Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Personal Assistent - 4

Vanaf het kwartet met de drie dames, was Ashley veel minder verlegen. Sterker nog, ze hoopte maar wat graag dat er weer snel een spannend avontuurtje zou volgen. Tim en Lena wisten dit echter ook en ze leken het er wel om te doen, want de weken die volgde gebeurde er weinig spannends meer. Ashley twijfelde nog heel erg of ze erover zou beginnen, maar had eigenlijk ook niet het lef om het ter sprake te brengen. Des te langer het duurde, des te meer Ashley voelde hoe de spanning zich opbouwde in haar lichaam. Nog steeds had ze geen vriendje en kon ze dus weinig anders dan maar de hand aan zichzelf te slaan om enigszins afkoeling te zoeken.

Gelukkig had Ashley toch nog wat om naar uit te kijken, want ze stond op het punt om met Tim en Lena voor een zakentripje naar Spanje te gaan. Ashley ging eigenlijk nooit echt ver op vakantie. Ze was ooit eens met vriendinnen naar Engeland geweest, maar dat was toch veel minder exotisch dan Spanje. Met een goed gevulde koffer zomerse kleding en bikini’s, ging ze dan ook met Tim en Lena mee. Tim en Lena zouden hier enkele zakenrelaties ontmoeten en Ashley zou het grootste gedeelte van de dag voor zichzelf hebben, zolang ze maar zorgde dat alles geregeld was voor de twee. Tim en Lena sliepen samen en Ashley had haar eigen kamer en had zo de nodige privacy. Ondanks dat het een chique hotel was, zaten er toch tussendeuren tussen de kamers, maar deze konden van beide kanten afgesloten worden, zodat de kans op een wildvreemde indringer uitgesloten was.

De eerste dag ging Ashley al vroeg weg uit het hotel. Met over haar bikini een kort broekje en een kort topje, ging ze naar het strand toe. Het strand lag op loopafstand van het hotel en dus nam ze buiten een strandlaken dan ook weinig mee. Op haar slippers liep ze het strand op en sloeg haar strandlaken uit. Ze smeerde zichzelf in en deed haar oortjes in en ging op het strandlaken liggen. Al luisterend naar de muziek genoot ze van de zon en keek ook zeker naar de jongens die op het strand voorbij kwamen. Bij de jongens viel Ashley ook zeker op en het deed Ashley goed om zich weer eens begeerd te voelen.

Later op de dag kwam er een groepje jongens het strand op en deze legden hun spullen niet ver van Ashley vandaan. Ashley hield ze in de gaten en de jongens haalden een volleybal tevoorschijn en begonnen in het zicht van Ashley te volleyballen. De jongens waren goed gespierd en in hun zwembroek kon Ashley haar ogen tegoed doen aan hun lekkere lichamen. Ashley voelde hoe ze het warm kreeg van de jongens en de groep ook steeds meer haar richting op keek. Ze wist ondertussen wel dat ze betrapt was op staren en had een rood hoofd gekregen. Toch kon Ashley haar ogen niet afhouden van de jongens en Ashley moest dan ook met tegenzin zien hoe de jongens uiteindelijk weer vertrokken.

Die avond lag Ashley in haar bed, denkende aan de jongens. Doordat ze al een tijdje geen seks meer had gehad, had ze dan ook weinig nodig om opgewonden te raken. Aangezien het erg warm was en ze alleen op de kamer lag, droeg ze onder de dekens alleen een slipje. Al snel was de deken van haar afgeslagen en trok ze haar slipje uit. Haar rechterhand gleed omlaag en vond haar klitje. Ze begon zichzelf te verwennen met haar vingers en greep met haar andere hand naar haar borsten. Ze had het zo lekker gevonden hoe Tim na het hardlopen ruw in haar borsten had geknepen en was sindsdien zelf ook tijdens het vingeren meer haar borsten gaan kneden, denkend aan hem.

Opgewonden als Ashley was had ze niet veel nodig om te komen. Waar ze met Tim en Lena altijd zo hard kreunde, moest ze nu doodstil zijn en ze draaide zich dan ook op haar buik net voordat ze kwam en al vingerend kwam ze klaar. Haar hoofd lag in het kussen en dempte haar hevige gekreun. Dit was ook niet voor Tim en Lena hoorbaar, die een kamer verder lagen. Een kamer verder werden echter snode plannetjes gesmeed. Tim en Lena hadden een tweede sleutel van Ashleys kamer bij de receptie opgevraagd, wat Ashley niet wist. Terwijl Ashley aan het strand had gelegen waren ze haar kamer binnen geslopen en hadden ze de tussendeur vanaf haar kant van het slot gehaald. Aangezien de deur aan hun kant nog dicht zat, viel dit niet op.

De twee hadden lang gewacht tot ze er zeker van waren dat Ashley zou slapen en Tim in zijn boxer en Lena, in haar kanten BH en bijpassende slip, kropen weer uit bed. Zachtjes opende ze de deur en keken om de hoek of Ashley niet wakker was geworden. Ashley was voldaan in slaap gevallen en was in een diepe slaap terechtgekomen en had dan ook niet doorgehad dat de deur was opengegaan. Tim en Lena slopen dichterbij en voorzichtig kropen ze aan weerszijden van Ashley op het bed, die in het midden lag. Langzaam trokken ze de dekens omlaag en zagen dus al snel dat Ashley zonder bovenkleding aan sliep. De twee keken verlekkerd naar haar volle borsten, maar ze waren nog niet klaar om Ashley te wekken.

Ze trokken de lakens verder omlaag, tot ze bij de voeten van Ashley kwamen en Ashley volledig ontbloot was. Alleen haar slipje droeg ze nog. Het viel Lena op dat, ondanks er weinig licht in de kamer was, er een glinsterende vlek op haar slipje zat. Lena wees Tim erop en boog zicht naar het kruis van Ashley toe om duidelijk te ruiken dat het de geur van opwinding was. Nee, Ashley had geen problemen met haar blaas, dit wees er duidelijk op dat Ashley flink nat was geweest of misschien nog wel was. Lena kon zich nu niet meer inhouden en schoof haar hand in het slipje van Ashley. Ashley had nog niks door, maar zodra de vingers van Lena langs haar kutje gleden, werd ze echter abrupt wakker.

Ashley zag als eerste Tim naast haar liggen en keek geschrokken om, van wie de hand was en zag nu Lena ook liggen. “W-wat heeft dit te betekenen!?” Riep Ashley geschrokken. “Sst sletje. We wilden alleen maar kijken of je zin had om te spelen, maar zo te zien ben je al zonder ons begonnen. Stoute meid!” Lena duwde nu een vinger Ashleys kutje in, wat vrij eenvoudig ging aangezien Ashley nog nat was. Tot haar stoute verbazing merkte ze hoe Ashley haar heupen omhoog duwde, alsof ze de vinger van Lena dieper in haar kutje wilde voelen. “Hihi, ik wist wel dat je een geil sletje was. Eerst doen alsof je het niet wilt en nu zuig je mijn vinger haast naar binnen.” Ashley werd rood, wat overigens in de verduisterde kamer niet opviel en wist niet wat te zeggen.

Het was inderdaad wel lekker om de vinger van Lena bij haar kutje naar binnen te voelen glijden en om eerlijk te zijn, ze wilde niets liever. Echter vond ze het nu toch wel erg spannend. Tim en Lena tegelijkertijd was voor haar ook nieuw. Ze voelde zich enigszins toch wel betrapt en beschaamd, ondanks dat ze ook wel wist dat Tim en Lena het niet verborgen voor elkaar hadden gehouden wat ze afzonderlijk met haar hadden gedaan. Doodstil lag Ashley dan nu ook op het bed, Lena bleef haar langzaam vingeren. “Wat willen jullie?”, vroeg Ashley toch nog met wat schrik in haar stem. “Zoals ik al zei, we willen lekker met jou spelen. Tot nu toe hebben wij alleen nog maar apart van jou genoten, maar nu willen we wel eens samen van ons sletje genieten.”

Lena bleef Ashley vingeren en Tim trok ondertussen zijn boxer uit en een flinke erectie kwam tevoorschijn. “Vind je het lekker? Zo’n stijve pik?” Ashley wist niet wat ze moest zeggen en mompelde dan ook van ja. “Nou doe maar niet zo verlegen hoor, van wat ik hoorde was je de vorige keer ook niet zo verlegen toen je hard geneukt werd.” Ashley schaamde zich toch nog wel een beetje, maar ontkennen kon ze het zeker niet. “Wel stout hoor. Dat je zomaar seks hebt met mijn man, zonder het aan mij te vragen. Ik dacht dat wij iets geils deelden, maar schijnbaar geniet je van alle aandacht die je kan krijgen.”

Ondanks dat Lena er niks van meende, was Ashley nog half duf en dacht ze even dat Lena serieus was en trapte ze in de val. “Nee sorry ik…” Lena onderbrak haar meteen. “Maar als je zo graag de slet wilt uithangen, laat het dan maar zien hoor.” Lena trok haar hand terug uit het slipje van Ashley en pakte haar bij haar haren beet en dwong haar zo op haar knieën. Ze duwde Ashley omlaag, met haar gezicht richting Tims pik. “Nou laat maar zien dan hoe graag je mijn man pijpt.” Ashley schrok van de ruwe omschakeling van Lena en ook wat haar opgedragen werd. Ze had wel eens gepijpt, maar om nou te zeggen dat het een succes was en ze er goed in was, was niet het geval.

“Kom op. Mondje open en laat maar zien.” Ashley opende haar mond en voor ze het wist duwde Lena haar hoofd omlaag en gleed de stijve pik van Tim haar mond in. Lena had haar hoofd aan haar haren nog steeds stevig beet en begon haar hoofd op en neer te halen over Tims pik. Lena was er bewust van dat Ashley nog niet veel ervaring had en ondanks haar ruwe aanpak, duwde ze Ashleys hoofd dan ook niet te ver naar beneden. Toch kwam het op Ashley erg ruw over, maar langzaam voelde ze hoe de greep van Lena zwakker werd. Toch ging Ashleys hoofd niet minder ver over de pik van Tim heen. Uit zichzelf ging ze onbewust verder met Tim te pijpen, tot hand van Lena haar haren losliet en ze Tim zelfstandig aan het pijpen was.

Langzaam begon ze ook weer opgewonden te worden en wist ze dat Lena gelijk had gehad. Ze was een sletje en genoot inderdaad van alle aandacht die ze maar kreeg. Ook nu weer en ze had zich veel te makkelijk overgegeven aan de wil van Lena. Opgewonden was ze Tim aan het pijpen, terwijl Lena haar vernederend toesprak. “Zie je Tim, dit sletje wilt veel te graag. Kom op Ashley neem hem maar diep in je mond!” Ondanks de schaamte dat er zo over haar werd gesproken waar ze bij was, ging ze er niet anders door pijpen en ze luisterde dan ook meteen naar Lena en probeerde zijn pik als maar dieper in haar mond te krijgen. Tot haar verbazing ging het vrij goed en steeds verder verdween zijn pik in haar mondje.

Ashley hoorde Tim zwaarder ademen en wist dat ze het goed deed, wat haar wat meer deed ontspannen. Toch was ze nog vrij gespannen en had ze zich nog niet volledig overgegeven. Om Ashley nog losser te krijgen, trok Lena het slipje van Ashley wat omlaag. Vanaf achteren duwde ze haar hand tussen Ashleys benen en begon haar klitje te stimuleren. Ashley kreunde zachtjes en genoot van de vingers van Lena. Ze bleef Tim nog even pijpen, tot Lena er genoeg van had en ook wel door Ashley verwend wilde worden. Ze ging op haar rug liggen en trok zelf snel haar slipje uit. Aan haar haren trok ze Ashley, tot grote spijt van Ashley, van Tims pik af en trok Ashleys hoofd tussen haar benen.

“Bef mij maar lekker sletje!” Ashley stortte zich zonder terughouding op het kutje van Lena. Ze was ondertussen zo opgewonden dat het beetje schaamte wat ze nog had, verdwenen was. Ashley gaf zich over aan haar verlangens en begon Lena te beffen. Al kreunend verwelkomde Lena de mond van Ashley. Ze had het door dat er een knop bij Ashley was omgegaan en ze met volle overtuiging door haar werd gebeft. Met een stijve keek Tim toe hoe zijn vrouw door de tiener werd gebeft die sinds kort voor hun werkte. Wat was het lekker om te zien hoe Lena door een andere vrouw werd verwend. Met de vriendinnen van Lena had Tim nooit een trio gehad en ook hij was dan ook erg opgewonden van wat hij zag.

Nog even genoot Tim van het uitzicht. Lena lag op haar rug met haar benen wijd gespreid en Ashley zat op haar knieën tussen de benen van Lena en deed zich tegoed aan haar kutje. Gulzig likte ze het kutje van Lena en vergat ook zeker haar klitje niet. Wat vond Ashley het nu spannend. Tot nu toe was het allemaal heerlijk geweest wat ze had meegemaakt met Tim en Lena, maar een trio met allebei was haar stoutste droom geweest de laatste tijd. Een schok van opwinding trok dan ook door haar lichaam zodra ze de mond van Tim op haar eigen kutje voelde. Hij was op zijn knieën bij het voeteneind gaan zitten en begon nu met Ashley te verwennen. Lena opende haar ogen, aangezien Ashley even haar kutje had losgelaten met haar mond en zag nu dat haar man Ashley aan het beffen was.

Al snel ging Ashley weer verder met Lena te beffen en de dames genoten nu allebei van een mond tussen hun benen. Het gekreun van Ashley was amper te horen, maar af en toe moest zij even het kutje van Lena met rust laten om kreunend te genieten van Tims mond. Lena kreunde echter voluit. “Oooo wat is dit heerlijk! Was je maar eerder in ons leven gekomen. Oooo!” De drie waren zo heerlijk bezig elkaar te verwennen, maar des te langer Tim bezig bleef, des te meer zin hij zin kreeg om zijn pik in Ashleys kletsnatte kutje te schuiven. Het was de eerste keer al zo lekker geweest, hij wist dat het dit keer alleen maar geiler zou moeten zijn om haar te kunnen neuken.

Ashley wist dan ook niet wat haar overkwam zodra ze zijn mond voelde weggaan en even later zijn pik tegen haar kutje voelde drukken. Lena zag het allemaal opgewonden aan en begon haar man aan te moedigen. “Kom op, neuk haar! Ik wil zien hoe je haar neukt!” Lena kroop dan ook wat verder naar achteren, zodat ze zittend tegen het hoofdeind kon zien hoe Tim begon met het neuken van Ashley. Hij duwde zijn pik naar binnen en Lena zag en hoorde hoe Ashley kreunde en genoot zodra zijn pik bij haar naar binnen gleed. “Oooo!” Ashley genoot volop bij het voelen van zijn pik. Wat was het lekker om weer eens een echte pik te voelen in haar kutje.

Lena keek verlekkerd toe hoe Tim aan het neuken was met een andere vrouw. Nog nooit eerder had ze dit gezien en wat was het eigenlijk lekker om te zien. Lena kon zich dan ook niet beheersen en greep naar haar eigen kutje en begon met haar eigen klitje te spelen. Het was heerlijk om de borsten van Ashley bij iedere stoot heen en weer te zien wiegen en haar man die Ashley stevig bij haar heupen beethield terwijl hij haar neukte. “Kom op Tim, laat haar gillen van genot!” Lena bleef hem maar aanmoedigen en Tim werd hier ook als maar geiler van. Hij vond het heerlijk om eens seks te kunnen hebben met een andere vrouw, waar Lena bij was. Voor de eerste keer met Ashley had Lena haar goedkeuring gegeven, maar nu ze er zelf ook bij was, was het allemaal veel lekkerder.

Tim keek nu voor de tweede keer tegen de rug van Ashley aan tijdens het neuken. Hij wilde haar wel eens zien, haar zien genieten van zijn lekkere pik. Tim trok zijn pik dan ook terug en tot zijn geile genoegen keek Ashley teleurgesteld om. Aan alles was wel duidelijk dat ze het wilde, genomen wilde worden door hem. “Ga maar op je rug naast Lena liggen.” Ashley kroop zonder twijfel naar Lena toe en draaide zich op haar rug. Tim volgde snel en Ashley zag opgewonden hoe hij bovenop haar kroop. De hand van Lena gleed naar haar borst toe en Lena streelde haar borst en kneep zachtjes in haar tepel, waar Ashley kreunend op reageerde.

Ondertussen schoof Tim zijn pik weer in haar kutje en gespannen keek ze Tim aan terwijl hij haar aan het neuken was. Ashley vond het heerlijk om genomen te worden door de dominante man die ook haar baas was. Ashley had het gevoel alsof ze in de hemel was, zo’n heerlijk gevoel had ze. “Oooo Tim ik ga komen, ga door!” Had het koppel tot nu toe nog wel eens expres gewacht met haar te laten komen, vandaag waren ze dit zeker niet van plan en draaide het volledig om het genot van hun alle drie. Tim bleef zijn pik dan ook diep in haar kutje stoten en Lena bleef bezig met Ashleys borsten. Als een krolse poes lag Ashley te draaien op het bed en kreunde hardop.

De stotende pik van Tim die in en uit haar kutje gleed en de hand van Lena over haar borsten werd haar uiteindelijk te veel en luid kreunend en gillend kwam ze klaar. “Oooo fuck! Ik k-kom! Oooo oooooooo!” Al schokkend kwam Ashley klaar en Tim hield even in om haar te laten genieten van haar orgasme, ondertussen bleef Lena zachtjes haar borsten strelen. Uitgeput en bezweet kwam Ashley even later weer tot haar positieven. Tims pik zat nog steeds in haar en Lena kroop omlaag en begon Ashley te zoenen. “Wat ben ik toch blij dat jij in ons leven bent gekomen schat! Vanaf nu hebben wij geen seksuele geheimen meer voor elkaar, lijkt je dat lekker?” Ashley knikte opgewonden instemmend. Ja dat wilde ze wel, nog meer genieten van seks met het koppel wat haar ook betaalde om voor hun te werken.

Het was allemaal gelukkig voor Ashley nog niet voorbij en Ashley zag hoe Lena op haar knieën kroop en boven Ashley ging zitten. Ashley zag hoe Lena’s kutje dichterbij kwam en opgewonden stak ze haar tong uit en liet deze langs Lena’s kutje glijden. Zo begon ze Lena te beffen, Tim begon haar ondertussen weer te neuken. Het deed haar weer terugdenken aan de seks met Lena en haar vriendinnen, maar dit was toch veel geiler. Nu was het een echte pik die in haar kutje stootte en heel de situatie was veel lekkerder. Ondanks dat ze het speeltje was van het koppel, genoot ze er net zoveel van als Tim en Lena. Het gekreun van Lena wond haar alleen maar meer op en Tims pik die in en uit haar kutje gleed, maakte haar al snel weer net zo geil als voordat ze klaargekomen was.

Ashley kon Tim en Lena horen zoenen, want veel meer dan luisteren kon ze nu niet, met Lena’s kruis in haar gezicht gedrukt. Ze vond het echter heerlijk en luisterde dan ook toe naar het gesmak van de twee en het gekreun van Lena tussendoor. Maar Tim wist dat hij het op deze manier ook niet lang meer ging volhouden. Hij trok zijn pik dan ook terug uit Ashleys kutje. Even was Ashley teleurgesteld, maar zodra Lena voorover boog en haar begon te beffen, verdween Ashleys teleurstelling alweer snel. Nu keek Tim op zijn beurt weer verlekkert toe hoe Lena zich tegoed deed aan het kutje waar hij zojuist nog met zijn pik diep in gestoten had.

Lena werd ook steeds geiler, maar in tegenstelling tot Tim was zij niet van plan om te stoppen. Nee ze bleef gulzig het kutje van Ashley likken, terwijl ze zelf gebeft werd door Ashley. Ze schuurde haar kruis langs de mond van Ashley en werd steeds meer opgewonden. “Oooo lik mijn kut Ashley!” Lena kreeg steeds meer moeite om zich in te houden en wild befte ze Ashley, terwijl ze zelf ook gebeft werd. Ashley vond het allemaal ook heerlijk, hoe ze in de macht van het koppel was, maar ze niks gedwongen hoefde te ondergaan. Ze gaf Lena dan ook wat ze wilde en uiteindelijk wist ze al likkend Lena tot een gillend orgasme te brengen. “Oooo wat lekker! Oooo oooo oooooooo!”

Uitgeput gleed Lena van Ashley af. Waar Ashley na haar eerste orgasme nog wel door kon gaan, was dit orgasme uitputtend genoeg voor Lena om er even tussenuit te stappen. Maar Tim zijn pik was nog steeds keihard en Ashley wilde nu niets liever dan zijn pik in haar kutje. Het was alsof Tim haar gedachten kon lezen, want hij ging op zijn rug liggen. Zijn pik stond recht omhoog. Hij hoefde haar niet eens bij zich te roepen, want uit zichzelf kroop Ashley naar hem toe en sloeg een been over hem heen. Ze pakte zijn pik beet en keek hem gespannen aan. Dit was voor haar de eerste keer dat ze bovenop een man zat tijdens de seks. Gespannen, maar opgewonden leidde ze zijn pik naar haar kutje toe en voelde hoe deze in haar kutje gleed naarmate ze verder omlaag zakte.

Ashley plaatste haar handen achter zich op de bovenbenen van Tim en bewoog zich op en neer. Tim keek verlekkert tot hoe haar borsten op en neer gingen en zag hoe zijn pik in en uit haar kutje gleed. Langzaam werd hij weer tot het punt gebracht waar hij ook net was geweest. Hij voelde het zaad in zijn ballen borrelen en wist dat hij het niet lang meer ging volhouden. Ashley was echter ook alweer op het punt gekomen dat ze nog een keer kon komen. Geil als ze was wipte ze dan ook op en neer op zijn pik. Halverwege verlegde ze haar handen van de bovenbenen van Tim naar zijn borstkas. Tim greep de kans aan en pakte haar beide borsten beet en begon er mee te spelen. Dit maakte Ashley alleen maar gekker van genot en hevig kreunend ging ze dan ook op en neer op zijn schoot. Tim streelde haar borsten en liet haar stijve knoppen tussen zijn vingers door rollen. “Oooo Tim wat is dit lekker!”

Lena was ook weer een beetje bijgekomen en naar het neukende duo gekropen. Ze ging achter Ashley zitten en sloeg haar arm om Ashley heen en zocht en vond haar klitje. “Oooo ja Lena ga door…” Ashley zuchtte tussen het kreunen door. Dit was wel heel lekker en dit ging ze niet lang meer volhouden. In een roes bleef ze echter op en neer wippen op Tims pik, terwijl ze handen over haar hele lichaam voelde glijden. Meer en meer kwam ze bij haar tweede orgasme van de avond en door de overvloed aan stimulatie duurde het niet lang meer. “Oooo ja fuck Ik kom! Oooooooo!” Kreunend en spuitend kwam Ashley weer klaar. Tim vond het heerlijk om te zien hoe de tiener al zittend op zijn pik klaarkwam.

Helaas kwam er aan het berijden van zijn pik nu wel een einde, want Ashley had echt niet meer de puf om nog verder gaan. Lena wist dat Tim nog wel wilde en hielp hem dan ook. Ze legde een kussen op het bed en liet Ashley hier op liggen, zodat haar kontje omhoog stak. Tim kon nu achter haar gaan zitten en kon zijn pik weer in haar kutje schuiven. Ashley kreunde zachtjes van genot, maar veel meer kon ze nu ook niet doen. Gewillig liet ze zich neuken door Tim, die niet veel meer nodig had om ook te komen en hij spoot zijn zaad in haar kutje. Zodra hij zijn pik uit haar kutje trok voelde Ashley de mond van Lena op haar kutje. Lena likte gulzig het zaad van haar man uit het kutje van Ashley en nam hierna de pik van Tim in haar mond om hem schoon te likken.

Voor alle drie was het een heerlijk avondje geweest. Vanaf nu was duidelijk dat er geen grenzen meer waren en wisten ze wel dat avondjes als deze eerder regel als uitzondering zouden worden. Ashley bleef uitgeput achter in haar bed. Tim en Lena gingen weer terug naar hun eigen kamer om daar weer snel in slaap te vallen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Personal Assistent - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 674x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1307x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.5
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3694x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2494x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10885x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2860x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6027x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7453x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21102x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10790x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9732x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16358x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14654x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9595x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16135x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11008x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!