62.726 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Nachtreceptie


Door Josh
Datum: 20-03-2024 om 16:41 | Categorie: Hetero
Schakels: 14 | Gelezen: 596x
Hoi, ik ben Josh. Een 23 jarige student rechten in Groningen. Om mijn studentenleven te bekostigen werk ik op doordeweekse nachten als nachtreceptionist/beveiliger in een middelgroot hotel van een budget-hotel keten. Hierdoor heb ik overdag tijd om een beetje te studeren, veel te sporten en soms een biertje te drinken met vrienden. Meestal zit ik alleen aan de receptie, of als het een drukkere periode is loopt er nog een persoon van een extern bedrijf surveillance rondes door het hotel.

Het is woensdagavond. Een warme zwoele avond. Als ik om half 11 begin, zitten er in de stad nog veel mensen op het terras. Heerlijk, die zomeravonden. De dienst zal niet al te rustig worden, zeker de eerste uren niet. Er is een grote voetbalwedstrijd in de stad tegen een club uit het verre zuiden van het land. Ervaring leert dat best wat supporters na de wedstrijd niet meer de reis naar het zuiden maken, maar kiezen voor een relatief goedkoop hotel als deze. Vaak zijn het groepjes mannen, collega's, vrienden etc.

En dan komen er ineens 2 dames binnen. Iets ouder dan mij, en aan hun tenue te zien en hun tongval te horen duidelijk niet hier uit de regio. Lichtelijk aangeschoten vraagt die kleinste, met een bos prachtige rode krullen of ze bij mij mogen blijven slapen. Ze giechelen.

Proffesioneel als ik ben, help ik ze verder en check ze in. Ik geef hen de sleutel van kamer 2-01 en zeg dat ze me bij vragen altijd kunnen bellen op 1001. Met een klein rolkoffertje en uitgelaten humeur heupwiegen ze naar de lift. Hmm, toch leuker om naar te kijken dan de gemiddelde supporter met bierbuik, lach ik in mezelf.
Rachel - 22-03-2024 om 12:57
0


"Mag ik bij je slapen?" vraag ik giechelend aan de jonge knaap achter de balie van het hotel. Ik ben vanmiddag gezellig met mijn schoonzusje de stad in geweest en we hadden van tevoren al afgesproken dat we er een nachtje aan vast zouden plakken vanwege de lange reistijd. Hij helpt ons verder en geeft de sleutel van kamer 2-01 en nodigt ons uit om 1001 te bellen als we later nog vragen mochten hebben.

Heupwiegend lopen we naar de lift, aangeschoten door de lekkere wijntjes na het shoppen. Kamer 2-01 is een mooie kamer, met een kingsize bed en een grote badkamer met bad en inloopdouche. Kim, mijn schoonzusje, heeft al jaren een relatie met mijn grote broer. Aan het eind van het jaar gaan ze trouwen. Lekker ouderwets vind ik dat, maar mijn mening wordt niet gevraagd. Kim heeft lange blonde haren, is ruim 1 meter 80 en haar postuur is sportief. De meeste meiden met een sportief lichaam zijn meestal van boven ook smal, maar Kim heeft een flinke bos hout voor de deur.

Ik ben met mijn 1 meter 68 een stuk kleiner en heb een flinke bos rode krullen waar ik ontzettend trots op ben. Mijn lichaam is in proporties. Na een aantal, vaak teleurstellende, relaties met jongens heb ik nu een paar keer mogen ervaren hoe het met een meisje is. Enkele kortstondige one-night stands hebben me overtuigd dat mijn voorkeur nu meer neigt naar meisjes. Niet dat ik de jongens volledig afgezworen heb... dat zeker niet.

"We ploffen neer op het grote bed. Het is tijd om even lekker te gaan douchen" zeg ik. Kim kijkt me aan en zegt dat ze dezelfde gedachte had. "Ga jij maar eerst" zegt ik. Kim staat op en begint zich langzaam uit te kleden. Ik begrijp best waarom mijn broer zo gek op haar is. Niet alleen omdat ze leuk is... maar dat lichaam... wauw. In haar BH en stringetje loopt ze heupwiegend naar de badkamer. Ik voel de kriebels n mijn onderbuik.

Als ze onder de douche staat trek ik de stoute schoenen aan en loop ook naar de badkamer. Ik zit te plassen en zie haar bewegen achter het beslagen raam van de douche. "Moet ik je rug even wassen" floep ik er uit. Kim veegt het raam schoon en kijkt me aan. Even kijkt ze vragend naar me. "Of vindt je het een beetje eng?" zeg ik met rode wangen. Of het door de wijn komt weet ik niet, maar ze stemt in met mijn voorstel. Ik kleed me snel uit en gooi mijn kleren op het bed waarna ik achter haar ga staan in de douche.

Ik vul mijn handpalmen met zeep en was haar rug. Eerst haar schouders en langzaam omlaag. Geen plekje sla ik over en bereik haar billen. Als ik die begin in te zepen doet Kim verschrikt een stapje naar voren. Ze kijkt over haar schouder en lacht naar me. "Ik schrok even" zegt ze en doet weer een stapje terug. Opnieuw zeep ik haar billen in en masseer ze zacht. Langzaam beweeg ik mijn handen steeds verder over haar heupen naar voren en druk mijn warme lichaam tegen haar rug. Kim staat als aan de grond genageld en kreunt als ik haar volle borsten in mijn handen neem en haar tepels zachtjes kneed.

Mijn lichaam staat in de fik. Ik had dit nooit verwacht en ga schaamteloos een stapje verder. Mijn hand glijdt langzaam over haar buik omlaag, over haar gladde heuveltje en ik voel haar hete kutje. Zachtjes draai ik kringetjes met mijn vingertopje aan de bovenkant van haar gleufje. Ze kreunt even als ik met haar klitje speel.

Dit wil ik ook... denk ik bij mezelf. Ik wil ook dat Kim mij... Dan draait ze zich om en geeft me spontaan een lange natte tongzoen. We happen naar adem. "Zullen we ons afdrogen en ons spel verder spelen op het grote bed" fluister ik in haar oor. Kim kijkt me glazig aan en knikt. Als we droog zijn laten we ons achterover op het grote bed vallen. Vrijwel direct draaien we naar elkaar toe en kussen we elkaar, allebei liggen op onze zij. We strelen elkaar en kussen vol passie, zonder ook nog maar een woord te wisselen. Geheel onverwacht verbreekt Kim de kus en kijkt me geil aan. "Hier droom ik al zo lang van" zegt ze zachtjes. "En daarom...".

Zonder haar zin af te maken duwt ze me op mijn rug en gaat in standje 69 boven me zitten. Haar kutje is nu heel dichtbij en ziet er heerlijk strak uit. Je kunt wel raden wat ik doe als ik haar tong tussen mijn kutlipjes voel...
Kim - 27-03-2024 om 13:09
0


Waar een dagje shoppen al niet goed voor kan zijn, schiet er door mij heen vlak voordat ik mijn lippen op het geschoren kutje van Rachel druk en mijn tong in haar spleet laat dansen. Niet mijn eerste vrouwelijke bedpartner., en hopelijk ook niet mijn laatste. Nu genieten mannen wel mijn duidelijke voorkeur, maar zo bij tijd en gelegenheid...

Mijn vriend, haar broer, had me al gewaarschuwd. "Ze is de laatste tijd meer van de vrouwenliefde" grapte hij, "dus weet waar je aan begint!" Maar volgens mij vond hij het maar wat spannend dat ik, zijn vriendin, 'het' misschien met zijn zusje ging doen. Die avond was hij ten minste goed op dreef en neukte me drie keer naar een hoogtepunt voordat hij zelf bij mijn laatste orgasme zijn zaad diep in mij spoot.
Maar dat was afgelopen weekend, dit is nu, een doordeweekse woensdagnacht.

Ik voel Rachel even verstijven als mijn tong brutaal haar spleet binnendringt. Maar als snel ontspant ze en voel ik zelf de zo kenmerkende verkenningen van haar tong over en door eigen kut. Hmmm, dat heeft ze inderdaad vaker gedaan!
Ik spreid mijn dijen als vanzelf verder om haar beter toegang te geven en probeer net zo veel te geven als ik krijg.
Mijn tepels schuren heerlijk over de zachte huid van haar vooruit stekende heupen. Ondanks dat grote borsten vaak minder gevoelige tepels inhouden, heb ik daar gelukkig geen last van. Al snel schieten er gekmakende vonkjes van genot heen en weer tussen mijn kutje en diezelfde tepels.
Ik kreun in het nu opengetrokken kutje van Rachel en zoek, en vind, het verborgen klitje boven aan haar lipjes.
Ongecontroleerd schokken haar heupen, als ik het kleine knopje onder haar bescherming vandaan lok en er even rechtstreeks op zuig.
Maar dan word ik zelf verrast... Rachel weet haar tong onmogelijk ver mijn kut in te werken en terwijl haar kin precies mijn klit onder druk houdt, overvalt mijn eerste orgasme mij.
"Shit... ja-... ow-ow-oww... YESSSSS!" schreeuw ik onsamenhangend als ik ontplof door haar combinatietechniek.
Dankzij mijn fitness-regime ben ik snel weer op adem. Net op tijd om na een paar bonken op de muur van de kamer naast ons iets onverstaanbaar gedempt in een buitenlandse taal te horen.
"Whoepsie," grinnik ik, met mijn gezicht nog steeds boven de bijzonder prettig uitziende dijen en kut van Rachel.
"Dus je weet het: alleen stil klaarkomen!" grap ik vlak voordat ik weer tussen de dijen van mijn (bijna) schoonzus duik...
Josh - 27-03-2024 om 14:45
0


Wat later die shift; het is half één en de drukte is duidelijk voorbij. Mijn collega van security zit bij me en zet net zijn warme maaltijd in de magnetron als de service telefoon rinkelt. Een wat oudere Duitse man is duidelijk not amused over de geluiden die uit de aangrenzende kamer komen. Of iemand daar iets aan wil doen.. Ik vraag zijn kamernummer, het blijkt 2-03 te zijn. Dat is een hoek-suite dus kan het geluid alleen maar uit kamer 2-01 komen. Mijn collega kijkt al chagrijnig, nog voor ik hem iets vraag en zegt: "ik ga eerst eten!" Aangezien ik weet dat de 2 vrolijke dames van daarstraks daar zitten, bied ik hem aan dat hij de balie in de gaten houdt terwijl ik even 2-01 ga checken. Wegdromend bij wat er in 2-01 aan de hand zou kunnen zijn, stap ik de lift in.

Als de lift zich opent op de tweede, hoor ik het al. Ik kan me niet voorstellen dat alleen kamer 3 dat hoort. Grinnikend en met een wat gespannen gevoel (met name op bepaalde plekken van mijn lijf) loop ik naar de kamer waarop de 2 dames hadden ingecheckt. Halverwege de gang wordt het letterlijk verstaanbaar: "Shit..ja-... ow-ow-oww... YESSSSS! schreeuwt een damesstem ongeremd. Meteen gevolgd door duidelijk hoorbaar gebonk op een tussenmuur.

Bij kamer 2-01 klop ik zachtjes op de deur. Geen reactie. Wel hoor ik gehijg en gekreun. Veel zachter als zojuist, maar voor mij duidelijk hoorbaar. Niet wetende wat zich daarbinnen precies afspeelt, gaan er de wildste gedachten richting mijn kruis. De zwarte uniform-pantalon is daarbij allesbehalve ideaal.. Nogmaals klop ik op de deur. Nu iets harder, maar de geluiden gaan onverminderd door. Sterker nog, het volume lijkt weer toe te nemen.. Ik pak mijn telefoon en bel het interne nummer van kamer 2-01. Als ik de telefoon over hoor gaan, verdwijnt meteen het gehijg en gereun. "...eh ja?" klinkt er duf en verbaasd. "Goedemorgen mevrouw, ik ben de jongen bij wie u incheckte. Helaas krijgen we klachten van omringende hotelbezoekers. Er zouden eh, nogal aanstootgevende geluiden uit uw kamer komen. Ik heb al twee keer op uw deur geklopt, maar u was hoorbaar te druk. Zou ik even met u kunnen praten?" (dat laatste vragen we nooit, maar ik was té nieuwsgierig)
Nadat ik de verbinding verbreek hoor ik geroezemoes en gestommel. Enkele ogenblikken later gaat de deur open. De kleinere roodharige dame doet open. Haar haren wild, en haar hoofd rood van inspanning.
"Eh, goedenavond mevrouw, mijn naam is Josh"...
Rachel - 28-03-2024 om 19:59
0


Vol passie zuig ik op de zachte kutlippen van mijn schoonzusje. Wie had dat gedacht, mijn schoonzusje... de bijna echtgenote van mijn broer... En de manier waarop ze me verwend... echt ongekend en ik vraag me nu wel even iets af. Dit doet ze niet voor de eerste keer. Haar mond en tong verrassen me en brengen me in hogere sferen.

Ik kan niet anders dan er een schepje bovenop te doen als ze mijn klitje likt. Ik leg mijn handen op haar heupen en trek haar kut strak op mijn gezicht. Mijn tong dringt diep bij haar binnen en met mijn kin masseer ik haar opgezwollen genotsknopje. Met een enorme kreun komt ze klaar en voel ik haar geil in mijn mond lopen. Wat is ze lekker zeg, en wat is ze nat... "Whoepsie," grinnikt ze... Als er keihard op de muur gebonkt wordt. "stil klaarkomen!" grapt ze en kruipt weer tussen mijn benen.

Al vrij snel gaat mijn telefoon. Het is de leuke jongen van de nachtreceptie. Hij stelt zich voor als Josh en merkt op dat we rumoerig zijn en dat hij aan de deur van onze kamer staat. Hij wil me even spreken zegt hij. Met tegenzin ontworstel ik me van Kim, pak de badjas van het dressoir en trek die aan.

Als ik naar de deur loop zie ik dat Kim vlucht naar de badkamer. "Eh, goedenavond mevrouw, mijn naam is Josh"... zegt de jongeman aan de deur. "Er is een geluidsoverlastklacht binnengekomen en ik wilde even verifiëren of alles goed gaat" zegt hij met een lichte trilling in zijn stem. Ik bekijk de jongen van top tot teen en zeg dat alles onder controle is. Ik voel dat de badjas ietsje open valt waardoor een deel van mijn bescheiden decolleté zichtbaar is. Ik zie dat hij onzeker is, snel fatsoeneer ik de badjas en zeg "als je het niet vertrouwd, dan stel ik voer dat je een koud flesje bubbels haalt met 3 glazen... dan kunnen we onder het genot van een drankje de zaak op onze kamer bespreken..."

Ik schrik ervan dat ik dit zeg. Maar aan de andere kant, het is een mooie jongen en ik denk dat hij ons feestje niet zal verpesten. Sterker nog, hij kan een fantastische aanvulling zijn, al weet ik niet of Kim er ook zo over denkt. Ik sluit de deur en doe de badjas weer uit. Kim springt op het bed en gaat op haar zij liggen met een been opgetrokken. "Wat was er?" vraagt ze. Ik zeg dat het de jongen van de receptie was die klaagde over jouw gekreun. Ik heb hem uitgedaagd... "Hoe dan?" vraagt ze. "Dat merk je misschien later" zeg ik en ga bij haar liggen. Ik leg mijn benen om haar heen en duw mijn natte doos tegen de hare.

Steeds sneller en wilder glijden onze natte lipjes en klitjes tegen elkaar. De grote borsten van Kim dansen heen en weer. Bezweet en zwaar hijgend scharen we elkaar vrijwel tegelijkertijd ingetogen klaar en vallen zwaar ademend op het bed. We kruipen tegen elkaar en zoenen elkaar. "Dit was niet jouw eerste keer met een vrouw" zeg ik zacht. Kim kijkt me lachend aan en knipoogt waarna er voorzichtig op de kamerdeur wordt geklopt. "Verwacht je iemand?" vraagt Kim. Ik doe weer snel mijn badjas aan en loop naar de deur. Ik kijk nog even achterom en zie dat Kim mijn voorbeeld gevolgd heeft en op de rand van het bed zit, keurig gekleed in een badjas.

Ik doe de deur open. Het zal geen verrassing zijn, het is Josh. "H h hallo" zegt hij. "Mag ik binnenkomen?". Hij draagt een grote koeler tussen zijn arm en lichaam met daarin twee grote flessen met bubbels. In zijn hand heeft hij drie glazen. Ik pak de glazen van hem aan en zeg "natuurlijk, van harte welkom. Doe je de deur achter je dicht?". Heupwiegend loop ik voor hem uit de kamer in...
Kim - 31-03-2024 om 15:51
0


"Verwacht je iemand?" vraag ik Rachel als we na een heerlijk potje scharen uithijgen op het bed en er een bijna schuchter klopje op de deur te horen is.
Als ze dan zonder te antwoorden een badjas aandoet en richting de kamerdeur loopt, graai ik ook even snel zo'n ding om aan te trekken.

Even later komt de met drie glazen terug naar het bed geheupwiegd. Achter haar aan de receptionist van beneden. Met champagne! Twee flessen nog wel!
Ik kijk Rachel aan. "Is dit wel verstandig? We zijn allebei al teut en dan nog meer champagne. Straks gaan we dingen doen waar we spijt van krijgen, hihi" giechel ik.

Johan.. nee, Josh lees ik nog net op zijn naamkaartje voor hij voorover buigt en de koeler met inhoud op het tafeltje zet.
Hmmm... dat kontje spant lekker in zijn werkkleding.
Als hij omdraait en een soepel opengemaakte fles omhoog houdt, ziet de voorkant er ook niet verkeerd uit.
"Dames, van het huis in een goedbedoelde poging het geluidsniveau in deze kamer omlaag te krijgen. De glazen alstublieft?"
Die laatste vraag is aan Rachel gericht, maar zijn blik glijdt heerlijk schaamteloos over onze beide badjassen heen.
Een rilling van opwinding gaat door mij heen. De befpartij eerder en het gezamenlijke tribben hebben iets in mij wakker gemaakt. Iets dat meer wil... En dit kan zo maar een soort pre-vrijgezellenfeestje worden...

Ik pak twee glazen van Rachel, sta op en loop richting Josh. "Er is wel iets meer nodig dan een beetje champagne om ons rustig te krijgen" en ik houd de glazen voor hem omhoog. Dat mijn eigenlijk net te kleine badjas ondanks het samengeknoopte ceintuur een flink stuk open gaat en zo meer dan driekwart van mijn forse borsten zichtbaar maken, merk ik wel, maar doe er niets aan.
Met licht bevende hand schenkt Josh mijn twee glazen in, en ook die Rachel er opeens naast drukt.
"Ja, wat heb je nog meer bij je op ons kalm te krijgen dan?" vraagt ze brutaal, terwijl haar blik richting zijn kruis meer dan duidelijk maakt waar ze op doelt.
Josh zet de fles in de koeler, pak een van mijn glazen en lacht een heerlijk stel witte tanden tussen zijn volle lippen bloot. "Geduld en kalmte dames. Proost, op een geruisloze maar genotvolle avond!"
Gedrieën slaan we onze glazen achterover en opnieuw verkennen de brutale ogen van Josh alles dat niet door de badjassen bedenkt wordt.
Josh - 02-04-2024 om 11:01
0


De dames hebben duidelijk een doel voor ogen. Mij. Ik probeer zo relaxed mogelijk over te komen, al merk ik dat de dames me allesbehalve koud laten. De groeiende inhoud van mijn toch al strakke pantalon begint zich behoorlijk af te tekenen. Om gezeik achteraf te voorkomen, moet ik er voor zorgen dat zij de eerste stap zetten.
"Geduld en kalmte dames. Proost, op een geruisloze maar genotvolle avond!" Zeg ik plechtig. We toosten en tikken ieder ons glas in één keer achterover.

Ik kan mijn ogen maar moeilijk afhouden van al het moois om me heen. De badjas van de grote blonde dame, Kim weet ik nu, hangt vanaf heer navel bijna volledig open. Haar volle vlezige borsten zijn enkel de tepels nog bedekt. Alles daarboven laat niets aan de verbeelding over. En toch ben ik nóg meer onder de indruk van de veel kleinere roodharige Rachel. Buiten mijn zicht lijkt zij de ceintuur van haar badjas een stuk losser gemaakt te hebben. Haar peervormige stevige middelgrote borsten zijn eigenlijk volledig in beeld. Net zoals haar strakke buik, die gesierd is door een navelpiercing. Een schitterend briljantje fonkelt in het schemerlicht. "Eh.. Mevrouw, uw badjas.." zeg ik. Alsof ze niet weet wat ik bedoel kijkt ze me aan en vraagt waar ik nu eigenlijk voor kwam.

"Nou, er is een specifieke klacht binnen gekomen over indringende geluiden vanuit deze kamer. En ik moet zeggen, toen de lift zich hopende op deze verdieping hoorde ik het ook duidelijk." Even zwijg ik. Vier fonkelende ogen kijken me aan.
Dan loopt Kim naar Rachel en gaat achter haar staan. Ze schuift het bovenste deel van Rachels badjas over haar schouders. Deze zakt tot aan de ceintuur. Mijn god wat een lijfje! schiet er door mijn hoofd. Kim pakt brutaal de borsten van Rachel vast. "Maar Josh, in een kamer als deze bewijzen mensen elkaar toch wel vaker de liefde? Dat kan nou eenmaal niet altijd zachtjes.. " zegt Rachel. Beiden giechelen en grijnzen, waarna één hand van Kim naar beneden zakt en tussen de panden van Rachels badjas verdwijnt. Bijna meteen sluit deze haar ogen en legt haar hoofd achterover tegen de volle boezem van Kim. "Oehh.. Ja Kim, daar... hmmmm"
Ik sta als aan de grond genageld. Ik zou weg moeten lopen. Ik heb mijn zegje gedaan. Maar ik doe het niet. Ik kijk, ik blijf kijken hoe twee dames de liefde bedrijven. Duidelijk met de bijbedoeling mij te beïnvloeden. Mijn hoofd zeg Nee, mijn lichaamstaal zegt duidelijk iets anders. "Wil je zien wat ze bij me doet Josh?" Vraagt Rachel. Met een kop als een biet en een steenharde boner in mijn broek kan ik dit moeilijk ontkennen. "Voor wat hoort wat" is Kims antwoord. "Je staat al een halve badjas achter. Ruilen tegen je shirt?" vraagt ze me zwoel terwijl ze mij strak aan kijkt zonder haar activiteiten bij Rachel te minderen. Die ademt steeds zwaarder en heeft soms moeite op de been te blijven. Ik check even of de kamerdeur op slot is, en trek dan in één keer mijn blouse los en uit. De reactie van de dames bewijst dat studeren, gymen en nachtwerk geen verkeerde combinatie is..
Kim vraagt me vriendelijk maar streng om in één van de twee kuipstoeltjes plaats te nemen. Dit doe ik, maar mijn lul is te hard en te groot om fatsoenlijk te zitten dus ik móet onderuit gezakt zitten. Ze zet het andere stoeltje recht tegenover me. Rachel neemt hierin plaats. Kim gaat weer achter haar staan en gaat verder met waar ze mee bezig was. Rachel kreunt zacht. Kim knoopt de ceintuur los, de badjas valt open en ik heb vol zicht op de bloedmooie roodharige dame die wijdbeens en intens genietend op nog geen halve meter voor me zit.. Pffoe. Ik weet niet hoe lang ik dit vol houd, bedenk ik me. Even ben ik in gedachten maar wordt daar bruut uitgehaald door Rachel. "Heej lekkertje, kom eens hier staan?" kreunt ze en wijst naar vlak naast haar stoel. Met moeite kom ik omhoog uit de stoel en doe wat me gevraagd wordt...
Tim - 02-04-2024 om 14:04
0


** Hmm, geil hoor. Ik kan niet wachten hoe dit verder gaat! Mochten jullie nog behoefte hebben aan een extra, mannelijke, schrijver, dan hoor ik het wel. Anders lees ik opgewonden mee!

Mijn reactie is te kort, misschien zo wel lang genoeg?
Kim - 03-04-2024 om 14:14
0


Ik kan me zo maar indenken dat door het continue lawaai de Duitser in de kamer naast ons, Timoteüs von Her bis Dort (Tim voor intimi :-), verhaal komt halen. En aangezien Rachel voorlopig even niet meer mee lijkt te schrijven... (en zelfs als ze wel weer instapt, drie of vier maakt dan ook niet zo veel uit.

Terwijl ik schaamteloos mijn aanstaande schoonzus tussen haar benen streel en geil houdt, weet zij moeiteloos met één hand de strakke pantalon van Josh te openen. Één, twee flinke rukken aan de zijkant en de jongeman staat, met zijn jongeheer meer dan duidelijk zichtbaar in zijn kleine sport slip, met zijn boek op zijn enkels.
"Wow" "Tjonge!"
Kim en ik slaken beide een kreetje van verbazing en bewondering. Niet dat ik met het gereedschap van mijn vriend te klagen heb, maar dit is andere koek. Euh, vlees... nou ja, je snapt het wel.
Als 'beloning' laat ik mijn eigen badjas van mijn schouders glijden, zodat die dankzij de ceintuur nog als een vreemd gevormd rokje om mijn onderlijf hangt. En bij Rachel trek ik het hele ding gewoon van haar lijf weg. Met een gilletje omdat ze plotseling nu helemaal naakt voor de portier zit, kan ze weinig anders dan het accepteren. Vooral ook omdat ik meteen weer via haar buik mijn hand naar haar kut laat glijden en haar daar opnieuw begin te strelen.
De effecten daarvan zijn bij Josh duidelijk merkbaar. Zijn pik begint de slip nu vervaarlijk op te bollen. En zijn aandacht gaat duidelijk meer uit naar Rachel die onder mijn vingers meer en meer op de stoel begint te kronkelen.
Ja, natuurlijk kijkt hij ook geregeld naar mijn tieten die geregeld achter Rachel even te zien zijn, maar haar rood geniet duidelijk zijn voorkeur boven mijn blond.
"Ik wil hem zien... Ik wil hem zien..." kreunt Rachel als een klein zeurend meisje en graait met haar handen richting de heupen van Josh, die helaas voor haar net te ver weg staat.
"Ja... en als je hem ziet, wil je hem vastpakken, erop zuigen en dan in je voelen en voordat je het weet spuit hij je vol!"

Ik zie Josh met een besmuikte glimlach mij gelijk geven. En op mijn beurt kan ik hem dan weer geen ongelijk geven.
Met haar strakke tietjes, harde tepels, verhit aangelopen hoofd en een glad nat al half openstaand kutje ziet Rachel er zelfs van mijn positie achter haar, gewoon compleet neukbaar uit!
Nou ja, die twee hebben voorlopig alleen even ogen voor elkaar, realiseer ik mij.
Ik til Rachel van de stoel en gooi haar op het bed. "Leef je uit, jullie twee. Ik wacht wel even." grinnik ik als ik Josh bliksemsnel zijn slip zie uittrekken. Een scheut van geilheid trekt al door mijn kut als ik met een luide klap zijn stijve pik omhoog tegen zijn onderbuik hoor slaan. Zo stijf, dat belooft wat...
Rachel gilt luid van gemaakte angst en opwinding als Josh met een sprong naast haar op het bed duikt.
Ik twijfel... even naar de badkamer om ze een schijn van privacy te geven of gewoon op de stoel er bij blijven?
Maar terwijl ik mijn badjas weer even omhoog trek en fatsoeneer, hoor ik geklop op de kamerdeur.
Die twee op het bed horen niks, druk als ze luidruchtig met elkaar bezig zijn.
Weer een keer geklop en een mannenstem die iets vraagt/roept.
Ik loop naar de deur, draai het ding van het slot en doe open. Waar ik normaal met mijn ruim 1 meter 80 recht vooruit of zelfs naar beneden moet kijken om een paar ogen te ontdekken, mag ik nu de andere kant op. Omhoog.
Een grote kerel, toch tegen de twee meter lang schat ik zo, gekleed in ook zo een te krappe hotelbadjas die amper zijn fors gespierde borstkas omsluit, kijkt mij enigszins bozig aan met twee indringende ogen.
"Mevrouw..." begint hij dan bijna verontschuldigend met een duidelijk hoorbaar Duits accent dat mijn knieën een beetje week laat worden.
Damn, waarom nu? schiet er door mij heen. Net nu ik al hitsig ben staat er zo'n massieve Teutoon, zo'n voor mij onweerstaanbare combinatie van Oliver Kahn en Bastiaan Schweinsteiger, gewoon hier op de drempel.
Rachel - 04-04-2024 om 18:07
0


"Ik wil hem zien... Ik wil hem zien..." kreun ik als een klein zeurend meisje en graai naar de heupen van Josh. Maar helaas, hij staat net te ver, ik krijg hem niet te pakken. De bult in zijn pantalon is huge. Mijn badjas hang over de stoel, de handen van Kim zwieren over mijn lijf en eindigen meermalen tussen mijn druipende kutlipjes.

"Ik wil hem zien... Ik wil hem zien..." kreun ik nogmaals als Kim mijn klitje zalig masseert. Dan pakt ze me wild op en gooit me op het bed. "Leef je uit, jullie twee. Ik wacht wel even." grinnikt ze. Josh begrijpt de boodschap en trekt zijn broek en slip uit. Zijn pik kletst tegen zijn buik. Oh my god, wat een exemplaar. Zijn grote zak hangt laag, zijn zware ballen schudden op en neer als hij naar het bed toe loopt. Hij ploft naast me op het bed en draait op zijn rug. Ik bekijk zijn trots even op mijn gemak, buig voorover en snuif zijn lichaamsgeur op.

Zijn lul wipt ongeduldig op en neer. Een deel van zijn eikel zit nog verstopt acht zijn voorhuid, maar een glazige druppel vocht sijpelt uit zijn pisgaatje. Zonder mijn handen te gebruiken neem ik zijn eikel tussen mijn lippen en duw de voorhuid verder terug tot achter de rand van zijn eikel. Subtiel lik ik zijn voorvocht op en sabbel op zijn kloppende pik.

Ik voel dat Josh voorzichtig mijn lichaam begint te ontdekken. Eerst nog rustig, maar al snel leven zijn handen zich uit op mijn tieten, tepels en kont. Hij duwt brutaal zijn vinger achterlangs tussen mijn lipjes en vingert me diep. Ik beantwoord zijn actie en drijf zijn pik diep in mijn keel. Met mijn ene hand omsluit ik stevig de stam, met de andere masseer is zijn ware ballen. Als ik hem ritmisch aftrek en zuig kreunt hij heftig. Maar ik wil meer... ik wil dat hij me neukt... en niet alleen mij... dat hij ons neukt met die geile grote pik van hem.

Josh neemt het initiatief over en legt me plat op mijn buik op het bed. Hij spreidt mijn benen wijd en likt mijn hunkerende kut. Ik kantel mijn heupen zodat hij me dieper kan likken. "Neuk me" kreun ik, "Neuk me"... Ik voel het warme lichaam van Josh tegen mijn benen en billen. Hij zet zijn handen naast mijn lijf op het bed en duwt zijn pik in mijn kruis. Gewillig opent mijn mosseltje als hij zijn knots voorzichtig tussen mijn lipjes plaatst. In een vloeiende beweging drijft hij zijn paal volledig in mijn onderlijf en penetreert me diep. Ik zet me schrap en klauw me vast in het laken als hij het tempo opvoert...
Tim - 20-04-2024 om 01:05
0


Met vrienden ben ik vanuit Berlijn gekomen om een weekend lang ons te vermaken op alle mogelijke manieren. Nadat we de nodige drank genuttigd hadden, zijn we terug naar het hotel gegaan om te slapen, maar dat lukt niet met het oneindige gekreun. De kamer deel ik met een maat, maar ook hij kan niet slapen. Ik snap ze volkomen, maar als ik niet mee doe, dan is het toch minder.

Na de receptie gebeld te hebben, is het lawaai even wat minder om vervolgens met een hoop gegiechel weer toe te nemen. Ik ben er helemaal klaar mee en ga verhaal halen. Ik bons op de hotel deur en het lijkt eeuwig te duren. Eindelijk gaat de deur open en voor mij staat een lange blonde vrouw. Boos als ik ben, heb ik moeite om me in het Nederlands verstaanbaar te maken: "Mevrouw, ik verstehe het, aber wir willen schlaffen"
De mix van Nederlands en Duits lijkt haar te amuseren. Glimlachend zegt ze: "Het is nog vroeg en zo'n dekhengst als jij heeft toch nog wel tijd over?"
Ik begrijp haar niet helemaal: "Dekhengst? Was meinen Sie?"
Aan het ceintuur pakt ze me beet, waarop ik vervolgens gelijk de hotelkamer binnen stap. Voorbij het halletje zie ik een stelletje bezig. Met een glimlach kijkt de blonde dame er even naar.
Kim - 24-04-2024 om 13:17
0


Als ik het gevoel in mijn benen weer terug heb, negeer ik zijn poging om mij duidelijk te maken wat er mis is volgens hem.
Nou, volgens mij is er niks mis. Als ik mijn hand achter het ceintuur van zijn kamerjas haak en hem simpelweg de kamer in trek, voel ik een 'dreifach muskulöse sixplack' die zelfs door de badjas net zo stoer aanvoelt als zijn kop er uit ziet!
Als we Rachel en haar lover Josh op het bed bezig zien, knik ik even naar Josh en herhaal: "Dekhengst... Zuchthengst!"
Dat laatste dan op mijn beste Duits.

Er lijkt iets van begrip achter zijn ogen te verschijnen.
"Ich bin Kim," stel ik mij dan netjes voor. Hihi, anders zou het echt 'vreemdgaan' zijn.
De blonde ruige halfgod voor mij grijnst en opnieuw krijgen mijn knieën een aanval van weekheid.
"Und ich heet Tim!" klinkt het weer in dat supergeile half-om-half nederlands-duits van hem.
Op het bed naast ons, raast Rachel net door een serie kleine hoogtepunten, terwijl Josh als een boorhamer met zijn pik haar kut bewerkt.
"Badzimmer!" giechel ik dan, want ik wil Tim toch echt eerst voor mij alleen hebben voor ik hem deel met Rachel!
Eenmaal daar aangekomen, trek ik simpel zijn ceintuur los en kan een kreetje van bewondering niet binnenhouden.
Geen onsje vet... 100% Duitse goed gespierde perfectie. En ja, die sixpack klopt ook. Yummy!
"Eben maal rustig, bitte..." zegt hij dan en mijn rechterhand zit opeens muurvast in de bankschroef van zijn linkerhand.
Maar ik hoef niet bang te zijn. Gelukkig is hij blijkbaar niet een van die typische wham-bam-thank-you-ma'm (of zou dat dan zwei-ein-vielen-dank-fraulein zijn, hihi) kerels.
Nu is het zijn beurt en met een soepele beweging trekt hij in één keer mijn ceintuur los EN weet mijn badjas alleen nog op mijn rechterschouder te laten hangen. Als hij dan mijn rechterhand los laat, glijdt de badjas soepel tot op de vloer en sta ik helemaal naakt voor hem.
"Mein Gott!" klinkt het dan in onvervalst bewonderend Duits, als hij mijn forse tieten ziet.
Tim - 24-04-2024 om 23:52
0


Verbaasd volg ik Kim de badkamer in. Mijn badjas is het volgende moment los en na het zien van mijn halfstijve, slaakt Kim een klein vreugde kreetje. Ik moet haar even afremmen, maar trek dan haar badjas los en hij blijft nog net op een schouder hangen. Als ik haar stevige ronde borsten zie, slaak ik vol bewondering een kreet: "Mein Gott!"
Zo begenadigd ik ben met een stevige lul, zo begenadigd is Kim met haar borsten.

Vol lust stort ik me op haar borsten. Ik laat me niet meer weerhouden, masseer haar borsten en zoen haar vol op de mond. Onze tongen weten elkaar te vinden en doen hun dans. Ik voel mijn lul tot leven komen en even later ligt de hand van Kim om mijn paal.
"Ruhig!" zeg ik.
Ik draai haar om en laat haar voorover bukken. Op mijn knieën achter haar lik ik haar spleetje en besluit gelijk brutaal te zijn. Vol opwinding laat ik mijn tong door haar bilspleet glijden, zien hoe ver ik kan gaan.
Kim - 25-04-2024 om 15:02
0


Een rilling van 'pures Genuß' gaat er door mij heen als zijn daadkrachtige "Ruhig!" mijn hand inderdaad doet stoppen met de net begonnen massage van zijn lange dikke pik. Beslist niet de kleinste, dat ding!
Voor dat ik het besef, sta ik voorovergebogen, leunend op de wastafel. De tikjes tegen de binnenkant van mijn dijbenen zijn duidelijk genoeg: spreiden!
"Aah, jij varkentje!" kreun ik als zijn handen mijn billen verder opentrekken en hij zijn tong over de volle lengte van mijn bilspleet laat glijden. Twee, drie keer... en dan concentreert zijn tong zich op mijn aarsrozetje.
Nu ben ik niet zo van het directe anale, maar om zo aangenaam en precies daar verwend te worden heeft toch wel iets!
De spiegel boven de wastafel beslaat van mijn warme adem die bij iedere hijg en kreun uitgestoten wordt.
En langzaam maar zeker begint mijn kringspier de ongelijke strijd met zijn tong te verliezen.
Ik voel mezelf daar ontspannen en kan een gilletje van genot niet binnenhouden als hij de eerste keer meer dan alleen de buitenkant likt.
Zijn handen houden mijn billen stevig vast. Niet pijnlijk of zo, maar wel duidelijk en dwingend genoeg om niet weg te draaien.
"So, teit voor Aktie!" klinkt het dan bronstig achter mij, terwijl mijn rozetje opeens vreemd leeg aanvoelt als zijn lippen en tong daar verdwijnen.
Tim - 27-04-2024 om 00:24
0


Mijn Nederlands is goed genoeg om te weten wat Kim bedoelt met "Jij varkentje". In mijn geilheid heb ik mezelf niet onder controle en likte wel erg snel haar aarsje, maar gelukkig laat ze me begaan. Haar gehijg is een aanmoediging en ik voel mijzelf alsmaar verder verstijven. Haar zachte gil van genot is voor mij een teken dat Kim opgewarmd is. Nog even ga ik door en kom dan overeind: "So, Zeit voor Aktie!"

Ik grijp Kim bij haar middel en draai haar om. Vol bewondering kijk ik nogmaals naar borsten. Haar tepels priemen parmantig naar voren en met mijn handen masseer ik ze. Mijn penis drukt tegen haar aan en het kan niet anders of ze voelt hoe mijn voorvocht een spoor over haar buik trekt. Ik buk voorover en druk mijn lippen op de hare, waarop een intense tongzoen volgt.

Als we eindelijk onze zoen verbreken, druk ik Kim op haar schouder en gelijk hurkt ze voor me neer. Een diepe zucht ontsnapt aan haar lippen, als ze mijn penis voor zich ziet in volle glorie. "Jetz geht's loss" zegt ze.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer