Opwindend.Net
Mijn neef zijn verjaardag stond dit weekend weer om de hoek, waar natuurlijk op gefeest moest worden. Normaal verveel ik me niet op dit soort feestjes. Maar een echte klik met een meisje op een feest van familie is zeldzaam. Of na vanavond toch niet zo zeldzaam meer?

Na een korte fietstocht vanaf mijn huis parkeerde ik mijn fiets bij mijn neef. De deur werd enthousiast geopend door de vader en ik loop mee de woonkamer in waar familie en kennissen verzameld waren. Ik krijg een biertje in mijn hand gedrukt en ga aan de praattafel staan bijpraten met ooms en tantes. Na gepraat te hebben over school, werk en mijn sociale leven komt mijn oom naast mij staan. ‘De jarige zit in de kamer hiernaast met zijn vrienden, maar loop maar gewoon binnen hoor’ vertelt hij lacherig en ik pak mijn biertje op en loop richting de deur. Aan het geluid te horen staat er harde muziek aan die me wel aanspreekt en als eerst zie ik een tv met een bokswedstrijd. Duidelijk geamuseerd zie ik mijn neef naar de wedstrijd kijken en zodra hij mij opmerkt kijkt hij blij op. Na een felicitatie kijk ik verder in de kamer en zie ik vrienden zitten. Als ik even snel kan tellen zijn het zo’n vijf jongens en drie meiden. Een van de meiden had duidelijk een relatie met een jongen die samen op de bank zaten. Niet dat ik dit erg vond, zo knap was ze nou ook weer niet, zei ik tegen mezelf. Verder zaten er nog twee bruinharige meiden op een andere bank. Als of er geen andere plek in de kamer is ga ik naast hun zitten en begin een gesprek met mijn neef. De ronde van de bokswedstrijd eindigt zonder dat er eigenlijk rake klappen zijn uitgedeeld. Met mijn neef praat ik over wat er tot nu toe gebeurd is in de wedstrijd, hoe het met zijn vriendin gaat en hoe het gaat met zijn voetbalteam.

Hij legt uit dat iedereen hier heeft geboden op een bokser in deze wedstrijd. Aangezien het pas ronde 2 was in de wedstrijd kon ik ook nog meedoen. Ik zie een stapel geld op de tafel liggen en aangezien ik helemaal niks van boksen weet, doe ik uiteraard mee. Ik vraag wie de bokser is met de rode broek aan en gooi tien euro op de tafel. ‘Als je het goed hebt verdeel je de winst met Rob, Kim, Koen en Wesley’ zegt mijn neef. Aangezien er tien mensen in deze kamer zitten merk ik dat ik de minst populaire heb gepakt, maar ach ja de underdog kan ook winnen toch? Veel geef ik er niet om en na een beetje gepraat te hebben met de onbekende gezichten in de kamer loop ik weer terug naar de woonkamer. Hier begin ik weer met een ronde langs bekende gezichten en praat over van alles en nog wat. Ik wil nou niet zeggen dat ik de jongste was in de kamer, maar het was wel dichtbij. Maar het was toch gezellig met alle muziek, en de wat oudere mensen die enthousiast lopen te dansen op de toch wat gedateerde muziek. Het dance-nummer wordt onderbroken door het geluid van de bel en mijn neef rent uit de kamer om snel de deur open te doen, voordat zijn vader dat doet. Twee modellen van dames komen binnengelopen zie ik van een afstand. Het betreft een blonde dame en een zwart harige dame. Mijn interesse vliegt naar de blonde dame, wat ook niet gek is. Haar zeer slanke lichaam zit verpakt in een leuk zwart t-shirt met een witte tekst erop die naar voren wordt gedrukt door een prachtig paar borsten. Mijn ogen glijden naar beneden en ik zie dat haar, toch wel zeer grote kont, verpakt is in een strakke witte spijkerbroek die kapot is rond haar knieën en benen. De zwart harige dame is eigenlijk niet zo interessant voor mij, maar nog steeds heerlijk om te zien. De meid heeft een vergelijkbare vorm en lijkt qua kleding vooral haar vriendin te kopiëren, al moet ik zeggen dat het er wel goed uit ziet.

Ze doen beiden hun jas uit en lopen achter mijn neef aan, in de woonkamer en sluiten rap de deur achter zich en gaan bijna rennend de andere kamer binnen. Beiden maakten met niemand in de kamer oogcontact, behalve met mij. Hierbij liet ik niet mijn interesse merken in één van beiden, maar zij ook niet in mij. Na eigenlijk alle gesprekken afgerond te hebben met menig familielid besluit ik naar mijn neef toe te lopen, die nog steeds de bokswedstrijd aan het bekijken is. Veel plek is er niet en ik besluit het enige vrije plekje naast hem te pakken en zet mijn glas op tafel. Tot mijn verbazing is het de laatste ronde en hoor ik de anderen, vooral de jongens, schreeuwen wie er moet winnen. Aan de overkant van mij zitten de twee dames die net waren binnen gekomen, ook aandachtig naar het scherm te kijken. De blondine beweegt ondertussen sierlijk met haar lichaam mee op de muziek, waar ik toch wel van moet bekennen dat het zeer aantrekkelijk is. Het verbaast me ook dat de andere jongens in de kamer totaal geen aandacht hebben voor haar, of ja, wel vriendschappelijke aandacht natuurlijk. De blonde dame staat op, waarschijnlijk om wat drinken te halen. De donker gehaarde dame vangt mijn oogcontact binnen no-time en gebaart me naast haar te komen zitten. Ik plof naast haar op de bank op de plek van de blondine en ze kijkt me aan. ‘Jou ken ik niet, hoe heet je?’ zegt ze kil. Ik vertel mijn naam en zij zegt dat ze Lotte heet en haar vriendin Tess. Ze legt uit dat ze vriendinnen zijn van mijn neef en iets later waren doordat Tess haar scooter kapot was en ze dus moesten fietsen.

Een moment later loopt de blonde dame weer binnen met twee glaasjes wijn en gaat zonder pardon op mijn schoot zitten. ‘Hoi, ik ben Tess’ zegt ze blij en feestelijk. Alsof ik haar naam al niet wist zeg ik mijn naam en vraag een beetje hoe het met haar is en waar ze ergens woont. Tot mijn verbazing woont ze nog relatief dichtbij mij en we proberen elkaar uit te leggen welke straat we precies wonen. Aan het einde van dit gespreksonderwerp gekomen drukt ze haar telefoon in mijn handen, waar Instagram op geopend is. ‘Voeg jezelf eens toe’ zegt ze lacherig en ik typ m’n gebruikersnaam in. Ik voel m’n broekzak trillen en zie een volgverzoek op m’n scherm. Haar profiel is openbaar en ik bekijk een beetje haar foto’s en het zijn ook nog eens belachelijk goede foto’s. Ze is duidelijk niet schuw van foto’s in haar bikini en sexy blikken. Ik merk dat zij, nog steeds op mijn schoot zittend, ook door mijn foto’s aan het gaan is. Opeens verschijnt er op mijn beeldscherm dat zij onder m’n laatste foto ‘Sexyyy’ en een aantal hartjes heeft geplaatst. Voordat ik haar aan kan kijken kijkt ze me al lachend aan. Ik probeer hard to get te spelen en kijk haar gewoon aan zonder iets te zeggen. ‘Nee, geen reactie?’ zegt ze lachend en ze verzet zichzelf verder op mijn schoot. En oh ja, de kont die je op afstand zag is ook zo groot als ze op je zit. Persoonlijk heb ik een zwak voor van die kei strakke jeans waar je mooi een meisje haar kont in gevormd ziet, en het zal niet voor niks zijn dat zij die vandaag aan heeft getrokken. De meiden beginnen met elkaar te praten alsof, gedesinteresseerd in de bokswedstrijd en ik begin aandachtig naar het scherm te kijken. Ik had immers niet voor niets geboden. Mijn gekozen bokser, waar ik de naam echt niet van weet, neemt rake klappen maar weet ze ook uit te delen. Opeens slaat hij met een rake hoek de tegenstander neer en de kamer ontploft, half dan. Tess schrikt van de ontlading en laat een scheut wijn op mijn shirt vallen. Nu was dit niet erg geweest als dit witte wijn was geweest, maar in haar glas zit nu nog een klein beetje Rosé en een roze vlek ontstaat op mijn shirt. ‘Oh mijn god sorry’ zegt ze geschrokken en ze probeert het met haar hand eruit te wrijven.

Ze roept tegen mijn neef of ik een shirt van hem aan mag doen en zonder enige tegenstand zegt hij dat we die maar moeten gaan pakken. Ze trekt me aan m’n polsen omhoog en ik loop achter haar aan richting de woonkamer. Dit geeft mij de kans om haar kont goed te bewonderen, die door het loopje heerlijk heen en weer beweegt. Samen lopen we door de woonkamer en richting de hal, waar een trap is die naar boven gaat. Alsof ik net geen goed uitzicht had loop ik nu achter haar aan naar boven, met een heerlijk zicht op haar achterkant. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets van zo dichtbij had kunnen zien. Eenmaal boven aangekomen moeten we gokken welke deur de juiste is. Eerst openen we de badkamer, dan de wc, dan de slaapkamer van de ouders en uiteindelijk de juiste kamer. Een groot twee persoons staat rechts in de kamer en links staat een wandkast die bijna de gehele wand beslaat. Ik loop met haar naar binnen en ze doet de deur achter ons dicht, wat de ruimte toch een stukje donkerder maakt. ‘Hup, shirt uit’ zegt ze en zonder dat ik de kans heb het zelf te doen trekt ze het shirt over mijn hoofd en bewondert snel mijn lichaam. ‘Zo, sportief zie ik?’ zegt ze zonder een antwoord terug te verwachten. Ze zoekt in de kast naar een passend kledingstuk en haalt er een aantal uit om te zoeken welke het beste matcht. ‘Ik vind een witte hoodie bij jou wel schattig, en we matchen nu ook nog’ en ze trekt het over mijn hoofd heen. Voordat ik weer iets kon zien kreeg ik van Tess een kusje op mijn wang. Enigszins verbaasd kijk ik haar aan maar al snel verandert dit naar een lach en toch een rood kleurtje op mijn gezicht. ‘Kom, we gaan weer naar de rest’ zegt ze en we lopen achter elkaar de trap af. Als we de woonkamer binnenkomen zien we alle familieleden van mijn neef naar ons kijken. Dit is niet vreemd, omdat het toch wel raar is als een meisje en een jongen samen naar boven gaan. Maar al snel merkte ik dat er lipstick op mijn wang zat, een zoen zelfs. Snel ga ik met mijn hand over mijn wang heen en iedereen begint vriendelijk te lachen. Tess pakt me snel aan mijn arm vast en trekt me mee naar de rest van de groep.

Aangekomen in de kamer zegt Wesley ‘Was het gezellig daarboven?’ lacherig en Tess geeft hem een stomp. Ondertussen heb ik al naast Lotte plaats genomen en een paar tellen later komt Tess tussen mijn benen zitten, niet dat ik dit erg vond. Een paar grapjes worden gemaakt over wat wij daar boven allemaal niet gedaan zouden kunnen hebben en tot mijn verbazing maakt Tess grapjes over dat het er heel wild aan toe ging net. Vanuit de kamer horen we de ‘ouderen’ de woonkamer verlaten, waarna mijn neef ze gaat uitzwaaien. Ondertussen lopen wij naar de woonkamer om daar plaats te nemen aan de praattafels. De ouders van mijn neef zijn ondertussen naar de zolder gegaan om te gaan slapen. Dit is ook niet zo gek, het is al een uurtje of drie.

Mijn neef sluit bij ons aan en we beginnen weer gezellig te praten en een beetje te dansen op de muziek. Achter mij voel ik twee handen om mijn zij, het is Tess. Ze is achter mij gaan staan. Alsof ik dit al jaren gewend ben ga ik gewoon door met mijn verhaal. Haar handen verplaatsen zich van boven mijn trui, naar onder mijn trui en vanaf mijn rug voel ik haar handen sensueel glijden naar mijn buik. Net alsof ik het niet voel luister ik naar mijn neef zijn verhaal hoe hij een tegenstander met 4-3 verslagen had in een voetbalwedstrijd. Ik merk wel dat de anderen aan mijn tafel het merken, maar ze lijken niet geïnteresseerd in de bezigheden van Tess. Opeens gaan de toppen van haar vingers mijn onderbroeksband in, maar niet verder. Hierna draai ik me om en kijk haar aan. Het leek of we beiden iets wilden gaan doen, en we op het punt stonden te zoenen, maar Tess begon al snel te praten over hoe snel zij biertjes kan atten en ik voelde toch een lichte teleurstelling. Vol ongeloof overhandig ik haar een biertje en ze begint gulzig te drinken. Achter me hoor ik al snel ‘Als ze zo ook maar andere dingen slikt!’, en ik probeer niet te lachen. Tess lijkt niet te lachen en kijkt me alleen diep in me ogen aan. Voor ik het weet drukken haar lippen op die van mij en ik begin haar kus te beantwoorden. Innig beginnen we zoenen en we leggen onze handen op elkaars lichamen. Spanningen vliegen door mijn lichaam en eigenlijk wil ik ze alleen maar kwijt. Met mijn hand schuif ik vanaf haar rug naar haar kont en knijp er een keer goed in. Eigenlijk had ik een reactie verwacht, maar die kwam niet. We gingen door alsof we helemaal alleen waren, maar integendeel. Achter me hoor ik mensen juichen en lachen, en ik merk zelfs het licht van een zaklamp op wat betekent dat iemand aan het filmen was. Na een halve minuut tegen elkaar geplakt te hebben gestaan besluit ik de zoen af te breken en geef dit aan met een klap op haar kont.

Direct als we van elkaar los zijn gekomen kijkt Tess direct naar Lotte en zegt ‘Woeh iemand kan hier goed zoenen zeg’. Lotte dacht dat dit een toezegging was van Tess om mij ook te mogen zoenen. Maar dit was het niet: Zodra Lotte dichterbij mij kwam deed Tess snel een kusje op mijn wang om te bezegelen dat ik toch echt van haar was. We draaien ons weer om naar de tafel en we slaan een arm om elkaars rug heen. Een tijd vliegt voorbij en we praten met de rest over van alles en nog wat. Het gespreksonderwerp aan de tafel was echter veranderd van voetbal, uitgaan en sporten naar intiemere dingen. De vrienden van mijn neef vragen uitbundig naar het seksleven van mijn neef en er worden her en der grapjes gemaakt. Alsof iedereen er zin in heeft duurt dit onderwerp langer dan de andere. Tess laat merken dat dit haar ook wel heeft geïnteresseerd en ze verplaatst met haar hand mijn arm van haar rug naar haar broek. Eerst dacht ik dat ik mijn hand op haar kont moest leggen, maar ze duwt mijn hand in haar onderbroek. Ik begrijp de hint en begin haar kont te bewerken. Met mijn hand maak ik knijpende en masserende bewegingen. Zachtjes hoor ik kreuntjes uit haar mond ontsnappen, en gelukkig is dit voor de rest niet te horen voor de muziek. De anderen lijken ook niet door te hebben wat er op dit moment gebeurt. Tess haalt mijn hand uit haar broek en gaat met haar gezicht naar mij toe staan, en begint me te knuffelen. Natuurlijk weet ik wat ze nu wil dat ik doe en ik ga met mijn hand haar onderbroek in. Ik merk dat het eigenlijk geen onderbroek is wat ze draagt, maar een string. Terwijl ik lager en lager glij merk ik dat het toch wel lichtelijk vochtig is bij haar beneden. Ik kijk haar aan en met verwachtingsvolle ogen krijg ik een blik terug. Langzaam duw ik één van mijn vingers haar gaatje binnen. Ik voel eerst mijn vingertop nat worden, dan het middenstuk en als laatste het onderste gedeelte. Ik kijk haar wederom aan en zie dat ze met haar tanden op haar lip bijt. Ik vind het moeilijk om nu zelf ook niet enorm geil te worden en gelijk op haar te duiken. Maar ik begin sensueel met mijn vinger op en neer te gaan. Langzaam en zeker. Ik voeg een tweede vinger bij het spel en ik zie dat ze haar tanden amper meer op haar lippen kan houden. Ze maakt eerder kleine zuchtjes van genot en heeft haar ogen gesloten. Ondertussen was ik wel vergeten dat we niet alleen waren, en na een snelle controle door de kamer heb ik gezien dat niemand ons in de gaten heeft.

Ik draai mijn ogen weer naar haar gezicht en begin met mijn vingers harder op en neer te bewegen. Met man en macht probeert ze kreunen in te houden en zie ik in plaats daarvan haar hoofd zachtjes trillen. Alsof ik nog niet genoeg moeite in mijn broek heb drukt ze haar hand tegen mijn broek en begint duwende bewegingen te maken. Ook ik krijg nu moeite om niet te kreunen en voel ook stralen van genot door mijn lichaam vloeien. Eigenlijk staan we veel te lang op deze manier elkaar te verwennen en zodra Tess dit ook merkt, geeft ze aan dat we moeten stoppen en dit op een andere plek moeten voortzetten. Tess heeft een plan lijkt het wel. Tess loopt naar mijn neef en vraagt aan hem of ze mag blijven slapen, en het liefst nog in zijn bed. Mijn neef heeft echter nergens problemen mee als het gaat om zijn huis en stemt toe. Tess zegt tegen iedereen dat ze moe is en dus gaat slapen. Iedereen maakt een paar grapjes, ook al is het ondertussen al vier uur. Ik zie haar zonder mij aan te kijken omdraaien en richting de deur lopen. Echter is dit totaal niet erg, haar kont schud heerlijk heen en weer met elke stap die ze zet. Nog steeds heb ik enorm veel zin en ik voel mijn telefoon in mijn broekzak trillen. Ik zie een berichtje van Tess ‘Wacht nog even tijger, ik vermaak me alvast hier’ met een knipoog en een foto. Op de foto ligt Tess op het bed van mijn neef en zit ze met haar hand in haar string, verder zie ik haar op haar vinger bijten en in een prachtige bh die ik maar al te graag zou uittrekken. Het liefst zou ik nu naar boven redden en haar helemaal uitkleden, maar houd me in en wacht een aantal minuten.

Ik drink mijn laatste biertje op en zeg dat ik naar de wc moet. Ik loop richting de gangdeur en in plaats van naar de wc te lopen, neem ik de trap naar boven en richting de kamer. Toch wel een beetje gespannen open ik de deur en zie Tess liggen op het bed. Even verbaasd kijk naar haar en haar lichaam. Eigenlijk is ze gewoon perfect. Een mooi blauwe lingerie omhult haar lichaam, wat toch wel menig man doet kwijlen. ‘Blijf je daar staan of trek je die kleren van je uit?’ zegt ze geil. Ik sluit de deur achter me en doe hem op slot. Ik gooi mijn hoodie over mijn hoofd heen en laat hem op de grond vallen. Ze staat op en gaat aan de voorzijde van het bed staan. ‘Weetje, normaal geef ik er niet zo om of jongens een gespierd lichaam hebben. Maar dit lichaam van jou is toch wel onomstotelijk geil’. Na deze woorden maak ik aanstalten mijn broek uit te doen, maar voordat ik ook maar mijn handen naar mijn gulp kon brengen werd ik onderbroken door Tess die aangeeft dat zij het wil doen. Ze klemt haar vingers om de randen van mijn broek, maar lijkt zich te bedenken. Ze komt met haar hoofd dichterbij mijn gulp en zet haar tanden om de rand van mijn broek. Gaat ze nou proberen om hem met haar mond omlaag te trekken? Mijn twijfel wordt al snel bevestigd als ze hem naar beneden begint te trekken. Dit duurt echter niet zo lang als ik verwacht had en binnen enkele tellen ligt mijn broek op mijn enkels. ‘Oeh ik wist niet dat jij zo’n joekel tussen je benen had’ zegt ze enthousiast. Eigenlijk kan ze dit nu helemaal niet zien, maar de contouren van mijn onderbroek verraden net te veel details.

Daar staan we dan, beiden in ons ondergoed vol verwachting van wat de ander gaat doen. Zoals ik wel verwachtte zet zij een stap naar voren en komen we dichter bij elkaar. We hebben net met elkaar gespeeld, maar nu zo alleen is toch wat anders. Overigens is haar string veel natter dan ik net gedacht had te voelen. ‘Die blauwe lingerie staat je echt zo geweldig’ zeg ik zonder na te denken. ‘Oh, dus je wilt hem niet uit hebben?’ antwoord ze ondeugend. Ik lach en kom recht voor haar neus staan. Ik beweeg m’n hoofd iets dichter naar het hare. Kantel het iets en, sla vol op haar kont. Een klein kreuntje van pijn en genot ontsnapt uit haar mond. ‘Mijn handen zijn koud zeg’ zegt ze en zonder dat ik de kans heb die zin te ontcijferen vliegt haar rechterhand mijn onderbroek in en ligt haar hand om mijn lul. ‘Jep, dit is stukken warmer’. Het is eigenlijk niet duidelijk te maken hoe lekker dit voelt. Als beantwoording trek ik haar naar me toe en begin haar innig te zoenen. Het lijkt alsof ze al weet waar ik heen wil en we beginnen te zoenen met onze tongen die elkaar soms raken. Ik voel haar spanningen via haar mond mijn lichaam binnendringen terwijl we onze handen over elkaars lichaam strijken. Kippenvel ontstaat op mijn huid als ik steeds meer genot voel door mijn lichaam. ‘Wacht’ zegt ze en ze klikt haar bh achter haar rug uit. Het kledingstuk dwarrelt naar de grond en twee prachtig grote borsten verschijnen recht voor mijn neus. ‘Ga je er nog mee spelen of blijf je kwijlen?’ zegt ze en gehoorzaam begin ik met mijn rechterhand haar borsten te kneden. Tegelijkertijd voel ik haar tong mijn mond binnendringen en beginnen we te tongen.

Speeksel loopt van onze lippen af terwijl we elkaars lichaam ontdekken. Met mijn lul nog omsloten in mijn onderbroek begin ik tegen haar string aan te drukken. Ze is zo nat geworden dat op mijn onderbroek natte plekken ontstaan. Rijdend tegen haar string begin ik nog meer te drukken en ik verplaats mijn lippen naar haar nek. Intiem zoen ik haar nek en ik hoor haar zuchten in mijn nek. De zuchtjes worden steeds regelmatiger en heftig tot dat ze op springt en zegt ‘Oké tijger, onderbroek uit en op bed komen’. Ze draait zich om en trekt al bukkend haar string naar beneden. Ik krijg een glorieus uitzicht op haar achterkant wat elke jongen helemaal gek zou maken. Een kont waar je gewoon elke dag uren naar zou kunnen kijken. Ook ik trek mijn onderbroek in één beweging naar beneden en mijn lul ontsnapt hard mijn onderbroek. Ik loop naar de rand van het bed en ga op mijn rug liggen. Zij heeft ondertussen naast mij plaats genomen en pakt mijn lul in haar hand. Intiem begint ze me af te trekken en ik voel genot vanuit mijn lul zich door heel mijn lichaam verspreiden. Had ik aan het begin van deze avond ooit verwacht dat dit zou gebeuren? Op het bed van mijn neef verwend worden door een mega lekkere blonde dame? Mijn gedachten worden onderbroken door Tess die aangeeft dat zij ook wel verwend wil worden, en ik begin met mijn hand haar te vingeren. Gezamenlijke zachte kreuntjes zijn hoorbaar in de kamer en winden ons beiden enorm op. ‘Ben je er klaar voor?’ zegt ze en zonder dat ik kan antwoorden omsluit haar mond mijn pik. Eerst rustig en liefdevol wordt mijn pik bevredigd, maar al snel komt het tong en handwerk er aan te pas. Af en toe heb ik gewoon een pauze nodig om niet klaar te komen in haar mond en begin haar dan te vingeren. Als ik voldoende voldoening heb gehad van haar lippen ruilen we om van plaats en ga ik tussen haar benen liggen. Eerst steek ik twee vingers naar binnen, maar ik merk al snel dat dit niet genoeg is en voeg mijn tong bij het spel. Eerst draai ik rondjes over haar clitoris, waarna ik zachtjes op en neer ga in haar kut. Ik merk dat haar kut zo nat is dat een derde vinger makkelijk past. Iets wat mij toch wel gek maakt in bed is het kreunen van een meisje, iets wat ik uren kan horen. Ik begin haar heftig te vingeren en mijn tong te gebruiken als ze zegt dat ik snel moet stoppen omdat ze anders klaar komt.

‘Ik wil je in me’ zegt ze vol overtuigend en duidelijk botergeil. Ik pak mijn pik vast en zet hem voor haar kut. Onder ons is het bed kletsnat, iets wat ik eigenlijk niet verwacht had omdat we eigenlijk nog niet waren begonnen. Rustig druk ik mijn pik naar binnen. Eerst mijn eikel, dan steeds verder, en verder tot hij er helemaal in zit. Tess heeft van genot haar ogen gesloten en wacht tot ik verder ga bewegen. Langzaam en opbouwend beweeg ik op neer. Tess kreunt het uit en zegt dat ze dit al de hele avond heeft gewild. Ik kijk naar beneden en zie dat mijn lul helemaal glimt van het geil uit haar kut. Steeds sneller begin ik haar te neuken en we kreunen het beide uit. Opeens zegt ze ‘Noem jij dit snel? Ik zal je eens wat laten zien’. En ze draait ons om. Ze zit nu bovenop mij met haar prachtige gezicht naar mij toe. Rustig en duidelijk vol genot laat ze zich zakken over mijn pik. Net als mij pakt ze het eerst rustig aan, en ik dacht dat ze eigenlijk wel dicht bij haar hoogtepunt zou zijn. Maar niets was minder waar, want ze plaatst haar handen op mijn borst en begint keihard op en neer te bewegen. En inderdaad, dit is pas snel. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo’n lekker gevoel heb gehad. Tess kreunt het ook uit alsof we alleen zijn in dit huis, maar de rest is nog steeds beneden volop aan de gang. Ik grijp naar haar borsten en begin deze te kneden om het standje zo goed als af te maken. ‘Hoe kom je het liefst klaar?’ vraagt ze terwijl ze nog steeds volop op en neer beweegt. Ik duw ons overeind en zet haar op haar knieën. ‘Oh, zo dus lekkerding’ zegt ze en ik duw mijn pik in haar. Dit keer zetten we het tempo voort en ik begin het geiler te maken. Een aantal keren sla ik op haar kont en deze begint rood te worden. ‘Ik ga klaar komen’ kreunt Tess en ik voel het ook opkomen. Lang duurt het niet meer en hoor haar schreeuwend en kreunend klaar komen, terwijl haar sappen langs haar benen naar beneden glijden. Op dat moment houd ik het ook niet meer en kom klaar in haar kont, vijf á zes stralen vullen haar kont terwijl ik door al m’n zenuwen genot voel vloeien.

Uitgeput zakken we op het bed. Ze trekt de dekens over ons heen en zegt liefdevol ‘Slaap lekker tijger, morgen ochtend weer?’. En voor “ontbijt” wil ik eigenlijk niks anders…

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hutavontuur Verstoord Door...Door: Penpaal
Gelezen: 4363x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vinger, Anaal, Condoom, Pijpen, Fles, Pis Drinken
16-07
8.0
:: Miranda Komt Ook Naar De HutDoor: Penpaal
Gelezen: 4043x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieten, Hut, Opdrachtjes, Beffen
16-07
7.8
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 3Door: Dam
Gelezen: 5705x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie, Incest, Moeder, Zoon
15-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar - 6Door: Zeroxx
Gelezen: 6132x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leerlinge
15-07
8.7
:: Ik Ben Graag Van VelenDoor: Hottie
Gelezen: 8201x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-07
8.6
:: Juf Laura - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 18190x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juffrouw
13-07
8.6
:: De Ideale Baan - 2Door: KomMaarGenieten
Gelezen: 8617x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-07
8.4
:: Waar Laat Je Dat Zaad?Door: Penpaal
Gelezen: 13099x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zaad, Zakdoek, Tissues
12-07
7.3
:: Een Natte OudjaarsavondDoor: Penpaal
Gelezen: 13991x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Bi, Neuken, Pijpen, Lift
11-07
8.6
:: Amy En Haar Leraar - 5Door: Zeroxx
Gelezen: 10633x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.8
:: Juf Laura - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 27003x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Juffrouw
11-07
9.1
:: Wat Geld Kan Doen - 30Door: Ilse
Gelezen: 4605x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Escort Ilse
10-07
9.2
:: Italiëreis - 7Door: Karel
Gelezen: 6358x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
10-07
8.7
:: Marokkaanse Krijgt Les...Door: MrBBC
Gelezen: 14647x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Marokkaanse, Neger, Pijpen, Deepthroat, Slikken
09-07
7.4
:: Amy En Haar Leraar - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 12239x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerlinge
09-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 15848x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leerlinge
09-07
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!