62.721 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-12-2023 om 00:28 | Categorie: Shemale
Schakels: 8 | Gelezen: 2072x
Als 17 jarige heb ik een behoorlijke band op weten te bouwen met de barkeepster van een kroeg waar veelal oudere vrouwen komen. Ze weet dat ik geil op oudere vrouwen en het doet haar klandizie ook wel goed. Zeker als het gerucht gaat dat hier een welwillende jonge meid zoekende is naar avontuurtjes. De laatste dagen is het slecht, al drie dagen weet ik geen dame aan de haal te slaan en breng ik de nachten door met mijn trouwe vriend, Tarzan. Als ik binnenkom wenkt Anja me, al maanden probeer ik haar mijn bed in te lullen, maar helaas, ze halt niet toe.

“Wil je wat drinken?”, vraagt Anja. Ik knik. “Sex on the beach?”, vraagt ze. Ik knik gretig. De mooie oranje kleur brengt me gelijk in stemming. “Er komen straks twee vriendinnen van me, wacht je?”, vraagt Anja. Ik begin meer interesse te krijgen. Anja verteld alles over de dames. De kroeg stroomt langzaam leeg, tot er twee dames binnenkomen. Even slaat mijn hart over, de dames zijn ouder, maar Anja had niet verteld dat de dames meer dan aantrekkelijk zijn! Anja zwaait en ze komen aan de bar zitten, samen drinken we wat en stellen ons aan elkaar voor. Als de handen elkaar raken, gaat er een siddering door me heen, ik wil hun! De zaak stroomt steeds meer leeg. Aan het einde loopt Anja mee en stuurt een een paar achterblijvers ook weg, dimt het licht en steeds een paar kaarsen aan. Op de achtergrond hoor “all i want for Christmas is…..”, verbeeldt ik het me of kijkt ze naar mij? Met zwoele ogen, we gaan samen aan de bar zitten en Anja pakt shotglaasjes en een fles Tequila.
Anja - 10-12-2023 om 01:45
0


Dian is een super knappe hete meid, één waar ik graag het bed mee deel. Ze komt regelmatig in mijn café, ik tolereer dat, ondanks de 18+ regel. Dan heb i, ten minste geen gezeik met legitimaties vragen, dus simpel. Bij binnenkomst id laten zien, onder de 18? Wiebelen, simpel. Maar Dian, ja dat is een ander verhaal, haar knappe koppie, haar heerlijk figuur, zeg daar maar eens nee tegen. Ik weet dat ze regelmatig vrouwen oppikt, maar de laatste dagen gaat het haar minder goed af, al moet ik zeggen, ik heb daar wel enig invloed op gehad. Haar libido is hoog en op deze manier is ze vast en zeker supergeil. Twee van mijn vriendinnen komen zo ook en dan kunnen we Dian gaan versieren, op een dusdanig, dat zij denkt ons te versieren.

Mijn besties zijn er, ik werk een aantal andere klanten de zaal uit en we blijven met zijn vieren over. Ik merk nu pas hoe mooi en groot de borsten van Dian zijn. ADe zaak stroomt steeds meer leeg. Aan ?’,aww. E,'mee en stuurt een een paar achterblijvers ook weg, dimt het licht en steeds een paar kaarsen aan. Op de achtergrond hoor “all i want for Christmas is…..”, verbeeldt ik het me of kijkt ze naar mij? Met zwoele ogen, we gaan samen aan de bar zitten en Anja pakt shotglaasjes en een fles Tequila. “Iedereen een glaasje?”, vraag ik. Binnen mum van tijd worden de tongen losser, een aantal geheimpjes verklapte ze al eens, deze ga ik met hulp van mijn vriendinnen verwezenlijken. Onder anderen, een foursome en my favorite: anale sex, die ga ik waar maken. Maar eerst een klein Sinterklaas feestje, met cadeaus voor Dian en uit eindelijk één cadeau voor ons drieën: D I A N. Oftewel een Dian in al haar gaatjes gevuld! Met veel Cream!
Lieke - 30-01-2024 om 18:41
0


“Nou je hebt vet overdreven”, zeg ik zachtjes tegen Anja. Anja kijkt me aan met een blik van wat lul je nou.. “Hoezo?”, zegt ze verbaasd en nukkig. “Nou je zei, een leuke meid”, zeg ik:”dat is geen meid, maar een femme fatale, look at that ass!”, zeg ik. Anja kijkt me aan en bitcherig krijg ik te horen:”off limits! Dat is van mij!” De lijnen zijn uitgezet, de piketpalen geslagen. Wij weten nu alle drie wie wat krijgt van dit sletterig meisje. Anja heeft moeite gedaan, heel veel moeite haar de afgelopen tijd te isoleren en zo haar zucht naar sex, haar verlangen, haar geilheid naar een maximum te stuwen.

Ik ben blij dat ik zo goed met Anja kan, anders had ik nooit dit soort leuke dingen mogen meemaken, we hebben regelmatig een threesome, foursome, ja zelfs orgies. Maar dit lekkertje…dit slaat alles en laat zelfs alles van de afgelopen jaren verbleken. We drinken allemaal een glas tequila. Anja heeft cadeautjes, voor ons allemaal. Eerst is Dian aan de beurt, uiteraard. Ze krijgt van Anja een pakket. Als ze het openmaakt, dan komt er een strak jurkje uit. “Doe maar aan!”, zegt Anja:” maar geen lingerie eronder, dat tekent zo, we zijn meiden onder elkaar toch?” Dian kleed zich om en gelijk horen we dat het een jurk uit de carnavals winkels is, daar hebben ze alles wat met grappen en grollen te maken heeft. Als ze hem aanheeft spant het strak om haar borsten en billen. “Staat je goed”, roepen we in koor. Als ze gaat zitten begint ze iets te kleuren. Ze heeft het duidelijk warm en we zien de jurk veranderen, van rode jurk in een doorschijnende jurk. We kunnen alles zien, hoe mooie deze meid is!
Dian - 31-01-2024 om 10:29
0


Wat leuk dat ik cadeautjes krijg, een jurkje die ik gelijk aandoet. Hij is strak, warm en ik mag geen ondergoed aan, dat vertekend zegt Anja. Als ik in de spiegel kijk is het een mooie gladde rode jurk, mijn tieten komen er best goed in uit en ook mijn kont wordt mooi omlijnd. Als ik terug ga zie ik de drie vrouwen naar mij gapen. En Lieke is druk aan de klets met Anja. Na weer ene roden tequila krijgen we weer een cadeautjes ronde. De drie vrouwen krijgen een briefje, ze mogen het niet delen, maar Anja zegt dat er een opdracht in staat. Ik krijg ook een enveloppe, daarin zitten 9 opdrachten, die ik straks mag gaan lezen. Ik heb al even snel gekeken in de enveloppe, maar de briefjes zijn gesloten en hebben allemaal een nummer. “Maar luister meid”, zegt Anja:”je hoeft niets te doen, als je ze leest en denkt doei is het ook goed, even goede vrienden, wat mij betreft veranderd er dan niets tussen ons hoor, ik blijf je leuk vinden als vriendin. Ben je bezig met je opdrachten en denkt vervolgens weer doei. Ook dan is het goed, het moet leuk blijven toch?”

Ik knik, neem een slok tequila en kijk naar een grote doos. “Dit is het cadeautje nu, deze mag je openmaken en kijken of je er iets mee kunt.”, zegt Anja lachend. Ik open de doos, ik zie een beugel met handboeien, een JBL soundbar, lingerie, een ballgag en vaseline. Ik kijk de vrouwen aan. “Loop maar mee meid, denk aan wat ik zei, niets moet, alles mag.”, zegt Anja en we lopen naar de achterzaal. Een plek waar ik nog nooit ben geweest. “Deze zaal gebruik ik voor vrijgezellenfeesten, dames en of heren, maakt niet uit. Hier komen dus alleen mensen die genodigd zijn, af en toe ook voor mij hihihihihihi”, lacht Anja. Er is een podium en een danspaal. Alles is sfeervol ingericht, niet als een sexclub. “Ik dacht dat dit de opslag was”, zeg ik. Anja lacht:”weinigen weten wat hier is. Dat wil ik ook graag zo houden, anders heb je gelijk een naam hier in het dorp.” Ik kijk in de doos, moet ik me laten kennen? , gaat er door mijn hoofd:worst case? Geen sex, in het gunstigste geval sex met drie bloedmooie vrouwen, dus wat heb ik te verliezen, gaat er door mijn hoofd.

Ik kijk in de doos en pak het lingerie en loop naar de kleedkamer, ten minste ik denk kleedkamer, hij is naast het podium. Als ik daar ben kijk ik inde spiegel en zie dat ik gewoon naakt rondhuppel. De jurk is doorzichtig. Kennelijk hebben zij leuke plannen! Ik doe de lingerie aan en het is een slipje met open kruis en cupless bh. Jarretels, kousen en high heels. Ik heb al wel een paal gedanst en ga het nu ook maar eens proberen. Kijken of ik het nog kan, ik koppel de soundbite met mijn telefoon. Even kijken. Welke nummers passen en zijn lekker dubbelzinnig. Ik kies voor I want your sex, I kisses a girl, uiteraard sex on the beach en ook nog maar hou je bek en bef me. Dat zou eerst genoeg moeten zijn, of zou ik ook nog, ja ik doe die ook nog maar even du hast den schönsten arsch. Ik zet het muziek aan en steek dan eerst een been op het podium. Ik hoor eerst niets en denk dat is leuk zeg. Maar de stilte gaat over in gejoel en gefluit. Als ik dan op het podium kom hoor ik gejuich en gefluit en geschreeuw. Als ze me helemaal zien is het gefluit en hoor ik Anja roepen:”Shake it baby Shake it!”.
Anja - 01-02-2024 om 14:41
0


Dian staat te swingen op het podium en het setje staat haar beter dan verwacht. Ze draait zich om een showt ons haar kontje, ik kan niet wachten me daar mee te vermaken. Ze loopt naar de paal, de muziek begint met “schönsten arsch”, nou dat kan ik alleen maar beamen. Ze begint stroef en onhandig, maar dan bespeelt ze de paal, de paal wordt, zoals het je geleerd wordt, één met Dian. Als ze haar benen spreidt zien we een naakte poes, het glinstert, ze is al behoorlijk opgewonden. Als de nummers zijn afgelopen hebben wij al spijt dat de tijd zo snel gaat. Ze komt bij ons zitten en remt wat te drinken. Ze pakt de enveloppe en pakt briefje 1.

Sluit je ogen en draai twee rondjes, wijs iemand aan met gesloten ogen. Deze die het dichts in de buurt komt van je aanwijzing moet je gedurende 30 seconden zoenen. “Ooowh, simpel!”, zegt Dian, ze doet wat er gevraagd wordt en helaas voor mij is Lieke de gelukkige. De zoen die Dian geeft wordt met veel enthousiasme en de nodige show gegeven. Als een volleerde stripauteur maakt ze er een uitbundige show van. En ik geniet van het uitzicht. Na het zoenen, wat uiteraard langer duurt dan de 30 seconden, draait ze zich om en drinkt in één keer het shotglaasje leeg. Haar armen gaan in haar nek om haar borsten goed te showen en sexy naar haar stoel te lopen. Daar pakt ze de volgende twee kaarten, de overige twee doen u mee in de zoen versie en wederom ben ik niet de gelukkige. Het spel herhaald zich en als laatste ben ik aan de beurt.

“Hmmmm ik ben u opgewarmd”, zegt Dian na het lezen van briefje drie. Ze loopt naar me toe en gooit haar bh over mijn hoofd. Trekt eraan en duwt haar mond op mijn mond, haar tong flitst in mijn mond en we verdwalen in een wilde tongzoen en ik onderga een zoen zoals ik nog niet eerder voelde, mijn pik begint te groeien in mijn broek en ik hoop dat deze meid het niet gaat merken! De zoen, voor mijn gevoel te kort, duurt bijna 5 minuten en de twee andere dames mopperen al maar hebben het keurig gefilmd. Dian opent briefje vier, ze gaat als een speer en ik kan niet wachten tot ze de tiende opent, geplakt aan nummer 9. Verwijder een kledingstuk bij de meest linkse dame, maar let op, het mag niet een klein kledingstuk zijn en je mag geen handen gebruiken. Meest links zit Yvonne. “Bring it to me. Baby!”, zegt Dian
Dian - 03-02-2024 om 13:54
0


De opdrachten zijn leuk, maar ook heel simpel, de eerste zes heb ik heel snel afgehandeld, het leukste vond ik het verwijderen van een kledingstuk, best wel onhandig als je de handen niet mag gebruiken. Wel bijzonder dat ik bij Anja wat hards voelde, het zal wel gereedschap zijn geweest. Opdracht 7 is leuk, ik moet ie dan een lapdance geven, de keuze gaat via loting, Yvonne is de gelukkige, waar ik hoopte op Anja. Ik dans wat, weet eigenlijk niet goed wat ik doe, maar als ik de daadwerkelijke de lapdance geef dan is iedereen eigenlijk zo enthousiast dat ik helemaal in de sfeer kom.

Opdracht 8 en 9 is een gecombineerde opdracht. Geef de dames een opwindende tongzoen en zorg dat hun bovenkleding uitgaat zonder gebruik van jouw handen. Nou dat duurt gelukkig niet lang, de meeste dragen simpele bovenkleding. Helaas draagt Anja een onhandige t-shirt. Maar daar staat tegenover, ze heeft heerlijke tieten! Die maken veel weer goed. Het zoenen is heerlijk. Dan krijg ik een groot applaus. “Ik vond het leuk! Echt heel erg leuk!”, zeg ik tegen Anja. “Gaan we dit vaker doen? Lijkt mij leuk tenminste”, zeg ik. Anja kijkt me aan:”wie zegt dat je klaar bent, lees de laatste regel eens?”, zegt ze. Ik lees de allerlaatste zin. Nadat de kleding uit is ben je met deze opdracht klaar, zie alleen de achterzijde, ze draait hem voor me om en ik zie staan de opdracht is alleen als je er echt helemaal zeker van bent, ook hier geldt alleen als je zelf wilt. Ik open de opdracht. “Be airtight, with the help of your friends!” “Airtight? “, vraag ik. De vrouwen kijken me aan. “Yep, airtight…alle openingen sluiten, FO beter afsluiten”, zegt Yvonnen met een brede smile. “Ga je de uitdaging aan?”, vraagt Anja.
Yvonne - 03-02-2024 om 16:05
0


Als Dian de volgende opdracht moet uitvoeren ben ik de uitverkorene. Nu maar hopen dat ze niet direct mijn extraatje voelt want dat schrikt haar vast af. Met subtiele geilheid geeft ze mij ook een lapdance en ik niet meer houd en ze mij vast gevoeld moet hebben. Maar ze lacht alleen en keek even vreemd op.

Nu komt Anja met de laatste uitdaging. “Airtight….alle openingen sluiten. Dit spelletje doen we wel eens vaker en zijn er best bedreven in geowrden. Dian denkt nog steeds dat zijn aan het vissen is maar wij weten wel beter. Ik knoop nog twee extra knoopjes los om mijn volle E cup de ruimte te geven de kanten blauwe bh is nu mooi zichtbaar en Anja en Lieke glimlachen mij hartelijk toe. Mijn rokje is ook al naar boven gekropen door de lapdance en mijn kousen en jarretel is al zichtbaar. Dian likt nog een keer over haar lippen. Hopelijk zegt ze ja.
Yvonne - 04-02-2024 om 11:48
0


Sorry dat ik niet eerst gevraagd heb om te mogen meeschrijven. Hoop dat jullie het leuk vinden. Het wind mij enorm op om dit te mogen spelen. Een vrouw met een piemel.
Van nature heb blond haar blauwe ogen, ronde billen en een weelderige boezem. Een 90E zoals ik al schreef. Altijd mooi glad en sinds kort hoef ik mij niet meer te scheren na meerdere laserbehandelingen. Zalig. Ik houd van heels en uirdagende kleding en draag vaak kousen met een gordeltje.
Liefs Yvonne
Dian - 22-02-2024 om 23:46
0


Nu komt Anja met de laatste uitdaging. “Airtight….alle openingen sluiten. Dit spelletje doen we wel eens vaker en zijn er best bedreven in geworden”. Ik denk dat het te maken heeft met vissen, snap het dan ook niet helemaal. Maar Anja legt het dan uit. “Nee, we gaan drie openingen vullen schatje”. Ik knik, ik ga nu niet opgeven, maar welke gaten, waarmee, allemaal vragen. “Ga je het doen, knapperd?”, vraagt Anja, terwijl ze me knuffelt. “Ja, tuurlijk, ik doe het!”, zeg ik resoluut. “Zeker weten? Heel zeker?”, vraagt ze terwijl ze me zoen5 oud e wang. Ik knik op beide vragen. “Maar wat gaan jullie vullen en waarmee?”, vraag ik. Anja trekt me dichter tegen zich aan. “Schatje, je heb5 drie heerlijke openingen, die gaan we alle drie vullen, dat is airtight”, antwoordt ze fluisterend in mijn oor. “Welke..l”, vraag ik tegen beter weten in. “Je mondje…je kutje…en mijn favoriet, je aarsje”. Ik slik, nog nooit ben ik zo gevuld…..

“Waarmee, tong? Vingers? Strapons?”, vraag ik, best wel nerveus. “Nee….tuurlijk niet, ja wel om je optie warmen natuurlijk, maar het daadwerkelijk vullen doen we hiermee. Ze staan op, alledrie, open hun broek, Yvonne en Lieke laten hun rokje zakken. Ik schrik! Tussen hun benen hangen monsters! Vrouwen met pikken, pikken waar menig man stikjaloers op zou zijn! En dan zijn ze nog niet eens hard! Als ze stijf zijn dan zijn ze echt grote monsters! Anja begint mijn kutje te likken. Lieke en Yvonne komennaast me liggen, hun pikken bij mijn mond. “Toe maar schatje, straks krijg je ze zeker in je mondje”, zegt Yvonne liefelijk. Ik begin voorzichtig te likken aan die pikken, opgewonden door de meesterlijke tong van Anja,
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer