Opwindend.Net
Noot:

Via mijn mailadres op Opwindend Net kreeg ik het verzoek van Fynn een verhaal te schrijven over hem en zijn vriendin. Na wat contacten kwam ik tot de conclusie dat de aangeleverde informatie ruim voldoende was er een serie van te maken. Hier volgt het eerste deel waarin we kennis met hem en zijn vriendin Lies maken. De verdere hoofdpersonen, haar tweelingzus Ilse en vriendin Eefje, worden in de volgende delen geïntroduceerd. De verhalen zijn door mij geschreven en berusten maar deels op de werkelijke gebeurtenissen. Dit eerste deel is een opbouw en heeft een rustige start.

• * * *

Hallo, in ben Fynn. Ik ben een Hollandse jongen met een Finse voornaam. Deze voornaam komt daar veel voor en betekent, zodat jullie dat niet op gaan zoeken, eerlijk of blond. Ik ben al een tijdje 16 jaar oud en woon in Zuid-Holland. Een mooiere provincie bestaat er voor mij. Van mezelf kan ik zeggen dat ik de gelukkigste man op aarde ben, want ik heb:

1. Het mooiste meisje op aarde, ja dat is Lies

2. Een toekomstig schoonzusje Ilse, haar tweelingzus, die wel in is voor een triootje

3. Haar goede vriendin Eefje, die beslist niet langs de kant blijft toekijken,

Wie is Lies?

Het mooiste meisje dat er op aarde bestaat, dat had ik in groep 8 van de basisschool leerde kennen. Ze is nu, net als ik, ook 16. Ze heeft blond haar, lijkt wel een missing angel, zaadvragende blauwe ogen, en een paar heerlijke stevige tieten, waar iedere man zijn hoofd voor omdraait (cup C/D) met tepels die altijd hard zijn. Haar tweelingzus Ilse is een exacte kopie van haar.

Zoals zoveel jongeren friemelden ze wel aan elkaar, maar echte seks, neuken natuurlijk, hadden ze nog niet beleefd. Gelovig zijn ze géén van allen, maar het was er nog niet van gekomen. Lies hield de boot af. Fynn mocht wel bij haar thuis blijven slapen, maar dan altijd beneden op de bank en niet in de slaapkamer van Lies en Ilse. Dat houden haar ouders hem verboden en daar hield hij zich netjes aan.

Natuurlijk was hij wel eens op die slaapkamer geweest, maar dan waren ze meestal met hun vieren, Lies, Ilse, Eefje en hij. Lekker chillen bij een glaasje fris of samen huiswerk maken. Het viertal zat intussen in dezelfde klas op het VMBO.

Fynn was een graag geziene gast in huize Carpe Diem, die naam stond op de gevel, en hij kende het hele huis, van kelder tot de zolder. De zolder was verboden terrein dat was hem duidelijk gezegd en daar moest hij zich, als hij over de vloer wilde blijven komen, aan houden. Natuurlijk had hij zich afgevraagd waarom en op die vraag ha Lies geantwoord: “Als mijn ouders niet willen dat je daar komt, dan zullen ze daar hun rede wel voor hebben. Ilse en ik houden ons aan die huisregel, dus waarom jij niet?” Hiermee was het voor Fynn afgedaan en, hij wilde Lies maar al te graag blijven zien, dus hield ook hij zich aan die regel.

Op een zaterdagavond in de lente had Fynn met Lies afgesproken. Zoals altijd kwam hij langs de achterdeur binnen en liep door de kamer naar de hal. Hier is een grote trap naar de eerste etage. Hij had Lies geroepen en hoorde gestommel op de overloop.

“Hey Fynn” riep ze van bovenaan de trap. Ze leunde voorover en zag dat ze haar grote tieten showde, tieten nauwelijks verpakt in een zwart-wit gestreept shirt. Zijn blik ging automatisch naar de splitsing tussen die sappige meloenen. Ze schraapte haar keel en keek hem verleidelijk aan. Fynn was sprakeloos en kon alleen maar “Uhhhh oh sorry Lies” uitbrengen en hij voelde zijn pik pulseren.

“Ik vroeg me af of je iets bijzonders van plan bent, want je weet dat ik morgen een belangrijk examen heb en dat heb ik, volgens mij, nog niet goed onder de knie heb, wil jij me alsjeblieft daarbij helpen?”

“Oh ehhhh….ja natuurlijk,” stotterde hij, dit was de kans waar hij al jaren op had gewacht. Hij kon alleen met haar zijn, haar zus was in geen velden of wegen te bekennen. “Wat zijn je plannen? Waarmee kan ik je helpen, schat?” Hij kon zijn ogen niet van haar malse sappige tieten afhouden. Zou hij haar nu eindelijk mogen neuken? Iedere keer als hij dacht dat het zover was had ze hem afgewezen. Hij had haar zelfs eens gevraagd of ze van haar ouders geen seks voor het huwelijk mocht hebben, maar toen had ze hem alleen maar schalks aangekeken.

“Als je tijd hebt, dan kan je nu meteen aan de slag, kom maar mee naar mijn kamer” antwoorde ze. Hierbij stuiterden haar borsten in het rond. Bij ieder woord, dat ze sprak, kreeg Fynn het moeilijker, als dit zo nog lang door moest gaan, kon hij wel eens een spontane zaadlozing krijgen. Met een hongerige glimlach keek ze hem aan. Wilde ze nu werkelijk? Zou het nu eindelijk gebeuren?

“Okido" zei ze nog en met een perfecte glimlach liep ze terug naar haar kamer. Haar perfecte kont wiegde op de maat van haar stappen en leken hem toe te roepen: “Ook wij zijn er klaar voor, kom op jongen, ze wil van de bil!!!”

Hij liep naar boven en klopte netjes op haar deur. Dit hadden ze afgesproken en had hij de afgelopen tijd altijd moeten doen, zodat hij niet geconfronteerd kon worden met een eventuele volledig naakte of halfnaakte Lies en/of haar zus. Ze trok hem naar binnen en duwde hem op een stoel naast het bureau. “Wil je iets drinken?” Ze draaide zich om en stond voorover geleund tegen haar kaptafel. Fynn stond op en liep naar haar toe. Ze stond met haar rug naar hem en hij pakte haar bij haar taille.

“Oh eh, Fynn, wat ben je aan het doen?”

“ik ga je nemen. Verdomme ja, ik neem je nu!”

Haar hele lichaam stond gespannen en ze riep: ”Fynn??? Ohhhhhhhhhh!!!”

Hij gleed met zijn hand naar haar kruisje en pakte haar warme kutje via haar broek. Lies ademde rusteloos. Met zijn linkerhand begon hij haar kutje te strelen terwijl zijn rechter haar volle tieten vastpakten.

“Fynn, wat bezielt je???” zei ze zonder veel verzet in haar stem te laten horen.

Hij kuste haar nek en Lies werd als was in zijn handen. Ze begon zacht te kreunen. Hij knoopte haar broek los en met zijn hand ging hij over haar gladde natte kutje. “Fuck, je bent nog natter dan ik had gedacht” fluisterde hij. Lies kreunde luider en zijn vingers vonden haar perfect klitje.

“Wat je ook doet, mijn slipje blijf ik aanhouden!” kirde ze.

Hij pakte haar bij haar billen en ze begon onrustig adem te halen. Haar broek trok hij naar haar enkels en zijn handen gingen in de achterkant van haar string. Hij kneedde haar billen en ging met een vinger over haar anus. Haar hart sloeg over en ze stotterde: “Oh……oh………FFFFFYnnnnnnnnnn……….ohhhhhhhhhhhhh……..ggggggggggggggaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn wwwwwwwwwwe nnnnnnnnnnnneuken?”

Over de stof van het slipje gleed hij met een vinger in haar kutje. Zover had hij nog nooit mogen gaan. Toch wel een heel apart gevoel met je vinger in een kutje gaan terwijl de stof van het slipje er als een soort barrière tussen zit. Later zou hijervaren dat ze nog veel meer kinky wensen heeft. Er ontsnapte een hunkerende kreet aan haar lippen. Daar stond Fynn zijn ene hand vol natte kut en de andere met stijve tepels. Ze zocht met haar rug meer steun. Je kon duidelijk zien dat ze hier naar verlangde.

Fynn keek even naar zijn fucking sexy vriendin. Het leek wel of haar gladde natte kutje zijn hand naar binnen zoog. Twee vingers gleden in en uit haar natte vagina. Ze bewoog haar heupen op het ritme van zijn hand. Hij deed een stapje terug en keek nog eens naar haar maagdelijke billetjes.

Toen maakte hij de gesp van zijn broek los. Nam zijn stijve pik in zijn hand en hij zag de lust in haar ogen. Ze likte haar lippen af en werd zwak in haar knieën. Hij zorgde er voor dat ze op haar bureau ging zitten, benen ver gespreid. Haar sappen drupten door de stof uit haar roze kutje.

Hij pakte zijn lul vast en duwde hem tegen de spleet tussen haar lipjes. Het slipje vormde voor hem geen enkel belemmering meer, door haar sappen was het doorzichtig, flexibel en breekbaar. Lies kreunde luid, zo luid dat Fynn er bijna van klaar kwam. Hij voelde haar sappen over zijn eikel stromen, wreef met zijn pik een paar maal over haar klit en Lies kreunde nog meer bij iedere beweging.

“Lies, je snakt naar mijn lul, is het niet?”

Ze zei niets maar probeerde haar kutje verder over zijn schacht te krijgen. Hij drukte door. Zijn handen om haar billen om meer houvast te hebben. “Daar lust je wel papa van, is het niet, geile meid” riep hij. Het galmde door de slaapkamer. Het werd voor hem moeilijker te bewegen, enerzijds door de positie waren ze stonden, anderzijds door haar hunkerende bewegingen. Ze had zijn lul stevig in haar greep. Het leek wel of die in een bankschroef vast zat. Lies kreunde, gilde, jammerde, jankte van genot.

“Fynn………….ohhhhhhhhhhhhhhh…………..aahhhhhhhhhhhhhh.ffffffffffuckkkkkkkkkkk”

Lies kreeg een ongekend orgasme. Het leek wel of ze een kubieke meter sap over hem heen spoot. Bij iedere stoot werd ze natter en natter. Ze wilde haar kutje strelen, maar Fynn pakte die handen vast en drukte ze naast haar dijen. Toen begon hij zelf met haar klit te spelen. Ruw neukte hij haar, waarbij haar klitje het zwaar te verduren kreeg.

Na een minuut of tien trok hij zijn pik terug, draaide haar om, rukte, met zijn tanden, de restanten van haar slip van haar kont en nam haar langs achteren. Ze beet op haar lip terwijl haar zware tieten hard tegen het bureaublad bonkten. Ze probeerde zichzelf te ondersteunen. Het leek wel of de pik van Fynn een zuigerstang was die stevig op en neer ging in haar smachtend kutje.

Ze keek naar beneden. Haar kutje leek wel een gapend gat rond zijn eikel. Ze wist wat dat betekende en veranderde haar positie zo dat haar kutspieren weer greep hadden op zijn schacht. Ze hoorden hem roepen:

“Lies…….Liesje…….Liessssssssssssssss…………ik gggggggaaaaaaaaaaaaaa……………”

Met een hand greep hij haar tieten vast en ze voelde zijn lul exploderen. Lies genoot. Ze pakte zelf een van haar tieten vast en bracht de tepel naar haar mond. Hard beet ze er in terwijl straal na straal sperma tegen haar baarmoeder werd gespoten. Het duurde lang voor ze weer op adem waren gekomen.

“Volgende keer zal het makkelijker gaan” verontschuldigde Fynn zich.

Lies glimlachte: “Dat is alleen al een rede om het veel meer te gaan doen.” Ze stak een vinger in het zaad dat uit haar kutje drupte en like het op. Dammd wat is die teef heet. Ze rekte zich uit en ging op haar bed liggen en fluisterde: “Fynn kleed je maar aan, ik ben zo moe en lieverd en ga maar naar huis, ik wil slapen. Oh en eh….lieverd, wist je dat mijn zusje dit net zo graag met jou wil doen als ik? Die heeft er alles voor over om jou pik in haar kutje te krijgen, maar denk er om, schatje. Je bent van MIJ”

Hij keek haar verbaasd aan en ze fluisterde door: “Ja je hebt het goed gehoord, lekker ding, je krijgt haar op een gouden presenteerblaadje.” Ze sloot haar ogen en viel in slaap.

Fynn kleedde zich aan. Hoorde of zag niemand en fietste naar huis. Hij was in de zevende hemel, hij had zijn Lies geneukt. Maar???

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 2 - Wraak Van Ilse

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 730x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1416x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2680x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11038x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2871x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6056x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7474x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21139x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10793x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9736x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16374x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14660x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9607x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16148x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11011x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!