Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Personal Assistent - 1

Het duurde wel een paar dagen voordat Ashley zich weer normaal kon gedragen bij Tim in de buurt. Ze was iedere keer zo afgeleid als hij in haar buurt was en dat hij haar dan vaak ook nog probeerde te helpen als ze zich als een kluns gedroeg en dingen liet vallen, maakte het er ook niet makkelijker op om de situatie te vergeten. Gelukkig was er al snel afleiding voor Ashley, want Tim ging op een korte zakentrip. Hij deed dit wel vaker en aangezien het niet zo heel spannend was allemaal wat er geregeld moest worden, kon Ashley thuis bij Lena blijven om daar alles te plannen en voor te bereiden.

Ashley had het dus rustig en ze besloot om eens gebruik te maken van de sauna. Op haar kamer kleedde ze zich om in haar bikini en met een badjas om, ging ze naar de sauna toe. Deze zat in een bijgebouw van het huis, midden in de tuin. Lena had haar eerder al laten zien hoe de sauna werkte en al snel werd het heerlijk warm. Ashley trok dan ook haar badjas uit en ging in haar bikini op het bankje zitten en genoot van de hitte, die haar lichaam flink liet zweten. Normaal ging Ashley nooit naar de sauna, maar ze kon zich nu wel voorstellen waarom haar vriendinnen geregeld gingen en vond het nu ook wel leuk om eens een keer mee te gaan met hun.

Lang bleef Ashley echter niet alleen in de sauna. De deur van het hutje ging open en Lena kwam in badjas de sauna binnen. “Nou meid ik kom er ook even bij, veel te lekker om over te slaan!” Lena wilde gaan zitten en maakte haar badjas open. Tot de verbazing van Ashley had Lena hieronder echter niks aan. Volledig naakt stond Lena plots voor haar. Ashley werd rood. Gelukkig was ze al rood doordat het zo warm was in de sauna, maar ze wist niet waar ze heen moest kijken. Lena had door dat Ashley zich ongemakkelijk voelde, sterker nog ze wist het vooraf al, maar daarom had ze het juist ook gedaan. Expres deed ze of ze het niet doorhad en ging schuin voor Ashley zitten en gaf haar lichaam de tijd om te wennen aan de hitte in de sauna.

Al die tijd zat Ashley onzeker en stil voor Lena, Lena had het door, maar liet Ashley nog even lekker onzeker zitten op het bankje. Lena had van te voren wel een plannetje in gedachten en daar was dit ook een onderdeel van. Na een paar minuutjes gezeten te hebben, opende ze rustig haar ogen en keek Ashley aan. “Poeh meid wat ben je rood. Het is ook veel te warm om met een bikini in de sauna te zitten, neem een voorbeeld aan mij.” Ashley reageerde stotterend. “U-uh ja het gaat wel hoor. Zo warm heb ik het ook weer niet.” Maar hier nam Lena natuurlijk geen genoegen mee. “Ach je hoeft je nergens voor te schamen hoor. Niks prettiger om niks aan te hebben en we zijn allebei vrouw hè!”

Maar Ashley hield toch liever haar bikini aan, wat Lena ook wel verwacht had. Maar Lena wilde haar nieuwe personal assistent toch wel eens even uittesten. Kijken hoever ze kon gaan. Uiteraard had ze van haar man gehoord wat er op de gang was voorgevallen en hoe Ashley geschrokken was geweest. Lena was erg benieuwd of Ashley ook zo extreem verlegen bij haar zou zijn. Lena stond dan ook op en ging naast Ashley zitten. Ze legde haar hand op het bovenbeen van Ashley en deze moest direct terugdenken aan haar sollicitatiegesprek. Ook nu gleed de hand van Lena weer omhoog over haar been, maar ditmaal was er niet het rokje en kon Ashley de hand van Lena hoger en hoger zien glijden.

Ashley zat al die tijd stilletjes op het bankje, geen woord zeggende. Lena had hier op gehoopt, want schijnbaar vond Ashley het toch erg spannend. Lena liet haar hand dan ook heel zachtjes omhoog glijden naar het bikinibroekje van Ashley. Zodra zij haar hand op het been van Ashley had gelegd, had ze in schrik haar benen tegen elkaar aangetrokken en ze kon dan ook niet ergens bij. Maar in een reflex opende Ashley haar benen toch een beetje, zodra Lena bij haar kruis aankwam. Lena had het door. “Mmm volgens mij heb je het toch wel erg warm hoor, je benen gaan er zelfs open van.” Ashley schaamde zich rot, aangezien ze niet bewust haar benen had geopend, maar bleef stil zitten terwijl Lena verder ging.

Lena’s hand gleed nog iets over, langs de rand van haar bikinibroekje, maar verder ging Lena nog niet. In plaats daarvan schoof ze nog dichter tegen Ashley aan, zodat Ashley goed de warmte van Lena’s lichaam kon voelen. Haar hart klopte ondertussen in haar keel, zo dichtbij zat Lena nu. Het had allemaal als doel dat Lena makkelijker bij het bikinitopje van Ashley kon. Lena legde haar hand rustig op de schouder van Ashley. Hiervoor moest ze met haar lichaam en dus ook haar borsten, naar Ashley toebuigen en Ashley keek nu recht tegen de borsten van Lena aan. Ze waren wat slapper dan de borsten van zichzelf en hingen al wat, maar waren nog wel erg mooi vond Ashley. Maar ze voelde zich ongemakkelijk, zo bij een naakte vrouw en staarde dan ook verlegen naar de vloer.

Ondertussen gleed Lena met haar hand naar het bandje van het bikinitopje, wat over haar schouder ging. Ze pakte het kleine stukje stof beet en schoof dit langzaam naar haar schouder toe. Langzaam kwam ze dichterbij Ashleys schouder, tot ze het bandje uiteindelijk over haar schouder omlaag schoof. Het topje bleef hangen, omdat het andere bikinibandje nog om haar schouder zat. Maar hier ging Lena uiteraard verandering in brengen. Haar hand ging nu voorlangs en pakte het andere bandje beet. Traag liet ze ook dit bandje over Ashleys schouder glijden, tot deze ook over haar schouder omlaag gleed. De twee lapjes stof die Ashleys borsten verpakt hadden vielen nu als blaadjes naar voren en haar borsten kwamen tevoorschijn.

Ashley liep volledig rood aan. O wat was dit spannend. Lena trok nu snel het strikje op de rug van Ashley los en zo vielen de lapjes en vetertjes langs Ashleys lichaam omlaag. Ashley wilde haar borsten met haar handen bedekken, zo schaamde ze zich voor haar lichaam in bijzijn van Lena, maar deze trok de handen van Ashley weer terug. “Zulke lekkere tieten moet je niet bedekken lieverd. Die mogen zeker gezien worden!” Met ontbloot bovenlichaam zat Ashley nu in de sauna, erg nerveus wat er ging volgen. Ashley had zo het gevoel dat het voor Lena nog niet voorbij was en ze nog verder zou gaan.

Daar had Ashley gelijk in, want het ontbloten van Ashleys borsten was slechts het begin geweest. “Trek nu maar je broekje uit Ashley. Ik ben wel benieuwd wat eronder verstopt zit.” Ashley was erg gespannen, maar durfde geen nee te zeggen tegen haar baas. Niet dat ze niet wilde, maar ze had dit nog nooit met een vrouw voorgehad. Dat ze zich aangetrokken voelde tot een vrouw en al zeker niet dat ze er naakt bij had gezeten. Maar Lena was erg overtuigend en met trillende handjes, greep Ashley haar bikinibroekje beet. Even wipte ze met haar kontje op, zodat ze het broekje onder haar kont vandaan kon trekken. Hierna trok ze het broekje omlaag en liet het bij haar topje op de grond vallen.

Ashley zat uiteraard niet wijdbeens op het bankje. Waar Lena hier geen moeite mee had gehad en Ashley haar ogen al enkele keren langs het kutje van Lena had doen laten glijden, hield Ashley haar benen stijf tegen elkaar. Het was Lena net ook al gelukt om de benen van Ashley van elkaar te krijgen, maar voor nu vond ze het juist wel spannend om Ashley nog even langer in spanning te houden. In plaats daarvan richtte ze zich eerst tot de borsten van Ashley. Lena was wel een beetje jaloers. Haar borsten hadden er vroeger ook zo uitgezien. Een C-cup, maar dan nog wel stevig en hangend op zijn plek. Lena kon het dan uit lust ook niet laten om de borsten van Ashley te strelen. Zonder aankondiging legde ze haar hand op een van de borsten van Ashley en streelde deze zachtjes.

Ashley schrok hiervan en bleef doodstil op haar plek zitten. Ze keek omlaag en zag de hand van Lena over haar borst glijden. Ondanks dat Ashley het allemaal erg spannend en ook wel een beetje eng vond, vond ze het ook erg opwindend, ook al kon ze zich niet goed overgeven aan haar gevoelens. Lena had haar ondertussen op de borst van Ashley liggen en had ook Ashleys stijve tepel gevonden. Voorzichtig liet ze deze tussen haar vingers doorglijden. Een zuchtje ontsnapte uit de mond van Ashley, Lena hoorde het maar zei niks. Lena vond het aan de ene kant heel lekker dat Ashley zo verlegen was, maar aan de andere kant duurde het nu wel erg lang voordat Ashley zich overgaf!

Hierop besloot Lena dan ook maar om haar geheime wapen in te zetten. Volgens Tim kon ze altijd erg goed zoenen en ze ging dan ook maar proberen of ze hier Ashley mee kon overhalen zich over te geven aan haar gevoelens. Lena boog haar hoofd naar Ashley toe en voordat Ashley het door had en kon reageren, drukte Lena haar lippen op die van Ashley. Teder begon ze Ashley te zoenen. Deze deed eerst niks terug, maar overwon uiteindelijk toch haar angst en begon terug te zoenen. Het was precies waar Lena op had gehoopt en terwijl ze de ene borst van Ashley nog streelde, zat ze heerlijk te zoenen met haar nieuwe werknemer.

Onder het zoenen liet Lena haar hand naar onderen afzakken. Bij het kruis van Ashley aangekomen, spreidde Ashley haar benen meteen. Lena had haar doel bereikt en Ashley was zich aan het overgeven aan haar verlangens. Lena liet haar hand over haar kutje van Ashley glijden en voelde dat ze al aardig natte schaamlipjes had. Lena was vrij direct en liet dan ook al snel een vinger bij Ashley naar binnen glijden. Ashley schrok hier zo van, dat ze de kus met Lena verbrak. Lena boog nu wat naar achteren en zag wat ze had aangericht. Ashley zat onderuit gezakt op het bankje, terwijl ze eerst recht tegen de muur had gezeten. Haar benen waren gespreid en Lena’s vinger verdween in haar kutje. Ashley keek gespannen toe naar wat er tussen haar eigen benen afspeelde.

“Lekker kutje heb je hoor.” Ashley liet zich nu vingeren door Lena en kon een zacht kreuntje af en toe niet onderdrukken. “Oooo”, kreunde ze dan ook. “Goed zo, laat maar horen wat je ervan vindt. Niemand kan hier ons horen hoor, dus hou je maar niet in!” Lena stopte er nog een vinger bij in het kutje van Ashley. “Oooo”, was hierop Ashleys reactie. Steeds meer liet ze zich horen, wat overigens niet betekende dat ze niet meer nerveus was. Gespannen was Ashley nog zeker, maar Lena’s vingerwerk was zo lekker, dat ze niet anders kon dan zich laten gaan.

Met haar vingers bleef Lena Ashley verwennen. Deze liet het allemaal kreunend toe. Lena vond het heerlijk om de tiener te kunnen vingeren. Zelf was ze niet vies van seks met een andere vrouw en geregeld had ze dan ook triootjes gehad met haar man erbij. Wat Lena altijd nog lekkerder vond dan vingeren, was beffen. En Ashley had er ook een heerlijk kutje voor. “Kom ga eens staan, ik wil dat kutje van je nu wel eens proeven.” Ashley vond het maar wat spannend, maar durfde niet tegen Lena in te gaan. Ze ging op haar trillende benen staan en liet zich door Lena leiden op het bankje. Met haar ene knie moest ze op het lager gelegen bankje gaan zitten en haar andere been op het andere bankje, waar ze net op had gezeten. Doordat haar ene been nu hoger stond dan haar andere, waren haar benen automatisch gespreid en had Lena een goed zicht op het kutje van Ashley.

Op haar knieën ging Lena achter Ashley zitten. Ze was zelf zo opgewonden dat ze zich meteen stortte op het kutje van Ashley en haar begon te beffen. “Oooo hmm oooo.” Ashley vond het allemaal heerlijk en kreeg steeds meer moeite haar gevoelens te onderdrukken voor Lena. Een stille genieter was Ashley nooit geweest en daarom begon ze het nu wel heel zwaar krijgen om zo stil mogelijk te blijven. Lena maakte het allemaal weinig uit. Zij was lekker het kutje van Ashley aan het likken en liet haar tong tussen de schaamlipjes van Ashley glijden. Met haar handen had ze de billen van Ashley ondertussen beetgepakt en was deze ook zachtjes aan het strelen. Ashleys volle billen waren ook iets waar Lena zich bij de eerste ontmoeting al over had verlekkerd. Expres had ze Ashley ook voor laten gaan toen ze naar huis ging, zodat ze nog een keer goed naar Ashleys kont kon kijken.

Nu zat ze met haar hoofd bij het kontje van Ashley en genoot zelf volop van hoe ze haar aan het beffen was. Lena vond het heerlijk dat Ashley zo verlegen was, des te geiler was het dat ze Ashley nu op haar knietjes had gekregen en ze zich kreunend liet beffen. Ashley begon steeds meer te schokken met haar heupen en Lena had zo het idee dat Ashley naar een orgasme gebracht werd. Lena ging er niet rustiger onder verder. In tegendeel zelf. Ze wilde juist dat Ashley kwam. Dan kon zij eens kijken hoe Ashley zich een kutje liet smaken. Met haar tong ging ze dan ook diep tussen de schaamlipjes van Ashley door en vergat ook zeker Ashleys klitje niet. “Oooo oooo wat lekker!”

Naarmate Ashleys orgasme dichterbij kwam, werd ze ook meer hoorbaar. Ze kreunde luider en ook kwam er af en toe wat geile praat uit haar mond. Dit wond Lena wel op. Het idee dat ze de slet in Ashley naar boven haalde. Lena bleef Ashley nu beffen tot haar orgasme. “Oooo fuck ik hou dit niet meer vol!”, gilde Ashley het bijna uit. Ze voelde dat ze ging komen en ondanks dat ze zo gespannen was, kon ze het niet langer tegenhouden. “Oooo jaaa ik kom! Oooo oooo oooooooo!” Schreeuwend kwam Ashley en niet zomaar, want buiten dat ze hard gilde, kwam ze ook spuitend in het gezicht van Lena klaar.

Ashley had wel eens eerder gesquirt, maar nooit zo hevig en de laatste keer was ook alweer bijna een jaar geleden. Ze gleed dan ook bijna met haar ene knie weg van het bankje en kon zich nog maar net staande houden terwijl ze klaarkwam. Voor Lena was het klaarkomen van Ashley een aangename verrassing. Aan de ene kant omdat Ashley zo luid klaarkwam en aan de andere kant omdat Ashley dit squirtend deed. Lena haalde dan ook haar hand door haar gezicht heen en veegde het vocht van haar gezicht af. Haar blonde haren plakte aan haar hoofd vast, al kwam dat grotendeels ook doordat ze zo had gezweet van het spannende spel wat zich had afgespeeld in de sauna.

Lena was echter nog niet klaar met Ashley. Nee zelf was ze ook erg opgewonden nu en vond het tijd worden dat Ashley haar eens ging verwennen. Maar dit kon wat haar betreft wel buiten de sauna gebeuren. Het werd nu echt veel te heet in de sauna door alle spanning! “Meekomen Ashley, nu wordt het tijd dat jij je dankbaarheid laat blijven. Je moet niet verwachten dat hier alles zomaar weggeven wordt.” Met een rood hoofd liet Ashley zich meevoeren door Lena. Samen liepen ze het saunacomplex weer in. Lena nam Ashley mee naar de jacuzzi. Hij stond niet aan, maar doordat het zomer was, had het water een heerlijk aangename temperatuur. Lena ging Ashley voor, die bewust aan de andere kant van de jacuzzi ging zitten, om maar niet te dicht op Lena te moeten zitten.

Dit was echter precies wat Lena juist uitkwam. Na even afgekoeld te zijn in het water, hees ze zich uit haar water en ging op de rand van de jacuzzi zitten. Haar benen wijd gespreid, zodat Ashley recht tegen haar kutje aan moest kijken. “Heb je wel eens een lekker kutje gelikt Ashley?” Ashley schudde zachtjes met haar hoofd. Nee dat had ze nog nooit gedaan en tot vandaag, had ze zich ook nog nooit door een vrouw laten beffen. Het had haar erg opgewonden, dat was Lena ook wel opgevallen, maar of ze het zelf durfde wist ze nog niet. Maar Ashley werd voor het blok gezet. Ze moest. “Nou dan wordt het tijd dat jij dat gaat leren. Als je hier langer komt werken, wil ik wel af en toe eens een pleziertje met je hebben.”

Lena was duidelijk in wat ze wilde en Ashley moest haar maar haar zin geven, daar kwam het op neer. “Nou hier komen en tussen mijn benen gaan zitten.” Ashley voelde het alsof ze geen keus had en bewoog gespannen vooruit naar Lena toe en ging op haar knieën op de verhoging in de jacuzzi zitten. Ze zat nu met haar hoofd vrij dicht bij het kutje van Lena. “Waar wacht je op? Mijn kutje beft zichzelf niet hoor.” Met het schaamrood op haar kaken boog Ashley verder voorover en zette voor het eerst haar lippen op het kutje van een andere vrouw. Ze wist totaal niet wat ze moest doen. Uiteraard ze had wel eens gezien hoe ze door een vriendje gebeft was, maar nu ze het zelf moest doen kon ze zelfs dat niet meer herinneren.

Zoekende begon ze dan ook het kutje van Lena zachtjes te zoenen. Normaal had Lena deze rustige start wel lekker gevonden, maar was ze nu zo geil dat het voorspel haar weinig meer kon deren. Ze wilde gebeft worden en lekker ook. “Niet zo voorzichtig, lik mijn kutje!” Zonder te weten of het goed was wat ze deed, begon Ashley dan maar het kutje van Lena te likken. Lena kreunde luider en luider en Ashley merkte dat ze het schijnbaar toch wel goed deed. Lena legde haar handen op het hoofd van Ashley, waardoor ze stevig tussen de benen van Lena werd geduwd. Ze kon nu ook weinig anders dan Lena te beffen en gespannen deed ze dit dan ook.

“Oooo Ashley ga door!” Lena was al erg opgewonden geweest van het geile spel in de sauna, dat ze al snel voluit aan het kreunen was. “Mmm wat ben je toch een heerlijk sletje Ashley.” Ashley voelde zich gebruikt door Lena, maar tegelijkertijd was van alles wat ze deed niks tegen haar zin in. Ze kickte er misschien dan wel op om gebruikt te worden als een sletje? Lena liet zich beffen door Ashley. Ondanks dat Ashley duidelijk geen ervaring had met beffen, maakte de hele situatie dat Lena het toch heerlijk vond hoe ze werd gebeft en er ook volop en voluit van genoot. De tong van Ashley gleed tussen haar natte schaamlippen door en af en toe raakte Ashley onbedoeld het klitje van Lena, die het hierop soms bijna uitgilde van opwinden. “Oooo ik ga komen!”

Lena had niet lang meer nodig, vooruit ze uiteindelijk gillend klaarkwam. “Oooo oooo oooooooo!” Ashley kon Lena amper meer beffen, want Lena duwde Ashely’s hoofd stevig tegen haar kutje aan zodra ze klaarkwam. Ashley vond het erg spannend en ergens voelde ze ook wel wat opwinding, dat zij Lena het orgasme had bezorgd. Desalniettemin bleef Ashley nog erg gespannen. Lena liet haar weer los en Ashley kroop wat naar achteren in de jacuzzi, maar bleef toch dichtbij zitten. Lena zakte bij Ashley in de jacuzzi en trok haar weer wat dichterbij. “Hmmm wat was dat lekker zeg.” Ze pakte Ashleys hoofd beet en trok het naar het hare, waarna ze begon te zoenen met Ashley.

Ashley merkte aan zichzelf dat ze al wat losser was, want deze keer tongde ze veel fanatieker met Lena. Ze vond het heerlijk en liet zich dan ook moedwillig gebruiken door Lena. Deze was er na een kortstondige tongbeurt wel klaar mee en stapte uit de jacuzzi. Alsof er niks geks gebeurd was, liep ze het saunacomplex weer uit, terug naar het huis. Ashley overdonderd achterlatende in de jacuzzi. Na even bijgekomen te zijn, trok ze zichzelf uiteindelijk omhoog en droog zich af, om daarna haar bikini weer aan te trekken en snel terug naar haar kamer te gaan. Hier deed ze de deur op slot en kroop in haar bed. Denkende aan wat er zojuist was gebeurd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Personal Assistent - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6770x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2227x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4788x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6767x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20127x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9509x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15985x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14416x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9135x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15720x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10888x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3236x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19367x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18259x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!