62.726 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-01-2024 om 15:24 | Categorie: Familie
Schakels: 22 | Gelezen: 2478x
Sinds het overlijden van haar ouders, mijn 37 jarige dochter Jessica en mijn 40 jarige schoonzoon Jeroen, begin 2023 komt mijn kleindochter Jennifer vaker bij mij over de vloer. Mijn kleindochter Jennifer is 18 jaar en ziet er altijd verzorgd uit, meestal draagt mijn kleindochter Jennifer zwarte lakschoentjes met hakjes, een witte doorschijnende blouse en een crème kleurige broek met wijd uitlopende pijpen die als gegoten zat om haar lekkere slanke kontje. Vaak komt mijn kleindochter Jennifer naast mij zitten en mijn kleindochter Jennifer houdt wel van uitdagen. Dus als er geen stoel vrij is als haar tante Jeanette, de tweelingzus van haar moeder Jessica, en haar 3 dochters van 10, 8 en 6 op bezoek waren, dan komt mijn kleindochter Jennifer bij mij op schoot zitten en bewoog dan met haar lekkere slanke kontje net zo lang op mijn schoot tot ze mijn stijve lul voelde.

Soms als we samen alleen waren dan gaf mijn kleindochter Jennifer een vlugge zoen, of sabbelde wat aan mijn oorlel en heel af en toe voelde ze eens met haar handen aan mijn stijve lul. Maar altijd als ik verder wilde gaan zei mijn kleindochter Jennifer "Nee opa, ik kan jouw te goed om sex met jouw te hebben, dat schend de familie van u met tante Jeanette en haar 3 dochters.

Een keer toen mijn kleindochter Jennifer iets wat te veel alcohol had gedronken op mijn verjaardag, kreeg ik mijn kleindochter Jennifer toch zover dat ze, toen haar tante Jeanette en haar 3 dochters weg waren, op haar knieën ging en de gulp van mijn spijkerbroek los maakte en mijn lul te voorschijn haalde om mij, als haar verjaardagscadeau voor mijn 56e verjaardag, eens lekker te pijpen met dat lekkere pijpmondje van haar. Maar de volgende dag riep mijn kleindochter Jennifer gelijk dat haar verjaardagscadeau een vergissing was geweest en mijn kleindochter Jennifer begon weer met uitdagen en verder niks.

Tot op een zekere vrijdagavond een paar maanden geleden. Die vrijdagavond kwam ik pas om 22:30 uur thuis van mijn werk als internationaal vrachtwagenchauffeur voor een internationaal textielwinkelketen met het hoofdkantoor en distributiecentrum in Alphen a/d Rijn.
Jennifer - 11-01-2024 om 17:13
0


Sinds het overlijden van mijn ouder, nu bijna een jaar geleden, ben ik bij mijn oom en tante gaan wonen. Als tweelingzus lijkt mijn tante Jeanette zeer veel op mijn moeder, wat het soms erg moeilijk voor me maakt om haar gewoon aan te kunnen kijken. Maar behalve hun uiterlijke overeenkomsten konden mijn tante en mijn moeder niet meer verschillend van elkaar zijn. In hun hele doen en laten waren ze echt elkaars tegenpolen. Volgens mijn moeder was dat vroeger niet zo, maar sinds het huwelijk van tante Jeanette met ome Nico, die bij de Pinkstergemeente zat, raakten ze in doen en later steeds meer van elkaar vervreemd.
Ik voel me dan ook lang niet altijd op mijn plek binnen hun gezin, waardoor ik best vaak bij mijn opa op bezoek ga. Opa Bakker is een lieve man van midden 50, want zowel hijzelf als mijn moeder waren er redelijk vroeg bij zeg maar. Mam had het er vroeger vaak over dat zij opa’s “speciale meisje” was. Het klonk leuk, al snapte ik nooit echt wat ze daar nu mee bedoelde. Het had iets te maken met wie de oudste was, voor zover ik begreep, want toen mijn nichtjes werden geboren en ik dus de oudste was, zei opa ook wel eens tegen mij dat ik zijn “speciale meisje” was. Daar moest ik altijd om lachen.
Maar toen ik ouder werd, begon ik het te begrijpen. Dat “speciale meisje” waar opa altijd zo prat op ging, had iets seksueels. Ik heb mama zelfs ooit gevraagd of zij en opa wel eens seks met elkaar hadden gehad, maar daar had ze nooit antwoord op gegeven. Tot een week voor haar dodelijke ongeluk. Alleen speciale meisjes hadden seks met opa. Eerst oma, later mijn moeder, en nu noemde opa mij dus ook al een tijd lang zijn speciale meisje. Het schepte een bepaalde verwachting. En hoewel ik het flirten met opa wel leuk vond om te doen, liet ik niet meer dan dat gebeuren.
Totdat ik op zijn verjaardag behoorlijk dronken was. Nadat mijn tante en de kinderen weg waren en opa weer begon over zijn speciale meisje, besloot ik hem te laten voelen hoe speciaal ik dan wel niet was.
Die blowjob of a lifetime was natuurlijk een prachtig verjaardagscadeau voor mijn opa, maar de dag daarna had ik er toch wel erg veel spijt van en had mezelf voorgenomen het niet nog eens te laten gebeuren en het voortaan alleen bij flirten te houden.

Ik was denk ik al zeker twee maanden niet meer bij opa op visite geweest, toen ik besloot hem die vrijdagavond laat met een bezoekje te vereren. Sinds die bewuste blowjob, waarbij ik zijn warme sperma zelfs had doorgeslikt, waren de vragen over “speciale meisjes” zich aan opstapelen. Ik had behoefte aan antwoorden op mijn vragen, vragen die mijn tante Jeanette onmogelijk kon beantwoorden. Alleen opa wist precies hoe het zat, wat er precies tussen hem en mijn moeder had afgespeeld en wat mijn rol binnen dit geheel zou zijn.
Dus stond ik die vrijdagavond opgedirkt en al bij opa op de stoep. Met een rugtas met wat spulletjes, want ik had tante gezegd dat ik eerst met vriendinnen zou gaan stappen en na afloop bij opa zou blijven logeren, net zoals vroeger.
Opa Bakker - 16-01-2024 om 16:31
0


/* Het lijkt erop alsof Dave1976 zijn kleindochter zoals Jennifer haarzelf neerzet niet hoeft. Ik heb daarentegen geen probleem met "speciale meisjes" 😊 en wil de rol wel overnemen. Mocht Dave1976 alsnog verder willen en een stukje schrijven, dan mag mijn bijdrage rustig genegeerd worden. */

Ik had het sms-je van Jeanette vanmiddag ontvangen. "Jenni komt logeren dit weekend." Geen vraag of het uitkwam, geen tijd van aankomst, gewoon de reguliere mededeling. Typisch Jeannette, zeker sinds haar opname in die Pinkstergemeente van Nico.
Soms dacht ik wel eens dat slechts Jennifer, met haar vrije gedrag waar Jeanette maar geen grip op leek te krijgen, dat gezin nog een beetje binnen de realiteit hield.
Ik sms een "Ok" terug en probeer sneller thuis te zijn dan normaal, maar alsof de duvel er mee speelt, zit alles tegen.
Files, vertragingen bij het uitladen, smerig koude motregen, noem het maar op.

Maar toch... het bezoek is wel weer vreemd, want na mijn verrassende extra verjaardagscadeau van haar (waar we beiden net iets te dronken voor waren geweest om er echt van te genieten of om ons schuldig door te voelen) had ik haar nog niet weer gezien. En meteen dan een logeerpartij in het weekend?

Dus, toen ik net na 22:30 thuis aan kwam, stond Jennifer in haar natgeregende uitgaanskleding, of wat daar tegenwoordig voor moet doorgaan, koukleumend met haar mobieltje in de hand proberen te bellen. Tja, de laatste bus stopt hier in deze negorij om 22:00 en die had ze nu net gebruikt om de relatief afgelegen woonboerderij van mij te bereiken.
En bereik op een mobieltje? Vergeet het maar... alleen op een zonnige dag als de wind uit het noorden waait, dan heb je soms een 3G verbinding van amper 2 streepjes.

"Sta je er al lang, meisje?" roep ik als ik uit de auto stap.
"Een half uur, opa!" klikt het stotterend, terwijl de mobiel opbergt. "Fucking kou-oud!"
Tja, dat doet een wandeling na de laatste bus door de motregen en bijna vrieskou en dan ook nog eens 20-30 minuten wachten nu eenmaal met je als je er zo dun gekleed bij loopt. Ik pak de rugtas die naast haar staat op en open snel de voordeur.

Ja, natuurlijk zie ik die meterslange benen onder dat korte rokje. En ja, de semi-transparante lichte bloes met donker contrasterende beha (oké behaatje, want qua borsten heeft ze nog wel wat in te lopen op Jeanette (en god hebben haar ziel, Jessica)...) ontgaan mij zeker niet. Maar daar ga ik later wel van genieten. Eerst moet die jongedame weer op temperatuur komen.
"Hop, naar boven en onder de warme douche met jou! Je weet de weg. De meeste rechtse badjas is van mij, pak maar een van links af, die zijn schoon."
Terwijl ze bibberend naar boven loopt, zie ik haar kontje onder het rokje vandaan piepen. Nice!
"Ik maak ondertussen warme chocomelk! En gooi die spullen van je maar buiten de badkamer, dan doe ik die vast in de droger."
"Ja, opa-a" klinkt het nauwelijks beter dan buiten.
"Heb je spullen uit je rugtas nodig?"
"Nee, de badjas zal wel voldoende zijn" klinkt het nog net voordat de badkamerdeur dicht gaat.
Even later hoor ik de douche aangaan en kort daarna slaat de badkamerdeur nog even open en dicht.
Terwijl de chocomelk langzaam opwarmt op het fornuis, loop ik even naar boven om de natte spullen op de halen.
Een setje aan natte kleding: Rokje, bloesje, behaatje en iets dat een slipje of zo moet voorstellen. Het gebrek aan stof verklaart in elk geval wel waarom ik haar billen zo lekker onder het rokje zag bewegen.
Ik overweeg nog even een blik door het bovenlicht van de badkamerdeur, maar zelfs 'speciale meisjes' hebben recht op zoiets als een verwachting van privacy.
Terug in de keuken, gooi ik de kleding in de droger en zet het ding aan. Die zijn dan morgenvroeg wel droog.

Als ik de douche hoor stoppen, giet ik vast twee mokken vol met de chocomelk die nu goed op temperatuur is
En als ik even later Jennifer de trap weer af hoor komen, spuit ik op elk een flinke klodder slagroom. Dat vond ze als klein meisje altijd ook al lekker. En met onze vingers veegden we dan altijd elkaars slagroomsnorretje weg.
Dan komt ze in haar badjas en een setje slippers dat ze ergens blijkbaar gevonden heeft de keuken binnen.


Jennifer - 16-01-2024 om 17:24
0


Daar sta ik dan met mijn goede gedrag. Nou ja, goede gedrag…
Verkleumd, natgeregend en zonder bereik voor m’n mobiel. Waarom kon opa nou niet gewoon in de grote stad wonen in plaats van in zo’n gehucht waar vanaf 22:00 geen bus of wat dan ook meer rijdt.
"Sta je er al lang, meisje?", roep ik de stem van opa Bakker als hij uit de auto stapt.
“Gauw naar binnen en ga eerst maar even lekker warm douchen, daar knap je altijd wel van op”, stelt opa vervolgens voor.
Ik gooi mijn natte kleding voor de badkamerdeur op de gang en ga lekker onder de hete douche staan. Daar knap je inderdaad wel van op, want ik ben koud tot op het bot.

Langzaam komt mijn lichaam weer wat op temperatuur.
Als ik klaar ben met douchen loop ik een badjas en slippers die ik zag liggen naar beden. De zoet geur van warme chocolademelk komt me al tegemoet en doet me aan vroeger herinneren. “Aah, warme chocomelk. Met slagroom. Net zoals vroeger”, lach ik tevreden als ik de twee grote dampende mokken zie staan. “Ja, toen je nog bij opa op schoot zat en we elkaars slagroomsnorretje daarna wegveegden met onze vingers”, zegt hij, alsof hij mijn geheugen probeert op te vijzelen.
“Ik weet niet of het nog verstandig is als ik nu nog bij u op schoot kom zitten opa. Zeker niet gezien de laatste keer. De laatste keer dat ik uw schoot zag en voelde, resulteerde dat wel in een witte snor bij mij, maar dat was beslist geen slagroom”, lach ik.
Ik was toen zo blauw als een tientje, wij allebei trouwens, maar ik weet nog dondersgoed wat er gebeurde.
En het rare is, dat ondanks dat het echt niet hoort, het niet eens verkeerd voelde voor mij. Mama had mij altijd fabeltjes verteld over speciale meisjes, dat zijzelf een speciaal meisje was, net als ik enz. En die bewuste avond leken de fabeltjes even helemaal geen fabeltjes meer. En leek opa Bakker even helemaal niet mijn opa, maar gewoon een man van vlees en bloed, met behoeftes na het overlijden van mijn oma.
En natuurlijk had ik daar nooit op in mogen gaan, maar het was gebeurd. Maar het had me wel bezig gehouden. En ik kon er toch moeilijk met tante Jeanette over praten?

“Je kleding zal morgen wel droog zijn”, zegt opa dan langzaam nadat hij mij uitvoerig in zich heeft opgenomen. “Dat wordt dan geen stappen dus voor mij”, zeg ik wat beteuterd en voel me opeens heel erg naakt onder de badjas worden.
Zwijgzaam nemen we een slok van onze warme choco. Lachend reikt mijn hand naar hem uit en veeg ik zijn slagroomsnor van zijn bovenlip. Net zoals vroeger. Wat ik dan vroeger deed, weet ik niet meer, ik denk mijn plakkerige vingertje aan mijn kleding afvegen. Maar dit keer lik ik mijn vinger langzaam af, terwijl ik mijn opa in zijn fonkelende ogen kijk.
Opa Bakker - 17-01-2024 om 11:09
0


Ik zie haar ogen oplichten als Jennifer de met slagroom bekroonde mokken ziet staan.
We halen wat herinneringen op aan vroeger. Zowel verder terug als wat recenter, toen ze uiteindelijk een ander type 'witte snor' van haar lippen moest afvegen.
En terwijl ze even later met een glimlach sensueel en verleidelijk haar vinger over mijn wit besnorde bovenlip laat glijden, voel ik mijn pik tot leven komen. Het vingertje... maar zeker ook de spontane inkijk in haar enigszins openvallende badjas die mijn een glimp van haar pronte borstjes toont, en dan ook nog eens het suggestieve zuigen op haar eigen vinger... Het heeft zijn invloed.

De jaren met losse opmerking over 'speciale meisjes' hebben dan toch bij Jennifer effect... Net zoals bij haar moeder, mijn dochter, Jessica en haar oma, mijn vrouw, Jakoba van al die jaren voor haar.
Onze familie heeft nu eenmaal zo haar tradities. Oudste dochters hebben altijd een naam die begint met een 'J'. En zijn altijd 'speciale meisjes' van hun resp. vaders en grootvaders. Zoals Jakoba dat ook weer was van haar vader en opa voordat ze met mij trouwde.
Het schiet allemaal snel door mij heen terwijl Jennifer mij brutaal? verwachtingsvol? aankijkt.
Alsof ze verwacht van mij dat ik haar mislukte uitgaansavond compenseer. Maar dat gaat vast lukken, denk ik, als ik mijn kaarten een beetje goed uitspeel...

Op mijn beurt buig ik mij voorover naar haar toe en terwijl ik de vingers van mijn rechterhand op haar linkerwang leg, veeg ik met de duim langzaam de achtergebleven slagroom weg.
Met een knipoog houd ik nu mijn duim voor haar lippen. "Echte extra slagroom voor mijn speciale meisje..."
Ik weet niet of ze beseft dat bovenlichaam voor zo'n beetje de helft zichtbaar voor mij is, maar zonder aarzelen buigt Jennifer zich iets voorover en hapt mijn duim tussen haar vingers.
Ik kan en wil een kleine kreun niet binnenhouden als haar tong met voorzichtige likjes mijn duim als iets veel gevoeligers behandelt. En DAT lichaamsdeel roert zich nog meer en drukt nu bijna pijnlijk gespannen tegen de binnenkant van mijn slip.
Ondanks de ruimvallende werkbroek heb ik het gevoel dat ze dat gewoon moet kunnen zien...

Terwijl Jennifer langer op mijn duim zuigt dan nodig is, vraag ik haar met een wat schorre stem of het dan zo vervelend is om het 'speciale meisje' in de familie te zijn.
Die laatste toevoeging is voor haar de reden om mijn duim uit haar mond te laten glippen en verdere uitleg te vragen over dat 'speciale meisje'.
"Kom..." zeg ik, terwijl ik op mijn schoot klop. "Dan zal ik je alles vertellen..."
Met een licht verwijtende opmerking "Opaaa" doet ze toch wat ik vraag, al slaat we wel automatisch de badjas weer dicht over haar lijf heen. Nou ja, je kan (voorlopig, hehe) niet alles hebben.

Als Jennifer haar plekje op mijn schoot gevonden heeft en na een paar overduidelijke schuifelingen van haar billen over mijn net zo overduidelijk harde pik, ruggelings tegen mijn bovenlijf aanleunt, steek ik van wal en leg, zonder in al te veel 'ranzige' details te treden, de situatie uit. De oudste dochter (Jessica was 2 minuten ouder dan Jeanettte), het opa en vader deel, en dat het stopt als ze trouwt.
"Of, tegenwoordig dan, een partner krijgt... man of vrouw..." besluit ik mijn monoloog die ze aandachtig aanhoort.
"Maar... waarom? Dat hele gedoe? Niet alleen dat man of vrouw aan het eind" grinnikt ze. "Ook al zijn er best wel een paar meiden in mijn klas, die ik... nou ja, je weet wel, hihi... Maar uiteindelijk zie ik ergens in de toekomst wel een klassieke familie voor mij."

"Als ik mijn opa en vader goed gegrepen heb, heeft het met voorbereiding te maken. Onze familie begreep al in de vroege middeleeuwen dat een 'ervaren' vrouw beter in staat is een gezin en familie bij elkaar te houden. En als de man geen reden heeft om het buiten de deur te zoeken omdat zijn vrouw hem tussen de lakens altijd alles geeft dat zijn hart, en pik, hehe, begeert, dan kan hij zich op de belangrijke zaken, maatschappelijke carrière en centjes verdienen en zo, concentreren. En wie kan een meisje nu beter vertrouwen dan haar eigen opa en vader om haar dat soort zaken te leren? Zeker vroeger zonder vrouwenbladen en internet en zo..."
Vanachter zie ik haar gezichtje de zo kenmerkende uitdrukking krijgen die ze altijd heeft als ze over iets nadenkt.
"Hmmm... ik weet natuurlijk niet alles van onze familiegeschiedenis, maar we hebben eigenlijk nooit scheidingen en zo verwatering van familiekapitaal gehad?"
"Bingo..." fluister ik en plaatst als beloning een kusje op haar linker oorlel.

Tijdens het verhaal is een van mijn handen zo maar per ongeluk onder de overslaande pand van haar badjas geslopen en rust nu op haar blote buik.
"Opa, je hand..." giechelt ze.
"Moet die weg?" vraag ik onschuldig.
"Nee... maar het windt me op..."
"En is dat verkeerd? Ook nog na wat we nu besproken hebben?"
Mijn pik heeft al besloten dat het niet verkeerd is en besluit op dat moment met een schokje tegen haar kontje zijn aanwezigheid opnieuw kenbaar te maken...
Jennifer - 17-01-2024 om 17:52
0


Opa en ik lijken elkaar wel wat af te tasten. Eerst ik die de slagroom van zijn lip veegde en het van mijn vinger oplikte, nu opa die het langzaam met zijn duim van mijn bovenlip naar mijn mond duwt. Automatisch open ik mijn mond en zuig zijn duim naar binnen. De laatste keer dat ik iets van opa in mijn mond nam, was het zijn stijve lul.
Met gemengde gevoelens denk ik terug aan die avond. En opa denk ik ook, want die nodigt me uit bij hem op schoot te komen zitten. Het voelt vreemd, eng, ongepast en tegelijk vertrouwd. Maar ik doe het en opa begint weer over speciale meisjes te praten.
Mama had mij echt wel het nodige bijgebracht over deze familietraditie, maar opa legt nog veel meer uit, zeker over het hoe en waarom.

Tijdens zijn verhaal over onze familiegeschiedenis, is opa’s hand (toch zeker niet per ongeluk) onder mijn badjas geglipt en ligt nu op mijn blote buik.
"Opa, je hand..." giechel ik. "Moet die weg?", vraagt hij onschuldig.
"Nee... maar het windt me op...", beken ik eerlijk. Het hoort niet, maar het voelt prettig.
"En is dat verkeerd? Ook nog na wat we nu besproken hebben?", vraagt opa door en streelt mijn blote buik zachtjes.
Onder mijn billen voel ik zijn pik met een schokje tegen mijn kontje drukken. Opa is duidelijk opgewonden aan het raken, want ook zijn hand beweegt zich voorzichtig meer naar boven tot de aanzeg van mijn jonge borstjes. Hoewel ik zijn hand vreemd genoeg niet eens vervelend vind en zijn kloppende pik tegen mijn billen ook niet veroordeel, denk ik nog half na aan alles wat opa tegen me zei.

“Opa? Die speciale meisjes hè, waar u het steeds over had in onze familie… Betekende dat ook…? Heeft u ook met mama ooit…? Ik heb oma namelijk nooit gekend, want die was al overleden voordat ik werd geboren”, vraag ik aarzelend, zonder mijn zinnen helemaal af te maken, want ik weet gewoon echt niet of ik dit wel kan vragen. Of dat opa het misschien wel als een valse beschuldiging opvat. Maar gezien het feit dat opa me nooit heeft tegengehouden toen ik hem destijds besloot te gaan pijpen en nu zijn handen en zijn stijve lul zijn verlangens naar zijn eigen kleindochter (of misschien ziet hij me nu wel helemaal niet zo) mij duidelijk maken, begin ik toch te twijfelen over de relaties tussen de speciale meisjes en hun vaders in onze familie.

"Heeft u ook ooit seks met mama gehad?", vraag ik hem dan vertwijfeld. Opa kijkt me geschrokken aan en met een rood hoofd. Maar boos lijkt hij op dit moment niet.
Opa Bakker - 18-01-2024 om 11:50
0


De vraag van Jennifer verrast me een beetje en ondanks Maar misschien willen jonge vrouwen van deze tijd de kaarten duidelijk op tafel hebben liggen. Dat wat vroeger impliciet en (misschien niet verborgen, maar toch zeker wel) enigszins heimelijk en bedekt gebeurde, mag nu uitgesproken worden.
Zelfs tussen Jessica en mijzelf is er nooit (behalve de aanduiding 'speciale meisje') over hetgeen gesproken dat zij en ik (en eerder zij en mijn vader) daadwerkelijk gedaan hebben...

Ik voel haar zenuwachtig heen en weer schuiven op mijn schoot. Mijn pik rolt onder haar kontje heen en weer van de ene naar de ander bil. Natuurlijk beseft ze dat als haar moeder, mijn dochter, Jessica het met mij en mijn vader seks hebben gehad, er van haar ook datzelfde verwacht wordt. En met de vader van Jessica, mijn voormalige, schoonzoon niet meer onder ons, ben ik dan de enige overgeblevene.

"Zou je dat verkeerd vinden? Als mijn vader en ik... seks met je moeder hebben gehad?" stel ik dan een tegenvraag. Natuurlijk maakt het antwoord op zich niks uit. Wat gebeurd is, is gebeurd. Andere tijden en zo...
Ze blijft even stil en leunt ontspannen tegen mij aan. Ik merk dat mijn hand op haar onderbuik kleine rondjes draait die haar (net zoals bij haar moeder realiseer ik mij opeens) niet onwelgevallig zijn. Ze blijft in elk geval rustig zitten, op een incidentele prettige beweging van haar kontje na.
"Natuurlijk niet tegelijk en Jeroen is ook echt wel jouw vader... De erfelijkheidstest toen je pas geboren was heeft dat wel uitgewezen."probeer ik haar, voor zover nodig, verder gerust te stellen. Voor zover dat natuurlijk kan als iemand je vertelt dat je moeder het met haar vader (jouw eigen opa) en haar opa (jouw overgrootvader) seks heeft gehad...

Jennifer zucht. "En nu dan? Papa is overleden voordat..."
Ze maakt haar zin niet af.
"Daarom twee... vader en opa... als 'backup' zeg maar, en, als ze beiden er nog waren, om het 'speciale meisje' te leren dat verschillende mannen ook verschillend bij de... seks zijn." De laatste twee woorden fluister ik bijna en sluit ze af met een zacht kusje op haar oorlel.
Ze rilt even. Misschien aan de gedachte aan haar overleden vader.
"Vroeger kwam het wel vaker voor dat mannen door oorlog of ongelukken op lange reizen, wel eens hun dochter of kleindochter niet oude genoeg zagen worden. Maar dan kon de overgebleven vader of grootvader die taak alsnog vervullen."

"Taak? Je zegt het alsof het werk is." klinkt het dan bijna verwijtend. Maar ik voel dat ze het niet zo bedoeld. Haar lichaamstaal vertelt mij voldoende.
Ik laat mijn hand iets naar boven glijden, richting haar kleine borstjes.
Ze verstijft.
"Kijk, denk je dat het voor een man makkelijk is om zijn dochter of kleindochter op deze manier... Een manier die moreel en maatschappelijk veroordeelt zal worden als die maatschappij, die het nooit kan en zal begrijpen, het te weten komt... op die manier dus zijn familie voort te helpen? Ja, nu is het anders, iedere jonge vrouw weet, of kan weten, waar Abraham de mosterd haalt, maar vroeger..."
Jennifer grinnikt "Eerder mayonaise of slagroom, opa!"
"Je snapt in elk geval wat ik bedoel, lieverd!" en laat dat volgen door een steviger kus dan zojuist in haar nek.
"En het gaat er echt niet om dat een papa of opa zijn 'speciale meisje' tot vrouw maakt. Alhoewel dat vroeger vast wel geregeld gebeurd zal zijn. Maar da waren andere tijden, en je moeder, en zelfs je oma al, waren echt geen maagd meer toen..."

Ik voel de opluchting door Jennifer heen stromen. Was DAT dan haar onzekerheid? Dat ze dacht dat ze nog ongerept en onberoerd moest zijn als opa of papa met zijn 'speciale meisje' voor het eerst seks had?

'Per ongeluk' streelt mijn duim nu net telkens even de onderkant van haar borstjes als mijn hand nog steeds rustig rondjes wrijft op haar buik.
"Opa... je raakt mijn borstjes..." giechelt ze.
"Oh... moet ik stoppen dan?" maar maak daar nog geen aanstalten toe.
Jennifer - 21-01-2024 om 18:06
0


Terwijl zijn handen duidelijk op zoek gaan over mijn jonge lichaam, verzekert mijn opa me dat mijn vader echt wel mijn vader was. Er is zelfs een DNA test geweest die het heeft uitgewezen. Maar opa geeft ook direct toe wat er tussen hem en mama en tussen mijn opa en mijn moeder heeft afgespeeld. De speciale meisjes, altijd de oudste dochter, zijn getraind door hun vaders en opa’s in het behagen van de man. Nu snap ik ook dat tante Jeanette daar nooit iets van heeft meegekregen, want zijn was niet de oudste dochter. En gezien haar verbintenis aan de Pinkstergemeenschap is dat misschien maar beter ook.
Deze bizarre vorm van incest blijkt al vele generaties terug te gaan. In elk geval tot zover opa Bakker het heeft weten terug te vinden. Tot aan haar huwelijk werd het speciale meisje door de vader opgeleid tot een fantastische minnares. En als de vader niet beschikbaar was, nou dan deed de opa wel een duit in het zakje. Vandaar dus ook dat opa zo luchtig reageerde op het feit dat ik hem als verjaardagscadeau begon te pijpen. Opa dacht natuurlijk dat ik als speciaal meisje mijn plek binnen de familie begon te snappen.

“Maar er is meer”, zegt opa dan opeens aarzelend, terwijl zijn ene hand zachtjes over mijn buik streelt en de andere plots vol naar mijn linkerborst grijpt. Ik ben daar nog lang niet volgroeid, ten minste dat hoop ik, zeker als ik naar de boezem van tante Jeanette kijk en naar wat mijn eigen moeder mee gezegend was. Met gemak verdwijnt mijn gehele borstje in de grote sterke arbeidershand van mijn opa en ik voel mijn tepeltje koortsachtig reageren tegen zijn warme handpalm.
Ik probeer me wat om te draaien op zijn schoot om hem een beetje aan te kunnen kijken. Zijn harde lul rolt tussen mijn billen door en mijn badjas valt nu ook aan de onderkant verder open. Ik vind het een opwindend gevoel, zeker nu de geschiedenis van de speciale meisjes steeds beter begin te begrijpen. En ik ben allang blij dat maagdelijkheid daar gelukkig helemaal niets mee heeft te maken. Want dan had ik twee jaar geleden al een probleem gehad…

“Wat is het opa? U kunt me nu alles vertellen hoor. Het verleden is het verleden en daar kunnen we helemaal niets meer aan veranderen. En met wat ik tot dusver heb gehoord en voel, denk ik ook niet dat ik de meest aangewezen persoon ben om nu opeens de toekomst te willen veranderen”, glimlach ik tegen mijn opa en kus hem even op zijn wang.
“Je oma… De moeder van Jessica en Jeanette…”, begint opa dan voorzichtig, “zij was ook mijn zus”. Ik kijk opa geschrokken aan. “Maar dat is echte incest opa”, stamel ik geschrokken. Opa knikt vol schaamte. “Eens in de zoveel generaties gebeurde dat. In het geval van oma en mij per ongeluk, maar meestal wanneer er geen andere oplossing leek te zijn om de familie te redden. Zo waren mijn ouders ook broer en zus. Ondergedoken tijdens de Tweede Wereldoorlog”, legt hij uit.
“Maar dan moeten onze genen wel fucking sterk zijn opa. Want de kans op genetische afwijking bij zoiets is gigantisch groot. Volgens mij zeker als het meerdere generaties achter elkaar betreft”, stamel ik verbaasd. Opa knikt. Onze genen zijn inderdaad bijzonder sterk. Kijk maar naar wat voor een gezonde kinderen wij steeds hebben voortgebracht, ondanks de incest in de familie. Daarom gaat het waarschijnlijk ook al zoveel generaties terug”, zucht hij.
Ergens ben ik er wel trots op dat we zo’n sterk geslacht vormen. Al zal ik onze familiegeschiedenis nooit openbaar maken.

Dan opeens, uit het niets, maak ik me los uit opa’s intieme omhelzing en sta op. Geschrokken kijkt hij op. “Je keurt het af hè?”, vraagt opa met angst in zijn ogen dat ik het familiegeheim openbaar zal maken of dat ik er mee naar de politie zal gaan of wat dan ook.
“Nee, helemaal niet opa. Als het al zo lang in de familie heerst en als ook mama het wist en zich hieraan durfde te conformeren, dan durf ik dat ook. Voor mama”, antwoord ik zachtjes. “Maar dan wil ik wel het meest speciale speciale meisje uit onze familiegeschiedenis worden”, zucht ik en laat mijn badjas zakken en kruip naakt bij opa terug op schoot. Mijn prille, pronte borstjes drukken tegen hem aan als ik hem op zijn lippen kus.
Opa Bakker - 22-01-2024 om 15:13
0


Jennifer neemt de bekentenis dat haar oma niet zo maar een vrouw was, maar mijn eigen zus, beter op dan ik had verwacht.
Dit was de mededeling waar ik het meeste tegenop had gezien. Andere tijden, andere gewoonten, zeker in zoiets als de 2de wereldoorlog.
Zelfs als ik expliciet om een bevestiging vraag, stelt ze mij gerust.
Meer dan gerust zelfs als ze met dezelfde gratie waarmee ik vroeger mijn zus Joes en later onze dochter Jessica zich heb zien ontkleden, haar nu compleet opengevallen badjas van haar schouders laat glijden en haar naakte lichaam terug op mijn schoot zet.
Alleen nu niet meer ruggelings, maar zijdelings in een soort amazone zit, zodat ze met een kwartslag draai haar gezicht en bovenlijf recht naar mij draaien kan.
Ik voel haar warme zachte lippen op de mijne en ook hoe haar kleine stevige tietjes tegen mijn shirt aan drukken.
Ik kus terug en onze lippen verkennen elkaar voorzichtig. Ja, natuurlijk hebben we als opa en kleindochter elkaar wel vaker gekust en toen ze veel jonger was ook ooit wel eens, tijdens de eerste keren dat zij 'opa's speciale meisje' was, wat langer dan een reguliere familie-kus elkaar gezoend. Want dat is wat 'speciale meisjes' nu eenmaal doen, was toen haar kinderlijke uitleg.
Wellicht herinnert zij dit nog, maar waarschijnlijk is het ver weggezonken in het onderbewustzijn in de loop der jaren.

"Opa!" grijnst ze dan als ze de kus verbreekt "heb je last van krampjes? Je lul schokt steeds onder mij!"
Ze heeft gelijk. Mijn pik steigert onbeschaamd en drukt onder tegen haar tienerbillen.
"Ik denk dat mijn lul ook graag kennis wil maken met het meest speciale speciale meisje van onze familie" antwoord ik met dezelfde nadruk op 'meest speciale' als dat mijn kleindochter dat zojuist deed.
Niet dat het schokken minder wordt nu ze iets verder van mij af zit en ik van dichtbij haar soepele, mooie, opwindende lijfje kan bewonderen. "Je ziet er mooier uit dan je oma en je moeder..." ontglipt me voordat ik het tegen kan houden en terwijl ik haar met mijn rechterhand omarmt op mijn schoot houdt, streel ik met de rug van mijn linker zachtjes over haar borstjes en tepels.
"Echt? Dat zeg je alleen maar om..."
Ik onderbreek haar. "Nee, je oma en moeder zijn er niet meer, dus ik kan daar gewoon eerlijk in zijn. Ik ben geen erfelijkheidsdeskundige maar met je moeder en Jeanette twee volle incestbabies, komt het effect van onze genen pas bij de volgende generatie tot volle wasdom."
"Het klinkt raar als je dat zo zegt"
"Niet raar, speciaal!" en opnieuw zoenen we elkaar, waarbij Jennifer mijn hoofd vastpakt en mij zo stevig tegen haar lippen aantrekt. Op mijn beurt kneed ik ondertussen haar heerlijk strakke kontje, waarbij onder haar mijn lul ook meedoet.
Opeens glipt haar tong tussen mijn lippen door mijn mond in. Ik ben blij met haar vrijmoedigheid en onderzoeksdrift en al snel schieten onze tongen over en weer elkaars mond in.
"Kom, we zoeken een makkelijker plek op!" hijg ik als we even het tongen onderbreken.
"Woonkamer of slaapkamer?" vraag ik haar als ik haar van mijn schoot laat glijden en bukkend haar badjas oppak.
"Auw..." kreun ik van pijn als mijn keiharde lul even klem komt te zitten door die manoeuvre.
Ik zie haar ogen even wijder worden. Schrik ik haar nu af? Natuurlijk een bed is directer en duidelijker dan een bankstel...
"Wow, opa... die bobbel..." Ooh, dus dat zag ze.

Jennifer - 23-01-2024 om 12:05
0


"Je ziet er mooier uit dan je oma en je moeder...", zegt opa tegen me als ik naakt en schrijlings bij hem op schoot zit. Ik ontken het en zeg dat hij dat alleen maar zegt omdat mama en oma er niet langer zijn. Maar hij houdt vol en weet me te overtuigen dat ik nu al specialer ben voor hem. Het klinkt oprecht en het ontroert me en voor ik het weet geef ik hem een nieuwe kus. Maar dit keer kronkelt ook mijn tong zijn mond in, iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Ik had opa dan wel een keer gepijpt, maar zoenen is in mijn ogen intiemer dan pijpen.
Opa lijkt opgelucht te zijn en zoent me gretig terug. Hij zoent lekker en beter dan de jongens met wie ik tot nu toe had gezoend. Alleen Roos zoent misschien nog lekkerder dan hij, maar ja, dat is dan ook een meisje en kan je denk ik niet goed met elkaar vergelijken. Ondertussen kneedt hij mijn strakke jonge kontje heerlijk en ook de harde kloppende bult in zijn broek doet nu volop mee.
"Woonkamer of slaapkamer?", vraagt hij me dan als hij duidelijk naar een iets comfortabele plek met me wil gaan. "Auw...", kreunt hij pijnlijk als ik van zijn schoot ben opgestaan en hij wil bukken om mijn badjas op te rapen. Ik kijk hem geschrokken aan, want ik hoop niet dat het iets ernstigs is. Dan worden mijn zo groot als schoteltjes bij het zien van de enorme bult in zijn broek, die denk ik even pijnlijk knel heeft gezeten tijdens zijn spontane manoeuvre.
Opa’s slaapkamer heeft een groot bed, wat erg comfortabel zal zijn. Maar gezien de huidige situatie, de geilheid van ons beiden en de pijnscheut die zijn stijve lul nu al veroorzaakte, besluit ik naakt op de bank te gaan zitten. Al is het alleen maar omdat de bank nu eenmaal veel dichterbij is dan het bed boven in zijn slaapkamer.

Nog wat pijnlijk schuifelt opa mijn kant op, waarop ik mijn benen steeds wat wijder doe. Even kijk ik omlaag en zie mijn kutje al volop glinsteren, iets dat opa zeer zeker ook wel zal zien. “Kusje d’r op? Voor de pijn?”, lach ik kinderlijk tegen opa en maak zijn broek los. Ik was vergeten hoe groot de stijve lul van opa was en hij lijkt dit keer zelfs nog wel groter dan toen ik hem voor zijn verjaardag had gepijpt. Maar dat zal wel mijn verbeelding zijn, want dat kan natuurlijk helemaal niet.
Ik haal zijn blote lul tevoorschijn en geef zijn dikke eikel een dikke natte kus. “Beter?”, lach ik en opa knikt. “Een beetje ja”, zucht hij. Een beetje is natuurlijk niet genoeg onder deze omstandigheden, dus duw ik zijn vlezige voorhuid met mijn lippen naar achteren over zijn eikel, terwijl ik zijn pik langzaam in mijn mond laat verdwijnen.
Voor de tweede keer in mijn leven pijp ik mijn opa even nat en diep. Maar dit keer niet om het pijpen, maar puur als voorspel. Zodra zijn grote lul helemaal doorweekt is met mijn speeksel, zak ik meer onderuit op de bank en trek mijn benen zo veel mogelijk op. “Ik hoop dat ik net zo speciaal ben als dat u hoopt opa Dave”, kreun ik. Met een hevig trillende erectie kijkt opa omlaag en verschijnt er een mooi, geile lach om zijn mond. “Vast wel Jen”, kreunt hij en plaatst zijn beide handen in mijn knieholtes.
Met zijn volle gewicht drukt hij mijn knieën tot naast mijn gezicht en loodst zijn pik met zijn heupen naar de ingang van mijn natte glinsterende grotje. Heel rustig leidt hij hem naar binnen en begint me voorzichtig te neuken. Dit is vele malen lekkerder dan ik op voorhand had gedacht toen ik net nog bij hem op schoot zat.

Opa geeft me de tijd om aan hem te wennen en als hij door heeft dat ik minstens net zoveel geniet, begint hij het tempo steeds wat meer op te schroeven. Uiteindelijk leunt hij vol op mijn bovenbenen en neukt me diep en met halen zoals alleen een zeer ervaren man die beheerst. Mijn kutje sopt rond zijn lekkere staaf en ik ben denk ik nog nooit eerder zo nat geweest tijdens het neuken. Volgens mij ben ik inderdaad wel erg speciaal voor opa, hihihi. Ik open mijn mond voor hem en laat zijn tong weer toe. Opa kreunt geil en donker, terwijl hij me zalig blijft neuken.

“Ooh Jessica, wat heb ik dat lekkere kutje toch van je gemist”, hijgt mijn opa dan opeens tot mijn verbazing als hij met zijn hele gewicht op me ligt en zijn grote lul schokkend in mijn kutje tot ontploffing komt.
“Ooooppaaaaaaa… Ik ben het hoor, Jennifer, je kleindochter. Niet Jessica”, hijg ik kreunend terug op zijn talloze schokken in mijn lichaam, waardoor ik zelf ook klaarkom. Beschaamd kijkt opa Dave me aan, terwijl zijn pik nog een paar keer lekker schokt in mijn toch al volgespoten kutje. “Sorry, Jennifer. Ik dacht even dat jij je moeder was”, zucht hij en kruipt van me af. “Het geeft niet opa. Ik snap het wel. Ik mis mama ook. Ze was voor mij ook een mooie en bijzonder vrouw. Het is jammer dat ik niet haar speciale meisje heb kunnen zijn, want dan hadden mama en ik u ook samen eens…”, zucht ik nog bijkomend van mijn orgasme van zojuist. “Je bent echt heel speciaal Jennifer. Jij en je moeder samen? Met mij? Dat had pas echt uniek geweest”, zucht hij weemoedig bij de gedachtes aan zijn eigen dochter, mijn moeder.
Opa Bakker - 24-01-2024 om 16:28
0


"Dat was pas echt uniek geweest" hoor ik mezelf zeggen aan het eind. Mijn intense orgasme heeft me een soort out-of-body experience gegeven en terwijl ik mijzelf zojuist leeg lag te pompen in Jennifer zag ik mijzelf zoals zoveel jaren eerder met mijn dochter, haar moeder Jessica.
Wel mooi dat dan juist Jennifer op de gedachte komt dat ze niet alleen mijn 'speciale meisje' had hoven te zijn, maar ook dat van Jessica. In onze hele familiegeschiedenis wordt niks vermeld over oma/moeder en kleidochter/dochter 'gebeurtenissen', maar die is dan ook alleen door de mannen opgeschreven.

Hoe dan ook, Jennifers warme soepel lichaam onder mij, haar uitspraken en mijn eigen geilheid (een week op de vrachtwagen zorgt echt wel voor 'achterstand') maken dat ik nauwelijks verslap.
"Hoe lang blijft dat ding stijf, opa?" grinnikt ze, terwijl ze er speels een tikje op geeft, nu ik naast haar op de bank zit.
"Het was een lange week, lieverd. En geen lifstertjes onderweg vanwege de kou, hehe. Maar nu ik weet dat mijn 'speciale meisje' op mij wacht, hoef ik daar ook niet meer voor te stoppen."
"Opa..."
"He, een man heeft zo zij noden..." grinnik ik. Haar hand is ondertussen verder naar beneden gegleden en masseert voorzichtig mijn ballen.
"Hmmm... zo groot... Wanneer hebben jij en mama het eigenlijk voor het eerst gedaan?" verandert ze dan opeens het onderwerp.
"Oh... wel iets eerder dan jij en ik... maar dat waren andere tijden. Voordat die hele metoo, woke en lieve-god-weet-wat-allemaal-nog-meer over ons werd uitgestort. Em sowieso heeft onze familie zich nooit iets van leeftijden aangestrokken. Het gebeurde wanneer het 'speciale meisje' en haar opa of vader er aan toe waren. Je moeder, Jessica, was veertien."
Jennifer kijk me met open mond aan.
"En oma Joes?"
"Met mij toen ik 15 was en zij nog net 13, twee dagen voor haar verjaardag. Een jaar later zijn we met speciale toestemming getrouwd in het buitenland, daar gaan dat soort dingen makkelijker, hehe. Maar twee jaar eerder had mijn opa haar al tot haar 'speciale meisje' gemaakt. Dat kwam ook door het vroeg overlijden van haar en mijn vader... je weet wel..."
Jennifer knikt, het verhaal van het overlijden van mijn vader en nu voor haar ook die van Joes, haar ene opa is bekend.
"Denk er niet te veel over na, die dingen gebeuren elk op de tijd dat het gebeurd" stel ik haar nog gerust. "Met je 18de is geen probleem, Gravin Jolie uit de 17de eeuw was zelfs 23 toen zij en haar vader... En dat heeft haar er niet van weerhouden om later nog die 9 kinderen met haar man te krijgen. Oke, met een beetje hulp van de ritmeester van de graaf als ik de aantekeningen in de marge moet geloven."
"Dat ging in die tijd wel anders..."
"Ja, ik geloof niet dat je tante Jeannette iemand anders dan haar man 'er op' laat" grinnik ik. "Wil je nog wat chocolade melk, Jennifer, of zullen we langzamerhand naar bed gaan? Niet dat we meteen hoeven te gaan slapen, maar wat ik zei: lange week. En nog even lekker ontspannen knuffelen is ook lekker. Voor de ruige sex hebben we het heel weekend nog!" Ondertussen ben ik op gestaan en bij het 'ruige' stoot ik gemaakt overdreven met mijn heupen mijn nog stijve pik de lucht in.
Jennifer barst in de slappe lach uit.
Jennifer - 24-01-2024 om 18:17
0


"Hoe lang blijft dat ding stijf, opa?", grinnik ik tegen mijn opa en geef er speels een tikje op. "Het was een lange week, lieverd. En geen lifstertjes onderweg vanwege de kou, hehe. Maar nu ik weet dat mijn 'speciale meisje' op mij wacht, hoef ik daar ook niet meer voor te stoppen", lacht opa geil. En trots, want zijn lul is ondanks een enorme zaadlozing, in de afgelopen tien minuten totaal niet slapper geworden.
"Opa...", probeer ik hem te corrigeren, maar speel ook tegelijk met zijn ballen, waardoor het niet zo effectief overkomt op hem. Zijn ballen zijn echt groot. Niet dat ik nou zo heel veel ervaring met jongens heb, maar genoeg om te weten dat opa’s ballen echt wel groter zijn dan gemiddeld. En hard ook. En zeer vol waarschijnlijk, van een weekje in de vrachtwagen.

Terwijl we zo even lekker ontspannen op de bank liggen (ik heb net seks met mijn eigen opa gehad en hij heeft me gigantisch volgespoten met zijn zaad!, kan het nog steeds niet echt geloven) vroeg ik hem weer naar ons verleden.
Mama was 14 toen zij en opa… Oma was zelfs 13 toen zij en opa… En ze was zelfs nog jonger toen zij en haar vader… Laat ook maar, andere tijden en zo. Maar ik voel me daardoor met mijn achttien jaar wel een beetje het buitenbeentje van de familie. Waar de voorgaande speciale meisjes in de familie eerder een lolita waren, ben ik meer een ouwe vrijster. De speciale meisjes lijken wel bij iedere generaties ouder te worden als ze voor het eerst echt het speciale meisje mogen zijn. Gelukkig zijn er zelfs voorbeelden van speciale meisjes van 23 terug te vinden in de geschiedenis, dus wat dat betreft kunnen we nog wel een paar generaties vooruit.

Opa vraagt of ik chocolademelk wil of dat we lekker naar bed zullen gaan. Uitgaan ga ik nu toch niet meer. En dat hoeft ook niet, want ik kan me voorstellen dat ik in de disco een leuke gozer aan de haak kan slaan die net zo’n lekkere stijve als mijn opa heeft, hihihi.
Want dat ding van opa staat nu nog steeds kaarsrecht overeind. Als opa het woord ruige seks laat vallen, maakt hij even een stevig neukgebaar vanuit zijn heupen. Zijn kaarsrechte lul zwiept indrukwekkend heen en weer, net als zijn grote ballen. Ik barst in lachen uit als hij dat doet, want het ziet er grappig uit.

Even grijp ik de zwiepende stengel voor mijn neus vast en neem zijn top in mijn mondje. Ik zuig er stevig op en proef nog wat van het verse zaad dat in zijn stijve lul is achtergebleven. “Kom, we gaan maar naar boven. Gewoon lekker in bed. En dan zien we straks nog wel hoeveel energie je nog over hebt. Je bent niet meer de jongste hè opa”, plaag ik hem als ik zijn eikel met een luide plop uit mijn mondje laat schieten.
Tegen de tijd dat we boven op opa’s slaapkamer zijn, is zijn zaad vanuit mijn kutje tot aan mijn enkels over mijn benen gedropen.
Ik ga op bed zitten, pak mijn ene voet vast en breng die naar mijn gezicht om zoveel mogelijk van zijn zaad van mijn voet en enkel en waar ik daarna ook nog maar bij kan, eraf te likken. Dan volgt de andere voet. “Misschien moet ik morgenochtend deze slagroom eens op mijn warme chocolademelk proberen?”, lach ik tegen opa, die genietend in mijn openstaande kutje kijkt.
“Kunt u het een beetje zien opa?”, lach ik tegen hem en zie zijn lul reageren op de aanblik van mijn openstaande glinsterende kutje. “Ja zeg… Jij gaat er zo ongegeneerd wijdbeens bij zitten. Wat wil je dan?”, lacht hij terug.
“Wat ik wil? Dat dit nog veel vaker gebeurt, maar dat niemand het te weten komt”, zeg ik hem met glinsterende ogen. “Volgens mij had mama mij zoveel kunnen leren op dit gebied. Maar nu zal u het moeten doen”, zucht ik en laat me speels achterover op zijn bed vallen. “Ik wil er voor u zijn opa. Doen wat mama en oma ook deden. Voor u. Met u. Dan en nog veel meer”, kreun ik zachtjes. Want als ik ergens geil van word, dan is het wel van een man die constant met een stijve lul voor mijn neus staat te wiegen.

“En denk er aan. Ik ben niet een of ander geil liftstertje die je ergens in het buitenland langs de kant van de weg heb opgescharreld. Ik ben je kleindochter. Je speciale meisje. En ik wil het allemaal leren en ervaren”, hijg ik als opa op het bed kruipt.
Anja - 27-01-2024 om 17:13
0


Jennifer lijkt zich als een vis in het water te voelen met haar status als 'special meisje'. We kunnen amper van elkaar afblijven als we richting de slaapkamer gaan. Ik zie een klodder van mijn zaad op haar dijbeen naar beneden lekken en veeg de grote druppel er met mijn wijsvinger af. Voor dat ik de kans krijg om die vinger dan weer ergens aan af te vegen, pakt Jennifer snel mijn hand en zuigt mijn vinger schoon alsof haar leven er vanaf hangt.
Even later toont ze haar lenigheid als ze zitten op het bed haar benen zelf zo ver als het gaat schoon likt van mijn zaad dat uit haar gelekt is.
Wat ziet dat mooie jonge openstaande kutje van haar er prachtig uit!
"Kunt u het een beetje zien, opa?" vraagt ze dan als ze mij 'betrapt'.
Natuurlijk verdraai ik mijn antwoord zo dat het haar schuld is, maar ook zij begrijpt wel dat we beiden dollen. Nog beiden high van het genot van zojuist.
"...Ik ben je kleindochter. Je speciale meisje. En ik wil het allemaal leren en ervaren”, beëindigt ze de 'discussie' over wat we willen en hoe nu verder als ik even later tussen haar benen verder het bed op kruip.
"En je krijgt het ook allemaal", mompel ik terwijl ik langzaam afwisselen tussen haar linker en rechter been mijn weg richting haar glinsterend kutje begin af te leggen met kusjes en likjes.
"Opa, doe niet zo gek... je likt je eigen zaad!" giechelt ze, maar ik zeg niks en ga door.
Ondanks haar commentaar stopt ze mij niet en geniet met kreuntjes van mijn werkzaamheden.
Als ik bij haar kutje aangekomen ben, lik ik de laatste restjes ook daar weg.
Dan kruip ik even snel verder omhoog en kus haar vol op de mond.
Verrast voelt ze hoe ik mijn verzamelde zaad dan nu alsnog in haar mond laat glijden.
"Alsjeblieft, alvast een cadeautje" lach ik haar toe als ik de kus verbreek. Ze slikt het door, pakt mijn hoofd vast en trekt het opnieuw naar haar toe.
Gulzig tongen we elkaar weer. Dat kan ze prima, moet ik toegeven als onze tongen heen en weer flitsen.
Ik laat mij rustig zakken en als vanzelf drukt mijn lul tegen haar kut. Nog niet er in, maar zo tegen en tussen haar schaamlippen.
"Sla je benen maar om mij heen, dan ga je wat verder en en kan ik... oh ja., ungh!"
Voordat ik mijn tip kan afmaken, spreiden haar dijen zich als ze doet wat ik vraag en glijd ik al voor de helft naar binnen.
"Geen haast, opa. We hebben de hele macht en de rest van het weekend ook nog!"
Ze heeft gelijk. Ik steun op een arm en met mijn andere hand stimuleer ik haar keiharde tepel, terwijl ik in een ontspannen tempo in en uit haar kut stoot.
Jennifer - 04-02-2024 om 16:35
0


"En je krijgt het ook allemaal", mompelt opa en begint een weg naar mijn glinsterende en van zijn zaad druipende kutje te likken en te kussen. "Opa, doe niet zo gek... je likt je eigen zaad!", giechel ik, maar opa zegt niks en gaat door. Geen van mijn vriendjes had dat ooit gedaan, maar opa maakt het niets uit. Ik vind zijn sperma niet vies smaken en hij ook niet!
"Alsjeblieft, alvast een cadeautje", lacht hij als hij onze kus verbreekt. Al zijn zaad dat hij onderweg had verzameld laat hij in mijn mond lopen. Ik slik het door, pak zijn hoofd vast en trek hem opnieuw naar haar toe.
We tongen elkaar weer gulzig. Opa laat zich rustig zakken en ik voel zijn lul tegen mijn jonge glibberige kutje drukken. Hij zegt dat ik mijn benen om hem heen moet slaan en nog voordat hij kan uitleggen waarom, doe ik het al en glijdt zijn grote stijve lul al voor de helft naar binnen.
"Geen haast, opa. We hebben de hele nacht en de rest van het weekend ook nog!", kreun ik tegen hem als ik van de rustige penetratie geniet. Opa steunt op één arm en stimuleert mijn keiharde tepel met zijn andere hand, terwijl hij in een rustig tempo in en uit mijn kutje stoot.
Het voelt heerlijk en ik wil heel graag met opa vrijen. Ik ben zijn speciale meisje, en dat zal opa weten ook!

Ik kreun volop en voel opa steeds dieper in me glijden. In een heel rustig tempo bewerkt opa mijn natte kutje met zijn heerlijke pik. Hij vult me goed en diep en weet zich prima in te houden, terwijl onze tongen steeds vaker en langer om elkaar heen draaien. Opa weet precies wat hij doet en laat me echt zo genieten.
Het kost hem weinig moeite om me klaar te laten komen en terwijl ik uitzinnig krijs van genot, trekt opa ons om, zodat hij opeens onder ligt en ik bovenop hem zit. “Laat opa maar eens zien wat je kan”, zegt hij uitdagend. “Als ik je maar geen hartaanval bezorg, ouwe man”, plaag ik opa en begin op en neer te bewegen. Met draaiende bewegingen gaat mijn kutje op en neer over zijn lekkere pik en ik laat me steeds wat verder achterover zakken. Kreunend en zuchtend stoot ik mijn kutje steeds harder omlaag en grijp opa’s benen achter me vast. “Goh, wat neuk je lekker Jennifer. En wat ben je nog lekker strak. Zeker in dit standje”, kreunt opa meer dan tevreden en grijpt mijn schuddende borsten met beide handen vast.
Mijn lichaam golft op en neer en nu race ik zelf naar een hoogtepunt toe op de heerlijke pik van opa. Met lange kreunen kom ik klaar op zijn pik, hoor ik zijn pik soppen in mijn vochtige spleetje. Opeens laat opa mijn borsten los, grijpt me stevig in mijn taille en trekt me weer rechtop op zijn pik. In een hoog tempo begint hij me op en neer te bewegen op zijn pik, alsof hij zijn lul met mijn hele lichaam aan het aftrekken is. “Ik ga komen Jennifer. Je kut is zo lekker. De lekkerste van de drie generaties die ik heb mogen ervaren”, hijgt opa buiten adem. “Spuit me vol opa. Ik wil het. Ik wil al je zaad in mijn nauwe kutje. Het is van mij. JIJ bent van mij”, kreun ik geil en kijk hem verlangend aan.
Dan komt opa heel hard en zeer wild schokkend klaar in mijn kutje. Er lijkt geen eind te komen aan zijn orgasme. Steeds als ik de schokken in mij voel afnemen en denk dat dit de laatste salvo is, volgt er toch nog eentje.
“Ik hou van je opa… Kan ik niet hier blijven, in plaats van bij tante Jeanette?”, hijg ik buiten adem en streel zijn bezwete gezicht. Opa kijkt me verbaasd aan. “Ik kan koken, wassen, stofzuigen. En zuigen”, zeg ik met glinsterende ogen tegen mijn opa, "en je kan je speciale meisje helemaal naar je hand vormen".
Opa Bakker - 05-02-2024 om 10:31
0


/* Hmm... blijkbaar de vorige keer de naam vergeten aan te passen. 😊 my bad... */

Het kutje van Jennifer blijft maar kneden als ik uiteindelijk na een lange ontspannen begonnen maar heftig eindigende neukpartij mijn zaad diep in mijn kleindochter pomp.
En instinctief beseft ze meteen dat het beste moment om iets aan een man te vragen net nadat die klaargekomen is.
Met een glimlach realiseer ik mij dat is dat har dan niet hoef te leren.
Mijn pik schkt nog een paar keer na als ik in haar glimmende oogjes kijk.
"Ik zal het er met Jeanette over hebben, schatje. Je weet hoe ze is qua controle en bezitterigheid... Aan de andere kant, je bent achttien dus al te veel kan ze ook niet tegenstribbelen."
Natuurlijk, de gedachte om directer en vaker mijn speciale meisje te kunnen instrueren is ook niet verkeerd.
"Dank je, opa" fluistert ze als ze half op, half naast mij gaat liggen. Als vanzelf glijdt een van haar handen naar het restant van mijn erectie en pakt mijn lid vast.
"Zolang je school er maar niet onder lijdt"
"Die ene dag in de week? Je weet toch dat ik BBL-opleiding doe? Alleen op maandag naar school!"
"Hmmm... dus geen stroom aan leuke klasgenootjes die langs komen om huiswerk te maken" grap ik.
"Nou, dan mag je eerst wel weer wat beter in vorm komen, opa, want hier zit niet veel leven meer in" en overdreven trekt ze aan paar keer aan mijn pik die inderdaad geen sjoege meer geeft.

Ik kijk naar beneden en zie mijn pik uitgeblust op mijn onderbuik liggen. "Ik denk dat we elkaar prima gaan aanvullen, mijn speciale meisje en ik" zeg ik terwijl ik Jennifer omhels en tegen mij aantrek.
Na nog een paar laatste kussen over en weer, vallen we in elkaar armen in slaap.


De volgende ochtend word ik wakker door Jennifer, die een telefoongesprek voert.
"Nee, geen paniek. Ik ben vergeten te bellen"
"..."
"Opa en ik hebben het zo gezellig gehad dat we gewoon de tijd vergaten..."
"..."
"Nee, natuurlijk niet, tante! Ik lig in de logeerkamer! Hoe bedoel je trouwens 'speciaal meisje'? "
"..."
"Ja, misschien handig om dat een volgende keer uit te leggen. Ik moet nu gaan, opa roept van beneden. We bellen!"
En met een gedecideerde beweging verbreekt ze de verbinding.

"Tante Jeanette... in lichte paniek, hihi!"
"Mmm... zoiets dacht ik al te begrijpen." ik wil nog meer zeggen, maar dat wordt onderbroken door een luide rommel vanuit mijn maag.
"Maar eerste de belangrijke zaken..." vervolg ik en wil uit bed stappen.
"Inderdaad" zegt Jennifer en drukt mij terug, terwijl ze het laken van ons beiden afhaalt. "Die ochtenderectie gaat nergens heen zonder dat ik er aandacht aan heb besteedt!"

En dat deed ze! En zo lag ik zaterdagochtend wijdbeens op bed, terwijl mijn kleindochter Jennifer, mijn speciale meisje, enthousiast mijn pik voor de eerste keer die dag leeg zoog. "Mmm... ja.. kneed mijn ballen ook... dan kan je voelen wanneer ik klaarkom..."
Toen ze daar dan ook mee begon duurde het niet lang voor ik met schokkende heupen een verse lading sperma in haar mondje dumpte.
"Kom, even douchen en dan toch echt ontbijt!" joeg ik haar ten slotte speels het bed uit met een tik op haar mooie kont, toen ze na mijn orgasme als een kitten haar lippen zat af te likken.

Jennifer - 19-02-2024 om 17:57
0


Nog een beetje versuft word weer wakker, in de armen van mijn opa. De herinneringen komen terug. Het heerlijke gevoel. Het speciale gevoel. Opa is een bijzondere man. En onze familiegeschiedenis is bijzonder. En ik wil er maar wat graag deel van uit maken.
Dan pas realiseer ik me waarom ik wakker ben geworden. Het zoemen van mijn telefoon. Tante Jeanette. Pissed off omdat ik niets van me had laten horen en er ik weet niet wat had kunnen gebeuren. Dat ik uiteindelijk veilig bij opa, haar vader, ben, stelt haar wel wat gerust en met een smoesje beëindig ik het gespreek. Tante Jeanette is gek op preken, maar dat doet ze dan maar lekker in de kerk van de Pinkstergemeente en niet tegen mij.
Ondertussen is opa ook wakker geworden van mijn telefoongesprek van tante Jeanette en ligt met een knorrende maag in bed.
"Maar eerste de belangrijke zaken...", vervolgt opa en wil uit bed stappen.
"Inderdaad", zeg ik direct en druk hem terug op bed, terwijl ik het laken van ons beiden weg trek. Precies wat ik dacht. En belangrijker nog: waar ik al op hoopte! "Die ochtenderectie gaat nergens heen zonder dat ik er aandacht aan heb besteedt!", glunder ik en begin zijn lul zo vakkundig mogelijk te pijpen. Opa en ik hebben al wat geschiedenis geschreven binnen onze familie. Maar als het aan mij ligt, was dat pas het begin.
Ik pijpte opa nog voor het ontbijt dat het een lieve lust was en op zijn aanwijzingen begon ik ook steeds meer met zijn ballen te spelen. "Mmm... ja.. kneed mijn ballen ook... dan kan je voelen wanneer ik klaarkom...", kreunde hij en toen ik dat deed, duurde het niet lang voor hij met schokkende heupen een verse lading sperma in mijn zuigende mondje dumpte. En inderdaad voelde ik zijn ballen zeer duidelijk samentrekken toen hij zijn vracht in mijn mond spoot. Ik slikte het meeste meteen door en speelde nog wat met de restantjes.
"Kom, even douchen en dan toch echt ontbijt!", joeg opa mij speels het bed uit met een tik op mijn blote kont.

Een half uur later zaten we aan de ontbijttafel. “Meende je het serieus, van hier intrekken?”, vroeg opa uiteindelijk nieuwsgierig. Dat was waar ook, dat had ik voorgesteld. Direct na de daad. Het meest kwetsbare moment van de man. Ik knikte. Want ik was nog net zo zeker van mijn zaak als op dat moment gisteravond. “Ja, lijkt me geweldig. Deze plek kan wel wat “female-touch” gebruiken. En wij kunnen iets zeer unieks opbouwen. U mag mij alles leren, zodat ik pas echt goed voorbereid aan het volwassen leven als vrouw kan beginnen. En met alles, bedoel ik ook echt alles…”, zeg ik heel rustig en vastbesloten.
Mijn voorstel lijkt opa toch een beetje te overvallen, al zal hij er beslist geen moeite mee hebben dat zijn kleindochter hem van de eenzame nachten wil afhelpen. Even lijkt hij niet te weten hoe te reageren, maar kijkt alleen maar met een tevreden glimlach naar mij. “Je bent vastbesloten hierin hè?”, vraagt mij opa nog wat verbaasd. Ik knik, want ik wil maar wat graag tonen dat ik de ongevraagd toebedeelde rol als zijn speciale meisje serieuzer neem dat wat dan ook. “Help me. Help me om de best mogelijke familievrouw te worden”, zeg ik serieus en sta op.
“Wat ga je doen?”, vraagt opa. “Kijken hoe ik mijn kamer ga inrichten natuurlijk”, lach ik als ik naar de trap loop. “Ik slaap echt wel elke avond bij u in bed. Maakt u zich daar maar geen zorgen over. Maar ik moet toch zeker wel een eigen kamer hier hebben voor als er visite komt. Tante Jeanette repte nu al over het speciale meisje, ook al weet ze misschien niet wat dat precies inhoudt. Maar ik kan toch moeilijk bij u wonen zonder een eigen kamer te hebben. Dat zou verdacht zijn”, leg ik hem uit en verdwijn naar boven.

Zonder het met opa te overleggen kies ik een kamer uit die ik mezelf eigen zal maken. Niet alleen heb ik een bizarre seksuele nalatenschap van mijn moeder geërfd, maar ook genoeg financiële middelen om de inrichting van mijn eigen kamer bij opa te kunnen bekostigen.
Ik struin wat door de spullen op de kamer waar ik mijn zinnen op heb gezet en kom een foto album tegen. Niet bepaald vakantiekiekjes, merk ik al snel op als ik het album open sla. Foto’s van een nog zeer jonge opa, bruisend van de energie, naakt poserend. Gefotografeerd door mijn moeder blijkt al gauw, want een paar foto’s verderop staat mijn moeder naakt en vol trots op de foto’s. Ze zal ongeveer mijn leeftijd hebben gehad op de foto’s en voor het eerst zie ik mijn eigen moeder op een geheel andere manier. Echt een bijzonder mooie vrouw. De laatste foto’s in het album zijn niet van de beste kwaliteit, maar dat komt denk ik alleen maar omdat het niet gemakkelijk zal zijn geweest om met een oude camera “selfies” te maken, terwijl je met je eigen dochter ligt te neuken. Maar het idee van de foto’s zegt genoeg. Mama was een aantrekkelijk en bijzondere vrouw in de ogen van mijn opa. Echt zijn speciale meisje. Jammer dat ik dit nooit met hen samen heb kunnen delen.
Met vochtige ogen leg ik het foto album opzij. Daar ga ik straks nog wel verder in kijken. Ik zoek verder of er nog meer familiegeheimen tussen de spullen liggen, maar kom niet verder dan een paar gedateerde seksboekjes van opa. Allemaal jonge meiden, 18, 19, 20 jaren oud hooguit. En niet van die schaars geklede erotische foto’s, maar met zeer expliciete foto’s geïllustreerde seksverhalen. Porno uit de jaren 80 en 90 dus, met behaarde kutjes. De reden dat hij ze bewaard had wordt me halverwege het boekje duidelijk. Een fantasie verhaal, over een vader en een dochter. Het verhaal dat ik lees is het verhaal van mijn opa en mijn moeder, precies zoals opa het mij vertelde. Op de bijbehorende foto’s herken ik overduidelijk mijn eigen moeder. “Papa?”, stamel ik verbaasd als ik de poserende man op de foto’s herken. Mijn vader wist dus ook van ons familiegeheim?
“Daar hebben je ouders elkaar leren kennen”, schrikt mijn opa me op uit mijn gedachten. Terwijl ik de foto’s en seksboekjes stond te bekijken, heb ik hem niet binnen horen komen. Maar nu hij achter me staat en ziet waar ik naar kijk, weet hij meer dan genoeg.
Automatisch graai ik op de tast naar achteren en voel de lul die net zo hard, groot en stijf aanvoelt als op de foto’s die ik zag. Verbaasd kijk ik hem aan.
“Je moeder wilde ons geheim graag vastleggen op de een of andere manier. Dus had ze zich ingeschreven voor zo’n boekje. Ik kon toch moeilijk zelf met haar poseren. De kans dat het zou uitkomen en we in problemen zouden raken was veel te groot. Ik was wel bij de fotoshoots aanwezig, maar gewoon als een trotse vader die zijn dochter steunde. Je moeder was volgens mij op slag verliefd op haar “tegenspeler”, de man die uiteindelijk jouw vader zou worden. Geen idee of je vader dacht dat het alleen maar iemand zieke fantasie was waar je moeder in meespeelde, of dat het meer was dan dat, maar de foto’s waren meer dan geslaagd. En je moeder en ik hebben na afloop misschien we de allerbeste seks ooit met elkaar gehad. Maar ik wist al gauw dat het tijd voor mij werd om een stapje terug te doen”, legt opa allemaal aan me uit.

Ik kijk hem aan, deels ontroerd, deels verlangend. “Opa? Wil je me weer eens voorlezen? Net zoals vroeger? Kruip ik weer eens lekker bij u op schoot en mag u voorlezen”, zeg ik met een ondeugende blik. “Maar niet uit Pluk van de Pettenflet of Pinkeltje hoor, dit keer”, lach ik er bij en geef hem het seksboekje waar ons familiegeheim prachtig in beschreven staat.
“Nou vooruit dan maar”, lacht hij en zoekt een plekje tussen de spullen om te kunnen zitten. Speels kruip ik bij hem op schoot en laat zijn stijve pik tussen mijn kennelijk toch wel behoorlijk natte lipjes verdwijnen. “Ben ik blij dat ik deze bewaard heb”, zucht opa genietend als ik over zijn stijve pik zak en hij de bladzijde van het begin van het verhaal opzoekt.
Opa Bakker - 05-03-2024 om 16:41
0


Mijn lul glijdt moeiteloos in het gladde natte neukkanaaltje van mijn kleindochter wanneer zij ruggelings tegen mij aanleunend een goede positie zoekt, terwijl ik blader naar het begin van het verhaal. Ik herinner me nog dat er tijdens de shoot zelf gezegd werd dat het een standaard rechttoe-rechtaan vriendje/vriendinnetje-verhaal bij geschreven zou worden. Groot was de verrassing van Jessica en mijzelf toen het uiteindelijke boekje (in de neutrale bruine enveloppe) bezorgt werd en de titel "Als broer en zus..." was...

"Als broer en zus..." Jessica komt van school en klopt aan op de kamerdeur van haar tweelingbroer Richard. Ze heeft hulp met haar huiswerk nodig. Maar ondanks dat ze geluid hoort, reageert haar broer niet. Ze klopt nog een keer, maar nu harder. Weer niks. Dus doet ze voorzichtig de deur open en kijkt naar binnen.

Een foto van Jessica, de uitgever had gewoon haar echte naam aangehouden, die in een kort rokje en strak truitje met een overdreven verbaasde uitdrukking op haar gezicht voorzichtig de kamerdeur opendoet.

Lieke ziet Richard geconcentreerd achter zijn computer zitten. Met zijn hoofdtelefoon op. En zijn broek op zijn enkels. Aan zijn grote lul te trekken. Dan merkt hij zijn zus op en probeert tegelijk de computer af te sluiten en zijn broek op te trekken. "Wat doe jij als thuis?"

Een foto van Jessica en Richard, waarbij Jessica met ontzag naar de stijf staande pik van haar 'broer' wijst en Richard die met een grote grijns bijna trots terug staart.

"Ik wil hulp met mijn huiswerk, maar dat ziet er ook niet verkeerd uit!" antwoord Lieke, die haar kutje al nat voelt worden. De lul van haar broer is de grootste die ze tot nu toe gezien heeft. En ze heeft de halve klas al gepijpt of geneukt. "Dan help ik je eerst met je geilheid en dan met je huiswerk. Alles voor mijn mooie zusje." antwoord Richard terwijl hij zijn broek en shirt uitrekt.

Een dubbele fotopagina met een volledig naakte Richard die een van de stijve tepels van Jessica kneedt. Jessica heeft haar rokje al uit en trekt net haar truitje over haar hoofd uit.

Richard neemt Jessica mee naar zijn bed en als ze naast elkaar zitten, laat hij haar hem eerst aftrekken. "Trek me maar weer stijf, dan mag je straks zuigen". Jessica beweegt haar hand een paar keer op en neer totdat Richard op volle sterkte is en buigt dan voorover om zijn staaf in haar mond te nemen.

Een foto waarbij Jessica ongeveer de helft van Richards pik in haar mond heeft en waarbij Richard met een arm over haar rug een van haar billen kneedt.

"Hmm, zusje, dat doe je goed. Laat me nu je kutje maar eens proeven." Jessica gaat wijdbeens op het bed liggen. Richard kruipt tussen haar benen en likt vol over de kaalgeschoren spleet. Jessica schokt met haar heupen van genot en komt bijna meteen klaar.

Weer een dubbele fotopagina met een close-up van de bijna haarloze spleet van Jessica en het gezicht en tong van Richard die net van de zijkant komt zodat het roze, natte, openstaande tienerkutje goed zichtbaar is.

"Hmmm... veel beter dan huiswerk maken" kreunt Jessica na haar eerste orgasme, "Nu wil ik je lul in mijn poesje!"
Richard grijnst en kan zijn geluk niet op. Zijn eigen zus ligt hier gewoon met open spleet voor hem en vraagt om zijn pik! Hij mikt de top van zijn lul op haar gaatje en drukt zichzelf in één beweging naar binnen als hij op haar gaat liggen. "Neuk me, broer, neuk me met je staaf! Dat laat Richard zich geen twee keer zeggen en hij begint in een stevig ritme te pompen.


Een foto waarbij we, vreemd genoeg, Richard opeens van achter Jessica zien neuken. Haar geile gezichtje, kleine tietjes met keiharde tepels en haar openstaande kutje (omdat haar linkerbeen bijna recht omhoog wordt gehouden door haar 'broer' Richard) zijn duidelijk in beeld. De naar binnen schuivende lul drukt zelfs haar klitje iets naar buiten zodat het kleine dingetje toch net onder de bescherming vandaan komt en zichtbaar is op de foto.

"Hihi, daar klopt weinig van, opa" grinnikt mijn Jessica.
"Het is en blijft porno, schatje. Echt wel anders dan echte seks!" en ik streel zachtjes over haar stijven tepels en voel hoe ze genotzuchtig haar kutje samentrekt om mijn knalharde pik.
"Maar je moeder kwam wel echt klaar toen Richard haar die eerst keer likte. Dat maakte indruk op hem en de rest van de crew. En ja, mijn pik was ook best stijf toen mijn speciale meisje daar zo lag te genieten..." vervolg ik met een paar zachte zoentjes in de nek van mijn kleindochter.
"Zal ik nog verder lezen? Of..."
Met een geile blik in haar ogen draait Jessica zich om en kijkt mij recht in de ogen...
Jennifer - 06-03-2024 om 17:38
0


Opa leest het seksverhaal van de verboden liefde tussen een broer en een zus, gespeeld door mijn eigen ouders, voor, terwijl ik op zijn schoot, op zijn grote harde lul zit. Ik neem zijn woorden als muziek in mij op, terwijl ik vooral aandachtig naar de foto’s kijk. Die zijn echt geil en heel erg mooi. Ondanks dat het mijn eigen ouders zijn die ik er op zie. En iedere keer dat opa de bladzijde omslaat en er nieuwe foto’s te zien zijn, knijpt mijn lul even wat steviger in zijn lekkere lul van verbazing en blijdschap van wat ik op de foto’s zie.
Ondanks dat het niet het echte verhaal is, is het verhaal leuk verzonnen. Maar het zijn vooral de foto’s van mijn eigen ouders die het zo mooi en spannend voor me maken. Om nog maar te zwijgen van de heerlijke lul van opa.

"Maar je moeder kwam wel echt klaar toen Richard haar die eerst keer likte. Dat maakte indruk op hem en de rest van de crew. En ja, mijn pik was ook best stijf toen mijn speciale meisje daar zo lag te genieten...", zegt opa even later als hij het hele verhaal met me heeft gedeeld. Hij heeft een paar zachte zoentjes in mijn nek en streelt mijn jonge stevige borsten weer. Mijn tepels reageren er direct op en ik slaak een kreuntje. Dat mijn ouders bijzonder waren, wist ik wel. Maar nu pas zie ik in hoe bijzonder hun liefde was.
"Zal ik nog verder lezen? Of...", vraagt hij hoopvol en drukt me even steviger bij hem op schoot, zodat zijn pik zich lekker diep in mijn grotje nestelt.
Ik draai me half om op zijn schoot en kijk hem recht in zijn ogen. “Strakjes opa. Het hele weekend lang, of wat daar nog van over is”, zucht ik en kus en even. Ik sta op van zijn schoot en ga uitdagend wijdbeens in de oude verstofte fauteuil zitten met mijn benen over de beide armleuningen. “Lik me opa. Lik me zoals papa mama die keer ook likte, in het verhaaltje”, kreun ik verlangend naar hem.
Met een woeste geile blik in zijn ogen komt opa op me af gekropen en drukt zijn gezicht tussen mijn benen. Hij kust mijn liezen en heuveltjes, plaagt mijn schaamlippen en spleetje een paar keer en boort dan zijn tong diep in het grotje waar zojuist zijn lekkere pik nog in zat. Zijn lippen spannen zich om zoveel mogelijk van mijn kut als hij zich krachtig vastzuig aan mijn vochtige doos en zijn tong diep in mijn kutje laat bewegen.
Opa verslindt mijn kut met gemak en als ik de rugleuning boven mijn hoofd met beide handen stevig vastgrijp en mijn schokkende lichaam begin te kronkelen, grijpt opa mijn borsten stevig vast en begint er met al zijn ervaringen mee te spelen.
“Niet stoppen. Hoe vaak ik ook klaarkom en hoe zeer ik het je ook zal smeken. Niet stoppen”, zucht ik moeizaam als mijn climax al bijna onafwendbaar is. “En daarna mag je me weer je speciale meisje laten zijn en zal ik alles doen wat jij wilt. En je mag me later nog een keer “voorlezen”, kreun ik met trillende stem tegen opa.
Opa Bakker - 08-03-2024 om 16:43
0


Jennifers verzoek om haar 'zoals papa mama die keer ook likte' te verwennen is niet aan dovemansoren gericht.
Als ik dan ook nog haar borstjes begin te kneden, kan ze nauwelijks haar orgasme nog afremmen.
Draaiend en malend beweegt ze haar kutje mee op de dans die mijn lippen en tong leiden.
"Niet stoppen..." kreunt ze als onderdeel van een smeekbede die ze uiteindelijk afsluit met nog eens die opdracht.
Daarna klemt ze, als prelude op haar orgastische eerste bedrijf, haar dijen tegen mijn hoofd, zodat ik haar hakkelende verhaal, terwijl haar eerste climax onweerstaanbaar naderbij komt, amper hoor. Maar de belangrijkste onderdelen blijven hangen (dat dan weer in tegenstelling tot mijn eigen pik die strak tegen mijn onderbuik aangespannen staat).
Dan explodeert ze. Haar benen vliegen weer wijd open en haar sappen vloeien uitbundig. Geen squirten, maar een forse warme stroom aan heerlijke sappen uit de kut van een jonge vrouw, mijn special meisje, voortgestuwd door schokkende bewegingen van haar onderlijf, gulzig opgelikt door mijn tong.
Ieder keer als die likkende tong haar klitje mee pakt, klinkt een hoge gil door de kamer.
"Ah... AH... AAAHHHH! Sto-op! Te veel, opa... te...ungh... ow-ow-ow"
Maar dat mocht ik dus juist niet doen!
En dus lik en zuig ik door. En kneed en vinger door op haar tietjes.

In het volgende half uur stuur ik haar zo van het ene via het andere orgasme tot voorbij de zevende hemel waar ergens daarboven zwevend ze met een aria die in een erotische opera niet zo hebben misstaat haar totale overgave belijdt.
Pas als ze dan volledig bevredigd, uitgeput, doorkneed en leeggezogen als een slappe lappenpop terugvalt in de fauteuil valt, heb ik medelijden en stop.
Één, twee ongecontroleerde schokken geven haar heupen nog als ik de laatste druppels van haar vocht tot mij neem.
Zo geconcentreerd ben ik bezig geweest, dat mijn eigen pik de drang tot ontlading voorlopig opgegeven heeft en weer ontspannen, doch alert, tussen mijn benen hangt.

Als ik wil vragen hoe het met haar gaat, zie ik dat dat geen zin heeft. Mijn kleindochter is uitgeput in slaap gevallen en hangt, met gespreide benen, hangende armen en een open mond waarmee ze nu zelfs heel lief zachtjes snurkt, in/over de fauteuil.
Ik pak haar voorzichtig op en draag haar naar de woonkamer en leg haar op de grote sofa neer. Het fluweel van de bekleding is zacht en warm genoeg om haar niet wakker te laten worden en de grand foulard van fluffy fleece weet ik ook ongemerkt over haar naakte, licht bezwete lijfje te draperen.

Terug in de keuken begin ik na te denken over de stappen om haar dezelfde kennis bij te brengen als haar moeder. Ja, natuurlijk zijn de tijden veranderd. Neem alleen al zoiets als een mobiele telefoon en internet. Ik rommel de ontbijtspullen weer terug de kasten in en plaats het servies en bestek in de vaatwasser.
Ik zie mijn mobiel oplichten (dat ding staat meestal op stil, geen zin op in de truck afgeleid te worden) en kijk op de display. Jeanette... Ik kijk op de klok en zie dat het al bijna middag is! Time flies when you're having fun (or Jennifer), hehe.
Die zal na het gesprek van vanochtend met Jennifer willen weten wanneer haar stiefdochter dan wel thuis komt... Ik besluit om even niet op te nemen, laat haar maar even wennen dat kleine meisjes groot worden... hehe.
Jennifer - 13-04-2024 om 17:34
0


Vergeleken bij wat opa met me doet, was het beffen van mijn vriendjes niets meer dan heel slecht kinderspel. Opa likt en beft me onvoorstelbaar lekker. En dat hij me tussendoor in zijn opwinding meerdere keren met Jessica aanspreekt, dat geeft me alleen maar een extra trots gevoel. Mijn geile en vooral kletsnatte kutje doet hem denken aan mama, zijn dochter.
Dan klem ik mijn dijen stevig tegen zijn hoofd en druk zijn hoofd nog meer in mijn schoot. Ik ben er bijna en wil er zeker van zijn dat opa niet opeens toch stopt. Maar opa stopt niet en likt bedreven door aan mijn doorweekte spleet. Ik kom er van klaar. Ik explodeer. Trillend en schokkend gooi ik mijn benen weer wijd open en opa likt de wegstromende sappen op. Ieder keer dat zijn tong met ene lange haal over mijn kut glijdt, pers ik schokkend een forse warme stroom aan sappen uit mijn kutje.
Ieder keer als zijn hete tong over mijn gevoelige klitje gaat, kreun ik met een hoge gil door de hele kamer.
"Ah... AH... AAAHHHH! Sto-op! Te veel, opa... te...ungh... ow-ow-ow", smeek ik hem schokkend. Maar opa stopt niet. Dat had ik hem op voorhand bewust gevraagd en hij geeft er gehoor aan. Maar wat heb ik daar spijt van nu. Wat opa doet is veel te lekker. Honderd, nee wel duizend, keer lekkerder dan mijn eerdere vriendjes ooit hadden gedaan. Het is te lekker. Het wordt me te veel, maar dat kan opa nu niet meer weten. Hij blijft maar doorgaan tussen mijn dijen. En met zijn grote handen op mijn jonge stevige tietjes.

Een half uur lang stuurt hij me met zijn geoefende tong van het ene naar het andere orgasme. Ik kan niet meer. Ik ben leeg. Ik ben op. Maar wat was dit geil. En wat ben ik dan toch wel blij dat opa niet stopte maar juist bleef doorgaan. Badend in het zweet en doorweekt van al mijn kutvocht stopt opa dan uiteindelijk. Ik ben geheel verzadigd en uitgeput. En ongetwijfeld heeft opa een lamme tong van al dat likken gekregen.

Genietend sluit ik even mijn ogen en als ik ze voor mijn gevoel meteen weer open doe, lig ik beneden in de woonkamer op de grote sofa onder een fluffy fleece deken. Ik ben echt even weggeweest en heb niet eens gemerkt dat opa me naar beneden heeft gedragen en op de sofa heeft gelegd. Ik til de fleece deken op en bekijk mijn lichaam. Ik ben nog altijd naakt. Gelukkig maar. Want ik wil dit weekend bij opa beslist geen kleren dragen. Alleen als het echt niet anders kan natuurlijk, als er visite zou komen of zo.
Waar is opa eigenlijk? Ik luister en hoor ‘m in de keuken rommelen. Volgens mij staat hij de vaatwasser uit te ruimen of zo. Iets dat ik binnenkort ook prima voor hem kan doen als ik hier ga wonen. De ochtend is omgevlogen met opa’s tong tussen mijn benen. Opa had me echt zeg maar letterlijk in slaap gebeft, hihihi.

Moeizaam kom ik overeind van de sofa. Ik loop nog wat verzwakt en mijn kut voelt droog en schraal, alsof ik net een mega gangbang achter de rug heb (denk ik ten minste, want daar heb ik geen ervaring mee hoor). Ik herinner me dat ik opa had beloofd dat hij alles met me mocht doen na afloop en dat ik hem niets zou weigeren. Maar als ik mijn leeg gelikte kutje momenteel voel, denk ik dat ik hem toch even zal moeten teleurstellen. Morgen dan maar?

Pontificaal naakt en met alleen zijn mobieltje in zijn hand komt opa uit de keuken gelopen. “Dag lieverd, ben je weer wakker? Je was opeens even weg”, vraagt opa me vriendelijk, maar naar de bekende weg. En hoewel mijn lichaam op dit moment totaal geen behoefte aan seks leek te hebben, kan ik mijn ogen niet losmaken van zijn zware bungelende en schommelende penis. Er bestaan mooiere dingen dan een penis, maar deze is toch echt wel mooi om te zien. En een lust voor het oog.

Ik doe net alsof opa dreigend op me af komt en stap steeds naar achter als hij komt. Dan ga ik op de bank zitten en sla zacht met mijn hand op de zitting naast me. “Ik weet wat ik u beloofd heb opa, maar ik kan echt niet meer. Wat u bij me deed was veel te lekker. Morgen zal in het teken staan van uw genot en mag u ècht met me doen wat u wilt. Beloofd. Hand op mijn hart. Maar voor vandaag hou ik het liever alleen nog bij even lekker pijpen, als u het niet erg vindt”, stel ik opa voor. “Och kindje toch, het geeft niets. Ik ben allang dolgelukkig met hoe we nu met elkaar omgaan. Ik kan best tot morgen wachten hoor. Dan maken we er echt iets speciaals van, jij en ik. En ja, pijpen vind ik ook erg prettig, zoals jij het doet”, stelt opa mij gerust.
Zonder nog een verdere reactie van hem af te wachten, leg ik mijn hoofd in zijn schoot en begin zijn groeiende erectie naar binnen te slokken. Dieper en dieper verdwijnt zijn steeds harder en groter worden penis in mijn mondje. Mijn eerdere vriendjes mochten het beffen dan niet hebben uitgevonden, ik had wel degelijk flink geoefend met mijn eigen skills op hen. Nooit had mijn mondje mijn vriendjes teleurgesteld, maar dat was nog niets vergeleken bij wat ik mijn opa wilde laten zien. Wanneer een man zo genadeloos lekker kan likken, dan verdient hij in mijn ogen echt wel een dito behandeling van mijn mond.
Ondanks de meer dan respectabele omvang van opa’s stijve lul, leef ik me kussend, likkend en ultra diep zuigend uit op zijn pik en soms ook op zijn ballen. Opa geniet hoorbaar en voelbaar van wat ik doe en hij kreunt zwaar terwijl hij teder mijn haren en gezicht streelt. Hij dwingt me nergens toe, drukt niet onnodig hard op mijn achterhoofd of iets, maar laat alles volledig over aan mij. En haast om klaar te komen heeft hij al zeker niet. Ik pijp opa lang, diep en zeer intens en pas als ik bijna de hoop heb opgegeven dat hij zal klaarkomen, komt hij opeens zeer krachtig klaar in mijn mond.
“Ongekend, Jennifer”, is het enige dat opa trillend en bevend weet uit te brengen als ik zijn kleverige vracht met veel gesmak doorslik. Liefdevol streel ik zijn gezicht, dat nat is van het zweet van alle inspanning. Ook al deed ik eigenlijk al het werk. Opa is een bijzondere man, en zeker een bijzonder energieke man. En ik ben blij dat we nog een hele zondag voor elkaar over hebben.
“Ik zal tante Jeanette wel even bellen om te zeggen dat u me morgenavond weer thuis afzet. En daarna zal ik wel met haar praten over bij u komen wonen. Ik denk dat het beter is als ze het uit mijn mond hoort, nietwaar?”, stel ik opa dan voor.
Opa knikt en zoent me op mijn mond. Even strelen onze tongen elkaar in een daverend spel. Het is opnieuw al snel weer moeilijk onze lusten voor elkaar te onderdrukken. “Wat jij wilt meisje. Als je maar zo snel mogelijk hier komt wonen”, glundert opa ondeugend als ik de telefoon pak en mijn tante bel.
Opa Bakker - 16-04-2024 om 15:54
0


"Wat jij wilt meisje. Als je maar zo snel mogelijk hier komt wonen”
Al zou Jeanette spontaan een hartaanval krijgen als Jennifer haar het nieuws vertelde...
Na die, zo goed als alles overtreffende, pijpbeurt van zojuist, heeft die kleine meid mij overtuigd dat ze uit het juiste hout gesneden is.

Terwijl Jennifer de telefoon pakt, doet mijn leuter een vruchteloze poging om alweer omhoog te komen na die zinderende tongzoen, maar na die diepe, totale ontlading van vijf minuten geleden is dat voorlopig een hopeloze opdracht.
"Hoi tante Jeanette..."
Ondanks (of misschien juist wel dankzij) alle pogingen van mijn dochter Jeanette om Jennifer haar 'moeder' te laten noemen, is haar dat nooit gelukt. Wat dat betreft is Jennifer zo eigenwijs als ze mooi is, hehe.

"Nee... de vrachtwagen van opa kan hij morgenmiddag pas ophalen, dus dan brengt hij mij langs als hij op weg gaat", spreekt ze met een knipoog nar mij in de hoorn. "Nee, echt!"
Ze geeft de hoorn aan mij. "Je dochter wil je spreken..."
Ik trek een lelijk gezicht en Jennifer schiet bijna in de lach.
"Hai Jeanette, met je vader hier."
Ik laat de stortvloed aan verwijten en andere zaken even over mij heen komen.
"Goed te horen dat het bij jullie prima gaat, lieverd" onderbreek ik mijn dochter.
In de halve seconde die ze dan even stil valt, druk ik door. "De Benz is stuk en gaat morgen naar de garage, dus dat gaat niet. En JIJ wilt niet dat iemand van jouw familie achterop de Indian gaat zitten... Dus moet Jennifer wel wachten tot morgenmiddag totdat de truck volgeladen is. Misschien handig als je een volgende keer iets langer dan een paar uur van te voren aangeeft dat mijn kleindochter langs komt, dan heb ik iets meer tijd om zaken te regelen."
Ik houd demonstratief de hoorn ver van mijn oor als Jeanette he-le-maal los gaat. Jennifer proest het nu uit. God, wat deinen die jonge stevige tietjes heerlijk op en neer!
Als het volume uit de hoorn iets afneemt, besluit ik dat ik er genoeg van heb. "Euh, ik breng haar dus maandag rond vijf uur terug. Ik hou ook van jou, schatje!" sluit ik licht sarcastisch af voor dat ik de hoorn op de haak leg.

"Hoe houdt je het in hemelsnaam uit met haar?" vraag ik aan de glunderende Jennifer die met een grote grijns en klappende handjes haar waardering over het gesprek laat blijken.
"Veel negeren en haar en Nico niet te veel in de weg lopen," giechelt ze, "Maar ik kan niet wachten om haar te vertellen dat ik bij jou ga wonen! Wat zal ze een gezicht trekken! Mooi een week de tijd om in de vakantie voor te bereiden..."

Ik kijk haar nadenkend aan. "Vakantie? Je beseft dat Jeanette je leven die week tot een hel gaat maken? Ze zal dit gewoon als hoogverraad zien... Ik heb een beter idee..."
En ik leg haar uit dat zij die maandagavond alleen het hoogstnodige in een weekender moet pakken en meteen met mij die week op de grote tour gaat. Nou ja, groot is dan relatief. Het wordt een simpel ritje naar Berlijn, dan Praag, dan Wenen en ten slotte via München weer terug. Net iets meer dan 2500 km. Goed te doen in een week. Als het mee zit met de los- en laadtijden, zouden we zelfs vrijdag al weer terug kunnen zijn.

"Dan ben je een week lang buiten bereik van haar en Nico. Kunnen ze ook geen gekke dingen doen, zoals je proberen terug te halen..."
Het zal ten slotte niet de eerst keer zijn dat een stelletje reli-freaks een 'extractie' van een 'verdwaald familielid' uitvoeren.
"En jij hoeft niet achter lifstertjes aan, hihi"
"Touche, meisje... ik zal niet liegen, hehe. Dat speelt ook mee bij mijn voorstel. De topsleeper kan makkelijk twee personen aan..."
"Dus misschien toch een lifstertje... of lifter erbij..." grapt Jennifer.
"Oh, leuk is dat! Heb je NU al genoeg van je opa?" vraag ik 'boos', terwijl ik 'dreigend' op haar af loop.
Luid gillend holt ze voor mij weg en vlucht de trap op. "Nee, nee, ik ben een onschuldig eerzaam meisje, corrumpeer mij niet..."
"Onschuldig... ik dacht het niet" grom ik, en hol achter haar aan.

Jennifer - 21-04-2024 om 15:13
0


"Hoi tante Jeanette...", begin ik het gesprek als ik mijn tante bel. Tante, want meer is ze niet en zal ze ook nooit worden. Gek word ik van dat eeuwige gezwam over hoe geweldig hun geloof is. Dat zij en mijn moeder zussen waren, is vaak maar moeilijk voor te stellen. Dat ik haar vertel dat opa’s vrachtwagen stuk is en ik dus nog niet naar huis kom, wordt mij niet in dank afgenomen. Nee, die hadden natuurlijk liever gezien dat ik de zondagmis zou bijwonen. Maar het enige dat ik nu nog met het woord “kerk” wil associëren is opa Dave als die bij mij voor het zingen de kerk uit gaat, hehehe.

Ik moet vreselijk lachen als ik de telefoon aan opa geef en hij even later de hoorn demonstratief ver van zijn oor houdt als tante Jeanette he-le-maal los gaat. Ondanks haar verwensingen, kijkt opa alleen maar geil naar mijn jonge stevige tietjes die door mijn lachen heerlijk uitdagend op en neer springen op mijn blote lichaam.

"Hoe hou je het in hemelsnaam uit met haar?", vraagt opa me als hij heeft opgehangen. "Veel negeren en haar en Nico niet te veel in de weg lopen", giechel ik, "maar ik kan niet wachten om haar te vertellen dat ik bij jou ga wonen! Wat zal ze een gezicht trekken! Mooi een week de tijd om in de vakantie voor te bereiden..."

"Vakantie? Je beseft dat Jeanette je leven die week tot een hel gaat maken? Ze zal dit gewoon als hoogverraad zien... Ik heb een beter idee...", zegt opa en hij stelt voor dat ik in mijn vakantie alleen het hoogstnodige moet pakken en met hem die week mee met werk ga. Een weekje internationaal transport door Europa. Zijn vrachtwagen is immers groot genoeg om er samen te slapen. En het bed met hem delen, vind ik allang niet erg meer.
"En jij hoeft niet achter lifstertjes aan, hihi", grap ik tegen opa.
"Touche, meisje... ik zal niet liegen, hehe. Dat speelt ook mee bij mijn voorstel. De topsleeper kan makkelijk twee personen aan..."
"Dus misschien toch een lifstertje... of lifter erbij...", plaag ik opa nogmaals.
"Oh, leuk is dat! Heb je NU al genoeg van je opa?", vraagt hij gespeeld boos en loopt dreigend op mij. Luid gillend ren ik voor hem weg en vlucht de trap op. "Nee, nee, ik ben een onschuldig eerzaam meisje, corrumpeer mij niet...", roep ik lachend.
"Onschuldig... ik dacht het niet", gromt opa en rent achter me aan. Ik probeer nog een paar keer te ontsnappen, maar zo erg veel escapes zijn er niet op een bovenverdieping. Dus al snel heeft opa mij in het nauw gedreven in de hoek van de slaapkamer. In een wanhoopspoging probeer ik nog via het bed aan hem te ontsnappen, maar hij heeft me al te pakken.
“Zo, en nu eerst die brutale mond van je spoelen meissie”, lach opa dreigend en heeft me stevig bij mijn bovenarmen vast. Ik kijk omlaag en zie tot mijn verbazing dat zijn lul nu toch weer volledig stijf is geworden. En dat terwijl zijn laatste orgasme nog helemaal niet zo lang terug was. “Uhm okidoki”, lach ik en pers mijn mond stijf en volledig over zijn heerlijke stijve pik. Zolang hij me maar niet wil neuken, want mijn poesje zit nog midden in een herstelperiode van zijn heerlijke tong.
Voor de tweede keer deze avond pijp ik opa zo goed ik kan, ditmaal zittend op mijn knieën midden op zijn grote bed, terwijl opa trots midden op het bed staat. Met zijn handen op mijn hoofd houdt hij me in bedwang en bepaald het tempo. Hoewel ik hier voor mijn gevoel steeds beter in wordt, houdt opa het lang vol in mijn mond. Dat is natuurlijk de ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgedaan, ongetwijfeld ook met de talloze jeugdige liftertjes in de buitenlanden.

“Hmm Jen, laat me komen. Met dat lekkere geile smoeltje van je”, begint opa dan uiteindelijk te kreunen. Ik laat zijn lul uit mijn mond glippen, haak me vingers in elkaar en vouw beide handen om zijn harde dikke en vooral natte lul en trek hem genietend af. Met geopende mond en uitgestoken tong laat ik zijn natte paarse eikel op mijn tong rusten en blijf aan zijn lul trekken, totdat ik hem voel verkrampen. Dankbaar schiet opa nog een paar lekkere stralen sperma over mijn tongetje, wat ik even later doorslik.

“Dank u opa. Voor dat u me weg haalt bij tante Jeanette. Ze zijn aardig hoor, dat is het niet. Maar hun levensstijl past gewoon niet bij mij. Mijn gedrag is een schande voor hun geloof. En dat zal ik ook als excuus gebruiken om daar weg te mogen gaan, dat ik ze niet tot last wil zijn en dat ik ze geen slechte naam binnen hun geloof wil bezorgen. En dit bed ga ik dan nog heel vaak zien”, lach ik tegen opa en kus hem. “Vast niet alleen dit bed hoor meisje”, fluistert op nog steeds een beetje opgewonden.

“Daarom heb ik nog lang niet genoeg van u. U denkt zo lekker out of the box”, zeg ik tegen opa, want ik wil hier nog heel lang blijven en nog heel er vaak seks met hem hebben. Hij heeft me vast en zeker nog een heleboel te leren. “Het enige waar ik op dit moment aan denk, is om juist in jouw box te zijn Jennifer”, grinnikt opa en kijkt verlangend naar zijn vurige en gezwollen kutje. “Morgen opent dit pretpark weer zijn deuren opa. Maar vandaag zijn we al gesloten”, lach ik en loop in een ochtendjas met een meer dan tevreden gevoel weer naar beneden. Na een paar minuten hoor ik opa ook naar beneden komen, in een eenvoudig T-shirt en een joggingsbroek.

Na nog volop te hebben geflirt en te hebben gezoend met hem, gaan opa en ik uiteindelijk maar naar bed. Ik hoop een goede nachtrust te hebben, want opa zal morgen alles wat ik vandaag niet aan hem heb gegeven, wel extra willen inhalen. Als we lekker knus in bed liggen en als een verliefd stel hebben liggen knuffelen, laat ik alles van deze dag nog even in gedachten voorbij komen. Opa’s tong die mijn kutje tot extreme hoogte bracht, de mogelijkheid om bij hem in te trekken en dan absurd veel geweldige seks met hem te kunnen hebben, mijn ouders en hun fotoshoots en opa’s voorstel met hem mee te gaan naar het buitenland tijdens mijn aankomende vakantie. En zelfs zijn opmerking over het oppikken van een lifstertje (of was het nu eigenlijk meer mijn eigen voorstel, hihihi?) stond me wel aan. Niet dat ik nou zo zeer op meisjes viel, maar als het opa nog heter maakte dan hij toch al was, wilde ik het wel eens proberen. Voor hem deed ik ten slotte alles. En bovendien zou het zo nodig moeten ontdekken van een mogelijke lesbische kant als prima excuus gelden om het huis van tante Jeanette en ome Nico te verlaten. Homoseksualiteit en de Pinkerstergemeenschap waren nu niet bepaald twee dingen die goed door één deur gingen. En de schande die dat met zich mee zou brengen, daar wilde ik mijn oom en tante natuurlijk alleen maar voor behoeden.

Ondanks de twee intensieve blowjobs die ik opa de dag ervoor nog had gegeven, wordt hij ook vanochtend weer met een prachtige odol wakker. “Rustig aan opa, denk aan uw hart”, lach ik gemeen tegen hem als ik hem naar me zie kijken. Waar ik opa gisterochtend nog wel van zijn odol afhielp, besluit ik dat vandaag te laten.
We gaan dit keer eerst ontbijten. Maar opa wordt met het uur ongeduldiger. De tijd verstrijkt, wat alleen maar betekent dat er minder quality time voor ons over blijft. Maar met deze uitzonderlijke man gok ik er op dat dit de quality juist alleen maar ten goeden zal komen.
“Je hebt zin hè opa. Ik zie het in je ogen. En niet alleen in je ogen”, plaag ik hem als ik de grote bult in zijn onderbroek zie staan. Opa knikt alleen maar. “Nou kom, dan gaan we naar boven. Ik ben mijn belofte echt niet vergeten hoor. Maar wel eerst even douchen. Zonder mij dit keer”, zeg ik met fonkelende ogen. De man leeft meteen weer helemaal op en weet niet hoe snel hij onder de douche moet springen. Daarna is het mijn beurt en snel loop ik nog even mijn benen, oksels en poesje na met een scheermesje.
Als ik in de slaapkamer kom, ligt opa ontspannen op bed met een paar kussens in zijn rug gepropt. Hij heeft niet eens de moeite genomen om zich af te drogen, want de waterdruppels glinsteren nog op zijn blote lichaam. Hij ligt een beetje wijdbeens en zijn penis staat al volledig paraat voor wat komen gaat. Ik hoop dat ik het ben, die komen gaat. Veel, vaak en hard. Net zo hard als die lekkere lul van opa.
Opa Bakker - 25-04-2024 om 14:28
0


Ik zie Jennifer met glunderende oogjes naar mijn stijve lat kijken als ze de slaapkamer binnenkomt.
Ik kan een spontaan opveren van mijn pik en ballen niet voorkomen als ik haar tienerlichaam dichterbij zie komen.
Godskolere, wat is die meid lekker! En met haar kutlipjes goed hersteld na de nachtrust, denk ik dat we vandaag daar maar eens mee gaan beginnen.
"Hmmm, komt eens hier en laat me die tietjes eens verwennen," onderbreek ik de beweging van haar hoofd naar mijn pik. Die blowjob mag ze straks wel doen... kan ze mooi aan haar eigen kutsap wennen.
Jennifer buigt zich naar mij toe om haar tietjes aan mijn lippen te zetten. Eerst nog zittend naast mijn heupen, maar al snel er schrijlings overheen gezeten, zodat ik makkelijk tussen de stevige bollen kan switchen met mijn mond.
"Oh, opa-a-a... hoe doe je dat zo lekker?" kreunt ze al snel.
"Ervaring, schatje," grinnik ik, "en ga nu maar iets naar achteren en zitten."
Uiteraard doet ze dat en soepel schuift mijn lul voor de helft in haar kutje.
"Zo voelt het nog beter!" Ik buig me naar haar toe en terwijl mijn pik helemaal naar binnen drukt, lik ik dan weer links, dan weer rechts aan haar keiharde tepeltjes.
Instinctief knijpt ze haar spieren samen om mijn pik heen. Als een ervaren neukstertje, melkt ze mijn lul.
Langzaam begin ik nu in en uit haar te stoten. Niet te veel, niet te hard. Het cowgirl-standje is voor de meeste vrouwen toch al indringend. Zeker met zo'n leuter als die van mij!
Met haar ogen dicht en half open mond, zie ik Jennifer vlak voor mij genieten, terwijl ze haar lichaam in het ritme van mijn stoten meebeweegt.
We tongen en haar geile warme adem in mijn mond wind me op. "Dieper, Jennifer, steek je tong dieper in mijn mond. Laat je kerel weten dat je hem op wilt vreten. Dat hij van jou, en jij van hem, bent!"
Dan is het mijn beurt om haar tong te ontvangen. Mijn heupbewegingen worden onregelmatig als ik bijna mijn controle verlies. Die meid kan zoenen!
"Zo goed, opa?" vraagt ze dan met een twinkeling in haar ogen als ze even later stopt met zoenen.
"Perfect, lekker ding!" en ik draai beide tepels nu tussen mijn duimen en wijsvingers.
"Ow, fuck, opa, als je zo doorgaat ga ik zo komen...!"
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer