62.728 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Winkeljuffrouw


Door Manon
Datum: 19-01-2024 om 15:12 | Categorie: Hetero
Schakels: 14 | Gelezen: 2390x
Ik legde het lingeriesetje op de toonbank en keek de vrouw aan. ‘Dit wordt het.’ ‘Het staat je vast beeldig,’ zei ze en glimlachte.

‘Dat het staat het,’ antwoordde ik en pakte alvast mijn pinpas uit mijn achterzak.

‘Ik zie het zo voor me,’ lachte ze en vouwde het op en stak het in een tasje. ‘Dat is dan € 18,99,’ zei ze en schonk me een allerliefste glimlach.

Terwijl ik het verschuldigde bedrag pinde, keek ik de winkeljuffrouw eens goed in me op. Ze had lang donker haar, bruine ogen, een mooi figuurtje. Ik keek haar aan en glimlachte. Ja, qua uiterlijk leek ze als twee druppels water op me. Ook ik had kastanje bruine krullen, blauwe ogen dan wel en we hielden allebei van de nodige make-up.

Ik bedankte haar, wenste haar nog een prettige dag en verliet de lingeriewinkel.

Een halfuur later vond ik een vrij plaatsje op de bus, opende het tasje en haalde het setje eruit. Toen mijn oog op een briefje viel. Ik haalde het eruit en las het.

“Het zal je zeker prachtig staan,”

Het was ondertekend met Sabine. Onderaan stond een telefoonnummer. Ik grinnikte en memoriseerde het nummer. Vanavond zal ik weten hoe het staat, Sabine, dacht ik en keek door het raam naar buiten.
Sabine - 22-01-2024 om 11:54
0


Ik ben Sabine en ben de eigenaresse van mijn eigen lingeriewinkel. Wij verkopen lingerie in allerlei soorten en maten en mijn passie is dan ook vrouwen helpen het perfecte setje te vinden. Zelf ben ik lesbisch en vrijgezel dus ik kan mij geen betere werkomgeving voorstellen want ik zie dagelijks wel blote vrouwen. Uiteraard blijf ik altijd wel professioneel en loop niet iedere klant te versieren maar zo af en toe heb ik een vrouw in de winkel die zo knap is en waarbij ik voel dat er een grote kans is dat zij ook op vrouwen valt of in ieder geval nieuwsgierig is dus dan probeer ik wel eens wat.

Zo ook vandaag, er komt een prachtige jonge vrouw in de winkel die me zelfs wel een beetje aan mezelf doet denken toen ik nog jonger was. Ze heeft mooie lange donkere krullen en als ik haar in haar ogen kijk als ze bij de kassa komt verdrink ik bijna in haar blauwe ogen. Ik had haar al eerder gevraagd of ze hulp nodig had maar ze wist wat ze zocht dus ik had haar niet hoeven helpen. ‘Het staat je vast beeldig,’ zeg ik tegen haar wat ze beaamt. 'Ik zie het zo voor me’ zeg ik tegen haar en geef haar mijn allerliefste glimlach terwijl ik haar diep in haar ogen aankijk.

Terwijl deze beeldschone jonge meid aan het shoppen was had ik al een klein briefje geschreven met mijn telefoonnummer erop en de tekst “Het zal je zeker prachtig staan” die ik stiekem onderin haar tasje doe. Ik ben benieuwd of ze me laat weten hoe het staat en wie weet kan ik haar dan nog wel overhalen om een fotootje te sturen...
Henk - 22-01-2024 om 15:59
0


Als ik thuis kom merk ik direct dat er wat is. Met een geheimzinnige glimlach om Manon haar gezicht verraadt ze zichzelf. Wat dat aangaat kan ze slecht een geheimpje voor mij bewaren. Zoals bijna altijd plaag ik haar door mijn handen over haar billen te strelen en onder haar shirt te werken. Vandaag is dat niet anders, maar voordat ik mijn vingers in je broek kan krijgen om je shirt er uit te trekken weet je je alweer weg te drukken bij mij.
Ik moet nog even wat afmaken voor mijn werk dus verdwijn na het eten snel naar mijn kantoor. De tijd vliegt en als ik om 9 uur de deur hoor open gaan, denk ik dat je wat drinken komt brengen. Maar dat is deze keer niet het geval.
In plaats van mijn kantoor binnen te komen lopen blijf tegen de deurpost leunen. “wauw, foto model” is het eerste wat ik kan uitbrengen. Daar sta je in een prachtig rood lingerysetje, klein stringetje met een jarretelgordel zonder kousen. Het BH-tje omvat je borsten mooi net zo dat je tepels niet zichtbaar zijn. Met makeup heb je jezelf mooi opgemaakt, inclusief mooie rode lippen.
Ik sta langzaam op en loop naar je toe. MMMM wat zie je er mooi en geil uit, schatje” fluister ik terwijl ik je in mijn armen neem. Onze lippen vinden elkaar in een innige tongzoen, terwijl mijn handen over je lichaam strelen, en je nieuwe lingerie verkennen.
Manon - 24-01-2024 om 09:23
0


'Hoe vind je me?' ik keek mijn vriendje geil aan vanuit de deuropening en showde mijn nieuwe lingeriesetje.
'Wow, fotomodel,' zie hij en stond recht. Hij liep naar me toe en begon me overal met kusjes te bedekken. 'Mooi en geil,' zei hij en nam me in zijn armen en kuste me innig.
'Fijn dat je tevreden bent,' merkte ik op. 'De rest is voor vanavond.'
'Vanavond pas?' vroeg hij en de teleurstelling klonk in zijn stem.
'Des te spannender,' zei ik en liet hem met een kushandje alleen in zijn kantoor.

Ik sloot de deur van de slaapkamer, ging voor de spiegel staan en draaide een paar maal om mijn as. 'Prachtig,' mompelde ik tegen mijn spiegelbeeld. 'Het staat je goed, meid,' antwoordde het spiegelbeeld terug.
Ik grinnikte en nam mijn mobieltje. Tijd voor een selfie. Ik hield mijn mobieltje omhoog en maakte een foto. Het resultaat mocht er wezen. Ik rommelde in het winkeltasje en vond het papiertje met de telefoonnummer van de winkeldame.

'Sta ik er niet leuk mee?' sms'te ik en voegde mijn pas genomen selfie toe. Ik stuurde alles door en hoopte nu maar dat ze vlug reageren zou.

Sabine - 26-01-2024 om 18:11
0


Het is bijna sluitingstijd als ik op mijn telefoon zie dat ik een appje heb gekregen van een onbekend nummer. Zou het die knappe meid van eerder vandaag zijn? Ik open het appje snel en mijn hart slaat een paar slagen over als ik een heerlijke foto zie van een supersexy en slank lichaam met een stel schitterende borsten die omhoog geduwd worden door een mij bekend sexy lingeriesetje. 'Sta ik er niet leuk mee?' schrijft ze erbij. Nou, meer dan leuk als je het mij vertelt.

Ik voel onmiddellijk een reactie in mijn lichaam. Het begint een beetje te kriebelen in mijn onderbuik en kutje en mijn tepels worden voelbaar harder. Dat ze mij echt een foto stuurt van haar sexy lichaam terwijl ze dat sexy setje draagt vind ik een positief teken want er is een kans dat ze op vrouwen valt en dat ze mij misschien ook wel leuk vond ook ben ik aardig wat jaartjes ouder dan zij is schat ik zo in. Wat nou als ik haar ook een sexy foto terugstuur?

Ik ben trots op mijn slanke lichaam en mooie rondingen en doe daar ook hard mijn best voor in de sportschool en ik eet gezond. Ik vind het ook belangrijk voor mijn winkel om er zelf ook goed uit te zien en ik pas zelf natuurlijk ook graag wat ik in de winkel heb hangen. Er is op dit moment niemand in de winkel en ik zou toch zo dicht gaan dus ik doe de deur op sluit en draai het bordje om naar 'Gesloten'. Ik loop naar een rek en pak mijn favoriete lingeriesetje. Het is echt wel een heel sexy setje en vooral bedoeld voor 'romantische gelegenheden' of misschien een date met iemand die je heel graag wilt veroveren.

Ik kleed mezelf snel helemaal uit, doe het setje aan en pak mijn telefoon. Een paar sexy poses en blikken in de camera en zonder er verder veel bij na te denken stuur ik ze snel op naar de knappe meid van vanmiddag. 'Oh shit, ik heb het echt gedaan' gaat er door me heen. Nu maar afwachten of dit wel een goed idee was...
Manon - 20-02-2024 om 19:32
0


ik vind dit verhaal té leuk om zo snel te laten stoppen, dus neem ik nu even de rol van Manon over

Als ik met het bijschrift 'Sta ik er niet leuk mee?' naar de winkeljuffrouw heb gestuurd blijf ik mezelf nog even in de spiegel bekijken. Ik mag er best zijn, zeg ik tegen mezelf. Soms ben ik wat onzeker over mijn lijf: te kleine borsten, te witte huid, maar Henk en het dragen van mooie lingerie geeft me dan weer voldoende zelfvertrouwen.
Ik besluit het setje aan te houden en mijn gewone kleren erover aan te trekken. Henk zal nu wel weten wat eronder zit, maar dat maakt het wel spannend.
Als ik mijn spijkerbroek dichtknoop hoor ik een paar appjes binnenkomen. Het zal toch niet? Als ik mijn telefoon ontgrendel zie ik vier berichten. Vier foto's van Sabine, gekleed in een super sexy setje. Alle vier even mooi, en wat kijkt ze sexy in de lens. En wat heeft ze een mooi figuur! Haar cup C borsten liggen in de balconette bh en de bijbehorende string verdwijnt tussen haar bilpartij. Echt een mooi vol vrouwenlijf. Ik bekijk de foto's nog eens en word er zowaar warm van.

Op dat moment komt Henk de slaapkamer binnen. Oeps, betrapt. Hij ziet dat ik schrik en vraagt wat er aan de hand is. Ik besluit open kaart te spelen en vertel hem wat me vanmiddag is overkomen, dat ik overmoedig een foto van mezelf heb verstuurd aan de verkoopster en dat deze zojuist vier hele gave foto's heeft teruggestuurd. Eerst was ik bang dat Henk het een dwaze actie zou vinden, maar nee, hij reageert lachend en nieuwsgierig. Welke foto ik had gestuurd en wat de reactie van de dame in kwestie was.
Ik geef hem mijn telefoon en laat hem de app wisseling lezen en de foto's zien.
Na 10 seconden kijken fluit hij zachtjes. Wow, mooie foto's, allemaal. En nu?, vraagt hij lachend. Ik weet wel wat, zegt hij dan. Wat is hij van plan?
Henk - 21-02-2024 om 07:43
0


Ik scrol door de foto’s die je verstuurd hebt. ‘Wow, mooie foto's, allemaal’ lacht ik. In mijn broek voel ik hoe mijn pik snel groeit. “Zo heb je mij nog nooit verrast, schatje”. Met een rood hoofd knik je een beetje beschaamt. “Die verkoopster mag er ook zijn, zeg. Die mag je wel een keer hier uitnodigen” voel ik er lachend aan toe.
“Dat zie jij wel zitten natuurlijk”, “Zeker weten”.
Ik geeft je de telefoon weer terug en laat mijn handen over je lichaam glijden naar je borsten. “jij bent hier geil van geworden voel ik”, als antwoord kreun je zacht als ik je harde tepels tussen mijn vinger knijp. Terwijl ik je borsten masseer leg jij je hoofd in mijn nek “ben je niet boos” vraag je. “Nee hoor, ik word er wel geil van het idee dat jij zomaar met een vreemde vrouw zo appt”. Ik laat mijn handen onder je shirtje glijden en trek deze uit, ook je broek knoop ik los. Mijn handen strelen je lichaam, ik verken je lingerie weer en speel met je tepels en borsten. Dan pak je je telefoon en maakt een paar foto’s van mijn handen die met je borsten en tepels spelen. Een hand glijdt naar beneden, ik voel de rand van je string en duw mijn vingers je string in. Weer maak je een foto. Terwijl ik je venusheuvel masseer en in je tepel knijp, zie ik hoe je de net gemaakte foto’s naar Sabine stuurt.
Sabine - 25-02-2024 om 12:14
0


Als ik mijn foto's in mijn favoriete setje heb doorgestuurd, sta ik te trillen op mijn benen. Oei, heb ik hier wel goed aan gedaan? Wat moet die dame wel niet denken. Ach ja, zij begon met het sturen van foto's in lingerie, die wie kaatst, kan de bal terugverwachten, denk ik op mijn beurt.
Ik kom een beetje bij en trek het setje weer uit. In de string zie ik een glanzend lijntje... ai, dat dacht ik al. Ik was behoorlijk opgewonden geworden van de scene met de telefoon en voelde wel dat ik nat tussen mijn schaamlippen werd, maar dat ik al zo nat was...
Dit setje kan dus niet terug het rek in. Ik besluit het in mijn tas te stoppen en mee naar huis te nemen. Daar kan ik vast iemand anders nog wel een keertje blij mee maken.
Terwijl ik me weer sta aan te kleden, hoor ik mijn telefoon twee maal trillen. Nieuwsgierig naar de verzender zie ik op het vergrendelscherm al dat ik een reactie van de dame uit de winkel is. Geen tekst, alleen foto's. Snel doe ik mijn telefoon aan en klik nieuwsgierig op het whatsapp icoontje. Daar zie ik drie foto's waar ik even goed naar moet kijken. Wat zie ik daar? Ik zie een mannenhand op een borst en tepel, de bh is naar de zijkant verschoven, maar is nog wel zichtbaar op de foto. De andere foto is duidelijker: de rand van een openstaande broek, de string die ik vanmiddag verkocht heb en ook hier weer een mannenhand, nu in de string verdwijnend. Hhmm.
Wow, ze heeft de foto's waarschijnlijk aan hem laten zien, hij is opgewonden geraakt en samen zijn ze nu een stapje verder gegaan. Wel een cool stel. Wat doe ik nu? bedenk ik me.

Het veiligste is om nu niet te reageren. De volgende keer dat ze in de winkel komt kan ik zeggen dat ik het een spannende chat vond en vragen of ze een leuke avond had gehad.

Ik kan ook nog een stapje verder gaan. Ik besluit om een foto van een pronkstuk uit de winkel te maken: een peperdure vibrator van een luxe merk. Ik schrijf erbij 'ik neem deze nu mee naar huis, zin in een gezellig avondje?' Ik sluit af met mijn postcode en huisnummer, dan moeten ze nog even wat moeite doen om het adres te vinden, haha.
Als de dame alleen wil komen, vind ik dat prima, als ze haar vriend - of in ieder geval de man horend bij de handen op de foto - mee wil nemen, mag dat ook. Ik laat dat hiermee in het midden.

Als ik op verzenden heb gedrukt, stop ik de vibrator en het lingerie setje in mijn tas. Ik sluit de kassa af, doe het licht uit, zet het alarm erop en draai de deur op slot. Als ik naar mijn auto loop voel ik de telefoon in mijn tas alweer trillen.
Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en zodra ik in de auto zit lees ik het antwoord.
Manon - 05-03-2024 om 19:34
0


Als ik de foto's naar Sabine heb verstuurd gaat mijn hart als een dolle te keer. Wat spannend is dit. Henk staat nog steeds achter me en wrijft met zijn ene hand over mijn tepel en met de andere tegen mijn venusheuvel, op zoek naar mijn warme grotje. Dat die warm is, dat weet hij ook wel. Door de geile foto's te maken en te versturen zijn we beide behoorlijk opgewonden geraakt. Ik laat Henk zijn gang maar even gaan, hij doet dat altijd zo heerlijk.

Als hij met zijn vingers tussen mijn schaamlippen wil glijden - het is er glad en nat genoeg voor, daar tussen mijn benen - hoor ik mijn telefoon weer trillen. Nieuwsgierig als ik ben naar de inhoud van het ontvangen appje, haal ik eerst Henk zijn hand uit mijn slip. Anders kan ik me niet concentreren. Ik weet eigenlijk al dat Sabine me nu terug appt. En dat is nu ff belangrijker dan de liefkozingen van Henk.
Henk kijkt mee op het scherm van mijn telefoon en ziet een reusachtige vibrator op de foto. Het onderschrift laat niets aan de verbeelding over: 'ik neem deze nu mee naar huis, zin in een gezellig avondje?'

Ik schrik een beetje van deze uitnodiging, Henk lacht gelijk hardop. 'Dat is gaaf', zegt hij. Ik weet even niet wat ik hiermee moet en waar dit naar toe gaat. 'Wat ga je doen?' vraagt Henk aan mij, wetend dat ik altijd al eens een andere vrouw bij onze sex-avonturen zou willen hebben. Maar wel met Henk erbij, anders zou ik me niet prettig voelen.
'Zin om met me mee te gaan?' zeg ik. Blij als een kind kijkt hij me aan en bedenkt zich geen moment. Hij ritst zijn broek open, zijn halve erectie zet zijn strakke boxershort nog strakker en maakt daar een foto van. 'Stuur deze maar op en vraag of deze ook mee mag komen'.
Ik kan er de humor wel van inzien en denkend aan mijn fantasie doe ik iets wat ik nooit verwacht had te doen op een gewone doordeweekse dag. Ik stuur de foto van het gezwollen kruis van Henk naar Sabine met de tekst 'Als deze leukerd ook mee mag... ;-)'
We zien de twee witte vinkjes al snel blauw worden. Onder Sabine staat 'Sabine is typing', eigenlijk weten we het antwoord al...
Sabine - 09-03-2024 om 19:57
0


Ik begin te lachen als ik de tekst 'als deze leukerd ook mee mag...' op het eerste scherm zie. Er zit ook een foto bij, die ik direct open. Wow, op de foto een strakke boxer met een lekker gezwollen pik erin. Wow, dat ziet er goed uit, hoor ik mezelf hardop zeggen. Aha, dus het stel wil samen langskomen.

Ik ben vanavond alleen thuis. Manlief is een weekendje weg met vrienden dus ik heb het rijk alleen. Vandaar dat ik de dame in kwestie uitgenodigd had. Heel vaak doe ik dat niet, maar voor vanavond had ik wel zin in een lekkere meid en deze was zo gezellig, die kon ik niet laten lopen. En ze had goed smaak gezien de lingerie die ze bij me had gekocht.

Ik besluit in te gaan op hun vraag 'of die leukerd mee mag'. Spontaan schrijf ik terug 'Lijkt me heerlijk', dat was het eerste wat in me opkwam. Ik start de auto en rij naar huis. Ik realiseer me nu dat dit waarschijnlijk weer eens een trio gaat worden, dat is al weer even geleden. Ik merk aan mijn kut en tepels dat ik er nu al geil van wordt. Ik bedenk me dat ik, zodra ik thuis kom, mooie kaarsen aan ga steken, lekkere dekens klaar ga leggen en de prosecco alvast in de koelkast zal moeten leggen.
Oh ja, en uiteraard trek ik mijn lingeriesetje aan wat ik eerder vanavond aan had toen ik de foto van mezelf stond te maken.
Ik word al maar geiler en rij ongemerkt telkens harder richting huis...

Henk - 14-03-2024 om 07:39
0


Ping "Lijkt me heerlijk" verschijnt er in het scherm. We kijken elkaar aan en schieten in de lach. Wauw dit had ik niet verwacht, zou het dan toch een keer gaan gebeuren, een trio.
We fantaseren er al vaker over, maar het is er nooit van gekomen omdat het altijd de vraag was 'met wie'.

Snel spring ik onder de douche en scheer me voor de zekerheid toch nog even, niet dat het echt nodig is. Een halfuur later zitten we in auto richting het opgegeven adres. Manon heeft het setje aan wat ze vanmiddag gekocht heeft en meer niet, met een wat langere jas aan en enkellaarsjes, maar dat is het dan ook. Het kost mij moeite om niet aan haar te zitten tijdens de rit.

Als we bij het opgegeven adres aankomen voelen we de spanning in ons lichaam. Het zou zomaar een slechte grap kunnen zijn of nog gekker. Maar de nieuwsgierigheid en spanning winnen het toch en we bellen aan. De gordijnen zijn dicht zien we al.

Als Sabine de deur open doet moet ik even slikken, Wauw wat een mooi meid, gehuld in een ochtendjasje. Het eerste wat me opvalt zijn haar volle borsten. "Kom binnen" nodigt ze ons uit, "zal ik je jas aannemen" vraagt ze lief. Manon slikt even en twijfelt een tel. Maar dan draait ze zich om en laat haar jas van de schouders glijden.
Ik zie hoe Sabine met een brede glimlach en schitterende ogen reageert. "Het setje staat je echt goed, schat" zegt ze. Ze gaat ons voor de gezellige en sfeervolle kamer binnen. "ga zitten ik zal wat drinken in schenken". Als ze terugkomt zet ze met gestrekte benen vooroverbuigend de glazen drinken voor ons neer en gunt ons een blik op haar volle borsten.
Manon - 05-04-2024 om 21:42
0


Als we hebben besloten op de uitnodiging in te gaan, springt Henk snel onder de douche en werkt zijn zijn scrotum nog even bij. Ik sta er naar te kijken: ik vind het altijd wel een geil gezicht om mijn vriend met een scheermes netjes zijn pik en ballen glad te scheren, hhmm. Ik was me snel even aan de wastafel en hoef niet lang na te denken wat ik aan zal trekken: het lingeriesetje van vanmiddag. Stout roep ik naar Henk onder de douche dat ik verder niets wil aantrekken. 'Heerlijk', hoor ik hem zeggen. Laarsjes aan en een jas erover voor tijdens de auto rit. Mooie grote oorbellen erbij, een klein lijntje onder mijn ogen en de mij zo vertrouwde rode lipstick mag niet ontbreken.
Henk heeft een strakke chino, zonder onderbroek, met een mooi wit linnen overhemd erbij aangetrokken.

Ik de auto zijn we stil, ieder met onze eigen gedachten over wat we kunnen verwachten.
Eenmaal voor de deur geef ik Henk en zoen en fluister in zijn oor 'op een gezellige avond, laten we ons lekker uitleven'. Ik krijg een volle zoen terug en we drukken op de bel.

Als Sabine opendoet staat ze daar in haar badjas. Ik weet bijna zeker wat ze er onder draagt... lekker hoor. Als ze mijn jas vraagt laat ik deze van mijn schouders glijden en sta ik in het lingerie setje, Zowel Henk als Sabine bekijken me van top tot teen en ze complimenteren me over mijn outfit, hoe mooi die mij staat. Ik bloos, maar neem de aandacht en complimenten graag aan.
Henk begroet Sabine met een hartelijke zoen en knuffel, waarop ik Sabine ook even tegen me aandruk. De warme ochtend jas voelt lekker zacht op mijn blote huid.

In de woonkamer heeft ze het super gezellig gemaakt met kaarsen, dekens en een gedempte verlichting. Als we op de bank gaan zitten komt Sabine gelijk met drie glazen prosecco aangelopen, bijna tot de rand gevuld en zet die voor ons neer. 'Om in de stemming te komen, toch?' vraagt ze enigszins nerveus. Ik ben dat ook wel een beetje, ik ben dus niet de enige. Bij het bukken werd de volle boezem van haar al snel zichtbaar, ik zie Henk er verlekkerd naar kijken.

Al kletsend laat zij nu ook haar ochtendjas vallen en legt die op de eetkamertafel. Het setje staat haar in het echt nog mooier dan op de foto die ze ons had toegestuurd. Gelukkig doet ze het heel natuurlijk en kletst ze lekker door. 'He, die heb ik eerder gezien' grapt Henk. De sfeer is lekker ontspannen en we nemen nog een tweede glas prosecco. Zo, die begint wel te werken, denk ik dan.

Als het onderwerp op de lingeriewinkel van Sabine komt, krijgen we leuke anekdotes over grappige en soms gênante voorvallen. Halverwege het tweede glas begint Henk wat handtastelijk te worden en begint mijn been te strelen tot bijna in mijn kruis. Ik doe mijn benen wat wijder zodat hij er goed bij kan en voel dat ik al nat begin te worden. Sabine nestelt zich van naast Henk op de bank en legt haar hand op zijn knie. 'En, Henk, wat heb jij zoal in huis' vraagt ze semi-brutaal.

Dat laat Henk zich niet nog eens zeggen, staat op en trekt zijn chino naar beneden en legt die naast de bank. Door de sfeer is zijn pik al in een erectie-stand gekomen, een vorm waar ik zijn pik graag in zie, lekker geil. Sabine gromt een beetje en pakt hem voorzichtig beet. 'Ga je gang maar hoor' zeg ik om aan te geven dat ze zich niet geremd moet voelen. Even kijkt Sabine mij en Henk aan en beweegt haar hoofd richting Henks pik. Ik snap allang wat er gaat gebeuren.

Ik geniet van de nog steeds groeiende pik van Henk die in en uit de mond van Sabine glijdt. Henk staat met zijn ogen dicht te genieten - en ik snap dat wel.
Ik kijk even naar het geile tafereel en besluit dan toch om ook maar even mee te doen. Ik pak de sluiting van de bh van het setje van Sabine en doe deze los. Haar volle bosten vallen er direct uit, de zwaartekracht doet zijn werk. Even stopt Sabine met pijpen, trekt de bh over haar hoofd uit en gaat weer verder met het likken van de Henk's pik.

Ik zit naast Sabine op de bank en grijp naar de zachte borsten van Sabine. Zo, die zijn groter dan ik vanmiddag vermoedde. Maar erg lekker. Ik wrijf de tepels tot ze dikker en strakker worden.

Als Sabine de pik van Henk uit haar mond laat glippen, draait ze haar hoofd naar mij toe. 'Kom eens hier met dat geile bekkie van je' en we beginnen hartstochtelijk te tongzoenen.
Sabine - 22-04-2024 om 00:54
0


Als ik het initiatief heb genomen door ook mijn ochtendjas uit te trekken en Henk te vragen wat hij in huis heeft, gebeurt precies wat ik wil: hij staat op en knoopt zijn broek los. Daar floept direct een half dikke erectie uit, wouw. En als Manon zegt 'ga je gang maar hoor'... dat laat ik me niet nog eens zeggen. Voorzichtig neem ik de pik van Henk in mijn hand en breng hem naar mijn lippen. Eerst lik ik er even heel voorzichtig aan met het puntje van mijn tong en sluit dan mijn lippen om zijn eikel. Langzaam zuig ik zijn pik in mijn mond en laat nu ook mijn tong het werk doen. Die kronkelt langzaam rond zijn eikel en stijve schacht.

Dan voel ik Manon achter me, ze maakt mijn bh los. Ah, goed zo, die neemt ten miste ook wat initiatief - lekker, daar hou ik wel van. Ze streelt mijn borsten heel zachtjes, het lijkt wel of zo nog niet zo heel vaak vrouwenborsten in haar handen heeft gehad, maar dat vraag ik straks wel, voorlopig doet ze het zo goed, dat mijn tepels harder en harder worden.

Als ik Henk een tijdje lekker verwend heb, laat ik zijn pik los. Die is inmiddels zo stijf geworden, die blijft gewoon fier rechtop staan, heerlijk. Hij is niet super lang, maar mooi van vorm en een mooie ronde eikel. Kan me voorstellen dat Manon hier regelmatig veel plezier mee beleefd.

Ik draai mijn hoofd naar haar om en nodig haar uit 'kom eens hier met dat geile bekkie van je' zeg ik geil. Manon beweegt haar hoofd direct in mijn richting en begint stevig te tongzoenen.
Zo, dat heeft ze vaker gedaan, wat een passie. Ondertussen voelen haar handen nog steeds aan mijn borsten en kreunt ze van genot. Henk blijft naast de bank staan naar ons te kijken, zijn pik in zijn rechterhand en zich langzaam aftrekkend. Hij geniet zichtbaar van het tafereel.

Ik draai me in zo een houding dat ik Manon wel lekker blijf zoenen, maar dat ik mijn handen vrij krijg om haar heerlijke lijf te bevoelen en haar bh los te maken. Henk snapt mijn bedoeling en helpt me door de sluiting aan de achterkant los te maken. Daarna gaat hij naast ons op de bank zitten en streelt geil de kont van Manon terwijl wij nog steeds heerlijk tongzoenen.

Mijn handen glijden naar haar buik en venusheuvel en ik merk dat Manon nu ook in een houding wil komen om mij de gelegenheid te geven haar verder te ontdekken. Ik stop met zoenen, draai Manon recht op de bank met haar benen wijd en ik ga op mijn knieën op de grond voor de bank zitten. Manon trekt de loshangende bh over haar hoofd af - wow, die borsten had ik vanmiddag in de winkel ook al gezien, heel geil - en laat zich heerlijk achterover in de kussens zakken. Ik steun op haar heupen en beweeg met mijn gezicht naar haar borsten. Zelf pakt Manon haar linker borst beet en biedt mij die aan, 'lik maar' zegt ze. 'en jij deze' zegt ze tegen Henk terwijl ze hem aankijkt en ze haar rechter borst aanwijst.
Dat laat Henk zich geen tweede keer zeggen. Zo likken Henk en ik de heerlijke volle borsten van Manon tot de tepels keihard zijn en rechtop staan.

Al likkend voel ik dan de hand van Henk op mijn kont, hhmm. Zoals gezegd, heerlijk dat initiatief wat genomen wordt. Ik draai mijn naar achteren staande kont een beetje naar hem toe, opdat hij er makkelijk bij kan. De geile string die ik nog aan heb wordt vakkundig door Henk aan de kant geschoven...
Wow, een heerlijk wijf onder me op de bank met mijn lippen om haar tepel en een lekker kerel naast me die achterom op zoek is naar mijn kletsnatte kut. Ik draai mijn heup nog een beetje verder omhoog zodat Henk er goed bij kan...
Henk - 26-04-2024 om 12:16
0


Ik speel en zuig op te tepel van Manon en merk dat ze dat lekker vindt. Of dat komt omdat haar beide tepels tegelijk verwend worden vraag ik haar straks wel. Tegelijk voel ik hoe lekker strak het kontje van Sabine is. Het kost mij niet veel moeite om mijn vingers in haar string te laten glijden en als je ook nog haar heupen wat verdraait voel ik haar natte schaamlipjes. Als reactie bijt ik even wat harder in Manon haar tepel, een gil is het gevolg. Ook Sabine reageert om mijn vingers die haar schaamlipjes raken. Ik maak me los van Manon en streel met beide handen Sabina haar heerlijke kont. Ze draait haar heupen nog wat verder en zet haar benen nog verder uit elkaar. Een grotere uitnodiging kan ik niet krijgen. Ik zet mijn eikel tegen haar lipjes en druk in een keer door. ‘MMMMMM’ kreun ik als ik voel hoe mijn harde lul in het warme strakke kutje van Sabine glijdt. Mijn handen klemmen haar heupen vast en ik begin wild te stoten. De hele sfeer vanaf dat Manon haar nieuwe setje heeft laten zien heeft mij zo opgewonden dat ik nu nog maar een ding wil. Heerlijk neuken en seks. En Sabine biedt haar kutje zo geil aan terwijl ze Manon ligt te verwennen. Inmiddels is ze afgezakt naar het kutje van Manon, en als ze dat net zo lekker vindt als ik…

Ik zie Manon met een geile blik naar mij kijken en met haar eigen tieten spelen. Ze moedigt mij aan om Sabine te neuken. Bij elke stoot voel ik hoe haar string langs mijn lul schuurt. Het maakt mij alleen maar geiler. Sabine kreunt bij elke stoot harder, en Manon drukt haar hoofd dieper in haar kutje. De manier waarop ze dat doet ken ik maar al te goed, die houdt het niet lang meer vol. Met de aanblik van 2 geile mooie vrouwen zo voor mij hou ik het ook niet heel lang meer uit. Dat weet Manon ook, maar ze weet ook hoe ze mij nog meer kan laten genieten. Mij greep om Sabine haar heupen verstevig ik, maar dan ineens wurmt Manon zich onder Sabine uit en drukt haar op haar rug. Mijn harde lul schiet uit haar kutje en Manon knijpt stevig in de stam van mijn lul. Ik voel mijn orgasme wat afnemen, Manon kijkt mij verlekkerd aan en zonder dat we wat hoeven te zeggen buigen wij ons over Sabine heen.
Manon - 26-04-2024 om 17:09
0


Het tafereel wat zich voor me afspeelt is geweldig om naar te kijken: ik hang op de bank met mijn benen wijd, mijn borsten worden door een lekker geil wijf verwend, zij zittend op haar knieën op de grond voor de bank met achter haar mijn vriend die haar op zijn hondjes vol neemt. En ik kan weten hoe lekker dat is, want het is een van onze favoriete standjes.
Ondertussen verwen ik met mijn eigen vingers mijn inmiddels behoorlijk natte kutje.

Dan wordt het tijd voor een ander standje - zeker voordat Henk klaar gaat komen. Ik wurm mij onder Sabine vandaan, duw haar op haar rug waardoor de lul van Henk eruit floept. Ik pak zijn stam beet en knijp er stevig in om hem een beetje af te laten koelen. Zijn lul is warm en drijfnat van de heerlijke sappen van Sabine.

Sabine ligt nu voorover met haar buik en borsten op de bank, haar hoofd scheef. Als ik Henk aankijk, weten we wat te doen.
'Nu gaan we jou even verwennen, dame' zeg ik. Ik begeleid Sabine zodanig dat ik haar op het kleed in de kamer leg. Niet op de bank, want dan kunnen we er niet goed bij, haha. Niet wetend wat er staat te gebeuren laat Sabine alles over zich heen komen.

Ik leg haar een beetje wijdbeens op haar rug. Ondertussen heeft Henk onze favoriete vibrator uit de tas gepakt en laat die aan Sabine zien. 'Hey, die komt bij mij uit de winkel!', zegt ze adrem. We lachen alle drie.
Henk zet het apparaat op standje 1 en houdt deze tegen de venusheuvel van Sabine, een eerste rilling is al zichtbaar. Als Sabine nu helemaal naar achteren gaat liggen, sluit ze haar ogen. Henk blijft de vibrator tegen de clit duwen en kiest nu standje 2. Ik maak van de gesloten ogen van Sabine gebruik door langzaam mijn kruis in haar gezicht te duwen. Niet te ver, maar diep genoeg dat ze met haar ogen dicht weet wat er gebeurt. Ik voel haar tong naar buiten komen die mijn buitenste schaamlippen langzaam toucheert. Heerlijk. Ik wacht nog even met verder zakken, dit voelt wel lekker eigenlijk.

Henk heeft de vibrator inmiddels op een nog hoger toerental gezet en heeft de schaamlippen inmiddels bereikt. Met haar handen duwt Sabine haar schaamlippen uit elkaar als uitnodiging om de vibrator er nog dieper in te steken.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer