Opwindend.Net
Zaterdag werkte ik altijd thuis, op mijn werkkamer was ik bezig achter mijn laptop met de administratie. Nog steeds baalde ik van de fout die ik had gemaakt in de code, nu kon ik weer van opnieuw beginnen, een hele dag werk voor niks. Als troost had ik een kop koffie voor mezelf gezet.

Zaterdag was de dag dat ik altijd thuis werkte. Op mijn werkkamer zat ik achter de computer en was ik bezig met de administratie van het bedrijf waarvoor ik werkte. Ik dronk mijn koffie, dat was het middel waarmee ik de hele dag achter de computer kon uithouden, ik was veel liever bezig met het bouwen in een huis.

De bel ging, ik liep naar beneden en dacht wie het was, ik verwachtte eigenlijk niemand nog. Mijn 17-jarige buurmeisje Chantal stond voor de deur in haar sportkleren. Ik opende de deur: ‘Heey buurman Hugo, stoor ik?’. Ik antwoordde: ‘Nee hoor, wat kom je doen?’. ‘Het klinkt misschien een beetje gek’: zei ze, ‘maar ik wou gaan hardlopen, maar mijn schoenzool zit los, heeft u lijm waarmee ik het kan lijmen?’. Ik dacht even na: ‘Ehh, ik denk dat het wel kan met seconde lijm, kom anders even hier, dan kunnen we het proberen’.

Enkele minuten later kwam ze terug met de kapotte schoen, ik had inmiddels de lijm gepakt. Ik pakte de schoen aan en keek ernaar: ‘Is het niet verstandiger om nieuwe schoenen te kopen?’, de schoenen waren helemaal kapot. Chantal antwoordde: ‘Ik ben een beetje door mijn geld heen, ik hoop dat ze deze maand nog meekunnen’. Ik zei: ‘We kunnen het op z’n minst proberen natuurlijk, maar ik weet niet of het gaat lukken’. Nadat ik de schoen een beetje schoon had gemaakt smeerde ik wat lijm op de zool en plakte het dicht. ‘We moeten wel even wachten, lust je wat te drinken?’: vroeg ik. Ze lustte wel een glaasje water, ik pakte het voor haar en haalde ook mijn eigen koffie van boven.

Ze was op de bank gaan zitten en ik ging er tegenover op een stoel zitten. Ik zag haar amper nog, het viel me op dat haar lichaam erg volwassen was geworden. Ze vroeg: ‘Loop jij nog weleens hard, vroeger zag ik je regelmatig, maar nu eigenlijk nooit meer’. Ik nam een slok van de koffie en antwoordde: ‘Een jaar geleden na de scheiding met Maaike ben ik ermee gestopt en heb het eigenlijk nooit meer opgepakt’. Terwijl ze haar blonde haren in een staart stopte zei ze: ‘Ja mag wel mee als je wilt hoor!’. ‘Dat moet ik zeker een keer doen, maar ik ben druk aan het werk en de kinderen worden over een uurtje gebracht, een andere keer kan zeker’. Ik voelde aan de schoen en ik verwachtte dat het zo wel goed was. We namen afscheid en we besloten zeker samen een keer te gaan hardlopen.

Die vrijdag stond Chantal weer voor mijn deur en toen ik opendeed vroeg ze: ‘Buurman Hugo, kunnen we anders morgen gaan hardlopen, Ik weet niet of het jou past?’. Mij leek het wel een goed plan. We spraken af de volgende dag om 15:00 een rondje te gaan lopen.

Ik besloot eens te gaan kijken of mijn sportkleding nog goed was. In de slaapkamer kleedde ik mijzelf uit, alleen mijn boxer hield ik aan. Nu ik erop lette, viel mij op dat ik wel wat dikker geworden was. Tot mijn verbazing kreeg ik mijn strakke sportbroek en shirt amper aan. Toen ik in de spiegel keek lachte ik om mijzelf, het was echt veel te klein.

Ik reed gelijk naar de winkel en kocht een nieuwe sportoutfit. Net toen ik zou afrekenen zag ik een mooie aanbieding voor dames hardloopschoenen van Nike, ik besloot ze als cadeau mee te nemen. Ik pakte maat 39, zaterdag had ik gezien dat Chantal deze maat ook droeg. Ik gokte het erop en rekende af.

De volgende dag, een paar minuten voor de afgesproken tijd ging de bel. Ik deed open en nodigde haar binnen, ze droeg een sportlegging en een shirtje met lange mouwen. Ik pakte de nieuwe schoenen erbij en ze reageerde verrast: ‘Wow, zijn die voor mij!’. Snel trok ze de schoenen aan: ‘Bedankt buurman Hugo, ze zitten echt goed!’ en ze omhelsde me. Ik voelde haar borsten stevig tegen mij aanduwen, mijn piemel werd stijf in mijn strakke sportbroek. Ik schrok een beetje dat ik er opgewonden van raakte. Ze gaf me een kusje op mijn wang en liet me weer los. ‘Zullen we ze gelijk testen’: vroeg ik.

Een paar minuten later liepen we naar buiten. Het was erg koud, de afgelopen nacht had het gevroren, gelukkig geen sneeuw of gladheid. Chantal vroeg: ‘Ik weet wel een leuk rondje van ongeveer 7 km, is dat goed?’. Ik was het er wel mee eens, 7km dat moest mij nog wel lukken.

We renden mijn straat uit. Zoals ik al had verwacht nam Chantal de afslag naar het bos. Toen ik even achter Chantal liep, viel mij op dat haar billen erg op en neer deinsde, ze had echt grote billen. Toen we op een wat groter paadje aan de bosrand liepen, was er genoeg ruimte om naast haar te lopen. Ook haar flinke bosten bewogen erg met haar mee, het leek me een beetje lastig, maar het zag er wel sexy uit. Stiekem viel het mij op dat ik opgewonden raakte van mijn buurmeisje.

We hadden ongeveer 3 km gelopen toen we in het bos aankwamen. Chantal zei: ‘Hou je het nog vol?’. Ik had wel gemerkt dat mijn conditie niet meer top was en antwoordde: ‘Ik denk het wel, al gaat het wel stroef’. ‘Nou ja, straks kan je weer uitrusten’: zei ze, ‘of staat er nog wat in de planning dit weekend?’. Ik zei: ‘Nee, de kinderen blijven bij Maaike en verder heb ik geen plannen, jij?’. Net toen ik klaar was met praten, struikelde ik over een dennenappel. Gelukkig kon ik met mijn hand de val breken. ‘Oh gaat het wel’: hoorde ik Chantal zeggen. Toen ik opkeek, keek ik recht tussen de grote borsten van Chantal. Ze hielp me overeind en ik zag dat alleen mijn hand een beetje bloedde. Ik zei: ‘We kunnen gewoon door hoor!’.

Al snel liepen we weer en ik vroeg: ‘Had je nog plannen voor het weekend?’. Chantal antwoordde: ‘Nee, me ouders zijn een weekend weg en ik ben alleen thuis, ik doe gewoon rustig aan denk ik’. ‘Waar zijn je ouders heen’: vroeg ik. Ze vertelde dat ze naar een musical gingen, ze overnachtte in een hotel.

We liepen weer door het bos uit, vanaf hier was het nog maar 2km naar huis toe. Opeens struikelde Chantal, ze wankelde wat en ik greep haar gauw vast. Ik keek naar achteren en zag dat ze over een dennenappel was gestruikeld, net als ik. Er stonden hier geen bomen, dus we lette er ook niet op.
Toen ik weer naar Chantal keek merkte ik pas dat ik haar borsten vasthad, snel liet ik los: ‘Oh sorry, ik had het ehh niet door’. ‘Dat is toch niet erg, ik ben al blij dat je me vasthield’: zei ze lachend.
Twintig minuten later waren we weer thuis, ik keek op mijn horloge: ‘We hebben er een uur over gedaan’. ‘Dat valt tegen’: zei Chantal, ‘al hebben we een paar keer moeten stoppen, we kunnen wel vaker oefenen!’. Ik stelde voor: ‘Je bent toch alleen thuis, kom anders met mij mee naar binnen’.

Ik pakte voor ons allebei een koud biertje en zei: ‘Zeg maar niks tegen je ouders’. Ze ging lekker op de bank liggen, naast de houtkachel. Ik pakte van buiten nog een blok hout en gooide het in de kachel. Ik keek naar mijn hand en Chantal zei: ‘Pak even een doekje, dan maak ik het schoon’. Ik pakte een nat doekje en ging op haar verzoek voor haar op de grond zitten en legde mijn hand op haar benen. Ze wreef voorzichtig aan de randen het bloed weg. Mijn hand bewoog ze wat dichter bij zich. Ze tipte met het doekje langzaam het vuil uit de wond. Telkens schoof ze me hand een beetje omhoog, totdat mijn hand tussen haar benen lag. ‘Volgens mij is de wond zo mooi schoon’: zei ze.

We zaten nog even bij te kletsen, over haar school, mijn werk en al dat soort dingen. Opeens vroeg ze: ‘Jij hebt toch een bad, zou ik daar misschien even in mogen, dat is wel lekker zo na het sporten’. Ik vond het wel een goed idee, inmiddels was het al bijna 5 uur en ik stelde voor om vanavond pizza voor ons te bestellen. Dat werd natuurlijk positief ontvangen.

Nadat ze haar kleren van thuis had gehaald, hielp ik haar met het bad. Haar shirtje had ze al uitgetrokken. Door de zwarte sport-bh zag je duidelijk haar tepels, haar borsten waren echt prachtig in haar bh. Ze trok het elastiek uit haar haren en het lange blonde haar hing prachtig los in haar nek. Ik legde uit hoe het werkte en waar alles lag. Inmiddels had ze haar legging ook uitgedaan en toen ze bukte om de temperatuur van het bad te voelen, had ik een prachtig uitzicht op haar billen. Ze droeg alleen een zwart stringetje van Calvin Klein. Het voelde zo fout om naar mijn buurmeisje te staren, maar ze had er zelf voor gekozen om zich al uit te kleden in mijn bijzijn en het voelde alsof het bijna haar bedoeling was dat ze mij opwond.

Ik liet haar alleen achter in de badkamer, ging op mijn bed liggen en sloot mijn ogen. Chantal was een prachtig meisje. Ik haalde het beeld weer op van een paar minuten geleden, alleen in haar string en bh. Door deze gedachte voelde ik mijn piemel stevig tegen de stof van de sportbroek aanduwen. Haar flinke borsten en billen wonde mij telkens weer op. Ik keek naar de muur, waarachter ze waarschijnlijk op dit moment naakt in bad zat te genieten van het warme water.

‘Wakker worden slaapkop!’: fluisterde Chantal, terwijl ze me wakker schudde. Ik keek in haar gezicht en het duurde even voor ik mij herinnerde waarom ze hier was. Ze had mijn badjas aangetrokken. Ik keek op de klok, het was al 7 uur. Ik had 2 uur liggen slapen. ‘Zou ik maar pizza gaan bestellen’: vroeg ze. Dat vond ik een goed idee, ze ging naast me in bed liggen en belde naar de pizzeria.

‘Hoe vond je het hardlopen gaan’: vroeg Chantal. Ik draaide me naar haar toe en zei: ‘Het ging wel goed, ik denk dat ik morgen wel spierpijn heb aan me bovenbenen’. ‘Moet ik een massage geven anders’: vroeg ze, ‘dat doen mijn vriendin en ik ook altijd bij elkaar na het hardlopen’. Dat zou een beetje te ver gaan en ik antwoordde dan ook: ‘Dat is niet nodig hoor’. Chantal zei: ‘Kom op, niet zo moeilijk doen, het helpt echt’. Voor ik iets kon zeggen stond ze op en zei ze: ‘je broek moet uit hoor!’. Ze trok mijn sportbroek uit, waarna ook mijn sokken volgde. Ze boog naar haar stapeltje met kleren en pakte een flesje massageolie, ze had dit duidelijk al van tevoren bedacht. Ze smeerde haar handen in met de olie. Eerst masseerde ze mijn voeten, het was echt fijn. Door de aanrakingen werd mijn piemel weer stijf, ik schaamde me dood, ze kon het nu duidelijk zien. Ze masseerde langzaam langs mijn benen naar boven. Ze tilde mijn benen een beetje op en masseerde mijn bovenbenen stevig. Mijn piemel stond nu rechtop in mijn boxer, maar ze zei er niks van.

Toen ze klaar was ging ze weer naast me liggen. Het bleef stil totdat de bel ging. Chantal zei: ‘Zo dat is er snel’. Chantal nam de pizza in ontvangst en ik rekende af. We gingen bij de kachel op de bank zitten. Terwijl we onze pizza opaten raakte we weer in gesprek over van alles. Toen we de pizza ophadden en ik alles had opgeruimd vroeg Chantal: ‘Hugo, de massage was toch wel fijn he?’. Ik antwoorde: ‘Ja, het was toch wel lekker, misschien dat het wel scheelt met de spierpijn’. Ze trok haar benen op en keek mij lief aan. Ze was echt prachtig, ik merkte dat ze me een beetje uitdaagde, ik kon het echt niet doen om eropin te gaan. De massage was eigenlijk al een stapje te ver wat mij betreft. Ik zat in mijn boxer op de bank met een meisje van 17 erbij.

Ik stond op en zei: ‘ik ga even douchen’. Ik liep naar mijn slaapkamer en pakte een onderbroek. Toen ik de naar de badkamer wilde stond Chantal er ineens. ‘Wat doe jij hier’: vroeg ik. Het bleef even stil en Chantal zei: ‘ik weet iets veel fijners voor je dan douchen’. Ze liet de badjas van haar af glijden en stond alleen gehuld in een zwart stringetje en een rode, kanten bh voor me, haar tepels waren duidelijk zichtbaar door de stof. Ik wist echt niet meer wat ik moest doen, een opgewonden tienermeisje wilde seks met mij. Ze omhelsde mij stevig. Ik duwde haar van me af, ‘Sorry Chantal, dit kan echt niet’: zei ik streng, ‘ik kan als man over de 50 dit niet doen met een meisje van 17’. Dit vond ze duidelijk niet leuk, ze ging op bed zitten en keek de andere kant op. Toen ik naast haar ging zitten zag ik dat ze huilde. Ik troostte haar en zei: ‘Er zijn echt wel jongens van je eigen leeftijd die bij jou passen en ik moet ook gewoon een vrouw van mijn leeftijd zoeken’. ‘Maar Hugo, ik vind jou leuk, ik ben al 17 het kan echt wel, ik wil het toch zelf’: zei ze smekend. Ze gleed met mijn handen over de grote bult in mijn boxer.

Mijn lust won het van mijn verstand. Ik pakte haar bij de schouders en legde haar achterover op het bed. Mijn handen gleden vanaf haar schouders naar haar bovenbenen. Ik ging bovenop haar liggen en gaf kusjes in haar nek. Wat was dit fijn, na zeker een jaar geen seks te hebben gehad! Ik kuste vanaf haar nek, tussen haar borsten door richting haar buik. Tot de rand van haar stringetje, daar stopte ik. ‘Ooh ga door’: kreunde ze, ze duwde mijn hoofd richting haar kruis. Over het onderbroekje liet ik mijn vinger tussen haar spleetje door glijden, een verlangende geur naar seks vulde mijn neus.

Langzaam kuste ik weer naar boven. Bij haar borsten stopte ik en liet mijn hoofd op het kanten bh’tje rusten. Ik rook een heerlijk zweetgeurtje, gemixt met parfum. Veel tijd om ervan te genieten had ik niet, Chantal duwde mij van haar af en legde mij op mijn rug neer. Ze tongzoende mij heerlijk, ik liet tegelijkertijd mijn handen over haar billen glijden.

Chantal ging op mijn buik zitten, met haar rug naar mij toe. Haar string was een beetje nat. Ik voelde haar hand over mijn boxer glijden, maar ik kon er zelf niks van zien. Ze trok mijn boxer omlaag en mijn piemel schoot eruit. ‘Wow’: hoorde ik haar verbaast zeggen, ik hoorde mijn boxer op de grond vallen. Ze pakte mijn piemel en speelde er langzaam met haar handen mee. Ik voelde twee handjes voorzichtig mijn voorhuid naar beneden schuiven. Ze likte haar hand en wreef met haar palm over mijn eikel. Het was zo fijn, na een jaar had ik eindelijk weer seks. Ze probeerde me af te trekken en na een paar bewegingen begon ze er handigheid in te krijgen. Ondertussen liet ik mijn handen over haar rug glijden en ter hoogte van haar borsten bewoog ik mijn handen langzaam naar voren. Ze begon ook steeds steviger af te trekken, terwijl ik haar borsten masseerde. Opeens duwde ze mijn handen weg, duwde haar billen naar achteren in mijn gezicht en ik voelde haar tong over mijn eikel likken. Dit was mij echt te veel. Ik waarschuwde nog en riep: ‘stop, ahhh’, mijn stem ging over in luid gekreun. Terwijl ik haar opgewonden geurtje tussen haar bennen rook, likte ze het sperma van mijn eikel af.

Met haar stringetje wreef ze mijn eikel een beetje schoon. Ze ging tegen mij aan liggen en ik zag de witte vloeistof op haar jeugdige gezichtje ‘Ohh wat was dat geil zeg’: zei ze. Het was nu tijd om haar eens goed te verwennen. Ik was helemaal naakt, maar zij droeg nog haar kanten, rode bh’tje en haar zwarte stringetje. Ik ging eerst weer verder met het kussen van haar buik, tot ik bij haar borsten aankwam. Ik masseerde haar borsten in haar bh, trok de bandjes van haar schouder en bewoog de bh omlaag. Twee grote, ronde borsten vielen op haar buik. Ik kuste haar borsten en zag haar tepels nog stijver worden. Mijn lippen zette ik om haar tepel en zoog een beetje. ‘Ooh heerlijk’: klonk het van boven.

Ik streelde met mijn handen naar beneden. Ik plaagde haar een beetje door extra lang met mijn handen haar bovenbenen en billen te betasten. Onder haar slipje hing een sterke geur wat mij nog geiler maakte. Eerst gleed ik met een vinger over haar onderbroekje, waarna ik de stof aan de kant schoof. Ze was helemaal gladgeschoren. Met mijn vinger voelde ik tussen de gevoelige, vochtige lipjes. Het slipje trok ik uit en nog even rook ik eraan. Zulke geur hadden alleen maar jonge meisjes. Met mijn tong betaste ik haar vochtige plekje. Ze trok haar benen op, waardoor ik nog meer de ruimte kreeg. Ik kuste rondom haar klitje en likte een paar keer stevig tussen haar lipjes door. Haar ademhaling versnelde. Met mijn tong masseerde ik voorzichtig haar klitje. ‘Ohhhh jaaa, ga door’: kreunde ze. Ik kuste haar klitje en liet mijn tong erover glijden. Ze kwam luid kreunend klaar.

Ik liet mijzelf naast haar neervallen. Chantal was veel te geil om te rusten en pakte gelijk mijn piemel weer. Ze trok een paar keer, ging bovenop mij zitten en schoof zonder moeite mijn piemel in haar. Ze bewoog langzaam en onwennig over mijn piemel, na een tijdje begon ze steeds sneller te bewegen. Wat had ik dit gemist, ik had geen spijt van mijn beslissing, mijn buurmeisje was fantastisch. Chantal ging op haar rug liggen en ik gleed weer zonder moeite naar binnen. Ik neukte haar steeds harder tot ik riep: ‘Ik ga komen’. Ik stootte nog een paar keer stevig en voelde het sperma in haar lopen. Tegelijkertijd zag ik Chantal haar handen op haar borsten leggen, haar gezicht kleurde een beetje rood en ze kreunde zachtjes. We waren beidde voor de tweede keer klaargekomen. Ik bleef nog even in haar zitten en kuste haar op haar lippen.

Ze bleef nog liggen en ik pakte haar onderbroekje en maakte eerst mijn piemel en later haar schoon. Ik ging weer naakt tegen haar aanliggen en we vielen snel in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker. Ze stond naast me en had een ontbijtje gemaakt met een croissantje, jus de orange en een gekookt eitje. ‘Wat lief van je’: zei ik. Ze droeg alleen haar sportlegging en een open badjas, het zag er wel spannend uit. Ze trok haar badjas uit, zette het ontbijtje tussen ons in en kwam naast mij liggen. Ze had echt goed haar best gedaan. Ik vroeg: ‘Hoe kom je aan de jus de orange en de croissantjes, die heb ik toch helemaal niet thuis?’. Ze zei: ‘Ik was even langs de winkel gegaan’. Vandaar had ze waarschijnlijk ook de sportlegging aangetrokken. ‘Maar heb je al gedoucht’: vroeg ik. Ze antwoorde: ‘nee, ik wil veel liever samen met jou douchen’. Ik rook bij haar oksels en tussen haar benen. Ik lachte: ‘De mensen in de winkel zullen wel raar opgekeken hebben, je ruikt nogal naar seks’. ‘Ohh shit, ik wist niet dat je dat kon ruiken’: lachte ze en haar gezicht kleurde rood.

Na het ontbijt kuste ze me en klom boven op me. Ze pakte mijn piemel en liet mijn eikel over de gladde sportlegging glijden tussen haar bennen. ‘Ik ben nog steeds een beetje opgewonden’: zei ze, ‘ik heb wel zin in lekkere ochtendseks’. Het was zo’n spannend gezicht, zij alleen gekleed in een sportlegging, haar grote borsten bungelden vrij rond.

Ze vroeg mij op de rand van het bed te gaan liggen met mijn benen wijd. Chantal zei: ‘volgens mij is dit de droom van iedere man’. Met de massageolie smeerde ze de binnenkanten van haar borsten in en ook mijn stijve piemel. Ze trok haar zwarte sport-bh van gisteren weer aan. Ik had geen flauw idee wat ze van plan was. Ze duwde mijn piemel onder haar sport-bh en tussen haar borsten. Nu wist ik natuurlijk wel wat ze ging doen: een titfuck zoals het in pornovideo’s werd genoemd. Toen ik dit zag wilde ik het zelf ook, maar mijn ex Maaike had veel te kleine borsten ervoor, bij Chantal zou het geen probleem zijn. Ze duwde haar borsten dichter bij mekaar en bewoog langzaam op en neer. Bij iedere beweging werd ik geiler. Af en toe liet ze wat speeksel naar beneden vallen op haar borsten. Haar tepels staken duidelijk door de sport-bh heen. Ze duwde haar borsten nog steviger bij elkaar, zodat ze elkaar raakte. Dit was nog fijner en ik voelde dat het niet lang meer ging duren. Ze bewoog de sport-bh naar beneden, net onder haar tepels, wat zag het er heerlijk uit! Toen ze bedacht telkens wanneer mijn piemel dicht bij haar gezicht was, mijn eikel aan te raken met haar tong, toen hield ik het echt niet meer. Net toen ze met haar tong weer mijn eikel wilde raken spoot de eerste straal eruit. Ze schrok een beetje doordat de straal in haar mondje en op haar gezichtje kwam. De rest liep tussen en over haar bh’tje heen en over haar borsten. Ze wachtte nog even en likte mijn eikel schoon. Ze zag er zo geil uit met de witte vloeistof op het zwarte bh’tje.

‘Ohh dat was echt geil’: kreunde ik toen ze naast me kwam liggen. ‘Wil je mij ook verwennen’: vroeg ze, ‘ik heb weleens iets heel spannends gezien in een filmpje’. Natuurlijk wilde ik dat, ik vond het heerlijk dat mijn buurmeisje al haar fantasieën met mij deelde. ‘Maar je moet wel geblinddoekt’: eiste ze. Ze pakte haar bh’tjes: ‘deze kunnen niet, de sport-bh is niet strak genoeg en de rode is doorzichtig, heb jij nog een blinddoekje ofzo’. Toen ik een tijdje een relatie met Maaike had, kochten we seksspeeltjes om ons seksleven wat spannender te maken. Ik pakte onder uit de kledingkast een zwart blinddoekje.

Ze trok de blinddoek uit mijn handen en zette hem zelf op. ‘Wow, je ziet echt niks’: zei ze. Ze liet zich languit op bed vallen. Plotseling liet ik mijn hand van haar navel tussen haar benen door glijden over de strakke legging. ‘Dit voelt nog fijner zo’: kreunde ze. Ze trok haar benen op en ik speelde met de flinke billen. Opeens gaf ik een tik op haar rechterbil, ze gaf een gilletje van de schrik.

‘Nu is het mijn beurt’: zei ze. Chantal zette de blinddoek af en bedekte mijn ogen ermee. Wat mij opviel was dat ze een beetje dominant was. Dat was ik uit eerdere relaties helemaal niet gewend, zeker bij Maaike niet. Chantal pakte stevig door en kwam zelf ook met spannende ideeën.

Ik lag naakt en geblinddoekt op bed en ik hoorde Chantal iets uittrekken. Ze droeg nu alleen nog een bh of legging. Het werd duidelijk dat ze haar bh had uitgetrokken toen ik haar blote borsten in mijn gezicht voelde. Ik nam haar tepel in mijn mond en sabbelde er voorzichtig aan. Ze stopte en even later voelde ik haar handen met mijn piemel spelen. Even later duwde zij mijn piemel achterover en toen mijn piemel terug wilde springen, belemmerde ze de vrijheid door het tegen te houden. Ik voelde een gewicht op mij duwen, het voelde niet aan als huid. Het duurde even voor ik mij realiseerde dat ze met haar legging mijn stijve piemel naar achteren duwde en ze dus op mij zat. Ik voelde de gladde stof over mijn piemel heen glijden. Ik fantaseerde hoe dit eruit moest zien, het leek mij zo’n spannend beeld. Ze klom van mij af en even later zat ze weer boven op mij. Ze had zich omgedraaid en ik voelde nu mijn piemel tussen haar gleufje doorwrijven. Ze leek dit fijner te vinden, haar ademhaling versnelde. Het geluid van haar ademhaling en het wrijven zorgde dat mijn tweede hoogtepunt die ochtend naderde.

Net toen ik steeds dichter bij mijn hoogtepunt kwam stopte ze. In mijn oor hoorde ik haar zachte stem zeggen: ‘Nu mag je mij echt lekker verwennen’. Ik hoorde haar weer wat uittrekken, dat moest haar sportlegging wel zijn. Nu was ze helemaal naakt. Ze ging weer op mijn buik zitten en ik voelde haar natte, kale spleetje op mijn buik. Ze trok me met moeite een beetje naar voren. Mijn neus vulde met de geur van een opgewonden, jong meisje en kort daarna voelde ik haar zachte billen op mijn gezicht landen en met mijn tong bewoog ik tussen haar gleuf door. ‘Ohh, jaa verwen me lekker’: kreunde ze. Mijn handen legde ik op haar billen en ze pakte mij bij mijn polsen vast. Ik likte nog een paar keer tussen haar lipjes door, terwijl ik met mijn handen haar billen betaste. Haar vocht proefde ik met mijn tong en ik likte telkens wat sneller. Ze drukte nog steviger tegen mijn gezicht en in kuste tussen haar lipjes. Met mijn tong raakte ik nog even haar klitje, wat werd beantwoord met een luide kreun. Ze bewoog nu zelf ook met haar billen steeds ruwer in mijn gezicht en kreunde: ‘Wat lekker dit, ik ga komen, aah’. Ze trok de blinddoek van mijn hoofd, maar ik zag nog weinig door haar billen. Het werd stil en ik voelde haar handen in mijn polsen knijpen. Ik voelde het warme vocht op mijn tong druppelen.

Ze tilde haar billen op en ik had een perfect beeld op haar vochtige spleetje. Ze kreunde: ‘Ik ben zo geil, neuk me Hugo, neuk me lekker’. Chantal ging op haar rug liggen en ik bewoog soepel in een keer naar binnen. Ik bewoog gelijk op een snel tempo in haar, de grote borsten bewogen ritmisch mee. Met haar hand wreef ze over haar klitje. Ze moet enorm opgewonden zijn geweest, want nog geen 3 minuten na haar vorige orgasme, hoorde ik haar weer luid kreunen. Ik stootte nog een paar keer diep in haar. Toen ik de voldane blik in haar ogen zag en haar handjes haar borsten masseren, hield ik het niet meer en voelde ik mijn piemel leeglopen. De laatste druppels vielen op haar lipjes toen ik uit haar bewoog. Naakt lag ik even later tegen haar aan, toen ik besefte wat er afgelopen uren was gebeurd. Ik hoorde de adem van het meisje waarmee ik net het bed had gedeeld, terwijl ik haar borsten masseerde. Mijn piemel duwde tegen haar jonge billen aan.

Even later stonden we samen onder de douche. Toen we onder de douche vandaan stapte droogde ik haar af. Toen ik op mijn knieën haar benen afdroogde zag ik dat het tussen haar benen een beetje rood zag en haar lippen waren opgezwollen. Ze was dit natuurlijk ook niet gewend. Naakt liepen we naar de slaapkamer toe. Uit het raam zag Chantal de auto van haar ouders staan: ‘Huh, zijn ze nu al terug!’. Ze wist niet wat ze aan moest trekken, alles rook naar de geur van seks. Uiteindelijk besloot ze toch haar legging, sport-bh en hemdje aan te doen, zo dachten haar ouders dat ze hardgelopen had en zullen de geur negeren. Haar zwarte stringetje en de rode kanten bh kwam ze later ophalen. We gaven elkaar nog een intense tongzoen en ze vertrok naar het huis ernaast.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Ondeugende Spelletjes - 2Door: Robin
Gelezen: 213x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
26-05
9.9
:: Mijn Memoires - 8Door: Fieke
Gelezen: 38x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
26-05
9.9
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2216x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5338x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6853x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1345x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 8149x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4443x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 8014x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9507x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1856x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5985x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 10007x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9601x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1958x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7074x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!