62.726 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 23-01-2024 om 10:18 | Categorie: Overspel
Schakels: 5 | Gelezen: 2212x
Een paar weken geleden ben ik aan een nieuwe opdracht bij een klant begonnen. Het vlottrekken van een proces wat niet loopt en zorgen dat het geborgd wordt in de organisatie. Dit zijn de heerlijke opdrachten waarbij ik in korte tijd een groot deel van de mensen in de organisatie spreek. Een van de dames die al vrij snel mijn aandacht trekt is eind verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen. Qua werk trekt ze niet mijn aandacht, maar wel als persoon. Tot nu toe heb ik jou altijd in een rokje gezien. Een aantrekkelijke vrouw om te zien, maar je lijkt ook wat gereserveerd te zijn.

Vandaag ben ik er ook weer en zit geconcentreerd een paar documenten door te nemen, als ik het getik van hakjes door de gang hoor. Even moet ik slikken als ik je voor bij zie lopen. Een leuk mantelpakje met naaldhakjes er onder aan. ‘Fuck wat zie je er aantrekkelijk uit’ bedenk ik me. Ik kan het niet nalaten om stiekem over mijn scherm naar je te kijken als je langs loopt. Ondanks dat ik thuis niks te klagen heb, maken mijn gedachten wel een paar springen die ik maar beter niet met jou of thuis kan delen.
Janneke - 24-01-2024 om 12:06
0


"probeer het nou maar.."

Dat waren de woorden van mijn beste vriendin. Ze doelde op het flirten met andere mannen nadat ik met haar had besproken dat mijn huwelijk op sexueel gebied een beetje was ingekakt.
En nu liep ik hier in mijn net iets te sexy outfit. En weer had ik gezien dat die Erik weer zo naar me keek. Net als vorige keer.

Ik lach naar hem and ga tegenover hem zitten. Luisterend naar de mensen in de meeting, speel ik met mijn pen over mijn lippen. En heel af en toe glimlach ik een beetje duivels zijn kant in, en beeld me in dat hij ietwat ongemakkelijk zit. Dit flirten is misschien best leuk..
Erik.xxx - 24-01-2024 om 14:58
0


Als de vergadering al even bezig is valt mij het gedrag van Janneke ineens op. Shit zit ze me nu uit te dagen, vraag ik me af. Het kost mij steeds meer moeite om mijn aandacht bij de bespreking te houden. En dat is wel handig als voorzitter. Ik probeer je te ontwijken maar merk dat dat me niet goed lukt. Je glimlach en spelende pen trekken mijn aandacht.

Als de meeting afgelopen is, loop je als laatste de zaal uit, of het toevallig is of bewust weet ik niet. Maar het lijkt er wel op of je mij weer expres loopt uit te dagen. En ik ben en blijf toch een man, dus kijk je wel na, hoe kan het ook anders met zo’n mooi uitzicht. Ik zie je niet als lust object, zeker niet, maar een mooie vrouw trekt toch mijn aandacht.



Die avond spook je ongewild door mijn hoofd, beelden schieten door mijn hoofd en ik probeer mij wijs te maken dat ik thuis niks te klagen heb. Maar als ik ‘s avonds de dekens over mij heen trek kom ik weet tot de conclusie dat er weer niet meer in zat dan het standaard missionaris standje waarbij ik al het werk moest doen en ondertussen waarschijnlijk het boodschappenlijstje voor morgen bedacht is. Eerlijk is eerlijk de gedachten aan jou en de beelden van vandaag zorgde ervoor dat ik nog een beetje plezier had.



De volgende ochtend ben ik alweer vroeg op kantoor. Mij heilig voornemend om meters te maken vandaag en mij niet door iets of iemand af te laten leiden. Maar dat duurt precies 55 minuten, dan hoor ik weer getik van hakjes in de gang.
Erik 2 - 28-01-2024 om 11:13
0


Gelukkig ben ik deze meeting niet in de lead en kan rond kijken hoe mensen reageren op het geen besproken wordt. Dat is dan ook de rol die ik op dit moment heb, kijken hoe mensen reageren. Het gedrag van Janneke valt mij al snel op. ‘Waarom ben jij zo onrustig’ vraag ik jij af, er is vooralsnog geen reden om je onrustig te maken over jouw positie.

Als onze ogen elkaar weer kruisen en zie hoe je met je pen over je lippen glijdt maken mijn gedachten ineens een sprong naar heel foute gedachten, en zie ik ineens in die pen een kleine vibrator die over andere lippen glijdt. ‘Fuck Erik wat gebeurt er hier nu weer’, met veel moeite dwing ik mijn gedachten weer bij de meeting te houden. Dat lukt deels, maar als ik naar Janneke kijk, zijn mijn gedachten gelijk weg. Hier is iemand niet bang voor haar positie, hier zit iemand direct te flirten, in een meeting met allemaal collega’s er bij.

De dagen die volgen lijkt dit spel zich te herhalen. Lijkt ze iedere dag zich dusdanig te kleden dat ik wel naar haar moet kijken, of verbeeld ik mij dit?
Dan komt de dag dat het zakelijke gesprek met haar in mijn agenda staat, met een dubbel gevoel stap ik haar kamer binnen, en moet even slikken als ik je zie zitten.
Amber Hot - 10-02-2024 om 16:27
0


Erik komt mijn kamer binnen

Je klopt op de deur en ik roep "binnen". De deur gaat open en daar zie ik jou staan. Ik had je natuurlijk al vaker gezien en vond je gelijk al een leuke vent. Ik stond op, liep naar je toe en gaf je een hand. Ik zei: "ga zitten Erik". Ik wist dat we vandaag een afspraak zouden hebben en had een mooi zakelijk donkerblauw jurkje aangedaan. Wel wat aan de korte kant. Maar ik hou wel van een beetje uitdagen. Terwijl jij je zakelijke verhaal begon te vertellen keek ik je regelmatig verleidelijk uitdagend lachend aan.

Opeens werd er op de deur geklopt en kwam een vrouw koffie brengen met een paar gebakjes. Ik schonk de koffie in en tijdens het drinken bukte ik een paar keer voorzichtig zodat ik jou een sexy blik onder mijn korte blauwe jurkje gunde. Ik zag dat je het niet kon weerstaan om te kijken. Toen ik langs je liep om weer te gaan zitten streelde ik met mijn hand voorzichtig over je rug en bovenarm. Ik rook je heerlijke after shave en zei: "Je hebt een goede keuze van geurtjes Erik". Ik keek je lachend en verleidelijk aan. Ik zei plagerig: "Ik kom niet veel mannen tegen die deze goede smaak hebben".

Zullen we tijdens een intiem diner wat dieper op de zaken ingaan?

Erik zei dat hij mij ook een mooie, zakelijke en sexy uitstraling vond hebben. Dat is natuurlijk lief van Erik. Maar dat zei ik maar niet tegen hem natuurlijk. Ik ging nu iets naar voren over mijn bureau hangen. Mijn borsten kwamen vol naar voren. Ik keek Erik in de ogen en zei: "Misschien moeten wij vanavond tijdens een diner in een hotel eens verder praten over jou zaken. We kunnen ook overnachten om wat 'dieper' in de zaken te duiken". Ik gaf Erik een erotisch lachende knipoog en zei: "Uiteraard op kosten van de zaak". Zullen we vanavond wat afspreken tijden een intiem etentje"?

Erik 2 - 05-03-2024 om 02:33
0


De manier waarop Janneke met mij flirt, maakt mij inwendig warm. Zij doet het met overtuigende zelfverzekerdheid en is doelbewust. Het maakt mij zwak. De afgelopen weken, had ik mezelf dus helemaal niks ingebeeld. Alles valt ineens op z’n plaats! De blik die zij in haar ogen heeft en de manier waarop zij haar lichaam gebruikt om mij te verleiden….mmmh. Het idee om deze avond nog met haar in een hotel af te spreken, bezorgt mij meteen een seksuele spanning. Ik ga maar al te graag op haar voorstel in. “Als het op de kosten van de zaak is, kan ik het natuurlijk niet weigeren.”, zeg ik met ingenomen glimlach. Als zij vraagt welke tijd het beste schikt, 7 uur of 8 uur? Zeg ik iets te gretig 7 uur, het zit er overduidelijk bovenop dat ik er geen gras over wil laten groeien. Wij moeten hier beide wel om lachen. “Dan kunnen wij deze meeting beëindigen en zien wij elkaar vanavond om 19.00 uur in Hotel de Zwaan”, zegt Janneke weer met een verleidelijke knipoog. Ik groet haar en verlaat haar kantoor.

Op mijn eigen werkplek aangekomen, installeer ik mezelf achter de computer. Ik kan mezelf niet meer concentreren, het woordje intiem blijft maar in mijn hoofd gonzen en het lekkere lichaam van Janneke blijft maar op mijn netvlies hangen. Na een half uurtje doelloosheid, excuseer ik mij bij mijn directe collega’s en laat hen weten dat ik thuis ga werken. Op weg naar huis, probeer ik iets te verzinnen om te rechtvaardigen dat ik misschien niet thuis zal slapen, het etentje kan ik nog wel verkopen, maar een nacht wegblijven… Mijn gedachten dwalen telkens af naar Janneke, waardoor ik niks verzonnen krijg.

Eenmaal thuis aangekomen, schrik ik! Mijn vrouw is ook al thuis van haar werk. “Jij bent vroeg thuis”, zegt zij tegen mij, als ik de huiskamer in loop. “Jij anders ook”, reageer ik. Alsof ik een notoire leugenaar ben, zeg ik meteen: “Ik ben eerder thuis, want ik moet mijn trolley inpakken. Ik moet straks naar Duitsland. Ik wilde jou nog appen, maar het is ineens schakelen, dat het erbij ingeschoten is. Die ene klant van een jaar geleden, heeft zware problemen met de borging van een aantal processen en dat is noodzakelijk voor een keurmerk”. Met een beteuterd gezicht kijk ik mijn vrouw aan. Ik schud het zo uit mijn mouw… Enerzijds voel ik me slecht, maar anderzijds ook opgelucht. Want mijn vrouw gelooft mijn verhaal. “Dat is vervelend schat, maar je kan die klant niet laten barsten. Hoe lang heb jij daar werk?”, vraagt ze. Ik laat haar weten, dat ik dat nog niet kan inschatten. Ik ga vervolgens richting de bovenverdieping.

Rond 18.20 uur neem ik afscheid van mijn vrouw, zij wenst mij succes en ik verlaat het huis met mijn trolley. Om 18.50 uur rij ik het parkeerterrein van het hotel op en ik parkeer de auto. Het valt mij op dat het erg rustig is, een groot contrast met de hoeveelheid auto’s die hier in het weekend staan. Ik stap uit de auto en loop naar de kofferbak. Al snel weet ik het flesje after-shave in mijn trolley te vinden. Ik wilde thuis geen argwaan wekken, dus ik had mij na het douchen, subtiel ingespoten. Maar door het compliment van Janneke eerder vandaag, breng ik bewust meer after-shave. Op dat moment rijdt er een auto het parkeerterrein op en de auto wordt recht achter mij geparkeerd. Door het verblindende licht van de koplampen zie ik even niks. Ik draai mezelf weer richting de auto en sluit de kofferbak. Op hetzelfde moment gaat de verlichting achter mij uit. Als ik richting het hotel wil lopen, zie ik dat het Janneke is in de auto. Ik loop naar haar toe en open als een echte man, haar portier. Ze stapt uit haar auto en kust mij op mijn wang. “Galant hoor, Erik”, zegt Janneke. Vervolgens loopt zij naar een van de achterportieren. Wat ziet zij er oogverblindend uit! In een strak jurkje is zij nog sexier, dan de afgelopen weken. Ze bukt voorover en de contouren van haar billen en heupen, laten niks te wensen over, als zij haar jas van de achterbank pakt. Als zij haar jas heeft aangetrokken, zegt zij: “Zullen wij dan maar?”, en zij wenkt naar het hotel. Als wij net enkele meters hebben gemaakt, haakt zij een arm van haar in de mijne en drukt zij haar bovenlichaam tegen de mijne. “Best fris hè?”, zegt Janneke. Dat zij het koud heeft, lijkt mij ook niet verwonderlijk in het jurkje dat zij draagt. Eenmaal binnen lopen wij de lobby door richting het restaurant. Bij het aanmelden bij de gastheer, wordt eerst de jas van Janneke aangenomen. Ik kan het niet nalaten om mijn ogen weer de kost te geven en verlekkerd kijk ik haar aan, nadat ik het heerlijke lichaam van haar in mij opgenomen had…
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer