62.724 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 03-01-2024 om 16:00 | Categorie: Hetero
Schakels: 35 | Gelezen: 2595x
Sinds afgelopen maart wonen mijn vriendin Marije (met 28 jaar zijn wij even oud) en ik in een nieuw appartementencomplex. Voor het eerst samenwonen maar bevalt goed. Lekker je eigen stekje, geen pottenkijkers en al helemaal geen ouders in de buurt. Je kan je voorstellen dat ons seksleven een boost heeft gekregen en elke kamer al meerdere keren zijn benut voor diverse geile uitspattingen. Altijd met zijn twee, want aan elkaar hebben wij genoeg.

Wij hebben het wel getroffen met de buren om ons heen. Je weet nooit wat je treft, maar de meeste zijn van onze leeftijd en leefwijze. Druk met carrière, in het weekend vaak losgaan, geen kids... Erg prettige sfeer ook onderling. De penthouse wordt bewoond door een gay koppel van net boven de dertig, en al menig zomerfeestje is op hun dakterras geweest met bijna het hele complex.

Begin december stelde de jongens voor om oud en nieuw te vieren bij hun waarbij het uitzicht vanaf het dakterras wel magisch was. Langzaam dropen er wat stelletjes weg en ik gok dat we uiteindelijk met een stel of 4 overbleven. Ik zeg bewust "gok", want de champagne vloeide rijkelijk, afgewisseld met een shotje links en rechts.

Ik weet niet meer hoe, maar ik word wakker in mijn eigen bed. Duidelijk vergeten (of geen zin) in het sluiten van de gordijnen. Naast mij hoor ik Marije zuchten in haar slaap. Ik draai mij langzaam om en realiseer mij pas na een seconde of 10-15 dat niet de blonde lokken van Marije naast mij liggen, maar het diepe rood van... dat moet Lisa van hiernaast zijn!.

Mijn gedachten gaan gelijk in de hoogste versnelling. Hoe dan...? Marije...? Auw koppijn...

Ik til zachtjes het dekbed op en Ik lig naakt naast een naakte Lisa. Slanke taille, mooie ronde billen, geen tanline te zien...mmmm... Nee lul...

"Hey kanjer "zucht Lisa brak als ze ook langzaam ontwaakt. Ze draait zich op haar rug, waarbij haar lekkere borsten open en bloot komen te liggen. Wederom geen tanline, mooi gevormde tepelhoven met trotse tepels in het midden. Ik merk dat ik staar, maar Lisa glimlacht alleen maar.

"Hey" stamel ik. "Waar is Marije?" vraag ik. Ze kijkt mij aan en haalt haar schouders op. "Zal wel ergens anders een plekje hebben gevonden" knipoogt ze terwijl haar hand de ronding van haar borst volgt.

Onder het dekbed groeit mijn paal tot volle wasdom. Dit is geen ODOL meer, maar een serieus volle erectie.
Frank - 04-01-2024 om 11:22
0


Eerst wil ik op zoek gaan naar Marije.. Maar laten we eerlijk zijn. Deze enorme erectie kan ik niet negeren.
En hoe vaak krijg ik de kans om naakt naast zo'n mooie vrouw te liggen. En dan ook nog een vrouw die lekker over haar harde tepels streelt en zo te zien enorm geil is.


Ik bekijk haar nog eens goed en wat ik zie bevalt me heel erg! Een beetje onwennig vind mijn hand zich een weg naar haar prachtige lijf. Ik streel eerst haar arm en begeef me dan langzaam omhoog richting haar hand, die nog altijd haar mooie borst aan het strelen is...
Rob - 04-01-2024 om 11:31
0


(Euhh...Frank? Ga jij nou verder waar ik ben gebleven? Het is de bedoeling van een kettingverhaal dat je zelf een personage 'pakt', en niet die van een ander overneemt. Leuk dat je mee wilt schrijven, maar neem dan een van de andere mannen van het feest, misschien degene waar Marije is beland?
Lisa - 04-01-2024 om 13:17
0


Langzaam open ik mijn ogen. Probeer het althans. Een splijtende koppijn tot gevolg. Het dwingt me even mijn ogen weer te sluiten. Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Heel langzaam open ik opnieuw mijn ogen en laat mijn ogen aan het felle licht wennen dat door de open gordijnen in de slaapkamer valt. Misschien dat bier, champagne, Wodka en de vele shotjes toch iets teveel van het goede was geweest.
Naast mij hoor ik mijn vriend snurken. Dat doet hij meestal als hij teveel heeft gedronken. En tijdens dit oudejaarsfeestje bij het populaire homostel op de bovenste verdieping, hebben we zeker teveel gedronken.
Nog een wonder dat we ons eigen appartement hebben teruggevonden en het tot het bed hebben gehaald. Ik had ook zomaar op het badkamermatje voor het toilet wakker zijn geworden. Dat zou ook niet de eerste zijn geweest.
Flarden van gisteravond komen voorbij. Het was echt supergezellig en het uitzicht over de stad vanaf het dakterras van het stel tijdens het vuurwerk was geweldig.
Ik voel de dekens naast me wat bewegen. Mijn vriend zal wel weer hitsig zijn en wil vast wat proberen. Als hij dat vannacht niet al heeft gedaan, want ik merk dat ik naakt in bed lig. Als hij maar niet denkt dat ik nu al meteen zin heb, want dit keer heb ik dus écht hoofdpijn.
Dan begint het langzaam tot me door te dringen dat dit helemaal niet onze slaapkamer is en dat ik helemaal niet in mijn eigen bed lig. Geschrokken draai ik me langzaam om en staar recht in de geschrokken ogen van Rob. "Hey kanjer", zucht ik brak als ik langzaam wat meer ontwaak. Ik draai me op mijn rug, automatisch eigenlijk zoals elke ochtend. Ik zie Rob staren, met name naar mijn blote borsten, maar ben nog te moe en te brak om iets anders te doen dan alleen maar te glimlachen.

"Hey", stamelt hij, "waar is Marije?”. Ik haal mijn schouders op, want ik heb geen idee. "Zal wel ergens anders een plekje hebben gevonden", knipoog ik pijnlijk terwijl mijn hand onbewust de ronding van mijn borst volgt.

“Weet jij wat er is gebeurd? Waarom ben ik naast wakker geworden? Hebben wij vannacht…?”, vraag ik hem aarzelend. Rob kijkt bedenkelijk, alsof hij het ook niet echt weet. Of hij durft het niet meteen tegen me te zeggen.
“Volgens mij hebben een best feestje gehad”, zeg ik zachtjes en ga wat rechterop zitten. Daardoor glijdt de deken voor een deel van het lichaam van Rob en ziet zijn volle erectie plots het daglicht. Ik kijk even geschrokken, want ik was dus niet de enige die naakt in bed lag. En twee mensen naakt in één bed, met een sloot drank op en zonder actieve herinneringen aan hoe we hier zijn beland, wekt voor mij meteen de indruk dat Rob en ik wel eens meer kunnen hebben gedaan in dit bed dan alleen maar slapen.
Ik zie Rob kijken, naar mijn grotendeels naakte lichaam. Hij zoekt naar woorden, maar kan ze vooralsnog niet vinden. Of wil ze niet zeggen. Zijn mooie grote lul schokt lichtjes en onrustig. En ook al wil ik het helemaal niet, ik moet keer op keer even naar dat ding kijken.
Rob - 04-01-2024 om 15:14
0



“Weet jij wat er is gebeurd? Waarom ben ik naast jou wakker geworden? Hebben wij vannacht…?”, vraagt Liza aarzelend. Het knijpen met haar ogen geeft aan dat zij waarschijnlijk net zo een betonnen hoofd heeft als ik heb. Maar als zij het ook niet weet... Hoe komen wij dan samen naakt in één bed. Ik bedoel, niemand heeft ons twee uitgekleed en naast elkaar ingestopt lijkt mij. Dat moeten wij toch zelf hebben gedaan.

“Volgens mij hebben een best feestje gehad”, zegt ze zachtjes en gaat wat rechterop zitten. De deken glijdt daardoor van ons beide wat af. Zo onthult ze nog meer van haar naakte lijf. Zo rechtop blijven haar borsten trots en strak. Nooit zo naar Lisa gekeken, maar ze heeft echt een mooi lijf. Door de kater zijn mijn handelingen niet bijster snel en te laat heb ik door dat ik weer loop te staren. Maar als ik naar Lisa kijk, is haar blik een stuk lager gefocust. Dan pas heb ik door dat mijn harde 19 centimeter grote trots in het vrije zicht ligt.

Beide maken we niet echt aanstalte om ons te bedekken. "Volgens mij kan jij ook wel paracetamol gebruiken" zeg ik dan. Ze heeft alles toch al gezien, dus ik stap uit bed en zonder verder te bedekken loop ik naar de keuken voor paracetamol. De rest van het appartement is verder leeg, dus wij zijn echt alleen hier. Ik neem zelf 2 paracetamol in en loop met een glas water en twee andere terug naar Lisa. In de gang, vanaf de deur richting slaapkamer, liggen wel verspreidt onze kleren. Haar string en mijn boxer vlak voor de deur. Meestal is zo een spoor het begin van een leuke paar uur. Waarom kan ik er niets van herinneren?

Inmiddels ben ik rond mijn middel weer iets gekalmeerd, ook al niet volledig. "Weet jij echt niets?" vraag ik nog. Lisa schud alleen maar. Ik wijs naar de open deur en zichtbaar is het spoor aan kleren. Ze schrikt even. "Jezus Rob. Waar vuur is, is meestal ook rook"

Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje. In de groepsapp een hoop ongelezen berichten. Ik ga weer naast Lisa zitten en samen kijken wij ze door. Het zijn veel foto's. Niet allemaal even scherp, maar de overblijfselen van inderdaad een goed feestje. Dan ook een foto van een schaal met sleutels. en 15 minuten later een appje van de vriend van Lisa "Good night allemaal" met een duivel emoji. Daarna niets meer. Ik weet niet waarom, maar ik open mijn fotoarchief en zie daar nog een paar foto's van ons twee. Een selfie voor onze deur is mijn laatste.

"Heb je misschien condooms in huis. Misschien liggen die hier ergens" zegt Lisa dan. "Sorry meid, geen rubbers in dit appartement" antwoord ik. "Heb jij nog dingen op jouw telefoon staan?" vraag ik Lisa.

We zijn zo bezig met terug te halen wat er is gebeurd, dat we nu schaamteloos naakt naast elkaar zitten. Ik kan mijzelf niet helpen, en kijk weer naar haar heerlijke boezem. Marije heeft ook mooie, maar deze zijn toch wel wat groter en mooier van vorm. Haar strakke buik eindigt in een gladgeschoren venusheuvel. Ongemerkt groeit mijn genotsstaaf weer naar zijn meest harde vorm. "Ik zou dat ding toch moeten herinneren, Rob. Of in ieder geval willen herinneren." zegt ze zachtjes terwijl ze haar telefoon pakt.
Lisa - 04-01-2024 om 15:44
0


"Volgens mij kan jij ook wel paracetamol gebruiken", zegt Rob dan en stapt uit bed. Hij doet geen moeite om ook maar iets te bedekken. Dat hoeft ook niet, want ik heb het toch al gezien. Gelukkig wel in dit geval, want deze mag er zijn.
Het spoor van onze kleren waar Rob me op wijst, maakt de situatie niet gemakkelijker. Als ik mijn nest in wil duiken om te slapen, dan hadden mijn kleren wel op een hoopje in de hoek van de kamer of naast het bed gelegen. Of ik had ze nog aangehad. De manier waarop mijn kleding zorgvuldig in een spoor is uitgestald, doet me eerder denken aan een spoor van rozenblaadjes. "Jezus Rob. Waar vuur is, is meestal ook rook", zeg ik geschrokken.

Rob en ik bekijken zijn telefoon. Maar we worden er niet veel wijzer van. Die ene foto van een schaal met sleutels belooft niet veel goeds. En 15 minuten later een appje van mijn vriend: "Good night allemaal" met een duivel emoji. Verder is er niets. Hebben we soms in een dronken bui unaniem ingestemd met partnerruil of zo??? De laatste foto’s op Rob telefoon zijn twee selfies van ons samen, voor de deur van zijn appartement. Met onze kleren nog aan voor zover we kunnen zien.

Ik hoop nog op condooms. Liever niet natuurlijk, maar als we om wat voor reden dan ook toch seks met elkaar hebben gehad, dan maar wel met een condoom. Bovendien zou het direct onze vraag beantwoorden. Maar nee, Rob heeft geen condooms in huis. Op zich niet ongebruikelijk als je een relatie hebt. Frank en ik gebruiken ze ook al jaren niet meer.

En terwijl Rob en ik zo naakt naast elkaar op bed zitten en door onze telefoons scrollen op zoek naar aanwijzingen over wat er precies gebeurd kan zijn, zie ik zijn pik langzaam weer stijver worden. Toen hij met de paracetamol uit de keuken terugkwam, was hij was afgenomen, maar nu is hij weer helemaal terug. Vanuit mijn ooghoek zie ik hem naar mijn lichaam kijken. "Ik zou dat ding toch moeten herinneren, Rob. Of in ieder geval willen herinneren", fluister ik zachtjes en pak opnieuw mijn telefoon.

Ergens weet ik dat Rob en ik seks hebben gehad afgelopen nacht. Ik voel het gewoon aan alles, ook al heb ik geen bewijs. Zelfs in mijn kutje zijn geen sporen van sperma, had ik al geconstateerd toen Rob paracetamol was gaan halen. Maar het voelt echt alsof ik seks heb gehad. En goeie seks ook. Seks met een pik die groter was dan van mijn eigen vriend. Seks met een pik van laten we zeggen 18-19 centimeter? Seks met een pik zoals die van Rob. Het moet toch haast zeker wel? Het kan haast niet anders. Alle tekenen zijn daar. Alleen de herinneringen en bewijzen zijn weg.
Rob staart me verbaasd aan. Eerst naar mijn dijen en kruis, dan naar mijn borsten en uiteindelijk kijkt me in mijn ogen aan. Als hij iets zou herinneren dan zou ik dat nu toch wel in zijn ogen zien? Geen herkenning, hij kijkt me alleen maar stomverbaasd aan. “Hoe bedoel je dat Lisa, dat je dat ding zou willen herinneren?”, vraagt hij aarzelend.
“Nou, als we seks zouden hebben gehad, als ik we met elkaar naar bed zijn geweest, dan zou ik zo’n pik toch wel willen herinneren. Zou jij mij dan niet willen herinneren?”, vraag ik hem op de man af. Ik zie zijn pik een beetje schokken en moet een beetje lachen. “Ik denk dat ik het antwoord wel weet Rob”, zucht ik met een glimlach.
Marije - 04-01-2024 om 17:04
0


Verbaasd was ik wel, toen ik Rob met Lisa zag zoenen op het dakterras. Maar de drank weerhield me ervan om er iets van te zeggen. De drank en 3 knappe heren. Niels en Roy, het gay-stel, maar ook Jasper, de vriend van Lisa. Jasper was heel de avond al dicht bij me. We kenden elkaar als buren, maar bleken een klik te hebben.

Toen ik dus liet blijken dat ik Rob en Lisa raar vond, pakten Niels en Roy me vast. "Ach meid, laat ze toch. Leef vrij en blij, net als wij" zeiden ze in koor. Roy fluisterde in mijn oor dat hij een uurtje geleden de Jaccuzi op het dak had aangezet. Niels ging achter me staan en pakte me bij mijn strak ingepakte borsten. "Wij zijn niet alleen gay maar ook bi. Wij houden vooral van mooie mensen. Ook van jou dus" zei hij en gaf me een warme zoen in mijn nek.
Zo leidde hij me naar buiten, waar achter de schutting waar de jaccuzi staat, al gelach en proostende glazen klonken. Dan opeens verschijnen een nogal dronken Jasper en Niels, poedeltje naakt in volle glorie voor ons. Ik voel hoe Roy zijn handen mijn jurkje open ritsen. In no-time sta ik, zonder beha in enkel een spannend kanten stringetje met jarretels en kousen voor hen. Jasper fluit luid tussen zijn lippen. Fiet-Fieuw. Niels prijst me de hemel in vanwege mijn taille en mijn inderdaad veel te dure pumps, kousen en jarretel-setje. "Robje weet niet wat ie mihiiist".. roept hij zingerig. Zowel Jasper als Niels leggen beide één van mijn armen in hun nek en tillen me zo op. Met pumps en al zetten ze me in het heerlijke warme badje... Hmmm..
Rob - 04-01-2024 om 19:39
0


(Welkom Marije! Daar hoopte ik wel op. De andere kant van het feestje. Hopelijk springen er ook mannen aan boord)


"Hoe bedoel je dat Lisa, dat je dat ding zou willen herinneren?”, vraag ik eigenlijk naar de bekende weg. Marije heeft wel eens bekend dag als ze minder geil/ nat is, neuken dan wat gevoeliger is dan anders.
“Nou, als we seks zouden hebben gehad, als ik we met elkaar naar bed zijn geweest, dan zou ik zo’n pik toch wel willen herinneren. Zou jij mij dan niet willen herinneren?”, vraagt Lisa op de man af, terwijl ze haar borsten een beetje cupt. “Ik denk dat ik het antwoord wel weet Rob”, zucht ze met een glimlach.
"Ja, luister Lisa. Ik ben ook niet van steen. Natuurlijk zou ik het willen herinneren. Maar het is nog een groot zwart gat." Beken ik eerlijk.
Ook op Lisa haar telefoon is niets terug te vinden. Ze zucht diep en laat zich achterover op bed vallen. Haar borsten zijn duidelijk puur natuur, want ze schudden elegant met de val mee.
"Ik ga even douchen, daarna koffie en ontbijt en dan weten wij hopelijk wel weer iets. En anders maken we nieuwe herinneringen" zeg ik lachend en loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan en ga eerst even plassen. Als ik weer omdraai, zie ik op de douchewand de aftekening van handen en ook twee borstafdrukken verschijnen. De handdoeken zijn ook duidelijk gebruikt, want ze zijn klam. "Lisa! Kom eens!" Roep ik Lisa.
"Dat ziet eruit als een leuke tijd in de douche" zegt ze spontaan. Ze loopt naar de afdrukken toe en ze zijn op dezelfde hoogte. "Marije vind dat te krap. Wel eens gedaan, maar dat is lang geleden" zeg ik eerlijk. "Dit ben ik wel geweest. Leuke puzzel zo op 1 januari" zegt ze glimlachend. "Hup, douchen jij, dan kan ik ook".
Een half uurtje later zitten wij op de bank met koffie en een bakje yoghurt met fruit. Nogsteeds naakt. "Meende je dat? Van die nieuwe herinneringen?" Vraagt ze plots
Lisa - 05-01-2024 om 10:56
0


Natuurlijk zou Rob zich mij maar ook wat graag willen herinneren als we met elkaar naar bed zijn geweest. “Desnoods maken we nieuwe herinneringen”, stelt hij voor de grap voor. “Nou ja, er zijn vervelendere dingen om op Nieuwjaarsdag te doen, hihihi”, hoor ik mezelf in gedachten denken als ik hem in de badkamer zie verdwijnen.
"Lisa! Kom eens!", hoor ik hem niet veel later verschrikt roepen. In de badkamer zie ik hem naar de douchewand staren.
"Dat ziet eruit als een leuke tijd in de douche", zeg ik spontaan. Ik moet me wel heel erg vergissen als de afdrukken van de borsten en handen op de glazen douchewand niet van mij zijn. En inderdaad, als ik mezelf tegen de douchewand druk vallen mijn borsten perfect over de aanwezige afdrukken. "Dit ben ik wel geweest. Leuke puzzel zo op 1 januari", zeg ik glimlachend en met een bepaalde mate van trots.
"Hup, douchen jij, dan kan ik ook", stel ik lachend voor als Rob zijn inmiddels weer wat verslapte pik wat overdreven staat uit te schudden boven de toiletpot.
Na een minuut of tien kan ik dan ook even douchen. Geen tandenborstel bij me, dus die wanstaltige grafsmaak van de alcohol dan maar even wegspoelen met wat mondwater.

Door de stoom van de douche is de afdruk van mijn borsten en handen weer duidelijk zichtbaar. Maar nu zie ik ook duidelijker de vage vegen daarboven, op gezichtshoogte. Dat belooft niet veel goeds. Of juist wel, net hoe je het bekijkt natuurlijk. Rob en ik hebben seks gehad. Ik weet het nu gewoon heel zeker. Als ik hem alleen maar onder de douche had staan plagen terwijl hij stond te plassen of zo, dan had er boven de afdrukken van mijn blote borsten en kusafdruk op de wand gestaan. De vage vegen van waar mijn gezicht zich zou bevinden, zegt me dat mijn gezicht stevig tegen de wand gedrukt moet zijn geweest en heen en weer werd bewogen. En de enige logische verklaring daarvoor is dus seks. Marije hield er niet zo van, van seks in de douche. Veel te krap volgens haar. Althans dat waren Rob’s woorden. En als hij me dat vannacht ook heeft gezegd, terwijl we samen onder de douche stonden, dan kan ik me zeer goed indenken dat ik hem het tegendeel heb bewezen. Ik ben juist gek op seks op dergelijke krappe plekjes. In de douche, in een kleedhokje van het zwembad, de bezemkast op het werk, op het toilet in de trein… Juist zo’n krappe ruimte dwingt je tot zeer intiem met elkaar te zijn. En staand, met hem achterlangs, is toch wel mijn favo standje denk ik.
Dus ja, zo zal het toch wel zo ongeveer zijn gegaan, denk ik. Jammer alleen dat ik zelfs nu nog geen enkele herinnering er aan heb, zelfs niet nu eigenlijk al het bewijs op tafel ligt.

Na het douchen zitten wij op de bank, nog steeds naakt. Rob heeft koffie en een bakje yoghurt met fruit klaargemaakt. "Meende je dat? Van die nieuwe herinneringen?", vraag ik hem dan plots, terwijl ik terugdenk aan wat er zich vermoedelijk in de douche tussen ons heeft afgespeeld. Ik weet niet precies wat ik in zijn blik zie, waarschijnlijk een mix van schrik, verbazing en opwinding. Rob weet even niet goed wat hij moet zeggen. Hij had denk ik niet verwacht dat ik nog verder op zijn opmerking in zou gaan.
Ik plaag hem door uitgebreid mijn lepel met yoghurt schoon te likken, tergend langzaam en wel erg nadrukkelijk. Met mijn vingertopje veeg ik uiteindelijk de frisse witte substantie van mijn lip en lik het van mijn vingertopje. Misschien dat hem dat wel aan iets deed herinneren? Mijn in elk geval niet direct, maar dat zegt op dit moment echt helemaal niets.
En of Rob zich nu wel of niet iets is gaan herinneren van afgelopen nacht, het effect dat het aflikken van de lepel had, liegt er niet om. “Goed, jij bent dan misschien niet van steen”, herhaal ik zijn eerdere opmerking, “maar die lijkt me dat wel”, glimlach ik met mijn blik strak op zijn glorieuze erectie. Rob kijkt me een beetje beschaamd aan, ook al zal hij zich vast niet schamen voor de huidige toestand van zijn penis onder deze omstandigheden. “Denk jij ook… dat wij…?”, stamelt hij zoekend naar de juiste woorden en ik knik. “Mij kennende. Met zoveel drank op. Het spoor van onze kleren, de afdrukken tegen de douchewand. Het onderbuikgevoel dat ik al bijna een uur heb. Ja, ik denk dat wij hebben geneukt. Onder de douche zeker”, beken ik hem eerlijk, want voor mij wijst alles in die richting. “Weet je het zeker?”, vraagt Rob me. “Nee, zeker weten doe ik het niet. Maar het moet haast wel”, zeg ik. Rob kijkt me aan en ik zie hem denken. Zijn lul is nog onverminderd hard en schokt lichtjes. Ik moet er naar blijven kijken. En ik blijf denken.
“Misschien als we… Dat we het ons… dan herinneren?”, probeer ik voorzichtig. Er ontstaat een geile glimlach rond zijn mond. “Bedoel je?”, vraagt hij minstens zo voorzichtig. “Mijn hoofdpijn is over…”, fluister ik een beetje ondeugend en buig me naar Rob toe, “maar we stoppen zodra we ons iets ervan kunnen herinneren, goed”?
Rob - 05-01-2024 om 14:17
0



Ik schrik van haar vraag. Aan de ene kant denk ik aan Marije en kan het niet. Of kon het niet, want geen van beide kan iets herinneren van afgelopen nacht, maar de bewijzen tonen meer en meer aan dat het stomend moet zijn geweest. Aan de andere kant, of eigenlijk halverwege mijn lijf, is het duidelijk wat ik wil. Mijn leuter pulseert op de bloed die naar binnen wordt gepompt en de ader over de schacht licht vol in het zicht. Dat is alleen maar als ik bloedgeil ben... zoals nu dus.

Als Lisa dan speelt met haar yoghurt, en daarbij mij een speelse blik geeft, weet ik zeker dat ik die herinneringen wil hebben. Maar ik heb ze niet, nog steeds niet.
“Goed, jij bent dan misschien niet van steen, maar die lijkt me dat wel”, glimlacht ze terwijl ze ongegeneerd verlekkerd naar mijn kloppende staaf kijkt.
“Denk jij ook… dat wij…?”, stamel ik onderzoekend. Ik weet niet of het alleen flirten is, of dat wij langzaam bewegen naar een bewuste ronde 2.
Ze knikt heel bewust “Mij kennende. Met zoveel drank op. Het spoor van onze kleren, de afdrukken tegen de douchewand. Het onderbuik gevoel dat ik al bijna een uur heb. Ja, ik denk dat wij hebben geneukt. Onder de douche zeker”, zegt ze met een licht schor randje in haar stem. Iets wat ik altijd al zo aantrekkelijk heb gevonden “Weet je het zeker?”, vraag ik toch nog.
“Nee, zeker weten doe ik het niet. Maar het moet haast wel. Misschien als we… Dat we het ons… dan herinneren?”, zegt ze dan aftastend. In mijn lul wordt de polonaise gestart.
Ik kan en glimlach niet onderdrukken. “Bedoel je?”, vraag ik toch nog op zoek naar bevestiging. Ik weet zeker dat als wij eraan overgeven, wij pas stoppen als we klaar zijn en niet als we ook maar iets gherinneren, dat is wel al duidelijk.
“Mijn hoofdpijn is over…”, fluistert ze ondeugend, “maar we stoppen zodra we ons iets ervan kunnen herinneren, goed”?.
Nu is het mijn beurt om te knikken. Ze leunt naar mij toe en als onze lippen een centimeter van elkaar verwijderd zijn, stopt ze en kijken we elkaar nog een keer in de ogen. Dan zonder iets te zeggen zoenen we en dat ontaard al snel in een heftig geile tongzoen. Lisa klimt gelijk op mijn schoot en haar kletsnatte kutje glibbert over mijn keiharde paal. We "droogneuken" tijdns het tongen, alhoewel door haar sappen en mijn voorvocht de boel niet bepaald droog meer is.
"Ze gaat al schurend rechtop zitten en ik val aan op haar heerlijke boezem. Haar tepels staan trots en hard midden in de tepelhoven en roepen mijn naam. De linker neem ik in mijn mond, terwijl ik met mijn linkerhand haar rechter borst kneed en haar tepel rol tussen mijn vingers. "Fuck yes" kreunt ze luid. Ik wissel de borsten af en na een tijdje drukt ze mij tegen de rugleuning van de bank aan.

In haar ogen zie ik een geile sprankeling. Ze glimlacht naar me en kruipt van mij af en duwt mijn benen wijd, terwijl ze op het kleed knielt. Ze pakt mijn van haar eigen geil glimmende paal vast en sloom beweegt ze op en neer. "Mooi zo zonder haar" zegt ze hees en al trekkend zuigt ze een bal in haar mond. Mijn adem stokt even en ik kijk haar recht in de ogen terwijl haar tong nu langs de schacht omhoog beweegt en rondjes draait om mijn eikel. "Ik weet niet hoe diep ik deze heb gehad, dus maar even proberen weer" zegt ze geil en hapt mijn eikel naar binnen en beweegt op en neer...steeds mijn paal een stukje dieper in haar mond schuivend.
Jasper - 05-01-2024 om 14:39
0


Het eerste wat ik voel als ik wakker wordt, is hoofdpijn. Daarom doe ik mijn ogen ook niet open, dat maakt het alleen maar erger. Ik ben Jasper, de vriend van Lisa. We hebben samen een appartementje. Gisteren waren we met een aantal buren uitgenodigd om oud en nieuw te vieren bij Niels en Roy in hun penthouse. Langzaam komen de herinneringen weer boven. Die gasten hebben geen geldzorgen, dat is zeker. Hun penthouse heeft een groot dakterras met een jacuzzi. En de champagne vloeide in stromen, dat herinner ik me nu ook weer. Blijkbaar kan ik daar niet zo heel goed tegen want ik kan me niet meer herinneren, hoe ik in bed ben gekomen. Maar blijkbaar moet ik nog weel in staat zijn geweest om met Lisa het nieuwe jaar passend in te luiden. Ik lig naakt in bed en ik voel een mengsel aan opgedroogd sperma en kut geil waarmee mijn lul aan mijn dijen plakt.
Ik strek mijn hand uit naar Lisa en streel over haar borsten. Vreemd, die lijken zich kleiner aan te voelen dan normaal en haar tepels lijken wel iets zachter. Maar goed, ze slaapt en is dus kompleet ontspannen. Nog steeds met mijn ogen dicht glijd mijn hand over haar buik omlaag naar haar kale heuveltje met daaronder die heerlijke gladgeschoren schaamlippen.
Met één ruk ben ik klaarwakker. Ik voel wel 2 kale schaamlippen maar daarboven voel ik een klein toefje schaamhaar. Als ik mijn ogen open doe kijk ik naar het slapende gezicht van Marije met haar blonde haar. Wat is hier aan de hand, wat is er gebeurd? Heb ik het met Marije gedaan vannacht?
Opnieuw probeer ik me de afgelopen nacht voor de geest te halen. De beelden worden iets duidelijker. Ik herinner me de Jacuzzi, Niels en Roy die eigenlijk gay zijn maar die wel heel erg veel belangstelling hadden voor Marije. Ik kan me zelfs donker herinneren, dat Niels mij uit mijn kleren heeft geholpen. Wat the fuck??? Ik heb nog nooit iets met een kerel gedaan. Maar veel meer weet ik echt niet meer.
Behalve dan dat ik hier met Marije in bed lig en dat ik 100% zeker afgelopen nacht sex heb gehad.
Dan wordt Marije ook wakker en kijkt me vragend aan.
Lisa - 05-01-2024 om 16:30
0


Met onze gezichten zo dicht bij elkaar is een zoen onvermijdelijk. Al gauw zit ik bij Rob op schoot en schuur met mijn spleetje langs zijn harde pik. Voor "droogneuken" gaat het er behoorlijk “nat” aan toe. Hoewel ook nu nog steeds geen belletje bij me gaat rinkelen, voelt het wel lekker allemaal. Zeker de manier waarop Rob mijn borsten onder handen (en mond) neemt. Hij speelt er mee alsof hij kostbaar speelgoed in zijn handen heeft, speelgoed waar hij van zijn eigen vriendin nooit zo uitvoerig mee mag spelen.

Met een ondeugende lach laat ik me van zijn schoot glijden en kniel op het kleed neer tussen zijn gespreide benen. Zijn pik is helemaal nat van mijn vocht en ik pak ‘m even stevig vast. Sloom beweeg ik mijn hand op en neer over zijn staaf, terwijl mijn duim het voorvocht over zijn eikel en vooral over het toompje aan de onderkant van zijn eikel wrijft.
We kijken elkaar recht in de ogen als ik zijn ene bal tussen mijn lippen neem en zachtjes naar binnen zuig. Datzelfde doe ik even bij zijn andere bal en dan lik ik heel langzaam een weg naar de top. Ik proef mezelf over de gehele lengte van zijn staaf, alsof we zojuist al met elkaar hebben geneukt. Bij de top laat ik mijn tong enkele keren rond de rand van zijn dikke eikel glijden, lik even wat versneld over het pisgaatje waar weer een druppel voorvocht uit tevoorschijn komt, en plaag zijn eikel nog wat meer met mijn tong. "Ik weet niet hoe diep ik deze heb gehad, dus maar even proberen weer", zeg ik geil, terwijl ik nog geen eens weet of ik hem überhaupt wel heb gepijpt. Met zoveel drank op als vannacht en met zijn afmeting, durf ik dat gerust te betwijfelen. Maar nu we min of meer nuchter zijn, durf ik het zeker wel aan. Ik sluit mijn lippen om zijn eikel en beweeg mijn hoofd op en neer, waardoor ik zijn paal een stukje dieper in mijn mond neem.

“En? Doet dit al een lichtje branden?”, vraag ik Rob als ik zijn lul even uit mijn mond laat glijden. Zijn forse kale lul schokt nog hevig na en wil maar wat graag terug in een donkere vochtige omgeving. Natuurlijk wil ik dat we ons dit kunnen herinneren als het allemaal gebeurd is, maar als dat betekent dat we dan moeten stoppen, dan wil ik me voorlopig eigenlijk helemaal niets meer herinneren en gewoon nieuwe herinneringen met Rob maken. Gelukkig maar dat Rob ook ontkent dat hij zich al iets kan herinneren.
Mijn handen staat wijd gespreid op de binnenkant van zijn bovenbenen en mijn vingertoppen drukken in zijn liezen als ik zijn stijve pik opnieuw in mijn mond neem. Ik laat ‘m voor driekwart in mijn mond verdwijnen en ondertussen aan zijn eikel. Mijn tong gaat op en neer en cirkelt weer volop rond zijn eikel.

“Please, stop heel even Lies. Kom op mijn gezicht zitten”, kreunt hij verlangend en probeert me aan mijn oksel de bank op te trekken. Ik hoop het niet, maar misschien laat zijn tong tussen mijn dijen me iets herinneren. Maar weer niets. Het enige waar ik nu spontaan aan moet denken is mijn vriend Jasper, want die is ook altijd gek op standje 69 met mij. Oei, maar in tegenstelling tot Jasper, gaat Rob ook regelmatig voor mijn lichtbruine cycloop! Het zal toch niet zo zijn dat Rob en ik onder de douche ook…, denk ik dan en ik voel een lichte scheut door mijn kont trekken. Pijn of juist opwinding? Ik kan het niet direct plaatsen en Rob’s tong valt mijn klitje nu zo hevig aan, dat ik ook nergens meer aan kan denken. Moeizaam en volledig afgeleid door zijn tong, neem ik Rob's lul weer in mijn mond en pijp hem weer verder.
Rob - 05-01-2024 om 17:10
0



Lisa is een pro als het om pijpen gaat. Zonder te liegen ben ik nog nooit zo gepijpt! Ze weet feilloos de lekkere plekjes te vinden, wisselt in tempo, mijn god... Dit zou ik toch echt moeten herkennen, maar al zou dat zo zijn, lijk ik wel gek als ik nu wat zeg. Als dit haar level van seks is, wil ik het sowieso nog een keer meemaken. Ondanks dat ze ervoor zorgt dat ik elke keer niet over het randje wordt geduwd, komt dat moment onvermijdelijk dichterbij.

“Please, stop heel even Lies. Kom op mijn gezicht zitten”, kreun ik als ik echt bijna op 'the point of no return' ben. Maar dat wil ik niet. Niet nu al. Daarnaast verlang ik ernaar om haar kale heerlijkheid te proeven.
Zo draait handig op mijn gezicht en steunend met haar handen op mijn borstkas, zakt ze langzaam tot ik met mijn tong haar openstaande warme kutje kan bereiken. Met een zucht zakt ze net iets verder waardoor ik vrij spel heb met elke centimeter van haar heerlijkheid. Met lange halen lik ik tussen haar lipjes, slurp de zoete nectar op, wat mij gek maakt gewoon. Uiteraard vergeet ik haar gezwollen klitje niet, wat ze keer op keer kirrend van geniet. Als ik dan haar sterretje ook meeneem, voel ik een lichte aarzeling, maar door het wisselen, mag ik overal aan likken en sabbelen. Ik hou ervan, Marije trouwens ook. Regelmatig mag ik los op haar kontje, ongetwijfeld heb ik ook Lisa uit gewoonte daar genomen... niet dat ik het mij herinner...

Als ik weer aanval op haar klitje, duikt ze grommend op mijn pik. Deze is nog steeds keihard, maar een orgasme is volledig weggeëbd. Bij haar kontje kan ik nu niet meer, maar met mijn handen grijp ik haar getinte billen en streel haar kontgaatje. Ze laat mij gaan en al snel druk ik mijn linkerduim daar naar binnen. Als reactie zuigt ze mijn pik zowat vaccuum in haar mond. Ik hoor haar kokken, voel mijn eikel haar keel raken. Damn, ze pakt m erg diep nu. Kont vingerend en klit zuigend ga ik verder tot ze mijn lul laat schieten en met een luide kreun en trillende benen klaarkomt op mijn tong. Ze lekt behoorlijk en ik probeer alle zoetigheid op te likken, maar mijn gezicht zit onder haar sappen.

In de naweeen laat ze zich naast mij vallen op de loungebank. We zoenen weer geil. Ze kijkt mij zaadvragend aan en fluistert: "Nog niks. Misschien moet je mij nu maar neuken Rob".
Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Ik wil niets liever dan mijn kloppende paal in haar natte poesje verbergen. Ik draai over haar heen en ze pakt haar knieholtes beet en trekt haar benen wijd en naar zich toe. Haar kutje staat open en een geildraad verbind ze met elkaar. Mijn paarse kop laat ik een paar keer langs haar klitje glijden voordat ik hem tegen haar opening druk. Zonder veel weerstand glij ik soepel naar binnen en begin te neuken. Met diepe halen laat ik mijn paal in de volle lengte in en uit schieten, onze kleffe huid kletst bij elke stoot. Ze klemt haar voeten in elkaar achter mijn rug, alsof ze wil zeggen dat ik voorlopig niet moet stoppen.
Lisa - 07-01-2024 om 14:08
0


Ik kan niet anders zeggen dat wat Rob doet, heerlijk is. Maar hoe goed we ook ons best doen, herinneringen komen helaas nog niet boven. Nee, niet helaas. Gelukkig niet. Ik wil het me helemaal niet meer herinneren. Ik wil nieuwe herinnering met Rob maken.
Rob komt na mijn orgasme bovenop me liggen en ik pak mijn knieholtes vast en trek mijn benen op. Mijn kutje staat open en soepel glijdt Rob naar binnen en begint me te neuken. Met diepe halen laat hij zijn paal in de volle lengte in en uit glijden, onze kleffe huid kletst bij elke stoot tegen elkaar aan. Ik klem mijn voeten in elkaar achter zijn rug, geef daarmee aan dat hij voorlopig niet moet stoppen.

Met mijn benen dicteer ik het tempo, maar druk daarbij wel flink door om Rob vooral mij diep in mij te kunnen voelen. En diep is met zijn afmetingen geen enkel probleem. We kijken veelvuldig in elkaars ogen, als ik ten minste niet te veel met mijn hoofd heen en weer schud van genot. Mijn lange dieprode haren liggen in een waaier om mijn hoofd en Rob kijkt met een genietend blik naar mijn gezicht en schuddende borsten. Steunend met een hand naast mijn middel, heeft hij zijn andere hand vrij om mijn schuddende borsten te betasten. Ik bijt genietend op mijn onderlip als zijn vingers om mijn tepels klemmen en heerlijke elektrische schokjes door mijn lichaam sturen.

Ik voel een tweede orgasme naderen en haal mijn benen van zijn rug. Opnieuw pak ik mijn knieholtes vast en trek mijn benen zo hoog mogelijk naar me toe. Ik geef daarmee de controle volledig terug aan Rob die meteen dankbaar gebruik maakt van de extra bewegingsruimte.
Ik kom opnieuw klaar door zijn krachtige en diepe stoten in mijn kutje en kan maar niet bevatten dat ik mij hier gewoon helemaal niets van kan herinneren. Een man die me zo lekker neukt, daar zou je toch herinneringen aan moeten hebben? Ik merk dat Rob spoedig zal gaan komen en als ik de indruk krijg dat hij zijn pik me wil halen en zijn zaad waarschijnlijk als in een seksfilm over me heen zal willen spuiten, klem ik snel mijn benen weer om zijn middel. Liever ben ik geen vervanging van een of andere pornoster in een goedkope seksfilm. Nee, ik ben aan de pil, dus Rob mag gerust in me klaarkomen.
Roy - 08-01-2024 om 10:04
0


Ik word wakker met knallende koppijn, toch te veel gedronken denk ik. Op de bank naast de jacuzzi lig ik en probeer terug te halen waarom ik hier lig. Kan me nog herinneren dat Niels met wie ik samen ben Jasper zijn lul wilde zien. Niels was Jasper aan het uitkleden en toen zijn boxer naar beneden ging kwam daar een grote lul uit tevoorschijn. Marije en ik werden hier erg geil van dat we elkaar aan het uitkleden waren. Even later keek ik terug zag ik dat Niels Jasper aan het pijpen was.
Rob - 08-01-2024 om 10:36
0


Samen vinden we een heerlijk ritme, waarbij ik keer op keer tot aan mijn wortel in haar stoot. Lisa kijkt mij af en toe hongerig aan, terwijl ze af en toe een kreuntje laat ontsnappen van goedkeuring. Haar borsten schudden in het zelfde ritme mee en ik kan er gewoon niet vanaf blijven. Op een hand hangend lukt het mij om door te neuken maar ook haar borsten en trotse tepels te bespelen. Die laatste geven een zichtbaar genot aan Lisa, wat ik gelijk merk in het kneden van haar kutspieren op mijn pompende paal.

Haar ademhaling wordt onregelmatiger en ze trekt haar benen weer op om mij maximaal diep in haar te voelen stoten. Ik pak haar heupen vast om nog meer te kunnen sturen en met diepe halen haar naar een volgend orgasme te neuken. Het is zo geil om met alleen neuken een vrouw klaar te zien komen. Met Marije lukt dat ook, maar het is misschien een ego-dingetje om ook Lisa die kant op te zien gaan. Dan beginnen haar benen te trillen en met een onsamenhangende kreun/grom komt Lisa klaar. Ik blijf doorpompen, wat haar orgasme alleen maar langer lijkt te maken.

De pure lustdaad met deze roodharige schone zorgt ervoor dat ik het ook niet lang meer ga houden. Om toch wat risico's te mijden besluit ik dat ik voor het zingen de kerk uit wil. Niet vanuit een pornografisch oogpunt, alhoewel het op film best geil kan zijn, maar om mijn vruchtbare mannenpap maar niet in een andere vrouw achter te laten. Maar Lisa merkt het blijkbaar, want binnen no-time klemt ze weer haar benen achter mijn rug en ik heb te weinig tijd om mij uit deze houdgreep te worstelen.

Ik kom gigantisch klaar. Met zeker 5 of 6 stralen schiet ik mijn zaad tegen de baarmoedermond van Lisa aan, diep in haar warme lijf. Het wordt zelfs iets zwart voor mijn ogen, dit orgasme staat gegarandeerd in mijn top 5 van all-time. Het kan zijn omdat het een 'verboden' daad is met een bloedmooie andere vrouw, maar ook denk ik aan vannacht. Dit moet je toch herinneren zou je zeggen...

Ik laat mij op Lisa vallen in een gelukzalige roes. Ze klemt nog steeds haar benen om mijn middel en slaat haar armen om mij heen. We hijgen zo uit, terwijl ik merk dat mijn pik niet echt verslapt. "Deze herinnering staat, en geen zorgen, ik ben aan de pil" fluistert Lisa in mijn oor. "Maar zo te voelen zit er nog wel een nieuwe in jouw pik verborgen, of niet?" De pil... ik zucht van opluchting, want mijn zorgen waren dus niet gegrond. Misschien verstandig om dat van te voren te bespreken, maar daar heb ik nooit aan gedacht.

"Fuck yes Lisa" zeg ik zonder dat ik mij er schuldig over voel. We kijken elkaar aan en zoenen passioneel. Ze zoent trouwens erg lekker, die Jasper is maar een bofkont met deze topvrouw.

Al zoenend draaien wij rond en zonder dat mijn paal uit haar verdwijnt, zit Lisa nu bovenop mij. Ze begint te rijden en ik voel dat ik weer keihard ben. "Zou jouw pik ook in mijn kontje passen denk je?" zegt ze terwijl ze omhoog komt en mijn met kutgeil en sperma besmeurde paal op mijn buik laat kletsen. Ze pakt hem vast en richt mijn glimmende paal nar haar kontje. Langzaam schuift mijn eikel naar binnen, terwijl ik haar kutje zaad zie lekken. Tering wat een geil gezicht. Met af en toe een gilletje en een pauze, verdwijnt mijn lat langzaam tussen haar ronde billen.
Lisa - 08-01-2024 om 11:20
0


Dat ik aan de pil ben, is voor Rob een vrijbrief om nu ook maar klaar te komen. Hij geeft zich helemaal over aan het moment en spuit 5 of 6 keer diep in mij. Ondanks zijn orgasme blijft zijn pik eigenlijk helemaal stijf. Rob ligt wat uitgeput bovenop me en we zoenen en als ik zijn stijve pik maar blijf voelen, verzet ik me wat. Hij snapt dat ik wil dat we ons omdraaien, want nu wil ik bovenop. Zonder zijn pik uit me te halen, rollen we ons om en zit ik bovenop hem.
Ik zit bovenop zijn lekkere pik en laat mijn kutspieren heel even al het werk doen, terwijl ik met mijn lange dieprode haren speel. Rob kijkt geil naar me en wil duidelijk meer.
Ik begin hem te berijden en voel al snel dat zijn pik weer helemaal keihard is. "Zou jouw pik ook in mijn kontje passen denk je?", vraag ik en laat zijn pik uit mijn kutje schieten. Even slaat zijn erectie, besmeurd met onze sappen, hard tegen zijn buik bij het verlaten van mijn kutje. Ik pak hem vast en richt de glimmende paal naar mijn kontje. Langzaam laat ik me over zijn pik zakken en schuift zijn glibberige eikel naar binnen. Zijn sperma lekt uit mijn kutje als ik op en neer begin te bewegen. Het vloeit langs zijn harde stamper omlaag, terwijl ik me steeds verder over zijn pik laat zakken. Onze sappen op zijn lul zorgen er voor dat hij soepel tussen mijn billen kan verdwijnen.

“En? Herinner jij je nu al wat?”, vraag ik hem dan. Rob ontkent en vraagt mij hetzelfde. Ik kan mij ook nog steeds niets herinneren.
Met zijn lekkere lul diep in mijn kontje geprikt, buig ik me naar voren en zoen hem nog maar eens. Zijn steekt strakgespannen in mijn kontje en klopt wild, terwijl onze tong een heerlijk duel uitvechten.
“Misschien moeten we het weer in de douche doen, tegen de douchewand? Misschien als we nu hetzelfde doen als vannacht, op dezelfde plek en zo, dan we ons dan wat kunnen herinneren?”, stel ik voor als ik me losmaak van zijn tong.
Met beide handen geeft Rob me een stevige tik op mijn billen en klim ik van hem af.
Ik druk mijn naakte lichaam weer tegen de douchewand, net zoals het vannacht zal zijn gegaan en voel Rob achter me komen staan. Voor de show zet hij zelfs de douche even aan en steekt zijn lul dan achterlangs in me. Eerst in mijn kutje. Maar hoe lekker ook dit weer is, er komt geen enkele herinnering bovendrijven.
“Please baby, dat m’n andere gaatje. We moeten ons op een gegeven moment toch wel iets gaan herinneren verdomme?”, kreun ik geil en slaak een hees gilletje op het moment dat hij mijn kontje weer penetreert.
Zijn ene hand ligt op mijn heup, terwijl de andere zich voorlangs tussen mijn borsten door omhoog beweegt en zo mijn keel vastpakt. Met zijn harde stoten dwingt hij me helemaal tegen de douchewand aan en met 1 hand grijp ik mijn eigen natte haren vast.
“Oooh fuck YEAHHH”, kerm ik geil en Rob vraagt of het ik me nu begin te herinneren.
“Nee schat, dat niet. Maar dit vergeet ik van mijn lang-zal-ze-fucking-leven niet meer”, grom ik kwijlend tegen het glas als ik klaarkom. Rob blijft stevig doorstoten en hijgt en sist geil in mijn oor. Hij bijt zelfs wat harder in mijn hals of schouder. En spoor hem alleen maar aan om door te gaan.
Rob - 08-01-2024 om 15:08
0


"En? Herinner jij je nu al wat?”, vraagt ze verlekkerd. Al zou ik het wel doen, ik schud mijn hoofd want haar kontje voelt zo lekker strak om mijn lul dat ik dat niet voortijdig wil laten beëindigen.
Ze buigt voorover en we tongzoenen weer. Met het knijpen van haar kringspier, knijpt ze de bloedsomloop in mijn pik iets af, waardoor hij zo mogelijk nog harder en dikker wordt. Ik voel m kloppen diep in haar kontje. Ze begint te rijden en het kost haar geen centje pijn. Lisa is duidelijk een liefhebster van anale seks, anders had ze wel voorzichtiger gedaan. Dat mijn neukstaaf goed gesmeerd is door de cocktail van onze sappen, helpt denk ik wel.

“Misschien moeten we het weer in de douche doen, tegen de douchewand? Misschien als we nu hetzelfde doen als vannacht, op dezelfde plek en zo, dan we ons dan wat kunnen herinneren?”, stelt ze uiteindelijk hijgend voor.
Mijn handen lagen al op haar billen, maar in een reflex geef ik met beide handen een stevige tik op haar billen. Een sprankeltje verschijnt in haar ogen en een stoute glimlach om haar mond. Lisa houdt duidelijk van aangepakt te worden. Dat had ik met de diepe stoten al kunnen zien, maar nu in haar kontje en een ferme tik op haar billen, geeft ze dat stukje van haar kink duidelijk weer.

Ze stapt van mijn schoot af en ze pakt mijn harde staaf beet en hand in lul lopen we naar de badkamer. Ze drukt haar lichaam tegen de afdrukken aan, zoals het er ook vannacht uit had gezien, denk ik. Ik zet de douche aan en druk mijn paal in haar doorweekte kutje en begin te stoten.
“Please baby, dat m’n andere gaatje. We moeten ons op een gegeven moment toch wel iets gaan herinneren verdomme?”, kreunt Lisa geil. Uit gewoonte, Marije 'accepteert' af en toe anaal maar is geen fan, had ik haar kutje gevuld, maar deze nymf vraagt gewoon om anaal te worden geneukt!. Ze slaakt een hees gilletje op het moment dat ik haar kontje weer penetreer.

Mijn ene hand ligt op haar heup, terwijl de andere zich voorlangs tussen haar borsten door omhoog beweegt en zo haar keel vastpakt. Ik knijp licht doch stevig in haar keel en stoot ruw en diep in haar kont. Lisa schuurt tegen de douchewand en grijpt haar eigen haren vast en geeft zo haar nek vrij.
“Oooh fuck YEAHHH”, kermt ze geil. "Was het zo ook vannacht denk je?" hijg ik in haar oor.
“Nee schat, dat niet. Maar dit vergeet ik van mijn lang-zal-ze-fucking-leven niet meer”, gromt ze kwijlend tegen het glas en komt kreunend klaar. Ik hou haar stevig vast, zodat ze niet door haar benen zakt en stoot stevig door
"Jezus wat ben jij een geil dier" hijg ik in haar oor. Ik weet niet waarom maar na een kus in haar hals, zet ik mijn tanden in haar hals. Dit is het geilste wat ik heb meegemaakt en een dierlijk instinct neemt de overhand.
Maar Lisa doet volgens mij niet anders. Dit heeft niks met liefde te maken, het is pure lust. "Fuckkkk... Ga door kanjerrrrr... dieper...dieprrrrrrrr..." kreunt ze en knijpt met haar hand in mijn hand op haar keel.

Met mijn andere hand sla ik weer op haar kont. Harder dit keer. Een tevreden gilletje verlaat haar gesmoorde keel. Door mijn eerdere orgasme houdt ik het langer vol. Ik verbaas mijzelf, maar klaag niet. Ik druk haar voorover en met twee handen en gestrekte benen rust ze op de grond. Ik pak nu weer haar heupen vast en stoot lekker door. Haar rode haren spoelen over hoofd en grond. Ik heb ruim zicht over haar gespreide billen en geniet van het in en uitschuiven van mijn eigen pik in haar achterwerk. Het heeft iets pornografisch.

Voordat ik klaar kom trek ik mij terug. "Ik wil in je keel spuiten sletje" zeg ik stellig. Misschien iets overmoedig, want geen idee of ze het geil vindt of dat ik haar beledig. Maar in de gretigheid van haar pijpen, gok ik het eerste. Ik draai mijn handen in haar natte rode haren, en neuk nu in haar keel. Ze kokt op mijn diepe stoten, en als ze mij met betraande ogen aankijkt hou ik het niet meer en schiet mijn zaad in haar keel.
Lisa - 08-01-2024 om 15:30
0


"Ik wil in je keel spuiten sletje" zeg Rob stellig. Waarom ik hier dit keer zo gemakkelijk mee instem weet ik ook niet, het zal wel het geile moment zijn. Ik heb er geen enkele moeite mee om mijn vriend in mijn mond of keel klaar te laten komen als ik hem pijp, maar dan was ik al aan het pijpen. Het op het allerlaatste moment wisselen van standje, Zelfs dat hij me nu even sletje noemt, slik ik voor zoete koek. alleen maar om dan klaar te komen, vind ik eigenlijk meer iets voor pornofilms.
Zodra ik ook maar een beetje overeind kom, grijpt Rob me ongevraagd bij mij natte haren en dwingt me voorover voor hem te gaan staan met mijn gezicht naar hem toe. Ik toon geen enkele vorm van verzet en steek juist uitdagend mijn tong al uit en probeer naar zijn kloppende lul te happen.
Hij heeft mijn natte rode haren als neukteugels vastgegrepen en ik laat me door hem in mijn keel neuken.
Kokkend op zijn diepe stoten, kijk ik hem met betraande ogen, die door de tranen heen fonkelen van geilheid, aan. Gedwee onderga ik mijn lot en laat Rob zich uitleven op mijn gulzig zuigende mond. Bij iedere diepe stoot probeer ik mijn tong nog onder zijn ballen door te laten glijden, maar wanneer dat niet goed lukt, krijgt hij mijn vingers daar te voelen.
Met een uiterste krachtsinspanning stoot hij nog een paar keer tot aan zijn ballen in mijn mond en komt dat hijgend en grommend klaar. Terwijl zijn ballen schokkend leegt, blijft hij stevig doorstoten. De ene straal verdwijnt achter in mijn keel, de volgende spat uiteen tegen mijn verhemelte. En ik blijf maar gretig zuigen aan zijn schokkende lul en zijn ballen kneden, in de hoop dat ik me ergens iets van de geile seks van vannacht zal gaan herinneren.

Trillend op onze benen komen we overeind en spoelen ons af. We kijken elkaar even hoopvol aan, maar beginnen dan tegelijk nee te schudden. Inmiddels weten we allebei allang dat we seks met elkaar zullen hebben gehad vannacht. En nu we deze nieuwe herinneringen hebben gemaakt, zijn de verloren herinneringen ineens helemaal niet meer zo belangrijk.
Langzaam drogen we ons af en kijk ik nog eens terloops naar deze buurman waar ik zulke heerlijke nieuwe herinneringen mee heb opgedaan. “Wat denk je Rob, moeten we nog meer nieuwe herinneringen maken? Of zouden we rest van de mensen moeten gaan zoeken?”, stel ik voor en buk heel langzaam en heel diep om mijn kleding van de grond op te rapen.
Ik hoor Rob geil kreunen achter me, vast en zeker vanwege het uitzicht op mijn naakte lichaam. “Wat je ook kiest, ik doe met je mee”, lach ik uitdagend tegen hem als ik diep voorover gebukt over mijn schouder achterom kijk. Ik mijn ooghoek zie ik zijn tandafdrukken nog in mijn schouder staan en streel deze even verbaasd.
Patrick - 08-01-2024 om 16:29
0


Marije reageert als eerste. “Hoi” zegt ze zachtjes. “Hoi” zeg ik nogal dommig terug. “Alles goed?” Vraagt ze. Ik weet niet wat ik moet zeggen en dan word ik me ervan bewust, dat mijn hand nog tussen haar benen ligt. Ik trek hem voorzichtig terug. Tot mijn verbazing legt Marije haar hand op de mijne en drukt mijn hand terug. De druk is zo groot dat mijn vingers tussen haar schaamlippen komen maar Marije doet alsof ze niets merkt. “Wat doe je nou?” Wil ik weten. Ze glimlacht alleen maar en zegt: “ik heb vannacht al heel wat anders van jou gehad, die hand doet er nu ook niet meer toe.”
Ik geef toe, dat ik me niet meer aan alles kan herinneren. Ze glimlacht weer en verteld me dat ze ook niet meer zo heel helder was maar zich toch nog aan het een en ander kan herinneren. Hoe Rob en Lisa aan het zoenen waren, hoe Niels en Roy haar inpalmden, dat we met z’n vieren in de jacuzzi zijn beland en dat Roy meer belangstelling voor haar had dan voor zijn vriend. De vriend die mij toen uit mijn kleren heeft geholpen en met mijn pik begon te spelen. En hoe ze mij heeft weggetrokken bij Niels omdat ie mij wilde gaan pijpen. Iets wat ik niet meer mee heb gekregen maar waarover Roy boos werd.
En dan verteld ze me dat Lisa en Rob steeds heftiger aan vozen waren tot hem moment dat ze samen verdwenen. En dat jij mij toen hebt meegenomen en we dat we sex hebben gehad.

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dit is allemaal zo pijnlijk. Hoe is het nou mogelijk dat zo’n mooie met mij vrouw naar bed wil en ik ben zo bezopen, dat ik alles ben vergeten? Marije is niet boos. In tegendeel. Ze verteld dat ze mijn dominante manier heerlijk vond. Hoe ik haar op het bed duwde, haar uitkleedde, haar benen dwingend spreidde en daarna mijn dikke pik diep in haar liet verdwijnen. Dat ze onder mijn harde stoten sneller klaarkwam dan ze ooit is gekomen. En dat ze daar best meer van wil voelen. Op dat moment beweegt ze haar heupen een beetje zo dat mijn vingers, die nog steeds tussen haar schaamlippen liggen, ook bewegen. Ik voel niet alleen de zachte huid maar ook de beginnende vochtigheid. Heel voorzichtig begin ik mijn vingers heen en weer te bewegen. Eerst alleen zachtjes op en neer maar al gauw trek ik een vinger tussen haar schaamlippen door. Het is overduidelijk dat Marije er klaar voor is. Zonder vereer een woord te zeggen, trekt ze me op zich. Ze zoekt en vindt mijn dikke lus en met een vloeiende beweging neemt ze me in zich. Ik moet even inhouden om niet meteen klaar te komen. Maar dan begin ik haar zachtjes te neuken. Ik kan me echter niet lang beheersen en voor ik het weet, ram ik mijn paal keihard in Marije. Het schijnt haar niet te storen want ze heeft haar benen om me heen geslagen en kreunt bij iedere stoot harder. Ik weet dat ik dit niet lang ga volhouden en al snel voel ik mijn ballen samentrekken gevolgd door een straal sperma die zijn weg naar de uitgang zoekt. Diep in het Kutje van Marije loos ik mijn zaad en trigger daarmee ook bij haar een orgasme. Trillend van genot komen we een paar minuten later weer wat bij. Ik neem haar in mijn armen en druk haar bezwete lichaam tegen mij aan. Ze lacht en zegt: „maar goed dat je in me bent gekomen. Toen ik dat voelde, kwam ik ook. Anders was je te snel voor mij geweest.“
Rob - 09-01-2024 om 09:17
0


Zwijgend spoelen wij ons af onder de warme douche. Lisa was stil, ben ik te ver gegaan? Ik vermoedde dat ze de ruigere aanpak zou willen, maar ben er niet zo zeker meer van. Haar blik is in ieder geval ok, maar we kijken elkaar ook aan om te peilen of een van ons al iets herinnert. Dat we beide schudden is kenmerkend, want het moet gewoon zo zijn dat er vannacht ook de vonken af hebben gevlogen. Zoals wij nu bezig zijn sinds wij wakker zijn, kan je wel omschrijven als een fysieke aantrekking. Pure gedeelde lust. Ik merk dat ik vannacht los laat en deze nieuwe herinneringen koester.

“Wat denk je Rob, moeten we nog meer nieuwe herinneringen maken? Of zouden we rest van de mensen moeten gaan zoeken?” zegt Lisa terwijl ze mij aankijkt. Aan de ene kant wil ik graag weten waar Marije nu is. IS zij bij de jongens boven gecrasht, of ligt de vriend van Lisa haar nu te neuken? Ik kan het haar niet kwalijk nemen. Dit nieuwe jaar begint anders dan andere jaren, ik voel dat ik haar gun wat ik met Lisa mee maak.

Lisa bukt langzaam voorover met gestrekte benen om haar kleren op te pakken. Haar kontje en kutje staren mij heerlijk aan. Ze neemt de tijd en de aanblik van al haar lekkers maken dat mijn pik gewoon weer begint te groeien. Even knijp ik erin en kan een kreuntje niet tegenhouden.
“Wat je ook kiest, ik doe met je mee” lacht ze uitdagend. Ik kruip achter haar en streel haar billen, terwijl ik haar geile nectar al ruik. Ik druk mijn mond tegen haar kutje aan terwijl ze nog gebukt staat en begin te likken. Lisa wiebelt maar probeert stand te houden. "Wacht even geile man" hijgt ze en loopt een paar stappen naar het bed toe, klimt op ellebogen en knieën op de rand en drukt met licht gespreide benen haar kontje uitdagend naar achteren. "Kom maar" kreunt ze. En dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Ik ga verder waar ik was gebleven en met lange halen lik ik haar geil tussen de lipjes weg. Elke keer als ik haar klitje raak gromt ze licht. Langs haar benen strek ik mijn armen naar voren en speel met haar vrij hangende borsten. Als ik haar tepels vastneem tussen mijn vingers, merk ik aan haar reactie dat ze gevoelig zijn, maar op een goede manier. Het hijgen wordt zwaarder, ze laat zich voorovervallen, zodat ze met haar gezicht op bed rust. Mijn paal is alweer keihard, maar deze is voor Lisa. Ik blijf met mijn mond haar grotje bewerken. Als bedankje misschien wel voor deze herinneringen. Ik ga net zolang door tot Lisa kreunend klaarkomt en voorover op bed valt.

Ik kom naast haar liggen en ze kruipt tegen mij aan, met haar hoofd op mijn borst. "De dynamiek in het complex is vanaf nu wel veranderd denk ik. Wat zullen de anderen gedaan hebben? Heeft Marije misschien een feestje met drie mannen gehad?" zegt ze dan.
Ik heb gelijk visioenen van Marije in de jacuzzi van de jongens die om beurten Marije gebruiken. Of laat zij zich gebruiken? Ik kan er niet veel van zeggen, ik ben ook niet echt trouw geweest. "Maakt mij niet veel uit. Zolang ze maar net als ons mooie herinneringen heeft gemaakt" antwoord ik.
"Maar Rob, het blijft toch niet alleen bij deze herinneringen toch? Ik bedoel, van jouw gereedschap wil ik wel vaker gebruik maken" zegt ze, terwijl haar hand over mijn harde paal gaat.
"Laten we eerst kijken hoe de vlag erbij hangt. Misschien is ze wel giga boos. Of kom jij thuis in een ruzie van jewelste. Weet jij het?" antwoord ik. Er vliegen nu toch zenuwen door mijn lijf.
"Als het aan mij ligt, spelen wij vaker met elkaar" besluit ik, waardoor Lisa evne strakker knuffelt.
Marije - 10-01-2024 om 16:11
0


- Jasper heet ineens Patrick?? Ik blijf dat personage gewoon Jasper noemen. -

Jasper weet niet veel meer. Ik vertel hem globaal wat er in de jaccuzi gebeurd is. Ik geniet van zijn reacties op het verhaal. Ik geniet ook van zijn hand die nog steeds tussen mijn benen ligt en duidelijk "onopgemerkt" aan het checken is hoe ver hij kan gaan. Nou heel ver. Ik vertel hem hoe hij me onderdanig behandelde. En, tot mijn eigen verbazing, hoe geil ik dat vond. Het werd de geilste seks die ik ooit had. En dan waren we allebei niet eens nuchter. Dat wilde ik nóg wel een keer.
De voorzichtigheid van Jasper verdwijnt snel als hij merkt dat ik nat ben. Drijfnat. Ik ben zo geil dat ik niet wil wachten. Ik trek Jasper op me en gelukkig hoef ik hem niets uit te leggen. Wat een power, wat een energie. Hij is ook tijdens het neuken ook helemaal niet aardig. Maar laat ik daar nou juist alleen geiler van worden. Mijn vriend Rob is "groter". Maar Jasper levert het bewijs dat lengte niet allesbepalend is. Wat een sloper deze Jasper!
Als beesten neuken we, en met een oerkreet komen we beiden enkele minuten later klaar.. We komen tot de conclusie dat wat ons betreft de verhouding binnen het appartementencomplex behoorlijk gewijzigd zijn.
Jasper - 10-01-2024 om 18:45
0



Ik nog steeds niet geloven dat ik vannacht zo dronken was, dat ik me niets meer kan herinneren. Marije geeft toe, dat mijn dominante gedrag haar geiler maakte dan ooit. Omdat niet alle vrouwen devoot zijn heb ik haar net eigenlijk nog met fluwelen handschoenen aangepakt. Als ik vertel dat ik voor mijn doen nogal terughoudend was, zie ik een twinkeling in haar ogen. En dat niet minder als ik haar vertel, dat de verhoudingen vanaf nu veranderd zullen zijn. Natuurlijk is ze samen met Rob maar ze zal naar mij moeten luisteren en mijn wensen zullen voor haar bevel zijn. Dat zal natuurlijk wel een paar problemen opleveren maar daar moet ze maar mee dealen. Ze knikt ijverig als ik haar laat weten, dat ze vanaf nu maar mij zal moeten luisteren en dat ik geen tegenspraak duldt. Ik beloof haar echter ook, dat ze, als ze goed naar mij luistert de geilste sex zal hebben die ze ooit heeft gehad. En dat ik haar nu meteen een voorproefje ga geven. Met deze woorden geef ik haar een paar fikse tikken op haar kont. Dan leert ze meteen wat er gebeurt, als ze niet luistert. Marije geeft aan dat ze akkoord is en dat ze wil luisteren. Maar er zijn alleen nog wel 2 tikken voor nodig voor dat ze op haar knieën voor me ligt. Zo is het braaf. Ik aai even over haar billen maar sla er meteen nog een keer op. Dan doe ik de ultimatieve test. Ik laat mijn vingers over haar kutje glijden. Ze is zeiknat en zeiknat. Een voorspel is niet meer nodig en dus neem ik mijn stijve leuter tussen mijn vingers en laat mijn eikel tussen haar schaamlippen doorglijden.
Lisa - 10-01-2024 om 18:48
0


En terwijl ik met gestrekte benen diep voorover gebukt sta, neemt Rob plaats achter mij en begint mijn spleetje te likken. Hij wil zijn vriendin zoeken, ik mijn vriend en wie weet treffen we ze uiteindelijk wel samen aan. Of zijn er nog heel andere dingen gebeurd. Wat mij betreft gaan we daar deze nieuwjaarsdag nog wel achter komen, maar wat Rob betreft in elk geval niet zonder eerst nog van elkaar te hebben genoten.

Rob stelt alles in het werk om mij te verwennen, alsof hij me probeert te bedanken voor de nieuw gemaakte herinneringen. Als we na mijn hoogtepunt tegen elkaar aan liggen te knuffelen, zeg ik hem dat het wat mij betreft hier niet hoeft te blijven. Rob had zelf ook al aangegeven, dat de dynamiek in de appartementencomplex sinds deze Oud & Nieuw vast wel veranderd zal zijn.
Dat ziet Rob wel zitten, maar niet voordat hij weet hoe mijn Jasper en zijn Marije hier onder zijn. Ergens begrijp ik dat wel, al wil ik stiekem ook best wel weer meteen opnieuw seks met hem hebben.
“Weet je? Ergens hoop ik dat Marije en Jasper elkaar op eenzelfde manier hebben ontdekt als wij”, zucht ik dan als ik merk dat Rob op dit moment meer aan zijn eigen vriendin denkt dan aan ik die naakt tegen hem aan ligt. “Zodat wij ons ook niet schuldig hoeven te voelen tegenover hen, bedoel je?”, vraagt hij.
“Dat ook, ja”, zeg ik, “maar meer nog dat we dan wel eens gezellig met z’n vieren bij elkaar op bezoek kunnen gaan voor een spelletjesavond of zo”.
“Partnerruil, bedoel je?”, vraagt hij aarzelend en hoopvol. “Wie weet. Ik denk dat we met z’n vieren behoorlijk de pan uit zouden swingen”, lach ik tegen hem. “Nou, ik denk wel dat ik liever in goed overleg met jou samen ben, dan stiekem achter hun rug om”, knikt Rob.
“Zullen we dan nu toch maar eens kijken waar de rest allemaal uithangt?”, stel ik dan maar voor, als ik merk dat Rob even niet verder wil gaan, dan liefkozende strelingen. “Die verwen ik nog wel een keertje als we iedereen het van elkaar weet”, lach ik en knijp voor een laatste keer zachtjes in zijn nog stijve lul.
Rob - 11-01-2024 om 11:11
0


Naakt liggen wij tegen elkaar en ik moet zeggen dat het mij wel bevalt. Maar aan de andere kant ben ik ook wel bang/ nieuwsgierig om Marije weer onder ogen te komen. IS zij netjes geweest vannacht, of heeft zij zich ook laten gaan en genoten van (een) ander(e) pik(ken). Als dat zo is zal de sfeer in het complex inderdaad veranderen, maar dan ten goede. Misschien wel een soort open deuren beleid, denk ik bij mijzelf. Ik moet er zelf even over glimlachen.
Maar naast Marije is er natuurlijk ook Jasper. Ik weet niet eens of Jasper en Lisa een open relatie hebben of swingen. Of dat het voor Lisa net zoveel stress oplevert om Jasper onder ogen te zien met dezelfde redenen als dat ik heb.
“Weet je? Ergens hoop ik dat Marije en Jasper elkaar op eenzelfde manier hebben ontdekt als wij”, zucht Lisa, alsof ze mijn gedachtes kan lezen.
“Zodat wij ons ook niet schuldig hoeven te voelen tegenover hen, bedoel je?”, vraag ik terug. Niet dat ik mij schuldig voel of zo. Integendeel, van deze ochtend (en waarschijnlijk nacht) heb ik geen spijt. Ik ben alleen benieuwd hoe het gesprek met Marije zal lopen. Dat kan gaan van acceptatie tot aan een break-up. Maar spijt van de seks met Lisa? Nee, dat heb ik niet.

“Dat ook, ja. Maar meer nog dat we dan wel eens gezellig met z’n vieren bij elkaar op bezoek kunnen gaan voor een spelletjesavond of zo”. zegt ze.
“Partnerruil, bedoel je?”, vraag ik doordenkend.
“Wie weet. Ik denk dat we met z’n vieren behoorlijk de pan uit zouden swingen”, zegt ze lachend
“Nou, ik denk wel dat ik liever in goed overleg met jou samen ben, dan stiekem achter hun rug om”, zeg ik wijs. Ook al weet ik dat het anders stiekem ook wel zou gebeuren. Ik hoop gewoon op een goed overleg onderling, wetend dat Marije dan ook haar vrijheid krijgt en pakt.

Op dit moment ben ik gewoon nieuwsgierig naar de anderen en Lisa heeft dat veilloos door. “Zullen we dan nu toch maar eens kijken waar de rest allemaal uithangt?”, zegt ze. “Die verwen ik nog wel een keertje als we iedereen het van elkaar weet”, lacht ze terwijl ze in mijn weer stijve lul knijpt.
We kleden ons aan. Lisa gooit haar stringetje naar mij toe. "Als aandenken en toegangskaartje voor de volgende keer" knipoogt ze. Aangekleed omhelzen we elkaar wat weer in een geile tongzoen eindigt.

We besluiten eerst naar de penthouse te gaan. De deur is van het slot en we lopen zo naar binnen. Het is een zooitje van gisterenavond. Er liggen kleren links en rechts, en bij de jacuzzi staan een paar lege champagne flessen. "Hallo?" zeg ik vragend terwijl we naar de slaapkamer lopen. In mijn gedachtes ligt Marije daar tussen 3 kerels in, maar alleen de bewoners zelf liggen poedeltje naakt op bed in lichtelijk comateuse staat. Verder is er niemand. "Jouw appartement dan maar?" stel ik voor.

Onderweg naar de deur zie ik wel de pumps en string van Marije liggen. "Dat ziet er veelbelovend uit" zegt Lisa, als wij doorlopen. Ze opent de deur met haar sleutel en we lopen samen naar binnen...
Lisa - 14-01-2024 om 11:13
0


“Ik geloof niet dat we ons zorgen hoeven te maken”, lach ik tegen Rob als een string en pumps op de gang voor de deur van het appartement van Jasper en mij zie liggen. Die string herken ik niet, want ik ben met niemand hier zo close dat we als vrouwen onder elkaar dagelijks delen wat voor ondergoed we dragen, maar de pumps herken ik zeker wel. Ik moet me wel heel vergissen als ik deze pumps niet eerder op de avond aan de voeten van Marije heb gezien.

Ik zie dat de deur los is en net op het moment dat ik deze wil openen, hoor ik een luide pets, gevolgd door een geile kreun. Natuurlijk herken ik de stem van mijn eigen vriend direct in de kreun, helemaal als ik zijn dominante woorden hoor. De vrouw, in dit geval zeer waarschijnlijk Marije, is nog aanwezig in ons appartement. En gezien de geluiden en het gedrag van mijn vriend, was de pets die we net hoorden zijn hand die stevig tegen haar billen sloeg voordat hij haar met zijn natuurlijke dominantie opeiste.

“Marije”, knikt Rob zonder woorden als ook hij haar stem herkent in het gekreun. Vergeleken met wat hier gebeurt, hebben Rob en ik het dus nog netjes gehouden. Stilletje open ik de voordeur en de klanken van het dominante liefdesspel tussen mijn vriend en Rob’s vriendin komen ons in de hal al tegemoet. Rob lijkt verbaast te zien dat hij zijn vriendin zo van haar ondergeschikte rol bij mijn vriend hoort genieten. Vanuit het einde van het halletje kunnen we zo recht in de slaapkamer kijken, waar inderdaad Marije onderdanig voor mijn Jasper zit en hij zijn pik naar hartenlust in haar bezwete lichaam jaagt. Haar billen gloeien rood van de tikken die hij haar af en toe geeft. Maar Marije speelt haar rol goed en geeft geen krimp (of toont ze nu wellicht haar ware aard?).
Gespannen pak ik Rob’s hand vast en sluipen we richting de slaapkamer. Jasper en Marije gaan zo volledig op in hun eigen spel dat ze niet eens doorhebben dat Rob en ik hen vanuit de deuropening bekijken.
Steeds als ik het idee krijg dat Rob onze aanwezigheid wil verraden, knijp ik steviger in zijn hand. Ik wil niet dat hij hun moment nu al verstoort. Ondeugend kijk ik even om naar hem en geef hem een knipoog. Ik heb er vrede mee dat mijn vriend zich zo laat gaan bij Rob’s vriendin, want dat werkt alleen maar in ons voordeel voor wat betreft eventuele partnerruil.

Rob en ik blijven toekijken naar het onderlinge seksspel dat onze partners met elkaar hebben. Ik geniet er inwendig wel van om mijn Jasper nu zelf vanaf een afstandje zo dominant te zien zijn, maar ben tegelijk ook weer blij dat ik nu niet degene ben die dat fysiek hoeft te ervaren. Marije lijkt zich helemaal op haar plek te voelen, zo gewillig voor mijn vriend en is helemaal in haar eigen, onderdanige, wereld. Hongerig kijkt Jasper even opzij, alsof hij opeens onze aanwezigheid voelt. Als hij ons ziet, worden zijn ogen groot van schaamte en beweegt hij even niet meer.
Ik geef hem een goedkeurend knikte en bijt op mijn onderlip, waarmee ik Jasper laat blijken dat het goed is. Gretig stoot hij weer verder en laat zijn dominantie nog meer gelden, alsof hij dit nu juist voor Rob en mij doet. Marije heeft nog niets door en ondergaat haar genot gewillig en slaafs.

Dan voel ik opeens Rob’s hand aarzelend naar mijn borst grijpen. Ik druk me achterwaarts wat meer tegen hem aan, ter goedkeuren en voel niet veel later zijn andere hand naar mijn kruis grijpen.
Rob - 15-01-2024 om 11:28
0


Als wij naar binnenlopen, zijn de geluiden overduidelijk. Gekreun van een man en een vrouw en het regelmatige kletsen van huid op huid. De man is Jasper, die erg dominant is in zijn woorden. Maar niet alleen dat. Naast het soppende geluid van een kutje, zijn de petsen van een hand op huid ook duidelijk. En bij elke pets kreunt de vrouw... en ik herken duidelijk Marije in de hitsige kreunen. Zonder dat wij ze nog zien schiet mijn hartslag omhoog en pompt mijn pik vol met bloed. Marije en Jasper hebben elkaar duidelijk ook gisteren gevonden en zijn verwikkeld in een geil seksspel. Marije en ik hebben altijd lekkere seks, maar deze dominantie is nooit besproken, laat staan in de praktijk uitgevoerd. Ik ben verbaasd, maar het windt mij gelijk ook erg op om Marije zo te horen.

Van een afstand kunnen wij hen nu zien. Marije zit op ellebogen en knieën, met haar benen iets wijd. Haar borsten schudden mee met elke stoot van Jasper, die haar vast heeft bij de heupen en ruw mijn vriendin in doggy stijl neukt. De hoek is zo dat wij zicht hebben op de harde pompende paal in haar kutje. Haar billen zijn rood geslagen, wat nog eens bevestigd wordt door weer een klap met zijn vlakke hand. Marije kreunt goedkeurend... Mijn verbazing is tweeledig. Verbaasd dat Marije zich zo laat gaan, en verbaasd dat ik totaal niet jaloers ben.

Gespannen pakt Lisa mijn hand vast en sluipen we richting de slaapkamer. Als wij in de deuropening staan, hebben de twee ons nog niet door. Marije moet bloedgeil zijn, want haar geile sappen laten een witte waas achter op de leuter van Jasper en de geur van seks vult de slaapkamer. Ik wil verder lopen, maar Lisa houd mij tegen door even in mijn hand te knijpen. Ondeugend kijkt ze even naar mij en knipoogt. Zij heeft er duidelijk ook vrede mee dat haar vriend een 'vreemde' aan het neuken is.
Jasper is de eerste die ons doorheeft. Hij schrikt duidelijk, maar Lisa knikt goedkeurend, waardoor hij gelijk weer doorgaat met het pompen in Marije. Hij slaat weer op haar kont en vraagt dwingend of ze het lekker vindt. "Jaaaahhh, ga alsjeblieft dooorrr" kermt Marije.

Het is gewoon geil om live porno voor je ogen te zien. Want zo ziet het er voor mij uit. Het maakt mij weer hitsig, en ik grijp Lisa bij haar borst om te kijken wat zij van dit alles vindt. Ze hangt wat tegen mij aan en haar hand vindt al snel mijn in mijn broek verborgen bobbel. Het duurt niet lang of ze heeft m eruit gevist, terwijl ik met twee handen lekker met haar bollen aan het spelen ben. Dan stopt ze en trekt in een paar handelingen al haar kleren uit. Ik volg haar voorbeeld en al snel staan wij naakt naar het schouwspel te kijken.

Marije haar ademhaling wordt onregelmatiger, terwijl ik Lisa ligt voorover duw. Ze begrijpt wat ik wil en terwijl Jasper naar ons kijkt, schuif ik mijn neuklat bij Lisa naar binnen. Ik pak haar heupen en begin haar te neuken. Het spoort Jasper aan om een tandje bij te schakelen wat Marije over het randje duwt. "Fuck Jasper, je mag alles met mij doen" kreunt ze luid terwijl ze schokkend klaarkomt op de pik van de vriend van Lisa. Inmiddels heb ik ook een lekker tempo te pakken. Lisa kreunt "Zooo geil" waardoor Marije verschrikt omkijkt.

Ik kan haar gedachtes even niet peilen. Ineens ziet zij mij staan, pompend in de vriendin van de man die haar net tot een orgasme heeft geneukt. Haar blik laat verwarring zien, maar het houdt mij niet tegen. Ik pak Lisa bij haar schouders en kan zo heerlijk het tempo bepalen.
"Rob??... Sorry..."stamelt ze. Maar ik knipoog naar haar. Kan ook niet veel uitbrengen, hijg namelijk van de nieuwe inspanningen.

"Volgens mij vind hij het wel lekker, een ander kutje. Net als jij genoot van een andere pik. Jullie zijn alle twee gewoon sletten." gromt Jasper, die Lisa strak aankijkt. Heeft hij het nu tegen haar of tegen mij, vraag ik mij af. "Zeg hem dat hij haar vol moet spuiten Marije. Zeg het hem!" Ze kijkt naar Jasper eerst met ongeloof, maar al snel verandert haar blik. Alsof ze nu realiseert dat deze situatie meer kansen dan bedreigingen kent. Ze kijkt mij aan. Of ik nu een twinkeling zie in haar ogen, of dat ik wens te zien weet ik niet. Ze opent haar mond, twijfelt nog even, maar zegt dan, met een bevestiging van wat er afgelopen nacht en ochtend is gebeurt: "Spuit haar vol, Rob. Net zoals Jasper mij een paar keer heeft volgespoten."
Patrick - 15-01-2024 om 23:55
0


Ik zit achter Marije met mijn eikel tussen haar lippen. Ik sla een paar keer hard toe en laat mijn eikel door haar spleet glijden zonder dat ik hem er in stop. Marije is echt zijknat, mijn eikel glimt van haar sap. Ik speel een beetje met haar, geef nog een paar tikken en ga met mijn lul over haar klitje. Ze begint nog harder te kreunen en wordt duidelijk ongeduldig. Ze drukt haar achterste tegen me aan en probeert mijn harde pik zo in haar te krijgen. Ik trek me een stukje terug wat haar overduidelijk niet bevalt. Ze is een beetje gefrustreerd en ik sla nog een keer op haar kont die nu langzaam rood begint te worden. Marije houd het niet meer uit en eindelijk doet ze haar mond open. “Neuk me!!! Stop je lul in me, ik ben zo geil. Pak me nu, keihard!!” Terwijl ze dat roept probeert ze vertwijfeld mijn lul in haar kutje te krijgen. Ik pak haar nu bij haar heupen en ram mijn pik diep in haar kut. Ik begin haar met harde langzame te neuken. Marije beantwoord mijn stoten gretig en steunt en kreunt het hele appartement bij elkaar. Plotseling voel ik, dat we niet meer alleen zijn. Marije merkt niets, ze is veel te ver heen en alleen maar bezig met mijn pik diep in haar. Maar ik draai mijn hoofd om naar de deur en kijk direct in de ogen van mijn vriendin. Dit komt onverwacht en ik verlangzaam mijn tempo en trek mijn lul langzaam uit Marije, klaar om Lisa ik weet niet wat uit te gaan leggen.
Want dit is natuurlijk nooit uit te leggen. Maar Lisa knikt en bijt op haar onderlip. Vooral dat laatste teken is niet alleen een teken van goedkeuring, ze maakt me duidelijk, dat dit iets met haar doet. En meteen geef ik Marije een ferme klap op haar rode billen en dan ram ik mijn paal weer diep in haar natte poes en trek hem er langzaam weer helemaal uit. Ik sla nog een keer toe en terwijl ik naar Rob en Lisa kijk, vraag ik Marije of ze het lekker vind. En of ze het lekker vind. Ze schreeuwt luid ja en laat me weten, dat ik niet moet ophouden. Ik sla nog een keer en vraag haar dan, wat Rob hier wel van zou vinden? “Oooohhh, laat Rob hier buiten, ik wil jou nu. Neuk me, pak me, ik ben nu alleen van jouw!!”
Ik besluit het hierbij te laten en ik trek Marije aan haar heupen naar me toe en laat haar een groot deel van het werk doen. Ik ben me ervan bewust, hoe het eruit moet zien voor Rob en Lisa en daarom neuk ik hard maar niet te snel. Steeds weer moeten ze duidelijk kunnen zien, hoe mijn pik glimmend van het kutvocht uit Marije getrokken wordt en hoe ik hem er dan weer in ram. Marije valt steeds dieper. Haar hoofd ligt op het bed, haar kont in de lucht en volgens mij schommelen haar tieten mee op de maat van mijn stoten.
Marije verliest de controle en begint harder te kreunen. Ze roept dat ik met haar mag doen wat ik wil, maar doe ik toch al. Ik zie, dat Lisa en Rob nu ook met elkaar bezig zijn en ik laat Marije met 3 harde stoten, een paar klappen op haar billen exploderen.
Dan merkt ze opeens dat we niet alleen zijn. Net als ik, schrikt ze ook maar ik geef haar geen kans iets te zeggen.
"Volgens mij vind hij het wel lekker, een ander kutje. Net als jij genoot van een andere pik. Jullie zijn alle twee gewoon sletten." grom ik terwijl ik Lisa strak aankijk.
Ik ben nog niet klaargekomen du mijn pik zit nog steeds keihard en diep in Marije.
Ik begin diep in haar te bewegen en voel dat ze meteen weer op mijn pik reageert. Ze wordt weer nat. "Zeg hem dat hij haar vol moet spuiten Marije. Zeg het hem!" Terwijl ik dat zeg grijp ik haar bij haar haar en dwing haar, naar Rob en Lisa te kijken. Nog even twijfelt ze maar ik geef haar nog een paar tikken en begin haar natte spleet weer te neuken. En dan doet ze wat ik zeg: "Spuit haar vol, Rob. Net zoals Jasper mij een paar keer heeft volgespoten.
Het lijkt wel alsof Rob erop heeft gewacht want hij verhoogt zijn tempo. Lisa en ik kijken elkaar aan maar ze houdt het niet lang vol. Ik zie in haar gezicht dat Rob alles goed doet. Ze heeft haar ogen dicht geknepen, laat haar hoofd naar rechts hangen, haar mond staat open en ze kreunt net zo luid als Marije net ook deed.
Als ze tegelijk klaar komen weet ik niet wat ik er van moet vinden. Ondanks het feit dat ik mijn leuter in een heerlijke vrouw heb zitten, gaat er een steek door me heen.
Maar dat gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik de lippen van Marije om mijn eikel voel en ze met mijn voorhuid begint te spelen…
Lisa - 16-01-2024 om 08:48
0


"Spuit haar vol, Rob. Net zoals Jasper mij een paar keer heeft volgespoten", hijgt Marije in een geile roes tegen haar vriend. Waar Rob en ik het nog wel een beetje verborgen hadden willen houden voor onze geliefden, maakt Marije er dus totaal geen geheim van dat zij en Jasper nu beslist niet voor het eerst seks met elkaar hadden.
Onder invloed van haar stimulerende woorden, grijpt Rob mij nog harder bij mijn schouders, terwijl ik mijn rug zo veel mogelijk hol maak en mijn kont hard naar achteren beweeg. Kreunend en kermend komt Rob klaar in mijn kutje. Zeker ook niet voor het eerst, maar daar lopen Rob en ik niet mee te koop. Laat hen maar lekker denken dat dit alleen maar gebeurde omdat we het hen zagen doen. Goed voorbeeld doet goed volgen, zeg maar.
Hoe dan ook, Rob lijkt met meer kracht klaar te komen dan eerder, misschien wel omdat hij het nu ook voor een tweekoppig live-publiek moest doen.

Ik veeg mijn verwilderde rode lokken uit mijn bezwete gezicht en loop op mijn vriend af. Rob’s zaad glibbert langs mijn dijen omlaag. “Wat dacht je schat? Als de kat van huis is…”, lach ik tegen Jasper en geef hem even een kus. “Is dit je goede voornemen soms?”, grap ik en laat Marije meteen weten er geen moeite mee te hebben met wat ik had aangetroffen. “Ik heb zalf tegen die rooie billen hoor, mocht je het nodig hebben”, zeg ik haar, want ik weet maar al te goed hoe zeer Jasper zich soms kan laten gaan in zijn dominante rol. “Vinden jullie ze niet mooi dan, die rooie billen van me?”, lacht Marije en kijkt ons alle drie een voor een aan. “Ooh ja. Zeker. Wel”, antwoorden we een voor een terug, terwijl drie paar ogen haar vurig rode billen bestuderen.

Ze knikt, alsof ze onze bevestiging wilde hebben en sluit haar lippen om de natte glanzende eikel van mijn vriend en begint voor onze ogen met zijn voorhuid te spelen.
Rob - 16-01-2024 om 11:45
0



Ik verbaas mij over de taal die Marije uitslaat sinds wij staan te kijken. Dit gaat verder dan wij onderling tegen elkaar zeggen, er is bij haar duidelijk een nieuw vuurtje aangestoken. Als ze mij Lisa ziet neuken ben ik wel nieuwsgierig wat ze zal doen of zeggen. Maar dat ik word aangespoord om onze buurvrouw vol te spuiten, had ik niet verwacht. Wat ik ook niet had verwacht is dat seks met toeschouwers mij extra geil maken. En voor de zoveelste keer deze dag schiet ik mijn lading zaad diep in Lisa haar knijpende kut. Het wordt zelfs lichtjes zwart voor de ogen, zo intens is het deze keer.

Lisa loopt na deze staande neukpartij naar haar vriend toe. Wat een geil gezicht is het toch om een stroompje sperma langs benen te zien lopen, onder druk van de zwaartekracht.
Nu de sexsuele drang even weg is, zie je bij iedereen de spanning van "hoe nu verder?" Lisa neemt het voortouw en loopt naar Jasper toe.
“Wat dacht je schat? Als de kat van huis is… Is dit je goede voornemen soms?”, zegt ze lachend en kust hem. Daarna kijkt ze glimmend naar Marije, waarbij ik de spanning zie afnemen. “Ik heb zalf tegen die rooie billen hoor, mocht je het nodig hebben”, zegt ze teder. Lisa rept met geen woord over de afgelopen ochtend, laat het volgens mij bij deze ene neukbeurt als 'vergelding' op de scene die wij mochten bewonderen.
Marije richt haar blik naar mij. Wij kijken elkaar even aan om te peilen hoe wij er voor staan. Dit is namelijk de eerste keer (toch?) dat wij vreemd zijn gegaan zonder en met elkaar in de kamer. Ik knik naar haar, "Love you" zegt zij zonder woorden naar mij. en vervolgt hoorbaar: “Vinden jullie ze niet mooi dan, die rooie billen van me?”
Wij beamen dat het er goed uitziet, en ik moet bekennen dat ik deze nieuwe kant wel interessant vind. De vraag in mijn hoofd is wel of ze voor deze behandeling ook bij mij komt, of hiervoor toch andere mannen gaat opzoeken... Mijn hoofd maakt overuren.

Marije knikt tevreden en zuigt zich weer vast aan de harde paal van Jasper. Ze kijkt mij geil aan, alsof delen nu al de standaard is. Jasper draait haar haar om zijn hand en dicteert het tempo. Marije sluit haar ogen en Jasper duwt nu keer op keer Marije diep over zijn paal. Ze kokt een paar keer en als hij haar neus tegen zijn buik drukt houdt hij even stil. Bij het loslaten hapt Marije naar adem, en kwijlt ruimschoots op deze facefuck. Maar in plaats van weg te duiken, opent ze haar mond weer als ze op adem is gekomen en laat Jasper weer doorgaan.

Lisa ziet mij kijken en ook de reactie van mijn pik. "Vind jij het leuk om haar vernederd te zien worden?" lacht ze en duwt mij op mijn rug op het bed. "Weet je hoe het voelt? Even geen adem kunnen krijgen?" zegt ze terwijl ze over mij heenklimt. Haar borsten glijden over mijn benen, raken mijn pik, over mijn buik totdat ze met haar nog lekkende poesje boven mijn gezicht hangt. Zonder verder iets te zeggen drukt ze zich naar beneden en houdt mijn hoofd strak tegen haar kutje aan. Uit reflex begin ik te likken. De mix van haar sappen en mijn eigen sperma smaakt geil. Maar als mijn zuurstof op begint te raken kerm ik wel en stop met likken. Ze laat mij even gaan. "Zo jammer, je was lekker bezig". Voordat ik weer iets kan zit ze weer op mijn gezicht.

Op de achtergrond hoor ik nogsteeds Marije kokken. "Twee sletjes als buren Lies, gelukkig nieuwjaar" zegt Jasper grommende.
Lisa - 16-01-2024 om 15:33
0


Jasper heeft zijn pik al snel diep in Marijes mond zitten. Met haar lange haren om zijn hand gedraaid, dicteert hij het tempo nu. Marije sluit haar ogen en Jasper duwt nu keer op keer Marije diep over zijn paal. Ze kokt een paar keer en als hij haar neus tegen zijn buik drukt houdt hij even stil. Bij het loslaten hapt Marije naar adem, en kwijlt ruimschoots op deze facefuck. Maar in plaats van weg te duiken, opent ze haar mond juist weer als ze een beetje op adem is gekomen en laat Jasper weer doorgaan. Ik weet hoe zeer mijn vriend hier op geilt, zeker op de manier waarop Marije het op dit moment doet. Ze doet het vele malen dan dat ik het ooit heb gedaan.
Jasper geilt er nu eenmaal op om een vrouw op deze manier als een gebruiksvoorwerp te gebruiken. En Marije leent zich daar naar hartenlust voor. Zelfs ik vind het een opwindend gezicht om haar zo met mijn vriend in de weer te zien, vooral omdat ik het zelf nooit zo overtuigend doe als zij.

En ook aan Rob merk ik dat hij het wel een geil gezicht vind om zijn vriendin zo misbruikt te zien worden, ik merk de reactie van zijn pik. "Vind jij het leuk om haar vernederd te zien worden?", lach ik en duw Rob op zijn rug op het bed. "Weet je hoe het voelt? Even geen adem kunnen krijgen?", zeg ik terwijl ik over hem heenklim. Even hangt mijn nog lekkende poesje boven zijn gezicht en dan druk ik mijn kutje strak tegen zijn mond en pers mijn dijen stevig om zijn gezicht. Uit reflex begint Rob me te likken en ik voer hem zijn eigen zaad. Als bij Rob de zuurstof op begint te raken, kermt hij en spartelt hij wat stop dan ook met likken. Ik kom wat omhoog om hem wat lucht te gunnen. "Zo jammer, je was lekker bezig", kreun ik geil. En ik druk mijn kut weer terug op zijn mond.
Rob vond het geil om te zien dat mijn vriend zijn vriendin steeds wat langer dwong om bijna te stikken in zijn stijve lul, dus behandel ik hem op dezelfde manier. Steeds als ik hem even adem heb laten hebben, druk ik mijn kut weer vastberaden terug op zijn mond en klem hem nog steviger en nog wat langer tussen mijn natte dijen en mijn kut.

Ik hoor Marije kokken bij het leven op Jaspers lul. "Twee sletjes als buren Lies, gelukkig nieuwjaar", zegt Jasper grommend. “Jij ook gelukkig nieuwjaar schat”, kreun ik lachend terug tegen mijn vriend en begin even wat op en neer te wippen op Robs gezicht.
Even gun ik hem de mogelijkheid om wat meer adem te kunnen halen. Maar alleen maar om zijn tong en hele gezicht stevig tegen mijn kut te voelen dreunen als ik op en neer beweeg. Zijn tong steekt soms heel diep in mijn grotje, terwijl mijn anus tegen zijn neus wrijft. “Ik zou mijn best maar doen, want ik laat je niet meer gaan voordat je me hebt laten komen”, hijg ik tegen de man onder mij. Ik werk mijn kuiten onder zijn hoofd en nek en pers sluit zijn gezicht nu volledig op tussen mijn kuiten, dijen en kut. Rob begint als een gek te likken en te zuigen, probeert steeds nog zoveel mogelijk zuurstof te krijgen, wat ik hem steeds moeilijker maakt.
Zijn lul lijkt wel van graniet te zijn gemaakt, zo vreselijk hard is deze geworden. Ik grijp zijn paal vast en druk die plat tegen zijn buik, zodat ik uitvoerig op zijn ballen kan zuigen, terwijl ik zijn hoofd met schommelende bewegingen tegen mijn kut gedrukt hou. Ik gebruik zijn gezicht nu puur voor mijn genot, terwijl ik alleen nog maar naar Jasper en Marije kijkt en Robs ballen blijf likken en zuigen.
Jasper - 16-01-2024 om 17:16
0


Heel even is het rustig in de kamer. Lisa en Rob hebben even nodig bij te komen en Marije sabbelt vooralsnog slechts een beetje aan mijn pik.
Dan komt Marije naar me toe en geeft me een kus. “Gelukkig Nieuwjaar” lacht ze “Is dit je goede voornemen soms?”. Maar het is meteen duidelijk, dat ze akkoord is met wat ze ziet. Ik kijk haar van top tot teen aan. Ik weet niet ze mij en Marije in onzekerheid willen laten over wat ze de afgelopen nacht met elkaar hebben uitgevreten. Maar ik ken Lisa door en door. En ik kan in haar gezicht zien dat dit niet haar eerste orgasme is vandaag.Haar kutje heeft vandaag al meer dan een lading te verwerken gehad. Dat is ook duidelijk als ik zie, wat er aan sap langs haar dijen naar beneden glijdt. Ik weet natuurlijk niet, wat voor hoeveelheid Rob spuit maar dit kan niet van één orgasme komen. Never! Maar niemand denkt erover na en het maakt nu ook niets meer uit. Zij zijn voor ons gekomen, ik heb Marije voor hun ogen laten komen, het is duidelijk dat alle vier vandaag iets hebben gevonden, wat ze nog niet hebben gehad.
Het wordt interessant als ik zie, dat Rob de onderdanige rol van zijn vriendin spannend vind. Eigenlijk had hij meteen moeten optreden en mijn vertellen, dat ik zijn vriendin met respect moet behandelen. Maar het tegendeel gebeurt. Als ik mijn lul min of meer met geweld diep in Marije`s mond duw, protesteert hij helemaal niet. In tegendeel. Ik zie hoe hij het spektakel met interesse volgt en hoe zijn leuter langzaam steeds harder wordt. Lisa ziet het ook en vraagt hem direct: "Vind jij het leuk om haar vernederd te zien worden? Moet je kijken hoe ze nou op haar knieën ligt en hem aan het pijpen is. Heeft ze dat ooit bij jou gedaan? En haar kut lekt ook nog eens van al zijn sperma.” En ik moet zeggen, Lisa heeft geen ongelijk. Marije ligt als een onderdanig meisje voor me met haar kont omhoog gestrekt. Net als bij Lisa zijn de sporen van haar neukpartijen duidelijk te zien.

Ondertussen duwt Lisa Rob op het bed, klimt over hem heen en laat zich boven op zijn gezicht zakken.
"Weet je hoe het voelt? Even geen adem kunnen krijgen?" zegt ze en Rob heeft geen andere mogelijkheid dan Lisa te likken en gelijktijdig alles wat uit haar stroomt te slikken.
Net voordat Rob dreigt te stikken, komt Lisa omhoog. Maar alleen maar om Rob de kans te geven diep adem te halen. Dan zit ze weer op zijn mond en laat zich verwennen.
"Heerlijk, twee sletjes als buren Lies, gelukkig nieuwjaar" komt er uit mijn mond, voordat ik me realiseer wat ik eigenlijk zeg.
Maar het ziet er naar uit dat zowel Rob als Marije er goed mee kunnen leven. Marije laat zonder protest toe, dat ik mijn lul met geweld diep in haar mond stop. Het is niet makkelijk voor haar en ze moet bijna kokhalsen voordat ze de controle over zichzelf krijgt.
En Rob kreunt even en begint Lisa te beffen, alsof hij niets anders meer wil doen. Zijn lul wordt keihard maar Marije heeft het te druk met haar eigen geilheid om er aandacht aan te besteden.
Ik zie opeens volledig nieuwe perspectieven. Lisa en ik kijken elkaar aan en zonder woorden begrijpen we elkaar. Als we dit slim aanpakken, zou het zomaar kunnen dat we hier hele nieuwe verhoudingen krijgen.
“Rob, je ziet dat Marije druk bezig is mij te pijpen. Waarom geef ja haar geen beloning? Ik wil dat je haar kutje likt.” Beveel ik hem…
Rob - 17-01-2024 om 15:26
0



"Rob, je ziet dat Marije druk bezig is mij te pijpen. Waarom geef ja haar geen beloning? Ik wil dat je haar kutje likt.” zegt Jasper dwingend. Ik zie niks, met Lisa die op mijn gezicht zit, maar Lisa stapt van mij af. Eenmaal weer met genoeg zuurstof, zie ik dat Marije nog steeds in haar keel wordt geneukt. Een plas slijm ligt tussen de voeten van Jasper. De hele situatie, het dwingende en het vrije van ons alle vier onderling, heeft mij keihard gemaakt. Met een stuiterende lul van het bloed dat erin wordt gepompt, sta ik op.

"Kom Rob, je hoort Jasper" zegt Lisa dan. Ik kniel achter Marije. Lisa geeft een flinke pets op mijn kont. "Op je rug sukkel" zegt ze. Ik kijk Lisa aan, bloedgeil word ik van dit alles en laat mij op mijn rug onder Marije schuiven. Lisa drukt het kontje van mijn vriendin naar beneden en waar ik net de nectar van Lisa proefde, lik ik nu het kletsnatte kutje van mijn vriendin. Wederom zie ik niks, wat de overige zintuigen prikkelt. Niet lang nadat Marije op mijn gezicht gedrukt zit, voel ik eerst een hand om mijn paal, gevolgd door een strak en warm omhulsel om mijn neukstaaf. De kreun herken ik inmiddels als Lisa, die voor de ogen van haar vriend weer mijn pik in zich laat verdwijnen.

Ik ben razend benieuwd naar de blikken tussen die twee nu. MAar de focus ligt toch op Marije, die kokkend en kreunend boven mij zit. Ze begint te trillen en knijpt mijn hoofd bijna fijn tussen haar dijen als ze wild klaarkomt. Het kutgeil spuit uit haar poes, ik lik zoveel mogelijk op, maar het is onmogelijk alles te pakken. Kost na haar explosie hoor ik Jasper grommen "Slikken sletje! En niks morsen" weet hij tussen door nog te zeggen. Marije slikt hoorbaar terwijl haar grip op mij ontspant.

Terwijl dit alles gebeurd, wipt Lisa ruig op mijn harde paal. Aangezien wij nog niet zo lang geleden in een ander standje bezig zijn geweest, houden wij het allebei vol.
"Waag het niet te komen" hijgt Lisa, die daarmee aangeeft nog wel even nodig te hebben.
Jasper - 19-01-2024 om 12:31
0


Dit is opeens een heel onverwachte wending. Het ziet er naar uit dat we hier per toeval een vrij onderdanig stelletje hebben gevonden. En dat niet alleen, ik leer ook een hele andere Lisa kennen. Ze slaat Rob keihard op z`n reet en commandeert hem alsof ze een legerofficier is. Dit beeld en natuurlijk ook de pijpkunsten van Marije zorgen ervoor dat ik hard op weg ben een hele lading sperma te verschieten. Dan dwingt Lisa Rob ertoe, Marije`s volgespoten kutje te likken. Rob gehoorzaamt en zonder morren begint hij mijn sperma uit het druipende kutje van zijn vriendin te likken. Marije geniet er zozeer van, dat ze even vergeet, dat ze mij aan het pijpen is. Met 2 ferme tikken maak ik haar duidelijk dat dat niet de bedoeling is en vol overgave begint ze weer aan mijn lul ze slurpen. Lisa ziet, dat Rob langzaam maar zeker ook steeds geiler wordt. Ze neemt zijn paal en gaat erop zitten en begint te rijden. We kijken elkaar aan en begrijpen elkaar zonder woorden. ze rijdt op Rob en ik laat me door Marije pijpen. We are in control en daar gaan we de komende tijd van genieten.
Op dat moment explodeert Marije op de tong van Jasper. Ik geef haar geen tijd te genieten. Omdat ik op de rand sta neuk haar nu diep in haar keel en beveel haar: "Slikken sletje! En niks morsen". En dan voel ik het heerlijke gevoel van mijn samentrekkende ballen en daarop hele stralen die ik zo in Marije`s mond spuit.
Ondertussen is Lisa nog niet klaar met Rob. Ze berijdt hem als een volleerde amazone en neemt haar tijd. "Waag het niet te komen" hijgt ze en ze verlangzaamd haar tempo.

Net op het moment dat Marije voldaan wil gaan liggen geef ik haar opnieuw een pak slaag op haar ondertussen vuurrode kont. “Hoe haal je het in je hoofd klaar te komen zonder mijn toestemming?” Bijt ik haar toe. “Je lijkt wel een loopse teef.” Doe dat niet nog een keer want anders ga ik je echt straffen. En nu wil ik dat je mijn pik grondig schoonmaakt. Wat mij betreft mag ze nog wel een paar foutjes maken. Dan kan ik langzaam testen hoe ver ik met haar kan gaan. Voor mijn gevoel hebben we het einde nog lang niet bereikt.
Marije - 31-01-2024 om 11:17
0


Bloedgeil door het hele gebeuren laat ik alles gebeuren. Jasper die me neukt, Rob die mij leeg likt, alvorens hij geil bereden wordt door mijn vriend Rob. Als ik even wat rustiger doe, of niet meteen wat er gevraagd wordt, geeft Jasper me meteen een strenge waarschuwing of geile mep op mijn kont. Hij bedoelt het als straf. Hij wil de controle. Het enige wat ik kan doen is me laten onderdompelen en wagenwijd openstellen in- en voor de dominante Jasper. Zoals gevraagd slurp en zuig ik zijn besmeurde lul schoon. Hij vernedert me door me een teef en slet te noemen. Ik geniet en mijn kloppende kut druipt van geilheid en lichaamssappen. Ik laat hem maar wát graag in de waan dat hij de controle heeft. Ondertussen kruist mijn blik die van Lisa. Stevig deinend zit ze nog steeds op de volle harde 19cm van mijn Rob. Als ze me ziet, likt ze met haar tong over haar lippen en geeft me een knipoog. En gaat van Rob af. Ze gaat op haar handen en knieën voor hem liggen. Geil en hees hoor ik haar kreunen: "Oow Rob, neuk mijn kontje geile hengst!"... Voor dat ik dit verwerkt heb in mijn hoofd landen Jaspers beide handen keihard op mijn kont. Zijn lul ramt hij tot achter in mijn keel. Ik voel hoe mijn hele lijf siddert en gloeit..
Jasper - 01-02-2024 om 23:55
0


Er staat helemaal geen rem op Marije. Ik scheld haar uit voor teef, slet en goedkope stoephoer. Haar reet is vuurrood en mijn stijve leuter zit diep in haar keel. Maar ze geeft geen krimp en haar kut druipt. En Rob laat het allemaal toe hoewel hij natuurlijk wel door Lisa bezig wordt gehouden.
Net voordat ik klaar ga komen, trek ik mijn lul uit Marije’s mond. “Op je rug en benen wijd” zeg ik slechts. Ze luistert meteen en ze ligt voor me, trekt haar benen met haar handen naar zich toe, haar kut voor me opengesperd.
“Neuk me! Roept ze. Pak mijn slettekut. Ik heb jouw pik nodig anders kan ik niet meer komen. Ik ben helemaal van jouw. Doe met me wat je wilt!” Ik besluit haar nog meer te vernederen. “Je denkt toch niet dat ik jouw nu ga neuken. Ik val niet op goedkope hoeren.” Ik kijk in de la van het nachtkastje en zoals verwacht, heeft ze een hele verzameling speeltjes. Ik pak de grootste kunstpik eruit en gooi hem haar toe. Hier, help jezelf maar en laat ons maar zien hoe hard je het nodig hebt. Domme teef.” Ze kijkt ontzet maar ze is zo geil dat ze niet lang nadenkt. Ze pakt de dildo en zonder aarzelen ramt ze hem er in een keer in. En dan begint ze zich zelf in hoog tempo te neuken…
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer