Opwindend.Net
Dit deel is slechts een inleiding voor de serie.

Toch wel een beetje nerveus liep Ashley naar de poort toe. Ze negentien had vandaag haar eerste sollicitatiegesprek sinds ze haar diploma afgelopen zomer had gehaald. Ashley had een opleiding tot directiesecretaresse gevolgd en het was ook haar bedoeling geweest om in die richting werk te gaan zoeken, maar toen kwam plots deze vacature voorbij. Een koppel niet ver bij haar uit de buurt zocht een personal assistent. Hij had verstand van aandelen en zodoende zijn kapitaal bijeen gesprokkeld. Zij was slimme advocate en samen hadden ze een riante villa aan de bosrand. Zo kwam het dus dat Ashley niet bij de voordeur aanbelde, maar bij de poort.

Via de intercom hoorde Ashley een stem en nadat ze zei dat ze de sollicitante was, ging de poort langzaam open. Ashley liep de oprit op en kwam al snel bij het huis aan. De vrouw stond al in de deuropening te wachten. “Hoi, ik ben Lena”, stelde ze zich voor. Ashley gaf haar een hand en het viel haar op dat de vrouw vrij gewaagd gekleed was. Lena droeg een witte strakke broek en daarvoor een lichtblauwe blouse, waarvan een aantal knoopjes opengelaten waren. Een flinke boezem kon Ashley zo aanschouwen. Even dacht ze te zien dat de vrouw haar een knipoog gaf. Shit, was ze betrapt? Maar Lena zei verder niks en liet haar binnen. Ze nam haar mee naar een soort van vergaderzaal. Een grote tafel stond er in het midden met een tiental stoelen.

“Wil je wat drinken meid?” Ashley lustte wel een koffie en Lena zei dat ze het ging halen. Ashley bleef nerveus achter in de kamer. Het was nu toch wel erg spannend nu het gesprek op het punt van beginnen stond. En wat was het huis mooi. Ashley had nog amper wat van de binnenkant gezien, maar ze was nu al verkocht. Ze moest en zou hier komen werken. Net voordat Lena terugkwam, kwam ook haar man binnen. Ashley wist door de advertentie wat hij deed en had eigenlijk een saaie zakenman verwacht, met een brilletje. Het tegendeel bleek echter waar te zijn. Een goed afgetrainde man kwam de kamer binnen. Zijn shirt zat stevig om zijn torso gespannen en hij droeg een korte broek. Ook hij gaf haar een hand en stelde zich voor als Tim en ging tegenover haar zitten.

Knap. Zo kan Ashley hem wel omschrijven. Zelf was ze stilletjes en verlegen, maar hij leek wel het tegenovergestelde te zijn. Zijn ene arm was gevuld met tatoeages en had ze al gezegd dat hij knap was? Hij had kort bruin haar en was vrij lang. Maar dat waren ze allebei wel. Ashley was nog geen 1 meter 60. Lena was al een kop groter geweest dan zij was en dan stak Tim er nog eens verder bovenuit. Ashley voelde zich ongemakkelijk tegenover hem. Ze moest moeite doen om niet naar hem te staren, zo knap vond ze hem en dan kwam nu ook Lena nog eens binnen. Een prachtverschijning met haar golvende blonde haren en dan waren er nog eens haar borsten die zo prominent aanwezig waren.

Zelf was Ashley overigens helemaal geen verkeerde meid om te zien, in tegendeel zelfs. Ondanks dat ze erg klein was, waren haar vrouwelijke vormen dit zeker niet. Ze was erg trots op haar C-cup, al liep ze er niet zo te koop mee als Lena deed. Haar haren was licht roze geverfd, een kleur die ze nu al enkele jaren had en eigenlijk was ze er nooit meer vanaf gestapt. Wat ze ook mooi vond aan zichzelf waren haar billen. Ashley liep fanatiek hard en deed ook geregeld mee aan hardloopwedstrijden. Mede hierdoor had ze een heerlijke stevige kont. Aandacht van jongens kwam Ashley dan ook zeker niet te kort. Sterker nog, het was soms een beetje veel. Toch was Ashley niet het type wat snel inging op de avances van jongens. Ze had wel vriendjes gehad en seks was ook zeker niet onbekend voor haar, maar ze was niet het type van de one night stands.

Nu stond Ashley echter alweer een tijdje droog. Haar laatste vriendje was van zes maanden geleden. Ashley kon zich echter zomaar voorstellen dat Tim en Lena het wel vaker deden. Ook nu betrapte ze zichzelf er weer op te staren naar de gespierde torso van Tim. Gelukkig hadden ze niets door en Lena gaf haar een kop koffie, waarna het gesprek begon. Er werd Ashley gevraagd naar haar opleiding, maar ook naar haar privéleven. Ashley moest zich er namelijk bewust van zijn dat als ze deze baan zou krijgen, ze meerdere dagen per week intern zou moeten. Slapen, werken, maar ook haar privé tijd zouden in elkaar overlopen. Een negen tot vijf baan was dit dan ook zeker niet. Werktijden waren er ook zeker niet, maar daar tegenover stond dan wel weer een topsalaris voor haar leeftijd.

Ashley hoorde het allemaal aan. De baan klonk haar als gegoten. Ze woonde nu nog thuis en vond het wel wat hebben, deels op zichzelf wonen en met het geld wat ze hier zou gaan verdienen, kon ze ook snel genoeg naar een eigen plekje gaan uitkijken. Lena schoof de functieomschrijving over tafel naar haar toe. Lena moest hierdoor naar voren buigen en Ashley betrapte zichzelf erop direct weer naar Lena’s borsten te kijken. Doordat haar borsten voorover hingen, kon Ashley ook de BH van de vrouw zien. “Mooie blouse hè”, zei Lena. “U-uhm ja inderdaad”, stammelde Ashley. Ze was betrapt door Lena en schoot direct rood aan. Zowel Tim als Lena zei verder echter niks en Ashley begroef haar gezicht dan ook maar snel achter de functieomschrijving, zodat ze in ieder geval de twee niet voor de ogen hoefde te komen.

Lena kwam echter naast Ashley zitten. “En lijkt het je wat?” Ashley knikte. “Ja dit lijkt me heel erg leuk en leerzaam.” Plots legde Lena haar hand echter op het bovenbeen van Ashley. Ze droeg een nette rok en had zodoende nog wat blote huid boven haar knieën over. Lena legde hier naar hand op en Ashley schrok. Ze durfde er echter niks van te zeggen, misschien verbeelde ze zich wel weer het een en ander en was het gewoon vriendschappelijk bedoeld. Maar Ashley kwam erachter dat dit niet het geval was. Lena’s hand schoof namelijk langzaam omhoog, onder de rok van Ashley. Niet helemaal tot boven, maar ver genoeg om Ashley ongemakkelijk te maken. “Wij zouden het ook heel leuk vinden als je de baan zou aannemen Ashley. Lees het thuis nog een keer door en laat ons wat weten als het je aanspreekt, dan maken wij je contract op en sturen dit naar je toe.”

Alsof er niks was gebeurd, trok Lena haar hand weer terug. Ashley gaf Tim snel een hand en snelde zich naar buiten toe. Doordat Lena vrij bleek was van zichzelf, viel het altijd erg op wanneer ze bloosde en ja blozen deed ze nu wel. Ashley hoopte dan ook maar dat het niet zo was opgevallen, al was ze bang van wel, maar gelukkig leek ze de baan te hebben. Thuis las ze de functieomschrijving nog eens door. Ze zou vier dagen per week intern moeten bij het koppel en kreeg dan ook haar eigen slaapkamer. Verder had ze ook nog eens toegang tot alle faciliteiten die bij de ruime villa hoorde. Van het saunacomplex met jacuzzi, een kleine sportschool in huis tot aan het grote buitenzwembad tot aan toe.

Wat Ashley ook nog een bijkomend voordeel vond was de ligging van de villa. Zo aan de rand van het bos kon ze direct het bos in om hard te gaan lopen. Aangezien ze onder werktijd ook genoeg tijd zou hebben voor zichzelf, kon ze dit mooi combineren. Het werk was Ashley moest doen vond ze ook erg leuk. Aangezien het koppel veel reisde, zou zij de agenda van het stel moeten bijhouden. Als ze op vakantie gingen was Ashley de aangewezen persoon om tickets te boeken en de hotels daar te regelen, net als andere diensten waar het koppel wenste gebruik van te maken. Thuis bij het koppel zou ze vooral bezig zijn met afspraken maken met zakenpartners en de rompslomp die hierbij te pas kwam. Schoonmaken hoefde ze niet te doen of andere huishoudelijke taken, daar had het koppel een schoonmaakster voor, die op de dagen dat Ashley er niet was kwam schoonmaken.

Ashley had dan ook niet lang nodig om te beslissen dat ze de baan wilde en al de volgende dag belde ze dan ook om te zeggen dat ze de baan graag wilde hebben. “Top! Wij laten je contract vanmiddag bij je thuis bezorgen. Dan kan je wat ons betreft volgende week meteen beginnen.” Het was allemaal zo officieel hoe alles geregeld was. Haar contract werd niet eens via de post verstuurd, nee het werd met een koerier thuisgebracht bij haar. Na getekend te hebben, was het nog enkele dagen wachten voordat ze kon beginnen. Met gezonde spanning ging ze dan ook de volgende week weer terug naar de villa en het koppel.

Lena was weg met vriendinnen, brunchen en Tim liet haar dan ook binnen. Hij liet haar haar kamer zien en na het getekende contract van haar in ontvangst te hebben genomen, liet hij haar met rust, zodat ze haar koffer kon leeghalen en haar kast kon vullen. Het duurde even, maar uiteindelijk had Ashley haar koffer helemaal leeg en was haar kast gevuld met genoeg kleding, zodat ze altijd wat nieuws aan kon trekken wanneer ze dat wilde. Ashley ging even op het tweepersoonsbed liggen en wat lag het lekker. Lekker zacht en dus heerlijk groot. Thuis had ze nog een simpel eenpersoonsbed, hier kon ze lekker breeduit liggen, zonder bang te hoeven zijn om uit bed te vallen.

Ashley was uiteindelijk klaar met haar kamer klaar te maken en besloot om Tim weer op te zoeken. Hij had namelijk beloofd om haar een rondleiding van het huis te geven. Ashley ging dan ook van haar kamer af, op zoek naar Tim. Ze hoorde een deur open gaan en liep naar het geluid toe. Zelfs de gangen van de villa waren lang en zodra ze de hoek om kwam gaf ze een gilletje van schrik. Tim stond namelijk voor haar, volkomen naakt. Hij had geen handdoek om zijn middel of in zijn hand, waarmee hij zijn lichaam kon afschermen van haar. Maar met zijn handen maakte hij ook geen aanstalten om zijn pik voor haar te verbergen. “Eén momentje Ashley, even wat aantrekken en ik laat je de rest van het huis zien.”

Alsof het de normaalste zaak van de wereld was draaide hij zich om en liep zijn kamer binnen. Trillend van de schrik bleef Ashley nog even aan de grond genageld staan. Wat was hij groot! En dan was hij nog niet eens stijf. Ashley herpakte zich weer en ging de trap af, naar de woonkamer. Niet veel later kwam Tim beneden. Ditmaal aangekleed en aan niks kon zij merken dat hij er nog bij stilstond wat er zojuist was voorgevallen. Tim liet haar het huis zien, al was Ashley erg afgeleid door wat er was gebeurd. Onbewust keek ze toch nog een aantal keer naar zijn kruis, ditmaal wetende wat er in zijn broek verscholen zat.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Personal Assistent - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6662x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2216x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4759x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6757x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20096x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10442x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9506x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15979x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14411x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9128x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15714x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10886x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19360x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18253x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!