Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Personal Assistent - 3

Nadat Tim klaar was geweest met douchen, was Ashley meteen de douche ingegaan en had zich schoongespoeld. Haar gedachtes schoten alle kanten op, maar in tegenstelling tot de eerste keer met Lena, bleef nu het opwindende gevoel hangen. Meer en meer begon ze te realiseren dat dit was wat ze wilde; bespeeld worden door het koppel. De rust keerde echter terug nadat Lena was teruggekomen en er leek zich geen nieuwe kans voor te doen of ten minste Tim en Lena leken geen nieuwe toenadering te doen en dat liet Ashley toch wel constant gespannen zijn.

Op een van Ashleys vrije dagen was het erg lekker weer en Ashley besloot dan ook om met de scooter vanuit huis naar de villa te rijden om in het bos hard te gaan lopen. Ze wist niet of Tim en Lena thuis waren, maar zette haar auto op de oprit en ging hierna het bos in. Ze had weer een sportlegging en sport BH aan, maar na de vorige keer met Tim was het ditmaal een rood setje. Nu Ashley alleen liep kon ze haar eigen tempo aanhouden en ze begon dan ook aardig te zweten tijdens het hardlopen en nadat ze klaar was, besloot ze dan ook om nog snel even naar binnen te gaan om wat water te drinken voor ze weer terug naar huis zou gaan.

Zodra ze naar binnen ging hoorde ze gegiechel. Het waren vrouwenstemmen die ze hoorde, ze wist niet dat Lena bezoek zou krijgen. Normaal stonden zelfs de afspraken met haar vriendinnen in de agenda waar Ashley zicht in had. Ashley besloot te kijken wie het waren en nog snel gedag te zeggen, voordat ze weer naar huis zou gaan. Bezweet stak ze haar hoofd dan ook de hoek om de woonkamer in zag daar Lena met twee van haar vriendinnen zitten. Ashley had de twee nog nooit eerder gezien en wist dan ook niet wie het waren. “Oh hoi, ik zal jullie niet langer storen. Ik was even wezen hardlopen en dacht ik zeg nog even hallo!” Pas nu viel het Ashley op wat er op de tafel stond. Een grote doos met hierin allerlei seksspeeltjes of ten minste, dat vermoedde Ashley want er lagen al enkele speeltjes op de tafel.

De vrouwen hadden door dat Ashley het had gezien en begonnen weer te giechelen. “Is dit ze nou Lena?” Lena knikte en Ashley keek haar onbegrijpend aan. “Hmm misschien wel ze dan wel met ons meespelen.” De twee dames stonden op en liepen naar Ashley toe. Achteraf zouden ze zich voorstellen als Moniek en Elle. Moniek was de kleinste van de twee, maar nog steeds langer dan Ashley was. Ze was wat voller, maar had ook twee flinke borsten en halflang blond haar. Elle was dan weer wat langer. Ze was een sportief type. Slank en ook kleinere borsten. Haar lange bruine haren gleden langs haar schouders en Ashley vond haar meteen erg knap. De twee trokken Ashley verder de kamer in en Ashley voelde hoe ze omsingeld werd door de twee.

Ashley wilde een stap naar achteren zette toen Elle dichterbij kwam, maar botste dan ook tegen Moniek aan. “Rustig maar meisje, we willen alleen maar spelen.” Ashley voelde de handen van Moniek over haar billen glijden en keek gespannen naar Elle. Deze was ook niet al te subtiel en drukte haar mond op die van Ashley. Elle begon Ashley te zoenen en langzaam begon Ashley mee te doen. Al zoenende stond Ashley daar te midden van de twee dames, wetende dat Lena nu toe aan het kijken was. Ashley vond het allemaal maar erg spannend, maar voelde hoe het haar ook aan het opwinden was.

Onder het zoenen voelde Ashley hoe de handen van Moniek over haar lichaam gleden. Ze kon er niks tegen doen en moest al zoenend voelde hoe de handen van Moniek lager en lager gleden. Brutaal liet Moniek een van haar handen in de sportlegging van Ashley verdwijnen. Ze duwde hem meteen haar slipje in en Ashley voelde hoe de vingers van Moniek over haar kutje glibberde. Ze was nu dus al nat. Zo snel was het de vorige keren niet gegaan, maar Ashley kon dan ook niet ontkennen dat ze het erg spannend vond. “Je hebt niet gelogen Lena! Deze meid is een echt sletje. Zou willen dat wij thuis zo’n lekkere personal assistent zouden hebben.” Meer en meer begon Ashley het idee te krijgen dat Moniek en Elle een koppeltje waren, zeker na hun laatste opmerking.

Ashley kon er echter niet lang over nadenken, want Moniek had haar klitje gevonden en was bezig met haar te bespelen. Nog even stond Ashley met Elle te zoenen, totdat deze de lippen van Ashley losliet en ze zich volop bewust werd hoe ze hier in de kamer stond, gevingerd wordende door Moniek en twee andere dames die toekeken. Moniek vingerde haar nog even. Het was te kort voor Ashley om echt opgewonden te worden en te kreunen. Moniek en Elle namen haar mee naar de bank, naar Lena toe. Voor Lena stopte Moniek en Elle en nu stond Ashley voor Lena. Lena had diezelfde geile twinkeling in haar ogen als in de sauna.

Lena pakte de rand van Ashleys sportlegging beet en trok deze omlaag. Waar Tim erg ruw was geweest en de legging kapot had gescheurd, speelde Lena meer een spelletje met Ashley. Langzaam trok ze de sportlegging omlaag en eenmaal ver genoeg, kon Ashley uit de sportlegging stappen. Elle was ondertussen met de sport BH bezig geweest en trok deze over het hoofd van Ashley heen. In alleen een slipje stond ze nu voor haar baas. Ashley was er gespannen, maar ook opgewonden, over wat er nu ging volgen. Ze verwachtte dat Lena haar zou gaan beffen, zoals ook in de sauna was gebeurd en om eerlijk te zijn, daar hoopte ze ook wel op.

Ashley had het echter mis. De drie dames waren met zijn drieën een stuk dominanter dan dat Lena in haar eentje de eerste keer was geweest. Lena pakte Ashleys hand stevig beet en trok haar bij zich op schoot. Met haar knieën aan weerszijden van Lena zat ze bij haar op schoot. Lena begon haar meteen weer te zoenen en Ashley beantwoorde de tongzoen in een reflex. De handen van Moniek en Elle vonden haar nagenoeg naakte lichaam. Twee handen voelde ze over haar borsten gaan en twee andere handen zochten haar slipje op. Doordat ze op schoot zat, konden de dames haar slipje niet uittrekken. Het werd echter kapot gescheurd en nu was Ashley volkomen naakt te midden van de drie dames. Het maakte haar erg gespannen om als enige naakt te zijn.

Na even met Lena gezoend te hebben, werd Ashley van Lena afgetrokken, zittend op haar kont kwam ze neer naast Lena. Lena stond op en Moniek en Elle gingen meteen naast haar zitten. Lena liep naar de tafel met speeltjes toe en pakte een vibrator. Moniek en Elle hadden ondertussen beiden een been van Ashley beetgepakt en over haar eigen benen geslagen, zodat Ashley met wijd gespreide benen tussen de twee dames in zat. Lena ging op haar knieën voor Ashley zitten en zette de dildo aan. Ashley hoorde het speeltje zoemen en zag hoe deze dichter naar haar kutje werd gebracht door Lena. Een schok ging door haar lichaam zodra het trillende speeltje haar klitje aanraakte en zachtjes ontsnapte er een kreuntje uit haar mond.

Lena begon Ashley goed te teasen door het speeltje tegen haar klitje aan te duwen en hem af en toe weer weg te halen. “Oooo Lena, wat doe je nou…” Ashley werd erg geil door de hele situatie en wilde dan ook niet dat Lena zou stoppen, maar dat deed ze dus iedere keer wel. De dames hadden er het grootste plezier in, te zien dat Ashley zo opgewonden werd en zij bepaalden of Ashley mocht klaarkomen of niet. Uiteraard was dat laatste iets wat zij nu nog niet van plan waren, maar het was wel degelijk leuk om Ashley telkens gek te voeren. “Oooo fuck please laat me komen!” Dit keer was er veel minder schaamte bij Ashley en ze genoot ervan om bespeeld te worden door de drie dames, maar wat wilde ze graag klaarkomen.

De handen van Moniek en Elle gleden over haar borsten heen en dan was er nog de vibrator die afwisselend wel en niet op haar klitje gedrukt werd. Het werd allemaal nog intenser zodra een van de dames een lapje stof pakte. Achteraf bleek het een strook stof van haar sportlegging te zijn, maar ze had het niet door. Voor ze het wist werd haar zicht haar namelijk ontnomen en zag de lap stof voor haar ogen en zag ze niks. Het enige wat ze nu nog kon was luisteren en vooral voelen. Ze voelde de vibrator nu nog intenser tegen haar klitje aan drukken en de vingers van Moniek en Elle of misschien ook wel van Lena voelde ze nu nog beter over haar borsten en verdere lichaam glijden.

Ashley werd steeds gekker van opwinding. “Oooo oooo!” Haar gekreun werd heviger en ondanks dat de vibrator haar klitje soms losliet, kwam Ashley nu dichter en dichter bij haar orgasme. De handen speelden heerlijk met haar borsten en af toe knepen ze speels in haar tepels. Ashley vond het heerlijk en ging meer en meer genieten van haar rol als speeltje van de dames. De dames hadden het ook door en leken Ashley nu te geven wat ze graag wilde. De vibrator werd langer tegen haar klitje geduwd en Elle fluisterde haar geil toe. “Kom maar meid, laat maar zien dat je het lekker vindt.” En lekker vond Ashley het zeker. “Oooo jaa, ik ga komen!” De geile praat werd Ashley te veel en ze zat onrustig schuivend op de bank, maar kon geen kant op, doordat haar benen over die van Moniek en Elle geslagen waren.

Ashley hield het dan ook niet lang meer vol, voordat ze klaarkwam. “Oooo oooo ja ik kom! Oooo oooooooo!” Trillend kwam Ashley klaar en Lena hield de vibrator op haar klitje, waardoor het Ashley het uitgilde van opwinding tijdens haar orgasme, maar ook nu kwam ze niet squirtend klaar. Het orgasme was echter wel intens en de blinddoek had hier zeker aan bijgedragen. Deze werd nu echter weer losgemaakt en nog trillend van het heerlijke orgasme zag Ashley de drie dames nu weer. “Fuck wat was dat lekker”, zei Ashley hijgend. Lena wist dat Ashley zich had overgegeven en eindelijk was ze niet zo verlegen meer als de vorige keer in de sauna.

Lena had het gehoopt, dat Ashley zich zou overgeven aan de situatie en ze in de toekomst ook heerlijk kon meedoen met haar en Tim, maar daarvoor moest ze dus eerst wel overtuigd worden. Dat bleek nu dus wel het geval te zijn en dan hadden de dames in hun hoofd nog wel meer ideeën, waarvoor ze de jonge Ashley konden gebruiken. “Kom laten we naar boven gaan, Ashley heeft onze spelletjeskamer nog niet gezien!” Moniek en Elle vonden dit een goed idee, Ashley was toch wel wat gespannen, maar ook erg nieuwsgierig. Wat bedoelde Lena met spelletjeskamer? Ashley wist wel van de kamer af die altijd op slot was, maar wist tot nu niet wat er achter de deur verstopt zat. Dat ze daar nu achter ging komen vond ze erg spannend.

Toch droeg ze nog steeds haar blinddoek en kon ze niks zien. Zo ook de kamer. Met de blinddoek nog om werd Ashley door de drie dames naar boven geleid. Gelukkig kende ze het huis een beetje, want het was erg spannend om zonder wat te kunnen zien door het huis verplaatst te worden. Na de trap op te zijn gegaan kwam ze uit bij de kamer. Ze hoorde het slot opengaan en werd hierna de kamer in geleid. Achter haar ging de deur ook weer dicht en gespannen stond ze naakt in de onbekende kamer, te midden van de drie dames. Meerdere handen voelde ze nu over haar lichaam glijden. Wat was het spannend en heerlijk opwindend. Een paar vingers gleden over haar natte klitje en ze voelde, ondanks haar recente orgasme, dat ze alweer erg opgewonden was.

Na even heerlijk betast te zijn, werd ze meegenomen naar een tafel. “Ga hier maar liggen.” Ashley ging op de tafel liggen en voelde hoe haar benen in spreidstand werden vastgebonden. Ze lag net niet lekker, want haar hoofd hing net over de rand van de tafel heen, waardoor ze haar nek gespannen moest houden om haar hoofd niet achterover te laten hangen. Ashley hoorde gemompel om zich heen en ook leken de dames wat te verplaatsen, maar ze kon niet zien wat er om haar heen gebeuren, wat haar alleen maar meer in spanning liet. Plots gaf Ashley een gilletje een natte dildo leek tegen haar kutje aan te duwen, waarna deze door een van de dames verder naar binnen werd geduwd.

Ashley lag nu op de tafel met een dildo in haar kutje. Als ze niet zo gespannen was geweest had ze wel geweten wat er aan de hand was, maar doordat ze niks kon zien bleef ze in spanning over waar de dames mee bezig waren. Een zoemend geluid was voor haar het begin om door te krijgen wat er aan de hand was. Tegelijkertijd ging ook de dildo zachtjes dieper haar kutje in. Het was een neukmachine met hieraan een dildo, die nu in haar kutje werd geduwd. Na de eerste opwinding te hebben gehad, realiseerde ze zich hoe ze er nu bij lag. Naakt op een tafel met een dildo die automatisch in haar kutje werd gepompt. Maar fuck wat was ze opgewonden en wat vond ze dit spannend.

De dames vonden het ook heerlijk om te zien hoe Ashley door de machine werd verwend en waren zelf ook zeker niet droog meer. Alle drie begonnen ze zich dan ook uit te kleden, terwijl Ashley nog aan het wennen was aan de dildo die monotoon in haar kutje stootte. Eenmaal de dames uitgekleed waren, duurde het niet lang voordat Ashley doorhad waarom haar hoofd niet plat op de tafel lag en het alleen haar benen waren die vastgebonden waren en niet ook haar armen. De drie dames kwamen, naakt, naar Ashley toegelopen en gingen in een halve cirkel om haar heen staan. Ashley voelde hoe haar armen werden beetgepakt en opgetrokken werden. Ze schrok zodra ze voelde dat ze met haar vingers de kutjes van de twee van de dames aanraakte. In een reflex trok ze haar handen terug, maar de dames trokken haar handen opnieuw naar hun kruis toe.

Ashley vond het echter wel spannend en wist niet eens wiens kutjes het waren die ze nu aanraakte. Door de dildo in haar kutje was ze zo geil dat ze nu echter de twee kutjes voor haar begon te verkennen. De keer met Lena in de jacuzzi was haar eerste aanraking geweest met een ander kutje dan dat van zichzelf. Het was toen echter alleen bij beffen gebleven, haar handen had ze niet hoeven gebruiken. Dat was dus nu nieuw voor haar. Ashley vond het erg spannend en verkennende voorzichtig de twee kutjes van de dames die bij haar handen stonden. Ashley raakte zonder het zelf door te hebben het klitje van een van de dames aan. “Oooo mmmm.” Ondanks dat het niet heel duidelijk was, kon ze wel de stem van een van de twee andere dames herkennen, maar ze wist niet of het nu Moniek of Elle was wie ze hoorde.

Het was erg spannend voor Ashley en zachtjes kreunend speelde ze met de kutjes van de twee andere dames. Nu ze ook het andere klitje had gevonden, herkende ze het gekreun als de andere vriendin van Lena. Ze was nu de twee vriendinnen van Lena aan het verwennen, dus Lena moest ergens staan toe te kijken. Het was echter op het moment dat ze zich realiseerde dat ze niet bezig was Lena te verwennen, dat Lena naar voren stapte. Doordat haar hoofd op het randje van de tafel lag, werd haar hoofd naar beneden gedrukt zodra Lena wijdbeens naar voren stapte. Haar mond was direct tegen het kutje van Lena gedrukt en zo was ze plots bezig met drie kutjes. Ashley was ondertussen zo geil dat ze al snel begon met Lena te beffen.

Langzaam werd de kamer gevuld met gekreun. De drie dames kreunden volop en Ashley was ook heerlijk aan het genieten van de dildo die op en neer ging in haar kutje. Het was dat Lena’s kutje op haar mond gedrukt was, anders had zij ook zeker hoorbaar gekreund. Door de opwinding begonnen haar handen steeds vrijer de kutjes van Moniek en Elle af te tasten. Ze schoof zelfs een vinger naar binnen en begon de dames te vingeren. Lena beloonde haar door haar de blinddoek bij haar af te doen. Veel zag ze echter nog niet, want Lena stond boven haar gezicht met haar kruis en veel meer dan de volle billen van Lena zag ze dan ook niet.

Al vingerend en beffend werd Ashley gestimuleerd door de machine die de dildo in haar kutje stootte. Nu ze bezig was de drie dames te bevredigen, werd ze zelf ook alleen maar geiler en af en toe trok Lena haar kutje van Ashleys mond af, waarna ze Ashley steeds harder konden horen kreunen. “Oooo wat is dit geil!” De dames bleven zo bezig of ten minste zij hoefden niks te doen, maar Ashley vermaakte zich volop en ging al kreunend richting een volgend orgasme. De dames voelden al snel hoe de vingers van Ashley slapper werden en steeds minder diep in hun kutjes gleden. Een teken dat Ashley het steeds lastiger kreeg om haar geilheid de baas te blijven.

Lena liet dit alles ook niet koud en de tong van Ashley die over haar kutje gleed wond haar ook erg op. Van de drie dames genoot zij het hardst en duidelijk was dat zij als eerste van de drie zou gaan komen. Maar dit was buiten Ashley, die telkens geiler werd. Hoofdzakelijk al door de hele situatie, maar met de dildo die in haar kutje stootte, werd ze telkens dichter naar een orgasme gebracht. “Oooo ik ga komen”, kreunde ze dan ook zodra Lena haar kutje weer even terugtrok om Ashley op adem te laten komen. De dames wisten dat Ashley niet loog en ze inderdaad dichtbij een orgasme was.

De dames maakten Ashley nu met zijn drieën dan nog gekker van geilheid dan ze al was. Ashley voelde handen over haar borsten glijden, maar ook haar klitje werd gevonden en ze voelde haar hele lichaam nu tintelen van genot. Dit werd haar uiteraard te veel en de dames keken toe hoe Ashley lag te kronkelen op de tafel, tot ze uiteindelijk gillend klaarkwam. “Oooo fuck ik hou het niet meer! Oooo oooo oooooooo!” Haar vingers gleden uit de kutjes van Moniek en Elle en ook Lena werd even niet meer gebeft. Even kreeg Ashley de kans om te genieten van haar orgasme, maar al snel was het Lena weer die haar kutje op de mond van Ashley drukte. “Kom op, beffen dan! Wij willen ook komen.” Ashley begon direct Lena weer te beffen, die ook al erg geil was en niet veel later kwam Lena dan ook luid kreunend klaar.

De dames waren echter nog niet klaar met Ashley. Nee, sowieso moesten Moniek en Elle ook nog komen. Maar dit gingen ze op een andere manier doen. Tot teleurstelling van Ashley werd de dildo uit haar kutje gehaald en werden haar benen weer losgemaakt. “Op je handen en knieën zitten!” Ashley draaide zich meteen om en Moniek kwam nu voor haar staan. “Nou waar wacht je op, likken maar!” Ashley begon Moniek nu te beffen en had hierdoor niet door wat er achter haar gebeurde. Lena was nu al klaargekomen, maar had nog wel een geil ideetje. Ze liep naar een kast toe en haalde hier wat uit. Ashley kreeg hier niks van mee, tot ze plots twee handen op haar heupen voelde en een puntig object wat tegen haar kutje aanduwde.

Het was een voorbinddildo die Lena bij zichzelf had omgedaan. Ashley vond het uiteraard heerlijk en liet zich nu neuken door Lena, terwijl ze Moniek aan het beffen was. Moniek was duidelijk de geilste van de twee vriendinnen van Lena, want Ashley hoefde maar weinig te doen om Moniek uiteindelijk te laten komen. Bij Elle moest ze echter meer haar best doen. Ashley begon echter steeds meer de smaak te pakken te krijgen. “Kom op likken sletje!” Ashley liet haar tong langs het kutje van Elle glijden en besteedde ook uitgebreid aandacht aan Elle’s klitje. Ashley was ondertussen ook weer erg opgewonden geworden. De voorbinddildo in haar kutje maakte haar weer erg geil en zonder moeite gleed deze dan ook in en uit haar kletsnatte kutje.

Het was echter uiteindelijk Elle die als eerste klaarkwam. “Oooo jaaa wat heerlijk! Oooo ooooooo!” Luidkeels gillend kwam Elle klaar en ze pakte Ashley stevig bij haar haren beet en duwde Ashleys hoofd dieper in haar kruis. Elle was uitgeput en ging op de grond zitten. Alleen Ashley werd nu nog geneukt met de voorbinddildo door Lena. Moniek zat op haar knieën voor Ashley, zodat ze Ashley geil en vernederend kon toespreken. “Kom op sletje. Laat maar zien hoe geil je bent!” Ashley vond het heerlijk en werd er alleen maar meer opgewonden van. Haar gekreun begon telkens heviger te worden en duidelijk was dat er nog een derde orgasme inzat vandaag.

Lena begon steeds harder en dieper de voorbinddildo in Ashleys kutje te stoten en uiteindelijk bleek dit genoeg te zijn om Ashley weer te laten komen. “Oooo fuck wat is dit lekker! Ik ga komen! Oooo oooooooo!” Ashley was zo geil dat ze luidkeels gillend en spuitend klaarkwam. Ze kon haar lichaam amper meer ondersteunen met haar handen en lag dan ook met haar gezicht op de tafel en haar kontje omhoog, terwijl Lena haar nog bleef neuken terwijl ze klaarkwam. Ashley was drijfnat. Niet alleen van opwinding, maar ook van het zweet. Het was allemaal zo geil geweest en had zoveel van haar gevraagd, maar wat was het geil geweest.

Na even de tijd te hebben gekregen om bij te komen werd Ashley door de drie dames omhoog geholpen. Ze namen haar mee naar de badkamer. Tim en Lena hadden een grote badkamer met een inloopdouche. Met wat moeite konden ze er dan ook alle vier in en ze genoten heerlijk van het warme water en Ashley voelde de handen uitgebreid over haar naakte lichaam glijden. Ashley had het gevoel dat ze ondertussen aan het dromen was, zo lekker was het allemaal. Na afgedroogd te zijn ging Ashley naar haar slaapkamer toe. Ze was bekaf en viel uitgeput op het bed en viel al snel in een diepe slaap, ondanks dat het pas middag was.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Personal Assistent - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6644x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2213x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4750x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6755x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20093x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10439x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9502x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15976x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14410x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9127x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15713x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10880x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19359x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18252x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!