62.726 Gratis Sexverhalen

Winter Vol Porno


Door RobinCrypto
Datum: 21-12-2023 om 14:48 | Categorie: Hetero
Schakels: 41 | Gelezen: 2543x
Inmiddels run ik twee jaar mijn eigen pension in Oostenrijk. Het pension heeft 5 kamers afwisselend van 2 persoons tot 6 persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van badkamers en sommige hebben een eigen sauna of jacuzzi. Beneden in de kelder uitlopend op de tuin is ook nog een gezamenlijke wellness met sauna’s en bubbelbaden. Een ondergrondse parkeerkelder zorgt ervoor dat gasten sneeuwvrij kunnen parkeren. Ook beschikt het over een ontbijtruimte en een kleine bar. Ik doe alles alleen maar wordt geholpen door Sharon, een oost-Europese jonge dame die de kamers netjes bijhoudt. Ohja, ik ben Robin, 35 jaar oud, genoeg aandacht van vrouwen maar een relatie zit er niet in aangezien ik ongeveer 18 uur per dag beschikbaar ben voor mijn gasten.

Ik heb net mijn administratie gedaan als ik naar buiten kijk en zie dat er een auto het terrein oprijdt. Het sneeuwt behoorlijk en de auto heeft moeite de helling op te komen. Sharon groet me wanneer ze voorbij loopt met een stofzuiger. Wat een heerlijke meid, altijd met haar haar in een knot en strakke legging.

( Sluit aan in dit verhaal als gast, als Sharon, of een ander personage)
Donna - 22-12-2023 om 12:00
0


Mijn man en ik hebben een hele rit achter de rug als we er eindelijk zijn. Het ziet er prachtig uit. We halen de koffers uit de auto en stappen naar binnen. Er staat een jonge vrouw te stofzuigen en ik zie mijn man gluren naar haar strakke legging.
Dan komt er een knappe jongeman binnen. Hij stelt zich voor als Robin en hij is jonger dan ik een eigenaar van zo'n pension verwacht had.
In gebrekkig Duits begin zeg ik dat we gereserveerd hebben.
"Ik kan Nederlands hoor" zegt hij. We lachen en hij vertelt dat hij geëmigreerd is en hier al jaren geleden dit pension begonnen is.
We geven onze paspoorten af en ik zie dat hij aan het rekenen is bij het zien van mijn paspoort. "52 is het antwoord dat je zoekt" denk ik, maar zeg ik niet hardop.
"Helemaal in orde" zegt hij.
Dan gaat hij ons voor naar de kamer. Het uitzicht is prachtig en wauw een jacuzzi.
"Zal ik zo een paar bubbels komen brengen als welkomsdrankje?" zei hij.
"Graag!".
Dan zijn mijn man en ik alleen in de kamer.
"Je keek wel erg lang naar het kontje van die dame" zeg ik plagend.
"Nou, jij had anders wel erg voor oog voor die eigenaar" zegt hij terug.
Ik geef hem een zoen. Hij gooit me direct op het bed.
"Kijk jij ook zo uit naar lekkere seks in die jacuzzi?" vraagt hij.
"O, ja. Ik ben zo geil".
"Van die Robert?" vraagt hij weer plagerig.
"Het is Robin!" zeg ik.
"Is dat een ja, Donna?".
Ik wil antwoorden en een kussen naar hem gooien, maar dan kucht iemand.
"Pardon. De bubbels. De deur stond nog op een kier" zegt Robin die net binnengekomen is.
Ik word vuurrood en vraag me af wat hij allemaal gehoord heeft.
RobinCrypto - 22-12-2023 om 14:08
0


In het paspoort van de goed uitziende vrouw staat Donna en ze is 52 jaar. Ze mag er zeker zijn qua uiterlijk en voorkomen. “Helemaal in orde” zeg ik en geef de documenten terug en sleutel van de kamer. “ zal ik zo een paar bubbels komen brengen” vraag ik gastvrij. “Ja graag” antwoorden ze.

Ik loop de keuken in en tref daar Sharon aan. Ze staat net even een stuk chocolade op te eten. “ Niet teveel hè” zeg ik terwijl ik naar de koelkast loop voor de fles bubbels. “ Dat mooie kontje moet wel lekker strak blijven” grap ik en geef er een tik op. Sharon lacht en zegt “maak je maar geen zorgen, ik train veel” en schud met haar billen. “ dat weet ik” zeg ik en geef een knipoog terwijl ik met de fles en glazen wegloop uit de keuken. Het is een tijd geleden dat ik Sharon geneukt heb, de laatste keer was een maand geleden toen ze vroeg voor een salarisverhoging die ze al pijpend heeft gekregen.

Ik loop op de gang en hoor wat gelach en gestoei op de kamer. Ik hoor de woorden, jacuzzi, geil en mijn naam maar meer kan ik er niet van maken. Ik weet ook dat veel gasten spannende dingen doen in die jacuzzi en heb regelmatig sporen aangetroffen. Ik klop op de deur en kuch even als ik merk dat ik niet direct gehoord wordt.

“Pardon de bubbels” zeg ik. Liggend op het bed kijken Donna en haar man mij aan. “Ga vooral jullie gang in de jacuzzi” zeg ik grappend. “Geniet ervan, ik moet toch even verder” zeg ik. “Kan je misschien even uitleggen hoe de jacuzzi werkt” zegt Donna. “ ik kom zo terug want ik moet even iets aan een zekering doen beneden voor de schoonmaakster” zeg ik. De man springt meteen op en zegt: ik ben elektricien, ik loop wel even naar haar toe. “ oh dat is er aardig” zeg ik, dan leg ik Donna wel even de jacuzzi uit.
Fred - 22-12-2023 om 14:11
0


Na bijna 14 uur in de auto gezeten te hebben, zijn Donna en ik dan eindelijk op onze bestemming in Oostenrijk. Bij binnenkomst in het pension worden we direct welkom geheten door het waanzinnig lekkere kontje van de schoonmaakster. Als man heb je toch weinig keuze als een mooie jonge vrouw zo in gedachten voorovergebogen de stofzuiger hanteert. Dan moet je gewoon wel kijken. Doe ik bij Donna ook meer dan genoeg hoor, maar een kontje van zo’n meid die net de helft van je eigen vrouw is, is toch wel weer eens leuk om te zien.

Dan komt de pensioneigenaar binnen. Een goed ogende jonge man die zichzelf voorstelt als Robin. Donna is al direct onder de indruk van hem en hij kijkt langer in haar paspoort dan volgens mij nodig is. Ik weet al langer dan Donna wel van aandacht van jongere mannen houdt, al hebben we er nooit iets verder mee gedaan. Zelf ben ik ook een paar jaar jonger dan Donna, maar met mijn 47 is het niet dat ik een toy-boy voor haar ben of zij mijn cougar. Het is gewoon een leeftijdsverschil van vijf jaar, meer niet.

Dan gaat Robin ons voor naar onze kamer. Met een laatste blik op dat lekkere kontje in de strakke legging van de schoonmaakster loop ik achter Robin en Donna aan. Een mooi uitzicht (ik heb het nu over de kamer en niet over het kontje van de schoonmaakster…) en een jacuzzi. Daar zullen Donna en ik vast wel een paar keer gebruik van maken.
"Zal ik zo een paar bubbels komen brengen als welkomsdrankje?", vraagt Robin.
"Graag!", zegt mijn vrouw gretig en Robin gaat weg, waarmee Donna en ik alleen in de kamer zijn.
"Je keek wel erg lang naar het kontje van die dame", zegt ze plagend. Mijn vrouw kent mij inmiddels ook wel goed genoeg om te weten waar ik mijn ogen voor gebruik als ik de kans krijg.
"Nou, jij had anders wel erg veel oog voor die eigenaar", plaag ik haar terug.
Ik krijg een zoen en gooi Donna direct op het bed. Op dit soort momenten heb ik echt niets nodig om vreselijk opgewonden van mijn eigen vrouw te raken. Zelfs in de comfortabele kleren die ze voor de lange autorit had aangetrokken, kan ze uit het niets opeens weer verbluffend sexy lijken. Ook nu als haar volle borsten nog wat natrillen van dat ik haar op het bed gooide.

"Kijk jij ook zo uit naar lekkere seks in die jacuzzi?", vraag ik haar. Thuis hebben we geen jacuzzi, niet eens een bad. Dus als we ergens zijn waar er wel een is, doen we het liefst dingen die we thuis niet kunnen doen.
"O, ja. Ik ben zo geil", zegt Donna zonder er doekjes omheen te wikkelen.
"Van die Robert?", plaag ik haar.
"Het is Robin!", verbetert ze me meteen. Ja, Donna zal echt wel weten hoe die man heet.
"Is dat een ja, Donna?".
Voor ze kan antwoorden, staat Robin met de champagne achter ons.
"Pardon. De bubbels. De deur stond nog op een kier", verklaart ij zijn onverwachte aanwezigheid. Ik zie Donna’s knappe gezicht vuurrood worden en ze durft de man nu even nauwelijks aan te kijken. Terwijl ik dan maar de fles en glazen aanpak, vraag ik me af of die schoonmaakster ook zo behulpzaam is. Ik vraag me trouwens nog wel meer dingen af wat haar betreft. Waar komt ze vandaan? Want ze oogde Oost-Europees, misschien wel Russisch of Oekraïens. Ze was in elk geval heel knap. Eerder een meid die je in een nachtclub zou verwachten, ondersteboven hangend als paaldanseres, dan met een stofzuiger of swiffer in haar hand. Haar stem. Hoe zou haar stem klinken? Want als er iets is dat ik stiekem spannend vind, dan is het wel de stem van een dergelijke vrouw. Dan voel ik me altijd een beetje een soort van James Bond met haar als spannende Bond-girl.

“Neem je zelf niet?”, vraagt Donna dan aan Robin als ik onze glazen heb ingeschonken. “Nou vooruit dan maar”, lacht hij en haalt zijn glas achter zijn rug vandaan. “Proost, op een aangenaam verblijf hier”, proost Robin met ons. “Dat gaat vast en zeker lukken”, zegt Donna zachtjes en slaat haar ogen langzaam naar hem op als ze hun glazen proosten. Als hij zijn glas leeg heeft, verlaat Robin onze kamer. “Ik hoor het wel als jullie iets nodig hebben”, zegt hij nog bij het weggaan. Donna reageert niet, maar staart hem alleen maar na. En dan stond ik dus iets te nadrukkelijk naar het lekkere strakke ronde kontje van de schoonmaakster te staren?
“Zal ik de jacuzzi dan maar vast vullen schat?”, fluister ik in haar oor als ik mijn armen even om Donna’s middel sla en mijn kruis tegen haar billen druk. “Hmmm, is goed”, klinkt het zelfs een beetje afwezig uit haar mond.
RobinCrypto - 22-12-2023 om 14:22
0


2 varianten die elkaar gekruist hebben, dat is toevallig. Ik laat aan Donna op welke variant ze verder gaat. Welkom Fred!

Leuk dat er mensen aansluiten. Iedereen welkom, hopelijk ook Sharon.

Fijne dagen alvast!
Donna - 22-12-2023 om 15:30
0


Ik zal mijn best doen om het verhaal weer op 1 lijn te krijgen.
We zijn op de kamer en Robin heeft ons zojuist de bubbels gebracht, zelf drinkt hij er ook 1 mee en dan vertrekt hij.
“Zal ik de jacuzzi dan maar vast vullen schat?” fluistert Fred in mijn oor en slaat zijn armen om mijn middel. Ik voel zijn harde pik tegen mijn billen drukken.
“Hmmm, is goed” zeg ik, terwijl ik nog een beetje aan Robin moet denken.
Ondertussen open ik de koffer en begin vast wat kleding uit te pakken. Ik heb een paar mooie lingeriesetjes meegenomen en een paar van onze speeltjes.
Eerst even mijn broek uit. Na een autorit van 14 uur voelt het gewoon smerig.
"Donna!" roept Fred. "Weet jij hoe zo'n ding werkt? Het water lijkt niet warm te worden".
In mijn string en mijn hemdje loop ik naar hem toe. Hij kijkt verlekkerd naar me.
"Jij bent toch de elektricien?" vraag ik.
"Alsof een elektricien verstand van bubbelbaden heeft" moppert hij. "En bovendien heb ik vakantie, dan heb ik geen zin om dit soort dingen uit te gaan zoeken".
Ik kijk met hem mee, maar begrijp het ook niet. Hij pakt mijn heupen. "Ik ben veel te geil om die knopjes uit te zoeken. Ik kan niet wachten om je tussen de bubbels te neuken".
"Rustig tijger" lach ik.
"Ik ga die Robert wel even om hulp vragen" zegt hij en laat me los.
"Robin!" corrigeer ik hem.
Hij loopt de kamer uit en treft direct Robin op de gang.
“Kan je misschien even uitleggen hoe de jacuzzi werkt” vraagt hij.
“Ik kom zo terug want ik moet even iets aan een zekering doen beneden voor de schoonmaakster” hoor ik hem zeggen.
"Ik ben elektricien, ik loop wel even naar haar toe.“ hoor ik Fred zeggen.
Ik ben verbaasd, want zojuist wilde hij nog niet met zulke dingen bezig zijn tijdens zijn vakantie
"Oh dat is er aardig” hoor ik Robin zeggen en hij stapt de kamer binnen.
"O sorry, ik wist niet... want je man.." stamelt hij.
Ik pak een handdoek en sla die om mijn onderlichaam.
"Geeft niets" verzeker ik hem, maar ik bloos wel een beetje.
"Het lukt niet met de jacuzzi" zeg ik.
Hij stapt op de jacuzzi af en ik bespeur ook bij hem de nodige opwinding. Hij kijkt opzij naar de zijkant van het bed. Daar ligt de koffer nog open met mijn lingerie, een grote zwarte dildo en handboeien.
Ik glimlach en schuif de koffer onder het bed.
"Je service is wat sneller dan verwacht" zeg ik lacherig.
"Kijk, hier stel je de temperatuur in en dan..."
Ik voel het water warmer worden.
"En dan doe je zo de bubbels aan" zegt hij wijzend op een knopje.
Hij staat vlak naast me en dan gaat ineens het licht uit.
"Kut, de aardlek" hoor ik hem zeggen.
"Fred is aan vakantie toe, die heeft vast iets stuk gemaakt" zeg ik. Ik voel zijn hand langs mijn been. Van schrik heb ik de handdoek laten vallen.
Ik merk dat mijn hele lichaam reageert en dan gaat de noodverlichting aan. Een paar kleine lampjes in het plafond.
"Laten we maar even naar beneden gaan" zegt Robin.
In het donker zoek ik een broek en trek die aan. Dan loop ik achter hem aan door de bijna donkere gangen. We gaan de trap af naar beneden. Als hij de deur naar de kelder opent, springen de lichten weer aan.
"Je man heeft het alweer gemaakt denk ik" zegt Robin.
Toch lopen we verder.
Als we de trap af lopen hoor ik Fred praten.
"Klein foutje" lacht hij. "Maar je was aan het vertellen. Jacuzzi's schoonmaken is niet zo erg, maar de sauna's wel".
Dan hoor ik de stem van Sharon met haar kenmerkende accent. "Ja, jacuzzi is makkelijk, maar die sauna als gasten daarin seks hebben gehad. Soms nog allemaal van die sperma op de bankjes. Geloof mij: ik ben echt niet vies van die sperma, maar dat schoonmaken is echt vies werk".

Sharon - 22-12-2023 om 15:56
0


Ik ben Sharon en ik kom uit Polen. In dat land is nog altijd niet veel te verdienen en er zijn niet genoeg banen. Via een uitzendorganisatie ben ik in Oostenrijk terecht gekomen en sinds anderhalf jaar in dit hotel. De eigenaar Robin is een Nederlander en we praten Engels met elkaar. Hij is een goede baas en ik heb gemerkt dat ik soms mijn salaris kan ophogen met het verlenen van seksuele gunsten. Zo heb ik hem vorige maand gepijpt, waarna ik een aardige salarisverhoging kreeg. Maar toch heb ik niet zoveel seks met hem, dan blijft het spannend en kan ik meer binnen slepen. Er zijn nieuwe gasten. Die vrouw is een beetje uit de hoogte. Wel mooi en sexy en een goed lijf. Ik ben bi dus heb ik ook een goede kijk op vrouwen. Haar man is wat jonger, knappe vent en ook een Nederlander, begrijp ik net als zijn vrouw. Ze kwekken in ieder geval in dat rare taaltje van ze, waar ik nog altijd geen touw aan vast kan knopen. Fred zoals de Nederlandse man blijkt te heten, vraagt waar de zekering zit die gerepareerd moet worden. Ik zie hoe hij naar mijn tieten kijkt als hij denkt dat ik de andere kant op kijk. Ik wijs het aan er gaat gelijk iets mis. "Kut de aardlek," hoor ik hem vloeken. Geen idee wat hij zegt, het is Nederlands. Hij doet weer iets en het licht gaat weer aan. "Klein foutje" zegt hij in het Engels. Zijn accent is nog erger dan van Robin, "Maar je was aan het vertellen,"gaat hij verder," Jacuzzi's schoonmaken is niet zo erg, maar de sauna's wel". Ik zie zijn ogen weer over mijn borsten dwalen. Ik heb mooie grote borsten, dus ik kan me voorstellen dat mannen daar graag naar kijken. "Ja, jacuzzi is makkelijk, maar die sauna als gasten daarin seks hebben gehad. Soms nog allemaal van die sperma op de bankjes, "klaag ik, "geloof mij: ik ben echt niet vies van die sperma, maar dat schoonmaken is echt vies werk". Fred lijkt erg geïnteresseerd. Onwillekeurig gaat mijn blik ook over zijn lichaam. Hij ziet er goed uit. "U traint zeker veel?" zeg ik. De Nederlander lacht, "waar kom je eigenlijk vandaan? Oekraïne?" Ik schud mijn hoofd, "Uit Polen, "Gdansk, daar is niet veel te verdienen." De man knikt. "In Nederland zijn ook veel Polen, op mijn werk zijn er ook een paar." Ik glimlach. "Uw vrouw wacht..." Fred kijkt me aan. Even lijkt het of hij wat wil vragen, maar dan groet hij me en loopt weer weg. Jammer, ik had best wel beter willen kennismaken. Volgens mij had hij wel zin in me.
RobinCrypto - 22-12-2023 om 16:01
0


Donna volgt mij door de gang wanneer de lampen zijn uit gegaan. Alleen in haar strakke broek en hempje loopt ze achter me aan als we Fred horen praten tegen Sharon. Ik hoor de woorden sperma van Sharon. Hier is ze zeker niet vies van bedenk ik mij als ik terugdenk aan onze keren in kantoor, keuken of in een van de kamers. Laat staan die keer op mijn Audi in de parkeerkelder.

“Zo te horen hebben ze een interessant onderwerp” grap ik naar Donna. Ik zie haar enigszins jaloers maar ook ongemakkelijk kijken. Op dat moment valt de stroom weer uit. “Oei” hoor ik Fred roepen terwijl wij verder de trap af lopen. “Lukt het” vraagt Donna dubbelzinnig. Fred stamelt wat, “uhh ja niet helemaal, maar ik ga er naar kijken, denk dat ik even wat kabels om moet steken, geef mij een kwartiertje” zegt hij. Ik kijk een beetje vragend en Donna vervolgd meteen: “ oh dat komt goed uit want Robin moet de jacuzzi nog uitleggen, dat was nog niet gelukt” zegt ze en kijk mij doordringend aan. Fred loopt meteen de bijkeuken in met Sharon en ik en Donna draaien om in de hal en gaan weer de trap op. Ik check Donna haar billen en ze zien er heerlijk uit. Aangekomen in hun kamer lopen we naar binnen en zeg ik vragend : “ Was de uitleg nog niet voldoende? Ik voel aan het water, het is gewoon warm alleen even geen bubbels door de stroom” zeg ik. Donna loopt op me af: “ We hebben een kwartier” en doet haar hempje en broek voor me uit en staat alleen in haar kleine string voor me..
Donna - 22-12-2023 om 16:29
0


Ik ben zo jaloers geworden op Fred en dat Poolse meisje. Loopt hij soms liever met haar te flirten dan met mij in de jacuzzi.
Samen met Robin ga ik terug naar de kamer.
“We hebben een kwartier” en ik trek mijn hemdje omhoog. Je kijkt naar mijn borsten. Redelijk groot, maar helaas iets minder stevig dan ze ooit waren.
"Kun je het in een kwartier?" vraag ik, terwijl ik over zijn broek streel. Ik begin hem te zoenen voordat hij antwoord kan geven en knoop zijn overhemd los. Hij heeft een lekker gespierde buik.
Het is redelijk donker met alleen die noodverlichting, dus we doen veel op de tast.
Sensueel trek ik mijn string uit en stap in de jacuzzi.
Robin trekt zijn broek uit en stapt ook in het bad. Direct pak ik zijn forse pik beet en neem hem in mijn mond. Hmmm dat is lekker.
Sharon - 22-12-2023 om 16:48
0


Het wordt weer donker. Het lijkt Polen wel. In het huis waar ik woonde viel ook om de haverklap de stroom uit. De Nederlander komt weer terug. Hij vraagt naar de stoppenkast. Ik breng hem en kijk toe hoe hij allerlei kabeltjes nakijkt en er aan trekt. Kennelijk heeft hij er verstand van. Hij duwt me de kleine zaklantaarn in mijn hand. "Kun je me even bijlichten?" Ik richt de lichtkegel en zie dat hij in een redelijk temp kabeltjes begint om te leggen. "Hum een oud systeem," mompelt hij, "dit zat er aan te komen..." "Ben je electricien?" vraag ik. Hij knikt. Ik zie hem weer naar mijn borsten kijken. Vermoedelijk heeft hij een beetje genoeg van die ouwe vrouw van hem. Ik vind het best. Ik ben gek op seks. En hier heb ik alleen Robin, die is goed in bed, maar soms wil ik wel eens wat anders. Ik duw mijn borsten een beetje in de richting van Fred. Ik zie een paar zweetdruppeltjes over zijn voorhoofd gaan. Bingo! Meneer heeft trek... "Bijna klaar," zegt hij. "Hier even bijlichten." Ik beweeg de lichtkegel. "Ben je getrouwd?" vraagt hij onverwacht. "Nee," zeg ik, "mijn ouders en zusje wonen in Gdansk. Dat is alle familie die ik heb. Ik heb geen vriendje ook." Dat laatste voeg ik er voor de zekerheid aan toe, want volgens mij heeft Fred wel zin in een sappig Pools kutje.
Fred - 22-12-2023 om 17:09
0


Briljant opgelost Donna, ik kan niet anders zeggen!

Met de beste bedoelingen probeer ik de jacuzzi te vullen en warm te krijgen, maar het lukt niet. Het water blijft koud. Ik roep zelfs Donna dan maar om hulp.
Donna had zich al half uitgekleed, in de hoop natuurlijk dat ik al heet water in de jacuzzi had gedaan en komt in haar string en hemdje de badkamer in. Al 52 en nog steeds zo bloedmooi. Ik kijk haar verlekkerd aan, ook omdat ik het liefst meteen met haar de jacuzzi in wilde gaan.
"Jij bent toch de elektricien?", vraagt ze dan plagend.
"Alsof een elektricien verstand van bubbelbaden heeft", mopper ik terug. "En bovendien heb ik vakantie, dan heb ik geen zin om dit soort dingen uit te gaan zoeken. "Ik ben veel te geil om die knopjes uit te zoeken”, al kan ik ook niet wachten om de knopjes van Donna uit te zoeken.

Maar Donna fluit me terug en ik geef me gewonnen. "Ik ga die Robert wel even om hulp vragen", zeg ik en laat haar los.
"Robin!", corrigeert ze me zijn naam nu voor de tweede keer.

Robin heeft nu eigenlijk even geen tijd, vanwege iets met een zekering voor de schoonmaakster. De rest van wat hij er nog achteraan zegt? Geen idee. Ene oor in, andere oor uit. Bij het woord schoonmaakster hield alles al op voor mij. "Ik ben elektricien, ik loop wel even naar haar toe“, stel ik Robin voor, zodat hij mijn vrouw met de jacuzzi kan helpen. En ja, dat ik dan heel toevallig weer bij die prachtige meid met die waanzinnig lekkere kont kan zijn, dat had daar natuurlijk echt helemaal niets mee te maken…

Ik loop op het geluid van een stofzuiger die steeds aan en uit gaat af en vindt de schoonmaakster bij de meterkast. Ze staat wat voorovergebogen in de meterkast te kijken met de zaklamp van haar telefoon en moet steeds de groep weer inschakelen zodra de stofzuiger aangaat. Het zicht op die perfecte kont van haar gaat alle verstand te boven. Ik zou uren kunnen kijken naar hoe haar billen zich aanspannen als ze weer de automaat omhaalt. “Hulp nodig?”, vraag ik haar om haar niet meteen te laten schrikken. “Graag. Robin moet komen”, zegt ze als ze zich verschikt omdraait. “Nee, ik denk dat ik moet komen. Als je zo geil blijft kijken”, denk ik bij mezelf als ik op de prachtige meid afstap. “Ik help je wel. Ik ben elektricien”, zeg ik en de meid doet een klein stapje opzij. “Iek ben Sharon”, zegt ze met een stem die mijn pik laat schokken. Of ze de opmerking maakte als grapje of omdat ze misschien dacht dat mijn naam Elektricien was, weet ik niet, maar haar stem is precies zoals in mijn stoutste dromen. De ruimte is een beetje krap en doordat de prachtige Sharon zo vlak naast me blijft staan, raakt haar lichaam mij.
Niet alleen een schitterende stevige kont, maar dito tieten en een schitterend gezicht. En ze ruikt zo lekker. En ze godverdomme, wat voelen die tieten toch lekker stevig tegen mijn bovenarm. Ik ben doorgaans niet snel echt onder de indruk van vrouwen, maar deze meid zorgt voor heel wat afleiding. Teveel zelfs, waardoor ik per ongeluk sluiting maak als ik met de schroevendraaier in de meterkast zit te frunniken.
Sharon, zoals de mooie schoonmaakster dus heet, schrikt van de korte vlamboog, de klap van de automaat en drukt haar lichaam geschrokken wat meer tegen me aan. Mijn lul springt omhoog en ik kan een kreun nog net onderdrukken. Wat voelen die stevige tieten lekker tegen mijn bovenarm.
Met behulp van het zaklampje is het euvel gelukkig snel verholpen, loop ik alle aansluitingen even na en herstel de twee krakkemikkige aansluitklemmen die het probleem bleken te zijn. Ik vraag ondertussen wat naar haar werk, gewoon om de doodse stilte te doorbreken en dan begint ze een heel verhaal over haar werk. Niet dat het me niks zou kunnen interesseren, maar haar stem is zo geil, dat mijn gedachten al snel weer helemaal op hol beginnen ge slaan. Ik vraag haar heel even om haar mond te houden, want ik wil niet nogmaals de stoppen door laten slaan.
Concentreren is lastig met zo’n mooie meid dicht tegen je aan. Ik voelde hoe haar borsten haar ademhaling aan mijn bovenarm doorgaf. Ik hoorde haar gespannen ademhaling. En ik meende zelfs het kraken van haar strakgespannen kleding te kunnen horen.

"Klein foutje", lach ik tegen haar, al mag ik als elektricien een dergelijke fout nooit maken. "Maar je was aan het vertellen. Jacuzzi's schoonmaken is niet zo erg, maar de sauna's wel", vervolg ik en schakel de groepen nu zonder verdere problemen weer in.
"Ja, jacuzzi is makkelijk, maar die sauna als gasten daarin seks hebben gehad. Soms nog allemaal van die sperma op de bankjes. Geloof mij: ik ben echt niet vies van die sperma, maar dat schoonmaken is echt vies werk".
“Dat jij niet vies bent van sperma, dat geloof ik meteen”, zeg ik. Het is er al uit voor ik er erg in heb. Haar aanwezigheid laat me dingen zeggen die ik helemaal niet zo bedoel. Sharon lacht aarzelend, maar zo mooi. “Jij bent grappige man”, zegt ze dan. Even denk ik dat ze iets wil doen, maar dat zijn waarschijnlijk mijn eigen zenuwen.

“Ah, je hebt het probleem opgelost zie ik?”, zegt Robin tevreden op het moment dat ik Sharon wil zeggen dat ik haar heel erg mooi vind. “Ja, een paar aansluitklemmen zaten niet helemaal lekker. Maar nu zou alles het moeten doen en blijven doen”, leg ik hem uit. En op dat moment klapt opnieuw de helft eruit. “Lukt het” vraagt Donna dubbelzinnig en ik stamel wat. “Uhh ja niet helemaal, maar ik ga er naar kijken, denk dat ik even wat kabels om moet steken, geef mij een kwartiertje”, zeg ik. Donna en Robin keren om, zodat hij haar kan uitleggen hoe de knoppen van de jacuzzi werken.
Nog altijd drukken de borsten van de schoonmaakster tegen mijn bovenarm, al was daar voordat de stoppen opnieuw doorsloegen allang geen reden meer voor. Maar mij hoor je niet klagen hoor! Sharon leidt me naar de bijkeuken, want ze weet dat daar nog wat elektriciteitskabels liggen. Ik had liever gehad dat ze om een heel andere reden hier mee naartoe had gehaald, maar het is wat het is. Zodra we weer voor de meterkast staan, voel ik haar borsten alweer tegen mijn bovenarm drukken. “Waar kom je vandaan? Hoe oud ben je? Doe je dit nou gewoon om me te pesten?”, vraag ik Sharon als ik me weer moeilijk kan concentreren. Die eerste twee zijn snel beantwoord. Sharon komt uit Gdanks, in het noorden van Polen en is 24, ruim de helft jonger dus dan mijn eigen Donna is. Die laatste vraag lijkt ze niet te snappen. “Hoezo iek jou pesten?”, vraagt ze onschuldig en druk haar borsten nog wat steviger tegen mijn bovenarm. Haar accent… Damn, ze maakt me er gek mee. "Ben je getrouwd?", vraag ik onverwacht. Ik bedoelde er niks mee, denk ik. "Nee, mijn ouders en zusje wonen in Gdansk. Dat is alle familie die ik heb. Ik heb geen vriendje ook", zegt ze. “Oef, dan zal dat lekkere Poolse kutje van je wel eenzaam zijn…”, denk ik, maar weet mijn woorden gelukkig nog net op tijd in te slikken.
Sharon - 22-12-2023 om 19:30
0


Fred is een mooie man. Stoer, mannelijk. Daar hou ik wel van. Nu heb ik niet te klagen over aandacht. Robin en ik hebben regelmatig seks, maar tussen ons is verder niets. Hij heeft het veel te druk met al die vrouwelijke toeristen die in het hotel komen. Het zou me niet verbazen als hij momenteel ligt te vozen met die Hollandse kakmadam. Ik zie dat Fred voorzichtig de kabels aansluit. "Klaar?" vraag ik. "Klaar", zegt hij. Ik wil het lichtknopje aan doen, maar hij houdt me tegen. "Niet zo snel," zegt hij, "in het donker zijn alle katjes grauw." Wat hij daar mee bedoelt, begrijp ik niet. Het is wel Engels, maar ik ken die uitdrukking niet. Maar dat verandert als Fred plotseling zijn lippen op de mijne drukt. Ik schrik even, maar als ik zijn tong proef, duw ik de mijne tegen de zijne. We tongen heftig en ik voel zijn handen over mijn rug naar mijn kont glijden. Ik heb een beste kont, mag ik wel zeggen, en in de stad zie ik de kerels vaak kijken als ik in mijn korte rokje daar loop. Ik ruik de mannelijke geur van Fred en snuif vol welbehagen. Terwijl we door zoenen, voel ik handen van Fred onder mijn rokje glijden. Sterke handen zijn het en hij kneed mijn billen. Ik voel dat mijn slipje naar beneden wordt getrokken. Mijn eigen handen glijdt inmiddels over de gulp van Fred en ik voel de dikke bult onder mijn vingers groeien. Goeie hemel, daar zit iets groots dat er uit wil!
RobinCrypto - 23-12-2023 om 09:13
-1


Gulzig begint Donna mij te pijpen. Aangezien we maar een kwartier hebben, met klaarkomen, afdrogen en aankleden moet er haast gemaakt worden.

Ik kom overeind en ga met een been op de rand van de jacuzzi staan terwijl Donna haar hoofd op de rand van de jacuzzi legt en omhoog kijkt. Ik breng mijn harde lul weer naar haar mond en duw hem erin. Ze legt haar handen op haar borsten en masseert haar tepels. Langzaam begin ik te stoten in haar mond en ze laat het gewillig toe. “Hmmmmm kommm maaarrrrrr nuk mun monddd” probeert ze te zeggen. Steeds harder en dieper neuk ik haar mond en hou haar haren op een knot vast. Gakgakgak huuhhh galbak klinkt het..
Donna - 23-12-2023 om 15:29
0


Toen stopte ik met pijpen. Uitnodigend ging ik op de rand van het bad zitten.
Hij kwam bij mij in het bad tussen mijn benen. Ik was drijfnat, dus hij kon zo makkelijk bij me naar binnen.
Heerlijk begon Robin mij te neuken. Zijn ballen stotend tegen mijn lichaam. Het water klotste over de randen. Ik gilde het uit.
In de kamer naast ons bontste iemand op de muur en riep in het Duits dat het zachter moest.
We trokken ons er niets van aan.
“Ooooooh! Ooooooh ja!!! Ooooh ja!” gilde ik.
Ik hield het niet langer.
Weer werd er op de muur gebonkt en geroepen dat hij de eigenaar erbij zou halen als we niet zachtjes deden.
Daarna werd alles wazig. Gillend kwam ik klaar.
Robin stootte rustig door en gaf me even de kans om bij te komen.
RobinCrypto - 23-12-2023 om 20:26
0


Ik geef Donna zo’n harde beurt dat ze door het neuken al klaar komt. Haar mooie borsten bungelen op en neer bij elke stoot in haar kutje. Geil kijkt ze hoe mijn lul in haar kutje boord als een drilboor.

Ze komt zo hard kreunend klaar dat de buurman, een irritante Duitser die overal over klaagt, herhaaldelijk op de muur blijft kloppen.

Ik ga uit Donna en draai haar om zodat haar heerlijke billen naar achter steken. Ik duw ze wat uit elkaar zodat ik een lekker uitzicht op haar kutje en kontje heb en duw hem weer tussen haar lipjes. Met een hoog tempo neuk ik haar doggy terwijl Donna het uitgilt. Ik pak haar haren vast en geef af en toe een flinke tik op haar billen. Mijn ballen slaan tegen haar clit. “ Ohhh jaaaa, ik kom bijna” kreun ik. “ waar wil je het hebben” vraag ik geil en trek extra hard aan haar haren..
Fred - 24-12-2023 om 14:57
0


Met Sharon zo dicht tegen me aan, haar heerlijke geile accent en scala aan heerlijke geuren afkomstig van haar deodorant, parfum, doucheschuim en shampoo, weet ik me opeens niet langer in te houden. De manier waarom deze prachtige Poolse meid haar heerlijke borsten onnodig lang tegen mijn bovenarm stond de drukken, was de trigger.

Ik druk mijn lippen op die van Sharon, die even schrikt. Ik weet me niet langer te beheersen en wrik haar lippen open met mijn tong. Ze beantwoord mijn kus en het volgende moment staan we uitgebreid te tongzoenen. Als uitgehongerde wilde dieren vallen we elkaar aan en ik proef haar zoete speeksel volop. Gretig verkennen mijn handen haar rug en billen. Alles aan haar voelt zo lekker aan. Ik hoor Sharon diep snuiven, alsof ze met haar neus bepaalt of ik wel goed genoeg ben voor haar. Ze kreunt, hopelijk goedkeurend. Want ik denk ik dat ik me nu tegen laat houden. Mijn handen glijden onder haar rokje en kneden haar billen. Ik kan de spanning niet langer verdragen. Ik ben te geil. En deze meid is veel te mooi en te geil om te laten gaan. Ik ruk haar slipje omlaag en wil haar kutje zo snel mogelijk bevrijden. Ik vraag me niet eens langer af of zij dit ook werkelijk wil. En dat hoeft ook niet, want ik weet het antwoord al op het moment dat haar vingers over mijn gulp glijden.
Net zo verlangend als dat ik haar slip omlaag rukte, ritst Sharon nu mijn gulp omlaag en steekt haar hand in mijn broek. Ze pakt meteen wat ze zoekt en schuift mijn boxer omlaag, waarmee ze mijn lul en ballen in 1 beweging heeft bevrijd. Ik slaak een donkere kreun als ik haar vingers om de basis van mijn schacht voel sluiten. Mijn dikke lul klopt als een gek en ik voel mijn aderen pompen. Even lijkt Sharon zelfs een beetje te schrikken van wat haar vingers ontdekken, maar dan zoent ze me nog geiler weer terug.

Mijn vingers smeren haar vocht uit tussen en over haar lippen en Sharon kreunt iedere keer donker als mijn vingertoppen tussen haar lippen verdwijnen en de ingang van haar vochtige grotje verkennen. Haar vingers gaan op hun beurt verkennend over mijn lul en ze trekt me af.
Ik trek haar naar me toe, sluit snel de deuren van de meterkast en druk haar met haar voorkant tegen de gesloten deuren. Ik wil haar neuken. Ik GA haar neuken. En niets dat mij nu nog tegen houdt. Ik hurk even achter haar en rug haar slipje helemaal omlaag, zodat ze er uit kan stappen. Dan kom ik weer overeind, til haar rokje op en wrijf met mijn dikke kloppende eikel wat door haar vochtige spleet.
Sharon - 24-12-2023 om 16:28
0


Jak ciepło. Deze Hollander kan het wat van. Ik ben hartstikke heet en geil en voel zijn vochtig geworden eikel tussen mijn natte schaamlippen drukken. Co za kutas, wat een pik. Hij is lang, breed en lekker. Ik doe mijn benen wat wijder uit elkaar en voel de lul van de Nederlander is mijn Poolse kutje glijden. Hij stoot hard en in een lekker ritme bij me naar binnen. Ik kreun van opwinding en ook omdat hij eigenlijk te groot geschapen is voor mijn kleine mosseltje. Maar er is voldoende glijmiddel tussen zijn knuppel en mijn vochtige ingang. We blijven zoenen, tongen en elkaar strelen. Hij knijpt in mijn tepels die zo hard zijn dat het wel kleine pikkies lijken. "O Boże, Boże, o tak, idź dalej, oh god, oh god, ja, ga door!" schreeuw ik in het Pools, waar hij natuurlijk niets van verstaat, maar wat maakt het uit. De taal van de liefde is universeel. "Więcej, więcej, och, pieprz mnie, chłopcze (neuk me, neuk me, oh neuk me, grote jongen)" ga ik door. Fred blijft stoten en mijn clitje wordt compleet fijngestampt door die enome lul die me maar blijft penetreren. Hij likt nu aan mijn tepels, over mijn tieten en ik knijp in zijn keiharde ballen. Het is weinig comfortabel hier, maar wat geeft als je zo lekker wordt genaaid. Onze tanden slaan tegen elkaar en onze tongen zijn nog altijd verwikkeld in een ware veldslag. "Oh ik ga komen," kreunt Fred.
Karl - 24-12-2023 om 17:15
-1


'BIERTJE!?' roep ik joviaal met mijn Deutsche aksent als ik op kerstavond rond vijf uur de Stube van het hotel van Robin binnenkom. De wat oudere Nederlanders herkennen de kreet nog wel van de reclame van die bierbrouwer. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik zelf wel ongeveer net zo gedateerd ben als die oude slogan. Robin kent mijn fratsen inmiddels wel en kijkt me grijnzend aan als ik mijn entree maak.

De 'nieuwe' wintersporters worden hopelijk mijn nieuwe klanten. Als skileraar moet ik het vooral hebben van het geven van privélessen. Die klasjes vol jengelende kinderen is niet mijn ding hoewel je er soms niet onderuit komt. Er moet wel geld verdiend worden ten slotte. Dat houthakken wat ik in de zomermaanden doe, is natuurlijk prima om mijn lijf fit te houden maar echt rijk word ik er niet van. Die privélessen daarentegen, dat schuift gewoon een rooitje per dag. En dat weken achtereen.

Dus logisch dat ik hier nieuwe klanten kom zoeken. En super dat Robin mij daarin ondersteunt. Andersom breng ik dagelijks groepen naar zijn Stube als ik een groepsles geef. Zo helpen we elkaar de winter door.

In de loop van de jaren heb ik aardig goed Nederlands en Engels leren spreken. De Slavische talen gaan me helaas een stuk minder af. Helaas, omdat je die talen tegenwoordig toch wel erg veel hoort op de winterse pistes. Maar goed, ik focus me gewoon op de Engelsen, Nederlanders en Duitsers en daar heb ik mijn handen vol aan. Soms zelfs letterlijk.

Intussen heeft Robin al een biertje voor me klaargezet en begroeten we elkaar joviaal.
Walter - 25-12-2023 om 13:56
0


Ik heb niet de beste vakantie hier. Mijn vrouw is al de hele vakantie chagrijnig. Zeker die Poolse schoonmaakster kan weinig goed doen. Volgens mij is ze gewoon een beetje jaloers.

Ik probeer TV te kijken, maar tot 2 keer toe valt de stroom weg.
"Wat hoor ik toch voor een ongure geluiden" zegt mijn vrouw. Dan hoor ik het ook. Hard gekreun uit de andere kamer.
Ik voel me direct een beetje jaloers. Een keer weer goede seks daar heb ik ook wel zin in. Ik merk direct dat mijn lichaam reageert.
"Zeg er eens wat van, Walter" zegt mijn vrouw in het Duits.
"Laat die mensen toch even hun pleziertje hebben, schat".
Direct krijg ik weer een boze blik.
"Oke, oke". Ik bons een keer hard op de muur en schreeuw in het Duits dat ze zachter moeten doen. Wij zijn Duits en komen uit de grensstreek, dus ik kan ook goed Nederlands.
"Tevreden?" vraag ik.
Niet veel later begint het gekreun weer.
"Walter, doe er alsjeblieft wat aan!".
"Doe het zelf, kreng" zeg ik in mezelf, maar gehoorzaam bons ik nogmaals tegen de muur en schreeuw ik dat het stil moet zijn.
"Ga anders naar die eigenaar" zegt mijn vrouw "Laat hem het maar oplossen".

Ik zucht en loop de kamer uit. Langzaam loop ik langs kamer 6. Wat klinken die geluiden lekker.
Ik denk dat die Robin mij ziet als een zeurderige Duitser, maar ik ben gewoon een hele relaxte vent die nogal onder de plak zit. "Ik geef alleen het gezeur door" zeg ik tegen mezelf als ik de trap afloop.
Bij de balie is niemand te bekennen. De deur naar de kelder waar op staat dat het alleen voor personeel toegankelijk is, staat open, dus ik kijk even om het hoekje. Dan hoor ik gekreun. "Iedereen is hier de hele dag aan het neuken, behalve ik" klaag ik.
"Hallo!" roep ik de trap af.
Langzaam loop ik naar beneden.
"Hallo!" roep ik nogmaals. Aan het gekreun hoor ik duidelijk dat het die lekkere Poolse meid is. Ik besluit wat zachter te doen.
Ik sluip verder en zie dan om het hoekje hoe ze daar met een gast een het neuken is. Ik merk dat ik direct een erectie krijg van de live porno vlak voor me.
Ze zijn lekker aan het tongen. Wat ben ik jaloers.
"Oh ik ga komen" kreunt de man. Een Nederlander dus.

Heerlijk komen ze klaar. Ik zie vlak voor me hoe die meid volgespoten wordt. Ik moet me inhouden om hier niet met mijn eigen pik te gaan spelen.
Dan ineens kijkt die Poolse meid me aan. Ze geeft een gil.
Die man lijkt ook geschrokken.
"Sorry, ik wilde alleen even laten weten dat de gasten van kamer 6 nogal luidruchtig zijn. Met geluiden van seks, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik zocht eigenlijk Robin, maar misschien kun jij hen daarop aanspreken" zeg ik tegen Sharon.

Het blijft even ongemakkelijk stil.

"Kamer 6 is mijn kamer" zegt die Nederlandse man dan ineens.
Sharon - 25-12-2023 om 14:58
0


Oh, oh. Problemen. Klaarblijkelijk ligt Robin te neuken met de vrouw van Fred. Hij loopt rood aan en staat abrupt op. Ik zie dat zijn pik nog nadruppelt. Jezus wat heeft hij me lekker volgespoten. Fred trekt zijn broek aan en trekt zijn shirt over zijn hoofd en bovenlichaam. Vervolgens holt hij weg. "Sorry," zegt de man die ons gestoord heeft. "Ik ben Walter, en jij bent..." "Sharon," zeg ik snel. Ik zie dat Walter naar mijn naakte lichaam kijkt en hoewel ik me daar niet voor schaam, bedek ik toch mijn borsten en kutje zoveel mogelijk met mijn handen. Walter mompelt wat in Duits en ineens staat er een grote blonde vrouw naast me, die me aankijkt alsof ik net uit het riool omhoog ben gekropen. "Walter!" gilt ze, "wer ist das?" "Ik ben Sharon," zeg ik. "Oh, die Hotelhure?" zegt de vrouw, "Walter, komm mit. Was soll man mit dieser polnischen Schlampe machen?" zegt ze tegen Walter, die er een beetje schamper bij staat te lachen. Het stoom komt uit mijn oren, ik een slet? Maar Walter wordt al meegesleurd, maar de komedie is nog niet ten einde. Robin komt aanlopen, in zijn boxershort en achtervolgt door Fred en nog zo'n hysterisch wijf. Ik besluit me in de kast te verstoppen en hoor aan het gegil van dat Hollandse mens en Fred dat de pleuris is uitgebroken. Als het lawaai afneemt, kom ik uit de kast en kleed me aan. Ik loop naar de receptie en daar kom ik Walter tegen. "Excuses, voor mijn vrouw," zegt hij. "Ze is erg jaloers. Kunnen we ergens afspreken?"
RobinCrypto - 27-12-2023 om 06:24
0


Ik neuk Donna hard doggy in de jacuzzi. Onze lichamen stoten tegen elkaar aan en haar haren zitten in mijn handen als een houdgreep. Als ik kreun dat ik ga komen draait Donna zich om en begint me ritmisch in hoog tempo te pijpen. “Ohhhh ja, zuig het er maar uit “ kreun ik en hou haar haren op een knot.

Net op het moment dat alle sluizen in mijn ballen worden opgezet wordt en hard op de deur geklopt. “Donna!? Maak open nu” roept Fred. Donna schrikt enorm en laat mijn lul meteen uit haar mond glijden. Godver denk ik, net op het hoogtepunt. Ze loopt naar de douche zet deze aan en roept dat ze onder de douche staat. “We maken dit zeker nog af” zegt ze fluisterend tegen mij. Ik droog me zo snel mogelijk af, schiet mijn boxer aan en open de deur. “Hallo Fred, Donna is aan het douchen en ik moest even de jacuzzi maken vandaar dat ik mijn broek even uit had” zeg ik ongemakkelijk. Fred loopt me straal voorbij en ik denk, ik ga maar. Als ik de kamer uit ben komen zowel Fred als Donna naar beneden hoor ik, problemen denk ik. “Fred, er is niks gebeurd” zegt Donna. “ En jij en die meid dan” zegt ze. Op dat moment bereiken ze de receptie waarachter ik sta. Ik zie Sharon staan kijken en kijkt me glimlachend aan. Ik verontschuldig mezelf aan Walter en dat ik zo naar hun kamer kom.
“Kan ik je even spreken op kantoor Sharon” zeg ik. Ze loopt achter me aan en sluit het kantoor.

“Leuk gehad” vraagt Sharon aan mij. Ik sta nog in mijn boxer en ze kijkt naar de bobbel in mijn broek. “Heerlijk, maar ik ben niet gekomen door haar man” zeg ik geïrriteerd. “ En jij” vraag ik? “ Ja was heerlijk” zegt ze. “Wil jij niet even het laatste eindje afmaken” zeg ik? “Hahah nee nee” zegt ze. “ Please Sharon, alleen even je hand en mond” zeg ik. “ jij neukt ook in de baas zijn tijd en ik zal je nog €2 per uur extra gaan betalen” zeg ik en laat mijn boxer zakken.

“3,50” zegt ze. “ Oké deal” zeg ik en loop naar haar toe en duw haar op haar achterhoofd naar beneden en ga er lekker voor staan..
Sharon - 27-12-2023 om 07:47
0


Onderhandelingen over salaris kun je beter houden op het moment dat de nood het hoogst is. Mijn baas is duidelijk in nood, want zijn boxer vertoont een overduidelijk bult op een bepaalde plaats. "3,50," zeg ik schaamteloos, want je moet het ijzer smeden als het heet is. "Oké deal," zegt Robin en toont zijn lekkere lul vlak voor mijn gezicht. Eerlijk gezegd, was ik voor die twee euro al om, maar hé ik ben een meisje dat hard moet werken voor haar centjes, dus die 1 euro vijftig extra is mooi meegenomen. Nu kan ik goed pijpen. Op de katholieke school waar ik zat in Gdansk leerde ik het vak bij de pastoor en de leraar godsdienst in de praktijk, al moest ik altijd bidden voor mijn zielenheil na afloop. Ik plooi mijn lippen rond de paarsrode eikel van Robin en proef zijn voorvocht. Oh jezus, szef jest napalony, de baas is geil. Mijn tong likt plagend onder zijn eikelrand en er gaat een rilling door het lichaam van Robin. Ik kijk hem geil aan en hij stamelt, "oh ja, pijp me geile hoer." Niet erg complimentieus, maar voor dat extra geld mag hij wel even zijn gang gaan. Mijn hand kneedt zijn keihard ballen en ik lik en zuig onderwijl op de keiharde stang. Robin begint mijn mond te neuken en ik voel dat hij mijn keel en huig raakt. "Glabladada Daaah," stotter ik en probeer een kotsreflex te voorkomen. Hij gaat ietsjes achteruit en ik lik nu aan zijn stam en ballen.
RobinCrypto - 27-12-2023 om 07:57
0


“Hmmmmm ohhhhh laat die kokhals geluiden maar horen” kreun ik terwijl ik Sharon haar mondje in een steeds moordender tempo begin te slopen. “Pijp me dieper geile hoer” zeg ik dominant en ga nog iets dieper opzoek naar haar gagreflex. Ik voel het opkomen en duw mijn harde staaf tot mijn ballen haar ring raken en een spartelt wild gebaar van haar hoofd en handen zijn het restultaat. “ Daar komt het” zeg ik en hoor Sharon haar slokdarm samentrekken. “Huuuuhhhhhhhhhhhuu” klinkt het. “Hmmmm ja, dat is het” kreun ik en begin weer aan haar knot te trekken en beweeg haar hoofd hard over mijn lul. Galgakgakgakgak klinkt het.

“Werken voor dat geld” kreun ik, terwijl ik haar borsten uit haar topje haal zodat ze recht omhoog staan.
Sharon - 27-12-2023 om 11:54
0


"Galgakgakgakgak" kan ik alleen nog uitbrengen, en dan komt, warme stralen sperma schieten uit de kop van de lul van Robin in mijn mondje. Het is zoveel dat ik het niet meer kan wegslikken. Het schiet uit mijn mond over mijn tieten en Robin blijft spuiten. Over mijn voorhoofd, mijn oog, mijn wang, mijn haar. "Cholera!..jak miło, verdomme wat lekker!" schreeuw ik en Robin kust me wild op mijn lippen. "Je bent je geld waard, klein Pools hoertje van me!" Ik sta op en zeg dat ik ga douchen. Als ik er uit kom zie ik Walter en een blonde mollige vrouw aan komen lopen. De vrouw knikt me vriendelijk toe, maar Walter geeft stiekem een knipoogje. Ik loop langs ze heen en zie Karl, de skileraar, bij de bar staan. Een van mijn taken in dit hotel is ook het spelen voor bardame. "Ah daar heb je mijn Poolse sletje," zegt Karl en geeft me een pets voor mijn billen. Ik lach maar, want Karl is altijd gul met fooien. "Wat wil je drinken, mooie man," zeg ik amicaal en tap na zijn bestelling een tapbiertje voor hem. Karl is een knappe jongen, heel populair bij de toeristen, vooral de vrouwen die hij in een rap tempo afwerkt, vooral bij de Hollandse dames is hij erg in trek. "En hoe is mijn favoriete Poolse vandaag?" vraagt Karl. "Is er nog een andere Poolse dan?" zeg ik met een glimlach. Ik zou best wel eens met Karl willen neuken. Als ik wel eens de gesprekken afluister van de toeristen dames dan heeft hij een lul als een geile stier en ik ben nu eenmaal een geile meid. Maar helaas zie ik die Hollandse waar Robin mee neukte, Donna heet ze, geloof ik, aan komen lopen. Dat ouwe lijk is duidelijk geïnteresseerd in die stoerie Karl die gelijk een pose aanneemt die hem heel voordeling doet uitkomen. Hum, als personeel moet je hier je plaats weten. Ik zie nu ook Walter en zijn vrouw aan komen lopen en weer krijg ik een knipoogje van hem. Fred voegt zich bij zijn vrouw en Robin komt achter de bar staan. Nieuwsgierig neem ik het gezelschap op. WFM? Bedenk ik me, Who fucks whom?
RobinCrypto - 27-12-2023 om 22:32
0


“Verdomme wat lekker” kreunt Sharon overdreven nadat ik haar mond volgepompt heb en van haar gezicht een gelei-achtige massa maak. “Hmmmm hier pak maar lekker aan” zeg ik dominant en schudt en tik mijn lip af op haar gezicht. Ik kleed me aan, geef haar een zoen en ze gaat achter even douchen.

Ik doe wat administratie als ik zie dat er gasten komen aan de bar. Op dat moment voegt ook Sharon zich weer bij ons. Karl en Donna lijken gepraat te hebben. “Ik denk dat jullie beide iets uit te leggen hebben” zeg ik lachend. Gelukkig vat Karl het goed op en Donna geeft mij een knipoog. “We hebben nog iets af te maken” zegt Donna tegen mij. “ het is vakantie” zegt Karl en geeft Sharon een tikje tegen haar wang. “ Ook wij hebben alleen even proefgereden” hè.
“Wij zijn kapot” zeggen Karl en Donna na een shotje schnaps. “Ga lekker even liggen” zeg ik. “ Dan maken we straks jullie eten klaar.

Donna en Karl gaan naar de kamer. “Heb je nog zin in een vluggertje hier in de bijkeuken” vraag ik aan Sharon en geef een flinke tik op haar strakke legging.
Sharon - 28-12-2023 om 13:46
0


Hum, het blijft een lekkere man, die Robin. Mannelijk, soms wel erg macho, maar dat ben ik wel gewend uit Polen. Zoals ik al zei, ik ben gek op seks en op geld. En Robin zorgt voor beiden. Ik knik en loop naar de bijkeuken. Robin loopt achter me aan en duwt me tegen de afwasmachine. Ik leun er op met mijn handen en hij trekt mijn legging op mijn enkels. Zijn sterke handen kneden mijn billen en hij fluistert in mijn oor. "Ben je er klaar voor." Ik knik en gelijk voel ik zijn knuppel tegen mijn kontje aandrukken. Hij trekt mijn bilhelften uit elkaar en weer fluistert hij, "mag ik in je kontje?" "Ja, baas," lach ik en ik voel hoe Robin mijn aarsje vochtig maakt. Afwachtend sta ik tegen de afwasmachine geleund tot Robin klaar is met het natmaken van de belendende percelen. En dan duwt hij in een keer zijn vochtige eikel in mijn kontgaatje. "O Boże, tak, kochanie, wepchnij to. O tak, głębiej (oh god, ja, schatje, duw dat ding er in. Oh ja dieper)" kreun ik in het Pools als Robin zijn enorme lul diep in mijn darmen steekt. Jezus dat ding is zo groot en mijn kontgaatje zo klein. Zijn handen glijden onder mijn oksel door en kneden mijn tieten. Terwijl hij door ramt, maakt hij mijn bloesje open en kneedt even later mijn tepels en blote borsten. Ik stamel allerlei obsceniteiten in het Pools en geniet van zijn pik in mijn kont. Het duurt niet lang voordat de ontlading komt. Ineens zit mijn kont onder het sperma. Ik krijg weer een klets onder mijn billen en Robin droogt zijn pik af met een oude theedoek.

Ik sta weer achter de bar en zie Walter aan komen lopen. "Hé Poolse lellebel," zegt hij, "ik moet je gaatje nog vullen..." "Je bent anders geen tandarts," schamper ik en kijk hem brutaal aan. Hij begint te lachen. "Nee, zeker niet, maar ik heb wel trek in dat lekkere gaatje tussen je benen." "Laat je vrouw het maar niet horen," zeg ik zogenaamd beledigd. "Die slaapt," zegt Walter, "is er niet een plekkie voor een vluggertje?" Wat moeten al die kerels toch met een vluggertje. Ik wel eens lekker lang gepakt worden...
Sandra - 29-12-2023 om 11:43
0


Ik ben Sandra, 36 jaar en getrouwd met Paul van 58. Hij is zakenman en behoorlijk succesvol en ik maak graag zijn centen op. Bovendien hou ik erg van jonge mannen, terwijl Paul denkt dat ik hem trouw ben. Dit hotelletje is niet waar we normaal verblijven, maar het is het enige behoorlijke stekkie in de buurt dus willen we hier een nachtje verblijven. Nadat ik één blik op de eigenaar had geworpen (nog een Nederlander ook) leek me dat een prima idee. Aangezien Paul altijd 's middag een dutje doet, leek hem me wel leuk om me straks te vermaken met die gespierde jonge god. Ik zag ook nog een veelbelovende skileraar en mijn kutje sloeg gelijk op hol. De enige die ik niet zo zag zitten was die Oost-Europese snol die rondliep en een wellustige blik op Paul wierp. En hij op haar. Gelukkig verdween Paul na de lunch naar onze kamer en ik besloot aan de bar te gaan zitten. Ik had mijn zwarte leren jurkje aangetrokken, dat voorzien is van een ruim decolleté en keek naar Robin, zoals de eigenaar bleek te heten. Een knappe vent, met een vlotte babbel, al ben ik meer geïnteresseerd in wat hij tussen zijn benen heeft hangen. Want dames, don't kid yourself: size does matter! Ik hoop op een lekkere dikke knuppel met een hoop zaad in zijn ballen. "Komt u vaker in Oostenrijk, "vroeg Robin. "Nee," zeg ik, "dit is de eerste keer...en meestal gaan we niet naar eenvoudige pensions, maar naar dure hotels, mijn Paul heeft een hoop centjes." Ik zag Robin een beetje boos kijken, maar ik neem nu eenmaal geen blad voor mijn mond. "Maar laten we de lulpraatjes over slaan," zei ik gelijk, "ik wil met je neuken. Je hebt vast wel een kamer met een lekker ruim bed. En een beetje snel, want zo lang blijft Paul nu ook weer niet slapen." Ik zag de mond van Robin open klappen van verbazing.
RobinCrypto - 29-12-2023 om 15:47
0


Zojuist heeft Sharon een man en vrouw ingecheckt in het hotel. Ze hebben het duidelijk goed voor elkaar aan de dure Bentley te zien die beneden in de parkeerkelder staat geparkeerd naast mijn Porsche. Ik heb ze even naar boven zien lopen. Aardige man met duidelijk een golddigger als vrouw.

Ik sta even achter de bar als die vrouw de lege ruimte binnen komt lopen. Haar leren jurkje en hoge louboutin hakken verraden dat ze vaak in is voor geile sex ipv liefdevolle.. ze heeft hoogblond haar, nagels gedaan, opgemaakt, en als er nog iets echt is aan haar dan eet ik mijn schoen op. Opgespoten lippen, geen rimpeltje te zien, en enorme opgepompte tieten.

Als ik vraag of ze iets wil drinken geeft ze mij een antwoord dat ik niet verwacht had. “Ik wil met je neuken, mijn man slaapt” zegt ze bloedserieus. Ik aarzel even of ze geen grapje maakt maar als ze alweer opstaat van de barkruk zie ik dat ze het meent. “Ik heb nog wel een kamer leegstaan” zeg ik. Ik pak een sleutel achter de receptie vandaan en druk deze in haar hand. “ Kamer 11, helemaal bovenin” ik ben er over 2 minuten” zeg ik. Als ze de trap oploopt zie ik onder haar veel te korte rokje de onderkant van haar billen. Wat een ass denk ik. Meteen daarna loop ik de trap op en als ik Sharon tegenkom vraag ik of ze even de bar en receptie in de gaten wil houden.

Als ik gang in loop van de bovenste verdieping staat de deur op een kier. Ik loop naar binnen, sluit de deur en loop richting de slaapkamer. Sandra laat er duidelijk geen gras overgroeien. Als ik de slaapkamer binnenkom ligt ze op bed met haar borsten bovenuit haar jurkje gestoken en met haar hakken aan op bed. “Als je je als een hoer presenteert wordt je ook als een hoer gebruikt” zeg ik en begin me resoluut uit te kleden. Ik laat me voorover op bed zakken en duw haar jurkje meteen wat omhoog en zie dat ze geen string aanheeft. “Je bent echt geil he” zeg ik waarop ze ja knikt. Ik stort me met mijn mond op haar kut en begin haar diep te likken. Haar kale kut smaakt heerlijk en Sandra praat vunzige dingen tegen me..
Sandra - 29-12-2023 om 16:06
0


Ik ben zo geil als de neten. Mijn Paul is een lieverd, maar hij nadert alweer de zestig en met zijn pik is het als bij het weer, het kan vriezen, het kan dooien en meestal is het ver boven nul. Als ik weer een half uur bezig ben om wat leven in die dooie pier van een pik te krijgen en meneer er bij ligt alsof hij amper beseft wat een droomvrouw er voor hem ligt, kan ik verschrikkelijk de kelere in krijgen. Ik hou mezelf prima bij qua lichaam, botox, mijn tieten laten behandelen door eerste klas plastisch chirurgen, mijn haar geblondeerd. Is het dan zo erg dat ik wel eens een lekkere jonge kerel onder de lakens wil hebben? De man, ik weet niet eens zijn voornaam (who cares?) is lekker gebruind, gespierd, jong en heeft een prachtig klok en hamerspel tussen zijn benen hangen, hoewel, nu staat het belangrijkste deel recht omhoog. En jezus, wat beft die kerel kerel. "Oh ja, lekkere dekhengst," roep ik genietend, "maak je Sandra geil, oh shit ja, mijn schaamlippen staan in de fik van die lekkere tong van je. Oh ga alsjeblieft door, ik wil alles, je tong, je lippen en die heerlijk pik van je". De hotelhouder is duidelijk zeer bedreven in bed. Die neukt natuurlijk ook al die hotelgasten. Ik trek hem aan zijn haren naar boven en duw zijn gezicht in mijn tieten. Weer likt hij alles van mijn erecte tepels tot aan de vleesbergen daar onder. Ik voel zijn knuppel steeds stijver worden en bijna wanhopig aankloppen op mijn lustgrotje. "Oh neuk me, big boy," steun ik, "duw dat snelvuurkanon in mijn hete kutje en boor me uit. Ik wil je snikkel zo diep in mijn kut dat je ballen tegen mijn buik kletsen" Zo ratel ik door en voel hoe mijn minnaar zijn paal diep in mijn heiligdom ramt. Godsammekrake wat een lekkere lul, dik, lang en keihard. Dat is wel eens wat anders dan dat snijboontje van Paul. Die zuig ik zo dadelijk wel een keertje af als meneer ten minste niet te moe is. Ik leg mijn benen om de middel van de man en zo kan hij me nog beter en dieper naaien. "Oh ja, lekkere schat, neuk je Sandraatje, ik wil je pik, ik wiiillll je piiiiiikkkkk! Oh shit, oh god, ja, jaaaaaaaaahhhhh!!!"
RobinCrypto - 29-12-2023 om 16:40
0


Sinds de jaren dat ik hier mijn eigen pension heb zijn er al wat vrouwen voorbij gekomen die ik afgewerkt heb, de een nog geiler dan de ander. Vooral Duitse vrouwen zijn vaak geil en overdreven in bed. Maar deze vrouw slaat wel alles, wat een geile slet.

Ze kreunt het uit terwijl ik haar hard neuk en zij ondeugend tegen me praat alsof ze compleet gesloopt wil worden. Haar benen zitten om mijn middel en aangezien ik op mijn knieën zit komen haar billen wat van het bad af. Haar hakken bungelen op en neer aan haar voeten en ze ligt met haar hoofd omhoog gebogen waartussen haar harde siliconen tieten geklemd zitten tussen haar bovenbenen en haar hoofd. “Hmmmm ik ga je zo hard slopen” zeg ik terwijl ik haar haren op een knot pak en deze naar voren trek zodat ze beter naar haar eigen kutje kan kijken. Mijn ballen slaan tegen haar kontje aan zo diep gaat mijn staalharde pik in haar kut op en neer. Deze vrouw weet natuurlijk niet dat ik het afgelopen uur 2 keer geloosd heb en een orgasme dus wel even zal duren.

Ik ga uit haar kut en leg haar op haar rug met haar hoofd over de rand van het bed. Ik stap over haar heen en ga met mijn billen naar haar borsten staan en ram mijn lul in haar mond. “Ik zal dat opgespoten rode slettenmondje van je eens flink gebruiken” zeg ik en begin diep te stoten. Haar tieten voel ik tegen mijn billen terwijl ik haar haren op een knot heb en haar mond als een flashlight over mijn lul beweeg. “Hmmmmn zo geil je mondje neuken” zeg ik. Alleen slurpende geluiden en kokhalsneigingen hoor ik haar mond verlaten terwijl haar make-up begint uit te lopen wat me alleen nog maar geiler en wilder maakt..
Paul - 30-12-2023 om 11:57
0


Sandra denkt altijd dat ik gekke Henkie ben en niet in de gaten heb dat ze er op los neukt als ik een middagslaapje doe. Ik mag dan bijna zestig zijn, maar mijn apparaat functioneert nog prima. Ik krijg dat ding alleen niet meer omhoog over Sandra met haar inmiddels totaal verbouwde lichaam. Gatverdamme wat een smerige slet is het toch met haar kunsttieten. De enige reden dat ik haar nog niet de deur heb uitgeschopt is dat haar stiefvader een financiële partner is in mijn bedrijf en hij is nu eenmaal gek op zijn stiefdochter, al vermoed ik dat Sandra tussen de lakens haar stiefpapa wel eens verwent. Als San me weer in het hotelbed heeft gekregen, verdwijnt ze schielijk. Ik wacht nog enige tijd en kom dan overeind. Ik heb wel zin in die mooie Oost-Europese meid die achter de receptie stond. Goed lijf, grote natuurlijke tieten en een stuk jonger dan Sandra. Ik kleed me aan en loop naar beneden. Het meisje staat wat verveeld achter haar balie en ik loop naar haar toe. Ze blijkt prima Engels te spreken en ik kom gelijk tot zaken. Ik weet dat die Poolse meiden gek zijn op geld. Dus bied ik haar plompverloren een groot bedrag voor een vluggertje. Ze doet eerst alsof ze zwaar beledigd is. "I am not a hooker," zegt ze verwaand. "Natuurlijk niet," zeg ik, "dit is meer een vergoeding voor je moeite, ik ben een oude man en heb wat hulp nodig..." Ik verhoog het bedrag en ze zwicht. Ik betaal cash uit en ze trekt me mee naar een soort strijkkamertje. Ze maakt mijn gulp open en bevrijdt mijn lul. Oh mijn god, wat een lekker hoertje is het. Ze zuigt aan mijn stang alsof ze er een stofzuiger op zet en kneedt ondertussen mijn ballen. Zo nu en dan werpt ze geile blikken omhoog en ik kijk recht in haar decolleté.
Sandra - 30-12-2023 om 23:53
+1


Ik ben gek op mannen die me gebruiken als een ordinair sletje. Wat hé, dat ben ik. Ik weet dat ik voor al die kerels eigenlijk niet meer ben dan een lichaam dat ze lekker gebruiken, maar shit, het is ook zo lekker. Die hotelhouder neukt mijn mond zo ruw dat ik eigenlijk er geen plezier aan zou mogen beleven, but I love it! Hij zit op mijn tieten en ramt zijn boterletter keihard tussen mijn lippen. "Globbelalagakgak" stamel ik als hij diep in en uit mijn mond gaat. "Gokgokgokgakkegak" ga ik door. Jezus wat neukt die gast me lekker. Hij trekt zijn tampeloeres weer uit mijn hoerenbek en begint nu tussen mijn tieten te stoten. "Hou op!" schreeuw ik, "neuk me, klootzak!" Weer word ik ruw aangepakt en op het bed geduwd. ik voel dat hij zijn natte vingers van achteren in mijn kut duwt en mijn vagina nat maakt. Voor ik iets kan zeggen, ramt die enorme pik weer in mijn kutje. Ik duw mijn billen naar achteren en de hotelmanager vingert aan mijn tieten. Kreunend laat ik zijn paal in en uit mijn kut gaan. Hij houdt me nu bij mijn heupen vast en dreunt als een stoomwals over mijn clitje. Ik kom klaar, maar hij neukt gewoon door. "Ja, ja, neuk me, lekker beest," kreun ik, "neuk ook mijn andere gaatje, steek die paal in mijn aars!" Ik word op mijn wenken bediend. De man haalt zijn woudreus uit mijn kut en penetreert mijn andere gaatje. Oh shit, wat een enorme lul in dat kleine gaatje. Dat gaat zeer doen. Ik geef een gil van schrik, maar hij neukt me gewoon anaal zonder zich in te houden. Al snel raak ik gewend aan de druk en voel zijn leuter als een stoomlocomotief mijn kontje binnen rijden.
RobinCrypto - 01-01-2024 om 12:55
0


Haar geföhnde haren zitten niet meer netjes, haar make-up is als een zwarte traan uitgelopen over haar wang, haar lippenstift zit op mijn lul en haar kin en haar gezicht zit onder de slijm en speeksel. Ik ben haar kontje aan het uitboren en ze gilt het uit. Ze zoekt wanhopig naar grip op haar hakken maar ik ben alleen opzoek naar mijn eigen lust.

Dan trek ik haar van het bed af en doe haar jurkje uit. Snakkend naar adem staat Sandra alleen nog trillend en hijgend voor me op haar te hoge zwarte lak hakken. “Ik wil je neuken op mijn Porsche en jullie Bentley” zeg ik en pak haar knot op haar achterhoofd vast en sleur haar letterlijk mee de hotelkamer uit. Op de hoge hakken kan ze het tempo nauwelijks volgen en als we de trap aflopen achter de receptie door zie ik Sharon en haar man staan, de laatste ziet ons niet. Via de ondergrondse gang lopen we de parkeergarage in waar het behoorlijk koud is. Daar in de zoek staan onze auto’s. Ik duw haar op haar hurken en met haar rug tegen de vieze velg van de auto aan en duw mijn lul in haar mond. “Pijpen vieze slet” kreun ik terwijl ik mijn lul in haar mond duw.
Sharon - 02-01-2024 om 00:14
0


Oh heerlijk, de hotelman behandelt me als een sletje, als een goedkoop hoertje. Daar hou ik wel van. Altijd moet ik de keurige mevrouw spelen en is de seks tussen mij en Paul heel erg netjes en amper opwindend. Vol overgave plooi ik mijn lippen over zijn paarse eikel en lik het pisspleetje. Hij duwt zijn paal diep in mijn keel en ik krijg amper adem. Zijn ballen kletsen tegen mijn kin. De omgeving is ook van grote klasse. Jongetjes houden van auto's en ik raak altijd opgewonden van de geur van auto's en garages. Even denk ik aan Paul die ik heus wel zag vrijen met die Oost-Europese hoer. Wat heeft die griet wat ik niet heb? Ik zuig op de lul van mijn hotelman alsof het dure zuurstok is en hoor hem allerlei verrukkelijke dingen zeggen als, "je bent een goor stoephoertje, zuig me vuile teef, ik weet dat je het lekker vindt." en "neem mijn pik in je hoerenbek en pijp me, gore stinkhoer." Ik raak zo opgewonden van zijn smerige praatjes en ik voel dat hij ook opgewonden is, want zijn pik is keihard in mijn mond. Hij haalt het ding er even uit en hij trekt me omhoog en legt me over de motorkap (of zit de motor bij een porsche nu achterin?) Hij neukt me nu van achteren in mijn drijfnatte kutje en ik voel het koele metaal onder mijn tieten. "Oh neuk je hoertje, Schat," kreun ik, "maak je sletje geil met die lekkere paal van je." kreun ik, "meer, meer, harder, oh neuk me, oh, oh, oooooooh!" Ik kom weer klaar, maar mijn hotelman neukt maar door.
RobinCrypto - 02-01-2024 om 09:47
0


Terwijl ik Sandra met haar handen op haar rug van achteren neuk, wordt ze werkelijk in een moordend tempo gesloopt. Hoe harder ik haar aanpak hoe ordinairder ze kreunt en hoe smerigere taal ze uitkraamt. Ik hoop ergens dat ze opgeeft maar ik merk dat dit nog een tijd zal duren als ze überhaupt opgeeft.

Ik trek mezelf uit haar en duw haar voorover op de motorkap van de lagere Bentley. Voorover ligt ze ongemakkelijk met haar kontje omhoog op de motorkap. Ik stap op de motorkap en zak door mijn hurken en duw mijn harde lul in haar slettenkont. Ze gilt het uit waarop ik beide mondhoeken vastpak en deze wijdt opentrek. Via de voorruit kan ik via de reflectie haar tanden en tandvlees zien. Ik hoor haar hakken over het beton naar grip zoeken terwijl ik steeds dieper in haar ga opzoek naar de fundering. Mijn ballen slaan als een harde zak aardappelen tegen haar clit.

“Je gaat nog niet opgeven toch vieze hoer” kreun ik in haar oor..
Sharon - 02-01-2024 om 13:17
0


Ik had die ouwe vent wel naar mijn tieten zien kijken. Hij ziet er nog best goed uit voor zijn leeftijd. Jammer voor hem dat hij getrouwd is met een jonger wijf die hem ongetwijfeld bedonderd waar hij bijstaat. Als hij aan de balie komt, weet ik al dat hij me wil neuken. Ik vind het prima, maar niet gratis. Die vent is schatrijk. Eerst speel ik de beledigde onschuld. "I am not a hooker," zeg ik zelfs. Dat vinden die kerels prachtig, playing hard to get... Hij verhoogt het bedrag en ik zwicht zogenaamd. Eerlijk gezegd zou ik het ook voor eenderde gedaan hebben. Ik neem hem mee naar een kamertje en haal zijn pik uit zijn broek. Die is niet onaardig. Mooi, stevig, lang en kaarsrecht. Ik wil hem waar geven voor zijn geld en zet mijn lippen op zijn lul en zuig uit alle kracht. Hij kreunt en hijgt en begint mijn mond te neuken. "Ik wil je nemen," kreunt hij. "Van achteren, in je kontje," Ik knik, "dat is goed, maar dat kost wel extra." Hij drukt me de biljetten in mijn hand, hijst me omhoog en duwt me tegen de muur. Hij trekt mijn jurkje omhoog en sjort mijn slipje op mijn dijen, even later dringt zijn pik diep in mijn kontgaatje. Ik kreun en hijg als een stoommachine en ik voel hoe hij zijn handen om mijn tieten duwt en ze begint te kneden. "O tak, napalony niedźwiedziu, pieprz mnie, pieprz mnie, głębiej, głębiej" kreun ik. "Oh ja," hijgt mijn klant, "ga door met je Pools. Het is zo geil."
RobinCrypto - 16-01-2024 om 15:49
0


De golddigger Sandra heb ik zojuist compleet uitgewoond. Ze ligt met haar handen op haar pijnlijke kontje en probeert rustig te worden terwijl het zaad tussen haar billen door op de motorkap en bumper drupt.

Ik kleed mezelf snel aan en laat haar liggen. ( ga er vanuit dat je niet meer meeschrijft in dit verhaal? Anders ben je natuurlijk gewoon welkom!)

Ik loop terug de receptie in en tref Sharon niet aan. Ik leg een briefje neer dat ik ga douchen en ga even naar mijn appartement dat ook in het complex ligt. Ik zie uit het raam een auto arriveren met maar liefst 4 vrouwen.. dat wordt gezellig denk ik bij mezelf..
Sharon - 16-01-2024 om 16:55
0


Na mijn bejaardenzorg veeg ik wat slordig sperma van mijn kont en dij en kleed me weer aan. Het was een leuke bijverdienste, maar ik val toch meer op jongere mannen. Ik hoor een auto aankomen en even later komen er vier vrouwen binnen. Zo die hebben alle vier een geil lijf en een knap koppie. Het zijn duidelijk vriendinnen en zo te horen komen ze uit hetzelfde kikkerlandje als Robin. Ik spreek ze toe in het Engels en heet ze welkom. Maar veel kans krijg ik niet, want Robin is zo snel opgedoken dat de remsporen zichtbaar zijn op de grond achter de balie. "Laat maar Shar," zegt hij, "ik regel het wel. De dames volgens juist afgestuurde studentes kijken watertandend naar hem. Ik trek me terug en ga kijken naar de wasmachines. Boven me hoor ik veel gegiechel en veel van de gekoeterwaals dat lijkt op een keelziekte, maar uiteraard gewoon Nederlands is. Robin komt me halen, Ik moet helpen met de koffers. Ik breng twee van de vrouwen naar hun kamer en krijg nog een fooi ook. Ze overstelpen me met vragen: "is Robin getrouwd? Heeft hij een vriendin?" Ik antwoord ontkennend en loop weer naar beneden. Arme baas. Vier oversekte konijntjes in twee kamer al hij dat maar overleeft
RobinCrypto - 16-01-2024 om 23:02
0


De 4 jonge knappe dames checken in waarna ik en Sharon ze naar hun kamer helpen. Flirtend word ik met hun ogen al uitgekleed maar ze willen allemaal eerst opfrissen. (Dames haak lekker aan in dit verhaal). Ik laat de dames lekker even alleen en loop terug naar de receptie waar Sharon alweer staat.

“Hoe was het met de rijke man” vraag ik en geef een knipoog. “Veel geld, weinig uithoudingsvermogen” zegt ze lachend en laat het geld zien. “ Dan hoef ik die salarisverhoging voorlopig niet door te voeren” grap ik. “ Denk daar nog maar eens over na” zegt ze en wrijft achter de balie over mijn kruis.

“Lieverd, ik heb net al 4 keer gespoten” denk je echt dat dat gaat lukken” zeg ik. “Kom maar mee” zegt Sharon waarop we naar mijn appartement lopen..
Sharon - 17-01-2024 om 15:08
0


Ik hou wel van een uitdaging en wil mijn loonsverhoging graag veilig stellen. Bovendien is mijn baas een lekkere kerel en ik krijg niet snel genoeg van zijn knuppel. In zijn appartement sjor ik zijn broek naar beneden en ontbloot zijn piemel die echt blij lijkt me weer te zien. Ik begin Robin af te zuigen en plooi mijn lippen rond zijn opgezwollen eikel. Intussen trekt hij ook zijn shirt uit en ik zorg ervoor dat ik zelf ook voldoende kleren kwijtraak. Naakt draaien we om elkaar heen en Robin neukt me tussen mijn tieten. Zijn pik groot genoeg voor me om onderwijl te blijven zuigen en al snel liggen we te hijgen en te steunen. "pieprz mnie, ty brudna dziwko, całuj, pieprz mnie, chcę cię głęboko we mnie," steun ik ruw (neuk me jij gore hoerenzoen, neuk me, Ik wil je diep in me). Robin lacht. "Ik weet niet wat je allemaal zegt, schatje, maar het klinkt geil..." Hij dreunt zijn enorme lul diep in me en kreunend voel ik hoe hij in me begint te stoten. God, wat neukt die man lekker. Hij hapt onderwijl in mijn tepelhoven en ik kreun van genot. Dan wordt er ineens hard op de deur geklopt. "Meneer Robin?" hoor ik een vrouwenstem roepen, "we hebben lekkage op onze kamer." Natuurlijk de Hollandse konijntjes, ik kan ook nooit eens lekker met mijn baas neuken...
Irene - 18-01-2024 om 12:06
0


Na een vermoeiend jaar ben ik met mijn mede studenten afgereisd naar Oostenrijk. Dit pension is al eens bezocht door mijn moeder die er nog warme gevoelens aan heeft overgehouden. Ik ben benieuwd. We worden ontvangen door de stoere eigenaar en zijn Poolse hulp. Een vreselijk kreng als je het mij vraagt. Maar de eigenaar ziet er goed uit. Ik bedenk samen met Karin een plannetje hoe we deze Robin naar onze kamer kunnen lokken. Karins vader is loodgieter dus het is een klein kunstje om een lekkage te fingeren. Zogenaamd in paniek bel ik met de eigenaar. Die komt verdacht snel met een gereedschapstas. Hij is erg handig en weet het mankement in no time te repareren. Intussen zijn Karin en ik zeiknat, net als onze t-shirts. Ik zie Robin al verlekkerd kijken naar onze duidelijk zichtbare tieten.
"Trek snel die natte kleren uit," zegt hij, "anders vatten jullie nog kou." Tot zijn verbazing trekken Kar en onze t-shirts uit en rokjes uit en staan binnen de kortste keren naakt in onze kamer. "Ik zal jullie wel droog wrijven," zegt Robin.
RobinCrypto - 28-02-2024 om 11:13
0


Ik kom de kamer oplopen waar een lekkage blijkt te zijn, de 2 knappe jonge dames hebben mij gebeld. Als ik de deur open doe zie ik dat ze beide doorweekt zijn maar niet echt paniekerig overkomen. Ik vraag waar het lek is, en wordt naar de badkamer gewezen. Ik loop de badkamer in en zie dat de douche aanstaat maar de douchekop eraf ligt, vreemd denk ik, dat gaat niet vanzelf maar ik zeg maar niks. Ik draai de douche dicht en loop naar de meiden. “ ik zou jullie kleren maar snel uit doen” zeg ik, “ anders vatten jullie kou. Zonder blikken of blozen beginnen ze zich uit te kleden en ik bedoelde eigenlijk gewoon in algemeen dat ze niet te lang moesten aanhouden. In no time staan ze beide in een minuscuul stringetje.. ik krijg het toch wel warm, zeker als een van de meiden op me af loopt en mijn gereedschapstast uit mijn handen duwt.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer