62.735 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-03-2024 om 08:34 | Categorie: Hetero
Schakels: 8 | Gelezen: 432x
De afgelopen week was weer veel te druk geweest met werk en avond afspraken. Maar goed, klagen mocht ik weer niet, met de kansen en opdrachten die in het verschiet liggen. Met een glimlach stapte ik uit mijn auto om wat eten te halen voor vanavond, nu geen zin om over het eten voor het weekend na te denken. Eerste maar zorgen voor vanavond en dan zie ik wel verder bedacht ik.

Gedachteloos loop ik langs de groenteafdeling in de supermarkt, is kijken waar ik zin in heb om te eten. Niet al te moeilijk en veel werk, het moet wat makkelijks worden vanavond.
In mijn ooghoek zie ik jou aan komen lopen, eveneens op zoek naar wat lekkers om te eten. Onze ogen kruisen elkaar, een glimlach en dat lijkt het dan te zijn.

Maar na een rondje groentevakken staan we dan toch naast elkaar. Ook weer de dagelijkse uitdaging aan gegaan om wat eten op tafel te toveren vraag ik jou. Je kijkt me aan, ja een uitdaging, zo mag je het wel noemen, zeker als je geen zin hebt om te koken, antwoord je terug.
Evi - 07-03-2024 om 13:23
0


Een diepvriespizza of een gezonde maaltijd? Ik dwaal gedachteloos door de supermarkt. In de gang van de koelingen passeer ik een man. Onze blikken kruisen elkaar maar ik ben te veel in gedachten verzonken om er uitgebreid aandacht aan te besteden.

Niet veel later beland ik op de groenteafdeling en neem me voor om een lekkere lasagne te maken. Heel eenvoudig met gehakt, tomatensaus, lasagnebladen en een verse courgette. Ik pak een courgette uit de krat en dan word ik aangesproken door de man uit de gang van de koeling.

"Ook weer de dagelijkse uitdaging aan gegaan om wat eten op tafel te toveren" zeg je met een lach. Ik kijk hem aan. "Ja een uitdaging, zo mag je het wel noemen, zeker als je geen zin hebt om te koken" antwoord ik. Met de courgette in mijn hand bekijk ik je van top tot teen.

Een leuke vent, denk ik bij mezelf. "Dan zitten we in hetzelfde schuitje" zeg jij. "Ik heb ook geen zin om te koken". Ik kijk in zijn blauwe ogen en merk dat hij gespannen is. "Ik wil lasagne gaan koken, en dat is voor twee personen. En mijn schatje is vanavond niet thuis... maar als je een leuk alternatief kan bedenken..." zeg ik vol overtuiging.

Je denkt even na. "Deze courgette koop ik sowieso, je weet nooit waar het goed voor is" zeg ik. Dan kijk je me aan en zegt "Vindt je het misschien leuk om..."
Erik - 08-03-2024 om 12:14
0


"Vind je het misschien leuk om..." Jouw vraag blijft even een paar tellen tussen ons in hangen. Met een glimlach kijk ik je verrast aan. Die zag ik even niet aankomen, net zomin als mijn eigen primaire reactie “Lasagne en courgette, geen idee of dat lekker is, maar ik zorg dan wel voor het toetje”. “Oke, dat is dan geregeld” is je directe reactie. Even sta ik verbaast naast je maar dan schiet ik in de lach “gezellig” reageer ik en pak 2 winterpenen uit de bak. “ik zie je zo bij de kassa wel zeg ik” en loop door de winkel in.
Ik geloof er geen moer van dat je serieus bent, al even min geloof ik het van mijzelf. Al hoewel je bent een aantrekkelijke vrouw om te zien. En waarom zou je vreemd gaan, zo’n mooie vrouw? Ik ben dit weekend ook alleen thuis, dus heb wel alle tijd aan mijzelf.
Uit de schappen gris ik een blik ananas en nog wat andere vruchten, slagroom, vla en een goeie fles wijn en ik ben wel compleet. Als ik bij de kassa aankom zie ik je al staan. Je kijkt keurend naar de inhoud van mijn kar en knikt goedkeurend. Als we buiten zijn kijk ik je vragend aan, “ben jij serieus” vraag ik je, je knikt alleen maar met twinkelende ogen. “Volg mij maar, dan gaan we naar mijn vakantiehuisje” stel ik voor.
Evi - 20-03-2024 om 11:22
0


Héél even denk ik aan mijn vriend, die een weekendje weg is met zijn vrienden. Dan kijk ik weer naar Erik en besluit dan om ervoor te gaan. Niet veel later rijden we achter elkaar een vakantiepark op. Bij een mooi hagelnieuw chalet parkeren we onze auto's.

Het is een vrij ruim perceel, volledig omringd door hoge hagen, bomen en struiken. Ik kan me voorstellen waar zulke buitenverblijfjes regelmatig voor gebruikt worden. Als we binnen zijn, zetten we beiden onze boodschappen op tafel. Zwijgend kijken we elkaar seconden lang aan. Dan loop ik naar de keuken. "zullen we maar gaan koken dan" zeg ik. Ik voel hoe je achter me komt staan, je handen in mijn zij en je kruis voelbaar tegen mijn billen. "Eerst het voorgerecht?" hoor ik je fluisteren en ik voel hoe je handen mijn blouse knoopje voor knoopje openen. Ieder ander had ik een klap gegeven. Zelfs mijn vriend laat ik dit niet altijd toe. Maar deze man, deze situatie, deze heerlijke handen. Ik kan en wil ze niet weerstaan. Plagend duw ik mijn billen wat naar achter, schurend tegen zijn almaar groeiende bult.
Erik - 21-03-2024 om 13:32
0


Als ik mijn handen op je heupen leg voel ik je heerlijk lijf voor het eerste. Even schieten mijn gedachten naar mijn vriendin, maar dat duurt niet meer dan een milliseconde. Mijn vingers vinden zonder mankeren de knopjes van je bloesje. Met een zachte zucht buig je wat voorover en leunt op het aanrecht en laat mij mijn gang gaan. Sterker nog, ik voel hoe jij je heerlijke billen die gehuld zijn in een strakke lederlook broek tegen mijn kruis aan drukt. Ik voel hoe je plagende wat meer tegen mij aandrukt en je billen een beetje draait.
Als het laatste knopje losschiet trek ik je bloesje over je schouders. Een paar tellen later valt het bloesje op de grond en sta je nog steeds ligt voorover gebogen voor me. In de weerspiegeling van het raam zie ik hoe je op je lip bijt als mijn handen van je heupen over je blote rug naar je borsten glijden. Ik voel hoe je je adem inhoud en enigszins gespannen afwacht wat ik doe. Met mij vingertoppen raak ik de rand van je bh en begin zacht strelend langs de rand van je bh over huid te strelen. Mijn vingers glijden tussen je borsten door langs de bh rand verder. Ik kan een zachte kreun niet onderdrukken als ik voel hoe heerlijk zacht je borsten aanvoelen. Als mijn handen je borsten omvatten ontsnapt er een zucht uit je mond en kreun je zachtjes.
Evi - 22-03-2024 om 13:29
0


Erik teased me, begeert me, verleidt me. Ik laat het ontspannen gebeuren. Zijn handen over mijn lijf, ik vind het heerlijk. Wanneer je handen mijn nog verpakte borsten omsluiten kan ik een kreuntje niet onderdrukken. Toevallig is mijn beha met voorsluiting. Ik geef Erik zwoel toestemming deze te openen. Mijn beha belandt op mijn blouseje, naast onze voeten. Ik sta topless, leunend tegen een aanrecht, voor een open raam. Niet dat iemand dat hier ziet, maar toch. Het idee dat ik zo ontspannen ben in het bijzijn van een wildvreemde man in deze niet alledaagse situatie maakt me geil, maar ook licht in mijn hoofd.

Even besef ik dat onbewust weet wat ik thuis tekort kom. Veel verder dan een vluggertje onder de douche een paar keer per maand, komen we niet. Voorspel is niet aan Joris, mijn vriend, besteed, zegt hij altijd.
Alsof Erik het aanvoelt vraagt hij lief wat er is. Ik draai me om en omhels hem. "ik heb het fijn met je" fluister ik in zijn oor terwijl ik zijn shirt over zijn hoofd begin te trekken. Zozo, jij hebt niet stil gezeten in de gym, verzucht ik als ik zijn strakke lijf zie. Onze naakte bovenlijven drukken tegen elkaar als hij me omhelst en me in mijn hals kust en mijn oorlelletje likt. Mijn zuchten wordt een constant licht gekreun. Hetgeen goedgekeurd wordt door het steeds zwaarder ademen van Erik.
Mijn handen omvatten je gespierde billen en drukken je kruis nog steviger tegen dat van mij aan. Ik voel een bobbel die in hardheid en formaat behoorlijk afwijkt van wat Joris me te bieden heeft. Dit is geen doorsnee penis, schiet er door me heen. Opgegeild door die gedachten en jouw handen die mijn bovenlijf verkennen, begin ik je broek te openen.

"zozo, je hebt er zin in?" hoor ik Erik zeggen in een mix tussen hijgen en kreunen...
Erik - 25-03-2024 om 13:31
0


"Je hebt er zin in” kreun ik genieten. Ik voel aan alles de gretigheid in je vingers die vlug mijn broek open maakt. Je handen glijden over mijn rug naar mijn billen en ik voel hoe je in een beweging er voor zorgt dat mijn inmiddels harde paal de vrijheid krijgt. En ik moet zeggen dat het als een welkome vrijheid komt. Je duwt met wat naar achter om mij beter te kunnen bekijken, en datzelfde geldt voor mij. Nu zie ik je heerlijke stevige borsten ook goed, met de harde tepels. “wauw” kreun je verlangend. Voorzichtig pak je mijn pik vast en laat je hem keurend in je handen rusten. Gebiologeerd staar je naar mijn pik en voel ik hoe je vingers zich erom heen sluiten.
Ik leg mijn handen om je borsten en voel hoe heerlijk zacht ze zijn. Strelend zoek ik je tepels en neem die tussen mijn vingers. Een kreun ontspant uit je mond als ik zachtjes in je tepels knijp.
“MMMMM wat een heerlijke pik heb jij” kreun je zacht, waarna onze lippen elkaar vinden in een heerlijke tongzoen.

Ik laat mijn handen over je lichaam glijden naar de sluiting van je broek. Omdat de broek strak om je benen zit lukt het wat lastiger om die snel uit te trekken. Ik til je op en zet je op het aanrecht neer. Met een snelle beweging lukt het nu wel om je broek uit te trekken. Mijn ogen schieten over je lichaam en blijven op je kutje gefocust. “MMMM wat geil” kreun ik tussen je opgezwollen lipjes zie ik een clitpiercing ginsteren. Spelend laat ik mijn vingers door je liezen glijden langs je schaamlipjes. Zacht kreunend laat je wat naar achter zakken en trekt je benen uit elkaar.
Met een verlangende blik kijk je me aan, en trekt mij naar je toe. Ik voel hoe je handen naar mijn heupen glijden en mij steviger beet pakken.
Evi - 27-03-2024 om 14:55
0


Jouw reactie op mijn clitpiercing is priceless en maakt me nog geiler dan ik al ben. Heel even denk ik aan de discussie met Joris over diezelfde piercing. Hij vond het té ordinair, en ik mocht het tegen niemand zeggen. Het is dat ik ook een eigen mening heb, anders had ik 'm er ter plekke moeten uithalen.

Jij reageert zoals de meeste mannen zouden reageren. Je wordt onhoudbaar. Ik beloon je door mezelf wijdbeens aan te bieden. Je dikke eikel rust tegen mijn lijf. Ik druk je dichter tegen me aan. "Neuk me Erik!" hoor ik mezelf kreunen
Erik - 28-03-2024 om 11:16
0


Dat laat ik me geen 2 keer zeggen, en al had je mij niet uitgenodigd om je te neuken, dan had ik het ook gedaan. Wauw wat ben jij nat en heet. Kreunend druk ik mijn harde kloppende paal naar binnen. Ik voel hoe je warme kutje zich om mijn pik sluit. Kreunend ontvang je mij en voel ik hoe kut aanspant. Ik pak je steviger bij je heupen vast en stoot mijn pik diep in je. ‘JAAA NEUK ME’ kreun je genietend. Met gesloten ogen gooi je je hoofd in je nek en hang je achterover. De blik op je lichaam maken mij alleen maar heter, bij elke stoot wiegen je borsten mee op je lichaam. Je tepels steken hard en donker naar voren. Al stotend neem ik een tepel tussen mijn lippen en zuig er stevig op. Je reactie is meesterlijk, een heftige schok en siddering trekt door je lichaam. En als ik mij tanden even in je tepel zet, gil je het uit en voel ik je kut ook reageren. “GAAA DOOOOOR, IK KOOOOOOOM’ gil je kreunend. Meer aansporing heb ik niet nodig, en met een paar stevig stoten, voel ik dat je orgasme ontploft. Schokkend zit je op het aanrecht en ontvang je mijn stoten. Ik pak je stevig vast zodat je niet van het aanrecht valt. Langzaam trekt je orgasme weg, en kijk je me aan. “Wauw dat was zalig” kreun je fluisterend en slaat je armen om mijn nek. Onze tongen vinden elkaar in een zalige tongzoen.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer