62.726 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Zon, Zee En Zeilen


Door Erik
Datum: 06-12-2023 om 13:51 | Categorie: Hetero
Schakels: 67 | Gelezen: 3027x
Het weer hier ben ik na al die weken wel zat, heb zin en behoefte aan de zon en minimaal 25 graden. Daarbij kom het dat het de afgelopen maanden meer dan druk is geweest en ik er aan toe ben om er even tussen uit te gaan. De vlucht naar het zonnige zuiden is snel geregeld.

Met een brede grijns loop ik door de jachthaven naar mijn zeilboot. Met dit weer, een graadje of 25, in het vooruitzicht was een week zeilen waar ik zin in had. Op de boot aangekomen ben ik op mijn gemakt alles in orde aan het maken. Spullen in de kajuit gegooid, biertje er bij en lekker wat aan rommelen aan dek. Het weer is lekker warm, dus ik loop lekker in mij blote brast over dek. De jachthaven is nog vrij rustig. Ik zie je langslopen, we raken in een gezellig gesprek. ‘Wil je anders wat drinken’ vraag ik je.
Catelijn - 11-12-2023 om 17:07
0


Vergeleken met het natte gure weer in Nederland, was het weer in Marseille uitstekend. Iedere dag ergens tussen de 20 en de 25 graden en de voorspellen voor de komende twee weken blijven ook zo. Ik heb hier een heerlijke combinatie van werk en ontspanning voor de boeg. Twee dagen vergaderen voor het werk, punten uitwerken, drie dagen vrij en dan weer op naar de volgende vergadering. Tussen de vergadering door lekker genieten van het prachtige weer, het bruisende Marseille en de Middellandse Zee. Het enige jammere is dat mijn auto het begeven heeft. Die staat momenteel hier bij een vast veel te dure garage, waardoor ik voor nu gebonden ben aan deze omgeving. En na twee weken heb je Marseille ècht wel gezien, want zo bruisend is het nou ook weer niet.

In een elegante zwarte bikini onder een wit gehaakt strandjurkje en op hoge hakjes met open tenen loop ik vandaag eens door de haven. Misschien dat ik iemand kan charteren om me mee op een boot te nemen, zodat ik Marseille vanaf het water kan zien, want hier vanaf de kant heb ik het wel eventjes gezien inmiddels.

Ik loop de kade af en begeef me over de diverse steigers. Het is wonderbaarlijk stil in de haven, maar gelukkig zie ik verderop een man druk in de weer aan dek van een prachtige zeilboot. Ik loop er heen en raak al snel met de man in gesprek. Het is een Nederlander, al had ik ook niets anders verwacht met de wapperende Nederlandse vlag op het achtersteven.
Hij ziet er helemaal niet verkeerd uit, zeker niet in zijn blote bast. Zweetdruppels glinsteren op zijn ontblote torso. “Wil je anders wat drinken?”, biedt je opeens aan en veegt het zweet uit je gezicht en doet meteen je bezwete haar een beetje in model. Ik klim aan boord en bekijk je. Je bent geen echte zeebonk, of een Popeye. Eerder een yup of een succesvolle zakenman die hier even wat komt ontspannen op zijn mooie schip.

Het is eigenlijk nog wat aan de vroege kant, maar het is per slot van rekening weekend en jij zit al aan het bier. “Een roseetje graag, als je dat koud hebt staan”, zeg ik je. “Regel ik”, zegt je warm en vriendelijk, duikt de kajuit in en komt even later met een groot glas ijskoude rosé weer het dek op. “Nou, proost dan maar. Op Marseille en op het prachtige weer?”, stel ik voor, “ik ben trouwens Catelijn”.
Erik - 12-12-2023 om 07:40
+1


‘Aangenaam ik ben Erik’, stel ik mijzelf ook voor. ‘Dat de rosé je smaken mag’. ‘Dat gaat wel lukken’ antwoord je en we proosten. Ik kan het niet nalaten om je te bekijken. Het strandjurkje staat je goed en laat je vrouwelijke vormen goed zien, zeker niet ordinair. De contouren van je zwarte bikini topje schijnen wat door.
Ineens zie ik water over dek lopen, ‘Shit, de watertank loopt over’ en ik spring op en met een vlugge sprong beland ik op de kade om de drinkwater toevoer dicht te doen. Gelijk rol ik de slang weer op, terwijl ik dat doe vallen mijn ogen op je benen. Je gezicht kan ik net niet zien door de giek. Mooie lange benen bedenk ik mij. Of je het in de gaten hebt weet ik niet, of je het expres doet al evenmin, maar je trekt je benen wat op en doet je pumps uit. Tegelijk geef je mij een korte blik tussen je benen.
Terug aan boord, kletsten we gezellig verder en kom ik er achter dat je voor je werk hier bent en tussen de nodige vergaderingen door de toerist uithangt en dat je auto andere plannen had dan jij.
Ik ben eigenaar van een middel groot bedrijf en in de gelukkige omstandigheid dat ik dit jacht heb kunnen kopen. Na een paar drukke en intensieve maanden ben ik nu toe om er even een paar dagen tussen uit te knijpen en te genieten van zon zee en wind.

In de verte hoor ik een kerkklok 2 uur slaan. Wauw we zitten hier alweer een paar uur gezellig te praten en zonder dat het mij bewust is opgevallen zie ik nu ineens dat je je echt lekker op je gemakt voelt. Je zit lekker een beetje onderuit gezakt met je benen gestrekt op de bank tegen over mij.

‘Catelijn, ik had vanmorgen het plan om, om 12.00 naar buiten te varen, maar dat is niet gelukt. Het is erg gezellig met jou, maar ik wil toch wel gaan varen als je het niet erg vindt.’ Nee natuurlijk niet, ‘ik kom ook zomaar plompverloren aan lopen’ reageer je spontaan ‘ga je hier voor Marseille varen’ vraag je. ‘Ik ben van plan om naar Toulon te varen, maar dat ga ik vandaag denk niet meer halen. Ik gooi halverwege het anker er in en dan ga ik morgen weer verder, denk ik’.

Terwijl ik dat zeg, neem je een slok van je rosé. Achter je glas lijkt het wel of je even iets van teleurstelling zie.
Catelijn - 14-12-2023 om 09:18
0


Na een halve fles goede rosé, is de sfeer heerlijk ontspannen tussen ons. Volgens mij zie jij me wel zitten, ten minste afgaand op hoe je mijn gestrekte benen bekijkt.
“Catelijn, ik had vanmorgen het plan om, om 12.00 naar buiten te varen, maar dat is niet gelukt. Het is erg gezellig met jou, maar ik wil toch wel gaan varen als je het niet erg vindt”, zeg je dan. ”Nee natuurlijk niet, ik kom ook zomaar plompverloren aan lopen”, zeg ik spontaan, “ga je hier voor Marseille varen”?
“Ik ben van plan om naar Toulon te varen, maar dat ga ik vandaag denk niet meer halen. Ik gooi halverwege het anker er in en dan ga ik morgen weer verder, denk ik”, zeg je.
Hoewel ik Marseille wel vanuit zee had willen zien, ben ik nog nooit in Toulon geweest. Maar als dat een dag varen is, en dus ook weer een dag terug, dan is er waarschijnlijk te weinig tijd voor mij om mee te gaan, want ik moet dinsdag weer acte de préséance geven. Met een slok van mijn rosé, probeer ik de teleurstelling te verbloemen dat je nu zo hals over kop alweer vertrekt.
“Kun je zeilen?”, vraag je me dan. “Ehm, nee. Ik denk het niet. Ik heb het nog nooit gedaan? Hoezo? Vraag je me mee?”, en slik mijn teleurstelling met nog een slok rosé in. “Ik kan het je leren. Het is niet heel erg moeilijk”, zeg je, “en ik kan wel wat gezelschap gebruiken”. “Goed”, reageer ik enthousiast en zonder verder na te denken, “maar ik moet hier wel weer dinsdagochtend terug zijn, want ik moet dan weer werken”. Je knikt en zegt dat dat geen probleem is en dat we dan een dag hebben om Toulon te bekijken. Hoewel ik zeker niet gekleed ben op een zeilavontuur, wil ik je best laten zien dat ik ook de handen uit de mouwen kan steken. Als mijn strandjurkje mouwen had gehad.
Sinds mijn vorige relatie verbroken werd, inmiddels alweer een aantal jaren geleden, heb ik me eigenlijk volledig op mijn carrière gestort. Liefde kwam altijd op de tweede plaats, of derde. Jarenlang heb ik het mezelf ontnomen, of me zelf er van weerhouden. En nu opeens vraagt een mooie man me mee op een tripje op een mooi zeiljacht op de Middellandse Zee. Opeens besef ik wat ik al die jaren heb gemist, waar ik mezelf voor afgesloten heb. Dit kan wel eens heel gezellig en misschien zelfs wel romantisch worden. Misschien zelfs wel zo gezellig, dat ik jou je eigen anker in mij laat uitgooien. “Maar ik moet echt dinsdagochtend weer aan het werk”, herhaal ik nogmaals, drink mijn glas leeg en sta op. Je bekijkt me en begint dan enkele basistermen van de zeilboot aan me uit te leggen en geeft me een spoedcursus zeilen voor beginners. Ik vind het nu al helemaal leuk, met jou zo dicht bij me en mijn handen steeds weer op de verschillende touwen van de zeilboot plaatst.
Erik - 14-12-2023 om 14:16
0


Het enthousiasme waarmee je reageert als ik vraag of je mee wilt varen verbaast mij niet. Stiekem ben ik er wel blij mee. Een eigen bedrijf is leuk maar mijn sociale leven is er niet beter door geworden, zeker niet wat vrouwen betreft. Mijn laatste relatie heeft het dan ook niet gered.
Dinsdagochtend weer werken, dus maandagavond weer terug, dat moet te doen zijn bereken ik snel. Ik spring op en begin je het een en ander uit te leggen. De schoten, vallen, spring, dwars tros en voor en achter trossen vliegen in snel tempo om je oren, gevolgd door de verschillende zeilen. Als ik over wind richting en zeilstanden begin krijg ik een dreun tegen mij ribben van je ‘Rot jong, je zit met nu echt te pesten met je uitleg’ roep je lachend. En voordat ik je een speelse duw kan geven spring je achteruit en ontwijk je mij hand. In de vlugge beweging die je maakt waait je strandjurkje op en zie ik je blote billen en een glimp van je string. Ik kan nog net een spontane reactie inslikken, maar dit beeld staat wel op mijn netvlies gebrand.
‘Gooi jij de trossen voor los, dan gaan we. De rest leg ik buiten wel uit als de zeilen staan’. Vlug loop je naar voren, achter is alles al los. En op mijn teken gooi je ook voor los. Met een rustig vaartje varen we door de haven naar buiten. Ik heb mij aandacht bij het varen en let even niet op jou. Mijn gedachten schieten als vanzelf de laatste paar uur voorbij. Wat een zeiltocht allen zou worden is nu een tocht met gezelschap geworden en wat voor gezelschap. Dit had ik mij mijn spannendste droom nog niet verzonnen. Een mooie knappe meid met lang haar in een spannend strandjurkje aan boord, met een string. Onopvallend steek ik mij hand in mijn broekzak om mijn harder wordende pik even goed te leggen. Tegelijk valt mij op dat je in de kajuit staat, of je ziet wat ik deed kan ik alleen maar naar raden, maar wat dan nog…
Shit ik heb geen condooms bij me, realiseer ik me als het zo ver mag komen. Nu terug gaan is geen optie meer. Maar goed we zien wel waar dit op uit draait. Even later kom je weer aan dek met een blikje drinken en de zonnebrand. Mag ik deze gebruiken vraag je met een lieve glimlach, ik je eigenlijk alleen maar mijn tasje en portemonnee mee. Ga je gang er is genoeg van dat spul aan boord.
Als we buiten zijn geef ik het roer aan jou met wat uitleg en ga de zeilen bij zetten. Ondanks dat we o zee zijn is het warm en gutst het zweet over mijn lijf terwijl ik de zeilen bijzet. Zonder er bij na te denken trek ik mijn broek uit, nu heb ik alleen mijn zwembroek nog aan. Ik zie hoe je mij bekijkt, hoe je ogen op mijn kruis blijven hangen. Tegelijk word ik mij er van bewust dat mijn mannelijkheid goed zichtbaar is in redelijk opgewonden status.
‘wel op je koers letten hè’ zeg ik tegen je. Me een roodhoofd mompel je een verontschuldiging en corrigeert de koers. Met een glimlach op mijn gezicht ga ik op de rand van de kuip zitten, zodat ik alles goed kan overzien en jou wat aanwijzingen kan geven. Onderwijl neem ik ook de tijd om jou te bekijken, niet opvallen, maar terloops. Ondanks dat je mooie lichaam nog gehuld is in een strandjurkje merk ik dat ik het wel warm van je krijg.
Catelijn - 14-12-2023 om 22:19
0


Zodra ik de basisvaardigheden ook maar een beetje onder de knie heb, laat jij me aan het roer staan. Je lichaam glanst prachtig in de volle zon. Mocht er nog niet genoeg aanleiding zijn om soms flink naar je te kijken, terwijl jij aan het zwoegen bent op het dek, dan is dat er wel zodra jij je korte broek uittrek en alleen in een zwembroekje in de weer bent. Dat is vast geen rolletje Menthos die je daar hebt verstopt…

“Wel op je koers letten hè”, roep je van het voorsteven tegen me. “Sorry, ik was even afgeleid”, mompel ik met een rood hoofd tegen je. Het is echt heel gezellig en waar je maar mogelijkheid ziet, leer je me de kneepjes van het zeilen. En dan bij voorkeur door me ook steeds weer subtiel aan te moeten raken. Maar het voelt fijn en moet bekennen dat ik regelmatig toch wel opgewonden raak. Net zoals jij, zoals ik soms aan de vorm van je zwembroek kan zien.
“Het is mooi geweest voor vandaag. Hier gaan we voor anker”, zeg je plots en laat eigenlijk al meteen het anker zakken. In de verte zie ik vaag de kustlijn lopen, terwijl de avond zijn intrede begint te doen. Het is nog altijd aangenaam warm en het beloofd een heldere nacht te worden. Een ongerepte sterrenhemel, midden op de Middellandse Zee met een mooie man op een zeiljacht. Als vrijgezelle vrouw kan je het slechter treffen.

Nu we voor anker liggen en hier de avond en nacht zullen doorbrengen, stap ik achter het roer vandaan en loop jouw kant op. Onderweg laat ik mijn strandjurkje zakken en stap er achteloos uit. Ik zie de tevreden blik in je ogen, als ik opeens alleen nog maar in mijn string bikini voor je sta. Waarschijnlijk had je er al een bepaalde aanname bij gedaan dat ik nu opeens mijn jurkje voor je uittrok, maar ik denk dat je het mis hebt, voor nu dan.
Natuurlijk is het me niet helemaal ontgaan dat je me regelmatig bekeek onderweg. En ongetwijfeld sprak er ook hoop uit die blik. Maar dat was niet de reden dat ik mijn jurkje had uitgetrokken. Als ik vlak bij je ben, loop ik net langs je en duik opeens overboord. Met een mooie snoekduik duik ik vanaf je schip de zee in. Hoewel het nog altijd best warm is, is het water kouder dan ik had verwacht. Snel zwem ik naar de achterkant van de boot en klim daar weer aan boord.
Druipend van het water loop ik op je af. Het gebeurde allemaal zo spontaan en onverwachts, dat je niet eens de kans had om me achterna te springen. “Was kouder dan je dacht zeker?”, lach je en komt wat overeind. Ik heb kippenvel op mijn armen en twee kleine puntjes staan stijf naar voren in mijn bikinitopje. Ik lach, want hoe koud ik het ook heb aan de buitenkant, zo warm heb ik het nu weer van binnen als ik je overeind zie komen.

Eerder dan verwacht ben ik weer bij je en duw je terug in de bank. Drijfnat klim ik bij je op schoot en wring mijn lange haren boven je blote bovenlichaam uit. “Zeg eens Erik, is er ook iemand in je leven? Of heb jij een schatje in elk stadje als je van huis bent?”, vraag ik nieuwsgierig.
Ergens hoop ik natuurlijk dat jij die begerenswaardige vrijgezelle man bent. Maar als je een schatje in elk stadje hebt, dan wil ik die taak voor Marseille en omgeving denk ik wel op me nemen. Ik kijk je aan, een beetje ondeugend en hang wat naar voren, zodat het water uit mijn bikinitopje nu ook op je lichaam kan druppelen.
Erik - 15-12-2023 om 08:17
0


Ik laat je vraag boven het water hangen, en kijk gefascineerd hoe jij je lange haar over je schouder laat hangen. Je haar is net lang genoeg om 1 borst bedekken. Als ik mijn handen op je heupen leg en naar je billen streel, voel ik hoe je je bekken kantelt en met kleine bewegingen zoek je een lekkere positie. Dat duurt niet heel lang voordat je die gevonden hebt, een zachte kreun ontsnapt uit je mond als bevestiging. Wat een heerlijke billen heb je, ze voelen zo lekker zacht aan als ik mijn handen er op leg. Ik laat mijn vingers langs de randjes van je string glijden en zie hoe je genietend je ogen sluit als je mijn handen verder over je lichaam voelt glijden. Als mijn duimen je bikini randje raken en door glijden voel je hoe mijn handen langzaam je borsten omvatten. Ik ben niet zo goed in cupmaten inschatten, maar je hebt zeker niet achter aan in de rij gestaan. Zachtjes masseer ik je volle borsten in mijn handen en schuif de driehoekjes aan de kant. Kreunend laat je mij mijn gang gaan, voel je hoe je harde tepels tussen mijn vingers worden geklemd. Als ik plagend in je tepels knijp gooi je je hoofd achter over en geef je een gil. Tegelijk voel ik hoe je je kutje harder tegen mijn harde pik drukt. Ritmisch beweeg je je bekken en rij je op mijn pik. MMMMMMMM dit voelt zo lekker, ik word er zo geil van hoe je mijn pik gebruikt voor je eigen genot. Je ademhaling gaat sneller en wordt onregelmatig. Maar voordat je zover bent pak ik je stevig vast en sta op. Hijgend en verwilderd kijk je me aan, ‘please laat me komen’, smeek je ‘ik wil jou, NU’.

Met een hand pak ik je bij je haren vast en druk je tegen mij aan. Onze lippen vinden elkaar gevolgd door een vurig tong gevecht wat ik al jaren niet uitgevochten heb. Mijn andere hand glijdt over je buik naar beneden. Als ik je stringetje voel zet je een voet op de kajuit bank, en geeft mij zo vrij toegang tot je meest intieme plekje. Ik druk mijn vingers tegen je kutje en voel hoe dik je schaamlipjes zijn. Met korte stevig draaiende bewegingen masseer ik je kutje, en aan je ademhaling te merken heb ik het juiste plekje gevonden. Je kreunen en hijgen worden dieper, een trilling trekt door je lichaam. Dan breek je ineens los uit onze zoen en gillend en schokkend in mijn armen kom je klaar. Een langgerekte gil klinkt over het water, ‘MMMMMMMMMMM GA DOOOOOOOOOOOOOR, ik KOOOOOOOOOOOOOOM’, Gil je.
Ik blijf je kutje masseren, minder stevig en langzaam trekt je orgasme weg. Kom je tot rust. Je rekt je uit en pakt de giek beet om steviger te blijven staan. Na hijgend kijk je me aan ‘wow dat was lekker, dat is lang geleden dat ik zo heftig ben klaar gekomen’. “dat was zeker lekker schatje’ antwoord ik. Je geeft me een zoen en ik voel hoe je hand over mijn borst glijdt. Ik doe 2 stappen naar achter en met een sierlijke salto achterover duik ik de zee in. Mmmmm koud maar wel lekker, ik zwem een rondje rond de boot en kijk of het anker goed ligt.
Als ik achter de boot ben trek ik mijn zwembroek uit en gooi de aan dek. Ik zie je goedkeurend kijken “mmmm spannend’ hoor ik je zeggen. Je bikini topje heb je al niet meer aan zie ik. Uitdagend draai je je met je rug naar me toe. Je benen iets uit elkaar, langzaam draai je je hoofd naar me toe en zie ik hoe je een vinger langs je lippen laat glijden en tussen je tanden neemt.
Catelijn - 15-12-2023 om 10:37
0


Mijn vraag of je een relatie hebt of een schatje in elk stadje als je van huis bent, blijft vooralsnog onbeantwoord. En eigenlijk maakt het me ook niet zoveel uit, want in het ergste geval ben ik op dit moment dan één van die vele schatjes.
Je bent speels en ondeugend, neemt regelmatig het initiatief en een waanzinnig hete tongzoen is het resultaat. Maar daar blijft het niet bij. Met je vingers verwen je succesvol mijn kutje, met een daverend orgasme uiteindelijk tot gevolg. Het is lang geleden dat een ander mij dit gevoel heeft gegeven. Mijn laatste orgasme dateert nog van de afgelopen nacht, maar dat had ik mezelf toebedeeld, met behulp van mijn Tarzan. Terwijl ik nog lig bij te komen van mijn hoogtepunt, bedenk ik me dat ik mijn speeltje volgens mij helemaal niet opgeruimd had en dat deze nog ergens tussen de opengeslagen lakens op mijn hotelkamer lag, of pontificaal op het nachtkastje stond. De schoonmaakdienst zal wel gedacht hebben in dat geval.

Onder het mom van dat je even het anker moet inspecteren spring je met een salto overboord het water in. Even later klim je weer aan boord, helemaal naakt. Ik heb geen intuïtief meetlint in me zitten, maar zie wel direct dat je bovengemiddeld bent.
“Mmmm spannend”, zeg ik, al bedoel ik er eigenlijk gewoon mee te zeggen dat je er lekker uit ziet en dat ik zin in je heb.
Mijn natte bovenstukje is met een doffe plof op het dek gevallen en ik streel mijn volle borsten even. Dan draai ik mijn rug naar je toe, terwijl je op me af loopt. We hebben elkaar een beetje leren kennen, hebben zojuist een heerlijk voorspel achter de rug en wat mij betreft is het nu dan ook wel tijd voor het echte werk. Ik ben opgewonden, geil en verlang naar je.

Bijtend en sabbelend op mijn vinger kijk ik over mijn schouder hoe je naar me toe loopt. De gedachte dat wij gaan vrijen, dat ik na zeker twee jaar eindelijk daar weer eens een man in me ga voelen in plaats van Tarzan, maakt me al vreselijk geil.
Je pik staat statig overeind en lijkt met iedere stap die je dichterbij komt, groter te worden. Ik zucht genietend als ik je handen over mijn rug en billen voel glijden. Het is slechts een kwestie van tijd voor het zover is.
Ik huiver van genot als ik je vingertoppen onder de rand van mijn string voel en je de natte stof zoveel mogelijk opzij trekt. “Hmm wauw”, hoor ik je kreunen als mijn spleetje onder de stof tevoorschijn komt.
Je stelt het plezier nog heel even wat uit door met je vingers verkennend nogmaals over mijn kutje te gaan. Nu je mijn kutje niet alleen kan voelen, maar ook goed kan zien bij de ondergaande zon, vindt je dat des te leuker. Opnieuw slaak ik een zucht van genot, ditmaal omdat je tong mijn vochtige spleetje even streelt.
Maar dan wordt ook voor jou het verlangen te groot en nog voordat ik je kan vragen om het naar het volgende level te brengen, voel ik je hete eikel tussen mijn vochtige schaamlippen bewegen. “Ooh ja Erik. Gooi je anker in mij uit”, kreun ik zachtjes, waarop jij je pik heel rustig bij me naar binnen drukt.
Erik - 15-12-2023 om 11:48
0


Uitdagend ga je op je knieën op de bank zitten, je benen zo ver uit elkaar dat er geen enkele belemmering is om je te verwennen. Je buigt voor over en steekt je heerlijke kont naar me toe. MMMM wat geil fluister ik hees. Je mooie borsten hangen vrij en de ondergaande zon schijnt er mooi op. Ik trek je string met 1 vinger op zij en voel hoe nat je bent, nee niet van het zeewater, maar met je heerlijke kutvocht. Ik wil je proeven en trek je lipjes wat verder uit elkaar. Voorzichtig laat ik mijn tong door je kutje glijden, proef ik je zoete kutsappen. Dan hou ik het niet meer en zet mijn eikel tegen je hete schaamlippen. Even wacht ik, geniet ik van je hete lipjes om mijn eikel. Fuck dit is veeeeel te lang geleden bedenk ik me. De laatste keer was met m’n ex, maar dat is ook alweer een paar jaar terug.
“Ooh ja Erik. Gooi je anker in mij uit” kreun je, dat is een uitnodiging die ik niet aan me voorbij laat gaan. En al had je het niet gevraagd, dan nog had ik mijn harde dikke en lange pik toch wel diep in je geile kutje laten glijden. Rustig druk ik mijn pik bij je naar binnen. Ik wil elke cm voelen, hoe je kutje zich om mijn pik sluit. Hoe ik je kutje oprek en je warmte voel. Ik merk aan je dat je geniet van het gevoel dat ik je langzaam op vul. Je hoofd laat je op je armen rusten en ik hoor je zacht kreunen. Mijn handen leg ik op je heupen en ik klem je vast. Als ik het laatste stukje van mijn pik naar binnen duw hou je je adem in. Ik druk door en voel wat weerstand rond mijn eikel. Je hapt naar adem als ik je stevig tegen mij aandruk. Kreunend ontsnapt je adem uit je mond en draai je je hoofd naar me toe. Met een geile blik in je ogen kijk je me aan je wilt wat zeggen. Maar voordat er geluid uit je mond komt voel je hoe ik mijn pik terug trek en rustig weer naar binnen druk. Een lang gerekte kreun ontsnapt uit je geopende mond. Rustig met lange halen laat ik mijn harde pik in je glijden. Ik voel je strakke kutje rond mijn pik samentrekken. Je begint ook weer onregelmatig te ademen en hijgen.
Dit wordt ook voor mij te veel, ik voel hoe mijn ballen beginnen samen te trekken. Ook ik begin te hijgen en kreunen. Dan ineens is mijn orgasme er, voel ik hoe mijn zaad zicht door mijn pik beweegt. Ik vergeet even mijn hele omgeving en dat mijn pik meer dan gemiddeld is. Met lange diepe halen stoot ik mijn hele pik diep in je. Je gilt bij elke stoot, en of het van pijn of genot is, ik weet het niet, maar je maakt mij er alleen maar geiler door. Hard kreunend kom ik klaar. ‘AAA Catelijn is spuit je vol, kreun ik, ik spuit mijn zaad diep in je geile kutje’.
Bij elke stoot voel ik hoe mij warme zaad je grotje in spuit. Langzaam voel ik dat de spanning op mijn ballen afneemt. Ik begin rustig te stoten en voel hoe je kutje nog om mijn pik samentrekt.

Vermoeid laat ik me naast je op de bank zakken. Ik moet even bijkomen van dit monsterlijk lekkere orgasme. Dit heb ik al jaren niet meer gehad. Ik voel hoe jij tegen mij aan komt liggen en je hoofd op mijn schouder legt. ‘MMMM Catelijn, dit was meer dan lekker, dit heb ik zo gemist de afgelopen jaren’.
Catelijn - 15-12-2023 om 16:19
0


“MMMM Catelijn, dit was meer dan lekker, dit heb ik zo gemist de afgelopen jaren”, zucht je dan als we uitgeblust tegen elkaar liggen. “Anders ik wel”, zucht ik nog een beetje opgelaten, maar voldaan en kus jouw bezwete torso. Het vele zaad dat je in mijn kutje had gespoten, begint zich een weg naar buiten te zoeken en druipt op de kussens van de bank. Het was echt veel, misschien wel meer dan ik er ooit had ontvangen. Dat jij dit de afgelopen jaren hebt gemist, wekt voor mij de indruk dat er niemand in je leven is om dit mee te delen. Zou jij dan toch die felbegeerde vrijgezel kunnen zijn, die ik bij toeval op een werkbezoek aan Zuid-Frankrijk heb ontmoet? Het heeft er alle wel schijn van. En het zou een prima verklaring zijn voor de omvang van je zaadlozing en de honger en het verlangen waarmee jij je heerlijke pik diep in mijn kutje stootte. De manier waarop je dat deed was puur en zeker niet gespeeld.

Ik sta op, een beetje wankel nog en loop met weke knieën naar de rand van de boot. Meteen voel ik je zaad heviger naar buiten lopen en trek snel mijn string weer goed. “Ik ga me even opfrissen”, lach ik tegen je en duik overboord de zee in. Als ik weer boven water kom, plons jij naast me neer in het water. Ik geef je snel een kus op je mond als je boven water komt en zwem dan snel bij je weg, naar de achterkant van de boot. Bij iedere slag, voel ik weer wat van jouw zaad naar buiten geforceerd worden. Natuurlijk zwem jij sneller en heb je me al bijgehaald voor ik bij het trappetje aan boord ben. Onder water glijden je handen over mijn lichaam en hou ik me in, terwijl ik watertrappelend aan het trappetje blijf hangen.
We zoenen elkaar opnieuw, ditmaal op jouw initiatief, terwijl we watertrappelend om elkaar heen blijven draaien. “Je bent een mooie, bijzondere vrouw Catelijn”, zucht je en kust me weer hartstochtelijk. “Dat gevoel geef jij me ook Erik”, zucht ik genietend en trek al spartelend mijn string uit. Ik werp het natte stukje zwemgoed aan boord. Niet omdat ik zo gehecht aan ben, maar als je maar slechts drie kledingstukken bij je hebt voor een heel weekend, dan kun je er echt geen eentje missen, al denk jij daar misschien anders over.
Jij speelt met mijn borsten en wissel het zoenen met me af door ook mijn natte borsten te likken en te zoenen en mijn stijve tepels te verwennen. Ik heb je erectie soms echt wel tegen mijn been gevoeld, maar doe nu nog net alsof ik het niet in de gaten heb. Mijn kutje verwennen kan ik met Tarzan ook, al is het nooit zo lekker als met een man, met jou. Maar wat ik nog meer heb gemist, is juist deze dingen, het plagen, het spelen, het elkaar opwinden. Net als jij weer een nieuwe aanval op mijn lichaam wilt inzetten, worstel ik me los uit jouw omhelzing en klim snel aan boord. Je weet niet hoe snel je me achterna moet komen en ik wacht je wijdbeens al op. “Kus me daar nogmaals. Dat vond ik wel heel erg lekker zoals je dat deed”, vraag ik kreunend, “ik zal je er rijkelijk voor belonen als je het goed doet”.
Erik - 16-12-2023 om 07:12
0


Als je op staat zie ik dat je snel je string goed doet en het water in duikt. Als in een reflex duik ik achter je aan. Tegelijk schiet de vraag door mijn hoofd of ik te veer ben gegaan net, ben ik te hardt en wilt geweest. Maar als ik boven kom en je handen mijn hoofd voel beet pakken en je lippen op de mijne voel is dit gedachten ook gelijk weer weg. Je duwt je van me af en zwemt weg. Met een paar krachtige slagen ben ik bij je en ontstaat er een spel van elkaar plagen, zoenen en elkaars lichaam verkennen. Wat voelt dit heerlijk en vertrouwd, of we elkaar al jaren kennen. Als ik je weer wil vastpakken duw je me weg en klim je weer aan boord. Ik geniet van het uitzicht op je mooie lichaam, wat een heerlijke kont heb jij bedenk ik me. Als je aan boord stapt draai je je gelijk om en gaat wijdbeens staan. “kut me daar nogmaals, Dat vond ik wel heel erg lekker zoals je dat deed”. Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Vlug klim ik het trappetje op en blijf op het bordesje staan. Ik leg mijn handen op je benen en streel langzaam naar je heupen. Je kantelt je bekken wat als ik naar je toe beweeg. Zachtjes druk ik mijn lippen op de venusheuvel en kus je daar. Met mijn duimen masseer ik zachtjes met kleine bewegingen je liezen. Je kantelt je bekken nog wat meer en leunt achterover tegen het roer. Ik druk nog een kus op je venusheuvel en neem dan even afstand en kijk naar boven. Je borsten met harde tepels steken mooi af tegen je lichaam. Onze ogen ontmoeten elkaar, als mageneten lijken ze aan elkaar gekoppeld te worden. Ik steek mijn tong uit en blijf je aankijken. Langzaam beweeg ik mijn hoofd weer naar je toe. Mijn tong raakt je lichaam, terwijl ik je aan blijf kijken verken ik je kutje. Voel ik hoe dik je schaamlippen zijn. Ik lik je langs je lipjes, ze net niet aanrakend, naar boven. Je clitje raak ik niet aan, tergend langzaam lik ik je langs je lipjes, geef ik kleine kusjes in je liezen en op je venusheuvel. Zacht kreunend sta je te genieten en voel ik af en toe een trillen door je lichaam gaan. “Dit is zalig Erik” kreun je.
Rustig kom ik verder om hoog, al kussend over je buik, tussen je borsten door naar je mond. “kom ik weet een beter plekje, daar kan je lekker liggen” fluister ik in je oor. Ik kan het niet nalaten om mijn harde pik even tegen je aan te drukken.

In de kuip laat ik vlug het tafeltje zakken en trek de kussens er overheen. Beneden pak ik een paar grote kleden en leg die over de kussens heen. “kom maar lekker liggen schatje”, dat hoef ik niet nog een keer te vragen. Met een zucht ga je op je rug liggen en trekt me naar je toe, en vinden onze lippen elkaar weer. Terwijl we liggen te zoenen laat ik 1 hand zachtjes over je lichaam glijden. Met mijn vingertoppen raak ik je net aan en streel ik je. Langs de aanzet van je borsten zonder ze verder aan te raken, over je buik je heupen via je bovenbeen terug naar je liezen. Zacht kreunend laat je weten dat je geniet, voel ik hoe je ontspant. Ik maakt me los uit onze zoen en streel met beide handen over je lichaam, ook nu weer je borsten net niet aanrakend.
Ik leg je benen verder uit elkaar en ga er tussen zitten. Met mijn vingertoppen steel ik je benen, je heupen en over je venusheuvel terug door je liezen naar je bovenbenen. Steeds dichter steel ik rustig naar je meest intieme plekje, maar ik zorg er wel voor om je daar net niet te raken. In het licht van de maan en sterren zie ik dat je met je ogendicht ligt te genieten. Zacht kreunend laat je me weten dat je geniet, dat je ontspant. Je schaamlippen zijn dik en opgezwollen en je kutje staat open. In het licht van de maan zie ik dat je kutje glinstert van je vocht. Ik buk voor over en blaas zachtjes tussen je lipjes. Een goedkeurende kreun is het gevolg. Rustig begin ik met kleine bewegingen je schaamlippen indirect te masseren. Steeds verder naar boven, naar je clitje. Plagend blaas ik zacht op je clitje als ik die ook indirect begin te masseren. Het duurt niet lang of ik hoor dat je ademhaling korter wordt, dat je begint te hijgen. Mmm lekker is dit, om te zien en voelen dat jij zo ligt te genieten. Dat je mij zo mijn gang laat gaan om jou te verwennen. Het wilde, bijna dierlijke, seks die we vanavond hadden heeft plaats gemaakt voor tederheid. De eigen behoefde om lekker klaar te komen bij een door een ander is veranderd in de ander beminnen. Dat schiet allemaal in een splitsecond door mijn hoofd als je een diepe kreun geeft en je lichaam schokt. Ik neem je clitje indirect tussen mijn duim en vingers en voer de druk wat meer op tegelijk druk ik en zachte kus direct op je clitje en kietel ik met 1 vinger aan de onderkant tussen je drijfnatte schaamlippen.
Catelijn - 17-12-2023 om 12:19
0


Op ongeëvenaarde wijze bespeel je mijn kutje. Jouw aanrakingen zijn plagend, speels en ongekend en maken me hels van verlangen naar je. Je weet mijn genot te rekken en te kwellen zoals nog nooit iemand het heeft gedaan. Jij bent als Mozart, Beethoven of Chopin en mijn lichaam is jouw piano.
Met je vingers en je mond stuw je mijn genot naar ongekende hoogte en na een tweetal heerlijke orgasmes in de kuip van het zitgedeelte, kan ik niet anders dan het ultieme orale genot dat ik zojuist heb ervaren, rijkelijk te belonen.
Hoewel pijpen nooit mijn grootste passie is geweest, lijk ik nu onbewust precies te weten wat en hoe jij het wilt. Ik laat jou nu plaats nemen op je rug en kruip in standje 69 over je heen. Ik ga je pijpen, voor het eerst wil ik het echt heel erg graag doen, en dat je dan tegelijk nog steeds mijn spleetje kan verwennen is geen noodzaak, maar wel een leuke bonus.

Je pik is hard, verlangend en goed geaderd. Je ballen zijn, ondanks jouw eerdere orgasme hard en vol, en bewegen onrustig in zijn kaalgeschoren zak. Ik laat me voorover zakken en kus je lul. Je eikel en je stam en dan ook jouw zak. Ik lik je zak, rond je ballen en er tussen door. Mijn natte tong streelt jouw harde lul en ik hoor je verlangen in je ademhaling toenemen. Ik richt je pik op, neem je eikel tussen mijn lippen en zuig ‘m wat naar binnen. Langzaam begin ik je te pijpen, steeds een klein stukje dieper. Jij kreunt zwaarder en geniet. Mijn handen liggen onder je bovenbenen geschoven en dwingen jouw benen nu in een opgetrokken houding. Mijn vingers grijpen voor houvast in de achterkant van je bovenbenen, terwijl ik je lul steeds verder naar binnen laat glijden.
Je kreunt en hijgt. Ik voel je hete adem in mijn kruis branden. Alleen dit gevoel al laat mijn verlangend weer aanzwellen. Mijn vingertoppen kriebelen de onderkant van je ballen en je lul zit nu bijna geheel in mijn mond. Je eikel bonst tegen mijn huig, laat me soms een klein beetje kokhalzen en verhevigt mijn speekselproductie. Met slurpende geluiden gaat mijn natte mond op en neer over jouw natte stam en probeer ik je zo goed en zo volledig mogelijk te pijpen.
En volgens mij doet ik het helemaal niet onaardig, aan jouw toegenomen gekreun te merken. “God Catelijn, wat lekker”, adem je zwaar in mijn schoot en dat grijp je mijn kont stevig vast en druk je mijn verlangende spleet terug op je mond. Je begint me te beffen. Je verslindt mijn kutje met veel meer gretigheid dan eerder. Het is heerlijk. Het is ook al weer jaren geleden dat ik een standje 69 heb mogen meemaken. Maar dit keer geniet ik net zoveel van het verwennen van jouw lul als dat ik van jouw tong in en rond mijn kutje geniet.
Grommend en kreunend, likken en slurpend, zuigend en met smakkende geluiden geven we gehoor aan ons genot. De uitingen van ons genot doorbreken de stilte van de zee en sterven weg over de golven. Inmiddels heeft de schemer allang plaats gemaakt voor de donkere avond en het licht van de volle maan, glimt jouw natte lul sierlijk en wellustig.
Erik - 17-12-2023 om 19:46
0


Ik voel je mond heerlijk over mijn lul, zuigend voel ik hoe diep je jezelf op mijn pik drukt. Ik voel een paar drukke druppels van je kutgeil op mijn gezicht vallen. Mmmm wat smaak je zalig en ik trek je kutje naar mijn gezicht. Zuig je drijfnatte kutje in mijn mond en begin met mijn tong je clitje te likken. Ik hoor je grommen, gesmoord door mijn grote lul die je weer diep in je mond hebt. Je tengere vingers spelen met mijn ballen, dit is meer dan zalig. “MMM Catelijn wat lekker, dit heb ik nog nooit mee gemaakt” kreun ik als ik mijn ballen tussen je vingers voel rollen en hoe je zachtjes in mij eikel bijt. Ik voel hoe je lippen zich weer om mijn stam sluiten, hoe je langzaam steeds dieper m’n pik in je mond laat glijden.
‘als je zo doorgaat kom ik klaar, spuit ik mijn zaad in je mond’, kondig ik aan. Ik weet niet of je mijn zaad in je mond wilt hebben. Maar een direct antwoord blijft uit. Je richt je wat op en pakt mijn pik vast met een hand. Ik voel hoe je je vingers om mij paal sluit, hoe mijn pik weer dieper je mond in laat glijden. Met je andere hand pak je mijn ballen vast en speelt er mee. Met rustige bewegingen begin je mij af te trekken, in hetzelfde ritme pijp je, laat je m’n pik in je mond glijden.
Ik streel je billen, zoen je kutje en clitje, maar je trekt al mijn aandacht en gevoel naar mijn pik en ballen. Steeds dieper lig ik te kreunen, lig ik te genieten van jouw behandeling. Wat doe je met me Catelijn? Dit gevoel heb ik nog nooit mee gemaakt.
Dan ineens lijk ik wel te exploderen, voel ik mijn ballen samentrekken. Mijn zaad spuit met kracht door mijn lange harde pik je mond in. Je schrikt er van, het gaat zo snel. Ondanks je schrik blijf je trekken, straal na straal sperma spuit in je gezicht. Dan laat je je op je rug van me afvallen. Mijn nog schokkende lul loslatend. Ik draai me ook om en als vanzelf doe je je benen wijdt. En stoot ik mijn nog steeds kloppende lul diep je geile grotje in. Met je handen wrijf je mijn sperma van je gezicht naar je borsten. ik hang boven je en stoot mijn pik diep ik je. Langzaam voel ik de spanning uit mijn pik en ballen wegtrekken. Tegelijk smeer je mijn zaad over je borsten en speel je met je tepels.
Als je merkt dat ik wat rustiger beweeg trek je mij tegen je aan. Sla je je armen en benen om me heel en vinden onze lippen en tongen elkaar weer in een eindeloze tong zoen. Ik proef mezelf, iets waar ik altijd een aversie tegen had, nooit wilde en het vies vond. En nu met een vrouw die ik nog geen 24 uur ken, wat gebeurt hier allemaal?
We kijken elkaar aan, een liefde volle glimlacht trekt er over je gezicht. ‘Dit was zalig Erik, dank je wel’, ik druk een zoen op je lippen. ‘ja Catelijn, dit was meer dan zalig. Dankje wel”

Ik rol van je af en kom naast je liggen, jij ligt je hoofd op mijn borst en ik voel hoe je hand over mijn buik glijdt en hoe je met mijn lul speelt. Ik streel door je haar en staar de donkere nacht in naar de sterren. “Weet jij hoeveel vrouwen al geprobeerd hebben mee te varen Catelijn” begin ik. ‘ik neem nooit iemand mee, heb ik nooit zin in. Als ik hier kom kom ik voor mij rust, wil ik geen mensen om me heen”. ‘maar waarom bij jou wel, ik weet het niet’’. Als ik even stop met praten hoor ik een rustige regelmatige ademhaling, voel ik hoe je slap tegen me aan ligt. Er trekt een glimlach over mijn gezicht, je slaapt. ik ga even een deken pakken bedenk ik me.

Langzaam word ik mij bewust dat ik het warm heb, toch lekker dat deken bedenk ik me. Lekker behaaglijk zo in de tropennacht. Maar als ik mij ogen open doe zie ik dat het de zon is die er voor zorgt dat ik het warm heb. Dan dringt het tot me door dat jij nog steeds op mijn borst ligt je hand op mijn pik. Ik geniet hier even van.
Voorzichtig draai ik me onder je vandaan, leg ik je hoofd op een kussen. Wauw wat een mooie vrouw met je toch zo in de zon liggen te slapen.
Ik neem een duik in zee en zwem een paar rondje rond de boot. Heerlijk die frisse zee. Als ik weer aan dek klim zie ik dat je net wakker bent geworden je op je rug ligt uit te rekken. Ik kom naast je liggen en geef je een zoen. “Catelijn, heb je spijt van gister en vannacht?” vraag ik.
Catelijn - 19-12-2023 om 09:07
0


Pijpen mag dan niet mijn meest favoriete bezigheid tijdens de seks zijn, maar bij jou wil het juist meer dan ooit. Zelfs je kreunen dat je ieder moment kan gaan klaarkomen, weerhoud me er niet van te stoppen. Sommige vrouwen schijnen echt gek te zijn op een man die in hun mond klaarkomt, maar van mij hoeft dat echt beslist niet. Maar jij mag het nu wel. En dat doe je dan ook. En niet zo’n beetje ook. Het meeste dat in mijn mond beland, slik ik zonder enige aanleiding door, gewoon omdat ik het zelf wil. De rest van je wilde zaadlozing, de helft schat ik voor mijn gevoel in, belandde echter op mijn wangen. Na een paar stralen laat ik je pik los en laat me naast je op mijn rug vallen. Je aarzelt geen seconde en drijft je nog schokkende en spuitende pik mijn kletsnatte grotje in. Je neukt me tot het einde van je orgasme en daarna nog zolang je pik er stijf genoeg voor is.
Ondertussen speel je met mijn met je zaad besmeurde borsten en likt zelfs mijn stijve tepels en zoent me. Ik heb niet vaak gepijpt, nog minder vaak een man in mijn mond klaar laten komen, maar zeker nog nooit met eentje gezoend direct daarna. Maar waarom ook niet? Als ik het niet vies vind om je op deze manier te proeven, waarom zou jij dat dan wel vinden. Ik zoen jou immers toch ook als je me net gebeft hebt?
Ik kan maar nauwelijks bevatten wat er allemaal is gebeurd en vooral, waarom? Dat een spontaan gesprekje in de haven van Marseille in zoiets moois kon ontaarden.
Genietend van ons samenzijn, mijn hoofd op je borstkas en luisterend naar jouw vertragend, hypnotiserende hartslag, kijk ik naar de ongekend mooie en heldere sterrenhemel. Zo zie je ze niet in Nederland. Vaag hoor ik nog iets zeggen over andere vrouwen op je boot, maar het dringt niet meer echt tot me door. Mijn ogen zijn zwaar en volgens mij geef ik al geen eens meer antwoord op je vraag en ben ik al in slaap gevallen. Rozig van de rosé, de warme buitenlucht op zee en natuurlijk de heerlijke seks die we hebben gehad.

Voor mijn gevoel heb ik maar heel even mijn ogen gesloten, een powernapje hooguit, maar als ik mijn ogen weer open is het al volop licht. De sterren en de maan zijn volledig verdwenen en de zon schijnt weer volop. Ik rek me uit en zie je drijfnat op me af komen. Jij was al wat eerder wakker dus en had besloten even een frisse duik in het water te nemen.
Je komt naast me liggen en geeft me een zoen. “Catelijn, heb je spijt van gister en vannacht?”, vraag je me. “Nee natuurlijk niet gekkie!”, reageer ik direct, “hoezo? Jij wel dan?”. Gelukkig ontken jij het ook en zeg je dat vannacht ook voor jou ongekend mooi en speciaal was. “Nou, gelukkig dan maar. Want je zit nog twee dagen met me opgescheept”, lach ik en sta op.
Naakt duik ik over de reling het water in, om even lekker mijn armen en benen te kunnen strekken en om de seks en de slaap van me af te laten spoelen. Als ik weer terug aan boord klim, zie ik mijn bikinistring liggen en neem die mee. Ik hang ‘m samen met het bijbehorende zwarte bovenstukje in de zon, al hoeft het niet echt meer te drogen.

Zodra ik het gehaakte strandjurkje heb gevonden, trek ik deze weer aan. Je kijkt me lachend en onbegrijpend aan. “Wat? Naakt is altijd maar zo naakt”, leg ik je lachend uit. “Nee, dit niet dan?”, lach je terug. Ja, ik weet gerust wel dat mijn lichaam nagenoeg onbelemmerd door het gehaakte jurkje heen komt, maar dat maakt niet uit. Het is net iets meer dan echt helemaal bloot. En stel je voor dat we een andere boot tegenkomen onderweg.

“Zullen we straks in Toulon wat gaan eten? Of heb je nu al honger? Ik kan een ontbijtje voor je maken”, zeg je lief. Ik waardeer het gebaar zeker, maar bedank voor het ontbijt. Ik heb nu toch nog geen honger. “Liever iets anders”, lach ik, sta op en ren naar het voorsteven van de zeilboot. “Dit heb ik altijd al eens willen doen”, roep ik achterom en ga als Kate Winslet in Titanic boven de boeg van de boot staan. “Je bent echt prettig gestoord Catelijn”, zeg je, “en dat meen ik”. Meteen voel ik je vingertoppen vanaf mijn polsen langs mijn wijd gespreide armen glijden en langs de zijaanzet van mijn borsten en mijn ribben omlaag over de gehaakte stof van mijn jurkje. Als een echte Leonardo Di Caprio sta je achter me en geeft je vingertoppen vrij spel langs mijn lichaam.
Zelfs deze op het oog onschuldige aanraking van je, laat mijn hart opnieuw sneller kloppen. Het is maar goed dat je me nu niet in mijn ogen kunt kijken en het genot dat ik ervaar daarin kan zien.
Erik - 19-12-2023 om 12:41
0


“Je bent echt prettig gestoord Catelijn, en dat meen ik” roep ik je na als je met snelle lichte sprongen naar het voordek rent. Even was is wat teleurgesteld dat je je jurkje aantrok. Maar zo met dit jurkje aan heb je misschien nog wel een geilere uitstraling, net niet alles goed te zien, maar toch ook weer wel. Ik voel mijn lul weer wat groeien. Wauw wat ben jij toch een waanzinnig mooie vrouw, waar heb ik dat aan verdient vraag ik mezelf af.
Met een paar stappen ben ik bij je en zie hoe je als Kate Winslet je armen spreidt. Als mijn vingers over je lichaam glijden voel ik hoe mijn pik weer reageert. Hoe ik zelf reageer op het aanraken van jou. Ik voel een drang om je stevig in mijn armen te trekken, mijn weer harde pik diep in je te drijven, je te zoen. Gewoon dicht tegen mij aan te drukken en voelen. Toch bedwing ik mezelf en laat mijn volle handen door je zij glijden, naar je heupen. Ik voel de ontspanning in je lichaam als mijn handen om je heupen klemmen, zwijgend staan we allebei over zee uit te kijken. Je laat je tegen mij aanzakken en ik voel hoe mijn pik tussen ons in geklemd wordt.
Zachtjes duw ik je naar voren en zonder dat we een woord hoeven te zeggen klim je de 2 spijlen van de reling op. Ik hou je stevig bij je heupen vast en jij strekt je armen weer uit en neuriet het liedje uit de Titanic. Ik geniet van je, van het uitzicht over zee, wat ik altijd doe als ik aan het varen ben, maar zeker ook van het uitzicht op jou. Je jurkje komt net niet boven je billen uit. Ik kan het niet nalaten om je op je onderrug en billen te zoenen.

Dan draai je je om terwijl je op de reling blijft staan. Je kijkt me aan vanuit je hoge positie en ik voel hoe je je handen op mijn hoofd legt. Met een verliefde en gelukkige uitstraling in je ogen kijk je me aan en bukt voorover. We geven elkaar een heerlijke tongzoen. ‘mmmm dit is zo zalig fluister je zacht’ als of niemand het mag horen. Als je je weer opricht en je armen strekt geeft je mij een vol zicht op je mooi kaalgeschoren kutje. Dit is voor mij de uitnodiging om je daar te kussen. Ik druk mijn lippen op je schaamlippen en laat mijn tong tussen je lipjes glijden. Je kreunt van genot.

Je voelt hoe de druk van mijn handen op je heupen minder wordt. Hoe mijn handen langs bovenbenen naar beneden glijden. Maar voordat je goed en wel beseft dat ik je niet meer vast houdt en, wil je blijven staan, een ander houvast moet zoeken, voel je dat al kussend achterover duw. Met een luide gil van schrik van je achterover het water in. Nog voordat je weer boven ben duik ik achter je aan. Ik kom vlak bij je weer boven water, hap naar lucht en voel tegelijk hou handen op mijn hoofd. Met je volle gewicht druk je mij weer onder water. ‘rotjong roep je als ik weer boven kom’ en een wild water gevecht is het gevolg. Overal voelen wel elkaars handen, zo heerlijk is het met jou.

Met een hand pak ik de ankerketting beet en met m’n andere hand trek ik je tegen me aan. Je slaat je armen om mijn nek en onze lippen vinden elkaar weer. ‘Wat wil je schatje, een hapje eten en dan naar Toulon. Of wil je hier blijven en nog lekker zeilen’ vraag ik je. Tegelijk met mij vraag draai ik mijn bekken een beetje en zoek met mijn weer hard geworden pik je heerlijk grotje en duw mijn pik je kutje in.
Catelijn - 19-12-2023 om 17:48
0


“Aaaaahhh… Votre baguette dans ma chatte s’il vous plaît monsieur, vite”, kreun ik op het moment dat ik hangend aan de ankerketting jouw stijve pik bij me naar binnen voel dringen. Beiden hangen we met één arm aan de ankerketting en heb ik mijn andere arm om je nek geslagen. Echt gemakkelijk of comfortabel zal het ook vast niet voor jou zijn, zo half in het water hangend, maar het plezier is er beslist niet minder om. Je bewegingen zijn onregelmatig en waarschijnlijk minder doeltreffend dan gehoopt. Maar zelfs de geringe bewegingen van je stijve lul in mijn poesje laat me genietend en maakt me geil. Ik kan niet wachten om dit geile spel in een wat doeltreffendere vorm voort te zetten. Ik sla mijn benen om je middel en hou je vast, terwijl ik je diep en speels zoen. Als ik mij wat omhoog trek aan de ankerketting en mijn borsten boven water komen, leg jij je vrije hand er direct op en begint ze te kneden. Onze zoen is oprecht en heerlijk en de intimiteit van jouw stijve lul nu gelukkig wat dieper in mijn grotje is heerlijk. Maar ik wil meer. Veel meer.
Op het moment dat ik de ankerketting loslaat, laten mijn benen jouw ook los uit hun omhelzing, waardoor ik weer pardoes in het water zak. Ik zwem snel naar de achterkant en klim via het trappetje omhoog. Dit keer was ik de snellere van ons twee en kan ik zelfs even op je wachten bovenaan het trappetje. Naakt, druipend van het water en met mijn kont wat naar achteren gedrukt, sta ik op de laatste trede van het kleine trappetje en kijk ondeugend over mijn schouder omlaag in het water. Ik zie je langzaam uit het water komen en de paar treden van het trappetje beklimmen. Ik blijf staan. Dat je gezicht mijn onderlichaam daar ontmoet is onvermijdelijk.
Naar een korte, maar heerlijke likbeurt, buig ik wat voorover, zodat jij hoger op het trappetje kunt komen. Mijn vraag over wat ik wil, hoef ik nu niet eens te halen, want doordat ik blijf staan is dat alleen maar een uitnodiging voor jou.
In tegenstelling tot eerder in het water, is je penetratie nu zo goed als perfect en ik ontvang je dan ook met een luide, dankbare kreun. We hebben allebei de leuningen van het trappetje vast, maar doordat jij wat meer achterover hangt en ik wat meer naar voren leun, heb je genoeg bewegingsruimte om je lul met duidelijke halen achterlangs mijn kutje in en uit te bewegen.
Erik - 19-12-2023 om 19:34
0


Hoe wel ik in mijn school carrière een afslag zonder frans genomen heb, begrijp ik de strekking van je frans wel. Ergens vind ik het geil en opwindend als je zo frans tegen mij praat, en de blik in je ogen zijn de vertaling van wat je dan zegt.
Ik volg je wat trager en als ik bij het trapje aankom is wel duidelijk wat je wilt, Toulon moet nog maar ff wachten net als een ontbijtje. Al hoewel volgens mij ben jij mijn ontbijt en ik jou ontbijt.
Met de zoete smaak van je druipende kutje in mijn mond zet ik mijn eikel tegen je warme lipjes. Ik kan je niet vastpakken omdat ik wat naar achter hang. Maar op het moment dat ik mijn pik diep in je geile grotje stoot vinden we de balans en beginnen we allebei te bewegen. Met lange diepe halen glijdt je kutje over mijn pik. Mijn eikel glipt net niet uit je kutje, ik voel hoe je je bekken telkens een beetje draait als ik mijn pik weer naar binnen laat dringen. Hijgend en kreunend sta je met trillende benen voor me. Raak ik je G-spot als ik naar binnen stoot? Aan je hijgen en kreunen te horen wel. Het windt me op, je maakt me er nog geiler mee en steeds wilder stoot ik dieper in je. Voel ik hoe mijn ballen tegen je kutje slaat. Bij elke stoot kreun je steeds harder, gil je soms. Ik voel hoe mijn eikel tegen je baarmoeder stoot. Het duurt dan ook niet lang of ik voel je kutje ongecontroleerd samentrekken. Je ademhaling wordt kortere en oppervlakkiger. Ook ik begin steeds zwaarder te hijgen en voel hoe jouw samentrekkende kut mijn pik omklemt. Nog een paar stoten en met een diep gekreun hijg “Ik ga je kut vol spuiten Catelijn” “aaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa, ik koooooooooooom” kreun ik en blijf mijn paal hard en diep in je stoten. Jij beweegt precies in het juiste ritme tegengesteld, ik voel hoe je verkrampende kut mijn pik steviger omvat. “SPUIT JE ZAAD IN MIJN KUT” gil je terwijl je zelf ook klaar begint te komen. “NEUK ME HARDER MET DIE GEILE LUL VAN JE”.
Gillend een kreunend komen we tegelijk klaar. Blijven we doorstoten tot onze orgasmes weg appen. Ik sla mijn arm op je middel en til je op en draag je mee de kuip in. We laten ons op het bed vallen en ik trek je op me. Tegelijk voel ik hoe mijn pik vast pakt en die voor je kutje zet. Met een diepe zucht laat je je over mijn pik zakken. Je zet je handen op mijn borst en begint zachtjes op me te rijden. Je borsten zwaaien in een rustige beweging mee. Ik leg mijn handen op je heupen en kus je tepels om beurten.
Catelijn - 19-12-2023 om 20:40
0


Wat gebeurt hier toch allemaal? Dacht ik zojuist al nagenoeg perfectie te hebben ervaren toen ons liefdesspel zo geweldig op elkaar was afgestemd en in volledige harmonie tot uitvoering werd gebracht. Maar tijd om na te denken over onze eigen seksuele symfonie, krijg ik niet eens, want je tilt me op en draagt me terug naar de kuip. En dat niet alleen, die hooguit een halve minuut was voor jou meer dan genoeg om je heerlijke baguette even af te bakken.
Als we ons in de kuip neer vlijen en ik merk hoe hard jouw stokbrood weer is, ben ik niet te houden. Opeens heb ik toch wel heel erg trek in ontbijt. Je trekt me op me en ik aarzel geen moment om me op je kloppende pik te hijsen. Mijn nagels klauwen in je borstspieren voor grip, terwijl ik je als een volleerd Amazone begin te berijden. Heerlijk zoals je handen mijn heupen nu vastpakken en het tempo meebepalen. Als ik kreunend omlaag kijk, zie ik je ogen nauwlettend iedere beweging van mijn deinende borsten volgen. Ik buig wat meer naar boven, zodat mijn dansende borsten en mijn tepels binnen mondbereik komen. Dat ik dan bovendien mijn gevoelige klitje nog wat steviger tegen jouw schaambeen kan drukken is een mooie bijkomstigheid.

Wederom een intens en ongekend heerlijk samenspel tussen man en vrouw. Jouw heerlijke lul die mijn soppende kutje met zoveel liefde en toewijding verwend. Je dikke eikel schrapend langs de wanden van mijn schede, schurend langs mijn g-spot en drukkend tegen mijn baarmoedermond. Alles is supergevoelig, waardoor ik het alleen nog maar intenser meemaak. Je natte lippen, je zuigende mond en te flitsende tong rond mijn tepelhoven. Je tanden die mijn tepels beroeren, laten mij waarachtig nog luider kreunen dan ik al deed.
Wat doe je toch allemaal met me? Ik herken mezelf hier niet eens meer in, want ik denk niet dat ik ooit met zulke volle teugen van seks heb genoten. “Gottogot… Laat dit alsjeblieft nooit meer eindigen”, hijg ik buiten adem als ik mij aan het genot overlever en mijn kutje zich krampachtig vastbijt in jouw lul. Met een langgerekte kreun richt ik me op en gooi mijn hoofd in mijn nek. Ik kom klaar en terwijl ik rustig op en neer blijf bewegen op jouw pik, grijp jij mijn borsten vast en speelt er vaardig mee.

Je legt je handen in mijn nek, pakt me stevig vast en rolt ons om, zonder dat je lul mijn kutje verlaat. Ons liefdesspel heeft het beest in je ontketend en ik merk je gretigheid.
Ik trek mijn benen op en leg mijn knieholtes over je schouders. “Hard en diep. Geef het me”, kreun ik uitdagend maar vastbesloten. Je leunt met je gewicht op me zodat je me nog even een kus kan geven en begint dan te stoten. Hard en diep, precies zoals ik het vroeg. Precies zoals jij het wilde.
Erik - 20-12-2023 om 10:02
0


Hard en diep. Geef het me”, kreun je. Alles in je gezicht straalt geilheid uit. Het lijkt wel of er geen grenzen meer zijn, of we elkaar al eeuwenlang kennen en precies weten wat we lekker vinden en hoe wel elkaar helemaal gek kunnen maken. Als je al een voorbehoud had om je te penetreren is dit nu echt helemaal weg. Met je benen op mijn schouders geeft je geile en openstaande kutje helemaal bloot aan mij. Met een diepe harde kreun stoot ik wild mijn staalharde pik diep je genotsgrotje in. Ik voel mijn ballen tegen je kontje slaan. Mij eikel stoot hard tegen je baarmoedermond. Je gilt het uit, hapt naar adem als mij eikel je baarmoedermond weer raakt. Ik voel hoe je mijn tepels tussen je vingers neemt. Je knijpt er hard ik, en ik kreun diep van genot “HAAA LEKKER CATELIJN’. ‘Zo lekker om je geile kut te voelen”.
Weet stoot ik diep in je, dieper nog en een langgerekte gil komt uit je mond, je hapt naar adem. Ik voel hoe mij eikel ineens strak omklemt wordt. Mijn eikel dringt je baarmoedermond binnen.
We zwepen lekker op in ons sexspel. En het duurt niet lang of ik voel mijn ballen weer samentrekken. Hoe vaak ben ik de laatste 24 uur al klaar gekomen. Ik weet het niet, maar jij krijgt het voor elkaar om mij weer te laten komen. Ik voel hoe mijn zaad door mijn ballen en pik gieren. Je opgezwollen clitje wordt bij elke stoot tussen ons in geklemd en mijn harde dikke paal teistert je G-spot ongenadig. Je pakt mijn heupen vast ik voel niet eens dat je je nagels in mijn heupen zet als je gillend en schokkend klaarkomt. Het lijkt wel of ons orgasme eindeloos lang duurt schokkende lig je onder mij, je benen nog in mijn nek. Mijn stoten worden wat rustiger, minder diep, maar daarmee nog steeds even lekker om je te verwennen met mijn pik.

Als ik me opricht glijdt mijn pik uit je kutje. En tegelijk draai je je om, trekt je knieën onder je en komt in doggy style voor me zitten. Je kont uitnodigend naar me uitstekend. Ik richt me op en zet mijn eikel tegen je sterretje. Nog nooit heb ik dit gedaan, geen vrouw gehad die dit ooit wilde. Tijd om er over na te denken krijg ik niet van je. Je pakt met beide handen je billen vast en trekt ze nog wat verder uit elkaar, voor zover dat nog mogelijk is. Het is voor mij de onuitgesproken toestemming om voorzichtig door te drukken. Mij eikel is nat van je kutgeil en sperma, je sterretje is glibberig van mijn sperma en je eigen geil. Kreunend voel je hoe ik je kontgaatje oprek, hoe mij pik steeds diepen je kontje in wordt gedreven. Ik leg mijn handen op je heupen je met langzame bewegingen begin ik je in je kontje te neuken. Was je kutje als lekker straks, je kontje likt nog wel strakker te zijn. Met rustige bewegingen neuk ik je dringt mij pik steeds dieper naar binnen. Ik voel en zie hoe je ontspand, hoe je genietend voor me zit, mijn pik diep in je lichaam toelaat.
Catelijn - 21-12-2023 om 18:03
0


De seks is opnieuw geweldig, zo wild, hard en diep, maar tegelijk ook puur en intiem. Zo heb ik het echt nog nooit meegemaakt. En dit ongekend hoge niveau van liefde bedrijven mondt uit in een hoogtepunt waar geen eind aan lijkt te komen.
Dan richt jij je op en glijdt je pik uit mijn kutje. Meteen draai ik me om en kom in doggy style voor je zitten. Kennelijk met mijn kont iets tè uitnodigend, want in plaats van tussen mijn gezwollen glibberige lipjes, voel ik je eikel tegen mijn sterretje kloppen. Slechts één keer eerder heb ik dat in een vorige relatie geprobeerd, omdat hij het zo graag wilde. Eens maar nooit weer, want ik vond het niets. Maar nu blijkt dat jij dit wilt en na hoe goed al het andere aanvoelde, zwicht ik eenvoudig. Ik grijp met beide handen mijn billen vast en trek ze nog wat verder uit elkaar. Deze onuitgesproken toestemming laat je je niet afnemen en voorzichtig druk je door. Doordat zowel jouw eikel als mijn sterretje nat van mijn kutgeil en jouw sperma zijn, rekt je eikel mijn kontgaatje pijnloos open. Onze liefdessappen werken verrassend goed als smeermiddel, waardoor je ondanks de aanwezige weerstand van mijn kringspier mijn kontje op een prettige manier weet binnen te dringen. Je legt je handen op mijn heupen begint met langzame bewegingen mij in mijn kontje te neuken, steeds iets dieper. Hoe ordinair het ook lijkt, ik voel alleen maar ongekende intimiteit tussen ons nu jouw pik bijna tot aan je ballen in mijn nauwe gaatje steekt.
Door mijn eigen gebrek aan ervaring hiermee, kan ik niet beoordelen of jij er wel veel ervaring mee hebt. En dat maakt me ook helemaal niets uit, want dit is alleen maar lekker. Echt ongekend geil en tegelijk ontzettend intiem.
Mijn kringspier zit strak rond je stam en ik voel zelfs je vallen tegen mijn schaamlippen botsen als je nog wat dieper in me stoot. Je zit er nu geheel in en het lijkt wel alsof mijn hersenen op mijn netvlies presenteren van de wanden van mijn kontje voelen.
Als een hete vochtige handschoen klemt mijn anale schacht om jouw kloppende lul en ik voel mijn kutje bij iedere stoot mee bewegen. Anale seks is nooit een fantasie of wens van me geweest. Maar op deze manier…???

Dan grijp je mijn borsten vanaf onderen vast en drukt ze stevig in je handen omhoog, terwijl je ze begint te kneden. Ik hou het niet meer en kan mijn genot echt niet langer onder stoelen of banken steken. Soms probeer ik mijn kutje en klitje te strelen, maar het allemaal zo gevoelig op dit moment, dat ik dan maar besluit mijn hand gewoon op mijn kont te leggen en mijn bil wat opzij te trekken. “Niet stoppen schat. Nooit meer stoppen”, mompel ik zachtjes op het ritme van jouw heerlijke stoten.
Jij laat me dingen doen, die ik eigenlijk nooit deed, omdat ik zo eigenlijk niet ben. En beter nog: je laat me er volop van genieten! Ik ben mezelf niet meer bij jouw. Of eigenlijk juist wel. Voor het eerst. Een nieuwe ik. Een vrouw die eindelijk weer eens oprecht van een man kan genieten.
Ik geef me helemaal over aan je en mijn hele wereld lijkt op dit moment alleen nog om ons samenzijn te draaien.
Erik - 21-12-2023 om 21:44
0


“Niet stoppen schat. Nooit meer stoppen”, hoor ik je zachtjes mompelen. Zacht kreunt laat je merken hoe je geniet van onze intimiteit en zie ik hoe je kutje en clitje even aanraakt om vervolgens snel je handen om je kont te leggen. Ineens valt het mij op hoe tenger je vingers zijn en je handen. Met mijn duimen streel ik je handen terwijl mijn stoten trager en minder diep worden. Als dit eeuwig kan duren dan ben ik de eerste die dat wil met jou.
‘lieve schat, wat is het toch waanzinnig lekker met jou’ kreun ik en stoot mijn pik weer in je. Maar nog voordat mijn ballen tegen je kutje slaan glip je uit mijn handen en val je op de kussen neer. Met een diepe gelukzalige zucht plof je neer en draai je je op je rug.
Zonder wat te zeggen kijken we elkaar aan, onze ogen lijken wel als magneten aan elkaar gekleefd te zijn, we hoeven niks te zeggen om te van elkaar te weten dat dit meer dan goed is. Dat dit geen simpele geile lust is. ‘Dit heb ik nog nooit mee gemaakt Catelijn’ fluister ik. ‘dit is zo mooi en heerlijk met jou’.
Je knikt alleen maar, en als vanzelf buig ik met over je heen. Voel ik hoe je handen langs mijn heupen strelen naar mijn rug. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat ik met mij borst jouw tepels voel. Je harde gevoelige tepels die fier op je borsten staan. Je handen liggen inmiddels op mijn schouderbladen als onze lippen elkaar raken. Beheerste en teder zoenen wel elkaar, vinden onze tongen elkaar weer. ‘laat dit nooit, meer ophouden’ fluister je in mijn oor. ‘graag’ antwoord ik en kom naast je zitten, en streel met mijn vingers over jouw hand en vingers.

Zo genieten we een tijdje in stilte van elkaar, elk met onze eigen gedachten. Ik wilde een week lekker alleen zeilen, even weg uit alle drukte en geen mensen om mij heen. Even niet de verantwoording voor het runnen van mijn bedrijf. En in plaats daarvan ligt hier aan boord de mooiste vrouw van de wereld naakt naast me. Stelen mijn handen haar mooie en zachte lichaam, hebben wij samen dingen gedaan waarvan ik in mijn meest fantasierijke dromen nog nooit over gedroomd heb. Mijn hoofd loop een beetje over.

‘Lieve Catelijn, als we vanavond nog wat willen eten is het wel handig om richting Toulon te gaan. Er is nog wel eten voor de lunch aan boord maar ik denk niet dat we het vanavond gaan redden met een klein beetje slagroom’ grijns ik. Je knikt loom ‘hoe ver is Toulon’ vraag je. ‘een uurtje of 3 à 4 varen nog’. Je knikt nog is en ik sta op en neem een duik in zee, als ik boven kom zie ik hoe jij in een sierlijke duik door de lucht zweeft en vlak bij mij weer boven water komt en mij een zoen geeft. We zwemmen en plagen elkaar even en klimmen dan weer aan boord. Niet veel later zijn we onder zeil en op weg naar Toulon. Als we daar aankomen is het snel geregeld om de boot tegen de kant te knopen en trekken we samen de stad in.
Catelijn - 21-12-2023 om 22:29
0


“Kunnen we misschien eerst iets aan kleding kopen? Ik kan toch moeilijk hierin in een restaurant uit eten gaan?”, vraag ik als we door de knusse winkelstraten van Toulon slenteren. Natuurlijk zou jij er absoluut geen bezwaar tegen hebben als ik hierin aan tafel verschijn vanavond, maar ik denk dat ik in ieder restaurant geweerd zal worden.
Je snapt mijn punt en even later staan we voor de Intimissimi. Succes verzekerd voor lingerie wat mij betreft. “Je mag gerust buiten wachten hoor. Dan is er misschien nog iets van een verrassing vanavond”, lach ik en schiet, gewapend met mijn handtas met enkel mijn portemonnee, mijn paspoort, sleutels en de keycard van mijn hotel erin, de lingeriezaak binnen. Binnen een mum van tijd sta ik weer buiten en hou het tasje angstvallig tegen me aan. Ik wil niet dat jij nu al ziet wat daar in zit. Een paar straten verderop zie ik een leuke kledingboetiek. In mijn beste Frans leg ik de verkoopster uit waar ik naar opzoek ben en minstens zo belangrijk, dat de inhoud van het tasje in mijn hand, er onder past. Zij mag wel even in het tasje gluren en glundert als ze de inhoud ziet. Ze komt met een schattig en elegant zomerjurkje aanzetten dat werkelijk voor mij gemaakt lijkt te zijn. Ik koop meteen nog een ander comfortabel setje dat ik nu gedurende de dag kan dragen en niet de hele dag in nauwelijks meer dan mijn bikini door de straten van Toulon hoef te lopen.
We bezoeken een marktje en wat kerken en je interesse in kunst en geschiedenis verbaasd me in positieve zin. Uiteindelijk strijken we neer op een gezellig terrasje, waar we een heerlijke rosé vinden. We blijven hier even zitten en genieten van de lekkere rosé, de gezelligheid, schitterende weer en natuurlijk van elkaar. “Ik ga me even omkleden. Zullen we dan ergens wat gaan eten en dan terug naar de haven?”, stel ik na een gezellige tijd voor. Je knikt en als ik me heb omgekleed en terug kom, heb jij al afgerekend.
“Waar heb je trek in? Jij mag het zeggen”, zeg je als we de diverse eettentjes en restaurantjes langslopen. “Het maakt me niet echt wat uit. Zolang het maar geen escargots zijn of McDonalds is”, antwoord ik, “maar het liefst toch wel iets lokaals, uit deze streek” en laat daarmee de keuze voor ons avondeten aan jou over.
Erik - 22-12-2023 om 07:51
0


‘Ik weet wel een leuk en gezellig echt frans tentje, kom mee’. Als een stel verliefde, wat we misschien ook wel zijn, pubers lopen we door de oude stad richting de haven. Als ik hand over je rug naar je billen laat glijden kijk je me uitdagend aan. Je voelt hoe mijn hand je billen verkend, plagend draai je weg en druk je mijn hand van je af. ‘Uh Uh, dat is privé’ zeg je uitdagend lachend.
Ik neem je mee door smalle steegjes naar een klein restaurantje waar je zo voorbij zou lopen. We worden meegenomen naar een dakterras met een fascinerend uitzicht over de stad, haven en middellandse zee. De zon schijnt nog heerlijk en valt op je gezicht. ‘wat zit je te kijken’ vraag je wat lachend verlegen. ‘gewoon naar jou, ik vind jou een mooie en knappe vrouw. En ik vraag me af waarom dit allemaal gebeurt en hoelang dit nog duurt’. ‘Maar goed, dat laatste is nu niet van belang, ik zit hier met jou en dat bevalt mij meer dan goed’.
Voordat je kan reageren wordt ons eten geserveerd met een hele uitleg over het eten en weet ik wat de beste man staat te vertellen. Het smaakt uitstekend, net als ons gesprek. Soms plagend, soms serieus. Gedurende het eten zie ik hoe je je hand naar je schouder beweegt, je jurkje even een beetje van je schouder duwt. Een rood dun bandje wordt zichtbaar. Terwijl je dat doet kijk je uit over de stand en haven, een deel van je lange haren vallen over schouder en je ene borst. Langzaam laat je je hand zakken, streel je je borst. Neem je je borst even heel subtiel in je hand. Dan pak je je wijnglas en is het moment weer voorbij. Het duurde geen 15 sec. deed je het expres om mij op te geile, te plagen? Als je mij weer aankijkt stralen je ogen in de zon en voel ik hoe je een voet tussen mijn benen legt. Druk je je voet in mijn kruis, ik streel je voet en been even.

Als de zon bijna onder is lopen we weer naar de boot, dicht tegen elkaar met de armen om elkaar geslagen. ‘dit was echt gezellig Erik’ zeg je bijna fluisterend. ‘zeker weten Catelijn’.
Als we aan boord zijn loop ik door naar de kajuit om een fles wijn te pakken. Maar nog voordat ik weer terug naar dek kan, sta jij al achter me.
Je komt naar me toe en geeft me een zoen, ‘zitten jij lekkerding’ zeg je gebiedend. En je drukt mij met je wijsvinger op m’n mond de bank in.
Catelijn - 22-12-2023 om 09:33
0


Na een heerlijk etentje op het dakterras van een verrassend leuk en knus restaurantje met een prachtig uitzicht over de stad en de zee, lopen we terug naar de haven, terug naar jouw zeiljacht.
Het voelt allemaal onwerkelijk, want ik heb mij zelden zo vanaf het allereerste moment op mijn gemak gevoeld bij een man. Je geeft me een heel speciaal gevoel met eigenlijk alles wat je doet. Zonder dat jij het overdrijft of je echt uitslooft, laat je me bijna als een prinses voelen. Gewoon door hoe je bent. De speelse, soms was ondeugende en een enkele keer zelfs wellicht verliefde, blikken die ik aan tafel in je ogen zag, geven me een warm en prettig gevoel. Je aanrakingen, van de subtiele streling door mijn haren tot de zelfverzekerde hand op mijn kont, geven me vlinders in mijn buik.
Natuurlijk baal ik er van dat ik heel snel weer terug in Marseille moet zijn voor mijn werk. Veel te snel als je het mij vraagt. Het liefst zou ik met je mee varen, naar het einde van de wereld. Maar mijn werk laat dat niet toe. Gelukkig hoef ik de komende twee resterende weken in Marseille niet zo veel te werken en ben ik genoeg vrij. Maar dan moet jij wel op me kunnen en willen wachten. Of het iets zou worden, weet ik niet. Het begin tussen ons is in elk geval meer dan fantastisch en ik kan alleen hopen dat je me het wachten waard zal vinden. Mocht dat zou zijn, dan zal ik je geduld belonen.

Met je blik over tafel gaf je me al een paar het gevoel dat ik ondeugend moest zijn, maar nu we eenmaal weer richting de boot lopen, wordt dat gevoel alleen nog maar sterker. Na mijn laatste relatie kon ik me eigenlijk niet meer voorstellen me nog zo over te willen en te kunnen geven aan een man. Maar nu wij weer als een verliefd stel richting te haven slenteren, hand in hand, lijk ik geen andere keuze te hebben.
Ik wil van ieder moment dat me nu nog samen hebben totdat ik weer moet werken, genieten van jou en met jou. Zeker ook seksueel, zoals ik je laat blijken als we weer aan boord zijn. Mijn libido is volgens mij altijd gewoon normaal geweest, mijn leven lang, gedurende iedere relatie. Maar sinds ik jou heb ontmoet, weet ik dat daar altijd de rem op heeft gestaan. Seks was voor mij altijd iets dat van tijd tot tijd gebeurde tussen geliefden, maar met jou wil ik keer op keer weer nieuwe dingen proberen.
Als we aan boord zijn, loop je door naar de kajuit om een fles wijn te pakken. Ik volg je en nog voordat ik weer terug naar dek kan, sta ik al achter je.
Ik stap naar me toe en geef je een zoen. “Zitten jij, lekker ding”, zeg ik gebiedend. En met mijn wijsvinger op je mond druk ik je de bank in en klim bij je op schoot. Je nieuwsgierigheid voor het nieuwe setje onder mijn nieuwe jurkje was me op het dakterras van het restaurant al opgevallen. Ik had je er zelfs een beetje mee geplaagd door heel subtiel een bandje van mijn bh een beetje te tonen en mijn borst zelfs even in mijn hand te nemen aan tafel. Zoiets had ik vroeger echt nooit gedaan. Maar je hoefde me er nu niet eens om te vragen. Ik wilde het maar wat graag. Ik wilde me ondeugend voelen, bij jouw, door jou.
We zoenen opnieuw en terwijl jouw handen zachtjes langs mijn gezicht en door mijn haren gaan, voel ik het kloppen in je kruis toenemen. Ik leg je handen op mijn schouders, als teken dat je de schouderbandjes van mijn jurkje mag wegschuiven, zodat mijn jurkje uit kan en al je vragen over mijn nieuwe lingerie in één klap beantwoord zullen worden.
Erik - 22-12-2023 om 14:12
0


De geheimzinnigheid die je al de hele middag hebt sinds je de lingeriewinkel in ging en mij subtiel duidelijk maakte dat mij aanwezigheid niet gewenst was, zorgen voor een spanning tussen ons. Je speelt een geraffineerd spel van aantrekken en afstoten. Het liefst zou ik je nu direct naar de hut dragen en je op bed gooit en je neuken. Je hebt me zo enorm lopen opgeilen.
Maar toch weet ik mij te beheersen en wil ik maximaal genieten van jou. Iets wat ik al doe vanaf het moment dat je aan boot stapte. Ik voel hoe je zachtjes mijn handen pakt en ze naar je schouders leidt. We blijven elkaar aan kijken en zoenen terwijl ik rustig mijn handen over je schouders laat glijden. Je zacht masserend vind ik de rits van je jurkje en trek die naar beneden. Langzaam zakt je jurkje over je schouders en blijft op je borsten hangen. Buiten is het als donker geworden en binnen zien we alleen maar onze contouren. Dat maakt het nog extra spannend en leuk. Je laat je van mijn schoot glijden en ik kom voor je staan. Als mijn handen over je armen strelen voelen we hoe je jurkje langs je lichaam op de vloer valt. Ik voel hoe jouw handen onder mijn shirt glijden, met maar een doel. Ik merk aan je dat je wat ongeduldig bent in de manier waarop je snel mijn shirt uittrekt. Ik geniet er van, te voelen dat jij ook een drive hebt om seks te hebben, maar je ook inhoud om te genieten. Zonder schroom vliegen je handen naar mijn broek, en voel ik je ongeduldige vingers mijn knoop en rits losmaken. Zo nu staan we gelijk, fluister je hees, en ik voel je handen over mijn boxer strelen.
Ik pak je met een hand bij je kin vast en trek je naar me toe, onze lippen vinden elkaar weer. Met de wijsvinger van mijn andere hand streel ik door je nek, laat ik mijn vinger verder zakken over lichaam. Ik voel koordjes, dat moet je bh zijn. Tussen je borsten door zakt mijn vinger verder. Voel ik stukjes stof onder mijn vinger door glijden.
Ik draai je om en druk je tegen het schot aan met je rug. ‘ja maak me geil Catelijn, ik wil je’ fluister ik hees. ‘mmmmmm kreun je, wat houd je tegen’.
Ik leg mijn volle handen op je heupen en streel je, laat mij handen ongeduldig over je lichaam glijden. Wil je overal tegelijk voelen. Neem je borsten in mijn handen en voel door je nieuwe bh heen je harde tepels. Je kreunt als ik er in knijp. Ik voel jouw handen over mijn rug glijden, je vingers klauwen in mijn kont en je trekt mij tegen je aan. Ik voel hoe je je bekken draait en ik druk terug. Druk mij harde kloppende pik tegen je kutje. ‘ik wil je geile pik Erik, kreun je. Ik wil jou’.

Veel meer heb ik niet nodig, laat mij handen over je lichaam naar je billen glijden en pak je vast. Met gemakt til ik je op en draag je naar het bed.
Catelijn - 24-12-2023 om 13:27
0


Soms is er helemaal niet veel voor nodig om ontzettend opgewonden te raken. Een leuke man, meer niet eigenlijk. Zolang die man dan ook de regels van het spel snapt en meespeelt. Zoals jij doet, want ik hoef je geen aanwijzingen te geven om mijn hints te verduidelijken. Jij kent dit spel goed genoeg, speelt het in elk geval goed genoeg. Wanneer je kreunt dat je geil bent, dat ik je geil maak en dat je me wilt, laat ik maar wat graag blijken dat dit gevoel geheel wederzijds is.
“Ik wil je geile pik Erik”, kreun ik, “ik wil jou”. Je legt je handen op mijn billen en tilt me met gemak op en draagt me naar het bed.
In het licht van de maan leg je me in mijn nieuwe lingerie op het bed in de hut. Je kruipt bovenop me en zoent me vol passie. Gretig zoen ik terug en voel de opwinding in je kruis toenemen. Het klopt wild van verlangen tegen mijn venusheuvel. Geen idee of je me eerst nog wilt vingeren of beffen, maar ik heb het nu niet nodig. Wat ik zo nadrukkelijk tegen mijn poesje voel kloppen is hetgeen ik nodig heb, wat ik in me wil voelen. Ongeduldig bevrijd ik je kloppende speer uit je ondergoed en trek je heel even een beetje af. Je pik is zo hard als staal en ik voel een warme druppel vocht uit je eikel op mijn duim lekken. Ik trek zelf mijn string opzij en leid je kloppende eikel naar de vochtige ingang van mijn grotje. Ik sidder hevig als je vurig en verlangend naar binnen stoot. Mijn gezicht stroomt over van genot en mijn wellustige kreet van blijdschap als ik je weer heerlijk in me voel bewegen, wordt gesmoord door de gepassioneerde tongzoen die je me geeft.
Hongerig sla ik mijn benen om je middel en dirigeer met mijn hielen tegen jouw kont het tempo. Ik zoen je nat en heet terug en laat mijn tong met jouw tong spelen. Mijn nagels staan in je schouderbladen, als de klauwen van een roofdier bij zijn prooi. Echter ben ik degene die zich op dit moment maar wat graag geheel door jou laat verorberen. Je stoten zijn heerlijk en laten me opnieuw volop van je genieten. Het beetje schaamhaar boven de basis van je pik, stimuleert mijn klit alleen nog maar meer, waardoor ik nog intenser van je geniet. Ik klem je nog steviger tussen mijn dijen, alsof ik daarmee wil aangeven dat ik je het liefst nooit meer zou laten gaan. Dan verstijft mijn lichaam krampachtig en geef ik me volledig over aan het genot dat ik bij jou ervaar. Zonder enige schaamte kom ik lekkerder klaar dan ooit. Met een tevreden blik in je ogen kijk je toe hoe ik spartelend onder je lig te schokken en vertraagd je tempo nu even.
“Wauw schat”, is het enige dat ik nog met moeite weet uit te brengen zodra ik weer een beetje bekomen ben van het overweldigende gevoel. Je bent mooi, zo glimmend van het zweet in het zwakke maanlicht in de hut. Ik zie de passie en de honger in je ogen en knik een heel klein beetje. Dan drijf jij je stijve pik weer geheel in mijn grotje en ga je verder. Mijn lichaam reageert tot in de verste uithoeken op je felle penetratie en ik beantwoord je actie met een lange kreun van genot.
Erik - 25-12-2023 om 07:24
0


In sneltrein vaart voel ik dat alle opgebouwde spanning van vandaag in je lichaam vrijkomt. Spartelend en schokkend lig je onder mij. Je hele lichaam verkrampt en ik voel hoe je kutje mijn pik samenknijpt. Het kan bijna niet anders dan dat de hele haven er getuigen van is hoe intens lekker jij klaarkomt. In een rustiger tempo blijf ik door stoten, mijn staal harde pik diep in je geile genotsgrotje drijvend.
De geilheid en snelheid waarmee jij klaar komt heeft mijn honger naar jou alleen maar groter gemaakt. Bij elke stoot voel ik hoe je stringetje langs mijn pik schuurt. Het windt mij nog meer op, je ligt hier onder mij in een geil setje wat je voor mij gekocht hebt. Ik heb je nog niet eens kunnen bekijken in dit lingeriesetje, nog niet eens gezien hoe mooi en opwindend het je staat. Alleen met mijn handen heb ik je lichaam in dit setje verkent, nauw ja verkent… Elke aanraking van je lichaam, elke kennismaking met de zachte stof van het setje zorgde voor een snel toenemend verlangen naar jou. Zorgende er voor dat mijn hormonen alleen maar wilder werden.
In het schaarse licht van de maan zie ik iets onbeschrijfelijk moois in je gezicht, dit heb ik nog nooit gezien bij een vrouw die klaarkwam. ‘Wauw schat’ hoor ik je zachtjes mompelen, en het kleine knikje ontgaat mij niet.
“Ik wil je geile pik Erik, ik wil jou”, echoën nog na in mijn hoofd als ik de meer dan geile blik in je ogen zie. Ik richt me nog wat verder op en ik drijf met een wilde stoot mijn pik diep je grotje in. Mijn eikel stoot hardt tegen je baarmoedermond. De gil je je geeft werkt als een elektrische schok bij mij en je hapt naar adem als mijn eikel je baarmoedermond weer raakt en er in schiet. Bij elke stoot deinen je tieten wild mee, ik zie je harde tepels bij het licht van de maan. Ergens zijn je tieten uit je bh geglipt tijdens ons wilde sexspel. Kreunend van genot lig je onder mij en vang je mijn stoten op. Ik voel hoe je je nagels in mijn schouders zet, hoe je je benen nog verder uit elkaar drukt. Kreunend maak ik gebruik van de vrije toegang tot je kutje. Voel ik hoe mijn lul soppend in je verkrampende kutje glijdt.
Dit hou ik niet lang vol, ook bij mij komt alle opgebouwde geilheid en spanning van vandaag eruit. Het lijkt wel of alles in mijn lichaam zicht op 1 plek concentreert, of alleen mijn ballen en pik nog maar bestaan. Alles in mijn lichaam schreeuwt nog maar om 1 ding, ‘Ik wil mijn zaad diep in je spuiten Catelijn’.
‘SPUIT ME VOL, SPUIT JE GEILE ZAAD DIEP IN MIJN GEILE KUT ERIK’, kreun je. Dit is voor mij het laatste zetje en met een diepe langs harde stoot voel ik hoe mijn zaad zicht een weg baant door mijn pik. Ik voel hoe mijn ballen samentrekken en hoe mijn zaad diep in je lichaam gespoten wordt. ‘JAAA, AAA’ kreun ik lang en diep als ik klaarkom.
Langzaam worden mijn stoten minder krachtig en vertraagt mijn tempo. Je trekt mij op je, ik voel hoe je je armen om mij heen doet en mijn vast klemt. Ik wurm mijn armen onder je door en druk je ook stevig tegen mij aan. Hijgend liggen we zo in elkaars armen bij te komen van een waanzinnig lekkere vrijpartij. Al zoenend rollen we op onze zij en slaan onze benen om elkaar heen.
‘Wauw Catelijn, dit was echt zalig’ kreun ik fluisterend. Je knikt alleen maar, meer is ook niet nodig. Ik geniet van wat ik zie, de maan op je gezicht zorgt er voor dat woorden overbodig worden. Strelend door haar liggen we stil van elkaar te genieten. Als mijn andere hand je zachtjes begint te strelen draai je je op je rug, en blijf je mij glimlachend aankijken. Ik zie aan je dat je elke aanraking van mijn vingertoppen in je opneemt. Langzaam glijden mijn vingers over je lichaam, volgende de randen van je zachte stof van je lingerie. Zuchtend laat je blijken dat geniet, dat je het heerlijk vindt, de aanrakingen.
Catelijn - 26-12-2023 om 11:19
0


“Wauw Catelijn, dit was echt zalig”, kreun je fluisterend. Je kan alleen maar instemmend knikken. Zachtjes streel je me door mijn lange haren, terwijl je me uitvoerig bekijkt. Normaal gesproken zou ik er zenuwachtig van worden als ik zo intens word bekeken, maar bij jou? Totaal niet. Je geeft me het gevoel dat ik de enige ben voor jou. Niet dat gevoel dat seks iets is dat vanzelfsprekend is, maar juist iets is dat we beiden momenteel heel graag willen. En nog steeds, zo te merken aan je handen die strelend over mijn lichaam gaan en ieder plekje opnieuw beginnen te verkennen. Ik geniet hier zo van, van dat subtiele, van dit nieuwe voorspel en het langzaam aansporen van het verlangen naar elkaar. Ik probeer me in te denken hoe jij het ervaart, zoals je vingertoppen op dit moment over mijn lingerie en over mijn lichaam gaan. Met je vingers betast je de zacht stof van mijn lingerie, alsof je jezelf nu pas werkelijk de tijd gunt om het echt te bekijken. Ik voel me bijzonder vrouwelijk als ik de blik van begeerte in je ogen zie schitteren. Dat je meer wilt, daar twijfel ik niet aan.
Ik sla mijn bovenbeen over je kruis en voel je penis tegen mijn been kleven. Ik rol me half op mijn zij en druk mijn borsten tegen je aan. De gladde stof van de bh wrijft zachtjes over je borstkas. Ik zoen je vol op je mond en laat mijn tong dartelend zijn gang gaan in jouw mond. We hebben morgen nog een flinke tocht terug naar Marseille voor de boeg, maar dat neemt niet weg dat ik niet ook nog naar jou verlang. Morgen is pas morgen en deze nacht hoeft nu nog niet over te zijn.
Erik - 26-12-2023 om 16:49
0


Mijn wereld is op dit moment niet groter dan deze hut en jij. Je tong die speels door mijn mond dartelt voelt meer dan goed aan, lijkt wel of er een eindeloze hoeveelheid energie van uit gaat. Langzaam voel ik mijn pik weer hard worden onder je bovenbeen. Plagend druk en wrijf je je been over mijn harder wordende pik. Ik laat mijn handen over je rug en hoofd strelen. Pak je bij je haren en druk je wat steviger tegen mij aan. Je gromt zachtjes van genot, ik voel hoe je vingers een van mijn tegels gevonden heeft. Je knijpt er hard in, ‘mmmmmmmm’, grom ik gesmoord door je mond op de mijne.
Ik laat mijn handen naar je heupen glijden en pak je beet. Je voelt precies aan wat ik wil en als vanzelf kom je op me zitten. Je richt je op in je volle lengte en legt je handen achter hoofd. Zonder schroom show je je lichaam aan mij. Je borsten uit je bh hangend, je setje maakt je nog mooier en aantrekkelijke. Ik kijk genietend naar je met mijn handen stil op je heupen. Je kijkt me aan en komt langzaam omhoog, je handen glijden langs je lichaam naar beneden. Ik voel hoe je zoekende vingers mijn pik vinden. Met je andere hand trek je de string aan de kant. Je warme opgezwollen schaamlippen voelen heerlijk aan op mijn eikel. Maar dat gevoel duurt niet lang, kreunend met een diepe zucht laat je je op mijn pik zakken. Rustig begin je als een amazone mijn pik te bereiden. Je zet je handen op mij borst en ik zie aan je gezicht dat je geniet, meer dan genieten zelf verraad je hijgen. Ik voel aan je bewegingen dat je de perfecte positie zoekt om jezelf te stimuleren. Het duurt niet lang of je weet precies hoe je mijn pik moet gebruiken om maximaal te genieten. Ik laat je lekker mij bereiden, en streel je zachtjes. Als mijn handen je borsten omvatten en je tepels tussen mijn vingers rollen, kreun je dieper en voel ik hoe je kutje reageert. In een rustig tempo blijf je mij bereiden met gesloten ogen. Ik sluit mijn ogen ook en geniet van elke aanraking van jou. Hoe jij mij aanraakt en hoe ik jou voel. De wilde harde seks is overgegaan in zacht en teder. Waar ons orgasme eerder vanavond op ontploffen stond, moet het nu van ver weg komen. Het lijkt wel eindeloos langzaam te gaan, maar ik voel hoe je de spanning van een orgasme in mij weet aan te wakkeren.
Ik speel met je mee, bespeel je lichaam, je gezicht, je borsten, je billen je heupen. Ook bij jou voel ik hoe je langzaam naar een hoogtepunt toe gaat. Je trilt zachtjes, je ademhaling wordt wat onrustiger. Hijgend voel ik dat je handen zwaarder op mijn borst rusten.
Hoe lang we zo intens van elkaar genieten weet ik niet, kan me ook niet schelen, dat we morgen nog een stevig tocht voor de boeg hebben naar Marseille komt al helemaal niet in mij op. Het enige wat telt op dit moment is dat jij boven op mij zit, mijn pik zo intens lekker bereidt dat ik mijn orgasme niet meer kan en wil tegen houden. Onherroepelijk kondigt mijn orgasme zich aan. “MMMMMMMMM Catelijn, ga door. Ik ga komen, ik ga je geile kutje vol spuiten’ kreun ik. Zonder je bewegingen van je bekken te veranderen blijf je doorgaan. “Toe Erik, spuit me vol, ik wil je zaad in me”, hijg je zachtjes. Dan begin ik te spuiten en laat dat blijken ook. Tegelijk voel ik hoe je nagels zich in mijn borst vast lijken de klauwen. Voel ik hoe jij ook begint te trillen. “mmmmm, ik kom. AAA JAAA ik komt Erik’ hijg je en ik voel hoe je schokkend op mijn pik rijdt.

Na een eindeloos lang orgasme laat je je op me mij zakken en sla ik mijn armen om je heen. Moe en voldaan liggen we zo in elkaars armen te genieten van elkaar. Door het dekluik zie ik de eerste zonnestralen van de nieuwe dag zich aandienen.
Ik realiseer me ineens dat jij morgen weer moet werken, dat het nog een volle dag terug varen is met tegen wind. Je rustige ademhaling verraad dat jij daar op dit moment echt niet mee bezig bent. Ik rol je van me af en leg het laken over je heen.
Zachtjes trek ik wat kleren aan, zet sterke koffie en werk een broodje naar binnen. Het is nog stil in de haven als we naar buiten varen. Vindt het ook niet zo erg, omdat ik het idee heb dat wij vannacht een aardige porno audio voorstelling geven hebben.
Als we buitengaats zijn, zet ik de zeilen en stel de koers is richting Marseille. Met een 2de mok koffie en een broodje nestel ik me lekker in de kuip. Op weg naar Marseille, op weg naar een afscheidt van jou, op weg naar hopelijk een weerzien naar jou.
Catelijn - 27-12-2023 om 21:24
0


Beiden willen we hetzelfde, van elkaar. Deze klik is bizar goed. We hoeven niets te zeggen, niets vragen. We voelen precies aan wat de ander wilt. De lust die eerder nog de boventoon voerde in onze seks, heeft plaats gemaakt voor intimiteit en genieten. Het eerdere neuken is overgegaan in het bedrijven van de liefde. Klaarkomen is niet langer een doel op zich, hooguit een prettige bijkomstigheid. Voor mij ten minste, want vrijen met een man zonder dat hij zou klaarkomen, zou voor mij een unicum zijn.

Alsof jouw lul voor mijn kutje voorbestemd is, zo eenvoudig en prettig gaat het allemaal. Geen onvertogen woord, geen nodeloze aanwijzingen, alleen maar volop van elkaar genieten. Het lijkt haast wel of ik je eindeloos zou kunnen berijden. Alles voelt fijn en alles wat we doen voelt goed en prettig. Zelf ik geen orgasme nodig om die bevestiging te krijgen.
Maar uiteindelijk kreun jij dat je gaat komen. En eerlijk gezegd, wil ik niets liever.
Zonder de bewegingen van mijn bekken ook maar iets te veranderen blijf ik rustig op en neer bewegen op je pik. “Toe Erik, spuit me vol, ik wil je zaad in me”, hijg ik zachtjes. Ik heb nog nooit zo vaak om iemands zaad gesmeekt als de afgelopen 24 uur. Dan begin je te komen en dat laat je blijken ook. Op het moment dat hij het vuurwerk in mij ontsteekt, kom ik zelf dan toch ook weer klaar. Ik voel me schokken en mijn kutje knijpt stevig in jou schokkende pik. Een perfecter einde dan een gezamenlijk hoogtepunt als afsluiting van onze vrijpartij kon ik me niet voorstellen.

Ik geniet ervan hoe jij je armen om me heenslaat en volmaakt gelukkig zak ik weg in een diepe slaap. Als ik wakker word, ben jij weg, is het een nieuwe stralende dag en klim ik uit bed. Ik hang mijn borsten terug in de cups van mijn bh en strompel naar buiten. We blijken weer midden op zee te zijn, terug naar Marseille. ten minste, daar ga ik van uit. Want mijn richtingsgevoel is op dit moment nog niet al te best, maar je hebt me beloofd dat ik op tijd terug zou zijn voor mijn werk, dus daar vertrouw ik op. Jij zit in de kuip en kijkt vooruit, terwijl de zeilen bol staan in de wind.
“Goeie morgen schat, waar zijn we?”, vraag ik je als ik mijn armen van achteren om je heen sla en je in je nek kus. “Halverwege. Lekker geslapen? Er is denk ik nog wel koffie in de kombuis”, zeg je en kust me even.
Ik loop weg en kom even later terug met een kop koffie. Daar knapt een mens toch altijd wel weer van op, vind ik. Naarmate Marseille dichterbij komt, weet ik me steeds minder raad met mezelf. Want daarmee komt ook ons afscheid steeds dichterbij. Voor hoe lang? Ik weet het niet? De afgelopen dagen met jou waren me meer dierbaar dan de voorgaande jaren. Om over de seks nog maar te zwijgen. En hoewel ik het gevoel heb dat jij er hetzelfde over denkt (of ik koester in elk geval de wens), weet ik niet hoe jij hier in staat. Ik ben zomaar jouw boot en jouw leven binnengevallen, maar ik besef me ook dat jij een eigen leven buiten dit alles hebt. De komende twee dagen zullen echt niet zijn zoals de afgelopen dagen waren, want ik moet werken helaas. Zie ik je nog terug? Blijf je wachten? Of ben je weer vertrokken als ik weer vrij ben? Het maakt me zenuwachtig en bang, maar ik durf er niet naar te vragen. Dan doemt in de verte de haven van Marseille op. Het (tijdelijk?) afscheid nadert…
Erik - 28-12-2023 om 15:07
0



Heerlijk hoe je jezelf tegen mij aan drukt en je armen om mij heen slaat. Ik sta stil te genieten van je aanrakingen en je hoofd die op mijn schouder rust. Als je even later in je mooie lingerie rond loopt en koffie en eten haalt, dringt het tot me door hoe jij je op je gemakt voelt bij mij. Hoe bestaat het dat een vrouw die ik amper 3 dagen ken, zo in een super sexy lingeriesetje rond loopt als of het de normaalste zaak van de wereld is.
Je duwt een mok sterke koffie in mijn hand en geeft me een zoen. ‘Dankje wel schatje’, ik heb de koffie nodig om wakker te blijven. Een nachtje overslaan komt wel vaker voor als ik aan het zeilen ben, maar een weekend met zoveel seks, indrukken en een nacht overslaan is wel een unicum. Ergens bespeur ik een onrust bij jou maar het dringt niet echt tot mijn vermoeide hersenen door. Als we in de loop van de avond de uiterton bij Marseille passeren duik je de kajuit in en kom je weer boven met het jurkje aan waar je ook mee aan boord stapte. ‘Dit lijkt mij wat beter als we straks naar binnen lopen’ zeg je lachend en komt weer achter me staan. Stil genietend voel ik je armen om mijn heen en je hoofd weer op m’n schouder.

Als we een uur later de boot afgemeerd hebben en het schip klaar is voor de nacht pak je mijn hand en trek je me mee naar de hut. Zwijgende duw je mij op bed, en knoop je mijn broek los. Met een vloeiende beweging voel ik hoe mijn kleren van mijn lijf glijden. Je kruipt naast me op bed en ik voel hoe je vingers mijn ballen omvatten, je lippen raken de mijne. ‘Dankje wel voor dit heerlijke weekend schatje en dat ik weer op tijd terug ben’, fluister je. Vaag voel ik nog dat je vingers zich om mijn half harde pik sluiten. ‘Slaap lekker’, is het laatste wat tot mij doordringt.

Als ik de volgende ochtend wakker wordt ben ik alleen. Als ik na het ontbijt de hut weer binnen zie ik je zwemstring, topje en het jurkje op het bed liggen. Is dit een herinnering en cadeautje voor een onvergetelijk weekend? Is dit een belofte dat je terug komt om het op te halen?

Met een roes van het weekend in mijn hoofd haal ik wat boodschappen en gooi in de loop van de middag weer los. De wind zorgt niet echt voor rust in mijn kop, het weekend blijft door mijn hoofd spoken. ‘Wat heb je met mij gedaan Catelijn, ging het je om een vaartochtje en heb je dat afgekocht met seks?’. Ik weet het antwoord wel, dit wat niet iets goedkoops, dit wat geen goedkope seks. Een paar appjes van jouw kant lijken te bevestigen dat het meer is. Je hebt het druk en weinig tijd om uitgebreid te appen. Ergens voelt dat ook goed en maakt het mij niet onrustig. Ik heb niet altijd bereik om te appen. Naar mate de vrijdag dichter in het zicht komt word ik onrustiger. Zal ik terug naar Marseille, of toch doorvaren? Waren onze gevoelens wel echt of wat het gewoon de setting die maakt dat het zo ging als het ging?

Als ik vrijdagochtend de markering op de eerste boei zie, dringt het tot me door dat ik Marseille weer aan het aanlopen ben. Een glimlacht trekt over mijn gezicht. ‘Je ben een onweerstaanbare magneet Catelijn’ mompel ik tegen mezelf. Als ik afgemeerd ben wordt mijn aandacht opgeëist door een onverwacht overleg met een klant in de stad. Na dat overleg loop ik met een tas boodschappen in gedachten verzonken terug naar mijn boot.
Catelijn - 30-12-2023 om 17:32
0


Het afscheid viel zwaar, zwaarder dan ik had verwacht. Ik vond je serieus leuk. Maar nu weet ik niet of ik je ooit nog eens zal zien.
Het werk is een goede afleiding van jou, al ben jij net zo veel afleiding van mijn werk. Ieder momentje dat ik vrij ben van het werk, denk ik aan jou. Mijn zelfverzekerdheid, juist vanwege mijn werk zo kenmerkend voor mij, verdwijnt met het uur. Zeker als ik geen reacties op mijn berichtjes van je krijg. Uit het oog, uit het hart? Was ik slechts een leuk tussendoortje voor je? Toch gewoon een schatje in een ander stadje? En daar had ik op voorhand voor getekend. Maar na de afgelopen dagen, is dat niet langer wat ik zou willen.
Nog voor ik er erg in heb, loop ik weg bij het zakendiner en sta ik al in de haven van Marseille. Jouw boot zie ik niet meer liggen. Je hebt me geneukt, afgezet zoals beloofd en hebt weer het ruime sop gekozen. We hadden ook geen andere afspraak gemaakt met elkaar, maar ik had op meer gehoopt.
Daags begeef ik me naar de haven, in de hoop je terug te zien. Donderdagavond en nog altijd ben je er niet. En geen enkel berichtje van je teruggekregen. Wanhopig klamp ik me vast aan de gedachte dat jij weet dat ik het heel erg druk met mijn werk heb en dat je me niet in de weg wilt zitten. En je weet dat ik morgenavond pas weer vrij zal zijn, dus wellicht kom je nog terug. Ik heb me in jaren niet meer zo wanhopig afhankelijk van iemand gevoeld, maar dat is toch wat je met me doet.
Als mijn werkdag er dan eindelijk die vrijdag opzit, weet ik niet hoe snel ik langs het hotel moet gaan. Ik wil nog sneller dan ooit terug in de haven zijn en heb onderweg al een taxi besteld. Ik heb hooguit tien minuten om de broodnodige spullen te pakken voor een nieuw weekend met jou. Als je ten minste bent teruggekeerd.

De eerste plek die mijn ogen zoeken is de aanlegsteiger waar je vorige keer lag. Daar ligt nu een ander schip. Natuurlijk is daar meteen de teleurstelling die zich meester van me maakt. We hebben een onvergetelijk weekend gekend, maar kennelijk zat er toch niet meer in dan dat. Dan zie ik een stuk verderop een boot liggen. Jouw zeiljacht. Althans, dat is het eerste wat ik denk. Ik haast me er heen en herken je boot inderdaad. Je bent dus toch teruggekomen voor mij. Ik kan mijn geluk niet op en roep je naam met uitzinnige vreugde. Maar geen reactie. Ook mijn appjes zijn onbeantwoord gebleven. Ik klim aan boord, om er achter te komen dat je er niet bent. Ik bel je en hoor je telefoon beneden in de kajuit overgaan. Je bent weg en je hebt je telefoon niet mee. Maar je zal dan vast wel snel terugkomen, dus ik besluit mijn kans te wagen en blijf aan boord.
Ik wacht een tijdje, ongeduldig uitkijkend over de steigers en de kade in de hoop een glimp van je te zien. Als een in de steek gelaten pup, wiens baasje opeens onverwachts toch weer thuiskomt, zo blij ben ik als je in de verte opeens zie aan komen slenteren met een tas vol boodschappen. “Zal ik helpen uitpakken Erik”, vraag ik je doodleuk als ik bovenaan de trap al op je wacht.
“Alleen als ik jou daarna ook mag uitpakken”, lach je opgelucht als je me ziet. Je snelt je de trap op en klimt aan boord. Je laat de boodschappen vallen, omhelst me en geeft me een stevige kus. “Hela cowboy, rustig aan tijger”, lach ik als ik de opwinding al in je lichaam voel. “Eerst maar de melk en het vlees in de koelkast doen, voordat het bederft. Kunnen we daarna wel ’s kijken of jouw vlees in mijn oventje kan”, zeg ik en duw je lachend bij me weg.
Je pakt de boodschappen op en gaat benedendeks. Ik volg je en help je de boodschappen uitpakken en opruimen. “Verder niets meer voor in de koelkast?”, vraag ik en sluit de koelkastdeur, want ik had al gezien dat er niets meer was. “De rest kan wel wachten. Ik heb je gemist Erik. Ik was echt heel bang dat je weg was en niet meer terug zou komen”, beken ik en druk me verlangend tegen je aan.
Erik - 31-12-2023 om 14:15
0


Mijn hart staat 2 slagen over lijkt het wel als ik je ineens hoor vragen “Zal ik helpen uitpakken Erik”. Ik had er al niet meer op gerekend dat ik jou ooit terug zou zien. Maar nu je weer voor me staat…
Ik voel mijn hele lichaam reageren, en met 2 sprongen ben ik aan dek. Het is maar goed dat er geen boodschappen met glas in mijn tas zitten, anders hadden die het niet gered. Ik laat de tassen vallen en sla mijn armen om je heen, en druk je stevig tegen mij aan. “Hela cowboy, rustig aan tijger”, krijg je met moeite lachend uit je mond. Je schakelt even snel weer naar het hier en nu, eerste de spullen in de koelkast.
Als ik de kajuit binnen stap zie ik in een hoek jouw tas liggen. Een glimlach trekt over mijn gezicht. Of het de normaalste zaak van de wereld is dat jouw tas daar ligt. Binnen een paar tellen liggen de boodschappen in de koelkast. Het gaat op een manier als of we dit al jaren samen doen.
“Ik heb je gemist Erik. Ik was echt heel bang dat je weg was en niet meer terug zou komen”, zeg je bijna fluisterend. Je nestelt je dicht tegen mij aan in mijn armen en we kijken elkaar diep in de ogen aan. “Ik heb jouw ook gemist Catelijn, en ook ik was bang dat het bij het weekend zou blijven”, fluister ik. Als of niemand ons mag horen. Onze lippen vinden elkaar in een intense zoen, handen vliegen onrustig over elkaars ruggen, alsof we elkaar na weet ik hoelang weer zien. Als onze tongen elkaar vinden in een worsteling lijken we wel te exploderen. Met 2 stappen zijn we in de hut, mijn handen glijden onder je jurkje en in een vloeiende beweging glijden ze over je rug. Jouw handen graaien onder mijn shirt. Ik haak je BH los en onze handen werken zich snel omhoog, kleren vliegen door de lucht. Je springend op en duwt jezelf tegen mij af, met een plof val je op je rug op bed. In een vloeiende beweging trek je je string uit en gooit die weg. Al even snel vallen mijn laatste kledingstukken op de vloer. Je spreidt je benen terwijl ik op je duik, en ik voel hoe je armen zich om mijn nek sluiten. Heel even zoek ik naar je grotje, je benen slaan om mij heen en ik voel hoe je hielen tegen mij kont drukken. Mijn eikel vindt snel je hete en vochtige oventje. Wild stoot ik mijn harde worst diep in je. “MMMMMM” kreun ik, “wat ben je heerlijk heet, schatje”. Mijn eikel stoot hard tegen je baarmoedermond, met een gil trek je krom, voel ik hoe je trillen en schokkend onder mij ligt. “NEUK ME, IK WIL JE GEILE PAAL VOELEN” kreun je hijgend. “Ik ga je kutje volspuiten” brom ik kreunend terwijl ik in je blijf stoten. Je vangt mijn stoten hijgend en kreunend op, je nagels druk je in mijn rug. Iets waar ik altijd een hekel aan heb gehad, maar op de een of andere manier windt het mij nu extra op. Met korte diepe stoten neuk ik je, meer ruimte geef je me niet met je hielen op m’n kont. Met gesloten ogen lig je onder mij, je mooie lange haren verwilderd rond je hoofd. Ik zie hoe je gezicht reageert op mijn stoten, je kreunen en hijgen worden onregelmatig en dieper. Als ik dit gezicht van jij op een foto zou kunnen vastleggen zou ik die levensgroot laten afdrukken voor op mijn slaapkamer. Zo mooie en intens is je uitstraling. Maar zelfs zonder een foto blijft dit beeld op mijn netvlies gegrift staan.
Je neemt me alleen hierdoor al mee naar een eindeloze geilheid, zweep je me op, verlies ik mij helemaal in jou. Letterlijk diep in jou. Ik voel hoe je verkrampt, je ademhaling stokt … en dan ontplof je. Giert je orgasme ineens door je lijf, je verkrampende kutje wordt ook voor mij te veel en ook ik ontplof. Ik voel mijn ballen samentrekken, ’IK KOOOOOOOOOOOM CATELIJN, IK SPUIT JE GEILE KUT VOL’’ kreun ik. En met onregelmatige stoten spuit ik mijn zaad diep in je. Ik blijf door stoten tot mijn orgasme langzaam weg ebt. Ook jouw ademhaling wordt rustiger. “Wauw Erik, ik heb je echt gemist, ik verlangde hier zo erg naar. Dat jij mij zo lekker zou neuken”, fluister je met een voldane glimlach. Je streelt mijn gezicht. Ik rol op mijn rug en trek je op me, zachtjes streel ik je rug en billen. “Ik merk nu pas hoe ik jou ook gemist heb Catelijn. Waarom ik van de week zo onrustig en chagrijnig was”.
We liggen lekker van elkaar te genieten, te strelen en wat te kletsen. Je vertelt dat je vorige week eigenlijk alleen maar Marseille vanaf zee een keertje wilde zien, meer niet. “En je hebt veel gezien, maar geen Marseille vanaf zee” antwoord ik lachend. ‘Maar als je dat nog wilt, kan dat geregeld worden hoor. Dan gaan we nu naar buiten en gooien we het anker er in”. Je kijkt me aan met je kin op je handen rustend op mijn borst. “en er is vanaf nog een vuurwerkshow”. “mmm dat klinkt aantrekkelijk” zag je dromerig.

Ik rol je van me af en spring op, zoek even naar mijn zwembroek en geniet van het uitzicht, zoals je zo naakt op bed ligt. Vlug klim ik aan dek, start de motor en gooi los. Als ik weer in de kuip kom en we weg varen zie ik hoe je naakt in de kajuit bezigt bent. Niet veel later gooi ik het anker uit en dobberen we voor de kust van Marseille. Vanaf de kust klinken de vrolijke klanken van muziek over het water. Als ik weer in de kuip staat klim jij al neuriënd vanuit de kajuit ook de kuip in.
Catelijn - 01-01-2024 om 16:10
0


We vrijen wild, onstuimig en lang. God wat heb ik dit gemist, wat heb ik jou gemist. Ik wil klaarkomen, ik wil dat jij klaarkomt en tegelijk wil ik dat hier nooit meer een einde aan komt, dat we eeuwig met elkaar zouden kunnen blijven vrijen. Voorheen was seks voor mij iets dat nu eenmaal bij een relatie hoorde, iets tussen man en vrouw dat van tijd tot tijd moest worden gedaan. Maar nu, met jou, beheerst het mijn leven. Voor het eerst in jaren kan ik mijn werk echt even achter me laten en genieten van iets totaal anders: van jou.
Met handen en voeten hou ik je letterlijk in bedwang, terwijl we zo weer van elkaar genieten. Dat er ook een einde aan deze spetterende vrijpartij zal komen, weet ik ook wel, maar ik doe er alles aan om dat moment maar zo lang mogelijk uit te stellen, hoezeer ik ook naar ons hoogtepunt verlang.
Dan kan ik het niet langer uitstellen. Ik voel mijn lichaam verkrampen. Mijn ademhaling stokt. Alsof ik finaal ontplof! Mijn orgasme giert ineens door mijn lichaam en mijn verkrampende kutje wordt je te veel. Ik voel hoe je ballen zicht heftig samentrekken en je komt klaar. Met onregelmatige stoten spuit jij je zaad diep in je en ik neem straal na straal met veel gekreun in ontvangst. Met een voldane glimlach kijk ik je aan en zeg je dat ik nooit had verwacht dat ik dit zo erg zou kunnen missen. Gelukkig is het gevoel voor jou geheel wederzijds. “Weet je lieverd, je hebt me een geheel nieuwe wereld laten zien. Terwijl ik vooraf alleen maar Marseille vanaf het water wilde zien”, zeg ik tevreden, gelukkig. “Dan krijg je dat vanavond alsnog. Er schijnt zelfs een vuurwerkshow te zijn”, stel je voor. Waar heb ik dat aan te danken, een man die zoveel voor mij overheeft?

De manier waarop je naar me kijkt, naar hoe ik op bed lig, geeft me een warm en intens gevoel van gelukkig zijn. Dan verdwijn je naar het dek, in je zwembroek. Voor ik er erg in heb, varen we rustig de haven uit om later voor de kust van Marseille voor anker te gaan.
Na een uurtje gooi jij het anker uit en dobberen we voor de kust van Marseille. Vanaf de kust klinken de vrolijke klanken van muziek over het water. Als ik je weer in de kuip zie staan, trekt dat hevige gevoel van verliefdheid en verlangen weer door mijn lichaam. Op slechts enkele dagen na ben jij mijn gehele leven niet in mijn leven geweest, maar nu vind ik iedere centimeter dat we van elkaar verwijderd zijn, er al eentje teveel. Als ik een nummer vanaf de kust herken, klim ik neuriënd vanuit de kajuit de kuip in. Ik kan geen moment langer ook maar meer dan vijf centimeter bij je uit de buurt blijven.

“Ik hoop niet dat je het erg vind dat ik deze ontkurkt heb. Je krijgt anders wel een nieuwe van me hoor”, lach ik als ik volgens mij een behoorlijk dure fles rosé heb geopend. Je schudt dat het geen enkel probleem is, al komt dat denk ik alleen maar vanwege het uitdagend goudkleurige glitterjurkje dat ik aan heb.
Met de fles in mijn hand kniel ik over je schoot en kus je. “Wat ik voor je voel, heb ik echt nog nooit zo hevig meegemaakt”, beken ik je in alle eerlijkheid. Misschien is dit wel hoe verliefdheid werkelijk behoort te voelen? “Slokje?”, vraag ik je en neem zelf een slok uit de fles. Je knikt en ik voel je handen over mijn rug glijden. Waarschijnlijk alleen maar om te ontdekken of er nog iets onder dat jurkje van me zit aan lingerie. Dan buig ik mijn hoofd naar voren en kus je. Ik deel mijn slok rosé maar wat graag met je en langzaam gaat de gedeelde slok over in een warme en onstuimige tongzoen.
“Als je het per sé wilt weten, er zit een bijpassende goudkleurige bikini onder”, lach ik tegen je als ik je handen nog steeds verkennend over mijn lichaam voel gaan.
Erik - 02-01-2024 om 10:49
0


Shit waarom juist die fles, schiet er door mijn hoofd als ik je met die dure fles rosé aan dek zie stappen. Maar verder dan die gedachten kom ik niet. Je lachende en stralend gezicht hebben een betoverende werking op mij. Ik kan heel goed zwemmen, mijn moeder noemde mij altijd een waterratje, en dan ben ik nog steeds, maar in jouw ogen verdrink ik toch echt. Of het toeval is of niet, maar over het water klinkt het lied De engelbewaarder. In een splitsecond vliegen de gedachten door mijn hoofd, ben ik nu verlieft of je geile lichaam, of op Catelijn? Loop ik mijn weer snel harder wordende lul achterna of is mijn harder wordende lul het gevolg van mijn intens verlangen naar jou? Van verliefdheid?
Tijd om er over na te denken krijg ik niet van jou. Zonder mijn antwoord af te wachten neem je een slok en voel ik je lippen op de mijne. De rosé verdeelt zicht over onze monden en druipt tussen onze lippen door. Ik voel een straaltje over mijn borst lopen. Je tong dringt mijn mond in en een zalig en wild tongen gevecht speelt zich in onze monden af. Ik voel hoe je met een hand in mijn nek drukt, steviger tegen je aan. Ik laat mijn handen over je rug glijden. Onwillekeurig op zoek of je nog wat onder je mooie jurkje aan hebt. Ik voel een koortje op je rug, op je onderrug en billen voel ik niks. Als mijn handen je billen omvatten voel ik hoe je je bekken draait en hoe je zoekend mijn ik begint te berijden.
“Als je het per sé wilt weten, er zit een bijpassende goudkleurige bikini onder”, zeg je lachend, en je neemt nog een slok rosé. Tegelijk laat je je achterover hangen en kijkt me geil aan. Met je ene hand rust je op mijn knie. De blik in je ogen is uitdagend, geil, zwoel, je houdt me er mee gevangen. Langzaam zie ik hoe je de rosé uit je mond laat lopen, over je kin. De druppels vallen om je borst, de druppels worden een klein straaltje dat over je lichaam tussen je borsten door in je jurkje verdwijnt. Als je mond leeg is vormen je lippen een zoek en lik je je lippen af. Zonder woorden is jouw boodschap meer dan duidelijk. Ik laat mijn handen over je heupen glijden onder je jurkje. Ik voel de koortjes van je zwembroekje, mijn handen glijden steeds verder om hoog. Het jurkje blijft even achter heerlijke borsten hangen, maar dat weerhoudt mijn er niet van om door te gaan. Je armen gaan omhoog en daarna valt het jurkje aan dek. Ik laat mijn handen over je gezicht glijden, door je nek en keel. Je likt mijn vingers en sluit je ogen als je mijn handen over je borsten voelt strelen. Ik neem je volle borsten in mijn handen. Voel hoe heerlijk zacht te zijn, hoe hard je tepels zijn. Je zucht diep als ik je tepels even tussen mijn vingers laat rollen. Mijn handen glijden naar je heupen, dan sta je op en ga je tegen over mij zitten, je zakt onderuit en blijft me stak aankijken. Met een zwoele glimlach om je lippen zie ik hoe je de fles rosé naar je borsten brengt. Een straaltje rosé loopt over je lichaam, tussen je borsten door naar je buik. Je navel vult zich met rosé, de rosé loopt verder naar beneden. Langzaam doe je je benen uit elkaar, zie ik hoe het kleine driehoekje van je zwembroekje, als dat ten minste die naam mag hebben, vochtig wordt van de rosé. Deze uitnodig heeft geen uitleg nodig, en ik kom tussen je benen zitten en blijf je aankijken. Mijn tong raakt je schaamlipjes, ik ruik je zoete geile kutje, mmmm wat proef je lekker. Ik proef de rosé. De combi van je lekker kutgeil en de rosé zorgen voor nog meer opwinding. Ik leg mijn handen onder je benen door op je heupen en begin je te likken. Met mijn tanden trek ik het dunne lapje stof aan de kant. Je kutje staat uitnodigt open, je opgezwollen schaamlippen zijn donker rood en je clitje nodigt uit om verwent te worden. Een stroompje rosé loopt tussen je schaamlippen door, ik steek mijn tong uit en vang het op. Lik je kutje rustig, steeds verder naar boven naar je clitje. Plagend laat ik je genotsknopje met rust, lik ik er om heen, zuig je schaamlippen een voor een in mijn mond. Druk ik mijn tong een stukje je kutje in. Ik zie hoe je ligt te genieten. De fles rosé heb je weg gezet en je speelt met je borsten. Ik voel hoe de spanning zich in je lichaam weer begint op te bouwen. Een trilling trekt door je lijf, je kreunen en hijgen worden wat dieper. Ik blijf je plagen en je clitje ontwijken. Zachtjes smeek je “toe Erik, laat me komen, ik wil dat je me klaar likt. Pleasssssss’. Ik geeft een kusje op je clitje maar laat dan mijn tong weer tussen je lipjes glijden. Duw hem een stukje je inmiddels drijfnatte kutje in. “PLEEEEEEEEEEEASSSSSSS Erik” smeek je kreunt. En als ik niet snel genoeg reageer voel ik ineens hoe je met je beide handen mij bij mijn haren pakt. Je drukt mijn gezicht op je kutje, je benen sla je om mijn heen. Ik zuig je kutje in mijn mond en met mijn tong lik ik je clitje nu vol. Als door een wesp gestoken reageer je gillend en kreunend, trekt je hele lichaam samen. Schokkend kom je klaar, voel ik hoe je spuitend klaarkomt. Je kutgeil spuit in mijn mond, druipt langs mijn min gezicht. Kronkelend lig je onder mijn, voel ik hoe je een beetje tot rust begint te komen. Je greep verslapt langzaam, hijgend lig je uitgeteld voor me. Strelend laat ik mijn handen over je buik en heupen gaan en kijk genietend naar je terwijl ik mijn hoofd om je bovenbeen leg.
Catelijn - 03-01-2024 om 13:22
0


Als mijn jurkje eenmaal uit is en ik nog enkel in mijn goudkleurige bikini bij je op schoot zit, begin ik je scheutjes rosé te voeren door dit tussen mijn borsten te gieten. Keer op keer lik je het vocht geduldig van mijn lichaam. Zonder je handen te gebruiken weet je mijn spleetje van het natte bikinibroekje te bevrijden, waarna je me tot het uiterste begint te teasen. Je likt de opnieuw aangevoerde rosé bij mijn kutje weg, plaagt ieder plekje van mijn intieme plekje met je tong, maar negeert mijn clitoris bewust. Je weet me er helemaal gek mee te maken en tart mijn genot tot in het extreme.
Je hebt me in brand gezet met je tong en het vocht en de rosé zijn bij lange na niet meer genoeg om het vuur in mij te doven. Enkel jouw tong op mijn klit kan dit bewerkstelligen, iets waar ik dan ook uiteindelijk herhaaldelijk om smeek. Het volhardend negeren van mijn klit, maakt me bijna wanhopig van verlangen. Zelfs tijdens mijn soms onverwachte hevige gekronkel onder je mond, weet je mijn gezwollen klit behendig te ontwijken. Ik kan niet meer. Ik ben nergens meer toe in staat op deze manier en heb de fles rosé voor de zekerheid maar naast me op de grond gezet.
Puffend en kreunend weet ik nogmaals uit te brengen dat ik wil dat je me laat klaarkomen. Ik smeek het je nogmaals. Of je me nu weer bewust negeert of het op een andere manier van plan bent dan ik denk, weet ik niet. Maar het gaat me nu niet snel genoeg. Ik kan echt niet meer. Ik schraap al mijn krachten en concentratie bijeen en grijp je hoofd met beide handen vast. Ik druk je gezicht op mijn kutje, sla mijn benen om je heen en klem je zo in de door mij gewenste houding. Gulzig zuig je mijn kutje zo veel mogelijk in je mond en je tong zoekt nu vol de confrontatie met mijn gezwollen klitje op. EINDELIJK!!! Als door een wesp gestoken reageer ik gillend en kreunend en voel ik mijn hele lichaam samentrekken. Hevig schokkend en kronkelend kom ik klaar, spuitend, gutsend, sproeiend. Mijn kutgeil spuit zelfs nu nog hoorbaar in je mond. Ik voel je slikken, met dankbaar gekreun mijn sappen proeven en doorslikken. Het druipt langs je gezicht. Kronkelend lig ik nog onder je, en voel de intensiteit van mijn orgasme langzaam afnemen. Met slechts je adem laat je mijn lichaam nog enkele keren flink naschokken en dan neemt ook die spanning eindelijk langzaam af. De greep van mijn benen om je lichaam verslapt langzaam, evenals de druk van mijn handen op je hoofd. Hijgend lig ik uitgeteld voor je en voel mijn lichaam in opperste extase nagloeien. Strelend laat je jouw handen over mijn buik en heupen gaan, hetgeen mij nogmaals een paar keer lichtjes laat schokken van spanning en genot. Volgens mij ben ik voorlopig nergens meer toe in staat. Hier moet ik echt even van bijkomen, want dit was zonder twijfel het beste orgasme dat een man mij met zijn mond ooit heeft laten ervaren.

Vanuit mijn schoot kijk je tevreden naar boven, naar mij. Die blik in je ogen zegt alles en overal in je gezicht glinsteren mijn sappen. Ik wil wel duizend dingen zeggen, je op talloze manieren bedanken voor dit moment, maar ben nog te veel van slag om ook maar een woord over mijn lippen te krijgen.
Je kijkt om je heen, pakt de fles rosé en neemt een slok. Je kruipt omhoog en komt op me liggen. Je voert nu mij wat van de rosé en het heerlijke koele zoetige vocht smeert mijn keel. Ik proef en ruik mezelf, overal in je gezicht. Ongetwijfeld ben ik nu wel weer in staat om wat te zeggen, maar jouw tong in mijn mond weerhoudt me daar van. Bovendien, ik kan mijn lichaam op dit moment net zo goed voor me laten spreken. Ik kreun terwijl we zoenen en manoeuvreer mijn lichaam zo, dat jouw stijve lul via mijn onderbuik en de glooiing van mijn venusheuvel weer recht voor de ingang van mijn grotje komt.
Ik doe mijn benen nog wat wijder en ik voel mijn kutje zich weer wat meer openen. Ik hou je tong gevangen met mijn mond en plant mijn vingertoppen en nagels steviger in je onderrug. Beheerst, maar vol overtuiging, enter je mijn poesje. Met lange halen rijg je mijn spleetje aan je lul en pas als ik je ballen tegen mijn billen voel drukken, je eikel niet dieper mijn grotje kan binnendringen en mijn nog immer gevoelige klit dreigt te bezwijken onder de druk van jouw schaambeen, laat ik je tong met een langgerekte kreun los.
Misschien is het maar goed ook dat de muziek op het strandfeest zo hard staat, want anders hadden de mensen mijn kreun misschien zelfs tot op het strand kunnen horen.
We vrijen heerlijk en gepassioneerd. Je stoten zijn bedreven en vullen me maximaal. Steeds weer verbreken we onze zoen, kijken we diep in elkaars ogen en hervatten onze tongzoen dan weer met nog meer passie. Dit is seks zoals ik het me altijd in het meest ideale geval had voorgesteld: ongedwongen, respectvol, vurig en gepassioneerd en 100% genieten. En nu ik dit bij jou heb mogen ervaren, weet ik ook meteen dat ik onmogelijk ooit nog met minder dan dit genoegen zal kunnen nemen.
Erik - 04-01-2024 om 07:28
0


In het oudste standje van de wereld en misschien wel het meest saaie standje van de kamasutra lig ik op jou. Aan je hele lichaam voel ik dat je tweede orgasme van vandaag nog steeds niet helemaal weg is. Als ik jouw warme grotje tegen mijn eikel voel drukken voel ik een siddering door je lijf trekken. Met rustige en diepe halen drijf ik mijn harder hunkerende paal diep je neukgrotje in. Je nagels in mijn onderrug voelen heerlijk en vertrouwt aan. Nog nooit heb ik een vrouw toegestaan om haar nagels in mijn rug te zetten, maar bij jou windt het mij alleen maar op. Niet dat je ze nu over mijn rug moet gaan trekken, maar je maakt me nog geiler zo met je nagels. Misschien zijn het wel niet eens je nagels maar is het het gevoel van jouw naakte lichaam tegen mijn naakte lichaam. Het voelt zo intens om zo op jou te liggen. In een rustig tempo drijf ik mijn harde paal je kutje in en uit. Neuk ik je op het ritme van de zomerhit van dit jaar die van het strand klinkt. Gesmoord door het tongzoenen kreun je mee in het ritme. Ik voel hoe mijn pik in je drijfnatte kutje gevangen zit, hoe je met je samentrekkende kutspieren mijn pik masseert.
Mijn armen onder je lichaam spannen zich aan, ik druk je nog steviger tegen mij aan. Dit moet eeuwig duren, dit gevoel is zo zalig en intens. Ik voel hoe je je armen en benen om mij heen slaat, je trekt jezelf nog steviger tegen mij aan. Woorden zijn overbodig, met onze lichamen zo dicht tegen elkaar hoeven er geen woorden gezegd te worden.
Afwisselend vurig en rustig drijf ik mijn pik je grotje in, druk ik mijn eikel diep in je tegen je baarmoedermond aan, je opgezwollen klitje heeft het zwaar te verduren. Bij elke stoot voel ik hoe je reageert, je kreunen in mij oor vertellen mij dat je geniet, dat je weer naar een hoogtepunt gaat.
Maar ook ik hou het niet lang meer uit, hoe lang liggen we nu al zo op elkaar? Ik weet het niet, ik ben alle besef van wat dan ook kwijt. Het enige waar ik mij nog bewust van ben is dat jij onder mij ligt Catelijn, dat jouw hijgen nog vaag tot mij doordringt. “spuit mij vol met je geile lul” hoor ik je vaag kreunen. Ik voel hoe je met een vinger door mijn bilspleet streelt. Je masseert mijn kontgaatje. “kom op geile dekhengst van mij, spuit je zaad in mijn geile kutje” kreun je.
Het lijkt wel of jij mij beter aanvoelt dan ik mijzelf op dit moment. Ineens druk je je vingertopje een stukje mijn kont in. Nu ontplof ik in een keer. Ongecontroleerd voel ik hoe mijn pik schokt en mijn ballen samentrekken. Wild en met lange diepe halen stoot ik mijn pik in je. De eerste stralen schieten je kutje in, mijn eikel ramt hardt tegen je baarmoedermond en je klitje kan de harde stoot niet meer aan. Ook jij trekt krom en komt gillend en kronkelend klaar. Wild bewegen onze lichamen, mijn pik schiet uit je kutje. Ik stoot weer in je, je gil is er een van genot en pijn. Mijn pik schiet je kontje in, ik voel hoe strak die om mijn pik sluit. Spuit mijn zaad in je darm. Kreunen, hijgend en genietend van elkaar worden onze bewegingen rustiger. Spuit ik mijn laatste zaad in je kontje, voelen we hoe ons bezwete je natte lichamen over elkaar heen bewegen. We vinden elkaar weer in een innige tongzoen. Ik rol van je af, jij slaat je been over mij heen en dicht in elkaars armen liggen wij zoenend na te genieten. Uit te hijgen van een meer dan intens orgasme.
“Wauw Catelijn, dit heb ik nog nooit mee gemaakt”
Catelijn - 05-01-2024 om 09:05
0


In vermoedelijk het oudste standje ter wereld lig je bovenop me en drijft je heerlijke lul bedreven en met ongebreidelde passie in en uit mijn smachtende grotje. En ja, dit is misschien ook niet het meeste tot de verbeelding sprekende standje van de Kamasutra, maar het is wel degelijk een klassieker. En klassiekers zijn niet zonder reden klassiekers geworden en hebben zich allang bewezen. Net zoals jij je al voor mij hebt bewezen. Van alle standjes is dit misschien ook wel de meest intieme die er ik. Misschien wel juist vanwege zijn eenvoud.
En hoewel jij 90% van het werk doet op dit moment, wordt zelfs die laatste 10% voor mij uiteindelijk vermoeiend. Mijn kutje heeft het zwaar te verduren met jou zware stoten die je op me loslaat. Mijn lichaam begint steeds meer te verkrampen en ik kan haast niet meer, hoe lekker het ook is. “Spuit mij vol met je geile lul”, kreun ik, “kom op geile dekhengst van mij, spuit je zaad in mijn geile kutje”. Ik wil dat je klaarkomt. Niet alleen omdat ik je dat gun of zodat mijn afgepeigerde kutje wat rust kan krijgen, maar zeker ook omdat ik het echt gewoon een heerlijk gevoel vind om je op die manier het verlangen naar mij met mij te voelen delen.

Teder glijden mijn vingers vanaf je rug omlaag, via je onderrug en over je billen. Je huid is drijfnat van alle inspanningen en glijdt soepel onder mijn vingertoppen door. Genietend van jouw stevige stoten, bedenk ik me dan hoe eenvoudig ik zelf in een vergelijkbare situatie kan klaarkomen. Wanneer ik zelf op het randje van komen ben, heb ik soms maar dat hele kleine zetje nodig om ook daadwerkelijk direct klaar te komen. En hoewel dit voor mij bij een man totaal onbekend terrein is, wil ik zeker op dit moment opeens heel graag ontdekken of dit eenzelfde soort effect op jou heeft als dat het doorgaans op mij heeft.
Zonder verder nadenken glijdt mijn hand meer tussen je billen, streelt mijn vingertopje jouw bezwete bilnaad een keer en druk ik mijn nagel en mijn vinger tot het eerste kootje in je anus. Je gromt zwaar en ik voel je lul direct verstijven. Het heeft het gewenste effect, hetzelfde effect als dat dit doorgaans op mij heeft in deze situatie: je komt klaar!
Ik voel hoe je pik ongecontroleerd schokt en hoe je ballen zich bij elke stoot hevig samentrekken tegen mijn kutje. Wild en met lange diepe halen blijf je jouw pik in mijn grotje stoten, onderwijl dankbaar klaarkomend. De eerste stralen schieten mijn kutje in, waarbij je eikel hard tegen mijn baarmoedermond ramt. Je leunt zwaar en genietend op me en mijn klitje lijkt haast wel te bezwijken onder jouw lichaamsgewicht. Ik krom mijn rug en kom gillend en kronkelend klaar onder je. En simultaan orgasme, de ultieme bekroning op ons heerlijke liefdesspel. Wild bewegen onze lichamen op de genotsgolven van ons gezamenlijke hoogtepunt. Jouw pik schiet uit mijn kutje en terwijl je ongecontroleerd blijft komen, stoot je weer terug in mij. Ik slaak een luide gil, van zowel pijn als genot. Je ging er vast niet opzettelijk voor, maar door ons hevige gekronkel miste je pik denk ik het beoogde doel en penetreert mijn kontje. Het was maar goed dat jouw laatste straal sperma recht tussen mijn billen was beland, want anders had mijn kontje daar veel te droog voor geweest. Strakker dan welke hand dan ook, sluit mijn kringspier zich om jouw gladde schacht en bijt zich er in vast. Je spuit jouw zaad in mijn anale tunnel en kreunen, hijgend en genietend van elkaar worden onze bewegingen uiteindelijk rustiger. Verloren in een hevige tongzoen, voel ik je pik nog wat schokken en gutst het laatste zaad zachtjes in mijn kontje. Je rolt je van me af, ik sla mijn been over je heen en dicht in elkaars armen liggen wij zoenend na te genieten. Uitgeput en beiden glimmend van het zweet liggen we uit te hijgen van een meer dan intens orgasme.

Mijn hart knalt bijna uit mijn borstkas en mijn hoofd suist. Mijn ademhaling is snel en oppervlakkig, alsof ik kan moment kan gaan hyperventileren. “Wauw Catelijn, dit heb ik nog nooit mee gemaakt”, stamel je verbaasd, terwijl ook jij nog buiten adem bent. Langzaam probeer ik mijn ademhaling weer onder controle te krijgen, probeer ik de controle over mijn lichaam te heroveren.
Ik deel de woorden die je zei, maar kan geen woord uitbrengen, alsof al mijn zintuigen spontaan overbelast zijn geraakt. Moeizaam draai ik mijn gezicht naar je toe en geef je een dikke, vurige tongzoen. Een zoen die meer zegt dan duizend woorden en alsof je nu ook precies begrijpt wat ik daarmee bedoel, verbreek je langzaam de zoen en streelt me zachtjes door mijn haren. Je gunt me gelukkig de hoognodige rust.

Ik heb dorst. En jij gelukkig ook, want jij bent zo lief om even twee glazen uit de kajuit te halen. Ik kijk je na. Ik voel me gelukkig. Je bent echt een lieve en zeer mooie man. Ik zou hier willen blijven, voor altijd wel. Maar mijn werk staat dat niet toe. Misschien dat ik mijn carrière toch nog maar eens onder de loep moet nemen? Hoelang wil ik dit werk nog blijven doen? Of wat wil eigenlijk nog meer in het leven bereiken?
Veel meer tijd om hier over na te denken krijg ik ook niet, want de lome schommeling in jouw verslapte lid als je terug aan dek komt, slokt als mijn gedachten op. Ik heb altijd weinig erotisch gevonden aan het mannelijk geslachtsorgaan, maar die van jou vind ik toch wel zeer mooi. Zoals ik alles mooi aan jouw vind.

“Dank je. Proost. Op ons”, zeg ik je als je onze glazen hebt gevuld. Wat dat “ons” ook maar precies mag inhouden. Je lacht zo mooi en bijna verlegen. Als de fles uiteindelijk leeg is en ik weer wat op krachten ben gekomen, sta ik op. “Ik wil helemaal niet zwemmen in Bacardi Lemon. Maar in de Middellandse Zee”, lach ik als ik het liedje van Mart Hoogenkramer over het strand hoor schallen. Normaal vind ik zwemmen in zee in het donker eng, omdat ik dan niet kan zien wat er onder me zit. Maar met jou vlak bij me, lijkt zelfs die angst op te lossen. Achteloos duik ik weer overboord en zwem wat heen en weer. Op een jacht als dit heb je toch helemaal geen badkamer nodig als je de Middellandse Zee tot je beschikking hebt?
Opgefrist en ontdaan van alle sporen van de seks van vanavond klim ik weer aan boord en loop terug naar de kuip. Ik nestel me tegen je aan en leg mijn hoofd op je borst terwijl ik naar de prachtige sterrenhemel kijk. Zachtjes beweegt een vinger over je been. Ik vind het gewoon heerlijk om je tegen me aan te voelen en je aan te raken.
Erik - 07-01-2024 om 10:51
0


Loom en na genietend lig ik naar je te kijken als je in zee zwemt. En dat genieten wordt zeker niet minder als je weet terug aan boord klinkt.
Wauw wat ben je toch waanzinnig mooi, je lange haren die deels over je borsten hangen. Wat heb je mooie stevige borsten en dan vooral je harde tepels. Mmmm wat heerlijk om je zo te zien. Als je aan dek staat zet je je benen wat uit elkaar en wring je het water uit je haren. Ik laat mijn ogen verder over je lichaam glijden, je heupen naar je kutje. Zelfs bij het maanlicht kan ik het rechte streepje van je heerlijk kutje zien. Je schaamlippen zijn nog steeds wat opgezwollen.
Ik voel hoe m’n pik weer op je reageert. Helemaal op oorlogssterke kom ik niet, maar ik voel wel dat er bloed naar toe stroomt.
Als je jezelf lekker bij mij genesteld hebt leg ik m’n hand op je rug. Zacht strelend met m’n vingertoppen volg ik je ruggengraat, streel ik je heupen je billen.

Tegelijk voel ik hoe jij heel subtiel een vinger over mijn been laat glijden. Voel ik je rustige ademhaling over mijn buik.
‘Wanneer moet je weer terug zijn, schatje?
‘Ik heb donderdag een gala etentje in Barcelona, heb je tijd en zin om mee te gaan?

Je bromt wat en laat je vinger over m’n stam glijden. Ik voel hoe je krassende nagel m’n pik kietelt. Mijn hand blijft stil op je heup liggen. Je trekt al mijn aandacht naar je spelende en strelende vinger.
Ik sluit mijn ogen, en concentreer me op jou vinger, dit is zo zalig en lekker. Zo vol passie en liefde. Het ene moment mis onze sex wild hard en onstuimig, en dan weer teder en zacht.

Als ik mijn ogen weer open die zie ik dat de maan op de horizon staat. In het oosten zie ik een rode gloed aan de horizon.
Tegelijk dringt het tot me door dat je tussen m’n benen zit. Voel ik hoe je strelende handen over m’n bovenbenen glijden. Voel ik hoe je slanke vingers m’n ballen vastpakken, zich om m’n pik sluiten.
Catelijn - 07-01-2024 om 17:16
0


Knuffelend in elkaar armen en elkaar teder strelend, vraag je me wanneer ik weer terug moet zijn.
“Ik heb donderdag een gala etentje in Barcelona”, zeg ik. “Heb je tijd en zin om mee te gaan?”, vraag ik er meteen achteraan. Dat je nu niet meteen antwoord geeft, ben ik inmiddels wel gewend van je. En het zegt helemaal niets. In elk geval niet of je wel of niet bij me wilt zijn. Want dat je bij me wilt zijn, merk ik iedere seconde dat we wel samen zijn.

Genietend sluit je je ogen, alsof je je helemaal overgeeft aan mijn ene strelende vinger. Jouw hand ligt nog steeds op mijn heup en bil, al voel ik wel dat je strelingen steeds wat minder worden, alsof je langzaam in slaap begint te vallen.
Op zich zou dat niet verrassend zijn, want aan de horizon begint de ochtendschemer zich al weer aan te dienen.
Geen idee hoe lang me nu al zo liggen, maar ik lijkt wel over mijn slaap heen. Vanaf het strand klinkt al enige tijd geen muziek meer. Daar is het feestje waarschijnlijk allang afgelopen.
Volgens mij ben je ook echt even weggeweest, te merken aan de lichte schokjes in je armen en benen. Ik weet het niet, ik kan gewoon uren zo naar je kijken. Mijn strelende vinger en mijn hand bij je kruis heeft de afgelopen tijd, misschien wel een uur lang, jouw penis in meer of mindere mate van opwinding weten te houden. Steeds wanneer ik je lul streelde of wat aan je ballen zat, dan werd je pik weer helemaal hard en zodra mijn vingers dan weer meer naar je liezen gingen, nam de stijfheid weer wat af.

Langzaam gaan je ogen weer open en word je weer wat wakker. Het begint te schemeren en de sterren maken langzaam plaats voor de rode gloed van de opkomende zon. Je kijkt me verward aan, maar dan is daar die blik van herkenning en meteen de gelukzalige blik in je ogen. Ja, ik ben er nog steeds. En jouw lul ligt nog steeds in mijn hand. Ik streel je daar nog steeds, meer nog nu je weer helemaal wakker wordt. Ik neem je zak in mijn hand, alsof ik je ballen even wil wegen. Dan sluiten mijn vingers zich rond jouw stam en begin ik je zachtjes af te trekken.
Dat mijn kutje het niet meer gewend was om zoveel te mogen genieten in zo’n korte tijd, merk ik als ik wat ga verzitten. Het voelt allemaal wat gevoelig, wat niet raar is na onze intensieve manier van samenzijn. Maar het neemt niet weg dat ik jou niet wil laten genieten. Ik wil je juist laten genieten, zelfs nu mijn lichaam even geen seks lijkt te kunnen verdragen. Alsof ik je moet zien te overtuigen met me mee te gaan naar Barcelona, voor een ongetwijfeld leuke tijd.

Ik ga ontspannen tussen je benen zitten en kus je kloppende eikel. Zachtjes beweegt mijn ene hand op en neer, terwijl de andere hand met je ballen speelt. “Ik heb even geen lichamelijke behoefte aan seks, maar ik wil jou zo graag laten genieten. Ik wil je heel graag pijpen en zo en je laten genieten zoals je hopelijk nog nooit van mij hebt genoten”, zucht ik vastbesloten jou tot het uiterste te gaan verwennen en lik met wat stevigere halen aan je vleeslollie.
Erik - 07-01-2024 om 22:34
0


“Ik heb even geen lichamelijke behoefte aan seks, maar ik wil jou zo graag laten genieten. Ik wil je heel graag pijpen en zo en je laten genieten zoals je hopelijk nog nooit van mij hebt genoten”, fluister je zachtjes.
Hoe kan ik dit weigeren? Ik laat me weer achterover zakken en streel je door je haren. Ondanks dat de opkomende zon een mooi kleuren spectrum laat zien heb ik er geen oog voor, en dat is jouw schuld. Ik kan een kreun niet onderdrukken en wil dat ook echt niet, als ik voel hoe je mijn pik steviger vastpakt en je tong er langs laat glijden. Ik sluit mij ogen weer, maar nu zeker niet om in slaap te vallen. Met gesloten ogen wacht ik af wat je doet, voel ik hoe je mijn harde pik met je tong verwent. Ik laat mijn handen naast me vallen en concentreer me op jouw aanrakingen. Het voelt zo intens lekker wat je doet met je vingers en tong.
Vorige weekend vertelde je me nog dat je pijpen niks vindt, maar of ik dat echt moet geloven…
“MMMMMMMM, Catelijn” kreun ik als ik voel hoe je je warme lippen op mijn eikel drukt. Langzaam druk je door, druk je mijn eikel tussen je strak geknepen lippen door. Ik voel hoe je begint te zuigen en allen mijn eikel tussen je lippen. Zachtjes trek je me af en met je andere hand speel je met mijn ballen. Ik kan niet anders dan genieten, kreunend lig ik voor je, met mijn benen wijdt en jij er tussen. Al zou je mijn pik niet verder in je mond nemen, dan nog is dit meer dan zalig en lekker. Alleen al jou zo te voelen, mij aan jou over te geven. Ik voel hoe je mij tergend langzaam naar een hoogtepunt begint te krijgen. Je laat een vinger langs mijn ballen naar beneden glijden, tussen mijn billen. Als vanzelf trek ik mijn benen nog wat verder uit elkaar, en geef zo je zoekende vinger de ruimte. Je voert de druk rond mijn anus op en zonder pardon druk je je vinger bij mij naar binnen. Tegelijk zuig je mijn pik dieper je mond in. We kijken elkaar aan en ik zie hoe je mijn verliefde en geile ogen mij aankijkt. Steeds verder druk je mijn pik je mondje in. Ik voel hoe je mijn prostaat gevonden hebt. Een glimlacht trekt over je gezicht als je mij diep en lang hoort kreunen “MMMMMMM Catelijn, ga door, je maakt me gek”.
Je zegt niks, maar je doet allen maar. De tranen schieten in je ogen als je mijn eikel doordrukt je keel in, je vinger kromt zich en masseert mij prostaat ongenadig. Kokhalzen schiet je omhoog, om direct mijn pik weer diep je mondje en keel in te drukken.
“AAA Catelijn, ik ga komen” kreun ik. Ik voel hoe je je vast zuigt op mijn pik, hoe je mij aftrekt en mijn prostaat blijft verwennen. Met golven voel ik mijn zaad door mij pik schieten. Spuit ik mijn warme zaad diep in je mond. Hijgend en proestend ontvang je het en druipt het met je kwijlen uit je mond. Je laat mijn pik uit je mond schieten en blijft mijn pik aftrekken. De stalen sperma schieten in je gezicht, in je mond. Je blijft door trekken, het voelt zo zalig. Langzaam kom ik tot rust en zie ik dat mijn zaad over je hele gezicht en in je haren zit. Op je knieën zit je tussen mij benen en smeer je mij zaad uit over je gezicht en borsten dan kom je lekker op je liggen en drukt je lippen op die van mij. Ik sla mijn armen om je heen en leg mijn handen op je hoofd. Genietend liggen we te zoen, en proef ik mijzelf.

Hoe lang we zo hebben liggen zoenen en genieten van elkaar weet ik niet. Maar onze lichamen worden inmiddels lekker door de zon verwarmt. “Wat dacht je van een duik in zee en wat eten schat” vraag ik je. Zonder het antwoord af te wachten duik in de middellandse zee in, en volg jij.

Heerlijk dat frisse water, ik zwem naar je toe en geef je een zoen “leuk om samen naar Barcelona te gaan, lijkt me echt gezellig” je glimlacht en als antwoord krijg ik een zoen. “Ben jij er voor in om er een spannend gala van te maken” vraag ik je als ik je tegen mij aantrek.
Catelijn - 08-01-2024 om 09:24
0


Ik geef je de meest uitvoerige pijpbeurt die ik ooit iemand heb gegeven. Afwisselend, diep, soms alleen je ballen likkend en dan weer bijna alles tegelijk. Ik vind het heerlijk om je op deze manier te verwennen, om jou echt helemaal centraal te stellen in dit genot. Ik probeer je zo goed mogelijk te edgen, jouw orgasme keer op keer uit te stellen. Maar dan, als ik je (eigenlijk iets te) deepthroat en daarbij ook niet voor het eerst je prostaat stimuleer, is jouw orgasme niet meer te houden.
Kennelijk heeft het edgen jouw zaadproductie flink aangespoord, want ondanks dat dit niet je eerste orgasme was vandaag, is deze groter en krachtiger dan alle andere. Je purperen kop blijft maar zaad spuwen, in mijn mond, in mijn gezicht, in mijn haren en over mijn keel en borsten. Ik heb nooit geweten dat een man tot zo’n hoeveelheid in staat kon zijn.
Overdonderd van je eigen orgasme val je achterover en kijkt me nog altijd trillend aan. Een geile lach krult om je lippen en die lach krijg je even niet van je gezicht. Je lichaam is geheel verstijfd, niet alleen je lul, en schokt ongecontroleerd. Dit effect heb ik nog nooit zo hevig op een man gehad. Het resultaat overtrof zelfs mijn stoutste verwachtingen.

“Ben jij er voor in om er een spannend gala van te maken”, vraag je me als je me in zee tegen je aantrek. Voor de zoveelste keer moest de Middellandse Zee weer als badkamer voor ons fungeren. “Zeker weten. Kan het ook iets anders zijn dan spannend met jou?”, vraag ik retorisch met een lach en kus je. Ik ben echt stapelgek op je, ik weet het zeker.
“Als we zo gaan slapen, denk je dan dat er nog tijd is om even langs mijn hotel te gaan. Ik wil nog wel even wat spullen ophalen voor als we naar Barcelona gaan. Onder andere mijn galajurk. Die wil ik nu liever dan ooit aantrekken, speciaal voor jou. Of gaat dat allemaal niet lukken als we met de boot naar Barcelona gaan. Hoe lang is dat eigenlijk varen?”, overval ik je met mijn vragen.

“Hm, dat wordt krap. Maar moet wel lukken. Maar dan moeten we wel snel gaan slapen en niet te laat vertrekken vandaag”, zeg je weloverwogen. “Gelukkig dan maar dat jij van krap houdt”, glimlach ik je en geef je nog een kus. Na een ontbijt en een paar uur slapen, liggen we weer even in de haven van Marseille, zodat ik even de taxi naar mijn hotel kan nemen om de nodige spullen op te halen, terwijl jij de boot prepareert voor onze reis naar Barcelona.
Vanaf dag 1 voelde ik me al speciaal bij jou. En dat gevoel is de afgelopen dagen alleen maar sterker geworden. Ons uitje naar Barcelona zal ons denk ik zelfs nog dichter tot elkaar brengen en ik kan niet wachten om op het doorgaans vreselijks saaie gala van het werk, de show te stelen met mijn jurk en deze felbegeerde vrijgezel, voor zover hij inmiddels nog vrijgezel is.
Na enkele dagen varen, lekker eten en de nodige seks, gloort dan eindelijk Barcelona aan de horizon. We zullen dus ruim op tijd zijn. “Als jij nog een pak moet hebben voor het gala, dan moet je het zeggen. Ik denk dat het nu mijn beurt is om jou eens te trakteren. Daarna kunnen we naar het hotel, zit namelijk toch al bij het gala inbegrepen, om ons klaar te maken.
Een taxi brengt ons naar de stad en nadat we voor jou een prachtig pak hebben gekocht, nemen de taxi naar het hotel. Het luxe hotel aan het Ramblas is niet alleen ons onderkomen voor de nacht, het is tevens het decor van het gala.

“Ik ga me vast klaarmaken. En nee, daar heb ik jouw hulp dit keer niet bij nodig lekker ding. Ik wil er echt piekfijn uitzien vanavond en echt de show stelen. Jij geeft me keer op keer het gevoel dat ik de allermooiste ben en het wordt tijd dat de rest nu ook maar eens ziet”, zeg ik als ik me al een paar uur van te voren wil gaan voorbereiden op deze speciale avond. “Als we hier weer terug zijn, ben ik weer helemaal voor jou en mag je doen met me wat je wilt. Maar tot die tijd zal je je moeten inhouden en is het enige vlees dat je mag aanraken datgene dat tijdens het diner wordt geserveerd. En ik wil dan uiteindelijk met alle liefde jouw langverwachte dessert zijn, maar wel pas als we hier weer terug zijn”, zeg ik en kus voordat ik de badkamer in verdwijn.
Erik - 08-01-2024 om 19:25
0


De badkamerdeur valt in het slot en met een klik zie ik dat je het slot er op doet. Je signaal is meer dan duidelijk, NU NIET WELKOM. Ik kan er niet anders dan om glimlachen. Wat een verschrikkelijk lekker wijffie ben jij toch, schiet het door mijn hoofd. Hoe lang kennen wij elkaar nu al? Bijna 1,5 week en het lijkt wel of er nooit iets anders is geweest. Met een glimlach laat ik mijn vingers over het black tie pak glijden. Gala’s is niet helemaal mijn ding, netwerk events prima, maar gala’s… En nu ineens midden in Barcelona met een vrouw die ik nog maar 1,5 week ken, wie heeft dat verzonnen?

Voorlopig ben jij in de badkamer bezig en heb je mijn hulp niet nodig, sterker nog die is niet gewenst. Met een grijns loop ik de stad in. Ik kan het me ook wel voorstellen dat je mijn hulp ff niet wil. Ik heb je verliefdheid in je ogen gezien voordat je de badkamer in verdween. In gedachten vliegt de week met jou aan mij voorbij. Je hebt mij dingen laten zien en meemaken die ik nog niet eerder had meegemaakt, of wisten dat ze konden in een relatie. Na mijn laatste relatie is het vrijgezelle leven mij prima bevallen, geen gezeur en gezeik aan mijn kop. Misschien nog is een one-night stand als het zo gebeuren, maar meer niet. Over dat laatste begin ik mij niet meer zo zeker te voelen. Ik kijk er enorm naar uit om vanavond met jou naar een gala te gaan waar ik niemand ken. Niet dat ik daar een probleem mee heb. Maar met zo’n mooie vrouw op stap…

Ik zie een sexshop en zonder er over na te denken stap ik naar binnen, kijk even rond en vindt wat ik spontaal zocht. In mijn hoofd begint een plannetje zich te vormen als ik na een biertje terug loop naar het hotel. Je hebt me een appje gestuurd dat ik terug mag komen. Als ik de kamer binnen kom ben in het zit gedeeld. “He lekkerding, ga maar gelijk douchen en pas daarna mag je naar me toekomen” hoor ik je roepen. Op bed zie ik hoe je al mijn spullen met zorg klaar gelegd hebt en ik verdwijn snel de douch in.

Als ik naakt uit de douch stap sta je midden in de kamer. Mijn adem stokt even in mijn keel, “wauw Catelijn” is het enige wat ik uit kan brengen. Ik voel het bloed direct naar mijn pik stromen, “Wauw wat bij jij mooi”. Je staat voor me in een oogverblindende galajurk die heel geraffineerd om je lichaam sluit. Je borsten komen er zo waanzinnig mooi in uit, niet ordinair maar subtiel en spannend. Soepel draai je een rondje op je pumps en laat je je haren wapperen in de windvlaag die door de kamer waait. Met je make-up en sieraden heb je het plaatje compleet gemaakt. “Wauw Catelijn, als je naakt bent kijk ik al graag naar je. Net als alle kleding varianten die je de afgelopen dagen aan hebt gehad (wat niet veel meer was dan een bikini hempje en jurkje). Maar dit is wel heel mooi”. Ik doe een stap naar je toe, maar je weert mij af. ‘UH UH, afblijven’ zeg je snel met een grijns en geeft plagende een tikje tegen mijn harde lul. “MMM, je bent gemeen” kreun ik, “Kleedje nu maar snel aan, we moeten zo weg”.

Vol trots en glimmend lopen we naast elkaar naar onze tafel. Er lopen veel mooie vrouwen rond, dat kan ik niet ontkennen, maar ik voel mij naast jou wel heel erg gelukkig, blij en trots. Je hebt mij al een paar keer voorgesteld als je partner, en iedere keer voelde ik een warme tinteling door mijn lijf trekken, voelde ik hoe mijn pik reageerde. Het gesprek aan tafel met de andere gasten is gezellig en ontspannen. Na het voorgerecht laat ik mijn hand in de binnenzak van mijn pak glijden. Als ik mijn hand op je schoot leg en open zie ik je even slikken en rood worden. Geschrokken leg je je handen over mijn hand, ik voel hoe je het trileitje uit mijn hand pakt. “Moet dit echt”, vraag je. Maar in je ogen zie ik dat het geen vraag is, zie ik de opwinding. Je schuif je stoel iets aan en legt een been over mijn been. Ik zie hoe je je bekken een beetje kantelt.
Als onze tafelheer voorstelt dat de heren 2 plekje doorschuiven aan tafel laat je je been van mijn been afglijden en ga je met een heimelijke glimlach weer recht zitten. Ik zie de spanning in je ogen van wat er gaat gebeuren.


Catelijn - 10-01-2024 om 17:09
+1


Al ruim anderhalve week geef jij me zo’n ongekend speciaal gevoel, maar zeker nu ik aan jouw arm de eetzaal van het galadiner binnenloop, lijkt alles opeens op z’n plek te vallen. Alles sluit zo naadloos perfect op elkaar aan, en dan heb ik het niet eens over mijn fluwelen zwarte jurk met laaguitgesneden rug en hooguitgesneden split of jouw getailleerde pak.
Momenteel voel ik me alsof ik met prince charming de eetzaal binnen loop, alsof ik degene ben die tijdens het tv programma de meest felbegeerde vrijgezel aan de haak had weten te slaan. En het lijkt je zelfs met trots te vullen wanneer ik je aan mijn collega’s of andere gasten voorstel als mijn partner, de man die de drijvende kracht achter mijn werk vormt.
Na het voorgerecht laat jij je hand op mijn schoot en als je die opent zie ik tot mijn verbazing dat je een trileitje vasthebt. Ik slik even en bloos hevig als ik het trileitje uit je hand pak. Hoewel ik nog nooit een dergelijk speeltje heb gebruikt, ken ik het bestaan ervan wel. Ik ben nu eenmaal geen vaste klant van de Easytoys, al heb ik wel slechts twee speeltjes. Een tarzan en een dolfijntje. Beide zijn heerlijk en met de nodige stimulerende effecten, maar beide speeltjes vereisen ook ouderwetse handbediening. “Moet dit echt?”, vraag ik je met een stem die even wat overslaat van spanning en opwinding. Mijn vraag behoeft helemaal geen antwoord, want anders had je dit niet gekocht en uitgerekend op dit moment aan me laten zien. Ik schuif mijn stoel iets aan en leg een been over jouw been. Ik kantel mijn bekken een beetje, stroop mijn jurk onopvallend iets op en brengt het trileitje op z’n plek, terwijl ik met een stalen gezicht met mijn overbuurman aan tafel zit te praten.
Wanneer onze tafelheer voorstelt dat de heren 2 plekjes doorschuiven aan tafel, haal ik snel mijn been van jouw been, doe mijn jurk weer netjes en ga weer recht zitten. De ondeugende glimlach op mijn gezicht spreekt boekdelen.

Met grote verschrikte ogen kijk ik even naar je als jij je mobiel onopvallend onder de tafel tevoorschijn hebt gehaald. Zo onopvallend mogelijk schud ik verschrikt niet, maar je lacht even gemeen. Heel even bedien je met de app mijn trileitje. Kortstondig laat je het speeltje tot leven komen onder mijn ondergoed, net genoeg om me te laten weten dat het speeltje daar zit en dat ‘ie actief is of dat op ieder door jouw gewenst moment kan worden gemaakt. Ik bijt op mijn lip om de rest van de gasten aan tafel vooral maar niets te laten merken, maar dan schakel je het eitje gelukkig weer uit. Ik bloos hevig en kijk je opgewonden aan. Regelmatig activeer jij het eitje onder het eten, steeds lang genoeg om mijn zintuigen aan te spreken, maar te kort om verloren te gaan in de zachte prikkels die het speeltje uitzendt.
Naarmate het diner vordert, begin je ook duidelijker mijn grenzen te verkennen door het eitje zo nu en dan op een wat hoger standje in te schakelen. Dat dit me meer en meer moeite kost om nog beschaafd aan tafel te blijven zitten, lijkt jij alleen maar leuk te vinden. Maar ik hou me groot en heb nog steeds de indruk dat niemand anders dan jij en ik doorhebben wat er precies met me aan de hand is.

“Daar geniet je van hè, een vrouw zich zo afhankelijk van je te voelen?”, fluister ik als we na afloop van het diner onze verplichte opwachting moeten waarmaken op de geïmproviseerde dansvloer. “En jij zeker niet?”, lach je terug en schakelt voor “straf” het trileitje even in een nog hoger standje in. Kortstondig trekt er een hevige schok door mijn lichaam. Als je me op dat moment niet had vastgehouden om de dans aan te vangen, had ik denk ik spartelend op de grond gevallen. “Toe, maak me er helemaal gek mee dan”, daag ik je uit na afloop van de verplichte dans.
Zodra je ‘m om de tot dan toe hoogste stand inschakelt, tril ik zelf zo hevig, dat ik mijn champagne spontaan begin te morsen en even houvast aan een stoelleuning moet zoeken om niet om te vallen. “Gaat het Cat?”, vraagt een van mijn collega’s geschrokken als ze mijn spastische beweging ziet. Snel schakel jij het trileitje weer uit, zodat ik even kan antwoorden. “Ja, hoor het gaat wel. Uitstekend zelfs”, zeg ik met een zo normaal mogelijke stem, “nieuwe hakken hè, je kent het wel”. “Weet je het zeker?”, vraagt ze bezorgd. Ik denk dat ze bang is dat ik al teveel heb gedronken. Nu moet ik natuurlijk wel eerlijk bekennen dat ik ook echt wel dronken ben inmiddels, maar niet van de drank, maar van wat jij met je telefoon doet…

Ik probeer me zo goed en zo normaal mogelijk te gedragen, maar jij maakt het me moeilijk. Zelfs als ik met gasten sta te praten, schakel jij zo nu en dan het trileitje even in om me te pesten. En ik moet echt alles op alles zetten om maar niets te laten blijken.
“Lekker?”, vraag je me in het voorbij lopen. Ik weet dat het niet op de drankjes en de hapjes slaan, maar op het gevoel dat ik al het grootste deel van de avond in meer of minder mate door jouw toedoen ervaar. “Je moest eens weten”, fluister ik met hese stem terug en ik heb het trilei allang niet meer nodig om gewonden te zijn en te blijven. “Nog een half uurtje of zo, dan is het voorbij en kunnen we naar boven. En dan zul je mijn ware huidige ik ervaren”, knipoog ik veelbelovend naar je.
Zelfs tijdens het afsluitende gesprek kan je het niet nalaten om me met het speeltje te plagen. “Geil?”, vraag je me als we afscheid hebben genomen en we ons langzaam aan naar de lift begeven. “Als een pakje roomboter in de woestijn”, zucht ik zachtjes. Het uren lang afwisselen van het sluimerende en oplaaiende gevoel in mijn kruis, heeft er inmiddels voor gezorgd dat ik in alle staten ben. En over de status van mijn string wil ik al helemaal niet nadenken. Waarschijnlijk kan ik die inmiddels wel uitwringen van de opwinding.
In de lift pak je weer je telefoon. Je activeert opnieuw de app en ik hou je niet tegen. “Meer”, is het enige dat ik tegen je zucht als ik je het niveau zie opvoeren. “Put it tot he max”, lach ik uitdagend als de liftdeuren op onze verdieping open gaan. Na slechts enkele stappen over de gang, zak ik schokkend door mijn benen. De hoogste stand is te veel en voorkomt dat ik nog normaal kan lopen. Zelfs strompelen gaat nu niet. Mijn benen kunnen me niet langer dragen en in een soort epileptische aanval stort ik op de grond. “Laat aan, verdomme”, hijg ik geil als ik je tussen mijn trillende oogleden je mobiel zie pakken. “Niet komen Cat. Verdomme Cat, nu niet komen”, is het enige wat ik denk als ik me moeizaam en met mijn laatste krachten kruipend en stuiptrekkend richting onze hotelkamer beweeg. Zonder het speeltje uit te zetten, ondersteun je me naar binnen en gooit de deur met een bons achter je dicht. Ik kan niet meer. Ik wil alleen nog maar heel vaak en heel hard klaarkomen, samen met jou.
Verlangend grijp ik de onderkant van mijn galajurk vast en sjor deze zo ver mogelijk omhoog, terwijl ik me stuiptrekkend in de stoel laat vallen. De boodschap is duidelijk.
Erik - 11-01-2024 om 10:04
+1


Als ik je tegen de vlakte zie gaan schrik ik ‘Kut, nu ben ik te ver gegaan’ schiet het door mijn hoofd. “LAAT AAN, VERDOMME”, hijg je geil met een snauw tegen me.
Zo ken ik je nog niet, we hebben al veel geile dingen gedaan samen, maar hier laat je een kant van jezelf zien die ik nog niet eerder zag. Ik weet niet hoe snel ik je moet helpen om onze hotelkamer op te komen. Terwijl jij stuiptrekkend van geilheid je galajurk omhoog sjort en op de stoel valt, bevrijd ik mijn staalharde paal uit mijn broek. Ik gun mijzelf niet eens de tijd om mij verder uit te kleden, mijn telefoon zit ergens in mijn pak. Schokkend en kreunend trek jij je benen verder uit elkaar. Het eitje trilt nog steeds diep in je geile schokkende lichaam als ik mijn eikel tegen je zeiknatte kutje zet. Wild stoot ik mijn paal bij je naar binnen. Gillend en kreunend ontvang je mijn pik in je lijf, “JAAA NEUK ME” kan je nog net uitbrengen voordat je overgaat in een lang gerekte gil en kreunen. Spastische schokkende lig je onderuit gezakt in de stoel, voel je hoe ik hard en diep mijn pik in je klaarkomende lichaam blijf stoten. Maar ook bij mij wordt het gelijk te veel als ik je warme samentrekkende kut rond mijn pik voel.
Ik heb jou de hele avond tot het uiterste gedreven, je steeds verder naar het randje van klaarkomen gebracht. Je net niet in moeilijkheden gebracht als je in gesprek was. Ik heb de toenemende opwinding in je hele lichaam gezien. Maar jij hebt hetzelfde bij mij gedaan. Nee, niet met een speeltje, maar met je ogen, met je glimlach, je tong die langs je lippen likte, je stijve tepels. Maar ook hoe je heel vaak je de hooguitgesneden split van je fluwelen zwarte jurk liet open vallen. Hoe je mij je been liet zien, met je pump aan je voet. Hoe je soms subtiel je hand over je been liet glijden en je jurk iets optrok tot je heup. Een keer was je zelfs zo brutaal dat je je rok zo hoog optilde dat je mij je string liet zien.
Je hebt er voor gezorgd dat mijn pik bijna uit elkaar barst, ik ben dolblij dat je ervan af bent gebleven vanavond. Ik had onherroepelijk ter plekke klaar gekomen als je mij pik aangeraakt zou hebben. En nu voel ik hoe je strakke drijfnatte kutje zich snel om mijn harde lul sluit. Lig je schokkend en gillend klaar te komen onder mij. Meer heb ik niet nodig, als in een waas drijf ik mijn pik dieper in je, voel ik hoe alles in mijn lichaam ontploft, hoe mijn zaad zich een weg baant door mijn pik je geile kutje in. Als wilde neuken we, het trillende ei in je kutje zorgt voor een ongekende sensatie in mijn pik en ballen. Straal na straal schiet je lichaam in, er lijkt geen eind aan ons orgasme te komen. Alle opgebouwde spanning van vanavond consenteert zich rond onze meest intieme plekjes.
Langzaam neemt de intensiviteit van ons neuken af, zakken onze orgasmes wat af, komen we weer een beetje op aarde. We kijken elkaar aan, en schieten in de lach. “het is maar goed dat je collega’s ons zo niet zien” zeg ik als tot ons doordringt hoe we er bij hangen.
Je duwt mij van je af. De eerste spanning mag er dan wel af zijn, maar dat neemt niet weg dat de honger naar elkaar afgenomen is. Sterker nog die lijkt alleen maar toe te nemen. Vliegensvlug vliegen mijn kleren door de kamer, jouw mooie jurk valt ergens op de grond. Binnen een paar tellen zijn we naakt en duik je op je knieën op bed. Het enige wat jij nog aan hebt zijn je pumps, je kijkt me met geile doorlopende ogen aan. “Dit vind jij geil he”, het is geen vraag, maar een constatering, die ik beantwoord door mijn handen op je heupen te leggen. Vlug trek je het eitje uit je kut en stoot ik mijn pik weer in je. “Neuk me, geile beer” kreun je “gebruik mijn geile kut, Ik ben helemaal van jou” kreun je als ik je ongenadig begin te neuken. Door mijn wilde stoten val je plat op bed en val ik op je. Je draait je bekken zo dat ik je nog steeds goed kan blijven penetreren. Ik klem mijn armen om je heen en druk mijzelf meer tegen je aan. Hijgend lig ik op je en stoot mijn pik in je. Ik voel hoe je trilling weer toeneemt in je lijf. Hoewel we dit standje nog niet eerder gedaan hebben, weet ik inmiddels maar al te goed wanneer jij klaar begint te komen. “geil sletje, van mij” kreun ik in je oor, “laat je gaan, kom lekker klaar, je hebt mij de hele avond op zitten geilen”. Het enige wat je kan uitbrengen is kreunen en hijgen. Mijn eikel martelt je G-spot onophoudelijk. Je zweept mij alleen maar meer op, terwijl je klaar komt. Ik richt me op zodat ik je nog beter en dieper kan neuken. Schokkende, hijgend en gillend kom je weer klaar. Ook ik voel dat ik weer ga komen, dit heb ik nog nooit mee gemaakt zo kort achter elkaar klaarkomen.
Langzaam zakt je orgasme weg, kom je wat tot rust. Slap lig je even onder mij bij te komen, hoor ik hoe je ademhaling tot rust komt. Ik glij van je af en kom naast je liggen. Wauw wat een mooi uitzicht als je zo ligt. Ik heb je al weet ik hoe vaak de laatste 1,5 week zo op je buik zien liggen, je benen iets uit elkaar. Maar het blijft mij opwinden en fascineren, en met je pumps nog steeds aan… “wauw Catelijn, wat zie jij er geil uit zo, wat ben jij een heerlijke geile vrouw”, fluister ik. Je komt om hoog en drukt je lippen tegen die van mij, woorden zijn niet nodig.

Loom sta ik op en pak wat te drinken voor ons. Zwijgend doe je een paar stappen naar me toe. Doordat je pumps aan hebt zijn we even lang en kijken we elkaar recht aan. Ik verdrink zoals zo vaak in je ogen, zo heerlijk is dit. Met je hand in mijn nek trek je mijn hoofd naar je toe. Je zet je tanden in mijn lip en trekt er zachtjes aan. Tegelijk voel ik hoe je borsten en stijve tepels mijn borst raken, voel ik hoe je vingers en hand zich om mijn ballen sluiten. “En jij dacht dat je jij mij ongestraft zo een hele avond kan opgeilen, rot jong”, fluister je hees en kijkt me strak met een geile blik in je ogen aan.
Catelijn - 11-01-2024 om 17:37
+1


Twee keer achter elkaar hebben we waanzinnige seks, wat het eigenlijk tot één zeer lange beurt maakt met twee hoogtepunten. De eerste keer was gewoon met het trileitje nog vibrerend in mijn grotje, wat jouw ook een lekker gevoel in je lul gaf. De tweede keer was het zonder, nadat je ‘m uit mijn spleetje had gehaald. Maar de seks was er beslist niet minder om geworden. Dit was ongetwijfeld onze meest wilde seks uit onze nog prille relatie.

Je staat op en schenkt ons wat te drinken in. Volledig naakt sta ik dan voor je en doordat ik alleen nog mijn pumps aan heb, ben ik nu wat langer en kijken we elkaar recht in de ogen aan. Ik druk me tegen je aan en laat je mijn hete naakte lichaam tegen je lichaam voelen. Ik zet mijn tanden zachtjes in je onderlip en trek er zachtjes aan. Tegelijk sluiten mijn vingers en hand zich om jouw ballen. “En jij dacht dat je jij mij ongestraft zo een hele avond kan opgeilen, rot jong”, fluister ik hees en kijk je strak aan met een geile blik in mijn ogen.

Je lul is hard als staal, alsof je Viagra hebt ingenomen, ook al weet ik dat het niet zo is. Je lul klopt kleverig in mijn hand van onze sappen als ik ‘m streel. “Ik weet niet wat jij nu allemaal van plan bent Catelijn”, stamel je gespannen van verlangen, “maar wat je ook doet, hou je pumps aan. Dat staat je zooooo sexy”. Ik moet er wel om lachen en kan je eerlijkheid zeker wel waarderen. Mannen en hun fantasieën, hahaha…

Ik laat je lip los met mijn tanden en zoen omlaag. Ik kus je borstkas en lik rond je tepels. In voorovergebogen houding ga ik verder omlaag, totdat ik voor je hurk. Kloppend van verlangen staat je pik nog altijd stijf omhoog en glanst en geur geil van de seks die we hebben gehad.
Zonder ook maar een moment van twijfel neem ik je lul in mijn mond en proef onze seks daar. Ik proef ons en zeker de combinatie van onze sappen bevalt me wel. Ik pijp je steeds wat dieper, wil dat ding van je met huid en haar verslinden. Dat laatste zal niet gaan, aangezien jij je voorafgaand aan het gala volledig had geschoren. Maar bij wijze van spreken dan maar.
Je speelt met mijn haren en je wilt dingen forceren, maar durft niet goed. Teveel respect voor mij, denk ik. “Erik lieve schat, laat je eens helemaal gaan. Doe het met me zoals jij wilt”, kreun ik verlangend, wat ik wil wel ontdekken hoe ver jij daar in zou gaan. Normaal ben ik niet zo, maar nu, onder deze omstandigheden, raad ik je vooral aan die kans met beide handen aan te grijpen.
Ik zet mijn woorden kracht bij door meteen je beide ballen even stevig in mijn mond te nemen, terwijl mijn hand je tussen je billen streelt. Dan druk ik het nog altijd vibrerende eitje met mijn andere hand tegen je ballen, terwijl mijn warme lippen zich weer om je lul sluiten. Je kreunt zwaar en met een trillende stem, alsof de vibraties van het eitje door je hele lichaam in je stem resoneren. Je grijpt mijn hoofd en haren met beide handen stevig vast en meteen kijk ik omhoog en vinden mijn verlangende ogen die geile en vooral gretige blik in jouw ogen.
Erik - 12-01-2024 om 12:59
+1


“Erik lieve schat, laat je eens helemaal gaan. Doe het met me zoals jij wilt”, terwijl ik in je verlangende ogen kijk, echoën deze worden na in mijn hoofd. Wil je dit echt, vraag ik me af, of laat je je in je geilheid meeslepen en krijg je morgen spijt en zie ik je nooit meer. Ik schrik van mijn eigen gedachten bij dat laatste. Ik geloof dat ik jou niet meer kwijt wil.
Ik zie je verlangende ogen, blijkbaar reageer ik te traag naar je zin, want je knijpt even wat steviger in mijn ballen. De trilling van het eitje geeft een schik reactie in mijn lichaam en ik kreun zwaar. Ik buk voor over en trek je aan je haren wat naar achter. Je knikt langzaam en in je ogen zie ik dat je het meent. “Rood is stoppen”, fluister je zacht net voordat onze lippen elkaar raken. “Ik ben je sletje” kan je nog net hees uitbrengen voordat ik mijn eikel tegen je lippen zet. Als vanzelf open je je mond en duw ik mijn pik naar binnen. Met beide handen heb ik je hoofd en haren beet als ik langzaam door duw. We blijven elkaar aankijken en ik zie dat je het wat moeilijk krijgt. Je nagels drukken in mijn bil en met je andere hand voel ik hoe je in mijn ballen knijpt. Even laat ik je was los, geef je ruimte om op adem te komen. Je hapt naar adem en ik duw weer door. Zo neuk ik je even in je mond, proestend en kwijlend zit je op je knieën voor mij, heb je je beide handen inmiddels op mijn billen geklemd. Op de een of andere manier geeft je reactie bij de bevestiging dat het echt goed is, dat je echt verder wilt gaan. Onbewust pak ik je steviger vast bij je haren, voorzichtig druk ik door en voel hoe mijn eikel meer weerstand ondervindt als ik tegen je keel aan zit. Proestend en gorgelend spartel je even, dan schiet mijn pik je keel in. Ik zie hoe mijn hele pik tot mijn ballen in je mond en keel zitten. Je drukt even terug, en hapt naar adem, maar ik geef je niet de gelegenheid om op adem te komen. Deze hele setting windt mij zo enorm op dat ik mijn paal weer helemaal in je mond druk. Ik voel de slikkende druk van je keel rond mijn eikel, je nagels die zich vast bijten in mijn billen. Fuck Catelijn, je maakt me helemaal gek, je laat me dingen doen die ik nog nooit eerder gedaan heb. Ook nooit de gelegenheid voor kreeg. Rustig maar wel heel intens neuk ik je in je keel, laat jij je in je keel neuken. Het is een spel waarbij ik jou stuur maar jij ook terug drukt als het even nodig is.
Hoe kan jij Rood zeggen als ik mijn pik zo diep in je mond en keel heb geduwd. Als ik mij dat besef vraag ik mij verschikt af of ik mij niet te veel laat meeslepen in mijn eigen geilheid. Ik trek mijn pik uit je mond en buk voor over “Gaat het lieve schat?” je knikt alleen maar naar ademhappen “ik wil je niet misbruiken”. “dat doe jij niet, lieveling” kreun je stotterend.

Als of je niks weegt til ik je op en draag je naar het grote kingsize bed. Je laat je er languit op vallen en ik trek je naar de rand van het bed. Je hoofd hangt over de rand en ik kniel bij je neer. Je haren hangen naar de grond en ik zoen je keel naar je mond. Ik voel je handen door mijn korte haar strelen, en we zoen even lekker met elkaar. “dit is heerlijk Erik” fluister je zachtjes, “ik wil dit echt”. Ik sta weer op en bekijk je zoals je er bij ligt. Ik blijf zo enorm gefascineerd door je mooie lichaam. Ik kan zo eindeloos naar je blijven kijken. Schaamteloos lig je op bed, je benen uit elkaar. Met beide handen pak ik je borsten en rol je tepels tussen mijn vingers. Als ik in je tepels knijp kreun je hard, ik knijp nog is, harder nu “AUW” gil je. Auw is geen Rood, dus ik knijp nog een keer. ”Auw”, dan druk ik ook mijn eikel weer tegen je lippen. Je kan nu echt geen kant op met je hoofd en je handen klemmen om mijn heupen. Rustig druk ik door, je laat me gaan, mijn eikel dringt je keel in. Ik zie hoe mijn eikel dieper je keel in glijdt. Voorzichtig neuk ik je zo, en geef je ruimte om te ademen. Hoe lang ze zo bezig zin weet ik niet, maar je geeft aan even een paar tellen rust nodig te hebben. Ik kan het me goed voorstellen, en geef je wat te drinken. Je nestelt je lekker tegen mij aan en legt je hoofd op mijn borst.
Je handen strelen over mijn lijf en ik voel de tederheid in je vingers. “Dit is zo lekker” fluister je “bij jou zijn”. Ik knik en streel door je haren. Dan valt mijn oog op de badjassen. “MMMM” brom ik en sta op. Loom kijk je me aan als ik terug om met de centuren van de badjassen. Als ik de centuur om je enkel vast maak dingt het tot je door wat er gaat gebeuren. Goedkeurend kreun je en laat je je op je rug vallen. Binnen een paar tellen heb ik je vastgebonden op bed, je benen uit elkaar en je armen bij elkaar, zo lig je dwars op het bed. Ik kom boven op je zitten, en druk mijn pik tussen je borsten. Geil en uitdagend kijk je me aan, tuut je je lippen tot een zoen en lik je je lippen. Ik druk je borsten om je mijn pik en maak neukbewegingen. Als snel neem ik je tepels tussen mijn vingers en knijp er in, steeds iets harder. Voorzichtig kijk ik hoe ver ik kan gaan. Naar mate ik verder ga, laat je luidruchtigere merken dat het soms pijn doet. Ik zie dat je het steeds moeilijker krijgt en dat je je adem soms in houdt om niet te gillen. “Gaat het nog, schatje?” met moeite kreun je “Jaaaa”. Ik merk dat je tegen Rood aan zit maar het niet wil zeggen. Daarom laat ik je borsten en tepels even met rust en steel ze even zachtjes.

Ik ga naast je op bed zitten en laat mijn handen over je lichaam naar je venusheuvel glijden. Je schaamlippen zijn diep rood en mooi opgezwollen. Ik kan het niet nalaten om mijn lippen op je schaamlippen te drukken en op te sabbelen. MMMMM wat smaak je lekker, ik kan geen genoeg krijgen van je kutsappen, zo lekker smaak je. Ik draai je over je heen en voel hoe je met je mond mijn pik pakt, eventjes bijt je in mijn eikel. Mijn handen schuiven onder je benen door naar je kutje. Ik pak je lipjes beet en trek je kutje open, met lange halen begin ik je te likken. Als ik merkt dat je begint te trillen en bijna klaarkomt stop ik met likken. Even raak ik je niet aan met mijn tong, maar dan geeft ik een paar krachtige likken en voel je weer trillen. Zo plaag ik je een poosje tot dat je begint te smeken om te mogen komen. Ik draai me van je af en kom naast je zitten, met een grijns kijk ik je aan als ik 2 vingers je drijfnatte poesje in drijf. Je G-spot heb ik snel gevonden, net als het eitje wat ergens op bed ligt. Als mijn aandacht is nu op je kutje gericht, inwendig masseer ik je G-spot en uitwendig laat ik het eitje langs je lipjes trillen, je clit bewust mijdend. Aan je ademhaling merk ik dat je weer begint te komen, maar ook nu stop ik weer, laat ik je opkomend orgasme even weg zakken. Keer op keer laat ik je net niet klaarkomen. Voer ik de spanning in je op, door het eitje weer in je neukgrotje te duwen. Mijn telefoon ligt ergens in de kamer dus ik kan de intense trilfrequente niet aanpassen. Ik zie aan je dat je strak staat van de spanning, dat je hele lichaam schreeuwt om klaar te mogen komen. Als ik mijn vingers weer uit je kutje trekt smeek je schreeuwend “PLEEEEEASE LAAT ME KOMEN, MAAK ME KLAAR”. Ik knijp weer een keer in je tepels en je smeken wordt gevolgd door een langgerekte kreet.
Ik laat mijn handen over je buik glijden naar je kutje. Je kutje staat wijdt open en je clitje ligt als een knikker zo hard en groot tussen je lipjes. Ik neem je clitje tussen vingers en duw weer 2 vingers bij je naar binnen. Met mijn tong geeft ik een likje over je clitje. Met het puntje van mijn tong speel ik met je harde knopje. Schokkend en gillen lig je op bed te stuiteren terwijl je klaarkomt. Ik blijf je masseren en likken terwijl je in een bijna eindeloos orgasme belandt. Je hele lichaam komt klaar, elke spier in je lijf trekt in je. Je gillen verstomt maar je orgasme en stuiptrekken nog niet. langzaam heel langzaam voel ik dat je tot rust komt.
Strelend laat ik mijn handen over je lijf glijden. Voel hoe je hart als een wilde tekeer gaat. Met dichte ogen lig je op bed, soms strekt er nog een stuip door je heen. Je handen en benen heb ik al losgemaakt als je weer wat op aarde land.
“ik ben kapot” fluister je moet moeite en slaat je armen om mijn nek.
Catelijn - 13-01-2024 om 17:33
0


Je laat meer van jezelf zien dat ik op voorhand had verwacht en ik word als snel onderworpen aan de seksuele grillen van een bijzonder dominante man. Deze kant van jou kende ik nog niet, maar ik ben blij dat ik er om heb gevraagd en dat je me deze kant laat zien. Mijn hoop dat jij je eens echt volledig zou laten gaan, komt dan ook ruimschoots uit en je wordt met de minuut geiler en dominanter. Nu jij je eenmaal steeds beter durft te laten gaan, lijk je ook echt mijn grenzen op te zoeken. Meer dan eens ligt het afgesproken stop woord op het puntje van mijn tong, maar ik weiger het vooralsnog uit te spreken. We verkennen elkaars grenzen, pushing boundaries, zonder het respect naar elkaar te verliezen.
Als een echte succesvolle zakenman, die zijn drukke agenda even ontvlucht door kinky seksspelletjes met een mooie vrouw te spelen, zo neuk je me. En ik leen me daar voor, want ik vind deze onverwachte kant van je geweldig om te mogen ervaren. Andere mannen probeerden het ook wel eens, mij te domineren in bed, maar dat liet ik nooit toe. Maar met jou komt het, zoals bijna alles tussen ons, vanzelf.

Soms lijkt je zelfs even bezorgd te zijn of je niet te ver gaat, maar steeds weer laat ik blijken dat dit niet het geval is en dat ik dit net zo graag wil als jij.
Nooit eerder heb ik zo wild en diep en tegelijk met zoveel plezier een man gepijpt. En zelfs als je me weet vast te binden op bed, is er geen moment van twijfel te bespeuren bij mij. Nooit eerder heb ik zo blindelings op een man vertrouwd, maar je bewijst keer op keer dat vertrouwen niet te beschamen. Nooit eerder ook heb ik zo lang een lul in mijn mond gehad. Voor mijn gevoel heb ik je alleen nu al meer gepijpt dan mijn vorige vriend in onze hele relatie. Alles wat je ooit had willen doen met een onderdanige vrouw, lijk je nu wel te willen doen. En te doen. Voor de zoveelste keer slik ik ons stop-woord in.

Maar dan kan ik niet meer en stort ik volledig in. Jij hebt gewonnen. Je hebt me overklast. Het genot dat je me nu geeft door mijn kletsnatte kutje zo uitvoerig en lekker te verwennen met zowel je vingers als je mond, maakt dat ik schreeuw om mijn orgasme. Mijn smeekbede wordt gehoord en je werkt me naar mijn hoogtepunt. Alsof ik met mijn kut langs schrikdraad sta te schuren, zo heftig voelen de schokken door mijn hele lichaam. Dit is onbetwist mijn heftigste en langste orgasme ooit en met je aanrakingen weet je het alleen maar langer te rekken.
Drijfnat van het zweet en buitenadem lig ik bed uit te hijgen. Mijn hart lijkt haast wel uit mijn borst te exploderen, zo hevig gaat het tekeer.
“Ik ben kapot”, fluister ik moeizaam en slaat mijn armen om je nek. Ik zoen en proef je natte gezicht. Het smaakt naar mij en een warm gevoel gloeit door mijn soms nog naschokkende en stuiptrekkende lichaam. “Je maakt me zo gelukkig Erik”, fluister ik afgemat, “sorry”. “Sorry? Waarvoor. Ik wil dat je gelukkig bent lieve Catelijn”, zucht je fluisterend terug. “Nee lieverd, niet daarvoor. Jij bent nog niet gekomen en ik wel. En ik kan niet meer”, zeg ik met een vorm van enige teleurstelling in mijn stem. Teleurgesteld in mezelf welteverstaan, teleurgesteld dat ik het niet lang genoeg wist vol te houden om ook jou klaar te laten komen.
Maar ik kan op dit moment nog niet eens mijn arm optillen, laat staan jou aftrekken, wat toch wel het minste zou zijn dat ik je nog kan geven. Maar ik voel me als een Olympische sporter die diep, te diep, is gegaan voor zijn of haar ultieme poging voor Olympisch goud.
Het goud heb ik wel, in de vorm van jouw bezwete lichaam tegen dat van mij aan. Maar deze overwinning zullen we later moeten vieren. Je zegt niet, kust mijn natte voorhoofd en streelt me door mijn bezwete haren. En ik val in een diepe slaap.
Erik - 14-01-2024 om 17:02
0


“Ik kan niet meer” kan je nog net fluisterend uitbrengen. Met een gelukzalige blik in je ogen kijk je me aan, er trekt een glimlach over je gezicht als ik je haren van je bezwete gezicht streel. Dan vallen je ogen dicht en hoor ik een rustige ademhaling. Ik kus je op je voorhoofd en kom overeind. Wauw, denk ik, daar lig je naakt en vredig te slapen. Ik kan eindeloos naar je kijken, als je gekleed bent, maar zeker ook als je naakt bent. Ondanks dat ik ook best moei ben voel ik toch m’n pik weer groeien.
Ik leg het deken over je heen, omdat je midden op het bed ligt is er voor mijn niet veel ruimte om onder het deken te kruipen. Met een kop sterke koffie ga ik op een stoel zitten, en kijk naar je. De avond en nacht schieten door mijn hoofd. Je bent niet alleen een mooie en knappe vrouw om te zien, maar van je collega’s en klanten heb ik wel begrepen dat je een vrouw bent die haar zaakjes goed op orde heeft. Weet wat ze wil en niet snel de controle uit handen geeft, en gelieft is bij de mensen in haar omgeving.
Hoe anders heb ik je vanavond en vannacht meegemaakt. Onderdanig en jezelf helemaal overgeven aan mij. We kennen elkaar nog geen 2 weken…
Om nog maar te zwijgen over hoe ik zelf was vannacht. Hoe ik een dominante rol aannam… mijn hoofd loopt over als het tot me doordringend in welke rollercoaster ik sinds vorige week zit. Altijd druk om mijn bedrijf goed in de markt te zetten en aan te sturen. Vrouwen te weinig aandacht en tijd voor. “Waar om jij dan wel Catelijn” vraag ik me hardop af.

Buiten is het al licht geworden, ik besluit te douchen en de stad even in te lopen. Lekker een frisse neus halen. Als ik na een uurtje terug loop zie ik dat de winkels al open zijn, bij een drogist koop ik een grote fles massage olie, en loop weer terug naar het hotel.

“Jij bent toch de man van Catelijn” vraagt een aardige jonge vrouw. “Ja dat klopt” glimlach ik, “komen jullie ook ontbijten? Vraagt ze. “Is goed, even kijken of Catelijn als wakker is” antwoord ik. Als ik de hotelkamer binnen stap zie ik dat je nog steeds in dezelfde houding in bed ligt als dat ik je achter gelaten heb. Glimlachend zet ik de olie op de tafel, geef je een kus op je voorhoofd en loop naar beneden voor het ontbijt.
“Is Catelijn er niet” wordt er gevraagd, “nee die heeft bijna niet geslapen vannacht”, antwoord ik naar waarheid. “Ja dat wil ik wel geloven, er was een stel goed bezig zeg” reageert een van je collega’s. “Kan je wel zeggen” antwoord ik, “wat ze met die griet gedaan hebben weet ik niet, maar die zal vandaag niet veel meer doen denk ik”. Inwendig moet ik lachten, je collega’s lijken niet door te hebben dat jij hun wakker gehouden hebt en een porno show gegeven hebt. Ze moesten eens weten, hoe onderdanig hun altijd in control zijnde collega vannacht is geweest.

Als ik weer boven kom hoor ik de douch lopen. “Ha lieve schat, hoe is het met je” vraag ik als ik de douch in loop. “Goed maar nog wel een beetje brak” antwoord je. Als je met de handdoek om je lichaam het balkon op komt lopen geef je mij een zoen en kom je bij me op schoot zitten. Je nestelt je lekker tegen mij aan en ik streel je rug. Stil zwijgende zitten we genietend van elkaar zo een poosje te genieten en luisteren naar de geluiden van de stad. “Ik ga me even aankleden schat” en met een zoen om mijn mond loop je naar binnen.

In de middag lopen we lekker door de stad, terrasje pakken, wat drinken, gezellig kletsend, cultuur snuiven en soms even terug komend op vannacht. Dan trekken we elkaar even in onze armen en knuffelen we even midden op straat als een stel pubers. Ik hoop maar dat niemand ons hier kent.
Als we langs een sexshop lopen, die ik inmiddels wel ken, sta je in eens stil. Je kijkt me strak aan, “loop jij maar vast door naar het terrasje verderop. Graag een witte wijn” gelijk draai je je op en loopt naar de sexshop. Je houding en toon zijn maar voor een uitleg vatbaar. Met een glimlach loop ik door, dit is ook de heerlijke vrouw van vannacht bedenk ik me als ik een witte wijn voor je bestel.
Catelijn - 16-01-2024 om 10:37
0


Langzaam word ik wakker. Mijn keel voelt schor aan, alsof ik de hele nacht de lokale karaokebar onveilig heb gemaakt met mijn zangkunsten. Het bed is leeg, jij bent er niet. Heerlijk, zo’n groot bed helemaal voor jezelf. Maar met jou is datzelfde bed toch net wat completer. Gezien het tijdstip, vermoed ik dat je wel zal zijn gaan ontbijten. Ik geef je groot gelijk, want er is toch al voor betaald.

Als ik onder de douche sta, kom jij terug en vraagt me hoe het met me gaat. Dat vraag je vast niet zonder reden. Kennelijk is het niet slechts mijn verbeelding dat ik me vannacht waanzinnig heb laten gaan en dingen op manieren heb gedaan die ik mezelf niet voor mogelijk had gehouden.

In slechts een handdoek kom ik even bij je op schoot zitten op het balkon. We knuffelen wat en ik voel me op m’n gemak door jouw subtiele aanrakingen. Ik had nooit durven dromen zo’n geluk en zoveel liefde te ontdekken op deze zakenreis. Ik had er op voorhand niet echt zin in, ook al doe ik mijn werk met zeer veel plezier, maar nu ben ik blijer dan ooit dat ik juist wel ben gegaan.
Jij bent echt een verrijking van mijn leven, zowel als vrouw als seksueel. Als we de dag in de stad doorbrengen, blijkt weer eens hoeveel we eigenlijk gemeen hebben. We houden van dezelfde soort kunst, van hetzelfde lekkere eten en denken over de grotere dingen des levens min of meer hetzelfde. En natuurlijk komt onze nacht ook wel een paar keer ter spraken. Je lijkt zowaar behoorlijk onder de indruk te zijn van hoe die is verlopen en hoe ik mij gedragen heb. En ik? Ik ben alleen maar blij dat jij je dus echt hebt laten gaan bij mij. Niet dat dit nu meteen onze nieuwe standaard van het beleven van seks moet worden, want om mij onvrijwillig op een dergelijke manier te domineren, zal je van goede huizen moeten komen. Maar ik sluit zeker niet uit dat we ook in de toekomst onze eigen en elkaars grenzen zullen blijven opzoeken en proberen te verleggen.

Als we langs een seksshop lopen, stop ik even. “Loop jij maar vast door naar het terrasje verderop. Graag een witte wijn”, stel ik voor en stap resoluut op de deur van de winkel af. Mijn beide speeltjes heb ik gewoon online besteld, bij een winkel die discretie hoog in het vaandel heeft staan. Ik ben nog nooit in een echte seksshop geweest. Maar voor alles moet een eerste keer zijn. En vergeleken met afgelopen nacht, stelt dit echt niets voor.
Ik sta versteld van het uitgebreide aanbod van speeltjes, outfits en attributen. Dildo’s in het formaat pink en paard en alles daar tussenin, veel leren outfits, zweepjes en ik weet niet wat nog meer.
Gezien onze kinky uitspattingen van vannacht, besluit ik naast de leren string en bh een setje pluche handboeien en zelfs een zweepje te kopen. Grote dildo’s heb ik niet nodig, want ik ben meer dan gelukkig met jou. De prachtige zilverkleurige puntvormige vibo kan ik echter niet laten liggen, evenals een mooie cockring met vibrerende ring voor om je zak en anus stimulator.
Dan raak ik op slag verliefd op een schitterende zwarte bodystocking van lycra en zeer veel kant. Alsof die al die tijd daar al mij hing te wachten. Hij zit als gegoten en zelfs de verkoopster beaamd dat deze voor mij gemaakt moest zijn. Ik frommel mijn eigen ondergoed in een tas, want die bodystocking gaat niet meer uit. Althans niet hier in de winkel. Hooguit onder dwang van jouw handen, later vandaag.
Je lijkt niet eens verbaasd te zijn wanneer ik met twee tasjes van de seksshop weer bij je op het terras kom. “Jij hebt je niet verveeld, zo te zien”, lach je als je de twee tasjes ziet. “Klopt. En met deze inhoud ga jij je ook niet vervelend denk ik”, lach ik terug en proost met je. Je zal vast razend benieuwd zijn naar wat ik allemaal gekocht heb in de seksshop, maar je zult nog even geduld moeten hebben om daar achter te komen.
Erik - 17-01-2024 om 14:32
0


Met een mysterieuze glimlach op je gezicht kijk je mij uitdagend aan terwijl je een slokje van je wijn neemt. “Jou kennende maak ik me daar zeker geen zorgen om” grijns ik.
Het spel van elkaar teasen is weer begonnen. Maar dat het niet alleen in de tasjes zit wordt mij in de loop van de middag wel duidelijk als ik mijn hand onder je rokje wil schuiven om je billen te strelen. Je ontwijkt mijn zoekende hand handig “Uh Uh, afblijven. Verboden toegang” krijg ik te horen. “Dat heb je tegen de verkeerde gezegd, schatje”.
De rest van de middag neemt de spanning tussen ons alleen maar meer toe. Plagend probeer ik mijn hand onder je rokje te krijgen, maar op een keer na weet je mij telkens te ontwijken. En dan nog kom ik niet veel verder dan je blote billen te voelen. Of je verder nog wat aan hebt blijft gissen voor mij.
Als we op de markt bij een kraampje staan voel ik hoe jij je armen van achter om mij heen slaat. “Dat zijn best wel leuke souvenirtjes, wat vind jij van dat daar” vraag je mij. Tegelijk met je vraag voel ik hoe je vingers zich om mijn pik sluiten en hoe je in mijn pik knijpt. “MMMM dat is ook lekker”, zeg je uitdagend. “lekker ding ben je” zeg ik met een zucht. “Je weet dat dit niet zonder consequente blijft he”. “Nu maak je me echt bang” is je gevatte antwoord en ik voel hoe je weer in mijn paal knijpt. Voordat ik kan reageren stap je bij me weg en kan ik je niet meer pakken. Ik koop het souvenirtje voor je en al snel lopen we weer gezellig hand in hand door de stad op zoek naar een restaurantje voor vanavond. Dat is snel gevonden en in een gezellige setting met live muziek vliegt ook deze avond weer voorbij.

Als we later op de avond onze hotel kamer binnen stappen wil ik mijn armen om je heel slaan. Maar nog voordat ik dat kan doen, duw je mij weg in spring je de kamer verder in. Je trekt de bureaustoel mee de kamer in voordat je de gordijnen dicht doet. Ik zie het in een flits gebeuren en voel de geile spanning direct weer door mijn lijf gieren. Dit wordt weer leuk, je schopt je schoen uit en komt naar me toelopen. Je legt je wijsvinger op mijn lippen en kijkt mij recht aan, je ogen schitteren van plezier en uitdaging. “uitkleden en zitten” commandeer je, en gelijk draai je je om het grist de 2 tassen van het bed en je verdwijnt in de badkamer.
Vlug kleed ik mij uit en pak uit mijn tas de nieuwe sexy lederlook boxer met rits aan de voorkant. Die heb ik tegelijk met het eitje voor jou gekocht. Ben benieuwd hoe je erop zal reageren, al hoewel ik mij daar geen zorgen over maak. Ik voel de geile spanning in mijn lijf toenemen, even streel ik met mijn hand over mijn pik. Fuck wat is die weer hard, en wat verlang ik weer naar seks met jou. Op dit moment lijkt het wel of mijn hele leven rond seks met jou draait. Hoe kan het dat ik voor die tijd nog normaal kon functioneren? “Misschien met je de vraag anders stellen, Erik” vraag ik mezelf hardop af. Hoe kan ik vanaf maandag weer normaal functioneren als we allebei weer aan het werk moeten?
Om over het antwoord op die vraag na te denken krijg ik geen tijd meer. De badkamerdeur gaat open en er vliegt een jurkje de kamer in. Gevolgd door een truitje, dan je BH, je string, een kous en nog een. Het licht in de badkamer gaat uit. Nu branden er nog een paar schemerlichtjes in de kamer. Net voldoende om goed te zien maar ook niet alles even goed. Een zwoel muziekje klinkt uit de badkamer en je telefoon valt met een boog op bed neer. Dan stap je langzaam zwevend op de muziek de kamer binnen.
Gebiologeerd kijk ik naar je, hoe je op me afkomt in een prachtige spannende zwarte bodystocking. Je haren wapperen los om je hoofd en verder heb je niks aan. Je heerlijke parfum en diep rode lippenstift maken het plaatje af. Dansend loop je om je heen, laat je je hand over mijn borst en nek glijden. Als ik mijn hand op die van jou leg trek je je hand terug. “afblijven, schatje, stil zitten en afwachten” fluister je in mijn oor. Tegelijk voel ik hoe je tong langs mijn oor likt en hoe je zachtjes in mijn oorlel bijt. Je handen laat je over mijn borst naar beneden glijden. Ik geniet van hoe je tegen mij aanstaat achter mij. Je geur en parfum. Je strelende handen. Langzaam draai je om mij heen, zonder je hand van mijn borst te halen. “MMM niet slecht” zeg je keurend terwijl je je handen over mijn boxer laat glijden. “maar ik had gezegd, dat je je moest uitkleden, Toch?” Terwijl je dat zegt kom je tussen mijn benen zitten en voel ik hoe je vingers de rits van mijn boxer vinden.
Catelijn - 23-01-2024 om 15:29
0


Vol spanning gaan we terug naar het hotel. We hebben een heerlijke dag in de stad gehad, net lekker gegeten en nu is het tijd voor het toetje. Alhoewel, als het aan mij ligt, zal ik dat moment nog wel een tijdje proberen te rekken. En met de kleine investering die ik in de twee tasje meedraag, gaat dat denk ik wel lukken. Met pijn en moeite weet ik je avances af te weren, want het liefst zou ik de lakens van dat keurig opgemaakte kingsize bed samen met jou flink eens door elkaar willen schudden. Later dus. In het voorbijgaan, trek ik de bureaustoel mee de kamer en doe de gordijnen dicht. Ik zie het in een flits gebeuren en voel de geile spanning direct weer door mijn lijf gieren. Dit wordt weer leuk, je schopt je schoen uit en komt naar me toelopen. Je legt je wijsvinger op mijn lippen en kijkt mij recht aan, je ogen schitteren van plezier en uitdaging. “Uitkleden en zitten”, commandeer ik nadat ik mijn schoenen in de hoek heb geschopt. Terwijl jij je volgzaam als een hondje op mijn verzoek begint uit te kleden, waarbij ik niet eens de moeite meer neem om jouw strip act te bekijken, gris ik snel de 2 tassen van het bed en ik in de badkamer.

Even later vliegt de badkamerdeur weer open en gooi ik mijn jurkje de kamer in. Gevolgd door mijn truitje, mijn BH, mijn string en ten slotte mijn kousen.
Langzaam loop ik uit de badkamer naar je toe. Met fonkelende, nee geile, ogen kijk je gebiologeerd naar hoe ik blootvoets op je afkomt in slechts alleen de nieuwe prachtige spannende zwarte bodystocking. Mijn haren wapperen los om mijn gezicht en ik beweeg zwoel op de muziek. Het natte puntje van mijn tong streelt regelmatig over mijn dieprode glimmende lippenstift. Ik dans om je heen, zodat je mijn vers opgespoten parfum kan ruiken. Ik raak je met een hand aan en maak je tegelijk duidelijk dat dit niet wederzijds de bedoeling is. “In de meeste stripclubs mag je je handen ook niet de vrije loop laten”, fluister ik je toe, ook al weet ik helemaal niet eens of jij wel bekend bent met het fenomeen stripclubs. Mijn tong likt langs je oor ik bijt zachtjes in je oorlel.
Dat ik in werkelijkheid misschien wel kilometers buiten mijn comfort zone ben, laat ik je niet blijken. Wat ik momenteel doe, zelfs het dragen van een dergelijke outfit voor mijn geliefde, is voor mij ongewoon. Maar zo was zo ongeveer iedere afzonderlijke dag de afgelopen twee weken met jou ook, dus wil ik dit wel heel erg graag doen.

Terwijl jouw handen gehoorzaam op je bovenbenen rusten, gaan mijn handen juist verkennend over je lichaam. Dat jij nu in een sexy lederlook boxer op de stoel zit, is misschien nog wel een leukere verrassing dan ik had kunnen bedenken, maar ook dat laat ik niet blijken. “MMM, niet slecht”, zeg ik goedkeurend en laat mijn handen uitvoerig over je boxer laat glijden. Dat jij het net als ik allemaal maar wat spannend vindt, blijkt wel uit de uitzonderlijke hardheid van de bult achter de lederlook stof. “Maar ik had gezegd, dat je je moest uitkleden. Toch?”, zucht ik met gespeelde teleurstelling in jouw ongehoorzaamheid. Terwijl ik dat zeg, kom ik tussen je benen zitten en streel de ritssluiting even met mijn lange nagels, alsof ik ze aan het vijlen ben. Ik pak de kleine trekker vast en trek deze tergend langzaam, tandje voor tandje, omlaag. Zodra de rits voldoende omlaag getrokken is, springt jouw prachtige erectie op volle sterkte tussen de openstaande stof door naar buiten. Ik kan een tik in mijn gezicht nog maar net ontwijken.
Hoe moeilijk ik het ook vind, ik negeer je stijve lul nog even en rist de sluiting langzaam verder omlaag. De half-elastische stof geeft voldoende mee wanneer ik mijn hand in de opening steek en je kaalgeschoren zak naar buiten trek. De huid staat strakgespannen en je ballen vallen bevrijd over de rand omlaag, in de kom van mijn warme hand. Ik voel ze bewegen in mijn handpalm en je lul maakt even een klein sprongetje van blijdschap.
Als mijn nagels over je kale zak, rond je harde ballen, strelen, zie ik nog enkele van die tevreden schokjes in je lul. En ook begint zich in het schermlicht een druppel vocht bovenop de donkere knop te vormen.
Ik smeer de druppel uit over je eikel en haal dan weer heel langzaam mijn vingertopje van je eikel. Even nog blijft mijn vingertopje met je eikel verbonden door een dun glinsterende draadje vocht, dat even later breekt. Plagend lik ik mijn vingertopje af en kreun, alsof ik het nu pas voor het eerst proef.

“Hup, kom. Omhoog met de kont Erik. Ik had gezegd uitkleden. En daarmee bedoelde ik dus naakt en niet dit”, zeg ik je streng en trek je gezicht met mijn vingers onder je kin even omhoog, zodat je me wel aan moet kijken. “Sorry mevrouw”, zeg je heel zacht en gedecideerd, schuldbewust. “Hmm, en nu weer zitten op die kont van je”, zeg ik streng en tik even met mijn hand op de bureaustoel.
Gehoorzaam ga je weer zitten. Als beloning besluit ik even je lul en ballen wat te likken. Oppervlakkig en vluchtig, net genoeg om mijn tong wel echt te voelen, maar te kort om er echt van te kunnen genieten. Ik plaag je alleen maar, maar ga nog niet over tot echt pijpen. De korte likje over je ballen, stam en eikel worden soms afgewisseld met kusjes op je eikel. Op de tast zoek ik in de twee tasjes en vind dan wat ik zoek.
Puur als afleiding hap ik dan opeens je eikel in mijn mond en laat mijn dieprode lippen zo ver mogelijk langs de kloppende staaf afdalen. Ik begraaf mijn gezicht in je buik, ik voel je schaambeen tegen mijn neus drukken en zuig kort, maar gulzig. Tijdens jouw langgerekte kreun van verbazing, trek ik je armen tussen de zitten en de rugleuning van de bureaustoel door en klik ze met de fluffy handboeien aan elkaar. Je bent nog steeds vrij om te gaan en te staan waar je wilt, alleen zal je de bureaustoel dan als een bizar litteken met je meezeulen als je gaat proberen te lopen.
Na wat kortstondig tegenstribbelen, waarschijnlijk meer voor de vorm dan dat jij je werkelijk ongemakkelijk in de huidige situatie voelt, kies je eieren voor je geld en staak je het verzet.

Met een gemend gevoel van trots en verbazing kijk ik naar de zichtbare dieprode ring die mijn lippenstift op enkele centimeters van de basis van jouw stam heeft achtergelaten. “Oké, dit record moet sneuvelen”, lach ik zachtjes, trek jouw stijve lul zachtjes omlaag en schuif mijn mond er opnieuw overheen. Dit maal komen mijn lippen echter wel geheel tot de wortel van jouw stam. Terwijl ik je nu nog donkerder en heter hoor kreunen als hiervoor, zoek ik weer wat in de tasjes.
“Hmmmm… lekker… Staat goed. OEF! Zit goed”, zucht je tevreden wanneer ik snel de cockring om je lul schuif, de massagering rond je ballen sluit en de prostaatstimulator in je rectum plaats. Je lul schokt en trilt hevig en wordt onmiskenbaar harder dan hij toch al was.
“Oooh fuck Catelijn, doe het met me. Wat je maar wilt”, stamel je verrukt, terwijl het voorvocht meer en meer uit je eikel omlaag druipt langs je trillende erectie. “Wat dacht je dan dat ik van plan was? Dat ik je hier nu zou achter laten en beneden in de hotelbar een drankje zou gaan doen? Toch niet in deze outfit zeker?”, lach ik smakelijk tegen je en kus je lekkende pik nog een keer, terwijl mijn handen weer de twee tasjes doorzoeken.
“Doe met me wat je wilt lieve schat. Ik ben voor jou, van jou”, herhaal je nogmaals. “Be careful what you wish for honey”, zeg ik glunderend en streel je pik met het kwastvormige zweepje dat ik tevoorschijn heb gehaald. Ik ga over je heen staan en dwing je hoofd achterover. Ik open mijn mond en laat een druppel speeksel vanaf het puntje van mijn tong omlaag druipen. Gewillig open jij je mond om de sliert op te kunnen vangen. Een kortstondig, maar niet minder vurige, tongzoen volgt en ik sta nu zelfs toe dat jij je handen even vol op mijn borsten legt en deze door de strakke stof van de bodystocking heen begint te kneden. “Rustig aan tijger. Ik heb deze echt niet alleen maar uitgetrokken om me er direct weer uit te helpen”, lach ik en kus je nogmaals. De manier waarop je gretige handen met mijn borsten spelen en even later ook met mijn billen, kan ik nu alleen maar des te meer waarderen.
Erik - 24-01-2024 om 13:53
0


Mijn verlangen naar jou groeit met de seconde naar ongekende hoogte. Hoevaak dat de laatste 2 weken is gebeurd weet ik niet en kan me ook niet schelen. Hoevaak ik jouw prachtige lichaam al verkend heb met mijn handen weer ik evenmin. Ik denk dat als er 20 naakte vrouwen voor me zouden staan en ik zou jou daar met een blinddoek om uit moeten herkennen zou mijn dat zonder mankeren lukken. Maar toch kan ik geen genoeg van je krijgen. Ik pak je heerlijk billen steviger vast en druk je tegen mij aan. Ik moet je even voelen, even mijn hoofd tegen je buik drukken.
Wat jij nu met mij doet is zo mijlen ver buiten mijn comfort zone. Ik ben altijd in control op mijn werk, en in relaties. Nog nooit is er een vrouw geweest die zo dominant naar mij was, al was het maar op een speelse manier. En nu sta jij voor mij een beetje dominant te doen en ik voel me er niet eens echt vervelend bij, ik geniet er zelfs van. De manier waarop je het doet prikkelt mijn verlangen naar jou alleen maar meer. Ik voel hoe je je handen van mijn schouders naar mijn hoofd laat glijden. Je weet mijn korte haren tussen je vingers vast te pakken en trekt mijn hoofd naar achter. Ik kijk langs je borsten omhoog naar je gezicht. Je lippen zijn niet meer zo dieprood, logisch want de rest van je lippenstift markeren 2 wapenfeiten van jou van vandaag. Maar dat neemt niet weg dat het er minder geil om is, zeker niet als ik zie hoe jij je mond weer open doet en er een klodder speeksel van je tong glijdt, die in mijn mond belandt.

Je doet een stap achteruit en maakt je los uit mijn greep. “Zitten blijven” gebied je streng. Even zie ik een glimp van de succesvolle zakelijke Catelijn die weet wat ze wil. Tegelijk stralen jouw ogen pure geilheid en lust uit. Het is maar goed dat je collega’s elders in dit hotel niet weten dat dit ook Catelijn is. Ze zouden je nooit meer serieus nemen. Dat laatste ga ik vanavond toch echt doen, dat is iets wat wij allebei nu al weten.
Je grabbelt in je tasje en laat je achterover op het grote bed zakken. De kussens die er liggen trek je naar je toe en je gaat er zo liggen dat je mij kan zien. In het schermerlicht zie ik je mooie lichaam afsteken en komt je bodystocking nog mooier tot uiting. “MMM wat ben jij een mooie en geile meid Catelijn” mompel ik verlekkerd naar je kijkend. Ik voel hoe je met de afstandsbediening mijn cockring+ begint te bedienen. “Fuck Catelijn, je maakt me helemaal gek” kreun ik onrustig bewegend op de stoel. “Als je zo doorgaat, kom ik klaar en naai ik je helemaal suf”. “Dat weet ik” grijns je gemeen “maar nu blijf je zitten en blijf je van mij af” voeg je er beslist aan toe. De trillende stem waar je het mee zegt verraad dat je niets liever wilt dan dat ik je helemaal suf neuk. Tegelijk laat je heel subtiel weten dat je andere plannen hebt, je streelt jezelf vanaf je heupen naar je borsten, terwijl je mij strak aan blijft kijken met een zwoele blik. Ik zie hoe je tong langs je lippen likken als je handen zich om je borsten sluiten. De kleine vibrator laat je tussen je borsten glijden en met je wijsvingers zoek je strelend je harde tepels. Zelfs op deze afstand zie ik de harde knopjes door de dunne doorzichtige stof van je bodystocking. Je neemt er je tijd voor om naar je harde tepels te gaan. Je maakt er niet alle mij bloedgeil mee maar ook jezelf zie ik. Een harde kreun ontsnapt uit je mond als je vingers je tepels raken. Genietend kijk ik naar je hoe je kronkelen op bed ligt te spelen met je tepels. Je benen onrustig uit elkaar leggend. Het liefst wil ik je bespringen en mijn harde paal diep in je geile grotje stoten. Met moeite kan ik mezelf tegen houden om te blijven zitten.
Hijgend en kreunend lig je op bed, je ogen gesloten. Het lijkt wel of je mij vergeten bent, en helemaal in jezelf op gaat. Gefascineerd kijk ik naar je hoe je ademhaling steeds onrustiger wordt. Inmiddels weet ik wat er gaat gebeuren als je zo ademt. Met een diepe zucht en kreun laat je je vingers van je tepels glijden. Over je buik naar beneden. De vibrator pak je mee en trillend laat je die over je buik glijden. Je benen leg je verder uit elkaar, en ik zie hoe je je vingers door je liezen streelt. Met de vibrator plaag je jezelf door die trillend langs de randen van je bodystocking te laten glijden. De afstandsbediening van mijn trillende cockring+ is ergens tussen de lakens verdwenen. Ook ik voel hoe bij mij de spanning toeneemt. De trilling tegen mijn prostaat begint ook mij naar een hoogtepunt te brengen. Ik wil nog niet klaarkomen, nog lang niet, daarom grijp ik zelf in en zet de trilling uit. Langzaam trekt mijn opkomende orgasme weg en kom ik wat dat betreft iets tot rust. Maar dat is maar tijdelijk.
Jij hebt je benen opgetrokken en nog verder uit elkaar laten vallen. Je vingers bespelen je kutje door de stof van je bodystocking en met je andere hand laat je de vibrator tegen je lipjes trillen. Hijgend en kreunt lig je voor me, geef je mij het mooiste zicht wat ik ooit gehad heb op een met zichzelf spelende vrouw. Zelfs vanaf mijn plekje zie ik dat je drijfnat bent, en dat je bodystocking doorweekt is van je kutgeil. Drie korte klikjes vertellen dat je de onderkant van de body los hebt getrokken. Ik zie de stof weg springen en tegelijk duw je 3 vingers je kutje in. De vibrator druk je tegen je clit. In een snel tempo laat je je vingers in en uit je kutje glijden. Schokkend en hijgend lig je jezelf voor mij klaar te vingeren, en het duurt dan ook niet lang voordat je zwaar kreunend en schokken klaarkomt. Al die tijd zit ik op het puntje van mijn stoel, met mijn keiharde pik in mijn hand. Langzaam trek ik mezelf af, maar wil nog niet klaarkomen. Ik wil dit mooie schouwspel niet verstoren, ik wil jou niet uit je eigen wereldje halen op dit moment. Dit is te mooi en teder om te verstoren. Langzaam zie ik hoe je tot rust komt, hoe je ademhaling weer regelmatig wordt.
Als je je ogen opent kijk je mij enigszins verbaast aan. Is het een verbazing dat ik er überhaupt ben of is het meer dat ik je nog niet besprongen heb. Tijd om daar over na te denken krijg ik niet van je. “NEUKEN ME NU” is het enige wat je kreunend tegen me snauwt. Het is geen snauw uit irritatie maar uit puur verlangen.
Dit laat ik me geen 2de keer zeggen. Ik spring op en duik het bed op, op jou. Ik voel hoe je mijn pik vastpakt en naar je grotje duwt. Met een zucht van verlangen drijf ik mij harde paal diep in je, kreunend ontvang je mij en slaat je benen en armen om me heen. “NEUK ME MET JE GEILE PAAL ERIK” hijg je. Hardt ram ik mijn pik in je, met een harde langgerekte gil als gevolg. Alle remmen gaan los bij mij, je hebt me zo eindeloos liggen opgeilen dat ik nog maar een ding wil. JOU NEUKEN, je geile zalig kut om mijn pik voelen. Jou dicht tegen mij aan voelen. Hijgende en kreunend lig je onder mij, vang je mijn stoten op. Ik voel je armen en benen om mij heen, je gezicht dicht tegen mij aan lig je in mijn oor te kreunen en gillen. Je zweept mij er alleen maar meer mee op. Dan ineens verkramp ik, voel ik hoe er een intense trillen door mijn zak en prostaat trekken. De cockring+ trilt ineens weer. Blijkbaar is de afstandsbediening door ons wilde neuken weer geactiveerd. Jij voelt de trillen ook door je lijf trekken. Even houd ik mijn stoten in, maar dan stoot ik weer door. Het is ook direct de eindspurt. Ik voel hoe mijn hele onderlijf samentrekt, even lijkt het alsof mijn orgasme blokkeert. De trillingen van de cockring+ trekken ook jouw lichaam in en ik voel hoe jij je nagels in mijn rug zet.
Dat zorgt er voor dat mijn orgasme ineens doorzet. Met lange diepe halen stoot ik mijn schokkende en pulserende lul diep in je. Bij elke stoot martelt mijn eikel jouw baarmoedermond. Ook jij komt weer gillend en kronkelend klaar. Ik voel hoe jouw samentrekkende kut mijn harde lul omklemt. Onze orgasmes vallen perfect samen, eindeloos lijkt het te duren. Langzaam voelen we hoe we tot rust komen, worden mijn stoten rustiger. Voel ik hoe je kutje minder samentrekt. De soppende geluiden van ons neuken dringen tot ons door. “MMMMMM zalig lieve schat” kreun ik en je stijf in mijn armen nemend rol ik naast je op het zeiknatte bed. Hijgend en elkaar strelend vinden onze lippen elkaar in een liefde volle tongzoen.

Catelijn - 18-02-2024 om 17:17
0


Opnieuw hebben we seks van een heel andere orde. Harder, wilder, intenser dan het ooit is geweest. En tegelijk zo vreselijk intiem. Zelfs met jou heb ik seks nooit zo volledig ervaren. Na een onbeschrijfelijke en onvergelijkbare beurt, nader ook jij dan je hoogtepunt. Ik voel je hele lichamen verkrampen, maar het werkelijk orgasme blijft nog even uit, vermoedelijk vanwege de cockring.
Maar dan zet je orgasme ineens door. Met lange diepe halen stoot jij je schokkende en pulserende lul diep in mij. Bij elke stoot martelt jouw eikel met liefde mijn baarmoedermond. Ook ik kom opnieuw gillend en kronkelend klaar. Mijn samentrekkende kutje klemt zich hard om jouw staalharde lul. Onze orgasmes zijn synchroon en in perfecte harmonie met elkaar. Ze vallen perfect samen, vullen elkaar aan en zwepen elkaar op. Langzaam komen we tot rust en worden jouw stoten rustiger, evenals de spastische melkende bewegingen van mijn kutje. “MMMMMM zalig lieve schat”, kreun je en rolt me naast je op het zeiknatte bed. Hijgend en elkaar strelend vinden onze lippen elkaar in een liefde volle tongzoen.
Waar ik dit allemaal aan te danken heb, weet ik niet. Maar ik weet wel dat ik me volmaakt gelukkig voel op dit moment, uitgeput en bezweet in jouw armen. En steeds als ik denk dat de seks niet beter of niet completer kan worden, dan bewijs jij toch weer het tegendeel. Met jou is seks allang niet meer een “verplichting” tussen twee partners. Het is nu juist iets waar ik intens van geniet en steeds weer opnieuw wil beleven met jou. Dit is veruit het leukste tijdverdrijf dat ik me maar kan voorstellen en zelfs als ik nog lig bij te komen, dan kijk ik stiekem al uit naar de volgende keer.
Volmaakt gelukkig val ik in jouw armen in slaap. Uren later schrik ik opeens wakker, midden in de nacht. Het eerst dat ik zie, ook al is het nog donker op onze hotelkamer, zijn jouw geopende ogen die mij indringend aanstaren. “Wat is er?”, stamel ik verbaasd als ik je innemende blik ontwaar. “Niks. Ik kijk gewoon naar je. Naar hoe je ligt te slapen. Hoe je lag te slapen liever gezegd. Zo mooi, zo vredig, zo perfect”, zeg je en ik voel dat je woorden de waarheid zijn.
Net zoals jij keer op keer weet te bewijzen dat de seks tussen ons toch nog beter of completer kan zijn, weet jij ook dat speciale gevoel dat je me met je woorden geeft, overtreffen. “Slijmbal”, lach ik en geef je even een liefkozend stompje op je schouder. “Nee echt Cat, ik meen het. Ik vind je heel erg bijzonder. Ik ben verliefd op je. Ik hou van je”, beken je midden in de nacht. Het zijn woorden die een man nooit eerder tegen me heeft durven zeggen, ik hou van je. En het rare is dat ik me er niet eens door voel overvallen. Alsof ik je woorden al een tijdje had zien aankomen. “Oh Erik, je weet niet half hoe gelukkig ik me voel bij je. Ik hou ook van jou”, zeg ik zonder verder na te denken. En ook mijn eigen bekentenis komt recht uit mijn hart en schrikt me totaal niet af. Dit is zoals het heeft moeten zijn.

Ondanks dat onze kamer nog donker is, heb ik nooit zoveel liefde in iemands ogen gezien. Eén blik in je ogen zeggen me meer dan 1000 woorden. Geen idee hoe we onze toekomst samen moeten invullen, jij met je eigen succesvolle bedrijf en ik met mijn niet minder drukke en minder succesvolle baan. Daar wil ik nu ook niet over nadenken. Ik leef volledig in het hier en nu op dit moment. Ik zie je nog steeds naar me kijken, zonder iets te zeggen, alleen maar kijkend. Je ogen schieten over mijn lichaam, dat door het donker en de lakens totaal niet zichtbaar is op dit moment. Maar kennelijk hebben jouw ogen de waarheid ook niet nodig om te kunnen genieten. Je bekijkt me alsof je röntgen ogen hebt en mijn naakte lichaam dwars door de lakens heen kunt waarnemen. Opnieuw dat extreme gevoel van geliefd zijn en bemind worden, beangstigend en vertrouwd tegelijk.

Op de tast zoek ik je hand en haak mijn vingers in de jouwe. Dan rol ik me tegen je aan en kom bovenop je liggen. In mijn draai heb ik de lakens met mijn vrije hand vastgehouden en over me heen meegetrokken, alsof jij mij niet naakt mag zien. Alsof ik onze naakte lichamen tracht te beschermen tegen een boze buitenwereld ligt het grote laken over ons heen. Ik druk een kus op jouw lippen en haak de vingers van mijn andere hand innig in jouw hand.
Ik til mijn onderlichaam wat op van jouw onderlichaam en probeer jouw inmiddels volgroeide erectie zo goed mogelijk in positie te brengen zonder hem verder aan te kunnen raden. Slechts met de schurende en wat kronkelende bewegingen van onze onderlichamen positioneren we ons, zij het met enige moeite, totdat ik uiteindelijk jouw kloppende eikel tussen mijn vochtige lippen voel drukken. “Ik hou van je Erik”, fluister ik nogmaals als ik onze kus onderbreek en druk mijn vochtige poesje wat verder over jouw heerlijke pik omlaag.
Erik - 19-02-2024 om 20:31
0


“Ik hou van je Erik” gonst het door mijn hoofd. Tegelijk voel ik hoe jij je vochtige warme poesje tergend langzaam over mijn weer harde pik laat zakken. Onze handen liggen in elkaar gestrengeld boven onze hoofden. Onze lippen zacht op elkaar gedrukt en onze tongen die een traag gevecht met elkaar voeren. De maan is het enige licht dat de kamer verlicht, die over onze gezichten schijnt. Ik verdrink in je ogen, wat wij hebben na 2 weken is vele malen meer dan alleen seks. Ik besef dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu met jou. Alles in mij is op dit moment gefocust op je ogen en wat is zie, een eindeloos diep geluk wat je uitstraalt. Onze tongzoen wordt intenser en tegelijk voel ik hoe jij langzaam je bekken beweegt, hoe je je drijfnatte poesje langzaam over mijn pik laat glijden. Je kutspieren trekken pulserend samen om mijn pik. Met langzame bewegingen lig het mijn pik te melken en masseren. Ik sluit mijn ogen en geef me helemaal aan je over, voel daardoor nog intenser je aanrakingen, hoe je mijn pik verwent.
Je maakt je vingers los uit de mijne, en laat je handen langs mijn armen glijden. Een rilling trekt door mijn lichaam. “Blijf stil liggen lieve schat van mij” fluister je zacht “het is nu mijn beurt om jou te laten genieten”. Als je niet beter zou weten zou het lijken of ik nog niet genoten heb vannacht, maar niks is minder waar. Van elke seconde heb ik genoten, meer dan dat.
Ik voel hoe je je opricht en hoe je met langzame bewegingen over mij heen schuift. Je harde tepels raken mijn lichaam net. Mijn pik voel ik bijna uit je kutje glijden als je verder omhoog komt, alleen je schaamlippen omvatten min eikel nog, je tepels raken mijn lippen. Zachtjes zoen ik je tepel, voel ik hoe je wat draait en je andere tepel mijn lippen raakt. Ook die tepel zoen ik en ik voel hoe je weer naar beneden glijdt. Je tepels glijden over mijn lichaam en ik voel je mijn eikel weer dieper je lichaam in glijdt. Hoe je warme kutje zich strak om mijn harde dikke paal sluit. Ik leg mijn handen op je heupen en voel je nog intenser lijkt het wel. Jij trekt je benen op en druk ze tegen mijn zij aan, genietend laat ik mijn handen over je dijen strelen. Met mijn ogen dicht geniet ik van je bewegingen, voel ik hoe mijn pik weer uit je kutje glijdt. Je drukt je borsten in mijn gezicht en ik hap naar je tepels, bijt er zachtjes in. Je kreunt en zakt weer over mijn pik. Dit geile spel maakt ons alleen maar geiler, ik lik, zuig, bijt afwisselt in je tepels. Jij knijpt en masseert mijn pik met je kutje om een waanzinnige manier. Tergend langzaam voel ik hoe je de spanning in mijn ballen en pik opvoert. Hoe je eigen ademhaling steeds meer overgaat in hijgen en kreunen. “Laat dit nooit meer ophouden lieve geil Erik” kreun je “ik hou van jou” kreun je zachtjes en intens. “ik hou ook van jou lieve geile Catelijn” kreun ik en pak je steviger vast en trek je tegen mij aan. Mijn armen om je heen klem ik je stevig tegen mijn aan, spelend glijden mijn vingers door je haren. Zo liggen we minutenlang stil van elkaar te genieten. Met trage bewegingen voel ik hoe je je bekken blijft bewegen. Hoe mijn pik in je kutje sopt. Ik heb mij nog nooit zo geborgen en gelukkig gevoelt als op dit moment. Mijn wereld is nu niet groter dan ons tweeën verstrengend in elkaars armen. Zacht kreunend liggen we van elkaar te genieten, hoe jij mijn pik in je kutje laat glijden. Als mijn pik diep in je zit hoe je zoekt naar genot voor je klitje, hoe je je klitje stimuleert.
Hoe dit na morgen verder moet met ons, heb ik nog even geen idee van. Maar dat wij samen verder gaan in Nederland is voor mij geen vraag. Voor jou zorg ik dat ik tijd maak, dat is een besluit wat ik hier in Spanje genomen heb, met de mooiste en liefste vrouw boven op mij, in mijn armen geklemd om nooit meer los te laten.

De eerste lichtstralen van de nieuwe en laatste dag in Spanje kondigen zich aan als ik aan je ademhaling merkt dat je naar een orgasme toe glijdt. “ik ga koooooooooomen” kreun je en ik voel hoe je kutje onregelmatiger begint samen te trekken. Ik trek je strakker tegen mij aan, alleen met je heupen en draaiende bekken beweeg je nog. Maar dat is meer dan genoeg voor jou. Je drukt jezelf nog verder op mijn harde paal en weet perfect je klitje te stimuleren. Hijgend en kreunend gebruik je mijn pik, puur voor je eigen genot, om jezelf klaar te neuken. Je maakt mij er nog geiler door, de wetenschap dat jij zonder enige vorm van schaamte of terughoudendheid mijn pik nu bereidt om zelf lekker klaar te komen. Met moeite weet ik mijn orgasme uit te stellen. “laat je gaan lekkerding van mij” kreun ik. “gebruik mijn geile pik maar lekker om klaar te komen, geil sletje van mij”, fluister ik hees kreunend in je oor. Als antwoord voel ik hoe je nagels zin in mijn schouders drukken, je ademhaling stokt en lijkt wel stil te vallen. Nog nooit heb ik toegestaan dat een vrouw haar nagels in mij lijf zet tijdens de seks, maar nu voelt het zo intens en geborgen. Je blijft je bekken draaien en dan stormt je orgasme door je lijf. Happend naar adem neuk je jezelf naar een intens hoogtepunt, voel ik hoe je squirten klaarkomt. Kreunend het hijgend lig je op mij schokkend klaar te komen. Als je beweging wat afneemt wordt het mij te veel e draai ik ons met een snelle beweging om. Je slaat je benen om mij heen en met korte bewegingen drijf ik mijn nog altijd harde pik diep in je geile lichaam. “ik ga je kut vol spuiten geile Catelijn” hij ik schokkend in je oor. “jaaaaaaaaa, spuit je zak leeg geile dekhengst” kreun je van genot. Met korte krachtige stoten voel ik hoe mijn zaad door mijn pik giert en in je kutje spuit. Soppende geluiden vullen de hotelkamer, bij elke stoot. Als onze ogen elkaar vinden schieten we in de lach van het geluid van ons soppende lichamen. “het is maar goed dat we vandaag uit check, gezien het zeiknatte bed” lach ik. “Ik schaam me dood als ik denk dat we hier terug moeten komen” voeg je er lachend aan toe. Tegelijk trek je lachend het laken over ons heen en begraaf je je in mijn armen.

Dan worden we ruw wakker gemaakt door je wekker. De zon schijnt volop in de kamer inmiddels. En genietend liggen wij dicht tegen elkaar wakker te worden. Strelend laat ik mijn handen over je buik naar je borsten glijden. “laat jij van de week even weten hoe laat jij op Schiphol bent schatje” vraag je “dan kom ik je ophalen”. Ik knik zonder wat te zeggen en druk je dicht tegen mij aan.
Catelijn - 22-02-2024 om 16:49
0


“Ik ga je kut vol spuiten geile Catelijn”, hijg je schokkend in mijn oor op het moment dat je begint te komen. Normaal zat ik nooit zo te wachten op dergelijke uitspattingen als ik met een man samen was, maar met jou is echt alles anders dan anders. “Jaaaaaaaaa, spuit je zak leeg geile dekhengst”, kreun ik juist van genot en vol verlangen. Ik wil juist maar wat graag dat je klaarkomt in me. Ik voel me vereerd dit moment met jou te mogen beleven, steeds weer opnieuw. “Het is maar goed dat we vandaag uitchecken, gezien het zeiknatte bed”, lach je. “Ik schaam me dood als ik denk dat we hier terug moeten komen”, voeg ik er lachend aan toe. Lachend trek ik het laken weer over ons heen en begraaf me in je armen. Zo vallen we nog even in slaap, totdat de wekker ons wekt.

Je strelende handen gaan over mijn buik naar mijn borsten glijden. Het voelt prettig en geeft me weer dat warme gevoel. “Laat jij van de week even weten hoe laat jij op Schiphol bent schatje”, vraag ik je, “dan kom ik je ophalen”. Je knikt zonder wat te zeggen en drukt me stevig tegen mij aan.
We knuffelen en strelen en ik merk dat we beiden nog veel meer willen dan alleen maar dat. Maar ik zie op de klok dat daar helaas geen tijd meer voor is. “Sorry schat, maar ik moet echt opschieten. Anders mis ik mijn vlucht nog”, duw ik je bij me weg en haast me onder de douche. Nog geen uur later ben ik op het vliegveld en scoor ergens een simpel en veel te duur ontbijtje nadat ik door de douane ben.
“Mis je nu al lekker ding”, lees ik als ik bij de gate zit te wachten. “Ik jou ook lieverd”, stuur ik terug. En het is zo. Jij bent waarschijnlijk nog op de hotelkamer en gaat binnen niet al te lange tijd terug naar je boot. Tegen de tijd dat jij weer terug aan boord ben, ben ik waarschijnlijk al terug in Nederland.
Na twee ongekende weken in Marseille zijn mijn nachten plotseling eenzaam en stil. Geen genegenheid meer, geen liefde, geen seks. Vele berichtjes over een weer, maar het gemis wordt ondragelijk. Al na twee dagen bel ik je midden in de nacht op. “Niets zeggen lieverd. Alleen maar kijken en genieten”, zucht ik als ik me voor de camera voor je begin te bevredigen. Ik zie je mooie gezicht vol verbazing op mijn telefoon en stel me voor dat de dildo die mijn kutje binnendringt, jouw heerlijke penis is.

“Enig idee wanneer je op Schiphol bent”, hijg ik bezweet en buitenadem na mijn zalige hoogtepunt. “Ik laat het je zo snel mogelijk weten Cat”, zeg je en ik kan niet wachten tot ik je weer in mijn armen kan sluiten. “We mogen dan eerst wel een paar dagen vrij nemen”, zucht ik met een knipoog. “Zodra je wat weet, kan ik wat proberen te regelen met mijn werk hier”, zeg ik en verbreek de verbinding na nog een aantal handkusjes en liefdesbetuigingen.
Dan is daar eindelijk het verlossende bericht, dat je over twee dagen op Schiphol land. Mooi, dat geeft mij dus nog even de gelegenheid om voorbereidingen te treffen en goed uit te kunnen pakken voor als je hier bent.

Twee dagen later sta ik bij de aankomst hal op je te wachten. Ik ben naar de kapper geweest, heb mijn make-up bij Douglas laten doen en sta in een lange elegante zwarte mantel op je te wachten. “Ik heb hier niets onderaan. Alleen m’n kousen”, verklap ik je als we over het vliegveld naar mijn auto lopen. Het had als een verrassing moeten komen, maar ik vond het te spannend om het nog langer geheim te houden voor je. Je moet lachen en lijkt het als een invitatie op te vatten. Je probeert me direct naar het eerste de beste toilet te loodsen. “Nee, sorry schat. Maar een vluggertje gaat het dit keer niet voor me doen. Ik heb heel wat meer nodig dan dat. Ik heb je te erg gemist”, weet ik je verlangens nog enigszins te beteugelen.
Zo snel als de wettelijke snelheden het toestaan, rijd ik ons naar mijn huis toe.
Erik - 23-02-2024 om 12:29
0


Als sexting en telefoon/ video seks nog niet waren uitgevonden, dan vonden wij dat die week uit. Hoe ik de week door ben gekomen is een wonder met zo weinig slaap, en de vele afleiding tussen de meetings met potentiële en bestaande klanten. De aantrekkingskracht en het verlangen naar jou brengen mij uit balans en maken mij onrustiger dan ooit. Veelvuldig vraag ik mij vertwijfeld af of ik mijn pik niet achterna loop en mij mee laat slepen in 2 mega geile weken waarin wij allebei ons zelf verloren zijn. Is er echte liefde tussen ons of is het pure geilheid die wij nog nooit bij iemand anders gevonden hebben en die vervliegt als we weer in ons gewone leven stappen. Maar als ik dan je foto’s, filmpjes zie en je weer spreek, is die twijfel volledig buiten beeld en voel ik een onweerstaanbare drang om bij jou te zijn.
De terugreis gaat mij veeeeel te langzaam en elke seconde die ik moet wachten, is er een te veel. Waar ik normaal relaxed ben en offertes en verslagen schrijf op het vliegveld en in het vliegtuig, komt er nu niks uit mijn handen.

Eindelijk… met een snelle graai ruk ik mijn koffer van de band en ren bijna naar de uitgang. Als ik door de deur naar buiten stap scan ik snel de mensen die er staan. Dan stokt mijn adem even in mijn keel, voel ik een hartslag over slaan. Wauw schiet het door mijn hoofd, Wauw wat ben je mooi. Mijn ogen schieten over je hele lichaam. Je haar mooi in model en mooi en subtiel opgemaakt. Je rode lippen steken super mooi en geil af in je gezicht en de lach op je gezicht als je mij ziet is onbeschrijfelijk. Tegelijk zie ik een spanning in je gezicht die ik niet kan plaatsen in mijn onderbewust zijn. Onder je lange jas zie ik je benen in kousen (wat ik nog niet weet dat het kousen zijn) en pumps. Even sta ik stil en blokker de doorgang voor anderen, ik neem elke detail van jou in mij op. Dan ben ik met een paar grote stappen bij je en vliegen wij in elkaars armen. Ongegeneerd volgt een intense tongzoen en drukken wij elkaar stevig vast. Als we dicht tegen elkaar door de luchthaven lopen fluister je “Ik heb hier niets onderaan. Alleen m’n kousen”. Ik kijk je even verbaast aan en zie hoe de spanning van je gezicht glijdt en plaatsmaakt voor een trotste geile blik. “Wow wat bij jij een geile spannende meid lieve schat”, reageer ik. “Eigenlijk ben je een heerlijk sletje dat je zo rond loopt”, “misschien wel” lach je en je drukt je nog steviger tegen mij aan.

Als we in de auto zitten gun je mij even een blik op je benen en je kousen. Een innige tongzoen volgt, maar niet voor lang. “Zitten schat” commandeer je, “ik wil snel naar huis, ik wil jou”. Als er iets is waar ik geen bezwaar tegen heb is het dat wel. Tijdens de autorit neem ik uitgebreid te tijd om je te bekijken en te genieten van jou en ons gesprek. Na een veeel te lange rit parkeer jij je auto op de oprit van je huis. Jij loopt voor mij uit de woonkamer in en ik zie hoe jij je jas los knopt. Zonder je om te draaien laat je je jast van je schouders glijden. Langzaam zie ik je naakte lichaam tevoorschijn komen. “je bent echt naakt’ mompel ik zachtjes. Je zegt niks maar laat je jas verder zakken en op de grond vallen. Met je benen iets uit elkaar blijf je staan, je armen langs je lichaam. Ik sta achter je naar je te kijken, “Wauw, wat ben je mooi” fluister ik, alsof niemand het mag horen. Ik geniet van je mooie figuurtje, je heerlijke billen, je lange benen in kousen gehuld je je pumps. Zachtjes leg ik mijn handen op je schouders en streel over je rug naar beneden. Ik voel een rilling door je lichaam trekken en een zucht van genot. Als mijn handen op je heupen liggen kom ik tegen je aan staan en druk een zoen in je nek. Je kreunt zachtjes, en ik laat mijn handen naar je buik glijden. Maar voordat ik verder kan strelen pak je mijn handen vlug beet en stop je mijn beweging. “Ga eerst maar even lekker douchen schat van mij, de spullen liggen al klaar. En kom daarna naakt naar beneden”.

Vlug loop ik naar boven en spring onder de douche en scheer mij lekker glad. Als ik mij afdroog zie ik in de spiegel de dolfijn tattoo op mijn schouder met in de golf Catelijn getatoeëerd. Die heb ik van de week in een geile bui laten zetten. Ik ben benieuwd hoe je er op reageert. Even slaat weer de twijfel toe, of dit een vergissing is geweest. Maar met een lekker luchtje op en fris gedoucht loop ik de trap af en stap de woonkamer binnen.

Catelijn - 25-02-2024 om 20:04
0


“Wauw, wat ben je mooi”, fluister je als ik naakt voor je sta, alsof niemand het mag horen. Ik geniet van het uitzicht op mijn naakte lichaam. Enkel mijn lange benen nog zijn in kousen gehuld en ik sta op sierlijke zwarte pumps. Als je me aanraakt, trekt er een rilling door mijn lichaam en slaak ik een zucht van genot. Je zoent me in je nek, een van mijn meest gevoelige plekjes en ik kreun zachtjes. Strelend begeven je handen zich naar mijn buik. Je wilt meer, maar ik ontwijk je. “Ga eerst maar even lekker douchen schat van mij, de spullen liggen al klaar. En kom daarna naakt naar beneden”.

Hoewel het maar een korte douchebeurt is, lijkt het wel een eeuwigheid te duren voordat je weer terug naar beneden komt.
Dan kom je eindelijk de trap af. Ik heb al twee glazen met wijn gevuld, al betwijfel ik of we die eerst nog zullen gaan opdrinken. Je lul is al vrij hard, al weet ik dat hij beslist nog niet geheel stijf is op dit moment. Maar hij wijst al prominent aanwezig schuin omhoog boven jouw spiegelglad geschoren zak. Ik slik langzaam van verrukking, alsof ik ‘m nu pas voor het eerst zie. Die paar dagen dat ik ‘m in levende lijve heb moeten missen, hebben schijnbaar meer invloed op me dan ik had kunnen bedenken.
Nu we elkaar weer zien, jij mij vanaf de trap, daal je langzamer de trap af. Je lul veert bij iedere stap op en neer en lijkt steeds harder te worden naarmate je dichterbij komt.

Als je opnieuw voor me staat, nu geheel naakt, valt me de plek op je schouder op. Een tatoeage die je eerder nog niet had. Ik kijk je vragend aan en streel het recentelijk geplaatste kleurrijke aandenken. “Je bent niet goed wijs schat. Je moet wel heel zeker van je zaak zijn”, lach ik verbaasd als ik de tatoeage aandacht bekijk. Een dolfijn met in de golf mijn naam getatoeëerd. “Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest als van jou lieve Catelijn”, zeg je overtuigend en kust me. Ik beantwoord je zoen en voel je handen langs mijn lichaam gaan. Al snel drukken je vingertoppen mijn lipjes van elkaar en dringen twee van je vingers naar binnen. Je begint me te vingeren, staand in mijn woonkamer, en het enige dat ik kan doen is het genot gewillig ondergaan, hevig kreunend en jouw inmiddels volledige stijve lul in mijn hand nemen.
Even onderbreek ik onze zoen en kijk je diep in je mooie ogen. Ze fonkelen, van blijdschap en van verlangen. “Verdomme Erik, je hebt me verslaafd gemaakt aan je”, lach ik verliefd en kus je tatoeage voorzichtig, terwijl mijn hand zich steviger rond jouw pik klemt. “Waar zou je willen dat ik er eentje zou nemen?”, vraag ik je vervolgens aarzelend en kijk je aan. Je lijkt niet helemaal te begrijpen waar ik op doel. “Een tattoo bedoel ik. Als jij mijn naam voor eeuwig bij je wilt hebben, dan kan ik toch niet achterblijven?”, stel ik in een opwelling voor.
Tegelijk ben ik er echt serieus over. Hoewel ik nog geen tattoo heb, loop ik wel al een tijdje met de gedachte. Hoe of wat weet ik nog niet, maar misschien dat wij daar samen wat moois voor kunnen bedenken. En ik durf gerust wel jouw naam op mijn lichaam te laten vereeuwigen. Wat wij hebben is blijvend, dat weet ik nu meer zeker dan ooit. En ik zou ook niet meer anders willen.
Dan dwing ik je zoenend achteruit, totdat jij gedwongen op de bank gaat zitten. Ik druk je benen van elkaar en kniel er tussen. Met beide handen grijp ik je lul vast, trek deze wat omlaag en neem uiteinde verlangend in mijn mond. “Hmm, die heb ik gemist”, lach ik met smakkende geluiden van jouw lul die keer op keer kortstondig uit mijn mond schiet.
Erik - 26-02-2024 om 09:57
0


“Heb je alleen mijn lul gemist of ook de rest wat er aan vast zit” vraag ik je lachend aankijkend. “Alleen je harde lul natuurlijk, de rest geloof ik wel” is je gevatte antwoord. Gelijk hap je mijn pik in je mond en laat mijn pik diep je mond in glijden. Met geile fonkelende ogen kijk je mij een pak je mijn ballen vast en zie ik hoe je mijn pik nog dieper naar binnen laat glijden. Ik pak je hoofd vast en druk je nog verder op mij pik. Tranen schieten in je ogen en kokhalzend schiet je omhoog. We schieten allebei in de lach om het speeksel dat uit je mond druipt om mijn pik. Mij strak aankijkend steek je je tong uit en likt mijn harde lange paal vanaf de stam naar mijn eikel. Ik geniet van het uitzicht, je tengere vingers om mijn pik en stralende ogen. “MMMMMMM schat, ik verzuip nog een keer als ik naar jou blijf kijken” kreun ik als je met het puntje van je tong mijn eikel begint te likken.
Ik laat mij achterover op de bank vallen en sluit mijn ogen. Dit is zo intens lekker wat je doet, mijn pik en ballen zachtjes masseren en tegelijk met je tong en lippen mijn eikel verwennen. Met mijn ogen dicht voel ik je nog veel intenser en het duurt niet lang of een orgasme begint zich aan te kondigen. Maar zover laat jij het niet komen. Je stopt met het likken en zuigen van mijn eikel en knijpt stevig in de stam van mijn pik. Het opkomend orgasme trekt weg, maar daarmee niet jouw verwennen. Je voelt mij perfect aan en het duurt niet lang of ik voel je tong en masserende vingers weer. Langzaam voer je de spanning weer op, maar even snel weet je ook weer de spanning te onderbreken keer op keer.
Ik kom iets om hoog en streel je met mijn vingertoppen over je schouder, over de plek waar bij mij sinds deze week een mooie tattoo zit. Je kijkt me aan en glimlacht en liefde vol voel ik hoe een hand over mijn arm naar mijn tattoo streelt. Met een verliefde en gelukzalige blik in je ogen leg je je hoofd in mijn lies, en kietel en speel je met mijn pik die op nog geen 2 cm voor je gezicht staat. Ik geniet van het uitzicht op jou, je kousen en pumps geven zo’n mooi accent op je lichaam. Ik kan daar eindeloos van genieten.

Mijn ogen dwalen door je woonkamer, echt een vrouwenhuis concludeer ik, daarbij is het bij mij maar saai en functioneel, realiseer ik mij. Tegelijk voel ik mij ook echt thuis hier bij jou, in jouw huis, met jou zo dicht bij mij. Spijt of twijfel over mijn tattoo met jouw naam er op heb ik niet meer. “Als jij geen tattoo wilt met mijn naam, moet je het niet doen schatje van mij. Dat ik zo gek ben moet voor jou geen drive zijn om het ook te doen” zeg ik zacht tegen je.
Je leg een vinger op mijn mond en komt overeind. Even toren je boven mij uit, kijk ik tegen je op. Mijn ogen glijden over je lichaam, je benen in kousen gehuld wat wijder uit elkaar gezet, waardoor ik een mooi uitzicht op je gladgeschoren glinsterende kutje krijg. Ik leg mijn handen op je heupen en kijk naar boven, je stevig borsten en harde tepels steken naar voren. Langzaam trek ik je naar mij toe en kom je over mij heen zitten. Onze ogen zijn in elkaar gevangen als ik voel hoe jij je bekken draait op zoek naar mijn eikel. Met een diepe zucht laat je je ineen keer op mij zakken, voel ik hoe mijn pik zicht een weg baant jouw warme drijfnatte genotsgrotje in. Onze lippen vinden elkaar in een tong zoen en met rustige bewegingen beweeg jij je bekken over mij heen. Ondanks dat onze hormonen door onze lichamen gieren en alles om seks schreeuwt tussen ons, bouwen we de spanning rustig op. Ik voel aan jou dat je orgasme in aantocht is, ook bij mij voel ik het weer opkomen. Hoewel ik dolgraag jouw kutje wil volspuiten en jou wil laten klaarkomen, til ik je toch van mijn pik af. “nog niet lekker ding, nu ben jij aan de beurt”.
Als we een paar slokken wijn genomen hebben, laat ik mij handen over je benen glijden. Jij draait je naar de hoek van de bank en laat je onderuitzakken. Je strekt je uit en legt je armen boven je hoofd en sluit je ogen. Ik moet even slikken van wat je doet, als dit geen gebaar van volledige overgave en vertrouwen is. Hoe kwetsbaar wil je zijn, schiet het door mijn hoofd, hoe veel vertrouwen wil je hebben? Je lig daar zo open op de bank, je ene voet op de bank en je benen wijdt open. Ik kom naast je op de grond zitten en laat zachtjes mijn vingertop je schouder raken. Een zachte kreun ontsnapt uit je mond als ik je in je hals zoen en mijn vingers over je schouders laat glijden langs je borsten.
Catelijn - 03-03-2024 om 20:41
0


“Als jij geen tattoo wilt met mijn naam, moet je het niet doen schatje van mij. Dat ik zo gek ben moet voor jou geen drive zijn om het ook te doen”, zeg je zacht tegen me. Maar ik zou juist niets liever willen. Waar ik normaal gesproken juist zeer berekenend ben in alles wat ik doe en impulsieve acties eigenlijk schuw, ontneemt jouw persoonlijkheid mij iedere vorm van berekendheid en omarm ik het impulsieve des te meer. Bij jou ben ik in vrijwel alles zo’n beetje de tegenpool van de vrouw die ik jarenlang ben geweest en nog steeds ben op het werk.

Ik kruip op je schoot, loods je stijve pik mijn grotje in en begin intiem en intens met je te vrijen. We zoenen, eindeloos en ik werk je keer op keer richting je hoogtepunt om net weer op tijd in te houden. Gelukkig laat jij je ook goed edgen, want dit is vast niet alleen mijn verdienste.
Voordat het zover is, til je mij van je pik. Ik denk niet dat ik he nogmaals een orgasme had kunnen laten onderdrukken op dit moment. Na een paar slokken wijn strelen je handen weer over mijn benen. De ergste spanning is weer wat gedaald bij je, maar de zin is er nog onverminderd. Ik draai me naar de hoek van de bank en laat me onderuitzakken. Ik strek me helemaal uit, leg mijn armen boven mijn hoofd en sluit mijn ogen genietend. Ik geef me volledig aan je over, vertrouw je blindelings – letterlijk bijna op dit moment met mijn gesloten ogen – en bied mezelf aan op een presenteerblaadje. Ik trek mijn ene been op en glij met mijn andere been van de bank, zodat mijn voet op de grond kan rusten. Zelfs met mijn ogen dicht kan ik me prima inbeelden hoe dit beeld voor jou moet zijn. Ik voel je van de bank glijden en je komt voor de bank naast me zitten.
Een zachte kreun ontsnapt uit mijn mond als je me in mijn hals zoent en je vingertoppen vanaf mijn schouders langs mijn borsten glijden. Hoewel ik kokend heet ben, kan ik een ijskoude rilling van intens genot niet voorkomen. Mijn huid trekt krampachtig samen tot kippenvel, iets dat jij ongetwijfeld ook ziet. En de huid rond mijn tepels en mijn tepels zelf trekken wellicht nog wel meer samen dan de rest, want alle zenuwen lijken zich daar wel heen te voeren.
“Aargggghh”, slaak ik een donkere kreet als hij met je vingertopje en cirkel rond mijn tepel trekt. Het druppeltje speeksel dat je er vervolgens op laat belanden lijkt haast wel te koken, zo heet voelt het aan. “Ik weet niet wat je met me doet en hoe je dit toch weer klaar speelt, maar nog zo’n behandeling overleef ik volgens mij niet”, denk ik en krul mijn tong naar buiten nadat ik lippen heb nat gelikt.

Misschien had je de extreme reactie van mijn tepels door en besloot je daarom op iets anders over te gaan. Of misschien was je dit sowieso al van plan. Maar je laat mijn tepels even met rust. Met je vingertoppen dan. Want het zijn nu je warme lippen die ik om mijn tepel voel sluiten, je voortanden die zachtjes in het gevoelige en o zo harde knopje drukken en je tong die langs het tintelende uiteindelijk flitst. “Ooh Gawd… Dit is insane”, hijg ik, terwijl ik bijna flauw val van verlangen. Je hete adem stroomt langs mijn borsten en als ik je vingertoppen rond mijn klitje voel dartelen, merk ik meteen dat de situatie daar niet anders is dan bij mijn tepels. Ik sta verdomme in de hens en het enige dat ik kan doen is een beetje sissend kreunend, alsof ik waterdruppels op een hete bakplaat sta te gooien.
Op het moment dat jouw tong de weg naar mijn klit heeft gevonden en daar na talloze omzwervingen aankomt, druk je simultaan twee vingers in mijn natte spleet. Ik kan niet meer, ik geef me over. Ik geef me gewonnen. Ik weiger mijn ogen te openen, want het genot is te intens, maar vind op de tast jouw hoofd. Meteen druk ik ‘m in mijn schoot. “Lik me. Lik me klaar en neuk me daarna suf. En da’s geen verzoek, maar een bevel”, hakkel ik met bevende stem nadat ik al mijn krachten bijeen heb geschraapt.
Erik - 05-03-2024 om 12:25
0


Ik geniet van jou, hoe je je zo volledig overgeeft en alles laat gebeuren met je. De spanning in je lichaam spat er aan alle kanten af. Ik heb nog nooit zulke harde tepels gezien en gelikt als nu bij jou. Elke aanraking doet je lichaam steeds weer ongecontroleerd trillen, naar adem happend lig je op de bank en lig je sissend te kreunen. Fuck Catelijn wat ben jij geil, schiet het door mijn hoofd als ik al zoekend met mijn mond en tong mij een weg baan over je lichaam naar je meest intieme plekje.
Maar ook bij mij is het edgen en jouw heerlijke neuken niet weggeëbd. Mijn pik lijkt wel harder, groter en gevoeliger dan ooit. De spanning in mijn ballen en pik doen bijna zeer. Er is maar een manier om daar vanaf te komen, maar zover is het nog niet. Eerste wil ik jou verwennen en laten komen.
Hoe kan ik ooit nog langer dan een dag zonder jou? En dit wat nog maar net een week! Het liefst wil ik je nu gelijk helemaal suf neuken, mijn harde paal diep in je geile kut leeg spuiten. En dan lekker genietend in je armen liggen bijkomen. En je dan heerlijk lang doorneuken tot dat jij ook klaarkomt.

Ik kus je venusheuvel en ruik je heerlijke zoete kutgeil wat rijkelijk uit je kutje stroomt. Zeiknat ben je al en ik zie een grote natte plek op de bank tussen je benen. Zonder weerstand druk ik twee vingers je genotsgrotje in. Als ik mij vingers krom en je G-spot aanraak ontplof je direct. Je hele lichaam trekt krom en naar adem happend begin je klaar te komen. Schokkend en stuiptrekkend lig je op de bank, vinger ik je geile kutje. Squirtend spuit je je kutvocht mijn gezicht in. Met bevende stem commandeer je mij “Lik me. Lik me klaar en neuk me daarna suf”. Tegelijk voel ik hoe je mij korte haren beet pakt en mijn gezicht diep in je schoot drukt. Ik kan niet anders dan mijn mond openen en om je spleet sluiten. Terwijl ik je blijf vingeren vindt mijn tong je harde en gevoelige clitje. Ik voel hoe je zoete geile vocht mijn mond in spuit en zicht een weg baant naar weet ik waarheen. Ik ga volledig in je op, druk mijn arm om je middel en laat je niet los. Schokkend en kreunend lig je onder mij, het kost mij moeite om door je wilde bewegen je kutje gevangen te houden. Langzaam, heel langzaam voel ik dat je orgasme wat afneemt, ik merk aan je ademhaling en manier van kreunen dat ik je nu echt even los moet laten. Dat je te overgevoelig ben.
Als ik om hoog kom schrik ik een beetje van je, je ademhaling is heel oppervlakkig en je ligt helemaal slap op de bank.
Het lijkt wel of je mijn twijfel aanvoelt. “Neuk me NU” kreun je zacht. Dit laat ik mij geen 2 keer zeggen, en ik trek je naar me toe, druk je benen uit elkaar en drijf mijn harde pijnlijk kloppende pik diep je grotje in. ten minste dat is mijn bedoeling, maar in mijn geilheid en intens verlangen naar jou druk ik mijn lul diep je kontje in. Je bent zo nat dat ik het niet direct door heb. Een pijnkreet schiet uit je mond gevolgd door een intens kreunen. Wild neuk ik je met lange halen, voel ik hoe je kontje stevig om mijn paal klemt. Als ik bijna klaarkom trek ik mij uit je terug, gun ik mezelf even een paar tellen rust. Ik buig me over je heen en zoen en lik je harde tepels even zoenend zoek ik een weg langs je keel naar je mond. Onze tongen vinden elkaar in een heerlijke worsteling. Kreunend druk ik mijn harde paal je kutje in en voel ik hoe je je kutspieren wisselend aanspant. Dit ga ik niet lang volhouden, wil ik ook niet. Ik wil nu nog maar een ding, JOU KUTJE VOLSPUITEN.
Grommend en kreunend voel ik hoe mijn ballen zich samentrekken “ik ga je volspuiten lekkerding” kreun ik. “JAAA, spuit je zak leeg in mij” kreun je. Ik voel hoe je je nagels in mijn onderrug zet. Wild en hard stoot ik diep in je. Voel ik hoe mijn eikel je baarmoedermond martelt. Bij elk stoot voel ik hoe mijn zaad zich door mij pik een weg baant je natte soppende kut in. “MMMMMMMMM, Catelijn, wat ben jij lekker en verslavend”. “En jij dan” kreun je zacht als ik op je lig uit te hijgen.

Hoe lang we zo liggen te genieten van elkaar weet ik niet, het voelt zo heerlijk en vertrouwd aan. Ik laat me van je af glijden en sta op. Jij blijft slap op de bank liggen en kijkt mij gelukzalig aan met lome ogen, “je hebt je echt gesloopt vanavond schat” fluister je zacht. “dat zie ik, kom ik zal je naar bed dragen”. Alsof je niks weegt til ik je op en druk je tegen mij aan. Je slaat je armen en benen om mij heen en ik pak je bij je billen. Ik voel dat mijn pik weer hard is en laat je zakken. Even zoek ik de ingang van je grotje en laat je dan verder zakken. Met gesloten ogen ontvang je zacht kreunend mijn pik weer in je. Je legt je hoofd in mijn nek als ik je zo naar boven draai. Bij elke stap voel ik hoe je kutje over mijn pik glijdt, hoor ik hoe je steeds meer begint te hijgen.
Als ik je slaapkamer binnen stap klem je je nog vaster aan mij vast. Je hijgen gaat over in kreunen. Met korte bewegingen blijf ik je neuken terwijl je weer klaarkomt. Je orgasme is deze keer kort en al snel voel ik hoe je je ontspant. Ik leg je op bed en geef je een zoen. Of je die nog merkt betwijfel ik. Vlug doe ik beneden alle lichten uit en kruip naast je in bed tegen je aan.

Als ik ’s morgens wakker begin te worden voel ik wat zachts over mijn kruis glijden.
Catelijn - 09-03-2024 om 12:16
0


Ik krijg waar ik op smeek, meer dan dat zelfs. Het bevel om mij klaar te likken, neem je uiterst serieus en op verbluffende wijze laat me uiteindelijk met je tong en mond klaarkomen. Ik voel me een IJslands landschap, waarin jij mijn kut een dampende en spuitende geiser laat veranderen. Ik kom veel, lang en hard klaar. En nat, heel erg nat.

Mijn kutvocht druipt van je gezicht en uit je haren als je uiteindelijk bovenop me komt liggen en je lul in mijn dampende vulkaantje stopt. Ik smeekte je om me suf te neuken en met minder neem je merkbaar dan ook geen genoegen. We neuken als beesten, je neukt me suf, precies zoals ik het wilde, beter nog. Het is hemels. “Ik ga je volspuiten lekker ding”, kreun je als je ballen zich beginnen samen te trekken. “JAAA, spuit je zak leeg in mij”, kreun ik tot mijn eigen verbazing.
We hebben elkaar weer tot het uiterste opgezweept, want opnieuw is ook jouw orgasme intens en talrijk. “MMMMMMMMM, Catelijn, wat ben jij lekker en verslavend”, hijg je uitgeput na, terwijl jou lul nog wat soppend schokt in mijn volgespoten kutje.

“Je hebt me echt gesloopt vanavond schat”, beken ik zacht. Maar het was meer dan gewoon heerlijk en het was het zeker waard. “Dat zie ik, kom ik zal je naar bed dragen”, lach je lief en draagt me naar boven alsof ik werkelijk niks weeg. Ondanks alle inspanningen, heb je nog voldoende energie over. En niet alleen in je armen, merk ik als we boven zijn. Ook in jouw lul zit nog voldoende energie, of alweer voldoende energie. Behendig laat je me wat zakken en zoekt de ingang van mijn grotje. Eenmaal gevonden, laat je me dan verder zakken en met gesloten ogen ontvang ik je pik met een zachte kreun.
Je neukt me terwijl je me naar de slaapkamer draagt en dat ik daarbij zelfs klaarkom, maakt jou dit keer niets uit. Je blijft doorgaan, alsof ik nog niet genoeg gesloopt was.
Het laatste wat ik voel, naast de zalige bewegingen van jouw lul diep in mij en mijn eigen orgasme, is het zachte bed waar je me op neerlegt.
Volgens mij ben ik al weg zodra mijn hoofd mijn kussen raakt en zelfs als je me daarna nog door bent blijven neuken, dan heb ik daar niets meer van gemerkt.

Als ik ’s morgens wakker wordt, lig ik verstrengeld in jouw armen. Jouw armen en benen hebben mij gevangen en je gezicht ligt in mijn lange haren begraven. Normaal zou ik zo intiem nooit kunnen slapen, maar kennelijk was ik nogal moe toe ik ging slapen, hihihi. Ook jij hebt het duidelijk erg warm, want je lichaam gloeit zwetend tegen mijn lichaam. Voorzichtig ontdoe ik mij van je armen en benen, zonder je te wakker te maken. Want ook jij kan je slaap momenteel wel even gebruiken. Mijn lichaam plakt aan alle kanten en opgedroogd sperma en kutvocht schilfert overal waar de lakens aan mijn lichaam vastgeplakt zaten.

Ik moet naar het toilet, even plassen. En ik voel nog steeds dikke klodders van jouw afgekoelde sperma naar buiten lopen en haar het in het toilet druipen. Ik heb meer nodig dan alleen een lange hete douche, denk ik lachend als ik mezelf in de spiegel zie. De sporen van onze puberale paringsdrang tekenen zich af in mijn gezicht. Maar ik ben er trots op, omdat het door jou wordt veroorzaakt.
Als ik terugkom uit de badkamer, ligt jij languit op je rug. Het laken is half van je afgegleden en zo te zien heb jij een heerlijke droom, want je ligt daar met een glorieuze ochtenderectie. Mijn stemming is weer meteen teruggekeerd bij het zien van al dat moois en lekkers en voor ik het weet heb ik mijn lange haren in een staart bijeengebonden en streel je ochtenderectie er mee.
Je reageert er al snel op en kreunt lichtjes en zucht was, zonder wakker te worden. Maar lang kan ik je zo niet laten slapen. Behoedzaam wikkel ik mijn staart om je lul, waardoor mijn gezicht nog dichter bij je lul komt. Ik heb zelfs zo’n zin in je dat zelfs de geur van de seks van vannacht me er niet van weerhoudt om verder te gaan.
Gehuld in een cocon van mijn lange haren, trek ik je lul af, terwijl ik het opgedroogde sperma van je ballen begin te likken. De schilfers lijken te smelten op mijn tong en ook al smaakt het lang niet zo lekker als de verse variant, ik ben geenszins van plan te stoppen. Steeds als ik jouw ballen met mijn tong omhoog druk, kreun je zachtjes en ik merk dat je wakker begint te worden. Het eerste voorvocht komt nu ook uit je eikel tevoorschijn en kleeft al in mijn haren. Langzaam werk ik verder, zorgvuldig balanceren tussen jouw gerief verschaffen en je nog te laten slapen.
Heel lang gaan we dit niet volhouden. Ik niet omdat ik meer wil en jij niet omdat je spoedig volledig wakker zult zijn. Ik hou je gezicht nauwlettend in de gaten, terwijl ik verder ga. Ik zie je oogleden trillen en weet dat je nu ieder moment echt wakker gaat worden. Op het moment dat jij je opeens begint uit te rekken en je ogen echt open gaan, plaats ik mijn geopende mond met uitgestoken tong recht voor je eikel en begin je als een gek af te trekken. Je langgerekte gaap gaat spontaan over in een heerlijke geile kreun, direct gevolgd door een warm salvo aan spermastralen die mijn mond treffen.
Zonder aarzeling slik ik je warme ochtendontlading door en kan alleen maar constateren dat jouw verse zaad inderdaad wel veel lekkerder smaakt. Liefdevol trek ik je verslappende pik nog wat af en lik ‘m verder schoon.
Wijdbeens en licht bezweet lig jij op het bed en kijkt me nog wat verbouwereerd aan. “Sorry, maar ik kon het niet laten”, verontschuldig ik me lacherig, ook al weet ik gerust wel dat jij deze manier van wakker gemaakt worden altijd wel kunt waarderen. “Ik hou van je Erik, ècht”, stamel ik tot over mijn oren verliefd op je en vlij mijn gezicht tegen je borst. Als jij je arm om mij heenslaat en me dan vasthoudt en mijn haren streelt, waan ik me weer in de zevende hemel. “Ik hou ook van jou Cat”, zucht je tevreden en kust me lief en vurig.
“Ik weet al welke tattoo ik wil. Weet jij het plekje al? Het mag echt overal, behalve in mijn gezicht. Ik wil heel graag je naam dragen, maar niet op mijn voorhoofd”, vraag ik je dan lachend. Dat het nooit verstandig is om de naam van je geliefde op je huid te laten vereeuwigen, is een advies dat ik volledig in de wind zal slaan. Ik zou het een eer vinden om jouw naam voor altijd op mijn lichaam bij me te dragen.
Erik - 10-03-2024 om 15:48
0


Ik sta aan het roer en voel hoe mijn pik gekieteld wordt. Vage contouren van een vrouw voor me. Nee ik wil nog net je kutje volspuiten. Weg is, ik wilde net mijn pik achter langs in haar kutje stoten. NEEE ik wil nog niet komen, maar ik kom wel, nee toch niet. Weg is ze weer.

Met een geeuw rek ik me uit en veeg de slapers uit mijn ogen. Maar mijn geeuw gaat over in een intens gekreun. Dan ontwaar ik jou tussen mijn benen, en voordat mijn nog half slapende hersens goed en wel in de gaten hebben wat jij doet voel ik hoe mijn ballen samentrekken en de eerste lading sperma zich een weg naar buiten baant. Ik lag dus niet te dromen, maar dit is echt. Dit is meer dan lekker wakker worden, met jou tussen mijn benen met mijn pik spelend. Nee sterker nog, je melkt mijn pik en zak leeg met je mond en masserende vingers. Nauwelijks wakker of jij eigent mijn pik alweer toe. “MMMMM Cat, dit mag je elke dag wel doen”, kreun ik zacht en genietend.
“Ik hou van jou Cat” fluister ik en druk je lekker tegen mij aan. Spelend met je haren lig ik intens na te genieten van liefde volle strelende vingers en hoe je mij wakker hebt gemaakt.
“Weet jij het plekje al?” je vraag blijft hangen in mijn hoofd. Ik druk je nog wat steviger tegen mij aan, alsof ik jou nooit meer wil loslaten. In zekere zin klopt dat ook echt wel, ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ook smoorverliefd ben op jou. Ik voel me echt op mijn gemakt bij jou. En dat ik nog vies en bezweet ben van ons meer dan geile feestje van vannacht maakt me niet eens uit, ik schaam mij er niet voor.

Je draait je hoofd wat en onze ogen vinden elkaar weer, ik smelt helemaal bij de blik in jouw ogen. Als een magneet worden onze lippen naar elkaar toegetrokken en draai ik je op je rug. Even hang ik boven je en voel hoe je hand mijn pik vastpakt en naar je grotje leidt. Zoenend en tongend drijf ik mijn weer hard geworden paal naar binnen. Zacht kreunend ontvang je mij en slaat je benen om mij heen. Met lange halen neuk ik je en voel al snel hoe je kutje begint samen te trekken. De manier waarop het gaat weet ik inmiddels dat jij je kutspieren goed onder controle hebt. Dit is zo’n intens heerlijk gevoel om je samentrekkende kut om mijn pik te voelen. Ik trek mijn pik wat terug en zoek al neukt je G-spot. Als ik met mijn eikel je G-spot begin te bewerken laat je dat gelijk weten. Een diep gekreun en trillingen in je hele lichaam verraden dat ik je meest gevoelige plekje goed weet te raken. Het duurt dan ook niet lang of je ligt gillend en kronkelend onder mij klaar te komen. “Ga door met je geile lul, Neuk me” kreun je. Als antwoord stoot ik mijn pik diep naar binnen, “JAAA, OOOOOOOOOOOO” gil je als mijn eikel je gevoelige baarmoedermond hard raakt. In plaats van rustiger aan te doen, zweep je mij alleen maar meer op, neuk ik je harder en stoot mijn eikel keer op keer tegen je baarmoedermond. Je klauwende nagels in mij rug voel ik nauwelijks. Jouw hijgen, gillen en kreunen zorgen er alleen maar voor dat ik ook weer klaarkom. “CAT IK KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM” kreun ik gesmoord in je nek hijgend.
Als ik langzaam tot rust kom voel ik hoe je je armen stevig om mijn mij heen slaat. “Dit is zo zalig wakker worden lieve Erik, I love you” fluister je in mij oor.

Hoe lang wij zo in elkaar verstrengeld gelegen hebben weet ik niet, maar als ik mij weer bewust wordt van de wereld liggen we nog steeds in elkaars armen verstrengeld. Je mooie gezichtje op een paar centimeter van mij af, ik lig in stilte naar je te kijken. Voorzichtig maak ik me los van je en breng een bezoek aan de wc en douche me even lekker. Als ik fris en schoon de naar seks ruikende slaapkamer binnen kom lopen lig je mij op je rug liggend op te wachten. Aan het voeteneinde blijf ik staan. “bevalt het wat je ziet” vraag je me uitdagend, “ja best wel eigenlijk”. Je trekt je benen wijdt en wenkt mij. Ik kom tussen je benen zitten en streel je benen en heupen “mmmm heerlijk” zucht je zacht.
“Je kan die tattoo op je schouder doen, maar dan is die wel zichtbaar als je iets met bandjes draagt. Weet niet of je dat wilt op je werk. Je kan hem ook in je lies laten zetten, maar dan zie allen wij die tattoo” geeft ik antwoord op je vraag van eerder vandaag. Nadenkend knik je en komt omhoog. “Ik ga even douchen en dan moeten we nog maar even boodschappen doen lekker ding” antwoord je bedachtzaam lachend.


Dat weekend zien wij buiten niet echt veel, en ik krijg die maandag op kantoor de nodige opmerkingen over een zwaar weekend gehad. Zeker een nacht overgeslagen om je boot weer op tijd binnen te hebben? Ik laat het daar bij, wat dat is wel vaker gebeurt. Wat de echte reden is dat ik brak ben, is mijn geheim voor mij collega’s.

De weken vliegen voorbij en we zien elkaar een aantal keer, maar veel te weinig. Dat meent niet weg dat wij elke dag lang en veel contact hebben.
Als ik op een avond bij binnen stap merk ik dat je gespannen bent. Ik snap dat wel, morgen moet je een congres voor je werk toespreken, een zaal met 1000 man. Je maakt je over alles zorgen en bent niet in voor een erotisch avontuur. Maar dat maakt mij niet uit, ik vind het heerlijk om je ook zo te zien en mee te maken.
Lieve schat ik moet morgen alleen wel vroeg op pad naar een klant in London, dus we kruipen op tijd in bed. Dat ik vroeg uit bed ga klopt, dat ik naar London ga niet.
De volgende ochtend glip ik vroeg uit bed en voordat ik weg ga geeft ik je nog een zoen en wens je veel succes. Wat jij nog niet weet is dat ik in de badkamer de rileitjes neer gelegd heb. De eitjes die we in Barcelona ook gebruikt hebben. Ik ben benieuwd hoe je er op reageert.

Als ik later die dag verdekt in een hoekje van de congreszaal zit, voel ik mijn hele lichaam reageren als ik jou zie binnen komen. Waar is de onzekere Cat van gisteravond? Wauw wat zie je er weer oogverblindend mooi uit en zelf verzekerd. Of kijk ik nu door mee diep roze bril naar jou en ziet de rest van de 1000 man zomaar een vrouw, 1 uit de vele? Ik voel me trots dat jij mijn vriendin bent.

Ik stuur je een appje, “Succes lieve schat xxxxx”, Thanks lekkerding xxxx. App je terug en ik zie hoe je je telefoon in je tasje laat glijden.
Van weer ik zit kan ik je goed zien zitten. Je zit ontspannen met je benen over elkaar in je rokje en pumps. Wauw wat ben je toch mooi. Dan pak ik mij telefoon, open de app van de trileitjes. Yes hij maakt contact, dus je hebt ze bij je. Ik zoek een trillen die ik zelf kan beïnvloeden. Ik raak met mijn vinger het scherm aan en beweeg mijn vinger even over het scherm. Tegelijk let ik op jou. Ineens zie ik je verstijven van schrik.

Bianca - 08-04-2024 om 12:33
0


Ha Catelijn en Erik,
Ik heb jullie verhaal met spanning en genietend gelezen. Wauw wat een heerlijke spannende en meeslepende manier van schrijven hebben jullie.
Elke keer was het weer opwindend hoe jullie een erotische sfeer weten neer te zetten.

Ik hoop dat er nog een vervolg komt, ben wel heel benieuwd waarom Catelijn verstijft van schrik en wat voor tattoo ze gaat zetten.

Dank jullie voor het mooie verhaal tot nu toe.

xxxx Bianca
Catelijn - 20-04-2024 om 15:09
0


Dank je voor je lieve complimenten Bianca. Sorry dat het even stil was, maar ik wist even niet goed hoe ik met dit verhaal verder wilde gaan en welke kant het op moest. Ik was bang dat het teveel in herhaling zou vallen en dat wilde ik voorkomen. Jouw lieve woorden echter hebben me er toe aangezet toch met het verhaal door te gaan. We kunnen onze lezer(s) toch zeker niet teleurstellen? Ik hoop alleen dat ik door mijn stilte nu niet de "boot" met Erik heb gemist?

Na enkele heerlijke weken met jou (Erik), waarbij ik nog steeds het gevoel heb dat we dichter en dichter naar elkaar komen, moet ik voor mijn werk naar een congres. Het is de eerste in tijden dat we van elkaar gescheiden zullen zijn, langer dan 1 of 2 dagen in elk geval. En ik was er bijna aan gewend dat jij eigenlijk altijd naast me sliep (al we daar ten minste aan toekwamen als we samen waren).
Nu is spreken in het openbaar niet echt mijn zwakste punt, maar voor een zaal van een man of 1000, da’s toch wel wat anders. Natuurlijk ben ik best zenuwachtig en ik baal er van dat jij er niet bij kunt zijn, want jouw aanwezigheid zou me vast helpen ontspannen.

Jij bent al weg als ik mijn spullen ga pakken, want jij moest opeens naar Londen. Nou ja, werk gaat nu eenmaal voor. Om me tijdens onze scheiding niet helemaal dood te hoeven vervelen, heb jij de trileitjes op de wasbak gelegd. Ik snap de hint en kan wel lachen om het gebaar. Ik stop ze in mijn koffer en vertrek.
Na in het hotel ingecheckt te zijn, neem ik even een ontspannen bad, voordat ik me klaar ga maken voor mijn toespraak. Ik ben nog altijd op van de zenuwen, maar weet ze onder controle te krijgen. Mooie lingerie vergroot mijn zelfverzekerdheid en als ik een van mijn mooiste setjes uit mijn koffer pak, valt mijn oog op de trileitjes die jij had klaargelegd.
“Wat kan mij het eigenlijk ook schelen”, glimlach ik inwendig en pak ze. Het zit als gegoten, vertrouwd zelf en ik moet even terugdenken aan onze tijd in Barcelona. Veilig onder mijn stringetje verstopt, test ik met mijn telefoon of ze het nog doen. Een duidelijkere bevestiging dan de hevige siddering die door mijn lichaam jaagt wanneer ik standje 1 activeer, is er denk ik niet.
Ik kleed me verder aan, maak me op en doe mijn haren goed en neem de taxi naar de congreszaal. Het is al behoorlijk druk in de zaal en totdat mijn toespraak begint, zal de zaal nog wel voller stromen.

Toch weer behoorlijk zenuwachtig stap ik het podium op om mijn introductie te beginnen. Ik leeg net het berichtje van je, waarin je me succes wenst voor mijn toespraak. Zo lief ook weer van je! Was je nu maar hier.
Normaal gesproken stel ik mij de zaal voor gevuld met naakte mannen, maar kennelijk werkt dit nu beslist niet, want dan blijken er opeens 1000 naakte Eriks in de zaal te zitten. En da’s te veel van het goede. Aan één Erik heb ik echt meer dan genoeg, hihihi.
Ik haal even diep adem en wil dan mijn toespraak beginnen. Precies op dat moment begint het opeens te trillen onder mijn kleding. Eenzelfde siddering als eerder op de hotelkamer trekt door mijn lichaam en mijn ogen schieten alle kanten op. Mijn telefoon heeft toch niet per ongeluk in mijn tas de app van het trileitje geactiveerd. Hoewel ik heel snel aan het heerlijke maar ongepaste gevoel weet te wennen, ontstaat er toch wel lichtelijke paniek bij mij. Het gevoel is zeer welkom, daar niet van, maar niet op dit moment. Prima als ik even naar het toilet zou zijn, of straks aan de bar wat zou drinken. En dan wat intenser in de taxi en uiteindelijk op vol vermogen op de hotelkamer. Maar niet nu! Niet nu tegenover een zaal vol mensen die ik moet toespreken.

Naakte mannen tegenover me. Slechts een stuk of duizend! En even ben ik mij toch goed voorbereide tekst volledig kwijt. Lichte paniek gaat over in grote paniek.
“Aargh! Moet me concentreren op mijn lezing… Maar wil verdomme nu al het liefste klaarkomen. Wat is dit?”, schiet het door mijn hoofd, terwijl ik paniekerig de zaal rond kijk en met een trillende stem naar mijn woorden zoek.
Ondanks dat het zalige gevoel dat vanuit mijn kruis omhoog stijgt en zich steeds verder door mijn lichaam lijkt uit te breiden, weet ik mezelf te herpakken. Mijn stem klinkt ook weer beter en de meeste mensen, hoofdzakelijk mannen, zullen wel denken dat ik gewoon zenuwachtig was. Ze moesten eens weten!

Soms lijkt het zelfs wel of de trillingen onder mijn kleding kortstondig wat heviger worden, wat echt het uiterste van mijn concentratie en mijn lichaam vraagt. Dit is niet normaal meer. Maar wel verdomde lekker. Ook al is het totaal ongepast op dit moment.
Gelukkig heb ik even tijd om me op het podium om te draaien als ik met de laserpointer wat dingen moet aanwijzen in mijn powerpoint presentatie. Even kan ik mijn gezicht ontspannen, want de grimas die meteen ontstaat, is echt niet voor de ogen van al die mannen (en een enkele vrouw) bedoeld. Meteen laait de spanning weer op als nu opnieuw de trillingen intensiveren. En ook langer aanhouden dan eerder. Ik ga kapot hier!
Zodra ik mij omdraai om mijn toespraak weer te vervolgen, nemen de trillingen weer wat af, maar zijn nog altijd van een hoger niveau dan aan het begin van mijn lezing. Met beide handen grijp ik de weerszijden van de lessenaar zo stevig vast, dat mijn knokkels er wit van worden. Even ben ik weer de kluts kwijt, zeker als de trillingen weer beginnen toe te nemen. Mijn woorden vloeien niet meer zo soepel uit mijn mond. Het enige dat nu vloeit, zijn mijn sappen, want ik sta ik verdomme met de beste pokerface ter wereld klaar te komen op een podium ten overstaan van 1000 man.

Zelden ben ik zo blij geweest dat ik een zakelijke outfit aanhad, en niet een sierlijke rok. Want ik voel de sappen langs mijn benen omlaag sijpelen. Gelukkig blijft een erger lot mij bespaard, worden de trillingen niet nog heviger en kom ik niet nogmaals klaar. Niet bewust in elk geval. Ik sla me kranig door het restant van mijn lezing, neem het applaus in ontvangst en weet niet hoe snel ik het podium moet verlaten en me naar het toilet moet haasten.
Ik gris onderweg mijn telefoon uit mijn tas en kijk stomverbaasd naar het scherm. De app van het trilei was helemaal niet geactiveerd op mijn telefoon! Iets anders heeft het trilei dus geactiveerd? Misschien elektrostatische interferentie? De apparatuur in de zaal?
Vol schaamte over wat er is gebeurd het afgelopen uur, ook al heb ik me er denk ik wel behoorlijk goed doorheen geslagen, sluit ik me even op in een toilethokje.

Ik maak mijn broek los en laat deze zakken. Mijn string is zo doorweekt dat deze gewoon aan mijn dijen blijft plakken. Ik moet de gladde zwarte stof bijna losweken van mijn dijen en met grote ogen kijk ik naar mijn eigen string. Een laag kleverig, glibberig, vocht glinstert in het kruis in mijn string. Het lijkt haast wel speeksel. Ik ruik mijn poesje en de sappen in mijn string en als ik voorzichtig mijn vingertoppen er langs haal, voel ik pas goed hoe kleverig het is. Dunne slijmdraden blijven aan mijn vingertoppen bungelen, als zeer fijn spinnerag. Het smaakt ook veel intenser dan dat mijn vocht normaal smaakt.

Shit ik moet opschieten. Ik moet zo nog een half uur die mannen te woord staan naar aanleiding van mijn lezing. Snel trek ik mijn kleren weer goed, doe mijn haren nog gauw en begeef me naar de zaal vol mannen. Dat het trilei nu nog aanstaat, maakt me nu niet meer uit. Erger dan daarnet op het podium kan het onmogelijk nog worden.
Het loopt een beetje raar, met mijn kletskliedernatte string onder mijn broek. Maar ergens vind ik het ook wel geil. Jammer dat jij dit nu niet meemaakt hoor…

Als ik de zaal weer binnenkom, heb ik wel een beetje het gevoel dat iedereen naar me staart. Zouden dan toch meer mannen door hebben gehad wat er zich in mij afspeelde op het podium tijdens de lezing? Hoe het ook zij, dat geweldige orgasme dat ik er gewoon over me heen liet komen, kan niemand mij meer afnemen.
Na een tijdje met enkele geïnteresseerden te hebben gesproken en diverse vragen naar aanleiding van de lezing heb moeten beantwoorden, voel ik opeens een hand over mijn billen gaan. “Dat was erg professioneel, hoe jij je op het podium staande hield”, zegt de stem die ik wel herken, maar niet direct kan plaatsen. Ik wil me omdraaien om de man een klap in zijn gezicht te geven, want ik ben zeker niet gediend van zo’n ongevraagde en zeker ongepaste aanraking.
Net voor ik uit wil halen, zie ik waarom ik de stem herkende. JIJ bent het. Al ben jij wel de laatste persoon die ik hier had verwacht, want jij zou toch in Londen zijn? Meteen knalt er opnieuw zo’n zaligmakende schok door mijn hele lichaam. Niet alleen omdat ik zo ontzettend blij ben om je hier te zien, maar nog meer omdat je pontificaal met je telefoon in je hand staat en mijn trilei op een vrij hoge stand met de app bediend. “Jij was het dus”, sis ik, instantaan kolkend van verlangen, “en Londen dan?”. “Surprise”, lach je alleen maar, “Londen was een leugentje om bestwil. Want dit had ik echt voor geen goud willen missen. Meer?”, lach je en ik weet dondersgoed wat je met die laatste vraag bedoeld. “Verdomme jaaaaa… Maar niet hier schat. Dat kunnen we niet maken. Over tien minuten ben ik hier weg. Gaan we naar de hotelkamer”, hijg ik toch wel weer moeizaam nu jij het trileitje in een wat lagere stand ingeschakeld houdt.

Ik lijk bijna wel dronken, zo wankel loop ik door de zaal om afscheid te nemen van collega’s en enkele belangstellenden. “Nu dan?”, lach je als we bij de garderobe zijn en je mijn jas aangeeft. Nog voor ik kan antwoorden, activeer je het trilei in de allerhoogste stand en pakt mijn hand vast. “Relax, ik begeleid je wel”, zeg je zachtjes en lief. En dat weet ik ook echt wel. Ik ben amper nog in staat om te lopen, zo lekker en intens is het gevoel dat door mijn lichaam trekt. Ik leun meer tegen je aan dan dat ik zelfstandig loop en hang soms happend naar adem aan je arm. “FFFFUUUCCCCKKKK”, kreun ik zwaar iedere keer dat ik echt geen stap meer kan zetten en overmeesterd wordt door een goddelijk en zo te voelen kletsnat orgasme.
Pas als we de lobby van het hotel betreden, schakel jij het trilei uit. Ik kan haast niet meer en ben blij dat we niet te lang op de lift hoeven te wachten. Mijn vingers glinsteren van het vocht wanneer ik over mijn broek streel. Ik ben denk ik nog nooit zo nat geweest. En ook nog nooit zo geil.
“Je dacht toch zeker niet dat ik je zo ongestraft mij kon laten genieten en in mogelijke moeilijkheden kon brengen”, lach ik hijgend als ik op de hotelkamer mijn natte broek en string uittrek. Met een doffe, sompige klap ploft de natte stof neer op de tegelvloer van de gang. De kousen, hoe nat ze op dit moment ook zij, hou ik aan, evenals mijn bh, die inmiddels allang niet meer in staat is om mijn spijkerharde tepels zorgvuldig aan het zicht te onttrekken.
“Als je op een gruwelijke pijpbeurt had gehoopt, dan moet ik je teleurstellen meneertje trilei”, lach ik en duw je ruw op je rug op bed. Haastig trekken we samen jouw kleren uit en beklim ik je heerlijke stijve pik. Voorlopig wil ik alleen maar neuken met je. De rest komt misschien later wel.
Erik - 23-04-2024 om 11:21
0


Ha Bianca, ik was mij er niet zo van bewust dat ons verhaal zoveel opwinden en sfeer geeft. Ik voel mij vereerd. Dankje voor je mooie reactie. Lieve Cat, ik vind het heerlijk om door te schrijven. Hoe kan ik zo’n mooie vrouw nu aan de wal laten staan? 😊


Nog nooit ben ik zo snel uitgekleed als nu. Binnen een paar tellen liggen mijn kleren door de hotelkamer verspreid. Die wilde blik in je ogen heb ik nog nooit gezien in de tijd die ik je nu ken. In een flits schieten de beelden van vanmorgen aan mij voorbij. De schrik die ik in je ogen en hele lichaam zag. De opmerking van mannen om mij heen ‘Knappe vrouw, snap wel dat ze zenuwachtig is’. Maar ik wist wel beter. Nog voor dat ik goed en wel op bed val spring je al op me. Je graaiende hand duwt mijn staalharde pik naar je drijfnatte kut. Met een lang gerekte kreun laat je jezelf om mijn pik vallen. Voel ik hoe mijn paal je bloedhete poesje binnen dringt en hoe een golf kutvocht over mijn ballen stroomt. Als een wilde begin je te op mij te rijen en voel ik hoe je kut spastisch om mijn paal samentrekt. Het trilei zit ook nog in je poesje en bij elke stoot voel ik mijn eikel er hard tegen stoten. Het lijkt wel of je het niet eens in de gaten hebt zo wild ben je. Deze blik hen ik nog nooit gezien bij je, als in een waas laat je je keer op keer in mij pik vallen. Voel ik hoe mijn eikel hardt en diep in je stoot, tegen het trilei en je baarmoedermond aan. Bij elke stoot word je kreunen dieper. Ik geniet van je, je maakt met er nog geiler meer dan ik al was. Als in een trans gebruik je mijn pik voor je eigen genot. Nu ben jij degene die het spel bepaalt. Ik je hoe je nagels in mijn borstkas klauwen, hoe je bij elke stoot meer verkrampt. En ik weet inmiddels dat als je zo verkrampt dat een orgasme niet ver meer weg is. Ik leg mijn handen op je heupen en billen en volg je bewegingen. Ik kan hier alleen maar van genieten, van de blik op jou zo boven op mij. Met alleen je BH en kousen nog aan. Door je wilde neuken zijn je harde tepels inmiddels zichtbaar uit je BH gekomen. Nog niet eerder heb ik die tepels zo hard en donker rood gezien.
In sneltrein vaart raast je volgende orgasme door je hele lijf. Gillend kom je klaar, en je blijft maar door neuken. De flitsen van hoe je op het podium stond klaar te komen schieten weer door mijn hoofd, wauw wat heb ik met trots naar je zitten kijken. Hoe je klaarkwam, hoe je het voor elkaar kreeg om professioneel te blijven presenteren terwijl ik je steeds verder uitdaagde zonder dat je het wist wat er echt gebeurde.
Ik voel je kut verkrampen om mijn paal terwijl je klaarkomt. Hoe vaak heb je mijn pik al met je kutspieren liggen masseren? Hoe vaak heb je het al voor elkaar gekregen om mij diep in je te laten spuiten door met je kutje mijn pik te melken? Maar nu is het nog veel intenser veel heftiger dat je kut om mijn pik klemt. Alle spanning die ik vanmorgen in je lichaam hebt opgebouwd ontploft nu in een keer. Gillend gooi je je hoofd in je nek en voel ik hoe je nagels zich nog meer in mij borst vast klauwen. Je hele lichaam schokt en trilt, tegelijk voel ik hoe je squirtend je kutvocht uit je kutje perst. Zoete spetters kutgeil belanden in mijn gezicht. MMMMM wat smaak je toch altijd weer zalig, ik vind het zo heerlijk om je zo te proeven. Langzaam voel ik hoe je wat rustiger wordt in je bewegingen. Maar je ademhaling is nog gejaagd en oppervlakkig. “wat bij jij een verschrikkelijk gemeen en rotjong” is het eerste wat je hijgend uitbrengt sinds je jezelf om mij gestort hebt. “Als je denkt dat je daar zomaar mee wegkomt heb je het mis”. “Wie zegt dat ik er mee weg wil komen, lekkerding” grijns ik uitdagend naar je. “Misschien wil ik dat wel helemaal niet”. Tegelijk pak ik je kont steviger vast en stoot om hoog, diep in je. Je reactie wordt gesmoord in een diepe kreun en je laat je op me vallen. Onze tongen vinden elkaar in een tongzoen. Ik sla mij armen om je heen en trek je stevig tegen mij aan. “MMMMM schatje wat hou ik toch veel van je” kreun ik tussen ons zoenen door. “Ik ook van jou rotjong” kreun je.
Ik draai je op je rug en maak me los uit onze omhelzing en richt me op. Mijn pik staat hard en fier naar voren terwijl ik voor je zit op min knieën. Ik trek je benen op en leg ze tegen mijn borst aan. Wauw wat voelen ze heerlijk aan met die kousen, zelfs nu ze doorweekt zijn. Je klemt mijn pik tussen je benen en kijkt me geil aan. Uitdagend streel je met je handen langs je borsten, en neem je je tepels in tussen je vingers. “MMMM Fuck wat ben je geil Cat, zoals je er nu bij ligt”. Je zegt niks maar je reactie behoefd ook geen woorden. De smoorverliefde blik in je ogen en je tong die langs je lippen likt zijn maar voor een uitleg vatbaar. Het is ook een uitnodiging die alleen voor mij bedoeld is.

Ik duw je benen van me af en draai en op je zij, in een vloeiende beweging draai je door je kom je doggy voor me zitten. Je graait het eitje uit je kutje en ik pak je stevig mij je heupen. “JAAA ram je geile neukpaal diep en hard in me” kreun je verlangend. Het is geen vraag, de geilheid en het verlangen naar mijn pik is nog niet afgenomen na je eerste orgasme vandaag door mij pik. Opgezweept door jou geilheid stoot ik mijn pik diep en hard in je. Nu het eitje uit je kutje is lijkt het wel of ik nog dieper in je kan, of mijn stoten nog harde je baarmoedermond martelen. Je kreunen en gillen zwepen mij nog meer op. Ook bij mij is de geilheid alleen maar toegenomen vanmorgen. En nu je zo doggy voor me zit met alleen je BH en kousen aan, flitsen de beelden van een keurige vrouw die op het podium stond weer door mijn hoofd. Die 1000 mannen en paar vrouwen moesten eens weten hoe diezelfde vrouw die een belangrijke presentatie stond te geven, zich nu helemaal suf laat neuken. Hoe die knappe vrouw nu schokkend en gillend doggy in een hotel geneukt wordt. Hoe ze strompelend en squirtend klaarkomend en met een drijfnatte broek naar het hotel terug is gegaan. In een flits schieten de beelden en gedachten door mijn hoofd. Mijn handen klemmen onbewust nog steviger om je heupen, mijn stoten worden wilder. Bij elke stoot zie ik hoe je mooi opgemaakt haar verder verwilderd. Ik voel dat mij zak begint samen te trekken. Dan voel ik hoe mij ballen vast gepakt worden. Hoe jij je vingers om mijn zak sluit en samenknijpt. Een pijnscheut schiet door mijn lichaam, je lijkt het niet te merken. Ik voel hoe je vingers met mijn ballen spelen, hoe jij hijgende en kreunt mijn stoten ontvangt. Je masserende hand is het laatste zetje wat ik nodig heb. Zonder genade voor elkaar blijf ik doorstoten, blijf jij mijn ballen masseren.
Dan ontplof ik ook, “JAAA MMMMMMM” kreun ik hard “Ik KOOOOOOOOOOOOOM, Ik spuit mijn zaad in je geile kut”. Wild stotend ram ik mijn pik in je kut. Elke vorm van tederheid lijkt weg te zijn. We drijven elkaar in geilheid nog verder op, “JAAA, spuit je zak leeg in mijn geile kut” gil je ook weer schokkend klaarkomend onder mij. Ik trek je wild keer op keer op mijn pik, terwijl ik voel hoe bij elke stoot mijn zaad in golven door mijn pik gieren. Soppend drijf ik mijn paal dieper in je, je kut knijpt pulseren samen om mijn pik. Bij elke stoot persen mijn zaad en jou kutgeil zich een weg naar buiten.

Langzaam voelen we dat de spanning wegebt. Worden onze bewegingen rustiger. Je knijpt je kut weer samen, wat voor mij tot een zalige stoot reactie zorgt. Je glipt uit de greep van mijn handen en valt op je buik op bed. Zwaar hijgend en naschokkend blijf je liggen. Ruimte om wat anders te doen krijg je niet want ik val bijna direct op je. Je geeft een diepe harde kreun, en ik voel hoe mijn pik weer in je schiet. Hijgend lig ik op de rug, strengen mijn armen om je heen. Jouw handen vinden de mijne en ik begin hijgend met je oorlel te spelen.
Catelijn - 23-04-2024 om 17:37
0


Als je naakt bent, ga ik meteen in de aanval en neem waar ik volledig recht op meen te hebben. Ik neuk je hard, wild en noodgedwongen. Je hebt me zo geil gemaakt op het podium dat ik in alle staten ben. Dat zelfs het trileitje nog in mijn kutje zit, maakt me niets uit. Ik moet neuken, ik moet je pik in me hebben.
We neuken harder, wilder en grenzelozer dan we ooit hebben gedaan. Het kan me niks schelen. Na alles wat je mij daar in die zaal hebt laten doorstaan, is dit mijn beloning. Met het grootste gemak kom ik meerdere keren kletsnat en ejaculerend klaar op je pik. Er staat geen maat meer op me en de orgasmes zijn niet eens in staat om mijn verlangen in te dammen.
De kracht waarmee je me neukt en uiteindelijk diep in me blijft klaarkomen als ik op handen en knieën voor je zit en het trileitje niet langer in mijn grotje zit, is ongekend lekker en heftig en overtreft zelfs mijn stoutste verwachtingen.

Langzaam voelen we dat de spanning wegebt en worden onze bewegingen rustiger. Als je greep op mijn heupen verminderd, val ik op mijn buik op bed. Zwaar hijgend en nog hevig naschokkend blijf ik even zo liggen. En meer kan ik ook niet, want ook jij zakt voorover in elkaar en komt bovenop mijn rug liggen, als een zware warme deken die even een deel van de lucht uit mijn longen perst. Al dan niet gemikt, glijdt jouw nog vrij harde pik terug mijn doorweekte grotje in. Ik slaak een diepe harde kreun als hij zich daar opeens weer in bevindt. Hijgend lig je bovenop mijn rug en je strekt je armen om me heen. Onze handen vinden elkaar en als onze vingers verliefd in elkaar haken, begin je hijgend met mijn oorlel te spelen. Je weet wat dit met me doet en dat is precies de reden dat je het ook doet. Je bent nog steeds vreselijk geil, net als ik, en je tong in mijn oor maakt dat alleen maar erger.
Ik hijg en kreun met gesloten ogen, genietend van jouw tong in mijn oor en jouw groeiende erectie in mijn doorweekte schede. “Nee, nee, nee. Stop ‘m er in terug schatje”, kreun ik radeloos als je beweegt en je lul mijn poesje verlaat. Gelukkig boor je ‘m meteen op mijn verzoek zo diep mogelijk terug in mijn hunkerende spleet. We neuken opnieuw, jij mij ditmaal en ik probeer een been zo ver mogelijk over het bed op te trekken, zodat mijn poesje zich mooi en gewillig opent.

Keer op keer druk jij je heupen zo veel mogelijk omhoog om je daarna weer volledig op me te laten vallen. Je lul steekt maximaal in me, terwijl mijn billen worden geplet onder je onderbuik. Je neukt me als een dolle stier, gevaarlijk lekker en diep. Ik hoef verder ook helemaal niets te doen om klaar te komen, daar zorgt jouw lul en je waanzinnige stoten al voor. Sappen, nog vermengd met een deel van jou vorige orgasme, vloeien onafgebroken tussen mijn lippen door en langs jouw lul naar buiten op de lakens. “Ga door baby, ga door”, prevel ik met hese stem, ook al maak je geen enkele aanstalten iets anders te willen doen dan door te gaan. “Oooh Cat… Wat ben je geil… Ik hou van je”, klinkt het om de haverklap schor uit je keel. Vrouwen beweren dan wel eens dat ze dat niet vaak genoeg kunnen horen, dat hun man van hun houdt, maar dit is misschien wel wat overdreven, hihihi. Maar ik vind het prima en neem het allemaal voor lief, zolang ik jouw heerlijke lul maar zo zalig mijn poesje voel omploegen.
Je lijkt me dit keer wel weer eindeloos te kunnen neuken. En al die tijd bevind ik me in de hemel. Meer dan de zalige penetraties heb ik ook niet nodig om opnieuw klaar te komen. Maar dan kondigt ook eindelijk jouw orgasme zich aan. “Spuit je zaad waar mijn tattoo moet komen schat. Misschien hebben we vandaag nog tijd om ‘m te laten zetten”, kreun ik impulsief in opperste opwinding. “Zo geil dit Cat”, hoor ik je nog vaag in de verte kreunen als je pik mijn kutje verlaat. Even ben ik nog bang dat jij je pikroom vol over mijn gezicht zal uitstorten, want da’s wel de laatste plek waar ik een tattoo zou willen. Zelfs mijn tieten hoeven je room niet in ontvangst te nemen. Gelukkig maar, want ik ben stiekem te trots op mijn borsten om ze met een tatoeage te laten versieren.

“OOOOHHH fuck Cat! Hier komt het!”, kreun je buiten adem en ik voel je hete zaad tegen de binnenkant van mijn linkerbeen en half over mijn linkerbil uiteen spatten. Een beter plekje voor die tatoeage had je denk ik niet kunnen kiezen onder deze omstandigheden.

Na het nodige naspel en douchen, zijn we een uur of twee later in de stad, op zoek naar een goede tattooshop. Op aanraden van “experts”, gaan we bij eentje naar binnen. De man kijkt me toch wel enigszins verbaasd aan als ik zeg wat ik wil en vooral waar ik ‘m wil. Maar ik ga er van uit dat ook tatoeëerders iets van beroepsethiek kennen en ik vast niet de eerste vrouw zal zijn die een tattoo op een wat intiemere plek wil.
En zo lig ik dan uiteindelijk wijdbeens in mijn string in de stoel bij de tattooshop. Hoop toch wel dat het niet voor teveel afleiding zorgt voor de tatoeëerder, hihihi. Maar hij is het vast wel gewend. Jij merkbaar niet, want jij staat met een beste bolling in je broek toe te kijken hoe ik er bij lig. “Schat… Bij een gynaecoloog worden we toch ook nooit geil hè als de vrouw er zo bij ligt?”, plaag ik je. Je mag er bij aanwezig zijn als ik de tattoo laat zetten, maar wat er precies gezet wordt, dat zal je later pas mogen zien. Nadat het deel in min lies klaar is, vraagt de tatoeëerder nog een keer of ik heel zeker weet dat ik de door mijn aangegeven tatoeage ook daadwerkelijk daar op mijn bil wil laten zetten. Ik snap precies waarom de man het vraagt, maar als iemand het risico van een dergelijke tatoeage waard is, dan bij jij het wel. “Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest”, zucht ik vastbesloten tegen de man die de zoemende naald direct daarna in het zachte vlees van mijn bil zet.
Erik - 25-04-2024 om 13:45
0


Je weet me vakkundig weg te houden bij je uiteindelijke keuze voor je tatoeage. Ondanks dat het een ruim opgezette tattooshop is, is de ruimte waar jij heen gaat niet voldoende groot dat ik er goed bij kan. Maar dat maakt voor jou niet veel uit merk ik. Uitdagend trek je je broek uit en neem je plaats in de gynaecoloogstoel. Gebiologeerd kijk ik naar je, hoe je daar zo in je string ligt met je benen wijdt. Ben ik nu nog zo geil dat ik alles wat ik je zie doen als uitdagen zie, of lig je mij nu echt uit te dagen met je ogen en mond. Ik voel hoe mij pik weer hard wordt in mijn broek.
“Schat… Bij een gynaecoloog worden we toch ook nooit geil hè als de vrouw er zo bij ligt?” Dat de opmerking inhoudelijk nergens over gaat, is mij wel duidelijk. Je ligt daar gewoon met je benen wijdt met een vreemde meid tussen je benen mijn uit te dagen. De gloed in je ogen, doen mij smelten. Fuck Cat wat ben ik stapelgek op je bedenkt ik, naast dat je een heerlijk vrouw bent waar ik mij bij op mijn gemakt voel, weet je mij nog altijd met je ogen geil te maken. Subtiel lik je je lippen met je tong, steek je je middelvinger in je mond. Het is dat je hier in de shop in die stoel ligt met iemand die druk bezig is met je, maar als dat niet zo was, dan had ik je besprongen.

Helaas word ik ruw uit mijn gedachten getrokken door een telefoontje van een klant en ga ik buiten in de zon even op een bankje zitten. De afhandeling van het telefoontje neemt wat meer tijd in beslag dan ik zou willen. Ik voel ineens een paar tikjes op mijn schouder en kijk op in jouw stralende ogen. Terwijl ik het telefoontje afhandel voel ik hoe je mijn hand pakt en lopen we samen weer richting het hotel. Een spontane omhelzing en zoen midden op de straat zal niemand gek van op kijken. Maar voor mij voelt het alsof er een vonk wordt aangestoken. Een warme rilling trekt door mijn lijf als ik je hoor zeggen “Schat, I love you” gevolgd door een intense tongzoen.

Het diner met de congresgangers en jouw collega’s is een vervelende verplichting waar jij niet onderuit komt. Zeker na de blijkbaar zeer geslaagde lezing die jij eerder vandaag hebt gegeven. Dat jij iets goeds neer gezet hebt blijkt wel uit de hoeveelheid vragen die jij krijgen om een vervolg te geven aan het gepresenteerde onderzoek. Alle verzoeken om afspraken te maken wimpel je vakkundig af naar je secretaresse. Die kerels moesten eens weten wat er de rest van de dag gebeurd is met jou. Hoe jij op het podium klaar bent gekomen en daarna waanzinnige en heftige seks gehad hebt, terwijl zij naar weet ik wat voor praatjes hebben zitten luisteren. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je met je benen wijdt in je string in een tattooshop gelegen hebt.
Aan tafel zit ik in een boeiend gesprek met een van de weinige dames in het gezelschap van vandaag. Zij maakt mij nog maar eens duidelijk hoe belangrijk het onderzoek is wat jij gedaan hebt, en dat ik trots mag zijn op zo’n vrouw. Dat was ik al maar nu nog meer. En alsof je hoort wat die vrouw zegt voel ik ineens hoe zich een paar vingers rond mijn pik sluiten. Even denk ik dat mijn gesprekspartner mij onzedelijk betast, maar met haar beide handen op de tafel acht ik dat toch wel uitgesloten. Een vlugge blik naar jou stelt mij gerust, maar dat is maar voor een tel. Je knijpt hard in mijn toch al stijve pik, even een paar korte rukjes en weg zijn je vingers weer. Alsof er niks aan de hand is praat je door met je buurman.

Zodra het vanuit sociaal oogpunt kan maken we ons uit de voeten, ik baal als een stekker dat er nog een paar mensen uit het gezelschap mee lopen en in de lift stappen. Nu kan ik je nog niet lekker in mijn armen nemen en zoenen. Ik verlang naar je, een verlangen wat voor een belangrijk deel ingegeven is door de nieuwsgierigheid naar je tatoeage. Als we de hotelkamer binnen stappen verdwijn je gelijk de douche in. Ik trap mijn schoenen uit en trek mijn kleding uit. Dat ik die vannacht alleen maar in de weg zitten is inmiddels geen vraag meer. Ik spuit nog even snel een lekker luchtje op waarvan ik weet dat jij die heerlijk vindt. Als ik mij omdraai stop jij in een badjas de douche uit. Even ben ik ligt teleurgesteld, waarom een badjas? Maar lang duurt die teleurstelling niet. Met een vinger om mijn borst duw je me richting het bed, waar ik op neer plof. Je doet een stapje terug en trekt het koord van de badjas los. Langzaam laat je de badjas van je schouders glijden. Je zorgt er voor dat je badjas om je middel gesloten blijft, en op je armen blijft hangen. Met je hoofd een beetje schuin laat je je lange haren over je linkerborst vallen.
“MMMMMM Cat, als ze jou nooit vragen om zo voor de Playboy (als die nog bestaat) te poseren, dan zouden de verkoopcijfers ontploffen”. “Wauw wat ben je mooi en geil”. Met een gespannen blik in je ogen laat je de badjas op de grond vallen en draai je je linkerkant naar mij toe. Ik voel je ogen priemen van spanning hoe ik reageer op je tatoeage.
Sprakeloos worden mijn ogen gevangen gehouden door je tatoeage. Langzaam steek ik mijn hand uit naar je heup. “mag ik voel” vraag ik als of het de eerste keer in mijn leven is dat ik jou naakt voor me zie staan, alsof je een kostbaar kunstwerk ben.
De vraag blijft onbeantwoord in de lucht hangen, een antwoord is ook niet nodig. Zachtjes raken mij vingertoppen je huid, en streel ik je tatoeage.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer