62.724 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-01-2024 om 10:43 | Categorie: Familie
Schakels: 16 | Gelezen: 2353x
Sinds 5 jaar ben ik (30) samen met mijn vriendin Bernadette (35). En onze ontmoeting is wel anders dan anders geweest.

Ik was in een experimentele fase op dat moment met mijn toenmalige vriendin. Voor een eerste keer gingen wij naar een parenclub, wat voor mij mijn ogen opende. Daar liepen mannen en vrouwen rond die lust en liefde konden scheiden. De erotische sfeer aan het begin met openlijk geflirt en schaarse kledij, tot aan de pure lust later op de avond met veel naakt en seks in zijn vele vormen. Hier hebben mijn vriendin voor het eerst in de relatie seks gehad met een ander, wat haar achteraf totaal niet beviel. Zij wilde terug naar een monogame relatie, terwijl ik juist verder wilde in een open relatie. Niet om overal en nergens maar rond te neuken, maar wel die vrijheid hebben om naar lust te luisteren. Op die avond ontmoette wij ook Bernadette. Zij was daar met een vriendin en genoot van alle aandacht van mannen en vrouwen. Ook ik heb toen met haar seks gehad en het leek tussen de dames wel te klikken. Er waren zelfs nummers uitgewisseld voor een eventuele trio in privé sfeer.

Maar dat heeft dus nooit plaats gevonden. 4 maanden na die avond gingen wij uit elkaar. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en ben uiteindelijk samen met Bernadette naar een avond gegaan. Het klikte wel wat resulteerde in afspraakjes in de normale wereld. Bernadette was terughouden. Heel duidelijk wilde zij haar vrijheid behouden en gunde het de ander ook, maar haar ervaringen qua relaties waren slecht. Om een lang verhaal kort te maken, wij zijn nu 5 jaar samen, wonen 3 jaar bij elkaar en hebben een open relatie. We daten soms samen, maar meestal alleen, waarbij ik vermoed dat Bernadette vaker dan ze zegt met anderen het bed deelt. MAar ik zeur niet. De seks is geweldig, samen zijn wij ook sterk.

Wat het ook lastig maakte voor haar, was haar dochter die za al op heel jonge leeftijd kreeg. Heel beschermend om een man toe te laten, maar het blijkt wonderwel erg goed te klikken met Kiki. De afspraak is erg duidelijk gemaakt, dat het swingen, de open relatie en wat wij doen buiten ons twee om, voor Kiki geheim moest blijven. Om zo Kiki een zo normaal mogelijke onbezorgde jeugd te geven. Kiki is inmiddels 17 jaar en een wijze jonge dame. Volgens mij weet zij heel goed hoe onze relatie in elkaar steekt, maar het is gen gespreksonderwerp.

Dit jaar had ik het plan opgevat om met een camper door Europa te reizen. Een keer iets anders dan de strandvakanties die wij jaarlijks doen. Bernadette stemde morrend in, Kiki was razend enthousiast. Maar nu het vertrek over twee dagen gepland staat, trekt Bernadette de keutel in. Ze heeft het druk met werk en vraagt of zij thuis mag blijven, maar als Kiki mee wilt dan is dat ok.
Kiki - 15-01-2024 om 16:16
0


Yay, over 2 dagen gaan we op vakantie! Meestal gaan we naar een lekker warm land en liggen we hele dagen op het strand, maar dit jaar heeft de vriend van mijn moeder een ander (beter) idee en gaan we rondreizen door Europa met een camper. Dat lijkt me echt superleuk en we komen vast en zeker nog genoeg stranden tegen dus kan ik alsnog rondlopen in mijn bikini en een mooi kleurtje krijgen. Maar helaas kan mama op het laatste moment niet mee omdat ze het te druk heeft met werk. Ik zie mijn vakantie door mijn neus geboord worden maar gelukkig vindt ze het wel goed als Edwin en ik samen gaan! Ik mag Edwin heel graag want hij maakt mama gelukkig en hij is ook echt heel lief dus ik denk dat ik het wel een paar weekjes met hem uithoud.

Mijn naam is Kiki, 17 jaar en als ik mag geloven wat er over mij gezegd wordt door mijn vriendinnetjes en jongens die ik ken ben ik een spontane flapuit en een lekker ding. Of dat klopt weet ik niet maar ik ben wel blij met mijn lichaam want ik sport best veel dus ben best wel slank en heb ook best wel goede rondingen haha 😎 Ik ben ieder geval niet preuts dus ik loop graag rond in mijn bikini en ook thuis doe ik niet heel spastisch met bloot ook als Edwin thuis is.

Ik val op zowel jongens als meisjes en het afgelopen jaar heb ik een vast vriendinnetje gehad. Dat was mijn langste relatie tot nu toe en ik ben ook nog niet eerder zo verliefd geweest. Wij hadden elkaar ontmoet tijdens het uitgaan en ik kende haar een beetje van school waar ze in een lagere klas zat dan ik en ze was een jaar jonger dan ik. Ik vond haar altijd wel heel knap maar toen we die avond onder invloed van een paar wijntjes voor de eerste keer met elkaar zoenden was ik op slag dolverliefd. Het afgelopen jaar spraken we zo ongeveer elke middag na school af en eindigde iedere middag wel in een knetterende vrijpartij. Helaas is ze verhuisd naar het buitenland omdat haar vader daar een nieuwe baan kreeg en ben ik sinds kort weer vrijgezel.

Ik heb tot nu toe 2 vaste vriendjes gehad waarmee ik best wel veel dingen gedaan heb en nog 2x een soort van 'onenight stand' met 2 andere jongens na het stappen maar ik ben officieel nog wel maagd. Het is altijd bij orale sex gebleven wat eigenlijk altijd mijn keus was overigens. Ik vind jongens wel ook echt leuk trouwens en genoot ook altijd wel heel erg van sex met de jongens en vooral van het pijpen.

Maar nu weer lekker vrijgezel en kan niet wachten tot we op vakantie gaan, wie weet wie ik tegenkom😊
Edwin - 15-01-2024 om 16:43
0


Bernadette is gewend haar zin te krijgen en had volgens mij nooit gedacht dat ik mijn poot stijf zou houden. Het verbaasd mij niets dat ze het af wil blazen, maar ik vind het wel jammer. Maar het is niet anders.

Tijdens de voorbereidingen een dag later loop ik langs haar werklaptop die open staat op haar agenda. Volgens mij was ze deze vergeten te sluiten, want er staat gewoon nog dat ze vrij is de komende weken. Ik heb het vermoeden dat zij de tijd gaat nemen om te genieten van haar vrijheid in alle facetten. De open relatie zeg maar volledig benutten... Ik besluit niet te graven of er iets van te denken, alhoewel ik wel heel nieuwsgierig ben.

We hadden bedacht dat Kiki in een tentje naast de camper zou slapen. Ik kan mij voorstellen dat zij dat nog zo wil, dus pak de tent wel in, maar als zij in de camper wilt slapen is dat ook best. De route die ik in gedachten heb had ook van alles dat de dames zou bevallen. Dus veel steden (shoppen) maar ook bij water voor de nodige ontspanning. Ik vraag Kiki daar dan ook rekening mee te houden. Zowel bikini als loopschoenen inpakken dus.

Op de ochtend van vertrek sta ik vroeg op. Lekker uitgebreid douchen en het nodige scheerwerk (wie weet wat ik tegenkom) voordat ik even snel ontbijt, om daarna de camper op te halen. De originele blijkt kapot te zijn, dus krijg ik voor dezelfde prijs een upgrade mee. Echt een kolos van een ding, die ik nog wel met mijn rijbewijs B mag rijden. Echte luxe op wielen. In mijn nopjes rijdt ik naar huis.

Eenmaal thuis laden we de camper in. Bernadette is wel opgestaan om ons uit te zwaaien. Ze kijkt blij en opgelucht niet mee te hoeven, alhoewel ze zegt het toch jammer te vinden. Kiki krijgt een dikke knuffel en blij loopt ze alvast de camper in. Ook ik krijg een lekkere knuffel en een dikke afscheidszoen. "Pas je een beetje op mijn meisje?" vraagt ze. "Natuurlijk. Kiki is in goede handen, dat weet je. Doe jij geen domme dingen als wij weg zijn?" vraag ik toch nieuwsgierig. "Misschien..." zegt ze geheimzinnig en kust nogmaals.

Met een goed gevoel en zin in de vakantie vertrekken wij. Kiki mag de playlist kiezen die via Apple Carplay door de hifi geluidsinstallatie schalt. We toeteren en zwaaien de straat uit. "Waar gaan we eigenlijk allemaal heen?" vraat Kiki eenmaal op de snelweg.

Ik kijk even opzij. Het is ook in Nederland al zomers en zo ziet Kiki er ook uit. Haar strakke short laat veel, al voorgebruind, been zien en het zomerse topje vormt heerlijk rond haar mooie voorgevel. Boven haar short zijn de strikjes van haar biki te zien, waarvan het bijpassende topje om haar nek is geknoopt . "Wil je eerst stad of strand? De wereld ligt aan onze voeten, lekker ding" antwoord ik blij.
Kiki - 15-01-2024 om 18:30
0


Het is nog vroeg als we vertrekken maar de weersvoorspelling zegt dat het vandaag al vroeg bloedheet wordt dus ik trek lekker mijn bikini alvast aan met een kort broekje en een shirtje die mijn buikje bloot laat. Ik geef mama een dikke knuffel en een nog dikkere smakkert en stap dan snel de camper in en ga op de bijrijderstoel zitten. "Waar gaan we eigenlijk allemaal heen?" vraag ik Edwin als we onderweg zijn. Edwin kijkt naar me en ik zie en voel zijn ogen over mijn lichaam gaan en hij checkt mij duidelijk uit. "Wil je eerst stad of strand? De wereld ligt aan onze voeten, lekker ding" antwoordt hij en ik voel een kleine kriebel in mijn lichaam als hij mij lekker ding noemt.

"Het wordt zo warm de komende dagen en ik heb het best wel heel druk gehad met school zo net voor de vakantie, ik heb eigenlijk wel zin om te beginnen met chillen en lekker even een paar dagen bijkomen op het strand. Wat vind jij? vraag ik hem. "Jij bent de baas prinsesje van me en ik vind het een heel goed idee dus op naar het strand!" antwoord Edwin en weer geeft ie mij zo'n compliment, als ie dat nog veel vaker doet dan word ik er nog een keer verlegen van...
Edwin - 15-01-2024 om 23:30
0


Kiki heeft een duidelijke voorkeur voor het strand. "Jij bent de baas prinsesje van me en ik vind het een heel goed idee dus op naar het strand!" Frankrijk is momenteel een stuk minder lekker dan Duitsland. Ik stuur de camper richting Zuid Duitsland. Op de app heb ik een kleine camping gevonden aan een groot meer. Op zijn Duits is dat een See, dus als ze zee dacht te krijgen klopt het ergens weer wel.

Kiki zit te genieten en hangt een beetje onderuit in haar stoel met de handen gevouwen achter haar achterhoofd. Terwijl zij naar buiten kijkt, gluur ik even naar het strakgetrokken shirtje om haar bosten en die platte blote buik. In mijn losse short begint wat te bewegen, want natuurlijk helemaal niet kan...maar toch.
"Ik heb wat dorst. In de koelkast staat wat koud water. Wil jij dat pakken alsjeblieft, schoonheid?" Vraag ik op mijn liefst.
"Gekkie, hou op hoor!" Lacht ze om mijn opmerking terwijl ze even speels haar hand op mijn arm legt. Ze staat op en loopt tussen de stoelen door naar achteren in de binnenspiegel heb ik mooi zicht op haar ronde derriere.

Ik snap wel al die scooters steeds voor de deur. Al die mannetjes kwijlen om haar aandacht. Maar ze wijst ze vakkundig elke keer af.
"Daar heb je niks aan" zegt ze dan wijs.

"Zie nog iets wat je graag wilt? Ogen op de weg mannetje" Zegt ze glimlachend. In mijn gedachtes ben ik blijven staren. Ik voel mijzelf iets roder worden, maar ben ook op heuphoogte gegroeid merk ik. Gelukkig zit ik. Kiki geeft mij een flesje, en terwijl ze weer terugkruipt, krijg ik een zoen op mijn wang. "Zo een goed idee...een camper. Ik heb zin in deze vakantie" verandert ze van Onderwerp.
Kiki - 16-01-2024 om 20:38
0


Als we een tijd onderweg zijn zit ik lekker onderuit gezakt te genieten van het mooie uitzicht en ben een beetje aan het wegdromen. Ik heb mijn handen achter mijn achterhoofd gevouwen en mijn voeten op het dashboard en mijn gedachten gaan naar Julia. Ik mis haar best wel erg. Het is nu een maand of 2 uit tussen ons en we hebben nog wel regelmatig contact maar ze woont in Afrika nu omdat haar vader voor Shell werkt en het is toch anders daar. We hebben heel wat tranen gehuild toen ze hoorde dat ze ging verhuizen maar helaas was er niks aan te doen. Mijn gedachten gaan naar die laatste weken dat we samen waren en de sex die we toen nog met elkaar hadden. Ik mis haar zachte volle lippen en slanke buikje en mooie borsten met tepeltjes die altijd door haar shirtjes heen priemden als ze het koud had of als ze geil was. En haar mooie ronde billen en vooral haar zalige tongetje die me altijd zo gek maakte...

"Heb je het koud Kiki, ik kan de airco wel wat minder koud zetten hoor" hoor ik Edwin opeens zeggen en ik schrik wakker vanuit mijn dagdroom. Ik besef me opeens wat hij zegt en leg snel mijn handen op mijn borsten en oeps ja hoor mijn tepeltjes steken ook door mijn bikini en shirtje heen. Dat komt niet door de airco maar dat hoef Edwin niet te weten... "Eh ja, die staat best wel koud volgens mij ik heb het wel een beetje koud ja" antwoord ik snel. "Ik heb wat dorst. In de koelkast staat wat koud water. Wil jij dat pakken alsjeblieft, schoonheid?" vraagt hij mij. Gekkie, hou op hoor!" antwoord ik en leg mijn hand even op zijn arm. Ik sta op om naar achter te lopen en mijn borsten komen wel heel dicht bij zijn gezicht langs en ik voel zijn ogen op mijn harde tepeltjes en mijn inkijk branden. "Zie nog iets wat je graag wilt? Ogen op de weg mannetje" zeg ik plagend.

Ik blijf even iets langer achterin de camper om een beetje af te koelen, als ik alleen zou zijn geweest had ik Julia nu gevideobelt en haar gezegd dat ik geil ben en haar mis maar dat kan nu niet. Een paar minuutjes later loop ik terug met 2 flesjes koud water. Ik geef Edwin zijn flesje en tegelijkertijd een zoen op zijn wang. "Zo een goed idee...een camper. Ik heb zin in deze vakantie" zeg ik en ik ga weer onderuit gezakt met mijn borsten vooruit in de stoel zitten. Wie weet wie ik hier allemaal nog een beetje kan uitdagen...
Julia - 16-01-2024 om 21:55
0


Ik ben nog steeds best boos op mijn papa. Dankzij hem heb ik de liefde van mijn leven moeten achterlaten. Ik leerde Kiki kennen op een feestje, hoewel ik haar wel al langer kende. Ik zag haar al twee jaar geregeld op school, maar zij was een luidruchtige losbol en ik daarentegen een stille en brave studente. Toen ik 15 werd en voor het eerst uit begon te gaan, verdween er gelukkig een deel van mijn onzekerheid en op mijn 16de had ik voor het eerst een echt gesprek met Kiki. En meer dan alleen een gesprek zelfs. We hebben gezoend en met elkaar gevreeën dat de pannen van het dak vlogen. Maanden zijn we een stelletje geweest tot mijn vader besloot te verhuizen twee maanden geleden. Het is misschien erg om te zeggen, maar ik heb meer traantjes gelaten om het verlies van Kiki dan dat ik mijn mama moest achterlaten. Mama werkt namelijk als stewardess en is zo weinig thuis dat ze niet voor mij zou kunnen zorgen. Zij en papa zijn door hun harde werk dus ook al een tijdje gescheiden. Ik ben vorige week 17 geworden en weet dat Kiki bijna 18 is. Ik mis haar zo. We hebben nog wel contact, maar elkaar opgeilen tijdens een videocall is toch niet hetzelfde als stomend de liefde bedrijven.

Maar nu komt het goede nieuws, wat zeg ik het geweldige nieuws. Gisteren kreeg ik telefoon van mama. Ze heeft besloten haar werk af te bouwen en meer tijd in mij te steken. Als ik wil, mag ik dus terug bij haar gaan wonen in Nederland. Het heeft een lang en moeizaam gesprek opgeleverd met papa, maar uiteindelijk zag hij ook in dat mijn leven en mijn toekomst in Nederland ligt en niet hier. Ik ben zo blij dat ik terug naar huis kan. Ik wil mama graag terug zien, maar nog liever Kiki. Ik vertrek vanavond nog, maar eerst maak ik een tussenstop in Duitsland. Alleen zal ik daar door stakingen bij de vliegtuigmaatschappij wel twee dagen moeten blijven in een hotel voor ik een vlucht heb naar Nederland. Ik besluit Kiki nog niets te laten weten, ik wil haar graag verrassen als ik weer terug ben in Nederland.
Edwin - 17-01-2024 om 14:49
0



Ondanks dat het de vakantieperiode is, zit het erg mee onderweg. Ik hoor op de radio over lange files in Frankrijk, ik ben dus erg blij met de keuze om eerst naar Duitsland te reizen. Los van de tankstops, rijden we eigenlijk vlekkeloos naar de eerste camping. Ne de eerdere opmerking van de airco, lijkt Kiki zich er niet meer aan te storen. De zon door de voorruit zorgt voor een aangename warmte, waardoor het haar niet opvalt dat ik soms de airco een tikje kouder zet. Inmiddels zit ze weer met harde(re) tepels naast mij en of ze ziet het niet, of het deert haar niet.

Het plan is om aan dit meer een paar dagen te blijven, voordat we weer verder trekken. Van de capingeigenaren mogen wij, omdat het maar voor een paar dagen is, zelf een plekje uitzoeken. Uiteraard rijd ik eerst richting de plekjes aan het meer, en zowaar is de laatste in de rij nog vrij. Ik parkeer de camper zo, dat wij het langste zon hebben aan de 'terraskant'. Bijkomend voordeel is dat wij daardoor ook beschut zitten van de andere gasten. Kiki springt als een lammetje in de wei en vraagt of ze gelijk het water in mag. Zonder op antwooord te wachten trekt ze shirt en short uit en beweegt zich in lichte draf naar het water. "Ik zet de voortent wel klaar" roep ik nog, maar sta even stil om haar na te kijken. HAar haren wapperen bij elke stap, en haar lekkere kontje drilt synchroon mee. Door het hardere lopen, trekt het kleine broekje steeds iets verder tussen haar billen. Wat mij direct opvalt is het gebrek aan tanline...

Ik zet de stoelen klaar en draai de luifel uit. De voortent laat ik maar, want het is heerlijk weer en regen is niet verwacht. Met ontbloot bovenlijf zit ik net in de stoel met een koud wijntje, als Kiki terugkomt. Het lijkt wel een scene uit Baywatch, het schudden met haar natte haren, de glinstering van de druppels op haar voorgebruinde huid... en natuurlijk de vrouwelijke rondingen die er vrolijk ronddeinen en de cameltoe die zich gevormd heeft. Gelukkig zit ik, want ik kan niet ontkennen dat het een effect heeft op mij. Ze is echt een jonge kopie van haar moeder, "zou ze ook zo een nymphomane zijn?" zeg ik in gedachte.

"Het water is heerlijk! Je zou ook een duik moeten nemen Ed!" zegt ze enthousiast. Ze trekt mij aan mijn arm uit de stoel. Ik sputter wat gespeeld tegen, waardoor er een kleine worsteling ontstaat. Heerlijk hoe zij met al haar zijn mij probert naar het water te begeven. Regelmatig voel ik borsten drukken, handen graaien mijn lijf vast. In de reflex worstel ik terug, waardoor ik geplaatst mijn handen op benen en billen plaats. Als we bijna bij het water zijn, pak ik haar op mijn schouders als een rugzak en ren het water in. Het water is inderdaad heerlijk.

Als we dieper zijn, hangt ze aan mijn schouder. "Jammer dat mama er niet is. Ze heeft wel eens vertelt hoe water haar opgeilt" zegt ze, terwijl ze haar benen om mij heen klemt. "Zo moeder zo dochter? hahahaha" antwoord ik direct. Waarop Kiki alleen antwoord met een kort "Uhuh"
Kiki - 21-01-2024 om 19:59
0


We hebben een supermooie plek op onze eerste camping! Direct aan het meer met uitzicht over het meer en de bergen aan de overkant en ook heel beschut en afgezonderd van de andere camping gasten. Dat wordt genieten en tot lekker laat buiten zitten genieten van het zonnetje. "Vind je het goed als ik gelijk ga zwemmen, ik heb het zo heet!" vraag ik Edwin en zonder echt zijn antwoord af te wachten is mijn shirtje al uit en doe ik snel mijn korte broek naar beneden en ren het water in. Ik hoef zijn toestemming toch niet te vragen, hij is mijn vader niet haha. Het water is echt verrukkelijk en na zo'n lange warme dag in de auto zitten is dit superlekker. Misschien wil Edwin ook wel lekker zwemmen, laat ik eens vragen.

"Het water is heerlijk! Je zou ook een duik moeten nemen Ed!" zeg ik tegen hem als ik weer bij de camper ben en ik pak zijn arm beet en probeer hem overeind te trekken uit zijn stoel. Hij doet net alsof hij niet wil en verzet zich een beetje maar na wat stoeien springt hij toch omhoog en spring ik op zijn rug met mijn armen om zijn schouders en mijn benen om zijn middel. Mijn borsten drukken stevig tegen zijn rug aan en ik ben best een beetje geil geworden van het water en in bikini rondrennen dus ik denk dat hij mijn stijve tepeltjes wel in zijn rug voelt. "Jammer dat mama er niet is. Ze heeft wel eens vertelt hoe water haar opgeilt" zeg ik eerlijk tegen hem. "Zo moeder zo dochter?" antwoordt hij bijdehand en voor ik het door heb geef ik toe dat ik dat ook heb en zeg "Uhuh". Ach, dat is ook geen geheim en mag hij best weten toch?

Hij gooit me achterover in het water en ik ga kopje onder en als ik weer boven kom doe ik alsof ik het een kutstreek vind en stoeien we nog wat. Edwin is natuurlijk veel sterker dan ik en ik maak geen schijn van kans maar ik merk wel dat hij me zo af en toe net wat te lang op bepaalde plekjes vastpakt en zijn handen toch wel iets te vaak mijn billen of borsten aanraken en vastpakken. Het water heeft me echt wel geil gemaakt dus ik vind het niet heel erg dat hij dit doet. We dobberen nog wat rond en genieten van de warmte en na een half uurtje is het weer genoeg geweest in het water en gaan we weer naar de camper.

"Hey Ed, ik ga even lekker opdrogen in de zon maar ik hou niet zo van tanlines, vind je het heel erg als ik mijn topje af doe en even topless ga liggen zonnen daar in het ligbed?" vraag ik maar even voor de zekerheid aan Edwin...
Edwin - 22-01-2024 om 15:42
0


Het water is heerlijk en geeft weer nieuwe energie na de rit van vandaag. Kiki is in een erg goede, maar baldadige bui. We stoeien wat in het water, waarbij zij zich niet inhoud en ik haar af en toe het gevoel geeft mogelijk te winnen. Dat is trouwens niet het enige gevoel. Kiki gooit zichzelf steeds vol in de strijd, waardoor ik eerst per ongeluk af en toe een borst of bil vol in mijn hand heb. Ze schijnt het niet erg te vinden, dus per ongeluk wordt steeds meer bewust. Haar lijf heeft inmiddels meer weg van een jonge vrouw dan van een tiener, ik kan je zeggen dat haar rondingen erg goed aanvoelen, ook al is het fout dat ik het doe. Van Bernadette mag ik gewoon aan andere vrouwen zitten, zij zit immers ook aan andere mannen. Maar zou ze ook oké zijn dat ik haar eigen dochter betast? Het is voor mij wel even geleden dat ik een jong ding in mijn armen heb, dus ben ik in ieder geval niet degene die deze stoeipartij beëindig. Gelukkig sta ik in het water, want de bobbel in mijn broek is zo niet zichtbaar.

Als wij het water uitlopen vraagt Kiki, zonder trouwens op antwoord te wachten: "Hey Ed, ik ga even lekker opdrogen in de zon maar ik hou niet zo van tanlines, vind je het heel erg als ik mijn topje af doe en even topless ga liggen zonnen daar in het ligbed?"
Ik ben blij dat mijn jonge heer wat bekoeld is na onze stoeipartij, maar als ik Kiki zonder schroom haar topje uit zie doen, begin ik een beetje te staren. Ze gooit het topje mijn kant op. "Je staart. Bevalt het je?" zegt ze en cupt haar eigen borsten en drukt ze lachend een stukje omhoog. Door het frisse water staan haar tepels als trotse trofeeën midden op haar tepelhoven.
"Pas maar op. Je maakt alle mannen gek met dat lijf!" antwoord ik gevat. "Weet ik..." knipoogt ze terug.
Als ze op haar buik ligt, trekt ze ook nog even haar broekje tussen haar billen, om zo ook haar ronde billen maximaal te kleuren. De warme zon, en de blik op Kiki, zorgen dat het bloed weer stroomt naar mijn heupen. Met mijn zonnebril op, bekijk ik Kiki vanuit mijn stoel. En alsof ze mijn gedachte kan lezen, draait ze op haar rug als ik mij afvraag of haar tepels nog steeds zo hard zijn. Nee dus, niet meer zo hard... Het broekje trekt strak over haar heuveltje heen.

Ik sluit mijn ogen en begin te dagdromen. Zie Kiki naakt uit het water komen, sensueel op mij aflopend, druipend van het koude meer water. Ze likt haar lippen en opent haar mond. "Lekkere droom Edwin?" hoor ik haar vragen op een toon die niet bij het plaatje past. Ik schiet wakker en zie Kiki naast mij staan. Niet naakt, wel topless, met twee glazen koude wijn in de hand. Ze kijkt even naar mijn kruis. Dan pas merk ik mijn verborgen harde paal in mijn broek. Ik ben blij met mijn formaat, mar op dit moment tekent hij erg in mijn broek en is er geen verbloemen meer aan.

Ik pak het glas van haar aan. "Best wel lekker ja. Met dit weer, zorgt wel voor een bepaalde ...staat, zal ik maar zeggen." antwoord ik, want er is geen ontkennen aan.
"Jammer dat mama er niet is he? Of kijk je naar een ander? Jullie hebben toch een open relatie?" zegt ze dan. "Hoe weet jij dat?" vraag ik haar.
"Ik hoorde mama een keer aan de telefoon met een andere man. Volgens mij wist zij niet dat ik alles kon horen" bekent ze.
"Nou dan... ja, wij hebben een open relatie. En wie weet deze vakantie" antwoord ik geheimzinnig.
Julia - 22-01-2024 om 20:08
0


Pffff, een hotelkamer hier boeken voor een paar nachten is veel duurder dan ik gedacht had. En zo veel geld heb ik nu ook niet meegekregen van papa. Dan wordt het maar een camping. Gelukkig is er eentje niet ver van de luchthaven. Ik boek een stacaravan waar ik de komende nachten kan verblijven tot mijn vertrek naar Nederland. Ik besluit mijn tijdelijke bedje meteen in te wijden door me languit neer te leggen en te denken aan het heerlijke lijf van Kiki. (Niet wetend dat ze hier een paar meter verderop verblijft 😉.) Ik streel mijn natte schaamlipjes en vinger mezelf tot een zalig orgasme waarna ik al snel in slaap sukkel.

Als ik een tijdje later wakker word, plak ik van het zweet. “Tijd voor een verfrissende douche”, denk ik in mezelf. Ik neem mijn spulletjes en ga richting het douche gebouw. Ik ga naar binnen en net op dat moment komt er een aantrekkelijke man in ontbloot bovenlijf een hokje uitgestapt. Ik ben nog steeds in een ontzettend geile beu en heb dus niet veel nodig om weer op springen te staan. “Guten tag”, zeg ik stotterend met een vreselijk accent. De man hoort meteen dat ik niet van hier kom en begint te lachen. “Nederlands?” vraagt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt. “Oh jij ook”, antwoord ik en neem zijn hand aan. “Edwin, aangenaam. Ik ben hier samen met mijn stiefdochter op vakantie. We zijn op roadtrip en dit is onze eerste stop.” “Oh leuk, ik ben Julia. Geboren en getogen in Nederland, maar heb enkele maanden in Afrika gewoond bij mijn vader. Maar nu ga ik teug bij mama wonen en moest hier even een tussenstop maken.” Ik zie hoe Edwin mijn lichaam goedkeurend in zich opneemt. Ik ben precies niet de enige hier die opgewonden is hihi. Ik laat hem gerust staren en beweeg zelfs een beetje speels met mijn borsten. “Met je stiefdochter hier zei je toch?” zeg ik opeens. “Is je vrouw er dan ook bij?” vraag ik met een knipoog.
Edwin - 23-01-2024 om 12:03
0


Kiki moet eens weten wie er in mijn gedachtes rondhuppelde. En ook al liggen de kaarten nu op tafel, ik heb geen idee wat er in dat knappe koppie omgaat. De gesprekken gaan op de gebruikelijke onderlinge manier door. Kiki en ik hebben altijd wel een klik gehad, dus daar is nooit moeite voor gedaan. We hebben het over de vakantie, dat er eigenlijk geen plannen zijn. We besluiten hier een paar dagen te blijven en dan door te gaan naar Kroatie of zo, we zien wel.
Het verschil met andere gesprekken is dat Kiki nu topless voor mij zit en bij elke schaterlach haar borsten heerlijk mee bewegen, zonder aan jeugdige stevigheid in te boeten.

Na een paar wijntjes begint mijn blaas te protesteren. "Even naar de WC" zeg ik terwijl ik opsta. Ik merk dat de wijn zijn werk doet. Ook Kiki staat op en wankelt een beetje. "Schenk ik alvast twee nieuwe in" giechelt ze. Het toilet gebouw is niet heel ver weg. Onderweg groet ik een aantal campinggasten en uiteindelijk leeg ik opgelucht mijn blaas. Benieuwd war de late middag nog gaat brengen loop ik weer naar buiten, waarbij ik bijna tegen een jonge dame aanloop. Ik schat haar rond Kiki haar leeftijd, en is net zo een aangename verschijning als mijn stiefdochter.
“Guten tag”, zegt ze met een onvervalst Nederlands accent. “Nederlands?” lach ik naar haar en rijk mijn hand uit
“Oh jij ook”, antwoordt ze en pakt zo maar de hand van deze 'vreemdeling'. Een aangenaam warme en zachte hand, zoals je van een jonge vrouw van rond de 20 mag verwachten.
“Edwin, aangenaam. Ik ben hier samen met mijn stiefdochter op vakantie. We zijn op roadtrip en dit is onze eerste stop.” zeg ik openhartig. Ik weet niet waarom, maar het zal de roes van de wijn zijn, dan flap ik er wel eens wat uit.
“Oh leuk, ik ben Julia. Geboren en getogen in Nederland, maar heb enkele maanden in Afrika gewoond bij mijn vader. Maar nu ga ik terug bij mama wonen en moest hier even een tussenstop maken.” zegt ze. Julia, een heerlijk vrije en sociale meid. Zij zal vast goed met Kiki klikken gok ik, beetje van het zelfde laken een pak. Nou ja, laken... ook Julia loopt in een bikini rond. Heerlijk toch die zomerse temperaturen, altijd een feest voor het oog. Mogelijk ook door de alcohol, neem ik haar schaamteloos in mij op. Strak lijfje, borsten net iets groter dan Kiki gok ik zo. Als ze met haar juwelen een beetje schud, schud ze mij ook uit het staar moment.

“Met je stiefdochter hier zei je toch? Is je vrouw er dan ook bij?” vraagt ze direct met een knipoog. Ik glimlach terug, staat zij hier nou gewoon met mij te flirten? "Nee, die kon niet mee. Just the two of us" antwoord ik.
"hahaha... What happens in Vegas, stays in Vegas?" gaat ze door. Ze holt haar rug iets, waardoor haar heerlijke voorgevel prominent naar voren wordt gedrukt in het babyblauwe bikinitopje. Haar tepels hebben geen moeite om hun aanwezigheid te tonen. Ik merk dat mijn short krapper begint te worden.
"Een brutaaltje" merk ik op. "Weet mama wel dat je aanpapt met de eerste de beste vreemdeling?" daag ik haar uit.
"Aanpappen? Gewoon een gesprekje toch?" zegt ze terug, kijkend naar de bobbel in mijn broek. "Ga jij maar terug naar jouw stiefdochter, Edwin. Voordat je te lang weg blijft. Ik ben hier nog wel een paar dagen. Misschien komen we elkaar wel weer tegen". Ze loopt langs mij en schuurt met haar rechterborst langs mijn arm. Ik kijk om en heupwiegend wandeld ze naar een van de douchecabines.
"Zal ik?" denk ik bij mijzelf, maar jezus het is dag 1. Beter rustig aan doen... en ik besluit naar Kiki te lopen.

"Daar ben je weer. Duurde zeker langer zo te zien. Plassen met een stijve is toch lastig?" zegt ze plagerig.
Julia - 23-01-2024 om 12:26
0


Geen idee wat mij bezielde, maar het voelde zo spannend om deze onbekende landgenoot wat te verleiden. Als je ergens bent waar niemand je kent, durf je toch altijd iets meer. Hoewel zijn gezicht mij vaag bekend voorkwam, maar ik kan het niet meteen thuisbrengen. Misschien heb ik hem toevallig eens ergens zien wandelen of zo. Aan zijn blik en de overduidelijke bolling in zijn korte broek te zien, genoot hij ook best wel van mijn geflirt. Even dacht ik dat hij mij subtiel zou volgen de douche in, maar Edwin blijkt een echte heer te zijn en weet zich in te houden, want ik hoor hem het sanitairgebouw verlaten. Onder het warme water streel ik mezelf nog even, denkend aan Edwin. Als hij hier nog een tijdje blijft, moet ik mijn ‘tussenstop’ misschien nog wat verlengen. Djeezes Juul, je keert terug naar Nederland voor Kiki en nu zit je te geilen op de eerste de beste knappe kerel die je pad kruist. Ik ben echt erg, maar het is sterker dan mezelf.

Afgedroogd en weer in mijn bikini gekropen keer ik terug naar mijn plaatsje. Onbewust passeer ik de kampplaats van Edwin, ik zie hem zitten op een stoel aan het water. Beleefd zwaai ik even en wenk hem met mijn vinger naar me toe te komen. Twijfelend staat hij op en komt mijn richting uit. “Nog één keer elkaar tegenkomen en dat is trakteren he”, zeg ik lachend. “Is je stiefdochter er niet?” “Ze is de camping gaan verkennen. Zo heb ik even rust, want die meid is één brok energie. Vind ik heel fijn, maar soms kan ik wel een rustig momentje gebruiken.” “Wel… ik ben een rustig meisje hoor. Nu we toch beide alleen zijn, wat dacht je om even bij mij iets te komen drinken? Kunnen we wat babbelen en elkaar wat beter leren kennen?” Edwin haalt zijn schouders op. “Waarom ook niet. Maar niet al te lang he. Mijn stiefdochter en ik gaan straks nog een hapje eten.” “Afgesproken”, zeg ik met een glimlach. Ik neem zijn arm en begeleid hem naar mijn stacaravan.
Kiki - 24-01-2024 om 15:22
0


Edwin zegt in ieder geval niet dat hij het erg vindt dat ik topless ga liggen zonnen dus dat neem ik maar aan dat hij het ok vindt. Ik doe iets langzamer en sensueler mijn topje af dan ik zou doen als ik alleen was. "Je staart. Bevalt het je?" zeg ik als ik Edwin naar me zie kijken en ik pak mijn beide borsten vast en druk ze tegen elkaar. Mijn tepeltjes zijn nog keihard door het koude water en de spanning. "Pas maar op. Je maakt alle mannen gek met dat lijf!" antwoord Edwin gevat. "Weet ik..." knipoog ik terug en ik ga op mijn rug op het bedje liggen en druk mijn borsten nog een beetje extra omhoog. We dutten beide wat weg.

Ik weet niet hoeveel later het is maar dan schrik ik wakker en heb onmiddellijk zin in wijn dus sta op om 2 glazen in te schenken. Als ik terug kom zie ik een bobbel in de korte broek van Edwin. "Lekkere droom Edwin?" Hij pakt het glas zijn aan en antwoord "Best wel lekker ja. Met dit weer, zorgt wel voor een bepaalde ...staat, zal ik maar zeggen." Hihi, hij ontkent het niet eens al is er ook geen ontkennen aan natuurlijk. We kletsen gezellig en het voelt heel vrij om zo half bloot buiten te zitten. Ik zie Edwin ook constant naar mijn borsten kijken maar dat kan ik hem natuurlijk niet kwalijk nemen want ik zit ook wel aardig met ze te pronken en te schudden. Na 2 of 3 wijntjes staat Edwin op. "Even naar de WC". Ik sta ook op en wankel een beetje, de wijn doet haar werk wel merk ik. "Schenk ik alvast twee nieuwe in" giechel ik.

Het duurt best wel lang voor hij weer terug is en ik begin wat onrustig te worden. "Daar ben je weer. Duurde zeker langer zo te zien. Plassen met een stijve is toch lastig?" zeg ik plagerig als hij er weer is. Daar antwoordt hij niet echt op maar ik zeg "Ik heb zin om te camping te verkennen en een rondje te lopen, ga je mee?" "Nee ga jij maar even alleen, ik ben moe van het lange rijden en dan kan ik even ontspannen hier. Morgen ga ik wel mee wandelen. Straks gaan we een hapje eten he? Ben je op tijd thuis?" antwoord hij. "Ja papa, komt goed" zeg ik knipogend als ik opsta en wegloop. "Hee schat, vergeet je niet wat? zegt hij als ik al om de camper heen gelopen ben en als ik omkijk zie ik dat hij mijn bikinitopje in zijn hand heeft. Ik pak snel mijn borsten beet en loop naar hem toe. "Laten we die maar wel weer aan doen, anders weten al die Duitse mannen hier niet wat ze meemaken" zeg ik knipogend terwijl ik mijn topje snel weer aan doe.

De camping is best wel groot en er is genoeg te zien en te doen. Leuk restaurant met mooi groot terras, veel activiteiten en zelfs een discotheek. Daar kunnen we misschien nog wel heen deze dagen. En als ik even verder loop vind ik een lekker zandstrandje, daar heb ik zin in om even te liggen! Er zitten nog best wel veel mensen op het strandje te genieten van het geweldige weer en de warme zon. Ik vind een plekje ergens tussen de mensen in en ik zie een groepje jongens en meisjes van een jaar of 15/16 die ik Nederlands hoor praten met elkaar. Het warme weer, het rondlopen in bikini en de wijn hebben ervoor gezorgd dat ik heel erg opgewonden ben geraakt en ik besluit om de jongens wat leuks te geven om naar te kijken. Ik weet niet of je hier topless op het strand mag liggen, dat mag vast niet in Duitsland, maar dat maakt me nu even niets uit. Als ik de jongens naar me zie kijken doe ik veel te opvallend mijn handen achter mijn rug en haak mijn topje los. Als een soort van striptease ontbloot ik mijn borsten en ik zie de jongens elkaar aanduwen en hoor ik ze tegen elkaar fluisteren "Moet je die tieten zien!" Hihi, ze hebben natuurlijk geen idee dat ik ze kan verstaan.

Ik blijf rustig zo zitten en hou ze stiekem in de gaten met mijn grote zonnebril op. Ik word alleen maar geiler op deze manier en duw mijn borsten nog wat meer naar voren. Mijn tepeltjes zijn niet normaal hard nu en staan priemend naar voren. Ik zie een van de jongens zogenaamd met zijn telefoon spelen maar waarschijnlijk is hij nu foto's van mij aan het nemen, niet erg voor nu. Ik rek me nog even uit en ga met mijn handen over mijn borsten om zogenaamd zand van me af te kloppen maar ik heb eigenlijk gewoon zin om even aan mezelf te zitten. Het liefst zou ik me hier en nu in het openbaar gaan liggen vingeren maar dat kan natuurlijk niet. Ik besluit om lekker te gaan liggen en even mijn ogen dicht te doen en even te chillen. Mijn gedachten gaan naar Edwin bij de camper en dat we elkaar best wel aan het opgeilen waren zostraks. Hij is wel leuk ook al is hij de vriend van mama. Ik weet dat ze een open relatie hebben, zou ze het erg vinden als ik deze vakantie sex met hem zou hebben? En ik val weer in slaap onder de warme zon.
Edwin - 30-01-2024 om 09:24
0


(Duurde wat langer om te reageren. Drukke tijd, maar probeer het wel te doen 😉)

De wijn en de autorit maken dat ik met een lekkere roes in de stoel zak. De flirterige opmerking van Kiki over plassen met een stijve lach ik wat weg.
"Ik heb zin om te camping te verkennen en een rondje te lopen, ga je mee?" zegt ze als ze opstaat. Heerlijk toch die vrij bewegende borsten van haar. Gelukkig heb ik al geplast, want ik voel mijn pik weer groeien met dit aangezicht.
"Nee ga jij maar even alleen, ik ben moe van het lange rijden en dan kan ik even ontspannen hier. Morgen ga ik wel mee wandelen. Straks gaan we een hapje eten he? Ben je op tijd thuis?" antwoord ik.
"Ja papa, komt goed" zegt ze knipogend en draait haar lekkere kontje en begint weg te lopen.
"Hee schat, vergeet je niet wat?" zeg ik zwaaiend met haar bikinitopje in mijn hand. Ze pakt haar borsten beet en loopt naar mij toe, alsof het opeens een probleem is dat ze topless is.
"Laten we die maar wel weer aan doen, anders weten al die Duitse mannen hier niet wat ze meemaken" zegt ze, terwijl ze op een meter of twee haar borsten weer verbergt, nog even cupt om alles recht te leggen en dan alsnog ons plekje verlaat.

Ik val weer terug in een dagdroom, waar weer Kiki een rol speelt, maar ik ook de dame in het toiletgebouw in zie wandelen. Ik open mijn ogen in een geile roes en zie haar gewoon zwaaiend langslopen. Ze wenkt mij, maar ik twijfel even. Wederom lastig met een harde paal in je broek, maar ik sta dan toch op en loop naar har toe. De natte haren en haar ondeugende glimlach doen wel iets met mij. "waar ben ik mee bezig? denk alleen maar aan tieners" denk ik bij mij zelf.

“Nog één keer elkaar tegenkomen en dat is trakteren he”, zegt ze lachend “Is je stiefdochter er niet?”
“Volgens mij loop jij bij mij langs he?" antwoord ik. "Maar ze is de camping gaan verkennen. Zo heb ik even rust, want die meid is één brok energie. Vind ik heel fijn, maar soms kan ik wel een rustig momentje gebruiken.” zeg ik. Ik merk dat ik haar lijfje weer scan, en blijf weer in haar decolette hangen.
“Wel… ik ben een rustig meisje hoor. Nu we toch beide alleen zijn, wat dacht je om even bij mij iets te komen drinken? Kunnen we wat babbelen en elkaar wat beter leren kennen?” zegt ze.
“Waarom ook niet. Maar niet al te lang he. Mijn stiefdochter en ik gaan straks nog een hapje eten.” antwoord ik in een stukje zelfbescherming en om toch de heer uit te hangen. Wel een heer die geilt op haar lekkere lichaam...
“Afgesproken”, zegt ze en doet haar arm in de mijne, en neemt mij mee. Daarbij drukt ze haar lijf tegen mij aan. Als ik al niet een stijve had, zou ik die nu zeker hebben gehad.

Ze zit een stukje lopen van ons plekje vandaan. Een stacaravan met een houten veranda, waar een windscherm als een soort privacyscherm fungeert. Op de veranda staan twee ligstoelen, en voor de veranda tussen twee bomen een hangmat. Een lekker plekje heeft die meid. Ik realiseer mij dat ik nog niet eens haar naam weet. "Mooi plekje heb jij. Ik ben trouwens Edwin, want wij hebben elkaar nog niet voorgesteld dacht ik"
Weer die magische glimlach. "Julia, aangenaam" zegt ze en voor ik het weet omhelst ze mij en drukt zich strak tegen mij aan. Zo strak dat er geen ontkennen aan is dat ze mijn harde paal tegen haar onderbuik moet voelen. Maar ze zegt er niets over.

"Zeker een lekker plekje! Genoeg beschutting om naakt te zonnen" zegt ze ondeugend. "Wijn of bier?"
"Doe maar een wijntje" antwoord ik. "Ben jij hier helemaal alleen?" vraag ik, terwijl wij op de ligstoelen zitten, tegenover elkaar. Een ligstoel zit vreemd, knieën altijd hoog, benen daardoor wijd. Zo ook Julia, ik kan zo naar haar broekje kijken. Ik probeer het uiteraard opvallend te doen, maar mijn gedachten gaan weer de vrije loop. De tekening in het broekje geven weg dat ze daar geschoren of in ieder geval getrimd is. via haar strakke buik en borsten, kijk ik in haar ogen.
"Aleen ja. Op doorreis naar Nederland. Maar ben hier wel een paar dagen. Niet het mooie eraf kijken he?" zegt ze daarna en duwt haar benen nog iets verder open. Ze doet het er gewoon om. Ik voel mijn paal kloppen in mijn short.
"Het is nog verpakt, dus dat kan niet" antwoord ik adrem. Oeps, denk ik bij mijzelf... Dat kan natuurlijk ook helemaal verkeerd vallen.
Julia - 30-01-2024 om 12:20
0


Ik vind Edwin een zeer gezellige man om mee te kletsen. Hij is open, vrolijk en grappig. Onze opmerkingen naar elkaar toe worden ook steeds pittiger. Ik zie hoe Edwin mijn lichaam maar blijft scannen. Ik ben best trots op mijn slanke lichaam en grote borsten en loop er ook graag mee te pronken. Kan niet wachten om Kiki terug te zien en mij door haar te laten verwennen. Ik zie een duidelijke bolling ontstaan in Edwin zijn strakke broek. Ik speel wat met mijn haren en kijk hem zwoel aan, dit vindt hij blijkbaar nog opwindender. “Nog iets drinken?” vraag ik om de stilte te doorbreken als ik zie dat zijn glas leeg is. “Euh… ja nog eens hetzelfde”, zegt hij stotterend. Ik geef hem een knipoog en schenk zijn glas nog eens vol. Hierbij leun ik over zijn schouder en mijn borsten hangen nu ontzettend dicht bij zijn gezicht. Edwin draait zijn hoofd een beetje en ik voel gewoon zijn blik in mijn decolleté glijden. Dan zie ik hem rood worden en een hand richting mijn borst bewegen en als hij deze bijna kan aanraken, sta ik vliegensvlug weer rechtop. “Wil je anders even samen een filmpje kijken? Dan neem ik mijn laptop. Stuur anders een berichtje naar je stiefdochter dat ze je hier kan ko’en zoeken als ze terug is van haar wandeling.” Mijn plotse actie heeft hem volledig van zijn stuk gebracht en ik moet best lachen om zijn onhandige gestotter. Al weet ik niet of dit plagend spelletje nog lang ga kunnen volhouden, want ik word met de minuut geiler en geiler.
Kiki - 19-02-2024 om 15:23
0


Ik schrik wakker en kijk snel om me heen. Er liggen niet veel mensen meer want het is ook een stuk kouder geworden. Mijn tepeltjes staan keihard omhoog, maar dit keer van de kou en niet omdat ik zo geil ben. Ik kijk snel op mijn telefoon en zie dat het etenstijd is, nog een reden dat de meeste mensen niet meer op het strand liggen. Ik sta snel op, rek me even goed uit, doe mijn topje aan en loop richting onze camper. Ik moet nog even douchen en dan gaan Edwin en ik wat eten in het restaurant.

Als ik bij de camper aan kom is Edwin nergens te bekennen dus ik pak mijn toilettas en handdoek om te gaan douchen. Precies als ik naar buiten loop komt hij aanlopen. "Hey prinsesje, lekker liggen zonnen?" "Ja er is verderop een heel lekker strandje en ben zelfs in slaap gevallen daar hihi. Jij ziet er ook een beetje rood en verhit uit, lekker in de zon gezeten?" vraag ik hem. "Ehhh ja, lekker middag gehad, ook in slaap gevallen in de zon, dus misschien zelfs al wel wat verbrand" en ik zie hem nog roder worden. Daar is iets aan de hand denk ik bij mezelf. "Wij gaan zo wat eten toch? Ik ga nu even douchen, moet jij ook nog?" "Ja goed idee, even opfrissen, ik loop met je mee" antwoordt Edwin.

Bij het toiletgebouw aangekomen is het een drukte van jewelste. Heel veel ouders met kleine kinderen die rondrennen, schreeuwen en huilen terwijl hun ouders staan te wachten tot er een hokje vrij komt. Het is duidelijk etenstijd geweest voor die kleine kindjes en dan nog even douchen en naar bed zodat de ouders ook nog even een gezellig avondje samen hebben. Wij staan geduldig te wachten tot er een hokje vrijkomt. Ik sta daar in mijn bikini en voel de blikken van de vaders en sommige moeders op mijn lichaam branden wat ik alleen maar leuk vindt. Mijn gedachten gaan terug naar het topless geflirt op het strand en de uitdagende opmerkingen tussen Edwin en mij van eerder op de dag en ik voel me al snel weer geiler en geiler worden.

Als we aan de beurt zijn en er een hokje vrijkomt pak ik zonder er echt bij na te denken Edwin zijn hand en trek hem mee naar binnen. "Ehh Kiki, ik weet niet of dit een slim idee is..." stamelt hij nog maar ik doe snel het hokje achter ons dicht. "Ssst, anders hoort iedereen ons. En ik denk dat je dit we wil toch?" fluister ik zachtjes en haak mijn bikinitopje los. Ik doe een stapje naar voren en leg zijn handen op mijn borsten. Hij begint ze gelijk te kneden en knijpt zachtjes in mijn keiharde tepeltjes. Ik kreun zachtjes en kijk hem glimlachend aan. Dan zak ik door mijn knieën en trek ik in een beweging zijn korte broek en boxershort naar beneden.

Een flinke maar nog halfstijve piemel komt tevoorschijn die ik gelijk vastpak. "Nu snap ik waarom mama jou zo leuk vindt" knipoog ik naar hem, ik open mijn mond en neem zijn piemel gelijk bijna voor de helft in mijn mond. Ik voel hem nu snel harder en groter worden in mijn mond wat echt een heel lekker gevoel is. Ik kijk omhoog terwijl ik mijn hoofd op en neer begin te bewegen en ik zie Edwin genieten. Dan opent hij zijn ogen en kijkt mij recht in mijn ogen aan. "Ohhh, wat zuig je lekker, je lijkt precies op je moeder als je me zo aankijkt". Hij pakt mijn hoofd vast en duwt dieper bij me naar binnen...
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer