62.735 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-01-2024 om 04:33 | Categorie: Familie
Schakels: 24 | Gelezen: 2480x
Op de verjaardag van papa komen altijd heel veel familieleden. Nichtjes, neefjes, ooms en tantes, maar ook twee vrijgezelle ooms. Nooit keek ik echt naar hun om, maar als 16-jarige beginnen ook andere hormonen op te spelen en ik ben 16, dus internet is mijn leven. Ik wet uiteraard wel wat mannen en vrouwen allemaal kunnen doen, maar ben nog wel maagd. Als ik hun zo zie staan, precies mijn vader, keurig in pak, maar de overhemden zijn strak gesneden, je ziet hun lichaam heel goed. Ook dat ze afgetraind zijn, maar dat moet ook wel, beide spelen bij een Nederlandse topteam. Patrick speelde de afgelopen twaalf jaar 8n het buitenland en is nu teruggekeerd, hij speelt nu bij de komende landskampioen, of ze moeten het heel bont gaan maken. De andere oom, ja, dat is een ander verhaal, speelde voor de aartsrivaal van zijn huidige club, maar toen ze belden en hem wilden hebben. Hij hoefde niet na te denken.

Patrick, pap (pap is drie jaar gestopt met voetballen en is assistent trainer) en hij gaan vaak een weekend weg om te vissen. En komende vrijdag avond gaan ze weer weg. Ik fantaseer intussen over hoe het zou zijn , zijn die mij ontmaagden. De hele week denk ik aan niets anders. Ik ben zelfs al in gedachten hun aan het verleiden geweest. Als ik uit school kom hoor ik papa aan de telefoon mopperen:”idioot! Hoe kun je in het vrije weekend zo stom doen!” En kwaad smijt hij de telefoon op de hoorn. Ik kijk naar hem en zie hoe hij nog steeds kwaad is. Hij belt Patrick:”sorry, weekend vaatziekten door, misschien reis ik jullie nog na, maar Thijs heeft een oefenduel geregeld. En Harm is weg, dus moet ik nu waarnemen, terwijl we rust hadden afgesproken. Wat? Nee,tuurlijk niet, ik word niet zijn opvolger.” Dit is mijn kans, nu mijn ooms over de kop praten mij mee te nemen in zijn plaats!
Patrick - 04-01-2024 om 12:20
0


Ik ben Patrick, net 35 geworden. Ik heb geluk gehad en kon van mijn hobby mijn beroep maken. Maar langzaam aan merk ik toch, dat ik niet meer jonger werd en dat mijn carrière langzaam naar het einde loopt. Na 12 jaar in het buitenland heb ik daarom besloten weer naar Nederland terug te komen. Hier kan ik nog een paar jaar in der Nederlandse top spelen en tegelijkertijd ook aan mijn maatschappelijke carrière gaan werken. Natuurlijk moet je hier ook serieus trainen en aan je lichaam werken maar de druk is hier toch minder dan in het buitenland. En dat is precies wat ik nodig heb om langzaam een nieuw leven op te bouwen. Een van de veranderingen is ook mijn stijl van kleding. De sportkleding wordt steeds meer vervangen door nette kostuums, overhemden en stropdassen.
Een andere positief aspect is het feit dat ik weer dichter bij mijn familie zit. Vooral mijn broers heb ik toch wel gemist de afgelopen jaren. Daarom keek ik ook erg uit naar het weekend vissen, dat we hadden gepland. Maar dat staat nu op losse schroeven omdat mijn oudste broer onverwacht moet afzeggen vanwege een wedstrijd van het team waar hij trainer is.
We zijn het nog niet helemaal eens hoe of wat als ik word gebeld door een onbekend nummer. Het blijkt Hilda te zijn, de dochter van mijn oudste broer. Een lief kind eigenlijk maar de laatste jaren nogal puberachtig. Je kent dat wel, alles is stom en kinderachtig, iedereen die ouder is dan 19 of 20 hoort in een bejaardenhuis enz.
Maar nu probeert ze mij over te halen haar mee te nemen naar het weekendje vissen. En daar heb ik nou helemaal geen zin in. Dit is een mannen weekendje en als er al vrouwen aan te pas komen, dan hangen ze omgekeerd aan een paal in een duistere stripclub. Maar dat kan ik natuurlijk niet als reden geven, haar thuis te laten. Ik laat het dus maar een beetje in het midden en zeg haar, dat ze eerst maar eens met haar vader moet gaan praten. Ik weet heel zeker, dat ie er wel voor zal zorgen, dat dit plannetje van Hilda niet doorgaat…
Hilda - 04-01-2024 om 16:42
0


Pap loopt naar me toe, waarom ik me nu plots interesseer voor het vissen, of dit wel een goed idee is, of dit wel goed is om nu te doen, hij praat op me in om het juist niet te doen. Maar, net als mama, kijk ik hem aan met mijn mooie bruine ogen en ( uiteraard heb ik op internet al allerlei visites bezocht om niet dom over te komen), gooi er wat vistermen uit, wat papa even versteld doet staan.

“ Goed, maar je doet wat Patrick zegt, ga je ouwehoeren, dan is het fluitje wegwezen. Je zorgt dan zelf maar hoe je weer thuiskomt. Ik wil geen klachten horen, van je ooms niet, van niemand niet. Duidelijk?”, zegt papa streng en ik zie papa bellen. Nu hopen dat beide ooms akkoord zijn, anders is alles voor niets geweest. Ik stap oude fietsen ga naar Livera, Hunkemöller én Laura’s seducive lingerie. Ik zie de meest sexy lingerie uit. Bij Laura werkt de moeder van Angela, mijn BFF. “ wat ben je van plan schat?”, vraagt ze geïnteresseerd. “Iemand verleiden!”, zeg ik resoluut. Ze begint te lachen, kijkt even rond. Ze loopt naar de deur, sluit hem af en draait de kaart op gesloten. “Kom, dan heb je andere lingerie nodig, heel andere”. Ze loopt voor me aan naar de bovenverdieping. Hier hangen allerlei bijzondere merken, ze geeft me een paar setjes, met jarretels, met net kousen, string bodys. Van alles, ik moet alles proberen, maar bij alles schudt ze haar hoofd. Dan pakt ze andere kleding:” probeer dit maar”, zegt ze, het is allemaal blauw, de eerste slip die ik probeer is lastig aan te doen, het is een ontwerp van drie draadjes die ervoor zorgen dat mijn kruis juist niet bedekt wordt. De bh past erbij, net als de kousen. Alles pas ik en bij alles roept ze goedkeurend. Als laatste pas ik een Boohoo hoog uitgesneden bodysuit, “succes gegarandeerd, heel veel geluk meid!”, zegt ze en we lopen samen naar beneden:”ik ben jaloers op de jongen, zo’n mooie meid, met die lingerie. Echt super opwindend!” Ik wil betalen:”nee, als je geen succes hebt, hoor ik, het graag. Ik fiets snel naar huis en hoop dat papa goed nieuws heeft.
Patrick - 04-01-2024 om 22:27
0



Stomverbaasd sta ik naar mijn mobiel ze kijken. In plaats van een duidelijk nee, heeft mijn grote broer toegegeven aan het gezeur van zijn puber dochter. Hij zou toch het beste moeten weten, dat we bij onze weekend tripjes geen kinderen kunnen gebruiken. Tijdens ons laatste weekendje belandden we in een stripclub. Hij had een betaalde private lap dance nodig om de paaldanseres op zijn eigen paal krijgen. En hij heeft hem er de rest van het weekend niet meer uitgehaald. Het was nog een heel karwei die meid weer kwijt te raken. Ze was helemaal weg van mijn broer en wilde niet meer gaan.
En nu wil hij zijn eigen kind met ons op pad sturen.
Maar ik zeggen wat ik wil, de klootzak is alleen maar bezig met de wedstrijd van het komende weekend.
Maar ook mijn andere broer helpt niet echt. Hij reageert helemaal niet. Neemt niet op als ik bel en ook mijn appjes blijven onbeantwoord.
Hilda beloofd ondertussen alles wat ze moet beloven. Ze zal niet lastig zijn, luisteren, natuurlijk komen er geen klachten en mocht er toch iets zijn, dan mogen we haar eruit gooien.
Op de een of andere manier lukt het me niet om Hilde haar plan uit haar hoofd te praten. Het eind van het liedje is, dat ze dan in hemelsnaam maal mee moet komen.
Maar mijn voorpret is wel al helemaal verdwenen.
De avond voor we vertrekken besluit ik eens bij Jana te bellen We kennen elkaar al een paar jaar. Zij al langer helemaal gek op mij. Ik hoef niet eens te vragen of ik langs mag komen. Een half uur later sta ik voor haar deur. Ze doet open en ontvangt me enkel in haar badjas…
Hilda - 05-01-2024 om 13:34
0


Ik hoor van papa dat oom Patrick nog steeds niet eens is met mijn idee mee te gaan. Ik wil bij hem langs gaan, maar zie hem net weg gaan. Van papa heb ik een sleutel van zijn huis meegenomen, ze hebben allemaal een sleutel van elkaars huis. Ik ga naar binnen en zie zijn keurige huis, alles is keurig opgeruimd en keurig schoon. Ik zie allemaal foto’s hangen, maar duidelijk is dat er geen vrouwenhandel in dit huis is, alles is sober, steriel en geen leven. Op zijn slaapkamer hangen foto’s van oom Pat. Zij zijn mooi en ik zie zelfs één, ik herinner me de reclame, van oom Pat in een klein CK slipje, ik zie een behoorlijk bobbel, reden de reclame in de VS te verbieden.

Ik ruik zijn geur en ga even op zijn bed liggen en knuffel zijn kussen. Ik lig zo enige tijd, speel zelfs even met mijzelf. Als ik een orgasme heb bereikt, ga ik snel weer van bed. Snel maak ik het bed weer op. Ik loop naar de douche, alles zo keurig, ik heb hier eigenlijk nooit gelogeerd, oom Pat houdt van rust en privacy, ja logisch, als voetballer wordt je natuurlijk ook geleefd. Ik stap weer op de brommer en ga naar mijn andere oom, die was wel akkoord, dus hem moet ik nog wat verder inpalmen en alvast wat teasen. Als ik bij de andere oom ben, doet hij open, zoent me op de wangen:”hé Hilda, leuk dat jij er bent, kom binnen. Wil je wat drinken?”.

Ik drink wat en we praten over het vissen, hij is ook niet zo enthousiast, maar als pap het goed vind doet hij ook niet moeilijk. Maar zal wel tegen hun grappen moeten kunnen. Stoer doe ik alsof ik daar wel tegen kan. Maar zijn schuine moppen die hij er nu uitgooit laten mij bijna blozen. Na een tijdje wil ik even plassen. Op de wc doe ik mijn kort jurkje omhoog en wil mijn slipje omlaag doen, maar….”shit shit shit!”, verschrikt denk ik na en gelijk weet ik het! Mijn slipje ligt op het kussen van oom Pat! Snel ga ik terug, zonder geplast te hebben. “Sorry, maar ik moet nog eeeuh eeeuh ik moet nog eeeuh eeeuh iets afmaken”, zeg ik snel. Ik zoen hem even en voel zijn hand op mijn billen, best wel een fijn gevoel. Liefst zou ik hem hier ter plekke gaan zoenen, maar ik wil nu beide! Ik stap snel op mijn brommer. Alles loopt tegen, de brug staat open en tot overmaat van ramp moet ik nog tanken. Anders kom ik niet bij oom Pat.

Eindelijk draai ik zijn straat in. Ik zet de brommer een stukje verder en ik wil naar zijn huis lopen, als ik net zijn auto de lange oprit zie oprijden. “Shit shit shit”, mopper ik in mijn hoofd. “Oooh God, waarom doe je me dit aan!”, gaat er door mijn hoofd. Ik kijk of ik nog naar binnen kan glippen, maar ik zie boven beweging…..”domme! Waarom niet rustig eten, koffie maken, stofzuigen, wat dan ook!”, mopper ik……misschien….misschien merkt hij mijn kleine slipje niet eens…of denkt hij dat het van een vriendin van hem is….misschien gaat het nog wel goed…rustig stap ik weer op mijn brommer en rij, met enige stress naar huis….morgen pakken en eind van de dag weg voor het vissen…..
Jana - 05-01-2024 om 17:23
0


Shit, shit, shit. Ik heb toch weer toegegeven. Iedere keer zweer ik mezelf dat ik hem nooit meer wil zien maar als ie dan belt dat ie langs wil komen, word ik meteen nat tussen me benen ik laat me toch weer ompraten.
En dus is het hetzelfde als altijd. Nog geen 20 minuten nadat hij mij heeft gebeld, staat ie voor de deur. En zoals altijd doe ik nieteens alsof ik hart to get bin. Met alleen een badjas aan doe ik de deur open en binnen 1 minuut zit ik op hem en laat zijn harde paal in mijn zeiknatte kut glijden. Wat een heerlijk gevoel, die pik diep in me, dat heerlijke afgetrainde lijf schuurt tegen mij aan en we tongen heftig. Ik begin heftig op zijn pik te rijden en binnen de kortste keren voel ik dat ik ga klaarkomen. Ik laat me steeds sneller op zijn pik vallen en dan voel ik hoe mijn kutje verkrampt en ik kom luid steunend klaar.
Ik heb een paar minuten nodig, ben even helemaal van de wereld. Als ik weer bijkom zie een grijns op zijn gezicht. Zo, zo, dat had je zeker hard nodig, zegt Patrick. Ik knik ademloos voordat ik hem weer een zoen geef. Vandaag is mijn geluksdag want Patrick is nog niet gekomen. Zijn pik zit nog steeds keihard in mijn kut en dat is goed nieuws want ik mag dan helemaal gek van hem zijn, omgekeerd is dat helaas niet zo.
Meestal is ie vrij snel weer vertrokken als ie eenmaal goed is klaargekomen. Het lijkt dan zo, of ie zo snel mogelijk weer weg wil. Waarschijnlijk is dat ook zo en het is iedere keer weer een afknapper.
Maar dit keer kwam ik zo snel, dat ie zelf nog niet is gekomen en dat betekent dat ik in ieder geval 2 keer van zijn lul mag genieten. Misschien zelfs wel 3 keer.
Alleen bij de gedachte begint mijn kut alweer te vloeien en du laat ik zonder pardon door hem meeslepen naar de woonkamer. Daar doe ik precies wat hij wil: Ik ga op de bank liggen met een been op de rugleuning en een been op de grond en dan kijk ik hem vol verwachting aan. God, wat heeft ie toch een heerlijk lijf. Goed gespierd en geen grammetje vet. Niet zoals veel van die spierballen die hun lichaam oppompen. Dat is het verschil tussen topsporters en bodybuilders.
En nu komt ie op me liggen en drukt me helemaal plat op de bank. Weer tongen we en ik grijp zijn pik om hem in mijn kut te stoppen. Wat doet ie kerel toch met me? Hij moet nog beginnen me te neuken en ik ben alweer zo geil als boter. Opnieuw kan ik me niet beheersen en onder zijn stoten kom ik binnen 2 minuten alweer klaar. Dit keer komt Patrick ook klaar want zijn eerste straal sperma diep in me kut liet mij ontploffen.
De paar minuten nadat we samen zijn gekomen zijn de mooiste. Hij ligt ontspannen in mijn armen. Het liefst zou ik hem nu vertellen wat ik allemaal voel maar dan weet ik zeker dat ie heel snel weg is.
Dus houd ik mijn mond en hoop, dat ik hem noch een keer kan verleiden.
Ik heb geluk, hij schijnt geen haast te hebben. We praten wawt en hij verteld van zijn weekend met zijn broers en dat het eigenlijk al verziekt is voordat het is begonnen. Zijn broer heeft afgezegd en in plaats daarvan moet ie ze nichtje meenemen. He heeft er goed de ziekte in want nou moet ie zich het weekend eigenlijk de hele tijd inhouden en gedragen.
Ik snap wel wat ie bedoelt maar ik ben nu al jaloers op dat kind. Een heel weekend met deze god op een boot. Dan kan ie ook niet weglopen als ie bevredigt is. Alleen het idee al maakt dat ik meteen weer helemaal geil wordt.Patrick merkt het meteen en voordat ik ook maar iets kan ondernemen heeft ie zijn lul alweer in mijn kutje gestopt. Ik zou hem zo graag nu willen aftrekken of pijpen. Een lekker lang voorspel doen maar ik heb geen schijn van kans. Met een paar stoten is zijn pik weer keihard en hij neukt me weer. Dit keer is ie langzamer en het duurt langer en zonder problemen neukt ie mij nog een keer klaar voordat ie zijn zaad nog een keer in mij loost. Maar dan is het ook alweer voorbij en ik weet het al voordat ie mij verteld dat ie niet meer zo veel tijd heeft.
Nog een kwartier later lig ik boos en verdrietig op me bed. Net zoals altijd is het uiteindelijk een afknapper. En ik ben op de koop toe ook nog jaloers op een wicht van 13 jaar dat met hem mee mag vissen. Fuck Life!
Richard - 06-01-2024 om 10:54
0


Een leuke verrassing als Hilda plots voor mijn deur staat, ze begint over hoe leuk ze het vind mee te gaan vissen, Patrick heeft me daar ook al vaak over gebeld, geappt, zelfs sms-jes over gestuurd, ik heb geen zin in dat gedoe, te druk met voetbal om me daar dan ook nog eens over te buigen. Vites staat er niet zo florissant voor, dus familie moet leuk zijn, geen gedoe. En nu we even rust hebben heb ik zin in vissen, striptenten en als Hilda mee wil, gaat ze mee, als ze ons niet voor de voeten loopt ben ik tevreden. Onze broer heeft dat verzekerd, voor mij voldoende. Niet dat ik enthousiast ben, maar goed ik wil geen gezeur

Ze is opgegroeid tot een mooie meid, net als haar moeder, als mijn broer haar niet had versierd, dan had ik dat zeker gedaan, Pat is niet helemaal eerlijk, maar ik weet dat hij haar ook graag had genomen. En Hilda lijkt op meerdere manieren op haar moeder. We drinken wat, wat me verbaasd, ze schijnt echt wel te weten wat ze doet. Ze heeft best verstand van vissen, ze heeft zelfs over de Raymarine Element 7HV transducer, niet de eerste de beste vis radar. Dus ik denk niet dat we problemen met die meid hebben. We zitten net rustig te praten en te drinken, ik vertel wat schuine moppen en ze lacht erom, dus ik zie nu geen problemen meer. Ze moet even naar de wc, komt terug en ik verbaas me erover dat ze plots zo onrustig is, ze moet nog iets afmaken. Vreemd, ze was eerst zo ontspannen en nu? Ze stapt snel op haar brommertje en scheurt weg. Maar niet naar huis. Ik ga naar de wc, vreemd. Niets bijzonders. Het zal, de jeugd tegenwoordig. Als ze maar niet zo vreemd doet tijdens het vissen. Ik ga in ieder geval mijn spullen klaar maken, kan ik morgen lekker rustig aan doen, nog even wat boodschappen doen en misschien even een uurtje of twee vissen. Ik bel in ieder geval Patrick, maar die neemt niet op, dus spreek ik in, dat ik gesproken heb met Hilda en ik wel zie hoe het loopt, maar denk dat het wel leuk gaat worden.
Patrick - 06-01-2024 om 22:45
0


Jana is eigenlijk een heerlijke vrouw. Lekkere rondingen, heerlijke grote borsten waar geen chirurg aan te pas is gekomen en op de een of andere manier is ze helemaal gek van mij. Ik weet ook niet waarom maar als ik bij haar ben, is ze altijd nat. Ik hoef echts niets te doen. Toen we elkaar voor het eerst zagen, stonden we meteen te zoenen en na een half uur lagen we in bed. De sex is heerlijk.
Maar dat is het dan ook. Zodra de sex afgelopen wil ik altijd meteen weg. Ik merk heus wel, dat ze wil dat ik blijf, ik kan het gewoon niet opbrengen. En helaas heb ik dat bijna altijd als ik bij een vrouw ben. Daarom neem ik ook zelden iemand mee naar huis, want dan blijven ze altijd.

Ook dit keer gaat het weer supersnel. Ik ben nog niet binnen of Jana maakt mijn broek open en trekt hem naar beneden. Voor ik het weet zit ze op mijn schoot en laat ze mijn pik diep in haar kutje verdwijnen. Meteen begint ze als een bezetene op mijn pik te rijden en binnen de kortste keren komt ze klaar als een raket, terwijl ik nog niet eens zover ben.
Ze heeft een paar minuten nodig maar dan voelt ze dat mijn paal nog steeds hard is en diep in haar zit. Ik beweeg zachtjes en ik voel rond mijn pik, dat haar sappen weer beginnen te stromen. Ze is er meteen weer klaar voor. Maar dit keer doen we het op de bank. Jana is zo geil, schaamteloos gaat ze op de bank liggen met haar benen wijd gespreid. Ik kijk naar haar terwijl ik mijn laatste kleren uitdoe. Dan ga ik tussen haar benen liggen en laat mijn dikke paal in haar kutje verdwijnen. Nu heb ik de controle en ik neem haar met harde stoten te grazen. Dat is trouwens geen probleem want ze doet heerlijk mee en slaat haar armen en benen om me heen. We neuken alsof ons leven er vanaf hangt en dan komen we samen heerlijk klaar. Uitgeput blijven we liggen en eindelijk wisselen we dan ook een paar woorden. Maar we praten nooit veel. Nooit gedaan ook. Ik heb er gewoon geen behoefte aan. Maar toch vertel ik een beetje over het weekend wat eigenlijk al verpest is omdat ik mijn nichtje mee moet nemen.
Na een tijdje voel ik dat mijn lul, die noch tussen haar schaamlippen zit, weer begint te steigeren. Ik beweeg hem een paar keer heen en weer en langzaam begin ik haar weer te neuken. En weer is Jana meteen zeiknat en ik begin haar met langzame stoten te neuken. Het duurt dit keer iets langer en dan kom ik kom weer heerlijk klaar.

Maar dan is het over en ik wil zo snel mogelijk weg. Ik gedraag me als een klootzak maar ik kan er niets aan doen en snel zit ik in mijn auto op weg naar huis. Iedere keer weer datzelfde lege rotgevoel. Vreemd genoeg ga ik nu liever met me nichtje uit vissen, dan dat ik terug naar Jana zou gaan. Thuis spring ik meteen onder de douche, alle sporen weg wassen. Daarna voel ik me beter maar ook moe en ik besluit meteen naar bed te gaan. Ik kruip onder de dekens zonder het licht aan te doen. Ik merk het meteen, er is iets. Ik zit rechtop in mijn bed. Ik ruik een ongewoon luchtje. Het is een vrouwen parfum. Ik ruik aan mezelf. Heb ik toch niet alles weggewassen? Maar nee, Jana gebruikt een ander luchtje. Dat is zoeter en zwaarder. Hoeriger is het juiste woord. Dit ruikt eigenlijk heerlijk, stijlvol, niet te opdringerig. En dan voel ik onder mijn deken een minuscuul klein zacht stukje stof. Mijn eerste reactie is schrikken want er is overduidelijk iemand in mijn huis geweest. Maar ik weet dat er niemand is want de alarm installatie stond aan toen ik binnen kwam.
Nieuwsgierig pak ik het kleine stringetje. Het kruisje is nog een beetje vochtig. Ik ruik eraan. Hetzelfde parfum luchtje maar ik ruik heel duidelijk ook iets anders. Die stukje textiel heeft niet al te lang geleden vochtige schaamlippen bedekt. Ik ga weer liggen vraag me af, van wie dat slipje is en aan welk lichaam het zat en ik heb nog veel meer vragen. Ik vergeet dat ik morgen moet vissen met m’n nichtje en ik val met een glimlach op mijn gezicht in slaap.
Hilda - 07-01-2024 om 14:00
0


Eindelijk is het zover, we gaan, ik zie mijn ooms aankomen, in tegenstelling tot de afgelopen dagen is oom Patrick niet knorrig, maar juist opgewekt. Misschien heeft hij zich eindelijk neergelegd bij mijn meegaan. We drinken eerst samen koffie en papa is druk met Patrick en Richard aan het discussiëren over de opstelling, Patrick praat over vleugelaanvallers, valse spits, Richard over een ouderwetse stofzuiger en niet 433 maar 532, ze kijken af en toe naar mij. “Wat heb jij dan liet liefst?”, vraagt oom Patrick. Even bloos ik, want kan moeilijk zeggen hun beide pikken, dan denk ik aan de Chinees:”doe mij maar 43, met nasi.” Ze beginnen alle drie te lachen. “Ze heeft gelijk, genoeg over werk”, zegt Patrick:”we gaan over leuke dingen hebben. Met haar vriendje en ons hoort ze teveel voetbal”, ik kijk hem aan:”ik heb geen vriendje hoor!”. “Vriendin? Dat is ook goed hoor, we oordelen daar niet over.”, zegt oom Richard. “Nee, ook niet, niet zo’n vriendin!”, zeg ik snel. Beter was het stil te zijn, want nu gaat het om mij, over dat ik geen single kan zijn, dat de jongens én meiden achter mee aan zouden moeten rennen, de gebruikelijke reacties.

Een uur later zitten we in de auto en gaan op weg naar het huisje waar de boot ligt. Als we daar aankomen zie ik dat er één grote slaapkamer is, daar staan vier losse bedden, een grote ruimte met een indeling van een ruime keuken en lounge gedeelte. Geen tv, wel een grote muziek installatie. Daarnaast een deur, waarachter een ruime badkamer zit. Ik krijg van de ooms de kans eerst een bed te kiezen. Ik kies het bed in het midden. “Wel veilig tussen je oompies in”, zegt oom Richard, oom Patrick lacht. We gaan ons omkleden, een waterdichte broek en warme trui. Mijn ooms doen hun broek uit en ik zie ze in kleine slipjes staan. Maar duidelijk is wel de bobbel te zien, ik heb al tig pikken op filmpjes gezien, maar wat ik nu zie doet alle pikken op de filmpjes verbleken. Ik doe mijn broek uit en zorg ervoor dat mijn ooms me duidelijk in mijn string zien, ik zoek nonchalant in mijn tas naar mijn waterdichte broek. Ik heb hem al lang gezien, maar teasen is bij hun wel nodig denk ik. Ze zijn druk aan het kletsen, maar als ik in mijn string loop worden ze beide plots stil. Zou het hun dus wat doen.

Als iedereen klaar is gaan we op de boot, oom Richard stuurt de boot naar de plek waar we gaan vissen. Ik klungel wat aan met het aas aan de haak maken en krijg dan hulp van oom Patrick, als zijn hand mijn hand even raakt gaat er een siddering door mijn lichaam. Het is muisstil, maar het vangen gaat slecht. Oom Richard begint dan met schuine moppen vertellen, oom Patrick moppert even:”ach jonge, die meid kan er best tegen hoor! Ze verteld zelf ook schuine moppen, hé Hilda, vertel eens een mop!”, roept hij. Uiteraard heb ik op internet een paar opgezocht, een domme schiet me direct weer te binnen.

“Wat is de overeenkomst tussen een doodskist en een condoom?”, vraag ik. Ze kijken me aan, trekken beide hun schouders op. “Je gaat stijf in beide”, lach ik. “Nu een mopje, moppie”, zegt oom Richard. Even moet ik diep nadenken en denk dan aan de mop die mij echt wel opwond, bij de gedachte aan de derde dochter: “ Een moeder had drie ongerepte dochters, die allen op het punt stonden te trouwen. Omdat ze een beetje ongerust was, had de moeder haar dochters gevraagd om tijdens de huwelijksreis een postkaart te sturen met een verslag van hun huwelijkse seksleven.
De eerste dochter stuurde twee dagen na het huwelijk een kaartje uit Hawaii. Er stond niets op de kaart, behalve "Nescafé." De moeder begreep er eerst niets van, maar toen ze naar de keuken ging en een kast opende, zag ze een pot "Nescafé" staan. Erop stond geschreven:
"Uitstekend tot de laatste druppel!"
De moeder bloosde, maar was toch blij dat haar dochter een goed seksleven had.
De tweede dochter stuurde een kaartje uit Kenia, zowat een week na haar huwelijk. Erop stond: "Benson & Hedges". De moeder wist nu hoe het moest en ging vlug op zoek naar het pakje sigaretten van haar man. Op het pakje Benson & Hedges stond te lezen:
"Extra Long. King Size".
Opnieuw vond ze het licht genant, maar wederom was ze verheugd dat haar dochter ook op die manier van het leven kon genieten.
De derde dochter had dan nog steeds geen kaartje gestuurd. Zelfs na twee weken lag er nog niets in de bus. Na een maand, toen de moeder al lang de hoop op nieuws had opgegeven, vond ze een kaartje tussen de post. Op het kaartje stond in een slordig handschrift: "British Airways".
De moeder haalde een stapel tijdschriften boven en ging naarstig op zoek naar een advertentie van British Airways. Na anderhalf uur zoeken vond ze de advertentie. Die zei: "Drie keer per dag, zeven dagen per week week, langs beide kanten."
Patrick - 09-01-2024 om 00:22
0


De volgende dag word ik nog steeds met een glimlach op mijn gezicht wakker. Ik laat het stringetje in mijn bed liggen en maak me klaar voor het weekend. Hilda wordt door haar vader gebracht. Als ik haar aan zie komen lopen, valt me op dat ze meer en meer op haar moeder begint te lijken. ze is nog wel erg jong maar je ziet duidelijk trekken van haar moeder. En dat is voor Hilda zeker geen slecht nieuws want haar moeder was vroeger al “a league of her own.” Iedereen was verliefd op haar du niet alleen onze oudste broer. Ook Richard en ik waren helemaal weg van haar. Maar goed, ze is 6 jaar ouder dan wij, dus ze zag ons nooit staan. Onze oudste broer heeft haar uiteindelijk aan de haak geslagen en nog steeds denk ik, dat hij de mooiste vrouw van allemaal heeft. Omdat we nog wat tijd over hebben, drinken we als eerste een kop koffie. Daarbij wordt over ons werk gepraat, voetbal dus. Hilda verveelt zich, dat is duidelijk te zien. Daarom kap ik het gesprek af en vraag Hilda of ze eigenlijk een vriendje heeft. Of misschien wel een vriendinnetje. We zijn per slot van rekening erg vrij opgevoed en alles is goed. Maar het onderwerp is erg kort want Hilda zegt, dat ze single is en daarmee is de kous af.
We gaan dan al gauw naar de boot en maken ons klaar voor vertrek. We moeten ons eerst omkleden en zonder er over na te denken, kleed ik me tot m`n onderbroek uit. Richard trouwens net zo. Pas als Hilda haar kleren ook uitrekt en opeens in een string voor onze neus staat, wordt me bewust, dat we dit keer geen mannen onder mekaar zijn. Maar Hilda geeft geen krimp al heb ik wel het gevoel dat ze net zo naar ons kijkt, als wij naar haar.
Zoals altijd is Richard onze skipper. Geroutineerd brengt ie ons naar de plek waar we altijd goed vangen. Hoewel Hilda veel van vissen af weet, doet ze alsof ze nog nooit een hengel in haar handen heeft gehad. Ze krijgt niet eens haar aas aan de haak. Ik laat haar zien hoe het moet en het valt me op dat ze erg dicht tegen me aan komt staan. In ieder geval dichter dan nodig. Maar misschien beeld ik het me ook wel in.
De vissen willen niet bijten en na een tijd worden we melig. Richard en ik drinken ons eerste biertje en al gauw komt Richard met z`n eerste moppen. Geen idee van wie hij het heeft maar hij kent altijd de nieuwste moppen en hij kan ze nog goed vertellen ook. Alleen zijn het natuurlijk de meest grove grappen en ik weet niet of dat voor Hilda nou zo goed is.
Maar die houd zich kranig en doet zelfs mee. Niet zo overtuigend als Richard maar ze heeft wel een paar heel seksueel getinte grappen. We moeten allemaal lachen maar ik vraag me wel af, waar ze die vandaan heeft en of ze wel weet wat het precies betekent. Helemaal als ze een mop verteld over een meid die het “drie keer per dag, zeven dagen per week week, langs beide kanten.", doet.
Ik kijk haar vragend aan maar krijg een brutale blik terug. Tja, de jeugd van tegenwoordig.
Hoewel we makkelijk in de nacht voor anker zouden kunnen is het een traditie dat we in ieder geval de eerste avond naar de haven varen. Dan kleden we ons om, gaan wat eten en daarna de kroeg in. Normaal gesproken eindigt zo’n avond dan in de lokale stripclub. Vooral Richard is daar niet vies van. Hij is echter ook de jongste van ons drieën en hij versiert heel makkelijk bijna elke vrouw die hij wil hebben. Vorig jaar nog verdween de mooiste danseres met Richard voor een private lapdance. We hebben daarna een uur gewacht tot wij er ook een konden boeken maar die vrouw kwam niet meer terug. We zagen haar pas de volgende ochtend weer, toen ze uit de kajuit van Richard kwam.
En ook vanavond schijnt het Richard naar de club te trekken. Het eten gaat nog net maar in de kroeg is ie al na het eerste biertje met zijn gedachten ergens anders. Als Hilda even naar de WC is, krijgen we er bijna ruzie over. Hij wil haar alleen naar de boot terug sturen of haar desnoods meenemen. Maar zelfs al zou ze het willen, ze komt daar nooit naar binnen. We worden het niet eens en hebben niet genoeg tijd om het uit te discussiëren omdat Hilda alweer terug komt. Als ze door de kroeg naar onze tafel loopt kijk ik naar haar en zie dat er iets veranderd is. Ik weet niet wat ze heeft gedaan maar het is een hele andere Hilda, die weer bij ons aan tafel komt zitten
Hilda - 09-01-2024 om 11:33
0


Het is reuze gezellig, ik wiebel al een tijdje heen en weer. Ga ik nu al een stap verder, wacht ik tot zaterdag? Dan is het alleen, als het lukt zaterdag avond genieten en zondag. Ga ik er nu voor, dan hebben we vrijdagavond, nacht, met geluk de hele zaterdag en ook nog de zondag. Het idee maakt me al kletsnat. En het idee, net als in de mop van voor en achter genomen te worden is zo opwindend. Ik zou de eerste meid in mijn klas zijn die dat gaat meemaken. Enerzijds ben ik er wel een beetje bang voor, hun pikken, ten minste te oordelen naar hun bobbel in de slip, zijn gigantisch, ik weet niet eens of dat wel gaat passen. Ik ga eerst naar de wc. In de wc wip ik mijn broek uit. Durf ik dit? Ik tril, zo zenuwachtig ben ik. Mijn slip stop ik in het prullenbakje, ik schiet snel weer de broek aan, deze zit zo strak dat de lijnen van mijn slip duidelijk zichtbaar waren, nu niet meer dus. Ik wil van de wc af, maar bedenk me dan nog iets. Ik draag een blouse, “wat nou…..als ik nou eens”, gaat er door me heen. Ik gooi mijn haar los, hierdoor trekt mijn borst de aandacht, ik heb best wel lang haar en gooi wat voer mijn schouders. Mijn bh doe ik af en doe mijn blouse weer aan. Maar wel wat sexier. Ik knoop hem op mijn buik en de knoopjes laat ik open. Mijn borsten zijn nog niet volgroeid, hoop ik ten minste, maar op deze manier vallen ze wel meer op.

Ik loop weer terug en zie mijn ooms, straks hopelijk mijn minnaars, kijken, oom Patrick kijkt verbaasd. Ik swing een beetje met mijn heupen, een beetje nonchalant, wat me wat ouder doet lijken. Ik ga niet tegenover ze zitten, maar juist tussen hun in op de bank. Oom Richard wilde gaan, ze hadden toen ik de zaal weer binnenkwam duidelijk een discussie. “Waar hadden jullie het over?”, vraag ik. “Over wat we gaan doen vanavond”, zegt oom Richard, best wel nors. “Ja, of we gaan stappen, of terug aan boord”, zegt oom Patrick. Ik kijk ze aan en leg mijn hand op hun boven been. Bij beide merk ik een schrik reactie. “Nou, ik weet zeker dat we iets kunnen vinden wat ons alledrie gelukkig gaat maken, toch? We zijn ten slotte familie, of niet soms?”, zeg ik. De serveerster komt langs:”was alles naar wens? Willen jullie nog iets?”, vraagt ze. Oom Patrick besteld een cappuccino en oom Richard een espresso. “En jij, jongedame, wat wil jij?”, vraagt ze en zie haar flirten met oom Richard. “Doe mij maar eeeuh, ja dat is lekker, twee warme banaan met chocolade, maar mag ik er extra veel room bij? Spuit maar lekker veel erop. Daar hou ik wel van.”, lach ik. “Lekker, dubbele portie cream!” Ik merk dat mijn beide ooms even slikken. En ik sla zachtjes op hun boven been, maar zorg dat ik wel iets dichter bij hun kruis kom. “Vinden jullie ook niet? Gezellig met jullie, mijn lievelingsomen!”. Ik kijken aan en zie dat zelfs oom Patrick het warm heeft gekregen. Ik hoop dat hij niet de link heeft weten te leggen met mij en mijn slipje. We zullen nu ook wel wat snel hier weg moeten, want inmiddels voel ik mijn sappen over mijn bovenbeen naar beneden lopen, maar ik denk dat zowel oom Richard als oom Patrick niet snel willen gaan staan, want bij de tik op hun boven been merkte ik al dat hun broek volledig op spanning staat. “Wat hadden jullie in gedachten?”, zeg ik als de serveerster net de koffie heeft neergezet. Oom Richard verslikt zich bijna in zijn espresso. Ik kan me bedenken wat er door zijn hoofd ging. “Wat zouden jullie willen doen met mij vanavond?”, vraag ik nog meer suggestief, terwijl ik mijn bananen krijg. Ik ga met mijn vinger door de room en lik dat zo sexy mogelijk van mijn vinger. “Ik geniet altijd zo als papa spuit, dat is zo lekker!”, zeg ik. Ik zie ze kijken. “Pa…..papa spuit?”, vraagt oom Patrick met hese stem. “Ja, room over bijvoorbeeld mijn meloenen. Zo lekker.”, zeg ik zo onschuldig mogelijk genietend van mijn dessert en nu moet ook oom Richard even slikken. “We gaan terug naar de boot straks”, zegt hij, nu behoorlijk hees. Ik hoop dat mijn dessert een voorgerecht was en het echte gerecht nog gaat komen. “Lekker, twee grote warme bananan, de cream is overheerlijk, lekker zoet en plakkerig, daar hou ik wel van.”, zeg ik. Ik hoop dat ik het niet overdrijf.
Richard - 09-01-2024 om 15:31
0


Ik ben niet van incest, ik hou meer van rijpere dames, rond de dertig. Maar deze meid begint me danig te bewerken dat ik interesse in het stappen begin te verliezen! “We gaan terug naar de boot straks”, zeg ik en merk dat mijn stem hees is geworden, haar hand, haar gedrag, haar uiterlijk, verdomme waarom moesten Mijn broer en schoonzus lief nu ook zo’n meid op de wereld zetten! Fuck it! Als ze geen zestien was zou ik zeggen dat deze meid gewoonweg bloedgeil is en klaar om gesandwicht te worden. Maar ze is onze nicht, ze is wel 16, dus we moeten voorzichtig doen. En Pat? Die ziet die meid volgens mij al naakt op bed liggen kronkelen. “Ga jij afrekenen, Hilda?”, vraag ik:”doe ook maar een goede fooi.” en geef haar mijn credit card. “Ja, die meid wil je wel een fooi geven makker!”, lacht Patrick Ze staat op en heupwiegend loopt ze naar de bar, gelukkig is het daar druk, dus zal ze even moeten wachten, hebben wij tijd om te overleggen.

“Terug naar de boot? Waarom nu wel?”, moppert Patrick. Ik wijs naar Hilda. “Volgens mij heeft zij drie, nee vijf goede redenen naar de boot te gaan! Ben jij plots immuun voor signalen van vrouwen! Of ben je weer……nee zeg…nee je meent het niet echt! Hij heeft het weer gedaan! Waarom? Waarom in Godsnaam?”, mopper ik. “Waarom ga je toch steeds weer naar dat mokkel terug! Je doet haar pijn en jij hebt je zak leeg! En nadat je je ballen hebt geleegd heb je er gelijk weer spijt van. Denk toch eens na met je suffe kop! Tjonge jonge jonge, hoe kun je toch steeds weer die fout maken. Jana is een leuke lieve vrouw, maar ga toch eens voor een relatie man! Je hebt ook niet het eeuwig leven, hoe lang speel je nog, een jaar? Drie jaar? Hooguit nog 4 jaar, als je heel veel geluk hebt, en dan is het echt wel finito, ze zien je dan niet meer staan hoor, maak gebruik van je tijd hier! Stil ze komt terug, moet je kijken, ik ben krankzinnig als die niet iets wil! Maar ik moet het wel zeker weten!”, zeg ik.

Hilda schuift aan:”nou, cream is zo lekker, daar krijg ik nooit genoeg van!”, zegt Hilda terwijl ze nog even met een vinger door het laatste restje room gaat. Sensueel slikt ze haar vingers schoon. Nu moeten Pat en ik opstaan en dat is niet eenvoudig, niet met een harde lat in de broek, een broek die zo strak zit. “Vervloekt is de broer die deze sexgodin op de wereld bracht”, gaat er door me heen. Als ze voor ons aanloopt zie ik al haar naakte billen, ”verdomme, ik droom”, gaat er door me heen.
Patrick - 11-01-2024 om 07:55
0


Mijn mond valt open als ik Hilda zie aan komen lopen. Ze moet door het hele café heen maar ik zie meteen dat hier een andere Hilda komt. Ze heeft haar haren los, haar bloes heeft ze boven haar navel geknoopt en van boven zitten er meer knopen los dan vast. En als ze bij de tafel aankomt blijkt zelfs haar strakke sportbroek niets meer te verbergen. Ik ween in ieder geval heel zeker dat die camel toe er net nog niet was.
Ze komt tussen ons in zitten en vraagt nogal provocatief wat we verder nog gaan doen vanavond.
Eigenlijk is haar hele gedrag een grote provocatie. De manier waarop ze gekleed is, de manier waarop ze praat, hoe ze haar banaan met slagroom bijna zit te pijpen aan tafel. En dan voel ik opeens ook nog haar hand quasi onschuldig op mijn been. Ik weet bijna zeker, dat ze mijn stijve lul gevoeld moet hebben. Dit kan natuurlijk niet. Ik maak mezelf wijs, dat dit komt door de serveerster. Die is dan wel met Richard aan het flirten maar ik weet zeker dat ze mij ook wel ziet zitten. Ik haar trouwens ook wel. Ze heeft heerlijke tieten, die hangen de hele avond al boven onze tafel. Het verschil tussen Hilda en haar is, dat zij een vrouw is die weet wat ze wil en wat ze te bieden heeft. Hilda is toch nog meer een kind maar wel een nieuwsgierig kind. En een kind dat overduidelijk wil weten hoe het is om een vrouw te zijn.
Richard stuurt Hilda weg om te betalen. We kijken elkaar aan en we weten het niet zo goed. Het is overduidelijk wat Hilda wil. Maar ze wel nog steeds maar 16, ze is ons nichtje en wij moeten op haar oppassen. Maar dan maakt een opmerking over haar vader die slagroom over meloenen spuit en daarbij likt ze de slagroom van haar vingers op een manier die niet meer aan de verbeelding over laat. Ik schaam me dood want mijn broek is echt te klein voor mijn stijve leuter.
Maar dan staat de serveerster ook weer bij ons. Eerst maakt ze de tafel naast ons schoon en bukt daarbij zo diep, dat we duidelijk kunnen zien, dat haar kutje slechts door een heel klein stringetje bedekt is.
Dan buigt ze zich in onze richting en drukt ons haar heerlijke tieten bijna in ons gezicht en bedankt zich uitvoerig voor de gulle fooi die Hilda blijkbaar heeft gegeven op Richard zijn credit card.
Richard en ik kijken elkaar aan. Het is duidelijk dat we ons vannacht niet eenzaam hoeven af te trekken. Maar hoe gaan we dit aanpakken??
Louise - 11-01-2024 om 18:07
0


Zelden heb ik twee van zulke aantrekkelijke mannen tegelijk aan een tafeltjes gehad bij ons. “Kassa”, denk ik meteen als ik ze zie binnenkomen en ze in het gedeelte van het restaurant gaan zitten dat ik bedien. Die mannen lijken me wel goed voor hun fooi en bij zulke aantrekkelijke mannen vind ik het niet erg om wat extra te flirten. En als een van hen (of misschien wel allebei) dan nog meer wil, dan kunnen we dat altijd nog wel eens uitzoeken. Jammer alleen dat mijn geflirt niet altijd even effectief overkomt, omdat ik nogal wat te duchten heb van het jonge meisje bij hen aan tafel. Voor een prostituee is ze beslist nog te jong, ze lijkt me in elk geval nog geen 18, maar ze flirt er in elk geval niet minder om. Jammer voor haar alleen dat die twee mannen dat niet zo doorhebben.

Dat moet het meisje zelf ook wel zijn opgevallen, want als ze op een gegeven moment terugkomt van het toilet heeft ze een werkelijk metamorfose ondergaan. De haren zijn opeens los en hangen deels naar voren over haar ondeugend stuiterende borsten. Die heeft duidelijk geen bh meer aan. En zo aan de cameltoe te zien is dat niet het enige ondergoed dat is uitgegaan.
Wil ik nog een kans maken en nog een leuke fooi opstrijken vanavond, dan zal ik dus echt mijn A-game uit de kast moeten halen. Ik laat me van mijn beste kant zien aan de heren als ik hun nagerecht kom serveren. In dit specifieke geval dus mijn onderkant, onder mijn rokje, en mijn voorkant, waarbij ik zover voorover gebogen over de tafel hang, dat ze zelfs mijn navelpiercing nog tussen mijn borsten door moeten kunnen zien glinsteren.
De speelse en erotische getinte opmerkingen en handelingen gaan niet ongemerkt aan mij voorbij en ook de beide mannen beginnen nu langzaam aan de hints op te pakken.

Uiteindelijk komt het meisje afreken, met de credit card van een van de mannen. En wauw, de fooi die ik van haar krijg is nog hoger dan ik had verwacht. Mijn avond kan nu al niet meer stuk. “Heel veel plezier met die twee meid”, lach ik als ik haar het bonnetje geef. “Je weet in elk geval wel raad met bananen en room” en kijk naar hoe het drietal zich richting de uitgang begeeft. Het meisje loopt voor de mannen uit en hun ogen zijn alleen nog maar op haar billen en bovenbenen gericht. Ze lopen er duidelijk hitsig achter aan. Ik kijk op de klok en neem een besluit.
“Over een half uur ben ik klaar”, zeg ik in de gauwigheid tegen de man wiens credit card was gebruikt voor het betalen van de rekening.
Hilda - 12-01-2024 om 13:01
0


De serveerster is ook op jacht naar mijn ooms, logisch, ze zijn knap genoeg, ik moet me dan ook zorgen maken, want zij is zoveel knapper als mij en heeft natuurlijk enorm veel ervaring. Als we weggaan zie ik oom Richard en de serveerster praten, oom Richard geeft haar ons adres, ten minste de naam en ligplaats van de boot. Een boot met de toepasselijke naam “Total satification III”. De derde boot met deze naam, pap, oom Richard en oom Patrick kopen iedere vier, vijf jaar een nieuwere en de boten worden steeds groter. Als we rustig naar onze boot lopen loop ik voorop en mijn ooms achter me een ik hoor hun fluisteren, alleen fluisteren ze iets te hard. Ik kan alles horen.

“Louise. De serveerster komt straks ik,, met een half uurtje is ze vrij, ik weet niet of beter nog niet hoe we dit gaan regelen, maar met een beetje geluk scoren we dubbel vanavond”, zegt oom Richard
“Ooowh men! Hoe had je dit in gedachten, har binnenlaten en tegen Hilda zeggen, zeg schat, Patrick en ik gaan even Louise naaien? Ga jij even wat voor je zelf doen? Ooh ja by the way, als je zin hebt kom erbij, naaien we jou gelijk ook even”, zegt oom Patrick boos:”je moet leren denken met je schedel in plaats van met je pik!” ze blijven wat verder achter, ik loop waarschijnlijk harder dan hun, want het laatste hoor ik niet, maar als ze weer dichter bij komen hoor ik hun vrolijk een gesprek voeren. “Lijkt me echt een goed plan, win-win voor alle vier”, zegt oom Patrick. Als ik vraag:”win-win, voor wie?”, reageert oom Patrick met “geduld lieve lieve nicht”. Oom Richard lacht eveneens en het laatste stuk loop ik terwijl beide ooms een hand van mij vast houden. En de spanning is weg, in plaats daarvan is er een heel andere spanning te speuren, spanning dat er iets leuks gebeurd. Een sensuele , misschien wel seksuele spanning. Wat de ooms hebben bedacht ik weet het niet, maar plots ben ik de speelbal in hun “lusten”, terwijl tot nu toe ik de touwtjes in handen had. En welke rol Louise hierin gaat spelen? De rol van teacher? De rol van mede sexpartner? Ik weet het niet, dat maakt het juist nog….ja ik mag wel zeggen, geiler!
Louise - 16-01-2024 om 10:42
0


De man van de Credit Card, Richard, geeft me de legplaats waar hun vissersboot, Total Satisfaction III, ligt. Nou, die naam is in elk geval hoopgevend, want totale bevrediging, da’s wel iets wat ik op dit moment kan gebruiken.
Hoewel ik geen idee heb waarin ik verzeild zal raken, ga ik met voelbare opwinding richting het haventje waar de boot, de twee mooie mannen en de jonge meid zich bevinden.
Na even zoeken heb ik de boot gevonden. Er klinkt muziek, gelach en het geluid van flesjes die op tafel worden neergezet. En zo nu en dan klinkt er wat gejoel van beneden, alsof ik een zo’n vage en vooral foute stripclub ben beland. Tijd om mezelf om te kleden, heb ik me niet gegund. Dat had ook geen zin gehad, want ik had geen andere kleding bij me. Waarschijnlijk loopt die jonge meid de boel weer flink op te hitsen, zoals ik haar ook al onder het eten zag doen. Zenuwachtiger dan op voorhand gedacht klim ik aan boord en merk tot mijn verbazing dat ik duidelijk veel te veel kleding heb aangetrokken voor dit moment. Het shirtje van het meisje wordt nog met slechts 1 knoopje bijeengehouden en de duidelijk zichtbare cameltoe in haar strakke broek is iets waar ze echt trots mee te koop loopt. Zal me niks verbazen als die meid de twee mannen tussendoor op een lapdance trakteert.
“Ik stoor toch niet hoop ik”, zeg ik goedlachs als ik het trappetje afdaal en me beneden deks begeef. Mijn mond valt open van verbazing, van lust liever gezegd, want de twee mannen zitten shirtloos op het bankje naar de bewegingen van het jonge meisje te kijken. Haar bewegingen zijn spannend en sensueel, maar de ontblote bovenlijven van de twee mannen, dat pas ècht mooi om te zien. Met zorg afgetraind en goed onderhouden. Twee lichamen in topconditie, dat zie je zo. Geen grammetje vet, maar beslist niet opgepompt door overdadig sportschoolbezoek.
“Oh wauw, zo zie ik ze graag”, lach ik gespannen als ik de twee mannen naar me zie kijken. Even lijken ze geen belangstelling voor de jonge meid te hebben, maar zodra Richard me welkom heet en het meisje weer gaat dansen voor de andere man, heeft ze in elk geval zijn aandacht weer volledig tot haar beschikking.
“Als je wat wilt drinken, ligt in de koelkast”, zegt Richard en wijst naar de koelkast. “Helemaal onderin zeker?”, zeg ik lachend en buig diep voorover als ik de koelkastdeur open. Mijn toch al strakke spijkerbroek, spant zich nog strakker om mijn billen en ik wiebel wat met mijn kont, terwijl ik een biertje pak.
“Nog meer liefhebbers?”, roep ik en kijk met een speelse blik om. “Van bier of van die kont?”, lach het meisje dan opeens. “Bier is goed”, wordt er vervolgens door elkaar geroepen. “Deze boot doet zijn naam wel eer aan, is het niet?”, lach ik als ik na onnodig lang voorovergebogen heb gestaan weer overeind komt en drie biertjes op de tafel zet.
“Dat hoop ik wel ja. Louise was het toch? Proost, ik ben Hilda”, lacht het meisje die ook in mijn bijzijn haar intenties naar twee mannen niet onder stoelen of banken steekt. “En jij bent?”, vraag ik naar de tweede halfnaakte man aan tafel. “Patrick”, zegt de man eenvoudig en proost even met me. “Jullie zijn…?”, vraag ik als de gelijkenis tussen de twee mannen me opeens begint op te vallen. En dan niet alleen vanwege die twee mooie naakte gespierde bovenlijven. “Broers”, zeg Richard, wat de gelijkenis meer dan genoeg verklaart.
Maar wat de rol en plaats van de jonge Hilda binnen dit geheel is, kan ik nog niet helemaal inschatten...
Hilda - 17-01-2024 om 11:15
0


“Hoi Louise, leuk dat jij ook komt”, zeg ik gemaakt aardig. Louise hoort me niet eens kennelijk, zo gebiologeerd kijkt ze naar mijn ooms. Gezien de reactie van mijn ooms weet ik niet of ik blij of teleurgesteld moet zijn, of ze concurrentie is of aanvulling. Als ik denk aan wat oom Richard zei, onder anderen over dubbel scoren, maar als ik kijk naar de kleding van Louise ben ik zeker in het nadeel. Ik zou dat alleen kunnen overtreffen door nu naakt te gaan lopen. Wat gelijk in de gaten loopt natuurlijk. Ik snap trouwens niet wat ik nu fout doe. Ben ik niet knap genoeg? Als ik e verhalen hoor van papa én mama lusten ze er wel pap van, wat ik nog niet echt merk. Ja, ze hebben behoorlijke bobbels in hun broek, maar verder…..

“Als je wat wilt drinken, ligt in de koelkast”, zegt oom Richard en wijst naar de koelkast. “Helemaal onderin zeker?”, zegt Louise. lachend. Ze buigt diep voorover als ze de koelkastdeur open doet, haar skinny jeans, volgens mij echt een maat te klein, spant zich nog strakker om haar billen en dan wiebelt ze ook nog eens extra met haar kont, terwijl zij een biertje pakt.
“Nog meer liefhebbers?”, roep ze en kijk met een uitdagende blik rond. “Van bier of van die kont?”, lach ik, maar de opmerking mislukt ben ik bang. Mijn ooms roepen dat bier goed is. De aandacht gaat nu volledig naar Louise. Ik blijf intussen dansen op de muziek, in de hoop dat er meer op de geïmproviseerde dansvloer komen. Louise nestelt zich tussen de mannen. Ik dans, volgens mij behoorlijk opwindend. Op schoolfeesten had ik allang een groep jongens om me heen gehad. Maar misschien denk ik teveel puberaal en moet ik meer volwassen gaan denken. Meer letten op Louise, misschien zelfs meer aandacht aan haar besteden en kunnen we beide, want als ik haar zo zie is ze meer dan gemiddeld geïnteresseerd in mijn ooms. Eens testen of ze weet wie ze zijn, als ze niet weet dat ze profs zijn is haar interesse in hun hetzelfde als de mijne.

“Oom Richard? Wanneer begint uw training weer? Gelijk met die van oom Patrick?”, vraag ik. “Nee, hij heeft een week extra, tja, oudjes moet je rust gunnen toch?”, lacht oom Richard. Louise kijkt hun aan:”ooowh, jullie sporten? Wat doen jullie dan voor sport?”, vraagt ze. Je kunt duidelijk zien dat ze niet gespeeld onwetend is, ze weet het echt niet, geen voetbal liefhebber dus. Ik weet genoeg, zij aast ook op die pikken van hun, nu alleen zorgen dat zij ze niet alleen krijgt, maar dat ik ook een portie krijg, want de eerste dag is al bijna voorbij en nog steeds sta ik droog, hoewel droog? Deze broek is waterdicht, maar alleen van buiten naar binnen, binnen is het nu zeiknat en ik zou blij zijn als ik deze broek uit kan doen, het vocht zal zo langzamerhand uit de pijpen lopen.
Patrick - 18-01-2024 om 16:08
0


Ik heb nog steeds geen idee waar dit gaat eindigen. Met z´n drieën zijn we terug naar de boot gelopen maar Richard had meteen al aangekondigd, dat Louise later na zal komen. Voor de zoveelste keer vervloek ik mijn broer. Hoe makkelijk had het kunnen zijn? Of Richard of ik had nog een van de andere serveersters mee kunnen nemen. Dan hadden we nu allebei met een lekker wijf in onze kooien gelegen. Maar zo weten we ons allebei geen raad.
Als we bij de Total Satisfaction III aankomen, maakt Hilda het ons alleen maar moeilijker. Ze begint te dansen en probeert ons mee te trekken. Het wordt steeds warmer en ze moedigt ons aan onze t-shirts uit te trekken. Zelf wordt haar bloes nog slechts door één knoop bij elkaar gehouden en verder heeft ze alleen nog die strakke leren legging aan die meer laat zien dan dat ie verbergt. Ja, ze is nog erg jong maar ze is ontzettend knap en ook al is ze nog niet volgroeid. Haar pogingen ons te verleiden zijn een beetje onbeholpen, maar ze is definitief geen kind meer. En als ze niet ons nichtje was geweest, dan lag ze nu al lang met benen wijd en één of misschien zelfs wel twee pikken in zich. Maar ik zie steeds weer dat kleine meisje voor me wat we hebben zien opgroeien. Es als dat niet genoeg is, hoef ik me haar vader voor te stellen als ie erachter komt, wat ik met zijn dochter zou willen doen.

Opeens komt Louise de boot op. Richard en ik kijken allebei naar de deur. Louise weet hoe ze de aandacht op zich moet trekken. Het tegenovergestelde van Hilda: Een volwassen vrouw met een fantastische uitstraling en een heerlijk lijf. En vooral een vrouw die weet wat ze wil en dat ook met een paar bewegingen laat zien. Als ze een biertje uit de koelkast trekt draait ze 2 keer met kont, laat haar kleine stringetje zien en ze heeft onze ongedeelde aandacht.
Hilda ziet ook dat ze heel harde concurrentie heeft aan Louise en probeert de aandacht van Louise af te leiden. Ze heeft best wel moeite en ik zie aan haar gezicht dat ze niet blij is.
Maar ik heb door de hele avond intussen een gigantische paal in mijn broek hangen en ik besluit dat ik hem in Louise wil steken. Dat is de weg van de minste weerstand en een hele geile ook nog.
Ze is ook duidelijk geïnteresseerd. Ze kleed me met haar blikken bijna helemaal uit. Ik sta op, loop naar haar toe en geef haar een omarming. “Ik ben Patrick”. zeg ik en ik druk haar lichaam meteen stevig tegen mij aan. Uit ervaring weet ik, dat de meeste vrouwen dat heerlijk vinden. Ik train niet voor niets, ook deze keer niet. Ik voel hoe Louise haar borsten tegen mijn borst drukt en een beetje wrijft. Haar harde tepels voel ik tegen mijn huid prikken en ze zijn nu ook heerlijk zichtbaar tegen de stof van haar topje.
Voordat ik de volgende stap (mijn handen op haar kont legen en van daar haar lichaam verkennen) kan starten komt ook Richard op Louise af en wil haar gaan versieren.
Op het moment dat onze handen elkaar op haar kont aanraken, kijken we elkaar aan.
We denken beide hetzelfde: Ik neuk Louise en de ander kan dan kijken wat ie met Hilda doet. Maar als we dat allebei willen, dan lukt dat niet. Wat nu?
Louise - 18-01-2024 om 17:25
0


Waar Richard de brutaalste nog leek in het restaurant, is dat nu Patrick. Hij geeft me een amicale omhelzing, waarschijnlijk om mijn lichaam even tegen zijn lichaam te kunnen voelen. En mij hem zijn lichaam te laten voelen. En dat voelt bij mijn kruis meer dan goed, kan ik wel zeggen. Richard kan of wil niet achter blijven bij zijn broer en tot grote teleurstelling van Hilda, leggen beide mannen hun handen op mijn kont. Twee zielen, één gedachte zeg maar. Of eigenlijk drie zielen.
Hilda heeft zich echt flink staan uit sloven voor de twee mannen, die ze “ooms” noemt. Het zullen wel mannen zijn die je ooms noemt, maar het eigenlijk helemaal niet zijn. Van die vrienden van je ouders die je op een gegeven als oom en tante beschouwd als je nog klein bent. Maar Hilde is inmiddels verre van klein en toont toch ook wel wat gelijkenis met de twee mannen. Het zal toch niet?
Of ik het nu wil of niet, ik trek alle aandacht van de twee mannen naar me toe, weg van Hilda, die met de minuut minder vrolijk uit haar ogen kijkt. Hilda had hun avond duidelijk heel anders voorgesteld voor mijn komst naar de Total Satisfaction III.

De gedachten van Richard en Patrick laten zich gemakkelijk raden, maar hoe Hilda er in staat, kan ik maar moeilijk inschatten. “Hilda, ga jij maar even met je poppen spelen of zo, want wij gaan even grote mensen dingen doen”, zou ik gemakkelijk kunnen zeggen en ik denk niet dat haar twee “ooms” er enig bezwaar tegen hadden gehad. Maar zo gemeen ben ik niet. Ik voel me nog steeds te gast hier en het laatste wat ik wil is Hilda een domper van de avond bezorgen.
“Links of rechts?”, vraag ik haar dan ook in plaats van haar weg te sturen. Hilda kijkt me onwetend aan. “Hoe bedoel je dat?”, vraagt ze me. “Wie van de twee mannen wil jij? De linker of de rechter? Of was het allemaal slechts een spel van je en wil je liever degene die je op dit moment deze vraag stelt”, zeg ik ter verduidelijking en maak onverwachts het laatste knoopje van haar bloesje los. Haar bloesje valt geheel open en twee stevige jonge ronde borsten worden niet langer aan het zicht onttrokken.
Achter mij hoor ik een zucht van verlichting, of opwinding waarschijnlijk, uit de monden van Patrick en Richard ontsnappen.
Hilda - 24-01-2024 om 14:30
0


“Wie van de twee mannen wil jij? De linker of de rechter? Of was het allemaal slechts een spel van je en wil je liever degene die je op dit moment deze vraag stelt”, vraagt Louise, ze maakt onverwachts het laatste knoopje van mijn bloesje los, die valt geheel open en mijn stevige ronde borsten worden niet langer bedekt. “Ik wil beide! Tegelijk!”, zeg ik stoer. Louise lijkt me aan:”denk je dat jij twee Stallions aankunt? Zij neuken je kapot!”, zegt Louise, duidelijk om me te intimideren. “Ooh ik heb heel veel ervaring hoor, sandwich, dp, triple, double sandwich, airtight, fisting, glorie hole, been there done that”, zeg ik stoer, ik heb de meeste woorden opgevangen op school en zou bij God niet weten wat ze allemaal betekenen. Ze kijkt me aandachtig aan:”nou, ik zou ook niet erg vinden door beide genomen te worden, lijkt me heerlijk, denk dat ze weten wat ze met hun eeeuh gereedschap moeten doen. Taak aan ons hun zo gek te krijgen.”, zegt ze:”en als je zou ervaren bent, hebt je vast ook wel met vrouwen sex gehad.” Ik knik, zo nonchalant mogelijk, alsof het zelf saai is. “Tuurlijk, je moet afwisseling erin houden toch?”, zeg ik zuchtend.

“Mooi”, zegt Louise:”here we go then!” Ze pakt mij bij mijn billen trekt me stevig tegen zich aan en begint me. Te zoenen, ik schrik ervan, maar ze zoent niet lekker….ze zoent heerlijk! Beter dan die zoenen van die jongens van school. Ze doet het intiem, passioneel, vurig. Haar handen glijden in mijn broek en knijpen in mijn billen, trekt mijn billen uit elkaar en zorgt dat beide handen gedeeltelijk in mijn bilspleet zitten. Duwt ze opzij en laat ze weer rusten, zo houdt zij het een tijdje vol, intussen heeft haar tong mijn mond gevonden. Mijn ooms zitten intussen ontspannen te kijken naar ons. Louise duwt intussen haar polsen naar beneden waardoor mijn broek over mijn heupen zakt. Ze stopt met zoenen en glijdt even door haar knieën. Voor ik het weet is mijn broek uit en sta ik naakt in de woonkamer. Oom Patrick en oom Richard kijken naar ons en ik weet zeker! Zij zijn zeker opgewonden. Ik hoop dat ze een groot aantal van de standjes met mij af gaan werken! En met Louise.
Louise - 24-01-2024 om 16:13
0


“Ik wil beide! Tegelijk!”, zegt Hilda dan tot mijn verbazing. ”Denk je dat jij twee Stallions aankunt? Zij neuken je kapot!”, vraag ik, onder de indruk van haar wens. “Ooh ik heb heel veel ervaring hoor, sandwich, dp, triple, double sandwich, airtight, fisting, glorie hole, been there done that”, bekent ze direct. Zo jong nog. En nu al zo verdorven. Ach, de jeugd van tegenwoordig.
Haar samenvatting klinkt in elk geval zeer indrukwekkend, al weet ik niet eens wat het allemaal betekent. Zelf ben ik nooit verder gekomen dan slechts één man per keer, maar wel meerdere keren met wat dildo’s erbij. Maar vanavond kan ik me toch moeilijk laten aftroeven door zo’n jonge snotneus. Al is ze wel een heerlijke snotneus. ”En als je zou ervaren bent, hebt je vast ook wel met vrouwen sex gehad?”, vraag ik serieus belangstellend bij het bekijken van haar naakte borsten. “Tuurlijk, je moet afwisseling erin houden toch?”, zegt ze zuchtend en laat het bijna verveeld klinken.

“Mooi”, zeg ik en trek haar stevig tegen me aan. Ik begin haar meteen te zoenen, want dat is iets dat ik al heel lang wil: zoenen met een veel jonger meisje. Hilda zoent verbluffend lekker terug en van de verveling in haar stam net nog, merk ik nu niets meer van.
Met moeite weet ik mijn handen in haar strakke broek te wurmen en druk die met mijn polsen omlaag. Patrick en Richard kijken toe naar wat er tussen Hilda en mij speelt en strelen die bult in hun broeken. De mannen zijn er al helemaal klaar voor. Dan stop ik met zoenen en ga op mijn knieën voor Hilda zitten. Ik help haar geheel uit haar strakke broek en staat ze naakt voor me in de woonkamer. Haar kutje is goed nat geworden van de spanning en ik aarzel dan ook niet om mijn tong tussen haar schaamlippen te laten verdwijnen. Het zoenen met mij vond ze ook niet erg, dus zal ze met al haar ervaring hier ook vast geen problemen mee hebben.
Het vocht van haar jonge kutje kleeft aan mijn tong en lippen en smaakt heerlijk. Hilda kreunt genietend, grijpt mijn haren vast en legt één been over mijn schouder. Dan maak ik me smakkend los van haar kutje en kruip onder de tafel door. Ik bevrijd de lullen van de twee mannen. Ze zijn flink, keihard en ogen zeer potent. Om en om zuig ik de lullen even af, totdat ze echt zo hard als staal zijn.

“Kom jongens, jullie “nichtje” is geil als wat en wil jullie beiden. Tegelijk! En dat wil ik heel graag zien, voordat ik zoiets ook onderga”, daag ik de twee mannen uit en kijk naar Hilda, die me met grote geschrokken ogen terug aankijkt.
“Been there, done that… Toch Hilda?”, daag ik haar uit, want ik krijg steeds meer het gevoel dat ze blufte. EN heb nog steeds de indruk dat haar ooms niet haar echte ooms zijn.
“Fuck Hilda, ben je echt zo geil?”, kreunt Patrick en Hilda knikt resoluut, maar minder zelfverzekerd als haar eerdere woorden zouden doen vermoeden. Voorzichtig stapt Hilda op de twee mannen af en zodra ze binnen handbereik van Richard is, trekt hij haar meteen op zijn schoot. “Damn… onze broer heeft echt een geile dochter gemaakt Pat”, zucht hij tevreden en positioneert zijn dikke eikel tussen haar lipjes. Opeens schrik ik, want dit zou best eens waar kunnen zijn, dat Hilda het volle nichtje van de twee mannen is. Maar het is al te laat, want Hilda drukt haar onderlichaam langzaam omlaag en kijkt mij strak aan, terwijl ze over de stijve lul van Richard – oom of niet – zakt.
Hilda - 30-01-2024 om 23:18
0


Voorzichtig stap ik op de twee ooms af en zodra ik binnen het bereik van oom Richard ben, trekt hij mij meteen op zijn schoot. “Damn… onze broer heeft echt een geile dochter gemaakt Pat”, zucht hij tevreden en positioneert zijn monster eikel tussen mijn inmiddels zeiknatte lipjes. De pik verdwijnt in mijn bijna schreeuwende kutje. Ik wil hem en als hij bijna helemaal in me zit, voelt het slof zijn pik in mijn slokdarm zit, zo vult hij me, Louise is begonnen zichzelf te vingeren. Oom Patrick staat voor ma, als ik luid kreun zegt hij:”we moeten iets doen tegen het geluidsniveau van ons geile nichtje!”. Zijn, misschien nog wel grotere, pik duwt hij tegen mijn lippen. “Ja schatje, ja zooooo. Ooooh fuck!”, schreeuwt hij. Louise is klaar met wachten en mengt zich nu ook in het sexgeweld. Ze gaat oom Patrick staan en zoent hem. Hun zoenen gaat over in heftig tongen en haar handen glijden over zijn buik en haar handen grijpen zijn pik. “Wat een heerlijke pik!”, zegt ze en zoent hem gelijk weer en fluistert, voor mij hoorbaar:”neuk dat sletje in haar mondje, ze heeft een mondje gemaakt om te neuken!”, haar hand is bezig zijn kale ballen te masseren.

“Wat is ze lekker strak! Zo lekker!”, zegt oom Richard. “Oooh jaaa? Ze heeft anders al veel pikken gehad, in alle gaatjes! In sommige dubbel, toch?”, zegt Louise. De handen van oom Richard hebben mijn heupen te pakken en hij beweegt me steeds sneller op en neer op zijn stijve pik. De eerste keer een pik, ik heb wel eens een dunne komkommer of kaars gebruikt, maar die vallen in het niet bij deze pik. Ik heb medelijden met mama als papa ook zo een grote pik heeft. Jezus, dan moet mama wel uitscheuren. “Its all in the family broer!”, zegt oom Patrick. Louise is naast me komen staan en zuigt aan mijn oor:”straks lekker slikken, alles slikken, niet morsen!”, fluistert ze en duwt de handen van oom Patrick op mijn hoofd. Voorzichtig trekt hij mijn hoofd tegen zich aan. Zijn pik zoekt een weg in mijn keel en ik moet kokhalzen. “Goed zo sletje!”, roept Louise, terwijl ze zichzelf druk vingert. Het is alsof ze dit leuk vind, hiervan geniet. “Jaaaa, neuk haar mondje!”, roept. Oom Patrick begint luider te kreunen. “Ja, spuit dat mondje vol, ze wil het!”, roept ze nog luider en grommend en schreeuwend spuit hij dikke klodders slijmerige kleverige zaad spuit in mijn keel, ik heb geen tijd te reageren, te proeven, zoveel spuit er in mijn mond en zijn pik zit nog in mijn mond dus ik kan niets anders dan druk slikken. Het kost me enorm veel moeite alles door te slikken. Louise trekt aan mijn naar zodat mijn hoofd achterover gaat en ik kan nu niets uit mijn mond laten lopen, ook alsof ik willen. Louise neemt achter me plaats. Ze heeft me gedraaid en oom Richard is al druk bezig mijn borsten te zuigen. Louise drukt me iets voorover:”hmmm sweet ass! Girl you have it!”, zegt ze en geeft mij klappen op mijn kont. Intussen hoor ik oom Patrick kreunen, ze is bezig zijn pik weer tot leven te wekken en intussen mijn kont te verwennen.
Richard - 31-01-2024 om 09:27
0


Ik zuig heerlijk op die borsten van Hilda, Patrick heeft inderdaad een geile donder op de wereld gezet. ”hmmm sweet ass! Girl you have it!”, zegt Louise en geeft een paar ferme klappen op de geile kont van Hilda. Intussen hoor ik Patrick kreunen, Louise is bezig zijn lul weer tot leven te wekken en intussen likt ze de kont van Hilda. Als Patrick ons hier bezig zou zien zou hij ons acuut afmaken. Maar anderzijds, onze schoonzus is meer dan eens het middelpunt geweest van een volwassen feestje. Dus delen kunnen we zeker wel. Na de geboorte van Hilda is dat allemaal minder geworden en zijn de verjaardagen degelijk geworden. De eerste sexfeestje was na een zuipfeest, we wegreden wakker en dachten alle vier wat hebben we gedaan, de tweede en derde keer was het wat onwennig, zeker omdat we eigenlijk wisten dat we niet moesten toegeven aan onze lusten, maar de vierde keer en de ontelbare keren later was het echt net als nu, spanning die in de lucht hing en niet de vraag was óf maar meer wanneer. En ik heb het ook nu weer goed ingeschat, die strakke kut om mijn pik, die smeekte om gepenetreerd te worden. En dat mondje van der, is net als het mondje van haar moeder geboren om te pijpen.

Ze heeft duidelijk het temperament van haar moeder, eenmaal los, niet meer te houden. Ze is nu aan het tongzoenen met Patrick, mij pik staat op knappen, ik wil wel uit die heerlijke kut, want ik weet niet of ze de pil gebruikt, maar anderzijds wil ik dit gevoel nog niet missen. Ze is zo heerlijk strak, als een handschoen zo goed past ze om mijn pik. Ik kan door haar heupbewegingen te beheersen het tempo bepalen en dat is wel lekker hoor. Sneller of langzamer, welke bewegingen ik ook maak, ze kreunt bij iedere stoot in haar goddelijke kut. Het is een genot, hemel op aarde. En Louise is als een regisseur bezig alles in goede banen te leiden. Ik kijk Patrick aan en zie hem even zijn ogen sluiten. Louise is op haar knieën gegaan. Ik kijk even en ze verzwelgt de lul van Patrick. “Fuck!”, zegt Patrick. Kennelijk is ze nogal bedreven en ik zie haar kont. Haar handen hebben haar enkels vast. Ze doet een no hands blowjob, dat doet ze dus inderdaad niet voor het eerst. En het lijkt een beetje een competitie te worden tussen deze twee meiden. Zeker nu Hilda het tempo overneemt en mij berijdt zoals ze haar paarden berijdt. Met passie!
Patrick - 01-02-2024 om 23:26
0



De dames hebben de beslissing voor ons genomen en nu is er geen houden meer aan. Hilda zit op Richard zijn pik. Eerst zie ik de verrassing in haar ogen want net als ik is Richard goed bedeeld en helemaal als je ontmaagd wordt. Het kan bijna niet anders dan dat dit eerst pijn moet doen. Maar automatisch neemt Hilda de tijd om te wennen aan het grote formaat. Ze heeft niet lang nodig want al gauw zie ik in haar ogen, dat de geilheid de overhand neemt. Ze begint mijn broer langzaam als een volleerde amazone te berijden.
Louise maakt gebruik van het feit, dat Richard en ik niet zo goed wisten wat te doen en neemt duidelijk het initiatief. Voor ik weet wat er gebeurd heeft Hilda mijn pik tussen haar lippen. Ze heeft eigenlijk geen keus en begint nogal stumperig aan mijn lul ze zuigen. Ze weet niet goed wat ze moet doen en echt lekker is het niet. Maar toch maakt de hele situatie me steeds geiler. Mijn lul wordt steeds harder en groter in Hilda`s mond. Ze heeft helemaal geen controle over zichzelf. Ze kan zich alleen concentreren op de dikke staaf die in haar kut zit. Volgens mij heeft ze geen idee wat er met haar mond gebeurt. Maar haar speeksel maakt mijn paal wel steeds natter. Opeens begrijp ik wat er hier gebeurt. Ons nichtje Hilda zit op Richard en heeft zichzelf net ontmaagd terwijl mijn lul nu bijna in haar keel zit. Als iemand dit ooit te weten komt… Maar dit alles maakt me zo geil dat ik zonder dat ik nog iets kan zeggen begin klaar te komen. Straal na straal krijgt mijn kleine nichtje te verwerken. De enige die de controle en het overzicht nog een beetje heeft is Louise: ”straks lekker slikken, alles slikken, niet morsen!” zei ze al voordat ik daadwerkelijk begon te spuiten. En als ik hoor ik haar roepen: “Ja, spuit dat mondje vol, ze wil het!” Maar dat maakt niet meer uit. Ik kan en wil niet meer stoppen en Hilda heeft geen andere mogelijkheid dan te slikken. En dan trekt ze Hilda aan haar haren van mijn pik af. Daarna dwingt ze haar hoofd zodanig naar achteren dat Hilda gedwongen wordt alles te slikken. Gelukkig is Hilda zo geil en gaat ze zo op in haar eigen gevoelens, dat ze niet eens meekrijgt dat ze gedwongen wordt te slikken. En het lijkt er ook op, dat ze het heerlijk vindt want ze likt met haar tong nog een paar druppels van haar lippen af.
Meteen voel ik een paar andere lippen over mijn leuter glijden. Ik hoef mijn ogen niet open te doen om te weten dat dit Louise moet zijn. In tegenstelling to Hilda moet zij ontelbare pikken in haar mond hebben gehad. Ze weet precies wat ze moet doen met een pik die net is leeg gespoten. Tergend langzaam gaat ze met haar tong over mijn eikel. Ze speelt voorzichtig met mijn voorhuid en zuigt zachtjes aan mijn slappe pik. Op dat moment begint Hilda steeds harder te kreunen en soms zit er ook een schreeuw van pijn tussendoor omdat Louise is begonnen haar op haar kontje te slaan. Louise doet precies dat, wat Richard en ik niet durfden: ons onschuldige nichtje wordt in no time tot een goedkoop sletje getransformeerd. En wij kijken er niet alleen naar, we werken er hard aan mee.
Ondertussen verricht Louise een klein wonder bij mij. Zonder haar handen te gebruiken heeft ze mijn pik weer helemaal hard gezogen, iets wat bij mij eigenlijk nooit zo snel gaat. Maar in deze situatie en bij zo'n pijpbeurt voel ik het bloed weer naar mijn lul stromen.
Ik wil nu ook aan mijn trekken komen. Hilda zit nog steeds op Richard en het lijkt er niet op, dat ze snel klaar zal zijn. Ze rijd van het ene orgasme naar het volgende en zit in een soort van trance.
Daarom trek ik Louise naar mij toe. We kijken mekaar aan en dan scan ik haar van top tot teen. Hmmmm….Knap gezichtje, heerlijk lijf, mooie niet te kleine en niet te grote borsten. Ik neem haar in mijn armen en druk haar tegen mijn getrainde lichaam aan. Ik voel haar soepele lichaam tegen mij, haar harde tepels en haar armen om me heen.
We kussen elkaar en ze begint tegen me aan te rijden. Ik hoef niet veel te doen om mijn keiharde lul in stelling te brengen. Ze draait met haar heupen en beweegt zo, dat mijn mijn eikel tegen haar zeiknatte schaamlippen drukken. Zonder te wachten druk ik hem er helemaal in. Louise kreunt luid als ze opeens helemaal wordt opgevuld en vanaf dat moment ben ik in control. De zelfbewuste, ietwat dominante vrouw verliest de controle. Ze laat zich achterover vallen, slaat haar benen om me heen en past zich volledig aan mij en mijn bewegingen aan. Ze wil nog maar een ding, door mij genomen worden.
En ik heb alle tijd. Ik ben al een keer gekomen dus de ergste druk is weg. Dus ik begin Louise heel langzaam te neuken. Ik stoot hard en diep in haar en trek mijn lul dan tergend langzaam eruit. Dan wacht ik en ram hem er opnieuw helemaal in. Louise wil sneller en harder maar nu geef ik het tempo aan…
Hilda - 27-04-2024 om 01:21
0


Op Richard rijd ik mijzelf van orgasme naar orgasme. Onervaren als ik ben, heb ik de indruk dat Richard het absurd lang vol weet te houden. Onder Louise's leiding hadden mijn ooms zich aan mij 'vergrepen', maar nu was Louise afgeleid door Patrick.

Rijdend op Richard realiseer ik me wat ze zeiden over mijn moeder en het kan niet anders of ze hebben haar met minstens drie man meermaals genomen. De gedachte laat een siddering door me heen gaan. Ik draai me op Richard om en buk me voorover. Mijn tempo gaat omlaag en ik voel hoe mijn borsten op zijn borstkas geplet worden, als ik hem begin te zoenen.

Achter mij hoor ik hoe Louise de aandacht van Patrick op mij laat vestigen. Ik realiseer me dat ik zo liggend mijn kont presenteer. Oh my, zou het echt gaan gebeuren?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer