62.728 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-03-2024 om 00:24 | Categorie: Shemale
Schakels: 5 | Gelezen: 357x
Mijn buren werken beide in het ziekenhuis als SEH arts en af en toe hebben ze samen nachtdienst, dan komen hun tweeling, twee meiden, bij mij, om te studeren en soms, om te logeren. Want hun ouders vinden het niet echt prettig als ze, ondanks hun leeftijd, ze zijn beide 17 jaar, alleen thuis slapen. Ze voelen zich zo langzamerhand helemaal thuis bij mij, ik heb ze zien opgroeien en sinds hun moeder ook weer is gaan werken, 5 jaar gelden komen ze dus regelmatig bij me thuis. We kunnen het samen goed vinden, mijn man vertrok 12 jaar geleden. Kinderen hebben we nooit gehad, het zou mijn figuur ruïneren. Alsof dat wat uitmaakte, sex hebben we de al jaren niet gehad, nu, 47 jaar oud, trek ik mannen die verstokt vrijgezel zijn of weduwe. Beide niet mijn type.

Ik zoek meer vitale sex partners, maar ben, ben ik bang, het daten verleerd, momenteel is het Parship en Badoo of dat soort apps om dates te scoren en dat is niet wat ik zoek. Ik ben meer van de fysieke contacten en gooi dan mijn kroonjuwelen in de strijdt, mijn figuur, borsten en billen. Dat scoorde vroeger en dankzij goed onderhoudt zijn ze nog steeds in goede staat. Wat leuk is, de dames willen steeds met mij in het zwembad achter mijn huis, heerlijk overdekt, een voordeel van scheiden, 50% is van mij en de erfenis van mijn ouders heeft me zeker geholpen, financieel onafhankelijk met een mooi huis, oranjerie en prachtige inbouw zwembad met zonnebanken en sauna, loungeplek, dus ik klaag absoluut niet. Ik verheug me erop, morgen komen de lang leve de voorjaarsvakantie en buurtjes die naar een symposium moeten. Ik kan dan lekker vijf dagen optrekken met twee leuke lieve meiden!
Yvonne - 14-03-2024 om 19:42
0


Het valt niet mee om te zorgen dat we een tijdje alleen zijn met Dieuwke, we zijn al tijden gek op haar, ze is lief, zorgzaam, attent en zoals velen zeggen een echte Milfie, alleen is ze dus geen moeder. Dat ze 47 is zou je absoluut niet zegge , ze zorgt prima voor haar lichaam. Mijn zusje en ik, ik ben exact 10 minuten ouder dan mijn kleine zus, proberen niet onze hormonen onder controle te houden, nee we laten ze de vrije loop, wij hebben net als Dieuwke een mooi huis, alleen hebben wij een openlucht zwembad, zij een overdekte, dat is nu ook wel zo fijn, af en toe koud, maar de warmere tijden komen aan. Wij hebben beide van onze moeder een extraatje gekregen, papa zegt dat dat spel8ng van de natuur is omdat zij niet wisten of ze meisjes of jongens wilden. Dus kregen we beide geslachten.

Met onze hormonen pakken we wat we kunnen krijgen, maar nu zijn we wat kieskeuriger geworden, we hebben onze zinnen gezet op deze vrouw! Zij zal onze eerste aanwinst worden van onze seduction. Tot nu toe “lieten” wij ons versieren, hihihihihi we hebben zelfs een vrouw van 24 helemaal voor de gek gehouden, door steeds op de wc te blijven en elkaar af te wisselen, zo konden we zeker 6 uur doorgaan en ging ze huilend weg, omdat ze dacht dat ik viagra slikte. Maar ze weet nog steeds niet dat we elkaar afwisselende . Zo blijft het leuk voor ons allebei, de ene keer gaat zij mee, andere keer ik, soms samen. We zijn dus best wel ervaren. Pap en mam gaan straks weg, wij hebben onze kleren al klaarliggen voor een weekendje sex, sex en sex!
Nienke - 10-04-2024 om 00:24
0


Yvonne en ik hebben onze spullen klaar, nemen afscheid van pap en mam. Mama:”en gedraag jullie! Ik wil geen klachten van Dieuwke, geen gezeur en lief zijn voor haar, verwen haar maar eens goed! Dat heeft ze verdient zo lief als ze altijd voor jullie is”, papa knikt driftig. “Mam, pap, wij beloven jullie, we gaan tante Dieuwke extra goed verwennen de komende dagen, geen zorgen”, zeg ik en Yvonne maakt heerlijke gebaren achter de rug van papa en mama. Als ze weg zijn kijken we elkaar aan:”doen we het?”, vraagt Yvonne. We kijken elkaar aan en geven elkaar een box. We hebben de koffers gepakt en lopen naar Dieuwke. Als we binnen komen wijst ze ons de slaapkamer, we lopen langs haar kamer en zien een groot bed. “Groot genoeg voor ons drieën”, fluister ik. Dan zien we onze kamer, direct naast haar kamer en zicht op de badkamer. Perfect!

We pakken de koffer uit en Yvonne en ik dragen beide een trainingsbroek, zonder slip of bh. Gewoon, trainingsbroek en strakke shirt. Dieuwke heeft thee met gebak. Een bananensoes. “Hou je van bananen? En worsten?”, vraag ik aan Dieuwke. “Jazeker, heerlijk een stevige banaan. En worst ja ook, zeker weten, een lekkere worst gaat er bij mij altijd wel in.”, reageert Dieuwke. Yvonne grijnst gelijk. Na de thee gaan we lekker een stuk wandelen en wij kijken beide steeds naar haar prachtige figuur. Dieuwke klets honderduit en wijst allerlei leuke dingen aan, paddenstoelen, planten, vogels. Het is reuze gezellig en als we terug zijn maakt ze spaghetti. Yvonne moet natuurlijk weer kliederen en uiteindelijk zit er op mijn blouse ook saus. “Nou, gauw uit en omkleden meiden!”, zegt Dieuwke. We kijken elkaar aan en schieten gelijk naar boven en doen onze pyjama aan, een kort nachtponnetje. “Lekker, dat moet haar zeker opwarmen!”, zegt Yvonne. De ponnetjes zijn echt heel kort.
Dieuwke - 25-04-2024 om 19:34
0


De meiden komen naar beneden, met een klein ponnetje, Jezus, wat een heerlijke meiden! Ik vond ze altijd al knap, maar nu ik hun vormen nu weer zie, dan zijn ze gegroeid. Ze zijn nu echte vrouwen, niets op aan te merken. Niet dat ik van de lesbische liefde ben hoor, maar een vrouw kan heel goed inschatten wat haar concurrentie is. Wij weten waar mannen op vallen en daar staan twee prachtexemplaren van voor mijn neus. Zouden we gaan daten dan ben ik bij voorbaat als compleet kansloos. Intussen hebben we een toetje gehad, lekker gekletst terwijl ik de afwas doe en de keuken opruim. Daarna zitten we gezellig aan de tafel na te kletsen.

“Zullen we een spelletje doen?”, vraagt Nienke opeens. Ik knik. “Heb je Jenga”, vraagt Yvonne. “Moet ik even kijken, zou wel moeten, maar leen wel eens wat uit. Wacht maar even.”, zeg ik en loop naar de kast en zoek geduldig. Yes, gevonden. Ik loop terug en hoor dat ze aan het fluisteren zijn. Ze kijken mij aan en glimlachen. “Zo dames, als jullie het opzetten, dan zorg ik voor een hapje en drankje. Waar hebben jullie zin aan?” Ik zie Yvonne en Nienke beiden schalks kijken en mij te bestuderen. “Wijntje?”, vraagt Yvonne. Oraal ben ik daar niet zo van, maar goed. Ze zijn 17, bij mij thuis en eentje gun ik hun wel. Anderzijds, wie kan zulke koppies nu ook maar iets weigeren. Het is reuze gezellig, we spelen spelletje na spelletje en alle keren verlies ik. “Geef niet, pech in het spel, geluk in de liefde zegt papa altijd.”, lacht Nienke. “En dat horen wij ‘s nachts dan ook wel hoor. Hoppa hoppa”, giebelt Yvonne. Het is zo gezellig dat de tijd vliegt. Het is inmiddels na enen. “Zullen we gaan slapen?”, vraag ik. De meiden gespeeld, maar we gaan we op bed. Ik wens hun welterusten en krijg van hun een zoen. Ik krijg er een plezierig gevoel door.
Nienke - 26-04-2024 om 01:02
0


Ik weet zeker dat ze gluurde naar ons, daar zijn onze ponnetjes kort en sexy genoeg voor, het drinken van de wijn is gezellig, net als het spelletje doen, we doen Jenga. Jammer genoeg trapt ze niet in onze flirts. Het is laat als we gaan slapen. Dieuwke slaapt al heel snel, helaas, maar het geeft ons de kans om even te gluren. Ze heeft haar deur op een kier. Yvonne en ik sluipen er heen en zien haar liggen op bed, ze slaapt lief, snurkt een beetje, ze ligt op haar zij, de deken tussen haar benen, één been er onder, het andere been er boven op. Slapen doet ze naakt en ik heb net als Yvonne een behoorlijke stijve pik. We kunnen ons inhouden haar niet ter plekke te gaan verkrachten, maar dat kost wel moeite. Heel veel moeite. We gaan op bed en vertellen elkaar onze fantasie wat we allemaal met haar zouden willen doen, hoe we haar willen nemen, hoe vaak, maar vooral hoe ze zou voelen en smaken. Vooral haar poes.

Het voelt alsof we net slapen als we onze naam horen. Dieuwke heeft een heerlijk ontbijt gemaakt voor ons. Veel gebakken eieren, verse sap, aardbeien, vers gebakken broodjes. “Een goed ontbijt zullen jullie nodig hebben de komende dagen, zeker wat extra eieren zal jullie goed doen, dames!”, zegt ze geheimzinnig. Na het ontbijten stuurt ze ons naar boven om ons om te kleden, we gaan naar haar paardenstal, ze heeft een stuk land met daar drie hengsten. “Kijken hoe goed jullie iemand kunnen berijden.”, zegt Dieuwke. Het paardrijden is heerlijk, ze rijden lekker. “En hoe voelde dat?”, vraagt Dieuwke. “Heerlijk, lekker soepel”, zegt Yvonne. Als we afstappen en de paarden verzorgen zien we hoe Black Lightning een stijve krijgt. Dieuwke ziet ons kijken, “lekker hé, denk dat hij een vrouwtje heel blij kan maken”, lacht ze:”maar dat zijn er vast meer hier, die dat kunnen.” zegt ze er achter aan.
Yvonne - 27-04-2024 om 11:01
0


“lekker hé, denk dat hij een vrouwtje heel blij kan maken”, lacht Dieuwke:”maar dat zijn er vast meer hier, die dat kunnen.” Ze kijkt gelijk naar ons. Ik wil wel eens zien hoe ze kan reageren:”Jazeker, dat denk ik ook, vraag is alleen hoeveel iemand kan hebben. En of ze raadt weet met het juiste gereedschap.”, vraag ik en loop naar de hengst toe. Het kwam er minder geschikt uit dan ik had gehoopt. Maar die paardrijbroek is te strak voor haar, ook voor ons trouwens, want de tekenen in het kruis zijn moeilijk te verbergen. Als ik rij dan schuurt het heerlijk in het kruis en word ik altijd megagelukkig. Wat Nienke dan weer moet ontgelden. Niet dat ze het erg vind hoor. Ik streel het paard en streel de leuter van hem, Jezus, dacht dat de pik van Nienke groot was, na groter dan de mijne, maar deze is echt mega. Als ik Black in de stal heb gezet, en gevoerd is de pik nog stijf. Weer voel ik er nog even aan, lekker warm, maar ook stroef, ik kijk dan recht in de ogen van Dieuwke, haar ogen spreken boekdelen. Die is nu ook nat, zeker weten.

“Nog even de stal uitwippen….euuh uitmesten, dan gaan we daarna even wat drinken, want jullie zullen ook wel heet….eeeuh warm zijn…..eeeuh hebben…Nijman, je snapt me wel. Kom!”, zegt Dieuwke. Ze loopt voor ons aan, heeft de bezem en begint te vegen, ruimt onderweg even alles wat ze tegenkom op. Wij beginnen tegenovergesteld, werken we zo naar elkaar toe. Even is Dieuwke in een stalbox. We sluipen even naar haar toe en merken dat ze met haar hand in heer broek zit. “Fuck…fuck…..nee, niet…niet doen!”, moppert ze:”jaaah ooowh jaaah…nee!”, en we merken dat ze stopt. “Wat zei je?”, vraag ik als ik snel weer teruggeslopen ben. “Huh? Wat?”, hoor ik haar verwildert vragen. “Wat je zei.”, vraag ik nog een keer. “Nee, niets”, zegt ze nu helderder:”zijn jullie klaar? Ik moet nodig douchend, zegt ze. Ze gooit de bezem weg, sluit de deuren van de stal en loopt naar de auto. We stappen in en snavel zijn we thuis. Ze loopt gelijk naar binnen en duikt onder de douche. De middag is verder relaxt, wat lezen en Dieuwke is wat onrustig. Tegen 19 uur staat ze op. “Zullen we nog even een beetje rijden?”, vraagt ze. We knikken. “Nou, kom, omkleden, doe jullie rijkleding maar aan dan. We lopen naar boven, de deuren blijven een stukje open. En ik zie dat Dieuwke kijkt, ze twijfelt, Mar haar slip doet ze uit en trekt dan haar rijbroek aan. Nienke wil haar broek aandoen, ik stoot haar aan. Ook zij kijkt. “Hmmm lekker uitzicht” fluistert ze.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer