Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Spannend Leven Van Een Milf - 10

DIT VERHAAL WORDT VOOR EN OVER MIJ GESCHREVEN DOOR EEN AANBIDDER OP WWW.ISHOTMYSELF.NL PROFIEL LUSTFORLIVE BEDANKT LIEVE JAN...XX

Peter loopt de tuin uit. Je kijkt hem na en je ziet dat hij zijn mobile uit zijn broekzak vist. Druk gebarend staat hij net buiten jullie tuin te bellen. Je hoort flarden van het gesprek.
“Sven ze ….. wil. Ze…. Vi… het goe…… als … ze …. Ch… maar krijg…..

Hij loopt verder weg en je hoort het verdere gesprek en flarden niet meer. Het interesseert je ook niet meer. Je denkt aan het credo wat in de jaren 90 door de overheid werd gepromoot.
“Een meid is op haar toekomst voorbereid” Een leus die toen geen opgeld deed maar wel in je mooie koppie is blijven hangen.

Die twee mennekes gaan nog een zwaar pijpje roken. Je vertikt het om je te laten chanteren. Castreren gaat je iets te ver maar om er een knoop in te leggen lijkt je heerlijk
.
Dit alles gaat door je mind. De vogels zingen en je hebt de wereld even voor je alleen. Die drie kerels zijn heerlijk in huis bezig en voor de rest is het rust. Man is weg met Evelien. Je hebt het leven voor je. Dat ga je ook leven en beleven.

Je rekt je uit. Het is heerlijk in het zonlicht. Eigenlijk heb je zin om alles uit te gooien en lekker in het gras te gaan liggen. Je loopt de keuken weer in en neem t een glas water. Je loopt even bij de drie kerels, Henri, Greg en Marc langs.

Jongens het loopt tegen de middag. Mag ik zo wat klaar maken voor de lunch. Henri zijn lach is breed uit. Ja hoor Sandra als wij dat maar niet zijn.

Gelach al om. Greg lacht als een boer met kiespijn. Hij had nog e.e.a. verwacht en gehoopt. Je knipoogt naar hem. Er komt een lach om zijn mond. Marc ziet het en zegt niets. Je maakt lekkere dikke boterhammen voor de jongens en tegen 1 uur staat de tafel buiten vol met de lunch. Koffie melk thee boterhammen en fruit. Het is warm. De mannen hebben alleen hun overall nog aan. Drie mooie heerlijke kerels.

Sandra, Sandra wordt er geroepen. Sven staat voor het hek. Je kijkt zijn kant op en hij wenkt je te komen. Sorry jongens ik moet even naar de buurman.
“Is dat degene die je chanteert vraagt Marc” Hij schrikt zich het apezuur. Hij heeft zich versproken en de andere twee kijken hem met vragende ogen aan.

“ik leg het zo wel uit” geef je als antwoord. Je loopt naar Sven.

“Hoi Sven”

“Dag Sandra”

“Ik had Peter net aan de lijn. Fijn dat je op ons verzoek ingaat”

“Nou Sven ik heb niet veel keus”

“Iedereen heeft een keus. Maar ik vind het wel lekker dat we met jou even mogen ravotten in mijn BDSM ruimte”

“Van Peter begreep ik dat je daar vaker party’s hebt”

“Ja meestal 1 keer in de maand komen er ongeveer 20 mannen en vrouwen. Ik heb alles wat nodig is voor zo een kinky party en dat jij ook nog een keer daar mag zijn lijkt mij uitermate lekker”

“Ik heb Peter gezegd dat ik die ruimte eerst wil zien”

“Dat is de reden dat ik hier ben Sandra. Je kunt vanmiddag even gaan kijken. Ik ben er niet dus je hebt de hele middag de tijd. Je kent het huis en je weet dat er in de hal 6 deuren zijn. De meest rechtse is van de kelder. Daar bevindt zich ook de BDSM ruimte. Ik geef je bij deze de sleutel.”

“En je vrouw is ook niet thuis?”

“Nee er is niemand. Dus bij deze de sleutel en dat je morgen de meesteres wil spelen lijkt mij helemaal top. Een mooie slanke blonde vrouw die ons met een zweep bewerkt, vastbind, met erotische pijn overlaad door klemmen, stroomstootjes ik ben nu al bloedgeil. En als ik die film van Peter zie dan weet ik dat het morgen een warme middag gaat worden“

“We zullen zien Sven. Ik zal mijn leren outfit aantrekken met hoge laarzen. Ik denk niet dat ik over straat naar je toe kom. Dat gaat veel vragen oproepen. Of misschien dat ik dat wel moet doen.”

Hij staat er al met een geile blik van hier tot ginder. Hij geeft je de sleutels.

“Je weet dat ik morgen iemand mee neem toch? “

“Ja dat weet ik. Maar er is van alles genoeg dus ruimte zat”

Je knikt. Oke we zien elkaar morgen. Je draait je om en gaat naar Henri, Greg en Marc.
Je schuift aan en neemt een kop thee en eet een boterham. Al kauwend begin je te vertellen.

“Jongens ik word gechanteerd door twee buren. Zij hebben Marc en mij gefilmd toen we een heftige vrij partij hadden. Ze willen dat op internet zetten en/of mijn man die film toesturen. Als ik met hun de koffer in duik en met ze neuk dan krijg ik de film op een chip terug. Dus ook Marc is iemand die gechanteerd wordt. Alleen is dat niet belangrijk voor hun”

De twee broers kijken Marc aan.

“Jongens jullie kennen mij een beetje en laten we wel zijn. Als zo een heerlijk mens als Sandra je uitdaagt dan moet je wel een leuter van staal hebben wil die niet groeien. Nou ik heb er een van vlees en bloed. En die doet het goed.”

Je schatert het uit.

“Nu hij doet het zeker goed. Marc het was heerlijk. En ik zal eerlijk zijn. Vanmorgen was ik zo geil als boter. Ik heb Greg gevraagd om mij een beurt te geven. Dat kon even niet omdat Arnoud in de weg zat. En er zat nog iets in de weg. Een kleine Dildo Marc. Die heb ik aan Greg gegeven om hem bij diegene terug te bezorgen die dat ding bestuurde”

Nu kijken Henri en Marc naar Greg. “Ja jongens als je zo een mooie vrouw als Sandra je uitdaagt???”

Het gelach is niet van de lucht.

Jongens ik heb een voorstel. Op slag is iedereen stil. Ik heb net de sleutels van Sven gekregen. Ze chanteren mij zoals jullie inmiddels weten. Ze willen een kinky party/trio met mij in de BDSM ruimte van Sven. Alleen daar wil ik eerst even kijken. Ik heb de sleutels van Sven net gekregen. Hij is de buurman van hiernaast. Zullen we zo straks met ons vieren daar even gaan kijken? Op het moment dat je dat zegt zie je de vonken bij Greg uit zijn ogen spatten.

Na de lunch lopen jullie met zijn viertjes naar het huis van Sven. De grote en lange oprijlaan is bedekt met een laag grind. Het knarst onder jullie schoenen en maakt het lopen niet echt makkelijk. Marc ziet dat je steeds een beetje wegzakt en pakt je ongevraagd op.

Hij draagt je in zijn sterke armen over het grind. Dit is wel een stuk makkelijker he. Je knikt. Ja dit is wel erg fijn. Zou ik ook wel willen zegt Henri. Dat ik jou ook draag vraagt Marc. Het gelach is niet van de lucht.

Bij de voordeur zet Marc je weer neer. Je steekt de sleutel in het slot en drukt de deur open. Een grote hal met veel kunstwerken en deuren opent zich. De drie mannen staan wel even stil te kijken naar de kunstwerken. Prachtige naakten hangen overal in de hal. Dit is de BDSM kamer toch niet vraagt Greg. Nee natuurlijk niet suffie geef je als antwoord.

Volgens mij is het die deur die naar de kelder leidt. Je duwt de voordeur dicht en loopt naar de kelderdeur. Het knopje voor het licht zit zoals verwacht aan de rechterkant net boven de leuning. Je knipt het licht aan en een lange trap met rode velours wordt zichtbaar. Als eerste loop je naar beneden.

Bijna beneden zit er wederom een schakelaar. Jij kijkt in een groot duister gat. Marc loopt achter je en duwt je bijna van de trap af. He doe het licht aan. Ik wil zien wat hier allemaal staat.

Je zet de schakelaar om en jullie kijken in ruimte in van zeker 15 x 15 meter. Je wist dat Sven niet onbemiddeld was. Hij heeft een bedrijf gehad en dat goed verkocht. Maar wat hier allemaal staat gaat je stoutste verwachtingen te boven. Ook Greg, Marc en Henri kijken sprakeloos rond. Het geheel is ingericht zoals je bij Hugh Hefner zou verwachten. Waterpartijen, waterbedden, erotische kunst, veel banken en hele grote matrassen en heel veel BDSM materiaal.

SM kruizen, Glory holes, rekken met lederen kleding, touwen, spreidstangen, slings, schandblokkasten, bondage haken, zweepjes het is zo verschrikkelijk veel.

Nou hier kunnen we ons wel vermaken lijkt me laat je jezelf ontvallen. Je loopt op de geluidsinstallatie toe en zet hem aan. Een zwoel en erotisch geluid vult de ruimte. Je begint je langzaam op de muziek te bewegen en verder rond te kijken. Je korte rokje wappert langs je benen. Bij het aanschouwen van al die attributen gebeurd er wel wat met je. Je tepels worden harder. De muziek sluit je als een warme bries langzaam in. Bij het bekijken van al die spullen stuit je op een groot mengpaneel waar allerlei typen licht op staan.

Het lijkt wel een soort computer waar verlichtingsprogramma's op staan. Je schakelt hem in en druk de knop tropisch in. Aan de andere kant van de ruimte schuift een gordijn open. Over de hele breedte komt een tropisch eiland in beeld met palmbomen en zacht schuimende zee. De hele ruimte is ineens gehuld in een zacht lichtblauwe kleur met witte tinten. De vloer neemt de kleur van zand aan.

De drie broers staan je te bekijken. Je loopt op ze toe. Uitdagend en sexy.

“Hebben de heren zin om even te spelen?” De broers staan naast elkaar. Greg, Henri en Marc.

Je drukt je harde tepels tegen het lichaam van Greg aan. “Ik heb jou wat beloofd doe je mee?’

Met je vingers strijk je over zijn borst.

“Durf je dat wel met drie kerels Sandra? ”Vraagt Marc.

Je andere hand gaat richting Marc.

“Ik vertrouw jullie volledig en wil het wel eens proberen met drie mooie kerels”
Ja hand kruipt over de borst van Marc. Met je harde tepels prik je in de borst van Henri die in het midden staat. Je leunt met je hoofd op de brede schouders van Henri.

Je hoort de opwinding in zijn ademhaling. De aderen op zijn hoofd worden dikker door de spanning. Je twee handen zakken langzaam van de borst van Greg en Marc naar beneden. Je voelt twee stevige jongens. Die van Marc ken je al. Die van Greg is kleiner denk je te voelen. Met je buik voel je die van Henri. Het lijkt wel of die precies qua grote tussen Marc en Greg zit.

Henri legt zijn armen om je heen en pakt je billetjes en drukt je onder kantje tegen zich aan. Je voelt hem steviger worden. Je maakt met je twee handen de knopen los van de overalls van Greg en Marc.

Henri houdt je lekker vast. Je begint langzaam nat te worden. Je ogen krijgen een wazige glans door de geilheid die langzaam bezit van je neemt.
Drie kerels van ruim 100 kg. met mooie formaten gaan kleine Sandra van nog geen 60 kilo straks misschien wel tegelijkertijd nemen.

Henri pakt de onderkant van je bloes en trekt die over je hoofd uit. Je mooie grote harde tepels priemen naar voren op je prachtige borsten. Je mooie kleine b cup druk je weer naar voren.

Greg maakt je ritsje los van je rokje en het glijd langs je benen naar beneden. Marc trekt je slipje naar beneden. Je tilt je voeten één voor één voor op en je schopt je slipje uit en stapt uit je rokje. Je twee handen pakken Marc en Greg weer vast. Naakt leun je tegen Henri aan.
Je lippen zoeken zijn mond. De tongen ontmoeten elkaar en je proeft het verlangen van Henri.

Onderwijl masseren Greg en Marc je B cup. Je wordt vochtiger en vochtiger.
Je maakt je los van Henri en begint Marc te ontpellen. Je maakt de laatste knopen los en zijn overall zakt naar beneden. Hij schopt zijn schoenen uit en verlost zich van de overall. Greg en Henri volgen hem.

Drie machtige lijven, gespierd door het zware werk staan naakt voor je. Het is bijna een surrealistisch beeld in combinatie met de gele vloer, palmen eiland en zachte maar opzwepende muziek.
Je rechter wijsvinger krult zich en je maakt de kom beweging. Je loopt naar de???

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Spannend Leven Van Een Milf - 12

Zoek naar meer verhalen van Sandrawild...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Het OnvermijdelijkeDoor: Sweethome
Gelezen: 5109x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Vriendin
24-05
7.7
:: B&b ZomerlustDoor: Jurre Jacobs
Gelezen: 11262x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Trio, Moeder, Dochter
23-05
9.4
:: De AffaireDoor: Mylene & Matt
Gelezen: 10393x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Milf, Pijpen, Overspel, Neuken, Romantiek, Buitenland, Zwembad, Veel En Vaak,
22-05
8.7
:: Van Sl Naar SsDoor: Mylene & Matt
Gelezen: 12056x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Overspel, Second Love
19-05
8.5
:: Ze Gaat Vreemd - 3Door: Robert
Gelezen: 12489x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Cuckold, Groepssex, Nymfomane
14-05
8.2
:: De Me-too Training - 5Door: VeerleK
Gelezen: 8084x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-05
8.9
:: Mijn Vrouw Heeft... - 20Door: Stranger
Gelezen: 5171x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.6
:: SliploosDoor: JansVerhalen
Gelezen: 26776x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
09-05
8.8
:: Cadeau Voor M'n VriendinnetjeDoor: Hetvriendjevanlaura___
Gelezen: 16312x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Toekijken, Vrouw, Vriendin, Black, Zwart, Big Dick, Neuken, Hotwife
07-05
8.2
:: Ze Gaat Vreemd - 2Door: Robert
Gelezen: 18121x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Milf, Groepssex,
03-05
8.7
:: Een Sportieve FietsdateDoor: Curd80
Gelezen: 16419x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blondine, Erotisch, Romantisch, Douchen, Spuiten, Pijpen, Likken
03-05
8.8
:: Andrea... EindelijkDoor: Bart
Gelezen: 13418x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
02-05
8.9
:: De BevoorradingDoor: Benjamin
Gelezen: 20812x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
30-04
9.1
:: Adriana Komt LosDoor: Paul
Gelezen: 15222x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Latina, Overspel
28-04
8.2
:: Eerste Keer Cuckolding:...Door: Frank
Gelezen: 18315x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Oraal, Anaal, Vriendin, Toekijken
24-04
8.0
:: Ze Gaat Vreemd - 1Door: Robert
Gelezen: 32713x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, DP,
19-04
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!