Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Personal Assistent - 6

Het spel ging weer verder zodra de twee klaar waren met tongen. Tot haar grote genoegen won Justin ook de volgende ronde en Ashley had gehoopt dat ze nog even had mogen blijven zitten. Het voelde zo lekker zijn pik in haar kutje. Dit was echter niet het geval en met tegenzin moest Ashley weer van zijn pik afstappen. Justin vond het heerlijk om te voelen hoe zijn pik langzaam uit haar kutje gleed, maar wat had ook hij er graag nog even in gezeten. Niet dat hij bang was dat dit de laatste keer zou zijn, hij wist wel zeker dat hij vanavond nog aan zijn trekken zou komen. Opgewonden zag Justin hoe Ashleys schaamlippen iets open bleven staan, maar ze sloten zich redelijk snel weer als bewijs van haar nog strakke kutje.

In de tijd dat ze op zijn schoot had gezeten, had hij haar billen voelen drukken op zijn bovenbenen. Hij had er al even aan mogen voelen, maar wat hadden ze lekker gevoeld zo op zijn schoot. Hij wilde daar dan ook wel wat meer mee doen dan alleen naar kijken en voelen. “Lena, heb jij misschien niet wat lekkers om mee te spelen met Ashley?” Lena wist natuurlijk meer dan Justin. Justin wist niet van de spelletjeskamer af, welke vol met sekstoys lag. Lena ging snel naar boven met alleen haar blouse nog aan en beide mannen, overigens ook Nicolette en Ashley, keken verlekkerd naar de wiegende heupen van Lena die de kamer uit verdwenen.

Boven vulde Lena in haast een doos met speeltjes. Ze wist niet wat Justin en Nicolette lekker zouden vinden om te gebruiken en koos dan vooral algemene speeltjes en degene die ze zelf altijd lekker vond om te gebruiken. Al snel was ze weer beneden en zette de doos voor Justin neer op de tafel. Justin stond even op en keek zijn ogen uit. Alles wat hij zich maar kon bedenken zat erin. Van tepelklemmen, tot vibrator en dildo’s, handboeien en nog vele andere speeltjes. Maar niks van wat hij als eerste zag was geschikt voor wat hij wilde en hij begon dan ook te wroeten in de doos en al snel vond hij waar hij naar opzoek was geweest. Het was een langwerpige paddle. Een batje om mee te spanken. Ja dat hij goed gebruiken voor bij haar kontje.

Ashley zag de paddle ook en wist net als hem dat dit het speeltje ging worden wat hij wilde proberen. “Hmm dit lijkt me wel een lekker speeltje Ashley. Ga maar weer tegen de tafel aan staan.” Ashley zette haar handen op de tafel neer en stak haar kontje naar achteren. “Nog iets verder schat. En je benen uit elkaar.” Ashley zette nog een stap naar achteren en spreidde haar benen op zijn aangeven. Nu gebeurde er precies wat hij had gehoopt, haar billen trok een beetje uit elkaar en hij keek tegen haar strakke roze sterretje aan. Over haar schouder probeerde Ashley te kijken naar wat hij van plan was, maar dit wilde Justin niet. “Voor je kijken lieverd.” Hij wilde het voor haar extra spannend maken en ze mocht dus niet zien wat er ging komen.

Nu Ashley voorovergebogen tegenover de tafel stond, ging Justin dicht achter haar staan. Hij schoof zijn hand tussen haar benen en gleed met twee vingers door haar schaamlippen heen, zodat ze lekker vochtig en glad waren. Langzaam haalde hij zijn vingers nu wat terug en voor Ashley het wist draaide hij rondjes over haar sterretje heen. “Oooo”, kreunde Ashley zachtjes. Ze had nog nooit iemand gehad die wat met haar sterretje had gedaan en het lekker haar ook niet erg hygiënisch, maar wat was het spannend nu het gebeurde. Ze was zo aan het genieten dat ze zich niet meer eens bezighield met de paddle. Ze gaf dan ook een gilletje van schrik zodra zijn andere hand op haar bil sloeg. “Oe!”

Justin kon het niet laten om haar eerst te spanken met zijn blote hand. De volgende klap ving Ashley beter op en nu ze er niet van schrok. Ashley vond het zelfs erg spannend. Hij sloeg niet te hard, maar het gaf haar toch een gevoel van onderdanigheid. Dat hij haar sterretje rustig bleef strelen maakte het allemaal nog veel lekkerder dan het al was. Plots was het niet zijn hand, maar de paddle die op haar billen neerkwam. Dit voelde ze wat meer en er bleef ook een rode gloed op haar kont achter, wat Justin alleen maar meer opwond. Wat had hij haar nu dan ook graag genomen op de pokertafel, maar helaas was het spel nog niet voorbij. Wel mocht ze nu weer op zijn schoot gaan zitten, maar om hem nu te teasen, ging ze expres bovenop zijn pik zitten, in plaats van hem in haar kutje te laten glijden.

Het volgende rondje werd weer gespeeld en nu was het Lena die weer eens wist te winnen. Ze was ondertussen al wat losser geworden en hoefde ditmaal geen hulp om tot een opdracht te komen. Lena pakte de doos erbij en zocht naar een geschikt speeltje voor haar opdracht. Ze vond een flinke dildo en haalde deze gespannen uit de doos tevoorschijn. De vier anderen waren benieuwd wat de plannen van Nicolette waren. Het bleek dat Nicolette de dildo niet voor zichzelf had gepakt, maar voor Ashley. “Ga maar op de tafel liggen.” Ashley wilde de dildo wel in haar kutje en ging dan ook zonder aarzeling op tafel liggen. Ze manoeuvreerde zich tussen de fiches en kaarten op de tafel en spreidde haar benen en was gereed om de dildo te ontvangen.

Nicolette was zelf ook erg opgewonden en stond verlekkerd te kijken naar het gespreide kutje van Ashley. Rustig stak ze haar hand uit en begon het kutje van Ashley eerst verkennend te strelen. Zachtjes gleden haar vingers over Ashleys schaamlippen en klitje. Vooral Ashleys klitje vond Nicolette erg lekker om te strelen, wat Ashley zachtjes kreunend onderging. Uiteindelijk kwam de dildo aan bod. Nicolette zette de dildo tegen het kutje van Ashley aan en duwde deze langzaam naar binnen. Duidelijk was dat Ashley ondertussen wel wat gewend was, want zonder al te veel moeite gleed de flinke dildo haar kutje in. Ashleys klitje werd nu even niet aangeraakt en gebiologeerd keek Nicolette toe hoe de dildo in Ashleys kutje verdween.

Ashley vond het heerlijk om de dildo in haar kutje te voelen glijden. Ondanks dat het geen echte pik was, was het toch o zo lekker om opgevuld te worden door de dildo. Het werd er alleen maar beter op zodra Nicolette weer wat rustiger werd en ze met haar vrije hand het klitje van Ashley weer opzocht. Langzaam begon ze Ashleys klitje weer te strelen en duwde ondertussen de dildo in en uit haar kutje. Dat Ashley geil was, werd al snel duidelijk. “Oooo oooo!” Ashley lag hardop kreunend op de tafel en onderging de verwennerij met de dildo maar al te gewillig. Lena kon zich ondertussen ook niet meer inhouden. Ze stond op en liep naar de tafel toe. Ze klom op de tafel en ging boven Ashley zitten.

Lena boog voorover en begon Ashley te zoenen. Ondertussen werd Ashley nog steeds genomen door de dildo en haar klitje verwend. Nicolette wist niet wat ze zag. Ze keek plots tegen de ster en kutje aan van haar vriendin en wat werd ze er geil van. De twee mannen keken geamuseerd toe en waren teleurgesteld zodra het eindigde. Ashley was nog steeds niet gekomen, maar wat was ze weer dichtbij geweest. De dames waren haar weer flink aan het teasen geweest, maar ook nu waren ze gestopt voor ze op haar hoogtepunt was gekomen. Het spel van de dames was echter nog niet voorbij, want de volgende ronde was het Lena die aan het langste einde trok.

Ashley had gehoopt dat het geile spel zicht weer zou voortzetten, maar het bleek wat anders te zijn dan ze had gehoopt. “Kleed me maar uit Ashley.” Ondanks dat het niet was wat Ashley had gewild, vond ze het toch wel spannend. Ze maakte de blouse van Lena open en haar kanten BH kwam tevoorschijn. De sluiting zat hier aan de voorkant en zodra ze deze opende, kwamen haar heerlijke volle borsten weer tevoorschijn. Even speelde Ashley ermee, maar net zoals Lena en Nicolette haar net hadden geteast, stopte ook Ashley al snel. Het spel ging verder, nu had alleen Nicolette haar trui nog aan. Verder waren ze allemaal naakt.

Het volgende rondje ging naar Tim. “Ik hou mijn opdracht nog even achter de hand”. Ashley hoefde dus slechts naakt bij hem op schoot te komen en voelde zijn stijve pik tegen haar billen aan duwen. De kaarten werden weer gedeeld en Ashley zag dat Tim een slechte hand had. Hij verloor zijn ingezette fiches dan ook en ze gingen allemaal naar Justin toe. Naakt stond Ashley van Tims schoot op en liep naar Justin toe. Duidelijk was dat het spel tot een einde was gekomen. Iedereen had nog wel fiches, maar aan de stapels te zien, was Justin de overduidelijke winnaar. Het bleek dat dit dan ook de laatste opdracht van de avond voor haar zou zijn, maar uiteraard zou de geile avond hiermee nog niet tot een einde zijn.

“Ga maar op handen en voeten op de tafel zitten.” Ashley kroop gewillig op de tafel, met haar kontje naar Justin toe. Hij ging achter haar staan en al kreunend ontving ze zijn mond op haar kutje. Dat zijn vingers haar klitje opzochten maakte het er voor haar niet makkelijker op om stil te blijven. Luid kreunend liet ze zich verwennen door Justin. Duidelijk was dat hij een stapje verder ging dan Tim en Lena altijd bij haar gingen, want buiten zijn tong op haar kutje te voelen, liet hij zijn tong ook over haar sterretje glijden. Ashley vond het heerlijk en kreunde nog eens luid om dit te laten merken. “Oooo Justin wat is dit geil!” Tim stond nu ook op. Hij had zijn opdracht nog te goed en ging voor haar staan.

Tim tilde haar hoofd op en begon met haar te zoenen, Justin ging gewoon verder haar kutje en sterretje te verwennen. Na even gezoend te hebben met Ashley, pakte hij haar bij haar schouders beet en maakte rustig duidelijk dat ze moest bukken. Ashley begreep de hint uiteraard en bukte voorover en hapte naar Tims pik. Ze nam hem in haar mond en begon hem te pijpen. Lena en Nicolette keken opgewonden toe hoe hun mannen genoten van de jonge meid tussen hun in. Doordat Ashley zich nu tegoed deed aan Tims pik, werd haar gekreun niet meer gehoord. Ashley was al die tijd al erg opgewonden geweest en het was duidelijk dat ze nu niet veel nodig meer zou hebben om klaar te komen.

Dat Ashley dan ook door twee volwassenen mannen werd verwend versnelde het hele proces alleen maar. Van binnen kreunde ze hardop, maar door de pik in haar mond werd er slechts gemompel gehoord door de vier volwassenen. Justin had door dat Ashley op het punt stond om klaar te komen en verwende haar klitje dan ook nog eens extra intens. Het werd nu wel erg moeilijk voor Ashley om zich te concentreren op het pijpen van Tim en hij trok zijn pik dan ook even terug. “Oooo Tim wat doet Justin dit lekker! Oooo ja ik ga komen!” Van het ene op het andere moment kwam Ashley klaar. Precies op dat moment drukte Justin het topje van zijn vinger haar kontje in en luid gillend kwam Ashley eindelijk klaar.

“Oooo niet in mijn…. ja fuck wat geil! Oooo oooooooo!” De vinger in haar kontje maakte het helemaal af en Justin en Nicolette zagen meteen wat een intens orgasme voor Ashley inhielden. Al spuitend kwam ze klaar en besproeide de tafel met haar geile sappen. Zowel Justin als Nicolette wisten niet wat ze meemaakten. Nicolette kwam nooit spuitend klaar en wat vonden ze dit dan ook een geile verrassing. Was het al zo goed als duidelijk geweest dat het spel voorbij was geweest, nu was het wel helemaal duidelijk dat de kaarten niet meer aangeraakt zouden gaan worden. Justin keek zijn vrouw nog eens aan en beiden wisten dat dit de lekkerste seksavond uit hun leven zou worden.

Ashley viel uitgeput op de tafel neer en greep naar adem. Ze zag hoe Tim en Justin aan weerszijden van de tafel stonden met hun stijve pik. Wat wilde ze de twee graag in haar kutje voelen. Hoe graag de beide mannen haar wel wilden neuken, vooral Justin was benieuwd naar hele andere dingen. Hij wilde Ashley weer bezig zien met zijn vrouw. Het had hem zo opgewonden, zijn vrouw te zien met de tiener. Justin wenkte Nicolette dan ook dichterbij. Nicolette droeg haar truitje nog, maar Justin pakte deze beet en trok deze langzaam over haar hoofd heen. Haar B-cup was netjes verpakt in een mooie BH en zodra deze door hem losgemaakt was, zag Ashley haar borsten. Ze waren nog mooi van vorm, de zwaartekracht had nog niet veel effect gehad op ze.

“Ga er maar bij liggen Nicolette, laat je maar gaan.” Dit hoefde Justin geen tweede keer te zeggen en Nicolette klom op de tafel naast Ashley. Voorzichtig begon Nicolette haar te zoenen en Ashley zoende haar uiteraard meteen terug. Nicolette gaf ze over aan de geile tiener en liet zich hierdoor zelf ook gaan. Ze ging zelfs boven Ashley liggen en de mannen en Lena keken geamuseerd toe hoe Nicolette zich overgaf aan haar verlangens. Maar Nicolette wilde meer dan alleen zoenen met Ashley. Ze wilde weer gebeft worden. Haar orgasme was zo intens geweest, dat ze de lippen en tong van Ashley weer tussen haar benen wilde voelen. Nicolette kroop dan ook omhoog en ging met haar kutje boven Ashley zitten. Nicolette keek omhoog en zag de mond van Ashley nu dichtbij haar kutje.

Ashley vond het heerlijk, dit had ze met Lena nog nooit gedaan en ingesloten op de tafel begon ze dan ook Nicolette te beffen. “Oooo”, al snel begon Nicolette weer te kreunen. Wat deed Ashley het toch lekker. Nicolette beloonde Ashley door met een van haar handen haar kutje op te zoeken, met haar andere hand hield ze haar lichaam in bedwang. Ashley vond het heerlijk om zo gevingerd te worden en gaf zich over aan haar. Af en toe liet Ashley even Nicolettes kutje los om zelf te kunnen kreunen en de kamer vulde zich dan ook met hun gekreun. Justin vond het heerlijk om zijn vrouw zo bezig te zien, maar hij had nog wel meer ideeën in gedachten. Bij het doorzoeken van de doos met speeltjes was zijn oog op nog iets gevallen, iets waar hij Ashley graag gebruik van zag maken.

“Nicolette schat, kom eens hier.” Nicolette wilde eigenlijk niet stoppen, maar ze was net als Ashley onderdanig en luisterde dan ook naar haar man. Ze stapte van de tafel af en zodra ze dit deed, begon Justin haar meteen te zoenen. “Wat bof ik toch dat ik zo’n geil vrouwtje heb hè.” Hij voelde hoe haar kutje kletsnat was en nu zou het gaan gebeuren. Hij greep naar de doos en trok hier een dildo uit en legde deze naast Ashley op de tafel. “Hier doe deze maar om, ik wil wel zien hoe je mijn vrouw neukt.” Het was niet zomaar een dildo, maar een voorbinddildo. Voor Ashley was het geen vreemd speeltje, maar de vorige keer was zij degene die ermee geneukt was.

Het wond Ashley dan ook erg op dat zij nu degene was die ermee aan de slag mocht. Sinds ze er zelf door geneukt was, was ze zelf ook erg benieuwd naar hoe het zou zijn om zelf iemand te kunnen neuken en nu was haar kans. Justin liet Nicolette tegen de tafel aan gaan staan, met haar kont naar achteren. Justin leidde Ashley naar zijn vrouw toe en onwennig had ze de voorbinddildo omgedaan en nu bungelde er een zwarte dildo voor haar uit. “Neuk mijn vrouwtje maar lieverd. Laat maar eens zien hoe je mijn vrouwtje neukt.” Ashley vond het erg spannend en leidde de dildo naar het kutje van Nicolette toe. Nicolette was erg nat en zonder enige moeite verdween de dildo dan ook haar kutje in.

Met een hand hield Ashley Nicolette bij haar heup beet, met de andere hield ze de dildo beet, die ze langzaam dieper in Nicolettes kutje schoof. Zonder moeite ging deze er voor de helft in en ze legde nu ook haar andere hand op de heup van Nicolette. Oh wat gaf het haar een gevoel van macht, nu ze met de dildo in Nicolette zat en haar bij haar heupen beethield. Op haar beurt vond Nicolette het ook heerlijk om genomen te worden door Ashley, ook al was het geen echte pik die haar vulde. Luid kreunend onderging ze de dildo die in en uit haar kutje gleed. “Oooo Ashley ga door…” Ashley was zeker niet van plan om te stoppen. Dit vond ze veel te lekker. Ze wist de dildo steeds dieper in Nicolettes kutje te stoten, die hierop alleen maar harder begon te kreunen.

Ondanks dat Nicolette al een keer gekomen was vanavond, ook toen door toedoen van Ashley, was wel duidelijk dat Nicolette op het punt stond om nog een keer te komen. Het was voor haar allemaal zo spannend en vooral zo nieuw, dat ze zonder moeite flink opgewonden raakte en weer naar haar volgende orgasme ging. Ashley voelde het aan. Zij had in het begin in Nicolettes situatie gezeten. Dat alles lekker was geweest, zo ook nu. Waar zij vanavond al zoveel geteast was, ging zij echter door tot Nicolette weer zou komen. Ook Justin greep niet in en liet zijn vrouw en Ashley genieten van elkaar. Het leidde tot een kreunend orgasme van Nicolette. “Oooo ja ik ahh oooo oooooooo!” Ashley vond het heerlijk om Nicolette te horen klaarkomen door haar toedoen en ondanks dat ze zelf niet bevredigd werd, voelde het allemaal zo lekker in haar lichaam.

Met Nicolette die nog op de tafel lag bij te komen, vond Justin het tijd om zich weer tegoed te doen aan Ashley. Hij had haar zo graag willen neuken en nu moest het gebeuren. Ze voelde zijn aanwezigheid achter haar en voelde hoe hij de riempjes van de voorbinddildo losmaakte. Deze gleed langs haar benen omlaag en viel op de grond, waarna Justin hem aan de kant schopte. Hij werd wat dominanter en duwde haar voorover op de tafel, naast Nicolette. De twee dames keken elkaar aan en Ashley zag de geile blik in haar ogen. Ze had er geen enkele moeite mee dat Ashley door haar man geneukt ging worden, net als Tim en Lena nooit jaloers waren als ze erbij was.

Justin schoof zijn pik bij Ashley naar binnen en Ashley kneep haar ogen van opwinding even dicht, maar keek hierna Nicolette weer strak aan. Het wond haar wel op, aangekeken te worden door de vrouw wiens man haar aan het neuken was. Justin vond het heerlijk, dat strakke kutje wat om zijn pik spande. Justin neukte haar op een lekker tempo en Ashley kreunde al snel weer als een krolse poes. Haar nagels grepen zich vast in stof van de tafel en bij ieder stoot kwamen haar bovenbenen tegen het tafelblad aan. Het maakte haar niet uit. Ze was zo geil dat ze dit niet als onprettig ervaarde. Gewillig liet ze zich door hem neuken en kreunde zachtjes, terwijl ze Nicolette bleef aankijken.

Tim en Lena keken opgewonden toe. Ook zij waren erg opgewonden door alles wat ze zagen, maar wisten ook wel dat de woonkamer niet de plek was waar het zou moeten gebeuren. “Kom laten we naar boven gaan. Daar hebben we wat meer de ruimte om lekker onze gang te gaan.” De vijf gingen naar boven, naar de slaapkamer van Tim en Lena. Tim en Justin gingen nog naar Ashleys kamer en namen haar matras mee. Het was een tweepersoonsmatras en deze legde ze in de grote slaapkamer neer, zodat er buiten het bed nog een plek was waar ze lekker van elkaar konden genieten. Justin kroop met Nicolette en Ashley op het grote bed en Tim en Lena namen plaats op het matras.

De twee begonnen te neuken en keken met een schuin oog naar wat er gebeurde op het bed. Hier kroop Justin bovenop Ashley en begon haar in missionarisstand te neuken. Nicolette lag naast Ashley en de twee begonnen elkaar te zoenen. Justin vond het heerlijk om samen met zijn vrouw met Ashley te kunnen spelen. Na een tijdje nog Ashley te hebben geneukt, wisselde hij plots om. Nu was het Ashley die moest toekijken hoe Nicolette geneukt werd door Justin. Ook hier had ze geen problemen mee en ze bleef geil zoenen met Nicolette. Ze wist het zelfs nog geiler te maken, want ze kroop op Nicolette en kwam zo tussen de twee in te liggen. Justin keek nu tegen de rug van Ashley aan en aangezien ze zo klein was, kon hij zijn vrouw echter wel blijven neuken.

Voor Tim en Lena was het een heerlijk gezicht om Ashley zo te zien genieten. Dit was niet meer het preutse meisje wat ze hadden aangenomen. Al neukend genoten ze van het uitzicht wat ze hadden. Nog nooit hadden ze zelf seks gehad, waar een ander koppel bij was en dit was ook voor hun erg opwindend. Beiden waren al erg opgewonden geweest en vooral Lena kreeg het er maar lastig mee. “Oooo Tim wat is dit toch allemaal geil.” Tim was het hier uiteraard mee eens en stootte zijn keiharde pik in Lena’s kutje. “Oooo ja Tim ga door.” Lena stond op het punt om klaar te komen en Tim stootte haar pik diep in haar kutje. “Oooo ik kom! Oooo oooooooo!” Luid kreunend, haast gillend kwam Lena klaar en nu waren de drie op het bed wel afgeleid en keken ze toe hoe Lena klaarkwam op het matras.

Justin vond het heerlijk om zijn vriend met Lena seks te zien hebben. Lena was erg lekker en Justin had stiekem altijd wel een oogje op haar gehad. Misschien dat hij gebruik van de situatie kon maken en haar nu ook eens kon neuken. Aan de andere kant, het idee van zijn vrouw geneukt zien worden door Tim, wond hem ook wel erg op. Hij keek Tim dan ook aan en knikte zijn hoofd richting Lena en keek daarna naar Nicolette. Tim begreep hem meteen en aan zijn geile glimlach te zien, was hij het er volledig mee eens. De dames hadden het plannetje wat Justin en Tim onbesproken hadden besloten begrepen. Lena was nog aan het nahijgen, maar ze kroop van het matras het bed op en Nicolette ging de andere kant op. De dames passeerden elkaar en gaven even een showtje weg, door geil met elkaar te zoenen, waarna ze weer verder kropen.

Nicolette gleed bij Tim op het matras. Tim lag op zijn rug en na een lichte aarzeling besloot ze om op zijn schoot te kruipen. Ze vond het zo spannend, maar tegelijkertijd ook zo geil. Nicolette pakte zijn pik beet en Tim zag hoe Nicolette zijn pik naar haar kutje leidde. Nicolette begon zijn pik te berijden en hij keek opgewonden toe hoe haar borsten op en neer deinsden iedere keer maar weer. Ze was zo opgewonden. Ondanks haar twee eerdere orgasmes leek er voor haar geen eind aan het genot te komen. Ook nu weer werd Tim getrakteerd op een hevige dosis gekreun. Hij vond het heerlijk om haar te zien genieten van zijn pik. Tim wist wel zeker dat Justin en Nicolette voortaan vaker langs zouden komen, maar dan niet om te pokeren, dat stond vast.

“Oooo oooo oooooooo!” Veel meer dan kreunen kon Nicolette niet bij haar derde orgasme. Uitgeput nestelde zich stevig tegen Tims borstkas aan en liet haar derde orgasme over zich heenkomen. Ze was zo uitgeput, maar Tims pik was nog steeds zo hard. Hij keek naar het bed en zag hoe Justin zijn vrouw aan het neuken was en Ashley er geil en beschikbaar naast lag. Tim kroop op het bed. Justin trok zijn pik even terug, maar Tim hield hem tegen. “Ik wil zien hoe je mijn vrouw laat komen.” De dames wisten dat de avond er nu bijna op zat en draaiden zich om op hun knieën en staken hun kontjes uitdagend naar achteren. Tim en Justin begrepen uiteraard de hint en gingen op hun knieën achter de dames zitten. Hun pikken gleden haast vanzelf naar binnen en Justin ging weer verder met het neuken van Lena en Tim deed zich tegoed aan Ashley.

De twee dames waren botergeil en vulden de kamer met hun gekreun. Tussen het gekreun door was het gesop van hun natte kutjes goed te horen en dit wond de twee mannen alleen maar meer op. De dames kreunden hard en te merken was dat vooral Ashley naar een orgasme aan het gaan was. Lena had door haar recente orgasme nog wel wat meer nodig, maar Ashley kon ieder moment komen. Tim genoot dan ook nog lekker van haar strakke kutje en bleef haar neuken, tot ze luid kreunend klaarkwam. “Oooo ja fuck Tim wat lekker! Oooo oooooooo!” Haar tweede orgasme was niet spuitend, maar voor Ashley was het gevoel minstens zo lekker. Na haar even kreunend en draaiend op het bed te hebben laten genoten van haar orgasme, begon Tim haar weer te neuken.

Zijn pik was nog keihard en in tegenstelling tot de dames, moesten Tim en Justin hun zaad nog verschieten. Het was echter Lena die voor de beide mannen klaarkwam. Ook voor haar was het haar tweede orgasme en kronkelend op het bed kwam ze klaar. “Oooo ja! Oooo oooooooo!” Justin vond het heerlijk om haar kutje te voelen samentrekken rondom zijn pik. Net als Ashley zat Lena nu niet meer op handen en voeten maar lag ze met haar gezicht op het bed. Hun kontjes staken echter nog omhoog en de mannen konden hun kutjes dan nog steeds neuken. Tim en Justin genoten volop en niet veel later, nadat Ashley en Lena gekomen waren, hielden hun het ook niet meer op. Kort achter elkaar spoten ze hun zaad diep in de kutjes van Lena en Ashley.

Uitgeput vielen de twee naast de dames in het bed en ook Nicolette kwam er weer bij liggen. Zo bleven ze wel een half uurtje liggen. Uitgeput, maar o zo voldaan. Het was de beste avond van hun leven geweest en ze wisten zeker dat hun seksleven vanaf nu alleen nog maar geiler zou worden. Ashley genoot nog stilletjes na, terwijl ze tussen de vier volwassenen in lag. De afgelopen periode was voor haar een extreem geile periode geweest, eentje waarvan ze hoopte dat hij nog lang niet voorbij zou zijn.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2064x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5249x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6762x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1331x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7985x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4412x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7989x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9477x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1851x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5964x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9986x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9592x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1953x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2196x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7763x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!