62.721 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-01-2024 om 13:39 | Categorie: Hetero
Schakels: 14 | Gelezen: 2453x
Het is weer zo’n warme dag, een dag waarbij je liever alleen in je sportbroekje door het huis en in de tuin bent.
Met mijn 24 jaar en nog thuis wonend ben ik meer weg dan dat ik bij mijn ouders thuis ben.
Mijn dagen zijn gevuld met werken sporten en slapen.
Niet veel anders dan mijn leeftijdsgenoten.

Nadat ik thuis kom van de sportschool besluit ik lekker in de tuin te gaan liggen in de zon.
Wanneer ik de straat binnen fiets zie ik de auto staan van de beste vriendin van mam.
Het is een gezellige dame en met haar valt altijd wel te lachen.

Ik zet mijn fiets in de schuur en bij binnen komst geef ik mam een kus op de wang.
“En ik dan?”
We lachen hard met z’n 3en “tuurlijk krijg je ook een dikke smok” lachend geef ik haar een kus op de wang.

Ik sprint naar boven en trek m’n zwembroek aan en ik haal een badlaken uit de kast.
Ik kom weer de trap af en loop naar buiten en zoek een mooi plekje in de zon.
Ik zet m’n AirPods aan en zet spotify aan.
Ondertussen zit ik wat op m’n telefoon en sluit af en toe mijn ogen om te genieten van de zon…
Annet - 09-01-2024 om 18:44
0


De zoon van Anja komt thuis, zet zijn fiets in de schuur geeft zijn mam een kus op de wang. “En ik dan?”, zeg ik een beetje sip. We lachen hard met z’n drieën: “tuurlijk krijg je ook een dikke smok” lachend krijg ik een kus op de wang. Anja weet dat ik gek ben op jonge meiden, maar af een toe een pik sla ik zeker niet af! En hij is de juiste jongen op de juiste plek. In zijn zwembroek gaat hij zonnen. Anja ziet me kijken en heeft drommelsgoed door wat er in mijn hoofd gebeurd. “Ga er voor meid!”, zegt Anja:”maar niet onder mijn dak, ik hoef je gekreun en gegil niet te horen. Dan word ik nog jaloers.”, terwijl ze de afwas doet ga ik naast haar staan. We hebben het even over haar slechte sexleven.

Zeker een uur praten we erover en geef haar het adres van een goede vriendin van mij, die haar zeker wel,wat “verlichting” kan bieden. “Nu jij!”, zegt Anja. Ik loop naar hem toe:”hé, zal ik je rug even insmeren?”. Hij knikt. We praten wat over ditjes en datjes terwijl ik hem insmeer, daarbij hoor ik lichte kreuntjes. “Je bent handig met gereedschap toch? Ik heb wat klusjes die ik steeds uitstel maar eigenlijk ook niet kan. Zou jij dat willen en kunnen doen?”, weer knikt hij. “Mooi, overmorgen? Als je er tegen 8 uur bent kunnen daarna samen een hapje eten en naar mijn sauna gaan of de hottub in. Ontspan je dit weekend toch nog even”. Ik geef hem een zoen op de wang en laat mijn hand daarbij even rusten, zo laag mogelijk op zijn buik.
Bakker69 - 12-01-2024 om 14:54
0


De hand van Annet op mijn onderbuik laat mij tintelen.
Een zachte kus op mijn wang en ik voel een blosje op mijn wangen komen.
Als Annet vraagt als ik wil komen klussen bij haar wil ik haar natuurlijk wel helpen, vooral als ik daarna in de sauna en de jacuzzi mag want zeg nou eerlijk dat slaat natuurlijk niemand af.

Ik besluit Annet nog even te appen over de afspraak, maar meer eigenlijk om haar nummer te krijgen van mam.
Ik kijk eens goed naar haar profiel foto, mijn god wat ziet ze er heerlijk uit voor haar leeftijd.
Ik voel in mijn broek wat groeien terwijl ik fantaseer over haar lichaam.
Wat voor cup maat zou ze hebben? Heeft ze een kaal kutje? En hoe voelt haar huid aan?
Allemaal vragen gaan door mijn hoofd.
“Pling” ik schrik er van.
“Als je hier zaterdag tegen een uur of 1 bent zou dat super zijn”
Ik kan niet wachten app ik terug.
“Vergeet je zwembroek niet 😉” appt Annet terug.
“Tuurlijk niet” en ik stuur haar een foto van mijn zwembroek in mij hand.
“Pling”
Als ik de app open zie ik een foto van een wel heel veel verhullend bikini.
“Zal ik deze dan maar aantrekken?”
“Graag 😊” antwoord ik terug..
Anja - 12-01-2024 om 20:35
0


Annet moet die jongen van mij behoorlijk het hoofd op hol gebracht hebben. Die avond en de hele volgende dag gaat het over weinig anders dan mijn vriendin. Niet dat we nu zo veel praten, maar met de subtiliteit van een puber denkt hij mij 'uit te horen' over mijn vriendin...
"Ja, ga jij nou morgen maar die klusjes doen, veel tijd om te kletsen of andere dingen te doen, zul je dan toch niet hebben" plaag ik hem ten slotte tot stilte. "Oh ja, ik ben er trouwens ook niet. Die therapeute waar Annet mee op de proppen kwam, had alleen morgen nog tijd en gezien mijn klachten heeft ze een dubbele sessie afgeblokt. Geen idee hoe laat ik weer thuis ben."
Ik zie hem knikken. Heeft hij mooi alle vrijheid om Annet te verwennen. Ik kijk nog eens naar hem, daar op de bank, maar godzijdank zit ik nog niet zo omhoog dat mijn eigen zoon een optie zou worden... Ook al raakt Rick mijn man, de oudere, rijpere, doorleefde versie van onze zoon, mij nauwelijks meer aan. Ja, de 'even vlug op en neer' op zijn of mijn verjaardag, of (jippie!) de twee keer in de week van Kerst en Nieuwjaar, als hij van verveling vanwege de vrije dagen op het werk niet meer weet wat hij moet doen... Volgens de vrouwenbladen ben ik met mijn 45 nog in de eindperiode van mijn piektijd.
En ja, Rick... ook dit weekend weer op een of andere seminar. Donderdag weg, maandagavond terug. Het zal wel. Al zou hij die dagen zijn assistente en/of zijn meereizende stagiaire een beurt geven... het zal me bar weinig doen.

De volgende ochtend zie ik onze zoon nog net vertrekken richting Anja. Ik heb nog even tijd, dus doe rustig mijn dingetjes.
Om 12 uur lunch en daarna nog even een douche en een scheerbeurtje. Oksels, voorbips, hihi en zelfs voorzichtig op de tast een paar keer door mijn bilspleet! Ook daar is glad is altijd wel prettig als je niet precies weet tot hoe ver je 'gemasseerd' gaat worden, hihi. Natuurlijk heeft de therapeute mij verzekerd dat er niets gebeurd dat ik niet wil, maar van Annet weet ik wel dat er veel kan gebeuren.
Jeetje, ik voel me zelfs een beetje opgewonden. Maar het is dan ook de eerste keer in meer dan 20 jaar dat ik mogelijk weer eens iets met een vrouw ga doen...

Ja, vroeger, zelf tijdens de eerste jaren na de zwangerschap... Rick, ik en Annet en haar vriendje van het moment, waren echte feestbeesten. Inclusief de afterparties... Meestal met elkaar in de kamer met de andere koppels, maar ook wel eens gewisseld. Of iets leuks met een of twee andere dames gedaan om de heren weer tot actie te brengen...
Maar met de kleuterschoolleeftijd werd het anders... Annet die haar voorkeur voor 18-20 jarige studentes ontdekte... Rick die zijn maatschappelijke carriere opbouwde... het werd anders. Minder... veel minder...

Misschien is het inderdaad wel een goede suggestie van Annet. Eens kijken of 'dat' met een vrouw nog steeds leuk is. Het gevoel tussen mijn benen en in mijn borsten is in elk geval spannend genoeg als ik mij aankleed. Ja, mijn D-cup hangt iets, mijn heupen en kont zijn te dik (naar mijn mening, maar Rick complimenteert er mij die beperkte keren per jaar nog wel steeds mee), maar het kant van de cups drukt plezierig tegen mijn prominent aanwezig tepels en de tanga die ik ooit tijdens vakantie in een gekke bui heb gekocht, maar nog nooit aangedaan heb, blijkt ook nu nog verrassend goed te zitten. Dat het dingetje een beetje tussen mijn schaamlippen trekt, en zo'n cameltoe (als ik de term goed heb onthouden uit de Viva) toont, mag de pret niet drukken.
Nog even een luchtig zomerjurkje met een paar sndaaltjes en klaar is Anja... Op naar de therapeute!
Moniek - 21-01-2024 om 01:26
0


Ik heb al jaren een praktijk waar ik vooral vrouwen ontvang voor allerlei soorten massages en sessies. Door de jaren heen ben ik steeds meer nieuwe dingen gaan proberen om de dames in mijn praktijk te helpen met hun klachten. Het meeste dat ik te horen krijg is vrouwen die de veertig zijn gepasseerd en out of touch zijn met hun lichaam, hun seksualiteit en het gebrek aan een vonk met hun partner.
In de massages focus ik op de energie en het weefsel op de meest erogene zones bij de vrouw. Iets waardoor menig sessie eindigt of overloopt in een hitsige situatie. Ik kan het ook niet laten, het vrouwelijke lichaam windt me zo op. Ik heb vrouwen orgasmes zien hebben door stimulatie van plekken waarvan menig mens niet eens het bestaan van weet.

Annet is een heerlijke MILF, ik bedoel, prachtige dame die een tijd geleden bij mij in de praktijk kwam met interessante vragen. Ze denkt namelijk last te hebben van Nymfomanie. Hierdoor is ze altijd op zoek naar een vrij seksueel bestaan met hoog libido. Daarbij heeft ze een voorkeur voor jonge mannen die “ze nog wat kan leren”. Zoals ze het zelf vertelde.
In de sessies heb ik, met haar toestemming, haar wel eens intiem gemasseerd. Deze vrouw heeft een intense seksuele energie, niet normaal. Het werd me bijna te veel tijdens de heftige wederzijdse opwindingssessie.

Nu had Annet een vriendin naar me gestuurd genaamd Anja. Iets waardoor ik natuurlijk wel meteen geïnteresseerd ben. Anja vertelde aan de telefoon kort haar klachten en ik voelde de frustratie door de verbinding heen. Ze wil graag een uitgebreide sessie om “erachter te komen hoe ze beter met haar gevoel om kan gaan”. Iets dat ik vertaal als een vrouw die dringend een knetterend full body orgasme nodig heeft.
Ik hou de rest van de middag vrij en bereid de kamer vast voor. Het extra brede massagebed omring ik door kaarsen en een ontspannen wierook stokje.
Zelf kleed ik me aan in iets waar ik me lekker in voel. Een strakke grijze joggingbroek waarin mijn bolle billen lekker uit komen. Ik ben niet de langste, maar heb wel mooi gevulde vormen. Een lekker shirtje erboven en mijn lange bruine haren in een knot. Ik draag nooit BH’s, maar mijn C cup zit met mijn 38 jaar nog steeds strak in mijn shirtje.
Het is een warme dag en ik zorg voor de ideale situatie in de praktijkruimte. De bel gaat en ik trek de deur open. Wat een verschijning die Anja!
“Hey! Kom verder!” Zeg ik vrolijk. En Anja stapt binnen.


Anja - 23-01-2024 om 19:08
0


"Niet verbaasd zijn, Moniek ziet er een beetje uit als een kruising tussen een bibliothecaresse en een losgeslagen dansinstructrice, hihi." waarschuwde Annet mij nog.
De verschijning die de deur opendoet klopt inderdaad. De haren in een knotje, maar wel een strakke legging die haar billen en benen nietsverhullend omhult. Het strakke shirtje doet hetzelfde met haar bovenlijf. Een kort maar pittig vrouwtje, zo te zien!

"Hoi, Anja" stel ik mij voor. "De kennis van Annet..."
"Ja, ja, ik weet het. Loop door, loop door." onderbreekt ze mij en wuift mij verder de praktijk in. Haar vrolijke en open gezicht, voorzien van een brede glimlach maken het plaatje compleet.
Die praktijk bestaat uit een met een kamerscherm afgeschermd omkleed gedeelte en een wat ruimer gedeelte met een verstelbare massagetafel met een half open kast. Een serie flesje met (massage)olie en handdoeken liggen netjes op de zichtbare planken. ten slotte staat er in de hoek nog een massagestoel. Zo'n ding waar die je ook wel eens in winkelcentra ziet, en waar dan je dan half leunend voorovergebogen op zit om een schouder/rug massage te krijgen.

"Fijn dat je er ben, Anja!" hoor ik achter mij, als Moniek ook binnenkomt. "Noem mij ook maar gewoon Moniek, we zijn toch gewoon ontspannen onder elkaar." vervolgt ze dan vrolijk.
Ik wijs naar het kamerscherm. "Prima, Moniek. Daarachter kan ik me omkleden?"
"Ja ja, kleren uit. Handdoek erom, als je wilt. Sommige vrouwen vinden dat toch even fijner. Dan warm ik vast even de olie op. En dan kan je op de tafel gaan liggen als je klaar bent."

Ik loop achter het half doorschijnende scherm en zie Moniek vaag in de buurt van de kast rommelen met olie en schaaltjes, terwijl ik mijn jurkje over mijn hoofd uittrek en op een haakje aan de muur hang. Dan mijn sandaaltjes. De vloer is gelukkig geen koud zeil, maar een of ander warm aanvoelende rubberachtig iets. Mijn beha volgt daarna. Het voelt apart, en ergens ook wel spannend om mij gewoon zo 1-2-3 op een wildvreemde plek uit te kleden. Als ik mijn beha naast het jurkje hang, merk ik dat mijn tepels strak naar voren staan.
Nou ja, daar is de handdoek voor, toch? Ik wikkel het ding onder mijn oksels om mijn heen en de onderkant komt zo mooi beneden mijn billen.
Ik loop terug naar de massagetafel en Moniek zegt: "Op je buik liggen graag, dan peuter ik die handdoek wel los."
Zo gezegd zo gedaan en even later voel ik de lap stof weggehaald worden.
"Oh nee... nee, dat kan niet!" roept ze dan verrast uit als ik net ontspannen ga liggen en mijn borsten tegen het soepele plastic van de massagetafel voel aandrukken.
En voor dat ik besef waar ze het eigenlijk over heeft, voel ik haar vingers achter de zijkanten van mijn tanga haken en in een soepele beweging trekt ze die van mijn heupen over min dijen, kuiten en voeten helemaal naar beneden.
Ze verontschuldigt zich met een glimlach. "Sorry, ik had moeten zeggen 'alle kleren uit'. Geloof me, dan gaat het echt beter."
"Nee, mijn schuld... ik dacht er niet bij na... zo vaak word ik ook niet gemasseerd."
"Dan is je man een dommerd, want je hebt een lekker lijf dat echt uitnodigt om er eens goed in te duiken, als ik dat zo mag zeggen..."
Ik voel me een beetje rood worden. "Dank je, denk ik" glimlach ik een beetje onzeker terug. Moniek neemt in elk geval geen blad voor haar mond.
Mijn kale venusheuvel druk nu ook, net zoals mijn borsten, tegen de zacht maar stevige massagetafel aan.
"Ik pak even de eerste olie en dan gaan we beginnen, goed?"
"Mm-mm" hum ik bevestigend en leg mijn hoofd op mijn armen en sluit mijn ogen.

Anja’s Zoon - 24-01-2024 om 02:58
0


Als ik iets over 1-en bij Annet aanbel, doet zij meteen open. Ik ben even verbouwereerd als ik mijn ogen langs haar lichaam laat glijden. Gehuld in een crèmekleurig, gehaakt jurkje staat zij voor mij. De kleur van het niets verhullende bikini, welke zij mij toonde via de app, is duidelijk zichtbaar door de gaatjes van het gehaakte werkje. “Nou, kom je nog binnen? En ga jij mij nog begroeten, zoals bij jullie thuis?”, vraagt Annet. Ik stap over de drempel en kus haar gedag. Ik weet niet waardoor het komt, maar deze kus op haar wang voelt heel anders als eergisteren. Is het de afwezigheid van mijn moeder, waardoor ik mijn gevoel niet hoef uit te schakelen of komt het door de afgelopen nacht? De afgelopen week was het lekker warm buiten, maar sinds gisteren heeft de hitte zijn intrede gemaakt in het land, wat resulteerde in een broeierige nacht. Ik heb amper kunnen slapen en mijn hoofd dwaalde constant af naar Annet en als vanzelf naar onze afspraak van vandaag…

Dat het te warm is voor welke inspanning dan ook, weet ook Annet. Als zij voor mij uit door de gang richting de woonkamer loopt, zegt zij mij: “Ik zal je even laten zien wat er nog moet gebeuren, zodat je weet wat je moet doen. Maar dat mag een andere keer hoor, want daar is het vandaag te warm voor.”. Haar woorden, zorgen voor verlichting in mijn lichaam enerzijds, maar anderzijds ben ik bang dat ik te snel weer richting huis zal gaan. In haar woonkamer belandt, valt het mij direct op dat het aangenaam koel is. De rolluiken hebben de hitte goed buiten weten te houden. Annet toont mij een raam, waar ik roede voor moet plaatsen, zodat zij daar een gordijn voor kan hangen. Vervolgens loopt zij richting de bijkeuken en pakt een keukentrapje. Als zij deze uitklapt en goed zet, heb ik een heerlijk uitzicht! Het verbaasd mij enigszins, in al die jaren dat zij bevriend is met mijn moeder, heb ik nooit eerder opgemerkt dat zij zo’n lekkere kont bezat. Als zij bovenop de trap staat, heb ik enkel nog oog voor haar achterwerk. Annet probeert mij te wijzen op een lekkage in een slang, dat de lucht vanaf haar afzuigkap naar buiten voert. Maar ik ben dusdanig in trance, dat ik niet reageer op haar aanwijzing. “Hallo…Annet calling earth?”, zegt zij naar mij, als zij zich omdraait en ziet waar mijn ogen op gericht zijn. Haar gevoel voor humor is gevat. Ik voel me betrapt en dat maakt mij in dit geval niet uit, ik moet er zelf om glimlachen. Zonder echt te beseffen wat dit klusje inhoudt, laat ik weten dat het mij wel moet lukken. “Dan gaan we nu naar boven…”, zegt Annet. Ik schrik even, maar als zij haar zin afmaakt, besef ik dat daar het volgende klusje gedaan moet worden. Mijn brein denkt aan een figuurlijk klusje, maar helaas…
Moniek - 24-01-2024 om 14:03
0


Anja ligt en ik zie haar heerlijke billen. Ik laat de olie in een elektrisch bakje warm worden. Ondertussen praten we wat over gevoel en seksualiteit op een hele kalme manier. Dit is sowieso om haar op haar gemak te krijgen.
Wrijvend en duwend voel ik Anja langzaam aan ontspannen.
“Je bent nog in de hoogte dagen van je seksualiteit lieverd. Je moet er nu vooral aan toegeven voor je spijt krijgt. Hoe zit dat verder in huis? Hoe is je zoon in deze situaties?” Vraag ik haar direct.
Anja die nu ontspannen is, vertelt meteen: “mijn jongen lijkt net op mij.. een hoog libido. Zou in principe de hele dag door kunnen neu-… sorry.. ik ehm. Flap alles er uit merk ik.” Zegt Anja. Ik ben nu bewust al twee minuten haar billen aan het kneden. Anja praat honderduit. “Ik zou gewoon terug willen naar die spannende tijd met mijn man. We hadden zo veel seks en ik wil gewoon simpelweg ten minste een paar keer per week klaarkomen en wel door menselijk con.. door.. menselijk conta..mmmm tact..” kreunt Anja nu. Ik ben met 1 hand zachtjes rondjes gaan maken door haar heerlijke diepe schaamlipjes. Het is even stil. “Hoort dit.. hmmm ahh hoort dit ook bij de mas..massage? Hmm” kreunt ze.
“Nevermind, ga alsjeblieft door” vervolgt ze direct. Ik wrijf af en aan tussen haar benen die iets uit elkaar schuiven. Anja kronkelt nu al. Er staat zoveel druk op deze vrouw. Ze hijgt zachtjes in het gat van de tafel. Net op het moment alsof ik laat lijken dat ik een vinger dieper door haar poes laat gaan, zeg ik: “Oke, Draai je maar even om!” Anja zegt onderbroken: “eh, ja? Oh huh ehm. Ja oke..”
Anja - 25-01-2024 om 13:00
0


Terwijl Moniek aan de massage van mij nu compleet naakte lijf begint, stelt ze mij vragen. Duidelijk bedoeld om mij om mijn gemak te stellen en haar te laten weten hoe en waar ik in het leven sta, zodat ze mij optimaal kan helpen.
Ik merk dat ik leeg loop... Mijn oversekste zoon, mijn ondersekste man. En de beroerde combi die dat maakt voor mijn eigen libido. Ik kan me nog net inhouden naar Moniek dat ik de laatste tijd het liefst de hele dag zou willen neuken. Desnoods met de pik van mijn eigen zoon. Die onuitgesproken gedachte komt opeens plotseling in mijn hoofd en ik schrik er zelf van! Jezus, Anja, get a grip!

Gelukkig worden mijn gedachten afgeleid door de lenige vingers van Moniek die wel heeeel lekker en heeel gevaarlijk dicht bij mijn schaamlippen iets magisch doen... “Hoort dit.. hmmm ahh hoort dit ook bij de mas..massage? Hmm” Maar op het gevaar dat ze er zo opeens mee zou stoppen vul ik al snel aan dat ze door mag gaan.
Oh god, wat voelt dat heerlijk! Zelfs als ze nu dwars tussen mijn lippen door wrijft, voel ik hoe mijn onderlijf als vanzelf reageert en zachtjes kronkelt onder haar strelingen. Hmmm, ja, druk vingers naar binn...
Maar dan stop het en laat ze mij smachtend naar die laatste stap liggen.
“Oke, Draai je maar even om!” hoor ik ergens in de verte. Klinkt daar nu iets van een lach in door? Zit ze mij gewoon te plagen?
Maar opgewonden en geil als ik nu ben, kan ik niet echt meer helder nadenken en met een “Eh, ja? Oh huh ehm. Ja oke..” draai ik me op. Ik voel hoe mijn tieten links en rechts wegzakken en zonder dat Moniek er om vraagt, spreid ik mijn benen net zo ver uit elkaar als zo even toen ik op mijn buik lag. En misschien nog wel iets verder... Met mijn ogen nog gesloten om te genieten van de langzaam wegebbende golven van genot, zie ik niet hoe mijn vers geschoren volwassen kut gewoon druipt van mijn eigen sappen en de massage olie.
Dan begint Moniek opnieuw. Met langzame draaiingen op mijn dijen bouwt ze de spanning weer op. Ik zak weer verder weg in mijn ontspannen roes waarin ik open en eerlijk antwoord geef op haar vragen.
"En vrouwen? Ooit daar al eens aan gedacht?" begint ze.
"Hmm.. middelbare school... nghu... experimentjes met oh ja.. vriendinnetjes" antwoord ik tussen het werk van Moniek door.
"En?" vraagt ze verder als ze merkt dat ik meer wil zeggen.
"Later... met Annet, vaak met mijn en haar vriend, maar ook wel eens gewoon. Oh shit, dat voelt lekker...!"
Met een hand op mijn onderbuik aan de bovenkant van mijn venusheuvel en haar andere hand die 'iets' met mijn geschoren schaamlippen doet maar tegelijk ook mijn klit plaagt, voel ik mijn benen al vanzelf wijder opengaan en bijna van de massagetafel afglijden. Mijn lijf, of beter gezegd mijn kut, schreeuwt om gevuld te worden!
Warme adem over mijn borsten als Moniek haar gezicht naar het mijne brengt, terwijl ze haar handen door laat werken.
"Vertrouw je mij?" vraagt ze zacht en van dichtbij. Ik zie haar volle lippen, haar zacht eerlijke ogen en antwoord met iedere vezel in mijn lijf: "Ja!"
De druk op mijn venusheuvel opvoerend laat ze in één keer de pink en drie vingers van haar andere hand mijn volledig ontspannen en openstaande poes binnendringen. Haar duim bewerkt mijn klit.
Door die driedubbele aanval explodeer ik luidruchtig zo goed als direct in een orgasme. Alsof ik van boven naar het tafereel kijk, zie ik mijn heupen keer op keer omhoog schokken. Mijn kut tgen de drukkende hand van Moniek aan, terwijl mijn spleet keer op keer samentrekt om haar stotende vingers.
ik begin van genot bijna te huilen en Moniek bedekt mijn gezicht met zachte kusjes. "Kom maar, meisje, laat het los... Ik ben hier voor jou..."
Drie, vier keer stoot ik mijn onderlijf omhoog terwijl golf na golf van oneindig genot mijn overspoelen. Zo vrij, zo compleet, zo... alles heb ik mij nog nooit gevoeld.Zelfs niet die ene keer, waarbij ik zeker wist dat ik zwanger zou raken van onze zoon (en waarvan de test twee weken later mijn gelijk inderdaad bewees), was minder intens...
Met een serie naschokken die minder en minder worden kom ik langzaam weer terug op aarde.
Moniek kijkt me lief aan. "Zo, dat had je wel even nodig, hè?"
Moniek - 25-01-2024 om 15:24
0


Oeh wat zit er veel vast bij deze prachtvrouw. Ik merk bij het masseren dat er inwendig een kracht zit die hoognodig een uitgang nodig heeft. Een seksuele kracht. Een sensuele kracht. Ik glij naar binnen en met de juiste beweging stimuleer ik precies haar orgasmische punten en ze begint hevig mee te bewegen. Zonder te veel extras ga ik in niet eens zo hoog tempo door tot ik al heel snel een denderend orgasme voel aankomen. Als een trein raast het door haar lichaam en ik zie dat het haar veel doet. Ik leg mijn andere hand even op haar buik op het moment dat ze tot het hoogtepunt komt. Haar soppende kutje vermengd met de olie maakt een geil geluid. Ik moet mezelf professioneel houden om me niet meteen te laten opgaan in dit hete moment.
Ik begeleid haar rustig door het orgasme heen en laat haar uitrazen.
Alsof het een einde van een massage is, sluit ik af en en druk ik haar geruststellend op het hart: “Dat had je echt even nodig he?”
Nu wordt het toch even te veel voor Anja en ze krijgt lachend een paar tranen in haar ogen.
“Ik weet niet eens meer dat ik zo iets kan ervaren” zucht ze emotioneel.
“Ik voel me gewoon al heel lang niet meer echt een seksuele vrouw” bekent ze.
Anja komt overeind en ik omhels haar. Ze houdt me even stevig vast en ik kroel wat door haar haren.
“Ik ga je laten voelen wat voor seksuele vrouw je bent” zeg ik met zekerheid in haar oor. Ik neem achter haar plaats op de tafel en trek mijn shirt uit. Mijn borsten verschijnen, maar Anja is ondertussen zo ontspannen dat dit al niet meer raar is. Ik druk mijn borsten tegen haar rug aan en laat haar tegen me aan leunen.
Ik wrijf even over haar lijf en duw voorzichtig haar benen wat uit elkaar op de extra brede massagetafel.
Ik pak haar zware borsten vast en kneed rustig. Anja siddert alweer. Ik voel haar nog vrij afgetrainde buik voor haar leeftijd samentrekken en ik leg een hand op haar nu nog nattere kutje. “Je kunt me vertrouwen lieverd. Je bent zo mooi.” Zeg ik geruststellend naast haar oor. Anja kronkelt wat tegenstribbelend. Dan laat ik weer mijn middel en ringvinger verdwijnen in de hete doos van Anja. “Adem met me mee lieverd” zeg ik haar en ik begin op een gestaag tempo haar poes te vingeren. Anja kreunt. Met de andere hand stimuleer ik haar borsten en haar hals. “Ik wil dat je alles los laat en mij de controle geeft Anja” zeg ik haar met rustige toon. Ik kan het niet laten om even speels in de tepel van deze MILF te knijpen. Ze jammert en kronkelt op mijn hand. Ik kan in deze hoek goed haar Gspotje stimuleren en ik voel haar lijf zwaarder op me leunen. Met een hoger tempo sop ik ritmisch in haar flamoes. Het wordt natter en natter en Anja begint bijna verbaasd te kreunen. Ik heb niet vaak iemand op de tafel die zo nat wordt en ik droom even weg over of ik deze moeder zou kunnen laten squirten..
Ik pak door en vraag haar: “je mag hier alles voelen en zeggen. Stel je even een geile situatie voor. Een oerwens van je. Wie of wat zou je willen dat nu jouw lippen binnendringt of bevredigd?”
Anja haar mond zakt open en met haar ogen dicht begint ze harder te kreunen.
Annet 2 - 28-01-2024 om 11:45
0


'Kom dan?' zeg ik als ik zie dat hij iets twijfelend zie staan,' Boven heb ik ook nog een klusje.' Heupwiegend loop ik de trap op en als ik omkijk zie ik dat hij ook de trap oploopt. De klusjes die ik hem had laten zien waren natuurlijk onzin en niet iets wat ik zelf ook had kunnen doen. Ik heb de hele nacht zitten nadenken hoe ik hem in de situatie kon brengen om mij dat pleziertje te gunnen. Dit was de volgende stap in mijn plannetje. Ik heb geen idee of het zou lukken maar van Anja hoor ik wel eens over zijn mega libido, maar hoe hij ervoor stond om iemand met dezelfde leeftijd als zijn moeder te neuken wist ik niet.

'Het is het bad' zeg ik met een serieuze toon.
'Wat is daarmee?' Vraagt hij en liep langs mij heen naar de witte badkuip en het lijkt alsof ik de warmte voel die van zijn lichaam straalt. Met een korte handbeweging borstel ik de achterkant van mijn hand tegen zijn been aan.
'Nou het bad vult niet,' zeg ik met een glimlach en trek het gehaakt jurkje naar beneden en mijn borsten bollen naar voren.
'Dat is raar,' zegt hij en gaat op het randje van het bad zitten en doet de stop erin. Mijn hart klopt in mijn keel als ik hem daar zie zitten, met een korte spijkerbroek aan en een strak wit t shirt.
Hij draait aan de thermostaatkraan en het water vult de kuip.'Lijkt mij niks mis mee,' mompelt hij terwijl hij naar het water kijkt als het steeds hoger komt te staan in de kuip.

'Zie niks mis mee,' zegt hij en kijkt naar mij. Ik sta ondertussen bij hem en heb mijn hand op zijn schouder.
'Oh wat raar, 'lach ik en met dat ik dit zeg geef ik hem een zacht duwtje en hij verliest zijn balans en valt achterover in het water.
'Annet ! Wat doe je? ' roept hij als hij in het bad ligt terwijl zijn benen nog half uit het bad hangen, maar voor de rest was hij helemaal doorweekt.
'Sorry, ik kon deze kans echt niet laten liggen,' lach ik iets ondeugend en ergens was het ook wel amusant om hem daar te zien.
'Kom ' zeg ik en reik hem de hand. Hij pakt mijn hand en het lukt hem om uit het bad te komen. Zijn spijkerbroek is nat en zijn t shirt plakt om zijn strakke lichaam.
'Hoe moet ik nu die andere klusjes doen, ik ben helemaal nat,' zegt hij op een klagende toon.
'Anders ik wel,'zeg ik met een zwoele blik in mijn ogen, 'Maar geen zorgen, trek je kleren maar uit dan gooi ik ze wel in de droger.'
'Uitkleden, nu? 'zegt hij en kijkt verbaasd.
'Ja nu. Ik draai mij wel om,'zeg ik en draai mij om maar via de spiegel kan ik hem goed zien.

Even zie ik hem niet begrijpend kijken maar dan trekt hij zijn natte broek en t shirt uit. Met een bonzend hart kijk ik naar zijn mooie lichaam.
'Oh, je hebt je zwembroek gewoon aan,' zeg ik lachend.
'Hoe weet je dat ? ,' vraagt hij maar begint te lachen als hij ziet dat ik hem gewoon kan zien in de spiegel.
'Nou dan kan je ook je zwembroek laten drogen,'lach ik als ik voorover buig om de kleren van de vloer te rapen.
Na enige aarzeling duwt hij zijn zwembroek naar beneden en zijn stevige half stijve lul doet mijn onderbuik gloeien.
Bakker69 - 29-01-2024 om 00:14
0


Ik geloof het bijna niet, nu ik naakt in de badkamer van Annet sta.
Terwijl Annet omhoog komt van het oprapen van mijn natte kleding stoot ze met haar hoofd tegen mijn stijve lul aan.

“Oeh… oef wat is dat nou”
Glimlachend en zelfs een beetje stout komt ze iets overeind en komt vlak voor mij staan.
“Dat is een aardige kapstok meneer” net dat ze dat zegt grijpt ze mijn pik vast net onder mijn eikel.
“Wat ben je daar mee van plan?”

Ik stamel zelfs een beetje van de hele ervaring.
“Uu ja uuuhm, je ziet er heel goed uit”
“Is dat zo” Annet kijkt een keer naar beneden en drukt haar borsten eens goed tegen elkaar aan.
In eens grijpt ze weer mijn pik vast, “en deze stoute jongen gaat mij helpen met mijn klusjes” terwijl ze zacht mijn voorhuid heen en weer beweegt.

Haar jurkje kruipt wat omhoog en haar tepelring spiekt boven de rand van haar jurkje uit.
Zachtjes plaats ik mijn hand op de heupen van Annet waardoor ze wat harder aan mijn pik trekt.
“Pakt me eens goed vast”
Mijn handen knijpen hard in haar billen terwijl mijn pik tegen het lichaam van Annet drukt.
“Buk jij maar eens voor mij” terwijl ze met haar hand mijn schouder naar beneden drukt waardoor ik op mijn knieën voor haar op de grond zit met mijn hoofd voor haar venusheuvel…
Anja - 29-01-2024 om 10:24
0


Ondanks (of misschien wel dankzij) dat ik zojuist mijn beste orgasme in maanden, nee jaren!, heb gehad, laat ik mij manhandelen (of is dat vrouwhandelen 😊) door Moniek die me als een lappenpop overeind zet, achter mij op de tafel kruipt en tegen haar aantrekt.
Terwijl ik haar tepels in mijn rug voel prikken, glijden haar armen om mij heen en ik ben als warme kneedbare was in haar vaardge handen.
"“Ik wil dat je alles los laat en mij de controle geeft Anja” klinkt er ergens op de achtergrond.
Ik geloof dat ik iets van een "Mmm" als antwoord geef. Maar het zalige gevoel, wanneer ze EN mijn forse tepels masseert EN met haar gekromde vinger precies dat juiste plekje in mijn kut weet te vinden, is overweldigend en drukt een
Haar zachte ontspannen stem brengt mij in een soort trance. Een mengsel van genot, ontspanning en halve dromen.
Terwijl haar vingers hun magische werk voortzetten, hoor ik tussen de lange zachte kussen van Moniek in mijn nek en op mijn schouders, haar vraag over wat, wie en hoe ik wil...
Een serie gezichten, lichamen en situaties uit het verleden schiet door mij heen.
Terwijl een volgend orgasme ongenadig door mijn lichaam trekt en ik zittend en schokkend tegen Moniek, die mijn G-spot maar blijft masseren, aanleun, voel ik mij letterlijk leeglopen. En na twee keer spontaan de naam van mijn man Rick gekreund te hebben, voel ik mezelf uitgeput wegzakken in een zalige wolkennevel.

"Ah, je bent weer wakker..." hoor ik Moniek dan zeggen. "Ik dacht, die houdt niet op met klaarkomen, hihi. Geeft niks hoor, meid. Je bent ten slotte hier voor ontspanning."
Ik zie haar een laatste haal met een handdoek over de massagetafel tussen mijn nog gespreide benen halen.
"Een tsunami!" grijnst ze met een knipoog.
"Maar... wie is Bart? Die naam noemde na die van Rick wel twintig keer nadat je half in katzwijm lag."



Annet - 11-02-2024 om 11:56
0


Bart likt meteen mijn gleuf en sabbelt aan mijn schaamlippen. Een luide kreun ontsnapt uit mijn mond als ik voel hoe hij 2 vingers bij mij naar binnenduwt en met een redelijk tempo in en uit schuift. Oef,.. wat is dit lekker en ik voel de spanning in mijn onderbuik intenser worden. Ik trek de jurk boven mijn hoofd uit en duw mijn borst omhoog en ik kan nog net mijn stijve tepel met het puntje van mijn tong likken.
'Ik geloof dat je hier ook een lekkage hebt Annet,' zegt Bart terwijl hij lachend opkijkt met nog steeds zijn vingers in mijn kut.
' Kun je daar iets aan doen?' Zeg ik hijgend en streel een lok haar weg voor zijn ogen.
'Ik denk het wel mevrouw,' mompelt Bart lachend en richt zich op. Ik geef een gilletje als hij mijn heupen beetpakt en mij met een ruk omdraait. Hij drukt mij tegen de droger aan en ik voel zijn hand tussen mijn schouderbladen. Hij drukt mij voorover en ik weet nog net de wasverzachter en de wasmiddel van de droger te vegen. Mijn bovenlichaam ligt op de droger en de harde bovenkant drukt tegen mijn borsten.
Ik voel hoe Bart zijn eikel tussen mijn schaamlippen wrijft en ik hap naar adem als hij zijn hele geval bij mij naar binnen drukt.
Bart - 12-03-2024 om 18:21
0


Met een luide plof valt de fles wasverzachter op de grond, als Annet ruimte voor zichzelf maakt op de droger. Met mijn hand op haar schouder druk ik haar op de droger. Langzaam ga ik met mijn eikel langs haar spleetje, genietend van haar warme vochtige schaamlippen. Bewust wil ik de penetratie uitstellen, zodat ze het gevoel krijgt dat ik de macht heb. Eenmaal, tweemaal ga ik door haar spleetje op en neer met mijn eikel, maar dan wordt het me teveel.

Vol lust druk ik mijn stijve lul naar binnen met een luide kreun. Stevig stoot ik mijn lul in en uit Annet's geile natte kut. Met moeite kan ik me beheersen om haar ruwer (als een beest) te neuken. Al snel loos ik mijn zaad met een luide kreun in haar kutje.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer