62.728 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-02-2024 om 01:02 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 9 | Gelezen: 418x
Na jaren als kandidaat notaris te hebben gewerkt heb ik nu mijn eigen kantoor, wat heerlijk is, zelf tijden bepalen en zelf de werkzaamheden inrichten, twee maand geleden vertrok Agnes, ze was 53, wilde echter weg omdat het werk haar niet meer beviel. Gelukkig konden we haar al snel vervangen, vier maanden geleden konden we Eline aannemen. Een 17 meid, als lesbienne was ik gelijk verkocht, lange blonde haren, perfect figuur, heerlijke billen, heerlijke borsten. Bij het afscheid van Agnes hebben we afgesproken om eens per maand een gezellig uitje te hebben. Op die manier kunnen we elkaar beter leren kennen en elkaar beter begrijpen.

Afgelopen maand hebben we met zijn vieren Amsterdam bezocht, deze maand zouden we naar Den Haag, maar griep gooide roet in het eten. Eline vertelde dat haar ouders een poker-game workshop hebben gevolgd. Ze verteld honderduit over de belevenissen tijdens de dagelijkse lunch. Iedere dag van 11:45 tot 13:15 uur hebben we lunch op kantoor, iedere dag moet iemand anders de lunch verzorgen, wat altijd weer een succes is. Vandaag heeft Eline het geregeld, boordjes eiersalade, broodjes gezond, fruitsalade, verse sap, kefir, karnemelk. “Zullen we gewoon gek doen? Vanavond bij mij thuis, pokeravond!”, zeg ik. De verhalen van Eline trekken me wel. De dames knikken alle drie en Eline is ook in voor een avondje pokeren. Ik regel de catering, hapjes drankjes en warme maaltijd. “ half zeven bij mij, morgen kantoor dicht, wie wil, kan blijven slapen, hoef je niet iets te regelen en kun je gewoon drinken”, zeg ik. Everybody happy.

Om twintig over zes zijn de drie secretaresses er al, als laatste komt Eline, even ben ik verbluft, voor de deur staat geen verlegen Eline, nee hier staat een zelfbewuste dame! En wat voor één! Ze draagt super sexy kleding, haar binnenkomst zorgt dan ook voor goedkeurende blikken! Ook van mij!
Dian - 28-02-2024 om 16:32
0


Gelukkig is die oervervelende Agnes verdwenen, je ziet op kantoor de sfeer iedere dag verbeteren. We gaan nu om de maand met ons vijven iets leuks doen, wat ik dus helemaal te gek vind, weg uit die huiselijke sleur. Mijn sexleven bestaat uit iedere dinsdag sex, als meneer halfdronken van zijn biljartballen terug keert. “Zal ik mijn lange keu nog even in jouw pocket jagen!”, is zijn versiertruc. Ten eerste lange keu is aardig overdreven, amper 12 cm, in volle erectie en ten tweede, foreplay, daad en na spelen duurt samen nog geen vier minuten en meneer ligt alweer te ronken. Dus sex is allang geen feest meer, gelukkig heb ik de dinsdag tijdens zijn biljart clubje een date met Tarzan en Kiotos Monstar Dildo Beast 84, echt heerlijk en je bent dan lekker gevuld. Ik heb nog geen plezier gehad van mijn Kiotos Monstar Dildo Beast 84, even fout besteld, maar je gaat niet naar de plaatselijke supermarkt waar iedereen je kent om dit pakket retour te sturen. De doos is neutraal maar Easytoys blijft Easytoys. Bij het omkleden valt hij nietsvermoedend in mijn logeergasten, en ik gooi zo een spijkerbroek, schone string en bh en shirt er boven op.

En vanavond is het dus pokeren bij Kaylee, echt een moordwijf! Sinds zij het kantoor heeft overgenomen lunchen we iedere dag samen, de werkdruk is hoog, we werken allemaal fulltime, maar de druk is goed te doen, mede omdat zij alles goed heeft ingericht, Eline is onze nieuwe aanwinst, zij beheert de balie, doet de telefoon, ontvangt de klanten en is de spin in het web, als tegenprestatie heeft ze nu naast haar moeder vier bonusmoeders. En de klanten, die gaan vaak met gedoe weg, omdat de man lang gluurt naar dit meissie. En ik kan ze geen ongelijk geven, die meid is echt een femme fatale! Ze doet het zo goed dat Kaylee haar in vaste dienst wilde hebben en daar was die tang van een Agnes niet mee eens, nee, logisch, want ze glipte steeds naar de balie en nu moest die tang werken voor haar vorstelijke salaris die ze heeft afgeneukt, eeeuh sorry, afgedwongen bij Herman, onze oude notaris. Nu werkt die tang bij een andere notaris. Wij hebben samen dikke pret, want Agnes dacht, ik neuk me weer omhoog. Wij kletsten vaak over Anton, dat hij knap is, vrijgezel en niet vies van sex. Achteraf hadden we misschien ook moeten vermelden dat die man über homo is, een soort van Geer, Goor en Joop Braakhekke in één. Vergeleken bij Anton zijn deze mannen eerder hetero dan homo.

Afijn, 16 uur zegt Kaylee dat het tijd is om naar huis te gaan en ze verwacht ons uiterlijk half zeven hier weer terug op kantoor. Achter het kantoor pand, een verbouwde boerenschuur, staat haar monumentale herenboerderij, die niet onderdoet voor een kasteel. Extreem groot en 8 slaapkamers. De “oude garde”, heeft hier vaker gelogeerd na een team uitje. Nadat Herman vertrok heeft zij het overgenomen en je ziet haar hand, alles is modieus, elegant en smaakvol ingericht. Je ziet gewoon haar style en haar sfeer, net als op het kantoor. Als laatste komt Eline binnen en fuck! Er komt iemand binnen! Super sexy en vol zelfvertrouwen, op het werk is ze nog steeds een beetje bleu, hier niet, hier komt een dame binnen van zie mij! Hier ben ik, tijdens het stappen zou ik gedacht hebben bij het zien van haar i want you, you want me, who does it take you solong?, en ik ben kennelijk niet de enige.
Eline - 29-02-2024 om 14:50
0


Hoewel ik pas 17 ben en net van school, scoorde ik wel een reuzenbaan als receptioniste/office manager bij het notariskantoor van Kaylee. Behalve de mooie Kaylee werken er verder drie secretaresses, maar ik ben de spin in het web. Ik ontvang de klanten, neem de telefoontjes voor kantoor aan en zorg dat het kantoor blijft draaien, dat de kopiermachines en de printers werken, er wordt schoongemaakt. Kaylee is hartstikke tevreden over me. Ik krijg de indruk dat ze lesbisch is, want ze kan me soms zo intens aanstaren. Nu komt dat goed uit, want ik ben ook lesbisch. Ik ontdekte het toen ik tot over mijn oren verliefd werd op mijn lerares biologie die me bijles gaf, maar al snel ontdekte dat ik op seksueel gebied nog ervaring nodig had. Het duurde drie maanden, toen ging ze weer terug naar haar man en zat ik met een gebroken hart. Maar op het werk denk ik daar aan. Het is zo gezellig daar. Hard werken maar Kaylee is een fijne bazin en de secretaresses zijn toffe meiden. Vanavond gaan we pokeren in het huis van Kaylee en ik ben vastbesloten om de notaris te laten zien, dat ik niet een of ander dom wicht ben, maar een jonge zelfbewuste vrouw. Thuis besteed ik uitgebreid aandacht aan mijn make up. Niet te veel. heel subtiel, maar met de juiste accenten.

Ik sta een uur voor de kledingkast en pas meerdere kledingstukken voor ik kies voor een leder rood jurkje. Het is aan de korte kant, maar ik heb mooie benen dus ik kan het hebben. Ik heb best grote borsten en die komen goed uit door het décolletee. Ik draag alleen mijn string en een jarretelsetje en rode netkousen. Twee rode pumps met hoge hakken maken het af. Als ik mijn entree maak, probeer ik zelfvertrouwen uit te stralen. Ik ben een mooie jonge meid en heel sexy blijf ik mezelf voorhouden. Ik zie Dian, een van de secretaresses, gebiologeerd naar me kijken en ook Kaylee kijkt me bewonderend aan. Mooi, denk ik, 1-0 voor Eline!
Kaylee - 01-03-2024 om 14:03
0


We gaan aan tafel, we eten een heerlijke maaltijd, catering is altijd snel te regelen als je de financiën hebt en als je aanzien hebt. Als notaris ken je uiteraard heel veel mensen en de plaatselijke slager heeft werkelijk waar een heerlijke dis weten te regelen. De slijter zorgde wederom voor de passende wijnen. Niet overvloedig veel eten of drank, maar gewoon gewoon. Genoeg en lekker, zat maar niet te zat, een combi met de bakker en we hebben heerlijke tiramisu na als dessert. En mijn bonenapparaat zorgt voor overheerlijke koffie bij het overheerlijke dessert. Na het eten gaan we samen aan de wandelhoofd mijn schitterende tuin. Eline loopt vaak voorop en vergaapt zich aan de mooie bloemen, planten en bomen. Wel valt het op dat Dian en de twee andere dames, net als ik overigens, het figuur van Eline nadrukkelijk beoordelen, waarbij, ten minste ik, geen misvorming konden vaststellen.

Als we binnen zitten loopt Eline gelijk naar de keuken tafel en ruimt deze leeg, zet glazen neer voor wijn, zet de stoelen neer en kijkt naar mij met een blik van ”kom op! Waar zijn de kaarten, we gaan aan de slag”. En de dames zijn plots ook enthousiast om te gaan beginnen. “Eerst even de regels, wat hier gebeurd blijft gewoon hier! Ik wil geen geroddel achteraf, dus drank voor Eline is onder mijn verantwoordelijkheid en geen gedoe achteraf, goed? En boven zijn de kamers, als iemand zich nog wil opfrissen? Kies gewoon een kamer, ik pak de fiches voor het pokeren.” Dian loopt naar boven en ook Eline, maar Eline is ook weer als eerste beneden, alsof ze hier dagelijks komt regelt ze net als op kantoor alles.

Het kaarten gaat heerlijk, alhoewel, Eline is steeds de winnaar, het begint ondanks haar gulle lieve opwindende lach vervelend te worden dat ze zo onverslaanbaar is. “Misschien moeten we met echt geld spelen, dan wint ze misschien niet”, zegt Dian, de andere dames lachen gelijk, “ja, ‘t is goed met je, straks zit zij met haar kont in mijn stoel en ben ik de huishoudster om geld te verdienen”, lach ik:”maar wel is het een idee de inzet te veranderen om de spanning terug te brengen, ik heb nog maar twee fiches, jullie hebben ook niet veel meer”, de dames knikken gewillig. “Oké, deze horloge zet ik in, waarde circa € 2.500,00.”, zeg ik en Eline schrikt:”zoveel geld heb ik niet!”, en voor het eerst is ze niet meer die zelfbewuste stoere dame. Tot haar reactie op mijn tegen voorstel:”weet ik lieverd, maar euh wat doen we met jou…hmmmmm ja! Jouw bh!”, ze kijkt me aan en een heel zelfbewust reactie komt koel en stoer eruit:”wie zegt dat ik een bh draag? Maar goed, je auto en je string, ik kan geen lijnen zien op je billen dus je draagt duidelijk een string. Dan hebben we een deal, verliezen ga ik toch niet”. Overrompeld knik ik. Die meid is wel heel erg zelfverzekerd!
Eline - 01-03-2024 om 23:48
0


Poker! Ik ben er hartstikke goed in. Ook al ben ik pas 17, ik speel het spel al sinds de lagere school en strippoker op de middelbare. De dames kunnen er niks van. Ze zweten als ze bluffen en Kaylee zit aan haar neus als ze hetzelfde doet. Ik weet dat ik ook moet oppassen, want als ik zelf bluf, gaat er een spiertje op mijn wang trillen. Ik kan het maskeren als ik me er van bewust ben, maar soms ga ik zo op in het spel dat ik het vergeet. Ik pak de kaarten en schud ze. Dan verdeel ik vijf kaarten per dame en pak mijn eigen setje op. Hum Twee drieën en twee boeren en een twee. Ik kan mikken op een Full House en de twee inruilen of me richten op een carré of een three of a kind. De anderen wisselen nu, ik zie dat Kaylee slechts één kaart wisselt, die heeft vermoedelijk sterke kaarten. Als ze inzet zit ze niet aan haar neus. Ze bluft dus niet. Ik heb de twee ingewisseld en kreeg een aas terug. Ik heb two pair. Ik voel dat mijn spiertje wil trillen als ik de inzet verhoog en Kaylee me strak aankijkt. De overige dames doen niet mee. Het is tussen Kaylee en mij. Wat gaat ze doen? Verhoogt ze ook? WIl ze zien?
Kaylee - 02-03-2024 om 02:20
0


Ik ga mee en bestudeer keurig Eline, een trilling en en lief kuiltje in haar wang. Haar zwakke plek. Ik verhoog maar mijn kaarten zijn niet afdoende om de twee paar van haar te verslaan. Ik verlies dus. We spelen dor en het tij lijkt zich te keren, ik heb een three of a kind en win mijn horloge terug, dan wint Dian met een full house, ik met een Flush en het speelveld is weer gelijk. We verhogen en Eline kan niet mee, hoewel ze sterke kaarten heeft getuige haar trillend spiertje wat ze krampachtig onderdrukt. Ik wissel, heb echt kloten kaarten, harten 7,9 en een boer van harten. Ik wissel twee, dit zijn verdomd goede kaarten , ik heb, voor het eerst in mijn leven een straight flush, Dian en ik speelden beide hetzelfde spelletje, geen verstand van poker. “weet je, je mag verhogen met je jurk”, zeg ik nonchalant en leg de kaarten neer, “we zijn allemaal dames toch?”, ik zie haar denken en ze knikt, ze heeft goede kaarten kennelijk. “Zien”, zeg ik en ze legt een full house neer. “Verdorie, dat is knap van je Eline!”, zeg ik en leg mijn kaarten neer, alsof ik het niet weet. “Fuuuuuuuuuuuck”, zegt Eline. Ik kijk haar aan, “je..je….je hebt een straight flush!”, zegt Eline. Ik kijk haar aan. “Is dat goed? , vraag ik. Dian veert op, net als Floor. “Jaaaaa steengoed!”, schreeuwt Floor. Eline doet haar jurk uit en net als Floor zit ze in haar string aan tafel. Dian en ik klagen niet. We hebben mooi zicht op twee prachtige borsten.

De ronde erop is het snel gedaan en verliest Eline haar ondergoed en schoenen. Die liggen “zogenaamd” op tafel. Ik let goed op Eline, ze heeft goed kaarten, ik ook, was het eerst troep, nu heb ik 4 negens, ik zie Eline twijfelen, het horloge legt ze weer in, “ik kan niet meer verhogen, mijn slip, jarretel en schoenen weer die spiertrekking van Eline. “Waar verhoog ik dan mee?”, zegt Eline met een stoere blik. “ jaa,,eeeeuh….,,wat dacht je?” “Wat dacht je van je kontje?”, lach ik. Ze heeft goede kaarten, die spiertrekking verraadt haar, maar twijfelt niet als ik mijn neus moet krabben. Het jeukt als een gek en ik zie Eline vrolijk worden, bij winst pakt ze een kleine € 9.8502, horloge en een duur schilderij . Ik ga mee en bestudeer keurig Eline, een trilling en en lief kuiltje in haar wang. Haar zwakke plek. Ik verhoog maar mijn kaarten zijn niet afdoende om de twee paar van haar te verslaan. Ik verlies dus. We spelen dor en het tij lijkt zich te keren, ik heb een three of a kind en win mijn horloge terug, dan wint Dian met een full house, ik met een Flush en het speelveld is weer gelijk. We verhogen en Eline kan niet mee, hoewel ze sterke kaarten heeft getuige haar trillend spiertje wat ze krampachtig onderdrukt. Ik wissel, heb echt kloten kaarten, harten 7,9 en een boer van harten. Ik wissel twee, dit zijn verdomd goede kaarten , ik heb, voor het eerst in mijn leven een straight flush, Dian en ik speelden beide hetzelfde spelletje, geen verstand van poker. “weet je, je mag verhogen met je jurk”, zeg ik nonchalant en leg de kaarten neer, “we zijn allemaal dames toch?”, ik zie haar denken en ze knikt, ze heeft goede kaarten kennelijk. “Zien”, zeg ik en ze legt een full house neer. “Verdorie, dat is knap van je Eline!”, zeg ik en leg mijn kaarten neer, alsof ik het niet weet. “Fuuuuuuuuuuuck”, zegt Eline. Ik kijk haar aan, “je..je….je hebt een straight flush!”, zegt Eline. Ik kijk haar aan. “Is dat goed? , vraag ik. Dian veert op, net als Floor. “Jaaaaa steengoed!”, schreeuwt Floor. Eline doet haar jurk uit en net als Floor zit ze in haar string aan tafel. Dian en ik klagen niet. We hebben mooi zicht op twee prachtige borsten.

De ronde erop is het snel gedaan en verliest Eline haar ondergoed en schoenen. Die liggen “zogenaamd” op tafel. Ik let goed op Eline, ze heeft goed kaarten, ik ook, was het eerst troep, nu heb ik 4 negens, ik zie Eline twijfelen, het horloge legt ze weer in, “ik kan niet meer verhogen, mijn slip, jarretel en schoenen weer die spiertrekking van Eline. “Waar verhoog ik dan mee?”, zegt Eline met een stoer gezicht. Ze zit inderdaad letterlijk naakt tegenover me. “Wat dacht je van je kont?”, zeg ik met een glimlach. Op dat moment heb ik kriebel aan mijn neus en zit even aan mijn neus. “Oké”, zegt Eline snel. “Zien dan”, zeg ik en Eline legt de kaarten op tafel.
Eline - 02-03-2024 om 21:21
0


Ik kan niet verliezen, ik heb een full house heren en boeren en Kaylee krabbelt weer aan haar neus. Ze bluft. Ze wil me naakt zien... Ik leg mijn kaarten op tafel. Kaylee kijkt er teleurgesteld naar, maar dan legt ze haar kaarten neer, drie vrouwen. De spanning stijgt. Ik begin te zweten. Heeft ze ook een full house, een thee of a kind? Dan legt ze tien neer. Een full house vermoedelijk, maar dan heb ik gewonnen. Ik wel al juichen, maar dan komt de vierde vrouw. Kut! Verloren! Kaylee is duidelijk slimmer dan ik dacht. Ze heeft me door. Als je je eigen tics kent, kun je die ook gebruiken in je voordeel. Ik ben er in ingetuind als een beginneling. "To the victor, the spoils," lacht Kaylee. Ik sta op en zie vier paar ogen op me gericht. Mijn tepels zijn keihard geworden. Ik heb iets exhibitionstisch over me, dus het wind me op als ik langzaam mijn string omlaag trek en mijn gladgeschoren spleetje zichtbaar wordt. Langzaam stap ik er uit en kom weer omhoog. Er ontglipt een kort opgewonden kreetje uit de mond van Dian en ik zie Kaylee zachtjes glimlachen als ik het dunne stukje textiel op de tafel gooi...
Dian - 03-03-2024 om 12:19
0


Of Kaylee heeft giga veel geluk, of ze weet iets wat ik niet weet, ik dacht dat Kaylee niet zoveel verstand had van pokeren. Toen ze riep van het kontje van Eline dacht ik ze call the bluff. I’ had ook het idee dat Eline blufte, maar ze had goede kaarten, echt hele goede kaarten, wie had durfen denken dat Kaylee four of a kind zou hebben? Als het minuscule stukje textiel op tafel beland hoor je mij echt niet klagen! Wat een goddelijk lichaam staat daar, wat me opvalt is het gladgeschoren poesje, ze besteedt echt aandacht aan haar intieme plekje, tevens valt mijn oog op een hartje in haar schaamstreek. Ik kan een gelukskoekje niet meer onderdrukken. Als ik iets hoger kijk zie ik twee harde tepels, het kan niet van de kou komen, want de haard brand volop. “Kans om alles terug te winnen?”, roept Kaylee. Ik baal als een stekker, ze staat daar, pal voor onze neus! Naakt! Klaar om op tafel te smijten en aan ons over te geven, ze is rijp voor een wilde nacht! Soms, heel soms snap ik onze baas echt niet!

Kaylee deelt de kaarten:” alles of niets? Onze kleren tegen jouw kleren?”. Eline zie ik druk knikken, een glimlach op de lippen van Kaylee. Ik heb goede kaarten, twee boeren, twee tienen. Ik wil verhogen, maar krijg een tik tegen de schenen van Kaylee, wederom, wat bezoekt dat mens? Ik ben helemaal de kluts nu kwijt. “Wat biedt je ons om te verhogen?”, vraagt Kaylee. “Eeeuh, een aanbod dat jullie niet kunnen laten lopen”, zegt Eline, ze pakt een papiertje en schrijft het op, vouwt het dicht en legt het op tafel. “Dit tegen jullie kleding!”, zegt ze stellig. Kaylee wisselt twee kaarten, iets te snel, want ik kan ze zien, ze wisselt twee azen. WTF? Ik schuif een beetje en kijk achter haar kaarten, ze heeft één aas!?, nu krijgt ze een 7 en een 9, ze heeft naast de aas een heer en een boer. Waarom ruikt ze twee………ooooowh juist, ik snap haar plan nu! Ze WIL verkiezen!. Daarom moest ik dus passen, Mijn collega’s hebben de hele avond bijna geen geluk, maar nu zullen ze straks mee genieten, als het plan van Kaylee gaat lukken ten minste. En het lijkt te gaan lukken. Nog meer benieuwd ben ik naar wat Eline heeft opgeschreven als inzet.
Eline - 04-03-2024 om 13:59
0


Het wind me op dat ik zo in mijn nakie voor al deze prachtige vrouwen sta. Het idee dat ze mijn jonge lichaam begeren doet daar nog een schepje boven op. Maar het spel is nog niet voorbij. Iedereen zet nu zijn kleren in...Oh dat spelletje moet ik winnen. Het idee dat ik mijn baas en mijn collega's straks naakt zal zien, maakt mijn kutje snel nog vochtiger. De kaarten worden geschud en gedeeld en ik bestudeer iedereen scherp, al heb ik begrepen dat Kaylee veel minder onder een dwingmatige tic lijdt dan ik aanvankelijk dacht. Ik heb goede kaarten, Drie vrouwen, een boer en een acht. Ik ruil de laatste twee en krijg een zeven en een negen er bij. Hum...een three of a kind, daar kan ik best mee winnen. Niemand verhoogt. Het komt aan op deze hand. "Zien!" zegt Kaylee en iedereen legt zijn kaarten op tafel. Dian heeft twee tienen en twee boeren. De dames er naast komen niet verder dan one pair en Kaylee komt ook niet ver. Triomfantelijk leg ik mijn kaarten neer, drie vrouwen. "Je hebt gewonnen," zegt Kaylee verheugd en ook Dian lacht overtuigend. Verward kijk ik om me hee. Willen ze soms verliezen. Dan begint iedereen zich verder uit te kleden en kijk ik naar het clubje blote vrouwen om me heen. Wow! Zo moet de lesbische hemel er uit zien.
Kaylee - 07-03-2024 om 13:45
0


"Je hebt gewonnen," zeg ik heel erg blij en ook Dian lacht, met haar heb ik het vaker over de verschijning van Eline. Verward kijkt Eline echter om zich heen. Waren we te snel? Is dit niet wat ze wil? Ik ben het onderhands een beetje verleerd kennelijk de signalen te lezen van potentiële bedpartners. Iedereen begint zich uit te kleden en ik zie Eline naar de ontblote vrouwen om haar heen kijken. Gelukkig, ze begint begeerlijk te kijken, maar nog steeds twijfel ik of ik de juiste keuze heb gemaakt. ik word iets voorzichtiger, haar wil ik niet verliezen, in eerste plaats niet als werknemer, ze is wat dat betreft echt een lot uit de loterij, anders dan die Agnes, maar zeker niet op de laatste plaats omdat ze zo’n geweldig lief, zorgzaam, aardig en niet onbelangrijk aantrekkelijke meid is.

Ik schenk nog een glas wijn in en geef Eline een glas, ze drinkt de glas in één slik leeg. Ze kijkt, precies zoals mijn nichtje van 5 kijkt in een snoepwinkel. Ik loop even naar mijn kast, pak een sierlijke houten kist, waarvan de meesten denken dat het een sieraden kist is, maar het is een kist voor privé gebruik. De kist is gevuld met allerlei speeltjes, van groot tot klein. Mijn persoonlijke favorieten zijn de strapons. Ook deze zijn er in klein en groot, tot extra groot aan toe. Ik zet hem op tafel, terwijl mijn geliefde collega’s nog genieten van hun wijn en ook, hoe bijzonder, verlekkerd kijken naar het jeugdige naakte lichaam, voorzien van alles wat moeder natuur in optima forma te bieden heeft, een lichaam waar zelfs Doutzen Kroes zeker jaloers op zou zijn. Het perfecte spleetje, perfecte borsten, rond, stevig, uitdagend. Ik neem nog een slok en merk dat ik bibber, een meid van 17 maakt mij aan het bibberen, mij, de zelfverzekerde selfmade carrière vrouw! Bang voor niets, maar nu bang de grootste fout te maken, omdat ze een meid van 17 niet kan doorgronden, how weird life kan be! Hees, met bibberende stem zeg:”zo dames! Wie heeft er…..”, zeg ik terwijl ik naar Eline kijk, durf ik dit echt te doen? U zal het op kantoor nooit meer hetzelfde zijn. Nu zal of het kantoor tig werknemers kwijt zijn, of ik moet de buidel echt gaan trekken of ik ben straks slachtoffer van chantage of we worden one big happy family! Ik hervat mijn zin en gooi mezelf in het diepe op hoop van zegen om ten minste één verschrikkelijk geile nacht te beleven:
”wie heeft er zin om deze tiener te neuken?”, even is het stil…….is dit dan het einde van onze samenwerking en de ontstane vriendschappen? Was ik dan toch te vroeg, te snel, te ongeduldig?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer