62.728 Gratis Sexverhalen
Datum: 22-02-2024 om 14:44 | Categorie: Shemale
Schakels: 6 | Gelezen: 285x
Nu ik 16 ben wil ik eindelijk laten zien dat ik al groot ben, niet het kleine lieve meisjes zoals mama denkt. ten minste mama, ze is eigenlijk mijn stiefmoeder, mijn eigen moeder verdween toen ik 7 maand was, Post natale depressie. Papa hertrouwde toen ik bijna 4 was. En na tien jaar bedacht papa dat mijn stiefmoeder toch wel aan de oude kant was met haar 46. Mama, ik zie haar meer als moeder dan mijn biologische moeder, bleef bij me. Zag me ook als haar eigen kind. Ze is knap en de laatste maanden zie ik steeds vaker ‘s ochtends dames de slaapkamer van mama uitglippen. Ik zeg niets, gun mama haar pleziertjes, alleen snap ik niet helemaal waar die condooms vandaan komen, maar het zal, dat zijn mijn zaken ook verder niet.

Mama is aantrekkelijk, heel aantrekkelijk, grote borsten, strak figuur, lange benen en mooi lang haar. Ze was tot een paar jaar terug nog fanatiek volleyballen, ze deed het op hoog niveau. Nu sport ze alleen nog voor haar plezier, maar wel fanatiek. De dames die ik zie wegglippen zijn jong, rond de 20-25 jaar, leuke mooie en knappe vrouwen. Wij hebben een hele goede band en zijn zo langzamerhand meer vriendinnen dan moeder - dochter. We hebben wel wat geheimen voor elkaar, maar dat is normaal, toch? Zo heb ik mama nog nooit volledig naakt gezien en loopt ze nooit in een bikini, altijd draagt ze dan een jurkje, waarom? Geen idee.

“Mamie, ik wil graag een boudoir shoot gaan doen, vind jij dat goed?”, vraag ik met lood in de schoenen. Mama kijkt me aan en is even doodstil, ze kauwt haar hap eten nog eens extra en kijkt bedenkelijk. Alsof ze nu in een tweestrijd is beland.
“Ben je daar niet iets te jong voor?”, vraagt ze mij en ik zie haar denken:”je bent amper 15, ik weet het niet, waarom zou je dat doen?”
“Ik ben al 16 mam, ik wil dat graag, de meeste meiden in mijn klas hebben het al gedaan en ik wil graag zien of ik talent heb en of modellen iets voor mij is”, zeg ik vastberaden.
“Schat, als iedereen in de gracht springt moet jij dat ook doen”, reageert ze, direct wendt ze haar blik af alsof het gedaan is met het gesprek, ze staat op en ruimt de tafel af. Ik laat niet los en help mee en samen wassen we af, ik zet koffie en pak koeken, doe de tv aan en we kijken naar GTST. In de reclame blok ga ik bij mama op schoot zitten. Kijk haar aan:”please?”, zeg ik zo zielig mogelijk en ik zie mama smelten. “Hou op met die puppy ogen! Nee!”, is haar reactie en na lang zielig kijken:”ja ja is al goed, maar…”, zegt ze en ik weet er komt een voorwaarde waar ik niet onderuit zal komen:”ik ben erbij!” Ik kijk haar aan, juich en vlieg haar om de nek en zoen haar wel honderd keer over haar hele gezicht. Mama weer me iets af, maar ik geef niet op en knuffel haar, zoen haar en omhels haar. Nu een afspraak maken.
Foxxie - 03-03-2024 om 14:23
0


Driftig ga ik op zoek op het internet naar een aantal studio's die een boudoir fotoshoot houden. Een aantal springen eruit qua website en de foto's aldaar. Ik laat ze aan mama zien en samen komen we tot een besluit.

Samen gaan we een weekend naar Antwerpen. Vrijdags zullen we de fotografe ontmoeten en dingen bespreken waarna zij ons haarfijn uitlegt wat we kunnen verwachten. Op zaterdag volgt dan de shoot zelf. Zo hebben we ook nog even tijd om samen Antwerpen te verkennen en wie weet nog wat te shoppen.

De afspraak is snel gemaakt en eigenlijk kan ik niet wachten tot het zover is. Ook mama reageert enthousiast. Maar heb jij wel kleding die je mee kan nemen vraagt ze mij. Ik denk na. Ja hoor ik heb best wel wat kleding die ik mee wil en kan nemen. En jij Mam?

Ik zie mama bedenken wat ze zal zeggen. Maak je om mij maar geen zorgen. Ik red me wel wat dat betreft. Ik kijk mama aan. Oh ja vertel eens! Lachend kijkt ze me aan, nou dat zie je dan wel. Laten we eerst maar eens afwachten wat de fotografe te vertellen heeft. Wat er zoal allemaal kan/moet gebeuren voor die shoot en dan zien we wel of we er überhaupt mee doorgaan.

Tuurlijk gaan we door zeg ik een beetje teleurgesteld. Wie A heeft gezegd moet ook B zeggen. Ik wou dat het al zover was, Helaas moeten we nog ruim 2 weken wachten.

Dian - 03-03-2024 om 22:03
0


jammer Foxxie dat je het eerste deel niet goed hebt gelezen, Nienke is al de dochter, ik hoop dat zij de rol van moeder dan op zich zou willen nemen, ik ga de rol van fotografe vullen

Een 16-jarige meid wil foto’s laten nemen, boudoir, een fraaie naam om te verbloemen dat het gaat om erotische foto’s, gekleed in lingerie je laten fotograferen. Ik vraag een foto van haar en haar moeder, waar hun gezicht duidelijk op te zien is. Als ik hem over de mail krijg slik ik even, wat een beauty. Zowel dochter als moeder. Mijn minimale leeftijd is eigenlijk 18, maar iets trekt me in deze meid, iets dat meer wil zien en eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, zou ik haar het liefst naakt willen en niet alleen om te fotograferen. Buiten Foxxie om neem ik contact op met haar moeder en het klikt, leuke woordgrap in deze, goed met haar, zelfs zo goed dat ik haar ook wil fotograferen en misschien wel samen én apart. Mijn boudoir shoots houden in, minimale lingerie en maximaal huid. Ik stuur wat suggesties voor lingerie, maar moeders houdt de boot een beetje af, wil wel bloot van boven (met lingerie natuurlijk) maar down there minder bloot.

Veel verder vragen heeft geen zin, ze wijkt steeds weer uit, maar ik ga het echt wel uitvogelen. We hebben een afspraak staan, over twee weken. Gedurende die periode komen we steeds vaker en steeds vriendschappelijker in gesprek met elkaar en zelfs zo ver dat ik, wat ik nooit doe, omdat ik gesteld ben op mijn privacy, dat ze kunnen slapen in mijn studio boven de fotostudio. Foxxie haar moeder is best wel huiverig, maar als ik zeg:”luister, het is heerlijk werken als er geen tijdsdruk is, het hotel waar jullie in zitten heeft strikte regels, uiterlijk 23:00 uur binnen, dus nu kunnen we werken, zolang, zo rustig, zo vaak als we zelf willen, geen tijdsdruk.”, dat laatste blijkt het toverwoord te zijn, als ik maar beloof geen inbreuk te plegen op hun privacy. Precies hetgeen waar ik bang voor was is haar zorg ook. Dus ik lach en leg uit dat dat juist mijn zorg was. Dus nog 4 dagen en dan zitten ze bij mij. Ik maak de studio en fotostudio in orde, zorg voor een mooie achtergrond, de huidskleur en haar kleur vragen om een zachte rosé achtergrond. Alles is perfect klaar, nu wachten op de mooi dames.
Foxxie - 03-03-2024 om 23:24
0


Geen idee Dian waar je het over hebt of waar ik dat heb moeten lezen of uit had moeten halen. het 1e stuk is tweeledig geschreven. maar goed... ik verkas weer naar de gewone verhaallijnen. P-
als er een rolverdeling is in het schrijven moet men zorgen dat je eenledig start om de aanvulling duidelijk te maken.
Nienke - 07-03-2024 om 23:43
0


Foxxie en Dian, fijn dat jullie mee willen schrijven, Dian heeft in deze wel een punt hoor, sorry Foxxie, het eerste deel was van mij, geschreven vanuit mijn gedachten, maar als jij het anders hebt begrepen betekend dat ik niet duidelijk was in mijn verhaal, sorry daarvoor, maar we maken er geen ruzie over en schrijven, hopelijk samen een leuk verhaal. Dus zal ik nu de rol van mama op me nemen, zo goed en kwaad als ik kan, Kus Nienke

Dian, de fotograaf probeert steeds mij mee te krijgen in de fotoshoot, maar ik probeer al jaren mijn dubbelgeslacht te verbergen voor Foxxie, als lingerie moet gaan dragen dan ziet Foxxie gelijk mijn piemel, dat wil ik juist niet! En ik had nog zo gehoopt dat ze nee zou zeggen, maar ze is zo enthousiast dat ik direct alweer baal. Eerlijk is eerlijk, iedere fotograaf of grafe zou gek zijn te weigeren deze meid voor de camera, zeker in lingerie, te krijgen. En ik zie Foxxie regelmatig in lingerie, als je dat dun draadje wat ze een string noemen nog de naam lingerie mag geven, het enige verschil tussen naakt en lingerie is een flinterdun draadje met een “kralenketting” in je spleet. En dat gepronk van haar bezorgt mij, tegen beter weten in, toch steeds weer een stijve piemelnaakt en een natte poes. Wat zou ik graag met haar vrijen en nu moet ik ook nog met haar op de foto, pikante foto’s maken.

Na een lang gesprek begin ik aan het maken van het eten, Foxxie komt binnen, ze heeft net gesport en draagt nog de sportlegging, die zit zo strak dat ik kan zien dat geen lingerie eronder draagt. Er wordt niets verhuld, ze heeft een prachtige Camel-toe. We gaan eindelijk aan tafel en wederom zit Foxxie honderduit te vertellen hoe mooi een boudoir shoot kan zijn, hoe leuk ze op de foto zou kunnen komen en of ik al wat heb gehoord, dat het nog vier dagen duurt voordat de shoot eigenlijk zou gaan plaatsvinden. “Ja, we gaan samen de foto’s maken”, zeg ik in een moment van onoplettendheid en de geest is dan compleet uit de fles, Foxxie springt om mijn hals en voor ik nog kan redden wat er te redden valt hangt ze al aam de telefoon met haar vriendinnen via FaceTime en helpt het nieuws de wereld in. “Mijn God, wat heb ik nu gezegd….heb ik dit werkelijk hardop gezegd?”
Foxxie - 12-03-2024 om 21:08
0


Via facetime vertel ik mijn goede vriendinnen over de shoot die gepland staat. Allerlei vragen vuren ze op mij af. Hoe ziet de shoot eruit. Wat ga je aandoen. Wie is de fotograaf. Allemaal vragen die ik nog niet kan beantwoorden. "Ik vertel jullie alles als het achter de rug is" en oh ja ik doe het samen met mijn mama dus geen zorgen.

Ik klap de laptop dicht. Is er nog nieuws vraag ik mama.
"Nou ik ben het nog een beetje op een rijtje aan het zetten allemaal Foxxie. Ik heb de fotografe gesproken en er zijn nog een paar dingen waar ik nog even goed over moet nadenken."

Fotografe roep ik enthousiast. Dat is leuk, ik was al nerveus dat het een vreemde man zou zijn, maar dit is al een opluchting. Nu heb ik er nog meer zin in. Maar waar moet je over nadenken dan mama.

"Nou het schijnt dat de hotels nogal moeilijk doen als je later binnenkomt. En nu heeft Dian, de fotografe, aangeboden dat als het later werd we daar wel konden verblijven. Voorts schijnt het meer huid dan stof te zijn dus daar moet jij nog maar eens goed over nadenken en ik ook of we hier wel mee doorgaan."

Ik sla een arm om mama heen, natuurlijk gaan we dit doen. Ik vind het niet erg, wel spannend, maar het lijkt me zo mooi. En je hebt me vaker in meer huid dan stof gezien dus maak je om mij maar geen zorgen. We moeten nog wel samen wat lingerie voor mij uitzoeken hoor mama. Enthousiast geef ik haar een dikke kus in haar nek en sla me armen om haar heen. Ik vind het zo fijn dat we dit samen gaan doen mama fluister ik zacht terwijl ik haar stevig vast hou.
Nienke - 14-03-2024 om 14:07
0


De tijd gaat sneller dan ik hoop, dacht en verwacht. Ik sta voor de deur van Dian. Als ze de deur opent zie ik een vrouw, gekleed in een korte gerafelde spijkerbroek en strakke top. Kort blond haar en mooie borsten, eigenlijk best wel aantrekkelijk. Zo’n vrouw waarvoor je je hoofd nog even draait met een nekhernia als gevolg. Ze kijkt naar Foxxie en ik zie gelijk een glinstering in haar ogen. “Kom binnen, kom binnen”, zegt ze hartelijk. We lopen naar binnen en ze begeleid ons naar een grote kamer. Herhuisvesten is een herenhuis, hoge plafonds, mooie sierlijke deuren, modieuze inrichting met echt een vrouwelijke touch. Alles bij elkaar maakt dit huis tot een aangename plek om te zijn, niet op de laatste plaats door de bewoonster. En de klik is er gelijk, zeker bij Foxxie, die kwijlt bij het zicht van Dian en weet niet hoe ze om haar heen moet hangen, alle mogelijkheden grijpt ze aan. We krijgen van Dian heerlijke munt thee. Ze heeft gezorgd voor een soort high tea. Met heerlijke chocolade, uiteraard, wat verwacht je anders in België, sandwiches en scones, eigenlijk in overvloed. Foxxie laat zich alles heerlijk smaken, ze laat plots een bonbon vallen en pakt deze op, hij ligt onder de bank. Haar strakke spijkerbroek laat haar billen goed zien, strak zit de broek om haar billen en je ziet duidelijk dat ze geen onderbroekje draagt. Ik slik even, het uitzicht is niet bepaald vervelend, ik zie ook Dian kijken, ze bijt op haar onderlip en haar hand zit in haar kruis, terwijl haar benen samengeknepen zijn. Ze herpakt zich snel:”nog thee?”, vraagt ze snel. Ik knik en ook Foxxie knikt, ik zie bij Foxxie rode blosjes, net als bij Dian.

“Zullen we de fotostudio bekijken?”, vraagt Dian. We lopen achter haar aan en ze geeft een rondleiding, we zien de kleedkamer, de studio, de achtergronden, ze wil beginnen met een mysterieuze dromerige achtergrond, een boslandschap, wazig en met mist. “Dat lijkt me een leuk begin, daarna een strand, een kasteel en ik heb ook nog een haven. Allemaal wel bruikbaar, gezien jouw outfits.”, zegt Dian, ik kijk naar Foxxie. Dian loopt even weg om de fototoestellen te gaan halen. “Hoe weet ze…”, wil ik vragen, maar Foxxie reageert al gelijk:”ik heb het uitgestald op bed en haar de foto’s gestuurd, dan kon ze zich voorbereiden”, zegt Foxxie en ze pakt de tas en loopt naar de kleedkamer:”kom op! Jij moet je straks ook omkleden!”, zegt Foxxie. We lopen samen naar de kleedkamer en uit de tas komen setjes waar ik zeker van weet dat wij ze niet samen hebben gekocht. Er zitten setjes bij waarvan ik me afvraag, als ik het prijskaartje zie, waar ze de prijs op baseren, het kan niet op het stof zijn, want veel meer dan een paar ragfijne draadjes is het niet, en Foxxie kleedt zich al uit en trekt een kanten setje aan. Ik zie haar spleetje, haar tepels haar kontje wordt gerafineerd gespleten door een mooie kralenketting. Het ziet er heerlijk uit, ik betrap me erop dat ik anders tegen Foxxie aan begin te kijken, ondanks het feit dat ze mijn dochter is. Sterker, ik begin te geilen op haar. Ik loop de kleedkamer uit en zie dat Dian alles al heeft neergezet, op de grond een kleed in de kleuren van bosgrond. “Als jullie klaar zijn, beginnen we”, zegt Dian en kijkt gelijk teleurgesteld:”Oowh, u bent nog niet omgekleed?”. Ik schud mijn hoofd:”dat is anders wel handiger, als de mogelijkheid zich voordoet kunt u ook gelijk mee, je weet nooit hoe de shoot loopt”. Met tegenzin loop ik terug en kleedt me om, ik zoek mijn body, maar Foxxie heeft kennelijk besloten de setjes om te wisselen en ik zie alleen strings in mijn tas, met bh’s. Ik doe het aan en heb moeite mijn harde pik te verbloemen. ”Ik wil niet dat Foxxie een schrik krijgt. Een moeder met een leuter……nee, even doorbijten meid!”denk ik.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer