62.724 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Op Weg Naar Mijn Vriendje


Door Klein Luna
Datum: 07-03-2024 om 13:00 | Categorie: Extreem
Schakels: 12 | Gelezen: 579x
Hoi, ik ben "kleine" Luna.
Ik ben 17 jaar en ik heb bruin haar en bruine ogen, vanwege mijn lengte vaan 1meter 61 woordt ik kleine Luna genoemd.
Ik weeg ook maar 48 kilo en heb een kleine B-cup.
In de vorige zomervakantie heb ik een hele leuke jongen ontmoet genaaamd Michel, we hebben ook verkering.
Het enige nadeel van onze relatie is dat hij helmaal in Groningen woont en ik in Zeeland, dus moeten we iedere keer met de trein op bezoek bij elkaar.
Ik zou dit weekend gaan en de komende week zou ik me ziekmelden voor school en stage.
In eerste instantie zou ik zaterdag ochtend gaan, maar we hebben afgesproken dat ik vrijdag al naar hem zou gaan.

Ik kleed mij graag sexy en doe dat nu ook.
Ik heb een strakke yoga broek aan en een eigenlijk te klein shirtje maar wel een normale jas eroverheen aan.
Aangezien het koopavond is en ik wat laat terug was van mijn stage, kom ik dus terecht in een drukke trein..
We staan echt hutje mutje op elkaar.
Ik doe mijn jas maar uit, omdat het benauwd is.
Ik had zo'n zin om naar Michel te gaan dat ik eigenlijk niet heb opgelet in welke trein ik stapte, het enige wat ik nu weet, is dat het een stoptrein is.
Bij ieder station komen er mensen bij en gaan er wel eens wat weg.
Hierdoor lopen de mensen regelmatig tegen mij aan en met een gevoelig kontje als dat ik heb, is het best moeilijk om stil te blijven.
Hoe meer er tegen mijn kontje aan komen hoe meer ik opgewonden wordt en kan af en toe een kreun niet onderdrukken.
Nu merk ik op een gegeven moment dat er al een tijdje een hand op mijn kontje ligt, die door de bewegning van de trein (althanns dat denk ik) op en neer wrijft over mijn kontje.
Ik kan een kreun niet onderdrukken en besluit dat het genoeg is.
Ik duw de hand weg, maar even later voel ik de hand weer.
Stanley - 08-03-2024 om 10:49
0


Na een lange dag werken weer als een stel haringen in een ton. Zo voelt het iedere donderdag als het koopavond is geweest hier in de trein. Uiteraard is er nergens een zitplaats te vinden, dus in het gangpad probeer ik me staande te houden. Ik ben gelukkig lang, 2 meter en 2 cm. En kan zo over alles en iedereen heen kijken.
Dit keer staat er een lief klein schattuig meisje vlak voor mij. Ik denk een kop of twee kleiner minimaal, haar hoofdje komt niet verder dan mijn borst. Ze is echt sexy gekleed, strakke legging aan en haar topje kan de petite inhoud nog maar net omhullen. Meisjes zo gekleed zorgt bij mij wel tot enige opwinding, daar kan ik weinig aan doen. Uiteraard hou ik me gedeisd, want als donkere man weet je dat er extra op je gelet wordt en ben je al snel verdachte.
Toch heb ik het gevoel dat ze contact zoekt. Ze blijft tegen me aan staan, ik voel haar bil constant tegen mijn hand aan geduwd. Vervelend is dit niet dus ik hou mijn hand waar die is. Door het schudden van de trein is er wel beweging tussen beide lichaamsdelen. Wat een prettig gevoel is. Sterke bilspieren voor zover ik kan voelen. Dan draait ze haar hoofdje naar me toe, kijkt omhoog recht in mijn ogen en geeft een vette knipoog. Ook laat ze haar tong langzaam en bijna niet zichtbaar langs haar lippen gaan. Staat ze me nu gewoon uit te dagen? Ik kan het bijna niet geloven, maar denk toch echt...

Ik moet nog even door met de trein, en als we bij een groot station zijn stappen veel mensen uit. Zo komt er wat plekken vrij en kan ik eindelijk zitten. Het verbaasd me niet als de meid naast me komt zitten, wat dichterbij dan nodig heb ik het idee. Direct is ze zeker, haar hand beland op mijn dij...
Michel - 08-03-2024 om 11:22
0


Ik ben Michel, woon in Groningen sportief gebouwd, donker haar
Ik heb Luna vorig jaar ontmoet en mag haar nu mijn vriendinnetje noemen
Ik studeer in Groningen en mijn ouders hebben een 3 kamer appartement voor mij gekocht en heb zodoende alle privacy maar zit wel midden in het studenten gedeelte van Groningen
Ik merkte de laatste tijd in mijn contact met Luna dat zij een onderdanige kant in zich heeft en dat langzaam durft te tonen in onze relatie
Zoals ieder stelletje hebben wij het ook over fantasieën of punten op onze fucket list
Een keer vastgebonden worden was er zo een voor haar.
Ik heb de afgelopen week wat pakketjes binnen gekregen van verschillende 18+!internet sites
Deze week gaat Luna eens ervaren of ze idd zo volgzaam en onderdanig is.
Ze appt mij net dat ze in de trein zit en onderweg is voor een heerlijk geile week zoals zij het noemt
Die zin maakt dat er in mijn kruis al wat reageert
Klein Luna - 08-03-2024 om 13:40
0


Als ik naast de grote donkere man gaat zitten, voel ik mijn kutje nog erger kriebelen.
De aanrakingen waren al genoeg om mij geil te maken, maar nu de man het niet erg vind dat ik heel dicht naast hem gaat zitten, ben ik bijna niet meer te houden.
Ik leg direct mijn hand op zijn dijbeen.
Er spelen allerlei gedachten door mijn hoofd.
Ik wil vragen of het waar is, maar ik durf het niet.
"Kom op Luna, je bent een stoere meid." Zeg ik tegen mezelf in gedachten.
Ik kijk de man lief aan.
"Uhm... is het waar dat donkere mannen grote piemels hebben?" Vraag ik terwijl ik over zijn dijbeen begin te wrijven.
Stanley - 08-03-2024 om 14:45
0


Het meisje is wat zenuwachtig, ik hoor het aan haar ademhaling. Haar hand, nog steeds op haar dij, beweegt wat op en neer en voorzichtig knijpt ze wat in mijn been. Een zeer prettig gevoel, wat enige beknelling in mijn broek veroorzaakt. De trein wordt bij het volgende station weer wat leger en ik heb t idee dat we nu met zijn tweetjes in de coupe over zijn. Met een grote zucht neemt ze de stap, en begint ze wat zachtjes "Uhm... is het waar dat donkere mannen grote piemels hebben? Ik moet lachen, doe dit wat uitbundig waardoor ze schrikt. "Ach meisje, wat is groot". Ik weet dat sommige vrouwen schrikken van mijn vriendelijke vriend. En dat anderen precies weten wat ze er mee aan moeten. Vooral de black ladies zijn er niet vies van, kunnen me goed hebben en weten er altijd een feest van te maken. Blanke vrouwtjes zijn vaak geïmponeerd, vast omdat ze mijn formaat niet gewend zijn. Maar hij bijt niet en ik weet er prima mee om te gaan. Als ze gewend zijn weet ik ook dat ze vaak niet anders meer willen.

Ze kijkt me wat meewarig aan, en haalt haar schouders op. "Ik heb vaak gehoord dat donkere mannen groot geschapen zijn en ben wel benieuwd of dat klopt." Haar hand voel ik nu wat dichter bij mijn kruis bewegen waardoor `ze bijna mijn pik aan raakt. "Ik hoor nooit klachten meisje. En ik denk wel dat ik wat groter ben dan de gemiddelde man. Heb je een vriend?" Ze knikt. "Ben je tevreden met hem?" Ze knikt, iets minder overtuigd. Ik pak haar handje en leg die op mijn half harde pik. "Als je wilt, mag je wel even voelen". Ze wrijft voorzichtig langs mijn pik, die nu nog iets harder wordt. Ik zie haar ogen groter worden als ze merkt tot waar mijn pik langs mijn been ligt.
Klein Luna - 08-03-2024 om 14:56
0


In eerste instantie denk ik "ja ja vast weer zo'n uitslover die net als vele mannen stoer doen dat ze een grote pik hebben." Dus ik besluit te voelen wanneer hij mijn hand op zijn pik legt.
Ik merk goed tot waar hij komt en ik schrik hier wel een beetje van, maar ben toch ook wel nieuwsgierig.
Ik blijf er rustig over wrijven en ik voel hem gewoon nog verder groeien onder mijn hand.
"Toch niet zo'n uitslover." Zeg ik zacht.
"Hoezo, uitslover?" Vraag je.
"Kut dat moest ik denken, niet zeggen." Denk ik in mezelf.
"Uhm.. nou ik hoor heel vaak mannen praten over dat ze echt een grote pike hebben, maar de meeste zijn een heel stuk kleiner dan deze." Zeg ik nu blozend.
Stanley - 09-03-2024 om 23:34
0


"Ach ja, meisje. Ik ben niet zo van de praatjes... die vullen geen gaatjes..." Ik moest zelf wel lachen om de grap die ik maakte. Het meisje kon er ook wel om glimlachen. Maar bleef duidelijk onder de indruk wrijven over mijn half stijve pik. Ik was blij dat de trein verder bijna leeg was, want het werd wel wat lastig uitleggen als er nog anderen langs zouden lopen. Al blijft de mogelijkheid daarvan natuurlijk altijd nog bestaan. "Zeg meisje, nu je zo lekker bezig bent, wat is je naam?" "Oh, ja sorry, ik ben Luna. Of zoals mijn vriendinnen me noemen Kleine Luna". Als ik naast me naar Luna kijk zie ik in haar truitje twee stijve tepeltjes scherp aftekenen. "Ik ben Stanley, en moet er bij het volgende station uit. Zin om nog even met mij mee te gaan?" "Ik ben opweg naar mijn vriend in Groningen, om een weekje bij hem te zijn eindelijk'. Ik voel haar grip op mijn broek en pik wat minder worden. Ze twijfelt. "ALs ik je vertel dat ie nog niet stijf is. En als je echt nieuwsgierig bent heb je nu de kans...". De trein mindert vaart en het station is al in zicht. Ik maak aanstalten om op te staan. En als ik op sta ztaat ze ook op en zegt graag mee te gaan.

Als we naar mijn appartement lopen appt ze haar vriendje dat ze wat later komt. In de lift naar de etage van mijn appartement komt ze dicht tegen me aan staan en raken haar billen mijn eikel. Het lijkt een geil dondertje die Luna. Op t moment dat ik de deur van mijn appartement dicht doe begint ze de riem van mijn broek los te gespen.
Klein Luna - 10-03-2024 om 11:49
0


Ik ben ondertussen zo nieuwsgierig geworden, dat ik toch besluit mee te gaan.
Ik merk aan de reactie van Michel, dat hij het niet leuk vind dat ik wat later kom, maar mijn opwinding en nieuwsgierigheid hebben het al van mijn verstand gewonnen.
Eigenlijk kan ik niet meer wachten als we in de lift staan, maar ik hou me nog in.
Eenmaal in het appartement, is het hek van de dam.
De deur gaat dicht en ik maak je riem los.
Ik zak door mijn knieën en trek je broek en boxer naar beneden.
Mijn mond valt open van verbazing als ik je pik zie.
Ik pak hem vast en begin er aan te trekken, want ik wil zien hoe groot hij is wanneer hij volledig stijf is.
Je stopt me en trekt me overeind.
Ik ben teleurgesteld dat ik het niet mag zien.
Je trekt je boxer en je broek weer aan en begeleid mij naar de woonkamer.
Je loopt terug naar de gang om je jas op te hangen en vraagt of ik iets wil drinken.
Ik antwoord niet, het enige wat ik doe is naar je kruis kijken.
Nu ik hem heb gezien krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd.
Stanley 2 - 14-03-2024 om 21:45
0


Ze laat zich gaan, als de deur achter haar dicht valt. Op haar knieën zit ze voor me en ik kan haar ogen groot zien worden. Met moeite kan ik me beheersen en trek haar omhoog. Zonder een woord te zeggen lopen we de woonkamer in, waarna ik haar jas aanneem en in de gang ophang.

Ze blijft me bij iedere stap volgen en ik zie haar kleine harde tepels door het topje heen priemen. Hoeveel ik ook verlang naar haar tengere lijf, ik blijf me beheersen. Ze wordt alleen maar gretiger, geiler en gewilliger. Hees vraagt ze om een glas fris en nadat ik een glas ingeschonken heb en terugloop, zie ik haar verhitte blik. Ik sta voor haar met een glas cola, maar het lijkt alsof het langs haar heen gaat.

Klein Luna - 18-03-2024 om 23:19
0


Als Stanley voor me staat met cola zit ik zwaar te ademen en naar zijn kruis te staren.
Ik ga weer op mijn knieën, direct probeer ik zijn broek te openen.
Door dat ik momenteel bloedgeil ben lukt het me niet.
Het is ook lastig als je met één hand in je eigen broek zit.
"Fuck wat wil ik die pik graag zien en voelen." Fluister ik zacht
Stanley 2 - 26-03-2024 om 23:00
0


Luna geeft me niet eens de kans om haar het glas cola aan te geven. Zwaar ademend zit ze op haar knieën voor me, druk bezig met mijn riem, gehaast en ongeduldig. Ondertussen is ze met één hand in haar eigen broekje bezig.
De lust jaagt door me heen, maar ik kan me nog beheersen. Genietend zie ik hoe Luna alles in het werk stelt om mijn lul te bereiken. Ik hoor haar fluisteren: "Fuck, wat wil ik die pik graag zien en voelen."
Ik pak haar bij haar kin en laat haar omhoog kijken. "Dus jij wil mijn lul zo graag zien? Ben jij dan echt een geile slet? Overtuig mij maar eens!"

Plagend wrijf ik over mijn lul, zodat de contouren zich goed in mijn broek aftekenen.
Klein Luna - 27-03-2024 om 23:51
0


"Uhu." Antwoordt ik.
Mijn mond valt weer open als ik de contouren van je lul zie.
Ik wil het eigenlijk niet, maar ik stop met mijn eigen kutje te strelen.
Mijn handen trillen als ik probeer je broek te openen.
In mijn gedachte ben ik bezig met hoe ik je lul ga bewerken, maar tegelijkertijd ben ik ook een beetje bang.
"Gaat het wel passen in mijn gaatjes?" Denk ik in mezelf.
Dit weerhoud me er niet van om hem toch uit je broek te krijgen.

"Yes, eindelijk." Juich ik bijna als ik eindelijk je riem los heb gekregen.
Nu de knoop en rits nog.
Stanley - 02-04-2024 om 15:20
0


Ik zie de triomfantelijke blik n de ogen van de kleine Luna als het haar lukt om opnieuw mijn riem los te maken. Maar ik wil niet snel toegeven, want ze is zo gretig, daar wil ik nog wel even langer van genieten. Dus pak het meisje bij haar lange bruine paardenstaart en trek haar, zachtjes maar wel dwingend, een stukje door de kamer. Ze volgt gedwee, ze weet dat ze niets in te brengen heeft op dit moment. Ik zet haar weer op haar voetjes en zak zelf een makkelijke stoel in. "Zo sletje, als je me zo graag wilt, dans maar eens voor me. En laat dat lekkere kleine geile lijfje van je maar zien aan em." Ze begrijpt precies wat ik wil als ik met mijn telefoon een lekker muziekje op zet. Joe Cocker doet het altijd goed in dit soort situaties, en het sletje begint heupwiegend te dansen vlak voor me. Ze start met haar topje dat ze aan de onderkant vast pakt en teasend omhoog trekt. Niet genoeg om haar kleine borsten te ontbloten, maar ik krijg wel een deel van haar tietjes te zien. Ze danst, wrijft en wiegt heerlijk geil voor me. Haar blik vooral op mijn steeds voller wordende broek gericht. Ze trekt in een soepele beweging dan haar topje over haar hoofd en toont me trots twee prachtig stevige borstjes aan me. Met bovenop heerlijk donker rode stijve tepeltjes. Knijpend daarin verwent ze zich zelf, waarmee ze ook mij steeds geiler weet te maken. Mijn hand wrijft steeds sterker over mijn harde pik heen.

Ze draait zich om, en laat haar volmaakte, kleine strakke kontje aan me zien. Weer teasend doet ze alsof haar yoga legging uit gaat, en dan weer terug... Ze buigt voorover en komt tot vlak voor mijn gezicht. Als ik mijn hand erop wil leggen duwt ze die weg. Ze is perfect in het verleiden en gebruikt haar heerlijk strakke lijf zo lekker...
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer