62.726 Gratis Sexverhalen

Jacht Op Ex Stiefmoeder


Door Marjolein
Datum: 17-01-2024 om 12:23 | Categorie: Shemale
Schakels: 11 | Gelezen: 2103x
Weer gaat mijn vader scheiden, de vijfde keer, zodra hij iemand heeft veroverd verliest hij gelijk weer zijn interesse. Zo ook deze keer. Ex nummer 5, ik deed na de tweede al geen moeite meer om de namen te leren, gaf hun een nummer. Bij nummer vijf, dat was andere koek. Een geheel andere type dan haar onfortuinlijke voorgangers. Zij was daadwerkelijk in mij geïnteresseerd, ik hield de boot af, wetende dat ze een jaar later met een vette cheque op straat zou staan. Bij de vorigen had ik daar ook echt geen moeite mee, de meeste waren zelfs blij, waren puur op zijn geld uit en hij had daar dan weer geen moeite mee. Maar nummer vijf, ik weet haar naam nog steeds niet, was niet uit op zijn geld, integendeel, de buitenwereld verwachte het tegenovergestelde, als dochter van een puissant rijke bankier van een puissant rijke familie, met eigen wijnen en kastelen, huizen, hotels over de hele wereld was zij degene die het geld had, ten minste meer dan mijn vader. Nu de scheiding dichterbij komt, ze wonen al gescheiden, kan ik eindelijk inzetten op wat ik al vanaf het begin wilde: HAAR!

Vanaf het moment dat ze voor het eerst bij ons kwam had ze iets over zich wat mij trok. Ik kon er de vinger niet op leggen, maar ze had mij aandacht getrokken en ze drong zich absoluut niet op, wachtte mijn zetten af, was open, lief, oprecht geïnteresseerd in mijn gevoelens. Nooit deed ze een poging mijn “liefde” te kopen, wilde niet dat ik haar moeder noemde als ik daar moeite mee had, viel me niet lastig met wat ik onmschrijf als onbenulligheden en bood regelmatig haar luisterend oor aan. Aardige bijkomstigheid, ze is echt hot! Dit keer snapte ik papa, eens geen geplamuurde bimbo met overmatige tieten en vette monsterlippen. Nee, een echte dame, knap, lief, sexy en grote, maar niet te grote borsten, mooie lippen en lief karakter. Nu over mij, ik ben nooit papa zijn lieverdje geweest, ik moest smeken om zijn aandacht, op school steeds ruzie zoeken om maar aandacht te krijgen, slecht presteren op school, goede cijfers halen op school, maakte niet uit, hij zag me niet, nooit. Ik ben dan ook de reden waarom mama moest verdwijnen, ze schonk hem een monster, een gedrocht, een mislukking, een freak. Een meisje met een pik erbij. Ik heb daar altijd heel veel moeite mee gehad, liep bij psychiaters, psychologen, meerdere opnames gehad omdat ik iets wilde doen aan mijn “probleem”.

Op mijn 17e verjaardag, moeder nummer 5 kwam huilend binnen, liet mijn vader het wederom afweten. Zij had wel te horen gekregen dat de echtscheidingsprocedure al was ingezet. Dertig jaar verschil, maar beide smachten naar de aandacht van de man, waar we de aandacht nooit van zullen krijgen. Overigens is mama nummer vijf, gekscherend Mamie number five genoemd door mij, de enige die weet dat ik niet geheel vrouwelijk ben, ze heeft mijn pik nog nooit gezien hoor, ik schaam me ervoor, maar zij ging wel vaak mee kleding kopen, vrouwelijke kleding, want zoals zij altijd zegt:”je bent een meid, een mooie knappe meid en je hebt niets om te verbergen, alles ziet er goed uit!” Dus dankzij haar kleed ik me ook vrouwelijker en sexier. Nu, drie weken later is de tijd voor vertrek gekomen, ik hoop oprecht dat we contact houden. En dat zij niet zomaar verdwijnt net als al die anderen. Ik weet, via via via via, dat zij ook contact heeft, intens contact, met mijn echte moeder. Dus zo kan ik beide blijven zien, althans dat hoop ik. Ik koester het appje: ”ik wil graag iets met je overleggen, kunnen we straks even praten?”. Ik hoop echt dat ik af en toe mag logeren bij haar, dat we regelmatig afspreken of wat dan ook, maar dat ik haar kan blijven zien….
Angelique - 19-01-2024 om 17:57
0


Na een mislukt huwelijk had ik eindelijk weer het geluk gevonden. Een lieve man, althans dat dacht ik altijd. Onze relatie begon hartstochtelijk en dat hij al een dochter had, maakte me niets uit. Ik was niet zijn tweede vrouw, maar zijn vijfde. Het maakte me allemaal niets uit, want ik was gelukkig. Drie jaar lang heb ik de lieve Marjolein zien opgroeien. Ik wilde nooit de plaats van haar moeder innemen, gaf haar alle vrijheid die ze nodig had en wilde meer een vriendin voor haar zijn dan een stiefmoeder. Het werkte, want ze nam me zelfs in vertrouwen waarom ze zo rebels kon zijn. Enerzijds snakte ze naar de aandacht en erkenning van haar eigen vader, maar tegelijk worstelde ze met haar geaardheid. Niet eens zozeer omdat ze niet wist of ze nu jongens of juist meisjes leuker vond, maar omdat moeder natuur haar niet erg gunstig gezind was geweest. Dat ze me vertelde dat ze er uit zag als een meisje, maar ook een penis had, kwam wel als een donderslag bij heldere hemel.
Maar het meisje had zichzelf niet gemaakt en ik beschouwde haar inmiddels echt wel als mijn eigen dochter. Wat ze mij in vertrouwen had verteld, versterkte onze band. Want waar haar vader in alles faalde wat haar betreft, was ik er juist wel voor haar.

Des te pijnlijker was het dan ook dat ik opeens de scheidingspapieren onder mijn neus gesmeten kreeg. Op de 17e verjaardag van zijn eigen dochter nog wel! In het belang van Marjolein leek het me altijd verstandig om een goede verstandhouding met ook haar moeder te hebben, dus daar heb ik nog steeds contact mee. Ook nu de scheidingspapieren ondertekend zijn, ik mijn spullen heb gepakt en op het punt sta te vertrekken. Een goede vriendin heeft een woning voor een half jaar voor me weten te regelen, dus daar ga ik nu heen en van daaruit ga ik mijn leven weer proberen op te pakken. Natuurlijk had ik pappie even kunnen bellen en had hij wat voor me geregeld. Maar na twee mislukte huwelijken, wordt het denk ik toch tijd om op eigen benen te leren staan.
”ik wil graag iets met je overleggen, kunnen we straks even praten?”, vraag ik het meisje dat ik toch jaren als mijn eigen dochter heb beschouwd. Als ze me ten minste wil zien, want misschien is zij wel net zo opgelucht als haar vader dat ik uit haar leven zal verdwijnen.

Maar Marjolein is niet zoals haar vader. De vertrouwensband die ik zorgvuldig met haar heb opgebouwd, is haar meer waard dan haar mening van haar vader.
“Graag. Geef maar je adres, dan kom ik straks wel even langs. Kan ik meteen zien hoe je nu woont. Of je misschien nog even helpen met wat uitpakken”, reageert ze al vlug.
Goh, had haar vader maar iets meer van zijn dochter weggehad. Dan hadden we nu misschien nog wel bij elkaar geweest. En dan gaat de deurbel en herken ik de fiets van Marjolein tegen het hek.
Marjolein - 20-01-2024 om 01:22
0


“Wouw…….wat een leuke woning….wat heb je dit mooi ingericht”, zeg ik tegen mamie number five. “Wordt het niet eens tijd dat je me nu gewoon met mijn naam aanspreekt?”, vraagt Angelique:”Angelique, aangenaam, je weet dat ik toch meer je vriendin ben?”, ze tikt op de bank. Ze draagt een kort jurkje, zit al op de bank en heeft de thee al ingeschonken. “Kom meid! Eerst even thee drinken en dan pakken we de laatste doos uit”. We zitten gemoedelijk op de bank en genieten van een heerlijke kop thee en een crompouce. Heerlijk kliederen en Angelique geniet ervan als ik er onder zit. Met haar duim haalt ze de room van mijn bovenlip en likt het op. Zie ik daar een lichtelijke ontroering? Ze hersteld zich snel en neemt een slok thee, “kom! Aan de slag, anders zitten we hier morgen nog.”, zegt ze snel. We gaan naar haar slaapkamer, daar staat de laatste doos. We pakken hem uit en ik geef haar de spullen aan, tot de laatste dingen waar ik even van bloos. Onderin zitten duidelijk speeltjes voor 18+. Handboeien, dildo’s en trileitjes. Ik doe snel alsof de doos leeg is en zet hem weg. “Was dat alles?”, vraagt Angelique. Ik knik snel. “Nou, vouw die doos dan maar op, dan ruim ik hem bij de rest.”, zegt Angelique. Ik vouw zo goed als ik kan en loop de kamer uit:”war staan de andere dozen?”, roep ik en Angelique geeft me aanwijzingen. Daar verstop ik snel de speeltjes, ik zie ook touw liggen, bondage is altijd een fantasie van me geweest niet dat ik van sm hou, maar overgeleverd zijn aan een ander, zeker aan Angelique lijkt me heerlijk. Mijn fantasie slaat nu helemaal op hol. Maar waarom de dildo? En trileitjes? En handboeien? Vragen vragen vragen.

“Zal ik je de zolder laten zien?”, vraagt Angelique. Ik knik. We lopen naar boven, Angelique loopt voor me aan, haar rokje is duidelijk te kort, want ik zie haar kruis, ze draagt geen ondergoed….boven zie ik een atelier. “Je studio?”, vraag ik, Angelique knikt, “ ik pak mijn werk weer op, schilderen en fotografie.”, reageert ze, ik kijk rond en zie schitterende foto’s en schilderijen. “Misschien moet je eens voor mij poseren”, zegt Angelique, ik lach alleen maar. Tot ze doorgaat, “ ik? Doe niet zo gek….ik ben toch helemaal geen model materiaal?”
Angelique - 21-01-2024 om 15:51
0


Ik laat Marjolein binnen en leidt haar even beneden rond. Ik ben blij dat ze er is, want anders had ik die twee crompoucen helemaal in m’n eentje moeten opeten. Nu kunnen we ten minste samen kliederen en aarzelend veeg ik de mierzoete bakkersroom van haar bovenlip en lik het van mijn vinger.
Na de thee pakken we boven de laatste doos uit. Als de doos leeg is, vraagt Marjolein waar ze die kan laten. Ze bergt ‘m op bij de andere lege opgevouwen dozen. Ik kan me alleen niet herinneren dat ik mijn “speeltjes” al ben tegengekomen als Marjolein een beetje schuchter de laatste lege doos aan het opruimen is. Als ik die speeltjes maar niet per ongeluk bij mijn ex heb laten liggen, want dan kan ik nog een keer naar het huis waar ik nu eigenlijk liever niet meer kom. De enige reden die ik nog heb om ooit nog een voet in dat huis te zetten, is mijn 17-jarige stiefdochter, ex-stiefdochter beter gezegd, die zich momenteel in de andere kamer in mijn eigen huis bevindt.

Dan laat ik Marjolein ook de laatste verdieping, de zolder, zien. Pas als ik bijna bovenaan de vrij steile trap ben, realiseer ik me dat ik niets onder mijn rokje draag en dat Marjolein vanaf de trap vrij zicht onder mijn rokje moet hebben.
Gedurende mijn kortstondige huwelijk met de vader van Marjolein, had hij er op gestaan dat het dragen van ondergoed voor mij uit den boze was. Het was echt even wennen in het begin, zeker om zo zonder iets onder een rokje rond te lopen. Maar haar vader had er op gestaan en in een poging nog iets van ons afbrokkelende huwelijk te maken, had ik daar aan toegegeven. Maar inmiddels wist ik niet beter en was ik het zelfs gaan waarderen. En ik vond het eigenlijk wel lekker, dat vrij en dat frisse onder mijn kleding. Naakt onder een rokje had iets ondeugends, terwijl commando onder een strakke spijkerbroek, zeker als ik mezelf net daarvoor nog had geschoren, voelde juist spannend, erotisch en opwindend.

Ik schonk er verder dan ook maar geen aandacht aan, nu ik me realiseerde dat Marjolein zo vanaf de trap in mijn kruis kon kijken. Ze zal inmiddels vast wel weten hoe het naakte kruis van een vrouw er uit zou zien. Al was dat natuurlijk heel anders dan hoe haar naakte kruis er uit zou zien.
Marjolein was verbaasd om een atelier op de zolder aan te treffen. “Ik pak mijn werk weer op, schilderen en fotografie”, leg ik het meisje uit. Ik zie haar geïnteresseerd rondkijken naar diverse foto’s en schilderijen, allemaal eigen werk. “Misschien moet je eens voor mij poseren”, probeer ik haar te polsen, maar ze lacht alleen maar. Ik ga er nog even op door, want het idee van dit meisje, naakt en dan zo anders dan andere meisjes, spreekt me toch wel tot de verbeelding. “Ik? Doe niet zo gek….ik ben toch helemaal geen model materiaal?”, zegt ze dan weer schuchter en verlegen. De intense blos op haar wangen, lijkt haar opmerking echter tegen te spreken. Ik probeer haar - in mijn ogen - compleet misplaatste opvatting, direct te ontkrachten.
“Dat zie je echt verkeerd Marjolein. Ik snap je misplaatste zelfbeeld, maar dat is echt nergens voor nodig. Als iemand modelmateriaal is, dan ben jij het juist wel. Je oogt zo vrouwelijk en sterk. Dat heb je zelf misschien niet door, maar het is echt zo. Je hebt een prachtig gezichtjes, sprekende ogen en een fantastische uitstraling. Ik zou het zonde vinden om daar niets mee te doen. Ik zou je echt dolgraag willen fotograferen. En schilderen”, leg ik haar uit.
En ja, niet in de laatste plaats, ik ben eigenlijk ook wel heel erg nieuwsgierig hoe zij er geheel naakt uit zal zien. Is ze vrouwelijk van boven en mannelijk van onder? Of zijn beide geslachten in haar kruis vertegenwoordigd? Is Marjolein half man en half vrouw, of is ze eigenlijk zowel man als vrouw tegelijk? Het is een gedachte die me vanaf haar bekentenis in vertrouwen aan mij, door mijn hoofd speelt. Maar ik heb nooit het lef gehad haar hier direct naar te vragen. En in de tijd dat we bij elkaar woonden, heb ik haar privacy altijd te veel gerespecteerd om hier op een andere manier achter te proberen te komen.

Ik weet dat Marjolein en ik een goede band hebben en die ga ik zeker niet op het spel zetten door mezelf teveel aan haar op te dringen. Maar als ik haar zelfvertrouwen een boost kan geven met mijn werk, door een mooie fotoreportage of een schilderij van haar te maken, dan wil ik dat natuurlijk met alle liefde doen. En als de vragen waarmee ik dan zit, tegelijk beantwoord kunnen worden, dan zou dan alleen maar mooi zijn.
“Denk er rustig over na lieverd. Mijn atelier loopt echt niet weg. Maar je bent echt zoveel mooier dan je zelf denkt”, zeg ik tot besluit als ik haar nog steeds geïntrigeerd naar enkele van mijn werken zie kijken.
Marjolein - 24-01-2024 om 11:00
0


“Denk er rustig over na lieverd. Mijn atelier loopt echt niet weg. Maar je bent echt zoveel mooier dan je zelf denkt”, zegt Angelique tot besluit. Ik kijk nog steeds gebiologeerd naar enkele van haar werken. Ze zijn mooi, uitdagend, sexy. “Denk je chat?”, vraag ik met trillende stem. “Ja, dat denk ik echt, we kunnen……..nee, ik wil je niet pushen”, zegt Angelique. Ik kijk haar aan en ze pakt mijn hand, ik voel een rilling door mijn lichaam gaan. “Kom we drinken nog wat”, zegt Angelique. Ik loop achter haar aan. In de kamer drinken we een glaasje wijn, om te vieren. Ik mag van Angelique ook een glas, het smaakt bijzonder, niet lekker, maar ook niet vies. “Ja, sorry, niet de wijn die ik gewend ben, maar ik had nog geen tijd inkopen te doen”, zegt Angelique. Ik zeg maar niet dat het mijn eerste glas wijn is. We praten over koetjes en kalfjes, maar het poseren blijft door mijn hoofd spelen. “Zou je me echt knap kunnen maken op een foto of schilderij?”, vraag ik als ik alle moed heb verzameld. Het komt er bot uit vind ikzelf, maar Angelique lacht. “Nee”, zegt ze kortaf met een lach. Ik kijk haar teleurgesteld aan. “Sorry sorry meid, zo bedoel ik het niet, je BENT al knap en ik in je nooit zo knap op de foto krijgen als je bent. Maar, nu je zelf er over begint, ik kan wel een paar foto’s maken van je hoor. En ik denk dat ik de juiste kleding voor je heb, een mooie wit zomers jurkje, wacht even…”, zegt ze en loopt naar boven. Ik hoor de deur open gaan waar ik de doos neer heb gezet. Ik hoor haar rommelen en dozen verschuiven. Ookmhoor ik haar de stap naar de zolder oplopen en weer terug komen en weer de trap oplopen. Ze komt even later terug, in haar hand heeft ze een witte jurk, met kant, een lint en een witte bloemenkrans. “Alleen als je wilt meid”, zegt ze. Ik knik. “Niets wat je niet wilt, niets moet, alles mag”, zegt ze.

We lopen naar boven. Ze geeft me het jurkje en draait zich om, “ik geef je ven wat privacy, ben zo terug”, zegt ze lief. Ik doe mijn kleren uit en doe het jurkje aan, het is aan de korte kant, en tegen het licht wat door de ramen van de dakkapel komt zelfs iets doorschijnend. Ik doe het kunt om het accentueert mijn heupen, volgens mij te veel. Ik had beter een goede onderbroek aan kunnen doen in plaats van string. En het gevoel van deze stof wind me zelfs iets op, of is het Angelique die me opwind. Mijn pik begint behoorlijk te groeien. Het lint gebruik ik om mijn pik weg te stoppen, het lint bind ik zo dat mijn pik er achter zit. Ik leg mijn kleren weg, als ik ze op de bank leg zie ik iets onder de kussens uitsteken, haar speeltjes! Daar liggen de handboeien! Zou ze? Mijn pik voelt nu nog harder en mijn poes begint te lekken, ik voelde me zo nog nooit!

Angelique komt binnen en pakt het bloemen kransje, ze doet het op mijn hoofd, zo. “Nu, ga daar maar staan”, zegt Angelique en geeft aanwijzingen en zet me op een bepaalde manier neer. Ze knipt en knipt en laat me af en toe wat zien, de foto’s zijn super. “Zouden we nog wat proberen meid? Gewoon een gokje, ooit wet T-shirt gedaan?”, vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. “maar dan moet je bh wel even af, alleen als je wilt hoor….echt, voel je niet bezwaard nee te zeggen”, zegt Angelique. Ik knik. “Maar een bh draag ik ook niet”, zeg ik, ze heeft een plantenspuien. Ze nevelt wat over mijn gezicht en jurkje, het begint wat te plakken aan mijn lichaam en begint heel licht door te schijnen. Ik zie Angelique nadat ze me weer heeft geposeerd druk knippen, maar ik zie ook haar hoofd wat rood worden en kijken naar het kussen, je kunt haar gewoon zien denken. Af en toe bijt ze op haar onderlip, terwijl ze naar mij kijkt, “is het zo goed? Of wil je me anders hebben?”, zeg ik met hoop ik uitdagende stem:”licht het aan mij of is he5 hier heet?”, vraag ik gelijk.
Angelique - 24-01-2024 om 16:58
0


“Zou je me echt knap kunnen maken op een foto of schilderij?”, vraagt Marjolein me als we beneden nog wat drinken. “Nee”, zeg ik stellig, “je bent al knap en ik kan je nooit zo knap op de foto krijgen als je bent. Maar, nu je zelf er over begint, ik kan wel een paar foto’s maken van je hoor.
Ook al wil ik me dan niet aan haar opdringen, nu ik een mogelijkheid zie, laat ik die niet ongebruikt. Ik vlieg naar boven om een wat geschiktere outfit voor Marjolein te zoeken en struikel bijna over mijn seksspeeltjes. Mijn seksspeeltjes! Gelukkig, die zijn terecht. Al kan ik me niet herinneren ze hier te hebben neergelegd.

Ik laat Marjolein het jurkje en de bijpassende bloemenkrans voor in haar mooie haar zien en zorg dat ze zich boven even kan omkleden.
“Ik geef je even wat privacy, ben zo terug”, zeg ik en loop weg. Al had ik stiekem liever toegekeken hoe ze dat zou hebben gedaan. Wie weet komt dat nog wel eens tijdens een toekomstige fotosessie. Eerst deze foto’s maar eens van haar maken.

Marjolein zou zo weggelopen kunnen zijn uit een sprookje, zo mooi is in dat lichtdoorschijnende jurkje. Haar lichaamsvormen komen er prachtig in uit, zoals dat ook het geval kan zijn bij 18+ persiflages van beroemde sprookjesfiguren. Het kriebelt zelfs in mijn buik als ik haar zo zie staan. Dan pak ik het bloemen kransje en doet die op haar hoofd. Het maakt het echt helemaal af.
Ik maak vele foto’s van haar en laat haar tussendoor regelmatig wat zien. Marjolein lijkt met iedere foto wel enthousiaster te worden en begint meer en meer te stralen. Ze is echt fotogeniek. Met iedere foto lijkt ook haar schaamte wel meer te verdwijnen, totdat ze volgens mij zo zelfverzekerd is, dat ik zelfs een stapje verder durf te gaan bij haar.

Ik wil wel wat pikantere foto’s van haar maken. Wet T-shirt look, want dat staat prachtig in dit jurkje. Met een plantenspuit maak ik haar haren, haar gezicht en het jurkje langzaam wat natter terwijl ik foto na foto van haar blijf schieten.
Haar tepels beginnen door de natter wordende stof heen te schijnen, wat echt super staat in een close up. En niemand die dan weet dat zij het is.

”Ligt het aan mij, of is het hier heet?”, vraag ik ze al snel. Ik knik. “Ik zou toch niet willen dat je meteen een koutje of een blaasontsteking bij me oploopt tijdens je eerste fotoshoot?”, leg ik haar uit. Maar doordat de zon ook nog best we naar binnen schijnt is het warmer op zolder dan gedacht. Of ligt dan aan mij en krijg ik het alleen maar zo warm van de foto’s en het model dat ik mag fotograferen? Hoe dan ook, ik maak tijdens het fotograferen de bovenste knoopjes van mijn blouse los, want ik begin het nu ook vrij warm te krijgen.
Marjolein poseert voor me alsof ze nooit anders heeft gedaan. Ze weet haar lichaamsvormen steeds weer perfect en met elke foto nog verleidelijker aan de lens te tonen. Na een tijdje kijk ik geen eens meer door de camera maar maak gewoon lukraak foto’s van het meisje. Ik weet zeker dat ze allemaal prachtig zullen zijn en zo kan ik ten minste ook nog wat van die mooie lange benen van haar zien.

“Wat heb je onder dat jurkje aan lieverd?”, vraag ik haar en vrij als ze zich momenteel voelt, tilt ze het jurkje op en toont me haar billen. “Een string, perfect. Zullen we die dan ook maar laten zien?”, lach ik en spuit meteen het jurkje onder haar navel nat.
Even lijkt die eerdere onzekerheid weer terug te komen, maar die is weer binnen een paar foto’s verdwenen. Haar string schijnt nu ook duidelijk zichtbaar door de stof en als ik flink inzoom, hou ik even mijn adem in. In echt wat het me niet bij haar opgevallen, maar zo ingezoomd op het display van mijn camera zie ik een heuse bult in haar string. Voor het eerst in mijn leven, zie ik de contouren van de penis van mijn stiefdochter. En aan de hand van de foto’s gok ik dat dit in het echt nog veel mooier is dan achter twee lagen natte stof.
Marjolein kijkt me aan en ik voel me betrapt dat ik naar haar kruis staarde. “Sorry Marjolein, het was niet mijn bedoeling”, stotter ik zenuwachtig tegen het meisje.
Marjolein - 25-01-2024 om 00:36
0


“Sorry Marjolein, het was niet mijn bedoeling”, stottert Angelique zenuwachtig, “geeft niet, je moet al veel pikken hebben gezien….niet dat je een slet bent, of een…volgens mij maak ik het alleen maar erger of niet? Ik ben een freakshow, dus niet schrikken hoor of lachen”, zeg ik. Ik til mijn jurkje op en laat mijn stijve pik zien. “Mijn God……”, zegt Angelique. Ze maakt een foto maa4 blijft staren. “Zie je wel….ik had dit echt niet moeten doen, nu stoot jij mij ook af, wil je me ook niet meer zien.”, schreeuw ik en doe mijn jurkje naar beneden en ren de deur uit. Angelique komt iets later achter me aan. “Nee, wacht, ik schroom niet, ik was verbaasd..”, roept ze. Ik schreeuw terug:”ja verbaasd hoe lelijk ik daar ben, dat ik opgesloten moet worden, net als wat mijn vader wilde. Dat ding weg laten halen toen ik een baby was…..”, schreeuw ik. Angelique is inmiddels bij meekomen staan:”neet tuthola! Integendeel, dat…sorry voor het woord gebruik, maar dat is inderdaad een monster, maar alleen omdat die van je papie stukken kleiner was en eerlijk gezegd veel groter dan ik gewend ben….veel veel groter en daaronder zit een schitterend kutje. Als ik dat mag zeggen. Je hoeft je echt niet te schamen, sterker, je gaat een hoop dames…of mannen supergelukkig maken meid! Echt waar!”, en ze zoent me, ik wilde iets tegen haar zeggen en daardoor draaide ik net tevoren mijn hoofd en zoenen we elkaar vol op de lippen. “Sorry”, zegt Angelique snel.

Ze pakt mijn hand, “ eerst nog wat drinken?”, zegt Angelique. Ik knik driftig en we gaan zitten. Ze geeft me een glas, ik enk water neem een beste slok, maar het blijkt iets anders te zijn. “Zo, wat was dat?”, zeg ik met hese stem. “Oeps…..dat was mijn Vodka denk ik…”, zegt Angelique terwijl ze een slok neemt van haar drinken:”yepppp dit is een glas water”, ze drinkt de glas snel leeg. Ik voel me minder geremd. Voel me nu wel goed nu alles open ligt, geen geheimen meer. “Kom we gaan weer foto’s nemen.”,, zeg ik en loop naar boven, onderweg gooi ik het jurkje string uit. Heupwiegend loop ik naar boven. Naakt.
Angelique - 25-01-2024 om 10:20
0


Marjolein ratelt aan een stuk door en ik kom er met geen mogelijkheid tussen. Ze noemt zichzelf zelfs een freakshow, tilt haar jurkje op en haalt op het pieken van haar zenuwen haar string opzij. “Mijn God…”, zeg ik verbaast bij wat er wordt onthuld. Ik kijk alleen maar naar haar stijve pik. Ik kijk en blijf onbewust aan een stuk door foto’s schieten van haar kruis.
Ik weet niet wat ik moet zeggen bij wat ik zie. Het is zo anders dan ik had opgezocht op internet. De shemales die ik daar wel eens in filmpjes had gezien leken allemaal vrouwen, maar waren in feite mannen met siliconen borsten. Mooie borsten, knappe gezichten en mooi haar en een subliem gevoel voor make-up, dat wel. Maar het bleven uiteindelijk mannen. Marjolein was veel meer dan dat. Zij was gewoon een meisje, een vrouw, met alles er op en eraan. Alleen had zij door een speling van de natuur een echte penis waar ik een clitoris had.
Zoiets had ik nog nooit gezien, wat waarschijnlijk ook de reden was dat ik zo intens naar haar staarde. Waarschijnlijk had ik iets moeten zeggen, wat dan ook. Maar alles behalve mijn verbaasde “Mijn God”. Maar het doet er al niet meer toe, want de onzekerheid slaat bij Marjolein toe.
Bang dat ik haar zal afstoten, dat ik gruwel van het gedrocht dat zij volgens haar is, rukt ze haar jurkje omlaag en rent de trap af, naar buiten. Ik weet niet hoe snel ik achter haar aan moet gaan, want ik ben alles behalve in shock van wat ik heb gezien.

Midden op straat krijg ik nog de wind van voren voordat ik Marjolein heb ingehaald. ”Nee tuthola! Integendeel, dat…sorry voor het woord gebruik, maar dat is inderdaad een monster, maar alleen omdat die van je pappie stukken kleiner was en eerlijk gezegd veel groter dan ik gewend ben….veel veel groter en daaronder zit een schitterend kutje. Als ik dat mag zeggen. Je hoeft je echt niet te schamen, sterker, je gaat een hoop dames…of mannen supergelukkig maken meid! Echt waar!”, en ik wil haar een troostende zoen geven. Doordat Marjolein nog iets tegen me wil zeggen op dat moment en haar hoofd wat draait, raken onze lippen elkaar. “Sorry”, zeg ik snel, want dat was echt niet mijn bedoelen, al vond ik het zeker niet erg.

Ik pakt haar hand. “Eerst nog wat drinken?”, stel ik Marjolein voor nu ze weer wat gekalmeerd is. Ze knikt driftig en gaan weer mijn huis in. Als ik de glazen heb neergezet, neemt Marjolein van de zenuwen al meteen een grote slok. Uit het verkeerde glas, want in mijn glas zit Wodka. Want ook ik kan inmiddels wel wat kalmerends gebruiken. we gaan zitten. Door de Wodka voelt Marjolein zich merkbaar minder geremd.
“Kom we gaan weer foto’s nemen”, stelt ze zelfs tot mijn verbazing voor. Ergens zal het voor haar ook wel opluchten dat ik nu alles van haar weet en er vooral geen punt van maak. Hoe lang moet dit meisje zich wel niet ongemakkelijk en ongelukkig hebben gevoeld? Zeker op school, met douchen na de gymlessen en zo. Of tijdens zwemles. Nu pas snap ik ook dat zij nooit met vriendinnen mee wilde naar het zwembad.
Maar hier hoeft ze zich niet te schamen, misschien wel voor het eerst in haar leven. Marjolein is mooi en door een speling van de natuur juist eerder bijzonder interessant dan afschrikwekkend voor mij. En door de Wodka zijn haar remmingen wat verdoofd, wat haar zelfvertrouwen juist alleen maar ten goede komt.
Ondanks wat er allemaal is gebeurd en is gezegd in de afgelopen paar minuten, loopt er een Marjolein met ongekende zelfverzekerdheid voor me uit. Die uitstraling moet ik zien vast te leggen op foto’s, dat maakt haar zo mooi.
Terwijl ze voor me naar boven loopt, trekt ze plots haar jurkje over haar hoofd. In haar string loopt ze verder en ook die gaat bij de volgende paar treden uit. Ik baal er van dat ik nu mijn camera niet heb, want dit is echt een mooi gezicht. Unieke foto’s van een uniek meisje. Naakt en heupwiegend loopt ze door naar boven. Ik geniet van het uitzicht op haar billen. Marjolein is op en top vrouwelijk. Met een bonus.

Wanneer we op de overloop mijn slaapkamer passeren, lijkt Marjolein even te twijfelen. Het is nooit mijn bedoeling geweest om dit naakte meisje in mijn slaapkamer of bed te krijgen, maar opeens doet dat er allemaal niet toe. Vertwijfeld loopt Marjolein dan door, helaas, door naar de zoldertrap en gaat naar boven.
Nog een beetje verbaasd over alles wat er allemaal is gebeurd, pak ik mijn camera en begin weer foto’s te maken. De Marjolein die ik nu in beeld heb, lijkt in de verste verte niet meer op de Marjolein die naar beneden vluchtte. Die Marjolein was al mooi en oogde onschuldig. Maar deze Marjolein is veel eerder zelfverzekerd, zelfbewust en gevaarlijk verleidelijk als een echt vamp.

Ik heb niet langer te maken met een meisje, maar met een echte vrouw. Ze flirt met de camera, zoent richting de lens en heeft zelfs geen aanwijzingen meer nodig om zichzelf zo mooi mogelijk uit te laten komen. Ze leest de camera, laat de camera verliefd op haar worden. Net zoals de vrouw die de camera bedient.
Marjolein - 30-01-2024 om 00:44
0


Voor hetveerst voel ik me begeerd, mijn poes lekt en mijn pik verkiest vocht en ik zie Angelique steeds meer aandacht hebben voor mijn kruis en ze kijkt verlekkerd. Ik vergeet alles om me heen en neem uitdagende poses aan en Angelique knipt en knipt. “ even een break?”, vraagt Angelique, ik knik “ ik moet even nodig plassen”, zegt Angelique, als ze weg gaat kijk ik rond en nemen we beide even een adem pauze, maar de spanning blijft. Ik gluur overal, zie sexy foto’s, naakt schilderingen en ook weer de toys. “Even de telefoon aannemen”, roept Angelique. Ik sluip snel naar haar slaapkamer, wat echt heel romantisch is, met open haard, ouderwets bed met spijlen, hemel, kaarsen. Echt superromantisch. Ik zie een kast met tv, een hoop dvd’s en dat zijn niet bepaald films voor mij, allemaal 18 plus. Nu zie ik ook wat ze met de handboeien deed.

Ik hoor Angelique opleggen en sluip snel weer naar boven. We gaan verder met waar we gebleven waren, de spanning loopt meer en meer op en de knoopjes bij Angelique zijn verder open gegaan en ze kleurt meer en meer, de tijd vloog voorbij. Ik trek de stoute schoenen aan. “ zou ik…zou ik hier kunnen blijven slapen?”, vraag ik. Aandachtig kijk ik naar Angelique, ik zie haar denken, tot ze knikt. “ ik maak het logeerbed straks wel klaar. Vrolijk kus ik haar op de wang, maar straks….den ik bij mezelf. Ik kleed me snel weer aan en zie een beetje teleurgestelde Angelique. Beneden belt ze met Domino’s voor pizza, na het eten kijken we tv, Nottingham hill. En tegen een uur of één besluiten we te gaan slapen. Ik zoen Angelique en wens haar welterusten. “ ik duik nog even onder de douche”, zegt Angelique. Gelukkig is haar routine niet anders geworden. Zodra ze onder de douche stapt ren ik stilletjes naar haar kamer, steek de haard en kaarsen, pak de handboeien, doe mijn kleren weer uit en maak me vast aan de spijlen. Nu wachten op Angelique……
Angelique - 31-01-2024 om 17:53
0


Marjolein leeft helemaal op voor de camera. Als een zeldzame bloem die maar eens in de paar jaren in bloei staat, straalt Marjolein voor de camera. En ik maak de ene foto na de andere, waarbij ik soms ook flink inzoom op haar kruis. Het is een bijzonder fascinerend fenomeen, haar volwaardige erectie boven haar glinsterende jonge en vooral strakke kutje. Ik krijg het met elke foto volgens mij warmer en echt niet alleen vanwege de verwarming op zolder.
Een korte break geeft me even de mogelijkheid dit allemaal te verwerken. Ik zie mijn ex-stiefdochter vandaag opeens van een heel andere kant. En het is een kant die me zeker wel bevalt. Ik val volgens mij niet op vrouwen, ten minste ik heb altijd alleen maar mannen gehad, maar Marjolein heeft wel iets unieks.
Ik geniet van iedere foto die ik mag maken, zeker nu Marjolein tijdens de fotosessie na de break haast nog wel trotser op haar erectie lijkt te zijn dan voor de break. En om heel eerlijk te zijn, weet ik ook niet goed wat ik aantrekkelijker aan haar vind. Het mannelijke deel, haar prachtige erectie of haar heerlijke vrouwelijk vormen. Haar jonge borsten zijn rond en stevig en ik snap dan ook dat ze lang niet altijd een bh draagt. Op die leeftijd heb je echt nog geen last van de zwaartekracht. Maar ik denk dat haar sterkste punt juist die combinatie van beiden is.

Ik zou hier uren mee door kunnen gaan, met foto’s van deze schoonheid maken. Maar als zelfs ik geen pose of expressie kan bedenken voor haar, besluiten we naar beneden te gaan. Marjolein vraagt of ze mag blijven slapen en natuurlijk maar ik na zo’n dag als vandaag het logeerbed maar wat graag voor haar op.
Ik laat pizza bezorgen, haar lievelingseten en we kijken gezellig samen op de bank een film. Het is nu weer heerlijk ouderwets een moeder-dochter moment. Want ook al is Marjolein het niet, ik beschouw haar echt als mijn eigen kindje.

“Ik duik nog even onder de douche”, laat ik Marjolein weten als we na de film naar boven gaan. Ik ruik de geur van Marjolein nog steeds als ik me uitkleed. Ze zat zo heerlijk knus tegen me aangekropen tijdens de film, dat mijn kleren en haren helemaal naar haar luchtje ruiken. Genietend onder de hete waterstralen denk ik even terug aan vanmiddag en aan de supersexy foto’s die mijn stiefdochter van zich heeft laten maken. Ik heb wel vaker modellen gefotografeerd, maar vandaag was voor het eerst dat ik er zelf ook bepaalde gevoelens bij had. Gevoelens die weer heel snel en heel hevig terugkomen wanneer ik aan de naakte schoonheid voor de camera terugdenk.
Ik snap volledig dat Marjolein het maar moeilijk heeft met haar eigen naaktheid, al was daar op een gegeven moment echt niets meer van te merken. Die meid, want ondanks een prachtige penis beschouw ik haar toch als vrouw, is veel unieker dan ze nu nog inziet. Ik twijfel er nog aan of ik zal masturberen op de naakte beelden van mijn eigen ex-stiefdochter, maar besluit dat voor later te bewaren, als ik in bed lig. Ik draai de douche dicht, droog me halfslachtig af en sla een handdoek om mijn haren op mijn hoofd.

Eerst wat aantrekken, dan Marjolein welterusten wensen. Maar als ik mijn slaapkamerdeur open, valt mijn mond open van verbazing. Marjolein ligt naakt op mijn bed en heeft haar polsen met mijn handboeien die ze ergens heeft gevonden, vastgemaakt aan de spijlen van mijn bed. Ze had de openhaard en kaarsen aangestoken en ze kijkt me speels aan als ik binnenkom. Ze ligt poedelnaakt op mijn bed en haar penis ligt stijf overeind op haar buikje. Ze ligt er echt als op een presenteerblaadje en haar intenties zijn direct duidelijk.
Even weet ik niet hoe ik moet reageren en kijk alleen maar. Kijk alleen maar naar al die schoonheid en al dat verlangen dat zich op mijn bed aanbiedt. Ik hoef er ook niet aan te twijfelen of ze me leuk vindt of niet, of dat ze me als moeder ziet, want dat laatste is beslist niet waar op dit moment.
Natuurlijk zou ik haar moederlijk kunnen aanspreken op wat ze doet, maar dit meisje is werkelijk zo uniek, dat ik er niet over prakkiseer. “Moet ik weer foto’s van je maken? Ik doe het met liefde”, probeer ik het nog voor de zekerheid, maar Marjolein schudt van nee. “Foto’s, filmpjes, het maakt me niets uit. Maar niet nu. Nu wil ik heel graag iets anders, iets dat ik eigenlijk al heel lang wil”, zegt ze en kijkt me intens aan.
Haar penis schokt lichtjes bij het zeggen van haar woorden en ik loop traag op mijn bed af.

Ik laat mijn handdoek spontaan van mijn lichaam vallen en Marjoleins mond en ogen gaan verder open. Ze likt langs haar lippen, plagend en haar lichaam straalt alleen nog maar erotiek uit.
“Marjolein, je bent zo’n mooi en bijzonder meisje”, zeg ik zachtjes als ik op mijn bed kruip. Ik leg de nadruk op meisje, want ondanks haar stijve penis is dat wat ik het meest in haar zie. “Je weet dat ik je als mijn eigen dochter zie. Maar nu niet hoor”, lach ik zenuwachtig als ik met mijn gezicht naar haar toe kom. Haar ogen flitsten over mijn gezicht en stralen zenuwen, rust en gewilligheid uit. Geen idee waar ze de handboeien zo snel vandaan heeft geraakt, maar ze heeft er een verleden mee opgerakeld dat sinds mijn leven met haar vader verborgen was gebleven. “Voor jouw vader, was ik een heel ander soort vrouw”, leg ik haar uit, alsof ik een excuus zoek voor het feit dat ik handboeien bezit. De handboeien, de seksspeeltjes, het was allemaal een laatste wanhoopspoging om mijn huwelijk met haar vader nog te redden. Tevergeefs. Maar nu ben ik opeens wel heel erg blij dat ik er nog geen afstand van had gedaan.

“Raak me aan Angelique. Alsjeblieft”, stamelt Marjolein alleen maar zenuwachtig. Voorzichtig kus ik haar op haar mond. Zodra ik het puntje van haar tong tussen mijn lippen voel, drukken mijn borsten wat meer tegen haar naakte lichaam en automatisch grijp ik haar penis vast. Zoenen met een vrouw zal me vast wel lukken, de rest is echter allemaal volkomen nieuw voor me. En dus doe ik wat ik al zo vaak heb gedaan: een stijve penis vastpakken en deze voorzichtig een beetje aftrekken.
Marjolein - 01-02-2024 om 11:09
0


Ik kreun luid zodra Angelique aan mijn pik begint te trekken. Het voelt zo goed, haar zoenen samen beter dan ik in mijn dromen had beleefd. En haar lichaam, ik wist dat ze mooi was, zag haar wel eens in sportkleding, maar nu ze naakt voor me stond, zag ik pas hoe mooi ze echt is. “Mogen de boeien weer los?”, vraag ik lief. Angelique krijgt een vuurrood gezicht. “Oeps…..ik weet eigenlijk niet waar ik de sleutels heb”, zegt ze. Ik kijk haar aan bang, ik zit gebonden aan de spijlen en straks moet de politie of brandweer komen om me los te maken. “Rustig lieverd, dat lossen we straks wel weer op”, zegt Angelique terwijl haar hand in een rustig ritme mijn pik aan het strelen en masseren is:”of moet ik nu zoeken”, vraagt ze, ze kijkt me verleidelijk aan en zoent mijn pik. Een likje over mijn eikel maakt me helemaal gek:”neeeeeeeeee”, schreeuw ik. Plagend kijkt ze me aan:”nee? Moet ik stoppen of nee niet zoeken naar de sleutel?”, zegt ze terwijl ze mijn pik vasthoudt en tegen haar heerlijke zachte wangen slaat. Ze kijkt me weer verleidelijk aan, speelt met mijn pik en af en toe zuigt ze er zachtjes op. Het is een gevoel dat ik nooit eerder heb gevoeld. En ik merk dat het niet goed is voor mijn uithoudingsvermogen, ik speelde nooit met mijn pik, één of twee keer heb ik mezelf afgetrokken, maar steeds speelde papa door mijn hoofd en dat ik voor hem een freak was,

Angelique speelt met haarzelf terwijl ze mijn pik tegen haar wang houdt en dan weer zuigt en dat is voor mij teveel, ik spuit over haar gezicht. En het is veel. Ik schaam me dood! “Sorry sorry sorry…”, schreeuw ik en trek aan de handboeien, wild. Angelique schrikt en gaat op me zitten. “Rustig schat, rustig, er is niets aan de hand. Rustig, ssst sssst.”, ze zoent me een paar keer op de mond. Ze probeert me te kalmeren. “Het geeft helemaal niets, jij kunt er niets aan doen lieverd, kijk, je kleine, nou ja klein, vriendje heeft zin in een tweede ronde”, zegt ze terwijl ze me kust en mijn pik weer aanraakt. Hij is mooi”, zegt ze lief in mijn oor. Ze laat zich zakken en zoent mijn pik en haar tong glijdt van mijn eikel naar beneden en haar tong raakt dan de lippen van mijn poes, ze is even verbaasd. Maar ze herpakt zich gelijk en haar tong verdwijnt in mijn kutje, ze trekt aan mijn pik. “Nu gaan we plezier maken schatje, heel veel plezier”, lacht ze:”geef je er maar aan over”.
Angelique - 03-02-2024 om 16:50
0


Nauwelijks heb ik nog wat gedaan, niet meer dan alleen haar pik wat kussen en een paar keer wat zuigen en het heerlijke ding een paar keer tegen mijn tong en wang geslagen, of Marjolein komt spontaan klaar. Ik had moeten kunnen weten dat ze misschien niet zo veel gewend, dat ik misschien wel de eerste in haar leven ben die haar, nou ja, die haar pleziert. En dat was haar voordat we echt waren begonnen al teveel geworden. Een geweldige opgespaarde hoeveelheid sperma schiet in mijn gezicht en Marjolein voelt zich dood ongelukkig. Ze schaamt zich denk ik meer dan genoeg voor haar vroegtijdige orgasme.
Zoenend probeer ik haar wat gerust te stellen en dat het begrijpelijk is wat er zojuist is gebeurd. Voor mannen is die allereerste keer met een vrouw ook vaak veel te snel, dus waarom voor Marjolein niet?

Hij is mooi”, zucht ik lief in haar oor als haar penis al snel weer stijf is. Ik laat me zakken en zoen haar pik. Ik proef de restjes sperma op haar eikel en lik ze er teder van af. Mijn tong glijdt vanaf haar eikel langs de onderkant van haar licht gekromde schacht omlaag. Het is even vreemd om daar een heerlijk geurend poesje aan te treffen in plaats van een kale zak met harde ballen. Ondanks mijn gebrek aan ervaring met een vrouw, wil ik niets anders op dit moment. En voor ik er erg in heb, glijdt mijn tong tussen haar natte lipjes en proef ik haar vocht. Natuurlijk heb ik mezelf wel eens geproefd, maar juist dit, nu, die combinatie van vers sperma en haar kutje maken het extra geil voor mij.
Ik bef Marjolein en trek haar stijve pik weer zachtjes af.
“Nu gaan we plezier maken schatje, heel veel plezier”, lach ik tegen Marjolein, ”geef je er maar aan over”. Nou, dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. Marjolein ligt al gauw te kronkelen op bed, terwijl ik haar afwisselend bef en pijp. Mijn handen liggen op haar stevige ronde borsten en steeds als ik haar diep in haar kutje lik, drukt de onderkant van haar pik tegen mijn neus en voorhoofd.
“Alsjeblieft, maak me los. Ik heb er zo’n spijt van dat ik nu vastgebonden ben”, kreunt ze en ik kijk geschrokken op. “Hoezo? Wil je weg dan?”, vraag ik met een zo goed mogelijk onderdrukte teleurstelling in mijn stem. “Nee Angelique, dat zeker niet. Maar ik wil jou ook graag aan kunnen raken. Je bent zo lief voor me”, hijgt ze waarop ik dankbaar met nog meer aandacht haar kutje en pik verwen.
“Ik zal je zo bevrijden liefste. Maar eerst wil ik je ergens anders van bevrijden”, kreun ik geil en kruip omhoog. Ik zoen het meisje, laat haar haar eigen vocht proeven en breng haar stijve pik tussen mijn eigen dijen. “Ik ga je ontmaagden. Of ontknapen in jouw geval”, kreun ik verlangend en geheel overbodig. Marjolein weet gerust wel hoe de vlag er bij hang op dit moment. Of hoe de mast er bij staat in haar geval.
“Oh God, wat lekkerrrrrr”, spint Marjolein als ik mijn natte kutje langzaam over haar pik omlaag druk. “Ooh shit, dit ga ik niet lang volhouden”, waarschuwt ze me er eigenlijk al meteen achteraan. “Geeft niks meisje. Je vader was in het begin ook zeker geen hoogvlieger. Maar oefening baart kunst. Maar jouw pik vult me ten minste lekker en zeker beter dan die van je vader”, hijg ik terug en voel haar pik dieper in me glijden. Haar pik klopt al wanhopig en ik weet dat ze binnen een paar seconden zal klaarkomen.
Dan brult Marjolein het bijna jongensachtig uit als ze klaarkomt en mijn kutje met haar sperma vult. Ik blijf zo lang mogelijk op haar pik bewegen terwijl zij klaarkomt in mij. Met een tevreden glimlach laat ik me voorover zakken, druk mijn borsten stevig tegen die van haar en zoen haar vurig.
Dan herinner ik me opeens weer waar ik de sleutel van de handboeien had gelegd. Zwijgzaam maak ik de handboeien los van Marjoleins polsen en ze kijkt me dankbaar aan. “Dank je, dat je zo lief voor me bent en zo’n geduld met me hebt”, zucht ze. “Och meissie toch, je bent het geduld meer dan waard hoor”, zucht ik terug en kus haar teder op haar wang, vlak bij haar mondhoek.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer