62.724 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-02-2024 om 16:24 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 6 | Gelezen: 479x
Lisa en ik zijn al jaren getrouwd, en op onze 33e kregen we een baby, Lisa was prachtig toen ze zwanger was, en geiler dan ooit, na de geboorte van onze meid is haar sexdrive alleen maar verhoogd. Dochterlief is nu 7 en we zijn beide weer aan het werk, lange dagen in ons eigen bedrijf en na wat down is ons leven weer op orde. De down hebben er wel voor gezorgd dat we afspraken hebben gemaakt. Inmaak één zaterdag per maand gaan wij aan ons besteden, dochterlief zal er niet altijd bij zijn. We hadden een goede babysitter, maar mevrouw besloot te gaan verhuizen naar New York, leuk maar zorgde ervoor dat wij zonder oppas kwamen, ten minste tot een vriendin ons adviseerde om contact te leggen met BTB/BLS. Waar de afkortingen voor staan, geen idee, maar de site zag er gelikt uit, je kan kiezen op leeftijd, uiterlijk, ja zelfs op postuur. De keuze is reuze. Er stond ook een keuze vakje verrassing. We hadden alle recensies al gelezen en die zijn allemaal lovend, geen enkele wanklank. Dus het moet wel een goed bedrijf zijn en Yvonne geeft niet zo maar aan dat iets goed is.

“Lisa, wat doen we? Komende zaterdag zouden we weg, dus we zullen nu toch echt de knoop moeten doorhakken”, mopper ik. “Weet je wat? Doe gewoon de verrassing, wel vreemd voor een babysitter bureau, maar wat maakt het uit. Als we maar een Sister hebben.”, is haar simpele reactie, dat is wat ik juist zo leuk vind aan haar, ze kan altijd alles zo simplificeren. Ik klik het aan, we worden naar een betaalsite en kunnen de betaling klaar zetten, betaling na volledige bevrediging. Rare opmerking denk ik. Maar goed, het is geregeld. We zijn in ieder geval verzekerd van een babysitter. De tijd vliegt en vrijdagavond om een uur of 23 stop ik met werken, ik sluit de laatste dossiers en kijk nog even naar de mail. BTB-BLS. Het blijkt de bevestiging te zijn en een geblurde foto van onze babysitter, “nieuwsgierig? Over 10 uur weet u wie u heeft gekozen, niet volledig tevreden, laat het ons weten, wij zullen u ruimschoots compenseren om te zorgen dat u alsnog tevreden bent”.

Als ik thuis kom ligt de kleine al te slapen, Lisa heeft een wijntje klaar staan en zoent me om te gaan slapen, “kom je ook zo?”, ik geniet nog even van de wijn, lees even wat op de tablet en loop dan naar boven, kus de kleine nog even en ga dan slapen, naast de meest mooie vrouw op aarde, de vrouw die mijn ring draagt. Alsof ik amper heb geslapen, zo snel gaat de wekker alweer. Ik open mijn ogen en zie mijn vrouw naakt naar de douche lopen. Ik verheug me op vandaag, lekker eten, lekker musea bezoeken en dan uit eten en terug naar huis, al is he5 maar een paar uur, ik verheug me erop. We zijn klaar, ik doe net mijn hoge hakjes aan en sluit mijn skinny jeans als de deurbel gaat, precies op tijd. “Ik doe wel open!”, hoor ik Lisa roepen. Als ik de trap afloop zie ik een verbaasde Lisa. En als ik naar de babysitter kijk snap ik waarop. Met een korte broek, althans broek….het is met recht een hotpants, enkelsokjes, gympen en een korte shirt, rugzakje loopt daar een meid die zo lijkt weggelopen uit een commercial of speelfilm, het is een schoonheid. Echt een hotty! Ze is vrolijk, spontaan, vriendelijk. Echt een leuke meid, we stellen ons voor en we praten wat over de huisregels. “Geen zorgen, u zult niet merken dat er iets anders gaat. U heeft alles op de site gezet, wij zorgen voor alles, u weet toch waar we voor staan?”, zegt de meid:”u koos niet voor niets full service en full satisfied”. We kussen de kleine nog even en gaan dan weg:”als u terugkomt zal de kleine rustig slapen zodat u ongestoord de avond en nacht kunt vervolgen zoals u had gehoopt, dat is een belofte, geniet, de hele dag!”, zegt ze en we gaan weg. De dag gaat snel en we kijken uit na het thuiskomen.
Kim - 04-02-2024 om 12:12
0


Sinds kort heb ik een baantje bij een bedrijf als babysitter. Ik ben dol op kinderen al zolang ik mij kan herinneren. Ik let al jaren op neefjes en nichtjes en uiteraard ook mij jongere zusje. Inmiddels ben ik 18 geworden en mocht ik van mama mijn eerste piercing laten zetten. Ik ben heel gehoorzaam en heb gewacht tot mijn 18 de. Ik lijk erg op mama maar heb veel kleinere borsten dan zij. Ze heeft dan ook megaborsten. Ik ben super tevreden met mij C cup en strakke ronde billen. Ik voel vaak ogen op mijn billen branden, en of dat nu komt door de strakke hotpants, of leggings die ik graag draag? Waarschijnlijk ook.

Vandaag is geen uitzondering. Een heel klein stringetje onder de pants en een strak truitje waar, als je goed kijkt, mijn twee piercings ziet zitten. Ik wil er onder ook nog een paar maar daar moet ik voor sparen.

Ik stel mijzelf voor en slik als ik de bloedmooie vrouw zie die opendoet. Mijn tepels reageren de laatste tijd wel veel sneller dan eerst, en ik dacht gewoon hetero was, maar dit gevoel wordt steeds sterker. Ik val op meisjes. Mama heeft dit al lang door, en steunt mij enorm.

Ik stel de ook Anja gerust, ook zij is bloedmooi, en ze gaan rustig weg. Hun dochtertje is 7 en al een hele jongedame. Ik speel de hele middag met haar en als ze doodop is leg ik haar in bed. Ik mocht hun i pad gebruiken om te internetten, en scroll wat door dectabbladen. Mijn oog valt op hun interesse voor kleding. Supersexy en heel vrouwelijk. Op een ander privetabblad staan wat andere sites open. Ik slik, jongere grieten als ik, die vette sex hebben met oudere vrouwen. ik word langzaam opgewonden en het kriebelt. Mijn vingers strelen al onbewust mijn spleetje. Ik ga in mijn stringetje en merk dat ik vreselijk nat ben, en verlies mijzelf. Als ik bijna klaarkom en mijn ogen open staan Lisa en Anja recht voor mij met hun handen in hun zij…..
[/i]
Lisa - 04-02-2024 om 21:23
0


Sinds de kleine ons leven is komen verrijken, ben ik gelukkiger dan ooit. Getrouwd met de mooiste vrouw van de wereld en wij zijn allebei moeder van Angela die inmiddels ook al weer zeven is. Vandaag hebben we onze vrije zaterdag zoals Anja dat altijd zo kernachtig omschrijft. Onze quality time. Een bloedmooie oppas past op Angela en samen met Anja hebben we een heerlijke dad op de Vinkeveense plassen doorgebracht met de zeilboot van Anja's vader. Ik weet niks van zeilen, maar Anja zeilt al sinds haar vierde en weet als geen ander de boot door de plassen te koersen. We hebben onderweg aangelegd bij een eilandje en daar heerlijk de liefde bedreven. Na een lekker etentje zijn we nu weer op weg naar Angela die we erg hebben gemist. Ik moet bekennen dat ik ook nogal nieuwsgierig ben naar de babysitter. Zelden zo'n mooie meid gezien. Anja en ik zijn niet jaloers en kunnen vrij praten over andere vrouwen die ons bevallen.

"Hoe heette ze ook weer?" vraag ik als we de auto in de garage hebben geparkeerd en de spulletjes uitladen. "Kim," zegt Anja. "Zo dat weet je goed," zeg ik plagend. Anja grijnst. "Ja, ja. alsof jij niet je ogen uitkeek toen de schoonheid binnenkwam." Ik knik, "ja dat broekje zat bijna tussen haar billen." Giechelend lopen we naar de deur die de garage met het huis verbindt. We zijn in een opperbeste bui, een heerlijke dag gehad en straks nog even vrijen voor we gaan slapen. Als we bij de deur van de woonkamer komen houdt Anja me tegen, "hoor eens..." zegt ze. Ik stop en luister. Van achter de deur klinkt zacht gekreun van een vrouw. Het is duidelijk iemand die opgewonden is. "Wel ja," fluistert Anja, "dat geile kreng ligt zich te bevredigen, terwijl ze op ons kind moet passen. Ik zal haar!" We lopen naar binnen en daar ligt de babysitter op de bank, Haar hand zit in haar broekje en ze is zich duidelijk aan het bevredigen. Kwaad lopen we in haar richting en gaan verontwaardigd voor haar staan.
Kim - 05-02-2024 om 11:04
0



Verschrikt kijk in de ogen van de twee beeldschone moeders.
Sorry sorry sorry sorry en ben helemaal de kluts kwijt. Mijn vingers zijn al uit mijn broekje wat helemaal tussen mijn billen is gekropen. Lange draden met kutgeil zitten nog aan mijn vingers en moet mij beheersen om ze niet af te likken ,wat ik normaal altijd doe. Ohhh nee mevrouw Anja en Lisa. Zegt u aub niets tegen het buro. Ik raak meteen mijn baantje kwijt en ik doe het zo graag. “Ja ja, je doet het zo graag”, zegt Anja best dubbelzinnig en kijkt mij best boos aan. “Maar, Misschien kunnen ww iets regelen, als je ten minste goed kan luisteren”.
Ooo ja mevrouw Anja, ik kan heel goed luisteren. Ik zal alles doen wat u wenst. “Euhmm”, zegt Lisa, wat wij wensen!

Natuurlijk natuurlijk en probeer de bank schoon te maken want ik heb ook nog eens gelekt. Wat ik niet zag is dat ze nu mijn billen uitstekend scannen, mijn broekje zat nog steeds volledig tussen mijn billen en de string zat er zelfs een stukje boven. Met een rood hoofd draai ik mij om. Sorry sorry ik zal het weer goed schoonmaken. Wat moet ik doen voor en merk dat mijn tepels megahard zijn en genadeloos door het truitje priemen.
Kim - 07-02-2024 om 12:48
-1


hoi Anja, hopelijk vindt je onze reactie op jou spannende ketting goed om verder te gaan. Ik hoop ten minste dat je door wilt gaan nadat je de ketting bent begonnen. Ik vindt het in ieder geval erg spannend en opwindend. Maar laat het aub weten of je iets anders in gedachte had. Het zou jammer zijn als het nu al zou stoppen.

Kusjes Kim
Lisa - 08-02-2024 om 11:10
-1


Lieve Anja. Ik steun de oproep van Kim. Je hebt een prachtige en uitnodigende intro neergezet die me zeer inspireerde. Maar ik hoop echt dat je ook verder meedoet. Kim schrijft prachtig en jij ook, dit kan een dampende verhaal worden. Vallen de bijdragen van Kim of mij je zo tegen? Ik hoop dat je snel meedoet...
Kim - 06-03-2024 om 15:04
0


Hoi Lisa, zullen wij gewoon doorgaan en hopen dat er iemand anders aansluit? Het zou zo maar kunnen dat Anja niet meer kan schrijven wegens priveomstandigheden. Ik weet er maar alles van, helaas. Het lijkt mij heel leuk en spannend weer eens met een ander verhaal mee te doen. Liefs Kim
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer