Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Personal Assistent - 5

Dat Ashley nog meerdere keren seks heeft gehad met Tim en Lena in het hotel moge duidelijk zijn geweest. Tijdens de zakentrip was er een schakelaar omgegaan en waren de drie niet meer van elkaar weg te slaan. Ashley werd steeds sneller opgewonden en was ook steeds vaker op haar vrije dagen in de villa te vinden. De seks, die tot voor de zakentrip vaak met gestuurd werd door Tim of Lena, werd ook steeds vrijer, waardoor Ashley ook veel meer genoot als ervoor. Op sommige momenten had ze zelfs dagelijks seks met het koppel. Ashley kon zich al bijna niet meer voorstellen dat er momenten zouden zijn waar het koppel haar weer verlegen wist te krijgen en verraste Ashley dan ook erg toen het er wel was.

De zomer was ondertussen alweer voorbij en de kleding die Ashley droeg was dan ook minder bloot geworden. Vandaag was echter een mooie nazomerse dag en Ashley had weer eens uitgepakt. Ze droeg zwarte overknee laarzen met daarboven een wijd gekleurd rokje. Als top droeg ze een zwart strapless topje, welke nauwsluitend om haar lichaam zat. ’s Ochtends kreeg ze al complimentjes en een lekkere zoen van hem. De kans op seks zou echter klein zijn dacht Ashley, want Tim en Lena kregen vrienden op bezoek. Het waren Justin en Nicolette. Ashley had de twee wel eens eerder ontmoet en was er voor een groot gedeelte van de dag dan ook bij.

Maar niet tijdens het eten. Ashley zou gaan eten met een vriendin en als er nog zin was, zouden ze gaan stappen. In de villa werden er spelletjes gespeeld. Niet de geile spelletjes die Ashley was gewend met het koppel, maar poker. Het spel was al vergevorderd op het moment dat Ashley thuiskwam. Het was toch geen stapavondje geworden, maar ze hadden lekker lang getafeld en daarna besloten om allebei maar naar huis te gaan of in het geval van Ashley terug naar de villa. “Je bent al vroeg thuis Ashley”, merkte Lena dan ook op. “Ja, anders was het wel heel laat geworden als we nog zouden gaan stappen. Willen jullie nog wat drinken?” Ja dat wilden de vier wel. “Ja neem maar een nieuwe fles wijn mee en vergeet ook voor jezelf geen glas.”

Ashley liep de keuken in en kwam even later terug met een fles wijn en een extra glas voor zichzelf. Er stond naast Tim nog een lege stoel en daar zette Ashley dan ook de fles neer om hem open te gaan maken. De vier hadden al wat wijntjes op en Tim was dan ook wat aangeschoten. Hij kon zich dan ook niet beheersen en liet zijn hand onder haar rokje glijden en legde deze op haar billen. Ashley werd rood van schaamte. Ze had al veel meegemaakt, maar na het avontuurtje met Lena’s vriendinnen had ze niks meer gedaan waar andere mensen bij waren dan Tim en Lena. Ze was dan ook wel even bang dat Justin en Nicolette het door zouden hebben.

Dit bleek ook zo het geval te zijn en Nicolette nam ook geen blad voor haar mond. “Zozo Tim. Doet die knappe meid soms nog meer dan alleen jullie zakelijke administratie?” Ashley voelde zich betrapt, maar Tim niet. Hij liet zijn hand dan ook doodleuk op haar kont liggen en ging op Nicolette’s vraag in. “Haha hoezo? Ben je jaloers?” Ashley voelde de schaamte weer terugkeren die ze vroeger wel eens gehad had bij het koppel, gezien ze nu weer ongevraagd in de spotlight stond. Tim bleek echter nog niet voornemens om zijn hand terugtrekken en liet deze dan ook liggen, terwijl het gesprek verderging.

Nu Justin en Nicolette wel doorhadden dat er tussen Tim en Lena meer speelde dan alleen werk gerelateerde zaken, begonnen ze door te vragen. “En hebben jullie dan ook seks?” Lena bekende volmondig en gaf toe dat ze de laatste tijd bijna dagelijks seks hadden met zijn drieën en begon ook over de seks met haar twee vriendinnen erbij. “Wauw ik zou willen dat wij ook zo’n assistent hadden thuis!”, zei Nicolette hardop. “Nou van ons mag je vanavond wel meedoen”, zei Lena. “Lijkt dat je lekker Ashley?” Nu waren alle ogen op Ashley gericht en stotterend gaf ze antwoord. “Uh ja ik… dat lijkt me wel uhm leuk ja.” Voor Ashley het wist was ze het speeltje van de avond, zoals ze dat een tijd geleden ook van Lena en haar vriendinnen was geweest.

Het werd echter geen ordinaire seksavond, maar het begon subtiel. De vier gingen verder met pokeren, maar Ashley zou de prijs zijn. Bij iedere hand die er gespeeld werd mocht de winnaar voor de volgende ronde Ashley op schoot nemen en haar een opdrachtje geven. Afgesproken werd om de opdrachtjes niet direct hevig te laten zijn, zodat ze allemaal wat langer konden genieten van dit spannende avondje. Ashley nam gespannen plaats op de nog vrije stoel. Ze wilde het allemaal wel, heel graag zelfs, maar ze was bij de voor haar wat onbekendere vrienden van Tim en Lena toch nog wel wat gespannen. Of ten minste ze kende ze wel, maar niet op deze manier en dat maakte het voor Ashley toch wel erg spannend nu.

De eerste hand die gespeeld werd nadat Ashley binnengekomen was werd al snel gewonnen door Tim. Ashley was toch wel opgelucht dat het Tim was geworden en wilde al snel bij hem op schoot kruipen, maar werd tegengehouden. “Ho ho nog even wachten” Tim schoof zijn stoel naar achteren en liet Ashley tussen hem en de tafel in komen staan, met haar kont naar hem toe. Ze voelde hoe Tim haar rokje beetpakte en omhoog trok aan de achterkant. “Wat een lekkere slipje heb je weer aangetrokken vandaag zeg.” Tim had willen zien wat Ashley droeg onder het rokje en nadat hij het gezien had, mocht Ashley bij hem op schoot komen. Het volgende rondje werd gespeeld en ditmaal was Justin de winnaar. Hij had een flinke stapel fiches voor zich liggen en Ashley had wel door dat hij aan het winnen was en ze waarschijnlijk wel vaker naar zijn schoot toe moest.

Tot haar verbazing deed hij zelf echter niet mee bij zijn opdracht voor haar. “Het lijkt me wel geil om je te zien zoenen met mijn vrouw! Ga maar bij haar op schoot.” Gespannen liep Ashley naar de vrouw toe en wilde bij haar op schoot zitten. Ze wist alleen niet hoe ze zo kon zitten, dat ze ook nog kon zoenen met haar. “Nee met je gezicht naar haar toe.” Ashley snapte de bedoeling en ging met aan weerszijden van de stoel van Nicolette staan en zakte door haar knieën, tot ze op de schoot van haar terechtkwam. Ze keek de vrouw aan, die in haar ogen erg mooi was. Ze was wat kleiner dan Lena, maar nog steeds groter dan zij zelf was. Had lang bruin golvend haar, wat aan de ene kant over haar borst hing. Een leuke B-cup had Nicolette, niet zo groot als Lena en Ashley, maar het paste goed bij haar lichaam.

Ashley slikte even van de spanning, maar boog haar hoofd hierna naar Nicolette toe en begon haar voorzichtig te zoenen. In tegenstelling tot Lena en haar vriendinnen bleek Nicolette echter wat minder gewend te zijn aan een losbandig leven en Ashley merkte dan ook dat Nicolette even nodig had om los te komen. Maar Nicolette kwam los en na even zachtjes op de lippen te hebben gezoend, merkte Ashley hoe de mond van Nicolette openging en Ashley opende haar lippen en liet haar tong naar buiten glijden. Ashley vond het wel opwindend dat ondanks alle spanning zijzelf bepaalde hoe het zoenen verliep.

Uiteindelijk kwam Nicolette toch los en zaten ze heerlijk tongend op de stoel. Ashley voelde zelfs hoe Nicolette’s handen haar zij beetpakten, terwijl zijzelf het hoofd van Nicolette had beetgepakt tijdens het zoenen. Pas nadat ze gestopt waren realiseerde Ashley zich weer dat er nog drie anderen bij waren en bloosde ze toch even, al was het grotendeels van opwinding. Justin floot goedkeurend en ze mocht dan ook zo op schoot blijven zitten bij Nicolette tijdens de volgende hand die gespeeld werd. Deze werd echter ook gewonnen door Justin en nu had hij wel een opdracht voor haar, waar hijzelf bij betrokken was. “Kom eens voor me staan, ik ben wel benieuwd naar wat Tim nou zo graag wilde zien.”

Ashley liep naar hem toe en draaide zich uit zichzelf met haar rug naar hem toe. “Leg je handen eens op de tafel lieverd.” Aangezien Ashley nog een stukje van de tafel stond, duwde ze in haar nieuwe positie indirect haar kontje naar achteren toe, alsof ze zich presenteerde aan hem. Ashley voelde hoe hij het rokje beetpakte. In tegenstelling tot Tim trok hij rokje echter hoger om haar middel. Haar slipje werd nu zichtbaar en nu zag ook Justin waar Tim zo benieuwd naar was. Ashley droeg een heerlijk wit onschuldig slipje en Ashley voelde hoe hij haar billen streelde. “Nou Tim, dat ziet er zeker niet verkeerd uit hoor!” De hand van Justin bleef nog wat langer op haar kont liggen, tot Justin met de echte opdracht voor Ashley kwam. “Ik wil dat je je slipje voor me uittrekt schat.”

Blozend pakte Ashley haar slipje beet. Doordat haar rokje tot over haar buik zat getrokken kon iedereen goed meekijken en Ashley trok haar slipje uit en iedereen kon nu haar kutje zien, behalve Justin omdat hij achter haar zat. Met een bloot kutje stond Ashley nu in de woonkamer tussen de vier volwassenen. Nog even werd er goed naar haar half naakte lichaam gekeken, waarna ze haar rokje weer goed mocht trekken. Het volgende potje werd nu gespeeld en Ashley nam zoals afgesproken plaats op de schoot van Justin. Nu zonder slipje aan was het echter een stuk spannender, al zeker omdat zijn hand op haar blote been lag.

Justin deed echter weinig en liet zijn hand het gehele rondje slechts op haar bovenbeen liggen. Ashley merkte hoe ze zelfs een beetje teleurgesteld was op het moment dat ze moest opstaan van zijn schoot. Het was Tim die het rondje had gewonnen en ze liep naar hem toe, benieuwd wat zijn opdracht was voor haar. Het bleek echter niet zozeer een doe-opdracht te zijn, maar ze moest iets ondergaan. Hij wilde haar namelijk vingeren. Ashley was ondertussen iets losser geworden. Nog steeds was ze wel gespannen, omdat Justin en Nicolette erbij waren, maar het mocht van Ashley wel wat verder gaan dan het tot nu toe was gegaan. Gelukkig kreeg ze dit ook van Tim. Ze moest tussen zijn gespreide benen gaan staan en stond nu voor hem, terwijl hij nog op de stoel zat.

“Til je jurkje eens op Ashley.” Ashley pakte haar jurkje beet en tilde het stukje stof omhoog. Tim keek nu tegen haar ontblote kutje aan. Hij liet haar haar benen iets verder uit elkaar zetten Hij kon nu bij haar kutje en Ashley zag hoe hij zijn hand tussen haar benen duwde. Tot zijn goedkeuren voelde Tim meteen dat het vochtig was tussen haar benen. Hij raakte haar klitje aan en aan de schok die Ashley met haar lichaam maakte wist hij dat ze dus toch al flink opgewonden was. Dit stemde hem uiteraard goed en hij begon haar klitje zachtjes te strelen. Er zat geen tijdslimiet of wat voor limiet dan ook aan de opdrachtjes die ze kreeg en Ashley wist dan ook niet hoe lang Tim zou doorgaan. Tim was wel in voor een spelletje en begon haar rustig te vingeren.

Tim wist ondertussen dat Ashley het erg lekker vond om gevingerd te worden en dat tegelijkertijd ook haar klitje werd verwend. Dit waren de manieren waarop ze haar het vaakst spuitend konden laten komen. Tim deed dit dan nu ook en hij merkte snel reactie bij haar. “Oooo mmmm” kreunde Ashley. Tim vond het een heerlijk gezicht hoe hij haar kon vingeren terwijl ze zo voor hem stond en hij haar uitgebreid kon vingeren. Maar ondanks dat Tim het erg lekker vond, was het nog zeker niet de bedoeling om haar nu al klaar te laten komen. Nee vanavond zouden ze Ashley wel eerst even lekker teasen, de heerlijke orgasmes zouden dan uiteindelijk vanzelf wel volgen. Na een kleine minuut trok Tim zijn hand dan ook weer terug en ietwat teleurgesteld liet Ashley haar rokje weer zakken en nam plaats op zijn schoot.

Tijdens het volgende rondje gleed Tims hand echter weer tussen haar benen. Al spelend was hij ook met Ashley aan het spelen, waarbij hij af en toe even langs haar klitje ging. Ashley vond het dan ook bijna jammer dat ze weer van zijn schoot af moest. Gelukkig had Lena gewonnen, die wilde vast ook wel een leuke opdracht aan haar geven en ze liep naar Lena toe. Lena zei echter niet wat ze wilde, maar in plaats daarvan stond ze op en trok haar broek uit. Ook haar slipje schoof ze langs haar benen omlaag, tot ze half naakt in de kamer stond. Ze ging weer zitten en spreidde haar benen. Zowel Justin als Nicolette keken opgewonden toe. Dit hadden ze zeker niet verwacht toen ze uitgenodigd waren door Tim en Lena!

Lena zat met haar billen op de rand van de stoel en Ashley kon zo goed bij haar kutje. Op haar knieën ging Ashley voor Lena zitten en ze stortte zich op het kutje van Lena. Ashley vond het ondertussen heerlijk om te beffen en aan Lena’s vele orgasmes was ze erachter gekomen dat ze het schijnbaar ook erg goed kon, wat haar weer erg opwond. Lena streelde haar haren zachtjes tijdens het beffen en aan haar zachte gekreun te horen genoot Lena van wat ze deed. Ashley vergat alweer bijna dat Justin en Nicolette er waren, maar zodra Justin aangaf hoe lekker hij dit wel niet vond, liep ze toch weer een beetje rood aan. “Pff zo’n geile meid en dan nog zo verlegen zijn!” Justin vond het een heerlijk gezicht en hij was dan ook erg blij dat hij het volgende potje wist te winnen.

Ashley meldde zich bij hem en zag hoe hij haar verlekkerd aankeek en in het specifiek haar borsten. “Trek je topje eens omlaag Ashley. Ik wil je borsten wel eens zien.” Ashley was erg verlegen door zijn verzoek, maar wilde het zeker wel doen. Ze pakte de bovenkant van haar zwarte strapless topje beet en trok deze langzaam omlaag over haar borsten. Ze droeg hieronder geen BH en langzaam ontblote haar heerlijke borsten zich dan ook voor Justin. Met het topje nu hangend om haar middel stond ze voor hem. Even keek Justin alleen maar naar haar borsten. Hij vond ze zo lekker dat dit voor even genoeg was, maar uiteindelijk wilde hij ze natuurlijk ook beetpakken. Eerste streelde hij ze alleen maar zachtjes, maar langzaam ging hij verder. Hij kneep zachtjes in haar borsten en voelde goedkeurend dat ze nog lekker stevig waren. Dat was wel wat anders met zijn vrouw.

Justin kon zich dan ook niet inhouden en begon haar borsten te zoenen. Eerst alleen de huid, maar hij kwam ook bij haar tepels uit en nam deze in haar mond. Zachtjes sabbelde hij erop en beet speels in haar stijve tepels. Ashley kreunde zachtjes bij dit alles, ze vond het erg lekker. Ze vond het dan ook erg jammer zodra hij stopte en wilde haar topje weer rechttrekken, maar Justin hield haar tegen. “Nee laat dat maar zitten meisje. Trek hem maar helemaal uit.” Voor zijn ogen trok Ashley het topje uit en nu stond ze in alleen haar rokje en overknee laarzen voor hem en nestelde zich op zijn schoot. Onder het spelen streelde Justin uiteraard haar borsten en Ashley raakte telkens meer in de ban van Justin.

Het volgende rondje werd gelukkig weer snel gespeeld en ditmaal was het Nicolette die won. Duidelijk was dat Nicolette nog net als Ashley niet helemaal losgekomen was. Ze keek Ashley dan ook een beetje gespannen aan zodra ze naar haar toeliep. Nicolette was erg onder de indruk van Ashley imposante borsten en ook wel een tikkeltje jaloers. Ze had dan ook wat moeite om een opdracht te kiezen, maar Justin wist haar hier wel bij te helpen. “Vond je het geil net om te zien hoe Lena werd gebeft?” Nicolette kon niet anders dan bekennen dat ze het wel lekker had gevonden om het te zien. “Nou dan is nu je kans om je te laten beffen door Ashley!” Nicolette slikte even. Ze vond het wel erg spannend, maar gaf toe aan haar verlangens. “Oké. Ik wil dat je me net zo beft als Lena Ashley.”

Nicolette stond op en het was duidelijk dat ze nog wat zoekende was. Waar Lena zonder problemen haar broek en slip omlaag had getrokken, was Nicolette toch nog wat terughoudend. “Laat maar, ik help je wel hoor.” Ashley pakte de kokerrok beet die Nicolette droeg en maakte aan de achterkant de rits open. Hierna trok ze de zwarte stof over haar heupen heen, waarna deze uit zichzelf langs haar benen omlaag gleed. Een zwarte string kwam tevoorschijn en Ashley trok deze nieuwsgierig en opgewonden omlaag. Een heerlijk glad geschoren kutje ontpopte zich en nadat Ashley ook haar string had uitgetrokken nam Nicolette plaats op haar stoel. Ashley zag hoe ze erg gespannen was en Ashley vond het wel opwindend dat nu zij juist degene was die het voortouw nam. Nu wist ze wat Tim en Lena zo lekker vonden aan het feit dat zij in het begin zo verlegen was.

Het gaf Ashley een kick om te mogen leiden en ze duwde met haar benen de benen van Nicolette dan ook nog wat verder uiteen. Zachtjes zoende ze de binnenkant van haar benen teder en ging telkens dichter naar haar kutje toe. Ze sloeg haar kutje echter over en herhaalde eerst het gezoen aan de binnenkwam van haar andere been. Ze hoorde hoe Nicolette zwaar ademende van spanning en besloot om haar niet langer uit te dagen en zette haar mond op het kutje van Nicolette. Een zucht ontsnapte uit haar mond. Nicolette vond het heerlijk en keek opgewonden, maar nog steeds wat gespannen, toe hoe Ashley haar aan het beffen was. Bij Lena was Ashley altijd wat ruwer, maar bij Nicolette probeerde ze wat anders en ging voor een tedere aanpak.

Zachtjes likte ze haar klitje en sabbelde op haar schaamlippen. Ze liet haar tong tussen de schaamlippen van Nicolette doorglijden en al kreunend liet Nicolette haar haar gang gaan. Het was voor Nicolette zo spannend en nieuw, haar man kon zeker niet zo lekker beffen als Ashley, dat ze al snel hevig aan het kreunen was. “Oooo oooo.” Ashley genoot van het gekreun en bleef maar doorgaan. Niemand onderbrak de twee en Nicolette wilde ook helemaal niet dat het zou stoppen. “Oooo ja ga door!”, kreunde Nicolette dan ook. Justin wist niet wat hij zag. Zijn vrouw ging straks gewoon klaarkomen door het beffen van de tiener. Hij vond het heerlijk om te zien, zijn vrouw zo te zien genieten van de mond van een jonge meid.

“Oooo ja fuck oooo oooooooo!” Luid kreunend kwam Nicolette klaar en ze greep het hoofd van Ashley beet terwijl ze kwam als houvast. Voor haar gevoel was ze in tijden niet zo intens klaargekomen en ze kon zich dan ook niet inhouden en de hele kamer vulde zich met haar harde gekreun. Justin stond op en Tim en Lena zagen hoe hij al een flinke bobbel in zijn broek had. Hij gaf zijn vrouw een heerlijke zoen, die nog aan het nagenieten was. “Hmm schat wat deed je dat lekker. Misschien dat Ashley ooit wel eens bij ons kan komen logeren.” Nicolette knikte, ja dat leek haar wel wat. Ashley kroop bij Lena op schoot en Ashley zag en voelde hoe Lena nieuwsgierig aan haar borsten voelde. Het wond Ashley wel op. Wat was ze zelf drijfnat nu zeg. Wat wilde ze zelf graag komen nu.

De volgende naar wie Ashley toe moest was Tim. “Laten we maar eens wat verder gaan nu dan.” Hij begon zijn kleding uit te trekken en stond al snel naakt in de kamer. Ashley keek verlekkerd naar de pik waarvan ze nu al een tijd had mogen genieten. “Laat Justin en Nicolette maar zien dat je meer kan dan alleen lekker beffen.” Was Ashley in het begin nog voorzichtig en onervaren geweest. Nu wilde ze niets anders meer dan hem pijpen. Gewillig ging ze dan ook op haar knieën voor hem zitten. Hij was blijven staan en waar Ashley bij Nicolette nog rustig en teder was geweest, Tims pik nam ze meteen in haar mond en ze begon hem volmondig te pijpen. Met haar hand had ze zijn pik bij de stam beetgepakt als extra houvast en ze speelde ook met zijn ballen tijdens het pijpen.

Tijdens het pijpen kwam er flink wat slijm vrij en Justin en Nicolette zagen hoe de slierten kwijl langs haar gezicht gleden. Een soppend geluid was het gevolg en ze zagen hoe Tims pik diep in haar mond verdween. Justin kon het ondertussen niet meer aan en hij begon zich ook uit te kleden. Zijn broek knelde nu wel lang genoeg voor hij en al snel stond hij net als Tim naakt in de kamer. Hij ging naast Tim staan en hoefde niet eens wat te zeggen. Ashley pakte met haar andere hand zijn pik beet en begon hem af te trekken tijdens het pijpen van Tim. Even was Justin bang dat het daarbij zou blijven, maar zonder blikken of blozen wisselde ze plots van Tims pik naar die van Justin. Justin kreunde zodra hij zijn pik in de mond van Ashley voelde glijden en net als Tim keek hij goedkeurend toe naar wat er beneden hem gebeurde.

Zo lieten de twee mannen zich nog even pijpen. Het was echter nog te vroeg voor ze om klaar te komen. Nee ze wilde wel meer dan alleen gepijpt worden en uiteindelijk lieten ze haar dan ook met tegenzin stoppen. “Oh Ashley wat kan jij dit heerlijk zeg!” De complimentjes wonden Ashley op. Ja ook zij had liever doorgegaan en ze allebei laten komen, maar ook zij wist dat er nog veel meer te gebeuren stond. Naakt ging Tim weer op de stoel zitten en Ashley ging bij hem op schoot, waarbij ze zijn pik door haar rokje tegen haar billen voelde drukken. Gelukkig won Justin het volgende rondje en ze was benieuwd waarmee hij nu ging komen. Ashley meldde zich bij hem en hij legde zijn handen op haar heupen.

“Ik denk dat het tijd wordt dat jij je rokje uittrek meid. Tim en ik zijn ook allebei naakt en de dames hebben ook hun kutjes ontbloot.” Ashley vond het uiteraard een goed idee en voor zijn ogen pakte ze haar rokje beet en trok deze over haar volle billen heen. Bij het weerzien van haar kutje werd Justin weer verder opgewonden en Ashley zag hoe zijn pik een paar keer op en neer schokte. “Lekker meid. Maar nu je echte opdracht. Ik wil dat je tijdens het volgende rondje op mijn pik komt zitten.” Ashley keek hem stout aan. Ja dat wilde ze wel. Justin zat op zijn stoel en Ashley duwde zijn knieën naar elkaar toe met haar handen. Ze ging naast zijn benen staan en legde haar handen op zijn schouders. Haar ene hand gleed langs zijn borst en ze pakte zijn pik vast.

Ashley zakte nu langzaam door haar knieën en Justin zag hoe zijn pik telkens dichterbij haar kutje kwam. Tim, Lena en Nicolette keken gespannen toe wat er gebeurde. Ook zij vonden het erg spannend en Nicolette was niet eens jaloers. Nee voor zo iemand als Ashley maakte ze graag een uitzondering, daar mocht haar man ook wel van genieten, net als zijzelf had gedaan. Justin voelde hoe zijn eikel tegen haar kutje aanduwde, maar Ashley was zo nat dat zijn eikel zonder moeite naar binnen gleed. Ashley zakte nu langzaam verder en Justin wist niet wat hij meemaakte. Zo’n strak kutje had hij in jaren al niet meer gevoeld. Het was een heerlijk gevoel voor hem en ook voor Ashley, die langzaam opgerekt werd.

Langzaam zakte Ashley verder omlaag. Het verbaasde haar zelf enigszins, maar ze kon zonder enig voorspel in één keer zakken op zijn pik zonder dat er veel weerstand was. Ze zat nu op zijn schoot en even keken ze elkaar heerlijk geil aan, maar belanden al snel in een intense tongzoen. Ze waren niet eens aan het neuken, maar toch was het voor beiden zo lekker. Een ding was zeker. De pokeravond was nog lang niet voorbij en het zou alleen maar geiler gaan worden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Personal Assistent - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 3728x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.3
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 4982x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1121x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 6609x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 3905x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7489x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 8900x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1783x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5739x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9739x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9366x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1900x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6955x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2170x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7613x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 17339x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!