62.724 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Villa Voyeur


Door Maarten
Datum: 16-03-2024 om 19:58 | Categorie: Hetero
Schakels: 24 | Gelezen: 670x
Het is nu 4 jaar geleden dat mijn leven totaal veranderde. Toen was ik nog een eerstejaars arts-specialist in opleiding. Ik maakte werkweken van tussen de 60 en 72 uur per week. Tijdens wachtdiensten moest ik frequent 24 uur wakker blijven door de drukte en patiënten die er ernstig aan toe waren. Maar ik deed het graag.

En toen plots op een vrijdagavond, nadat ik voor de lol had meegedaan aan de lotto, kreeg ik een mailtje binnen. Ik had gewonnen...de grote pot van 150 miljoen euro. Ik dacht eerst dat het gewoon een spammail was, tot ik de mail las en het telefoonnummer belde. Ik had effectief gewonnen.

Daarna volgden een paar maanden waarin ik koortsachtig mijn nieuwe gevulde bankrekening geheim moest houden en vergaderingen met advocaten en boekhouders over hoe ik het beste kon investeren. Maar wat me nog meer bezig hield was of ik mijn werk zou blijven doen. Ik deed het supergraag, maar met dit soort vermogen hoefde dat absoluut niet. Daarom besloot ik om een verlengd traject aan te vragen. Op die manier werk ik van oktober tot april en heb ik de zomer vrij.

Een van de eerste dingen die ik met mijn winst deed, was een grote villa aan de Côte d'Azur kopen, niet ver van Saint-Tropez en vlakbij het water. De villa had alles wat je kon wensen. Acht slaapkamers, tien badkamers een infinity pool met zicht over de Middellandse Zee, een stukje privé strand en zelfs een aanlegsteiger.

Nu ben ik dus 28 jaar en zie er niet verkeerd uit. Een gewone lichaamsbouw, een beetje gespierd en dankzij mijn zomers in Frankrijk mooi gebruind.
Over de afgelopen vier jaar heb ik een mooie autocollectie gekocht. Als dagelijkse auto rijd ik met een Aston Martin DB12. Verder heb ik een Range Rover met alles erop en eraan als het wat praktischer moet en een Ferrari 275 GTB uit 1962 als zondagsauto. Op aandringen van mijn boekhouder heb ik ook maar een elektrische auto gekocht, maar dan wel een Rolls-Royce Spectre. En aan de aanlegsteiger ligt een prachtige Riva speedboat aangemeerd.

Dit jaar heb ik een idee gekregen. Tijdens de maanden die ik in Saint-Tropez doorbreng, ben ik voornamelijk met onderzoek bezig. Ik investeer mijn geld graag in verschillende onderzoeken en goede doelen om patiënten te helpen. Maar het kan soms wat eenzaam zijn. Dus heb ik een nieuw businessplan bedacht. Ik bied deze zomer voor het eerst twee kamers aan op AirBnb. Op deze manier kunnen gewone mensen ook eens het leven van de 1% ervaren zonder te veel te betalen. Zoals verwacht kreeg ik heel veel aanbiedingen en kon ik kiezen wie kon blijven. Ik laat bezoekers een week blijven. Ze mogen kiezen met welke auto ik hen kom halen op het vliegveld en ik neem ze op de laatste avond met de Riva mee naar een mooi restaurant. En voor wanneer ze zichzelf willen verplaatsen, heb ik een Mini Cooper gekocht.

Wat de bezoekers niet weten is dat ik in de twee kamer en bijhorende badkamers zeer kleine camera's heb laten installeren, het soort waar de CIA jaloers op zou zijn. Zo kan ik toch een beetje in het oog houden wat er gebeurd en hopelijk nog meer. Zeker als ik de gasten goed kies. Ik probeer ze te kiezen tussen de 18 en mijn leeftijd en accepteer koppeltjes, maar ook gewoon vriendinnen of vriendengroepen tot 4 personen. Uitzonderingen kunnen altijd nog.

En zo ben ik nu hier beland, met de Rolls op weg naar het vliegveld van Nice om de eerste 2 gasten op te halen. Ik sta in de terminal te wachten wanneer ze richting mij komen en zich voorstellen...
Juliette - 18-03-2024 om 13:57
0


Ik strek mijn schouders na de vlucht Schiphol-Nice. Het duurt dan amper twee uur, maar zo'n lowcost carrier is en blijft geen pretje.
Ik moet even glimlachen als ik twee tiener jongens ongegeneerd vol interesse naar mijn grote borsten zie staren die mijn bloesje even bijna uit elkaar doen scheuren. 75E... en met mijn 1 meter 75 echt wel slim & stacked zoals de Yanks dat noemen.
Als ik ze grijnzend aankijk kijken ze snel weg. En zo schift je de echte mannen van de jongens!

Naast mij stapel mijn vriendin/kamergenote onze koffers op een trolley.
Ze is een jaartje jonger dan ik met mijn 25, maar ze ziet er uit als amper 18.
We hebben die Maarten zelf een copietje van haar paspoort moeten sturen. Hij geloofde het niet, dat ze volwassen was!
Ja, natuurlijk wel alle nummertje en zo afgeplakt. We zijn dan wel blond, maar niet gek!

Als we de ontvangsthal inlopen, gelukkig geen douane-controle, kijk ik om me heen.
"Je zult zien, meid, het is gewoon nep! Dit kan niet voor dit geld!" plaag ik haar weer, zoals ik de afgelopen twee maand haar al goedmoedig heb zitten jennen.
"Nee, hoor Juul, kijk, daar staat-tie!"
Ik kijk de richting uit waarin mijn vriendin wijst. Verdomd als het niet waar is. Maarten le Docteur.
Dezelfde man als op de foto's van de AirBnB die wij voor een week gehuurd hadden.
Ze begint de trolley in zijn richting te duwen.
Als we bij hem zijn spreek ik hem aan. "Maarten? Meneer le Docteur? Wij komen voor de AirBnB... Ik ben Juliette en dit is..."
Ik wijs naar mijn vriendin die om de trolley heen komt gelopen. Maarten is dus wel een echte man, die maar moeizaam zijn blik van mijn voorgevel op mijn vriendin kan richten...
Esmee - 18-03-2024 om 16:07
0


Het geplaag van Juliette doet me weinig, al hoop ik wel dat ze geen gelijk heeft. Juul en ik zijn tegenpolen. Zij is groot van lengte, borsten en zelfvertrouwen. Ik ben dat van alles veel minder met mijn schamele 1.64m en cup C. Mijn zelfvertrouwen is wel iets gegroeid sinds ik de laatste tijd regelmatig van haar win als we een jongen op de radar hebben en daar beide mee flirten. En hij kiest voor mij...

In Nice aangekomen is het een hele opluchting als er een man staat die zich voorstelt als Maarten. En wat voor een man! Sodeknetters. Alles klopt aan deze man. Ik krijg steeds meer zin in deze vakantie
Maarten - 18-03-2024 om 19:07
0


Terwijl ik sta te wachten komen 2 knappe blonde dames op me af. 'Zouden ze dat zijn?', vraag ik me af. 'Dan heb ik ze wel goed geselecteerd', becomplimenteer ik mezelf. Wanneer de langste van het paar zich voorstelt, blijkt het dus effectief zo te zijn.

Ik moet me even focussen om niet naar haar magnifieke borsten te blijven staren. Met moeite maak ik mijn blik los van haar en kijk naar haar vriendin. Zeker ook een knappe meid, maar een beetje meer timide.

"Zeg maar gewoon Maarten hoor. Voor meneer ben ik nog niet oud genoeg", zeg ik nadat ze zich hebben voorgesteld. We geven elkaar een hand en dan stel ik voor om een paar van de valiezen over te nemen. "Geef maar hier, dan zullen we eens vertrekken."

De twee dames lopen achter me aan naar de parking. Wanneer ze de donkerblauwe Rolls zien staan, zijn ze wel even echt verbaasd. Alsof ze dachten dat ik hen oplichtte. Ik zet de tassen in de koffer en laat hen instappen. "Eén iemand kan vooraan en iemand achteraan of jullie gaan beide achteraan." Ik laat de keuze aan hen. Eens ingestapt vertrekken we en dankzij mijn sportieve rijstijl heb ik 15 minuten van de normaal anderhalf uur durende rit af gekregen.
Juliette - 19-03-2024 om 16:54
0


Voor alles is er een eerste keer, denk ik, als Esmee en ik achterin de Rolls stappen. Ja, de AirBnB stond als 'luxe' aan geprijsd, maar dat de eigenaar als privéchauffeur acteert is bijna over the top.

Ondanks de vaart, die Maarten er best wel inhoudt, zitten we lekker comfortabel in de achterbank.
Blijkbaar weet hij precies waar de flitspalen en gendarmerie gewoonlijk staan, want op het stukje snelweg dat we meepakken, tikt hij zonder blikken of blozen een tijdje ruim 220 aan. Niet dat je er in deze auto veel van merkt.

"Dames... La maison" kondigt hij onze aankomst aan als hij de oprit opdraait.
Ja, natuurlijk hadden we de foto's op de website al gezien, maar in het echie zit het er een stuk indrukwekkender uit.
Galant helpt hij ons beiden met uitstappen en tilt ook braaf de rolkoffers die ergens in die giga-kofferbak rondslingeren, er uit :-)

Niet slecht, dat kontje in die perfect zittende broek. Maar goed, dat is nu niet het primaire doel van deze trip. Sterker nog, na het laatste debacle dat Robbert heet, heb ik, denk ik, meer aan rust dan aan weer een kerel. Aan de andere kant, ik ken mezelf dan ook wel weer genoeg om te beseffen dat het bloed kruiupt waar het niet gaan kan. En een leuk vakantie-avontuurtje als rebound... ach, wie weet.

Maarten begeleidt ons naar onze kamers, suite.. of hoe je het dan ook noemen wilt. Één badkamer groter dan onze kamer in Nederland, een slaapkamer met twee tweepersoons bedden zo groot als een kleine Afrikaanse republiek, en een nog grotere living met klapdeuren naar een terras/balkon incl. buitentrap naar de lager gelegen infinity pool die uitkijkt over een soort van vallei en de Middellandse zee in de verte.
"Wat moo-ooi..." zucht Esmee naast mij, "en het zwembad..."
"Mogen jullie uiteraard ook in. Er zijn verder geen andere gasten en de paar bedienden werken alleen aan de voorkant, dus zelfs als je 'au naturel' wilt zwemmen, kan dat."
"Au natu... oooh, je bedoelt bloot" giechel ik, "Ja, last van buren heb je hier niet. Maar we hebben bikini's bij ons hoor."
"En die zullen jullie vast ook prachtig staan," antwoordt Maarten galant.
Hij legt nog even uit hoe de airco en wat andere zaken werken en laat ons dan alleen om de koffers uit te pakken.

"Knijp me eens," grapt Esmee, "Volgens mij droom ik! Dit huis... die kerel... waar zit het addertje?"
"Nou, dat ding in zijn broek is meer een python" antwoord ik iets directer dan ik bedoelde.
"Oh, dus dat had jij ook al gezien?" grijnst mijn vriendin terwijl ze uitgestrekt ruggelings op een van de bedden valt.
Maarten - 19-03-2024 om 21:17
0


Tijdens de autorit heb ik regelmatig via de achteruitkijkspiegel naar de twee knappe dames op de achterbank gekeken. Het lieve gezichtje van Esmee en die geweldige tieten van Juliette maken toch wat in me los. Gelukkig kan ik me focussen op de weg. Tegen dat we aan het huis zijn heb ik nog wat kunnen bekijken en weet ik zeker dat de camerabeelden interessant gaan zijn. Vooral wanneer beide dames uit de auto klauteren en ik in beide hun decolleté kan kijken. Wat een zicht zeg

Plots besef ik dat er een beetje een bult ontstaan is in mijn broek. Ik besluit maar te doen alsof er niks aan de hand is. Ik help met de koffers en laat ze de kamers zien.
"Zo dat was een beetje de rondleiding. Ga gerust jullie gangetje, laat weten wanneer er iets is" zeg ik en dan laat ik hen achter. Snel ga ik naar mijn werkkamer en doe de deur op slot. Ik zet de camerafeed op en wacht af. Hopelijk kleden ze zich dadelijk om naar hun bikini of zie ik wat anders. Mijn bult staat toch al strak gespannen van verwachting.
Juliette - 21-03-2024 om 16:35
0


/* Esmee... doe jij nog mee? Hey, dat rijmt! :-) Het liefst zou ik het verhaal in een 1-2-3, 1-2-3 ritme door laten lopen. Anders moeten we OVER iemand en niet MET iemand schrijven...*/

"En homo is-tie vast ook niet, als hij zo op ons reageert, hihi. Waar wil jij je omkleden? Badkamer of hier?"
Esmee kijkt me verbaasd aan. "We zijn met vakantie, thuis doen we al niet moeilijk, dus waarom hier dan wel?"
"Thuis hebben amper 40 vierkantje meter..." maar ergens heeft ze natuurlijk wel gelijk. Het is niet dat wel elkaar nog nooit naakt gezien hebben.
Nadat ik mijn koffertje opgeklapt heb en een van mijn stringbikinis gepakt en klaar gelegd heb, kleed ik mezelf uit.
Bloesje, beha uit, rokje weg en dan ook mijn slipje. Hmmm... het kruisje blijft even plakken aan mijn geschoren lipjes en ik besef dat ik daar toch iets meer zweet en plak dan gedacht.
"Ik ga toch nog even een korte douche nemen!" zeg ik tegen de aandachtig kijkende Esmee en huppel op mijn tenen richting de badkamer. Voelt best wel een beetje decadent, zo helemaal bloot die meer dan tien meter door de kamer hupsen, hihi.
In de badkamer sta ik snel onder de douche, nadat ik die zo ingesteld heb dat ik alleen beneden mijn nek nat wordt.
Hmmmm... perfect... ik wrijf het zweet en reisvuil van mij af. En ja, natuurlijk met wat extra aandacht voor mijn borsten en mijn spleetje. Heerlijk... maar niet te veel. Echt lekker masturberen komt nog wel een keer, hihi.
Esmee - 22-03-2024 om 14:06
0


Even zijn we allebei onder de indruk van dit overweldigende oord. En ondanks dat we moe en bezweet zijn van de reis, merk ik aan zowel jou als mezelf, dat we licht opgewonden zijn. Wanneer jij poedelnaakt naar de douche loopt gaat er een siddering door me heen. Natuurlijk hebben we elkaar al vaker naakt gezien, maar nu doet het me écht iets. Als de douche loopt, kleed ik me ook snel uit en gris mijn meest sexy bikini uit mijn koffer. Met die in de hand loop ik de badkamer binnen. De inloopdouche heeft het formaat van een gemiddeld appartement 2 hoog achter. Alles marmer, alles messing. Maar het mooiste dat ben jij.. Je staat met je rug naar me toe. Één been iets opgetild, je rug iets gebold, terwijl je jezelf scheert.
"Zal ik je even helpen schatje?" vraag ik haar als ik haar billen streel. Je antwoordt dat ik net te laat ben. "maar het moet nog wel goed gecontroleerd worden.." zeg je als je je omdraait en me aankijkt met een blik die ik niet van je ken. Je bent geil, je bent bloedgeil. Verloren in het moment en de situatie laat ik me voor je op mijn knieën onder het warme water zakken. Voorzichtig streel ik je spiegelgladde venusheuvel. Je trekt weer één knie op en steunt hiermee tegen de wand. Je lipjes openen zich en tonen me een beginnend web van ragfijne geile sliertjes vocht. Allebei nog volledig groen in de vrouwenliefde proef ik voor het eerst in mijn leven een geile kut. "OH... Juul hmm.." wil ik zeggen, maar je kreunt en drukt mijn hoofd zachtjes strakker tegen je kutje
Maarten - 22-03-2024 om 15:17
0


In mijn werkkamer kijk ik op mijn 4k scherm naar de beelden van de camera's. Ik hoor ze grappen over het pakketje in mijn broek. 'Oeps dat hebben ze toch gezien, niet dat ze het zo erg vonden precies', denk ik bij mezelf.

Ik kijk toe hoe de twee uitpakken en hoe ze zich daarna gaan omkleden. De langste van de twee, Juliette geloof ik, begint zich uit te kleden. Wat een lichaam zeg. Ik begin mijn penis door mijn broek te strelen. Haar grote tieten, lange benen en slank buikje zijn een pracht. Ze huppelt naar de badkamer. En begint zichzelf te wassen.

Intussen is het moeilijk mijn aandacht te verdelen met het beeld van de slaapkamer. Het andere meisje, Esmee was het zeker, begint zich ook uit te kleden. Echt een petite meisje maar wel met geweldige borsten voor haar figuur.
Mijn lul is nu volledig hard.

Wanneer Juliette haar strakke spleetje begint te scheren, kan ik me niet meer inhouden. Terwijl ik rechtsta om mijn broek naar beneden te doen, hoor ik Esmee vragen: "Zal ik je even helpen schatje?"
Waarop de andere blondine antwoordt: "Net te laat, maar het moet nog wel goed gecontroleerd worden.."
Met open mond laat ik mijn broek zakken en begin mijn 20cm lange, steenharde vlees af te trekken terwijl Esmee het inmiddels doorweekte kutje van Juliette begint te likken.
Wat prijs ik mezelf gelukkig met dit geweldig idee van mij.
Juliette - 24-03-2024 om 18:41
0


Het zal de warme, de omgeving, het huis of de aanblik van de 'python' geweest zijn, maar onder de douche overvalt mij een golf van geilheid als ik net mijn kutje superglad geschoren heb. Dat is trouwens een van de weinige zaken van mijn lijf waar ik minder tevreden over ben: sterke schaamhaargroei. Minstens een keer per twee dagen om het glad te houden.
En blijkbaar ben ik niet de enige die zo'n gevoel heeft!
Esmee staat opeens achter mij en als ze merkt dat haar aangeboden hulp om te scheren niet nodig is, is een half woord betreffende een controle van mij meer dan voldoende.
Voordat ik het goed en wel besef, zit mijn vriendin op haar knieën voor mij en likt voor het eerst mijn spleet!
Ja, natuurlijk hebben we wel eens een zeldzame double date gehad en die eindigde nog zeldzamer in een dubbele vrijpartij met onze respectievelijke vriendjes in één kamer, maar dat was het dan ook wel.
Ondanks dat diverse vriendjes altijd wel eens een keer de suggestie tot een triootje opperden, hebben wij inderdaad nog nooit een kerel gedeeld. Laat staan dat we iets met elkaar zonder een kerel gedaan hebben!

Maar vandaag en hier is het anders. Met een been op de vloer en mijn andere opgetrokken tegen de wand, kan Esmee er net tussen. Ik spring bijna omhoog als ik haar onderzoekende tongetje tegen mijn opengesperde gladde kut voel.
"OH... Juul hmm..." begint ze, maar ik wil meer... ik MOET meer... en druk haar hoofd dichter tegen mij aan.
"Meer, Esmee... meer! Lik mijn spleetje! Ja... goed... dieper..."
Met lome sensuele bewegingen draai ik mijn onderlijf rond op het ritme van haar tong en lippen.
Steunend tegen de muur, spelen mijn handen met mijn eigen borsten. Een wilde golf van genot komt op zetten en ik voel dat ik niet veel meer nodig heb.
"Ga door! Mijn klit... lik en zuig mijn klit! Boven aan... iets hoger... ja... Ja... JA!"
Als de lippen van mijn vriendin zich om mijn genotsknopje sluiten en zij er zonder al te veel finesse op begint e zuigen, komt het.
Een gelijktijdige explosie in mijn kut en mijn tepels. Verstijfd leun ik tegen de muur, terwijl schok na schok door mijn verstarde lijf schiet.
Ik hap naar adem en moet Esmee tussen mijn benen wegdrukken als mijn klit overgevoelig wordt.
"Wow... waar komt dat vandaan?" grinnik ik. "Jij... ik..."
Ik trek haar omhoog en voel nu voor het eerst haar kletsnatte naakte lijf tegen het mijne.
"Nee.. laat de douche aan" zegt Esmee als ik de regendouche uit wil doen. "Alsof we samen naakt in een tropische bui staan!"
We zoenen...
Maarten - 03-04-2024 om 21:45
0


[i](@ Esmee doe je nog mee? Om het verhaal niet te laten uitdoven, schrijf ik al even een vervolg stukje)/[i].

Met mijn stijve pik in mijn hand kijk ik naar de twee schoonheden in mijn douche. Ik begin me steeds sneller af te trekken wanneer ik Juliette hoor kreunen: "Meer, Esmee... meer! Lik mijn spleetje! Ja... goed... dieper..."
Wat zou ik graag daar op mijn knieën zitten om dat strakke kutje te likken. Wie weet komt dat er nog ooit van...

Ik blijf kijken hoe Esmee haar vriendin verwent. Net zoals Juliette kom ik ook steeds dichter bij een orgasme. Net wanneer ik mijn ballen ook wil leegspuiten, gaat mijn telefoon. Het is een van de onderzoekers waar ik geld aan geef. Een kleine startup die ik help. Ik vloek in mezelf, die kan ik niet wegduwen. Ik kijk de opname straks wel. Ik neem de telefoon aan.

Tegen dat ik heb opgehangen is er een kwartier door. Ik besluit toch maar even af te koelen en kleedt me snel om. Met mijn hemd open geknoopd en strakke zwembroek aan ga ik naar buiten. "Best om even wat te zwemmen", denk ik.
Buiten trek ik mijn hemd uit en spring ik sierlijk in het water. Ik begin mijn lengtes te zwemmen en kan ik de knappe dames even vergeten.

Juliette - 08-04-2024 om 13:15
0


Esmee lijkt gevlucht te zijn. Jammer.

Zonder dat we het beiden beseffen, staan we vanuit de verschillende camera's in de badkamer, duidelijk zichtbaar in beeld met elkaar te tongen voor onze verhuurder. Ignorance is bliss, zeggen we dan maar. Die ignorance is bij Esmee trouwens ver te zoeken! De manier waarop ze haar tong in en uit mijn mond laat dartelen... Dat MOET ze vaker gedaan hebben, ze weet precies hoe ze een andere vrouw moet verleiden, opwinden, hongerig maken naar meer!

"Vinger me!" fluistert ze mij geil toe als ik als een goudvis op het droge naar adem hap, wanneer ze haar orale aanval op mijn mond onderbreekt, "Druk je hand tussen mijn spleet en druk je vingers naar binnen!"
En zo staan we onder de nog kletterende douche als beginnende (nou ja, ik dan in elk geval) lesbische pornosterretjes een vinger-sessie uit te voeren. Esmee met een been op de rand van de badkuip, zodat ik makkelijke toegang tot haar neukgrotje heb.
Het voelt zo anders dan mijn eigen vingers in mijn eigen spleet. Warmer, intenser...
"Meer... harder'... dieper..." kreunt Esmee als ik begin.
Al snel pompen mijn drie vingers op hoog tempo in en uit het kutje van mijn roomie, die volledig in trance gaat, wanneer haar ontlading dichter en dichter bij komt.
Dan voel ik haar neukkanaal ritmisch samentrekken rondom mijn vingers, die ik er diep in laat zitten, en ik streel met mijn duim nu continue over haar klit.
"O ja. OO JA... OOO JAAA!" klinkt het luider en luider diep uit haar keel. Haar onderlijf schokt en schudt.
Ik pak haar vast, bang dat ze anders weg glipt of omvalt.
Het lijk alsof ze we vijf minuten klaarkomt, maar de klok (waarom hangt er eigenlijk een klok in de badkamer? schiet er even door mij heen) verspringt slechts een minuut, terwijl Esmee na haar orgasme half verdoofd in mijn armen hangt.

Op weg naar de slaapkamer graai ik even een badlaken, zo eentje ter grootte van een kleine Afrikaanse republiek, mee en droog haar daarmee zo goed en kwaad als het gaat af, voordat ik haar op het bed leg. Als een blok valt ze daar in slaap.

Zelf zou ik ook wel even willen relaxen om mijn gierende hormonen even tot rust te brengen. Maar dan wel buiten, in de zon.
Ik zoek mijn 'medium' bikini op. Daarvan weet ik dat die alles nog net bedekt, maar voldoende vrijlaat om (op de meest open jurkjes na) later de illusie te wekken dat ik wel all-over bruin ben... En mijn miniscule Wicked Weasel komt vast nog wel een andere keer.

Heel handig hangen er wegwijzertjes in de villa. "Piscine" is wat ik volg. Twee trappen af, een paar gangen door en dan loop ik het terras op. De infinity pool lonkt even verderop. Inclusief Maarten die, als Aquaman zelf, zijn baantjes aan het trekken is.
Helemaal fout denk ik dat zijn python blijkbaar onder controle heeft, want als die zou uitsteken onder water, komt hij zelfs met die mooi gespierde schouders en armen helemaal niet vooruit, hihi.

Shit, mijn zonnecreme vergeten! Maar dan zie ik dat we hier werkelijk van alle gemakken voorzien zijn. Naast de ligstoelen staat een kastje met verschillende cremes, lotions, melkjes en dergelijke!
Ik zoek een ligstoel uit en zoek een van de lotions uit. SPF50... je kan niet voorzichtig genoeg beginnen!
En terwijl ik mijn armen methodisch aan het insmeren ben, klimt Aquaman het zwembad uit en, na een veel erotischer op mijn overkomend uitschudden van zijn haren dan vast door hem bedoeld, komt mijn kant op gelopen.
Nou nee, noem het maar schreiden. Hij had een mannelijk catwalk model kunnen zijn geweest (maar dan was-tie vast en zeker homo, hihi) gezien de manier waarop hij beweeg. Ik doe mijn best, maar zelfs de meebewegende python in zijn strakke, zo perfect zittende zwembroek, kan ik niet negeren.
Pas als hij vlak voor mij staat, besef ik dat ik omhoog moet kijken. Omhoog, Juul... naar zijn ogen!
Het lukt... met moeite! "Hey... lekker gezwommen?"
Maarten - 08-04-2024 om 18:58
0


(We zullen even met twee verdergaan. Wie weet sluit Esmee zich terug aan of iemand anders neemt haar rol over.)

Terwijl ik aan het zwemmen ben, zie ik dat er iemand op de ligzetels naast het zwembad komt zitten. Ik ben al blij dat ze me niet gezien heeft toen ik nog naar het zwembad ging.
Ik maak mijn baantjes af tot ik het mooie getal van 50 bereikt heb. Ik kijk even uit over de Middellandse Zee en draai me dan om, waar ik door nog een mooier zicht wordt begroet. Juliette heeft de zonnecreme gevonden en is zich aan het insmeren. Haar grote borsten schudden zachtjes mee met haar bewegingen. Ik voel dat ik opnieuw opgewonden geraak. "Best nog snel uit het zwembad komen, voor ik vast zit met een stijve", denk ik.

Ik kom uit het water en begin me af te drogen. Terwijl ik uit het zwembad kom, voel ik me precies Daniel Craig die in Casino Royale uit de zee komt. Zeker met Juliette die me met argusogen bekijkt. Haar aandacht voor me flatteert me wel. Ik droog me verder af en gooi de handdoek over mijn schouder. Ik ga naar Juliette toe om een praatje te maken.

Hoe dichter ik kom, hoe meer ik merk dat ze moeite heeft om van mijn kruis naar boven te kijken. Ik moet een beetje gniffelen in mezelf.
"Dag Juliette, jazeker. Het water is echt zalig. Je moet het maar eens proberen. Of je gaat in zee zwemmen, ook zalig", antwoord ik. Ik wil nog wat verder praten met haar en zie dan de fles zonnecreme staan en krijg een idee.
"Zal ik je rug anders even insmeren?", stel ik voor. Een beetje het water verkennen en zien hoe ze reageert. Ik ga niet dadelijk de eerste gaste neuzen.
"Hoe vind je de kamer trouwens?", ga ik verder.
Juliette - 10-04-2024 om 13:14
0


"De zee? Hmmm... ik ben meer een dobberaar dan een echte zwemmer als jij. Misschien morgen of zo, nu even geen puf om een luchtbed op de blazen... Na de reis en zo..." vul ik op het eind aan. Maarten hoeft echt niet te weten dat mijn vermoeidheid het resultaat is van het heerlijke orgasme dankzij Esmee, hihi.
"En ja, graag, je mag mijn rug wel even doen."
Ik ga op mijn buik op de ligstoel liggen en voel hoe mijn borsten links en rechts half onder mij vandaan komen en amper door de bikini onder controle worden gehouden.
En aangezien ik verwacht dat Esmee en ik later toch wel topless (of zoals ze dat hier noemen 'aux seins nus') gaan, trek ik zonder gene het koordje op mijn rug los.
"Zo, dan kan je overal makkelijk bij" zeg ik met een knipoog, en ik leg dan mijn armen onder mijn hoofd. Ach, het lijkt me nu geen kerel die daar direct misbruik van maakt en zo een negative review op de website riskeert...
Ik zie hem ze zonnecrème eerst op zijn handen doen, zodat die even kan opwarmen, terwijl hij naar de kamer vraagt.
"De kamer is prima. Mooi ruim en van alle gemakken voorzien. Mmm..."
Dat laatste kwam door de zachte maar stevige handen van Maarten die bij mijn schouderbladen begon met insmeren.
Oh ja, dat voelt goooeeed... Rustig en methodisch werkt hij de zonnecrème in mijn huid en masseert zo te voelen meteen een paar restknopen van de reis uit mijn spieren.
"Wel groot..." ontglipt me als ik mijn hoofd naar links draai en plompverloren recht tussen de gehurkte benen van Maarten kijk. Zeg maar, oog in ook met de python.
Zijn handen stokken even halverwege mijn rug.
"... de kamer bedoel ik. Groter dan dat die op de foto's leek..."
Ik hoop maar dat mijn rode kop van schaamte niet te veel opvalt in de zon.
Langzaam werken de handen van Maarten zich een weg naar beneden, met kleine omzwervingen via mijn zijden.
Maar uiteindelijk kom hij toch aan op dat deel van de rug dat eigenlijk geen rug meer heet.
Maarten - 10-04-2024 om 18:51
0


Terwijl Juliette op haar rug gaat liggen, kan ik het niet laten naar haar kontje te kijken. Haar borsten vallen het meeste op, maar haar kontje ziet er zeker niet verkeerd uit. Zeker niet met die lange benen eronder. Haar borsten die trouwens een redelijk stuk langs haar lichaam uit komen. Het geeft duidelijk hun grote omvang weer.

Het verbaast me wel een beetje dat ze zomaar haar bikini losmaakt. Zo heb ik nog een beter zicht op haar borsten. De hele situatie en de herinnering aan de scènes in de badkamer zorgen toch wel voor een beetje beweging in mijn broek. Snel hurk ik naast me en begin ik haar rug te masseren. Ze heeft duidelijk wat spanning zitten die ik probeer weg te masseren. Ik kan het niet laten een paar keer langs de zijkant van haar tieten te gaan. 'Wauw, wat een vrouw. Zo een lekkere, zachte borsten', denk ik.

Ik ben al blij wat ze over de kamer doorgaat.
Wel groot...", zegt ze dan plots terwijl ze naar mijn kruis kijkt. Ze probeert het nog te redden door over de kamer te praten, maar ik vermoed dat het over iets anders gaat. Ik hoop dat het niet opvalt dat ik even stopte en ga gewoon verder. Ik probeer mijn gevoel te testen door een beetje lager te gaan. Steeds dichter kom ik bij haar kontje. Ik doe haar bikini broekje een beetje naar beneden om te zorgen dat je niet verbrand daar. Even laat ik mijn vingers over je ronde billen glijden.

Voor het te veel opvalt sta ik recht en zeg ik: "ik zal je benen nog even meepakken."
Ik kom naast je benen zitten en masseer eerst methodisch je linkerbeen. Van je kuit naar je bovenbenen. Als ik hoger kom, merk ik dat je precies zwaarder ademt. Ik blijf niet te lang hangen en geef dan je rechterbeen dezelfde behandeling. Net wanneer ik klaar ben met je rechter bovenbeen laat ik "per ongeluk" een hand langs je poesje glijden.

Ik wacht even voor ik zeg: "zo nu ben je klaar om te bakken in de zon. Geniet ervan."
Juliette - 15-04-2024 om 11:26
0


Mmm.. precies zoals ik het heb. Een man die niet vraagt, maar wel weet waar de grenzen liggen. Geen 'semi spontane' ruk die mijn bikinibroekje ergens halverwege mijn knieën doet belanden, maar ook geen onzekere vraag of ander geouwehoer over wat er wel en niet mag.
Gewoon mijn broekje een paar centimeter omlaag aan de bovenkant om, mocht er tijdens het zwemmen of zonnen iets verschuiven. te zorgen dat ook daar de boel beschermd is.
En ja, dat er dan 'per ongeluk' een hand over een bil glijdt... mij hoor je niet klagen, hihi. Payment for services rendered, denk ik dan maar.
"Draai maar even om... ik zal je benen nog even meepakken." verrast hij mij dan positief.
Ik ga op mijn kont zitten en laat mijn bikinitopje losjes hangen. De kleine driehoekjes aan stof bewegen wel wat zonder het vastgebonden koordje, maar het meeste is nog wel bedekt.
Wat ik wel merk, nu Maarten met zijn handen weer zo'n lekkere combinatie van insmeren en massage bij mijn linkerbeen begint, is dat ook de voorkant van mijn broekje 'gevaarlijk' laag zit. Het verlagen aan de achterkant heeft blijkbaar ook effect op de voorkant gehad. Het merendeel van mijn venusheuvel ligt bloot en volgens piept ook het begin van mijn spleet als een soort mini-decolleté boven het randje uit.
Nou ja, we zijn allemaal volwassen hier en die van mij zal vast niet de eerste zijn die Maarten ziet.
Over Maarten gesproken... als hij nu hoog bij mijn linkerdijbeen bezig is, kan ik een kreun van genot amper onderdrukken. Het kan bijna niet anders of hij moet mijn zware ademhaling horen. Maar 'gelukkig' switcht hij naar mijn ander been.
Ook weer vanaf de voet naar boven... Maar deze keer is het echt een kwelling. Juist omdat ik weet wat zijn magische handen straks met mijn rechterdijbeen gaan doen.
Ik durf zelfs niet te kijken naar de lichtgekleurde stof van mijn broekje... daar moet volgens mij gewoon een donkere 'lekplek' te zien zijn!

Mijn adem stokt onwillekeurig en Maarten moet ook gewoon te schok door mijn lijf gevoeld hebben, toen hij, na de behandeling van mijn rechterbovenbeen "toevallig" bij het weggaan net even zijn hand vol over mijn venusheuvel en het bovenste deel van mijn schaamlippen liet glijden. Bikinibroekje of niet, een golf van hitte en geilheid trekt van tussen mijn benen door de rest van van mijn lichaam.

"Nog meer genieten en ik voel mij helemaal in de hemel..." weet ik amper uit te brengen, terwijl ik mij weer omdraai op mijn buik.
Dat overleeft mijn topje niet en dat hangt nu zinloos aan de linkerkant van mijn bovenlijf om mijn nek.
Ik richt me even op en steun op een elleboog, terwijl mijn ander hand het topje helemaal verwijderd.
Maarten kan zijn ogen nauwelijks van mijn even vol naar beneden hangende borsten afhouden en het effect daarvan in zijn zwembroek is merkbaar.
Opgegeild door de avonturen met Esmee eerder en de meer dan goede massage door Maarten, lik ik onbewust mijn lippen als ik mijn topje naast het ligbed laat vallen en zo even mijn blik wat langer op de 'python' kan houden.
Ja, dit kan wel eens een heel lekkere vakantie worden, besef ik, terwijl ik weer ga liggen, 'toevallig' mijn benen spreidt zodat mijn voeten nog net uiterst links en rechts op de ligstoel liggen en zo ook de binnenkant van mijn dijen aan de zon (en de blikken van Maarten, hihi) blootstel.
Maarten - 16-04-2024 om 21:52
0


"Nog meer genieten en ik voel mij helemaal in de hemel...", hoor ik haar zeggen. Ze is zeker niet de enige die geniet. Wat een schoonheid ligt er hier voor mijn ogen. Zeker wanneer ze dan haar topje verwijderd en ik haar borsten in volle glorie kan zien. Ze zagen er daarstraks onder de douche al heerlijk uit. Maar in het echt zien ze er waanzinnig uit. Deze knappe vrouw voor me, halfnaakt en waarschijnlijk even geil als mij heeft duidelijk zijn uitwerking. Zeker omdat ik daarstraks nog niet ben klaargekomen. Mijn pik groeit tot zijn volledige omvang. En ergens vermoed ik dat Juliette dat niet zo erg vindt.

Ik doe alsof ik me er niet bewust van ben en ga op het ligbed naast haar zitten. Ik kijk net zo verlekkerd naar haar als zij naar mijn kruis keek.
"Ik ben blij dat je ervan genoten hebt. Jou insmeren was zeker geen straf", zeg ik. Een beetje cheesy, maar who cares. Nu alleen nog eens bedenken wat ik ga doen. Ik wil gerust meer doen met haar, maar ik wil haar niet afschrikken door haar op de eerste dag al te neuken.

"Je weet trouwens dat er ook een speedboat is he. Wanneer je zin hebt, neem ik jou en Esmee mee voor een tochtje. Kan ik je de prachtige kust en de verborgen strandjes laten zien." Bij dat laatste knipoog ik eens. "Een verborgen strandje waar niemand ons ziet, daar kan wel eens wat gebeuren", denk ik bij mezelf. Het idee alleen al zorgt ervoor dat mijn pik begint te kloppen in mijn broek.
Juliette - 18-04-2024 om 11:36
0


"Klinkt goed. En volgens mij zijn er hier genoeg verborgen dingen die een verblijf hier spannend en aangenaam kunnen maken..."
Zogenaamd even vergetend dat ik mijn topje al verwijderd heb, richt ik mij even half op, met mijn ogen samenknijpend tegen de zo'n als ik naar Maarten kijk. Ondanks de schaduw en felle zonlicht dat heb als een donkere vlek aftekent, is de opwinding over het mogelijke boottochtje duidelijk zichtbaar in zijn broek.
"Maar euh... denk je dat je ons tweetjes, Esmee en mijzelf, tevreden kan houden? Enne, hoe verborgen zijn die strandjes? Je gaat ons toch niet vastbinden en allerlei foute dingen met ons doen? Zonder dat we ooit nog terugkomen?" vraag ik met een glimlach.
Ik zie hem intensief naar mijn prammen staren, die frank en vrij maar nog wel stevig hun best doen de zwaartekracht te trotseren.
"Hallo!? Aarde aan Maarten..."
"Oh.. Uhm, sorry..." schrikt hij 'wakker', "Ik was even afgeleid..."
"Ja, dat merkte ik, hihi. Geeft niks hoor, wat mooi is mag bewonderd worden, zeg ik altijd maar."
"Mooi zijn ze zeker!" grijnst hij dan brutaal, "en die van Esmee zijn zeker niet minder."
Tja, dat hij een voorkeur voor de kleinere van Esmee heeft, was mij al opgevallen. Maar de manier waarop zijn ogen maar moeizaam van mijn lichaam wegdraaien, geeft mij goede hoop om deze vakantie nog een oog in oog met die python van hem te staan. Ja, natuurlijk is de rest van een man ook van belang, maar op vakantie houd ik het nu eenmaal graag simpel.
"Dat zou je aan haar zelf moeten vragen..." suggereer ik terwijl ik weer ga liggen om verder te bakken.
Pas dan realiseer ik mij dat hij wel heel zeker klonk over de tieten van Esmee. Maar die kan hij toch nog helemaal niet zonder kleding gezien hebben? Nou ja, zoek er maar niet te veel achter, Juul, waarschijnlijk gewoon grootspraak van een 'vrouwenkenner'.
Maarten - 18-04-2024 om 18:41
0


"Klinkt goed. En volgens mij zijn er hier genoeg verborgen dingen die een verblijf hier spannend en aangenaam kunnen maken...", hoor ik haar zeggen. De spanning in mijn broek wordt er niet minder om. Zeker niet wanneer ik die prachtige tieten volledig kan bewonderen. Ik droom hoe ik ze vasthoud, hoe ik mijn pik ertussen kan schuiven...

Ik schrik (spijtig genoeg) uit mijn dag droom wanneer ze me roept. Niet moeilijk dat ze merkt dat ik naar haar ferme memmen keek. Dan kan ik er maar beter niet verlegen bijzitten. Alleen was ik te stom op te zeggen dat die van Esmee er ook goed uitzagen. Gelukkig maakt ze er niets van.

"Nee hoor die strandjes zijn wel afgelegen, maar niet zo afgelegen dat ik er lichamen kan dumpen. Juist afgelegen genoeg om er 'naturel' te liggen zonder ongewenste aandacht", ga ik verder. Ik laat het onderwerp van Esmee haar tieten even rusten. Beter niet te veel aandacht aan geven.

Juliette gaat verder met zonnen. Ik moest me maar eens afspoelen van het zwembadwater en ga onder de douche aan de rand staan. Ik vermoed dat mijn stijve paal heel goed zichtbaar is in mijn zwembroek. Wat zou ik hem er nu graag uithalen en me aftrekken. Ik kom onder de douche uit en droog me af. Hierbij neem ik extra de tijd mijn kruis af te drogen. "Mmm zalig", zeg ik waarschijnlijk een beetje te luid.

Met een nog steeds duidelijke bobbel kom ik op het ligbed naast Juliette liggen. "Je vindt het toch niet erg als ik hier lig he?"
"Nee hoor", zegt Juliette. Ik zie haar regelmatig een blik richting mijn kruis werpen, net zoals in wel eens naar haar lichaam kijk.
Na een tijdje vraag ik: "Wil je mij de zonnecreme eens geven, dan kan ik me ook insmeren? Tenzij je dat misschien liever zelf wilt doen?" Bij die laatste zin gooi ik er een knipoog tegenaan.
Juliette - 23-04-2024 om 11:27
0


Mmmm, het klinkt verleidelijk. En zo zal het vast ook door hem bedoeld zijn. En misschien zou het 'eerlijk' zijn om zijn goddelijke insmeerbeurt zo terug te betalen, maar vrouwen mogen wispelturig zijn, toch?
Dus ik gooi hem de zonnecrème toe. "Je mag zelf beginnen."
Ik moet inwendig grijnzen als iets van teleurstelling toch wel over zijn gezicht trekt.
"Maar als er straks wat onbereikbare plekjes over blijven, dan kan ik je daar wel mee helpen," zeg ik met mijn liefste glimlach.

Dat lijkt Maarten voorlopig tevreden te stellen en de volgende vijf minuten kijk ik door half dichtgeknepen ogen hoe zijn handen deze keer zijn eigen lijf insmeren. Bij zijn zwembroek aangekomen, lift hij simpelweg de voorkant op om ook bij verschuiven van de bovenkant de huid daar beschermd te houden. In het halfduister van de schaduw kan ik nog net een vage glimp opvangen van de rustende 'python' voordat het elastiek met een luide slap terug veert.
Mijn adem stokt in mijn keel.

Dan gaat Maarten op zijn buik op zijn ligstoel liggen en geeft mij de zonnecrème terug. "Mijn rug graag... Ik ben geen slangenmens..."
Nee, niet op je rug.. vul ik voor mijzelf aan, met de onduidelijke maar voldoende spannende glimp van zojuist nog op mijn netvlies gebrand.
Ik ga zitten, zie hem zijn best doen om niet al te erg naar mijn topless borsten te kijken, en squirt een flinke lading koele crème rechtstreeks op zijn rug. Even later ben ik druk bezig om half zittend, half over hem heen hangend, de langzaam vloeibaarder wordende crème over zijn rug te verspreiden.
Niet mis mee, bedenk ik mij als de spieren onder mijn handen zich langzaam ontspannen.
En ja, natuurlijk gaat mijn blik ook geregeld naar beneden... om zijn zaakje wat ruimte te geven, ligt Maarten met enigszins gespreide benen en de bolling onder zijn zwembroek van zijn pik en scrotum is bijna obsceen te noemen.
Ondanks dat ik er mijn tijd voor neem, kom ik uiteindelijk ook onder aan zijn rug... Waar natuurlijk hetzelfde 'probleem' kan optreden als aan de voorkant.
Natuurlijk wil ik mezelf niet laten kennen, en trek zonder gene de achterkant van zijn zwemslip een paar centimeter naar beneden.
Mmm... nauwelijks verschil in tint tussen zijn rug en zijn kontje... volgens mij loopt Maarten hier vaker zonder dan met zwembroek in de zon.
Nu ja, ongelijk geef ik hem niet. En ja, dat deel van zijn kontje dat ik nu zie en voel, past prima bij de rest van zijn lijf.
Mooi strak en niet overdreven gespierd.

Ik trek het broekje weer omhoog. "Zo, daarmee moet je er even tegen kunnen."
Esmee 2 - 23-04-2024 om 17:16
0


Net het verhaal helemaal gelezen, super spannend, mooie opbouw, hou ik wel van. Ik stel voor dat ik de rol van Esmee even overneem. Als de echte Esmee nog terug komt mag die het weer overnemen.

Loom word ik wakker, weet even niet waar ik ben.
Oh ja, met Julliete en Maarten in het vakantiehuis in Zuid Frankrijk, dát avontuur. Ik lig naakt op het grote tweepersoonsbed in een grote mooie slaapkamer, naast me een stapel kleren en mijn natte handdoek. Hoe lang lig ik hier al? 10 minuten, half uur? Geen idee. Ik herinner me dat ik na een heerlijke geile douchebeurt met Juul even ben gaan liggen, waarop ik blijkbaar direct in slaap gevallen.
Waar is Juul? Ik vermoed dat die al naar Maarten aan het zwembad is gegaan. Die ga ik dan ook maar eens opzoeken, hihi.

Ik loop naar de badkamer om mijn kam te pakken om me iets te fatsoeneren. Daar zie ik de grote inloopdouche waar Juul en ik elkaar zojuist heerlijk verwend hebben. Hhmm. De gedachte eraan doet mijn onderbuik direct weer kriebelen.

Ik pak mijn koffer en zoek mijn bikini. Voor ik die gevonden heb, stuit ik in mijn koffer op een stapeltje mooie lingerie en wat sex-speeltjes die ik heb meegenomen. Ik had ze meegenomen voor mezelf voor een verloren moment, maar gezien ons avontuur zojuist onder de douche leg ik ze maar gelijk op het nachtkastje. Je kunt er maar beter goed bij kunnen als je het nodig hebt.
De lingerie leg ik in de lade en de zomerjurkjes hang ik op een hangertje in de kast. Veel meer heb je voor zo een tripje niet nodig, toch?

Ik trek mijn bikini aan en doe er voor de zekerheid maar even een luchtig jurkje overheen aan. Om nu alleen met een bikinibroekje en bovenstukje aan het terras op te lopen is ook zo wat. Ik heb ook geen idee wat en of wie ik beneden aan zal treffen.
Ik loop de trap af, op zoek naar het zwembad. Dat staat zelfs keurig aangegeven: 'piscine', wow.
Als ik het terras oploop en de infiniti pool naast het terras zie liggen, blijf ik even staan en kan ik een brede glimlach niet onderdrukken. Wat een rijkdom en dat ik hier mag zijn.

Ik zet mijn zonnebril op en kijk richting de pool. Daar zie ik Juul topless over Maarten heen gebogen. Huh? Al snel blijkt het een onschuldige handeling als rug-insmeren te zijn geweest, want ze staat weer op, wrijft haar handen droog en gaat op haar eigen bedje liggen.

'Hallo' zeg ik schuchter om mijn voor hen onverwachte komst aan te kondigen. 'Stoor ik?'
Maarten - 23-04-2024 om 20:24
0


Welkom Esmee 2. Ben blij dat je het een goed verhaal vindt!

Natuurlijk had ik liefst gehad dat Juliette me helemaal insmeerde, maar ik neem genoegen met een massage van mijn rug. Alleen spijtig dat ik nu haar prachtige borsten niet kan zien. Het idee van een halfnaakte Juliette boven me, zorgt ervoor dat mijn broek weer begint te spannen. Ik moet er mijn benen wat van uit elkaar leggen.

"Doe je goed hoor Juliette", zeg ik terwijl ze steeds lager gaat. Net zoals ik bij haar deed, trekt ze zonder blikken of blozen mijn zwembroek een beetje naar beneden om ook daar in te smeren. Niet dat mijn huid daar de zon nooit ziet. Als ik alleen ben, kan ik er zeker van genieten volledig naakt rond te lopen. Maar ik kan haar initiatief zeker op prijs stellen.

Na het afronden van de inspeerbeurt gaat ze terug op haar ligbed liggen. Ik gluur af en toe naar haar borsten, terwijl zij af en toe naar mijn bult gluurt. Plots horen we een schuchtere stem achter ons.
"He Esmee, ben je wakker? Kom erbij en geniet van de zon", zegt Juliette.
Ik laat mijn blik over Esmee in het zomerjurkje glijden. Het laat haar mooie benen goed zien en een beetje decolleté. Het is duidelijk dat ze nog niet veel zon heeft gezien dit jaar. Ik merk dat Esmee haar ogen ook over mijn lichaam laat glijden en bij mijn broek even blijft hangen.

"Dag Esmee, hopelijk ben je een beetje bekomen van de reis. Ik stelde juist aan Juliette voor dat er een paar mooie strandjes in de buurt zijn waar ik jullie wel eens met de Riva naartoe wil varen. Jullie laten maar weten wanneer het past”, zeg ik. Om hun toch een beetje ruimte te gunnen, sta ik op en ga richting mijn eigen kamer, of ja suite. Van daaruit heb ik zicht op de zee en het zwembad...
Juliette - 25-04-2024 om 12:47
0


"Weer een beetje bijgekomen na je schoonheidsslaapje?" vraag ik Esmee plagend als Maarten buiten gehoorafstand is.
"Tja, ik ben nu eenmaal niet zo'n 'sloerie' als jij die na spetterende seks gewoon doorgaat" kaatst ze verdiend terug.
"Ervaring meid, ervaring..." grinnik ik en ga ruggelings weer op mijn stoel liggen. Hmm, die Franse zon is heerlijk warm op mijn buik en tieten.
"Is dat veilig?" Esmee knik naar mijn voorgevel.
"Ik heb geen andere gasten gezien en alleen als dat kasteel daar aan de overkant van de vallei een big ass telescoop heeft, valt er iets te gluren."
"Enne Maarten?"
"Die heeft de meiden al in hun volle glorie gezien, hoor. En toen 'stoorde' jij hem, hihi."
"Pfft..."
Toch trekt ze trekt het zomerjurkje uit en gaat in haar bikini naast mij liggen.
"Waar is die zonnecrème?" vraagt ze na nog geen vijf minuten.


Esmee 2 - 26-04-2024 om 14:59
0


Als Maarten terug naar het huis loopt, pak ik het derde ligbedje. Ik trek mijn zomerjurkje uit en nestel me naast Juliette.
Even doe ik mijn ogen dicht en geniet ik van de zon die heerlijk op mijn huid prikt.
'Waar is de zonnecrème?' vraag ik. Als Juliette topless kan en wil liggen, doe ik dat ook. Als frequent bezoekster van het naaktstrand zon ik het liefst met zo weinig als mogelijk aan. Ik trek mijn bovenstukje uit en leg die naast me op de grond. Daar mijn huid de afgelopen maanden weinig zon heeft gezien en ik niet gelijk de eerste dag wil verbranden, smeer ik me helemaal goed in.

'Wie had dat gedacht, dat we hier zo zouden liggen?' zeg ik tegen Juul. Ze proest het uit. Nee, we dachten dat het een prank was, maar niets bleek minder waar. 'Laten we er maar lekker van genieten' en ik kijk haar aan. 'Dat heb ik net al heerlijk gedaan' zegt ze daarop en kijkt me met een knipoog aan. We mijmeren nog even na over onze heerlijke vrijpartij zojuist onder de douche. Ik merk dat mijn kutje alweer warm begint te worden. Nu maar hopen dat mijn sappen niet zichtbaar worden op mijn strakke bikinibroekje...

Ik ga op mijn buik liggen om mijn rug de nodige zonnestralen te geven. 'Wil je mijn rug even insmeren?' vraag ik aan Juul. 'Graag' zegt ze en staat gelijk op. Ze gaat naast me op de rand van het bedje zitten, pakt de zonnecrème en smeert een ruime hoeveelheid factor 50 op mijn blanke huid. Bij het reiken naar mijn schouders voel ik de volle borsten van Juul regelmatig tegen mij aankomen. Wat een heerlijk gevoel.

'Doe mijn billen ook maar, zolang Maarten er niet is wil ik die ook wel even in de zon hebben.' In plaats van mijn broekje opzij te duwen, trekt Juul lachend de twee koordjes links en rechts op mijn heupen los waardoor mijn bikinibroek twee kleine losse stukjes stof verworden. Ik trek ze tussen mijn benen weg en bedenk me nu, dat wanneer Maarten nu terugkomt, dat ik mijn broekje niet op tijd aan zal kunnen trekken. Ach, we gaan het zien.

Juul smeert als een volleerde masseur mijn billen in met de zonnecrème. Ik doe mijn benen iets uit elkaar zodat ze ook mijn spleetje kan insmeren. 'Hier ook een beetje?' zegt ze, terwijl ze met twee vingers vervaarlijk dichtbij mijn sterretje komt. 'Hhmm' is mijn enige reactie.
Juul blijft lekker naast me op het bedjes zitten, half tegen mij aangeleund.

Dan komt Maarten terug het terras oplopen met een dienblad in zijn handen met daarop drie glazen prosecco of cava, in ieder geval iets met bubbels, een schaaltje nootjes en wat verse olijven. Of hij zijn zwembroek nog aan heeft, kan ik niet zien, hij draagt een grote witte dunne handdoek laag om zijn middel, precies tot de rand waar zijn schaamhaar zou moeten beginnen. Met interesse kijken we naar zijn strakke buik en ietsje lager...

'Goed zo, de dames doen alsof ze thuis zijn, prima', terwijl hij goedkeurend naar ons staat te kijken. Hij zet het dienblad op het lage tafeltje en gaat op zijn eigen ligbedje zitten.
Zonder verder een opmerking te maken over het feit dat ik inmiddels naakt ben en Juul topless naast me zit, vraagt hij 'willen we straks nog even naar een leuk strandje varen met de boot of blijven we lekker hier?'
Maarten - 27-04-2024 om 11:13
0


Ik laat de dames alleen en ga naar mijn kamer. Ik besluit om eerst maar te douchen. De zonnecreme en het zweet van me af spoelen. Onder de douche denk ik terug aan de scène van mijn 2 gasten eerder op de dag. Mijn lul begint zich met bloed te vullen. Het is duidelijk dat ik daarstraks niet ben kunnen klaarkomen. Zo geil dat ik ben.

Ik kan het niet langer weerstaan en laat mijn hand naar mijn stijve penis glijden. 'Mmm zalig', denk ik wanneer ik me begin af te trekken. De douchescene en dan Juliette buiten aan het zwembad zien... het zorgt ervoor dat het niet lang gaat duren voor ik klaarkom. Net wanneer ik terug denk aan Juliette haar tieten en de aanzet van haar gleufje toen ik haar benen insmeerde, kon ik het niet meer houden. Mijn dikke pik begint te kloppen, mijn zware ballen dicht tegen mijn stam lozen al het opgespaarde zaad. Zeker 7 dikke stralen zaad kletsen tegen de douchewand.

Ik blijf nog even bijkomen onder de douche. Ik draai de douchekraan dicht en begin me af te drogen. Met alleen een witte handdoek rond mijn middel loop ik door de kamer en ga op het terras staan. Ik kijk even over de zee en prijs me gelukkig. Dan kijk ik even naar het zwembad en zie dat Juliette nu Esmee is aan het insmeren. En Esmee ligt naakt op het bed! Misschien moet ik maar eens dichter gaan kijken.

Om het moment niet te missen, verspil ik geen tijd en loop ik gewoon met alleen de handdoek aan naar beneden. In de keuk ontkurk ik snel een fles Veuve Clicquot en neem 3 glazen mee. Met het dienblad kom ik naar buiten. 'Goed zo, de dames doen alsof ze thuis zijn, prima', zeg ik terwijl ik hen nog eens bekijk. Ondanks dat ik juist ben klaargekomen, voel ik opnieuw beweging onder de handdoek. Gelukkig word ik niet volledig stijf.

Zonder er iets van te zeggen ga ik genietend op mijn ligbed liggen en klink met de dames op hun vakantie.
'Willen we straks nog even naar een leuk strandje varen met de boot of blijven we lekker hier?', stel ik voor.
Esmee en Juliette kijken even naar elkaar en gaan dan akkoord.
'Waarom komen jullie niet over een halfuurtje naar de steiger. Dan kan ik nog wat voorbereidingen treffen. Jullie moeten niets speciaal meenemen. Alleen jullie goede humeur', grap ik.
Ik sta op en ga naar binnen om me klaar te maken. Eerst maar aankleden. Een mooie short en een hemd met korte mouwen dat mijn toch wel gespierde armen goed laat zien. Verder laad ik een picknick mand in met een deken, genoeg drank en wat hapjes. Dan nog een paar handdoeken en ik ga naar de boot om deze klaar te maken.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer