62.735 Gratis Sexverhalen

Lilith Begint Opnieuw


Door Lilith
Datum: 18-02-2024 om 21:13 | Categorie: Fantasy
Schakels: 159 | Gelezen: 1960x
Excuses bij voorbaat voor deze lange inleiding, maar niet iedereen hier weet van mijn voorgeschiedenis. Graag medeschrijvers (m/v) met een levendige fantasie èn veel geduld, want de nieuwe Lilith is nog erg preuts.

-o-o-o-o-o-

Sinds het Begin der Tijden ben ik hier al, duizenden jaren geleden ooit begonnen als de eerste vrouw van Adam. Hij werd me te bazig dus heb ik 'm gedumpt. Na zijn Zondeval met Eva is hij uit het Hof van Eden gezet en werd sterfelijk. Ik niet, maar door mijn levensstijl heb ik wel regelmatig een nieuw lijf nodig. Een frisse start als jonge maagd, al mijn verderfelijke herinneringen tijdelijk naar de achtergrond. Alleen die vaag beginnende tinteling dáár, dat onbestemde verlangen van de lente...

-o-o-o-o-o-

Ik open m'n ogen en kijk nieuwsgierig om me heen. Een meisjeskamer: niet heel veel roze, wel een poster van een jongensband. Langzaam vult mijn geheugen zich met m'n nieuwe leven. Papa en Mama: lieve ouders. M'n broer Walter: vooral druk met voetbal en racespelletjes op de PC (met zijn kamerdeur op slot). Nina: sinds de brugklas mijn BFF. En ik zelf: net 17 geworden, VWO 5, nog nooit echt een vriendje (of vriendinnetje?) gehad. Hoe zie ik er uit dit keer?

Ik sta op en merk nu pas dat ik een nachthemd en shorty aan heb; wat suf, gauw uit. Voor de spiegel bekijk ik mezelf: warrig lichtblond haar, blauwe ogen, haast violet. Ik probeer een glimlach: iets verlegen mond, stralend witte tanden, kuiltjes in m'n wangen.

Mijn blik gaat omlaag: nog echt wel jonge borsten met donkere tepeltjes, smalle heupen en platte buik, dun schaamhaar dat uitwaaiert over mijn venusheuveltje. Slanke, sportieve benen. Ik lijk redelijk lang, 1 meter 75 of zo.

Op m'n tenen staand draai ik me om: geen spoor van vleugels op mijn rug.
- Huh? Hoe kom ik op dat idee?
Lekker kontje, al zeg ik het zelf, hihi.
- Foei!
Ik bekijk mezelf weer van voren: geen stijve penis.
- WAT?! Waarom zou ik dat bij mezelf verwachten??
Ik bloos hevig bij het idee alleen al.

"Lil! Lillie, ben je wakker? Je moet naar school!" klinkt het vanuit de gang.
- Lilith, ik heet Lilith, geen Lil en geen Lillie, denk ik iets geïrriteerd.
"Joehoe, ik kom er aan" roep ik terug. Mijn vrolijke, zangerige stem verbaast mezelf.

Ik schiet de kleren aan die ik al keurig klaar had liggen: een halflange rok en witte blouse. Vanzelfsprekend doe ik ook het zilveren ichthushangertje weer om.

Een kwartiertje later fiets ik met Nina naar onze christelijke middelbareschool, haar hand vertrouwelijk op de mijne.

-o-o-o-o-o-

En zo heeft de Grote Baas met flinke tegenzin de Loop der Gebeurtenissen toch maar omgebogen: nu ben ik dat lieve Veluwse meisje dat gewoon op de fiets naar school gaat. Ze heet nu alleen Lilith en haar (mijn) levenspad zal langzamerhand een andere wending gaan nemen.
Lilith - 20-03-2024 om 22:55
0


Ruguël is helemaal van de kaart vanwege mijn grapje met zijn horloge, hij denkt dat hij zijn Vriend verraden heeft, of anders dat zijn Vriend hem naar de Zesde of lager zal sturen. Nina en ik proberen hem weer een beetje in de stemming te krijgen, maar dat lukt nog niet zo erg. Het horloge meldt ondertussen om de haverklap een nieuw contact met een nogal blote foto en een hartje erbij. Ik weiger ze allemaal consequent, de Baas moet vast wat meer rust hebben.

Dan horen we vrouwenstemmen buiten op straat, we kijken nieuwsgierig naar beneden en zien een hele stoet naakte vrouwen aan komen lopen. "Ook dat nog, nieuwe klanten" moppert Ruguël voor de vorm, maar zijn blik verraadt zijn mannelijke interesse en hij vliegt terug naar de balie om ze in te checken.

Nina en ik kijken elkaar aan: waar waren we ook al weer gebleven? Oh ja, zoenen! Eigenlijk wel zo rustig om met ons tweetjes verder te vrijen, al gauw voel ik haar vingers weer langs een paar heel gevoelige plekjes van mij gaan...
Nina - 22-03-2024 om 15:56
0


Mijn vingers tasten voorzichtig rond tussen de schaamlippen van Lil. Ze kreunt zachtjes als ik haar clitje raak, dat snel groeit onder mijn aanraking. Ik trek de lipjes opzij en duw mijn tong ertussen. Haar kutsapjes lekken in mijn mond en ik slik het liefdeswater door. Beter dan champagne. Lil kreunt zachtjes. Ik blijf likken en zoek haar g-plekje. Het kost enige moeite, maar het resultaat is er naar. Ze begint te hijgen en diep te kreunen en een fontein aan fijne witte druppeltjes schiet omhoog en besproeit mijn gezicht. Ik kom omhoog en Lil likt de druppeltjes van mijn gezicht. Ik pak haar hand en leidt die naar mijn liefdesgrotje. Ze vingert me bekwaam en we zoenen intens. Onze tongen vinden elkaar en bestrijden elkaar in ingewikkelde patronen. Ik duw ook twee vingers in het nog drijfnatte mosseltje van mijn bestie. Zo kronkelen we om elkaar heen en al snel wrijven we onze vagina's tegen elkaar. Mijn enorme tieten verpletteren bijna de kleine harde borstjes van Lilly. Kreunend rollen we om elkaar heen. Ik kus haar zachte lippen, tong met haar en zoek met mijn vingers ook haar kontgaatje. Ik rek haar sluitspier op en duw mijn tong er in. "Wat doe je nu?" gilt Lil. Maar al snel gromt en kreunt ze als een kitten. "Shit dat is ook al lekker..." We blijven elkaars lichaam verkennen en ik ben verslaafd aan die prachtige perzikken huid, aan die parmantige ronde tietjes met die bruine tepeltjes die omhoog staan als twee torentjes en die prachtige zachte mond met die lange tong. Ik bedoel, neuken is lekker en jongens ook, maar die zijn zo lomp of ze nu zestien of zestig zijn. Het is grotendeels, rammen, rammen en klaarkomen en moeders maar pijpen en dat wormwormig aanhangsel ontvangen. Nee, dan een vrouw, gossiemijne dat is pas lekker, zo geweldig, zo fanfuckingtastic. We komen meerdere keren klaar en net als we liggen uit te hijgen, wordt de deur opengegooid en staat Ursula in de deuropening. "Aber, was ist dass? Ich..."
Lilith - 22-03-2024 om 21:36
0


Oh, wauw, de eerste keer met Nina in onze hut was al verschrikkelijk lekker, maar nu hier ben ik letterlijk en figuurlijk in de Zevende Hemel. Wat zij allemaal met haar tong en vingers kan doen had ik nooit voor mogelijk gehouden. En eerlijk gezegd ook niet wat ikzelf allemaal daarnet met haar gedaan heb. Heel bevrijdend is dat ik ook helemaal geen schuld voel over onze uitspatting, zou dat komen doordat ik toch al in de hemel ben beland?

Gelukzalig liggen we naast elkaar uit te hijgen, zelfs te moe om elkaar nog te zoenen. Ik hou van haar, al jaren, maar daar is een seksueel aspect bij gekomen dat me nog een beetje verward. Ben ik lesbisch? Bi? Of "queer" zoals dat geloof ik heet?

Veel tijd om daarover te mijmeren heb ik niet, want ineens vliegt de deur open en Hütje (mevrouw Ursula Hütenmacher) stormt naar binnen in haar heksenjurk. "Aber was ist das? Ich... Ich dachte, du würdest den Großer Chef unterhalten?" stamelt bozig. Ik knipper verrast met mijn ogen, en vraag dan scherp, haar expres tutoyerend: "En waarom dacht jij dat dan?".

Voordat ze antwoordt komt de herinnering weer boven van Mama die me wakker maakte en in de doos liet stappen. Ik kom langzaam overeind, en sis: "Jij was dat! Jij hebt me misleid! Je hebt je voorgedaan als Mama, me bedwelmd en in die cadeaudoos gestopt. Als seksspeeltje voor de Grote Baas!!". Hütje lacht schamper: "Dat was bijna tè gemakkelijk, onnozel kind".

Ik kom op haar af, maar ze pakt haar toverstaf, wijst naar mij en snauwt: "Paralitis!". De toverstaf licht zwakjes rood op en verlept dan als een gekookte asperge. "Ik denk niet dat toveren hier werkt, juffrouw" zegt Nina net iets te liefjes. Samen overmeesteren we haar en binden haar op bed vast met het koord dat ze om haar jurk droeg. Ze vloekt en tiert dat mij oren er van tuiten, dus doen we haar ook maar een mondknevel om.

Net als Nina en ik weg willen gaan zie ik het horloge van Ruguël nog op bed liggen, dat moeten we hem wel even teruggeven. We lopen naar de balie, maar daar is hij niet, hij zal nog wel met de nieuwe vrouwelijke gasten "bezig zijn". Nina vraagt of zij het horloge even mag zien. Ze lacht geheimzinnig, drukt het witte schalmei knopje in en zegt met een hele zwoele stem: "Hallooooo... Ik ben Ursula... Ik ben heel stout geweest... Ik wacht in kamer 69 van Hotel Hemelzicht op de straf van mijn Meester...". Gierend van de lach gaan wij er snel vandoor.
Aarts/Bart Drost - 22-03-2024 om 23:21
0


Wat een zooitje is het hier. Die Zesde hemel is niets anders dan een soort overtrokken gameshow met slechte decors en een schijnbaar eindeloos parcours, want na dat domme gedoe met die naakte hoeren komen we weer in een nieuwe zaal. Verduisterd ditmaal en een groot bioscoopscherm licht open. "En nu een previeuw..." schetterd een stem, "uw next level is de zevende, wat staat u te wachten?" Op het scherm is Michaël te zien die een draak en een wulpse vrouw aan zijn lans rijgt. "Wees getuige van de dappere Michaël die onbevreesd draken en hoeren van Babylon doodt die de Hemel kunnen bedreigen..." "Wat nou hoeren van Babylon," hoor ik Luci zuchten, "er was er maar één en dat was nog een ouwe hoer ook, alsof Michaël tegenover een vrouwenelftal uit Babylon staat." "Hou je kop!" onderbreekt papa hem, "ik wil dit horen..." Het beeld verspringt en we zien twee vrouwen die liggen te vrijen, in de rechterbovenhoek licht het woordje 'live" op. "Maar...maar..." stamelt papa, "dat is mijn cadeautje en mijn aanstaande schoondochter..." Inderdaad als we goed kijken zien we Lilith en Nina die druk liggen te seksen en er duidelijk van genieten. "Wow!" zeg ik. "Ook dit is de zevende," schettert de stem, "ongeremde seks tussen alle seksen, u zult genieten van alle seksuele vrijheid." "GENOEG!!" buldert papa, "dit is baasverdomme baasgeklaagd! Lesbische seks, ik...ik..." "Ach man, zannik niet zo." grijnst Lucifer, "geniet of hebben jullie geen internetporno?" Maar papa is de zaal al uit gestampt en ik trek mijn broer mee naar buiten.

Daar komen we in een nieuwe ruimte. Applaus klatert op en een blonde bimbo staat op een platform en roept naar papa. "Ah de laatste kandidaat..." Papa loopt naar haar toe en nu zie ik nog wat oudere wijze mannen op een podium zitten. "En hoe is naam?" vraagt de bimbo. "Eh..Jahweh," zegt papa. "Ehjahweh, hum, vreemde naam, eskimoos misschien?" "Nee, het is Jaweh," zegt papa, "dom wijf," De bimbo blijft glimlachen. "Welkom Jahweh, ga snel zitten." Papa neemt plaats. "En nu opgelet Odin, Baal, Jahweh en Manitou, de eerste vraag, handen aan de knoppen...Welke straf geeft het hoogste aantal slachtoffers?" Er klinkt een zoemer, "De zondsvloed" zegt papa. "Heel goed Jahweh," grijnst de bimbo, 10 punten voor jou." "Hé Aarts," hoor ik naast me fluisteren, en zie Luci. "We moeten hier weg, die ouwe mag dan leuke spelletjes doen, ik wil terug naar Nina." "Is die niet lesbisch dan?" vraag ik hatelijk. "Bi" corrigeert Luci me, "en dat is juist sexy, leuk voor triootjes." "Maar hoe wil je terug?" zeg ik, "volgens die stem moeten we het spel spelen." "Dat duurt me te lang," zegt Luci, "kom mee." Ik volg hem naar buiten en hij gaat me voor naar een deur waarop staat: Stairway to heaven. "Oh ja," zeg ik, "en dat duurt niet lang?" "Zeur toch niet zo," zegt Luci, "heb jij een beter idee?" Even later bestijgen we een griezelige omhoog kronkelende trap die zachtjes heen en weer wiegt in de kosmische wind,
Lilith - 25-03-2024 om 00:02
0


Nina en ik gaan verder op verkenning in de hemel, lopen door het liefelijke Paradijs park, en komen na een tijdje in een erg oude buurt. We lopen de Genesislaan in, bij het eerste huis staan en een appel- en een vijgenboom, op het naambordje staat "Adam & Eva". Ze zitten samen op een bankje, zij biedt hem net een appel aan, keurig geschild en in stukjes gesneden op een bordje. Ik heb meteen een hekel aan dat kleffe stelletje en we lopen snel door.

Verderop op nummer 28 woont een zekere "Jakob / Israel". In de tuin staat een waterput, waaruit vreemd genoeg een wiebelende ladder omhoog steekt. Nieuwsgierig kijken we in de put, en zien tot onze stomme verbazing Aarts en meneer Wiggers hijgend en puffend omhoog komen. "Waar komen jullie nou vandaan?" vraag ik verbaasd als ze eenmaal uitgeput in de tuin neervallen. "Van de Zesde" brengt Aarts moeizaam uit, "en de Grote Baas is daar nog". We leggen voor de zekerheid de zware deksel op de put, al is de kans klein dat die ouwe verder dan 10 treden omhoog kan komen.

Als vier vrienden lopen we verder, meneer Wiggers mogen we nu Lucifer noemen, hier kan hij naar eigen zeggen toch geen Kwaad. Aarts en Lucifer zijn een soort Yin en Yang, ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. Gelukkig heeft Lucifer nu meer belangstelling voor Nina dan voor mij, al is het alleen maar omdat Nina hem een flinke por geeft zodra hij langer dan een halve tel naar mij kijkt.

Ik krijg inmiddels wel honger, en stel voor dat we naar het paleis van de Grote Baas gaan, daar is vast wel wat lekkers te vinden.
Ursula Hütenmacher - 25-03-2024 om 16:10
0


Die meiden van tegenwoordig weten niet wat knopen leggen is. Wij heksen leren zoiets al op de lagere heksenschool in de eerste klas. Ik ben me aan het losworstelen als ik plotseling een zwoele stem hoor zeggen: "Hallooooo... Ik ben Ursula... Ik ben heel stout geweest... Ik wacht in kamer 69 van Hotel Hemelzicht op de straf van mijn Meester...". Baasverdomme dat is die hoer die de meester zo gek heeft gemaakt, zijn 'aanstaande'. Net als ik de touwen los heb en de mondknevel verwijder komt een oudere man binnen. "Zooo, ben jij stout geweest, nou hier is je meester..." "Mocht je willen, ouwe lul," zeg ik, "ik wed dat je hem niet eens omhoog kunt krijgen." De ouwe grijpt me vast en ik hoor de sleutels aan zijn gordels rinkelen. Oh shit het is Petrus, de man die de hemelpoort bewaakt. WIe staat er nu op wacht? Welk ander geteisem kan er nu naar binnen?" Ik geef hem een knietje en een dreun tussen zijn ogen en ouwe Petrus gaat gelijk k.o. Snel verlaat ik de kamer, ik moet het cadeautje van de meester terugvinden en weer terug stoppen in haar hartvormige verpakking. Al snel zie ik de andere heksen die ook weg zijn naar kamer 69. Snel licht ik ze in en we besluiten te overleggen over operatie "Herstel presentje", het terugvinden en opnieuw verpakken van de Grote Maagd. "En het liefje van de meester?" zegt Gisele onnozel. Ik verkoop haar een dreun op haar neus. "Ik ben het liefje van de meester. Die hoer is een tijdelijk tijdverdrijf, die is niet belangrijk. Het is dat toveren hier kennelijk niet werkt, anders had ik haar veranderd in een wrattenzwijn." "Goed," zucht Simone, "de Grote Maagd dus, maar hoe pakken we die?" Ik snuif diep en snuffel langs de Hemelse straten. "Ik heb hun spoor," zeg ik, "die kant op." Snel rennen mijn covengenoten met mij in de aangegeven richting.

In de Genesislaan is het geurspoor onmiskenbaar. "Rustig nu meiden," zeg ik, "ze mogen ons niet zien." Voorzichtig sluipen we verder, bij de kruising van de Exoduslaan kijk ik voorzichtig om de hoek. Daar lopen ze! En de meester is er ook bij, die is natuurlijk helemaal in de ban van die hoer. Hoe kan zo'n groot man zo stom zijn, die Nina is zo stom als het achtereind van een Brontosaurus. Goed, ze heeft grote tieten en vermoedelijk een kut met een inhoud van wijnvat, maar dat is het wel. Met mij kan de meester niet alleen de hele Kama Sutra van voor naar achteren doornemen, maar ook praten over de hogere wiskunde, het ontstaan van de tijd of als hij wil, de komende aflevering van Goede tijden, slechte tijden. Ik licht mijn heksen in, we besluiten Gisele te vermommen als een oude engel. "En de meester?" vraagt ze angstig. "Negeren," zeg ik, "die heeft momenteel alleen maar oog voor de tieten van die hoer." Weinig gerustgesteld vliegt Gisele, voorzien van nepvleugels en een grijze pruik in de richting van het viertal. "Waar willen jullie heen?" horen we haar even later zeggen. Klasse, wat een actrice is er in haar verloren gegaan. Ze klinkt echt eeuwenoud. "Naar de aarde, maar dat kan helemaal niet. Het is eenrichtingsverkeer...hoewel, misschien weet ik een geitenpaadje, het wordt weinig gebruikt, maar toch..." Ik wend me tot mijn heksen die al touwen klaar hebben. "Opgelet, meiden," zeg ik, "Gisele lokt ze hierheen. Die kerels interesseren me niet, net als die hoer. Het gaat om de Grote maagd. Sla de rest bewusteloos. Dan vliegt Gisele de hoek om en geeft een vette knipoog. We bespringen het nietsvermoedende viertal en sleuren de Grote Maagd mee. De overige drie blijven bewusteloos liggen.
Lilith - 25-03-2024 om 20:22
0


Het is achteraf altijd gemakkelijk om te zeggen dat je het al dacht, maar ik had echt wel ernstige twijfels over het nut van die slappe vleugels van de engel die we vlakbij de Exodusstraat tegenkomen. Het geitenpaadje terug naar Aarde klinkt echter wel erg aantrekkelijk, en zoals zo vaak met verleidingen is dat toch niet verstandig. We worden kort daarop overvallen door een groep heksen, onder leiding van Hütje die zich kennelijk bevrijd heeft voordat een Meester haar uitgebreid kon straffen. Ze binden mij nu vast en sleuren me mee naar het paleis van de Grote Baas, de rest wordt genadeloos neergeslagen.

De cadeaudoos waarin ik hier ben aangekomen staat nu pontificaal voor het Hemelbed van de Grote Baas. "Ga er in liggen" gebiedt Hütje me, en de nep engel probeert me die richting op te duwen maar ik kronkel behendig weg. Door die onverwachtse beweging verliest de nep engel haar pruik. "Griselda, ben jij dat?" roep ik verbaasd uit. "Ik heb jou zó vaak geholpen in de kerk, waarom doe je dit nou?". Ze lacht schamper: "Bloemetjes klaar zetten, psalmen en gezangen op het bord schrijven, het collectegeld tellen, wat een flauwekul allemaal". Ik ben te geschokt om te reageren, en dan wordt er van achter me een vochtige doek op mijn neus gedrukt en wordt alles weer zwart om me heen. Het is dat ik niks zie en bewusteloos raak, anders was het een déjà vue geweest.
Aarts/Bart Drost - 25-03-2024 om 22:21
0


Als ik weer bijkomen met een fraaie hoofdpijn, denk ik eerst aan een kater, maar langzaam komt de aanval van de heksencoven weer voor mijn geestesoog. Naast me liggen Nina en Luci, allebei nog in bewusteloze toestand. Plotseling vliegen er twee stoer uitziende engelen boven ons. "Goedendag, meneer, is het uw gewoonte om op de openbare weg te gaan pitten?" Ik kijk hem, nee hè, twee agenten van het Grote bureau in de Hemel. "Mag ik even uw identiteitsbewijs?" Ik overhandig mijn aartsengelkaart en de dienstklopper bekijkt het uitgebreid. "Meneer, u zou als Aartsengel toch beter moeten weten," zegt hij vervolgens hoofdschuddend. "En uw eh..kennissen, hebben die ook een ID?" Net op dat moment komen Nina en Lucifer bij. Ik besef plotseling dat geen van beiden over een Hemel-ID beschikt. De twee agenten dalen neer en schudden Nina en Luci verder wakker. Als ze vragen om een idee krijgen de agenten alleen een lege blik. "Het zijn illegalen," zegt de andere agent plotseling, "en die ene ken ik, dat is Lucifer, die hoort in de hel." "Een beetje verdwaald, meneer?" vraagt de ander agent wat meewarrig, "en dan hier een hoertje oppikken. Een illegaal hier verblijvend hoertje?" "Ik ben geen hoertje," zegt Nina verontwaardigd, "en ik ben hier op verzoek van de Grote Baas zelf." "Ja, ja," zegt de andere agent, "dat zal wel. De Grote Baas heeft wel wat beters te doen, dan illegalen te entertainen." Luci en Nina krijgen handboeien om en worden meegevoerd.

Het advocatenkantoor waar ik aanklop is weinig meelevend. Een bloedmooie engel kijkt me ijzig aan en zegt dat ze de zaak wel wil bekijken voor 50.000 hemelcredits. "Voor allebei?" "Nee, per persoon." Ik hik even en verlaat het kantoor. Als ik buiten kom loop ik naar de put in de tuin van Jakob/Israël en daal weer af naar de zesde hemel. Ik geef het niet graag toe, maar ik heb papa's hulp nodig.

Ik vind hem omringd door zeventig maagden in een enorme ruimte en die ouwe viespeuk verdomd het om mee te gaan. "Zeventig maagden, jongen," zucht hij, "en op mijn leeftijd kan ik er maar één per nacht aan, dus reken maar uit." Ik zucht en besluit dan tot onorthodoxe maatregelen. "Als je niet met me meekomt, dan maak ik bekend dat jij Job expres al die ellende heb bezorgd, alleen maar om een weddenschap met Lucifer te winnen. En die zal getuigen..." Dat helpt. De zaak Job achtervolgt papa al jaren en diens nabestaanden hebben al verschillende processen aangespannen. Tot nu toe kon die ouwe het redden door het verhaal in de Bijbel als laster te betitelen, maar als Luci en ik de zaak opengooien, is hij de lul. We vertrekken en lopen naar de Stairway to heaven. "Wat is dit?" briest papa, "ben je gek geworden, ik op die roestige rammelbak?" "Vooruit!" zeg ik, "anders doe ik ook een boekje open over de vrouw van Lot. Je weet wel die dankzij jou in een zoutpilaar veranderde..." Papa begint al te klimmen.
Lilith - 26-03-2024 om 22:14
0


Loom open ik mijn ogen en rek me uit, wat heb ik lekker geslapen! De déjà vue van voor mijn "slaap" gaat verder, het is weer vooral wit en lichtblauw om me heen, er klinkt zachtjes een verheven soort gezang. Een stel mensen staat naar me te kijken. Nou ja, mensen, ik herken Aarts, hij kijkt geschrokken naar me en zijn vleugels klapperen opgewonden. "Lilith, is alles goed met je?" vraagt hij bezorgd. Ik haal m'n schouders op, deze zijden matras ligt wel lekker.

Oh, en daar is die ouwe Baas ook, hij ziet helemaal grauw en hijgt zwaar, zou hij echt helemaal met die lange jakobsladder omhoog geklommen zijn? "Mijn cadeautje" brengt hij moeizaam uit, "is héél stout geweest". Ik stap de doos uit en kijk hem minachtend aan: "IK? Oh ja? Nou, ik weet heus wel wat JIJ op de Zesde hebt uitgespookt. Eert uw vader en uw moeder, ja ja, en hoe zit het dan met de eer al van die meisjes waarmee je daar hebt liggen rotzooien?!". Ik duw hem achterover op z'n hemelbed, "Ga daar maar uithijgen, ouwe. En blijf voortaan van jonge meisjes af, viezerik". De Grote Baas mompelt nog wat en valt uitgeput in slaap.

Ik heb inmiddels alleen maar meer honger gekregen en neem Aarts mee op onderzoek naar de keukens van dit paleis. Buiten bij het meer staat een man zeven brood en wat vis aan een grote menigte uit te delen, maar ik heb zin in stevige kost, boerenkool met worst of zo. Ik zie Aarts aarzelen om een flauwe grap te maken over zijn "worst", gelukkig is één blik van mij voldoende om dat te voorkómen (anders had ik misschien mijn tanden er in moeten zetten, bah!).

We komen een engel tegen, en ik vraag hem waar we een avondmaal kunnen krijgen. Hij neemt ons mee naar een kapelletje waar we een gortdroge hostie op onze tong gelegd krijgen. Ik spuug het weer uit, "Ik ben een net protestants Veluws meisje, geen katho!" roep ik verontwaardigd uit. We gaan verder en zien een grote gele M op een gebouw staan, dat ziet er beter uit...
Aarts/Bart Drost - 27-03-2024 om 22:21
0


Samen met Lilith loop ik door de Hemelstraten, op zoek naar iets eetbaars. Lilith is duidelijk nog in de groei en erg hongerig. Maar in de Hemel is geen bier, zongen Aardse zangers ooit, en ook qua eten valt het vies tegen. De hostie die Lilith uitspuwt is daar een goed voorbeeld van. Dan zien we als in een fata morgana een grote gele M verrijzen. Natuurlijk. Nog niet zo lang geleden heeft MacDonalds hier een filiaal geopend. Papa was er eerst op tegen, maar Michaël had wel trek in een Big Mac op zijn tijd en wist het zo te lobbyen dat papa overstag ging. In het voormalige Hemelmagazijn werd een McDrive geopend. Een onverschillig kijkende engel kwakt een dienblad op haar balie en vraagt wat we willen eten. "Frites, een cheesburger, een Big Mac en een coke," bestelt Lilith. Ik neem alleen een koffie en een stuk appelgebak. De engel gaat aan het werk en binnen vijf minuten kunnen we onze bestelling ophalen. We zoeken een tafeltje bij het raam. Even is het stil, want Lilith propt haar fastfood heel 'fast' naar binnen, terwijl ze stevig lurkt aan haar colabeker. "Burp!" besluit ze haar maaltijd. Ik sip aan mijn koffie en speel met het stuk appeltaart. "Nou vertel op," zegt Lilith. "Wat?" zeg ik. "Nou, wat is er aan de hand," sist Lilith, "je bent meneer Drost. Lucifer is meneer Wiggers, Ursula is de lerares wiskunde en dit is de hemel. Wat voor spelletje spelen jullie?" Ze kijkt me uitdagend aan. "Eh..." zeg ik. "Oh dat is briljant," foetert Lilith, "is dat alles wat je kun zeggen? Wat is er met dat gedoe met Halloween? Wie zijn die heksen? Wat wil meneer Wiggers met Nina? Wat doen we in de hemel?" Tsja, lieve kijkbuiskinderen dat zijn goede vragen. En uw lieve aartsengel heeft even geen antwoorden. Hoe moet ik een gereformeerde maagd uit een Nederlands dorpje uitleggen dat er echt een Hemel is, compleet met een Grote baas, engelen, aartsengelen en ook een duivel, ene Lucifer die resideert in de Hel en dat Nina zwanger is van die Lucifer en binnen negen maanden een anti-christ zal baren, die de hele aarde zal vernietigen. Ik ben ook maar een aartsengel Eerste Klasse. Intussen zit Lilith me nog altijd woedend aan te kijken. Ik open mijn mond om iets te zeggen en zie tot mijn verbazing, plotseling Nina en Lucifer binnen komen.
Lilith - 27-03-2024 om 23:12
0


"Eh..." zegt Aarts alleen maar. Dat hij geen grote Aankondiger is had ik al begrepen (dat is z'n broer Gabriël namelijk), maar ik mag toch wel énige uitleg verwachten over wat hier allemaal aan de hand is. Maar nee: "Eh..." is alles.

Dan komen Nina en Lucifer zomaar de Mac binnenlopen, en ik zwaai enthousiast naar ze (nou ja, naar Nina dan). We omhelzen elkaar (Nina en ik dus) en gaan samen (...) naar het toilet om even bij te praten. Tot mijn verbijstering zegt Nina dat ze misschien wel zwanger is van Lucifer. "Van de duivel?!" vraag ik, "Weet je niet meer dat we ooit stiekem Rosemary's Baby hebben gekeken!?". Nina verzucht dat ze het niet zeker weet, maar dat ze wel met gemeenschap gehad heeft, tot en met zijn "happy ending". Ik slik een cynische opmerking en zeg dat ze zo snel mogelijk naar de huisarts moet. "Zouden ze hier niemand hebben?". Maar dat is onwaarschijnlijk, want iedereen die hier komt is al dood, terwijl de engelen en de Grote Baas wel immuun voor alles zullen zijn.

"Oh, en we gaan trouwen, geloof ik" voegt Nina er dan aan toe. "WAT? Met HEM?" schreeuw ik bijna uit, "Waarom zou je uitgerekend met de slechtste persoon op aarde willen trouwen?". Nina kijkt schuldbewust en antwoordt dat hij meer ònder de aarde woont, en dat hij erg entertaining kan zijn. "Je bedoelt dat hij wèl Goed in bed is" zeg ik afkeurend, en ze ontkent het niet. "Jij weet niet wat het is om met een èchte man te zijn" sputtert ze zwakjes tegen. Ik zeg maar niet dat ik zo ongeveer een triootje heb gehad met Koen en Aarts, alleen gingen ze net niet "ver genoeg" zodat ik nog steeds maagd ben.

"Kom, we gaan Aarts en Lucifer vragen waar we een huisarts kunnen vinden" besluit ik, en we gaan het restaurantgedeelte weer binnen. Nina bestelt salade met een McPlant, het gaat echt niet goed met haar. Ik neem nog een grote milkshake aardbeien en dan gaan we bij de ongemakkelijk kijkende Aarts en Lucifer zitten. "Nina moet naar de dokter", gooi ik op de goedgevulde tafel, "hoe regelen we dat?".
Dracoel - 28-03-2024 om 11:48
0


Toegegeven. als 2500 jarige heb ik alles in mijn levens wel gezien. Ik ben een vampier, een ondode en leef als millenia lang op de aarde. Een in de zoveel tijd, verleid ik een maagd, mannelijk of vrouwelijk en na hun onvrijwillige bloeddonatie kan ik weer even voort. Je hoort mij niet klagen, misschien mijn slachtoffers, maar die zijn na mijn beet ook ondood en zeggen niet veel meer in hun eigen wereldje waar alle misfits terecht komen: vampieren, weerwolven en gorgonen (de laatste groep kun je beter niet te diep in de ogen kijken of liever helemaal niet...) Momenteel ben ik dokter John C. Dracoel, arts en heb een vestiging op het Nederlandse platteland, zo'n plek waar de bevolking nog diep ontzag heeft voor hun god en de priesters veel invloed. Ik vind het prima, het is lekker rustig hier tussen de lokale boerenkinkels en zo nu en dan kan ik me vergrijpen aan een lokale maagd.

Ik was dan ook onaangenaam verrast door een gebonk op mijn voordeur in de late avond. In deze contreien waagt niemand zich na achten nog in de zondige buitenlucht zonder toestemming van de plaatselijke dominee. Dus wie er buiten staat te kloppen kan alleen een probleem vormen voor mijn rust. Tot mijn verbazing zie ik twee vrouwen en twee mannen buiten staat. Een van de vrouwen, een meisje nog is maagd. Ik ruik het gelijk. Vampiers beschikken over een uiterst scherp reukvermoegen en dat heeft me al enige keren behoed om mijn behoorlijk ontwikkelde snijtanden in de halsslagader van een perverse hoer of een al te onzeding dametje te zetten. In mijn jeugd was ik wat minder kritisch en heb ik diverse malen brakend moeten ondervinden dat niet maagdelijk bloed slecht te verteren is voor mijn vampierlijke bloeddorst. Het andere meisje is zwanger. "U moet ons helpen dokter," zegt de maagd, "mijn vriendin is zwanger en.." Ik trek ze naar binnen. Ik weet waarvoor ze komen en we moeten voorzichtig zijn, abortus is in deze streken net zo zondig als niet meer naar de kerk te gaan of in het openbaar copuleren met de duivel. Een zweem van zwavel prikkelt mijn neusgaten als een van de heren me passeert. Nee hè, hij hier?

In mijn salon drinken we cognac en hoor ik het verhaal aan. Een gevalletje open kaart waaraan een naar geurtje van bedrog hangt. Meisje 2 is zwanger van man 2 (die van de zwavel) en dat kan evenmin in deze Bible belt als vloeken in de kerk of er voor het zingen uitgaan. Man 1 (daar ruik ik vooral wierook) beweert dat hij van een vriend van een vriend heeft gehoord dat ik wel eens voor 'zwangerschapsonderbrekingen' zorg en wat het gaat kosten. Ik doe alsof ik nadenk en bestudeer onderwijl de maagd. Ze is heel mooi, zuiver bloed zo te ruiken, daar kan ik weer een jaartje op teren. En ze komt hier zomaar binnen wandelen. Aan die zwangere soepkip heb ik niks. Ik zou mijn hart uit mijn lijf kotsen als ik mijn tanden in haar nek zou zetten. Maar wat is wijsheid? Man 2 is duidelijk Lucifer, de duivel in vermomming en man 1 is een engel, misschien wel een aartsengel. De maagd is een buitenkansje, maar beide heren zijn duidelijk verliefd op haar. Dit vereist een list...

Ik stel het gezelschap voor bij mij te logeren, als mijn neefje en nichtjes, ik zorg er voor dat beide mannen op een kamer komen en dat de maagd en haar hoerige vriendin ieder een kamer krijgen. Mooi, dat deel van het plan is geregeld. "Morgen zal ik de eh...onderbreking regelen bij juffrouw Nina," zeg ik, "maar eerst gaan we eten en drinken." In mijn kleine, maar moderne keuken regel ik een weinig voedzame maar moderne maaltijd bestaande uit hamburgers en cola. De drankjes hebben ik voorzien van een grote dosis slaapmiddel. Behalve bij de Maagd. Zij moet helder blijven en haar bloed schoon. Maar haar zal ik beminnen en dan op het moment supreme zullen mijn tanden verzinken in haar nek. Ik oefen wat van mijn magie uit en zie dat ze onder de indruk is van mijn gesoigneerde uiterlijk en uitstraling, ze zal als was in mijn handen zijn.
Lilith - 28-03-2024 om 22:30
0


Dat was dus heel snel geregeld, voor ik het weet zijn we weer terug in Nederland en zitten we bij de Dr. John C. Dracoel in de salon. Ondanks het late uur is hij heel gastvrij en maakt wat te eten en drinken voor ons. We mogen zelfs blijven slapen, en daar zijn Aarts, Lucifer en Nina kennelijk erg aan toe, want ze zitten al hartgrondig te gapen. John laat onze kamers zien, mijn kamertje is gezellig ingericht, bij de wastafel ligt zelfs een nieuwe tandenborstel en tandpasta.

Net als ik in bed wil stappen wordt er bescheiden op de deur geklopt. "Wie is daar?" vraag ik zacht, om de anderen niet te alarmeren. Het blijkt John te zijn, die heel omzichtig vraagt of ik hem alsjeblieft even wil helpen om zijn dekbed in de hoes te stoppen, de huishoudster was dat vergeten te doen. Die onhandige mannen ook altijd. Maar goed, het is een kleine moeite, ik help Mama zo vaak mee.

In zijn slaapkamer ligt de egaal rode dekbedhoes al klaar, samen doen we de punten van het dekbed erin en schudden de hoes in fatsoen. Ik help ook even mee om de kussenslopen om de drie kussen te doen. "Wat doe je eigenlijk met DRIE kussens?" vraag ik net iets te nieuwsgierig. "Ach, dat geeft me nog een beetje het idee om niet helemaal alleen in bed te liggen" antwoordt hij met een verdrietige ondertoon. "Je hebt geen partner?" vraag ik dan, en betrap mezelf op een hoopvolle ondertoon. John is natuurlijk ouder dan ik, maar ziet er best sportief èn verzorgd uit.

Hij gaat zo sip op bed zitten dat ik er maar even naast kom. Hij vertelt dat zijn vrouw kort na hun huwelijk is overleden door een ongeluk met haar scooter, sindsdien is hij alleen. "Misschien vind je ooit weer een lieve vriendin" spreek ik hem moed in. "Ach, wie ziet er nou wat in een saaie huisarts?" reageert hij mistroostig. Ik antwoord spontaan: "Nou, ik bijvoorbeeld. Ik vind je een erg aardige en goed uitziende man". Hij kijkt naar me op met weer een sprankje hoop in zijn ogen, "Echt waar?" vraagt hij, "of zeg je zomaar wat". Ik geef hem zomaar een kusje op de wang, "Echt waar". En kan ontmoeten onze ogen elkaar, hij draait bij en voor ik het weet zoen ik hem nog een keer, maar nu op de mond. Geen idee waarom, maar het voelt erg goed.
Dracoel - 29-03-2024 om 21:47
0


Het loopt als een droom. Ik maak een paar tabletten rohypnol fijn en strooi ze in de glazen cola die gretig worden opgedronken door mijn jonge bezoekers. Alleen de Maagd krijgt een echte Cola zero. Haar metgezellen, inclusief Lucifer, zitten al snel te knikkebollen. Ik heb verachting voor de Duivel. Hij is in wezen een aartsengel al is hij door de Grote Baas uitgekotst. Hij is geen echt wezen van de nacht, zoals de vampiers, de weerwolven, de witte wieven en al het andere nachtvolkje. De Maagd is lief, ik besluit haar eerst te beminnen en vervolgens te bijten en haar bloed op te zuigen. Ze windt me op, maar ik mag haar niet ontmaagden, niet rotzooien met je voedsel, ontmaagd is ze waardeloos voor me. Ik bemerk een seksuele spanning tussen ons. Wie is ze? Haar naam is beroemd, maar die Lilith was een demon, een creatuur dat kleine kinderen vermoorde, of zijn dat praatjes van die schijnheilige Christenen die de plek naast Adam liever zagen opgevuld door die muizige trut van een Eva met haar appeltjes? Ik doe wat zielig en dat blijkt te helpen. Ze kust me. even later ook op de mond. Ik open de mijne en onze tongen glijden bij elkaar naar binnen. Gelijk voel ik mijn pik verstijven. Foute boel, ik moet nu oppassen, alleen als Maagd heeft ze waarde. Maar ze zoent me zo lekker terug en ik schuif haar zedige nachtpon die ik zelf heb verstrekt omhoog. Wat is ze mooi! Haar roze huid is prachtig strak en zonder enige ontsiering. Geen tatoeages, pukkeltjes of oneffenheden. Als ik de nachtpon over haar hoofd uittrek, kijk ik vol wellust naar haar jonge borsten met donkere tepeltjes, smalle heupen en platte buik, en dat schattige dunne schaamhaar dat uitwaaiert over haar venusheuveltje. Ze heeft slanke, sportieve benen. Ze begint mij ook uit te kleden. Naakt staan we even tegen over elkaar. Dan neem ik haar in mijn armen en vrijen we hartstochtelijk. Weer tongen we en ik voel haar handen en nagels op mijn rug. Haar adem gaat hortend en stotend en klinkt heel opgewonden. Ik moet aan iets anders denken, voor mijn geestesoog trekken brave nonnetjes voorbij, lelijke oude vrouwen, maar het helpt. Het beeld van de brave nonnetjes, maakt me juist supergeil. Ik voel de handen van de Maagd op mijn gezwollen pik. Ze speelt er mee, trekt er aan, met de onervarenheid van een jonge maagd. We rollen over het net opgemaakte bed. Wanhopig probeer ik een zaadlozing te forceren als ze mijn ballen kneedt met haar stevige handen. Maar niets helpt. Mijn lul en ballen zijn keihard en lijken te smeken om ingezet te worden in het lichaam van deze vurige jonge vrouw. Ik zak al likkend en kussend via haar borstjes naar haar vulva. Haar roze kutje ligt gezwollen op haar bleke huid. Mijn tong kust wellustig de randen van haar vagina, likt aan het klitje dat heel opstandig omhoog is gekomen en proeftde zalige enigszins rinse smaak van haar weelderig stromende kutsap. Weer voel ik haar hand op mijn lul die als een zelfstandige eenheid lijkt te functioneren. We rollen over elkaar heen en terwijl ik wanhopig verder lik aan haar zoetzure vagina, plooien haar lippen zich rond mijn eikel en zuigt ze me af. In gedachten smeek ik er om klaar te komen om daarna mijn tanden in haar nek te zetten.
Lilith - 29-03-2024 om 23:29
0


Ik kan het niet helpen, ik móet gewoon met John vrijen. Zijn tongzoen is al heel opwindend, als zijn tong via mijn borstjes een nat spoor naar beneden trekt wil ik niets liever dan hem dáár te voelen. Ik buig me naar zijn piemel, die is niet zo dik als die van Koen of Aarts, maar wel lekker lang en staalhard. Hij is ook erg gevoelig, merk ik, dus doe ik voorzichtig aan om hem niet te snel te laten komen.

Ondertussen likt hij langs en door mijn opgezwollen spleetje, draait met zijn tong af en toe speels om mijn clitoris, wat me telkens een schokje van genot geeft. Ik open mijn dijen nog verder voor hem, hij likt langs de onderkant van mijn billen, en gaat ertussen. Sinds Nina een vinger in mijn aarsje heeft gestoken weet ik pas hoe lekker dat plekje is.

Ik ga met m'n buik op een van de rode kussens liggen, mijn kontje steekt uitnodigend omhoog. Hij likt me nu vol tussen mijn billen, en dringt dan voorzichtig met een vinger in mijn bips. Ik kreun onwillekeurig, dit is zó lekker, ik wil méér...
Dracoel - 30-03-2024 om 22:26
0


Oh ze houdt van anaal, deze ondeugende maagd, dat is een oplossing, haar ongetwijfeld nauwe anusje kan me ook verlossen van mijn nog altijd opklotsende zaad dat wanhopig zich uit wil storten in deze prachtige en opwindende jonge vrouw. Voorzichtig poer ik met mijn vinger in haar poepertje. Ze begint opgewonden te kreunen. "Ik wil meer..." hoor ik haar fluisteren. Ik zet er nog een vinger bij en dan nog één. Haar lokkende zwarte gaatje begint me te fascineren. De lekkere stevige meisjesbillen trillen voor me op en neer en ik sla er even hard op. Verschrikt geef ze een gilletje en gelijk duw ik mijn op springen staande pik in haar warme holletje. Mijn eikel voelt de weerstand van haar rectum dat ik opensplijt en mijn pik dringt door in haar darmkanaal. Wat nauw, wat heerlijk nauw. Ik voel de druk op mijn eikel toenemen als ik langzaam begin te stoten. Lilith kreunt en hijgt en smeekt om meer. Mijn handen grijpen haar opwindend op en neer wippende tietjes en kneden ze, terwijl ik voel dat ik - eindelijk- ga klaarkomen. Nog even en dan kan ik mijn tanden eindelijk in haar lange hals zetten, alles voor een lang verwachte bloedtransfusie. Plotseling kolkt mijn zaad met alle hevigheid haar darmen binnen. Schokkend zak ik op haar en neer en ze schreeuwt van opwinding. "Oh meer, meer, oh John spuit me vol...!" Hijgend liggen we op elkaar. Ik moet even op krachten komen, net als mijn aankomende slachtoffer trouwens. In het naspel zoenen we elkaar en mijn vinger glijdt begerig over haar keel op zoek naar de halsslagader. Daar! Ik voel het bloed kloppen. Langzaam zakt mijn mond lager, mijn snijtanden die automatisch groeien in de nabijheid van een prooi zijn klaar voor actie. Nog even...
Lilith - 30-03-2024 om 23:29
0


Anale seks, ik dacht altijd dat het vies en zondig was, maar nu ik John's vinger bij me naar binnen voel gaan is alles anders. Het is daar zo heerlijk gevoelig, en ik voel zijn pulserende vingers uitstralen in mijn hele onderkantje. Hij doet er een vinger bij, en dan nòg een. Opeens geeft hij me een pets op de billen en voor ik het weet dringt hij met zijn harde piemel in mijn aarsje.

Ohhh, wat vult hij me daar, het overweldigende genot overstemt dat kleine pijntje van de penetratie. Hij neemt me in mijn bips, al snel kreun ik bij elke stoot en masturbeer tegelijkertijd ongegeneerd. Zijn handen kneden begerig mijn borstjes en knijpen in m'n harde tepeltjes. Ik hoor dat hij gaat komen, mijn vingers flitsen over mijn spleetje om hem bij te houden, en ik smeek om zijn zaad, mijn eerste zaad daar.

Met extra harde en diepe stoten spuit hij grommend zijn hete stralen in me, ik voel alles gladder en natter worden daar. Voor alle zekerheid sluit ik uit voorzorg tegen een ongewenste zwangerschap mijn baarmoedermond (vreemd trouwens: Nina schijn dat helemaal niet te kunnen?). Met zijn harde piemel nog helemaal diep in me komt ik direct na hem ook klaar, en ik voel mijn kontje om zijn piemel nog verder verstrakken, hij kreunt bijna van de sensatie.

Nahijgend buigt hij over mijn rug en moeizaam achterom kijkend kus ik hem, en laat hem vervolgens mijn rug, schouders en hals beminnen. Ik zie hem niet, maar voel hem des te meer: zijn ervaren handen over mijn jonge lichaam, zijn begerig natte mond, zijn langzaam ontspannende piemel. Ik glimlach gelukzalig, als echte gemeenschap net zo fijn is dan snap ik Nina helemaal en vraag John straks nog om anticonceptie.

Hij gaat met een vinger onderzoekend langs mijn hals, ik voel mijn halsslagader kloppen. Zijn hoofd komt er ook dichtbij, ik wil zijn zijn wang liefkozend strelen, maar voel zijn scherpe tanden. Hoezo kan ik die voelen?? Opeens ben ik op mijn hoede, hier klopt iets niet. Ik draai half onder hem weg, kijk om, en zie tot mijn ontzetting zijn snijtanden, veel groter dan normaal, meer als... een vampier!

In een snelle beweging die ergens uit mijn diepe onderbewuste komt grijp ik hem in zijn nog vochtige kruis. "Wat heeft dit te betekenen?" vraag ik streng. Hij schrikt zich een ongeluk, krimpt ineen onder mijn ijzeren greep, en zijn lange snijtanden verdwijnen weer. "Ik.. ik.. kan het niet helpen... ik moet maagdenbloed hebben" jammert hij als een klein kind. "Wat hebben jullie mannen toch allemaal met maagden", roep ik geërgerd uit, "waarom NEUK je me niet gewoon, dan ben ik er vanaf".

Het is voor het eerst dat ik dat zondige woord gebruik, ik krijg er een kleur van, maar houd mijn greep op hem. "Nee, nee, jij moet de Maagd blijven, anders...". Hij valt stil, ik vul voor hem in: "Anders is het met jou afgelopen, hè? Nou, dat is het nu ook al. Ik zal Aarts en Lucifer op je afsturen, zij weten ieder op hun eigen manier wel raad met dat soort van jou". Ik knijp hem nog even super hard in zijn kruis, trek mijn nachtpon aan, en ga dan op zoek naar mijn vrienden.
Dracoel - 31-03-2024 om 22:49
0


Hoe kon ik zo stom zijn? De Maagd heeft me afgetroefd op het moment dat ik mijn tanden in haar nek zou zetten. Ik word sloom op mijn ouwe dag? Het beste voedsel in jaren en nu zit ik weer zonder. En wat gaat ze doen? De Duivel halen? Of die andere creep? Die hoer? Ik moet iets doen...Koortsachtig denk ik na. Maar voor ik iets kan bedenken, duikt er plotseling een vrouw voor me op. Wie is dat nu weer? Het lijkt de Zoete Inval wel. Eeuwen gebeurt er hier niets en dan ineens een invasie. "Wie ben je jij?" vraag ik woest, "wat doe je hier?" Haar geur is benauwend, ze is overduidelijk geen maagd. Jammer, ik heb ook nooit eens mazzel. "Ik ben Ursula," zegt de vraag met een zwaar Duits accent, "opperheks..." En word ik omringd door nog zeven vrouwen. "En dit is mijn coven," poogt Ursula,"jij verbergt een maagd, vampier!" Ik schrik. Hoe weet dat enge wijf dat? "Poeh, je mag die feeks hebben," zeg ik stoer. Ursula begint kakelend te lachen. "Blauwtje gelopen, vampier? Had je je tanden in haar nek en sneakte ze nog net op tijd weg. Tough luck, mein Liebschen..." De andere heksen lachen ook hatelijk. "Ik zal jullie rijkelijk belonen als jullie haar geboeid hier brengen," zeg ik, 'goud, juwelen en.." "Hou je smerige vampierenbek," schreeuwt Ursula, "wij dienen de meesters en die Maagd is voorbestemd voor hogere zaken, ze moet het kind van de meester baren." "Te laat," zeg ik, "die andere is al zwanger van de duivel, ik moest het kind aborteren." Ursula kijkt me nu vuil aan. "Je moest wat? Zusters een houten staak en een hamer, we gaan die hufter spietsen!" Nee hè, niet weer dat afgezaagde sprookje. Een vampier doodt je door een houten staak door zijn hart te slaan. Onzin. Eens een ondode altijd een ondode. En ik heb gewoon een spiegelbeeld, ben gek op knoflook en kan prima in de zon liggen. Mensen. Wat zijn ze toch stom. Toch is dat gedoe met die staak altijd onprettig. Het wordt een kliederboel met al dat bloed en dan heb ik weer extra was. "Genoeg!" schreeuw ik en zowaar houden die wijven hun schreeuwbek. "Laten we de maagd liever pakken. Ze ging die kant op!" Ik wijs in de richting van de slaapkamers en mijn heksenleger stormt als een bende kippen zonder kop de trap op. Het is ook geen wonder dat ze een paar eeuwen geleden bijna allemaal zijn uitgeroeid. Stelletje imbicielen. Boven me hoor ik de geluiden van een waar gevecht, met veel gegil en geschreeuw. Ik pak een net uit mijn linnenkast en stel me verholen op achter de deur. Dan hoor ik de lichte voetstappen van twee vrouwen naar beneden komen. Ik herken de ademhaling van de maagd en die hoer. Als ze langs de deur lopen gooi ik het visnet over ze heen en trek aan de hendel die het valluik opent dat naar de kelder leidt. Snel open ik een deur en ren de trappen af naar de kelder. Met een beetje geluk kan ik de Maagd nog leegzuigen voordat ik weer gestoord wordt.
Ursula Hütenmacher - 01-04-2024 om 23:08
0


In ons bizarre wereldje van monsters, demonen en heksen staan de vampiers ergens in de degradatiezone. Eenzame sukkels die regelmatig een orale bloedtransfusie nodig hebben met die scherpe konijnentandjes. Ondoden. Klopt er zit over het algemeen weinig leven in. Liggen de hele dag te suffen in doodskisten en worden 's nacht actief. Die Dracoel is ook zo'n misfit. Ik wil hem al laten spietsen met een houten staak. Maar dan toont die lijkenvreter ineens ballen en stuurt mijn heksen richting de slaapkamers om de meester te begroeten en de Maagd te heroveren. Ik vertrouw het niet helemaal en zoek een verstopplekje. Terecht, blijkt al snel. Terwijl mijn zusters zich op de meester, de maagd, de engel en de hoer storten (kunnen we geen film maken met die titel?) zie ik hoe het speeltje van de meester en haar maagdelijke vriendinnetje naar beneden sluipen. Dan blijkt Dracoel slimmer dan ik dacht. De maagd en de hoer raken verstrikt in een net en lazeren in de kelder. Ik zie de vampier glunderend de keldertrap af trippelen. Ik volg hem en we komen in een groot duister vertrek, waar het barst van de spinnen en spinrag, en ratten een goed heenkomen zoeken. Dracoel sluit de hoer op in een enorme kooi en ketent de maagd met kettingen aan de muur. Ik zie zijn tanden groeien. Dol van bloeddorst loopt hij naar de Maagd die angstig aan haar ketenen rukt. Hum, hoe red ik het cadeautje van de meester van een lot erger dan de dood? (Erg poëtisch, vind ik ook, dank u wel...) Moet ik die nepvampier een zilveren kogel door zijn hart schieten? Oh nee, dat is voor weerwolven, een maagd? Nee, dat is voor eenhoorns. Een spiegel? Ach nee, daar vangen we gorgonen mee. Een staak. Wel even blijven focussen, Ursula. Een staak door zijn hart. Gisele had er al eentje voor me gepakt. Ik voel aan de punt. Lekker scherp. Ik vind tussen alle troep, een hamer. Langzaam loop ik naar de vampier die zich opmaakt zijn tanden in de nek van de Maagd te zetten. Ik ram de staak tegen zijn rug en sla er hard op met mijn hamer. De vampier gromt en gilt en het bloed spuit er van voren uit. Ziezo. Ursula de fearless vampire killer! De vampier draait zich om en trekt tot mijn afgrijzen de staak uit zijn lichaam en gooit het hout opzij. "Tss, tss," zegt hij. "je moet niet al die praatjes geloven, fraulein Ursula. Alleen in films en stripverhalen gaan vampiers dood aan staken, zonlicht en al die andere onzin. Ik ben al dood. Al eeuwen. Ik ben een ondode. Hij grijpt me vast en ik zie zijn slagtanden naar mijn halslagader gaan. Maar dan houdt hij in. "Smerige hoer!" krijst hij, "je bent geen maagd meer, Jouw bloed is giftig voor me!" Hij wil zich weer op mijn meesters cadeautje storten, maar ik gooi het net over hem heen dat ik van de grond heb opgeraapt. Al vechtend rollen we over de grond. Dan gaat de kelderdeur open en ik zie de meester en die engel aan komen lopen. Waar zijn mijn zusters gebleven? Ik sla Dracoel bewusteloos en zie de meester de hoer uit haar kooi bevrijden en de engel het cadeautje uitpakken. Ze vliegt hem om de nek en kust hem. De stomme boerentrien!
Nina - 03-04-2024 om 22:46
0


We zijn duidelijk weer terug op aarde. De vader van mijn kind heeft verdacht weinig vaderlijke gevoelens voor het kroost in mijn buik en lijkt maar wat blij met de suggestie dat ik het kind laat verwijderen. Iets met de anti-christ. Ik snap er niet zoveel van, maar Lilith heeft het maar over Rosemary's baby. Klinkt weinig hoopvol. Aarts, zoals ik meneer Drost nu maar noem (en die best een stuk is, sinds hij zijn engelengestalte heeft aangenomen), stelt dokter Dracoel voor. Ik vind het een enorme griezel als is hij best aardig en we mogen in zijn huis blijven slapen en we krijgen hamburgers en cola. Doodmoe kruip ik in een leuk ingericht kamertje in een bed en val vrijwel gelijk in slaap. Ik schrik wakker als het clubje heksen onder aanvoering van Griselda zich op mij, Aarts en mijn lieve duiveltje stort. In de vechtpartij die ontstaat zie ik ook Lil en die trekt me mee. Als we de trap afsluipen, krijgen we een soort visnet over ons heen en lazeren we plotseling naar beneden. We landen in een soort griezelige kelder en voor Lil en ik ons kunnen bevrijden is dokter Dracoel al bezig ons op te sluiten. Ik beland in een kooi en de arme Lil wordt aan de muur geketend. Dan buigt Dracoel zich over haar nek en ik zie zijn snijtanden uitgroeien tot ware knoepers. Lil wordt gered door Ursula die hem spietst met een houten staak. Maar dat is duidelijk nepnieuws, want Dracoel lacht er om. Gelukkig raakt hij wel bewusteloos als Ursula hem een dreun verkoopt, net op het moment dat Aarts en mijn poepie naar beneden komen. Luci opent mijn kooi en we staan lekker te zoenen. Als ik even later opkijk zie ik dat mijn bestie Aarts kust... In de verwarring zie ik Ursula de keldertrap oprennen. "Snel!" schreeuw ik, "voordat ze weer die heksenbende gaat ophalen." We rennen ook de keldertrap op en hollen het huis uit. "Wat nu?" zegt Luci. "We gaan naar jouw stekkie," zeg ik het heft in handen nemend. "Naar de Hel?" zegt mijn schatje verbaasd. "Ja, daar ben je toch de baas?" zeg ik, "kom op dan."

Buiten stijgen we op en ik zie dat Aarts Lil in zijn armen heeft genomen en al snel vliegen we in de richting van de Hel. Even later dalen we bij een enorme poort waarop staat gebeiteld: "Wie heer binnen treedt, laat alle hoop varen.." Een enorme hond met drie koppen komt ons blaffend tegemoet. :"Koest Cerb," zegt mijn aanstaande. "Dat is Cerberus, daar pas ik op nu Hades en Persephone een paar weken op vakantie zijn." We lopen door een paar kringen van de Hel, tot wij bij de vertrekken van mijn eigen lieve Satan komen. Het is werkelijk bloedheet hier en op mijn aandringen, draait mijn snoepje de thermostaat wat lager. "Maak het je gemakkelijk," zegt Luci en bekijkt de computerschermen die een overzicht geven van alle kringen van de Hel. Hij pakt een microfoon, "ahem," begint hij, "dit is jullie eigen Lucifer, ik ben weer terug met de Koningen van de Hel en met Nina, mijn aanstaande die zwanger is van de anti-christ. Ook mijn broer Aarts is er. Gelieve even wat minder te wenen en te weeklagen en met de tanden te knarsen. Ik ben die pokkeherrie meer dan zat."
Lilith - 03-04-2024 om 23:36
0


Nou, van de regen in de drup, maar dan wel door hete druppels zweet, hier in de Hel. Ik hoop niet dat Lucifer mij bedoelde met "Koningin van de Hel", maar ik vrees van wel. Op een of andere manier heeft hij voor Nina en mij iets in gedachten wat me helemaal niet aanstaat.

Ik moet nog even terugdenken aan het moment dat John in de kelder naar mij toekwam met zijn vampiertanden, verontrustend genoeg was ik helemaal niet bang, ik smachtte er zelfs naar om hem mijn maagdenbloed te schenken. Ik leek wel gehypnotiseerd, nu denk ik daar gelukkig weer heel anders over.

Toch heb ik nog een latente spanning in me, en ik kan het niet laten om weer met Aarts te gaan kussen. "Hmmm, wat ben je lekker heet" zegt hij na een heerlijk lange tongzoen. Erg grappig hoor, hier in de Hel. Ik kijk hem even vernietigend aan maar ik heb gewoon zin, en trek voor zijn verbaasde ogen mijn nachtpon uit en omhels hem met alleen mijn broekje nog aan. Als gauw voel ik wat hards tegen mijn buik omhoog kruipen.
Dracoel - 04-04-2024 om 23:21
0


Probeer nooit een vampier van zijn prooi te scheiden! Als ik weer bijkom is mijn huis leeg. Ik zie nog net de laatste hek op een bezemsteel wegvliegen. Gelijk ruik ik de geur van de Maagd, een spoor, een reukspoor! Opgewonden snuffel ik en zie buiten een van de heksen staan te schutteren met de bezemsteel tussen haar benen. Ik ren er naar er sla haar er vanaf. Dan spring ik op de bezemsteel en geef er een schop tegen. Dat helpt. Het ding start gelijk en ik vlieg al balancerend het reukspoor van de Maagd achterna. "Al ga je naar de hel, schatje, ik volg je," roep ik uitdagend. Onderweg kom ik de heksencoven tegen en sluit me er ongemerkt bij aan. "Dames," hoor ik Ursula roepen, "zo dadelijk volgen we de meester in de Hel, een grote eer. Laten we hem eer bewijzen als we geland zijn...en hem onze natte kutjes ter beschikking stellen, velen van jullie zijn ook nog maagd, en wat kan de meester meer verlangen dan nog meer maagden." Bij deze woorden spits ik mijn oren. Nog meer maagden. De Hel is duidelijk een paradijs! Voorzichtig begin ik te snuiven. Inderdaad twee van die ouwe tangen zijn nog maagd. Gadverdamme, wat een lelijkerds...maar die jonge dame, een lerares lees ik in haar gedachten, ene Simone ziet er wel lekker uit en die is ook nog maagd. Hum, toch maar de eerst dè Maagd. Dan kan Simone dienen als toetje.

Dan komen we aan bij de poorten van de Hel. Twee demonen uitgerust met prikvorken houden ons aan. "Heeft u iets aan te geven?" vragen ze beleefd. "Wij komen voor de Meester," zegt Ursula uitdagend. "Wij komen ons zelf aangeven." Ze denkt zo door te kunnen lopen, maar de demonen checken eerst de Hellecomputer. "Uitgesloten," zegt de linkerdemon, "jullie zijn geen zondaars en bovendien leven jullie nog." Ursula loopt met Simone naar voren en kijkt de twee demoontjes uitdagend aan. "Hoe kun je nu zeggen dat wij geen zondaars zijn?" zegt ze wulps. Ik zie de rechterdemon al likkenbaardend naar Simone kijken en denk daar gaat weer een maagd. Maar dam klinkt plotseling een stem. "Dit is Mefisto, wat is er aan de hand, demon nummer 4469?" "Een aantal zielen die zondig noch dood zijn, zoekt toestemming." zegt 4469. "Laat ze door idioot," zegt Mefisto, "natuurlijk leven ze niet meer, en welke niet-zondaar gaat er nu vrijwillig naar de Hel?" "Eh..." begint 4469. De Hellepoorten zwaaien open en een opgewonden stem weerklinkt. "Welkom in de Hel, hier zullen jullie zondaars je gerechte straf ontvangen voor een leven op aarde vol zonde, wellust en geldzucht. Zo dadelijk kunt u genieten van onze speciale kringen met voor elke zonde een straf. We gaan jullie levend begraven, roosteren aan een spit, laten verhongeren en verdorsten en nog veel meer. Haast u niet, want de straffen zijn eeuwig!" Er klinkt een hol gelach, maar Ursula loopt onbevreesd naar binnen, gevolgd door de coven en ondergetekende.
Aarts/Bart Drost - 05-04-2024 om 23:14
0


Een engel in de hel. (OK, je hebt Hell's Angels, maar ik ben geen biker). Het is even wennen. Wel erg warm. Als ik daar een grapje over maak bij Lilith, kijkt ze me weer verschroeiend aan met die mooie ogen. Ditmaal wil ik haar een lekker verwennen. Ze moet maar snel van haar status als maagd af, al schijnt Nina de rol van moeder van de antichrist te hebben overgenomen. Als ik zie hoe Lilith haar nachtpon uitdoet en alleen in haar broekje voor me staat, voel ik mijn pik snel groeien. Aangezien Engelen altijd naakt zijn, valt het gelijk op. "Schat is dat een knuppel tussen je benen of ben je gewoon blij me te zien?" gniffelt Lilith. Ze pakt mijn klok en hamerspel en begint er aan te trekken. Ik voel alle seksuele energie naar mijn genotspaal suizen. Oh, wat een geil handje. Ik trek haar mee en open een paar deuren. Achter de derde deur zit een leuk kamertje met een bed. Al snel rollen we op het tweepersoonsbed in hartvorm heen en weer en hap ik gretig in haar prachtige appelvormige borsten en de stijf omhoog staande tepels. Dan zak ik naar beneden en lik een spoor over haar buik en vulva. Haar opgezwollen, opgewonden schaamlippen staan als een heuvel in het blanke bekken en ik duw mijn mond en tong er op. Tastend vindt het puntje van mijn tong haar clitje en ik lik aan het kleine dingetje, dat al snel groeit onder mijn aanraking. Lilith ratst ondertussen met haar nagels over mijn rug en klemt haar dijen rond mijn hoofd. Ik zoek haar g-plekje en ze ontploft als mijn tong het aanraakt. Golven kutsap borrelen omhoog en een fontein aan witte druppeltjes ontploft in mijn gezicht. Ik kom omhoog en Lilith zakt omlaag, Ze verzwelgt mijn penis alsof het een zuurstok van een euro op de kermis is en begint te zuigen. Ik krijg het gevoel dat mijn lul buitenproportioneel begint te groeien. "Neuk me." hijgt Lilith, "ik wil je NU!" Ik trek mijn eikel uit haar mondje en kantel haar bekken. Mijn handen omvatten haar enkels en ik trek haar benen omhoog en uit elkaar. Mijn eikel drukt tegen haar schaamlippen, duwt ze opzij en verdwijnt in het lokkende gat van haar vagina. Het is zo nauw! Zo lekker nauw. Alsof ik in een handschoen verdwijn. Voorzichtig manoeuvreer ik verder en duw mijn piemel in haar liefdesgrotje. Er is weerstand, maar Gabriel heeft me genoeg over maagden verteld om te weten dat ik voorzichtig en rustig moet zijn. Langzaam dring ik naar binnen. Lilith kreunt en hijgt, geeft korte kreetjes en blijft het vlees op mijn rug teisteren met haar scherpe nagels. "Oh, ga door, schat, Ooooohhh, ja, ja, jaaaaaaa. Oh sneller. Meer, meer." Ik voer het tempo iets op en voel hoe de druk van haar nauwe ingang me teveel begint te worden. Er is weinig voor nodig om mijn zaad in haar baarmoeder te schieten.
Lilith - 07-04-2024 om 00:13
0


Als je het me een paar weken geleden gezegd zou hebben had ik je uitgelachen, maar nu bedrijven Aarts(engel) en ik de liefde in In een intiem kamertje van de Hel. Naast ons hoor ik door de poreuze lavamuur Nina met Lucifer bezig, en dat maakt me nog opgewondener. Ik geniet volop onder zijn snel kwispelende tong, die afwissend langs mijn opgezwollen lipjes gaat, ertussen, en dieper er in naar dat extra fijne plekje. Als hij dan ook nog eens op mijn clitoris zuigt kom ik schokkend en kreunend voor hem klaar.

Dankbaar uithijgend kijk ik omlaag en zie hoe groot mijn clitoris is geworden, heeft hij er zó hard op gezogen? Mijn overvloedige vocht heeft zijn gezicht nat gemaakt, ik wil hem zoenen maar zijn piemel komt daarvoor in de plaats. Even verwen ik hem oraal, maar ik wil hem echt, als man en vrouw. Gewillig open ik mijn benen voor hem en hij dringt voorzichtig in me met zijn grote harde piemel. Ik weet niet wat ik allemaal tegen hem zeg, maar ik wil maar één ding: dat hij het eindelijk eens met me doet. Hij vult me steeds verder, ik wil hem steeds dieper, ik klem me om hem vast en golf onder hem mee, iedere stoot voelt lekkerder dan de vorige.

Hij gaat sneller, ik kus hem wild op de mond totdat we naar adem happend moeten afbreken. "Omdraaien", breng ik met moeite uit, "Nu wil ik bovenop". We rollen om en zonder zijn piemel een moment te laten ontsnappen begin ik hem te berijden. Ik weet dat hij gaat klaarkomen, mijn baarmoedermond heb ik allang gesloten. "Kom maar, Aarts, geef het me, geef me alles" hijg ik in zijn oor. Het lijkt wel alsof zijn piemel nog harder wordt, ik glij met mijn hand tussen ons in en wrijf heftig over mijn clitoris.

"Oh Lilith..." kreunt hij. "Nu, Aarts..." smeek ik. Hij stoot hard omhoog, en ik besef dat ik voor het eerst een man daar helemaal ontvang. Ik kom direct na hem klaar, het genot overspoelt me, net zoals mijn spleetje wordt gevuld en overspoelt met zijn zaad. Gelukzalig spreid ik de kersverse vleugeltjes die uit mijn rug groeien en uit mijn harde clitoris komen straaltjes witte vloeistof die Aarts in zijn gezicht raken. "Lilith" zegt hij alleen maar.
Aarts/Bart Drost - 07-04-2024 om 22:19
0


"Lilith..." kreun ik, terwijl haar melkachtige sapjes mijn gezicht overstromen. Ik heb haar ontmaagd. De transformatie is compleet. Er groeien vleugeltjes uit haar rug die snel in grootte en gewicht toenemen, en de kleine, maar harde clitoris, groeit steeds maar meer, tot er een complete penis met ballen boven de vagina groeit. Dit is de Lilith die ik me herinner. Ook qua karakter is ze veranderd. Niet meer de christelijke, goedaardige boerenmaagd, maar haar felgroene ogen lijken te bliksemen. Onhandig klappert ze met haar vleugels, maar al snel sleurt ze me mee, het kamertje uit en we buiten als twee baltsende leeuwerikken door de privé-vertrekken van Lucifer. Neuken in volle vlucht. Het vereist enige behendigheid en in begin botsen we tegen muren en duren, jagens enige dolende zielen de stuipen op het lijf, tot we onze spieren beheersen en in volmaakte loopings rond elkaar draaien en Lilith het voortouw neemt. Ze lijkt onverzadigbaar, voortdurend uit op de ultieme bevrediging. Ik word compleet leeg gezogen, maar ze laat me niet gaan. Haar vleugels zijn nu gelijk aan die van een enorme adelaar en luchtverplaatsing is inmens. Mijn pik verkent haar vaginaal, anaal, oraal, kortom in alle gaatjes en Lilith brult van louter opwinding en genoeging. Dan ben ik aan de beurt, haar nieuw verworven penis drukt in mijn nauwe anus en spietst me tot in mijn darmen. Ik voel haar ballen op mijn billen kletsen. Haar mond lijkt me te verzwelgen en mijn tong is rauw van de eindeloze tonggevechten. "Genoeg," hijg ik, als ze me weer vanachteren neukt en voor de zoveelste keer borrelend zaad in mijn darmen verdwijnt. "Watje!" scheldt Lilith, "stomme engel, ik wil je neuken en jij moet mij neuken! Kom op, eikel!" En weer gieren we door de vertrekken als in een losgeslagen tornado. Het wordt zwart voor mijn ogen en ik stort plotseling naar beneden...
Lilith - 07-04-2024 om 23:19
0


Met het einde van mijn preutse maagdelijkheid komt alles wat diep in mijn onderbewuste zat verborgen naar boven. Ik ben Lilith, de eerste vrouw van Adam, die schijnheilige eerste "man" op aarde, die altijd (nou ja, 2 keer per week, max!) zo nodig bovenop moest liggen. Ik heb hem achtergelaten in zijn oersaaie Paradijs, de eerste echtscheiding avant la lettre. En in de eeuwen daarna heb ik genoten, geleefd, alles gedaan wat de Grote Baas verboden heeft, en ben talloze keren herboren omdat mijn leefstijl nu eenmaal zijn lichamelijke tol eist.

Seks met Aarts is iets waar ik echt aan toe was, niet suf op bed, maar vliegend met mijn herkregen vleugels. Op de Veluwe zeggen ze dat je fietsen nooit verleerd, en datzelfde geldt voor neuken in de lucht. Ik ben zo geil als boter, daardoor gaat eerst wat ongecontroleerd, hetgeen Aarts waarschijnlijk wel wat blauwe plekken bezorgt.

Mijn klitje kan ik nu ook weer naar wens laten groeien tot een volwaardige pik. Aarts trekt me gewillig af, pijpt me, en ik neem hem hardhandig anaal. Mijn teelballen hangen laag onder mijn schaamlippen, onvoorstelbaar dat ze daar links en rechts in passen, maar als ik wil kan ik nog steeds het onschuldige kutje van een jonge maagd hebben. Aarts in zijn hol naaien is alleen ook geweldig.

Ik heb hem net weer stevig volgespoten als we ineens door een zwarte wolk omlaag worden getrokken, door een oversized soort stofzuigerslang worden gesleurd en met een onelegante klap weer op de grond belanden. Ik zie harige vrouwenbenen, bokkenpoten, en die mooie slanke kuiten van Nina. Ik krabbel overeind en sta oog in oog met Lucifer. "Zo, zo, Lilith, je bent het dus echt" zegt hij met een verwonderd lachje. "Ooit aan getwijfeld? Of hoopte je dat je van me af was?" antwoord ik pissig, "Ik was net eventjes bezig met een hernieuwde kennismaking met Aarts, waar is je goede fatsoen gebleven?!". Om hem heen staat met Hütje met haar heksencoven, en Nina kijkt me ongelovig aan. Dit kon wel eens een lange dag worden.

(ik heb de komende dagen erg weinig tijd om te schrijven, komt wel weer)
Nina - 08-04-2024 om 22:01
0


Tjeempie! Als mijn duiveltje en ik, lekker liggen te wippen, breekt naast ons de pleuris uit. "Dat is Lilith met Aarts", zegt mijn poepie, en rennen naar de andere kamer om nog net te zien, hoe Lil met nieuw verworven vleugels (hoe komt ze daar nu weer aan?) door de lucht duikelt als een leeuwerik in heat en meneer Drost als een herboren seksmachine mee doet aan een staaltje pornografische luchtacrobatiek. Lil doet alles wat ze op de Veluwe verboden hebben en dingen zie ze niet verboden hebben, omdat ze niet weten dat die bestaan! Shit, ze heeft nu ook een pik en die gebruikt ze om die arme Bart Drost in zijn hol te naaien en hij vindt het nog lekker ook. Naast me hoor ik mijn eigen aartsengel hoorbaar hijgen. "Waarom heb ik geen pik?" vraag ik jaloers aan mijn demonische minnaar. "Omdat jij met een kut al gevaarlijk genoeg bent," zegt mijn Satan gevat. Hij is getransformeerd naar zijn gedaante als duivel, compleet met horens, bokkepoten en een ruige vacht. "Maar ik zal er even een einde aanmaken voordat Lilith de boel tot de grond toe afbreekt," zegt mijn devil in disguise en hij klapt in zijn handen. Een zwarte wolk ontsnapt aan zijn adem en omringt het neukende stel in een ingewikkelde vrille. Ze worden naar beneden gezogen en klappen op de grond. "Beetje flauw, poepie," zeg ik, "je moet anderen ook wat gunnen..." Lu grijnst en loopt naar de omhoog krabbelende Lil toe. "Zo, zo, Lilith, je bent het dus echt", zegt mijn geliefde met een vunzige grijns. "Ooit aan getwijfeld? Of hoopte je dat je van me af was?" antwoordt Lil pissig, "Ik was net eventjes bezig met een hernieuwde kennismaking met Aarts, waar is je goede fatsoen gebleven?!". Terwijl Luci een antwoord probeert te formuleren, helpt Lil haar gevallen engel overeind. Samen kijken ze naar Ursula en haar twisted sisters die zich bij ons voegen. "Moet ik die ex-maagd in een van de Hellekringen werpen, meester?" vraagt Ursula slijmerig, terwijl ze giftige blikken op mij werpt. "Laat maar, opperheks," zegt mijn Luci en kijkt belangstellend naar haar enorme tieten die opgewonden op en neer gaan. Ik loop naar Lil toe. Tsjonge die is veranderd! No more mrs. Nice guy! Hier staat een eersteklas bitch. Lil ziet er uit als een echte demon. Haar slanke popperige lichaam is nu gespierd en bekroond met twee enorme vleugels, een enorme pik hangt over haar kut en haar piepkleine tietjes zijn opgeblazen tot formaat hondsebossse zeewering. Haar groene ogen lijken wel te bliksemen. "Hoi Nina," zegt ze en ik voel haar blikken mijn lichaam verkennen. "Hoi meis," zeg ik, "wat is er met jou gebeurt?" "Dat heeft Aarts gedaan," lacht Lil, "die heeft me ontmaagd en weer in de oude staat teruggebracht. Ik ben weer de oude Lilith, de onhandelbare, gescheiden van Adam en voortdurend in conflict met de Grote Baas en dat addergebroed van hem. En jij? Ben je nog verliefd op die stomme hufter met zijn heksenharem?" "Ja, het is de vader van mijn ongeboren kind," zeg ik en trommel op mijn nog nauwelijk gezwollen buik, "en ja, ik ben best wel verliefd op mijn duiveltje." "Mannen" sist Lil verachtelijk, "ze zijn het niet waard om er voor naar je graf te gaan. Aarts, Lucifer, Adam, de Grote Baas, allemaal over het paard getrokken, ijdele sukkels. Ik spuug op ze." Ik hap naar adem. "Maar ze hebben van die lekkere pikken," zeg ik smachtend. Lil pakt mijn hand en legt die op haar penis. "Ik heb er ook een, en een kut en een uterus. We hebben geen kerels nodig." Als ze me meeneemt naar een andere zaal zie ik nog net hoe Aarts en Luci met de coven staan te ouwehoeren. "Laat die eikels maar kletsen," zegt Lil, "ik heb nu zin in jou. zwangere vrouwen zijn altijd heet.." Ze voert me verder mee en we komen in een zaal waarin een blind paard geen schade kan inrichten. "Ah dit zocht ik," zegt Lil en stijgt op. Ik volg haar en boven in de lucht beginnen we elkaars lichaam af te tasten. Het idee dat mijn bestie nu ook een pik heeft en niet langer wordt gehinderd door christelijke beperkingen, wind me enorm op.
Dracoel - 09-04-2024 om 21:35
0


Verdammt noch mal! De Maagd is geen maagd meer. Die schijnheilige Aartsengel heeft haar ontmaagd. En ze had zoveel potentieel. Und was jetzt...? Tussen dat heksengebroed zitten nog zeker drie maagden, die twee ouwe tangen en die lerares. Ik zie ze druk praten met de grote Satan, die verlekkerd naar al zijn dienaressen kijkt met de air van een landgoedeigenaar die eerste keus heeft onder het vrouwelijk personeel. Ik moet iets doen, anders zit ik straks in de hel, dorstig naar maagdenbloed, terwijl er alleen twee ouwe vrijsters rondlopen. Ik transformeer in een vleermuis en vlieg dichterbij. "...je lekkere tieten," hoor ik de grote Satan zeggen, terwijl bulderend lacht. Ik zie die Ursula haar kleren uittrekken net als de vrouw van de dominee en de Satan meevoeren naar een kamertje. Dat wordt feest daar, die twee geile wijven zijn godzijdank, universa verwijderd van het maagdendom en zo te zien aan de groeiende lul van hun meester, hard opweg daar nog een universum bij te doen. Mooi, mooi, dan kan ik me op die Simone concentreren. Waar was ze ook al weer lerares in? Oh Frans... Ik verander weer in Dracoel en pas mijn uiterlijk een beetje aan. Ik ben nu een aantrekkelijke oudere heer met charmante manieren. "Pardon, mademoiselle..." zeg ik aarzelend, "...tu connais le chemin ici ?" Ze kijkt me glimlachend aan. "Non, non, je viens d'arriver aussi" antwoordt ze me. Ik geef haar een handkus. "Je m'appelle Armand Dujardin, et qui êtes-vous belle dame ?" Mijn nieuwe maagd begint te blozen. "Je suis Simone, sorcière et visite au maître." Al pratende lopen we een gang in en komen bij een zaaltje dat is ingericht als bistro. "Puis-je vous offrir un verre de vin, chère Simone ?" zeg ik en voer mijn nieuwe maagd de donkere zaal in. Een demon in smoking brengt ons naar een tafeltje en noteert de bestelling. Al snel ben ik in gesprek met de mooie Simone en bestudeer ik haar blanke, slanke nek met de kloppende halsslagader. Ik voel tegelijk mijn pik groeien, want Vampirisme is gekoppeld aan seks en begeerte en de maagd is bijzonder knap en sexy. Ze ruikt hemels naar pure zuiverheid en dat in de hel. De wijn wordt gebracht met de menu's en terwijl we die bestuderen, word mijn blik voortdurend getrokken door haar keel. Minitieus bestudeer ik de plek waar mijn tanden zich in haar nek zullen boren. Als de demonische ober de bestelling heeft genoteerd, converseren mijn nieuwe bloedbruid en ik over koetjes en kalfjes, het weer, de politiek, het schoolsysteem en nog meer onzin.

Na de maaltijd neem ik mijn nieuwe verovering mee naar een hotel dat ik had gezien, vlak bij de ingang. "Heartbreak Hotel" staat er boven, en de piccollo en de receptionist zijn gekleed in zwart en ogen heel droef. "Dit moet de hel of de hemel zijn," zeg ik bemoedigend tegen de receptionist. "Ach," zegt die, "u kunt wel inchecken, maar nooit meer uitchecken." Ik knik en pak de sleutel. Samen met Simone loop ik naar onze kamer met nummer '666'. In een uiterste romantische poging til ik mijn maagd op en til haar over de drempel. Ze giechelt als een pubertje op haar eerste afspraakje als ik haar neervlij op het tweepersoonsbed. Snel kleed ik me uit en zie dat Simone zich ook niet onbetuigd laat. Wat een lijf, ze is slank maar voorzien van een voorgevel waarop een ouderwets herenhuis jaloers kan zijn. Haar kaalgeschoren kutje oogt fris en fruitig en ik zie haar belangstellend kijken naar mijn gezwollen pik. Ik buig me over haar heen en laat mijn snijtanden weer groeien. Nog even...nog even...Haar kloppende slagader bevindt zich bijna onder mijn mond. En...Net op dat moment wordt de deur open gegooid en zie ik Ursula en Griselda binnen stormen.
Ursula - 10-04-2024 om 23:17
0


Baasdank, de meester heeft duidelijk al weer genoeg van zijn Nina. Hij maakt een compliment over de tieten van mij en Griselda en laat zich gewillig meevoeren naar een apart slaapkamertje. Hij is in vol ornaat: horens, bokkepoten, een paardenlul met twee enorme kloten, overal lichaamshaar en de geur van zwavel. Griselda en ik sluiten onze lippen langs zijn enorme geslacht en zuigen er afwisselend op. De meester knort als een losgeslagen wild zwijn en vingert onze kutjes met puur welbehagen. Dan ga ik op zijn duivelspik zitten en Griselda zakt met haar natte vulva op zijn gezicht. Terwijl onze meester omhoog stoot in mijn kut en tegelijk de kut van mijn vriendin beft, buig ik me voorover en kus met Griselda, terwijl we elkaars borsten kneden. We raken zo vervoerd van elkaars lichamen dat we al vrijend nauwelijks in de gaten hebben dat de meester amper nog beweegt. "Volgens mij is hij in geslapen gevallen," fluistert Gris na een tijdje. Verontwaardigd checken we de meester en inderdaad ligt onze heiland in diepe slaap onder onze hevig kloppende kutjes. "Nou nog mooier," sputter ik, "de smeerlap, pitten onder het neuken..." "Hoe durft ie?" roept Gris al even kwaad. We vertrekken uit het kamertje en lopen naar de coven. Die staan druk te kwekken. "Wat is er dames?" vraag ik nog altijd pissig op die klootzak. "Simone is verdwenen..." zegt een van de zusjes.

De politieman van Universele Politiebureau, Hell precinct, is weinig geïnteresseerd. "Mevrouw," zegt hij met een gaap, "het barst in dit district van weggelopen meisjes: hoertjes, callgirls, ontrouwe echtgenotes, etc. etc. Als we daar achteraan gaan, kunnen we dit bureau wel sluiten wegens personeelsgebrek." We besluiten zelf te gaan zoeken en ik verdeel de coven in drie groepen. Samen met Gris loop ik naar Heartbreak Hotel, waar volgens een voorbijganger veel dames van lichte zeden komen met hun klanten. Een droevig kijkende receptionist kijkt me vragend aan. "Ik zoek Simone," zeg ik. De man kijkt me verdrietig aan. "De meeste klanten blijven hier slechts een uur, en ik ben al zo lang in deze eenzame straat en ik ga nooit meer terug." Ik kijk hem verwonderd aan en hij gaat verder, "en hoewel het altijd druk is, vinden ze altijd meer plaats voor geliefden met een gebroken hart
En ze huilen in een ellende, omdat ze zo eenzaam zijn, zo eenzaam dat ze wel kunnen sterven." Tegelijk beginnen hij en de piccolo luid te wenen en met hun tanden te knarsen. Griselda kijkt snel in het register. "Die Dracoel is hier, zou hij soms...?" "Welke kamer?" zeg ik. "666", zegt Gris na een blik in het register. We stormen de trappen op.

Net op tijd, als Griselda en ik kamer 666 binnenstormen zie we een verwijfd mannetje zich net over Simone heen buigen. "Wie dat?" zegt Gris verbaasd. "Dracoel in vermomming.." zeg ik. Ik krijg gelijk, want de man verandert op slag weer in de oude vampier en Simone begint te gillen. Met zijn drieën springen we boven op Dracoel en overmeesteren hem. "Wat doen we met hem?" zegt Gris. Ik denk even na. Het is een ondode. Hij kan niet sterven, maar misschien moeten we hem ergens parkeren. In een gevangenis of zo?" "Een gevangenis in de hel?" zegt Simone. Als ik even later weer contact opneem met de politie, blijkt er inderdaad een gevangenis te zijn. "Nummer 47 zei tegen nummer 3", gaat de agent verder, "jij bent de leukste gevangene die ik ooit heb gezien. Ik verheug me nu al op je aanwezigheid. Kom op en doe de Gevangenis Dans met mij. Laten we danden, iedereen moet dansen. Iedereen in de nor moet dansen." "Ja, ja," zeg ik, "waar is die nor. We brengen hem zelf wel even..."
Aarts/Bart Drost - 12-04-2024 om 06:01
0


Als ik bijkom, zie ik dat er verder niemand meer is. Lilith is weg, Nina is verdwenen, Luci is pleite en de hele coven ook. Kreunend kom ik overeind. Hoe ben ik op de grond terecht gekomen? Ik kan me nog herinneren dat Lilith en ik door het paleis van Lucifer zweefden en de liefde bedreven, dat ze weer vleugels en een penis had. Nog wat zweverig loop ik door het paleis, open overal deuren en sta plotseling oog in oog met een baardige demon die me enthousiast aankijkt. "Wat goed dat je je vrijwillig aanmeldt," zegt hij, "kom binnen." Eenmaal binnen zie ik een enorme studio. De demon checkt mijn gezicht nauwkeurig. "Oh schat, je bent geweldig. Een echte Queen..." Ik word een kleedkamer ingetrokken en voor ik iets kan zeggen, krijg ik lagen make up op mijn gezicht en word voorzien van twee enorme neptieten. Een goudkleurige jurk en een blonde pruik volgen. "Hoe heet je schat?" zegt de demon. "Aarts..." zeg ik aarzelend. "Aars?!" lacht de demon, "nee dat kan niet lieverd, dat is te expliciet. Je bent een engel, Ik weet het al. We noemen je: Angel Secret Victoria, dan kunnen die vleugels ook blijven zitten. Kom op, make up your mind!!!" Ik word naar een uitgang gevoerd, wat niet meevalt op twee goudkleurige pumps met stilettohakken en min of meer een soort catwalk op geduwd. De muziek begint te spelen en de demon schreeuwt, "lipsyncen honey, lipsyncen!" Ik hoor Fever van Peggy Lee en open en sluit mijn mond als een vis, terwijl ik allerlei pasjes doe. In de jury zie ik Gabriel en Michaël zitten, Wat doen die nou hier? Als ik klaar ben, hobbelt de demon al springend naar de jury. "En? En?" vraagt hij hijgerig, "herkennen jullie hem?" "Hij is wel bekend," zucht Gabriel, "die mond hè, is het niet papa?" "Nee," zegt Michaël, "die is veel dikker...oh ik denk dat ik het weet." "Is het echt?" zegt de demon, "en wie, wie is het, deze Angel Secret Victoria?"
Nina - 13-04-2024 om 22:32
0


Was de seks met Lil toen ze een christelijk vrouwtje was, al erg lekker, nu ze veranderd is een hermafrodiete demon met supertieten en -niet te vergeten- een lul van het formaat super, superdik, loopt het kwijl uit mijn mond. We vliegen als twee roofvogels door het hellepaleis van Lucifer en bedrijven de liefde op een supermanier. Wat een geil wijf is mijn lieve Lil geworden! Ze duwt haar hondsbossezeewering in mijn gezicht en de twee tepels alleen al zijn genoeg om je een oog uit te steken. Ik hap er doldriest in en zuig er op als een hongerige zuigling. Lilith naait me om en om in mijn kutje en aars met die megapik van haar en we dollen als twee pubertjes op hun eerste vrijgezellenfeestje door de lucht. Ik kan het niet laten om Lil zowel anaal als vaginaal te bevredigen met mijn lippen, tong en vingers en steek zelfs mijn hele hand in haar hete kut. "Oh jeh, baby," krijst ze, "fist je bestie, ik wil je hand er tot je oksel in. Kutsap vliegt in liters uit onze kutten door de lucht en als ik even later de pik van Lil ook pijp, komt daar nog een paar liter zaad bij. Lil heeft gelijk, wie heeft er nog mannen nodig...

Al neukende komen we bij een zaal waar vandaan ik "Fever" hoor van Peggy Lee. "Oh gezellig," zucht ik, "een show..." We dalen neer en lopen naar de deur. Twee nichterige demonen houden ons tegen. "Jullie kunnen niet zo naar binnen, ...eh ladies, we zijn niet thuis in Nichtenvecht, hihihi." We krijgen allebei een prachtige avondjurk aan en mogen dan naar binnen. Daar zien we een prachtige Drag Queen op de catwalk "Fever" zingen en zien een jury lacherig doen tegen een demon die duidelijk de zaak presenteert. "..en wie, wie is het, deze Angel Secret Victoria?" "Het is Aarts!" sist Lil in mijn oor. "Echt?" zeg ik, "Aarts?" "Ja,"gaat Lil door, die naam, Angel, engel dus, secret Victoria dus Victoria's secret, dus zijn naam is geheim...en hij heeft vleugels." "Ik zie het niet hoor," zeg ik. Intussen lijkt er een soort ontknoping plaats te vinden. De presentatiedemon kondigt de dragxit aan.
Lilith - 18-04-2024 om 22:22
0


Zo, die uitbundige seks met Nina en Aarts hebben me erg goed gedaan. Ik verander bijna vanzelf weer terug naar mijn gewone meisjesfiguur, en met Nina beland ik bij een modeshow. We krijgen een avondjurk aan, die van Nina is van voren heel wat meer gevuld dan bij mij, maar dat kan me niet schelen.

De modeshow is eigenlijk meer een soort Miss Underware verkiezing, of is het Miss Underworld? Hoe dan ook, tot mijn verbazing staat Aarts daar als dragqueen op het podium te playbacken. Zijn vleugels lijken niemand te verbazen, zijn borsten in de Fantasy Bra ook niet. "Victoria's Secret Angel" wordt hij genoemd, het lijkt me dat een engel in de Hel inderdaad maar beter geheim kan blijven.

Maar Aarts is niet eens de enige engel hier, ook zijn irritante broers Michael en Gabriël zitten verderop incogitio tussen het publiek. De demon die de show presenteert vraagt met veel ophef aan Michaël of hij weet wie de dragqueen in werkelijkheid is. "Jazeker", zegt Michaël met volle overtuiging, "Het is Jakob, die heeft zelfs zijn vader bedrogen met een verkleedpartij!".

Een drumstel geeft een lange roffel en de demon schreeuwt er bovenuit: "Is dat juist??? We vragen het aan aan ons ere-jurylid... Maarten!". Een lichtstraal wordt op een vadsige man in zwarte kleding gericht, die een lang verhaal begint over Isaak, Jakob en Esau. Dus het antwoord was: "ONJUIST" krijst de demon als onnavolgbare conclusie, en dat zal ik bewijzen door onze charmante Secret Angel hier op het podium te onthullen en haar oneer te bewijzen. Het publiek juicht uitzinnig als hij zijn pik omhoog laat komen tot het formaat van een honkbalknuppel. Aarts kijkt benauwd, maar niemand lijkt medelijden met hem te hebben.
Ursula Hütenmacher - 19-04-2024 om 21:55
0


Samen met de heksencoven breng ik Dracoel naar de gevangenis. Penitentiaire Inrichting Klunzen staat er in rode neonletter op het gebouw. "Dracoeltje je gaat naar de PIK, hiklacht Griselda en mijn heksen liggen brullend van het lachen over elkaar heen te rollen. Op de herrie komt duidelijk iemand af. De deur zwaait open en een vrouwelijke demon doet open. "Wat mot je?" sist ze. "Ik kom een vampier brengen, hij probeerde een van mijn maagdelijke heksen te bijten," zeg ik triomfantelijk. "Ja èn?" vraagt de demon. "Hij moet opgesloten worden," zeg ik, "hij is levensgevaarlijk, hij..." "Mevrouwtje, mevrouwtje, draaf niet zo door," zucht de vrouwelijke demon. Vampirisme is hier niet illegaal. Vampiers zijn ondoden en we hebben hier alleen echte doden, die door de meester weer gemarteld kunnen worden vanwege hun zonden op die stomme aardkloot. En in deze gevangenis zitten alleen de sukkels en klunzen die zelfs in de hel niet willen of kunnen hervormen." Ze wil de deur dichtdoen maar ik houd haar nog net tegen. "Hij had bijna Simone gebeten en tot vampier gemaakt. Hij is gevaarlijk en..." "Luister heb je soms stront in je oren, kakmadam, vampieren komen niet in aanmerking voor gevangenisstraf, zoek zelf maar uit wat je met die klojo uitvreet." Dit keer slaat de deur in het slot en ik zie nog net hoe Dracoel in een vleermuis verandert en er vandoor gaat. We rennen hem achterna, maar het spoor loopt dood. Uitgeput zoeken we verkoeling in Café Mephisto waar een breedbeeldscherm boven de bar op oorlogssterkte staat te bleren. "Kan het nog harder?" zeg ik sarcastisch, waarop de barkeeper-demon het geluid op orkaankracht zet. "Kijk eens Ur," zegt Simone plotseling. Ze wijst op het scherm, waar een drag queen in haar hol wordt geneukt door een hysterisch lachende demon. "Wat?" zeg ik. "Dat is Bart. Bart Drost!" Ik kijk nog eens goed. Inderdaad dat is onze oud-collega. "Nou wie is het?" krijst de presentator-demon, "u mag ook bellen, dit is het nummer..." "Snel een telefoon!" schreeuw ik. De barkeeper pakt een toestel en het voor me neer. Een telefoniste verbindt me door. "We hebben een beller!" schreeuwt de presentator demon die Bart Drost in zijn kont blijft neuken. "Het is Bart Drost a.k.a. Aartsengel a.k.a Aarts" "Dat is goeeeeeedddd!" schreeuwt de presentator.
Bart Drost/Aartsengel - 20-04-2024 om 16:29
0


"Dat is goeeeeeedddd!" schreeuwt de presentator die intussen in zijn enthousiasme mijn kont aan flarden neukt. Hij komt gelijk klaar en ik knak door mijn hoge hakken. "Wie ben je beller?" vraagt de demon, terwijl ik overeind wordt geholpen door twee assistentes. "Eh...Ursula Hütenmacher..." hoor ik door de studio galmen. Wat? Ben ik herkend en gered door die überheks? "Fantastisch Ursula, je krijgt gelijk je beloning. Jij en nog een tweede personen mogen op kosten van onze grote meester, een weekje naar Hellekust. Op een groot scherm verschijnen beelden van stranden, blauwe zee en mooie mensen." "Tjeempie!" hoor ik de stem van Ursula, "dat ziet er goed uit. Maar ik ben hier met zeven vriendinnen..." Er volgt kortsachtig overleg en dan komt de demon-presentator weer aanhuppelen. "Neem ze alle zeven mee Ursula, en Aarts mag ook mee, en jij mag ook een vriendje of vriendinnetje mee nemen, lieve engel!" "Ik wil graag Lilith meenemen," zeg ik ferm, "ik weet alleen niet waar ze is." "Geen nood, geen nood," zegt de presentator, "we hebben haar al gevonden. En jullie gaan met zijn allen naar de Hellekust en de meester gaat ook mee met zijn Nina."

Niet veel later landen we met Hades Airways op Hellekust Airport. Ik heb zwaar de pest in, want Lilith, inmiddels weer in haar gedaante als tuttig maagdje heeft de hele vlucht geen woord gezegd. Ze zit alleen zuchtend naar Nina te kijken, die weer zwaar zit te vrijen met Lucifer. Ursula en haar heksenbende hebben halverwege Dracoel zonder parachute naar buiten gebousjoerd en genieten van de first class service van demon-stewardessen. Een limousine brengt ons gezelschap naar hotel California Hellside. En we worden snel en efficiënt ingecheckt. "En bevalt het je allemaal? Aarts baby," zegt Lucifer als we met een drankje op het strand liggen. "Matig," zeg ik, "Lilith is duidelijk verliefd op Nina en ik vertrouw het niet. Waarom heet het hier de Hellekust?" Lucifer glimlacht gemeen. "Oh had ik dat nog niet gezegd?"
Lilith - 21-04-2024 om 13:57
0


Dacht ik net na alle uitspattingen even rustig weer de Veluwse Lilith te kunnen zijn, worden ik samen met de hele bups meegenomen op een vakantietrip naar "Hellekust". Het klinkt onheilspellend, en dat is ook geen wonder hier in de Hel. Ik verveel me, Nina zit de hele reis te flikvlooien met Lucifer terwijl Aarts mij aldoor smachtend zit aan te staren.

Eenmaal daar aangekomen gaat Nina en Lucifer naar het strand, het is warm weer met een verkoelend briesje, maar ik blijf liever in de schaduw met mijn gevoelige huid. Bovendien vertrouw ik het strand niks hier, 't zit vast vol met mega-kwallen, krabben, haaien, zee-egels, en zandvlooien.

Er is gelukkig wel een strandtentje en ik bestel een Virgin Mojito. De barman kijkt me ongelovig aan: "Weet je het zeker? Dat is zònder alcohol hoor!". Ik knik beslist, alcohol is slecht voor lichaam en geest. De barman is nauwelijks ouder dan ik, en hij komt me ergens bekend van voor. Lekker gespierd, met een stralend witte lach, als hij een Bay Watcher was dan zou ik me graag door hem laten redden.

We raken aan de praat, hij is charmant en ik voel me onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. We lachen om elkaars grapjes, zijn ogen zijn zo mooi, zijn lippen zien er mannelijk stevig uit, alleen zijn tanden lijken net iets te puntig.

Mijn drankje is al snel op. "Nog een Maagd... Mojito?" vraagt hij met een iets gewaagde pauze in het midden. "Heel erg... graag" antwoord ik zwoel. "Ah, de tonic is op, die staat ergens hoog in de de voorraadkamer. Wil je mij misschien even meehelpen?" vraagt hij uitnodigend. Ik loop met hem mee, en voor de deur achter ons is dichtgevallen zoenen we elkaar al.
Dracoel - 21-04-2024 om 14:36
0


Het is vermoeiend hoor veertig kilometer zwemmen, als je net uit een vliegtuig geschopt ben. Die smerige #@$***!!! heksen, vooral Ursula. Eindelijk kom ik aan bij een strand wat er echt uitziet als een brochure voor een luxe vakantieoord. "Hellekust" staat er op een bord. Kijk, kijk, toch nog gered. Ik besluit me te vermommen en als oprechte shapeshifter verander ik mezelf in een jonge man, maar wel met mijn charmes aangevuld met de juiste spieren. Kek zwembroekje en ik loop het strand op. Ik heb een ongelooflijke dorst. Ik smacht naar maagdenbloed. Ik moet een plek vinden om er een paar in de val te lokken en mijn oog valt op een bordje: "personeel gezocht". Kennelijk is ook in de Hel de horeca wanhopig op zoek naar mensen, want een wat hooghartige demon, de eigenaar van een strandtentje stelt weinig eisen. Het salaris is o.k., maar het belangrijkste is dat er verschillende jonge mensen om heen zwermen. Misschien ook een paar maagden? Het duurt niet lang voor ik een aangename schok krijg, de Maagd komt er aan. Ik ruik diep. Nee, ik vergis me niet, ze is weer maagd, even was ze veranderd in een ontmaagde demon met drakenvleugels, maar kennelijk is ze weer hersteld. Ze wil een Virgin Mojito en ik lees op de instructies dat dat een drankje zonder alcohol is. Goed teken, een maagdelijk drankje. Nu hoe lok ik haar naar een stil plekje? Ik krijg een ingeving. Als ik doe of de tonic op is en of ze mee wil helpen zoeken, gaat ze daar gretig op in. In mijn hoofd keur ik het af. Een fatsoenlijke maagd gaat niet zomaar met een onbekende barman mee. Foei, dat moet afgestraft worden. Even later staan we te zoenen. Nu ik mijn lichaam verjongd heb, voel ik ook dat andere onderdelen jong zijn geworden. Mijn pik groeit tot monsterlijke proporties en dat moet ook bij de Maagd voelbaar zijn. Als we even pauzeren, kijkt ze me ondeugend aan. "Is dat een dikke portefeuille in je broek of ben je gewoon blij me te zien?" vraagt ze schalks. Die jonge meisjes ook! Even later is ze voor me geknield en trekt mijn piemel naar buiten. Ik kreun als ze de kop naar binnen slikt en begint te zuigen. Wow! Die meid kan er wat van...

Al snel zijn we naakt en rollen over de grond. In een standje 69 pijp en beffen we elkaar en ik ruik intensief, maar inderdaad ze is weer maagd! Haar hand klemt om mijn ballen en kreunend blijft mijn tong in haar roompotje rond roeren. Ik proef de prikkelende smaak van haar kutsap en ik voel de intense neiging haar benen te spreiden en mijn tamp in haar vagina te duwen en haar woest te neuken. Gelukkig kom ik snel bij mijn positieven. Nee, nee, Neeeeee! Ik moet mijn tanden in haar nek zetten en het bloed uit haar zuigen. Rustig aan nu!
Lilith - 21-04-2024 om 15:18
0


Owww, die barman is echt een lekker ding! Het duurt niet lang of we liggen in standje 69, zijn piemel is zo groot dat ik alleen het topje in mijn mond kan krijgen. Zijn ballen lijken wel kippeneieren, ik masseer ze voorzichtig om hem nog verder op te winden. Tegelijkertijd gaat hij zo lekker door mijn spleetje dat ik een kreetje bij elke lik geef, en ik weet dat het nu wel heel erg nat is daar beneden. Onderzoekend knijp ik in zijn paarse eikel, en lik gretig het blanke straaltje voorvocht op dat er uit komt stromen.

We draaien weer om, ik schuif meteen over hem heen en zoen wild op zijn mond, die nog heerlijk nat is van mijn spleetje. Zijn mond gaat zoekend langs mijn hals omlaag, ik duw hem snel lager, richting mijn inmiddels ontblote borstjes. Hij likt ze met volle tong, zuigt mijn tepeltjes ombeurten naar binnen en bijt er zachtjes op. Kreunend grijp ik achter me en wrijf zijn harde piemel door mijn bilnaad en spleetje. Het mag niet van de dominee, maar ik wil zo graag...
Dracoel - 21-04-2024 om 15:50
0


Oh fuck, wat doet ze nu? Net op het moment dat ik haar wil bijten, duwt ze mijn hoofd omlaag. Hum die tietjes zijn ook niet kwaad. lekker hard en rond en bekroond met donkerbruine tepels die zacht en hard tegelijk zijn. Om beurten zuig ik er op en even rats ik er met mijn hand overheen. Een beetje voorproeven. Maar dan, oh shit, ze duwt mijn piemel, weer jong en sterk tegen haar bilnaad, haar lokkende kruis is kletsnet. Oh kelere, wat gebeurt er met me. Neeeeeee, niet rotzooien met mijn eten! Dracoel je bent een vampier, geen hitsige puber. Als je de maagd neukt, kun je haar bloed niet meer drinken zonder kotsend over het bed te hangen. Wanhopig duw ik mijn eikel tegen het kleine anusje bij haar kut. Ze kreunt als ik naar binnen druk. Snel! Snel! Ik moet dat jonge kreng neuken en mijn zaad lozen en dan kan ik eindelijk me laven aan haar halsslagader. De Maagd kreunt als ik haar anaal neem. "Oh schatje," giechelt ze ondeugend, "ga je altijd voor het kleinste gaatje?" Ze windt me op die maagdelijke hoer, die snol die... "Ik wil hem ook in mijn kutje hoor.." zegt ze hijgend als een moeder die haar jongste spruit tot de orde roept. Zuchtend haal ik mijn paal uit haar poepertje en duw het ding een verdieping lager. Althans ik duw een klein eindje naar binnen. "Oh ja daar," kreunt mijn Maagd, "dieper schat, ik wil hem voelen. Alsjeblieft...harder..meer, meer." Met buitengewone krachtinspanning weet ik mijn lul uit haar vaginamond te halen. "Hè, wat doe je nu?" zegt de Maagd verongelijkt. Ik verontschuldig me, vinger haar, maar ze draait zich om en kijkt me woedend aan. "Mannen!" schreeuwt ze verontwaardigd, "wat zijn jullie voor slappe zakken! Neuk me behoorlijk of rot op !" Ze maakt aanstalten om onder me uit te kruipen en zie ik mijn eten al ontsnappen. "Sorry, sorry, " stamel ik, "Ik zal je neuken, scouts honour!"
Lilith - 21-04-2024 om 16:43
0


Hm, dat is beter, denk ik in stilte, maar ik ben al zo kwaad geworden dat ik ongecontroleerd aan het veranderen ben. Om het te verbergen ga ik op mijn zij liggen en draai hem mijn kontje toe. "Eerst even terug naar het voorspel, en daarna naar binnen, dit keer in mijn èchte gaatje" bestel ik brutaal. Mijn borsten en clitoris al zijn aan het groeien, maar mijn vleugels kan ik nog steeds onderdrukken.

Hij streelt door mijn gevoelige spleetje, knijpt de lipjes tegen elkaar en geeft er kleine tikjes op, ik kom al weer helemaal in de stemming en nestel me nog dichter tegen zijn gespierde lichaam aan. Hij kust me weer in mijn hals, iets onvoorzichtig, want ik voel zijn tanden over mijn huid krassen. "Voorzichtig, schatje" zeg ik hees, "zuig nog maar weer maar even op mijn borstjes".

Vreemd, hij laat zich bijna met tegenzin die kant op leiden, terwijl mijn borsten nu al een paar maten groter zijn dan normaal. Hij zuigt aan een tepeltje, en in een geile opwelling laat ik er wat moedermelk uit ontsnappen. "Hè?! Wat is dat!!!" schreeuwt hij opeens panisch uit.
Dracoel - 22-04-2024 om 23:03
0


Ik krijg opeens de verkeerde signalen! Het lichaam van De Maagd verandert... Haar borsten worden groter, haar lichaam meer volwassen. Wat is dit? Gadverdamme! Er komt m o e d e r m e l k uit haar tieten."Hè?! Wat is dat!!!" schreeuw ik paniek. De Maagd kijkt me aan en nu zie ik. Die ogen, die mond, dit is een demon, geen stichtelijke maagd. Ik ben de lul. Dit is Lilith, de eerste vrouw van Adam, de eerste mens. De vrouw die gelijk wilde zijn en die arme Adam tot Cuckold maakte voor alle lezers van Genesis. De vrouw die rebelleerde tegen de Grote Baas en door hem verbannen werd, net als Adam en Eva later. Ja, je moet die Ouwe niet tegen je hebben... Maar Lilith is gevaarlijk. Die hele maagdenuitrusting was een trucje. Ze wil me verleiden tot seks, terwijl ik alleen maar een slokje bloed wil. Zuiver bloed van een Maagd is dat nou zoveel gevraagd. Van schrik verander ik weer in mijn oude gedaante en ik zie Lilith bevreemd naar me kijken. "Hé waar is die lekkere knul gebleven? Wie ben jij? Zijn vader soms?" Ik stamel verontschuldigingen, maar ze is niet meer te houden. Voor mijn ogen groeit ze uit tot Lilith met enorme drakenvleugels en een al even enorme pik. Ik kijk er gefascineerd naar. Zou het een vleeslul zijn of een bloedlul? "Vergeet het maar, vampiertje" buldert ze. "Aan mijn lijf geen polonaise, donder op ik zoek een echte vent!"
Lilith - 24-04-2024 om 11:07
0


Was ik net bezig met die lekkere barman, blijkt het opeens weer die vunzige vampier te zijn die mijn bloed wel kan drinken (als hij de kans krijgt). "Verander terug naar barman" eis ik in vol ornaat, "maar dan wel als hitsige puber met een fatsoenlijk grote pik". Voor mijn ogen verschijnt hij gehoorzaam als jonge knul met nog een paar puistjes maar wel een paal waar ik ten minste twee handen op kwijt kan.

"Dat is beter" grom ik tevreden, en ga wijdbeens voor hem op de grond liggen. M'n hunkerende kut staat uitnodigend voor hem open, mijn eigen stijve pik-clitoris steekt als een vlaggenmast schuin omhoog. "Kom maar hier, ventje, en laat maar 's zien of je tante Lilith kunt plezieren" lispel ik verleidelijk. Stiekem geniet ik van de opperste verwarring op zijn gezicht.
Dracoel - 24-04-2024 om 11:21
0


Potzauzend, die Kleine ist heiss!! Ze speelt met mijn lichaam en uiterlijk alsof ik een robotje ben. Ik ben weer terug als hitsige barman-puber, maar nu word ik bespeeld door Lilith. "Kom maar hier, ventje, en laat maar 's zien of je tante Lilith kunt plezieren", fluistert ze en woeps mijn twintig centimeter grote lul schiet omhoog als een hitlergroet bij een neo-nazi. Kwijlend kijk ik haar het onderlichaam van deze demon. Is ze nog maagd? Ik snuif. Ja, JA, JAAA. Mijn verwarring is evident. Haar enorme pik overschaduwt het daar achter gelegen liefdesgrotje dat inmiddels zo nat is als een zondvloed en ik voel het zaad in mijn nieuwe jeugdige pik kloppen als een bezetene. Ik wil haar neuken! Mijn bloeddorst lijkt verdwenen. Ik grijp haar pik en duw die naar achteren en gelijk duw ik mijn paal diep in haar neukholletje. Ze kreunt en geeft een opgewonden hikje. "Oh kom, schat," lispelt ze geil, "neuk je geile Lilith, pak me dan lekkere kerel." Ik begin te stoten en onze lichaam synchroniseren op het ritme. "Oh fuck, FUCK," kreunt Lilith, "dit wil ik, kom op schat, spuit je zaad in mijn kut!" Ik voel weer bloeddorst opkomen, maar ze heeft haar kutspieren zo stevig rond mijn lul gespannen dat ik nooit meer weg kom uit deze tedere val... In een waanzinnig tempo ram ik mijn liefdespaal keihard in haar hunkerende vagina. Ze brult allerlei obsceniteiten en klauwt haar nagels diep in mijn rug. En dan..en dan...gebeurt het. In een lange golf spuit mijn sperma in haar baarmoeder. Oh shit...
Lilith - 24-04-2024 om 19:34
0


Ik sla mijn benen om zijn middel, zet mijn nagels in zijn rug en golf mee met elke krachtige stoot. "Dieper... harder..." hits ik hem op. Mijn pik-clitoris wordt heerlijk geplet tussen ons in, genoeg om 'm stijf te houden, te weinig om klaar te komen. Maar mijn puber barmannetje heeft niet veel tijd nodig, al gauw begint hij benauwd te kreunen, en hevig schokkend alsof hij geëlektrocuteerd wordt spuit hij zijn zaad in mijn smachtende kut. Ahhh, dat voelt goed.

Ik gun hem geen tijd om bij te komen, draai onder hem weg en voor hij het weet zit ik op zijn rug. "Nu is het mijn beurt, toch?" fluister ik liefjes in zijn oor, en wrijf mijn keiharde paal door zijn bilnaad. "Te groot... past niet!" sputtert hij zwakjes tegen. Ik laat een flinke klodder speeksel over zijn sterretje lopen en maak met een paar vingers zijn opening wat soepeler. Plagend bijt ik hem van achteren in zijn hals, er verschijnt een straaltje bloed dat ik bij nader inzien toch maar niet oplik. "Ben je er klaar voor?" vraag ik, en zonder zijn antwoord af te wachten schuif ik in een lange beweging helemaal in zijn nauwe kont.
Dracoel - 24-04-2024 om 22:35
0


Het is alsof ik een gloeiend hete pook in mijn hol krijg. Verdammt noch mal! Het voelt alsof ik uitscheur. Meedogenloos jaagt de Voormalige Maagd haar dikke lul in mijn weerloze poepgaatje en ramt in mijn darmen. Kreunend en hijgend voel ik hoe ze pompend een ritme aanneemt dat me de adem beneemt. Haar vingers klauwen in mijn haren en ze rukt mijn hoofd naar achteren. "En hoe voelt dat, mannetje?" sist ze wreed, "ik ben je ergste nachtmerrie een wijf met een pik!" Ook dat nog, een feministe, in wat voor tijden leven we? Ik voel hoe slap ik ben, nu ik al die tijd ben verstoken van maagdelijk bloed. Ik hoor het klapperen van de vleugels van Lilith die me in een ijzeren greep heeft en me zonder meer anaal verkracht.

Als ik weer bij kom, lig ik als oud vuil in een hoek en zie ik Lilith in volle glorie staan, midden in de kamer. Ze ziet er uit als een echte demonische vrouw. Groot, blond met bliksemende ogen, een voortdurende erectie en twee prachtige vleugels. "Sorry dat ik je even bewusteloos moest meppen, schatje," zegt ze vol minachting, "maar je werd hysterisch toen ik net zo lekker klaar kwam in dat lekkere kontje van je. Ik heb je toch geen pijn gedaan, baby doll?" voegt ze er aan toe, "ga nog even op handen en voeten zitten en steek je hol in de lucht, want mama wil nog wat zaad in dat nauwe gaatje pompen!" Vol afgrijzen zie ik haar weer dichterbij komen, mij wacht een lot erger dan de dood. En ik ben al ondood. Vliegensvlug spring ik overeind en ren gillend naar buiten.
Lilith - 25-04-2024 om 21:52
0


Grijzend kijk ik hem na, volgens mij heeft hij zijn lesje nu wel geleerd. Ik klap mijn vleugels in en laat mezelf weer terug veranderen naar de Veluwse Lilith, met mijn vertrouwde meisjesfiguurtje. In m'n zomerse jurkje stap ik weer naar buiten en ga op zoek naar de rest.

Nina ligt nog steeds op het strand te rollebollen met Lucifer, alsof ze nog niet zwanger genoeg is van hem. De heksen dansen onder leiding van Hütje in hun blootje rondom een vuur van wrakhout en gedroogd zeewier. De meesten van hen zouden zo door kunnen gaan als aangespoelde potvis.

Aarts zit in z'n eentje een eind verderop naar de zee te staren. Ik kom zwijgend naast hem zitten, hij kijkt me even treurig aan en kijkt dan weer in de verte. "Op zoek naar zeemeerminnen?" vraag ik dan maar.

Aarts/Bart Drost - 25-04-2024 om 23:37
0


Ik heb ook nooit mazzel. Is Lilith weer terug als een spetter en hebben we een ouderwets neukfeest, dan zeg of doe ik weer wat verkeerds en kijkt ze me niet meer aan. Lucifer is ook een vriend van lik-me-reet. Hij ligt nu non-stop te seksen met die Nina, die duidelijk heeft geaccepteerd dat ze de moeder van de antichrist gaat worden. Die heksenbende is nu net een clubje plattelandsvrouwen op excursie in de hel en vermaakt zich prima op het strand. En ik? Ik zit in mijn eentje te mokken. Ik heb mijn dragkleding en make-up uitgedaan en afgeschminkt en zit weer in mijn engelengedaante naar de zee te staren. "Op zoek naar zeemeerminnen?" hoor ik naast me zeggen. Ik kijk op en zie Lilith als de Veluwse maagd naast me staan. "Waar zijn je vleugels?" vraag ik nors. "Je bent een ouwe zeur, meneer Drost," zegt ze zedig. "Ik ben Lilith de zeventienjarige tiener van de Veluwe, niet een hitsige demon met drakenvleugels. Ze komt naast me zitten en samen kijken we naar Nina en Lucifer die duidelijk meer lol hebben. "Kus me," zegt ze plotseling. Ik pak haar gezicht vast en pers mijn lippen op de hare. Onze tongen maken contact en vrijen enige minuten. Ik merk aan alles dat dit toch de oude Lilith is, zo sensueel kan alleen zij vrijen. Waarom verbergt ze zich dan achter het uiterlijke van een zeventienjarige puber? Denkt ze soms dat ik een pedo ben? "Je ziet er zo lekker uit," giechelt ze als we even adem halen, "en zo geil met dat gespierde lichaam en die mooie vleugels...Ik wil met je seksen...eh Bart..." Ze begint haar zomerjurkje uit te trekken en ik kijk gefascineerd naar haar jonge lichaam, zo prachtig van proporties en duidelijk in ontwikkeling. De roze tepels op de twee bleke borstjes staan strak gespannen. "Je lul is gegroeid, Bart," zegt ze ondeugend, "komt dat door mij?" Als antwoord trek ik haar op haar zij en schuif van achteren bij haar binnen. Ze ontvangt me alsof ik Sinterklaas ben en heft haar rechterbeen omhoog. Ik omklem met mijn hand haar borstjes, terwijl ik begin te stoten, en kneedt ze. Lilith hijgt zachtjes als ik even in de gespannen tepels knijp en ik haar hals en schouders zoen.

Het duurt niet lang voordat ze op mijn rug duwt en met een geile gretigheid mijn paal in haar mondje neemt en begint te zuigen, terwijl ze mijn schacht streelt en mijn ballen kneedt. Nu is het mijn beurt om te hijgen en kreunend zie ik hoe haar ogen me fixeren en bloed en sperma naar mijn ballen en pik doet snellen. Kortom, ik word behoorlijk opgewonden. Dan klimt ze op me en laat haar drijfnatte mosseltje over mijn erectie zakken. Ik stoot en zelf berijdt ze me als een boerendochter de trekker van haar vader. We kreunen allebei, stoten obsceniteiten uit en ik stoot steeds harder omhoog. "Mag ik meedoen?" hoor ik ineens.

Nina komt in haar nakie bij ons zitten. Ze ziet er licht verhit uit en ik zie straaltjes sperma uit haar kut lopen. "Waar is je vriendje?" vraagt Lilith spottend. "Oh dit moest even wat regelen op zijn hoofdkwartier," zegt Nina onverschillig, "hij was net klaargekomen, dus moet hij weer herstellen, zelf de duivel kan daar niet aan ontkomen." Ze duwt haar niet geringe tieten in mijn gezicht en laat zich op het gezicht van Lilith zakken. Ik hoor smakkende geluiden uit deze onderwereld komen, terwijl ik zelf de onbehoorlijk grote tepels van Nina bijna naar binnen zuig. Ik zie hoe Nina kreunend over de mond van haar schoolvriendin heen en weer wrijft. Al snel komt ze gillend klaar, net als Lilith.

Zelf zit ik nog met een enorme stijve als ik zie hoe de meisjes elkaar weer gaan verwennen. Ze liggen op elkaar en wrijven hun kutjes tegen elkaar, terwijl hun tieten op elkaar klappen als twee exploderende airbags. Hun lippen verstrengelen en ik trek van armoede aan mijn stijve lul. Lilith is de eerste die het in de gaten krijgt. "Kom op," zegt ze tegen haar vriendin, "we moeten Bart een beetje helpen." Even later likken twee van mijn voormalige leerlingen ieder aan een kant van mijn tot barstens toe gespannen pik. De twee tongetjes die als kleverige insectjes over mijn paal op en neer gaan is duidelijk aan zijn laatste sprint toe.
Lilith - 26-04-2024 om 19:44
0


We liggen aan weerzijden van Aarts en gaan met onze tongen over de hele lengte van zijn keiharde piemel. Hij zit op het randje van klaarkomen en dat proberen we zo lang mogelijk zo te houden. Mijn hand is bij m'n jonge spleetje en ik beweeg voorzichtig over mijn gezwollen lipjes en dat extra gevoelige knobbeltje. Nina glimlacht naar me, zij doet het ook met zichzelf.

We zoenen aan beide kanten van Aarts paarse topje, likken er omheen tot onze tongen elkaar ontmoeten en we weer even heerlijk kunnen zoenen. "Ga door... maak me klaar!" smeekt Aarts, maar als hij het heft in eigen hand dreigt te nemen weten we met een paar duidelijke beten in zijn vingers hem hier vanaf te laten zien. Zijn teelballen zijn hoog opgetrokken, ook die krijgen nu eerst een stevige een likbeurt van ons. Dan gaan richten we ons weer op die grote harde piemel, waar inmiddels een dun stroompje helder voorvocht uit stroomt.

"Hoe hoog zou 'ie komen?" vraagt Nina hees. "Er is maar één manier om daar achter te komen" antwoord ik, en samen pakken we zijn stam vast en geven er de laatste rukjes aan. "Whoaoaoaoaoa!!!" gromt Aarts, en een witte straal schiet omhoog de lucht in, gevolgd door een wild gegil boven ons. Drie van de heksen die net over kwamen vliegen storten tuimelend in de zee. De volgende stralen richten we handig op Hütje, die ook in het water plonst. Daarna laten we ombeurten onze mond volspuiten, en tongzoenen elkaar met het romige zaad net zolang tot we onszelf ook bevredigd hebben.

Een beetje moe maar voldaan kruipen we tegen Aarts aan, maar net als ik soezerig van de avondzon tegen zijn brede borst wil wegdommelen valt er een schaduw over ons heen. Verbaast kijken we op.
Nina - 27-04-2024 om 23:03
0


Oh wat is het toch lekker vrijen met die hete doos van de Veluwe. Neuken met de duivel is heerlijk, maar sinds ik met Lil de Kama Sutra van de vrouwenliefde heb doorgenomen staat ze toch op nummer 1 in mijn seks top 10. Samen hebben we meneer Drost naar een nieuwe record gebracht in de categorie, vrij spuiten in de open lucht en liggen nu verzadigd en met zaad overgoten mondjes tegen hem aan. Ik zou best die lul van mijn voormalige leraar eens diep in mijn kutje willen, als afwisseling van de bokkenlul van Luci. Plotseling valt er een schaduw over ons en een bulderende stem weerklinkt. "Waar is mijn cadeautje?!" "Pa!" hoor ik meneer Drost roepen. Lilith geeft een gil en roept, "ga weg engerd, wat doe je in de hel, hier is Lucifer de baas.." "Ik ben de Grote Baas en mijn wil is overal wet!" Dat kan wel zijn, maar hij is duidelijk ook beziend, want zijn hand die naar beneden komt, klauwt niet Lilith, maar mij mee. Ik gil van ontzetting en zie hoe een enorme Grote Baas met reuzenstappen en met mij in zijn handen, door de kringen van de hel loopt en overal demonen in de grond stampt. Dan maakt hij een sprong...

We landen weer in de hemel en de Grote Baas krimpt weer tot zijn normale lengte. Hij kijkt me verwonderd aan en zucht dan. "Misschien moet ik toch eens een bril...maar aan de andere kant, jij bent ook een lekker moppie." Net als ik mijn handen in mijn zij zet om hem eens goed de waarheid te zeggen, hoor ik een vrouwenstem gillen. "Wat heb je nu weer mee naar huis genomen, weer zo'n slet uit de hel zeker?" Een goed geconserveerde rijpere dame komt de hoek om en kijkt vernietigend naar mij en de Grote Baas. "Eh...Ashjera, schatje... dit is eh...eh..." "Nina..." zeg ik snel, "uw aanstaande schoondochter." Ashjera kijkt me verbaasd aan. "En waar is Luci dan?" "Die is nog in de hel met zijn laatste speeltje," bromt de Baas huichelachtig, "ene Lil of Lilly, een vreselijke boerentrien, nog maagd ook." Ashjera kijkt me vol medelijden aan. "Ach, arm schaap, is hij je nu al ontrouw? Aardje naar zijn vaartje..." "Moet jij nodig zeggen," brult de Baas, "wie ligt er al die tijd te naaien met Baal? Of was je dat soms vergeten, stom mens!" Al snel vliegen de scheldwoorden heen en weer en ik maak van de gelegenheid gebruik om hem te smeren.

Op het vliegveld probeer ik een ticket te kopen voor de hel. Helaas vliegen er geen toestellen naar het paleis van Luci. "Ik heb wel een ticket voor het Voorgeborchte," zegt de engel-grondstewardess met hoop in haar stem. "Nee, daar heb ik niks aan," antwoord ik. "Ja, het spijt me," zegt de stewardess, "er wil nu iemand niemand hier naar de Hel, zeker niet met al die tokkies die daar de laatste tijd arriveren. Vroeger had de plek nog een beetje cachet, maar het is helemaal uit." Ik knik en keer terug naar de Baas en zijn vrouw. Die zijn nog altijd aan het schelden en ik begin honger te krijgen. De Mac is nog open en terwijl ik een Heaven on Earthburger langzaam op eet, denk ik aan Lil. Ik mis haar.
Lilith - 28-04-2024 om 00:12
0


Nou dat weer. Lagen we net na te genieten van een intens triootje met Aarts, wordt Nina door de Grote Baas ontvoerd, waarschijnlijk in de veronderstelling dat hij mij te pakken heeft. Ik probeer hem nog tegen te houden, maar hij heeft zo'n reusachtig gestalte aangenomen dat ik geen schijn van kans maak.

"Kom mee, er achteraan!" roep ik tegen Aarts, we slaan onze vleugels uit en volgen de Grote Baas en Nina, totdat die ineens met een grote sprong uit de Hel verdwijnen. Aarts kijkt bedenkelijk en zegt: "Zonder Lucifer kunnen we hier niet weg". Ik vind het prima om Lucifer hier in zijn eigen Hel achter te laten, maar dat is niet wat Aarts bedoeld: we hebben Lucifer nodig zelf hier weer weg te kunnen komen.

Dus gaan we richting het hoofdkwartier, op zoek naar Lucifer. Aan de geur van zwavel en belegen geitenstal merken we na een tijdje dat we in de buurt komen. Het is een vergane glorie, met leegstaande gebouwen, goedkope eettentjes voor hete kip, en nog goedkopere motelletjes voor hetzelfde. We landen bij de Sofvijver en kijken naar het Keldertje, waar Lucifer zijn werkkamer schijnt te hebben. We lopen langs de Sidderzaal het Minnenhof op, waar vrouwen van alle leeftijden hoopvol kijken of ze misschien iets voor ons kunnen betekenen. "Is Lucifer in het Keldertje?" vraagt Aarts aan een suppoost. "Welnee", zegt die, "we zijn hier al decennia de tent aan het verbouwen, Lucifer durft zich hier allang niet meer te vertonen. Geen idee waar hij is, maar als julle hem zien stuur hem maar eens naar ons, dan zullen we hem eens laten zien hoe zijn megalomane plannen verlopen".

Gaat lekker zo, Joost (of Lucifer) mag weten wat de Grote Baas inmiddels allemaal met Nina uitspookt. "Hangt Gabriël hier ook niet ergens uit?" vraag ik Aarts, "Misschien kan die ons naar de Zevende Hemel helpen?".
Aartsengel/Bart Drost - 28-04-2024 om 14:15
0


Nou die ouwe was zeker zijn bril vergeten, hoe kon hij anders Nina meenemen in de veronderstelling dat zij Lilith was? Die is overigens helemaal overstuur nu haar vriendin is meegenomen en we vliegen papa achterna. Maar die weet inmiddels waar Abraham de mosterd haalt (bij de AH om de hoek, toch?) en springt naar de hemel. We zullen Lucifer moet vinden om ons naar de Hemel te vervoeren. Maar het blijkt dat die smeerpijp zijn eigen hol al tijden niet bewoond heeft en voor de werklui inmiddels persona non grata te zijn. Dan krijg ik een lumineus idee. "Hangt Gabriël hier ook niet ergens uit? Misschien kan die ons naar de Zevende Hemel helpen?", zeg ik tegen Lilith. "Hum, geen gek idee," zegt ze.

We lopen terug naar de studio en zien Gabriël net naar buiten lopen. "Broertje!" roept hij uit, "en de maagd van de Veluwe, jullie zijn het stof waar sagen en legenden van worden geweven." Het is altijd al een zwamneus geweest die broer van me, komt van al die aankondigingen die hij van papa moest doen. "We moeten naar de Zevende Hemel," zegt Lilith gehaast, "Nina is in groot gevaar." "Moeten is dwang, en willen is engelengezang," mekkert Gabriel geamuseerd door, "waarom die haast?" "Omdat die ouwe geilbaard Nina heeft ontvoerd," roept Lilith woest uit. "Ik neem aan dat je met 'die ouwe geilbaard' mijn lieve vader bedoelt," teemt Gabriel, "de Heer der Heerscharen, de Grote Baas?" "Ja," zegt Lilith en haar beginnen gevaarlijk te vlammen. Ik vrees het ergste voor de edele delen van mijn broer, want Adam kan er over meepraten hoe Lilith soms kan uithalen. "Ja, die bedoelt ze," zeg ik snel. Gabriel glimlacht. "Geen probleem, even bellen met de taxi," zegt hij.

Op de rug van een hemeladelaar vliegen we door de donkere materie van het Heelal. Rondom flonkeren de lichtjes van de sterren en Lilith luistert geïnteresseerd naar het gewauwel van mijn broer over zijn bezoekjes aan de Hel. "Michaël kent Mefistoles goed," vertelt hij. "Fijne gozer, zit een beetje onder de plak van Luci, maar weet de beste kroegen in de hel te vinden." "Waar is Mick eigenlijk?" vraag ik. "Oh die ligt met een van die drag queens in de hotelkamer," lacht Gabriel, "die sukkel weet niet dat dat die namaakvrouwen een pik hebben, soms is het nog net een kleuter." We landen in de Zevende Hemel en worden ontvangen door de Hemelse Douane en accijnzen. "U mag geen uitheemde diersoorten invoeren, meneer," zegt de enge-douanier beleefd. Gabriel knikt en laat de adelaar weer de vrijheid. "Verder nog iets aan te geven?" klinkt het weer. We schudden onze hoofden en vertrekken naar de uitgang. Als we buiten zijn, geeft Lilith plotseling een juichkreet. "Daar zit ze!" roept ze en wijst op een gebouw met een gouden M er boven.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer