62.735 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-02-2024 om 10:08 | Categorie: Fantasy
Schakels: 2 | Gelezen: 414x
Miranda zou naar een vrijgezellenfeest gaan, want Jaclyn had een bruiloft en Laura, Sandy, Es, Brett, Danielle en Priscilla waren ook uitgenodigd. Het was zondag en Miranda ontdekte tot haar schrik dat ze was vergeten de drankjes te kopen die ze had beloofd voor het feest te kopen. Ze begon naar iets in huis te zoeken, zich realiserend dat Remco zeker iets geheim hield, aangezien Remco van ongebruikelijke drankjes hield en geluk lachte naar Miranda! Miranda opende de voorraadkast en zag een houten kist met Indiase inscripties (deze flessen maakt je spontaan geil), ze keek erin en vond daar 9 flessen, met de inscriptie "Vine" op het etiket, Miranda nam de kist, riep iets gedag tegen Remko (hij sliep nog) laadde de doos in de kofferbak en reed naar Jaclyn om alles klaar te maken voor het feest.

Remco werd wakker en ontdekte dat Miranda al vertrokken was. Schouderophalend ging hij naar beneden en zag dat de kastdeur open stond. Hij keek naar binnen en zag dat de kist met Indiase wijn ontbrak. Remco was bang omdat deze wijn zo'n hete beschrijving had op de site. Er werd gezegd dat het een opwindende feromoon was! Remco dacht na over wat te doen. Waar is Miranda gebleven? Hij wist dat Jaclyn een vrijgezellenfeest organiseerde, maar wist niet waar precies. Remco begon in paniek Miranda te bellen, maar ze nam niet op. VERDORIE! Remco herinnerde zich dat Es een vriendje heeft en waarschijnlijk is zij ook op het feest en hij weet misschien waar het is, het was te vroeg en haar vriend nam ook niet op. Remco kende verder niemand... hij dacht na wat hij moest doen en besloot naar het huis van Jaclyn te gaan om te kijken of er meisjes waren en een Indiaas drankje

Remco reed naar het huis van Jaclyn en zag Miranda's auto. Hij ademde uit en stapte uit de auto, klopte op de deur, hij luisterde. Wat Remco hoorde had hij helemaal niet verwacht. Remco hoorde gekreun! Iemand kreunde hevig en hij kon het helemaal niet begrijpen ... misschien kijken ze porno? Wie kent deze meiden? Remco merkte dat de deur niet goed dicht zat, hij deed hem open en zag wat hij helemaal niet verwachtte...
Knuffel - 17-02-2024 om 08:06
0


Hij zag een orgie van naakte vrouwen, ze bewogen zich als één aaneengesloten bal van naakte lichamen. Hij merkte Brett en Danielle voor het eerst op terwijl ze in positie op de bank lagen en elkaars kutjes likten. Bovenop Danielle zat Priscilla en likte haar kont. Onder Priscilla stond Miranda en likte haar kutje. Remko kwam stilletjes binnen, ging totaal geschokt naar de tafel, observeerde deze situatie. Toen hij de wijn op tafel zag, schonk hij zichzelf een glas in en dronk... "dus dat bedoelden ze toen ze zeiden dat deze wijn het wellustige beest in je wakker zal maken", grijnzend dronk hij het glas leeg. Hij voelde hoe warm deze wijn was en hoe hij hem van binnenuit verwarmde. Remco voelde iemands handen van achteren op hem drukken, draaide zich om en zag Sandy en Jaclyn. Ze waren helemaal naakt, met glazen wijn in hun handen, Jaclyn likte haar lippen, dronk nog meer wijn en kuste Sandy. Ondertussen begon Sandy in de tepels van haar partner te knijpen en Remco voelde zijn pik zo hard als steen. Hij begon zijn riem los te maken en zag de wijn langs Sandy's tepels druppelen terwijl hij naar haar toe liep en haar tepels begon te likken. Maar de meisjes bleken volhardender en sloegen Remko op de grond, hij had dit niet verwacht toen 2 paar enorme borsten over hem heen bogen, hij probeerde ze om beurten met zijn mond op te vangen, Sandy blokkeerde zijn handen, waardoor hij niet kon Bewegend pakte ze Remko's riem vast, bond ze vast met vriendin en zei: "vandaag ben jij ons seksspeeltje".

Sandy ging op Remco's gezicht zitten, haar kutje was zo nat en zoet en hij voelde op dat moment een ander kutje op zijn lul zitten. Het was Jaclyn, ze ging zo diep en zelfverzekerd zitten, kneep in Remco's lul met haar strakke kutje en begon hem te berijden als een professionele ruiter! Hij werkte hard met zijn tong in Sandy's kutje en voelde dat iemand anders zijn tepels aanraakte. "hallo Remco, geweldig uitzicht" - het was Laura. Hij hoorde Sandy's luide gekreun en voelde half dat Laura ook met haar vingers in haar kutje ging. Sandy begon nog sneller te bewegen, Remco begreep dat ze bijna klaar was, en deed er alles aan om Sandy op zijn gezicht te laten klaarkomen! Het gekreun werd sterker, Jaclyn op Remco's lul versnelde, ze was ook bijna klaar met klaarkomen, de meisjes versnelden synchroon, ze stonden op het punt klaar te komen en Remco voelde iets nats aan zijn vingers, die vastgebonden waren. Iemand zat met zijn kutje op zijn vingers, hij wist niet wie en hij was niet geïnteresseerd, omdat Sandy en Jaclyn al op hem aan het klaarkomen waren.
Remco - 27-02-2024 om 16:02
0


Een verhaal verpesten kun je wel aan Knuffel over laten. Jongejonge...

Ik kwam daar dus aan en op de bel werd niet gereageerd. Ik liep achterom waar het hek gewoon open was. Het was midden op de dag, dus viel het me al op dat alle gordijnen dicht waren. Bij de achterdeur zag ik mijn wijnkist staan. 2 Flessen ontbraken. Shit, als dat maar goed ging; een hoopje jonge mooie vrouwen en een lustopwekkende wijn. Ik voelde aan de achterdeur. Open... Wat ik hoorde was vrij duidelijk. Maar ach, wat is nou een vrijgezellenfeest zonder stripper, dacht ik nog. Ik besloot de dames met rust te laten en ging stilletjes de tuin uit. Toen ik nét onderweg was terug naar huis kreeg ik een appje van Miran(da). "Ben zo fakking geil BB.." en een filmpje. De twee flessen stonden op de grond, en boven elke fles zat één van de meiden gehurkt. Wie het verst over de fles heen zakte moest een shotje atten. De meiden die nu aan de beurt waren kende ik niet. Al was die linkse, een marrokaanse, wel verdomde lekker!
Het filmpje had me geil gemaakt. En aangezien Miranda dat ook was besloot ik te reageren. Ik reed iets verderop een bospad in en zette daar de auto stil. Ik filmde hoe bol mijn trainingsbroek stond en streelde over mijn duidelijk herkenbare erectie... "Ik ga jou vanavond zo verschrikkelijk hard neuken schatje!!" zei ik tijdens het opnemen. En in de laatste seconden van het filmpje trok ik mijn broek volledig over mijn lul heen. Een harde geile lul vulde het schermpje. send
Ik stuurde er een appje achter aan: "Trouwens, Goede wijn zeker..?.. 😆. Is de strippert al geweest?"
Ze antwoordde meteen.."Ja sorry, had ik moeten vragen. Ik maak het goed met je. Promise!" "en nee! Weet je hoe duur die zijn tegenwoordig?"
Snap ik, stuurde ik terug. Wel jammer toch?
Ze stuurde terug dat dat zeker jammer was maar dat ze zich wel vermaakten.

En toen kreeg ik een plan! Ik belde een goede vriend van me op. Hij en zijn vrouw zijn, net als Miranda en ik Swingers. Ik kreeg zijn vrouw Suzanne aan de lijn. Ik legde mijn plan uit. Ze was razend! Enthousiast wel te verstaan. Op voorwaarde dat zij onze "manager" zou zijn, smeerde ze haar man Youri en mij in met olie. Ze gaf ons beide een herenstring. Daaroverheen ging een oranje tuinbroek zoals wegwerkers dragen. Youri zit in de wegenbouw. Voor de vorm ging er nog een fluor-geel shirt overheen. Een dikke reflecterende werkjas, zware werklaarzen en een bouwhelm maakten onze outfits compleet. Suzanne keek en zag dat het goed was.. Ze pakte haar laptop en we spraken door wat we zouden doen. Zij zou naar binnen gaan met een lul-verhaal en zou alvast haar laptop open en aan zetten. Bij de eerste klanken zouden wij dan binnen denderen... Ik liet Suzanne een foto van Miranda zien. Haar moest ze aanspreken en vragen naar wifi etc... Dan zou het kwartje bij Miran al snel vallen... Vooral als ze mij zou zien..
Toch wel zenuwachtig stonden Youri en ik in de tuin. Al snel hoorde wij de muziek dempen.. Suzanne had blijkbaar een verkeersmelding opgezocht op internet... en deze speelde ze af. De meiden wisten niet wat er gebeurde... Tot de eerste klanken van "Bad to the Bone" klonken en wij naar binnen liepen... Die ogen van Miranda toen ze mij herkende.. Wow. Ik had ze wel vaker geil gezien, maar dit was absurd. Ik keek haar aan en hield snel mijn vinger voor mijn mond, als teken dat zij niet moest of hoefde te zeggen dat ze mij kende of wie ik was... Op de opzwepende klanken liepen Youri en ik tussen de dames door.. Die één voor één dronken waren. En hondsbrutaal...

Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer