62.726 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-03-2024 om 17:02 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 2 | Gelezen: 280x
Mijn naam is Mira, ik ben een 26-jarige Vlaamse meid die vijf jaar geleden voor de liefde naar Nederland is verhuisd. Mijn vriendin Marjolein was toen 32 en ik dus 21, maar ondanks het leeftijdsverschil waren we super gelukkig samen. Tot ik haar op een dag betrapte bij ons thuis op de bank met mijn beste vriendin Katja. Ze lagen wild te vrijen en toen ze mij zagen staan in de deuropening kwamen er alleen maar goedkope excuses. Ik zette hen beide aan de deur en na een paar dagen kwam Marjolein haar spullen ophalen. Sindsdien heb ik haar niet meer gehoord, maar volgens de geruchten is ze een relatie begonnen met Katja. Wel, mooi zo. Die twee bedriegsters zijn elkaar meer dan waard. Dat is nu intussen bijna een jaar geleden en ik heb de breuk volledig verwerkt. Sinds onze breuk ben ik ook beginnen werken aan een plan voor een eigen zaak te beginnen. Deze plannen zijn doorheen de voorbije maanden enkele keren omgegooid, maar uiteindelijk is de beslissing gevallen om mijn eigen yoga studio te openen. Deze droom had ik al sinds ik een klein meisje was, maar ben er nooit mee verder gegaan. Marjolein en ik wilden graag kinderen en omdat haar baan zo veel inspanningen vroeg, wou ze niet dat ik ook ging werken, laat staan een eigen bedrijf beginnen. Kwestie dat ik thuis kon blijven om voor de kleine te zorgen. Maar dat ligt achter mij, nu ik alleen ben kon ik me ten volle concentreren op mijn nieuwe levensdoel en vandaag is de openingsdag.

Samen met een vriendin heb ik het voor elkaar gekregen om ons nieuwe yoga centrum in orde te krijgen. Lien en ik zijn samen de eigenaressen. We hebben geen relatie, maar als we zin hebben, kunnen we wel bij elkaar terecht voor 'ontspanning' als je begrijpt wat ik bedoel. We hebben genoeg reclame gemaakt en er zijn al heel wat inschrijvingen. Lien doet hoofdzakelijk de boekhouding terwijl ik mij geplaatst heb als het gezicht van de studio. Het concept is daarentegen uitgebreider dan enkel yoga. De dames kunnen hier ook naar een welness komen en zelfs komen fitnessen. Het is wel enkel bedoeld voor vrouwen, misschien een beetje seksistisch de dag van vandaag, maar dat vonden we belangrijk. We willen geen schaamte hier, iedere bezoekster moet zich vrij kunnen bewegen en uitleven en kunnen genieten van de hele belevenis. Lien en ik hebben nog heel wat uitbreidingsplannen om van ons centrum een hele happening te maken, maar momenteel hebben we daar het budget niet voor, dus laat ons hopen dat we goede zaken gaan doen. De deuren worden geopend en we zien de eerste dames binnen komen die keurend om zich heen kijken.
Eve - 18-03-2024 om 12:01
0


De laatste yogales bij mijn vertrouwd adres is een feit. De vrouw die dit al jaren doet gaat net pensioen en geeft ons de laatste les. Mijn vriendin Carla 44 jaar jong en ik, Eve 46 jaar gaan al sinds de jaren naar deze kleine studio. Ina heeft iets mystieks. Altijd bij de savasana, afrondende houding liggend op je rug, komt ze altijd kort langs. Nu ook weer. De laatste keer. Maar ze blijft langer deze keer prevelt een mantra en raakt het gebied tussen mijn boezem aan. Je moet weten dat ik grote borsten,F cup, en billen heb. Haar warme handen doen iets met mij wat nog nooit eerder gebeurt is. Ik sta in vuur en vlam, mijn tepels worden harder en voel mijn slipje, gelukkig had ik er een aan, vollopen. Ze fluistert nu in mijn oor. Geniet van de nieuwe studio en schuift een briefje tussen mijn borsten.

Even later zeggen we allemaal namaste. Haar blik is helder en op. Ik weet nog steeds niet hoe oud ze is.

Twee dagen later lipen Carla en ik de nieuwe studio binnen. De twee eigenaren verwelkomen ons. Lien us een mooie jonge vrouw, maar mijn hart springt over als ik in de ogen kijk van Mira. Carla stoot mij aan. Je mond staat open schat. Ik voel mij gewoon blozen en stamelde een beetje. Mira schijnt ook zo naar gestaard te hebben en zeker ik, had direct een nat slipje en harde tepels. Ik voel haar hand nog steeds op mijn zij.

Op het matje kom ik enigszins tot rust en legt Mira alles uit. Ik kan alleen maar naar haar kijken en hoor haar stem mijn lichaam in golven. Ik ben 46 zij 26. Jeetje wat gebeurt er.

Astrid - 05-04-2024 om 22:19
0


Als nieuwe inwoonster van het dorp was ik op zoek naar een leuke yoga studio voor de nodige ontspanning in de avond uren. Zelf ben ik niet zo van het fitness of hardlopen, ik ben meer van de ontspanning.
Ik heb een drukke baan en hou samen met mijn vriend ons huishouden draaiende.

Toen ik mijn buurvrouw vroeg of zij een leuke yoga studio kende, vertelde ze dat er net een nieuwe was gekomen. 'Schijnen twee leuke meiden te zijn die dat hebben opgezet, ik heb er leuke verhalen over gehoord'. Kijk, ondernemers, dat vind ik leuk, twee meiden die dat opzetten, dat verdient een kans en ik meld me online aan voor een kennismakingsles.

Gekleed in een zwarte strakke legging en een strak t-shirt met een yogamatje onder mijn arm meld ik mij keurig op tijd voor de eerste les. ik word ontvangen door Mira die zich voorstelt als de eigenaar. Ze is ergens midden 20 en ziet er patent uit. Als Lien komt aanlopen weet ik direct dat dit het duo van de studio is. Een leuk, fris stel. Dat is alvast een warm welkom en leuk begin.

Er zijn nog twee andere dames die zich hebben aangemeld voor de eerste les. Ze stellen zich voor als Carla en Eve. Ze zijn overgestapt van een andere studio die er kortgeleden mee is opgehouden. Ik stel me voor als nieuw lid en nieuwe inwoner van het dorp. We kletsen wat en beginne dan aan de les.

Mira legt het allemaal keurig uit. Ze heeft duidelijk ervaring en heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ook dit bevalt prima.
Naast me ligt Eve die met rode konen haar oefeningen doet. Zo inspannend is het toch niet, denk ik. Als ik zie dat ze Mira de hele tijd volgt en haar de hele tijd naar het lichaam van Mira zie kijken, denk ik te weten wat er aan de hand is.
Grappig, benieuwd waar dit toe gaat leiden. Zou Carla en Eve een stelletje zijn?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer