62.724 Gratis Sexverhalen
Datum: 27-02-2024 om 10:27 | Categorie: Hetero
Schakels: 5 | Gelezen: 372x
Mijn leven als tiener was geweldig. Op de middelbare school heb ik het uitgaan ontdekt, en tijdens mijn HBO heb ik dat verder 'geperfectioneerd'. Het heeft mij wel een extra jaar gekost, maar als ik er op terugkijk heb ik wel een supertijd gehad.

Tijdens die jaren heb ik ook mijn vriendin Inge leren kennen. Een bloedmooie verschijning, ca. 180 lang, slank figuur, ronde billen en een ferme C-cup. Met haar blonde lokken was ze een echte koppendraaier en dat wist ze ook. Een echte flirt, waar menig mannenhart (en ook een stuk lager) harder van ging kloppen. Wij kenden elkaar via-via-via...en ik gok zeker pas een jaar verder hebben wij de eerste woorden gewisseld. Het was ook niet meer dan dat en ook al wilde ik zeker meer, andere jongens en mannen waren mij toch elke keer weer voor.

Hoe ik haar uiteindelijk heb veroverd weet ik niet meer. Het kan ook zijn dat zij mij veroverde, want ze beheerst de kunst van het verleiden als geen ander. Nogsteeds trouwens, al gooit ze het op 'onschuldig flirten' tegenwoordig, maar ze geniet duidelijk van (mannelijke) aandacht.

Nu een 10 jaar verder en begin 30 inmiddels wonen wij (ik Thomas, 195 lang, normaal sportschool lijf, donkere krullen en Inge dus) samen. Geen kinderen, maar beide een leuke baan en dito sociaal leven. Ik ben in het weekend graag een paar uur op de golfbaan, terwijl Inge dan meestal met goede vriendinnen afspreekt. We genieten van het leven, en kijken dan ook niet op een euro als wij vakantie vieren.

Dit jaar hebben wij weer een mooi trip naar een tropisch beachresort geboekt. Wij zijn wel van de luie vakanties, dus veel strand of zwembad en af en toe een tripje. En zoals al gezegd, flirterige Inge heeft het nog niet verleerd en als ze in haar string bikini langs het zwembad ligt, kijken de meeste mannen wel naar haar, soms met een por van vrouw of vriendin om ze weer bij de les te krijgen...LOL. En het is ook inderdaad altijd onschuldig. Want ook al praat ze met mond en lijf met meestal heren, ze houdt ze op afstand en kapt het ook tijdig af en komt heupwiegend altijd weer naar mij toe met een knipoog en een grote lach, omdat ze weet in welke staat ze de bewuste man achter laat.

Naast het resort is ook een ge-wel-di-ge golfcourse gelegen. Na een paar dagen wil ik toch een ronde lopen, ook al laat ik Inge dan een uur of zes alleen. "Ga je gang schatje, ik vermaak mij wel" is haar reactie.

Dus op dag 4 ga ik in de ochtend met goede zin op weg naar de golfbaan. De taxirit verliep op zich prima, maar bijna met ruzie geëindigd toen de chauffeur mij een poot uit wilde draaien. Maar goed, ik was op de bestemming. Met weer een lach op mijn gezicht liep ik het clubhuis in. Na eerst een uitgebreid aanmeldformulier in te hebben gevuld, werd mij vriendelijk verzocht even te wachten. Met een espresso in de hand op het terras keek ik over de mooi glooiende course en ik zag mij al lopen. Na ca. 45 minuten kwam de medewerker terug en vertelde dat alles goed was en dat ik overmorgen kon spelen. "Overmorgen???" was mijn verbaasde reactie... Tja, nog wat administratie op zijn lokaals... het was niet anders.

Met toch een pesthumeur besloot ik terug te gaan lopen. Geen zin even in weer taxigezeik... Maar het mooie weer en landschap maakte mij toch wel weer vrolijk. Na ca. twee uur liep ik de receptie weer in en gelijk door naar het zwembad. Op de plek waar wij alle dagen al lagen, zag ik onze spullen liggen. Maar geen Inge. Even rondkijkend zag ik haar bij de poolbar... lachend... flirtend met een andere man. Maar minder 'onschuldig' dan ik van haar gewend ben. Waar ze normaal altijd afstand bewaart, ligt haar hand op zijn schouder en zijn hand losjes op haar bil. Hij knijpt er zelfs zachtjes in en zij laat het toe. Ik sta achter wat groen en kan hen goed bekijken. Wat moet ik doen. Ik voel woede, maar sta aan de grond genageld. Een rare vorm van trots voel ik ook, want dat is 'mijn' Inge. ten minste zo voelde het altijd. Als hij voorover buigt om haar een zoentje in de nek te geven, draait zij haar hoofd zo om hem alle ruimte te geven. WTF... Duidelijk verwacht ze mij nog niet.

Gelijk schieten er allerlei gedachtes door mijn hoofd terwijl ik naar die twee kijk. Want haar regelmatige vriendinnenweekenden... zaterdagen shoppen... sauna met vriendinnen...

Nee Thomas! Maak jezelf nou niet gek! Dit is natuurlijk die gast die haar ongemerkt zover heeft gekregen... Of toch? Ik besluit niet in te grijpen, maar te blijven kijken. Een rare mix van woede, trots en opwinding maakt zich van mij meester...
James - 09-03-2024 om 09:49
0


Het was weer eens tijd om op vakantie te gaan. Ik heb een goed betaalde job bij een bank en sinds ik geen partner heb om het aan uit te geven, besloot ik mezelf te verwennen met een all-in luxe vakantie naar een exotisch oord.

Zelf ben ik nu 28 met een relatief atletisch lijf. Ik ga dan ook 3 dagen per week naar de fitness en ga 2 keer per week hardlopen. Ondanks mijn redelijk goede looks, heb ik nooit echt een succesvolle relatie gehad. Meestal sprongen ze na een paar maanden af. Maar met een paar scharrels vermaak ik me zeker prima.

Nu ben ik dus op vakantie. Voormiddag doe ik meestal een klein uitstapje en namiddag ben ik dan aan het zwembad en de bar te vinden.
Ik had die lekkere blonde stoot al een dag of 2 in het oog. Wat een lichaam zeg. Lang, een zeer mooie voorgevel en prachtige benen. Alleen spijtig dat ze er met een mannelijke partner rondliep. Anders zou ik zeker mijn kans wagen, misschien nu ook wel..

Tot ze vandaag plots alleen aan het zwembad lag. Ik was al eens langs haar voorbijgewandeld en had een charmante glimlach naar haar geworpen, waar ze al lachend op reageerde. Het eerste contact was goed verlopen. Ik ging aan de bar zitten en bestelde een cocktail.
Plots hoor ik een zachte stem naast me: "Nou nou, nu al aan de alcohol zitten?" En ja hoor het was die lekkere blonde stoot.
"Op vakantie mag dat al eens he", antwoord ik luchtig, "ik ben James trouwens, aangenaam."
"Ik ben Inge, ook erg aangenaam", antwoordt ze zeer verleidelijk.

Ze komt naast me zitten en we praten een beetje over het resort en de vakantie. Ik merk wel dat ze redelijk handtastelijk wordt. Over mijn biceps tot ze haar hand op mijn schouder laat liggen. Ik kan het nu ook niet laten en leg mijn hand op haar rug. Ik laat mijn vingers rondjes draaien op haar zachte huid, tot ik beneden op haar ronde kontje aankomt. Het sletje zegt er niks van, ze geniet er precies van...
Inge - 11-03-2024 om 12:27
0


heerlijk een dagje alleen voor mezelf. Niets ten nadele van mijn lieve vriend Thomas. Maar een dagje lekker zelf doen waar ik zin in heb, terwijl Thomas doet wat ie t liefste doet, is waar ik lang naar uit gekeken heb. En in dit luxe resort kan ik me wel vermaken. Lekker luieren in de zon, soms even afkoelen in het zwembad. En, sinds een paar dagen, is het uitzicht op het mannelijk schoon hier ook sterk verbeterd. Er loopt nu een heerlijke man rond. Sportief, net iets jonger dan ik en Thomas, en hij heeft me duidelijk al gespot. Zo nu en dan zie ik m stiekem naar mij kijken. Actie heeft ie nog niet ondernomen want Thomas is altijd wel in de buurt.

Laat ik duidelijk zijn. Thomas is de liefde van mijn leven. Dat was al op het moment dat ik hem voor het eerst zag. Het duurde even voor hij de ballen had om me mee uit te vragen, of überhaupt iets tegen mij te zeggen. Maar vanaf dat moment weet ik dat ik mijn leven met hem wil slijten. Alleen... tja, na een jaar of tien worden sommige dingen wel wat sleets. En is het soms best leuk weer eens wat spanning op te zoeken. Dat mijn lieve vriend dat niet altijd hoeft te weten lijkt me logisch. T is voor mi echt enkel fysiek, en al dat gedoe er om heen zoek ik echt niet. En wat niet weet wat niet deert, toch?

Ik lig heerlijk te lezen in een makkelijk boek als mijn oog valt op de 'interessante man'. Hij liep al een keer of wat langs, en glimlachen dan vriendelijk naar elkaar. Maar ook deze man heeft niet de ballen een praatje te maken. Wat is dat toch... Wanneer hij aan de bar gaat zitten en een cocktail besteld weet ik dat ik het werk maar weer moet doen. Stap op mijn verleidelijkst van mijn ligstoel af en ga naast de heerlijke spierbundel op een kruk zitten.

"Nou nou, nu al aan de alcohol zitten?" De eerste zin is altijd de makkelijkste. "Op vakantie mag dat al eens he", antwoord hij luchtig, "ik ben James trouwens, aangenaam." "Ik ben Inge, ook erg aangenaam", ik ben eerlijk en direct, ook dat maakt het t makkelijkste. We zitten gezellig te kletsen, ik krijg een cocktail van m en tijdens het gesprek kan ik het niet laten mijn hand op zijn arm en schouder te laten gaan. Het is blijkbaar een teken voor James om ook wat losser te zijn en ik voel al snel een hand op mijn onderrug. Ik weet dat Thomas nog wel wat uurtjes weg is, en draai het gesprek al snel naar wat uitdagendere stof. Of ie hier alleen is, of ie zich wel vermaakt dan en dat hij zijn energie toch wel kwijt moet kunnen. Hij snapt de hint, en na een half uurtje staan we samen op en volg ik met veel plezier James rochting zijn appartement.
Thomas - 11-03-2024 om 14:44
0


De lichaamstaal van beide laten niets aan twijfel over. De dierlijke instincten van beide zijn vol in gebruik. Inge initieert duidelijk het gesprek, maar die man laat zich niet kennen. Echt wel een alfamannetje zo te zien. Ik zie niet waar het gesprek over gaat, maar Inge kijkt hem indringend aan als hij aan het praten is, en ze bijt zelfs af en toe op haar onderlip. Als ze zich even omdraait door een geluid verderop, kijkt hij ongegeneerd naar haar mooie ronde kont. Hij knijpt er zelfs even in, en in plaats van het af te wijzen, lijkt het wel alsof ze haar kont zijn kant op drukt. Als de cocktails op zijn, pakt ze zijn hand kort vast terwijl ze hem richting lobby trekt en ze lopen gezamenlijk weg. Hij loopt al snel voorop langs het zwembad en Inge volgt hem, terwijl ik haar zonder gene zijn achterkant zie opnemen.

Fuck, ze lopen mijn kant op. Net op tijd weet ik weg te duiken, als ze langskomen. Als er ruimte is nabij de lobby, pakt ze zijn arm vast en lachend lopen ze zo verder. Ik heb nu ook te tijd om hem in mij op te nemen. Gespierd, gebruind en het flirten van Inge heeft duidelijk voor opwinding gezorgd in zijn zwemshort. Maar ook bij Inge is opwinding zichtbaar. Haar tepels zijn duidelijk hard in het kleine bikinitopje, en dat kan niet door de zomerse temperatuur komen.

"En jouw man laat dit gewoon toe?" zegt hij. "Wat niet weet..." zegt Inge lachend. "En volgens mij wil jij mij best wel even helpen, niet?" vervolgt ze.
Bij de lift kijkt ze even rond. Als ze denkt geen pottenkijkers te hebben, pakt ze hem vol op zijn mond. Hij heeft geen moeite dat haar tong een weg zoekt naar zijn tong en terwijl ze passioneel zoenen, trekt hij haar strak tegen zich aan. Ik zie haar iets zeggen en hem even in zijn kruis grijpen.
Dan pas realiseer ik mij dat dit veel verder dreigt te gaan dan een blik of aanraking! Maar in plaats van ingrijpen, kijk ik alleen toe hoe mijn vriendin een andere man behandeld met maar een overduidelijk doel: Straks ligt ze met haar benen wijd en laat hem zijn ongetwijfeld keiharde neuklat toe in haar gladde en kletsnatte kutje... Mijn hart gaat tekeer en ongewild wordt mijn pik ook volgepompt met bloed. De lift gaat maar 1 verdieping omhoog, en dan schiet ik toch in actie. Ik ren de trap naast de lift omhoog en ik hoor Inge giechelen in de gang. Ik zie ze nog net een kamer binnen lopen...105.

Ik loop naar de deur... hoor duidelijke zoen geluiden en het kraken van een bed alsof er iemand opvalt. Inge kirt iets, maar de deur is te dik om te verstaan. Voordat ik wil kloppen, loopt er een gezin de gang in en kies ik ervoor te vertrekken. Kijkend op de plattegrond voor de noodroutes, zie ik dat er mogelijk aan de andere kant inkijk is in deze bewuste kamer. Snel loop ik naar de nadere kant van het hotel en merk dan pas dat onze kamer vrijwel tegenover 105 ligt. Snel loop ik naar binnen en zonder op het balkon te stappen kijk ik naar de bewuste kamer. De gordijnen zijn maar half gesloten...

Ik weet niet hoe ik het heb. Mijn hartslag is torenhoog, ik ben geschokt, maar vooral te nieuwsgierig. En onverwacht ook bloedgeil. Verward door het laatste gevoel en door het feit dat mijn hoofd niet heeft gekozen om in te grijpen, staar ik naar kamer 105. Dan even een schim die richting schuifpui loopt. Ik schuil achter het gordijn, zonder mijn blik af te wenden.
James - 11-03-2024 om 16:57
0


'Wat een heerlijk wijf', denk ik, 'niet alleen geen geweldig lichaam, ook nog eens echt geil. Ze zoekt gewoon een pik buiten de deur. Wel die wil ik haar gerust geven.'
We gaan richting de lift. Mijn opwinding begint te groeien. Zeker wanneer ze haar hand op mijn kruis legt en me begint te kussen. Mijn lul begint stilaan echt wakker te worden, de lift kan niet vroeg genoeg komen.

In de lift duw ik haar tegen de muur en leg een hand op haar kut. "Ben je al nat aan het worden?", fluister ik in haar oor. Als antwoord krijg ik alleen een zucht terug.
Al snel zijn we op mijn verdieping en haasten we ons naar mijn kamer. Ik had mijn gordijnen dicht gedaan om de warmte buiten te houden, maar nu doe ik ze helemaal open om het zonlicht naar binnen te laten.

Inge gaat op het bed zitten en kruipt dan als een krolse kat naar me toe. Ze ligt haar lippen en legt een hand op mijn bult. Ik sta al flink stijf. Ze wacht niet meer en trekt mijn zwembroek naar beneden. Mijn 19cm lange pik springt vooruit en staat trilt licht van opwinding voor haar gezicht. Ze streelt mijn volle ballen en geeft een voorzichtig likje aan mijn paars aangelopen eikel. Een rilling loopt over mijn rug. Daarna stort ze zich op mijn pik en haalt al haar kunsten uit de kast. Ik voel haar tong overal. Haar zuigende mond gaat op en neer. Kreunend leg ik een hand op haar achterhoofd. Ze probeert me steeds dieper te nemen terwijl ik steeds dichter bij een orgasme kom. "Fuck wat doe je dat heerlijk. Ik ga bijna komen!", hijg ik. Alsof dat een aansporing is, begint er met een hand mijn ballen te kneden terwijl ze me pijpt. Met een kreun schiet ik haar mondje vol wit zaad. Ze slikt het weg en laat trots haar lege mond zien. "Wat een sletje heb ik nu gevonden" denk ik.

"Nu is het jouw beurt", zeg ik. Inge hijgt van opwinding. Ze doet haar bikini uit. Wat een hemels lichaam. Die mooie stevige tieten, dat getrainde lijf en een kutje helemaal glinsterend van het geil. Ik duw haar op haar rug en kus van haar hals naar haar tieten. Ik lik haar tepels en knabbel er een beetje op. Haar zuchtjes worden kreuntjes.
Ik ga verder naar beneden en hoor haar meer hijgen van verwachting.

En dan laat ik mijn tong over haar doorweekte kutlipjes glijden. Ze smaakt geweldig, hier kan ik geen genoeg van krijgen. Mijn tong bewerkt eerst vakkundig haar lipjes, voor ik aan haar klitje begin. Ze kreunt luid, haar lichaam kronkelt van genot. Zelf begint ze met haar tieten te spelen. Ik blijf haar klit bewerken met mijn tong en laat nu een vinger in haar natte opening glijden. Aan het volume van her gekreun te horen ben ik goed bezig.
"Ohhh, ja ik ga komennnn, niet stoppennn" kreunt ze luid haar lichaam trekt samen en komt duidelijk klaar. Ze moet even bekomen van haar orgasme maar kijkt me dan wild en vooral geil aan.
Thomas - 19-03-2024 om 11:52
0



Ik kan niet zien of de schim Inge is of die kerel, maar nadat het gordijn iets dicht is getrokken zie ik niets meer. Ik blijf toch nog zeker 10 minuten kijken, maar zelfs de gordijnen bewegen niet. Ik haal mij van alles in mijn hoofd. Zie Inge in verschillende standjes op en onder die gast voor mij, hoor het soppen van haar natte kut over zijn ongetwijfeld keiharde neuklat gaan. Ik ruik bijna de sex die weelderig in die hotelkamer moeten rondgaan.
Ik maak mijzelf gek, merk ik. Moet ik niet terug en op de deur bonzen. Maar wat heeft dat voor effect? Wordt het dan een handgemeen met hem, begint Inge te schreeuwen wie ik wel niet ben? Waar is zij mee bezig toch?

Ik besluit dat ik haar zelf wil laten opbiechten. De komende tijd zeg ik niets en ga normaal proberen te doen. Geen idee of dat mij gaat lukken, maar zij is fout bezig en zij moet er open over zijn. Maar vind ik het wel fout eigenlijk. Ik sta hier nog steeds met een harde pik, denkend, visualiserend hoe zij zich laat gaan in die hotelkamer. Ik zie haar bovenop hem zitten, rijdend op zijn paal, haar tieten ritmisch stuiterend, luid kreunend, gillend misschien wel...

Met een boek en mijn zwemspullen loop ik naar het zwembad en leg mijn spullen op de stoel naast haar spullen. Eerst neem ik een duik in het frisse water, wat mij een soort rust geeft. Na een paar baantjes en enigszins gekalmeerd, neem ik plaats op de ligstoel in het heerlijke zonnetje. Ik probeer het boek te lezen, maar ben continu afgeleid door bewegingen vanuit de lobby.
De tijd vliegt en zeker een uur later pas zie ik Inge en die gast de lobby uitlopen richting zwembad. Achter mijn zonnebril volg ik hen, terwijl mijn hoofd naar mijn boek is gebogen. Als ik zie dat Inge mij doorheeft, trekt ze hem even achter de plant waar ik eerder naar hen heb staan kijken. Dan komt zij er alleen achter vandaan en loopt nonchalant mijn kant op.
"Hey schatje? Ben jij al terug?" vraagt zij uiterst verbaasd. Ik neem haar in mij op. Geen striemen of zuigzoenen die haar kunnen verraden, alleen haar harde tepels passen niet bij het warme weer.
"Het is hier net zo bureaucratisch als bij de gemeente. Ik kan pas overmorgen terecht" brom ik, terwijl ik herinner waarom ik ook al weer eerder terug was en haar ongegeneerd bezig zag. "Maar waar was jij al die tijd? Ik ben al zeker een uur terug" vraag ik haar.
"Oh, ik heb zo een massage geprobeerd. Niet doen, zonde van het geld achteraf" zegt ze, terwijl ze aanstalte maakt om het water in te gaan. "Even afkoelen" zegt ze een beetje gehaast, lopend naar de rand.
Als ik haar in mij opneem, zie ik volgens mij haar dijen glimmen. Zweet? Geil? Sperma? Ze zal toch niet zonder... Weer zie ik beelden en merk dat het mij niet ongemoeid laat.

Als zij het water in duikt zie ik die kerel aan de andere kant op een ligbedje gaan liggen.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer