Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Personal Assistent - 2

De volgende dagen was Ashley erg afgeleid tijdens het werk. Ze dacht constant maar wat er was gebeurd in de sauna en de jacuzzi en ondanks dat ze het erg lekker had gevonden, voelde ze zich er toch nog ongemakkelijk bij. Een van de redenen was natuurlijk dat Lena haar baas was, maar aan de andere kant was Lena ook een vrouw. Nog nooit had Ashley ook maar iets gedaan met een vrouw, zelfs zoenen niet. Maar nu had ze eigenlijk alles gedaan wat je je maar kon bedenken met een vrouw. Viel ze dan toch op vrouwen of allebei? Dat ze Lena iedere dag nog zag, gaf haar ook niet rustig de tijd om het allemaal een plekje te geven en te overdenken.

Tim was ondertussen weer terug van zijn korte zakentrip en nu was Lena ten minste niet meer gespannen als ze alleen met Lena was. Met Tim erbij zou Lena dit natuurlijk niet doen, dacht ze bij zichzelf. Ze wist echter niet dat Lena en Tim alles aan elkaar vertelden en ook dit Tim alweer lang wist. Ashley werd ondertussen echter weer wat rustiger en maakte zich een paar dagen later klaar om te gaan hardlopen in het bos. Het was nog vroeg en Lena was ’s ochtends weg. Tim was achter zijn laptop bezig en de kans dat ze dan ook wat moest doen voor hem, was klein. In haar sportlegging en sport BH liep ze de trap af en ze liep langs Tim de keuken in om snel nog even een slok water te drinken.

“Ik ben even hardlopen hoor. Ben over een uurtje wel terug. Jij hebt niks meer wat ik voor je kan doen toch?”, vroeg Ashley hem. “Nee hoor, maar vind je het goed als ik meega? Heb wel zin in wat beweging.” Ashley begon te lachen. “Ja hoor, maar ik wacht niet op je hoor!” Tim klapte zijn laptop dicht en ging snel naar boven om zich om te kleden. In een korte sportbroek en -shirt kwam hij weer de trap af. “Kom, let’s go!” De twee gingen het grindpad af richting het hek en verdwenen al snel in het bos. Er lag een mooi pad vanaf het huis wat ze een stuk het bos in leidde en onderweg kwamen ze langs vennetjes, open grasvelden en ook een oude hut. Voor Ashley was het allemaal nog vrij nieuw, de omgeving, en ze keek haar ogen dan ook uit. Tim ook, maar niet door de omgeving. Hij was expres schuin achter Ashley gaan lopen.

Ashley dacht dat hij een grapje maakte, dat hij haar niet bij kon houden, maar Tim wilde zijn ogen de kost geven aan haar lekkere lichaam. Haar heerlijke bolle kont wiegde tijdens het lopen heen en weer en haar borsten gingen op en neer, ondanks dat ze in een stevige sport BH verpakt zaten. Tim kon zijn ogen er niet vanaf houden en had ook moeite om zijn beginnende erectie te onderdrukken, zo zat hij zich te verlekkeren op Ashley. Ashley viel het gelukkig allemaal niet op en na een uurtje te hebben gelopen, kwamen ze weer bij het hek van de tuin aan. Lachend trokken ze nog een sprintje en het was uiteraard Tim die won en als eerste de tuin in kwam gehold. Hij sportte dan veel, maar had zich toch flink moeten inspannen om Ashley bij te houden. na hijgend stond hij dan ook in de tuin, terwijl Ashley al naar binnen liep.

Na op adem te zijn gekomen, ging Tim ook naar binnen. Hij zag Ashley in de keuken staan, bij het aanrecht. Ze was wat te drinken aan het inschenken en keek over haar schouder. “Wil jij ook wat?” Ja Tim wilde ook wel wat te drinken en Ashley pakte nog een glas uit de keukenkast. Doordat ze niet al te groot was, moest ze op haar tenen gaan staan om erbij te komen. Zo kreeg Tim nog eens een extra goed zicht op haar volle kont en hij voelde het weer knellen in zijn broek. Hij dacht aan wat Lena hem had verteld, hoe zij haar had overvallen als het ware en Ashley niks had gevraagd. Hoe Ashley het lekker was gaan vinden en mee was gaan doen. Kon hij dat ook bij Ashley? Zou zij het ook toelaten als hij haar zou betasten en uiteraard had hij wel meer dingen die hij kon bedenken.

Tim was echter te opgewonden om nog lang te twijfelen en wist dat hij nu de kans had. Hij liep naar Ashley toe en ging dicht achter haar staan. “Haha rustig aan, jij krijgt ook een glas hoor.” Ashley dacht dat het een spel was en hij haar aan het plagen was, maar dat was het dus niet. Hij drukte zijn lichaam tegen het hare aan en door de weinige ruimte die er was, werd Ashley tussen hem en het aanrecht ingeklemd. Meteen voelde Ashley zijn erectie tegen haar lichaam aandrukken en wist ze direct dat het geen spelletje was, maar dat Tim hele andere ideeën had. “T-Tim ik…” Maar Tim liet haar niet uitpraten. “Sst. Ik heb het wel gehoord hoor van Lena. Hoe je je als een sletje hebt gedragen in de sauna. Denk je dat we het niet doorhadden? Hoe je tijdens je sollicitatiegesprek naar Lena’s tieten zat te staren en laatst naar mijn pik?”

Ashley liep rood aan en wist niet wat ze moest zeggen. Het was ook precies de bedoeling. Haar zo ongemakkelijk maken dat ze niet wist wat te doen of zeggen. “Als je zo graag een sletje wilt zijn, moet je er wel rekening mee houden dat dat twee kanten op werkt Ashley. Niet alleen wanneer het jou uitkomt, maar vooral wanneer wij het willen. Altijd voor ons beschikbaar zijn.” Tim liet zijn hand over haar heupen glijden. Over haar zij heen, naar haar borsten toe. Ashley wilde zijn hand tegenhouden, maar hij gaf een tik op haar hand. “Niet moeilijk doen Ashley, bij Lena liet je je ook inpalmen als een sletje.” Tim ging dan ook gewoon door en kwam bij haar sport BH aan. Even gleed hij over haar sport BH heen, maar hij had nu wel lang genoeg gefantaseerd over haar borsten en wilde ze voelen ook.

Hij pakte haar sport BH beet en begon deze omlaag te trekken. De elastische stof gleed omlaag over haar borsten en deze kwamen langzaam tevoorschijn. Tim trok de stof nog wat verder omlaag, totdat hij deze uiteindelijk onder haar borsten kon wegstoppen. Zo droeg ze haar sport BH nog, maar puilden haar lekkere borsten eruit. Tims handen hadden nu dan ook vrij spel en hij pakte haar borsten beet. “Hmm meid, wat heb jij een partij lekkere tieten zeg.” Ashley schaamde zich dat ze dit allemaal maar toeliet, maar kon geen nee tegen hem zeggen. Het voelde anders dan met Lena, zij was wat subtieler geweest, maar Tim was veel directer en dat maakte toch wel dat ze zich veel ongemakkelijker voelde.

Tim kneedde haar borsten ruw en echt lekker was het niet, maar ze had geen andere keus dan hem zijn gang laten gaan. Waar zij het nog maar niks vond, genoot Tim van haar stevige borsten. Ondanks dat Tim zijn eigen genot voor dat van het hare stelde, hij wilde echter zeker niks tegen haar zin doen. Hij wist van Lena dat eenmaal nat Ashley voor veel in was en hij besloot dan maar ook om er eerst voor te zorgen dat ze geil zou worden, voordat hij verder ging. Hij liet haar borsten dan ook bungelen en gleed met zijn hand over haar buik heen. Hij wrong zijn hand achter de band van haar sportlegging langs en gleed haar string in. Hier vond hij haar kutje en inderdaad, nat was ze nog niet, dus dat verklaarde het voorzichtige verzet.

Geklemd tussen hem en het aanrecht voelde Ashley hoe hij haar begon te vingeren. Het was ongemakkelijk hoe hij dit deed en aangezien ze niet nat was, voelde het erg stroef aan. Tim trok zijn hand dan ook terug en spuugde op zijn vingers en duwde zijn hand hierna weer terug haar string in. Nu zijn vingers nat waren, ging het allemaal wat makkelijker en met wat moeite kreeg hij dan ook een vinger naar binnen. Het duurde even, maar het viel Tim op dat het kutje van Ashley natter en natter begon te worden en dit kwam niet door zijn spuug. Het sletje was gewoon nat van zichzelf aan het worden. Zijn vrouw had meer dan gelijk, als hij met haar kutje zou spelen, zou ze vanzelf wel opgewonden worden.

Tim kon het niet laten en moest haar hiermee confronteren. “Zo zo sletje, wat voel ik nou? Begin je nat te worden?” Zijn andere hand zocht meteen haar borsten weer op en ja hoor, haar tepels waren keihard van opwinding. Lena had ook lekkere tepels, maar de tepels van Ashley waren nog net wat groter en Tim kon ze dan ook goed beetpakken en trok er speels aan. Ashley kreunde zachtjes en wist dat ze hem hiermee onbedoeld een vrijbrief had gegeven om verder te gaan. Ruw speelde hij met haar borsten en tepels en bleef haar tegelijkertijd vingeren. Ashley kreunde zachtjes, maar liet zich telkens meer horen. “Oooo”, ontsnapte er weer eens uit haar mond. Dat Tim opgewonden was kon Ashley ook nog steeds voelen, want zijn pik duwde nog steeds tegen haar lichaam.

Het doel van Tim was niet om Ashley klaar te laten komen. Nee hij was geil en wilde zijn nieuwe personeelslid wel eens uitproberen. Zijn pik stond op springen en hij wilde haar dan ook neuken. Voordat hij dit ging doen, wilde hij echter wel eerst eens haar kutje beffen. Lena had er niet over opgehouden hoe lekker haar kutje was om te beffen. Tim befte Lena ook altijd graag en wilde nu wel weten of Ashleys kutje echt zo lekker was als Lena had beweerd. Hij moest Ashley dan eerst echter wel uit haar sportlegging krijgen. Tim was echter vrij ruw en pakte met twee handen haar sportlegging van achteren beet en trok er hard aan. “Wat doe je nu!?”, riep Ashley geschrokken. Ze voelde hoe de sportlegging van haar lijf werd gescheurd en plots stond ze in haar string voor hem.

“Sst ik weet dat je dit lekker vindt.” Met een ruk, trok hij ook haar string omlaag en daar stond ze dan in haar blootje voor hem. Hij pakte een van haar benen beet en trok deze omhoog en kreeg hem op het aanrecht. Gelukkig was Ashley lenig, want ze was te klein om dit anders te doen. Nu haar ene been op het aanrecht lag, spreidde haar benen zich goed en had hij goed zicht op haar natte kutje. Tim ging door zijn knieën en duwde snel zijn mond op haar kutje, voordat ze haar been van het aanrecht kon trekken. Ashley gaf door alle spanning meteen een gilletje zodra ze de mond van Tim op haar kutje voelde. Lena bleef gelijk te hebben. Ashley had een heerlijk nat kutje en Tim begon haar dan ook uitvoerig te beffen.

Buiten dat Lena gelijk had dat Ashley een lekker kutje had om te beffen, bleek het ook dat Ashley inderdaad niet stil kon blijven zodra ze gebeft werd. “Oooo oooo”, het gekreun werd steeds heviger, maar de dirty talk die ze bij Lena wel had geuit, bleef nog achterwege. Tim vond het er niet minder lekker om en drukte zijn tong diep tussen haar schaamlippen en glibberde hier doorheen. “Oooo oooo!” Ashley stond trillend tegen het aanrecht aangedrukt terwijl ze door hem gebeft werd. Het was allemaal zo intens. De spanning, een klein beetje angst, maakte dat het allemaal zoveel harder binnenkwam bij haar. Ze voelde de handen van Tim over haar kont glijden en dan was er nog eens die tong die als een indringer tussen haar schaamlippen door gleed.

Voor Ashley was het heerlijk om zo gebeft te worden. Langzaam begon ze weer te merken hoe ze zichzelf aan het verliezen was aan haar lust. Het verzet wat ze mentaal nog bood werd steeds minder en haar gedachten vulden zich meer en meer met haar geile karakter. Ze herbeleefde alles wat ze met Lena had meegemaakt weer, alleen dit keer was het toch veel spannender, aangezien Tim een man was op wie ze al een oogje had gehad, voordat het was gebeurd. Aan haar gekreun kon Tim merken hoe hij het goed deed, maar aan haar houding kon hij merken dat ze nog steeds alles behalve ontspannen was. Tim vond het wel opwindend, wetende dat ze zo genoot, maar toch nog steeds haar twijfel had.

Tim werd zelf ook nog steeds geiler en zijn broek was ondertussen veel te krap geworden. Onder het beffen trok hij dan ook zijn eigen broek en boxer uit en stond hij nu nagenoeg naakt achter Ashley, haar kutje te beffen. Ashley had het niet meegekregen dat hij zijn kleding aan het uittrekken was geweest en liet gespannen toe hoe hij haar aan het beffen was. Nu Tim haar echter naakt aan het beffen was, kon hij zich steeds minder beheersen om haar niet te neuken. Haar heerlijke lichaam, onschuldige uitstraling en natte kutje lieten Tim steeds meer en meer smachten om haar te kunnen neuken. De geile geur die van haar kutje afkwam en het gekreun uit haar mond maakte dat hij zich niet langer meer kon inhouden en haar moest en zou neuken.

Daarom stond Tim dan ook op en trok Ashley iets naar achteren toe, zodat haar kutje wat beter toegankelijk was. Ashley werd weer even uit haar geile bui getrokken nu zijn tong van haar kutje verdwenen was en de spanning nam dan ook weer toe. Trillend stond Ashley op haar ene been en Tim zag dit genoegzaam toe. Hij boog voorover en fluisterde haar in: “eens kijken of dat kutje van je nog strak is.” Het was toch wel een flinke stap, geneukt worden en Ashley schrok dan ook. Tot dusverre was het nog nooit zover gegaan als hij nu wilde. Kon ze dit wel aan? Een keus had ze echter niet, want Tim had haar al bij haar heupen beet en ze voelde zijn stijve pik langs haar kont glijden. “Alsjeblieft doe voorzichtig”, smeekte ze hem nog, maar Tim begon te lachen. “Rustig maar mop, het doet maar even pijn.”

Tim was zo opgewonden dat hij geen zin had om rustig aan te doen. Nee hij zou dit sletje eens goed op haar plaats zetten en flink diep in haar kutje neuken tot hij het niet meer zou volhouden. Hij duwde zijn pik dan ook tegen haar kutje aan en zette kracht met zijn heupen. Tim was flink geschapen en Ashley jammerde dan ook wat zodra hij zijn pik net iets te snel naar binnen schoof. Rustig deed hij het zeker niet en zodra zijn pik erin zat, pakte hij haar heupen weer met beide handen beet en stootte zijn pik direct diep in haar kutje. “Auw fuck!”, riep Ashley meteen. Ashley probeerde zich nog van hem af te duwen, maar Tim had haar te stevig beet, waardoor ze niet van hem los kon komen.

Iedere stoot voelde Ashley dan ook goed en voelde verre van prettig. Als een bezetene stootte Tim zijn pik in haar kutje en Ashley kermde zachtjes. Gelukkig wende haar kutje snel aan het stoten van Tim. Nu was het nog de hele situatie die haar ongemakkelijk maakte. Natuurlijk, ook Ashley had zo haar behoeftes en hield van seks, maar nog nooit had ze te maken gehad met zo’n dominante man die haar gebruikte voor zijn genot. Tim vond het heerlijk haar zo in spanning te kunnen neuken, maar had toch ook graag wel dat ze zo geil kreunde als tijdens het vingeren. “Speel met je kutje!” Het ging Tim allemaal niet snel genoeg en hij pakte dan ook zelf Ashley hand en duwde deze tussen haar benen. “Opschieten, als je nog wilt klaarkomen zal je het zelf moeten doen.”

Aangezien Tim niet op leek te geven begon Ashley dan ook maar met haar klitje te spelen. Het voelde niet zo geil als eerst, wanneer het Tim was geweest die met haar kutje bezig was geweest, maar het leidde haar in ieder geval af van de diepe stoten van zijn pik in haar kutje. Weerloos werd ze geneukt door Tim en stond ze hem te vermaken door met haar eigen kutje te spelen. Het liet haar echter niet volledig koud. Het stimuleren van haar eigen klitje zorgde ervoor dat ze langzaam weer terug in de stemming begon te komen. Het gedwongen strelen van haar klitje ging langzaam over in met trillende vingers haar klitje verwennen. Nog steeds was Ashley niet aan de hele situatie gewend, waar ze met dwang uitgekleed was en nu werd geneukt, maar het was toch ook wel erg spannend.

Meer en meer vulde haar gedachten zich met opwinding en begon ze steeds heviger haar klitje te verwennen. De pik van Tim werd ook steeds minder een ongewenste indringer en Tim kon horen hoe ze weer langzaam begon te kreunen. Tim vond het heerlijk om te merken hoe hij haar lichte verzet had weten te breken en ze zich langzaam aan het overgeven was aan haar diepe verlangens. Misschien had Lena dan toch gelijk en ging er onder haar onschuldige buitenkant een sletje schuil. Voor nu maakte het hem echter allemaal weinig uit. Hij kon haar nu neuken en daar was het hem om te doen.

“Oooo fuck…” Ashleys ware aard kwam weer langzaam naar boven zetten en tot genoegdoening van Tim begon ze meer en meer te kreunen en kwam nu ook de dirty talk van Ashley langzaam naar boven. “Vind je het lekker?” Ashley antwoordde kreunend dat ze het heerlijk vond. “Ja? Vind je het heerlijk om als een sletje geneukt te worden?” Hij kon de schaamte van Ashley voelen terwijl hij dit zei, maar wist dat hij gelijk had. “Ja…”, kreunde Ashley zachtjes. Aan de manier waarop ze het zei, wist hij dat ze nog erg gespannen was, maar hij wel een gevoelige snaar bij haar had geraakt. Tim vond het heerlijk en stootte zijn pik nog eens diep in haar kutje.

Tim liet het ondertussen ook zeker niet koud. Al een tijdje was hij dit heerlijke kutje aan het neuken en zijn ballen begonnen van alle spanning ondertussen ook te borrelen. Hij wist dat hij dit niet lang meer vol ging houden, maar was ook zeker niet van plan om nu nog rustiger aan te gaan doen. Met wilde stoten bleef hij zijn pik dan ook diep in haar kutje stoten. “Ik ga komen Ashley!” Niet dat Ashley iets anders kon doen dan het te ondergaan, maar opgewonden als hij was riep hij het haar toe. Ashley was aan de pil, maar nog nooit had ze iemand in haar kutje laten klaarkomen zonder condoom en ze was dan ook wel geschrokken door deze aankondiging, maar wist tegelijkertijd ook dat ze geen keus en bleef geil dan ook met haar kutje spelen, terwijl ze zijn klaarkomen gespannen afwachtte.

Plots voelde ze hoe zijn vingers stevig in haar billen drukten en zijn heupen een schokkerige beweging maakten en hoe hij klaarkwam. “Oooo fuck wat is dit lekker!”, schreeuwde Tim terwijl hij klaarkwam en zijn zaad diep in haar kutje spoot. Ashley had haar kutje even losgelaten met haar vingers en voelde hoe zijn pik samentrok in haar. Schokkend spoot hij zijn stralen zaad in haar, tot hij uiteindelijk klaargekomen was. Hijgend gleed hij uit haar en voelde hoe een klein stroompje zaad aan de binnenkant van haar been bleef plakken, als bewijs dat ze voor het eerst was volgespoten met zaad. Nog steeds lag ze met haar ene been op het aanrecht en kon Tim haar kutje aanschouwen. Het was een heerlijke mix van vocht, zaad en een openstaand kutje wat hij tussen haar benen zag. Het jonge kutje van Ashley ging echter weer langzaam dicht en het bewijs dat hij net met zijn pik diep in haar had gestoten verdween langzaam.

“Kom op, vinger je voor me klaar!” Ondanks dat Tim zijn zaad nu wel had verschoten, vond hij het nog steeds wel opwindend om haar te kunnen commanderen. Hij kon nu toekijken hoe haar vingers weer terug naar haar klitje gingen en ze zich begon te vingeren. Haar schaamte was ze ondertussen al verloren en ze ging dan ook helemaal op in hoe ze zichzelf aan het vingeren was. Naakt, drinkend uit het glas wat Ashley voor hem had ingeschonken, keek Tim toe hoe Ashley zichzelf aan het klaar vingeren was. “Oooo ik kom!” Tim moedigde haar om door te gaan. “Goed zo, vinger je maar klaar! Laat de slet in je maar los!” Het was heel vernederend voor Ashley, maar ze was zo geil dat het haar niet meer kon tegenhouden om klaar te komen.

“Oooo ik ooooo ik kom! Oooooooo!” Het orgasme was minstens zo intens als in de sauna, maar het beffen van Lena was nog net wat lekkerder geweest en dit keer kwam Ashley dan ook niet squirtend klaar, maar gillen deed ze net zo hard. Zodra ze klaarkwam duwde Tim drie vingers haar kutje in en hij kon voelen hoe haar kutje heerlijk strak trok rondom zijn vingers. Ashley zakte neer op het aanrecht en hijgend lag ze bij te komen van haar orgasme. Ze schaamde zich rot dat ze zich zo had laten gaan en durfde dan ook niet achterom naar Tim te kijken. Tim had het door en zette het glas weer op de aanrecht neer en ging naar de badkamer toe. Hij had zijn doel bereikt en wist nu dat Lena niet had gelogen dat Ashley een heerlijk sletje was, eenmaal hij haar geil had weten te krijgen. Hier ging hij nog genoeg plezier aan beleven.

Met een kop zo rood als een boei bleef Ashley achter in de keuken. Ze voelde zich gebruikt, maar fuck wat was het ook nu weer lekker geweest. Had Tim gelijk gehad? Was ze een sletje? Zo voelde ze zich nu wel, maar tegelijkertijd was het ook wel erg vernederend dat ze zich zo had laten gaan zodra hij haar bespeeld.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Personal Assistent - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 713x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.6
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4875x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7936x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5282x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11439x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7497x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15433x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11410x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10183x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11795x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9574x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12865x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17717x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!