62.732 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Autobedrijf Premium


Door RobinCrypto
Datum: 07-03-2024 om 14:46 | Categorie: Hetero
Schakels: 16 | Gelezen: 482x
Mijn zaak loopt goed. Inmiddels heb ik diverse premium automerken in mijn voorraad staan en ik sta bekend als een garage met goede services en goede beoordelingen. Het segment waarin ik handel zijn voornamelijk auto’s van tussen de €50.000 en €250.000. Vooral Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes het meeste en een aantal Porsches.

Ik heb mijn bedrijf volledig zelf opgebouwd. Mijn bedrijf zit in een dorp in het zuiden van het land en is gevestigd in een mooie showroom met kantoor, werkplaats en ontvangstruimte. Ik heb een knappe gastvrouw in dienst, 29 jaar, een hoop verbouwd aan zichzelf maar het visitekaartje van mijn bedrijf. Ze zeurt elke maand weer over een nieuwe leaseauto en na wat “onderhandelingen” krijgt ze die regelmatig. Ook heb ik nog een knappe monteur in dienst die ik ervan verdenk met mijn vrouw te neuken als ik niet thuis ben of op de zaak. Regelmatig komen er stellen over de vloer opzoek naar een auto waar de vrouw wordt ingezet om een onderhandeling met mij te voeren, overigens ook wel eens vrouwen alleen. Ik ben 35 jaar, sta in het dorp bekend als een begeerde vrijgezel en sponsor hier en daar wat clubs. De poetsvrouw is een knap jong ding uit het Oostblok, altijd lopend in een te strakke legging en hempje.

Ik zit op mijn kantoor wat administratie te verwerken als ik op de klok kijk en zie dat het net 08.00 uur ‘‘s morgens is. Ik zie iedereen langzaam binnendruppelen van de medewerkers. Benieuwd hoe de dag zich gaat ontwikkelen..
Inge - 08-03-2024 om 11:29
0


Het is een waardeloze dag. Ja, ik weet het, het is mijn verjaardag maar... als zelfbewuste vrouw je dertigste verjaardag vieren is niet echt een feestje. Okee, ik heb een leven waarin mijn enige zorgen zijn welke kleding ik vandaag aan zal trekken, wat of waar ik zal ontbijten en met welke vriendin ik deze dag mijn lunch zal gaan doen. Kortom, over geld en andere zaken als werk of zo heb ik totaal geen zorgen. Dat is het grote voordeel door te trouwen met een van de Quote 500 mannen. En niet een die onderaan bungelt, maar zich bevindt in de bovenste regionen.

Ik kreeg vanochtend ontbijt op bed, heel attent. Met daarbij het kado dat ik vandaag een nieuwe auto mag uitzoeken. Zijn black card daarbij, het maakt hem niet uit wat de prijs is blijkbaar. De enige wederdienst is zijn hitsige gevoelens even te temperen. Maar dat is binnen een kwartiertje, exclusief douchen, wel gefixt. Dat is wel een dingetje...rijke mannen zijn over het algemeen niet echt heel sterk in bed. Dus die behoefte zoek ik regelmatig op een andere plek. De sportschool, hockeyclub, spa of sauna.

Dus in een fijn kort gebloemde wikkeljurkje van Ralph Lauren en de black card van manlief mee op weg naar de autozaak. Ik heb. begrepen van een vriendin dat er in het dorp hier naast een zeer goed bedrijf zit. Niet alleen de service en auto's zijn goed. Ook levert de eigenaar vaak perfecte diensten. En als zij dat zegt begrijp ik wel wat ze bedoelt. Tegenwoordig heeft ze een onderhoudscontract voor haar Bentley afgesloten, zodat de monteur iedere maand een servicebeurt aan huis komt geven.

Het is prachtig zonnig weer en de grote schuifdeuren van de showroom staan wagenwijd open.Het gepoetste staat staat prachtig te blinken, en als ik mijn geheelde hakjes op de betonnen vloer laat klinken in de showroom zie ik achter de balie een prachtig geblondeerd hoofdje mijn kant op kijken. De eigenaar heeft goede smaak, de baliedame ziet er top en sexy uit. Ze vraagt me vriendelijk of ze mij kan helpen en ik geef aan dat ik op zoek ben naar een leuk sportief autootje, en hoop dat hier te vinden. Ze knikt en geeft aan dat ze Robin even zal roepen, geeft aan dat ik in de koffie corner mag wachten en vraagt of ik iets wil drinken. Een paar minuten later, zippend aan mijn latte, zie ik een heerlijke, sportieve en sterke man naar me toe lopen. Ik krijg een rilling over mijn hele lijf, ga spontaan nog wat rechterop zitten met mijn schouders iets naar achter.
RobinCrypto - 08-03-2024 om 11:58
0


Ik word door mijn receptioniste gebeld dat een dame zich gemeld heeft voor een rondleiding langs alle auto’s. Ik bekijk mezelf even snel in de spiegel, mijn blouse en hippe broek zijn netjes en schoenen mooi gepoetst.

Ik loop de glazen trap af en loop richting de koffiehoek. Net langs de bank af zie ik een paar hoge Louboutin hakken waar prachtige blote benen aan vast zitten. Ik zie een prachtige, duidelijk welgestelde, jonge vrouw, rond een jaar of 30. Ik steek mijn hand uit en zie dat ze er voor is gaan zitten. “Welkom, ik ben Robin, en u bent” vraag ik? “ Inge, aangenaam” zegt ze terwijl ze mij doordringend aankijkt.

“Wat kan ik voor u doen” vraag ik en ga tegenover haar op de loungebank zitten. “ ik ben opzoek naar een leuke vlotte auto” zegt ze. “ daar kan ik u vast mee helpen” zeg ik. “ ik heb de nodige snelle auto’s staan, zowel hoge auto’s als sportauto’s, het ligt er dus aan wat u zoekt” zeg ik terwijl ik haar strakke wikkeljurk eens goed bekijk. Haar mooi opgemaakte gezicht en haren zitten geweldig. “ Ik weet het nog zo net niet” zegt ze. “ Tijdens een proefrit kunt” u er wel achter komen wat u prettiger vindt, zullen we een rondje lopen door de showroom? Want het oog wil ook wat, en geef haar een knipoog. “Graag” zegt ze en staat op en volgt me richting de eerste auto. Ik bekijk haar hoe ze achter me aan loopt op haar (te) hoge hakken hoe ze in haar strakke jurkje met haar heupen wiegt, en ik kan mijn ogen niet afhouden van haar diep uitgesneden jurkje waar haar heerlijke borsten net in hangen.
Inge - 08-03-2024 om 12:46
0


Hij stelt me direct vragen waar ik nog geen antwoord op (wil) weten. Direct ontstaat het verlangen in mij om meer van deze man te leren kennen dan enkel zijn kennis over auto's. En dus is de noodzaak lang in zijn aanwezigheid te zijn. Ik waardeer zijn idee om wat proefritten te maken maar al te graag. En zo stelt hij voor om eens door de zaak heen te lopen.
Ongegeneerd laat hij zijn ogen over mijn lijf gaan, wat ik op dat moment ook doe. Vooral ter hoogte van zijn kruis zie ik interessante welvingen. Ik krijg het gevoel dat we beide weten wat er zal gaan gebeuren zonder het uit te spreken. Zo leidt hij me naar een stoere Duitse jeep, houdt de deur voor mij open en helpt me galant in de hoge instap. Hij staat voor de opening van de zaak en Robin zegt dat hij even de sleutels moet halen. Binnen een minuut is hij terug en stapt in op de bijrijder stoel. Hij kan prima zien dat mijn jurkje net iets verder opgeschoven is dan nodig. En zijn ogen blijven ook even hangen bij de decolleté van mijn kort geleden weer geboetseerde boezem. Het zal m vast al opgevallen zijn dat die geen ondersteuning nodig hebben van een BH.

Ik start de motor, en een heerlijk ronkend geluid vult de auto en de zaak. Voorzichtig verlaten we de showroom, en op aanwijzing van Robin rijden we vlot het dorpje uit. Het valt me op dat hij me linea recta richting het bosgebied stuurt. Robin legt rustig uit wat de specs van de auto zijn, wijst op het scherm van alles aan en laat veel zaken prima zien. Ondertussen moet ik mijn ogen op de weg houden, wat met moeite lukt. Zonder enige schroom leidt Robin me naar een afgelegen parkeer terrein waar, ondanks het mooie weer, geen andere auto te bekennen is. Ik zet wat achteraan de auto stil en kan eindelijk zonder op te letten deze sexy man weer recht in zijn ogen aan kijken. Hij showt, voor de vorm, even hoe de stoelverwarming werkt en hoe ver ze versteld kunnne worden. Plots lig ik dus achterover in mijn stoel in deze prachtige Merc.
RobinCrypto - 08-03-2024 om 13:00
0


Terwijl we in de nieuwste Porsche Cayenne rijden geef ik Inge al de specs over de auto. Ik bekijk haar van top tot teen en neem het besluit, hoe dan ook, ik moet haar neuken. Ik dirigeer haar langzaam richting de bossen waar ik een afgelegen parkeerplaats weet. Mijn oog is op haar iets te ver opgeschoven jurkje gevallen en ik kan net niet haar slip zien. Bij haar borsten kan ik zien dat ze geen ondersteuning nodig hebben.

Aangekomen op de parkeerplaats die gelukkig leeg is parkeert ze helemaal aan het einde, zou ze hetzelfde plan hebben? Ik leg haar het een en ander uit over de auto terwijl we elkaar soms doordringend aankijken. Ik denk bij mezelf, ik ga er voor en laat zien hoe haar stoel plat kan. De stoel zakt achterover en Inge kijkt me vragend aan. “Altijd handig als je ergens een dutje wil doen” zeg ik “ of als je dit wil doen” zeg ik en zal over haar heen en zoen haar mond. Gelukkig zoent ze me vol terug en weet ik van binnen waar dit heen gaat. We zoenen heftig en mijn handen gaan van haar haren naar haar hals en wrijven langzaam over haar borsten. Haar heerlijke parfum maakt me nog geiler.

Met een soepele bewegining haalt ze haar borsten in een keer bovenuit haar jurkje en wijzen ze richting de hemelbekleding van de auto. Ik zal langzaam naar haar hals en zoen me een weg naar haar tepels. Daar aangekomen staan ze als harde dopjes overeind en ik begin ze afwisselend te sabbelen en likken.. Inge kreunt zachtjes en haar handen wrijven door mijn haar en over mijn rug. Een hand van mij gaat onder haar jurkje en en ik voel een aalglad stukje stof wat al aardig vochtig is.
Inge - 08-03-2024 om 14:28
0


Er gebeurt waarvan ik op het moment dat ik deze autoverkoper zag al wist dat zou gebeuren. Hij is actief en direct , iets wat ik heel aantrekkelijk vind bij mannen. Zeker als ze ook nog zo'n body hebben als deze man. En nu maar hopen dat hij ook nog wat leuks mee heeft in zijn broek. Terwijl in mijn hoofd een discussie ontspant dat het niet alleen maar om zijn dikke pik draait, of toch wel, voel ik de warme lippen van Robin langzaam naar mijn hals afglijden en zonder omwegen naar beneden zakken. Ik help m door een knoopje van mijn jurkje los te maken waardoor mijn borsten voor het grijpen liggen. Zijn mond maakt meteen misbruik van de mogelijkheid, en omvat een van mijn tepels. Hij maakt m nog harder dan ie al was en laat me voelen hoe graag hij mijn lijf wil. Onhandig als in een auto dit is, kan ik enkel mijn hand op zijn hoofd leggen en door zijn haren gaan. Hij zuigt harder aan mijn tepel en laat zijn hand verder naar onder glijden.

Mijn satijnen slipje wordt betast. Hij voelt zeker hoe nat mijn slipje is en duwt het slipje tussen mijn lipjes. Wrijvend maakt hij me nog geiler dan ik al was, en het verlangen om meer te voelen daar wordt alleen maar groter. Zijn andere hand pakt mijn andere borst vast en begint grof te kneden. Het is duidelijk dat dit een roofdier is en hij zijn prooi niet los zal laten tot hij heeft gekregen wat ie wil. En laat zijn slachtoffer niet anders willen, dus tegenstribbelen zal ik zeker niet doen. Maar dit is niet de beste positie, dus duw ik Robin van mij af en in zijn eigen stoel, kruip over het middenconsole heen en kom op zijn schoot zitten. Ik begin zijn broek los te maken, op zoek naar dat wat ik zo graag wil hebben nu. Met wat moeite, het is een krappe bedoening in zijn broek, krijg ik mijn hand in zijn broek en voel een pik, half stijf, met een volle zak. Hij trekt zijn heup iets omhoog en zijn broek wat naar omlaag. Blijkbaar is hij going commando, want ik kan zo snel geen boxer ontdekken. Maar geen tijd voor lang onderzoek.

Mijn hand grijpt zijn pik vast en ik begin met kneden. Met goed resultaat want al snel heb ik een heerlijke pik in mijn handen. Ik trek m af, wrijf het vocht dat ie produceert over zijn pik en wordt als mogelijk nog geiler. Maar blijkbaar heeft Robin andere ideeën, schuift electrisch de stoel naar achter en duwt me van zijn schoot af op de grond. "Ruimte zat zoals je ziet... dus neem de mogelijkheid maar even en mijn pik tussen die lekkere lippen van je. Zijn hand duwt, alsof ik nog aanmoediging nodig heb, mijn hoof richting zijn zware, pulserende pik. Ik open als vanzelf mijn mond en laat zijn natte eikel tussen mijn lippen glijden.
RobinCrypto - 08-03-2024 om 14:52
0


Gewillig klikt Inge bovenop me met haar tieten heerlijk vooruitstekend uit haar jurkje naar me toe gericht en ik masseer haar billen. Haar kleine stringetje zit strak tussen haar strakke billen. Ze trekt me zo goed en kwaad als het gaat af in mijn broek en ik ontdoe mezelf van mijn broek. Ik schuif de stoel naar achteren zodat er meer ruimte ontstaat bij de beenruimte en meteen begrijpt ze de hint en zakt als een pornoactrice op haar knieën voor de stoel. Mijn lul licht stijf op mijn buik en ze haalt hem naar voren. Ondertussen duw ik haar hoofd richting mijn paal en zonder tegenstribbeling neemt ze hem in mijn mond. “Hmmm ja pijp me hard en diep” kreun ik en ga er lekker voor liggen. Inge gaat op een stevig tempo op en neer en bij elke haal zie ik mijn lul steeds natter worden. Met de andere hand masseert zij mijn volle zak. Een soppend en overdreven kreunend geluid komt uit haar mond. Ik leg mijn hand op haar achterhoofd en pak haar haren vast. Ik begin langzaam het tempo te bepalen en tevens de diepte. Ik hoor wat zware geluiden maar tot nu toe gaat het naar wens. “Ohhhh neem hem all the way” zeg ik en duw diep. Ze schudt even nee maar ik duw door. Een kokhals geluid gevolgd tot een sliert speeksel verlaten haar mond en lopen via mijn ballen op de leren bekleding. “Tuurlijk wordt de auto netjes afgeleverd” zeg ik en geef een knipoog en duw weer verder met mijn andere hand knijpend in haar tepels.
Inge - 11-03-2024 om 13:46
0


totaal niet gefocused meer op de auto, enkel nog op de pik van de autoverkoper. Hij maakt nog een grapje dat de auto uiteraard netjes wordt afgeleverd. Het enige waar ik me om bekommer is dat ik hier lekker wordt afgeleverd, en dat die pik in mijn mond een paar keer mij zal belonen met een lekkere kwak zaad. Dus ik zet nog een tandje bij en begin het tempo nog wat op te voeren. Het speeksel dat ik produceer ewordt steeds meer waardoor zijn forse pik steeds makkelijker tot achter in mijn keel verdwijnt. Als ik mijn hand om zijn ballen leg en m begin te kneden hoor ik een harde zucht, voel zijn zak pulseren en zet me schap voor zijn eerste lading sperma. De eerste stralen belanden achter in mijn keel, waarna ik m laat ontsnappen en het zaad op zijn buik beland. Heerlijk toch, een man die zo geil klaarkomt wanneer je m pijpt. Het zaad op zijn buik begin ik weg te likken en daarna lik ik zijn pik schoon, tot er geen zaad meer te vinden is. Ik kijk omhoog naar de autoverkoper en zie een gelukzalig gezicht, enigszins bezweet.

"Omhoog sletje, want we zijn nog lang niet klaar." Precies de woorden die ik horen wil. Hij gooit de deur van de Porsche open en stapt zelf als eerste uit. Ik volg hem volgzaam, wetende dat we beide bijna naakt zijn. Maar de afgelegen plek waar Robin ons naar toe heeft geleid is blijkbaar echt verlaten. Robin pakt me stevig bij mijn arm en zet me met mijn kont tegen het rode blik van de voorkant. Met een hand op mijn borst zakt ie door zijn knieën en met zijn andere hand verdwijnt het slipje rondom mijn heupen. De warme adem van hem voel ik pover mijn natte gevoelige kutje. Hij duwt mijn benen wat uit elkaar waardoor hij toegang krijgt tot mijn kutje. Zijn hand op mijn borst duwt me nog wat verder naar achter waardoor ik nu op de motorkap van de wagen lig. De sterke armen van Robin tillen me iets open en leggen me verder zodat mijn benen de grond niet meer raken, en verder uit elkaar worden geduwd. Zijn rond raakt mijn lippen en klit...
RobinCrypto - 11-03-2024 om 14:50
0


Ik stap uit de auto en ontdoe mij van mijn broek en shirt. Ik hou mijn schoenen aan vanwege de scherpe steentjes op de parkeerplaats. Ik trek Inge aan haar arm stevig uit de auto en zie dat ze nog wat slik bewegingen maakt en haar mond fatsoeneert waarin ik zojuist mijn zaad in gespoten heb.

“Omhoog slet, we zijn nog lang niet klaar” en trek haar uit de auto. Wat onhandig en volgzaam trippelt ze op haar hoge hakken op het grind. Ik zet haar tegen de auto en zal door mijn knieën en duw haar achterover op de moterkap.

Ik begin over haar kleine string te likken en na een minuut schuif ik deze opzij. Haar kutje smaakt schoon en zoet en is helemaal kaal, zo kaal als een gladde pan. Ik lik haar diep en hard. Mijn mond wordt zeiknat van haar kutvocht en ze kreunt heftig. Af en toe zak ik wat dieper af en lik haar kontje. Haar stevige tieten steken nog uit haar jurkje omhoog en zo voor me op de auto is dit een heerlijk gezicht.

Inmiddels ben ik weer hard en kom overeind en trek Inge van de auto af en draai haar om. “Geef me je billen” zeg ik waarop de gewillig voorover tegen de auto gaat staan en haar kontje achteruit duwt. Zo op haar hoge hakken en haar borsten hangend tegen de auto zet ik mijn lul tegen haar kutje en duw hem langzaam naar binnen. Als deze lekker nat is en schuift pak ik haar haren vast en duw met mijn knie haar benen uit elkaar zodat ze als een gewillige slet voor me staat om haar compleet uit te wonen..
RobinCrypto - 25-03-2024 om 08:55
0


@Inge, doe je nog mee? Jammer dat het verhaal stilvalt. Hopelijk haken er sowieso meer mensen aan. Genoeg plaats voor leuke verhalen en fantasieën.

Hopelijk tot snel!

Ik kan niet wachten tot het verhaal verder gaat en al die tijd al in mijn hoofd hoe je voorover gebogen voor me staat.
Inge - 29-03-2024 om 16:05
0


Soms ben je wel eens even afwezig... maar gelukkig heb ik genoeg inspiratie als jij schrijft...

Dit is de krachten die ik wil voelen tijdens een lekker ruw potje sex. Precies wat ik thuis mis en buiten wel kan krijgen. En samen met de heerlijk grote pik van de autoverkoper weet hij me goed te raken. Na zijn heerlijke tong ver mijn zeiknatte kutje en ook aars... mmm ... zet hij me andersom en voel ik zijn harde dikke pik tegen mijn kutlippen aan duwen. Ongeduldig en hitsig weet hij zijn lange paal met kracht bij me binnen te stoten. Ik kan niet anders dan een lange hoge kreun te laten horen. Mijn tieten en harde tepels raken de rode lak van de auto en dat gevoel maakt het geheel nog geiler. Hij duwt mijn benen nog wat verder uitelkaar wat ik graag toelaat, en begint heerlijk stevig te pompen. "Wat een heerlijk nat kutje heb je geile slet" hoor ik achter me terwijl zijn pik diep in me boort. Zijn handen klauwen in mijn billen waarmee hij mij nog harder tegen zich aan trekt.

Wat had ik dit nodig op mijn dertigste verjaardag. Deze geile hengst laat me voelen hoe lekker ik (nog) ben. En bevestigd dat ik leef voor dit soort momenten. Ik voel de zon op mijn naakte huid en de dikke eikel mijn kut uiteen duwen, iedere keer als Robin zich weer diep naar binnen boort. Dan pakt mij me bij mijn tieten beet en trekt me wat omhoog. Zijn tong gaat over mijn oor, en hij hijgt "Dit is wel wat een rijk sletje als jij kan gebruiken toch?" Met nog wat harde stoten laat hij me precies voelen wat ik ben.
Ik word weer op de motorkap geduwt en voel zijn pik mijn krappe kutje verlaten. Het cotact met zijn paarse eikel verlies ik niet, want direct voel ik m tegen mijn aars.
Boris - 29-03-2024 om 17:07
0


Ik kijk op van mijn tablet waarin net mijn nieuwe route is geüpload voor de rit van morgen. Ik zet het contact van mijn truck uit en rommel naast mij in mijn koelbox als ik vanuit mijn ooghoek op de parkeerplaats voor auto’s iets zie bewegen.
Ik kijk aandachtig wat er gebeurd ik zie hoe een vrouw uit de auto wordt gesleept bijna en daarna op de motorkap wordt gezet
Ik zie hoe zij verwend wordt als hij tussen haar benen kruipt en haa even later doggy neemt
Zij zijn zich totaal niet bewust van de omgeving of stoten zich er niet aan. Ik merk dat mijn paal snel in omvang toeneemt
Ik pak mijn telefoon en ga eens kijken of ik dichterbij kan komen voor wat foto’s. Altijd leuk in de cabine op eenzame nachten
Ik stap uit en loop er op af
Met mijn 196 cm kan ik mij niet evt onzichtbaar maken als ik wat dichertbijben maak ik de eerste foto Wat van opzij zie ik haar over de kap liggen en zijn pik diep in haar kutje

Ik loop wat om om zo een frontale foto te kunnen maken
De dame in kwestie geniet hoorbaar van de stevige neukbeurt
RobinCrypto - 02-04-2024 om 16:23
0


"Dit is wel wat een rijk sletje als jij kan gebruiken toch?" hijg ik in Inge haar oor en duw haar weer hardhandig op de motorkap. Ik laat mijn lul uit haar kutje glijden en zet hem meteen rigoureus tegen haar sterretje aan. Hij is zeiknat van haar kutvocht en dit zou dus geen probleem moeten opleveren en zet stevig aan. Inge weet meteen wat de bedoeling is en haar geilheid gaat even over in paniek. “Dit rijkeluis vrouwtje is toch geen anale maagd mag ik hopen” kreun ik in haar oor en duw door. “ Je zal je man toch wel vaker je kontje hebben laten nemen” hijg ik maar ze schudt heftig nee. “ dan wordt dit je eerste keer” zeg ik dominant en zet door. Mijn gladde natte paal schuift er met zijn eikel in en Inge gilt het uit. Ik probeer mijn hand op haar mond te houden en een andere spankt haar billen flink. “Alleee kom op, hoe meer je aanspant hoe lekkerder het is” en ik merk hoe hard ik ben en vooral geil. Haar Louboutin hakken zoeken wanhopig naar grip op het zand en kiezels. En per mijn lul er helemaal in en ik voel hoe mijn ballen tegen haar clit tot stilstand komen. “Verder kan die niet” zeg ik en Inge kermt het uit. Langzaam begin ik te stoten en masseer voorlangs haar kutje, ik merk ontspanning en ik hoor geluiden van genieten en paniek door elkaar..
Inge - 03-04-2024 om 16:46
0


"Verder kan die niet" hoor ik Robin at smalend zeggen. Hij houdt zijn harde pik diep gestoken in mijn kontje. De eerste keer, echt de eerste keer. En dan direct zo bruut en groot. Ik heb mijn echtgenoot wel eens proberen te verleiden om me anaal te nemen maar daar is ie gewoon te schijterig (!!) voor. Maar deze autoverkoper weet hoe hij een rijk sletje moet behandelen. Ik zucht, kreun en mijn hoofd weet nog niet of dat van de pijn of het genot is.
Hij zet zijn vinger op mijn harde klit en trekt zijn pik wat terug. Langzaam begint hij mijn krappe kontje te neuken. Alle ribbels op zijn neukpaal voel ik glijden langs mijn kringspier. Het genot begint t duidelijk te winnen, ik ontspan verder en hij voert het tempo wat op. Zijn vrije hand pakt mijn borst weer beet, trekt aan de stijve tepel en laat mijn tiet op de motorkap vallen. Hij haalt zijn vingers door mijn natte kutje en legt ze dan op mijn mond. Ik lik mijn eigen geil, wat me nog meer opwind. Ik moet drie, vier vingers in mijn mond verdragen terwijl het tempo nog wat opgevoerd wordt, en mijn aars toch wel wat pijnlijker begint aan te voelen.

Ik hoor wat geritsel ergens om ons heen maar krijg met geen mogelijkheid mijn hoofd in beweging, de hand van Robin heeft me totaal in bedwang. Een harde pets op mijn bil. "Ohh sletje, je krijgt het volledige pakket met alle opties en mogelijkheden. Service van de zaak, maar dat heeft wel een prijs". En met een harde kreet voel ik de harde pik sneller pulseren, en het zaad diep mijn kontje in schieten...
Bezweet valt Robin over me heen, ik voel zijn pik wat verslappen, maar niet veel.
RobinCrypto - 04-04-2024 om 09:48
0


Pulserend kom ik heftig klaar in Inge haar zojuist ontmaagde kontje. Ik kreun en hijg het uit en pomp alles wat ik heb diep in haar kont. Ik laat me over haar heen vallen en ik merk dat Inge ontspant en even bij komt.

“De auto bevalt dus” zeg ik in haar oor. Ze knikt ja en is duidelijk moe, voldaan en ontdaan door zojuist. Ik laat mijn lul uit haar kontje glijden. “ Dan zullen we terug gaan naar mijn pand om daar de onderhandeling af te ronden” zeg ik en loop naar be bestuurdersstoel. Inge gaat langs de auto staan en wil haar jurkje uit de auto pakken om aan te trekken. “ Nee nee, veeg je kont maar af met je jurkje en kom dan maar naast me zitten” zeg ik. Ik start de auto en Inge kijkt wat ongemakkelijk naar me maar stapt op alleen haar hakken toch de auto in en gaat op haar jurkje zitten. “Oké, hier is de deal, de rit is ongeveer 20 min terug” zeg ik. Ik zie Inge wat angstig kijken naar wat er komt. “ Je neemt mijn lul nu in je mond en pas als we er zijn mag die er pas uit” zeg ik. “ Nee dat is te lang en ik wil sowieso mijn kontje niet proeven” zegt ze. Ik pak haar achterhoofd en dus haar richting mij terwijl ik haar haren stevig vast heb. “Kom op, niet zo flauw doen en duw haar over mijn lul” zeg ik en duw haar dieper. Meteen rijden we weg. Inge pijpt me soms en soms houd ze haar hoofd ook stil. Ik zet de auto op sportstand waardoor de dempers extra hard worden en rij expres door wat kuilen en hobbels. Bij elke diepe beweging kreun ik het uit en masseer soms haar borsten. “Zo snel heb je nog nooit geld verdiend toch” lach ik en duw weer dieper.
Inge - 08-04-2024 om 16:42
0


De auotverkoper leegt zijn zak diep in mijn kontje en laat mij daarbij ook klaarkomen. Heftig trillend trekt hij me van de motorkap en constateert dat de auto mij wel bevalt. Ik kan enkel knikken, en ben moe, maar zeker bevredigd. Als hij zich terug trekt stelt hij voor om de prijs bij hem in de garage terug te onderhandelen. Als hij op de bestuurdersstoel zit wil ik ook instappen maar eerst mijnjurkje aan trekken. Hoe klein en sexy het ook is, het is meer dan naakt over straat. Maar Robin verbiedt dit en heeft duidelijk het gevoel de macht in handen te hebben. "Nee nee, veeg je kont maar af met je jurkje en kom dan maar naast me zitten”. Een beetje timide, maar zeker onder de indruk, leg ik mijn jurkje op de stoel en ga erop zitten. Ik wil geen spermavlekken in mijn nieuwe auto.

Als ik zit krijg ik de niet te onderhandelende opdracht zijn pik te gaan pijpen terwijl hij naar de garage rijdt. “ Nee dat is te lang en ik wil sowieso mijn kontje niet proeven”, maar Robin is niet te vermurwen. Hij pakt me bij mijn lange haren en trekt me over zijn alweer stevige pik heen. Ik open mijn mond, proef mezelf en moet even bijna kokken.Hij duwt me harder en verder over zijn pik heen en start direct de motor. Bij iedere kuil voel ik zijn eikel dieper mijn keel in stoten, waarna ik een smalende lach hoor.
De rit duurt aardig lang oor mijn gevoel en de weg is slecht. Geen idee welke bosweg hij neemt want ik krijg geen kans om te kijken. Maar plotseling wordt het wat donkerder en haalt Robin zijn hand weg van mijn achterhoofd. "Zo sletje, dat is snel verdient denk ik zo. Stap maar uit, we gaan naar mijn kantoor voor de laatste onderhandelingen". Met mijn natte jurkje in de hand loop ik achter Robin aan door de showroom. Naakt, en alleen op hakken, loop ik langs de andere dure bolides. Ik zie in een kantoortje een jonge vrouw zitten die druk aan het bellen is. Ze heeft geen oog voor ons, al lopen we toch duidelijk door de zaak heen. Robin houdt in voor een open trap en wijst naar boven. "Voor deze onderhandelingen hebben we een speciale plek. Je mag naar boven." Ik voel een harde pets op mijn bil en zijn hand blijft erop liggen terwijl ik de eerste tredes neem. We lopen naar boven naar een smaakvol ingerichte ruimte, een soort woonkamer. Deze ligt boven de showroom, met ruim uitzicht over dit deel van het dorp. De autoverkoper leidt me naar een grote Chesterfield bank, en komt naast me zitten als hij zich van zijn kleding heeft ontdaan.

"Nou dame, je wilt vast wel wat korting. De weg terug heeft je al wel 3 % opgeleverd. Maar ik kan me zo voorstellen dat je nog wel wat meer kan doen voor een goede prijs. Wees eens creatief...
RobinCrypto - 09-04-2024 om 11:38
0


"Nou dame, je wilt vast wel wat korting. De weg terug heeft je al wel 3 % opgeleverd. Maar ik kan me zo voorstellen dat je nog wel wat meer kan doen voor een goede prijs. Wees eens creatief...” zeg ik tegen haar. Inge legt haar benen op de hoofdleuning van de Chesterfield bank en haar hoofd over de rand van de zitting. Haar hoge hakken bungelen over de rand los aan haar tenen. “ neuk mijn mond” zegt ze uitdagend terwijl ze haar borsten masseert en ze tegen elkaar duwt. Ik pak mijn harde vast en loop op haar af. “Oh sletje ik ga je mondje neuken” kreun ik uit en duw hem stevig naar binnen. Gakgakgakgakkgakagak klinkt het bij elke stoot die ik uitdeel. Ze stopt even en zegt, “hiervoor 3% korting en als je in mijn mond wil komen 5%” en stopt hem weer snel naar binnen. “4%” zeg ik en knijp ondertussen hard in haar tepels. Ze kreunt het uit en mompelt “oké”. “Ohhh ik ga je mondje slopen” kreun ik terwijl mijn ballen tegen haar neus slaan en ik bij elke stoot nog dieper probeer te gaan. Slierten slijm, kwijl en speeksel lopen langs haar gezicht op de gietvloer. Inge ondergaat deze marteling maar geeft niet op..
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer