62.721 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 om 01:33 | Categorie: Overspel
Schakels: 111 | Gelezen: 1528x
Met mijn beste vriendin Mia ga ik sinds kort trainen in de sportschool in onze buurt. We zijn beide 31 en waren op bijna hetzelfde ogenblik in verwachting, alsof het zo gepland was. Mia beviel 3 jaar geleden van haar dochtertje en minder dan een maand later werd mijn dochter geboren. Mia en ik zijn al vriendinnen sinds de kleuterschool en je raadt het al, ik werd meter van Mia haar dochter en zij van de mijne. Onze mannen zijn via ons ook goede vrienden geworden en spelen samen in een zaalvoetbalploeg. Onze leventjes lijken perfect en zo voelt het ook.

Na de geboorte van onze dochtertjes zijn de lichamen van Mia en mij niet meer zo strak als ze ooit geweest zijn, daarom besloten we dus te gaan trainen. Mia was met alles snel weg, maar bij mij ging het moeizamer. Ik struikelde over mijn gebrek aan conditie en was al bijna van plan om op te geven tot Mia aan de praat raakte met een strakke meid die ook aan het trainen was. Toen Mia naar mij kwam zei ze dat Linda hulp gekregen heeft van Jerry, één van de vroegere vaste klanten hier die zich nu zelf bezig houdt met beginnende sporters te trainen. Even later komt het meisje terug met naast haar een gespierde, donkere man met armen als staalkabels en zijn gespierde lijf staat afgetekend in zijn bezwete hemdje. Hij torent boven mij uit en is zeker twee koppen groter dan mij. Hij toont me een vriendelijke glimlach en strekt zijn arm. “Jeremy! Zeg maar Jerry”, zegt hij aardig met zijn zware mannenstem. Verlegen en nog steeds onder de indruk schud ik hem de hand. Mijn kleine handje verdwijnt haast in zijn kolenschoppen. Maar ondanks de omvang van zijn hand voelt hij wel zacht aan. “Kri… Kristel”, antwoord ik stotterend. “Lin vertelde mij dat jij wat extra hulp kon gebruiken. Ik werk hier niet, maar de eigenaar kent mij al jaren als vaste klant en heeft me gevraagd zo nu en dan hulp te bieden als mensen het moeilijk hebben een juiste trainingswijze te vinden.” “Ik kan je hulp zeker gebruiken”, zeg ik nog steeds starend naar zijn gespierde lijf enkel verpakt in een wit, dun onderhemdje. “Mooi zo, laten we er dan maar meteen aan beginnen”, zegt Jerry enthousiast.
Denzel - 15-02-2024 om 17:32
0


Dit is een vreemde avond aan het worden. Waar komen al die mooie vrouwen toch opeens vandaan en hoe komt het, dat ik hier sta te tongen met een vrouw die ik nauwelijks ken? Zo ben ik eigenlijk helemaal niet. Ik ben Denzel en Jerry is mijn beste vriend. We zijn bijna dagelijks bij elkaar. We trainen samen en het resultaat is zichtbaar. We zijn allebei goed gespierd en nogal donker. Maar Jerry is qua karakter wel anders dan ik. Hij is een echte baas, heeft altijd een woordje klaar en is ook bij de vrouwen geliefd. Ik ben niet zo‘n praatjesmaker maar dat is ook niet nodig. Helemaal niet als ik met Jerry op pad ga. Vandaag was het alleen wel anders toen ik hem na zijn training zag. Het was duidelijk dat ie weer een griet aan de haak had gelagen maar zonder dat ie iets hoefde te zeggen kon ik merken, dat het er niet zomaar eentje was die hij ff snel tussendoor te pakken heeft genomen.
Ik begon het een beetje te begrijpen toen ik haar naar ons toe zag komen. Wat een heerlijke vrouw. Iets te dik en vooral ongetraind. Maar ik weet zeker, dat het niet lang zal duren voordat ze dat met Jerry eraf traint. En ik weet zeker, dat ze er dan sensationeel uit zal zien. Een afgetraind lichaam met van die heerlijk zachte vrouwlijke rondingen.
Maar daar bleef het niet bij. Opeens doken er nog 2 vrouwen op. Ook iets ouder maar smoking hot: Linda en Mia. Allebei in strake trainingskleren en nogal verhit. Ze verdwenen ook meteen naar de kleedkamer.
En stom toevallig (of niet??) waren ze in dezelfde tent als waar ik met Jerry altijd iets ga drinken na onze training. Weer gaat het allemaal te snel. Jerry en Kristel hebben alleen maar ook voor elkaar en dus stond ik opeens met Mia en Linda. Nog voor ik de kans kreeg erover na te denken, welke van de twee mij beter bevalt, neem Mia het initiatief. Ze bekijkt me van top tot teen en komt steeds dichter bij me staan. Zo dicht, dat ik mijn hand wel op haar kont moest leggen. Ze haalt hem meteen weg maar blijft wel dicht tegen mij aan staan. En verteld ze over haar man en dat hij haar verwaarloosd. Ik zeg alleen maar dat dat nogal dom van hem is. Meer praten we niet want ik leg mijn handen opnieuw op haar billen en begin ze zachjes te masseren. Ze draait zich naar mij toe en een moment later staan we hartstochtelijk te tongen.
Jerry - 15-02-2024 om 17:38
0


Je mag me hier en nu pijpen óf ik neem je mee naar een ‘geheime locatie’ waar je geen spijt van zult krijgen. Aan jou de keuze.”
Ze kijkt mij aan in 2strijd lijkt het wel
“ ik zou zo graag met je mee gaan maar hoe leg ik dat thuis uit? Hier nog even blijven lukt wel maar ik kan echt niet veel langer blijven. Zou niet willen dat dit nu al stopt omdat mijn man achterdochtig wordt, ik wil veel langer van je genieten Jerry”. Ze pakt mijn handen vast en leidt die naar haar borsten “ deze zijn van jou”
Als ik ze door de stof heen begint te kneden sluit ze haar ogen
“ Zeg thuis dat je morgen na je werk met Linda of Mia hapje gaat eten, dan pik ik je op en neem je mee naar die locatie. Je hebt wel gelijk ik heb je daar liever lang bij me dan nu snel een uurtje “
Ik pak een leeg flessenkratje wat in de steeg staat en ga erop zitten. Ik wenk haar naar mij toe: “ ga je ermee akkoord? “. Dat krijg ik wel geregeld hoor. Ben benieuwd “ ze kleurt als ze dit zo zegt en kijkt wat naar beneden
Wanneer heb jij voor het laatst billenkoek gehad omdat je iets verkeerds had gedaan?”
Verschrikt kijkt ze mij aan
“ ikkke euh….l “ ze komt niet uit haar woorden
Ik tik op mijn bovenbeen “ kom eens liggen. Ik ga je hier echt niet spanken maar wel als ik het morgen geregeld heb en je bent er niet”
Lachend sta ik op en pak haar gezichtje vast
De kus die volgt zendt schokken naar mijn hersenen zo intens
“ zullen we naar binnen gaan en je alibi regelen boef?” Fluister ik. Ik zie hoe ze kippenvel
Krijgt in haar nek
Kristel - 15-02-2024 om 17:54
0


Ik wil niets liever dan Jerry braaf volgen als een gewillig sletje, maar dat krijg ik nooit uitgelegd thuis. Gelukkig heeft Jerry hier alle begrip voor en geeft zelfs het idee aan om morgen een excuus te verzinnen dat ik iets ga eten in de avond. Dat moet wel te regelen zijn. Jerry maakt me meteen duidelijk dat ik bestraft zal worden als ik niet op het afgesproken uur op de afgesproken locatie ben. Zijn dominantie steekt er weer boven uit en zenuwachtig bijt ik op mijn onderlip. “Kom, we gaan terug naar binnen”, zegt Jerry met een tikje op mijn kont. Ik loop hem voor en terug in de zaal ga ik meteen op zoek naar Mia, maar zie haar nergens staan. Ik onderbreek Linda tijdens een gesprek met een voor mij onbekende jongeman. “Linda, weet jij waar Mia is?” “Mia, die is hier”, zegt ze terwijl ze zich omdraait en verbaasd om zich heen kijkt als ze haar nergens ziet staan. “Dat is gek, daarnet stonden Mia en Denzel nog aan de bar.” “Het is precies de dag van de mysterieuze verdwijningen”, zegt Jerry lachend die weer een gesprek aangaat met één van zijn maten en verder totaal geen aandacht meer heeft voor ons. “Kom, we drinken nog iets. Ik betaal”, zeg ik tegen Linda die haar schouders ophaalt en met mij terug aan een tafeltje gaat zitten. “Mia daagt wel weer op”, stel ik haar gerust.
Jerry - 15-02-2024 om 18:05
0


Ik pak mijn telefoon en bel snel ff de sportschool
Gelukkig neemt mijn collega op en krabbel ik wat op een bierviltje
“ momentje ff iets regelen “ zeg ik tegen mijn vriend en typ kort een berichtje in Whatsapp
Ik druk op verzenden en neem een slok van mijn spa rood
Vanuit mijn ooghoek observeer ik de tafel waaraan de dames zitten
Even later pakt Jristel haar tas en vist haar telefoon eruit
Ik glimlach als bij mij de vinkjes blauw worden
“ dat stringetje ben je kwijt dat is mijn souveniertje Hoop dat je dat niet hoeft uit te leggen thuis sletje. Morgen 1700 uur niet vergeten. Liefs Mr Boris “

Ze propt haar telefoon wat snel maar onhandig weg en probeert het gesprek te vervolgen. Ik steek mijn hand in mijn zak en voel haar stringetje
Mia - 16-02-2024 om 11:58
0


Ik was er niet op uit. Na de vrijpartij met Linda, ook al zo onverwachts, had ik het idee om weer braaf naar Paul terug te keren en weer het lieve brave huismoedertje te spelen. Maar ik begrijp dat het vrijen met Linda iets in me los heeft gemaakt. Begeerte. Ik was al een beetje jaloers op Kristel en ineens stond er een bijna identiek exemplaar van Jerry naast me. Ik bekende allerlei zaken die ik zelfs tegen Kristel nooit zou zeggen en ineens stond ik te vrijen met een knappe gespierde man. Paul verdween totaal uit mijn gedachten en ik kon alleen maar denken hoe lekker mijn nieuwe man rook. Niet naar die vieze aftershave van mijn man, maar een mannelijke geur die me overweldigde. Ik voelde iets groeien tegen mijn schaamstreek en dacht weer aan de paal van Jerry toen Kristel hem afzoog en ik toekeek vanuit de bezemkast. Zou Denzel ook zo zijn uitgerust. Ik bad intens dat Paul me niet zou bellen en gaf me helemaal over aan mijn minnaar. Ik voel zijn hand van achter in mijn rokje glijden en over het naakte vlees glijden. Er gaat een rilling van genot door mijn lichaam. Ik voel mijn tepels verstijven en ik tongzoen hem hartstochtelijk. Denzel kan goed zoenen. Ik sta te trillen op mijn benen en ben blij dat hij me stevig tegen zich aandrukt.
Jerry - 16-02-2024 om 17:08
0


Ik heb geen idee waar de dames zijn gebleven nadat ik heb afgerekend en de kroeg heb verlaten.
Ben nog even langs het tafeltje gelopen waar Kristel zit en kort met hen gesproken
En vooral Kristel gecomplimenteerd met haar inzet op de sportschool
Ze kleurde toen ik zei dat ze nog grote stappen kan maken en ik haar graag verder train
Terwijl ik mij thuis mezelf onder de douche sta te scheren vanwege mijn afspraak morgen dwaal ik af naar wat Denzel met Mia aan het doen is. Of hoe Kristel en Linda de avond doorbrengen. Mijn pik richt zich op maar ik speel niet wil mijn zaad niet verspillen maar bewaren voor morgen

als Ik klaar ben stuur ik Kristel nog een berichtje waarin ik aangeef haar om 1700 uur op te halen bij de sportschool. Opdracht een strak zittend jurkje kleur naar keuze
Denzel - 16-02-2024 om 18:14
0


Wat een heerlijke vrouw. Ze gaat helemaal op in onze zoen. Onze tongen draaien langzaam om elkaar heen en ondertussen drukt ze haar lichaam steeds dichter tegen me aan. Mijn handen glijden over haar billen een stukje naar beneden tot ik de huid van haar benen voel. Langzaam trek ik mijn handen weer omhoog en daarbij trek ik haar rokje mee en mijn handen gaan over haar blote billen. Opnieuw begin ik haar billen te masseren maar dit keer zonder dat haar rokje ertussen zit. Mijn handen raken tot in haar bilspleet en ik stel vast dat ik me vergist heb. Ik dacht, dat ze een string aan had maar nu weet ik, dat ze helemaal geen slipje draagt. Als een katje drukt ze haar borsten tegen me aan. Ik voel door haar bloes en mijn t-shirt dat haar tepels keihard zijn. Dan begint ze tegen met haar schaamstreek tegen me aan te rijden. Ik kan er niets aan doen, ze moet nu voelen dat ik een stijve lul heb. Het maakt me nu ook niets meer uit en ik begin lekker terug te drukken. Met mijn handen trek ik haar nog strakker tegen me aan en ik heb het gevoel dat ze zijn gevallen, als ik haar niet vast zou houden.
Opeens staat haar vriendin bij ons en haalt ons nogal hardhandig uit elkaar. Geïrriteerd kijk ik haar aan en zie, dat ze Mia haar telefoon in haar handen drukt. Het is haar man. „Hoi schat“ zegt Mia en ze begint met haar man te praten. Een onschuldig gesprek over haar vriendinnen waarmee ze iets aan het drinken is en dat het wel iets later kan worden vannacht. Terwijl ze met haar man praat kijkt ze me de hele tijd direct in mijn ogen en haar hand dwaalt over mijn borstkas, over mijn buikspieren en dan trekt ze mijn shirt uit mijn broek en ik voel haar handen nu op mijn buik. Met haar lange nagels krast ze heen en weer over mijn buik om hem daarna in mijn broek te laten verdwijnen. Met zachte bewegingen zoekt ze mijn pik en ik voel haar vingers op mijn pants. „Nee hoor schat, maak je geen zorgen, ik pas goed op. Maar ik wil Linda en Kristel niet alleen laten. Je weet hoe ze zijn.“ zegt ze terwijl te een kneepje in mijn pik geeft. Dan is het gesprek ten einde. Ze kijkt me aan, knijpt weer in mijn lul en zegt: „neem je me mee naar jou huis?“
Mia - 16-02-2024 om 21:03
0


Shit. Paul belt en Linda, die duidelijk stikjaloers is, overhandigt me haar telefoon. Ik probeer mijn ademhaling te regelen, want de tongzoen heeft me behoorlijk ontregeld. Ik ben ontegenzegelijk heel geil. Terwijl ik Paul probeer te lijmen met mijn vriendinnen-toffe- meiden-krentenbrood verhaal, speel ik met het shirt van Denzel. Plagend langzaam trek ik het textiel uit zijn broek en voel zijn buikspieren. Mijn kutje is nu zeiknat. Ondertussen zoekt mijn hand zijn pik en mijn adem stokt even als ik de eikel aanraak. Wat een knoepert, nou dat belooft wat. "Nee hoor schat, maak je geen zorgen, ik pas goed op. Maar ik wil Linda en Kristel niet alleen laten. Je weet hoe ze zijn,“ zeg ik tegen Paul en verbreek de verbinding. Ik ben nu zo heet dat ik Denzel de genadeklap geef door weer in zijn lul te knijpen, met mijn ogen te knipperen en verleidelijk te zeggen, "neem je me mee naar jouw huis?"

De flat van Denzel is een typische vrijgezellenhok. Overal ligt troep en in de keuken staat de vaat hoog opgestapeld. Denzel maakt de bank vrij en laat me plaatsnemen. "Wil je wat drinken?" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en geef een tikje op het kussen naast me. "Ik wil jou" hijg ik opgewonden. Even later liggen we weer te tongen en ik merk dat Denzel niet voor de eerste keer met een vrouw op deze bank vrijt. Zijn hand glijdt onder mijn rokje en stoot gelijk door naar mijn soppende vagina. Ik kreun zachtjes en trek zijn shirt omhoog. Ik voel weer die enorme spieren en denk aan mijn eigen Paul met zijn bierbuikje. We laten elkaars lippen even los en ik trek mijn bloesje uit, terwijl Paul zijn shirt over zijn hoofd uittrekt. Mijn rokje ligt al snel op de grond en naakt begin ik hem weer te tongen. Al snel zakken zijn lippen lager en hapt hij in mijn stijve tepels. Mijn hand gaat naar die verleidelijk bult in zijn strakke jeans en ik wrijf er over heen. Paul laat me weer los en ik help hem zijn spijkerbroek uit te trekken. Hij heeft geen onderbroek aan, had ik geconstateerd. Weer hap ik naar adem. Mijn god wat een enorme pik!
Kristel - 17-02-2024 om 11:14
0


Mia en Denzel blijken samen vertrokken te zijn zonder nog iets te zeggen, die meid was zo onder de indruk van die gespierde, donkere man dat ze ons totaal vergeten is. Ook Jerry is daarnet weggegaan, maar heeft me wel nog een berichtje gestuurd met de instructies voor onze afspraak van morgen. Linda en ik zitten nog aan tafeltje, maar zeggen niet veel tegen elkaar. “Je ziet haar wel zitten he? Mia?” zeg ik om de stilte te doorbreken. Linda kijkt mij verbaasd aan. “Ik heb jullie bezig gehoord, op het toilet”, zeg ik glimlachend. “Maar volgens mij betekende het voor jou meer dan zomaar een opwindende bevlieging?” “En hoe zit het dan met jou en Jerry?” kaatst Linda terug. Nu ben ik uit het lood geslagen. “Mia en ik hebben jullie bezig gezien onder de douche.” Nu begin ik te blozen. “Ik had het niet zo gepland, maar hij wou me coachen en hij bood me een massage aan en je kent het he, van het één kwam het ander.” “Ik wil je gewoon waarschuwen Kris. Jerry is een vreselijk knappe vent, dat klopt. En hij neukt als een God, dat heb ik ook al mogen ervaren. Maar hij is niet trouw, hij gebruikt je zolang hij er plezier in heeft en daarna schuift hij je opzij voor een ander en nieuwer speeltje. In tegenstelling tot Denzel.” “Hoe bedoel je?” vraag ik aan Linda. “Denzel is een romanticus. Hij doet zich stoer voor en zijn spieren en stoere blik laat je denken dat hij een macho is, maar dat is hij niet. Mia gaat niet alleen de beste seks van haar leven meemaken vannacht, maar ook voelen hoe het is om als een prinsesje behandeld te worden door een man. En dan vrees ik dat ik geen enkele kans meer maak bij haar.” Linda kijkt triestig omlaag en ik zet me naast haar en geef haar een dikke knuffel. “Eigenlijk zijn we beide vreselijk, Mia en ik. We zijn getrouwd, hebben een dochtertje en laten ons zo inpakken door die knappe sporters. Maar Jerry had me gewaarschuwd en hij had gelijk. Ik ben verslaafd aan zijn enorme lul en zijn ruige aanpak.” “En volgens mij is Mia op dit moment verslaafd aan het raken aan Denzel”, zegt Linda met betraande ogen. Ik neem haar liefdevol in mijn armen en geef haar weer een warme knuffel.
Linda - 17-02-2024 om 12:07
0


De warmte die Kristel uitstraalt verzoent me even met mijn lot. Het is vriendschap hou ik mezelf voor, geen lust. Kristel is hetero. Honderd procent... Hoewel dat dacht ik ook van Mia. Ik lig heerlijk in Kristels armen en kan me niet weerhouden om haar snel op haar mond te kussen. Verbaasd kijkt ze me aan. "Wat doe je nu?" zegt ze. "Ik kus je..." zeg ik. Kristel glimlacht, "ja, dat merkte ik. Maar lieverd ik ben hetero. Natuurlijk heb ik wel eeens gefantaseerd hoe het zou zijn met een vrouw, maar ik heb toch liever een pik." "Je weet niet wat je mist..." zeg ik wat triest. "Hoe was de sek met Mia eigenlijk?" zegt Kristel nieuwsgierig. "Anders," zeg ik. Ik heb ook nog niet zoveel met vrouwen gevreeën hoor. Maar ik zag die lekkere billen voor me in dat bezemhok en toen werd ik zo geil. Ik hou wel van vrouwen met een beetje vlees en Mia heeft genoeg. Vooral die prachtige borsten." Ik zie Kristel even met haar tong langs haar lippen gaan. "En toen?" zegt ze een beetje hijgend. "Toen hebben we met elkaar getongd, elkaar gelikt en gevingerd," som ik op. Ik zie Kristel even haar ogen sluiten. "Hoe anders dan met een man," vraagt ze en haar ogen zijn ineens heel alert. "Veel tederer," zeg ik na even nadenken. "Er wordt niet gelijk een lul in je gaatje gepropt. Geen zinloos geram, gewoon heel teder, maar toch sensueel en opwindend elkaars lichaam verkennen." Ik zie dat Kristel duidelijk opgewonden raakt. Weer zoen ik haar lippen. Maar nu zegt ze niets. Ook niet als ik mijn tong in haar mond laat glijden en mijn handen over haar borsten laat gaan.
Kristel - 17-02-2024 om 12:32
0


Linda komt duidelijk tot rust in mijn armen, maar compleet onverwachts geeft ze mij een zoen. Ik trek me snel terug en kijk haar stomverbaasd aan. Dit kan niet, ik val niet op vrouwen, maar ik wil Linda niet nog meer kwetsen, dus hoe pak ik dit aan. Nieuwsgierig vraag ik haar over de seks met Mia en ze vertelt er vol enthousiasme over dat het mij zelfs een beetje begint op te winden. Ik voel mijn spleetje vochtig worden en mijn tepeltjes priemen duidelijk zichtbaar door mijn kleren heen. Dan besef ik me dat Jerry nog steeds mijn slip bij zich heeft, ik zit hier dus gewoon te lekken op een stoel in dit café. Onze gezichten zijn vlak bij elkaar als ik vol concentratie luister naar haar verhalen en dan zoent ze mij opnieuw. Deze keer laat ik het gebeuren en voel zelfs haar handen mijn grote borsten strelen. Waar ben ik mee bezig? Ik, de brave huismoeder Kristel, heb in één dag mijn partner en de vader van mijn kind bedrogen met een man en een vrouw. En het ergste is, het voelt niet eens verkeerd. De zoen met Linda is heerlijk, helemaal anders dan Jerry. Jerry kust geweldig, maar Linda ook, alleen op een andere manier. Als ze de zoen onderbreekt, ben ik niet meer te houden en wil ik haar gelijk weer kussen, maar ze drukt haar vingers op mijn lippen. “Wil je meer? Dan zal je mij moeten volgen naar mij thuis”, zegt Linda verleidelijk. Ik word weer terug gesleurd naar de realiteit. “Dat kan niet, mijn man, hij zou me meteen komen zoeken als ik niet naar huis kom.” Linda grijns en vraagt mijn telefoon. Onbegrijpend geef ik hem aan haar. Ze belt mijn man op. “Hallo, spreek ik met de man van Kristel. Ja, ik ben Linda. Kristel en ik hebben elkaar ontmoet in de sportschool en zijn samen iets gaan drinken. Nu heeft ze een glaasje te veel op en ik heb haar mee naar huis genomen en ze is op de bank in slaap gevallen. Neenee, je moet haar niet komen ophalen. Ze is vandaag toch met geen stokken meer wakker te krijgen. Ik laat haar haar roes uitslapen en morgen zet ik haar thuis af. Super, tot morgen dan”, zegt ze waarna ze het gesprek afrond. Ik kijk Linda met grote ogen aan en ben onder de indruk van haar koelbloedigheid. “En nu? Mijn thuis?”, zegt ze geil. Ik spring meteen recht en trek haar mee naar buiten.
Jerry - 17-02-2024 om 14:14
0


Als ik op bed ligt blijf ik geil en verlangen naar Kristel en haar lichaam, bedenknvan alles wat ik haar nog wil laten ervaren en wat zij bij mij mag doen
Ik kijk op de klok en gezien het tijdstip ga ik er vanuit dat zij al thuis is maar haar ventje al in dromenland is
Ik pak mijn telefoon en typ een berichtje
Al snel verwijder ik het en knip het lampje aan op mijn nachtkastje
Op mijn telefoon open ik “playvid “ en typ “ cheating with bbc” in
Al snel is mijn paal op oorlogssterkte
Ik richt het lampje zo dat er een schaduwspel ontstaat
In plaats van een dickpick zie je nu de schaduw op de muur van mijn paal. Ik vind het bijna een kunststuk
Eronder typ ik “ laat eens zien waar je bent sletje, alleen in string en tieten met je handen vasthouden
Morgen is dit voor jou als je blijft luisteren
Ik druk op verzenden en zie 2 vinkjes maar ze kleuren nog niet blauw
Linda - 17-02-2024 om 15:04
0


Wat zijn mannen toch simpele zielen. De man van Kristel slikte mijn dunne verhaaltje als zoete koek. Kristel is zelfs vol bewondering. Even later zijn we buiten en lopen naar mijn flatje. Mijn huis is in de buurt van de sportschool en ik peins onderweg of ik wel opgeruimd heb, toen ik vandaag naar de sportschool ging. Kristel klept intussen onafgebroken door over hoe opgewonden ik haar maakte met mijn verhalen over seks met Mia. "Heeft ze mooie borsten?" vraagt ze opgewonden. Ik knik. "Mooie grote borsten. Allebei bekroond met een donkerbruine tepel die als paddestoelen omhoog schoten uit haar roze tieten..." "owwowwo," kreunt
Kristel, "nu begin ik al te geilen op mijn beste vriendin." "En ze heeft een kaal roze spleetje," ga ik onverstoorbaar verder. "Goed geschoren en kletsnat met kutsap."

Mijn flat was gelukkig opgeruimd. Ik kon nog wel net op tijd een paar t-shirts die over een stoel hingen onder die stoel schuiven, maar voor de rest prima. We liggen op de bank te vrijen. Kristel zoent lekker. Droge zoenen die ze vol passie uitdeelt. Als we tongen voel ik hoe ze mijn tong bijna opzuigt. Minutenlang blijven we kussen. Dan trek ik mijn shirtje over mijn hoofd en Kristel knoopt haar bloesje open. We wrijven onze borsten, nog keurig verstopt achter beha's tegen elkaar en merk dat Kristel nog meer opgewonden raakt. Ze heeft een goed figuur, iets molliger dan Mia, maar dat vind ik heel aantrekkelijk. Ik ben benieuwd naar haar borsten en morrel aan de achtersluiting. Als ik er eindelijk in slaag het ding uit te trekken vallen haar borsten als rijpe appels naar voren. Ze zijn prachtig, appelvormig met kleine pagodes van donker vlees als tepels. Ik zuig er op als een baby en Kristel kreunt vol genot. Dan is het mijn beurt. Mijn kleine harde tietjes priemen naar voren en onze borsten wrijven ongegeneerd naakt tegen elkaar.
Kristel - 17-02-2024 om 16:05
0


Wat ben ik toch een sloerie. Linda is een prachtige vrouw en ze heeft me zo opgegeild, maar ik val toch helemaal niet op vrouwen? Tja, blijkbaar wel dus. Onderweg naar Linda haar flatje, vraag ik haar de oren van haar kop over Mia en de seks tussen heb. Ik merk zelfs dat ik nieuwsgierig begin te worden naar mijn beste vriendin. Djeezes Kris, doe normaal. Wil je heel de stad geneukt hebben ofzo? Aangekomen in het flatje kijk ik even om me heen, maar eigenlijk interesseert de inrichting me niets en heb ik alleen oog voor de bloedmooie jonge vrouw die mij zo gek heeft gemaakt. We laten ons op de bank vallen en beginnen passioneel te vrijen. Zoenen met een vrouw is zo anders dan met een man, niet beter, niet slechter, gewoon anders en ik geniet er optimaal van. Linda heeft zo een perfect lichaam. Ik ben toch een beetje onzeker over mezelf door dat mijn kilo’tjes te veel van na de bevalling nog steeds aanwezig zijn, maar daarvoor ga ik sporten he. Het lijkt Linda niets uit te maken en ze zegt zelfs dat ze mij ontzettend aantrekkelijk vindt.

Even later liggen onze bh’s op een hoopje op de grond en wrijven onze borsten tegen elkaar. Schokgolven schieten door me heen en ik buig omlaag om mijn lippen rond de harde tepeltjes te zuigen. Mijn telefoon ligt op het nachttafeltje en ik zie het scherm oplichten. Verder negeer ik het en concentreer me weer op de prachtige tieten van deze schoonheid hier voor me. “Ik pak even iets te drinken voor ons schat, een wit wijntje?” vraagt Linda. Ik knik en geef haar een warme zoen. Als ze naar de keuken is, kijk ik snel even op mijn telefoon en zie een foto van Jerry waar een duidelijk schaduwbeeld van zijn enorme paal te zien is met daaronder de opdracht om een foto te sturen in enkel mijn slipje met mijn borsten in mijn handen. Ik twijfel even en besef dat ik helemaal geen slipje bij heb, Jerry heeft het mijne meegenomen. Subtiel neem ik Linda haar slip van de grond en roep naar haar: “Schat, ik ga even plassen. Oke?” “Tuurlijk schatje”, antwoordt Linda. “De hal in, eerste deur links.” Ik trek haar slip aan en ren naar daar. In de badkamer neem ik snel een selfie zoals Jerry mij had gevraagd en stuur hem deze door. Ik ga weer terug op de bank zitten en leg net Linda haar slipje terug als ze de kamer weer binnenkomt met de wijntjes. “Op een heerlijke nacht?” proost Linda. “Op de eerste heerlijke nacht”, antwoord ik. Bij het drinken mors ik expres een beetje wijn over mijn borsten. “Oeps”, zeg ik overduidelijk gespeeld. “Wat heb ik gedaan?” lach ik. Linda toont een brede glimlach en duikt bovenop mij en begint mijn borsten af te likken. Ik zie alweer een appje van Jerry binnenkomen.
Denzel - 17-02-2024 om 16:36
0


Ik schaam me dood. In mijn flat is het een teringzooi. Ik neem bijna nooit een meid mee naar huis maar Mia heeft haar gezin thuis zitten dus gaat het nu niet anders. Overal ligt troep, zelfs op mijn mooie grote leren bank. Snel ruim ik die vrij zodat we ten minste kunnen zitten. Maar het schijn Mia niet te storen. Ze wil niet eens iets drinken. Het ik „Ik wil jou“ komt nauwelijks over haar lippen omdat ze me op hetzelfde moment alweer begint te zoenen. Ik leg mijn hand op haar been en zonder dat ik iets hoef te doen gaan haar benen uit elkaar en kan ik direct naar met een hand over haar kletsnatte kutje heen. Zonder moeite glijden 2 vingers tussen haar schaamlippen door. Deze vrouw is er duidelijk klaar voor.
Ik voel haar hand weer onder mijn shirt. Weer voel ik haar hand, haar vingers en haar nagels over mijn buikspieren gaan. In een reflex span ik mijn buikspieren aan. Ik weet het niet helemaal zeker maar volgens mij voel ik dat over mijn hand tussen haar schaamlippen een golf van vochtigheid vloeit. We onderbreken onze kus zodat ik mijn t-shirt uit kan trekken. Mira trekt haar bloes uit en dan vinden onze lippen en tongen elkaar weer vol hartstocht. Ik probeer me een weg te kussen via haar wang, haar nek naar haar borsten. Mia’s hand glijdt nu in mijn broek waar ze mijn stijve lul voor het grijpen heeft. Ze knijpt erin en masseert me. Het is een onbeschrijfelijk gevoel. Mia begint aan mijn broek te frunniken en het is duidelijk dat ze wil, dat ik hem uittrek. Ik help haar en dan springt mijn lul te voorschijn. Ze krijgt een wilde blik in haar ogen terwijl de mijn lul met te handen omvat. Langzaam begint ze me met haar handen te masseren en me af te trekken. Met moeite kan ik voorkomen dat ik meteen klaar kom. We kussen elkaar weer en ik trek haar dicht tegen me aan. Haar tepels prikken in mijn borst en Mia rijdt steeds weer tegen mijn pik op.
we onderbreken onze kus weer en ze kijkt me ademloos aan. “Ik wil je in me, nu meteen!” en terwijl ze het zegt, gaat ze languit op de bank liggen. Haar rokje schuift omhoog en ze spreidt haar benen en trekt me op zich. Met grote ogen kijkt ze me aan terwijl ik mijn lul tegen haar schaamlippen aanzet. Ik laat mijn eikel een paar keer tussen haar glimmende lipjes door glijden. Ze hijgt en ze kreunt zachtjes terwijl ik nog een beetje met haar speel. Maar ik zie in haar ogen, dat ze niet meer wil wachten. En dan zegt ze dat ook. Ze kijkt me met haar mooie grote ogen aan en zegt: “kom, neem me. Nu!” Ik kan niet meer anders en voorzichtig druk ik mijn harde paal bij haar naar binnen.
Mia - 17-02-2024 om 22:22
0


Het gekke is dat ik me totaal niet schuldig voel. Paul is nu ver weg en ik wil die lekkere grote pik. Ik wil even niet het moedertje zijn, ook al hou ik van mijn kind. Ik wil neuken. Als Denzel zijn enorme paal bij naar binnen duwt, besef ik pas wat ik al die jaren heb gemist. De lul van Paul is maar een snijboontje vergeleken bij de woudreus die momenteel in me dreunt. Ik kreun van puur genoot en haal mijn nagels over de rug van mijn minnaar. We zoenen bijna als dieren zo wild. Onze tanden klappen regelmatig tegen elkaar en ik zuig zijn tong naar binnen. God, wat een lichaam heeft die man, die spieren en dat niet te temmen beest dat zich een weg boort in de richting van mijn baarmoeder. Oh jezus, hij gebruikt natuurlijk geen condoom en als ik vannacht zwanger raak, zal ik over negen maanden in grote problemen komen. Maar het kan me niet schelen. Ik klem mijn benen rond zijn middel en zweep mijn minnaar op tot grote daden. "Oh neuk me schat," kreun ik, "dieper, sneller, oh ja, oh jaaaa, meer, meer, Ik wil je, neuk je geile Mia, oh god, gooood!" Denzel draait me op mijn zij en begint me van achteren te neuken. Zijn hand graait naar mijn linkertiet en kneedt het warme vlees. Mijn rechtertiet stuitert op en neer. Schijnbaar moeiteloos beukt zijn heipaal in mijn kut. Zo ben ik nog nooit verwend. Oh Denzel waar was je toch al die tijd, bedenk ik en laat me gewillig op handen en knieën zetten. Terwijl zijn handen mijn tieten omvatten, voel ik zijn knuppel weer in mijn dampende kut op en neer gaan. Op zijn hondjes gaat het nog makkelijker. De variatie is heerlijk. Bij Paul kreeg ik alleen de missionarissenhouding en had ik de neiging een spannend boek mee te nemen om onderweg niet in slaap te vallen. Bij Denzel wil ik alleen maar gillen en schreeuwen van genot.
Linda - 17-02-2024 om 23:05
0


Bijna gulzig lik ik de wijn van de mooie grote borsten van Kristel. Ze giechelt er bij. Onze lichamen verstrengelen zich en ik duw mijn vingers in haar kletsnatte doos. Ze kreunt zachtjes en onze lippen vinden elkaar weer. Terwijl we vrijen voel ik ook de vingers van Kristel mijn schaamlippen doorboren en over mijn clitje wrijven. Kreunend vingeren we elkaar. We glijden van de bank en ik duw de benen van mijn droomvrouw uit elkaar en druk mijn lippen en tong op haar mosseltje. Zorgvuldig lik ik het kutsap weg en lik over het groot uitgevallen clitje dat als een minipikkie is verrezen. Op de grond is het niet moeilijk om in een standje 69 te belanden en ik voel de tong van Kristel in mijn kutje dringen. "Voor een zieke ben je anders erg actief," grap ik als we even pauze nemen. Kristel glimlacht en kijkt even op haar telefoon.

Ik neem haar mee naar mijn slaapkamer en we beginnen uitgebreid te vrijen in mijn bed. Ik duw Kristel op haar buik en trek haar bilhelften uit elkaar. Mijn tong gaat over haar bilspleet en ik lik naar haar kutje en anus toe. Haar pruim staat schaamteloos open en ik lik er uitgebreid, onderwijl duw ik mijn vinger in het donkere gaatje van haar anus en span haar rectum. Ze kreunt nu hoorbaar.
Denzel - 18-02-2024 om 00:45
0


Ik heb nog nooit zo lekker geneukt. Mijn pik glijdt vanaf de eerste stoot moeiteloos helemaal in Mia. We tongen als gekken terwijl ik mijn pik met langzame stoten in haar begin te rammen. Mia laat zich helemaal gaan en heeft haar armen en mijn benen om me heen alsof ze me nooit meer wil loslaten en dan kreunt ze: "Oh neuk me schat, dieper, sneller, oh ja, oh jaaaa, meer, meer, Ik wil je, neuk je geile Mia, oh god, gooood!" Voordat ze klaarkomt trek ik mijn lul terug en ik draai haar op haar zij om haar dan van achteren te pakken. In dit standje kan ik haar borsten in mijn handen nemen en ze masseren. Ook dit kan ik niet te lang doen en weer trek ik mijn pik uit haar druipende kutje. Gewillig gaat ze op haar handen en knieën voor me zitten zodat ik haar op z’n hondjes kan neuken. Ze neemt mijn harde stoten aan en begint steeds harder te kreunen en te steunen. Maar ik wil haar gezicht deze eerste keer zien als ze komt en dus draai ik haar weer terug op haar rug en kom op haar liggen. We kijken elkaar aan en ik kan bijna niet geloven dat ik zo`n klasse vrouw onder me heb liggen. Ik strijk een paar haren uit haar gezicht en geef haar een diepe tongzoen. Onze handen vinden elkaar boven onze hoofden en onze vingers verstrengelen zich. Weer kijken we elkaar aan en mijn eikel ligt al tussen haar schaamlippen als ik nog een keer onderbreek. Ik denk dat we allebei aan hetzelfde denken. Als ik mijn pik nu in haar duw, is het te laat om nog te stoppen. Dan ga ik zonder condoom diep in je komen. “Je bent getrouwd, dat kan niet” begin ik. Maar ze heeft geen twijfel. Opnieuw voel ik je benen om mijn middel en je kijkt me dwingend aan en zegt: Kom, neuk me, ik wil je en ik wil je zonder condoom. Het kan me niet schelen wat er gebeurt maar ik wil je nu!!”
Meer heb ik niet nodig en ik laat me met mijn hele gewicht op en in haar zakken. Het zijn maar een paar stoten en dan voel ik hoe ik begin te spuiten. Straal na straal diep in je onbeschermde kutje. En dan kom jij ook. Luid kreunend klammer je je aan me nog steeds schreeuwend om meer. En dan is het voorbij en we liggen uitgeput op de bank. Het duurt een tijd tot we weer een beetje op adem zijn gekomen. Ik ga naast haar liggen en weer verbaasd Mia me. Dit keer met haar schaamteloosheid. De meeste meiden met wie ik heb geslapen, schamen zich voor hun naaktheid, pakken een laken of een deken en proberen zich te verstoppen. Mia duidelijk niet. Ze blijft liggen met haar benen wijd uit elkaar alsof ze me wil uitnodigen haar te bekijken. Dat doe ik dan ook. Ik bewonder die mooie vrouw die er met haar opgestroopte rokje en haar lekkende kut bijna hoerig bij ligt. En nog steeds kent ze geen schaamte. Haar hand glijd over haar dijbenen en met haar vinger neemt ze een klodder sperma op. Zonder mijn blik te mijden likt ze mijn sperma van haar vinger en glimlacht tegen me. Ze weet het nog niet maar ik wil je zo snel niet meer laten gaan.
Kristel - 18-02-2024 om 01:30
0


Ik heb wel al gehoord dat alleen vrouwen weten hoe ze andere vrouwen het beste moeten verwennen en dat is Linda zeker aan het bewijzen. Deze meid doet wonderen met haar tong en zelfs als ze mijn kontgaatje begint te strelen met het puntje van haar tong sidder ik van genot. “Oh Lin, ohjaaa wat doe je dat lekker, oh geef me meer”, kreun ik genietend. Linda vingert mijn kutje terwijl ze mijn sterretje likt en dan wisselt ze weer om. Ik lig kronkelend als een slang op bed en beleef een super heftig orgasme. Linda geeft me even tijd om op adem te komen en legt zich naast mij neer. We zoenen vol passie en onze tongen raken verstrengeld in elkaar. Ik begin een beetje te huilen en Linda neemt mij troostend in haar armen. “Wat scheelt er schat? Was het niet goed?” “Het was geweldig”, snik ik. “Eerst Jerry, nu jij. Ik ben een slet. En hoewel mijn man mij nooit zo bevredigd heeft zoals jij en Jerry het gedaan hebben, is hij wel altijd goed voor mij geweest. Ik moet hem de waarheid vertellen.” “Maar… Gaat hij je dan niet aan de deur zetten?” vraagt Linda bezorgd. “Hoogstwaarschijnlijk wel, maar ik wil hem niet aan het lijntje houden. De passie tussen ons is voorbij, dus dan kunnen we beter uit elkaar gaan.” Linda streelt over mijn wang en kijkt mij lief in mijn ogen. “Als hij je aan de deur zet, mag je altijd bij mij komen logeren.” “Meen je dat?” vraag ik opgewekt. Ze kijkt me vol liefde aan. “Ik hou van je Krisje.” En weer raken we verstrengeld in een wilde tongkus. Ik voel me voor het eerst echt verbonden met iemand. Linda is de persoon waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze nodig had om gelukkig te zijn.
Mia - 18-02-2024 om 12:06
0


Denzel is zo'n heerlijke man. Nog nooit had ik seks met iemand als hij. Paul is momenteel ancient history voor me. Ik wil nog veel langer neuken met zo'n gespierde halfgod als Denzel. Schaamteloos dip ik mijn vinger in een klodder sperma op mijn dijbeen en kijk ondeugend naar mijn minnaar. Ik glimlach naar hem als ik mijn vinger schoonlik en ik de prikkelende smaak proef. Het is zo jammer dat mannen altijd al hun energie in één neukbeurt steken en na het klaarkomen moeten herstellen. Ik ben nog zo geil als boter en kijk naar zijn pik die uitgewrongen tussen zijn benen hangt. Het idee dat ik nu zijn kind heb ontvangen, wind me alleen maar op. Dat zal het definitieve einde worden van mijn huwelijk. Dan gebeurt het wonder. Als ik Pauls pik streel, komt er gelijk weer leven in. "Jezus," zeg ik, "dat is snel..." "Komt door jou," zegt Denzel en kneed mijn tieten, "door dat lekkere lijf van je, schat." We beginnen met elkaar te vrijen en intussen voel ik zijn pik onder mijn hand snel stijf en hard worden. Hij likt mijn tepels en zuigt er op als een hongerige baby. "Duw je pik ertussen," zeg ik opgewonden. Denzel duwt zijn inmiddels hard geworden paal tussen het zachte, stevige vlees van mijn voorgevel en begint te stoten. Ik probeer de eikel die er steeds tussen door piept, te likken en zie tot mijn vreugde dat zijn penis blijft groeien. "Mama wil nog een beurt, liefje" kreun ik als ik de eikel tussen mijn lippen neem en er op begin te zuigen.
Linda - 18-02-2024 om 15:39
0


"Ik hou van je Krisje." zeg ik en kijk vol genegenheid naar deze prachtige vrouw. Dat ik haar verleid heb, maakt me trots. Natuurlijk is ze geen slet. Gewoon een gezonde vrouw met veel behoefte aan seks die ze thuis duidelijk niet krijgt. Ik schrik er wel van dat ze schoon schip wil maken bij haar man. Maar aan de andere kant past dit wel bij Kris. Ze is lief en recht door zee. Maar hoe zal haar man reageren. Als hij maar niet gewelddadig wordt. Ik kus haar weer en krijg een sensuele zoen terug. Dan vrijen we langdurig totdat Kris plots omhoog komt en zegt. "Ik moet nu toch echt gaan, anders kom ik nooit bij je weg." Ik knik gelaten en kijk hoe ze haar kleren bij elkaar zoekt. Uiteindelijk mist ze een van haar schoenen en help ik mee om te zoeken. Uiteraard ligt de schoen ergens onder het dressoir. Ik loop naakt met haar mee naar de deur. "Hoe moet het verder met ons," vraag ik aarzelend. Kristel kust me. "Dat weet ik niet goed," zegt ze. "Ik zal mijn huwelijk gaan beëindigen, maar ik heb nog een kind. En weet je ook al hebben wij heerlijke seks gehad, ik denk niet dat ik de pik van Jerry al wil opgeven. Ik knik. Het is hard, maar wel eerlijk. Toch wil ik een potje gaan janken, maar hou me groot. We kussen nog een keer en dan vertrekt Kris resoluut. "Ik bel je nog wel hoe het gegaan is" zegt ze, "adios meisje."
Kristel - 18-02-2024 om 17:33
0


Onderweg naar huis staat het huilen me nader dan het lachen. Hoewel ik ongelooflijk genoten heb van de seks met Linda voel ik me toch schuldig. Ze was teleurgesteld na het plotse vertrek van Mia en nu laat ik haar ook nog in de steek. Diep vanbinnen ben ik nog altijd hetero, dat voel ik. Maar wat Linda in mij losgemaakt heeft, kan ik niet ontkennen. Ik moet Tom alles vertellen, ik wil hem alles vertellen. Maar wat als hij onze dochter van mij wil afpakken? Mijn hoofd loopt over van de stress en de paniek. Waarom ben ik eigenlijk weggegaan bij Linda? Een knuffel van haar zou ik nu zo goed kunnen gebruiken. Het is middernacht en ik loop alleen door de straten. Sexy gekleed zonder slipje en misschien wel het doelwit voor verkrachters. Ik wil Linda of ik wil Jerry, ik weet het allemaal niet meer. Ik besluit Mia te bellen, maar krijg meteen haar voicemail. Die ligt ongetwijfeld nog te rollebollen met Denzel. Vervolgens bel ik Linda, maar ook bij haar krijg ik het antwoordapparaat. “Hey Lin, met Kristel. Sorry dat ik zo plots vertrok. Ik vond het heerlijk en denk zelfs dat ik een beetje verliefd op je ben. Maar ik wil je geen pijn doen en ben bang dat ik niet kan leven zonder de lul van Jerry. Kunnen we morgen eens afspreken? Bel me terug. Kusje.” Als derde bel ik naar Jerry, hij neemt wel op. “Heey daar sletje, nog wakker?” “Kunnen we elkaar zien Jerry?” vraag ik zachtjes. “Hmmm, nu al weer zin in mij? Gehoorzaam sletje ben je.” “Nee Jerry, niet daarvoor. Ik… ik wil gewoon met iemand kunnen praten.” “Oh”, antwoordt Jerry teleurgesteld. “Oke, we zullen beginnen met praten. Maar of je dat zult volhouden in het bijzijn van mijn staalharde paal… Kom maar langs, ik app je het adres.” “Dankje Jerry.” En we verbreken de verbinding. Ik krijg het adres doorgestuurd en wandel richting Jerry zijn huis.
Jerry - 18-02-2024 om 21:54
0


Heey daar sletje, nog wakker?” “Kunnen we elkaar zien Jerry?” vraagt ze zachtjes. “Hmmm, nu al weer zin in mij? Gehoorzaam sletje ben je.” “Nee Jerry, niet daarvoor. Ik… ik wil gewoon met iemand kunnen praten.” . “Oke, we zullen beginnen met praten. Maar of je dat zult volhouden in het bijzijn van mijn staalharde paal… Kom maar langs, ik app je het adres.” “Dankje Jerry.

Aan haar stem te horen gaat het niet zo goed merk ik op
Er schieten allerlei scenario’s door mijn hoofd
Ik schiet een pyamabroek broek aan en loop de trap af
Ik steek wat kaarsjes aan en zet een kan water met glazen klaar samen met een lekkere koude fles Sancerre wijn
De vorm van mijn pik is wel wat zichtbaar in mijn broek net als ik overweeg om snel naar boven te lopen voor een boxer en t-shirt gaat de bel
Als ik open doe staat Kristel daar, haar ogen staan onrustig en ze haalt snel adem
Ik druk de deur achter haar dicht en sla van achter mijn arm om haar schouder en schuin over haar borsten
Haar lichaamsgeur zorgt gelijk voor prettige sensaties en herinneringen
Ik trek haar stevig tegen mij aan met mijn mond vlak bij haar oor fluister ik zacht” het is goed boef hier ben je veilig ik ben er voor je. Vertel wat is er gebeurd?”
Ze draait zich wat om en ik geef ruimte. Heel even voel ik haar wang tegen mijn borst. Dan kijkt ze omhoog” fijn dat je er bent voor mij Jer”

Ik buig mijn hoofd wat en kus haar zacht op haar neus. “ sorry voor mijn kleding “
Ze duwt zich wat van mij af” je kan het goed hebben mooie man” fluistert ze terug
“ kom eens zitten “ ik pak haar hand en neem haar mee de woonkamer in
Ik ga in d hoek van de ban zitten een been op de bank de ander o de grond
Ik tik op de ruimte tussen mijn benen “ kom eens liggen en vertel “
Krisje kruipt tegen mij aan haar haren kriebelen op mijn blote borst en zie hoe haar jurkje wat omhoog is gekropenn
Kristel - 18-02-2024 om 22:09
0


Jerry heeft het best gezellig gemaakt als ik bij hem naar binnen stap. Ik geef hem een warme knuffel en bedank hem dat hij zo laat nog tijd wou vrijmaken voor mij. Tom denkt dat ik bij Linda op de bank mijn roes aan het uitslapen ben, dus hij zal me niet missen. Jerry zet zich languit neer op de bank en biedt me aan plaats te nemen tussen zijn benen. Dankbaar zet ik me neer en leg mijn hoofd op zijn blote borstkas. “Ik herken mezelf niet meer in wat er vandaag allemaal gebeurd is”, begin ik zachtjes te vertellen. “Het eerste moment dat ik je zag was ik zo onder de indruk van jou. Je bent een knappe, gespierde, stoere, charismatische man en alles wat Tom niet is en nooit zal worden. De seks met jou was geweldig en misschien wel het geilste wat ik ooit heb meegemaakt. Maar ondanks alle gevoelens van lust en passie die ik heb ervaren, voel ik me toch zo schuldig. En daarstraks ben ik mee gegaan met Linda en heb ik met haar gevreeën. Seks met een vrouw was onbekend terrein voor mij, maar Linda deed me iets voelen wat ik nooit voor mogelijk hield. Ik hou van jou Jerry, maar ik hou ook van Linda en ik geef nog steeds veel om Tom. Ik weet echt niet wat ik moet doen…” Jerry heeft de hele tijd zwijgend geluisterd naar mijn verhaal terwijl hij door mijn haren streelde. Wat is er gebeurd met die dominante macho van vandaag? Ik draai mijn hoofd en kijk hem diep in zijn ogen. “Wat denk jij Jerry?” vraag ik zacht.
Jerry - 18-02-2024 om 22:29
0


Wat denk jij Jerry?” vraagt ze zacht
“ ik denk dat jij vandaag in zo’n achtbaan van gevoelens bent gekomen dat het ff teveel wordt
Je hebt je voor het eerst zo onderdanig opgesteld en gedragen, ervaren dat once you go black you never go back klopt toch?”
Mijn linker arm schuurt wat over haar borst
“ en nu de grens ff weg is sta je ook open voor Linda
Je moet mij op een ander moment echt elke seconde vertellen van hoe het was met haar. Volgens Minnie dat ook een hete
En dan de tweestrijd in je hoofd naar je man toe “
Ik streel daar haar haren en mijn vrije hand rust o haar heup
“ nu geen keuzes maken, laat je man zo slapen ik breng je naar huis het is al laat. Ik schiet even wat aan”
Als ik haar bij haar schouders pak draait ze zich om
“ mijn man denkt dat ik bij Linda slapen daar kan ik nu niet terug ze neemt de telefoon niet aan”
In mijn hoofd ontstaan allemaal geile ideeën “ zal ik haar even bellen”?” stel ik voorterwijl mijn pik al een eigen leven gaat leiden ennsrevig in haar rug drukt
Kristel - 18-02-2024 om 22:59
0


“Je mag haar bellen”, zeg ik en meteen pakt Jerry zijn telefoon erbij. “Of…” Hij kijkt me afwachtend aan. “Ik kan bij jou blijven slapen?” “Zou je dat willen?” vraagt Jerry glimlachend. “Is dat nog een vraag?” zeg ik terwijl ik me tergend langzaam begin uit te kleden en mijn kledij al strippend naar hem gooi. Eenmaal in mijn blootje kijk ik hem zwoel aan en knipper met mijn ogen. “Hebben we niet genoeg gepraat schat? Ik wil afleiding, hier en nu.” Met een snelle ruk trekt Jerry zijn pyjamabroek op zijn enkels en meteen springt de prachtige, donkere paal met de grote eikel tevoorschijn. Ik duik gelijk op mijn knieën en neem hem met beide handen vast. “Jij bent van mij schatje”, fluister ik er tegen. Ik hap hem tussen mijn lippen en begin er gretig op te zuigen. Ik ben Linda nog lang niet vergeten, die vrouw blijft door mijn hoofd en mijn hart spoken, maar op dit moment gaat mijn aandacht naar de knapste man die ik ken met de lekkerste lul die ik ken. Eerst laat Jerry mij rustig mijn ding doen, maar al snel neemt hij mijn haren beet en begint mijn keeltje te neuken. “Gak gak gak gak gak gak gak”, klinkt er door de kamer bij elke stoot die hij in mijn keel geeft. En ik vind het hemels. Mijn handen omvatten mijn tieten en spelen met mijn harde tepeltjes tot Jerry luid zegt: “Afblijven slet, de rest van de nacht is dat lichaam van mij!” Zo ken ik hem weer, dominant en klaar om mij te laten gillen van genot. Jerry tilt mij op in zijn sterke armen en heft me zo hoog tot ik in zijn nek kan gaan zitten. Mijn poesje hangt nu voor zijn mond en gretig begint hij mij te likken. Lachend onderga ik het genot.
Jerry - 18-02-2024 om 23:17
0


Ik word nog harder door enerzijds dat prachtige natte kutje zo te kunnen likken maar ook door het idee dat een uur geleden nog de vaardige tong van Linda dit kutje heeft gelikt
En dat Linda een vaardige tong heeft weet ik maar al te goed
Die keer dat ze mij betrapte net voor sluitingstijd terwijl ik met mezelf speelde en mij heerlijk naar een hoogtepunt pijpte
Wat zou ik die 2 sletjes graag eens tegelijkonder handen nemen en verwennen

Mijn tong gaat snel op en neer langs haar lipjes. Ze steunt zacht
Dan laat ik haar zakken en ga op d grond liggen
“ kom eens op mijn gezicht en plaats dat slettemondje eens snel over mijn paal
Jerry - 18-02-2024 om 23:32
0


Ik word nog harder door enerzijds dat prachtige natte kutje zo te kunnen likken maar ook door het idee dat een uur geleden nog de vaardige tong van Linda dit kutje heeft gelikt
En dat Linda een vaardige tong heeft weet ik maar al te goed
Die keer dat ze mij betrapte net voor sluitingstijd terwijl ik met mezelf speelde en mij heerlijk naar een hoogtepunt pijpte
Wat zou ik die 2 sletjes graag eens tegelijkonder handen nemen en verwennen

Mijn tong gaat snel op en neer langs haar lipjes. Ze steunt zacht
Dan laat ik haar zakken en ga op d grond liggen
“ kom eens op mijn gezicht en plaats dat slettemondje eens snel over mijn paal
Kristel - 18-02-2024 om 23:37
0


Ik neem plaats op Jerry zijn gezicht en begin zijn mond te berijden. Zijn tong zet mijn poesje in vuur en vlam en zijn dikke paal glijdt voor een groot stuk mijn mond in. “Jij bent een braaf sletje, mijn sletje. Die vent van je is een slappe zak toch?” Ik knik gehoorzaam. “Zeg het me!” beveelt Jerry. “Mijn man is een slappe zak, jij bent ten minste een echte vent”, zeg ik luid en duidelijk. “Nu hoor ik je spreken slet. Ga maar op die lul zitten waar je zo naar verlangd.” Braaf doe ik wat Jerry mij vraagt en neemt plaats op zijn snoeiharde lul. Meteen begint hij in mijn natte kut te stoten en duwt me op mijn rug zodat ik wat naar voren buig. Dan voel ik zijn duim druk zetten op mijn sterretje. Het is een onbekend en ongemakkelijk gevoel, maar verder reageer ik er niet op. “Wil je dat dit de dag wordt sletje? De dag waarop je maagdelijke kont genaaid zal worden?” Ik kreun alleen maar en kan niet reageren. “Wat wordt het Krisje? Laat mij je kont neuken en dan ben je officieel mijn sletje. Dan gaan we morgen naar je man, dumpen die slapjanus en trek je bij mij in?” Ineens wordt alles heel serieus, mijn leven achter laten, wil ik dat? Wil ik mijn man dumpen voor Jerry, voor de man die mij op één dag meer genot gegeven hebt dan ik de afgelopen 5 jaar heb gehad. Ik twijfel, lig in tweestrijd met mezelf en schreeuw dan: “Stop je dikke lul in mijn sletterige kont schat, doe het!”
Jerry - 19-02-2024 om 07:20
0


De pure lust en geilheid hebben het al weer overgenomen in het hoofd van Kristel
Haar natte gezwollen lipjes drukken op mijn mond. Ik rol mijn tong wat op en als een klein pikje druk ik die tussen haar lipjes
Ik voel hoe mijn eikel in haar mond wordt gezogen
Haar tong verkend sextant van mijn eikel en ik weet zeker dat ze mijn voorvocht proeft

Ik kreun zacht en druk mijn heupen wat omhoog
Ze zuigt als een hongerig kalfje op mijn “ speen” en ik moet mij focussen

Ik laat mijn hoofd wat zakken en besluit om alles of niets te spelen
Deze vrouw is zoveel meer dan een lustobject, ze is onder mijn huid gekropen en ik zie hoe gevangen zijnzit in haar hoofd en relatie
Ik voel vlinders in mijn buik

Ik laat haar dingen zeggen die zij nooit zou zeggen als ze haar gedachtes zo blijft controleren
Met haar volle kont zo centimeters boven mijngezich wil ik haar
Ik laat haar op mijn pik zitten en druk haar voorover
Mijn paal vult haar poesje en ik zie haar ster tussen haar billen. Ik steek mijn duim in mijn mond en zet hem tegen haar sterretje

Al snel vraagt het sletje Stop je dikke lul in mijn sletterige kont schat, doe het!”

Het topje van mijn duim zit in haar kont als ik mij wat opricht en mijn hoofd bij haar oor breng

Goed zo sletje dan zal ik je wens uitvoeren”.
Ik trek haar onverwacht Aa haar schouders naar achteren Mijn pik schiet uit haar kutje en kleystvnat op mijn buik
“ loop maar voor mij uit naar boven ik kom zo. Wacht halverwege de trap”
Als Kristel de kamer uitloopt pak ik haar telefoon

Ik open haar whatsayen stuur een berIchtje aan Linda
“ ik slaap nu bij Jerry kom je morgenochtend ontbijten?
Wil je graag samen met Jerry spreken
Of als je nu nog wilt ontspannen mag je komen naar zijn huis. Liefs van jouw geile Krisje van
Ik loop de kamer uit en zie Krisje daar voorover op de trap staan. Ik twijfel geen moment en druk mijn mond op haar k
Jerry - 19-02-2024 om 10:51
0


( sorry stukje tekst weggevallen)
Kont en kus haar volle billen. Doordat zij voorover staat kan ik perfect bij haar sterretje
Met mijn tong draai ik rondjes op en over haar ster
“ we bouwen het langzaam op sletje zoadat ook deze bbc ervaring er een is om nooit te vergeten
Ik geef haar een harde tik op haar bil. “ nu snel naar boven sletje”
Linda - 19-02-2024 om 11:34
0


Een berichtje van Kris. “ ik slaap nu bij Jerry kom je morgenochtend ontbijten? Wil je graag samen met Jerry spreken
Of als je nu nog wilt ontspannen mag je komen naar zijn huis. Liefs van jouw geile Krisje " Nog wat slaperig kijk ik er naar. Uren geleden verzonden zie ik. Ik kijk naar het raam. Het wordt langzaam licht. Dan krijg ik bijna een hartverzakking. Er wordt hard op de bel gedrukt, lang aangehouden. Wat is dit belletje trekken? Snel schiet ik mijn kimono aan en ren naar beneden. Als ik de deur opendoe zie ik een man staan. "Ben jij Linda?" schreeuwt hij. Ik knik een beetje angstig. Wat is dit nu weer? Een psychopaat? Een ontsnapte TBS'er? Hoe kent hij mijn naam. "Ik ben Tom, de man van Kristel," zegt de man, "ons kind, ze is ziek, ze ligt op de intensive care. Ik moet Kris spreken..." Shit. "Eh...kom binnen," zeg ik en open de deur. De man stapt naar binnen. Zijn ogen staan verwilderd en hij is ongeschoren. "Waar is Kristel, ze zou hier toch blijven slapen. Verdomme. Hoe red ik Kris hier uit? "Eh...ze is net weg," improviseer ik. "Waarheen? Waarheen?" roept Tom. Goeie vraag Tom. Koortsachtig denk ik na. "Een goede vriendin van haar heeft een ongeluk gehad," schreeuw ik, "ze is een uurtje geleden naar het ziekenhuis gegaan," roep ik uit. "Welk ziekenhuis?" roept Tom wanhopig. "Ze moeten kom, ons kind kan dood gaan..." Het zweet breekt me uit. "Ik weet het niet," zeg ik weinig overtuigend. Ik weet niet welk ziekenhuis. Maar ik ga het uitzoeken. Ga jij alsjeblieft naar je kind, Ik beloof je dat ik Kris zo snel mogelijk op de hoogte zal stellen." Dit kalmeert Tom. Hij vertrekt en ik ren naar boven om een jurkje en schoenen aan te trekken. Ik bel een taxi en tien minuten later scheuren we door de stille straten.

Het adres van Jerry heb ik van Kristels berichtje. Ik geef de taxichauffeur een grote fooi en stap uit. Ik ren naar de deur en sta even later net zo debiel aan te bellen als Tom. Toch lijkt het uren te duren voor de deur opengaat. Jerry staat met verwarde haren, een woedende blik in zijn ogen en slechts gekleed in een boxer voor me. "Wat is er?" zegt hij weinig vriendelijk. "Kris!" schreeuw ik, "haar kind, ze moet naar het ziekenhuis. Ik..." Jerry laat me binnen en wijst naar de trap. "Tweede deur rechts" zegt hij. Ik ren naar boven en val hijgend met de deur naar binnen. Kristel ligt naakt op het bed en giechelt. "Wat een haast. Ben je zo geil, Lin?" Ik moet even op adem komen. Gelukkig komt Jerry binnen. "Er is iets met je kind," zegt hij. Kris lijkt te verstijven en staat op. "Wat is er?" zegt ze. Ik vertel dat Tom aan de deur was en dat haar kind op de intensive care ligt. Ik vertel ook de smoes van de verongelukte vriendin. Kris verbleekt en zoekt haar kleren. Jerry helpt haar. "Zal ik je brengen?" zegt hij. "Nee," zegt Kris. "Ik moet nu even geen gedoe met Tom. Mag ik je autosleutels lenen?" Jerry geeft ze en Kris rent de deur uit.
Kristel - 19-02-2024 om 13:07
0


De spanning giert door mijn hele lijf als ik de trappen naar boven ren, gevolgd door een al net zo geile Jerry. Ik weet intussen hoe Jerry te werk gaat. Als ik eenmaal groen licht heb gegeven op zijn verzoek is er geen weg meer terug. Hij gaat mijn maagdelijke kontje beuken en nee zeggen is geen optie meer. Op de slaapkamer duik ik op bed en werp mijn benen de lucht in. Mijn sterretje staat te glinsteren en is klaar voor harde actie. "Zo, jij kunt precies ook niet meer wachten", gromt Jerry als hij de kamer binnenkomt. Giechelend wenk ik hem met mijn vinger. Hij duikt op bed en trekt mij tot iets dichter bij de rand. Niet veel later voel ik zijn ervaren tong spelen met mijn sterretje. Hij zoent mij billen en zo nu en dan zet hij druk op mijn poepgaatje met zijn dikke vinger. Dit voelt al zo bijzonder en dan is dit nog niets in vergelijking met wat er nog meer in zal glijden vannacht. Uit zijn nachtkastje neemt hij een flesje olie waarmee hij zijn handen en mijn kontgat insmeert. Zachtjes begint hij te vingeren en in het begin voelt het vreemd, maar al snel merk ik dat mijn kontgat wijder open begint te staan door de dikke vingers van Jerry. Hij bevochtigt zijn lul met de olie en maakt hem goed glibberig. "Krisje, ben je klaar voor de ultieme BBC ervaring? Je keel, kut en armspieren hebben we vandaag al goed getraind, maar nu is het tijd voor de laatste fase om van jou een echt sletje te maken. Na dit zal niemand je nog meer genot kunnen verschaffen." Ik vertrouw Jerry en weet dat deze ervaring overheerlijk zal worden, maar toch ben ik bang. Het is totaal nieuw terrein voor mij en Jerry zijn lul is echt een monster, zeker in vergelijking met die van Tom. "Een echte slet smeekt erom", beveelt Jerry. "Smeek me om je hoerige kont te ballen!" "Oh heerlijke vent, stop die dikke lul van je in mijn reet en maak mij je vieze slet." Ik kan haast niet geloven dat ik dit gezegd heb, maar het resultaat is wel dat ik Jerry zijn eikel tegen mijn sterretje voel drukken. "We gaan rustig naar binnen baby." Zijn eikel verplaatst zich langzaam in mijn strakke kontje en ik lijk wel open te scheuren. Ik gil het uit van de pijn, maar ook steeds meer van genot. Stukje bij beetje dringt de paal zich binnen richting mijn darmen tot Jerry hem er volledig in weet te planten. Zweetdruppels rollen over mijn voorhoofd, mijn ademhaling is niet onder controle te houden en mijn borsten trillen als Jerry langzaam in en uit begint te stoten. Hij pakt het rustig aan en de pijn maakt steeds meer plaats voor genot. Als Jerry dit opmerkt, worden zijn stoten harder en dieper en het voelt steeds lekkerder. Mijn vingers gaan als een bezetene tekeer in mijn vagina tot ik mezelf tot een spuitend orgasme vinger. Nu wordt het ook voor Jerry te veel. Hij trekt zich terug en pompt nog één keer diep naar binnen waarna ik zijn zaad mijn darmen in voel spuiten. Hijgend, zuchtend en kreunend voel ik Jerry zijn paal uit mijn kont glijden en hij ploft naast mij neer op bed. Ik kan geen woord meer uitbrengen en niet veel later val ik uitgeput in slaap.

De volgende ochtend word ik nog nagenietend wakker met mijn hoofd op Jerry zijn gespierde borst. Zijn grote penis ligt prachtig te rusten tussen zijn benen. Ik krijg alweer spontaan zin en kruip tussen zijn benen waarna ik zijn knots begin te likken die al snel weer begint te groeien. Jerry opent langzaam zijn slaperige ogen en ziet hoe ik zijn paal tussen mijn lippen zuig. Als hij weer wat energie heeft, stoot hij met zijn heupen en begint zo goed als mogelijk mijn keel te neuken. Dan worden we verstoord door het irritante geluid van de bel. Vloekend staat Jerry op, trekt snel zijn boxershort aan en rent naar de voordeur. Ik leg me languit op bed en speel met mijn natje kutje. Ik voel ook even aan mijn kont en besef dat deze nooit meer hetzelfde zal voelen. Beneden hoor ik een bekende stem, Linda? Niet veel later komt ze de kamer binnen gelopen. "Wat een haast? Ben je zo geil Lin?" vraag ik lachend. Ik ben zo blij haar te zien, maar dan blijkt ze voor iets heel anders hier te zijn. "Er is iets met je kind", zegt Jerry die ook weer binnen komt. Mijn hart staat een seconde stil. "Wat is er met mijn meisje?" vraag ik. "Ik weet het niet", zegt Linda. "Tom was aan de deur bij mij en vertelde dat je dochter op intensieve ligt. Ik heb hem wijs gemaakt dat een vriendin van jou een ongeluk heeft gehad en dat je daarom niet meer bij mij was. In paniek ren ik naar de woonkamer. Jerry volgt me en helpt me mijn kleren bijeen te rapen. "Zal ik je brengen?" vraagt hij lief. "Nee, geen goed idee. Ik wil nu geen gedoe met Tom, we moeten er zijn voor ons dochtertje. Mag ik wel je autosleutels lenen?" Jerry geeft ze aan mij en zonder nog een woord te zeggen, ren ik naar buiten. "Kristel", hoor ik achter mij en zie Linda naar buiten lopen. "Moet ik echt niet mee, je bent veel te paniekerig om nu te rijden? Straks krijg je nog een accident." Ik neem haar in mijn armen en druk een lange zoen op haar mondje. "Ik hou van je Linda en bedankt dat je tot hier bent gekomen, maar dit moet ik echt alleen doen." Ik wil instappen, maar Linda neemt mijn hand beet. "Ik laat je niet gaan schat. Ik wil niet dat je ongelukken doet, daarvoor zie ik je te graag." Ik geef haar nog een kus. "Okee, ik zal met jou meerijden." Ik ga de sleutels aan Jerry geven en zeg dat Linda mij gaat brengen. "Ik zal ook naar daar komen", zegt Jerry. "Niet mee naar binnen, maak je geen zorgen. Tom zal me niet zien. Maar dan weet je dat ik er ben als je mij nodig hebt." Ik bedank hem met een zoen en samen met Linda vertrek ik naar het ziekenhuis.
Linda - 19-02-2024 om 13:55
0


We rennen het ziekenhuis binnen en bij de receptie schreeuwt Kris naar de receptioniste. "Waar is mijn kind!" De vrouw heeft kennelijk wel vaker hysterische mensen aan de balie en reageert rustig. "Rustig mevrouw. Hoe heet uw kind? Voor- en achternaam..." "Ze ligt op de intensive care" schreeuwt Kris heel onlogisch en begint te huilen. Ik noem de naam en achternaam van het meisje en de receptioniste geeft de gegevens. Kristel sleurt me de lift in en ik druk op het juiste knopje. We komen bij een afgesloten afdeling. In het wachtgedeelte zit Tom. Hij komt overeind en rent naar Kris. Ze valt in zijn armen en begint hysterisch te huilen. Tom troost haar. "Ze heeft een streptopokkenbacterie," zegt hij. "Maar gelukkig was de ziekenauto er op tijd bij. Ze dienen momenteel antibiotica toe. Vermoedelijk is dat voldoende." Kris kijkt hem verbijsterd aan. "Maar hoe...hoe..." "Volgens de arts komt het omdat ze net de waterpokken heeft gehad," gaat Tom verder, "daardoor was haar afweer verzwakt." Gisteravond was ze aan het huilen en toen merkte ik dat ze koorts had. Dat was vreemd omdat ze net hersteld was van de waterpokken. Ik heb de huisartsenpost gebeld en die waarschuwde gelijk de ambulance. Ze hebben gelijk antibiotica toegediend en haar meegenomen naar het ziekenhuis. Kris laat zich verslagen op een van de bankjes vallen. "En ik was er niet..." Tom glimlacht. "Dat had niets uitgemaakt, schat, gelukkig waren we er op tijd bij..." Hij kijkt naar mij en knikt. "Bedankt dat je haar zo snel hebt gevonden, Hoe is het met die vriendin?" "Oh dat was loos alarm," zegt Kristel haastig, "die stomme trut reed met haar dronken kop tegen een andere auto. Ze dachten dat het erger was. Maar ze heeft alleen wat blauwe plekken." Tom knikt. "Ken ik haar? omdat je zo gehaast naar haar toe rende?" "Het was Mia," zegt Kristel, "je weet wel mijn beste vriendin." De dokter komt aanlopen en knikt naar Kris. "Het gaat goed met uw dochter, ze reageert goed op de antibiotica. Ze krijgt alweer praatjes. Gelukkig waren we er snel bij. Dit soort infecties kan levensbedreigend zijn," Tom geeft de arts een hand en even denk ik dat Kristel hem gaat zoenen. Maar ze houdt zich in en geeft hem ook een hand. "We houden haar nog een dagje ter observatie," zegt de arts, "en dan mag ze weer naar huis." Opgelucht gaan we weer naar beneden. Tom loodst ons naar het restaurant en haalt koffie en wat te eten. Ik stoot Kris aan. "Daar zit Jerry" zeg ik.
Jerry - 19-02-2024 om 15:39
0


Ik rij op mijn gemakje naar het ziekenhuis en neem plaats in het restaurant
Ik zit net aan mijn espresso als ik Kristel en de rest zie aankomen
Er valt een last van mijn schouders als ik een kleine glimlach op de gezichten zie. Al ken ik haar dochter niet als ik zag wat er met Kristel gebeurde raakte ze echt wel in soort van begrijpelijke paniek
“ godver wat een heerlijk lichaam heeft ze toch. En Linda blijft er ook goed uitzien. “. Hoe ongepast ook in deze situatie maar mijn geile brein neemt een loopje met mij
Ik zie dat Linda mij opmerkt en dat doorseint naar Krisje
Kristel probeert haar reactie neutraal te houden het is een mix van schrikken en waardering

Linda staat op en loopt richting het buffet
Ik sta op en loop achter haar aan. “ hi lin “ probeer ik het gesprek op gang te brengen
“ super dat je je vriendin zo in bescherming hebt genomen en hoe creatief je dat hebt opgelost. Dank je wel waardeer ik enorm”
Ik leg mijn hand op haar billen en kus heel vluchtig haar nek

“ volgens mij vindt jij haar meer dan leuk toch?
Daar staan we wel hetzelfde in” zeg ik met een knipoog
“ zullen we binnenkort een keer met 3 hapje gaan eten?”
Ze draait zich wat meer om naar mij en…
Linda - 19-02-2024 om 15:56
0


Ik ben het wel gewend van de sportschool. Dat machogedrag. Maar aan de andere kant. Jerry is een lekker hapje. Als bi dametje ben ik niet ongevoelig voor mannelijk schoon. Het streelt me wel hoe hij op me in praat. Maar nu even niet. Kris is net door de hel gegaan en er staat haar nog meer te wachten. Als Ton Mia eerder spreekt dan Kris, dan zit ze goed in de puree. Want Mia is helemaal gezond en wordt momenteel suf geneukt door Denzel. Ik draai me naar Jerry en zeg met een hemelse glimlach. "Dat is goed, schat, maar eerst even wat anders. Kris moet zo snel mogelijk Mia spreken, maar die neemt haar telefoon niet op..." "Ja, dit ligt met Denzel te neuken," glimlacht Jerry. "Weet jij waar?" vraag ik. "Geen idee," zegt Jerry, "maar misschien..." hij pakt zijn telefoon en toetst een nummer in. Hij wacht een tijdje en drukt dan het nummer weg. "Denzel neemt ook niet op. Maar ik denk dat hij in zijn flat is. Denk even na. Ze zijn allebei geil, maar kunnen niet naar Mia's huis want daar is haar man, toch?" Ik knik. "Dan zijn ze dus bij Denzel. het is niet ver hier vandaan..." Ik knik. "Wacht even," zeg ik. Ik loop naar Kris en zie dat Ton terug is. Zonder dat haar man het ziet geef ik haar een knipoog en zeg dat ik even naar het toilet moet. "Oh dan loop ik met je mee," zegt Kris. We lopen naar het toilet. "Jerry denkt dat Mia in Denzels flat is." zeg ik. Kris kijkt me verbaasd aan. "Ja, èn?" zegt ze kwaad. "wat kan mij dat schelen." "Denk even ma, muts," zeg ik. "Je hebt Mia als smoesje gebruikt, Ze heeft zogenaamd een ongeluk gehad. Als Tom met haar belt of met haar man dan hang je." Kris slikt en omhelst me. "Het is goed dat een van ons haar verstand gebruikt. Wil jij naar Mia toegaan en haar inlichten?" Ik knik, "Blijf jij nou maar hier bij Ton en neem een taxi naar huis..." We lopen terug en ik zeg dat ik naar huis ga en vraag of ze me op de hoogte willen houden. Dan wenk ik Jerry en die volgt me naar buiten. "Waar gaan we heen?" vraagt hij. "Naar Denzel," zeg ik, "ik moet Mia spreken. Ik neem aan dat je weet waar hij woont?" Hij knikt en even later scheuren we naar de flat van Denzel.
Jerry - 19-02-2024 om 20:13
0


Linda blijft de koelbloedigheid zelve.
Ze laat zich, in ieder geval voor de buitenwereld, niet leiden door hormonen en lust gevoelens
Haar brein staat niet stil. Ik zie haar samen met Kristel naar de toiletten gaan en paar minuten later komt ze terug en pakt mij bij mijn arm

Waar gaan we heen?" vraag ik verbouwereerd . "Naar Denzel, "ik moet Mia spreken. Ik neem aan dat je weet waar hij woont?" Ik knik en even later scheuren we naar de flat van Denzel.

Ik neem haar nog eens goed in mij op. Ik kijk iets te lang naar haar borsten
“ let jij eens op geil ding, je wilt niet ergens op knallen doordat al het bloed in die machtige paal is gaan zitten”

Ik schiet in de lach. Heerlijk die directheid van haar denk ik bij mezelf. En het klopt want er was al wel bloed op weg naar mijn kruis

Ik draai de straat in bij Denzel, ik zie een drempel over het hoofd en mijn hand schiet van de versnellingspook
Ik wacht net wat te lang met mijn hand van haar knie halen

Terwijl Linda aanbelt probeer ik Denzel telefonisch te pakken te krijgen
Ik zie een lamp aanspringen op de eerste verdieping
De voordeur gaat van het nachtslot en op een kier opengaan. Ik druk de deur open en we vliegen naar boven Vanuit mijn ooghoek zie ik Denzel in zijn boxer en zijn shirt binnenstebuiten

Linda en ik rennen de trap op in de gang staat er een deur open en zien wij Mia liggen
Haar polsen vast aan d spijlen vh bed, geblinddoekt
“ wat gebeurde er Dens?” vraagt zij met verschrikte stem

Ik neem het naakte lichaam van Mia in mij op en zie hoe haar lipjes glimmen van hun gezamenlijke sappen
Mia - 19-02-2024 om 21:26
0


Die gekke Denzel heeft me alle hoeken van de kamer laten zien. Jezus wat een man. Al mijn gaatjes zijn door hem gepenetreerd, behalve misschien mijn oren en neusgaten, maar voor de rest... Ik vrees dat ik de komende week moeite zal hebben met zitten. Als klapstuk bond hij me vast aan het bed en blinddoek me. Daarna speelde hij een spelletje waarbij hij allerlei zaken in mijn mond duwde, ijsklontjes, lepels pindakaas en hagelslag, zijn pik, sperma en ik maar proeven en raden wat het was. Als beloning neukte hij mijn mond en later mijn kutje. Met een blinddoek op, toch een aparte sensatie. Ik voel dat iemand mijn blinddoek los maakt en zie even later dat het Denzel is. Hij maakt ook mijn handen los en ik kijk naar Linda die wat geneerd naar me kijkt. "Wat is er, schatje?" zeg ik uitdagend, "je hebt me toch al eerder naakt gezien?" Die opmerking maakt duidelijk iets los bij de jongens. Ik zie de lul van Denzel omhoog komen en ook Jerry krijgt een geile blik in zijn ogen. Een lesbische vriendin heeft me eens verteld dat mannen erg opgewonden raken van twee vrouwen die seks hebben."De dochter van Kristel is ziek," zegt Linda. Ze vertelt het hele verhaal en ook dat ik zogenaamd een ongeluk heb gehad. "Je hebt niks, het was paniek om niks," besluit Linda het verhaal, "maar doe Kris een lol en doe tegenover Tom en Paul alsof je echt aangereden bent." Ik knik. "Ik weet niet eens of ik wel terug naar Paul ga," zeg ik met een uitdagende blik op Denzel en Jerry. Ik heb in één nacht meer lol gehad dan in vijf jaar bij Paul. Linda kijkt wat geschokt. Dat irriteert me. "Doe nou niet zo preuts, Lin," zeg ik, "toen je mijn kut likte in het bezemhok was je ook niet zo..." Het effect op de beide mannen is voorspelbaar, maar wel interessant. De pik van Denzel begint te steigeren en Jerry kijkt verlekkerd naar Lin en mij. "Ja, ik heb je zien neuken met Kris." zeg ik tegen Jerry, die alle tekenen begint te vertonen van totale opwinding. "Laat die lekkere grote pik van je nog eens zien. big boy," zeg ik en zie tot mijn vreugde dat Jerry ook zijn broek laat zakken.
Jerry - 20-02-2024 om 06:57
0


Het absurde van de situatie gaat compleet aan mij voorbij 4 mensen in een kamer waarvan 2 naakt die nog duidelijk de “ effecten “ van een hete sessie dragen
De pik van Denzel glimt van Mia”s kutvocht en slijm en hij heeft krassen op zijn schouders
Mia’s tepels staan hard vooruit en haar kutlipjes zijn nog wat donker en gezwollen
Haar make up is wat uitgelopen waarschijnlijk lijk door de paal van dens diep in haar keel

Doe nou niet zo preuts, Lin, toen je mijn kut likte in het bezemhok was je ook niet zo”
De pik van Denzel begint te steigeren
. "Ja, ik heb je zien neuken met Kris” hoor ik haar zeggen” Het idee bekeken te zijn en denkend aan die heerlijke neukpartij maakt mij harder
"Laat die lekkere grote pik van je nog eens zien. big boy," daagt zij mij uit
Ik zeg niets maar knoop mijn broek los. Mijn halfharde paal valt zijn vrijheid tegemoet
“ jij mag zo ervaren wat krisje heeft ervaren geil sletje. Hoe durf je mij te bespieden en dat terwijl je zelf gelikt werd
Maar eerst stuur jij berichtjes naar Paul Kris en Tom over je ongeluk en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken”

Ik kijk Linda aan “ waarom ben jij nog aangekleed? Je weet niet eens hoe je preuts schrijft”
Ik kijk maar Denzel “ volgens mij heeft deze prachtige vrouw wel een beloning verdiend voor het regelen en zorgen voor de ander”

We lopen op Linda af en even later ligt zij op het bed van hem
Ze lift haar heupen als ik haar broek langzaam uit doe en elk stukje blote huid kus. Ondertussen staan onze palen hard en recht
Denzel heeft haar blouse los en zijn hand verdwijnt net in haar bh
Tot mijn verrassing ondergaat Linda het gewillig en hoor ik een zacht kreuntje als Denzel haar tepel bewerkt

Denzel - 20-02-2024 om 09:36
0


Mia is een waanzinnig geile vrouw. Ik denk dat ze niet eens weet wat voor uitstraling ze heeft. Alles wat ze doet, elke beweging, het is allemaal een en al sex. Zo voel ik het in ieder geval. Binnen de kortste keren weet ze me alweer knuppelhard te maken. En als ze me dan nog open en eerlijk zegt, dat ze nog een beurt wil en dan mijn pik in haar mond neemt en eraan begint te zuigen, weet ik zeker, dat ik haar nog een keer mag gaan neuken voordat ze naar huis gaat. Ik wil niet dat dit stopt. Ik wil haar niet snel nog een keer te grazen nemen en haar dan laten gaan. Want dat is natuurlijk wel wat er gaat gebeuren. Ik ben een simpele jongen met een paar wisselende baantjes. Ik heb geen geld, geen huis, behalve dat ik er niet slecht uitzie heb ik eigenlijk niet veel. En Mia heeft alles. Looks en geld. Of in ieder geval een rijke man. Dat zie je alleen al aan haar kleren. Het strakke pakje wat ze tijdens het sporten aanhad komt zeker niet bij de Lidl vandaan. En die bloes en dat rokje waarin ze er nu bijna als een goedkope hoer uitziet, kosten waarschijnlijk meer dan mijn hele klerenkast bij elkaar.
Ik snap dat ik eigenlijk geen kans zal hebben. Ik mag haar nog een keer neuken en dat was het dan. Maar als het dan zo is, dan besluit ik er het beste van te maken en Mia een ervaring te geven, die ze hopelijk nooit meer zal vergeten. En dus trek ik mijn hele repertoire open. Of eerlijk gezegd, ik grijp terug op alle tips die Jerry me in de loop der tijd heeft gegeven.
Ik neuk Mia dwars door mijn hele flat door. We proberen alle standjes die ik kan bedenken. Mia vind het heerlijk en samen ontdekken we nog een heleboel nieuwe dingen. Ergens midden in de nacht, zegt ze, dat ze toch wil gaan. Ik heb geen andere keuze dan haar vast te binden. Ik maak van de nood een deugd en verbind ook haar ogen en dan spelen we geil spelletje waarbij zij van alles moet proeven. Pindakaas, ijs, snoepjes en uiteraard ook mijn lul. Ze vindt mijn staaf zo lekker dat ze hem niet meer laat gaan en dus krijgt ze ook de smaak mijn sperma te verwerken.
Net op het moment, dat ik haar zo blind en vastgebonden aan het neuken ben, gaat de bel. Omdat het niet stopt doe ik na een poosje open en opeens staan Jerry en Linda in mijn flat. Jerry doet zo als altijd alsof hij thuis is en staat meteen binnen. Ik kan niet verhinderen dat ie Mia op het bed ziet liggen. Hij is even stil als ie ziet hoe ze erbij ligt. Vastgebonden met haar ogen verbonden, sporen van allerlei eten op haar gezicht en natuurlijk haar benen wijd gespreid met gezwollen schaamlippen waar ik mijn leuter net heb uitgetrokken.
Snel bind ik haar los en doe de blinddoek af. Linda is intussen ook binnen en is duidelijk van slag.
Dan vertellen ze een nogal vaag verhaal over Kristel, haar dochter en een ongeluk dat Mia zou hebben gehad. Ik snap er helemaal niets van. Er is slechts één zin die ik heel goed begrijp en waar ik opeens heel blij van wordt. "Ik weet niet eens of ik wel terug naar Paul ga," Ik heb in één nacht meer lol gehad dan in vijf jaar bij Paul.”
Misschien is dit toch geen wilde one night stand??
"Doe nou niet zo preuts, Lin," zegt Mia tegen Linda, "toen je mijn kut likte in het bezemhok was je ook niet zo...". Nou wordt het pas echt interessant. Mia en Linda??? En dan hebben ze ook Kris en Jerry bespied terwijl ze sex hadden?
Ik kan er niets aan doen maar mijn lul begint alweer te steigeren. En hetzelfde geld voor Jerry.
Jerry doet, wat ie altijd doet. Hij neemt het commando over. Hoe hij het doet weet ik niet maar hij heeft geen twee worden nodig en de meiden luisteren. Als eerste worden er een paar berichtjes verstuurd om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Kristels verhaal moet natuurlijk waterdicht zijn.
En dan beveelt hij dat Linda zich door mij laat uitkleden. Dan gaat Linda richting Mia en ze kussen elkaar.
Of Mia is een natuurtalent of ze doet dit niet voor het eerst. Ademloos zie ik hoe ze aan een lesbische show beginnen…
Linda - 20-02-2024 om 10:39
0


Nu ik mijn missie heb uitgevoerd en Kris heb gered van een onthulling van haar overspel, sta ik in de kamer waar het een vreselijke puinhoop is en kijk naar al dat naakt. Mia die er uit ziet alsof ze onder een betonmolen heeft gelegen, Denzel die zwetend en naakt met een enorme erectie voor me staat en Jerry die net zijn broek heeft laten zakken en ook een gezwollen lul laat zien die hoog scoort in de stijve pikken competitie. Het duurt niet lang voordat ik door die twee donkere jongens op de grond wordt getrokken en gelikt en gevingerd. Mia komt wellustig naar voren en zakt op haar knieën. Ik zie Denzel en Jerry gespannen toekijken hoe Mia mijn mosseltje begint te likken, Hun handen omvatten hun pikken en al trekkend kijken ze opgewonden naar het lesbische standje van Mia en mij. Al snel echter is trekken niet genoeg en liggen de jongens op hun rug terwijl Mia Jerry pijpt en ik Denzels enorme pik tussen mijn lippen hem geklemd. Mijn mond wordt geneukt en ik kruip naar voren en laat mijn kutje over de pik van Denzel zakken. Het pleit voor hem dat hij na een nacht neuken met dat seksmonster nog in staat is dat ding keihard te krijgen. Ik voel mijn kut als een handschoen om zijn pikvlees klemmen als hij hard begint te stoten en ik op en neer ga over die harde paal. Mijn tieten dansen op en neer en ik zie Denzel begerig kijken. Hij trekt me omlaag en hapt gretig in mijn tepels. Onderwijl ramt die heipaal keihard in mijn druipende vagina. Naast me zie ik hoe Mia van achteren wordt geneukt door Jerry en zie zijn donkere paal in een uit haar inwitte kont gaan.
Jerry - 20-02-2024 om 19:09
0


Mia zakt al snel door haar knieën en slurpt mijn paal diep naar binnen
Ze kijkt even omhoog, haar zaadvragende ogen dagen mij uit, al snel voel ik haar lippen strak om mijn stam en beweegt zij haar hoofd op en neer
Denzel leeft zich uit op Linda en beide genieten maximaal. De kamer vult zich met sexgeluiden. Het gesmak van Mia om mijn paal, het geluid van Denzel zijn paal in Linda’s soppende kut
Mia laat mijn paal los. Ik wil je zo graag voelen geile hengst maar mijn kutje is nog beurs van zijn stam zegt ze lachend en wijst op Denzel.
“ wat ik net zo voelde in mijn mond ben jij nog forser dan hem. Ik wil je diep in mijn kont voelen maar neem me hard en kort, kan het anders niet volhouden
Ik pak mijn gladde glimmende pik vast en spuug op haar aars
Ik druk mijn eikel er tegen aan en voel hoe ik centimeter voor centimeter in haaar glij
Hoe geil ook mijn gedachtes dwalen af naar mijn sletje krisje
“ hoe zou het met haar zijn ?”
Mia - 20-02-2024 om 22:02
0


Na Denzel is Jerry net zo'n lekker neukbeest. Ik begin Paul helemaal te vergeten. Als ik straks thuiskom zal ik gelijk mijn koffers pakken en met mijn kind vertrekken. Jerry's neukpaal is mogelijk nog groter en dikker dan die van Denzel. Mijn hele kaak driegt onzet te raken als hij me in mijn mond neukt. "Wat ik net zo voelde in mijn mond ben jij nog forser dan hem. Ik wil je diep in mijn kont voelen maar neem me hard en kort, kan het anders niet volhouden" hoor ik mezelf zeggen. Ik. Een keurig huisvrouwtje, getrouwd met kind laat me in mijn kont neuken door twee donkere mannen met gigantische apparaten. Jerry spuugt een klokker spuug op mijn kontgaatje en wrijft het uit over mijn rectum. Gelijk daarop drukt zijn eikel tegen mijn anus en...jezus, dat doet zeer, wat een dikke pik in mijn kleine poepertje. Jerry is wel een expert, want hij duwt langzaam en geduldig zijn enorme paal in mijn darmen en ik voel de druk op zijn op spanning staande eikel. Hij begint te pompen en ik krijs het uit. Al snel doet het geen zeer meer en schuift zijn gezwollen en op knappen staande neukpaal diep in mijn kont. Ik hijg en kreun onder dit anale geweld. Het gaat nog dieper en ik voel een intens druk zich opbouwen.
Jerry - 21-02-2024 om 11:48
0


Nadat ik Mia even wat heb laten wennen aan het gevoel van zo’n paal in haar kont stoot ik steviger.
Hoorde ik net nog wat kreetjes van pijn is dat nu al snel overgegaan in kreunen van genot
Met elke stoot probeer ik wat meer van mijn paal in haar kont te duwen
Ik geef haar een tik op haar roomwitte kont , ze schrikt wat maakt dat mijn paal weer wat dieper kan
“ wat een geile kont hebben toch, die is gemaakt voor grote zwarte pikken te verwennen” kreun ik
“ en dan ook nog geiler worden van wat spanning. Heerlijk anaalsletje ben je toch”

Ik trek mijn paal volledig terug uit haar. Haar ster blijft geil wat open staan
Ik geniet van het uitzicht en zie mijn pik met elke hartslag wat bewegen
“ vinger jezelf nu!!” Ik zie hoe ze gewillig haar hand richting haar kutje brengt en begint te vingeren
Ik zet mijn eikel tegen haar openstaande ster en druk mijn paal weer in haar warme strakke kontje
“ maak je maar klaar voor een stevige finale “
Ik hoog tempo stoot ik in haar kont
Al snel voel ik hoe de druk op mijn stam te groot wordt en mijn ballen zich samentrekken
“ oh geil sletjr jouw witte kont laat mij komen
Ik…ooh ik. Kohohom”
Ik trek mijn paal uit haar en zie stralen van mijn witte goud op haar rug en kont uiteenspatten
“ jouw kontje is vanaf nu voor bbc “ en ik veeg mijn eikel af aan haar billen.
Ik kijk Denzel aan die Linda stevig pakt.
“ misschien wil dat sletje mijn zaad wel proeven “ zeg ik lachend l in de sportschool was ze er ook niet vies van “
Denzel - 22-02-2024 om 16:51
0



Nadat alles is geregeld en Kristel safe is, neemt Jerry het heft in de hand. Zoals altijd is hij meteen gigantisch dominant en Mia is zijn doel. Zonder het aan mij te vragen grijpt hij haar. Hoe ie het doet weet ik niet maar voor ik het weet heeft hij haar tot een gewillige prooi gemaakt. Ze neemt zijn pik tussen haar lippen en begint hem te pijpen. Ze doet het zo goed, dat Jerry te groot voor haar mondje wordt. Met tegenzin laat ze zijn pik uit haar mond glippen en ik hoor hoe ze hem vraagt haar in haar reet te neuken. En dat ondanks het feit dat Jerry een not groter apparaat heeft dan ik. Ik vind het klote. We hebben net een fantastische nacht gehad en nu laat ze zich door Jerry als een goedkoop hoertje gebruiken.
Dan beveelt Jerry haar, zich zelf te vingeren wat ze meteen vol overgave doet. Schaamteloos vingert ze haar eigen kutje terwijl Jerry haar in haar reet neukt.
Ik kan het niet meer aanzien en besef dat er nog iemand in de kamer is. Linda. Ik ken haar van de sportschool en eigenlijk dacht ik altijd dat ze lesbisch was en helemaal niets met mannen heeft.
Maar ze begint me spontaan te zoenen en daar blijft het niet bij. Al snel neemt ze mijn eikel tussen haar lippen en één ding is zeker: Het is niet haar eerste pik. Ze zuigt hem helemaal hard en dan komt ze op me zitten en laat mijn paal diep in zich verdwijnen. Ze rijdt me als een volleerd amazone. Ik grijp haar billen ram mijn stijve pik omhoog, diep in haar kutje. Haar tieten hangen voor mijn mond en ik grijp met mijn lippen en tanden naar haar tepels. Het maakt haar alleen maar geiler. Vanuit mijn ooghoeken zie ik nog hoe Jerry zijn pik uit Mia’s kontje trekt en haar hele rug met zijn sperma bedekt. Mia merkt daar niets meer van omdat ze zich naar een orgasme heeft gevingerd. Ze kreunt en steunt en dan kust ze Jerry diep en innig.
Linda verhoogt haar tempo en schreeuwt dat ze gaat komen en dat ze mijn zaad wil hebben. Daarbij grijpt ze achterlangs naar mijn zak en ze begint mijn ballen te strelen. Ik kan me niet meer inhouden en kom schreeuwend klaar.
Het is opeens heel stil. Alleen Mia ligt nog zachtjes te kreunen maar verder hangt alleen nog de geur van sex in de lucht.
Jerry - 25-02-2024 om 08:21
0


Mijn pik ligt halfhard op mijn buik, een druppel zaad glijdt van mijn eikel
Mia komt op mijn borst liggen en zachtjes kust zij mij. Een paar minuten nog stevig genomen en nu lust zij heel teder.
Ik zet mijn tanden zachtjes in haar onderlip, nu de lust weg is merk ik dat mijn gedachte afdwaalt naar Kristal. Hoe het met haar dochtertje gaat, die spanning in het ziekenhuis. Of ze het Tom gaat vertellen maar ook Krisje zelf. Ik zou liegen als ik niet zou zeggen dat ik aan haar heerlijke lichaam denk maar er is meer

Die vrouw is onder mijn huid gekropen. Ik voel emoties die ik niet echt herken
Ik word toch niet verliefd denk ik bij mezelf
“ ik ga ff douchen “ zeg ik tegen mis en kus haar op haar voorhoofd “ denzel heeft geluk met jou”

Ik loop richting de badkamer en pak mijn telefoon
Terwijl ik de douche aanzet typ ik een sms bericht naar kristal
Ik weet dat zij haar sms meldingen op stil heeft staan
“ hi mooie bijzondere soms stoute vrouw ik was benieuwd hoe het met je gaat. Maak mij wat zorgen Met Mia is alles geregeld geen zorgen daarvoor
Hoe gaat het met je dochtertje?
Weet dat ik er voor je ben wat er ook is. Hoop je snel weer ff te zien en vast te houden

Dikke kus liefs jerry”

Ik stap onder de douche en zeep mij in
Kristel - 25-02-2024 om 09:30
0


Ik ben net twee koffies gaan halen voor Tom en mij terwijl we wachten tot ons dochtertje wakker is als ik mijn telefoon voel trillen in mijn achterzak. Ik kijk ernaar en zie een berichtje van Jerry. Het is best een lief bericht en ben blij dat hij mij zo steunt. Ik kan het Tom nu niet vertellen, met alle emoties die we vandaag al doorgemaakt hebben, hij zou er kapot van zijn. Ik geef hem zijn koffie en hij geeft me een lieve zoen op mijn lippen. Mijn hoofd leg ik teder op zijn schouder en we wachten tot de dokter ons komt zeggen dat alles in orde is met ons meisje. Ze is aan de betere hand, maar moet nog één nachtje in het ziekenhuis blijven ter observatie, maar morgen mogen we haar komen halen. We bedanken de dokter en ik vraag of ik vannacht bij haar mag blijven. “Geen probleem”, zegt de arts. “We regelen dat.” “Dankjewel dokter. Ga jij maar naar huis schat, je moet morgen weer vroeg op om te gaan werken.” We geven elkaar nog een zoen en Tom verlaat het hospitaal. Ik stuur meteen een berichtje naar Linda. “Ze komt er helemaal door! Ik blijf deze nacht bij haar. Bedankt dat je er zo voor me was Lin. Xxx” Ik denk terug aan de heerlijke dag en nacht van gisteren. De ruwe seks met Jerry die me gebeukt heeft in al mijn gaatjes, het tedere liefdesspel met Linda. Ik weet niet wat ik wil, ik weet niet wie ik wil. Ik hou van Jerry, maar ik hou ook van Linda en ik hou nog steeds van Tom. Nooit eerder ben ik zo gewild geweest en dat geeft me een trots gevoel, maar anderzijds ook een angstig gevoel. Ik ga bij elke beslissing die ik neem altijd mensen kwetsen. Ik neem mijn telefoon vast en wil iemand bellen. Jerry, Linda, Tom… Tom, Linda, Jerry… Mijn hoofd duizelt van de stress.
Jerry - 26-02-2024 om 18:15
0


Ik geniet van het warme water over mijn lichaam en zeep mezelf goed in. Ik sla geen plekje over en vooral mijn pik en eikel krijgen de juiste aandacht
Normaal reageert mijn pik wel op die aandacht maar nu staat mijn hoofd er niet zo naar lijkt wel.
Na een paar minuten spoel ik mezelf af en sta mij net af te drogen als mijn telefoon trilt
Ik knoop de handdoek om mijn heupen en neem op
“ met jerry” zeg ik en mijn hart slaat over als ik haar stem hoor
“ hi Jer krisje hier, ik wilde je even een update geven en je bedanken voor je lieve sms

Fijn om te merken dat je niet alleen een geile commanderende kant hebt, … grapje Jer” hoor ik haar zeggen.
Als ik vraag hoe het met haar en haar gezin is hoor ik het verhaal vd dag.
“ vind je het fijn als ik ff langs kom als de kleine slaapt ?”
vraag ik haar
“ kan er zo zijn ff mezelf aankleden en ik ben onderweg l
Kristel - 27-02-2024 om 18:39
0


(Hey liefste schatten allemaal. Ik heb het spijtige nieuws te melden dat ik heb besloten te stoppen met schrijven op opwindend.net. Ik schrijf met veel passie en plezier al sinds 2015 verhalen op deze site, zowel eigen verhalen als kettingverhalen, maar vind dat het nu tijd is om een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw hoofdstuk in mijn leven waar ik helemaal voor wil gaan. Ik wil Jerry, Linda, Mia en Denzel vanuit heel mijn hart bedanken om mijn laatst geplaatste verhaal hier zo mooi in te vullen. Jullie zitten voor eeuwig in mijn hart. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat jullie hoeven te stoppen met dit verhaal. Moesten jullie onderling beslissen om verder te gaan (zonder Kristel of met iemand anders die Kristel speelt) dan zou ik dat natuurlijk net zo fijn vinden. Die keuze is aan jullie. Ik vind jullie stuk voor stuk super talentvolle schrijvers en schrijfsters en vond het een eer om samen met jullie te fantaseren en dat te delen met de lezers. Succes met de vele mooie verhalen die jullie ongetwijfeld nog gaan schrijven. Kusjesss, Kristel.)
Jerry - 28-02-2024 om 06:35
0


Lieve Kristel,
Respect voor je keuze, privé staat altijd op 1 en ON is voor velen van ons een mooie toevoeging
Ik heb genoten van jouw schakels, je rustige opbouw en knettergeile sex
Ik ga je missen en wrs mijn mede schrijfsters ook
Het gaat je goed liefs van “ Jerry”😘
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer