62.728 Gratis Sexverhalen

Winselheim


Door John
Datum: 18-02-2024 om 18:03 | Categorie: Extreem
Schakels: 10 | Gelezen: 492x
De trein dendert door het heuvelachtige Duitse landschap. Ik kijk op mijn horloge. 13:28. Ik fatsoeneer mijn pak en kijk rond in het hokje van mijn eersteklas coupé. Een oudere Duitse dame zit een boek te lezen. Ik kijk even boven me en zie de dure lederen weekendtas boven me in het rek liggen. Een tas gevuld met touw, latex handschoenen, speeltjes en meer spullen om mee te spelen.

De snelheidstrein trekt door de dorpen en nietszeggende plekken. Ik moet zo overstappen op een kleiner station. Vanuit daar een lokale trein naar het spookdorpje waar ze woont. Bij de gedachte aan haar trekt er een gevoel van mijn hoofd door mijn lijf naar mijn lul. Ik verzit ongemerkt iets en duw mijn lid een broekspijp in van mijn pantalon.

Ik sluit mijn ogen en droom wat weg. Ik denk aan de keer dat ik voor het eerst in contact kwam met Katja. Dezelfde naam als een Nederlands sekssymbool. Een naam die sensualiteit uitstraalt. Ik stond te wachten op een soortgelijk station terwijl ik voor werk in Duitsland aan het reizen was. Ik had op een klein station een half uur overstap. Toen ik me richting het kleine stations cafétje begaf, zag ik haar lopen. Hoge zwarte laarzen, een soort paardrijbroek in beige/grijze kleur en een dikke leren jas. Haar bruine haren in een paardenstaart. Geen make up, alleen mascara op haar groenblauwe ogen. Ze bestelde koffie, kon haar pinpas niet vinden en kwam erachter dat ze deze niet bij zich had. Ik legde een biljet neer en betaalde voor ons beiden een koffie. Even later zaten we koffie te drinken en te kletsen over hoe ik hier terecht was gekomen. Een dorp van nauwelijks 1000 inwoners. Katja had in Berlijn gestudeerd maar was erachter gekomen dat ze de stad uit wilde. Ze had een oud huis gekocht en slim geïnvesteerd. Ze maakte kunst in haar atelier en leefde hier in rust. Ik had haar aangekeken en voelde de klik. De trein was al gekomen en gegaan en daardoor moest ik nu twee uur wachten op de volgende optie die een beetje goed aansluit richting Nederland.

Op de vraag of ik haar atelier wilde zien, kon ik geen nee zeggen.

Twee dagen later verliet ik pas het dorp. De Fraulein was buiten bloedmooi, ook de allergrootste nympho die ik tot op heden heb ontmoet. Binnen een paar uur ging het er wild aan toe in het atelier van de toen nog onbekende dame. Ze vroeg me of ik haar wilde vastbinden en ik maakte haar knettergek.

Ik bleef eten. Ik bleef slapen. En de volgende dag waren we de hele dag wederom in de weer. De verdere wereld bestond niet meer buiten haar slaapkamer. Behalve de ruïne op de heuvel naast haar huis waar we naartoe wandelde. Daar nam ze me mee naar het oude vervallen huisje wat er stond. Ze viel op haar knieën en bracht me oraal tot een hoogtepunt dat me verslaafd aan haar maakte. Met het witte zaad druipend van haar stralende gezichtje zijn we toen teruggelopen naar haar huis.

In haar geile Duits vertelde ze me dat ze het “ganz geil” vindt als ze nog zaad op haar mooie gezichtje heeft.

Als ik mijn ogen open doe hoor ik de stem mijn overstap halte omroepen.

Ik merk nu pas dat ik door het dagdromen een erectie heb ontvangen. Bij het opstaan kleurt de keurige Duitse dame rood en weet ze even niet waar te kijken. Ik pak de tas en groet haar vriendelijk. Ik ken hier niemand. Behalve Katja.

We hebben weinig contact, maar 1 weekend in de maand kom ik haar opzoeken in het dorp en maken we al onze duistere seksfantasieën waar.

Ik stap over en als ik mijn peuk weg gooi en de trein in stap zie ik ik de halte staan waar ze me zal opwachten met haar oude Range Rover.

“Winselheim” zegt de stem even later als we het grauwe dorpje inrijden.
Katja - 20-02-2024 om 10:01
0


Sinds weinige Monaten ontmoeten John en ik elkaar één Wochenende per maand. Hij komt dan met de trein vanuit Nederland naar het Duitse slaapstadje Winselheim waar ik woon en werk.
We waren elkaar bij louter toeval tegengekomen op het treinstation. Ik was mijn pinpas vergeten en hij betaalde de koffie voor ons. We waren zo in gesprek had hij zijn trein gemist. Und daarna nog vele treinen. Onze spontane ontmoeten ontaarde in een spetterend heet weekend. Vanaf het moment dat zijn penis mijn schede binnendrong, voelde ik dat hij mijn muze was. Niet dat ik daar dat weekend iets aan had, want ik deed nu niets anders in mijn atelier dan neuken met deze volslagen vreemdeling. Maar wat een klik hadden wij! Hij had zelfs geen enkele moeite met mij vast te binden en al zijn verdorven perversiteiten met mij te delen. De volgende dag liet ik hem de ruïne vlak bij mijn huis zien, pijpte hem zoals ik nog nooit had gedaan in het oude vervallen naastgelegen huisje en liep met zijn volle lading zaad uitgestort over mijn gezichtje samen weer terug naar mijn huis. Daar zetten wij de rest van de Tag onze duistere seksfantasieën voort.

Het was een onvergetelijk weekend, met dus een maandelijks vervolg vanaf dat moment.
Ook vandaag sta ik op de parkeerplaats van de Bahnhof te wachten op de trein die komt met aan boord mijn seksuele muze. Vanaf de parkeerplaats zie ik het verlaten perron. Niemand stapt in en slechts één iemand stapt hier uit: John.
Na slechts twee stappen op het verlaten perron zie ik hem een peuk opsteken. Gelukkig, hij rookt dus nog. Hoewel ik mijn leven beslist niet wil laten beheersen door een man (of vrouw), rook ik niet in zijn bijzijn als hij zou zijn gestopt. En dus steek ik nu snel een klein sigaartje op.
Hij loopt de eveneens verlaten parkeerplaats op. Op mijn oude Land Rover na is hier geen enkele auto te bekennen. Ik leun achterover tegen mijn auto, neem nog een stevige laatste hijs van mijn sigaartje en zie hem naderen. Ik maak geen aanstalten om op hem af te vliegen. Ik geniet van de bleke najaarszon die door de grauwe dag probeert te priemen.
“Goede reis gehad?”, vraag ik hem alleen maar voordat onze kus een feit is. John knikt en zucht tevreden bij onze zoen. “Einsteigen bitte, ich muss bumschen”, lach ik tegen hem en John smijt zijn spullen achterin de auto en stapt in. Na een kwartiertje ploeteren met de auto over blubberige verlaten paadjes heuvelopwaarts, komen we aan bij mijn huis en atelier. De zon breekt het wolkendek inmiddels geheel open en een gouden gloed gloort rond de oude ruïne vlak bij mijn huis. Het is een prachtig gezicht en geeft me altijd weer kunstzinnige inspiratie. Maar het zal moeten wachten, want mijn Hollandse muze is hier nu en met hem wil ik een heel andere vorm van kunst maken.

John weet ook dat ik doorlopend geil ben als hij er is en legt zijn hand al brutaal op mijn kont als we mijn huis binnengaan. De zwarte leren stof kraakt zachtjes onder zijn hand. "Hmm, een leren broek. Dan heb je ook leren pijpen", klinkt de flauwe grap.
"Als de beste. Dat weet je", brom ik hitsig terug, druk hem tegen de muur en grijp hem vol in zijn kruis.
John - 21-02-2024 om 01:27
0


Ik krijg geen moment pauze. Als we het huis binnen lopen en ik mijn handen niet van die heerlijke billen af kan houden, pakt ze me stevig vast en grijpt mijn zwellende lul vast. Ik zoen haar wild en gooi mijn spullen op de grond. Katja hapt naar mijn tong en mond en graait met haar lange nagels langs mijn borst. Ze zakt in 1 beweging door haar knieën en ritst de pantalon open.
Mijn gleuf van mijn onderbroek staat open en tussen de rits door trekt ze mijn dikke pik tevoorschijn. De aders zijn blauw en donker. Ik voel haar zachte hand rustig voelen en trekken. Dan kijkt ze me heel even aan en hapt de helft van mijn paal naar binnen. Er zijn geen woorden nodig. Ik hou me koel. Katja geniet en kokt een paar keer express op mijn stok. Ik had niet perse verwacht dat de eerste pijpbeurt van het weekend in de bijkeuken van haar atelier zou zijn, maar wat voelt het weer heerlijk. Katja kijkt me strak aan en slurpt gulzig.
Ik ontspan iets en strijk haar uit haar gezicht. Langzaam zuigend wind ze me op en ik voel dat ik meer wil. Ik wil haar mond vol spuiten en ik wil de natuur in met mijn seksgodin. Kunst maken met onze lichamen. Haar voelen en meemaken.
Ik heb al nagedacht over het weekend en verlang naar de natuur. Ik zou graag de grote Duitse bossen in gaan en daar een rustige of niet zo rustige plek opzoeken..
Ik ben benieuwd waar mijn muze aan moet denken..
Katja - 22-02-2024 om 21:19
0


Voor ein moment verlies ik volledig de controle als ik met John ben. Zijn aanrakingen heb ik een maand moeten missen. Het was te doen. Maar het gemis aan zijn heerlijke grote en vooral dikke Schwanz, was me eventjes te veel geworden.
Ik haal zijn grote knoepert uit zijn broek en begin hem verlekkerd te pijpen, onderwijl mijn ogen strak op hem gericht om maar geen gelaatsuitdrukking te hoeven missen. Weinig dingen winden me meer op dat in de ogen van een man te zien weerspiegelen wat ik met hem doe.
Ik voel zijn dikke lul goed, betast het harde goed geaderde stuk vlees met mijn tong en zuig hem heel rustig en diep af. Heel even denk ik dat John meer wil en gretig en grondig te werk wil gaan, nu ik zo onderdanig voor hem zit. Maar in plaats daarvan streelt hij onverwacht teder mijn haren uit mijn gezicht.
“Sorry dat ik me zo liet gaan”, verontschuldig ik me als ik langzaam overeind kom. “Nou, er zijn ergere dingen hoor”, lacht hij en kust me. Ik streel zijn keiharde natte lul teder en haal zijn ballen uit zijn broek. Ze zijn hard en vol en heerlijk glad geschoren, zoals ik wil. “Ik heb je gemist”, moet ik hem bekennen en mijn oog valt op de grote weekendtas op de grond. Nieuwsgierig maak ik ‘m open om te zien wat hij heeft meegebracht. Enthousiast klap ik in mijn handen bij het zien van de inhoud. Dit gaat een kinky en onvergetelijk weekend worden. Eentje die goed genoeg is om de rest van de maand op te kunnen teren.
“Komst Du mit?”, vraag ik hem lachend en trek mijn jas weer aan en pak mijn camera. John knikt en doet ook zijn jas weer aan. “Naar de ruïne?”, vraagt hij belangstellend. “Vielleicht”, is het enige dat ik hem mysterieus toezeg. Als ik de deur wil dichttrekken, zeg ik hem de weekendtas ook mee te nemen. Je weet immers maar nooit. En er zat genoeg moois in om wat mee te kunnen doen.
We weten van elkaar dat onze weekenden vrijwel alleen maar om de seks draaien. Seks en onze donkerste, diepste verlangens najagen. Maar zo nu en dan vindt er ook echt wel een diepzinnig gesprek tussen ons plaats om elkaar beter te leren kennen, beter te begrijpen. Ik vind het heerlijk om twee dagen lang geen geheimen voor iemand te hoeven hebben, me nergens voor te hoeven schamen en tegelijk mijn eigen en elkaars grenzen te leren kennen. Dan komen we aan bij de ruïne en stop. John laat de tas weer op de grond vallen, pakt me stevig vast en trekt me tegen zich aan voor een hete tongzoen.
John - 24-02-2024 om 16:11
0


We lopen het verlaten weggetje af naar de kerk ruïne. Onderweg vraagt Katja wat ik voor ideeën had met de spullen in de tas. “Ik ga je domineren. De controle over nemen. Ik ga je opdrachten geven en je gaat die voor me en met me uitvoeren. Maar jij gaat ook de controle nemen en ik wil dat je me-“ maar voor ik mijn betoog kan afmaken, zie ik Katja geil kijkend mij onderbreken: “dan habst du niets te willen..”
“We begrijpen elkaar prima volgens mij.” Lach ik en ik pak haar kont al lopend stevig vast mijn mijn rechterhand. Katja trippelt vrolijk verder en is door het dolle heen.
We komen aan bij het huisje waar we eerder zijn geweest en Katja loopt langs de muren naar de achterkant. Een constructie van balken is daar nog in tact.
Ik zet de tas neer en nog voor ik iets kan doen grijpt ze me vast en begint me vurig te tongen.
In het zoenen pak ik haar keel vast en kijk ik haar strak aan.
“Uitkleden.” Zeg ik haar streng en ze knikt. Ik geef haar een speels klapje op haar wang en Katja schrikt even. “Nu.”

Ik loop naar de tas en haal een touw tevoorschijn. Ik mik het dikke luxe SM touw over een balk en maak van de eindes twee lussen.
Katja is ondertussen uit haar leren broek gestapt en trekt haar topje uit. Haar tepels zijn stijf van de kou en haar kutje.. is nu al nat. Ze kijkt me ietwat vragend en geil aan. Ik pak haar handen en bind haar strak vast, haar handen boven haar hoofd. Ze kijkt me onderdanig aan.
“Fick mich.. bitte..” stamelt ze.
Wat een vreselijk geil beeld. Ik moet me inhouden om niet uit de rol te vallen. “Stil” snauw ik en ik pak uit de tas ueen lederen zweep. Ik rits op een meter afstand mijn gulp open en mijn eerder al gepijpte lul komt te voorschijn. Katja kreunt. Ik begin met kleine klapjes van de zweep op haar tieten. “Kijk me aan” zeg ik haar kalm. Katja hijgt. Weer een tik. “Als we hier klaar zijn, mag je precies zo naar huis wandelen.” Nog een tik. Katja kreunt harder. Ze staat balancerend op haar hoge laarzen met hak. Haar ogen op standje bloedgeil en haar tieten bungelend vooruit. Wat een droomvrouw. Ik loop rondjes en geef haar wat klapjes met de zweep. Nog niet te hard. Ook trek ik langzaam aan mijn groeiende erectie. Ik kom achter haar staan en pak met een hand haar keel vast. Fluisterend in haar oor snauw ik haar: “Ik ga mijn diepste fantasieën op je loslaten.” En ik draai met mijn andere hand aan haar tepel. Katja geeft een gilletje. “Jaa bitte.. mmm”

Ik loop weer naar de tas en haal twee tepelklemmen tevoorschijn. Er zit een ijzeren kabel tussen. Ik bevestig met veel aanlooptijd de klemmen op haar keiharde tepels en Katja kronkelt. “Brave meid.” Zeg ik haar als ik de kabel iets omhoog trek en richting haar mond breng. Katja opent haar mond en bijt op de kabel.
Ik doe een stap achteruit en rits mijn broek verder open. Ik masturbeer mijn dik geaderde pik met wat grote halen en voel mijn zaakje groeien. Katja kijkt hijgend toe en likt haar lippen..
Katja - 25-02-2024 om 15:01
0


In het oude vervallen huisje mag John met me doen wat hij wil. Hij gooit een zwaar touw over een grote balk en knoopt mijn polsen boven mijn hoofd aan elkaar. Hij trekt aan het touw en spant het op, zodat mijn armen boven mijn hoofd worden gedwongen. Hij gaat zelfs nog net wat verder, zodat ik op mijn tenen moet staan om mijn volledig gestrekte armen wat te kunnen ontzien.
Met een zweepje begint hij mijn naakte lichaam te strelen. Rond mijn uiterst gevoelige tepels, over mijn buik en billen en natuurlijk over en tussen mijn kutlippen en over mijn klit. Ondanks mijn oncomfortabele houding sta ik te shaken als een gek en hij maakt me er helemaal gek mee. Ik voel me alsof ik smelt, wat het vocht dat langs mijn benen loopt zou kunnen verklaren.
Twee korte pijnlijke scheuten schieten door mijn lichaam als John metalen tepelklemmen op mijn tepels zet. Vrijwel meteen maakt de pijn plaats voor genot en opwinding. Hij duwt het stalen kabeltje waarmee de tepelklemmen met elkaar zijn verbonden in mijn mond en ik hou het daar gewillig vast. John doet een stap achteruit en ritst zijn broek verder open. Hij haalt zijn toch al grote pik tevoorschijn en masturbeert de dik geaderde pik met grote halen en ik zie hoe zijn pik verder aanzwelt. Ik kijk geil en hijgend toe naar hoe hij zijn lul toch zijn volledige omvang staat te trekken en lik mijn lippen verlangd, zonder de stalen kabeltje van de tepelklemmen los te laten. Ik wil zijn grote pik in me voelen en trek nu zelfs met mijn tanden aan het kabeltje, zodat mijn tepels wel moeten reageren.
“Fick mich, bitte”, verhaal ik nogmaals en John komt dichterbij. Hij plaagt me echter alleen nog maar, door zijn hete lul langs mijn naakte huid te laten strelen. Ik ben van top tot teen gehuld in kippenvel en begin nog heviger te lekken.
Dan komt hij voor me staan, klemt zijn hand om mijn keel en steekt zijn tong in mond. We tongen elkaar vurig ronde het stalen kabeltje dat steeds weer opnieuw aan mijn gevoelige tepels trekt. Zelfverzekerd glijdt zijn hand over mijn been, mijn heup en naar mijn kont. “Du solls ganz gefickt werden”, gromt hij zwaar als hij zijn vingertoppen tegen mijn kontgaatje drukt. Verlangend til ik mijn been op en geef hem toegang tot mijn kut. “Oooh GOT”, kreun ik zwaar als ik zijn dikke hete eikel tussen mijn lippen voel verdwijnen en zijn kloppende aderen mijn kutwanden uiteen drukken. John knijpt wat harder in mijn keel en stoot dan de rest van zijn heerlijke pik volledig bij me naar binnen.
John - 28-02-2024 om 11:19
0


Ik dring mijn germaanse seksgodin binnen en begin op een degelijk tempo te stoten. Chokend ga ik bij haar op en neer naar binnen en Katja gilt het uit. De aanloop naar deze ontlading was te lang en te groot om niet binnen 5 minuten al richting haar eerste orgasme te denderen. Als ze steeds hogere gilletjes geeft, laat ze de controle nog meer los en valt het kabeltje uit haar mond. Ik stop abrupt met stoten en kom voor haar staan. "Neeeinn.. neinn.. waarom stop je nou?"
"Omdat je niet goed luistert." zeg ik haar gespeeld boos. Ik pak een ballgag met twee dikke straps uit de openstaande tas en loop terug. Ik prop de siliconen bal in haar mond en bevestig deze. De ketting van de tepelklemmen bungelt nog altijd lekker heen en weer tussen haar grote boezem. Katja kwijlt geile geluiden en ik prop zonder pardon mijn pik weer naar binnen. Met een nog hoger tempo begin ik haar naar haar eerste orgasme te neuken. Katja kreunt. Ze kan niets anders. Kreunen en klaarkomen. Dat is alles wat haar nu te doen staat. Ik trek aan haar strakke staart en voel haar poes aanzwellen. Ze trilt als ze voor de eerste golf knallend klaarkomt op mijn stotende tempo. Rustig neem ik tempo af en ik trek uit haar. Ze trilt op haar voorvoeten. Ik laat het touw zakken en ze kijkt me vragend en dankbaar aan. Direct zakt ze op haar knieën en wil mijn lul stijf en nat houden, maar ik pak haar bij haar haren vast en begeleidt haar grof naar een groot stuk steen dat mooi fungeert als tafel/stoel om haar op te zetten. Ik gebied haar te gaan zitten met haar bolle ärze naar mij toe. Haar billen iets gespreid zodat haar gaatjes mooi open staan. De ballgag mag weer even uit. Ik bind het touw van de balk om haar handen heen vast en ze smeekt me alweer "Fick mich.. bitte.. bitte.."
Ik geef een harde klap op haar billen en tuf op haar gaatjes. Als ik haar stevig begin te rimmen, kronkelt Katja even. "Ohhh scheisse mmm" Dan glijd ik weer naar binnen en duw door. Katja kreunt harder en ik duw mijn duim tegen haar kleinste gaatje aan. Ik begin nu in een hoger tempo te pompen en neuk mijn frustratie van de week er uit. Tegelijk houd ik haaar lichaam dicht tegen me aan en geef haar kusjes in haar nek. Soppend giert ze weer richting een hoogtepunt en als een bezetene ga ik in en uit haar terwijl ik harde knallen op haar billen geef. Ik pak het kabeltje en stop het weer in haar kreunende mond.
"Ich will dat du mich voll spritzt... bitte schatzi" kreunt ze geil. Ik kijk voor me uit en zie door de kieren van het gebouwtje het treurige Duitse dorp liggen. Het brengt me op een idee. En op een orgasme.. Want de opbouw van wat weken weinig seksen en masturberen zorgen voor mijn groot opgezette noten. Ik heb het gevoel dat ik nog wel 10x kan spuiten en maak hier dan ook gebruik van. Met 1 duim diep in haar kontgaatje, pomp ik me grommend rot in haar natte kutje. "Ik ga je heerlijke kutje aftoppen met mijn hete zaad. En daarna ga je met me mee lopen en gaan we het dorp in. Op avontuur naar plekjes waar ik je nog meer geile dingen kan laten doen, ondeugende slet." fluister ik in haar oor terwijl ik door blijf stoten. Katja rilt en komt voor de tweede keer klaar, deze keer puur door mijn woorden. Ik zet aan en voel mijn ballen samenknijpen. Een paar dikke stralen ketsen tegen haar baarmoeder aan en vullen haar strakke poes met mijn kokend hete zaad. Hijgend zakt ze een beetje voorover op de steen.
"Trek je billen uit elkaar. Laat me zien wat je hebt verdiend" Katja doet wat ik zeg en uit haar openstaande gaatje loopt nu een beetje sperma. Het meeste zit nog diep in haar kutje verscholen.

"Trek je broek aan en je jas. Niet je shirt. Die gaat in mijn tas." Katja kijkt ondeugend en verbaasd.
"Oh en voor je die broek aan trekt.." Ik loop naar de tas en haal een zware ijzeren buttplugje tevoorschijn.
Katja kijkt verlekkert.
Katja - 04-03-2024 om 09:07
0


"Ich will dat du mich voll spritzt... bitte schatzi", smeek ik geil kreunend. Zijn grote ballen slaan hard tegen me aan en John neukt vernietigend door. Hmm, zo lekker. John licht een tipje van de sluier op over wat me nog meer te wachten staan en alleen al bij dat vooruitzicht kom ik voor de tweede keer klaar. En hij dan eindelijk ook. Hij schiet mijn kutje volledig vol met zijn kokendhete zaad, ondanks dat dit niet zijn eerste orgasme van de dag was.
"Trek je broek aan en je jas. Niet je shirt. Die gaat in mijn tas", zegt John na een tijdje als we weer wat bekomen zijn. Ik kijk hem ondeugend en verbaasd aan.
"Oh en voor je die broek aan trekt..", vervolgt hij en loopt naar de tas. John haalt er een zware ijzeren buttplug uit tevoorschijn. Ik kijk verlekkert en knik naar hem. Ik pak zijn hand en steek de buttplug even in mijn mond om ‘m goed nat te maken. “Ist mein Arze ganz nat?”, vraag ik hem, waarop hi nog heel even intens mijn kontgaatje begint te likken. “Gerne, mach es dahr in”, zucht ik en John duwt de buttplug rustig in mijn kontje.

Dan hijs ik mijn broek op zijn verzoek weer omhoog en rits ‘m dicht. “Schon fertig, liebeling?”, vraag ik hem. “Moment liebste”, grijnst hij gevaarlijk en zoekt wat in de tas. Hij doet een brede leren choker bij me om en gespt er een leren riem aan vast. Ik ben zijn gevangene, zijn aangelijnde huisdier. Gelukkig mag ik wel gewoon rechtop lopen en hoef ik niet te kruipen als een Hund richting het grauwe stadje. Natürlich kan ik de gesp gemakkelijk losklikken of de choker afdoen om mijn vrijheid terug te krijgen. Maar daar heb ik helemaal geen behoefte aan en dat weet John. Ik heb hem vrijwillig mijn vrijheid laten afnemen en ben juist benieuwd naar hoe ver hij deze onderwerping en vernedering wil laten gaan. “Und Jetzt?”, vraag ik hem als we bij het kleine troosteloze verlaten pleintje aankomen. De Konditorei is open, maar de lokale Stübe ganz noch nicht. Inmiddels is het kruis van mijn leren broek aan de binnenkant doorweekt met zijn vele zaad dat naar buiten is gelekt. Het glibbert aan alle kanten langs mijn kutlippen en bovenbenen en het laat mijn broek nog meer aan lichaam kleven dan normaal.
“Offnen deine Jacke ein bisschen”, sist hij dreigend en trek de riem even kort, zodat de choker zich in mijn keel drukt. “Scheisse, das ist richtig aufregend”, denk ik bij me zelf en open mijn jas tot halverwege, zodat een flink deel van mijn blote borsten zichtbaar worden. Niet dat er momenteel iemand is dat het kan zien, maar wat niet is kan nog komen. Het maakt me in elk geval nog geiler dan ik tot nu toe al was, want zonder het hem echt expliciet te hebben vermeld, speelt John handig in op mijn verborgen voyeuristische verlangens.
De buttplug voelt inmiddels heerlijk aan in mijn kont. Het eerst zo koele metaal heeft inmiddels mijn lichaamstemperatuur aangenomen en ik voel de dikke punt goed zitten. Zeker als John mij liefkozend wat tikjes op mijn billen geeft, alsof hij zijn Hund aait wegens goed gedrag.
John - 05-03-2024 om 12:44
0


Katja heeft de leren choker om en haar ogen staan op standje crazy. Ik voel mij ook dromerig en heb schijt aan iedereen in dit stadje behalve mijn geile meid. Lopend geef ik haar tikken op haar dikke billen. Ze loopt heupwiegend vooruit. Een enkele auto die langs is gereden doet net alsof diegene het schouwspel niet ziet.
"Offnen deine Jacke ein bisschen" gebiedt ik haar. Katja geeft zelfs een zacht kreuntje als haar borsten tevoorschijn komen. Ik pak ze even vast en geef een paar tikjes tegen haar stijve tepels. Ik geil haar nog wat verder op door haar billen wat tikjes te geven. Ik zie aan haar dat de buttplug zijn werk doet. Ze kijkt rozig uit haar ogen.

Ik trek de riem mee naar een poort van een binnenplaats. Waarschijnlijk gewoon iemands huis. Het hek is open en ik loop naar binnen. Ik trek Katja mee en zie haar nieuwsgierig naar me kijken. De binnenplaats is verlaten en de ramen zijn of vervallen of door gordijnen geblindeerd. Ik knik goedkeurend en gebied mijn privé hoer om op haar knieën te gaan. Ik rits mijn gulp weer open en mijn halfharde lul komt erdoorheen. Ik prop hem bij haar mond naar binnen en begin genadeloos haar keel te vullen met mijn aanzwellende schwanz. Katja kokhalst en kijkt geil naar boven.
De poort staat open en iedereen die langs zou komen ziet hoe ik de kunstenares van het dorp me in het openbaar laat pijpen.
Ik voel niets van mijn eerdere twee orgasmes en ben bloedgeil. Ik pak haar haren vast en stoot stevig door. Als Katja even naar adem hapt trek ik de riem omhoog. Ze hijgt en smeekt me voor de tweede keer die dag: "Fick mich, bitte".
Ik zet haar tegen de muur aan en trek haar strakke lederen broek omlaag.
John - 27-03-2024 om 10:38
0


Ik maak de riem los om haar nek en druk dicht tegen haar aan. Kletsende dijen op billen vullen het geluid van het pitoreske hofje.
Katja kreunt zachtjes en kijkt wat schuchter om haar heen. Met een hand trek ik nu zachtjes aan het kristal op het uiteinde van de buttplug. Zachte stootjes met mijn stam tot halverwege in haar strakke gaatje. Ik trek me terug en laat de buttplug nu geheel uit haar kontje floepen. "Ahh scheisse.. meine arsch.. bitte" kreunt Katja. Ze knijpt achterlangs even stevig in mijn ballen en ik laat een zucht ontsnappen. Ik hoor in de verte een auto passeren maar ben nog steeds gefixeerd op de dikke reet van mijn geile Duitse muze.
Langzaam dring ik haar kontje binnen die nat is van het geil. Met wilde hijgerige stoten begin ik het tempo weer op te voeren. Ik kan er niets aan doen. Deze eerste dag van dit weekend moet de druk er af. Ik pak haar haren vast en stoot nu in hoog tempo haar kontje in. "JAAA FIC-..Fick... FUCKK.. FICK MICH SCHATZI" kreunt Katje nu luid. We zijn van god los. Na 5 min mijn pik in de strak geknepen kont van Katja te hebben geduwd, voel ik mijn ballen weer opzetten. Ik tikte Katja van me af. Ze strijkt meteen neer op haar knieën en begint me langzaam te pijpen. Haar slanke hand knijpt hard in mijn noten en ik voel het dominante deel van mijn op-het-moment-nog onderdanige seksgodin opspelen. Zij is in controle. "Jaa bitte.. ich bin deine sperma schlampe.." zegt ze met haar geile accent. Ze draait mijn ballen bijna volledig om en ik grom van de combinatie van pijn en genot. Ze trekt mijn eikel gericht af en als een volwaardige pornoster laat ze mijn bulderende derde orgasme over haar heen vallen. Wederom, dikke klodders zaad die recht naar beneden dalen op haar gezicht. Katja tuit haar lippen en de laatste druppels vallen op haar mondje. Ze slikt en likt wat ze kan likken en lacht me vriendelijk toe. Alsof ik haar een dienst heb bewezen. Dan staat ze op en nodigt me uit om lekker terug te lopen naar haar huis. Het dikke zaad zit nog op haar wangen. Wat een geil gezicht.
We lopen tevreden het hofje uit en langs het plein. Een oude conservatief ogende dame passeert ons en weet niet waar ze moet kijken. Later volgt een man die geil naar Katja blijft staren. Hij heeft absoluut door wat de substantie is op zijn gezicht.. Katja loopt trots door.
"Hier habe ich een paar weken geleden nog ein man gefickt in de toilet.." zegt ze ondeugend als we langs het plaatselijke tankstation lopen. Ze legt uit dat het een getrouwde man uit het dorp was die ze als een ware femme fatale de wc in had gelokt en had afgezogen. De man had haar wild geneukt en zijn gefrustreerde ballen leeg gespoten in haar om vervolgens met een rode kop zo snel mogelijk er vandoor te gaan. Ze had hem nog een paar keer gezien in de supermarkt met zijn vrouw. De man negeerde Katja volledig.
Ik moest lachen om het verhaal genoot van de wilde avonturen van mijn Duitse fraulein. Ze had mijn zaad ondertussen opgelikt en keek voldaan uit haar ogen. Ik pakte haar vast en tongde haar even vurig en gepassioneerd.
"Ich habe eine geiles plan voor morgen.." giechelde ze terwijl we haar oprit opliepen.
Ik keek haar nieuwsgierig aan. "Du zult das wel zien.."
Katja 2 - 27-04-2024 om 01:07
0


Gedomineerd worden in het openbaar maakte me bloedgeil, zeker als het zaad op mijn gezicht kleefde. Als geen ander wist John me te bespelen, maar ik had nog een fantasie. Bij thuiskomst zeg ik: "Ich habe eine geiles plan voor morgen.."

Genietend van de herinnering aan die middag maakte ik het eten klaar, terwijl John zich douchte. Zijn resten zaad kleefden nog op me, als ik de tafel dek. Gezamenlijk eten we en John wil aanstalten maken voor nogmaals, maar zo ver laat ik het niet komen. "Jetzt nicht, morgen wird ein schwere Tag!"
De teleurstelling is op zijn gezicht af te lezen, maar hij accepteert het. Als hij mij op dit moment gedwongen zou nemen, zou ik het ook accepteren, maar dat deed hij niet.

De volgende ochtend maak ik me klaar. Een zwarte BH met daarboven een dun bloesje doe ik aan. Rokken zijn niet mijn ding, maar ik heb nog hotpants liggen. Aan de ontbijttafel merk ik dat het voor John te lang duurt, maar hij moet wachten. Tegen een uur of 11 zitten we in de oude Land Rover. Ongeduldig kijkt John om zich heen, totdat ik een parkeerplaats opdraai. Ik parkeer de Land Rover en zet hem uit. Er staan de nodige auto's en ik geef John de sleutels. "Wann du fertig bist, dann bekomme ich die Schlussel zuruck!"
John pakt de sleutels aan en stopt ze weg. "Raus du Schlampe!"

Voor de auto staat een picknicktafel, waar John voor gaat staan. Nadat hij een halsband om mijn nek gedaan heeft, opent hij zijn broek, waarna ik voor hem hurk. Duidelijk zichtbaar voor iedereen begin ik hem te pijpen.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer