Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 1 - Lies

Kan een van de dames me uitleggen waarom mannen NOOIT horen wat vrouwen tegen hen zeggen? Ik weet dat ze niet luisteren en als ze dat wel doen dan horen ze alleen wat ze denken dat die vrouwen tegen hem zeggen. Ze denken niet met hun hoofd maar met hun pik. Is Fynn ook zo? Hierop kan ik alleen maar volmondig ‘JA’ zeggen. Lies had helemaal niet gezegd dat hij haar zus Ilse op een gouden presenteerblaadje zou krijgen. Wat had ze dan wel gezegd? “Ik zal er voor zorgen dat de wraak van mijn zus op een gouden presenteerblaadje krijgt.” Thats different Cook.

Vrolijk fietste hij naar huis. Wilde net zijn fiets in de berging zetten toen hij een berichtje kreeg. Hij zette zijn fiets tegen de muur en haalde zijn mobieltje tevoorschijn. Het was een berichtje van Ilse:

‘wat de fuck heb jij met mijn zus gedaan? Het lijkt wel of je haar suf hebt geneukt. Hoe kom je daar nou bij? Wat moet dit voorstellen? Hoe denk je dat pa en ma zullen reageren?”

Versuft bleef hij naar het schermpje kijken. Wat heb ik gedaan? Wat nu? Ben ik haar kwijt? Alle doemscenario’s kwamen bij hem op. Wat moest hij hier op antwoorden?

Ilse had géén geduld, dat bleek snel uit het volgende berichtje: ‘nou klootzak, waarom krijg ik geen antwoord? Toen je Lies verkrachtte had je wel praatjes, maar nu, nu ben je een misselijk ventje, een lul. Wacht maar tot mijn ouders dadelijk thuis komen en die besmeurde lakens en kapotte kleren van Lies zien. Nou dan zou ik niet graag in je schoenen staan.’

Fynn had het niet meer. Hij kon wel door de grond zakken van schaamte, maar het werd nog erger voor hem toen het volgende berichtje binnen kwam:

‘als ik jou was zou ik maar als de gesmeerde bliksem hier naar toe komen. Ik zal intussen de lakens van het bed verschonen en proberen er voor te zorgen dat mijn zusje er weer een beetje toonbaar uitziet. Over een half uur kom je naar de zolder. Zorg er voor dat niemand je ziet of hoort. Doe je dat niet dan ben je nog niet jarig. Dan weet ik je te vinden.’

Fynn wist nu wat hem te doen stond, maar de gifbeker was nog niet leeg. Het volgende berichtje luidde:

‘je wist natuurlijk niet dat alles op mijn telefoon staat en dat wordt lachen op school. Nou ja voor mij en ook voor Eefje, maar hoe jij je uit die situatie gaat redden???’

Er zat voor Fynn niets anders op dan maar toe doen wat Ilse hem vroeg. Met een bezwaard hart stapte hij weer op zijn fiets en zenuwachtig reed hij naar de woning van Lies en Ilse. Zijn fiets moest hij verbergen, niemand mocht weten dat hij er was. Het huis was donker, leek wel verlaten, maar hij wist dat de achterdeur niet op slot zou zijn.

Nerveus trok hij zijn schoenen uit en nam die in zijn handen. Hopelijk kraakte de derde tree van de trap niet. Het was aardedonker, maar voor hem was het niet de eerste keer dat hij stiekem naar boven was geslopen, dus tot de eerste etage wist hij de weg wel, maar op zolder was hij nog nooit geweest. Op tast vond hij de trap naar de donkere zolder. Had hij het niet verkeerd begrepen? Maar ja, hij kon de berichtjes niet opnieuw lezen want zijn scherm zou dan fel verlicht worden en het toestel dan op een zaklamp lijken. Bezwaard ging hij voetje voor voetje naar boven.

Even piepte de zolderdeur licht, maar ook daar was het donker. Ilse had duidelijk gezegd dat hij daar moest zijn. Op zolder. Hij was daar nog nooit geweest en de zusjes hadden hem altijd gezegd dat dit verboden terrein was.

Op dat moment flitste er een zaklamp aan en het licht scheen recht in zijn ogen. Hij was verblind door de felle lamp. Een ijzige stem zei: “kom langzaam naar het licht toe. Je stopt wanneer ik dat zeg. Daar voel je een stoel en ga zitten. Je doet verder niets.”

Hij herkende de stem helemaal niet, hij kon alleen gehoorzamen. Voorzichtig schuifelde hij vooruit in de richting van de lamp. De kille stem riep: “Stop, draai je kont naar rechts en ga zitten.” Nerveus deed hij was hem was opgedragen. Hij moest nu zijn armen naar achteren doen. Hij hoefde zich niet lang af te vragen waarom. Ze werden beet gepakt, hij hoorde een metaalachtige klik en zijn handen zaten vastgeketend aan de stoelpoten. Hij ademde zwaar, was hij bang? Misschien wel. Hij keek naar het licht, maar zag niets bewegen. Toen hoorde hij dat de deur van de zolder op slot werd gedraaid. Zouden ze hem hier zo in het donker laten zitten?

Nee, Ilse had andere plannen. Plannen waar ze al weken met Lies over gesproken had.

Plots ging er in een hoek een spotje aan en daar stond Ilse. Ze was gekleed met een strapless Braletta met open cups. Had een string met open kruisje aan en een paar lange zwarte rijlaarzen. Om het tenue af te maken had ze een klein zweepje in haar rechterhand en een pakje in haar linker.

“Zo mannetje, nu ben ik aan zet.” Zei ze op dominante toon. Ze kwam op hem af en het viel hem op dat, bij iedere stap die ze zette, ze werd gevolgd door spotlights. Dreigend stond ze voor hem. Althans voor Fynn kwam het dreigend over, Ilse was alleen supergeil, maar dat wist hij niet.

Ze knielde voor hem neer, ritste, zonder een woord te zeggen, zijn broek open en haalde zijn slappe pik uit zijn broek. Ze legde het zweepje naast zich neer en opende het pakje. Wat zou daar nu inzitten? Een vibrerende peniskooi. Vakkundig deed ze dat ding om zijn pik en zette hem met de afstandsbediening aan.

Ilse klapte in haar handen en op dat moment was heel de zolder verlicht. Een seksshop zou jaloers zijn op de collectie die daar uitgestald stond. Diverse paspoppen met sexy kleding, een rij zweepjes, diverse maten laarzen, vibrators van klein tot groot, diverse glijpasta's, videoschermen, camera’s, diverse matrassen op de grond, een schandpaal en ook een kruis waarop je iemand vast kon binden. Om over de diverse soorten kettingen, hand- en mondboeien, sommige met bal, maar te zwijgen. "Dat kopen we in de shop van Opwindend.Net." zei ze om zijn vragend gezicht te beantwoorden.

Ilse liep naar een beamer en startte een tape. Daarop was nu duidelijk te zien wat Fynn en Lies een uurtje geleden hadden gedaan. Of hij wilde of niet, hij kreeg een stijve van wat hij zag. Ilse liet zich niet onbetuigd. Langzaam maakte ze de boeien los en trok hem mee naar een tafel waarop ze kon gaan liggen.

“Je hebt nu gezien dat ik niet heb gelogen toen ik zei dat alles op film is vastgelegd, Fynn, dus je kunt nu nog kiezen: of je doet wat ik zeg, of ik laat die film aan mijn vriendinnen zien en plaats hem op Dumpert.nl.”

Had hij keus? Nee, natuurlijk niet en dat wist Ilse ook maar al te goed. Ze ging op de tafel liggen, met riempjes maakte ze haar voeten vast en door de afstandsbediening gingen de beensteunen ver uit elkaar en keek Fynn in de open kut van Ilse. Ze glansde van geiligheid.

“Nu ga je me likken. Je zorgt dat ik er van geniet en dat ik, wanneer ik je daar toestemming voor geef, klaar kom. Begrepen?”

Ilse likken, man, dat is toch geen straf. Maar voor een vrouw is beffen belangrijker dan pijpen. Veel belangrijker. Voor veel vrouwen is het vaak de enige manier om klaar te komen. Je moet duidelijk letten op de reacties die haar lichaam geven. Als ze met haar lichaam verschuift, verschuif dan niet mee, ze wil er meer van genieten. Én het gaar om veel meer dan likken alleen. Je moet er je vingers, je lippen en je adem gebruiken om haar helemaal gek te maken. En maak nooit de beginnersfout door bij haar klitje te beginnen. En wissel vooral je vingers, lippen, tong, en hete adem af. Dat wist Fynn maar al te goed.

Hij keek in haar blauwe ogen en hij zoent haar voorhoofd, haar lippen, haar ogen, haar wangen. Hij laat zijn handen over haar lichaam gaan. Hij zuigt op een tepel, die iets anders aanvoelt dan die van Lies, hij knijpt er zacht in en zijn handen gaan naar de andere.

Op dit moment heeft Ilse alleen maar tederheid nodig, ze is niet zo dominant als Fynn dacht. Hij gaat verder naar beneden, zoent haar buikje. Zijn vingers raken haar lipjes en hij spreidt die voorzichtig. Ilse kreunt en wordt natter. Hij ademt haar zoete nectar in en voelt zijn pik hard worden. De vibrerende peniskooi brengt een beetje verlichting, maar is zo afgesteld dat hij niet klaar kan komen. Hij moet zich onder controle jouden. Nu heeft hij de touwtjes in handen.

Hij voelt hoe nat Ilse is en op de manier waarop ze beweegt weet hij dat het niet lang zal duren voor ze een orgasme krijgt. Maar hij wil haar oraal bevredigen, dat was de opdracht. Hij steekt zijn tong in haar kutje en likt de kutwanden die druipen van haar sappen. Ze schreeuwt het uit en begint te kronkelen. Met haar heupen beukt ze op het bed, haar benen kan ze niet bewegen, dus Fynn kan rustig doorgaan.

“Uh my God, FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKK” gilt ze.

Hij houdt haar lichaam in bedwang, ze moet ontspannen. Ze kreunt luid. Hij zuigt haar sappen uit haar vochtige kut. Ze blijft kreunen en kermen. Hij wisselt het zuigen af door met een paar pompende vingers in haar kut te gaan. Fynn is de situatie meester en zonder pardon steekt hij een van die natte vingers diep in haar anus. Zijn vingers raken elkaar door de dunne scheidingswand.

Nu zijn lippen haar klitje beroeren kan Ilse niet meer. Spuitend klaarkomen, zit bij Lies in de familie. Ook Ilse zorgt er voor dat het gezicht van Fynn helemaal onder zit. Hij vertraagd zijn tempo, laat haar even tot rust, maar hoort even later geen enkel protest als zijn vingers weer met haar kutje spelen.

Haar vertraagde ademhaling versnelt opnieuw en een tweede orgasme dient zich aan. Met ver opengesperde mond vangt Fynn haar sappen op, hij likt er zijn lippen bij af. Langzaam komt Ilse weer tot zichzelf. Fynn heeft de voetklemmen los gemaakt en Ilse bevrijdt hem van de peniskooi.

“Nou jij hebt je straf uitgezeten” zegt Ilse met een lach. “Ga nu maar snel naar huis, want mijn ouders kunnen zo thuiskomen en Lies en ik moeten eerst de rommel opruimen voor we kunnen proberen te regelen dat jij ook op zolder mag komen. Dat het voor jou géén verboden terrein meer is,.

Fynn heeft genoten van zijn straf en fiets nu voldaan naar huis.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 3 - Ria Zijn Schoonmoeder

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 654x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1270x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3588x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2425x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10819x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2855x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6015x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7449x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21091x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10787x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9731x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16354x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14654x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9594x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16133x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11008x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!