62.728 Gratis Sexverhalen

Madrileens Appartement


Door Maarten
Datum: 03-01-2024 om 14:07 | Categorie: Hetero
Schakels: 18 | Gelezen: 2219x
Het verhaal is gebaseerd op een korte erotisch film: een voyeur ziet vanuit de slaapkamer aan de overkant van de straat een ander stel de liefde bedrijven. Er wordt contact gelegd middels een briefje tegen het ruit: 'wanna join?' en de voyeur steekt de straat over en mengt zich in het erotische spel van de overburen.

Tijdens mijn sabbatical van 4 maanden besluit ik een paar weken in een andere stad te gaan wonen en leven. Helemaal alleen, mijn vrouw en kind laat ik thuis, even een paar weken los van alles. Gelukkig is onze relatie zo goed, dat we dat kunnen afspreken - we geven elkaar de ruimte, zo ook in dit geval.

Ik besluit een paar weken in Madrid te gaan wonen. Spanje ken ik wel, maar de mediterrane stad Madrid nog niet. Via airbnb huur ik een leuk gemeubileerd appartement in de binnenstad. Het is een oud gebouw met een binnenplaats: de woonkamer en enkele andere vertrekken van de appartementen hebben zo zicht op elkaar.

Op een ochtend sta ik voor het raam van mijn woonkamer en kijk dromerig naar de andere appartementen. Enkele zijn stil en leeg, niemand thuis. In andere zie ik wat beweging. Mijn oog valt op het appartement een etage lager. Daar zie ik een man van middelbare leeftijd in zijn boxershort door de kamer naar zijn keuken lopen, gevolgd door een jonge dame met zo te zien alleen een groot t-shirt aan. De slordige haren van het stel verraad dat ze net uit hun bed zijn gerold. Ik heb geen goed zicht op de keuken, wel op de woonkamer.

Dan komen ze beide met een mok koffie of thee in de hand uit de keuken en nemen plaats in de zon aan de tafel die voor het raam staat. Een huiselijk tafereeltje waar ik ongegeneerd naar sta te kijken. Ik wil niet de voyeur zijn en zeker niet betrapt worden, dus draai me weg van het raam en ga naar de douche.

Als ik terugkom zit het stel niet meer aan tafel, maar zie ik wel het t-shirt van de dame op tafel liggen. He, das bijzonder, denk ik.

Dan zie ik haar poedelnaakt, met een handdoek om haar hoofd, de woonkamer in lopen. Wow, wat een mooie vrouw! Kort daarna komt hij ook de kamer in, ook naakt en duidelijk net gedoucht, en knuffelt hij haar stevig. Dan verdwijnen ze weer uit het zicht.

Ik moet ook door, maar blijf wel met dit tafereel in mijn hoofd rondlopen. Ook merk ik dat het wel wat me doet, opwinding.

Zou ik het durven om in contact met ze te komen? Ik ken ze helemaal niet. En wat zou ik dan willen? Hhmm. Ik herinner me een korte erotisch film over een voyeur die contact maakt met een stel aan de andere kant van de straat. Dat kan ik ook doen! Spannend, ik schat de kans op contact klein in, maar is het proberen waard.

Ik besluit een mooie ansichtkaart te kopen en daarop de volgende tekst te schrijven: 'saw you both this morning after the shower, interested to meet? neighbour from app. 17'

Ik herleid het huisnummer van het appartement op basis van de andere nummers en de etages. Zenuwachtig laat ik de ansichtkaart in hun postbus vallen - benieuwd of er een reactie komt.
Kim - 04-01-2024 om 17:44
0


Peter stelt voor om lekker te gaan douchen. We drinken in de zon onze koffie op, Peter in zijn short en ik in zijn t-shirt. Heerlijk wakker worden is dit. Zo in het zonnetje even nagenieten van een heerlijke nacht. Wat me terug brengt naar een jaar geleden. Toen zijn Peter en ik hier gaan wonen. Uitzonderlijk verhaal eigenlijk wel. We kenden elkaar net een maand of drie, kwamen elkaar in de kroeg in Haarlem tijdens oud en nieuw. Beide single en niet 'op zoek'. Maar naar mate de avond verliep wel steeds meer onder invloed van de alcohol. Peter vertelde fantastische verhalen over de reizen die hij gemaakt heeft. De avonturen die hij beleefd had. En op een of andere manier raakte we steeds meer tot elkaar aangetrokken. Zonder elkaar met een vinger aan te raken.

Op het moment dat de barvrouw uiteindelijk de laatste ronde aankondigde was het totaal vanzelfsprekend dat we met elkaar weeg zouden gaan. De enige vraag was waar naar toe. Peter, heel praktisch, vroeg waar mijn huis was. "Hier bijna om de hoek". "Dan is de keuze snel gemaakt toch?". Ik knikte en vertrouwd met elkaar, arm in arm, schuifelden we naar mijn huis.
In mijn kleine appartementje zijn we op bed, met kleren aan, in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik wakker door de heerlijke geur van vers gemalen en gezette koffie. Langzaam opende ik mijn ogen en hoorde allerlei keukengeluiden. Ik lag onder een dekbed, kleren dus nog aan, maar iemand was een ontbijtje aan het klaarmaken. Het duurde even voor ik weer een beetje helder had wat zich die avond en nacht had afgespeeld. En met een vage glimlach richte ik me op om te zien of die herinnering, van een leuke, iets oudere man, sportief, grijzend en zeer welbespraakt, nu nog klopte. De uiterlijke kenmerken klopte ook in het felle ochtendlicht nog steeds.

"Goedemorgen" kon ik brak uitbrengen. Mijn keukenprins draait zich langzaam om en komt mijn kant op. "Goedemorgen schoonheid. Ik heb een sterkend kopje koffie voor je" en komt met een grote mok dampende koffie naar me toe. Ik neem de kop aan en geniet van de geur. Het is lang geleden dat er een man in mijn huis en keuken heeft gestaan en op deze wijze mij heeft gewekt. Ik kan er wel van genieten. Na de koffie volgt er een zeer uitgebreid en heerlijk ontbijtje dat door deze nieuwe prins op bed wordt geserveerd. We zijn eerst nog wat aftastend naar elkaar maar het bleek dat ondanks de alcohol we gisteravond een goede keus hadden gemaakt met elkaar. Al snel zaten we heerlijk te kletsen, verhalen te vertellen en leerde we elkaar beter kennen. Ik merkte bij mezelf ook dat er fysiek een flinke aantrekkingskracht begon te ontstaan. Wat me wel weer verwarde.

Na een heerlijk ontbijt gaf ik aan heel graag te gaan douchen. En, als hij dat wilde, hij dat ook wel zo na mij kon gaan doen. Dus zo gezegd, een uurtje later liepen we beide in badjas en met natte haren door mijn kleine appartement. Dat werkte blijkbaar ook bij Peter op zijn libido, want voor het eerst raakte hij me aan. En dat voelde heel prettig. Zo zelfs dat we direct verwikkeld waren in een lange zoen. Daarna ging het snel, raakte ik snel mijn badjas kwijt en gingen mijn handen ook op zoek naar zijn naakte lijf.

"Schatje, ga je mee douchen". Ik hoorde het in de verte, en bracht me weer in het hier en nu. Peter stond midden in de kamer. Naakt. Naar mij te roepen. "Je zat weer te dromen he..." Ik kon alleen maar knikken, en ondertussen scande ik zijn naakte sportieve lijf. Gebruind, sterk en met een heerlijk pluspunt, dat half opgericht mijn kant op leek te wijzen. Bij het opstaan trek ik zijn shirt uit en loop zo snel mogelijk achter hem aan. 'Dat wordt nr vier vandaag' klinkt een stemmetje in mijn hoofd.

Na een korte wandeling die middag maakt Peter de brievenbus open en vind een postcard. "We zijn gespot Kim, en blijkbaar was de kijker onder de indruk van je".
Peter - 05-01-2024 om 15:27
0


Wat ben ik blij dat ik jaren geleden er een keer voor koos om het eens wat rustiger te benaderen. Ik zag Kim in de kroeg en was direct smoorverliefd. We hadden een fantastische avond en genoten van elkaars gezelschap. Uiteindelijk heb ik haar naar huis gebracht en me keurig netjes gedragen. We zijn, zonder haar te besprongen, in slaap gevallen.

De volgende ochtend heb ik een heerlijke kop koffie voor haar gezet. De erotische spanning was er, met grote mate en werd alleen maar groter toen we gezellig met elkaar keuvelden die ochtend. Nadat we allebei gedoucht waren kon ik het niet laten om haar zo nu en dan vriendschappelijk aan te raken. En van het een kwam het ander. De sex was passioneel en wild.

We wonen inmiddels in Madrd. Heerlijk, het klimaat, het eten, wij samen... "Schatje, ga je mee douchen" zeg ik. Kim is diep in gedachte verzonken en schrikt op. Twee minuten later zijn onze lichamen verstrengeld en genieten we van elkaar en van de warmte douchestralen. Door onze ervaring op sexgebied lukt het prima onder de douche en als we allebei, voor de zoveelste keer vandaag, een orgasme hebben gehad drogen we ons af en gaat Kim, gekleed in een sexie witte bikini, op het balkon zitten.

Ik maak een middagwandelingetje en haal de post uit de brievenbus. Een postkaart met een korte tekst en een telefoonnummer. Ik geef de kaart aan Kim en zeg "we zijn gespot Kim, en blijkbaar was de kijker onder de indruk van je". Kim giechelt dat ze wel eens zou willen weten wie haar bespied en stuurt een appje naar de onbekende.

"Very much interestested in you, number 17. Like a drink, or maybe even more? Greetz from app. 2B" stuurt Kim. "Wat stuur je Kim?" vraag ik. "Wat heb je gestuurd, zeg maar gerust Peter" zegt ze en laat me het bericht zien. "Nou ik ben benieuwd schatje..." zeg ik en zet een paar flesjes bubbels koud.

Een kwartiertje later wordt er op de deur geklopt. Mijn hart maakt een sprongetje als ik naar de deur loop. Spannend!
Maarten - 06-01-2024 om 15:33
0


Als ik terugkom van een dagje ronddwalen in de stad, doe net als iedere dag de brievenbus open. Maar weinig mensen kennen mijn adres hier, dus net als andere dagen is de bus leeg. Als ik naar de wand met brievenbussen kijk, herinner ik me mijn briefje aan de overburen. He, geen kaartje terug, denk ik direct. Jammer.
Thuisgekomen plof ik op de bank neer en lees op mijn mobiel de appjes van die dag, altijd leuk en even sociaal doen door leuk te reageren.

Dan zie ik een berichtje van een onbekend nummer ‘Very much interestested in you, number 17. Like a drink, or maybe even more? Greetz from app. 2B’
Mijn hart slaat over, de overburen! Wat cool. En wat staat daar nou, interested, maybe more? Wow, zouden ze weten wie ik ben of mij herkennen?

Het is tegen vijf uur, tijd voor een borrel. Ik schenk een goed glas rioja in en bedenk de volgende stap. Wie A zegt, moet ook B zeggen. Ik besluit terug te appen dat ik het leuk zou vinden om hen te ontmoeten en stel voor om direct de koe bij de horens te vatten. ‘Wow, thanks for your message, getting curious, what about a drink tonight at 18 hrs., your place or mine?’

Gespannen wacht ik de reactie af, het bericht wordt direct gelezen en de vinkjes springen op blauw. Ik zie ‘typing’. Mijn hart slaat over. ‘Perfect, 18 hrs. Our place is okay.‘ Ik reageer ingehouden met een duimpje.

Oke, en nu? Ik heb nog een uurtje. Ik besluit me maar even op te frissen, je weet nooit.
Ik spring snel even onder de douche, scheer mijn schaamstreek weer even helemaal glad, dat vind ik heerlijk, een gladde zak en pik. Naast het feit dat het frisser is, staat het mooier en vind ik dat mijn besneden pik en eikel er dan mooier bijstaan.

Ik trek een strakke onderbroek en lekkere jeans aan, een lekkere blouse erop en klaar is Kees, eh Maarten. Wat crème op mijn gezicht, ik schiet met mijn blote voeten in mijn espadrilles en bekijk me in de manshoge spiegel.
Tevreden kijk ik naar wat ik zie: een sportieve middle aged man, prima op gewicht en ‘good looking’ zoals een collega zich laatst liet ontvallen.

Ik wil niet met lege handen aankomen en grijp een fles rioja uit de doos die in de keuken staat. Komt altijd goed aan bij die Spanjaarden. Of misschien zijn het wel Amerikanen, wie weet. Ik weet niets van die twee. Wie weet klikt het niet. Een beetje ongerust word ik wel. Ach, dat is het voordeel dat ik bij hun op bezoek ga: ik kan weg wanneer ik wil. En als ik wil blijven, blijf ik. Niemand die thuis op me wacht.

Met kloppend hart bel ik aan.
Peter - 13-01-2024 om 16:29
0


Hallo, ik ben Maarten stelt de man zich voor die in de deuropening staat met een flesje Rioja in zijn hand. Natuurlijk stel ik me ook meteen voor als Maarten de fles drank aan me geeft. Maarten heeft een sportief uiterlijk. Zomerse jeans, blouse erop en een paar espadrilles aan zijn voeten. "Dit is Kim" zeg ik als we op het balkon aankomen. Kim ligt lekker onderuit in een stoel en staat op. "Zo, dus jij bent de buurman die ons bespied heeft" zegt ze en geeft Maarten een hand. "Dat was niet de bedoeling" zegt hij, "maar het gebeurde gewoon. Ik ben Maarten" stelt hij zich voor.

"Ga zitten Maarten, dan schenk ik een glaasje bubbels voor je in" zeg ik en loop naar de keuken. Maarten en Kim raken in gesprek maar kan op deze afstand niet goed horen waar het over gaat. Als ik weer terug ben op het balkon proosten we en ga ik naast Kim zitten. Maarten zit tegenover ons en geeft zijn ogen goed de kost. En met name gaat voornamelijk zijn interesse naar Kim. Ik begrijp dat natuurlijk wel, ze is een mooie vrouw, met een prachtig lichaam en in de slaapkamer heb ik ook niets te klagen over haar.

"Hij heeft ons naakt gezien Peter" flapt Kim er uit. "Oooh is dat zo? Is dat echt zo?". Maarten kijkt naar zijn espadrilles en geeft toe dat hij ons allebei naakt gezien heeft. "Aha, we hebben dus een voyeur in ons midden" plaag ik hem. Ik neem een slokje van de bubbels en kijk hem aan. "En? Did you like it?". Maarten knikt vol overtuiging, "ja nou en of, het was verrassend".

We leren elkaar wat beter kennen, vertellen hoe we hier terecht gekomen zijn en hebben eigenlijk best veel plezier met deze verrassend leuke man. Kim daagt hem zelfs een paar keer uit en de drank vloeit rijkelijk. "Mag ik even gebruik maken van jullie toilet" vraagt Maarten. Hij verdwijnt naar binnen en Kim en ik kijken elkaar aan. "Leuke man" zegt Kim, "interessante man en mooie man. "Wat bedoel je Kim?" vraag ik een beetje onnozel. Ik weet best waar ze naar toe wil, het zal niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer zijn dat ze gecharmeerd is van iemand.

"Wat denk je Peter? Vind je het goed? Mag ik?" vraagt ze. Eigenlijk heb ik ook wel zin in een spannend avontuur en knik ja. "Laat je gaan meid, voel je vrij. Maar één ding... ik blijf er bij..." fluister ik. Maarten komt terug het balkon op lopen en wil gaan zitten. "Zullen we verder borrelen in de jacuzzi?" stelt ze voor. "Huh..." zegt Maarten, "in de jacuzzi? Ik heb geen zwembroek meegenomen, die moet ik dan even gaan halen". "Wie had het hier over een zwembroek Maarten?" zegt Kim. Ze staat op en oopt heupwiegend naar de jacuzzi. "Nemen jullie de bubbels mee mannen" roept ze en doet vervolgens haar bikinihesje en broekje uit en laat zich in het warme water zakken.
Maarten - 23-01-2024 om 14:58
0


Als de man de voordeur open doet kijk ik in het gezicht van een vriendelijke sportieve man. ‘Kom er in, ik ben Peter‘ stelt hij zich vriendelijk voor. Ik ben hem wel eerder in het trappenhuis tegengekomen. Toen liep er een mooie dame met hem mee naar de lift, dat herinner ik me nog wel. Zou dat haar zijn….
Peter pakt de fles Rioja met plezier aan – ‘die gaat er altijd wel in, dank je’ - en gaat me voor het appartement in. We lopen direct door naar het ruime balkon waar een dame – ja, zij was het - op de 2-zits tuinbank zit. Lenig staat ze op en begroet me met een knuffel ‘ik ben Kim’.
Om het ijs te breken schenkt Peter ons alle drie een ruim glas bubbels in. ‘Proost’ zeggen we tegelijk.
Als de aanleiding van mijn spontane kaartje in de bus ter sprake komt, wordt er gegrapt over mij als voyeur. Ik bloos een beetje en beken dat ik het stel vanuit mijn woonkamer heb staan bekijken toen ze net onder de douche kwamen. We lachen als ik beken dat ik er best van genoten heb.

Na drie glazen heerlijke cava moet ik echt even de blaas legen. Als ik terugkom merk ik dat de twee in gesprek waren, het gesprek stokt als ik het terras weer op kom lopen.
Om de situatie te doorbreken stelt Kim voor om verder te gaan borrelen in de jacuzzi.
Niet op deze wending rekenend zeg ik dat ik mijn zwembroek even moet gaan halen. Op het moment dat ik het zeg, bedenk ik me hoe raar deze opmerking is. Hier kwam je toch voor? denk ik bij mezelf. ‘Ach, laat ook maar inderdaad’.
Kim staat op, draait zich om en staat met haar rug naar ons toen. Ze laat eerst haar zomerjurkje van haar schouders glijden, waaronder ze alleen een kleine zwarte bikini draagt. Ze is prachtig bruin, kleine stevige billen en een paar mooie benen. Haar donkere haren vallen over haar rug.

‘Kom op mannen, nemen jullie de bubbels mee?’ waarna ze haar bovenstukje en broekje snel uittrekt en in de inmiddels bubbelende jacuzzi gaat zitten. Door de snelheid waarmee dit ging, heb ik haar voorkant niet goed kunnen bewonderen, maar ik maak me hierover helemaal geen zorgen.
‘Ok, leuk!’ zeg ik en trek mijn blouse over mijn hoofd uit. De espadrilles schop ik in de hoek van het balkon en trek dan broek en onderbroek tegelijk uit. Ik neem de trede naar de jacuzzi en laat me naast Kim zakken.
‘Kom Peter’ roept Kim. ‘ Of durf je niet, haha’.
‘Wacht’ zegt Peter, ‘ik maak even wat hapjes klaar voor bij de borrel. Dat lust jij toch ook wel Maarten?’. Ik ben er gek op, goed om iets bij de bubbels te eten om niet gelijk helemaal tipsy te worden.

Terwijl Peter in de keuken rommelt zit ik naast Kim in het warme bubbelende water. Nu wat dichterbij dan zojuist – en zonder kleding. De bubbels in het water maken echter dat er nog wat te raden overblijft. Dat vind ik niet zo erg. We kletsen wat over Madrid, hoe we hier terecht zijn gekomen.
Tijdens met kletsen raken onze armen en schouders elkaar af en toe - ze schrikt er niet van terug en besluit dat ook maar niet te doen.
Dan komt ze weer terug op mijn initiatief om een kaartje in de bus te doen en contact te zoeken. Voorbereid op deze vraag antwoord ik dat ik wel avontuurlijk ben ingesteld en gewoon nieuwsgierig was iemand erop zou reageren. Maar dat uiteraard hetgeen ik zag de voornaamste aanleiding was. Ik knipoog hierbij opzichtig.
Op dat moment komt Peter het balkom oplopen met een houten plank met daarop allemaal lekkernijen: blokjes manchego kaas, Spaanse worstjes, olijven en andere Mediterrane hapjes. Hij zet het op de rand van de jacuzzi en vult daarna de glazen bij.

‘Maak even plaats voor mij’ zegt hij terwijl hij zijn shirt en broek uittrekt, waarbij opvalt dat hij geen onderbroek draagt. Wow, deze man komt regelmatig in de sportschool: brede schouders en zowaar een sixpack. De meeste mannen van zijn leeftijd kunnen daar alleen maar van dromen. Ik zie ook dat hij zijn pik en ballen glad geschoren heeft. Behendig klimt hij in de jacuzzi.

‘Ik zie je kijken, Maarten, bevalt het?’ zegt Peter. Ik maak hem een compliment voor zijn verzorgde lijf, hij vroeg erom en lacht. ‘Dank je’.
Op het moment dat Peter gaat zitten, voel ik onder water een hand op mijn bovenbeen, een hand die langzaam naar boven beweegt.
Peter - 25-01-2024 om 14:01
0


Maarten trekt zijn kleren uit en laat zich naast Kim in de jacuzzi zakken. "Kom Peter, of durf je niet?" roept Kim. "Ik kom zo, ik maak eerst even een borrelplankje. Dat lusten jullie toch ook wel?’. Ik loop naar de keuken en rommel een beetje aan. Ik kijk af en toe stiekem hoe het zich ontwikkeld in de jacuzzi. Maarten zit naast mijn mooie Kim in het warme bubbelende water. Ze kruipen steeds dichter naar elkaar zie ik. En daar heb ik geen moeite mee, ik heb haar net carte blanche gegeven.

De borrelplank is klaar. Ik ga even snel naar de wc, was mijn handen en pak de houten plank met daarop allemaal lekkernijen: blokjes manchego kaas, Spaanse worstjes, olijven en andere Mediterrane hapjes. Ik loop naar buiten en zet de plank op de rand van de jacuzzi, schenk de glaasjes nog een keer vol en zet de fles terug in de koeler. Zonder enige schaamte trek ik mijn shirt en broek uit. Mijn onderbroek had ik al binnen achtergelaten na mijn WC bezoek.

"Maak even plaats voor mij" zeg ik en maak aanstalten om me bij hun te voegen. Ik zie Kim glimlachen als ik naakt op het opstapje voor de jacuzzi sta. Maarten bekijkt me uitgebreid van top tot teen. Ik blijf iets langer als noodzakelijk staan zodat hij voldoende tijd heeft mij te beoordelen. In tegenstelling tot zijn behaarde borst is mijn lichaam vrijwel haarloos. mijn lichaamsbeharing is minimaal en op de plekjes waar ik geen haar 'wil' ben ik glad geschoren.

We gaan samen drie keer per week naar de sportschool om een mooi en strak lichaam te houden. Zo lang het nog kan, want we worden allebei een jaartje ouder. Ik ben trots op mijn lichaam en de heer heeft mij gezegend met een flinke pik en een grote zak met zware ballen. Ik scheer mijn gereedschap minimaal twee keer per week heerlijk glad. Omdat ik het zeer op rijs stel dat Kim 'glad' door het leven gaat vind ik het totaal geen probleem dat zij bij mij dezelfde wens koestert. En zeg nou zelf... het ius toch veel fijner om een kaal kutje te likken...

Ik zie je kijken. "Maarten, bevalt het wat je ziet?" vraag ik vlak voordat ik mezelf in het water laat zakken. Maarten knikt met een brede lach op zijn gezicht. Hij maakt een compliment voor mijn verzorgde lijf. Ik dank hem voor het compliment en ga andere kant naast Kim zitten. Kim kijkt me met pretoogjes aan. Door de bubbels in het bad is het vrijwel onmogelijk om iets onder water te zien. Ik zal dus nog even geduld moeten hebben om er achter te komen wat voor vlees Maarten in de kuip heeft.

Kim draait zich een beetje naar Maarten. Ik zie aan zijn gezicht dat zich onder water een en ander afspeelt. Ik vermoed dat Kim met haar zachte handjes op onderzoek is. Ik leg mijn hand op haar borst en speel met haar opgezette harde tepel. Kim heeft erg gevoelige tepels en geniet er enorm van als ik ze zachtjes verwen. Maarten kreunt zacht en sluit zijn ogen. Als ik dat zie ben ik er van overtuigd dat haar handjes wonderen doen onder water. Ik knabbel even aan haar oorlelletje en fluister zachtjes "ik wil geen sperma in de jacuzzi schatje".

Op gepaste afstand geniet ik mee hoe Kim en Maarten met elkaar bezig zijn. Het been van Kim duwt tegen mijn dij. Het lijkt er op dat Maarten het gladde schatkistje van mijn schatje aan het bevoelen is. Ik word er geil van, veel geiler dan ik had verwacht. Zachtjes trek ik mijn voorhuid over mijn opgezwollen eikel. Ik twijfel, zal ik gaan staan... met mijn stijve lul... en kijken wat er dan gebeurd... of zal ik...

Resoluut sta ik op en ga voor Kim en Maarten staan met mijn lul stijf omhoog. 'Let the games begin' denk ik bij mezelf...
Maarten - 26-01-2024 om 21:29
0


De aanwezigheid van een naakte mooie meid naast me in een jacuzzi heeft mij wel al een beetje geil gemaakt. De hand die ik op mijn bovenbeen voel, vindt snel zijn weg. Kim grijpt onder water mijn inmiddels enigszins gezwollen pik. Ik draai mijn heupen bewust een klein beetje zodanig dat ze er lekker bij kan. Ze kijkt me lachend aan terwijl ze gewoon doorkletst. Wat een boefje.
Peter heeft inmiddels zijn hand over haar schouder op haar borst gelegd en masseert zachtjes haar zachte puntjes. Dit tafereel, tezamen met wat er onder water gebeurt, maakt dat mijn pik in no time op oorlogssterkte is.
Op mijn beurt zoek ik met mijn hand het bovenbeen van Kim. Ze zit dicht naast me, dus ik heb snel beet. Mijn vingers voelen over haar onderbuik en als ik langzaam naar beneden schuif voel ik een superglad geschoren venusheuvel. Wow, lekker hoor.
Bijna direct doet ze haar benen een beetje uit elkaar zodat mijn vingers de ruimte krijgen om haar schaamlippen op te zoeken. Voorzichtig wrijf ik eroverheen.

Dan zie ik Peter met twee handen onder water gaan. Overduidelijk op zoek naar zijn pik. Aan de beweging te zien maakt hij zich klaar voor de volgende stap door de voorhuid weg te trekken. Even denk ik te zien dat hij zich aftrekt.
Dan komt Peter overeind en staat hij met zijn enorme dikke pik recht vooruit voor ons in de jacuzzi. ‘Tijd voor wat actie’ zegt hij lachend terwijl hij zijn pik in zijn hand neemt.

Ik ben een beetje verbouwereerd en weet heel even niet goed met de situatie om te gaan. Ik zie een mooie, bijna kaarsrechte, dikke pik met een mooie bolle eikel. Zo, ik zag net wel dat hij goed geschapen was, maar dat dit dezelfde in vol ornaat is…
Nu ga ik als heteroman door het leven, ik heb nul vrouwelijke trekjes, maar in mij schuilt wel een nieuwsgierig mannetje, soms op zoek naar een mooi exemplaar van hetzelfde geslacht. Twee keer heb ik dat ook daadwerkelijk gedaan: een maal toen ik half dronken in de kroeg achterbleef met een Engelse jongen, meer dan voelen was dat niet. De tweede keer was op het naaktstrand waar ik werd uitgenodigd door twee homo’s die daar lagen te zonnen. In de duinen heb ik met een van hen sex gehad, zonder penetratie.
Ook nu kriebelt bij wel iets om met die pik iets te doen.

Maar zoals verwacht is het Kim die zich de uitnodiging niet twee maal laat zeggen en pakt de pik direct tussen haar geile lippen. Met zijn hoofd in zijn nek en handen op zijn heupen beweegt Peter heen en weer, Kim slurpt aan die lekkere dikke pik.
Omdat Kim zich volledig op de pik van Peter stort, heeft ze mijn pik losgelaten. Het tafereel is zo geil dat ik mezelf aftrek, zonder klaar te komen uiteraard.

‘Zo, dat ziet er lekker geil uit, zeg’ zeg ik spontaan. ‘Dit is zooo lekker’ zegt Kim als ze Peters pik even uit haar mond neemt en gelijk weer terugstopt en doorgaat. Peter kijkt me lachend aan. ‘Dit had je zeker niet verwacht, hè, toen je dat kaartje in de bus gooide?’ ‘Nee’ beaam ik direct ‘het is veel leuker dan ik gedacht had’. We lachen alle drie.

Kim laat de pik uit haar mond floepen en Peter laat zich weer in het warme water zakken. Nu grijp ik mijn kans en ga staan. Nu wordt mijn pik voor het eerst goed zichtbaar voor de twee. Niet zo lang en dik als die van Peter, maar wel prima van formaat en ook kaarsrecht staat mijn pik overeind. Ik ben blij dat ik me vanmorgen nog even geschoren heb, dat vind ik altijd zo geil staan bij een man. Peter en Kim nemen rustig de tijd om mijn pik te bewonderen. ‘Wow, lekker hoor’ zegt Kim en wrijft over de huid naast mijn pik. ‘Vanmorgen nog geschoren, Maarten? Vraagt ze. Ik beaam dat ‘ja, dat vind ik heerlijk, geil om te doen en lekker om het zo te dragen, veel frisser en hygiënischer.’
‘Mag ik?’ vraagt Kim geil terwijl ze haar mond opendoet en haar hoofd richting mijn pik beweegt.
Peter - 29-01-2024 om 18:26
0


"Natuurlijk schatje, natuurlijk mag je. Verwen die mooie pik van Maarten maar lekker, net zo lekker als je mij net verwende..." zeg ik en kijk aandachtig hoe haar lippen sensueel rond zijn eikel sluiten. Maarten kreunt en draait met zijn heupen als hij de haar warme mond om zijn lid voelt.

Eigenlijk sta ik een beetje verbaasd van mezelf. Het is de eerste keer dat mijn Kimmetje een andere lul zie zuigen En ze doet het vol overgave, en dat is zo lekker, dat weet ik uit ervaring. Een tijdje geleden heeft ze mij volledig verrast, en nu doet ze dat weer. Het was een grote verrassing voor mij toen ze een vriendin uitgenodigd had. We dronken, misschien wel veel te veel, en van het een kwam het ander. Ook toen was de jacuzzi een speelvijver, waarna we ons feestje hebben voortgezet op ons king-size bed.

Onze drie lichamen waren urenlang verstrengeld met elkaar. Kim liet zich zeker niet onbetuigd en genoot niet alleen van mij, maar ook heel intens van het warme en zachte vlees van haar vriendin. En ook ik heb haar uitgebreid geproefd, betast en geneukt, en als het aan mij ligt is dit niet een eenmalige ervaring geweest. De volgende dag kwam onze hete avond en nacht ter sprake en daagde Kim mij uit dat ze wellicht ook wel een keer een man erbij wilde.

Hoewel ik daarop eerst afwijzend reageerde, ik ben immers heel erg hetero vind ik van mezelf, speelde het wel een paar dagen door mijn hoofd. Wat als? Hoe zou het zijn? Wil ik dat? Dat waren de vragen die door mijn hoofd spookten. Daarom besloot ik vandaag dat ik toch wel nieuwsgierig was naar de kaartschrijver en Kim haar gang liet gaan waarna ze hem uitnodigde.

En nu staat hij hier recht voor me. Kim sabbelt en zuigt op zijn mooie kale pik en kneed zijn grote ballen. Het is opwindend, misschien wel meer dan opwindend. Kim kijkt opzij naar mij tijdens het pijpen en knipoogt waarna ze zijn lul even laat ontsnappen. Onder water gaat ze op zoek naar mijn hand en pakt die vast. Heel langzaam leidt ze mijn hand omhoog, uit het water en duwt die dan richting de paal van Maarten. "Pak hem maar even vast" fluistert ze waarna ze weer verder sabbelt op zijn eikel.

Ik ril even, niet vanwege de kou, maar door de opwinding. Durf ik het? Nu is de kans denk ik bij mezelf, de uitgelezen kans om te ontdekken. Wat het met me doet... Hoe het voelt... Ik klem mijn hand rond de stam en trek hem rustig af. Ik voel het bloed naar mijn paal stuwen en ril opnieuw. God wat is dit spannend en opwindend. Mijn lul staat inmiddels op knappen als Kim de lul van Maarten weer laat ontsnappen. Ze kijkt me weer aan en lacht. "Hihihi... wie A zegt moet ook B zeggen" daagt ze me verder uit. Ik laat de lul van Maarten los waarna Kim het weer van me overneemt en sensueel aan zijn pik trekt. Van heel dichtbij kijk ik en zie dat bij elke beweging zijn pisgaatje opent en sluit. Er sijpelt vocht uit zijn eikel. "Proef dan" zegt Kim en beweegt zijn lul nog verder in mijn richting.

Ik ga naar voren en lik de druppel op waarna ik, het lijkt allemaal heel vanzelfsprekend, mijn mond sluit rond zijn eikel en met het puntje van mijn tong zijn pisgaatje bewerk. "Waaaauw Peter, dit is zo geil" kirt Kim en pakt mijn kale staaf stevig vast. Dat is voor mij het sein om helemaal 'los' te gaan...
Maarten - 30-01-2024 om 18:08
0


Zo, die Kim die kan pijpen zeg, wow. Ze duwt mijn dikke paal heel diep in haar keel, en dat voelt heerlijk. Dan weer even alleen mijn eikel, dan weer mijn ballen. Wellustig gaat ze helemaal los op mijn pik. Ik vind het heerlijk, zo ben ik al een tijdje niet meer verwend, moet ik eerlijk zeggen.
Peter zit naast Kim in de jacuzzi en kijkt hoe zijn vriendin mij pijpt.

Dan voel ik een hand om mijn staaf, hhmm. Kim heeft haar handen op mijn heupen gelegd en dus begint Peter zich met het spel te bemoeien. Zoals gezegd, ik ben mega hetero, maar ergens wel nieuwsgierig, dus ik laat het allemaal over me heen komen. Dit is mijn kans, en misschien ook wel die van hem, denk ik dan.
Eerst heeft hij alleen mijn staaf beet, maar na een tijdje maakt hij trekkende bewegingen. Hhmm, lekker, gelijkertijd afgetrokken en gepijpt worden, dat is een nieuwe bijzondere ervaring voor mij. Maar het voelt geweldig.

Als ik voel dat Kim mijn pik uit haar mond laat floepen, kijk ik naar beneden en zie ik Peter zijn mond naar mijn pik bewegen. ‘Proef dan’, hoor ik haar zeggen en duwt mijn lul nog verder naar Peter toe.

Ik besluit mijn droom te dromen. Tot nu toe was het heerlijk, die aandacht van een mannelijke hand op en om mijn pik. Dan voel ik de warme tong van Peter op mijn eikel en begint hij voorzichtig, ietwat onwennig, te pijpen.
Nu hebben in de afgelopen jaren verschillende vrouwen aan mijn pik mogen sabbelen, maar de mond van een man voelt toch anders. Of het is het feit dat je weet dat het een man is? Geen idee, maar ik ben er stellig van overtuigd dat het anders is. Anders, maar niet minder lekker hoor. Ik kreun en geef daarmee Peter aan dat hij wat mij betreft lekker door mag gaan. Kim pakt mijn pik bij de stam beet en helpt Peter zo een beetje. ‘Wauw Peter, dit is zo geil’ kirt ze het uit.

Peter leert snel. Hij weet de juiste plekjes te raken, net onder de eikel en doet ook goed zijn best om af te wisselen. ‘Dit is voor Peter de eerste keer dat hij pijpt, Maarten’ zegt Kim. Ah, zie je wel, dus toch. Mooi dat zowel ik als hij op dit gebied ontmaagd worden. ‘Dit is ook voor mij de eerste keer dat een man mij pijpt hoor’ zeg ik eerlijk. Proestend laat Peter mijn pik los en kijkt omhoog. Kim lacht. ‘Samen voor het eerst dus! Nou, kijken wat we nog willen gaan doen vandaag’ zegt Peter.

Ik ben inmiddels weer in de jacuzzi gaan zitten. Alle drie lachen we om de situatie, de bekentenis en de nieuwe ervaring. ‘Heerlijk hoor’ zeg ik oprecht.
‘Nu jij’ zegt Peter en duikt naar het wateroppervlakte om aan Kim haar borsten te likken. Met beide handen houdt ze haar cup C boven water zodat Peter erop kan sabbelen. ‘Kom Maarten, jij de andere’ zegt Kim. Ik laat me dat geen tweede keer zeggen en duik op haar andere borst. De tepels zijn hard en stevig. Ik bijt er voorzichtig in. Kim toont haar genoegen door even hard te kreunen.

Ik doe mijn vrije hand tussen haar benen op zoek naar haar zachte, gladde poes. Die was zojuist zo lekker. Ze doet haar benen wat wijder waardoor ik direct toegang heb tot haar warme grotje. Ik zoek haar clitoris en wrijf er over. Ze geniet van deze aandacht van twee kerels. Als Peter in de gaten heeft wat ik onderwater aan het doen ben, komt hij mij helpen: samen vingeren we Kim die telkens harder gaat kreunen. ‘Zo doet ze wel vaker hoor’ lacht Peter. Ik lach hem toe.
Kim krijgt hier niets van mee, die zit in de zevende hemel.

Als we Kim weer een beetje met rust laten moeten we even bijkomen van deze eerste sex-ervaring samen. We hangen tegen de rand en zijn even stil. ‘Wie wil een snackje?’ vraagt Peter die zijn borrelplank langs de rand ziet staan.

‘Ik wel’ zegt Kim, ‘maar de snack die ik wil hebben ligt niet op die borrelplank, haha, gaan jullie mee?’. Ze staat op uit de jacuzzi en loopt naar binnen.
‘Kom’, zegt Peter.
Peter - 01-02-2024 om 14:07
0


"Kom... kom je ook mee" vraag ik aan Maarten. Hij kijkt nog een beetje glazig voor zich uit. Ik snap dat... Kim maakte er een geil showtje van toen ze uit de jacuzzi stapte. Eerst ging ze staan en showde ze ons haar voorkant, haar heerlijke tieten, platte buikje en gladde spleetje. Heupwiegend draaide ze zich langzaam om, boog voorover en trakteerde ons op een heerlijke sneak preview van haar geile kontje en gebleekte anus. Wat wil je Maarten vraag ik als we allebei opstaan. Daar staan we dan, allebei met een giga-stijve lul en een zware zak. Van spuiten is het nog niet gekomen, hoewel ik wel op het randje heb gestaan.

"Wat ik wil?" zegt Maarten. "Ik wil Kim de snack geven die ze graag wil. Maar niet alleen dat, ik wil nog wel meer. Experimenteren, nieuwe dingen ontdekken, dingen beleven waarover ik tot nu toe alleen nog maar gedroomd heb...". "Eh.. ahh.. oké... klinkt goed" zeg ik en stap over de rand van de jacuzzi. Ik kijk om en zie Maarten staan. Zijn lul is nog steeds keihard. De lul die ik net uitbundig gepijpt heb. Mijn eerste droom is nu al uitgekomen, maar ik heb er nog veel meer... "Kom, gaan we naar binnen" zeg ik.

Maarten neemt de borrelplank mee. Ik schuif de vitrage een beetje opzij en zie dat Kim het zich inmiddels gemakkelijk heeft gemaakt op ons grote bed. Uitdagend kijkt ze ons aan en streelt, wijdbeens liggend, haar natte kutje. Wat ik me wel afvraag, en ik hoop dit al heel lang, of ze me vandaag misschien een keer toelaat om... Ze heeft immers twee lullen te verwennen en haar strakke gaatje was tot heden een no-go. Maarten staat aan de rand van het bed en heeft de borrelplank zodanig tactisch vast dat zijn paal als een grote worst op de plank lijkt te liggen. "Ligt er nu wel iets van uw gading bij mevrouw" grapt hij.

Kim lacht hard om zijn opmerking. "Jazeker mijnheer, ik wens die worst met die glimmende kop graag nu tussen mijn lipjes. Kim drapeert zich in de kussens op het bed en duwt met haar vingers haar lipjes uiteen. Haar roze binnenkantje glimt van opwinding. Maarten legt de plank weg en gaat tussen haar benen zitten. Ik zie van heel dichtbij dat hij langzaam zijn lul helemaal in mijn Kim drijft en haar ritmisch begint te neuken. Kim kreunt stevig bij elke stoot en haar borsten schudden wild mee op het ritme.

Oké Peter, daar sta je dan... het derde wiel aan de wagen? Die gedachte spookt heel even door mijn hoofd. Ik zie dat mijn Kimmetje enorm geniet van de neukbeurt die ze krijgt. Ik ga naast haar liggen op het bed. Het ritme van Maarten gaat omhoog. En dat betekend maar een ding... het kan niet uitblijven... zijn orgasme is gigantisch...

Als Maarten zijn zak heeft leeggespoten in mijn meisje valt hij hijgend en puffend voorover. Hij ligt met zijn borst half op Kim, half op mijn bovenbenen. Zijn hoofd ligt vlak bij mijn kruis. Mijn lul stuipt als zijn haar op mijn zak en lul kriebelt. Maarten kijkt op naar ons, mijn lul en het kutje van Kim zo heel dichtbij voor hem. Welke keuze gaat hij maken...
Maarten - 03-02-2024 om 16:30
0


Als Kim sensueel de jacuzzi is uitgestapt en heupwiegend naar binnen loopt, blijven Peter en ik even achter.
‘Ik wil nog wel wat experimenteren, nieuwe dingen ontdekken, dingen beleven waarover ik tot nu toe alleen nog maar gedroomd heb’ beantwoord ik de vraag van Peter over wat ik nog zou willen. Hij knikt bevestigend ‘ klinkt goed, kom we gaan.’
Oke, denk ik nu, hiermee is de weg vrij naar een vervolg op de pijpbeurt en nog meer fantasieën beleven.
Als we binnenkomen maak ik een grapje door mijn lul op de rand van de borrelplank te leggen en te vragen wie er een stukje worst wil. Kim windt er geen doekjes om en zegt dat ze de worst graag tussen haar lipjes wil. Ondertussen ligt ze met haar benen wijd, spreidt haar benen verder als ze ons ziet en geeft ons beide vol het zicht op haar roze poes.
Ik zet de borrelplank snel op het nachtkastje en neem brutaal tussen haar benen plaats. Ik kijk Peter even aan hij knikt, voor mij het teken dat ik Kim mag gaan verwennen.

Met mijn pik in mijn hand duw ik mijn heupen tussen Kim haar benen. Snel vindt mij eikel de hete schaamlippen en duw ik hem er langzaam in. Wat is dit lekker. Een warme, natte poes, niet te groot, mijn pik exact omsluitend.
Langzaam neuk ik Kim, met mijn handen naast haar hang ik boven haar en kijk ik haar recht in haar gezicht. Ik zie dat ze echt geniet. Haar borsten liggen parmantig op haar borst, niet te plat, met hele mooie tepels die rechtop staan. Ik duik er naartoe en bijt er eventjes in, haar ondertussen doorneukend.
Langzaam voer ik het tempo op en beginnen mijn ballen wel zeer te doen: die willen hun zaad graag kwijt en dat wil ik graag in haar kutje kwijt.
‘Toe maar, geile beer van me’ zegt Kim en ze begint met me mee te bewegen. Ik kijk nog even op zij en zie Peter naast ons zitten, hij kijkt tevreden naar het tafereel.
Voor mij is dat het teken dat ik kan klaarkomen. Kreunend en steunend kom ik klaar, volop pompend en neukend. Het sperma vloeit eerste uit mijn paal maar voel daarna dat het ook naar buiten gulpt. Hhmm, ik maak de neukbewegingen af en laat me na dit heerlijke orgasme op haar vallen.

Als ik een beetje bij zinnen kom, merk ik dat ik op bovenbeen van Peter terecht ben gekomen. Ik voel iemand door mij haar kriebelen, lekker dit. Als ik mijn ogen open doen en mijn hoofd een beetje opricht, ligt de stuipende pik van Peter 5 cm voor mijn ogen. Wow. Zal ik? denk ik.
Langzaam doe ik mijn mond open en beweeg mijn hoofd richting zijn pik. Als hij de bedoeling merkt, komt hij dichter naar me toe. Nu is het mijn beurt. Ik neem zijn eikel voorzichtig in mijn mond en begin eraan te sabbelen. ‘Lekker, dat doe je lekker Maarten’ zegt Peter dan. Dat geeft zelfvertrouwen. Hij weet immers dat het mijn eerste keer is. Ik laat me gaan en beweeg mijn mond en tong zoals ikzelf denk dat het lekker is. En dat blijkt ook zo te zijn. Hij kreunt en gromt dat het een lieve lust is. Ook Kim, die nog steeds half onder mij ligt, zegt dat ze ervan geniet. Telkens dieper duw ik zijn pik in mijn keel, ik moet bijna kokhalzen, en neem zijn eikel en ballen ook goed onder handen met mijn lippen en tong. Ik voel aan de bewegingen van Peter dat hij tegen een hoogtepunt aan zit. Ik besluit om brutaal door te gaan. De eerste keer een man pijpen en gelijk klaar zuigen is wel een droom die uitkomt.
Als Peter klaarkomt schrik ik eerst van de eerste schokken sperma die in mijn mond komen. Wow, dat voelt bijzonder. En wat warm, dat had ik niet verwacht, ha ha. Ik blijf zo lang mogelijk zuigen terwijl zijn sperma aan alle kanten uit mijn mond op zijn buik en bovenbenen loopt. Heerlijk.

Met vermoeide kaken laat ik zijn paal los, de erectie is ook iets afgenomen, logisch. ‘He he, nu ben ik wel bekaf’ zeg ik, ‘maar wat was dit lekker jongens’.
Kim wurmt zich onder mij vandaan, Peter is achterover op het grote bed gaan liggen, helemaal uitgeteld. Als eerst geeft Kim mij een zoen vol op de mond, ‘dat was een prachtige blowjob Maarten, echt waar’. Daarna kruipt ze naar Peter en ook hem zoent ze op de mond. ‘En? Droom uitgekomen, liefie?’
‘Zeker’ zegt Peter ‘en hoe’.
Kim - 04-02-2024 om 16:12
0


Als ik eerst Maarten en dan Peter heb verwend met een lekkere zoen, pak ik een paar stukjes kaas van de borrelplank. Eerst geef ik er een aan Peter, de andere aan Maarten.

Peter ligt nog op zijn rug na te genieten van de pijpbeurt van Maarten, Maarten veegt het sperma van zijn kin en lippen af aan een tissue die ik hem heb gegeven. Voor mezelf pak ik een Spaans worstje en steek die in mijn mond. Wat ik niet in de gaten heb, is dat ik op een bil zit, mijn ene been rechtop en de andere op het bed, ergo de benen maximaal wijd gespreid. Peter kijkt aandachtig tussen mijn benen en dan heb ik in de gaten dat ik wel erg wijdbeens zit. Ik kijk hem zwoel aan en wrijf over mijn schaamlippen die ik voorzichtig uit elkaar duw. 'Hmhm' zegt Maarten. 'Likje?' vraag ik hem. Dat laat hij zich niet nog eens zeggen.
Langzaam kruipt hij naar me toe en begint de binnenkant van mijn bovenbenen te likken en te zoenen. Langzaam gaat hij hoger en komt zo dichter bij mijn natte poes. Want dat die nat is geworden door de geile pijpscene zojuist vlak voor voor mijn neus, dat is wel duidelijk, hij sopt erover. Wellustig likt Maarten mijn verse sappen op, heerlijk, en neemt een voor een mijn schaamlippen tussen zijn tanden. Wow, lekker, dit heeft hij vaker gedaan!

Als Peter met zijn hoofd tussen mijn benen en op zijn buik op het bed liggend mij ligt te verwennen, komt Peter ook weer in actie. Hij pakt een olijf van de borrelplank en legt die op de onderrug van Maarten. Hij kijkt even op, maar heeft waarschijnlijk wel in de gaten wat er gaat gebeuren en gaat verder met mij te verwennen. Ik zie dat Peter de olijf met zijn mond opraapt en opeet, waarna hij de natte plek op Maartens rug gaat aflikken. Maar hij gaat daarbij verder dan alleen de plek waar de olijf lag. Hij pakt er nog twee, en doet daarmee hetzelfde. Zo is de onderrug van Maarten helemaal afgelikt en ietwat vet van de olijven. Peter likt het gebied rondom de plek behendig schoon en likt ook een keertje heel ongemerkt in het begin van wat de bilspleet van Maarten is.

Ik geniet van de tong van Maarten, heb mijn hoofd in mijn nek gelegd en ga achterover liggen, maar ben zeer benieuwd hoe dit olijvenspel daar beneden verder gaat...
Peter - 05-02-2024 om 20:34
0


Als ik met mijn vingers door Maartens zijn haar kriebel kijkt hij op naar mij. Zo heel vlak voor zijn neus beweegt mijn pik met kleine schokjes op en neer. Zonder blikken of blozen maakt hij zijn keuze. Ik beweeg iets naar hem toe waarna hij zijn lippen rond mijn rode eikel sluit en zijn tong mijn gaatje en toompje ontdekken. Als zijn hand de stam omklemt voel ik scheuten van genot in mijn onderbuik en ballen. "Lekker, dat doe je lekker Maarten" zeg ik om hem aan te moedigen.

Het lijkt toch wel of hij dit toch al een keer vaker heeft gedaan. De manier waarop en de passie waarmee hij mijn lul en ballen verwend geven mij het gevoel van toch wel wat ervaring. Ik neem me voor om daar niet al te lang bij stil te staan en laat me ontspannen door hem verwennen en dat doet hij oprecht zo lekker dat ik zo langzaamaan moet gaan vechten om mijn zaad nog binnen te houden. Ik voel dat Maarten dit in de gaten heeft en doet nog beter zijn best. Hij is er overduidelijk op uit om de inhoud van mijn ballen te gaan proeven. Dan gooi ik de sluizen open en spuit met een enorme kreun en met enorme kracht mijn mannenpapje in zijn mond.

Hijgend lig ik naast mijn schatje bij te komen van deze heerlijke verwennerij. Ze heeft genoten van het geile schouwspel en geeft Maarten een zoen op zijn lippen. Ze moet mijn sperma proeven door de kus. Dan kust ze mij en vraagt me "en? droom uitgekomen liefie?". Ik knik ja en zeg "droom uitgekomen, maar ik wil nog verder dromen..."

Kim geeft ons allebei een stukje kaas en gaat er weer heerlijk uitdagend bij liggen. Haar benen gespreid en plagerig duwt ze haar lipjes uit elkaar. Maarten kijkt recht in haar spleetje waarna Kim hem uitnodigt om een likje te wagen. Maarten grijpt zijn kans en lik zich via haar lekker zachte dijen een weg omhoog naar haar hunkerende gleufje. Hij ligt op zijn buik en likt mijn meisje vol overgave. Hij geniet van haar lekkere sapjes die, ik weet dat als geen ander, ontzettend smakelijk zijn en uitbundig vloeien als je de juiste snaar bij haar raakt.

Maarten ligt lekker plat op zijn buik tussen Kim's benen. Ik pak een olijf van het plankje en leg deze bij Maarten op zijn onderrug. Ik rol de olijf een beetje op en neer en buig voorover, pak hem tussen mijn lippen en lik de olijfolie van zijn rug. Ik pak nog een olijf en leg die iets hoger op zijn rug. Langzaam rolt het groene vruchtje langs zijn ruggengraat omlaag en laat een oliespoortje achter op zijn waarna hij stil blijft liggen net onder zijn stuitje. Langzaam lik ik de olie op en hap de olijf naar binnen als ik aan de bovenkant van zijn bilspleet beland ben.

Maarten kantelt zijn heupen iets omhoog zodat zijn heupen loskomen van het bed. Ik zie dat zijn lul weer de status 'ready to fuck' heeft bereikt. Ik pak nog weer olijfje, haal deze nog even goed door de olie en duw deze aan de bovenkant tussen zijn billen. De olie loopt er langzaam tussen waarna Maarten zijn heupen nog verder omhoog komen en hij zijn benen verder spreid. Ik rol de olijf door zijn gladgeschoren bilnaad en pak met mijn vrije hand zijn pik stevig vast en trek die naar achter tussen zijn benen door.

Met mijn vettige vingers speel ik met zijn eikel en kan me niet langer inhouden. Terwijl ik hem rustig aftrek lik ik de sappen van de olijf op tussen zijn billen. Ik duw zachtjes mijn wijsvinger een stukje in zijn sterretje en lik dan verder waarna ik even aan zijn ballen zuig. Wat ik geweldig vind is dat hij onverstoorbaar verder het kutje van Kim blijft likken. Zelfs als ik op mijn rug tussen zijn benen omhoog schuif en wild aan zijn kloppende paal begin te zuigen. Maarten neukt zachtjes mijn keel. Ik wil nu maar een ding... ik wil het nu echt een keer ervaren...

Met mijn handen op zijn billen bepaal ik het neukritme van maarten. Zijn eikel zit geregeld diep in mijn keel. Ik trek zijn billen een beetje uit elkaar en duw speels mijn wijsvinger weer een stukje in zijn sterretje. Maarten beantwoord dit met een bedekte kreun, dat kan ook niet anders, Kim duwt zij gezicht strak in haar hete kruis. Langzaamaan begin ik te merken dat ze allebei naar een hoogtepunt gaan. Spuit je ballen maar leeg in mijn mond, schiet er door mijn hoofd. Als mijn Kimmetje een gigantisch orgasme krijgt komt er een opnieuw een droom uit als ik de warme pap in mijn mond voel...
Maarten - 08-02-2024 om 22:47
0


Ik voel dat Peter een volgende olijf tussen mijn bilnaad duwt en de olie oplikt. Hhhmm, lekker die tong. Ik duw mijn heupen omhoog en mijn benen iets uit elkaar. Peter moet nu een geweldig zicht op mijn geschoren bilnaad hebben. Blij dat ik deze vanmorgen goed gewassen en meegeschoren heb. Ik voel dat hij met zijn door de olijfolie gladde vingers tegen mijn sterretje aanduwt. Hhmm, nog even wachten, denk ik. Als ik anaal verwend word, wil ik er zelf volop van genieten. Nu word ik heerlijk verwend, maar vraagt de kloppende poes van Kim ook mijn volle aandacht. Gelukkig duwt Peter nu niet door, straks graag, ook dat zou een primeur voor mij zijn. Ik kijk er wel naar uit, alles is nu zooo lekker.

Ik pak Kim haar schaamlippen een voor een tussen mijn tanden en trek er zachtjes aan. Met mijn tong verwen ik haar clitoris die lekker opgezwollen is. Ze geniet overduidelijk.Achteroverliggend ziet ze mij tussen haar benen liggen en tevens haar vriend die mij weer verwend.

Als Peter onder mij schuift en op zijn rug liggend mij gaat liggen pijpen wordt het wel heel erg geil. Ik neuk zijn mond alsof het een lekkere kut is zoals ik wel vaker doe, maar toch voelt het anders. Zijn vingers spelen nog steeds met mijn gladde spleet.
Ik voel aan de bewegingen van Kim dat haar orgasme niet lang meer op zich laat wachten. Dat is voor mij het teken om te proberen tegelijk met haar klaar te komen en mijn warme zaad in Peter zijn mond te pompen.

Wonder boven wonder lukt dat, wat een heerlijk gevoel. Ik voel het orgasme van Kim met mijn tong, bijna electrische schokjes, terwijl mijn zaad in de mond van Peter loopt.Alle drie hijgen we als wilde paarden, we maken elkaar heerlijk gek. Langzaam neemt het tempo wat af en vallen we in een ontspannen houding op het bed. Ik rol van Peter af en lig nu naast de benen van Kim.
'Jongens, wat deden jullie het daar lekker, wow, wat een geil gezicht' weet Kim als eerste van ons drie iets uit te brengen. Peter en ik lachen naar elkaar en beamen dat het echt heerlijk was. Ik draai me naar Peter en zoen hem op zijn mond, waaruit mijn eigen sperma nog druipt. Lachend neem ik iets over in mijn mond, maar laat het dan toch maar op het laken vallen.

Nu ben ik degene die iets van de borrelplank af pak. Ik neem mijn glas cava om mijn mond een beetje te spoelen. 'Oh, geef mij mijn glas ook maar' zegt Kim. Eerst schenk ik haar glas vol en geef het dan aan haar. Wulps laat ze de cava uit haar glas over haar borsten rollen. 'He, dat is zonde' zegt Peter en haast zich naar zijn Kim om de cava op te slurpen. Kim blijft maar gieten, tot het glas leeg is. Peter heeft toch het meeste opgelikt en gaat nu verder met het bewerken van Kim haar borsten en buik door deze heerlijk geil af te likken.

'Moeten we anders niet even opfrissen onder de douche?' vraagt Kim. Prima idee wat mij betreft.
Als we de badkamer inlopen zie ik een ruime inloopdouche met twee soorten kranen. Hier kunnen we best met z'n drieën staan. Kim draait de kraan open en wacht tot het water warm begint te worden. Dan zie ik op een plankje in de douche een gitzwarte dildo staan. 'Zo, van wie is die? ' vraag ik naar de bekende weg.
Peter - 12-02-2024 om 16:25
0


Ik heb al wel eens mijn eigen sperma geproefd, maar dat was slechts kort en een beetje. Dat is alweer een tijdje geleden toen ik masturbeerde onder de douche toen Kim een paar dagen voor familiebezoek in Nederland was. Ik rukte me toen af en met de dildo van mijn schatje tegen mijn ster spoot ik mijn zaad in mijn hand. Ik bekeek het goedje eens goed van dichtbij en duwde mijn tong in de melkwitte substantie. Verder dan dat ben ik echt niet gegaan, even proeven was op dat moment meer dan genoeg.

Nu is alles best wel anders. Maarten heeft als het ware mijn 'bekkie' helemaal volgespoten waarna ik het papje door mijn mond heb laten gaan. De smaak... even wennen... maar niet vies. Sterker nog... best lekker zelfs en het is zo veel dat het een beetje uit mijn mondhoek loopt. Maarten geeft me onverwacht een zoen op mijn mond waarna er een kloddertje op zijn lippen achterblijft. Hij slikt niet, maar spuugt het uit op het bed.

Kim en Maarten zijn klaargekomen, Maarten zijn lul hangt wat slap tussen zijn benen en het kutje van mijn Kim staat nog wat open. Ze giet Cava over haar lekkere tieten. "He, dat is zonde van de Cava" zeg ik en slurp de drank van haar borsten en buik. Als ze het glas helemaal heeft leeggegoten lik ik alles af, haar tieten, buik en zelfs tot ver tussen haar benen. Ze trekt haar benen ver op zodat ik haar tot haar sterretje kan schoonlikken. Ze kreunt alweer diep als mijn tong haar strakke gaatje beroerd.

"Moeten we anders niet even opfrissen onder de douche?" vraagt Kim. Ik stop met likken en vraag haar of ze nog niet schoon genoeg is. "Ga anders even handen en knieën zitten schatje, dan lik je je achterlangs helemaal schoon" zeg ik maar Kim gaat liever onder de douche met ons. "Wat jij wil komt straks nog wel" zegt ze zacht, gevolgd door een vette knipoog...

Als we met z'n drieën in de ruime inloopdouche staan ben ik nog steeds stijf en staat mijn lans kaarsrecht omhoog. Kim draait de kraan open en wacht tot het water warm begint te worden. Maarten vraagt van wie de dildo is die op het plankje staat. Kim kijkt hem aan en neemt de rubberen dildo van de plank en houdt die naast mijn lul. "Kijk Maarten, zie je dat?" zegt Kim. Die zwarte is van mij, maar het origineel is van hem... zal hij het doorhebben dat we ooit in een geile bui een afdruk hebben gemaakt van mijn stijve lul...
Maarten - 15-02-2024 om 20:49
0


Als Kim de dildo van het plankje pakt en deze naast de stijve pik van Peter houdt, zie ik ineens de gelijkenis. 'Als hij een keertje niet thuis is, dan pak ik deze. Ik kan echt niet zonder hem, haha' zegt Kim.
Wel cool, je eigen pik als model laten fungeren voor je dildo. Idee neem ik mee naar huis.
Nu het water lekker warm geworden is pakken we de zeep en zepen we onszelf maar vooral ook elkaar lekker in. Ik wrijf de rug en borsten van Kim goed schoon, Peter neemt mijn half dikke pik in zijn ingezeepte handen en wrijft hem lekker schoon. In no time staat die van mij weer rechtop, wat geil dit.

Als we de zeep hebben afgespoeld pakt Kim de dildo. Ze leunt tegen de wand en duwt haar bekken naar voren. Ze doet haar benen een stukje uit elkaar en duwt de dildo in haar natte kut. Ik zie haar genieten, de dildo raakt precies haar g-spot. Samen met Peter sta ik naar een genietende Kim te kijken.
Brutaal als ik ben ga ik op mijn knieën voor haar zitten om van heel dichtbij te zien waar die dildo precies in verdwijnt. Ik pak de zwarte genotsknots over van Kim en haal hem langzaam uit haar kut. Met mijn tong begin ik haar venusheuvel te bewerken en lik langs haar schaamlippen die helemaal naar buiten zijn gaan staan. Heerlijk.

Ondertussen merk ik dat Peter achter mij is gaan zitten. Ik zit met mijn kont naar achteren, op zijn hondjes aan de kut van Kim te likken. Nu gaat hopelijk gebeuren wat ik de volgende stap zou willen noemen. En ja hoor...
Peter gaat zo achter mij zitten, dat hij zijn pik tegen mijn kont aan kan zetten. Ik voel dat hij wat extra zeep in mijn bilnaad laat stromen, zodat de huid daar tussen en mijn sterretje zo zacht als mogelijk zijn. Ik vind het spannend!
Dan voel ik zijn eikel tegen mijn anus aandrukken. Even stop ik met likken van Kim, kijk even om en geef Peter een vette knipoog als teken dat hij zijn gang kan gaan. Kim heeft hiervan niets in de gaten, die geniet van mijn tong tussen haar benen en het tafereel wat zich voor haar zal aan afspelen.

Langzaam duwt Peter zijn pik verder, eerst alleen de eikel en als het randje mijn kringspier voorbij is, glijdt het allemaal heel makkelijk door. Oef, wat een speciaal gevoel. Lekker? Ja, maar een heel apart gevoel. Als Peter langzaam neukbewegingen gaat maken, begint het snel te wennen. Ik draai wat met mijn heupen om het ritme van Peter te vinden.

Kim heeft inmiddels in de gaten wat er aan haar voeten staat te gebeuren. Ze gaat rechtop staan zodat ik haar niet meer kan likken. 'Geniet ervan, Maarten', zegt ze. En ik heb nu mijn volle concentratie op mijn sterretje en de pik van Peter die daarin zit te pompen.
Mijn knieën beginnen een beetje pijn te doen op de stenen badkamervloer, maar het genot wint het. Telkens sneller gaat Peter op en neer en ik kan het prima bijhouden. Blijkbaar is die kringspier behoorlijk flexibel.

Ik voel aan zijn bewegingen en in mijn endeldarm dat Peter bijna klaarkomt. In een prima ritme neukt hij me tot hij zijn zaad bij mij in mijn darmen laat lopen. Oh, weer zo lekker warm.
Als de pik van Peter wat kleiner begint te worden na zijn orgasme, floept die uit mijn kont. Voor mij het teken om me om te draaien en op de vloer tegen de muur aan te gaan zitten. 'Dank Peter, je hebt me ontmaagd' zeg ik voldaan.
Peter is inmiddels naast me komen zitten en vraagt hoe het was. Ik zeg niets, het enige wat ik doe is hem een heerlijk zoen op zijn mond geven.

Kim ziet het allemaal onder zich gebeuren. Ze staat zwoel naar ons te kijken. 'Dat zag er heerlijk uit, mannen, maar mag ik nu ook weer een beetje aandacht?' lacht ze. 'Kom maar op', zeg ik en ik sta samen met Peter op. 'Oke, jullie alle twee graag, haha'. Ze draait de douchekraan dicht, pakt een handdoek van de wastafel en loopt richting slaapkamer.
"Kom', zegt Peter niet voor het eerst vandaag, 'erachter aan. Nu is zij aan de beurt'.
Kim - 20-02-2024 om 19:08
0


Achterover leunend tegen de douchemuur zie ik Maarten op zijn hondjes met zijn kont omhoog zitten, terwijl mijn Peter hem van achteren vol neukt. Wow, dat had ik nooit verwacht, Peter die in de anus van een kerel staat te pompen.
In de verschillende clubs waar we zijn geweest heb ik hem meermaals een andere vrouw zo zien naaien, maar een vent... Ik wist wel dat het zijn droom was om eens met een man sex te hebben, maar dat het gelijk de eerste keer tot een doggy-style zou komen had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. Maar ik kan niet anders zeggen dat ik het heerlijk vond. De mannen hadden het volgens mij niet in de gaten, maar ondertussen verwende ik mezelf met mijn eigen vingers en de gitzwarte dildo, wat een lekker ding was dat toch, zelfs als Peter erbij was, hihi.

De bef-beurt van Maarten voor hij geneukt zou worden door Peter was geweldig - daar wilde ik straks wel meer van. Ik gunde beide mannen voor dit moment hun genot met elkaar.
Als Peter is klaargekomen in de kont van Maarten vallen ze vermoeid op de natte warme grond van de douche. Ik draai de kraan dicht en pak een handdoek. 'Mag ik nu ook weer een beetje aandacht?' vraag ik plagend aan de heren. 'Kom maar op' zegt Maarten en staat op. 'Jullie alle twee graag' zeg ik geil.
Met de handdoek om mijn nek loop ik heupwiegend richting de slaapkamer.

Snel pak ik mijn nieuwe tarzan uit mijn nachtkastje, een fel blauwe vibrator met alle mogelijke tril-standen. Ik leg de vier kussens tegen het hoofdeinde van het bed en ga er tegenaan liggen. Als Peter als eerste de slaapkamer binnenkom, duw ik net mijn plastic genotsknots tussen mijn schaamlippen. 'Oef' roep ik zacht, hhmm. 'Wow', zegt Peter 'die ken ik nog niet, laat eens kijken?' 'Kom maar kijken' zeg ik, terwijl ik hem lachend nog eens stukje verder duw.

Maarten gaat op de rand van het bed zitten en zegt eerlijk dat hij even wil bijkomen van zijn nieuwe neuk ervaring. Peter ligt inmiddels alweer tussen mijn benen, snuffelt en likt aan mijn natte kut en probeert de knopjes van de tarzan te bedienen.
Ik help hem een handje en hij heeft snel in de gaten hoe de frequentie op te voeren is. Dit is echt een stevig ding, de trillingen zijn voor gevorderden, daar werd ik in de winkel al voor gewaarschuwd. En zo is het ook, wow, maar ik kan het hebben.
Van genot draai ik met mijn heupen rondjes, ik pak mijn eigen tepels beet de hard overeind staan. Nu laat ik de tarzan los, zodat Peter de regie ervan helemaal kan overnemen. Lustig probeert hij alle trilstanden uit, ik word er alleen maar geiler van.

Met mijn rechterhand grijp ik naar Maarten, die nog altijd op de rand van het bed zit en zichtbaar plezier heeft aan zijn uitzicht. Zijn pik is inmiddels weer op oorlogssterkte.
Wetend wat ik wil neem ik de regie van Peter weer over en haal de tarzan langzaam uit mijn soppende poes. 'Volgens mij zijn jullie dromen zojuist uitgekomen, willen jullie mij helpen met mijn droom?' Peter weet wat ik bedoel en zegt 'uiteraard schatje, ik wist dat de vraag vandaag ging komen, kom maar op'.
Maarten kijkt mij en Peter aan. 'DP' is het enige wat Peter zegt en ik ga er lekker voor liggen. 'Kom maar op, wie gaat waar?'

Kim - 05-04-2024 om 22:39
0


Ik heb dit verhaal alweer een tijdje laten rusten, jammer dat het nog niet verder is gekomen.
Wie vindt het leuk om hier een geil vervolg aan te geven, door bijvoorbeeld het trio dat zich hier heeft leren kennen op een andere locatie (strand of zo) verder gaat en daar geile avonturen gaat beleven?
Als er een leuke schakel komt, schrijf ik dan weer graag mee.
Kus
Kim
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer