62.717 Gratis Sexverhalen

Kitten Verleidt Milf


Door Yvonne
Datum: 20-03-2024 om 00:08 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 26 | Gelezen: 607x
Drie jaar geleden ben ik gescheiden, voor de vierde keer lag die vent van mij in bed met een tiener. Voor mij was de maar toen vol, ik heb hem letterlijk het huis uitgetrapt! Ik was helemaal klaar met die gozer. Het koste mij een straat verbod en moest op minimaal 500 meter van die klootzak blijven, alsof dat een probleem zou zijn voor mij, 500 meter was nog te weinig! Na de scheiding had ik enkel en alleen schulden de gozer had al mijn geld uitgegeven. Gelukkig heb ik een goede vader, hij hielp mij mijn bedrijf weer winstgevend te maken en nu ben ik, inmiddels 47 jaar, weer vrij, vrolijk en ondanks alles gelukkig.

Het eerste jaar waas stappen voor mij taboe, maar daarna leefde ik me uit, deelde het bed met mannen, ook met meerdere tegelijk, met stelletjes, gedroeg me als een slet. Daarna bedaarden mijn gefrustreerde hormonen weer wat. De laatste maanden stap ik weer wat, maar ben niet zoekende, gewoon, voor de gezelligheid, soms met vriendinnen, maar ook wel alleen. Al een paar keer kwam ik een mooie jonge meid tegen, net 17 geworden, ze was me iets te geïnteresseerd in mij. Maar 17, tja, ze is best wel hot, maar te jong voor mij. Ik zag haar een tijd niet, maar nu blijkt ze dezelfde tent, club “H-Y-M”, als favoriet te hebben. De club is totaal hip, de jonge meid, mooi lang rood haar danst de hele avond, en haar figuur is heerlijk! Mannen flirten bij het leven en ik heb haar, de avonden dat ik haar zag, niet één keer een drankje zien bestellen voor zichzelf! Wat overigens niet verwonderlijk is. De mannen kwijlen haast over haar heen, zo knap is ze. Trouwens, af en toe waagt een vrouw haar geluk, maar ook zij druipen af. Het is haast of ze gefixeerd is op ie and anders. Twee keer, twee keer heb ik nu met haar gedanst, wat ik niet onaardig vond, maar als gezegd, 17 vond ik te jong.

Ik kom de club binnen en zie, nog steeds zonder dat ik haar name weet, dansen op de vloer, een mooi strak zomers jurkje aan, zo strak dat duidelijk is dat ze geen bh draagt en kennelijk, of een minuscule, slip. Gezien de randen. Ze heeft gedoe met een man, die geen nee accepteert. Ik loop erheen en sla mijn arm om haar heen:”schat! Ben je er al, ik miste je al, ik zou je toch ophalen? Kom, zullen we wat drinken?”, zeg ik overdreven. “Zo, potjes? Wacht maar, ik genees jullie wel! Mijn mighty Joe zal jullie doen smeken om meer!”zegt de man. Ik kijk hem aan, leg mijn hand op zijn kruis:”ja inderdaad, want Pinkeltje hier, tja die zal weinig indruk maken, dan kan ik beter de pink van kleinduimpje pakken, alhoewel, die is al te groot vergeleken met DIT!”, en bij het zeggen van het laatste knijp ik uit alle macht in zijn ballen. De man zakt ineen, kermend van de pijn. Ik sleur mijn nieuwe vriendin mee in een hoekje en bestel snel twee wijn. “Zo, dat is eerste even geregeld”, zeg ik. We beginnen beide te lachen, terwijl de man door de eigenaresse eruit wordt gedirigeerd. Ik kijk even naar haar en wat ik niet voor mogelijk hield, ik mag die meid, stoer, sexy, lief, charmant, ze is gewoon leuk, maar haar leeftijd. De meid is echter een andere mening toegedaan, want ze lijkt alleen interesse in mij te hebben. Mij, een 47 jarige vrouw, gescheiden, dun, niet mager, maar gewoon, een dun postuur, met het en der een rimpeling, een vetrolletje, grote tieten, ronde billen, lang blond haar. Al met al leuk,om te zien, maar voor een 17 jarige?
Evelien - 23-03-2024 om 00:08
-1


Sinds ik wat meer aandacht aan mijn uiterlijk besteed, lig ik duidelijk goed in de markt. Vroeger werd ik vaak uitgemaakt voor vuurtoren of peentje, vanwege mijn rode haar en ook om mijn stakerige bleke lichaam. Ik ben aan sport gaan doen en anders gaan eten, wat duidelijk uitmaakte voor mijn figuur, dat slank bleef, maar wel meer vorm kreeg. Ik kocht leukere kleding en ging regelmatig naar H-Y-M, de club die onlangs de deuren opende. Het was een hele stap, want ik heb pas sinds een jaar ontdekt dat ik lesbisch ben. Het was mijn lerares Nederlands die mij de ogen opende. Twintig jaar ouder en heel ervaren, kreeg ik tijdens de bijlessen van haar een eerste zoen en na een maand ging ik met haar naar bed. Maar frustratie, ze bleek getrouwd met kinderen, en wilde alleen met me verder als we stiekem bleven doen. Ik maakte het uit en ging enigszins wanhopig op zoek naar een vervangster. Een oudere vrouw, want ik heb geen behoefte aan een giechelende puber. In H-Y-M zijn genoeg kandidaten, maar of het zijn mannen of vrouwen die me weinig doen. Ik val nu eenmaal op rijpere vrouwen, maar ook weer niet elke vrouw. Zoek ik een kopie van Francien, mijn lerares? Misschien...Op een avond heb ik een nare ervaring. Een enigszins aangeschoten kerel wilde voortdurend met me zoenen en behoort duidelijk tot de groep engerds die denkt dat 'nee' eigenlijk 'ja' betekent. Kortom ik moest bijna worstelen om niet gezoend te worden. En dan...mijn heldin. Een knappe oudere vrouw redt me door zich voor te doen als mijn vriendin. Als de man stoere taal uitslaat over het bekeren van potjes met zijn wormpje, knijpt ze bijna zijn ballen tot moes. Wauw wat een vrouw. Er raast gelijk een vreemd soort opwinding door me heen. Dit is haar! Ze is ouder, ik schat zo'n twintig jaar, knap, slank en prachtige grote borsten. Mijn droomvrouw en ze is stoer ook, het laatste vinkje om het laatste vakje aan te kruisen. Een vrouw waar ik me veilig bij kan voelen.

Ze neemt me mee naar een cafeetje in de buurt van de club. "Kunnen we even rustig praten..." zegt ze. "De club is leuk, net als de muziek, maar ik wil je graag wat beter leren kennen." Ik bekijk haar nog eens uitgebreid als we aan een tafeltje zitten. Ze zit er goed uit, ik stel me haar naakt voor, een spelletje dat ik wel vaker speel. Ik hou van rijpere lichamen, niet het weinig interessante lichaam van een leeftijdgenootje met kleine tietjes en zonder rimpel. Een echt lichaam heeft buikjes, vertrolletjes en rimpels. Alsof je een oud boek openslaat dat door de tijd is gezegend. "Ik ben Yvonne," zegt ze. "Evelien" zeg ik, 'bedankt nog voor je verdediging, die kerel werd vervelend." Yvonne lacht, ze heeft een leuke warme lach en prachtige gave tanden. "Je hebt geluk," zegt Yvonne, "normaal red ik alleen jonge maagden op oneven dagen." En humor voeg ik toe aan mijn vinkjes. "Wie zegt dat ik nog maagd ben?" doe ik gemaakt beledigd. We drinken lekkere rode wijn en Yvonne vertelt dat ze haar eigen bedrijf heeft en gescheiden is. Ze is dus niet alleen mooi, maar ook slim en zelfstandig. Maar gescheiden, van een man? Moet haast wel, met mijn geluk zal ze wel niet echt lesbisch zijn. Jammer. "En jij? vraagt Yvonne, "wat doe jij?" "Ik ben net klaar met het VWO," zeg ik, "ik ga strak Nederlands studeren aan de UvA." "Interessant," zegt Yvonne.
Yvonne - 23-03-2024 om 19:09
-1


De meid is leuk, echt heel leuk nu ik met haar aan de praat ben geraakt. Maar haar leeftijd blijft me dwars zitten, al lijkt ze me best wel wat ervaring hebben. Het bezoekje aan het cafeetje is zo gezellig, dat ik het jammer vind naar huis te gaan:”wie zegt dat je alleen moet gaan?”, zegt Evelien gevat. Klassieke smoes:”sorry maa ik moet morgen echt heel vroeg op voor een gesprek met de bank.”, zeg ik. Evelien pakt mijn telefoon:”je pincode?”, vraagt ze, zonder nadenken vertel ik haar mijn pincode:”131077”. “Ooowh, 13 oktober 1977 geboren, dan ben je dus….”, zegt Evelien. “Ja ja, wrijf het maar in hoor, ik ben oud”, mopper ik en wenk Lisa, de serveerster. “Zet je het op mijn rekening?”, mompel ik. Lisa knikt. “Je bent niet oud hoor, oud is dertig jaar ouder, dus je hebt nog even te gaan.”, zegt ze lief. Ik mag haar wel, ze is zo ad rem, zo leuk. Echt een meid anders dan haar leeftijdsgenoten. Als ik weg ga neem ik afscheid en zoen haar op de wang.

In de auto mopper ik op mezelf, waarom liet je haar lopen muts, ze gaf alle signalen af en de afspraak, die verzet je zo, je had lekker met haar kunnen blijven babbelen, dombo!. Ik draai mijn straat in en open de hek vanuit de auto en rij de oprijlaan op. De garage gaat open en mijn auto glijdt langzaam in de garage. In huis word ik lief begroet door mijn katten, mijn lampen gaan aan en ik geef de katten hun verdiende maaltijd. Druk de radio aan en loop naar de slaapkamer, ik duik onder de douche en als ik klaar ben wil ik in mijn hemd. Lees de appjes en zie drie appjes van Evelien:”dankje lieverd. Ik heb een tafel gereserveerd voor morgen. 19:30 uur bij De swarte Ruijter”. “Slaap lekker”, “verheug me op morgenavond”. Ik wil terug appen maar besluit dan dat het beter niet te reageren, zal wel overgaan. Maar op bed merk ik dat ik nat ben, mijn gedachten gaan steeds weer naar Evelien. De nacht gaat snel, net als de dag en als ik thuis ben voel ik me net een puber, ben opgewonden en kijk steeds op de klok, nog 7 minuten dan moet ik ook echt weg! Anders ben ik te laat! En ik schiet in een jurk, een jurk die ik kocht met vriendinnen om op jacht te gaan, te kort, te strak,, maar de tijd ringt en ik kan niets anders gaan pakken, dan komiek te laat, snel wat lichtje make up en ik rij heen. Onderweg kijk ik in de spiegel. “Ooh meid! Je wilt versiert worden! Je wil haar in bed! Je speelde hard to get gisteren!
Evelien - 23-03-2024 om 22:44
-1


Ken je het klassieke gevoel van verliefd zijn? Vlinders in je buik, niet meer kunnen eten, de hele dag aan haar denken? Ik had het bij Francien en nu heb ik het bij Yvonne. Ze is perfect, twintig jaar ouder, dat is precies goed. Ik ben een beetje een wild veulen, ik heb iemand nodig die me aan kan, niet dat ik getemd moet worden, maar ik zoek een vrouw die zich niet door mij laat overlopen. En ik zoek ook tederheid en passie. Tsja, nobody said it would be easy. Fasten your seatbelts honey, it's gonna be a bumpy ride. Ik ben de hele dag uit mijn doen. Ik heb gereserveerd bij De Swarte Ruijter, dat gezellige bistrootje, en doe er de hele dag over om te bepalen wat ik aan zal doen vanavond. Uiteindelijk leg ik een zwart fluwelen minijurkje klaar, een dito kleur lingerie setje, een Lise Charmel balconette bh met bijbehorende string en een jarretelgordeltje met opengewerkte kousen en rode pumps. Als ik het pas wil ik het gelijk weer uittrekken, is het niet té voor ons eerste afspraakje. Ik heb mooie benen, al zeg ik het zelf en het jurk valt natuurlijk om mijn slanke lijf...Ik hou het toch aan, besteed bijna drie kwartier aan mijn make up en steek mijn rode haar op. Eindeloos bezig met mijn oorbellen, tot ik tot mijn grote schrik zie dat ik al veel te laat ben. Ik scheur naar beneden, breek bijna mijn nek over mijn hakken en kom hijgend tot rust bij De Swarte Ruijter. Ik probeer mijn adem te regulieren en trek de zoom van mijn jurkje over mijn billen. Niet dat het veel helpt, maar toch. I am dressed to kill, klaar om mijn droomvrouw te veroveren.

Yvonne komt bijna statig bijna. Mijn mond valt bijna open. Wat is ze mooi. Ze draagt een korte jurk die om haar leven spant en haar vormen goed doet uitkomen. Ik voel mijn kutje nat worden en doe mijn benen over elkaar. Stel je voor dat ik op ons eerste afspraakje hier zit te lekken. Ik sta op als ze bij me is en we kussen elkaar (keurig op de wang). Een vleug Chivency prikkelt mijn neusgaten. "Je ziet er geweldig uit!" zeg ik als we weer zitten. "Ach nee," protesteert Yvonne, "ik moet nodig eens shoppen, dit oude ding hing nog in de kast." Ik heb een fles van de huiswijn laten komen, rood en schenk het glas van Yvonne vol. Gelijk zitten we weer in gesprek, alsof we elkaar al jaren kennen. Ik hang aan haar lippen, ze praat zo onderhoudend, over haar bedrijf, dat ze wil uitbreiden, over de concurrentie. Ik weet nog altijd niet of ze ook lesbisch is. Vermoedelijk wel, want anders zou ze hier niet met me zitten, maar ik wil niet weer een Francien, geen relatie met een lesbienne die niet uit de kast durft te komen en thuis een gezin heeft. "Krijg je veel van je man?" vraag ik achteloos. Yvonne begint te lachen. "Een man? Ik heb geen man. In de oertijd was ik getrouwd, maar die heb ik er uitgeschopt omdat hij me bleef bedriegen." Hum, het gaat de goede kant op. Maar wat is ze nu? "En jij?" vraagt Yvonne, "heb jij een vriend of vriendin?" "Ik had een vriendin," zeg ik, "mijn lerares Nederlands, ze was de eerste vrouw met wie ik seks heb gehad...maar ze ging terug naar haar man en kinderen." Ik zie het gezicht van Yvonne betrekken, "Oh dat spijt me voor je, schat." Ik lach, "Ik ben er over heen, hoor, momenteel ben ik single." "Ik ook," zegt Yvonne, "ik ben niet echt op zoek, maar ga een relatie ook niet uit de weg." En zo tasten we elkaar af. Het eten wordt gebracht en de fles wijn krijgt al snel een opvolger en ik voel me al een beetje licht in mijn hoofd worden.
Yvonne - 26-03-2024 om 18:08
-1


"Oh dat spijt me voor je, schat.", reageer ik geschrokken, welke sukkel laat haar lopen voor een man, waarschijnlijk iemand die bang is voor een avontuur, "Ik ben er over heen, hoor, momenteel ben ik single.", reageert ze super nuchter "Ik ook," zeg ik, "ik ben niet echt op zoek, maar ga een relatie ook niet uit de weg." En zo tasten we elkaar steeds meer af. Het eten wordt gebracht en de fles wijn krijgt al snel een opvolger en ik merk dat Evelien toch reageert op de wijn, men zegt een dronken vrouw is een Engelsman bed, maar dat gaat me te ver, ik vertik het misbruik te maken van een dronken vrouw, al helemaal van dit schatje. De tweede fles gaat er ook rap door, ik heb twee glazen op, maar Evelien drinkt stevig door, ik ben bang om de zenuwen te bedaren. “Mag ik de rekening? En bedank de chef voor het voortreffelijke eten.”, zeg ik Evelien wil ook betalen maar ik leg mijn creditcard op de schaal. “Madam, was alles naar wens?”, zegt de ober als hij terugkeert. Ik knik, de ober buigt licht:”ik zal uw compliment overbrengen, madam, maar permitteert u mij, uw maaltijd zal zeker beter hebben gesmaakt vanwege uw tafelgast. Zij zal er zeker aan hebben bijgedragen.” Ik glimlach, ik weet het ook zeker. We staan op en ik merk dat Evelien licht wankelt. “Zal ik een taxi roepen, madam?”, vraagt de ober. Ik kijk naar Evelien. Die meid kan ik zo niet laten gaan. “Ja, graag, als het kan, een beetje snel.”, reageer ik. De ober loopt weg en in no time staat de taxi voor. Een tesla. We zijn snel onderweg. “Hazelaar Wassenaar”, zeg ik. De chauffeur kijkt. “Oké, dat gaat een lief duitje kosten mevrouw”, zegt de man. “Als je me er binnen 90 minuten brengt, verdubbel ik je prijs.”. De man trapt de gaspedaal is en weg zoeven we.

En inderdaad, binnen de 90 minuten komen we aan bij mijn huis. Evelien lag in de taxi al tegen me aan, haar warmte voelt zo goed, zo vertrouwd, zo ontspannen. Bij mijn huis pak ik haar telefoon en leidt haar het huis binnen. “Anke? Maak je het logeerbed klaar?”: vraag ik mijn huishoudster. Ze kijkt:”ach, arm kind, ze is zo moe”, en ze snelt naar boven, een minuut of drie, vier later is ze terug. “Klaar, heeft u nog hulp nodig?”, vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. Met Evelien loop ik naar boven, ze mompelt steeds wat. Op bed leg ik haar neer en trek haar jurk uit, even slik ik, ze is goddelijk, wat een lichaam, verstopt onder een laagje kleding. Dit moet de hele wereld zien, het is haast een misdaad dit te verstoppen achter kleding. Mijn God, ze is perfect! Ik neem op de stoel naast haar plaats en bekijk haar, ik hoor haar ademen, zo ritmisch, zo rustig…te rustig, haar ademhaling is een ritmisch geheel, zo rustgevend dat ik langzaam mijn ogen sluit….

.
Evelien - 27-03-2024 om 21:45
-1


Ik word wakker met een blaas die op knappen staat. Ik voel me een beetje brak en mijn ledematen zijn als lood. Wat heb ik in godsnaam gedaan? En waar ben ik? Dan zie ik iemand zitten in de stoel naast mijn bed. Oh god! Het is Yvonne. Ik kraak mijn hersens om me te herinneren waar ik van de wereld ben gegaan. Heb ik mezelf voor schut gezet? Mijn blaas blijft signalen afgeven en voorzichtig stap ik uit bed. Waar is het toilet? De eerste deur die ik open is godzijdank de badkamer. Wauw! Hier is niet op een paar tientjes gekeken. Het lijkt wel een balzaal! Ik ga op het toilet zitten en besef nu pas dat ik naakt ben. Heb ik zoveel wijn gedronken? Aan mijn plas, die vrolijk in de toiletpot klettert, te horen, duidelijk een behoorlijke hoeveelheid. Wat zal Yvonne wel niet van me denken? Misschien denkt ze wel dat ik een alcoholist in wording ben. Ik loop terug en zie dat Yvonne diep slaapt. Haar mond staat een beetje open en er klinkt een lief snurkje op uit haar keel. Ze ziet er zo lief uit dat ik het niet laten kan een voorzichtige kus op haar lippen te drukken. Ze schrikt wakker en we kijken elkaar even verbaasd aan, als twee hondjes die net kennismaken. "Wat doe jij uit bed?" zegt Yvonne. "Ik moest plassen," zeg ik en doe onwillekeurig mijn handen voor mijn borsten als ik haar ogen hongerig over mijn lichaam zie gaan. Ik ga op de rand van het bed zitten. "Sorry," zeg ik. "Waarvoor?" "Ik heb duidelijk teveel gedronken, excuus, ik ben het niet zo gewend, drank bedoel ik." Yvonne lacht. "Het is nu eenmaal geen limonade..." Ze strekt haar hand uit en streelt mijn gezicht. "Je bent zo mooi," zegt ze, "zo schattig." Ik bloos. Ze komt naast me op het bed zitten. "Waar ben ik?" "In mijn huis," zegt Yvonne, "vind je het erg?" "Oh nee," zeg ik, "maar ik wil je niet tot last zijn. Heb ik me misdragen, krijg je morgen klagende buren, en..." verder kom ik niet. Yvonne heeft mijn gezicht vast gegrepen en kust mijn lippen. Ik voel haar tong naar binnen dringen.
Yvonne - 01-04-2024 om 00:52
-1


Ik begin Evelien te zoenen, haar mond is zo lekker, zo heerlijk, zo warm, zo zacht, ik kan het niet helpen en voor ik het weet ben ik haar wild aan het tongzoenen. Ik wil het niet, maar het overvalt me. Ze drukt haar lichaam stevig tegen me aan, mijn handen glijden over het jonge verrukkelijke lichaam, haar zachte billen, haar prachtige stevige borsten. Dan kom ik tot zinnen, dit kan niet, dit mag niet, ik maak misbruik van haar. “Kom, ik leg je op bed”, zeg ik:”kom.”, ik til haar op en leg haar op bed, ik ga naast haar zitten en dek haar onder. Ik ga naast haar liggen en zet de tv aan, zap wat en Eveline kruipt tegen me aan en legt haar hoofd op mijn schouder, Ik zap en mijn gedachten denk maar aan één ding, deze meid verwennen, ieder millimeter verkennen, haar prachtige kut proeven, haar laten kermen, verdomme ik ben supergeil! Maar ik moet me……ik kijk haar aan, ze heeft haar ogen gesloten, gelukkig, nu miet ik me wel beheers….NEE! Verdomme, mijn gedachten kan ik niet afmaken, ik voel haar handen over mijn borsten gaan, mijn blouse is open en haar tanden knabbelen aan mijn tepel, “Evelie…Eve…lien..nee…neee….”, zeg ik zachtjes. Ze kijkt me aan:”je zegt nee….maar je kut zegt iets anders…nee schreeuwt iets anders!”, ik voel drie vingers in mijn kut glippen, een luide kreun ontsnapt uit mijn mond.

Terwijl haar vingers mijn kut verkennen is haar tong bezig mijn borsten te likken, haar handen zijn watervlug mijn kleding verdwijnt supersnel en mijn slip, ja, die is beyond safing. En snel lig ik in VIP positie, met uitzicht op de heilige graal, het kutje van Evelien.
Evelien - 01-04-2024 om 10:08
-1


Yvonne zoent me terug. We tongen langdurig en ik druk mijn lichaam tegen haar aan. Ik voel haar handen over mijn lichaam gaan. Ze is zo ervaren, dit is een vrouw die weet wat ze wil. Maar dan stopt ze ineens. What the fuck? Waarom? “Kom, ik leg je op bed”, zegt ze,”kom.” Ze is zo sterk, ze tilt me op alsof ik een veertje ben en stopt me onder de dekens. Dan gaat ze naast me liggen en ik hoor de tv aangaan. Wat is dit? Beval ik haar soms niet? Ben ik niet goed genoeg. Te jong? Te onervaren? Ik kruip tegen haar aan en leg mijn hoofd aanhalig tegen haar schouder. Ik hoor hoe de zenders verwisselen. Hoe bewijs ik dat ik haar waard ben? Ik ben goddomme een mooie meid en ik wil dat ze me ziet? Ik laat mijn handen over haar lichaam gaan en maak haar blouse open. In een opwelling hap ik in de grote flinke tepels die als kleine donkere pagodes omhoog rijzen op de blanke borsten. Ik knabbel er plagend aan. “Evelie…Eve…lien..nee…neee….”, hijgt Yvonne zachtjes. Oh mevrouw speelt 'hard to get'. Nou dat spelletje ken ik, eens kijken wie er gaat winnen. ”Je zegt nee….maar je kut zegt iets anders…," zeg ik en druk drie vingers in haar lonkende kutje, "nee schreeuwt iets anders!” Yvonne kreunt diep en ik ga door. Mijn tong rolt over haar prachtige tieten en mijn vingers onderzoek het nieuwe terra ingognita. Haar kutsappen overstromen mijn hand. Ik trek het blouseje uit en sjor aan haar slipje. We draaien zo dat elkaars kutje voor ons gezucht hebben. Ik verleg mijn focus op de opgezwollen schaamlippen die als twee bergkammen oprijzen in het bleke dal van haar vulva. Tegelijk voel ik haar tong en lippen op mijn vagina. Oh shit, wat lekker. Ze likt aan mijn clitje dat brutaal omhoog rijst en zo liggen we in de soixante neuf elkaar te verkennen. De televisie staat nog aan en de opgewekte kreet van een vrouw die de loftrompet steekt over een wasmiddel, klinkt luid in de verder stille kamer. Alleen de smaak en slikgeluiden van Yvonne en mij zijn verder te horen.
Liselore - 02-04-2024 om 09:09
-1


hoi Yvonne en Evelien, ik volg jullie verhaal en wil graag meeschrijven. Ik weet Dat je zo kan invallen maar dat lijkt mij niet zo netjes. Wellicht kan ik de zus, of vriendin zijn van jou Yvonne, 1 jaar geleden gescheiden van haar man, nog geen kinderen en volledig de interesse in mannen kwijt. Tijdens het winkel ben zag jij al snel dat ik best veel blikken kreeg vooral van vrouwen, daar ik een wulps figuur heb. Als jullie liever met zijn tweetjes schrijven dan moet je het zeggen!
Liselore
Evelien - 02-04-2024 om 11:29
-1


Ik kan uiteraard niet voor Yvonne beslissen, maar ik heb geen bezwaar Liselore. Wel lief dat je het ons vraagt. En een mooie vrouw met een wulps figuur, dat klinkt allemaal erg goed. Een verhaal profiteert m.i. altijd van het aantal schrijfsters. Het zorgt voor nieuwe imput en extra dynamiek. Benieuwd hoe je je in ons verhaal gaat manifesteren. Kusje van Evelien.
Liselore - 02-04-2024 om 13:06
-1


hoi Evelien, wat lief van je. Ik wacht nog even op Yvonne, zij mag zeggen of ik de zus of vriendin ben. Vindt het wel spannend, mocht ik de zus spelen. Ik bloos er van. Zal mijn best doen om goed mee te schrijven.
Ik ben wel iets ouder dan jij is dat erg? ten minste dat denk ik.

liefs Lise
Liselore - 03-04-2024 om 19:32
0


(Sorry ik stuur alvast mijn ketting, mocht een van jullie het liever anders willen, helemaal niet dan beschouw het maar als een foutje. Wil jullie mooie verhaal niet verstoren)

Ik ben de 4 jaar oudere zus van Yvonne en wij delen bijna alles met elkaar. Zij is 3 jaar en ik 1 jaar geleden gescheiden. We delen onze goede maar zeker ook onze slechte momenten, en daar waren onze scheidingen er één van. Mijn jongere zus Yvonne is de stoere van ons twee, ik ben de lieve zachtaardige kunstenares die alles goed vindt.

Totdat ik mijn man met twee jonge grieten in ons eigen bed zag. Ik ben nog nooit zo boos en teleurgesteld geweest. Yvonne heeft , net als bij haar eigen man, hem vriendelijk doch met ferme hand de deur uit gewerkt, en ervoor gezorgd dat ik financieel niets tekort kwam.
Zij is ook degene met een eigen bedrijf en daar ook succesvol in. Anders dan mijn zus sloot ik mijzelf op en vond Yvonne dat het na één jaar genoeg was, en stuurde mij eerst naar een vriendin van haar, die een tantrastudio heeft om weer tot mijzelf te komen. In dat hele jaar heb ik mij natuurlijk wel gewassen maar had ik een volledig overwoekerde vagina en er zat zelfs haar onder mijn oksels. Simone, een lieve rustige vrouw stelde mij gerust en liet blijken dat het weer bijna mode was, al had ik het idee dat ze het uit respect zei. Dat komt de volgende keer wel. Ik moest mij ontspannen wat voor mij bijna onmogelijk was, maar haar lukte het. Na eerst twee flinke jankbuien en twee uur haar zalvende zoete stem, warme olieen ongelofelijke handen, leek ik te ontspannen en kreeg ik een orgasme wat niet op leek te houden. Dit had ik nog nooit in mijn hele leven had ervaren. Op het laatst spoot het zelfs uit me en dacht dat ik moest plassen. Maar zo smaakte het niet. Het smaakte bijna lekker.
Wat mij nog meer verraste hoe zacht en fijn het voelde om door een vrouw bevredigt te worden. Ik had tot dusverre geen lesbische neigingen gehad, al het verkennen van onze lichamen met mijn zus in de wekelijkse baduurtjes toen we jong waren.

Moe en volledig ontspannen belde ik bij Yvonne aan om haar te bedanken maar zij deed de deur niet open. Een beeldschone jonge vrouw met prachtige rode haren en een brede glimlach keek mij met open ogen aan. Pakte haar eigen borsten vast en drukte ze tegen elkaar. Jij bent de zus can Yvonne en ik kerk naar mijn borsten. Mijn borsten waren nog groter dan die van Yvonne, maar we zijn duidelijk twee zussen.

Ik wilde al weer omdraaien want ze waren duidelijk met iets anders bezig, toen Yvonne mij weer naar binnen trok.

“Ik wil alles horen hoe het bij Simone was”. Ik kreeg een vuurrood hoofd.

“Eerst maar een wijntje dan.” Ik knikte en begon te stamelen
Evelien - 03-04-2024 om 22:20
0


Je schrijft al net zo mooi als Yvonne, Liselore. En ik vind het een geloofwaardige om in het verhaal te komen. Jij de zachtaardige,artistieke zus en Yvonne de meer zakelijke en nuchtere. Ik wil toch nog even wachten op een reactie van Yvonne. Zoals je misschien hebt gezien, zitten er vaak meerdere dagen tussen haar reacties. Laten we nog even geduld hebben. Ik ben benieuwd hoe dit verhaal zich ontwikkelt met twee mooie en lesbische zusjes.
Yvonne - 05-04-2024 om 19:04
0


Gelukkig, ik had me bijna helemaal laten gaan, of is het pech, het poesje van Evelien smaakt zo lekker, zo jeugdig, maar gelijk ook zo volwassen, haar sappen zijn honingzoet met de smaak van erotiek, haar kontje is goddelijk, ik streelde even haar kontgaatje en duwde even op haar openingetje en hoorde de kreun ontsnappen, haar likkunsten zijn op zijn zachts gezegd geoefend. Of het aan mijn gebrek aan sex lag of haar kunsten, ik weet het niet, of wil het niet erkennen, maar ze kent me snel komen. In mijn ogen kan een meid van haar leeftijd geen ervaren liefdespartner zijn, maar toch laat ze versteld zijn, of beter, smachten naar meer. Als ik naar beneden loop overheerst toch de teleurstelling. Ik zie Evelien staan, gekleed in het minst bedenkende kledingstuk dat ze kon vinden, mijn shirtje. Ik draag een badjas en zie haar daar staan….”verdomme, wat moet zij nou juist hier komen doen?”, denk ik bij mezelf. “Ik wil alles horen hoe het bij Simone was”. Liselore krijgt een vuurrood hoofd. “Eerst maar een wijntje dan.”, stamelend is haar ontwijkende antwoord dat het goed is. Ik was bijna vergeten dat ze naar Simone zou gaan. Ik ben benieuwd hoe het is gegaan. Evelien ziet er zo heerlijk uit dat ik Lies wel de deur uit kan kijken en haar alle hoeken van iedere kamer wil laten zien. Ik laat de leeftijd los en ben bereidt om te gaan genieten van dat kind.

Als we gaan zitten op de bank zit Evelien op mijn schoot en verteld Lies over haar bezoek aan Simone met minder gedetailleerde sappigheden. Evelien luistert aandachtig en ik ben alleen maar bezig met het strelen van haar kontje en probeer steeds haar meer en meer op te geilen. Want ik wil zodadelijk verder, mijn middelvinger is kletsnatgeworden van het strelen van haar spleetje, het koste wat moeite om te doen zonder dat Liselore het merkt. Ik kijk even en bedenk durf ik het of durf ik het niet, weer beslis ik onbewust. Het kootje van mijn middelvinger dringt in het strakke warme holletje van Evelien. Ze knijpt stevig in mijn vinger maar haar hand op mijn rug begint te strelen, zou ze dit willen?
Evelien - 05-04-2024 om 22:48
0


Als de bel gaat, zit Yvonne net te plassen en ik voel me vrij genoeg om snel haar shirtje aan te doen en naar de deur te lopen. Als ik die open zie ik bijna een kopie van Yvonne staan. Het verschil zit in haar weelderige lichaam. "Jij bent zeker de zus van Yvonne..." lach ik en doe een stap opzij. De vrouw komt binnen en bijna tegelijk komt Yvonne naar beneden in haar badjas. Ze lijkt niet blij dat haar zus op bezoek komt. "Ik wil alles horen hoe het bij Simone was," zegt ze tegen de vrouw. Wie is Simone nou weer? En wat doet haar zus hier ineens? Kennelijk is er iets met Simone, is dat soms het vriendinnetje van Yvonne's zus? Ze bloost in ieder geval. "Eerst maar een wijntje dan," zegt Yvone. Gefascineerd volg ik de twee zusjes. "Eh..het..het was goed," stamelt de zus. "Wil je rood of wit, Lies?" vraagt Yvonne.

Even later zitten we op de bank. Ik zit op de schoot van Yvonne en nip aan een verrukkelijke beaujolais. Ik luister naar Lies, zoals de zus van Yvonne blijkt te heten die vertelt dat ze heerlijk is gemasseerd door Simone. Het schijnt de eigenaresse van een Tantrastudio te zijn en kennelijk heeft ze veel verborgen verdriet bij Lies weggehaald. Kennelijk is er meer gebeurt want ze begint alweer te blozen. Ondertussen voel ik de hand en vingers van Yvonne over mijn kontje en kutje gaan. Ik ben in een oogwenk kletsnat en kan nog net een kreuntje onderdrukken. Ik zie dat Lies geïnteresseerd naar het opgeschoven shirtje van Yvonne kijkt. Ze moet bijna wel zien dat ik zeiknat ben. Dan plotseling dringt de vinger van Yvonne in mijn kontje. Ik schrik, maar slik een kreet in. Mijn sluitspier knijpt in de vinger en mijn hand op haar rug begint bijna automatisch te strelen. Oh wat is dit lekker, wat ben ik toch nog een onervaren wicht. Nog nooit heeft er iemand aan mijn kontholletje gezeten. Lies praat weer over Simone, maar ik hoor het bijna niet. Die vinger van Yvonne gaat op en neer in mijn anus en ik moet me inhouden op niet hard op te hijgen.
Liselore - 06-04-2024 om 09:14
0


De ogen van mijn zus spreken boekdelen. Ze heeft nu wel een heel jong meisje versiert, al lijkt het er meer op dat het andersom was. Evelien heet deze beeldschone jongedame, en al zou ze een plastic zak aantrekken zou ze er supersexy uitzien. Nu heeft ze een shirtje van Yvonne aan. Die zucht, en schenkt een wijntje in.

Ik vertel over mijn avontuur bij Simone maar zowel Eveline als mijn zus luisteren maar half. Toch vertel ik zeker niet alles, en merk dat begin te blozen, wat de nieuwe vlam van mijn zus opmerkt. Yvonne knikt en kijkt alleen naar Eveline en ziet mij toch ook blozen. Haar hand gaat ongemerkt achter haar rug en weet wat mijn zus gaat doen, dat deden wij vroeger ook zo. Het wind mij nu al weer onbedoeld op, en hoe. Mijn tepels zijn instant hard en priemen door mijn dunne truitje en voel mijn borsten schudden als ik ga verzitten. Muts denk ik, waarom heb ik mijn bh niet aangedaan, zie Eveline kijken en ze sluit haar ogen heel even. Het shirtje kruipt wat omhoog wat tot gevolg heeft dat ik een vochtig spleetje zie. Volledig kaal maar duidelijk nat. Nu word ik echt rood, en voel hoe mijn slipje volloopt met mijn eigen sapjes.
Eveline wordt in mijn bijzijn, gewoon gevingerd, alleen niet in haar kutje. Ook dit deden wij vroeger vaker en het lijkt of ik de geoefende vingers van mijn zus, van toen, ook in mij voel glijden. Eveline kijkt mij maar half aan en zie haar spitse tegels ook door het shirt heen prikken. De vingers van Yvonne moet nu diep in haar kontje zitten.

“Ik denk dat ik beter kan gaan zeg ik zachtjes”, en sta op. Kijk naar mijn kruis, en zie een grote donkere plek in de veels te strakke, lichtgrijze legging zitten. Eveline glimlacht en geeft zich dan ten slotte over aan de innige liefkozingen van mijn zus. Ze kreunt heel diep en lang. Ohhh god, en kijk ze beide aan, en zij mij.
Yvonne - 06-04-2024 om 11:10
0


Lies zegt “Ik denk dat ik beter kan gaan zeg ik zachtjes”, en staat op. In mij hoofd draaien de radertjes op top niveau. Ergens wil ik alleen genieten van deze kitten, maar anderzijds, de tijden met lies waren ook geweldig. Wat ga je nou doen Yv! Dit kan niet!, maar zoals al de hele tijd met Evelien, rationeel denken is een gepasseerd station en deze stoere zakendame is weer gewoon een oversekste puber geworden. Denk ik na? Nee! Ben ik logisch bezig? Nee! Denk ik dat ik dit kan maken? Nee! Alle seinen staan op rood, maar lust neemt gewoon mijn lichaam, ziel én verstand over. Ik duw een tweede vinger in het heerlijke kontje van Evelien, die een luide kreun niet kan onderdrukken, hoe soepel deze tweede vinger naar binnen glipt verraad dat ze meer kan hebben, precies dat wat ik wil, ik wil alles proberen met deze meid, ze is gemaakt om van te genieten, gemaakt om te laten genieten.

Ik trek de benen van Evelien uit elkaar, spreidt haar kletsnatte poes. “Ga je weg? Terwijl dit hier is?”, vraag ik. ik zie Lies een vuurrood hoofd krijgen. Het irritante, de bitch, het bazige, het arrogante neemt het weer over van mij. Ik pak de hals van het shirt, en scheur deze open. Voordeel van dunne stof. Het biedt weinig weerstand. “Kom op, zie je niet dat ze schreeuwt om gepakt te worden?”, zeg ik terwijl ik de heerlijke stevige borsten van Evelien begin te masseren. Lies is aan het kwijlen. “Vraag me af waar meer vocht uit drupt, haar kut of jouw mond”…..ik duw twee vingers in de kut van Evelien en die kreunt luider en luider, de dunne scheiding tussen kut en kont zorgen ervoor dat ik het gevoel heb dat de vingers elkaar raken. En Evelien komt gillend klaar! Ze slaat haar arm om mijn nek en trekt me naar haar toe en begint wild te zoenen, ze likt mijn tong en zoent wilder en wilder en schokt op mijn schoot. Haar hand duwt mijn hand tegen haar kut en maant me door te gaan.

“Zullen we boven verder gaan?”, vraag ik. In de slaapkamer heb een speciale kast met de nodige speeltjes, ook een aantal speeltjes waarvan ik hoopte dat ik ze ooit zou gaan gebruiken en een aantal waarvan ik na aankoop dacht, Wat moet je ermee, waarom kocht je dit in vredesnaam? , zoals de dubbele strapon, maar ook een xxxl strapon, deze meid? Die zou ons allemaal nog wel eens meer kunnen verrassen en leren dan wij haar…….
Evelien - 06-04-2024 om 14:15
0


"Ga je weg? Terwijl dit hier is?" hoor ik in de verte Yvonne zeggen. Kelere, ze spreidt mijn benen en trekt mijn schaamlipjes uit elkaar. Die twee zusters weten van wanten! Dan scheurt Yvonne haar eigen shirtje, dat ik momenteel draag, open en begint mijn borsten te masseren. Ik ben zo geil. Want een heerlijke vrouw. "Vraag me af waar meer vocht uit druipt, haar kut of jouw mond..." hoor ik Yvonne zeggen. Ik begin te kreunen zonder me nog in te houden, als twee vingers van Yvonne in mijn kut dringen, terwijl ze tegelijk mijn kontje blijft verwennen. Ik zie in een waas hoe Lies met open mond naar ons staart en ik kom al gillend en krijsend klaar. Ik hou het niet meer en begin haar te zoenen. Yvonne trekt haar hand terug en ik duw hem weer op mijn kletsnatte kut. "Oh ga door," kreun ik, "ja daar!" Ik zie hoe Lies een steeds grotere natte plek in haar legging krijgt en Yvonne zegt resoluut, "zullen we boven verder gaan?"

In de slaapkamer trek ik de restanten van Yvonne's shirtje van mijn lijf en kijk ongeduldig toe hoe Yvonne haar badjas uitgooit. Haar zus heeft inmiddels ook haar kleren uitgetrokken en ik beland tussen de twee zusjes die duidelijk trek hebben in mijn jonge lichaam. Terwijl Lies haar lippen op de mijne drukt en mijn linkertiet kneedt, voel ik de vingers van Von in mijn holletjes en ik voel me compleet belegerd door twee lesbische legerkampen. Ik wilde seks met een oudere vrouw? Ik krijg seks met twee oudere vrouwen? Die twee lijken ook nog op elkaar. Al is het lichaam van Von wat strakker en het vlees van Lies veel weelderiger. Kreunend laat ik me door de twee vrouwen te pakken nemen. Von zuigt nu op mijn rechtertiet, terwijl Lies naar beneden is gezakt en mijn kletsnatte kutje beft. Ik verkeer in de zevende hemel, dit is seks met een hoofdletter S. Minutenlang vrijen en seksen we door, totdat Von op staat en in een kastje begint te rommelen. Lies maakt van de gelegenheid gebruik om me op mijn buik te draaien en tussen mijn bilnaad te likken. Ik hap naar adem. Wat gebeurt er allemaal met me? Wat is dit fanfuckingtastic! Ik draai mijn hoofd opzij en terwijl Lies na mijn bilnaad mijn rectum prikkelt, zie ik Von in het tuigje van een enorme dubbele strapon stappen en de riempjes vastmaken. Oh god, wat een joekel, hijg ik, moet dat allemaal in mijn gaatjes?
Liselore - 06-04-2024 om 21:29
0


“Ga je weg? Terwijl dit hier is?" zegt Von.
Het kan me ook niets meer schelen. Het waakvlammetje is ontstoken door Simone, ik ben ineens zo geil. Eveline wordt grondig gevingerd door mijn zus en schreeuwt het bijna uit. Nee ze komt ongegeneerd klaar op de vingers van Von in haar kut en kont. Oohhh wat heb ik dit gemist, en zie dat mijn kruis nu echt kletsnat is. Ik voel even door de enorme bos schaamhaar en hoor het bijna soppen zo nat ben ik. Ik schaam mij bijna en wil toch weer gaan.

Von zegt hees en dwingend, kom laten we naar boven gaan, en we volgen de heupwiegende Eveline met grote ogen. Wat is ze lekker zeg. Boven aangekomen is Evelien de eerste die volledig naakt is en Yvonne is degene die meteen op haar duikt. Ik zie mijn kans vrij en strip mijn legging tegelijk met de grote witte slip en haal een keer door mijn natte kutje. Ik ben echt megageil zeg.

Als ik het vochtige kutje ruik vannEveline gaan pas echt de knoppen om. Gulzig stort ik mij op de jonge frisse geile lipjes en haar onderbuik heft zich steeds weer op voor nog diepere stimulering. Ik kan bijna niet wachten om haar billen te likken en zie mijn jans schoon sks ik haar kan omdraaien en mijn mond neus tong tussen haar billen begraaf. De typische weeïge geur maakt alleen maar geiler en rim steeds dieper de heerlijke bilspleet en dring steeds dieper in haar gaatje.

Met een schuin oog zie ik dat Yvonne een soort tuigje omgespt en een enorme dikke grote kunstlul ineens voor haar bengelt.

“Ohhh Liselore, wat een enorm oerwoud heb jij daar tussen je benen zitten. Onder welke steen heb jij gelegen”.

Shit, ze heeft het gezien. “Daar gaan we straks iets aan doen, maar eerst gaan we dit geile sletje eens goed onder handen nemen. “Onder handen”, of bedoel je, kijkend op de bengelende kunstlul.
Even laten heb ik eenzelfde gevaarte voor mijn behaarde kut zitten en voel het stuk wat in mij zit telkens tegen mijn lekkere plekje schuren.

Eveline ligt al klaar en kijkt met gepaste angst naar onze bengelende lullen. “Yvonne neemt zoals altijd het voortouw. Jij neemt haar. kont en ik haar kutje”. Ze zet het gevaarte tegen de kletsnatte kut van Eveline die hevig zucht. Ik wacht even tot ze omdraaien zodat ik haar lekkere sterretje kan nemen. Eveline kijkt mij geil aan en knikt. “Neuk me “.



.
Evelien - 07-04-2024 om 22:41
0


"Neuk me." Wat zeg ik nu? Ik ben zeventien. Als lesbienne net ontdekt door mijn lerares Nederlands en nu geef ik al bevelen aan twee geile zusjes, elk uitgerust met een gigantische kunstpenis. En ik ben nog maagd...Maar jezus, wat is dit geil zeg. Ik voel de siliconen voorbindlul van Von diep in mijn kutje doordringen en voel hoe Lies mijn bilhelften uit elkaar trekt en de kop van de kunstpik tegen mijn sterretje zet. Ik gil het uit als die twee kunstpikken diep in me doordringen en tegelijk mijn gaatjes penetreren. Kennelijk is mijn maagdenvlies al doorbroken door eerder gevinger, want het doet amper zeer. Het is meer de schrik als die twee geile meiden hun lusten tegelijk op me loslaten. Mijn borstjes schudden op en neer als Lies en Von kracht zetten en ik met een razend gevoel van geilheid die twee kunstpalen in me voel dreunen. Ik open voorzichtig mijn ogen en probeer mijn bewegingen te matchen met die twee lesbo's en hun speeltjes. Wat een cliché trouwens. Lesbiennes met een strapon, het is ongeveer zoals veel mannen ons lesbo's voorstellen. Niet dat het niet lekker is, verre van dat. Ik geniet met volle teugen. Maar ik val niet op mannen en heb me altijd ver van ze gehouden. En van hun pikken uiteraard. Maar nu ik zo wordt gemangeld door twee geile zusjes, moet ik zeggen dat ik aangenaam verrast ben door die twee stoere meiden. Ik kreun en hijg en ook Vonne en Lies laten zich niet onbetuigd. Ik kom kreunend en krijsend weer klaar onder deze dubbele aanval en hap naar adem. Als de dames uit mijn gaatjes glijden, plof ik uitgeput op mijn rug en zie de dames links en rechts van me eveneens neerstorten.

"Kelere!" zeg ik, "dat was een vuurproef, als ik nog een maagdenvlies had, is het nu compleet verdwenen." Von kust me teder op mijn mond en Lies lurkt aan mijn tiet. Lies vertelt dat zij en haar zusje vroeger ook vaak seks hadden. "En jullie waren getrouwd?" zeg ik verbaasd. "Vroeger..." zegt Yvonne, "daarna werden we volwassen, gingen trouwen en werden door onze mannen belazerd." "En toen werden jullie lesbisch," vul ik aan, "kwamen de kleine Eefje tegen, en toen neukten we nog lang en gelukkig!" Er wordt gelachen en ik zeg nieuwsgierig. "Hoe deden jullie dat vroeger?" Lies kijkt me geil aan en zegt dan, "watch and learn, honey!" Opgetogen zie ik hoe Lies Yvonne omlaag drukt en haar begint te zoenen. Godsamme, die twee kunnen er wat van. Even later kruipen ze in een sierlijk soixante neuf en kijk ik mijn ogen uit hoe die twee elkaar kutje likken.
Yvonne - 09-04-2024 om 20:49
0


Wij kruipen in een sierlijk soixanteneuf en ik zie Evelien haar ogen uitkijken hoe wij twee elkaars kutje likken. Ik zie de begeert in haar ogen, ik wil zoveel doen met die meid, ze drijft me helemaal tot waanzin. Alle ontberingen willen er nu uit komen, willen hun lusten botvieren op die meid. Ik wenk haar te komen. Ze komt dichterbij als Lies bijna klaarkomt, ik pak Evelien haar hand en trek haar dichterbij:”wil jij haar likken?”, ze knikt nerveus. Ik maak plaats voor haar en ze duikt op de kut van lies als een mier op een pot honing. “Rustig schatje rustig! Neem je tijd.”, lies is al begonnen de kut van Evelien te likken, haar kontje staat ver omhoog. Ik knik naar Lies. Die zet een tandje bij en Evelien kreunt luid. Ik loop naar de kast en pak vaseline. Ik smeer de billen van Evelien in. Ze kijkt me angstig aan. “Niet bang zijn, je gaat genieten, laat het over je heen komen.” Ik loop naar de kast en pak de xxxl strapon, in de vorm van een paardelul. Ik ben er ooit door geneukt, beter gezegd uitgewoond door een jonge meid, ze was net twintig, maar bloedgeil. Het was zo heerlijk. Ik loop naar Evelien en wil haar neuken met de strapon, maar dan zie ik dat geile kontje en twijfel. Ze kijkt me smekend aan. Ik streel haar kontje en ga op mijn knieën achter haar zitten, haar komt smeekt gewoon om gerimt te worden, ik begin die heerlijke kont te likken, ze smaakt een beetje bitter maar ook naar meer, en voor ik het weet neuk ik haar met mijn tong in de kont en verdwijnen er twee, drie vingers zonder moeite in haar kont, mijn vierde volgt ook snel. Het voelt heerlijk en ik weet niet wat er door me heen gaat, maar ik krijg de onbedwingbare lust haar te fisten. Ik duw mijn duim er ook bij in en ze gilt het uit, ik wil stoppen, maar de gil is niet van de pijn.

Ze gilt:”dieper! Dieper! Neuk me, pleaaaaaaase”, schreeuwt ze uit. Ze trekt aan mijn haren om me te kunnen zoenen, haar tong dringt bijna door tot mijn amandelen. Mijn gezicht is klets nat en ze rijdt op mijn pols, ze gilt en schreeuwt. Die meid is een geile slet, geil als een loopse teef, lies is nog steeds bezig haar te likken en krijgt een beloning in de vorm van een squirt douche. Evelien komt schokkend klaar, gillend en schreeuwend dat ik moet vrezen dat de politie voor de deur komt. Ze verkrampt helemaal en ik heb het gevoel dat mijn hand wordt afgeknepen. Het duurt even voor ze weer bij zinnen komt. Voorzichtig haal ik mijn hand uit haar geile aarsje, die heerlijk gapend blijft open staan. Ze zoent me:”dank je, dat was……bijzonder…..en heerlijk….” Lies ligt op haar buik, bij te komen van de squirt douche, ik zie Evelien kijken. Ze vraagt niets, pakt de vaseline en smeert haar hand in. Spreidt de billen van lies en begint het aarsje te likken, ze is een snelle leerling zo te zien. Ik zie de vingers in het aarsje van Lies glijden die al wel wat gewend is. “Straks jij een dap!”, zegt Evelien. Ik kijk haar aan:”wat is in Godsnaam een dap”, vraag ik. “Dat wat Lies en ik straks gaan geven aan jou.”, is haar glunderende reactie. Ik kijk eerst naar het gevel schouwspel en de kreunende zus van mij. “De jeugd en hun moderne afkortingen, dat kan ik niet bijhouden”,is mijn gedachte, maar ze heeft dus wat in petto. En lies is nog heftiger aan het kronkelen geslagen en kreunt luid.
Liselore - 10-04-2024 om 11:43
0


Mijn hemel wat heb ik dit gemist, waarom heeft het zo lang geduurd voordat ik mijzelf weer openstelde voor sex. Mijn honger naar mijn zus en de goddelijke Eveline is onstilbaar. Ik schaam mij wel een beetje voor mijn overwoekerde kutje, al lijkt Yvonne daar nu geen probleem mee te hebben. Haar tong verkent ieder plekje van mijn vagina, wat nu een natte pruim mag heten. Wat ben ik geil zeg. Ik probeer net zo veel te likken als mijn zus doet maar ik kan mij niet concentreren en voel hoe dicht ik tegen een aanstormend orgasme aan zit.

Net als ik er bijna ben is de hemelse tong weg. Oooooh nee kreun ik en zie dat Yvonne Eveline wenkt. Het maakt mij niet uit wie mij beft, als ik maar gebeft wordt. Eveline’s tong is gretiger onrustiger en sneller. ik word er gek van, zo snel gaat ze door mijn natte gleuf. “Rustig aan schatje”, zegt Yvonne zacht. Eveline past haar tempo aan en voel het onomkoombare. Alles explodeert in mijn hoofd en lichaam en kom gillend en schuddend klaar.
Ik ga maar door en Eveline stopt gelukkig niet al is het erg gevoelig. Ze is zelf ook supergeil, wat als ik omkijk likt mijn zus haar billen. Dat vond ze altijd al lekker , en ik ben er ook niet vies van. Eveline stopt nu twee vingers in mijn smachtende kutje en zoekt mijn plekje wat ze al snel vindt en likt vingert zonder enige gene. Mijn zusje zit met haar hand in Eveline’s kont die het uitgilt van pure rauwe geilheid. “Dadelijk ben jij een DAP hoor. “ Ik zie mijn zus denken, en toevallig heb ik een filmpje gezien waar ze dit deden. Double anal penetration.

Ondertussen zit ik weer tegen een keihard orgasme aan en voel dat ik moet plassen. Ooooh god ik squirt Eve volledig onder en tegelijkertijd komt zij op de hand van Yvonne heftig schuddend klaar.

We glijden door het overtollige vocht over elkaars lichamen en Eve heeft mijn grote zware borsten gevonden die ze lijkt te aanbidden. Yvonne en ik tongen heel rustige diep en nat wat ons in een diepere staat van geilheid brengt.

Eveline heeft iets anders in petto en loopt dan naar de kast. Trekt daar een tuigje uit met ook een flinke dildo eraan en bind deze voor. Ik gesp de paardenlul van Yvonne voor en vervang deze voor een iets kleinere variant en ga liggen.

“Zet je op die lekkere pik” zegt Eve tegen mijn zus. Yvonne neemt direct plaats en denkt dat ze de andere pik in haar kont krijgt, maar dan voelt ze hem ook tegen haar kutje. “Ooooo nee dat past nooit, twee pikken in mijn kutje”. “Jawel hoor”, zegt Eve jou kut en zeiknat en duwt de eikel erin. Een diepe zware kreun van mijn zus is het resultaat. ‘Oooooo ja neuk me’, ‘neuk me als een slet’!
Arnold - 10-04-2024 om 22:42
0


Oh kelere. Ik word gek. Als de hele hand van Von in mijn kont verdwijnt, lijk ik eerst uit elkaar te scheuren. Maar jezus, wat is dat waanzinnig lekker. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Anal fisting. Ondertussen lik ik de zwaar behaarde kut van Lies uitgebreid. Ik vind het wel iets hebben, al dat kroesende haar rond haar roze kletsnatte gleuf. Heel opwindend. Als klein meisje zag ik ooit mijn moeder met zo'n bos rond haar kut en Francien was ook behaard in haar schaamstreek. Als ik uiteindelijk klaar kom op de hand van Von en Lies een orgasme heb bezorgd, kijk ik brutaal naar Von. “Straks jij een dap!”, zeg ik hitsig. Verbaasd kijkt mijn nieuwe lover me aan, "wat is in Godsnaam een dap”, vraagt ze. “Dat wat Lies en ik straks gaan geven aan jou,” zeg ik geheimzinning en geef Lies een knipoogje. Ze weet het echt niet, bedenk ik en loop naar het sekskastje en haal er derde voorbindlul uit. Het tuigje glimt nog van de nieuwigheid. Snel stap ik er in en gesp de riempjes goed vast. Lies heeft me begrepen en een andere dildo aangegespt. “Zet je op die lekkere pik” zeg ik opgewonden tegen Yvonne. Von neemt direct plaats en ik kijk naar haar prachtige kont, terwijl mijn kunstfluit in haar neukholletje verdwijnt. Ze zal zich wel afvragen hoe Lies haar dildo in haar aarsje zal duwen, bedenk ik me, maar dan duwt Lies haar dildo tegen het kutje van haar zus. “Ooooo nee dat past nooit, twee pikken in mijn kutje”, schreeuwt ze wanhopig. “Jawel hoor”, zeg ik stoer, "jouw kut is zeiknat." Gelijk duwt Lies de silicone eikel erin. Een diepe zware kreun ontsnapt uit de keel van Yvonne. ‘Oooooo ja neuk me’, neuk me als een slet’! Ze gilt het uit. Lies en ik stoten toe en mangelen Von tussen onze lichamen. Dit is zo geil. Ik lig hier in bed met twee superhete zusjes die allebei afkomstig zijn uit de heterowereld en helemaal open staan voor lesbische seks in alle facetten.

Von komt als een kanon dat afgeschoten wordt. Hijgend, kreunend en squirtend, valt ze terug op het bed. Haar kut is door en door nat en fijne druppeltjes kutsap zitten overal, zelfs in mijn haar. Nog even nagenietend liggen we op het bed. Yvonne is ondanks haar enorme orgasme weer het eerst bij de les. "Lies!" zegt ze, "we gaan wat doen aan die jungle tussen je benen, dit kan echt niet anno 2024. Resoluut staat ze op en komt terug met een ladyshave en scheercrème. "Mag ik het doen?" vraag ik opgewonden. Von pakt een schaar en begint in de weelderige haargroei te knippen. Het duurt niet lang voordat het merendeel van de haren verdwenen is en er alleen stoppeltjes resten. Ik smeer haar vulva in met scheercrème en zet dan voorzichtig de ladyshave op het stoppelveld. Ik vind dit een rustgevend en tegelijk opwindend werkje. Ik scheer me zelf ook en ik heb ook Francien een paar keer haar bikinilijn bijgewerkt. Als een Jutta Leerdam scheer ik over het onderlichaam van Lies en verwijder alle restanten tot ze weer een glad onderlichaam heeft, waarin haar nog altijd opgewonden en gezwollen schaamlippen als een gespleten dijk in liggen. Von inspecteert mijn werk en geeft me een goedkeurende zoen. "Mooi werk, dame!"

Ik ben ondertussen weer bloedgeil geworden en kijk uitdagend naar de zusters. Wie van de twee is nu het geilst? Ze zijn allebei naakt nu, Von is mooi met dat strakke lijf, die grote appelvorminge tieten en die strenge blik in haar ogen. Lies is veel weelderiger, net zo mooi en voorzien van peervormige borsten. Haar blik is zachter. Voor de seks vallen de verschillen amper op. De zusjes zijn allebei zo geil als boter. Ik duw beide dames achterover en begin ze te gelijk te vingeren. Hun kutjes zijn gelijk weer op dreef en zo nat als een Hollandse herfst. Ik krijg een ingeving als ik ze allebei met drie vingers vinger. Ik maak er vier van en leg dan mijn duimen plat op de muis van mijn handen, als een pijl schieten mijn handen in die twee lokkende kutjes. De zusjes schrikken even, en beginnen vervolgens te hijgen. Ik schuif door en zit nu tot mijn pols in de vagina's van Lies en Von. "Oh gooooooddd!" kreunt Von, "ga door lekker wijf, fist mijn kut oh alsjeblieft!" Lies mompelt onverstaanbare woordjes en heeft haar ogen gesloten om nog meer te kunnen genieten. Ik draai mijn handen in die nauwe ruimte en beide dames komen vrijwel tegelijk klaar.
Liselore - 11-04-2024 om 08:12
0


oeps Arnold/ Eveline klein foutje. Vindt het niet erg hoor mocht je geen meisje zijn, maar kan niet voor Yvonne praten. Zag dat er ook een Arnold in een ander verhaal schrijft, “de cuckhold’, iets wat ik niet vaak zou lezen maar wel mijn persoonlijke interesse wekt want zo zat vroeger mijn huwelijk in elkaar voordat ik naar de vrouwenliefde ben gegaan.
Liefs Lise
Evelien - 11-04-2024 om 11:23
0


Oeps, een foutje inderdaad. Sorry Liselore en Yvonne. Ter geruststelling, ik ben een vrouw met biseksuele gevoelens, al ben ik dan geen meisje van zeventien. Ik ben getrouwd met Arnold en mijn man en ik gebruiken dezelfde computer voor onze schrijfhobby. Overigens heeft Arnold dezelfde fout gemaakt. Hij schrijft als Dracoel mee in het verhaal "Lilith begint opnieuw" en liet die naam staan in het verhaal 'De Cuckold" wat zijn medeschrijfster gelijk nachtmerrie opleverde van vampierbeten. Sorry dus voor alle verwarring en mijn man en ik beloven beter uit te kijken voortaan...
Liselore - 11-04-2024 om 13:34
0


(Ik moet zeggen dat je goed moet kijken als je in meerdere verhalen schrijft dat vinkje uit te zetten erg snel vergeten wordt. Het was zeker geen veroordeling en mooi dat jullie beide schrijven. Spannend zeg. Mijn vriendin wind het telkens weer op als ze mijn fantasieën leest. Soms doeken wij ze na, wat vaak heftige sex oplevert. Ik wilde je alleen even op attenderen, hopelijk vindt je het niet erg)

Liefs Liselore
Evelien - 11-04-2024 om 15:29
0


[/i]Nee, natuurlijk vind ik het niet erg. Goed dat je me er op attent maakt, ik had het niet gezien. Wel spannend dat je vriendin je verhalen leest en jullie het dan naspelen. Mijn man en ik lezen elkaars verhalen ook. Het is ook erg leuk om steeds andere personages te doen. Ik vond De cuckold aanvankelijk trouwens best op het randje. Maar sinds die Amalia er bij is gekomen is het een heel ander verhaal geworden. Liefs Evelien.[/i]
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer