62.721 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-02-2024 om 13:36 | Categorie: Overspel
Schakels: 8 | Gelezen: 512x
Ik kijk eens goed in de spiegel terwijl ik wat water in mijn gezicht plons.
De druppels druipen van mijn bruine krullen, ik zucht eens een keer diep en droog mijn gezicht af.
Mijn groene ogen staren in de spiegel terwijl de laatste druppels over mijn nek naar de beneden lopen.
Met een ontbloot bovenlichaam sta ik in de douche om me klaar te maken voor een nieuwe werkdag.

Met wat spierpijn van de avond er voor trilt mijn borstspier nog na.
Ik kijk eens goed “ je mag er nog best zijn” denk ik bij mezelf.
Maar mijn partner zal daar vast anders over denken, ons huwelijk is behoorlijk uitgeblust na 10 jaar.
Misschien zijn we wel te jong getrouwd toen ik 25 was en zij 22.
Onze sex is inmiddels bijna een geplande zaak en erg spannend is het ook niet meer.

Ik kijk op mijn horloge, shit ik mag wel opschieten anders kom ik nog te laat op mijn werk.
Ik grijp een appel uit de fruitschaal en trek een kop koffie onder het koffiezetapparaat weg.
Ik rij bijna al dromend naar mijn werk, “welkom in de sleur” zeg ik tegen mezelf wanneer ik de parkeerplaats bij mijn werk op rij.

Eenmaal op mijn werk sprint ik de trap op en ben ik bijna buiten adem als ik de werkvloer betreed…
Julia - 27-02-2024 om 14:05
0


Toch altijd spannend, zo'n eerste werkdag bij een nieuwe werkgever. Zeker als het je eerste echte baan is. Maar laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Julia, 24 lentes jong en vers van de HBO. Mede door mijn 168cm, 55kg en lange rode krullen, kan ik terug kijken op een prachtige studietijd. Al was ik meer met randzaken bezig dan met studeren. Maargoed, HBO in de pocket dus solliciteren. De sollicitatie was met een wat norse oudere vrouw van HR. Zij belde me diezelfde middag nog dat ik vandaag kon beginnen.

En nu zit ik hier. Heb zojuist een buro en wat inloggegevens gekregen. Door diezelfde dame van HR. Zenuwachtig was ik wel, zeker toen ik het idee had dat elk buro waar ik langsliep, stil viel. Zeker als er een mannelijke collega aan zat... Een echte spetter zat er wat mij betreft niet tussen.

"Je overbuurman aan dat buro zal zo wel komen. Zoals gewoonlijk precies ná half negen. Hij heet Stijn. Veel plezier vandaag." Met die woorden verdween de dame van HR. Ik ging alvast de andere collega's langs om me voor te stellen. Ik vroeg wie er koffie wilde en zorgde hiervoor. Toen ik bij de automaat stond, aan het begin van de afdeling, stormt er een man naar binnen. Een kruising tussen een surfdude en gym-addict. Mooie donkere krullen, gespierd, sportief. Ik schat hem voorin de 30.
Gehaast loopt hij naar zijn buro. Recht tegenover dat van mij.
Als ik ieder zijn koffie gegeven heb, loop ik op Stijn af. "Jij moet Stijn zijn? Hoi, Julia. Je nieuwe collega. Als ik het goed begrepen heb ga jij me de komende tijd wegwijs maken binnen dit bedrijf?" Even is het stil en zie ik dat zijn blik niet op mijn gezicht gericht is. Dan herpakt Stijn zich en steekt zijn hand uit...
Stijn - 27-02-2024 om 14:42
0


Even moet ik landen na zo’n ochtend.
Even droom ik weg kijkend naar het lichaam van Julian.
“Uuuh Stijn” ik steek mijn hand uit en schud de hand van Julia.
Ze is netjes verzorgd, gelakte nagels en een heerlijke geur komt mij tegemoet.
De zoete lucht kriebelt mijn neusgaten en ik inhaleer eens goed.

“Wat leuk dat je hier komt werken, en je zit nog eens recht tegen over me”
“Wil je koffie?, je haalt wel voor iedereen maar niet voor jezelf” grap ik.
“Nou lekker “ antwoord Julia
“Heb je er nog wat in”
“Alleen een beetje melk”
Ik loop naar het koffieautomaat en tap een extra strek kopje zwarte koffie en een normale koffie met melk.

“Kijk eens “ zeg ik wanneer ik de koffie op het bureau van Julia zet.
“Geen koekje bij de koffie ? “ lacht Julia.
“Helaas niet nee” lach ik.
“Misschien moeten we daar eens een melding van maken bij de directie “
“Hahahaa, ja “ Julia schiet een keer in de lach.
“Ik start mij pc even op en dan kom ik zo bij met 5 minuten”
Terwijl ik een slok van mijn koffie neem dwalen me ogen af naar het bureau tegenover mij.
De zwarte blouse van Julia zit wat strak, maar dat geeft niks.
Vooral mij hoor je daar niet over klagen als er zo’n knappe dame tegenover je zit.
Even probeer ik langs een strak knoopje te gluren waar ik een randje rood van haar bh zie.
Ik
Krijg het er even warm van…
Julia - 18-03-2024 om 15:56
0


De ochtend gaat snel. Zo nu en dan legt Stijn me dingen uit, en laat me dan die handeling een tijdje zelfstandig doen voordat hij me weer een andere handeling uit legt. Tijdens die uitleg zit hij steeds vlak naast me. Op die momenten, maar ook als hij gewoon tegenover me zit, valt me echt wel op dat hij me bijna voortdurend scant. Ik voel me hierbij wat ongemakkelijk, maar aan de andere kant; ik heb liever dat hij het doet dan al die andere fossielen hier in deze ruimte. Stijn is namelijk zeker niet onaantrekkelijk. De foto op zijn buro vertelt me dat hij niet single is.
Op een gegeven moment voel ik dat hij naar me staart. Ik kijk op en vraag hem of er iets loos is. "eeh.. nee niks" zegt hij vlug, maar ik zie hoe zijn rood aangelopen gezicht snel weer achter zijn beeldscherm duikt. Ik check mezelf even, maar alles lijkt in orde. Alhoewel, mijn blouse staat ietwat open tussen het 2e en 3e knoopje. Zou hij iets gezien hebben?

Als het lunch is, scheiden onze wegen. Ik ga even buiten wandelen, hij gaat kaarten in de kantine. Omdat het hard waait ben ik ook snel terug en ga ook naar de kantine. Ik hoor hem het hoogste woord hebben aan zijn tafel. Vooral zijn vriendin moet het verduren. Als het allemaal waar is wat hij vertelt over zijn vriendin, snap ik meteen waarom hij me steeds zo aanstaart..
Het duiveltje in mij vraagt zich af hoe ver ik kan gaan...

Na de lunch gaan we weer door met de werkzaamheden. Eigenlijk kan ik al behoorlijk wat zelfstandig, maar toch vraag ik zeer regelmatig Stijn om raad. Ik vraag dan altijd of hij bij me wil komen of dat ik bij hem mag komen. Hij zegt telkens gretig ja.
Wanneer hij me iets uitlegt op het scherm ga ik regelmatig voorover hangen alsof ik het niet goed kan lezen. Voor Stijn het moment om te gluren. Ik voel en zie dan hoe hij "stiekem" mijn blouse in kijkt. Als ik wat papierwerk van het buro stoot, voel ik zijn ogen in mijn kont prikken als ik voorovergebogen deze troep opraap.

Door deze capriolen heeft hij een enorme rode kop. Hij lijkt zelfs een beetje te zweten. "Ik maak je toch niet verlegen?" vraag ik 'm zachtjes terwijl ik opzichtig in zijn kruis kijk. Een designpantalon met behoorlijk aanwezige vulling. Toen wist ik: Jij bent vanaf nu mijn "projectje"..

Aan het eind van de dag bedank ik hem hartelijk voor de goede uitleg maar dat ik eigenlijk niet weet hoe ik hem zou kunnen bedanken. Zijn ogen twinkelen als hij hier onbewust over nadenkt..

Thuis aangekomen kleed ik me, zoals altijd, om naar een makkelijke jogger en shirtje. Bij het omkleden merk ik aan mijn string dat deze dag opwindender was dan ik had durven hopen.
Nu al zin in morgen...
Stijn2 - 11-04-2024 om 01:23
0


Eenmaal thuis aangekomen, na een lange werkdag, staat mijn vrouw al achter het fornuis. Mijn ogen dwalen als vanzelf af richting haar kont, even schiet de gedachte naar het achterwerk van Julia. Zoals zij mij haar bibs toonde vanmiddag, de heerlijke strak gespannen billen toen zij iets van de grond afraapte….mhhh. Als ik tegen mijn vrouw aan staan om haar gedag te kussen, voel ik mijn erectie tussen ons indrukken. De werkdag met mijn nieuwe collega, heeft nog steeds de nodige weerslag op mij… Na het avondeten en de gebruikelijke, verdere invulling van de avond, geeft mijn vrouw mij een pijpbeurt, als wij in bed liggen. Het voelde plichtmatig aan, maar desondanks ben ik wel even verlost van het hoognodige….

De volgende morgen, gaat alles in een sneller tempo dan gebruikelijk. Ik heb zin om naar het werk te gaan en ik moet eerlijk bekennen, Julia heeft daar nu al voor gezorgd! En dat na 1 dag… Ik ben ruim op tijd op het werk. Ik pak een bak koffie uit de automaat en nestel mezelf achter mijn bureau. Als ik even later mijn ontvangen mails doorneem, “Goedemorgen Stijn, jij bent vroeg!”, begroet Julia mij enigszins verbaasd. Hoogstwaarschijnlijk heeft zij al te horen gekregen, dat ik meestal te laat kom. “Goedemorgen!”, antwoordt ik haar terug, als zij mij voorbij loopt richting de kapstok. Met een vluchtige blik wil ik haar volgen, maar als zij haar lange mantel uittrekt en ophangt aan de kapstok, blijf ik naar haar kijken…. Wauw, wat ziet zij er verzorgd uit en haar kledingkeuze is niet alleen verzorgd…. Wat zij nu aan heeft, accentueert haar lichaam nog beter ten opzichte van gisteren. Als zij zich omdraait, ziet zij mij natuurlijk kijken. Ik voel me betrapt. Zie ik nou een knipoog van haar of beeld ik mij dat in?

Als Julia eerst naar haar bureau loopt, zegt zij: “Eerst maar een bak koffie, vind je niet?”, pakt zij haar mok van het bureau af. “Lust jij ook nog een bak koffie, Stijn?, vraagt zij dan. Ik stem hier mee in. Vervolgens komt mijn nieuwe collega, richting mij gelopen en ik reik haar mijn mok aan. Eerst vond ik het overtrokken dat het hele kantoor van koffiebekers overstapte naar persoonlijke mokken, maar nu Julia richting de koffieautomaat loopt, ben ik dankbaar met die beslissing haha. Ik geef mijn ogen goed de kost, haar heupen lijken te dansen en haar billen bewegen ritmisch mee. Zou zij altijd zo lopen of weet zij dat ik kijk en daagt zij mij uit? De tweede werkdag is amper begonnen en Julia maakt mij nu al gek!
Julia - 25-04-2024 om 00:55
0


Het had me de nodige kopzorgen gegeven, maar uiteindelijk had ik toch iets kunnen vinden wat netjes was, maar ook verleidelijk. Het rokje, strak tot boven de knieën, accentueerde mijn billen, het bloesje spande om mijn borsten. Voor een moment had ik getwijfeld over de bijbehorende kousen en jarretels, maar dat zou er te dik bovenop liggen.

Op mijn hakjes drentel ik het kantoor binnen en zie tot mijn plezier dat Stijn er al is. Een kriebel gaat door mijn lijf en ik vermoed dat ik de oorzaak ben van zijn tijdige verschijning. God, wat is het leuk om zo'n getrouwde vent te verleiden. Ik hang mijn mantel op en ga koffie halen. Ik voel zijn ogen in mijn rug, starend naar mijn billen. Met een brede glimlach arriveer ik bij het koffieapparaat. Het is maar goed dat ik toch een stringetje aan gedaan heb, want het kan niet anders of ik ben al een tikkeltje vochtig.

Ik loop terug en zie hoe zijn ogen zich richten op mijn borsten. Ik ben klein van stuk, maar mijn borstjes komen op mijn ranke lijf goed naar voren. De koffie zet ik voor Stijn neer en vraag dan: "Zeg, Stijn, slijten wij al onze werktijd op kantoor of is er ook nog wel eens een klusje buiten het kantoor?"
Stijn - 25-04-2024 om 13:27
0


Als de wekker gaat, kruip ik uit bed.
Ik moet zeggen dat ik de laatste dagen sneller uit bed ben, en ook eerder op mijn werk arriveer.
Ongemerkt verandert Julia mij nu al.

Als ik haar binnen zie lopen kriebelt er wat in mijn buik.
Ik moet bijna wel met een brede glimlach achter mijn bureau zitten.
Ik kijk hoe haar heupen wiegen en haar billen verleidelijk stuiteren.
Als ze terug komt lopen kan ik mijn ogen niet van haar boezem af houden.
Mijn god wat moet ze een heerlijke borsten hebben onder dat bloesje hebben.

Ze zet de koffie voor mij neer en vraagt “Zeg, Stijn, slijten wij al onze werktijd op kantoor of is er ook nog wel eens een klusje buiten het kantoor?".

“ op vrijdag borrelen we altijd na in het café om de hoek”
“En voor klusjes buiten de deur, tja dat moet net bij je project horen”
“Wel zijn er 2 of 3 daagse cursussen te volgen, gelukkig betaald de baas dat allemaal” lach ik.

“O en is dat ver weg” vraagt Julia.
“Ja dat is wel over ver ja, maar de baas betaald het hotel en eten hoor dus we hebben niks te klagen”
“Klinkt goed” antwoord Julia en er verschijnt een ligte vlos op haar wangen.

Ze gaat weer tegen over mij zitten en begint te werken.
Ik probeer onopvallend naar haar te kijken af en toe, maar ik weet niet als dat zo over komt.
Ze speelt met het puntje van haar krullende haar.
Ik kijk hoe haar knoopjes met man en macht haar bloes proberen dicht te houden.
De kanten bh is duidelijk te zien, dit wind mij op want in mijn broek bobbelt er al duidelijk wat.

Ik laat mijn pen van mij bureau vallen doordat ik weg droom.
“Oeps” hoor ik van de overkant.
Ik kruip onder mijn bureau om mijn pen te pakken wanneer ik de mooie benen van Julia voor mij zie.
Op dat moment spreid julia haar benen om ze vervolgens te kruisen.
Ik heb vrije inkijk tussen haar benen, een mintgroene kanten string lacht mij toe,met een wat donkere vlek er tussen.
Dit kan geen toeval zijn denk ik bij mezelf wanneer ik weer boven mij bureau kom.
Ik voel dat mijn hoofd knal rood is geworden wanneer ik weer plaats neem op mijn stoel.
“Lukt het allemaal een beetje” vraagt Julia wel heel opvallend…

Julia - 27-04-2024 om 00:02
0


Aandachtig luister ik naar Stijn als hij verteld dat er op vrijdag geborreld wordt, maar dat was nou net niet waar ik aan zat te denken. Eind van de dag en thuis een vrouw wachtend op haar man, dan zijn mijn kansen miniem. Helaas zijn mijn andere kansen niet veel beter.

Ik ga aan het werk, maar ben er met mijn gedachten niet bij. Het idee om een affaire te hebben met een getrouwde collega windt me op. Als ik stiekem naar hem wil kijken, merk ik zijn aandacht voor mijn borsten. Ik laat het niet merken en probeer door te werken, als ik plots hoor hoe zijn pen valt.

Op het moment dat hij onder het bureau zit, denk ik aan de favoriete filmscene van mijn moeder. Ik spreid mijn benen en sla daarna mijn benen over elkaar. Als Stijn weer op zijn stoel zit, is hij helemaal rood aangelopen.
"Lukt het allemaal een beetje?" vraag ik hem.
Stijn mompelt: "Ja, ja, maar heb jij niet een beetje hulp nodig?"
Zijn reactie overrompelt me en even stotter ik: "Uhm, tja, nou, ik durf het eigenlijk niet te vragen, maar kun je mij helpen?"
Zonder te vragen naar wat er is, staat Stijn op en loopt om het bureau heen om achter me te gaan staan. "Wat is het probleem?"
Geen idee wat ik moet doen, maar Stijn buigt over me heen en pakt de muis. Ik ruik zijn mannelijk geur en zeg dan: "Nou, nou, ik voel me eigenlijk zo opgesloten om de hele dag achter het bureau te zitten!"
Stijn - 27-04-2024 om 12:42
0


Wanneer Julia om hulp vraagt kom ik gelijk in de benen.
Ik leun over haar schouder heen en kijk een keer in de bovenkant van haar blouse.
Nou, nou, ik voel me eigenlijk zo opgesloten om de hele dag achter het bureau te zitten!" antwoord ze.

“O maar we kunnen er ook wel even tussen uit hoor”
Dit klinkt Julia als muziek in de oren want ze schuift haar bureau stoel meteen naar achteren.
“Oef” net tussen mijn kruis.
“Gaat het” vraagt Julia.
Wat zwaarder antwoord ik, “ uhhhm ja hoor, ging net goed”

Ik vraag Julia als ze even de benen wil strekken met een wandeling.
Eigenlijk heb ik liever dat ze haar benen voor mij spreid om eerlijk te zijn.
“Of we kunnen mijn zakelijke auto even door de was straat doen?”
“Jij kan vast heel goed de auto uitzuigen” knipoog ik plagend naar Julia..

Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer