zie hoe Jack zijn gezicht met aftershave behandelt.
'Ja schat dat weet ik,'moppert Jack,'Er moet toch iemand voor inkomsten zorgen.'Jack kijkt mij geïrriteerd aan via de spiegel.
Hij moest wel weten dat die opmerkingen mij altijd boos maakten ik had nota bene mijn baan als directieseceratesse opgegeven om full time voor onze dochters te zorgen. Niet dat ik dit erg vond want mijn dochters zijn mijn alles.
'En het wordt nog erger,'zegt Jack en gaat op het bed zitten. Hij heeft een lichte grijns op zijn gezicht en ik kan niet anders om mijzelf mateloos te irriteren aan die grijns.
'We hebben een belangrijke klant in Duitsland, dus ik zal binnenkort een paar weekenden daar naar toe moeten gaan.'
'En dat vertel je me nu pas?' roep ik en sla de dekens van mij af en ga rechtop in bed zitten, 'En waarom de weekenden?'
Jack haalt nonchalant zijn schouders op en staat op. 'Luister schat, ik wil geen ruzie maken, maar deze klant is erg belangrijk.'
Ik kom ook uit het bed en kijk Jack venijnig aan. 'En ik en je dochters zijn niet belangrijk? 'snauw ik hem toe en trek de zijden kamerjas aan die ik uit de kledingkast trek.
Jack komt achter mij staan en ik voel zijn handen op mijn schouders. 'Dat weet je toch schat, ik hou van jullie.' Jack kust mij zacht in mijn nek en ik ruik de overweldigende geur van zijn aftershave.
Ik schud zijn handen van mijn schouders. 'Ja als jij dat zegt,'mopper ik,'Ga maar lekker naar je werk.'
'Ja wat wil je nou,'zegt Jack luid en trekt de slaapkamerdeur open. 'Ik moet nu gaan anders kom ik te laat. Ik weet niet hoelaat het wordt dus wacht maar niet op mij met het eten.'
Jack stapt uit de kamer en sluit de deur met een klap en ik hoor hem de trap aflopen. Even later slaat de voordeur dicht.
Ik zucht en ga aan het kaptafeltje zitten en ik kijk naar mijn weerspiegeling. Met lange halen borstel ik mijn lange blonde haren. Het was niet altijd zo geweest. Onze eerste jaren waren zo mooi en hij kon niet van mij afblijven. Maar nu 10 jaar verder in ons huwelijk was hij steeds vaker weg en ik begon hem al te verdenken dat hij een andere had. Zeker na al die telefoontjes die verkeerd verbonden waren, maar alleen als ik het opnam. Ik begrijp niet waarom hij dit doet. Ik zie er ondanks enkele kraaienpootjes en wat vet op sommige plaatsen hetzelfde uit als 10 jaar geleden.
'Mama is papa boos?'hoor ik opeens en in de deuropening staat Mia en haar zusje Sabine aan haar hand.
'Ach nee hoor lieverds,'zeg ik zacht en neem Sabine op schoot,'Papa vindt het alleen erg om naar het werk te gaan om centjes te verdienen.
'Oh,' fluistert Sabine en kruipt tegen me aan. 'Weet je wat, zal ik straks het bad opzetten in de tuin dan kunnen jullie lekker in het water spelen.' lach ik want het wordt een warme dag vandaag.

Terwijl Mia en Sabine met poppen aan het spelen zijn zit ik op het gazon met de componenten van het bad voor mij uitgespreid. Gewoonlijk was het Jack die het opzette dus ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Terwijl ik de handleiding doorlees probeer ik op mijn knieën de pootjes in elkaar schuiven maar tot mijn frustratie lijkt het niet te passen. Ik doe nog enkele pogingen maar iets doe ik fout ondanks dat ik de handleiding aanwijzingen nauwkeurig opvolg. Na een kwartier te rommelen begin ik al te denken of ik toch iets anders met Mia en Sabine moet ondernemen.
'Lukt het Buuf?'Hoor ik en ik zie Tim de 23 jarige buurjongen uit zijn slaapkamerraam naar mij kijken.
'Hoi Tim,' roepen Mia en Sabine tegelijk en zwaaien naar hem. 'Hallo meiden,'lacht Tim en zwaait terug.
'Ik zie je al 10 minuten stoeien met dat bad,'zegt Tim lachend,'Maar volgens mij wil het niet lukken.'
Ik sta op en doe mijn handen in mij zij. '10 Minuten?, dus je ziet mij 10 minuten stoeien met dit bad en je komt niet eens helpen?'
'Ik vond het wel amusant om het te zien hoor,'zegt Tim plagerig en leunt op het kozijn met zijn ellebogen. 'Maar zal ik je nu dan even helpen,'vervolgt Tim en kijkt dan de kinderen aan. 'Want jullie willen wel graag in bad spelen toch?'
'Nou graag,'lach ik en even later komt Tim door het tuindeurtje lopen.
Hij knielt naast mij en pakt de gebruiksaanwijzing uit mijn hand.
Tim - 05-11-2023 om 03:58
0


ziet mij 10 minuten stoeien met dit bad en je komt niet eens helpen?'
'Ik vond het wel amusant om het te zien hoor,'zegt Tim plagerig en leunt op het kozijn met zijn ellebogen. 'Maar zal ik je nu dan even helpen,'vervolgt Tim en kijkt dan de kinderen aan. 'Want jullie willen wel graag in bad spelen toch?'
'Nou graag,'lach ik en even later komt Tim door het tuindeurtje lopen.
Hij knielt naast mij en pakt de gebruiksaanwijzing uit mijn hand.
Tom - 05-11-2023 om 08:15
0


Jammer viola dat je niet de moeite neemt om, of je eigen ketting verhaal te starten, of een serieuze schakel te schrijven.

@ Joke en Carolien, ik heb mijn schakel in een nieuw verhaal geplaatst. Als jullie zin hebben om te schrijven, feel free.
Uiteraard is het ook leuk als iemand anders wil aan haken om een leuk verhaal te schrijven, al dan niet met echte belevenissen, in de foute second love club 😃 😃
Viola - 05-11-2023 om 10:52
0


Jammer Tom dat je niet eens de moeite neemt om te zien dat het geheel met overspel te maken heeft. Ik wou met dit verhaal iets dieper gaan hoe overspel zou kunnen gebeuren. De onvrede van een vrouw of man. Het ontmoeten van iemand die er wel is voor haar en de kids. Maar helaas,... er is altijd wel iemand die pats boem meteen in een hotel zit en dat het op een seksuele situatie uitdraait. Zo jammer Tom, wees beter volgende keer !!

Groetjes
Carolien - 06-11-2023 om 13:52
0


Het is nu het vierde weekend dat we 'overwerken'. Ik zit in de lobby van een wat vaag hotel dat hij me heeft doorgegeven via een chat. We zijn extra voorzichtig, want we weten hoe ingewikkeld dit kan zijn, en daarom proberen we zo on opvallend mogelijk te communiceren. Op ons werk bedoel ik. Ik zal het uitleggen.

Jack zat een maand of wat geleden tijdens een lunch in ons bedrijfsrestaurant er helemaal doorheen. Hij is een iemand die misschien niet altijd direct opvalt. Maar altijd wel vriendelijk groet en zo. Maar nu had ik al een paar weken het idee dat er wat aan scheelde. Zo had ik de moed genomen om bij hem aan tafel te komen zitten en een gesprek met Jack aan te knopen.
Eerst maar eens over het werk zelf, en naar mate het gesprek vorderde ook over andere zaken. Zo kwam het dat ik vroeg 'hoe het thuis was'. Hij viel stil, keek erg sip en wilde eigenlijk niet echt antwoorden. "Geen zin om te vertellen Jack" vroeg ik en keek hem lief aan. Hij knikte, en zag dat er tranen in zijn ogen stonden. Keek daarna vlug op zijn telefoon, zei dat hij een meeting had en vluchtte het restaurant uit.

De week erna zag ik m weer alleen zitten en nam opnieuw plaats tegenover hem. Hij keek op en toen ie mij zag vrolijkte wat op. We kletsten weer gezellig met elkaar. Zo werk in de volgende weken de verstandhouding tussen ons steeds beter, en uiteindelijk kreeg ik een appje of we een keer samen wat konden drinken na het werk. Dat leek mij prima en onschuldig dus we spraken voor die donderdagmiddag wat af in een strandtent niet ver van ons werk. Het stormde flink, de regen kwam met bakken uit de lucht dus we waren gedwongen binnen te blijven. Daar, aan een klein tafeltje met een heerlijke rode wijn, kwam het hoge woord eruit. Hij en zijn vrouw bleken al een jaar of twee niet echt meer op een lijn te zitten. De fijne tijd uit het begin van hun huwelijk was ver weg. De woordenwisselingen en onenigheid staken steeds vaker de kop op. Hij kon niet echt erachter komen waar dit nu vandaan kwam. Niet hun twee dochters, dat zijn schatten van meiden, en zijn vrouw doet alles voor ze. Ze heeft zelfs vrijwillig haar baan opgezegd toen Mia geboren werd. En, ondanks dat Jack haar vaak gevraagd heeft of ze niet weer wilde gaan werken, deed ze de opvoeding met overgave. Ook had Jack een paar keer voorgesteld met 'iemand te praten samen' om te kijken of de ruzies een onderliggende oorzaak zouden hebben, en om te proberen weer dichterbij elkaar te komen. Maar helaas wilde Viola daar nooit iets van horen. Het spookte al een tijdje door het hoofd van Jack of ze er niet een punt achter moesten zetten. Maar de kinderen zijn daar dan echt de dupe van en dat wilde hij ook weer niet. Hij kent die situatie maar al te goed uit zijn eigen jeugd...

Die ene keer aan het strand werden een paar keer. En een keer bij mooi weer waren ze gaan wandelen langs de kustlijn, en daar gebeurde wat al een tijdje in de lucht hing. Jack nam het initiatief en plots stonden we heftig te zoenen met elkaar. Totaal overdonderd maar wow, wat een zalig gevoel. Ik had ondertussen wel wat meer gevoel voor Jack gekregen. Gevoel van genegenheid, prettig om bij hem te zijn en keek stiekem ook steeds vaker uit naar de donderdagmiddag. Maar, hij is getrouwd, heeft kinderen en het kwam niet bij mij op dat hij (ook) deze behoefte had. Na de heftige zoenen zijn we zwijgend terug naar onze auto's gelopen. Niet wetende wat er precies gebeurde, en hoe we daar mee om zouden moeten gaan. Die avond en nacht heb ik weinig geslapen. Aan de ene kant door een storm aan vragen die in mijn hoofd woedde, aan de andere kant de opwinding die het teweeg had gebracht. De volgende dag op kantoor ontweken we elkaar, maar ergens in de middag belandden we samen in de bezemkast, klassiek echt. Ik heb me als een echte bakvis gedragen, en we hebben daar wel een half uur staan zoenen tot we gestoord werden door de schoonmaker.

Dat is nu een paar weken geleden. We hebben daarna de eerste zaterdag overwerk bedacht. Maar voorzichtig want niemand mag het weten. Ook op het werk zijn er strenge regels, dus chatten we via een vage app, spreken iedere zaterdag af in een andere stad en hotel. Zo zorgen we ervoor weinig sporen achter te laten. De fling is wel uitgegroeid nu. We hebben een hele zaterdag enkel oog voor elkaar. Het is kinderlijk misschien maar we kunnen niet van elkaar afblijven. De sex is geweldig. Jack is wat ouder dan de meeste vriendjes die ik gehad heb en daarmee ook ervarenen. Hij heeft de rust, maar o zo veel passie. En ik blijk van alles wel te doen wat zijn vrouw niet (meer) wil. Waarmee we allebei iets vinden dat het heerlijk is om bij elkaar te zijn. En laatst stelde Jack voor om een weekendje naar Berlijn te gaan. T lijkt me heerlijk.
Jack - 07-11-2023 om 09:42
0


Naar Berlijn. Ik stond er zelf van te kijken, dat ik zoiets voorstelde. Maar dat is de laatste weken bijna normaal geworden. Ik heb sinds een aantal weken een affaire met mijn collega Carolien.

Carolien is een lieve meid, niet het type vrouw waar elke man naar kijkt. Ze is terughoudend maar wel heel vrolijk, sociaal ingesteld, intelligent en ze heeft mensenkennis.
Hoewel ik op mijn werk nooit mijn problemen thuis had gepraat, voelde ze, dat er iets niet goed zat. Toen ze er voor het eerst over begon, reageerde ik erg afwijzend en liet haar met een smoes alleen in the bedrijfsrestaurant zitten. Maar ze liet zich daardoor niet ontmoedigen en een paar dagen later kwam ze weer aan mijn tafel zitten. Dit keer vroeg ze niet naar mijn thuissituatie en we kletsten gewoon over van alles en nog wat.
Zo ontwikkelde zich een vriendschap die ertoe leidde, dat ik op een regenachtige dag in een strandtent helemaal leegliep. Ik vertelde alles wat er allemaal mis was, wat we allemaal hadden geprobeerd, mijn frustratie en natuurlijk ook mijn zorgen over mijn kinderen en te toekomst van ons gezin. Ik kom zelf uit een scheidingsgezin en ik weet hoe kinderen daar onder lijden.
Na die dag, gingen we regelmatig iets drinken. We praatten steeds meer en ik had nauwelijks nog geheimen voor haar. En toen ik me op een dag weer eens een slecht humeur had, stelde ze voor, een stuk aan het strand te gaan wandelen om een beetje uit te waaien.
Nadat ik me uitvoerlijk had beklaagd over mijn zware leven stonden we opeens tegenover elkaar en keken elkaar aan. Ik weet nog steeds niet, waar ik de moed vandaan haalde. Carolien is geen vrouw die meteen opvalt maar wel veel jonger dan ik, met een ontzettend lief gezicht en een goed figuur. Ik had nooit gedacht, dat ze uitgerekend op een getrouwde ouwe man als ik zou kunnen vallen.
Maar toch nam ik haar gezicht in mijn handen en kuste haar.
Vanaf dat moment was het hek van de dam. Hoewel ik een slecht geweten tegenover mijn gezin heb, vergeet ik alles zodra ik ook maar iets van haar hoor. Een appje, een lach, een kus…

Het was al heel snel duidelijk, dat kussen niet meer genoeg zou zijn. Binnen de kortste keren lagen we samen in bed en konden onze handen niet meer elkaar afhouden. Ook hier ging er een wereld voor mij open. Deze onopvallende vrouw blijkt in bed erg ondeugend en open voor bijna alles te zijn.
Dat merkte ik bij onze eerste keer toen ze mijn stijve pik in haar handen had. Daar waar thuis altijd eerst een zakdoek, een condoom of wat dan ook wordt gepakt om een smeerboel te voorkomen, reageerde Carolien anders. Met een lieve glimlach op haar gezicht begon ze me in een hoger tempo af te trekken. Mijn volgende waarschuwing dat ik ging komen, werd met haar strelende vingers over mijn ballen beantwoord, waarna ik bijna direct heftig klaarkwam en er een flinke janboel van maakte. In plaats van een standje kreeg ik een hartstochtelijke kus.
Dat was het begin van iets wat we “overwerken” zijn gaan noemen. Het betekend uiteindelijk niets anders dan dat we ons elke zaterdag van vroeg tot laat in een hotelkamer opsluiten en niets anders doen dan van elkaar genieten.

De aftrekbeurt was maar een heel voorzichtig begin. Carolien pijpt me. Niet omdat ik er 1000 keer om vraag maar omdat ze mijn sperma wil hebben, het wil proeven en mij ermee wil kussen voordat ze de resten doorslikt.
Maar ze wil ook bevredigd worden. Ze wil al in de auto gevingerd worden en gaat schaamteloos met haar benen weid gespreid op het bed liggen zodat ik haar kan beffen.
Voordat mijn lul ook maar in de buurt van haar kutje komt, is ze meestal al 2 of 3 keer klaargekomen. Ze is een vulkaan en krijgt mij daarin mee. Ik wist niet eens, dat ik meer dan één keer kon komen. Tot 4 weken geleden dus.

En nu dan Berlijn. Ver van huis dus we hoeven niet of nauwelijks op te passen. We kunnen lekker de stad verkennen, uit eten gaan, theater. En natuurlijk ook van elkaar genieten. Dit keer geen Van der Valk hotel maar een mooi hotel in het centrum. Lekker samen reizen en niet als een dief in de nacht het hotel in en uit sluipen. Je hebt me al verteld, dat je een fantasie graag wil laten uitkomen en ik heb me daar al op voorbereid.

Vol verwachting sta ik op Schiphol op je te wachten. Voor de zekerheid hebben we achter de Security controle afgesproken.
Ik begin me al zorgen te maken, dat er bij jouw iets tussen is gekomen als je opeens voor me staat. Mijn mond valt open van verbazing, ik had je niet herkend…
Tim - 07-11-2023 om 16:07
0


"Lukt het Buuf?"
Ze kijkt omhoog naar mijn slaapkamerraam waar ik half uit hang.
Ik zwaai ook even terug naar Mia en Sabine, haar dochtertjes, die al lichtelijk ongeduldig beginnen te worden.
Na nog wat plaagstootjes over en weer loop ik naar beneden.

De meisjes lopen me enthousiast voor de voeten als ik richting het iets dat ooit een badje moet worden en hun moeder loopt.
Die zit op haar hurken en ondanks dat ik vanochtend mijn huidige vriendin, met wie ik al een tijdje een WOP-relatie heb, na een gezamenlijke douchepartij en stevige portie tot-ziens-sex, voor de komende week uitgezwaaid heb, valt mij haar lekkere achterste op. Oké... alweer op :-)
Niet te opvallend staren, Tim, vermaan ik mijzelf. Ze is getrouwd ten slotte. En wat moet ze dan met een slungelachtig jonkie van nog geen 25 als ik, terwijl een volwassen stevig gebouwde kerel als Jack om haar heen heeft?

Ik ga naast haar zitten en neem de handleiding over. Nou ja, ze heeft hem in elk geval niet ondersteboven proberen te gebruiken.
Ik vouw de handleiding helemaal open en zo wordt het al een stuk overzichtelijker.
"Oh... hoort dat er ook bij?" hoor ik verbaasd naast mij.
Ik kijk opzij. "Overzicht is het halve ... euh... werk."

En overzicht heb ik zeker... door haar ingespannen pogingen met het badje waren de bovenste twee knoopjes van haar geruite bloes opengegaan en van dichtbij ik word onverwacht getrakteerd op een ruimhartig overzicht van haar decolleté. Inclusief een erg gelukkige druppel zweet die vanaf haar hals aan een tocht naar beneden onderweg is, met als eindpunt ergens een plek diep tussen haar borsten.

Weer geef ik mezelf een mentale klap! Tim, gedraag je! Nou ja, gelukkig lijkt Viola niks gemerkt te hebben en bestudeerd ook aandachtig de instructies.

Met de nodige moeite concentreer ik mij de volgende tien minuten op het zwembadje en met een "Tada!" presenteer ik aan de drie dames het resultaat.
"Zoals volgens het boekje!" voeg ik er zinloos aan toe, terwijl ik ga staan en ook Viola overeind help. Pfft, dat bloesje hangt nog steeds plezierig open en ik doe mijn best om niet al te opvallend te staren. Niet dat er iets mis is met de borsten van Amber, mijn vriendin, maar deze set ziet er (voor zover als ik kan kijken) er toch ook bijzonder appetijtelijk uit!

Sabine en Mia lopen ondertussen al zenuwachtig om het badje heen. "Water! Water!"
Het maakt me wel weer meteen duidelijk waarom ik hier in hun tuin ben... Voor het zwembad en dus niet om mijn altijd aanwezige geilheid te botvieren! Op een gelukkig getrouwde vrouw nota bene! Niet iedereen zit nog half in het vrije studentenleven met iedere maand een (her)nieuw(d)e vlam...

"Hoe vullen jullie dat eigenlijk? Met emmers of heb je een een tuinslang die ik er even in kan hangen?"
Op het moment dat ik de vraag stel, besef ik pas hoe fout en dubbelzinnig die klinkt.
Gelukkig zijn de meisjes nog te jong om er op te reageren en ook Viola zelf lijkt de dubbelzinnigheid van mijn opmerking niet mee te krijgen.
"Sorry... ik denk iets te snel opgestaan. Even dizzy..." en ze plaatst een hand tegen mijn borstkas aan om haar evenwicht te bewaren.
Als vanzelf pak ik haar heupen vast. "Gaat-tie?"
Na een halve minuut knikt ze. "Ja... ik zal even de tuinslang aansluiten. Je mag me loslaten" besluit ze met een glimlach.
"Oh... ja... sorry..." ik trek mijn handen terug alsof ik roodgloeiend ijzer vast heb en zie haar richting de schuur lopen.
Viola - 11-11-2023 om 10:42
0


Als ik weer de schuur uitloop met de opgerolde tuinslang zie ik Tim bij mijn dochters zitten. Hij heeft de poppen in zijn hand en doet alsof ze leven en Mia en Sabine lachen. Hij kijkt even naar mij en lacht en ik glimlach.
Het is ontroerend hoe Tim zo goed met mijn kinderen kon omgaan.
'Lukt het met aansluiten?' raagt Tim als hij mij ziet staan met de tuinslang in mijn hand.
'Oh ja hoor,' zeg ik lachend, Wil je even de slang vasthouden in het bad dan sluit ik hem aan de keukenkraan.'
Tim knikt en richt het uiteinde in het badje. Ik loop naar de keuken en stel de thermoskraan in en open de kraan. 'Gelukt?,' Hoor ik Tim uit de tuin roepen en de kinderen joelen.
Na een tijdje geeft Tim aan dat het bad vol zit en ik sluit de kraan. Ik loop naar buiten en zie Tim lachend kijken naar Mia en Sabine die lachend in het bad zitten te spelen.

'Wil je wat drinken?' vraag ik terwijl ik nog in de deuropening sta. Tim glimlacht naar mij en knikt 'Ja lekker, heb je een pilsje?' zegt Tim en ik loop naar de koelkast en haal er 2 flesjes uit.
We gaan op de gestoffeerde tuinstoelen zitten en we klinken de flesjes tegen elkaar.
'Op een geslaagd project, 'lacht Tim en neemt een slok.
'Je mag wel vaker deze projectjes doen,' lach ik terug ,'Ik ben niet echt van de techniek.'
'Denk dat je man dat wel is, 'grinnikt Tim.
'Tja Jack,' zeg ik kijk peinzend naar het Heineken merk op het flesje. Mijn gedachten gingen even naar wat er gebeurt was vanmorgen en het afgelopen jaar.
'Ja die weet er meer van dan mij,' zeg ik lachend als ik weer naar Tim kijk en ik hoop dat hij niks merkt.

Dan rinkelt de telefoon in het huis.
'Momentje,' en loop het huis in naar de telefoon die in de woonkamer naast de bank staat.
'Hoi Viola , met Jack' hoor ik als ik opneem. Op de achtergrond hoor ik veel geluid. 'Oh hoi,' zeg ik en meteen gevolgd met, 'Waar ben je?'
'Op Schiphol, ik ga naar Berlijn.' zegt Jack en ik merk dat hij licht schreeuwt om het geluid te overstemmen.
'Schiphol, Berlijn , hoezo dat? 'Vraag ik.
'Dat heb ik je toch gezegd Viola, 'zegt Jack en ik hoor frustratie en irritatie in zijn stem, Die belangrijke klant.'
'Ja, maar je zei binnenkort, niet dit weekend, 'roep ik in de hoorn en voel hoe ik woedend wordt.
'Kom je? 'hoor ik opeens vaag in de achtergrond en het is duidelijk een vrouwenstem.
'Wie is dat?' Vraag ik en mijn grip aan de hoorn wordt intenser.
'Niemand, Maar mijn vlucht vertrekt zo, ik moet nu aan boord,' zegt Jack en met een vluchtig afscheid hoor ik hoe de verbinding wordt verbroken.
Ik kijk naar de hoorn in mij hand en schud mijn hoofd alsof die hoorn er iets aan kan doen aan mijn ongenoegen.

'Gaat het?' zegt Tim als ik weer de tuin inloop en op de stoel ga zitten.
De kinderen spelen nog steeds in het bad onwetend dat hun vader ze dit weekend niet naar bed brengt, zoals de vele weekenden daarvoor.
'Ja hoor, 'zeg ik en zucht. Ik pak het flesje pils en neem een grote slok.
'Ja Jack die gaat straks naar Berlijn toe, dus die komt straks niet,' zeg ik gefrustreerd en kijk naar de kinderen die vrolijk met water spetteren naar elkaar.
'Oh sorry,' zegt Tim en we blijven een tijdje zitten we daar zwijgend naar de kinderen kijken.
Dan kijkt Tim op zijn horloge en kijkt mij glimlachend aan.
'Ik moet nog wat dingen doen voor school en dan eten voor mijzelf klaar maken, mijn moeder is met mijn vader een weekeind weg'zegt hij en neemt een laatste slok van zijn pils.
En wanneer hij wil opstaan leg ik even mijn hand op de zijne.
'Sorry dat ik een beetje ongezellig ben, heeft niks met jou te maken, 'zeg ik en glimlach naar Tim, 'Maar waarom kom je vanavond niet bij ons eten, ik bedoel, er is nu een plaatsje vrij aan de eettafel. En ik moet toch iets terugdoen voor je technische hulp'
'Ja gezellig, scheelt me weer een paar vieze pannen en schotels, 'lacht Tim, 'Hoelaat gaan jullie eten?'
'Rond 6 uur?'zeg ik en Tim knikt.
'Dan tot straks,' zegt Tim en loopt door het hekje de tuin uit.
Jack - 16-11-2023 om 09:41
0


Opeens staat ze voor me en het dringt tot me door, waarom ik haar nu ze voor me staat, pas herken. Wat een paar kleine veranderingen met iemand kunnen doen. Carolien heeft vandaag voor de reis een legging aan met daarop een strak truitje. Ik heb haar nog nooit zo figuur betoond gezien maar het staat haar goed. Haar nieuwe kapsel doet de rest. Het risico dat iemand ons hier kent is niet zo groot du neem ik haar in mijn armen voor het eerst staan we in het openbaar te zoenen.
Voordat we naar de gate lopen, gaat Carolien nog even een paar winkels in. Ik bel ff naar huis om te laten weten waar ik ben.
Viola blijkt niet te weten, dat ik dit weekend niet thuis ben. En dat hoewel ik het een aantal keer heb aangegeven.
Ik kan begrijpen, dat ze niet blij is maar ik het staat zelfs op de kalender. Ik vraag naar de kinderen maar die schijnen met Tim, de buurjongen te spelen. Voordat ik kan vragen, waarom Tim bij Viola en de kinderen is, voel ik, hoe Carolien van achteren haar armen om me heen slaat en zich tegen me aandrukt. “Gaan we?” Vraagt ze net iets te hard.
Ik wordt knalrood maar ik weet me niet anders te redden dan de verbinding te verbreken met de belofte, dat ik bel zodra ik in Berlijn ben geland. Dat ging maar net goed.
Carolien weet helemaal niet, dat ik met Viola aan het bellen was en voor ik het uit kan leggen, staat ze op haar tenen voor me, ze drukt haar borsten tegen me aan en geeft me een hartstochtelijke zoen. Ik weet niet wat ze met me doet maar op slag is mijn slechte geweten als sneeuw voor de zon verdwenen. Als teenagers staan we minuten lang te tongen. Als we elkaar eindelijk loslaten, moeten we zelfs nog rennen om op tijd bij het vliegtuig te zijn.
In het vliegtuig hebben we achterin een rij voor ons zelf. We zitten nog niet of we zijn alweer aan het zoenen. Ik laat mijn handen nu schaamteloos over haar lichaam glijden. Ik streel haar borsten en ik voel hoe haar tepels reageren. Als ik een hand tussen haar dijen laat gaan, kreunt ze in mijn mond. Carolien laat zich ook niet onbetuigd. Ze maakt één knoopje van mijn overhemd los en dan voel ik haar nagels over mijn borstkas krassen. Gelukkig duurt de vlucht niet lang en binnen een uur staan we op het vliegveld van Berlijn. Voordat ik alles achter me kan laten, wil ik toch nog even naar huis bellen om te laten weten dat ik goed ben aangekomen.
Op het moment dat Viola opneemt merk ik, dat er iets is. Viola`s stem klinkt bijna een octaaf hoger en het lijkt er op, ze heel veel moeite moet doen om haar stem in bedwang te houden. “Ik ben blij dat je goed bent aangekomen. Veel succes, ooooohhhh, met je klant.” En dan is het gesprek verbroken. Voordat ik me nog kan afvragen, wat er met Viola aan de hand is, pakt Carolien me bij mijn arm en trekt me mee naar de taxi`s. “Vanaf nu ben je dit weekend van mij” zegt ze. Ze kust me en haar krassende nagels over mijn kruis laten me de rest vergeten.
Tim - 17-11-2023 om 09:06
0


Iets voor zessen loop ik de deur uit, richting het huis van de buren. Ik ben nooit ergens te laat, liever iets te vroeg. Ik loop bij ons thuis het tuinpad af en bij het aangrenzende huis, weer tuinpad op. Vervolgens bel ik aan bij de buren….

Even later doet Viola de deur open. Met een vrolijke lach begroet zij mij: “Mooi op tijd Tim, kom binnen.”. Viola heeft zich duidelijk opgefrist, want haar blonde haren zijn nog een beetje nat, waarschijnlijk van een verkwikkende douche, die zij net als ik, genomen heeft. Haar outfit scheelt niet veel met vanmiddag, dat is ook niet verwonderlijk met de temperatuur van vandaag! Als ik achter haar aan de woonkamer betreedt, valt het mij meteen op dat er maar 2 borden op de eetkamertafel staan. Terwijl Viola onafgebroken doorloopt naar de keuken, vraag ik meteen: “Waar zijn de meisjes?”. Mijn buurvrouw laat mij weten, dat zij spontaan naar opa en oma zijn gegaan om te logeren. “Als die….”, zij herpakt zichzelf en zegt vervolgens: “Als Jack mij alleen laat en zijn werk belangrijker vindt, hoef ik mijn zaterdagavond toch niet alleen door te brengen?”. Ik ben even stil… Ik heb het gevoel, dat zij hem eerst wilde afvallen, maar dat zij zich bijtijds wist te beheersen. Terwijl ik in de woonkamer ben blijven staan en alle signalen van deze dag probeer te plaatsen, zie ik dat mijn buurvrouw bij het aanrecht is aangekomen en met beide handen voorover over het keukenblad leunt. Zij laat haar hoofd, diep tussen haar schouderbladen zakken en blaast haar ongenoegen uit, met een diepe zucht. Eventjes denk ik aan vanmiddag, de inkijk die zij mij verschafte, bij het opzetten van het badje en kort daarop toen ik haar overeind hielp. Ik merk dat ik afdwaal en kom meteen in het hier en nu, misschien iets te ad rem!

“Was je daarom vanmiddag niet helemaal bij de les en verontschuldigde jij jezelf daarom…dat je niet gezellig was?”, vraag ik. Viola kijkt even vluchtig over haar schouders naar mij, die blik van haar zal ik nooit vergeten! Het leek een verontwaardigende blik, alsof ik met mijn leeftijd haar niet zou kunnen doorzien. Met een gebogen hoofd weer op het aanrecht gericht, zegt ze:”Weet je Tim, die lul besodemieterd mij al jaren….ik moet dit niet met jou delen, maar het zit mij te hoog op dit moment!”.

Door de afstand tussen ons kan, kan ik geen troostende arm om haar heen leggen. Ik begin richting de keuken te lopen, want iets in mij , zegt dat zij het op dit moment wel nodig heeft! Als ik naast haar sta, leg ik mijn arm op haar schouders. In plaats van dat het haar tot rust zou brengen, begint zij te snikken. “De warmte en aandacht die jij mij geeft, heeft Jack mij al zooo lang niet gegeven…”: zegt zij
Viola - 18-11-2023 om 11:57
0


Tim draait mij om en kijkt mij indringend aan.
"als hij jou geen warmte en aandacht geeft is hij wel dom bezig,'fluistert hij en hij pakt mijn beide handen vast. 'Jij bent een knappe sterke vrouw, en elke man zou een moord doen om bij jou te zijn,' vervolgt Tim met een zachte sussende stem.
'Zo voel ik mij anders niet,'snik ik en ik duw mijn hoofd tegen zijn gespierde borstkas.
'Maar dat ben je wel,'geloof me,'zegt Tim en hij omhelst mij en ik voel hoe hij mij dichter tegen zijn lichaam aantrekt. De warmte die zijn lichaam afgeeft straalt over op mij en het doet mij goed.
'Gaat het weer een beetje?'Vraagt Tim en hij kijkt mij aan.
Ik knik en glimlach als ik opkijk naar zijn knappe gezicht. Mijn handen liggen op zijn heupen en ik vraag me af waarom ik de behoefte heb om hem weer te omhelzen en te kussen.
Ik weet echter de behoefte te onderdrukken.
'Laten we maar aan tafel gaan ,'zeg ik glimlachend en Tim knikt. We gaan aantafel zitten en ik schep de hutspot en rookworst op zijn bord.
'Eet smakelijk,'zeg ik en knipoog.

De avond verloopt gezellig en we hebben goede gesprekken over allerlei dingen en het doet mij vergeten over de hele rot situatie waarin ik zit. Maar het gevoel dat ik iets meer wil met Tim gaat niet weg, wat mij iets verbaasd want deze gevoelens heb ik nooit zo sterk gehad. Ik vind het dan ook jammer dat hij nadat we koffie hebben gedronken na het eten hij opstaat van de tafel en aankondigt dat hij naar huis gaat.
'Nu al?'Vraag ik en ik glimlach.
'Ja ik moet nog wat dingen doen voor school,' zegt Tim.
Als we in de gang staan draait Tim zich om.
'Het was gezellig en het eten was voortreffelijk,'glimlacht Tim.
'Dat was het zeker, moeten we vaker doen ,'zeg ik en kijk hem aan.
'Nou, tot ziens dan maar,'zegt Tim legt zijn handen op mijn schouders en kust mij vriendschappelijk 3 keer .
Ik schrik van mijzelf als ik mijn armen om zijn nek sla en hem een kus op zijn mond geef. Zijn warme tong glipt naar binnen en onze tongen draaien om elkaar heen. Ik voel hoe zijn handen langzaam de zijkant van mijn borsten aanraken.
'Oh sorry,'zeg ik wanneer ik besef wat ik gedaan had,'Ik weet niet wat mij bezielde.'
'Geeft niks,'fluistert Tim,'Misschien had je dit nodig.'
'Misschien,'zeg ik zacht.
Tim - 19-11-2023 om 11:55
0


Ik ben helemaal verdwaasd als mijn buurvrouw mij kust, gewillig beantwoord haar kus. Mijn tong raakt als vanzelf de hare. Eventjes vergeet ik alles om mij heen en raak ik in extase… Mijn handen glijden langs haar lichaam, zij verontschuldigd zich even, maar als ik haar lekkere borsten rakelings heb aangeraakt, wil ik meer! “Misschien?” , vraag ik haar quasi. Ik laat mijn tong weer de hare vinden. Zij kust mij wederom of zij iets mist, ik kneed haar borsten, ik voel haar tepels in mijn handen groeien. Ik knijp er speels in
Viola - 02-12-2023 om 17:52
0


Met mijn handen om zijn nek geslagen kijk ik omhoog naar Tim zijn gezicht en zie de lust in zijn mooie ogen. 'Denk je dat je schoolwerk nog even kan wachten?'
Tim knikt en kust mijn nek terwijl hij nog steeds mijn borsten kneed.
; Dank je wel,' fluister ik zacht en mijn hand glijd naar zijn kruis en ik voel dat zijn lul hard is en de stof van zijn broek in een bult opduwt. Ik rits zijn gulp open en haal zijn stijve lul eruit en begin er zacht aan te trekken. Als ik er een blik opwerp zie ik dat hij lang en dik is en volle aderen lopen eroverheen. Zijn eikel is rosé van kleur en het vocht glanst. Ik zak door mijn knieën tot ik op ooghoogte ben en hou zijn lul verticaal zodat ik met mijn tong vanaf zijn zak tot aan zijn eikel kan likken. Tim kreunt en ik voel zijn handen nu op mijn hoofd en hij duwt zijn eikel tegen mijn lippen aan en als ik mijn mond iets opendoe glijd hij tussen mijn lippen mijn mond in. Met een hand om zijn lul en de andere hand zijn zak strelend begin ik Tim te pijpen. Ik geniet hoe zijn dikke lul mijn mond opvult en tegen mijn wangen schuurt. Het is alweer een tijd geleden dat ik mij zo opgewonden voel en ik vergeet even dat ik Tim gewoon bij de voordeur aan het pijpen ben.
Tim - 07-02-2024 om 02:09
0


Binnen amper 1 minuut, weet Viola mijn plannen te veranderen. En daar sta ik geheel welwillend tegenover, mijn schoolwerk is ineens totaal onbelangrijk! De manier, waarop mijn buurvrouw gewillig mijn tong ontvangt en het gemak dat zij mij met haar borsten laat spelen, doen mij beseffen dat er al een geruime tijd geen aandacht aan haar geschonken is. En die aandacht wil ik haar maar al te graag geven….

Viola is misschien nog wel gretiger, als dat ik ben. Wanneer zij met een hand richting mijn kruis gaat, voelt zij mijn opwinding en ritst meteen mijn broek open. Als zij zonder aarzeling mijn harde lul pakt en mij zachtjes begint af te trekken, ben ik als was in haar handen. Viola zakt door haar knieën en ik weet wat mij te wachten staat. Zij drukt mijn lul tegen mijn buik en likt mij, vanaf mijn zak langs mijn geaderde schacht omhoog tot mijn eikel. Dit is zoveel geiler, als dat ik tot nog toe gewend ben. Het overtreft zelfs mijn vriendin, met wie ik in onze wop-relatie lekkere sex heb. Viola is ongeremder en lustiger, dit maakt het geiler en het windt mij alleen maar meer op. Ik stuur Viola erop aan, dat zij mijn genotstaaf tot zich neemt. Als zij mij dan begint te pijpen, sluit ik mijn ogen. Het gevoel is zo werelds, haar lippen gesloten met de nodige druk, voelbaar over mijn aderen. Ik kan mijn ogen niet gesloten houden en kijk naar de dame die net zo intens geniet als ik. Opeens zie ik in mijn ogenhoeken dat de hal meer verlicht wordt. Aan de overkant van de straat, is er vast een verlichting aangegaan van een kamer of vertrek die eerder donker was geweest….

Ik duw haar iets van mij af, waardoor mijn harde lul uit haar mond floept. Met een simpele beweging, kan ik mij dusdanig verplaatsen, dat ik bij het gordijn kan komen om deze dicht te doen. De raampartij naast de voordeur, verschafte ons alles behalve discretie. “Mmmh, blij dat jij ten minste nog op scherp bent.”, zegt Viola met een ondeugende grijns en gaat verder waar ik haar heb doen laten stoppen….
Viola - 11-02-2024 om 12:23
0


Met afwisselend lange en korte halen pijp ik Tim zijn enorme harde lul terwijl mijn vingers met de ballen in zijn zak spelen. Ik voel zijn handen op mijn hoofd en dat hij zijn heupen langzaam heen en weer beweegt. Tim begint steeds harder te kreunen en ik voel hoe zijn aderen in mijn mond harder beginnen te kloppen. Ik laat zijn lul uit mijn mond glijden want ik wil niet dat hij klaarkomt, althans nog niet.
Ik sta op en sla mijn armen om zijn nek.
'Denk je dat je schoolwerk nog even kan wachten?' Vraag ik en kus hem licht op zijn lippen.
'Denk het wel, 'lacht Tim en houd mij stevig bij mijn heupen vast en zijn stijve lul wordt geplet tussen mijn buik en zijn lichaam.
'Ik wil je,' kreun ik en kijk Tim zwoel aan en mijn tong lipt langs mijn onderlip.
'Anders ik jou wel,' zegt Tim en zijn handen glijden naar mijn billen en hij knijpt er zacht in.
Na nog 1 lange tongzoen lopen we de trap op naar de slaapkamer en zie Tim glimlachend kijken als ik mijn kleren uittrek en naakt voor hem sta.


Tim - 26-02-2024 om 19:27
0


Vervolgens pak ik Viola bij haar heupen en druk haar stevig tegen mij aan. Ik voel mijn eigen lul tegen mij aandrukken en ik weet dat mijn grip op haar, dit veroorzaakt. Haar buik drukt mijn lul tegen die van mij.

Ze kreunt dat zij mij wilt, terwijl zij mij zwoel aankijkt en haar tong langs onderlip laat glijden. Die blik van haar alleen was al extreem geil… Ik kan alleen maar reageren met de woorden: “Anders ik jou wel…”, terwijl ik met mijn handen haar billen opzoek en daar even zachtjes in knijp. Het vollere vrouwelijke vlees voelt heerlijk zacht en het hitst mijn opwinding nog verder op, dat ik haar weer zoen. Ondanks dat wij dit niet eerder met elkaar, dan vandaag hebben ervaren, volgt een lange tongzoen die als vanzelfsprekend aanvoelt. Viola en ik gaan naar boven, als zij heeft voorgesteld om naar de slaapkamer te gaan. Meteen trekt mijn buurvrouw haar kleren uit en zie ik haar voor het eerst naakt… Ik geniet van hetgeen dat mij getoond wordt. Het overtreft mijn verwachting en daarmee bedoel ik niet een klein beetje :)

Ik had Viola altijd gezien als een gewone buurvrouw, totdat mijn hormonen zich ontwikkelde. Ik schat dat de buren nou ongeveer 10 getrouwd zijn en hier inmiddels al 13/14 jaar wonen. Dus stiekem heb ik haar helemaal niet zo lang als een gewone buurvrouw beschouwd haha. Bij elke ontmoeting of samenzijn met deze rijpe vrouw, kon ik het niet nalaten om mezelf te verheerlijken aan haar lichaam. Of zij nou een spijkerbroek, legging of rok droeg, ik kon het niet nalaten om even met mijn ogen af te dwalen naar haar billen. De afgelopen jaren zijn haar billen iets gegroeid en dat vond ik helemaal niet erg ;) En of zij een topje, blouse of trui droeg, maakte voor mij ook geen verschil, haar borsten hadden altijd een magnetisch effect op mijn puberbrein. Dat is na al die jaren onverminderd gebleven!

Een mix, van het gemak hoe zij zich uitkleedt, al mijn verheerlijkingen aan haar in de loop der jaren en haar overheerlijke lichaam dat ik nu, voor het eerst in real life zie, doen mij verstijven en sta ik aan de grond genageld. Viola zwaait met een belerend vingertje, van top tot teen naar mij. Ik voel dat ik iets moet doen, maar nog half verzonken in mijn gedachten, weet ik niet goed wat ik moet doen. Ik stap op haar af en trek mijn shirt in tussen uit. Als ik nog maar een stukje van haar verwijderd ben, blijf ik stilstaan en breng mijn hand naar haar gezicht. Mijn adem stokt even, als ik Viola in haar ogen kijk. Ik voel haar ademhaling daarentegen, tegen mijn pols. Haar ademhaling is zwaar. Met mijn hand begeleid ik haar hoofd richting mijn gezicht en meteen raken wij weer verwikkeld in een tongzoen, alleen deze keer nog intenser en vuriger! Ik voel haar hand weer over mijn harde pik glijden en ik onderga hetzelfde als enkele minuten geleden beneden in het halletje. Mijn rits wordt open geritst en haar hand omsluit mijn lul weer. Mijn mond verlaat die van haar en een kreun kan ik niet onderdrukken. Mijn hand vind zijn eigen weg, vanaf haar gezicht naar beneden. Mijn vingertoppen glijden langs haar hals, over haar borstbeen, ter hoogte van borsten, duwt zij haar borsten naar mij toe. Zij schreeuwen om aandacht, vermoed ik. Maar die krijgen later wel de nodige aandacht van mij. Ik heb mijn zinnen even ergens anders op gezet. Via haar buik, banen mijn vingers over haar heupen, naar haar billen. Ik vond ze eerder al heerlijk aanvoelen, maar nu ze niet meer ingepakt of bedenkt zijn, voelt het nog veel lekkerder aan. Ik raak hierdoor in alle staten en wil niks liever dan deze lekkere dame! Met mijn lichaam, druk ik Viola achteruit. Ze begrijpt mij, slaat haar armen om mijn nek en met kleine pasjes loopt zij achteruit. Als zij stilstaat, besef ik mij dat zij niet verder kan en zij tegen het bed aan moet staan. De hand die zojuist een van haar heerlijke billen bewerkte, dwarrelt af naar beneden. Mijn hand kan niet verder en daardoor zak ik iets door mijn knieën. Als ik met mijn hand in haar knieholte kan komen, richt ik mezelf op en trek gelijktijdig haar been met mijn hand omhoog. Dit doe ik krachtig en als Viola’s lichaam het niet toelaat om haar been nog verder omhoog te heffen, duw ik haar achterover en valt ze op het ruime bed. Waar ik eerst verstijfde, heb ik mezelf inmiddels goed herpakt. Met enig gemak, doordat mijn rits al was geopend, trek ik mijn broek en boxershort naar beneden.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer